Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 19 2017, 10:53

- Akaratlan sem szeretek másokat megbántani- megint Elee jut eszembe, aki - nem is tudom,- megbántódott vagy megsértődött a történtek miatt. A "csak szex lehet közöttünk" ezek szerint kizárja, hogy bármi más is. A szó, barátság, nem létezik. Nem is elsősorban rólam van szó; ő Sebyvel pendült inkább egy húron. Úgy hiszem, Elee számára Seby a nagyobb veszteség. De még őt sem keresi.
- Kajálni majd csak ezután szeretnék... Teli gyomorral amúgy sem szeretek úszni! Te igen?- piszézek vele nevetve. Nem akarok azon agyalni, mi lett volna ha, mert bárhova megyünk, sértődés lett volna a vége. Agnes kifejtette szándékát az éjszakára vonatkozóan, és ha enni megyünk, ugyanúgy csalódás éri.
- Igazad van, a kettő tűz és víz, de ismersz...- megint nevetek; le se tudnám tagadni, nekem Seby az első; érte mindent és neki bármit. Ilyen a szerelem. Semmi sem áldozat, ha róla van szó.
Mintha csak el kéne mesélnem, beszámolok róla, mi volt Agnessel. Meglepődök azon, Seby mennyire gyengének tart, hogy nem tudtam volna ellenállni neki, ha nyúlkál vagy hasonló.
- Rosszul esik ám egy kicsit, hogy így vélekedsz. Mintha a saját bőrödön nem tapasztaltad volna, milyen határozott tudok lenni. Pedig téged mindig szerettelek. Ezt a lányt pedig nem is ismerem... - csóválom meg a fejem. Hiába, sosem leszek képes kalandokba verni magam.
Elengedjük a két lányt (nem csak fizikálisan). Pár perc múlva már csak Seby létezik és az örömködés vele. Nem is kell túl sok idő, hogy Seby is teljesen ellazuljon; és mintha csak kárpótolna valamiért, jobban kiereszti a hangját, mint szokta. Valószínűleg azt hiszi, itt nem hall minket senki. Szó, mi szó, izgalmas vele lenni az élő vízben, a sötét éjszakában, milliárdnyi csillag alatt. Nem is vágyom másra. Boldog vagyok.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 19 2017, 22:19

-Te bocsánatot kértél, többet nem tehetsz... - Simogatom meg, hogy ugyan már, ne eméssze ezen magát, nem csinált rosszat csak naivat, de az nem vétek szerintem. Nekem szerencsére nincs eszemben Elee, de talán mert mi inkább barátok voltunk mint szexpartnerek, ha le is feküdtünk sosem működött...
-Pfff, ha eszem semmit sem sportolok legalább 2 órán át, úszni is max így ellebegni a vízen, ilyesmi. - Hagyjon lógva, e ha ettünk volna, nem itt eszünk ott maradunk, ilyesmi, nem kötöm így össze a kettőt. De inkább megcsókolom, ha már közel a szája mert piszéz épp.
-Persze, de na... - Nevetek, a karrierje nekem is fontos, nem csak neki, lehet nekem jobban is.
Aztán duzzog, de nem értem miért.
-Jól van, de én férfi vagyok, Agnes meg egy csinos, begerjedt nő, aki nem fél lépni ha olyanja van... azért bennünk mindig volt némi tartózkodás mert férfiak vagyunk és nekünk azt tanították ez bűn... De hát reagál a tested, nem értem miért baj az, én nem haragudtam volna... - Lepődöm meg, mert hát ha már így alakult, istenem. Ha több is lett volna nem lett volna meglepő.
Aztán elkap minket a hév, engem a hangulat, mert így ott a fülem mögött a kisördög hogy mit is csinálok nyilvános helyen, izgatóbb ez a csöppnyi tilosban járás. Persze utána is még fekszem vele, ölelkezve, hagyja hogy a víz nyaldosson minket, bár egy idő után mondom kezdek fázni, már nincs olyan meleg, mennünk kéne talán, hacsak nem úszna még egyet (nekem most így elég volt én nem tartanék vele.)
Ha akarja még elmehetünk valahova enni, de nekem az is jó, ha otthon összeütünk valami melegszendvicset és összebújunk még, mert abból sosem elég. Meg otthon még fürdeni is akarok vele, a tengeri úszás után nem árt a sót lemosni. Minden esetre azért én jól érezem magam vele, faggatom őt is, hogy a csajok végkifejlete ellenében azért jól érezte e magát.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 19 2017, 22:54

- Na, erről van szó- bólogatok. Tele gyomorral én se kívánok úszni; ellenben ma este volt hozzá kedvem, így hamarabb jutott eszembe a lányoknak is ezt ajánlani, mint a kajálást.
Az utolsó szónak az övének kell lennie, akkor is, ha éppen egyetért... Nevetek és csókolózok vele.
Nem mondom, hogy nem tud kiakasztani, és ez ma este is megtörténik. Mintha hihetetlen lenne számára, hogy nem akartam megb*ni Agnest.
- Látványnak szép volt; és nem állítom, hogy nem volt merevedésem tőle. De ugye nem baj, ha nem fekszem le mindenkivel, akitől áll a f*rkam?- kissé cinikusabb vagyok, mert úgy érzem, szinte hibáztat, hogy nem éltem a lehetőséggel.
- Ne haragudj, nem akarlak megbántani. És tudom, hogy nem haragudtál volna; én se, ha veled esik meg, csak kérlek, ne olvasd fejemre, hogyan döntöttem- lényegtelen, kinek a javára. Döntöttem és kész.

A vízben végezzük be; mindaddig míg el nem kezdünk dideregni. Akkor aztán gyorsan bújunk be a ruháinkba (szerencsére, mindenünk megvan). Az autó felé sétálva veszünk valami harapnivalót, de ez éppen csak tűzoltás. Míg eszünk, leszögezzük, összességében azért nem volt ez rossz este, de én megfogadom, többé csajokat nem hívok magunkkal sehova. Otthon aztán meleg fürdő, meleg szendvics, meleg ágy... Ha nem fáradt még és van hozzám kedve, nos... számíthat rám.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 19 2017, 23:10

-Josh, már megint kikéred magadnak a semmit szívem... Én azt mondtam, ha a csaj elkezdte volna neked kiverni, gondolom nem lett volna könnyű nemet mondani, vagy nehezen jut el az agyadig, hogy hoppá... erre értettem. Attól hogy merevedésed van, az semmi... nekem is volt, van, szokott, pontosan tudod te is hogy nem erre értettem, csak valahogy az ilyeneket oly' nagyon szereted kikérni magadnak, nem is értem miért... én csak csak azt mondtam, ha megesett volna, nem lepődtem volna meg és nem is haragudtam volna. - Sóhajtok, hogy megint kezdi, nem először csinálja, csak azt nem tudom ez nekem akar célzás lenni vagy valami beépült védelmi reflex. Mintha nem figyelne rám ilyenkor vagy egy olyan érzésem, mert hát én rohadtul nem ezt mondtam, de érezni feleslegesen nem vitatkozom, nincs min.
-Joshom... csak te hiszed hogy a fejedre van olvasva. Szerintem belül téged frusztrál valami, de ne rám kend szépen kérlek. Én sosem piszkáltalak szex terén, maximum a saját szexuális életünk kapcsán, ennyi. Ismerhetnél annyira, hogy felnőtt férfinak gondollak aki képes eldönteni mikor kivel mit akar. Hmm? - Csücsörítek neki, egy szemüveg kéne, ami mögül kinézhetek, mert amúgy pont olyan fejet vágok. Kis buta, morog a semmin.

Nekem nem ilyen drasztikus az este konklúziója, próbálom engesztelni, hogy de nyugodtan, nincs abban semmi, max nem megyünk velük tovább vagy csak csavaroghatunk az utcán vagy ilyesmi, nem történt semmi.
Én már a fürdő alatt elkapom, de lehet bevisszük az ágyba a dolgot, attól függ mihez van kedve, egy biztos: én jól éreztem magam végig, nekem nincsenek rossz emlékeim.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Kedd Jún. 20 2017, 00:30

Kiakad, hogy kiakadok, de ez sosem lesz másképp. Vannak dolgok, amikben merőben másképp gondolkodunk. Ilyen a szex is; és nem csak a házasság utáni időkre gondolok, hanem mindenre, ami eddig volt. Az, hogy ilyenek lettünk, nem véletlen. Ha szeretném sem tudnám visszacsinálni, ahogy ő sem tudja megtagadni, milyen volt korábban.
- Jól van, akkor maradjunk ennyiben- nem célom, hogy feszültséget keltsek közöttünk (lám, már így is sikerült).
Nem állítom, hogy soha, de soha nem fog előfordulni, hogy megkívánok valaki mást rajta kívül. Nem tudhatom, és nem vennék rá mérget, hogy vele nem fordul elő. A lényeg nem azon van, megkívánunk-e másokat, hanem hogy akarunk-e ellenállni ezeknek a vágyaknak, a csábításnak. Tudom, ő nem tartaná megcsalásnak, és saját tette se minősülne annak. Énbennem pedig még mindig nagyon erős a (nagy)szülői nevelés; a hűség és a szeretet értéke, így tudatosan mondok nemet minden ilyen helyzetre (bár kivédeni még mindig nem tudom.)
- Nem érzem magam frusztráltnak, hozzá kell tegyem. Fogd rá, merev vagyok, őskövület, vagy vedd az erényemnek, és örülj neki, mert megcsalni sosem foglak, erre szavamat adom. Se magamtól, se az engedélyeddel. Én meg csak ezt akartam mondani- de most tényleg; nekem úgy jött le, azon csodálkozik, hogy nem éltem azzal a lehetőséggel, amit Agnes felkínált.
- Ok, jól van, talán kicsit valóban túllihegtem ezt az egészet. Hagyjuk már, jó? - kérem tőle esdekelve, mert igen, ez az a téma, ahol sosem értünk egyet. Ha meg rólunk van szó, kettőnkről... mindjárt más a helyzet. Elkapom csücsörített ajkait, aztán elkapom máshogy is, ahogy engedi...

Szeretnék olyan jó lenni, mint ő; tudni, mikor mit és mennyit mondhatok egy lánynak, hogy azt ne vegye ajánlatnak, de azért ne is menjek elébe a témának, nehogy megsértsem vele. Agnesről sem gondoltam, hogy kimondottan azért jött bulizni. Na igen, nem ismerem túlságosan a lányokat. Talán ezért is szeretem ennyire Sebyt, benne semmi fondorlat nincsen. Azt mondja és azt teszi, amit gondol. A nők agya sokkal kacifántosabb.
- Jól van, meglátjuk, de inkább rád bízom a dolgokat- hagyom rá nevetve. Nem akarok elzárkózni a kiruccanások elől, annyira azért nem volt rossz, sőt!
A legjobb mégis otthon, kettesben, a megszokott dolgainkkal és azzal a tudattal, így kerek a világ. Közös fürdések, közös étkezések, aztán az ágy, összebújás... Esküszöm, olyan, mint a levegő: alapvető szükséglet. Más is így van ezzel?

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   

Vissza az elejére Go down
 

Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-