Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 03 2017, 20:57

- Mint mondottam, nem akartam igazából leselkedni- más szántszándékkal meglesni valakit, és kihasználni egy lehetőséget.
- Jól van, akkor majd te választasz!- kacsintok rá. Bízom az ízlésében. Most merül fel bennem először, hogy talán mégsem nevetés lesz ennek az egésznek a vége. Egy gondolat azonban még még csiklandoz.
- Sosem lehet tudni, amíg nem próbáltuk, igaz?- fürkészem most én is az ő szemeit. Póz, játék? Nyitott vagyok, ha róla van szó. Eddig is sokat tanított már nekem. Ha színesíthetem az örömszerzés palettáját, nem mondok rá nemet.

- Ez fordítva is igaz, egyetlenem. Csak a tudat, hogy én fizetek...érted?- hajolok közelebb, súgom a fülébe.
Talán gyengeség, de olyan jól esne, hogy én ajándékozom meg, nem közösen vásárolunk!
- Benne vagyunk, lehet közös számlánk, ezzel spórolnánk is- nem kéne két számlát vezetni, ugye. Az is költség. Vásárlásnál is könnyebb mérlegelni, megengedhetjük-e magunknak a kiadásokat.
- Ez igaz. De most amúgy is tele vagyunk tervekkel; biztosan járnak majd kiadásokkal; könnyebben átláthatjuk, ha minden úgymond egy helyen van...- ahogy belegondolok, egyre több előnye jut eszembe.
- Te vagy a legfontosabb az életemben. Ha csak egyetlen jegyem volna, neked adnám, nem is gondolkodnék rajta- mondom, mert abszolút természetes számomra, hogy ő az első.
Vállat vonok, mert lehet, hogy ebben a családias dologban nem értünk egyet Sebyvel, de rá hagyom. Amit mondtam, megmondtam. Nekem ő a világközepe.
- Kíváncsi leszek a véleményükre, tényleg. Te ismered a részleteket, nem is egy felvételt láttál már. Nekem nagyon tetszik a film, a sztorija is. Gondolod,nekik is tetszik majd?- Jo és Matt elfogultak, ráadásul érzelmileg is érintheti őket (véletlen összecsengések miatt)
Seby csak nem akar leszállni a témáról, mintha attól tartana, bármi hátrányom lehetne abból, mert meleg vagyok.
- Nem én vagyok az első és az egyetlen! Zachary Quinto, Jim Parsons, Neil Patrick Harris, Matthew Bomer és még sorolhatnám... Vagyunk néhányan a szakmában- sorolom neki magabiztosan. Csupán előítélet, hogy a másság miatt ne lehetne jó szerepekhez jutni- De ha ez megnyugtat, megkérdezem Quentint.
Bár ha az ellen nem volt kifogása, hogy a forgatásokra Seby, mint párom jöjjön el, nem tudom, miért lenne most.
- Amúgy mi bajod vele?- nememlékszem, hogy mesélte volna, ők ketten összeszólalkoztak volna; miattam meg nem kell haragban lenniük egymással; már mi sem vagyunk.
Elmosolyodok, amikor kiderül, a témát végülis Seby hozta szóba.
- Quentin nem rossz ember, csak nagyon önérzetes. Mindent magára vesz- most nem megyek bele, hogy személyesnek sértésnek vette, ami köztem és Suzy között történt.
Mosolygok Sebyre.
- Szerintem is tökéletes tanár vagy- puszilom meg az arcát finoman.
- Taníts, neked ez a véredben van; tudom, hogy élvezettel csinálod!- miért is fosztanám meg attól, amit szeret?
Nevetek, ahogy tovább szabadkozik, Sammyről mesél.
- Látod, milyen jó, hogy rendbe tesszük az emeletet? Szerintem tökéletes környezetet teremthetünk a tanításra/tanulásra; hozd Sammyt oda rögtön!- javaslom, és belesimítok frissen mosott, puha hajába.
Bár nem tudom igazán magam elé képzelni a fiút, mert más véleménnyel vagyok Q-ról, mint Seby, nagyon is kíváncsi vagyok rá. Seby jelzője, hogy "édes" azért sejtető, de messzemenő következtetéseket ennyiből nem vonnék le. Tévedtem már; tévedtünk már. Ott volt pl. Lia...

Rabul ejt a közelsége, a közelgő este frissessége, a színek kavalkádja az égen... Jó hangulatban vagyok. Sebyt boldognak látom, és ez tesz azzá igazán engem is.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 03 2017, 21:28

-Ühüm... - Szívom be az ajkaim, mert mosolygok.
-Oh, hát jó, de inkább közösen. - Mert nem biztos amit választok olyan lesz amilyenre igazából kíváncsi lenne, meg meg is lehet beszélni milyet keressünk, annyi fajta van. Néha furcsa is belegondolni, mennyi fajta...
-Hát... igen. - Az a jó, ha mindent ki merünk próbálni együtt, amire a másik vágyik vagy épp csak eszébe jut.

-Persze, persze... - Lehet emiatt kevésbé érzi magát férfiasnak? Mikor szerintem mindenki tudja, hogy ő a férfiasabb, hiába fáj nekem valahol, hogy mellette lányosabbnak tűnök, mert hát... a meleg kapcsolatba mindig beleerőszakolják a hetero szerepeket. De véletlenül sem akarom hogy rosszul érezze magát, ha ő akar fizetni, lehet az italra is meghívatom magam! Vagy... ne? Majd eldöntöm még azt hiszem.
-Micsoda királyi többes! De jól van, majd csináltatunk. - Mosolygok rá, remélem ezzel hosszútávra is megoldhatnánk a problémát.
-Igen, könnyebb nézni mire költünk. Talán félrerakni is. - Nem tudom, nem nézegettem az ő számláját, hiába nem titkolta sosem mennyire van. Valahogy már az elejétől közösben gondolkodtam eddig is.
-Édes vagy. - Sütöm le a szemem mosolyogva, mert furcsán kellemes ilyeneket hallani.
-Igen, de egyben nem láttam még, azért úgy más lesz! - Kuncogok, mert úgy talán át is látom majd a dolgokat, így darabokban nem az igazi, Quentinnek is biztos fura. Vagy pont nem? Lehet ő végig egyben látta... hm, nem tudom. -Miért ne tetszene? De tudod, más lesz téged nézni, hogyan alakítasz és más megítélni a sztorit, az Quentin. Teljesen nem szétválasztható, de akkor is. Ha elvont is lesz nekik, téged akkor is tudnak értékelni és miattad mindenképp érdekes lesz. - Szóval szerintem nem kell izgulni, ez olyan mint mikor a kedvenc színészeddel nézel filmet. Ha a film maga nem is jó, a tudat, hogy a kedvenced nézed ad egy plusz pontot neki. Simogatom a karját is, hogy nyugi.
-Hát... hát... jól van. Bár csak Spockot ismerem, a többieket nem, de... hát jól van. - Látszik ez meggyőzött.
-Hát... ártani nem árt, nem? - Már hogy megkérdezze Quentint, de érezni már nem tartom annyira fontosnak. Bár lehet félreértett, mert én általánosságban a karrierre értettem, nem arra Quentin személy szerint mit szól, mert azt pontosan tudom...
-Hát úgy semmi, csak olyan... rideg? Mindig olyan kimért... nem vetted még észre? - Legalább is ha látom, éppen csak köszön vagy biccent de beszélgetni már sosem állna le.
-Azt értem, de velem mi baja? Meg érted, mikor volt már hogy vetélytársak voltatok, mit venne most magára, komolyan? - Már mindenki túllépett az egészen, biztos más baja van.
-Jaj te! - Nevetek, még hogy tökéletes tanár lennék, nem is ezt mondtam és ők sem! De azért jól esik, na.
-Igen, nagyon szeretek, mindig is ezt akartam... - Ábrándozom, mert néha még most is fura, de annyira jó! Talán Sammy is elégedett lesz, végül is miatta hoztam fel az egész témát és vágok bele újra.
-Igen? Gondolod? Bár mindenképp oda kell ahol a francia anyagok vannak... utálom cipelni azt a pakkot... - Sóhajtok és felfújom a hajam, mert a szótárak, meg a sok papír, uhm.

Közben megérkezünk, kihallatszik a mixelt zene a mostani top slágerekből, belépve megcsap a fülledt, nehéz párás és elhasznált levegő, de nem zavar, ezeknek a helyeknek ilyen az atmoszférája. Húzom is a kezénél, hogy merre, mert tömeg van, de hamar kilyukadunk a pultnál. Hangos a zene, kiabálnom kell.
-Nah, meghívsz egy tequilára? - Vigyorgok rá, ihatnánk egy rövidet együtt, attól hamar hangulatba jönnénk. Igaz, furcsa a pasimmal olyan helyre jönni, ahol régen csajoztam... de csak nem lesz gond.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 03 2017, 22:42

- Közösen. Csakis!- egyértelmű. Bárén a filmezésre gondolok, nem a választásra.
Már régóta nem zárkózom el azoktól a dolgoktól, amiket Seby ajánl. Szeretem boldoggá tenni; a legegyszerűbb dolgoktól kezdve olyanokig is,amikor erőt kell magamon vennem, hogy legyőzzek magamban valamit, valakit; mintha ettől lennék időről-időre erősebb, és fontosabb a számára. Tudja jól, mindent megtennék érte, a véremet, az életemet is odaadnám, annyira szeretem. Mégsem elvakultan.

Úgy érzem,megérti, miért szeretnék én fizetni, bár tudom, hogy ez neki semmit sem számít. Majd ezen is változtatok, bár nem minden megy egyik napról a másikra.
- Ah, elszólás volt, természetesen benne vagyok; de minden mást közösen kell intézni úgyis, nem?- csiklandozom meg az oldalát.
- Igen, igaz- nekem is eszembe jutott- Bár ha van valami, amire szükségünk van, úgyis megbeszéljük, nem?
- Szeretlek-válaszolom és végigsimítok az arcán. Fura nekem, hogy mennyire el tud érzékenyülni, ha az érzéseimről beszélek neki. Olyan, mintha még mindig nem hinné el...
A film kapcsán nekem vannak félelmeim; persze, izgulok, már nagyon közel vagyunk a végéhez.
- Talán éppen ezért van bennem plusz feszkó. Tudod, Reevennel nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk. Gondolod...?- nem is tudom, mitől tartok. A szerep miatt fog cikizni, vagy azt cikizi majd, én játszom azt? Még Felix véleményétől sem félek annyira.
Sorolok neki néhány meleg színészt, akik nyíltan felvállalták másságukat; de sok olyan név is van, akik lapítanak, mint sz*r a fűben és másnak mutatják magukat, mint akik valójában. Látom, ez meggyőzi, látványosan ejti le a vállát, de Quentin miatt még mindig szorong.
-Ha engem féltesz vagy a karrierem miatt szorongsz, ezt engedd el. Ha emiatt kell választanom közted és a szakma között, téged választalak. Senki nem állhat közénk. Senki és semmi. Halálosan komolyan mondom, így érzem, ezt gondolom, ilyen biztos még nem voltam semmiben- mondom neki komolyan. Félre sem értheti.
- Ah, csak azóta, amióta volt az a dolog Suzyval- félre nézek. Ez az én hibám. Miattam viselkedik ilyen ridegen. Velem is, és Sebyvel is.Mintha Seby is tehetne róla, hogy Suzy... Sóhajtok. Nem akarok erre gondolni. Vállat vonok- Nem fog megbocsájtani. Suzy megtette, ő nem tudja megtenni. Azt hiszi, őt is átvertem, mert azt hiszi, úgy hajtottam Suzyra, hogy tudtam, neki is tetszik.
De az jó hír, hogy a képességeiben bízik; még az öccsét is Sebyhez irányítja, hogy felfrissíthesse a nyelvtudását.
- De ha igaz!- oltom még, szeretem hízlalni a máját- Láttalak tanítani, nagyon jól csinálod!- nem beszélve arról, engem hogyan vezetett be a szerelem rejtelmeibe.
- Na, tessék! Csináld, amit szeretsz csinálni! Miért is tartanálak vissza? - sosem akartam ketrecbe zárni, hogy csak az enyém legyen. Ebből a szempontból nem akarom kisajátítani. Nem is tudnám, máshogy se, Seby másképp működik. Neki fontos, hogy szerethesse az embereket: Reevent, Liát... Engem.
- Hát akkor meg?- nevetek, a vállára teszem a kezem. Egyértelmű, mi a megoldás: otthon kell tanítania. Nevetek, ahogy a haját fújja, csuda vicces. Folyton visszahullik a szemére az a rakoncátlan tincs.

Megállunk egy bejáró előtt, bentről áramlik ki a zene, reszket a levegő. Kézen fogva húz be, egyenesen a pulthoz, a tömegen át. Meleg lesz azonnal. Régen voltam ekkora tömegben, hozzám csapódnak fiúk, lányok, oda sem figyelve.
- Naná! - mosoly szalad át az arcomon. Rendelek is kettőt, kapunk négyet; nem baj, fizetem.
Szertartásosan dobjuk be, összenevetünk, aztán bedobjuk magunkat a tömegbe.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 03 2017, 23:20

-Freudi elszólalás! Hehe, de! - Nevetek, hogy csikiz.
-Eddig is megbeszéltük, javarészt. - Mert a bútort ma ő vette, meg néha én is veszek pár könyvet vagy akármit csak úgy, nem kérdezem meg, de gondolom ő sem centre pontosan gondolta.
-Én is téged, nagyon-nagyon! - Bazsalygok rá, mert annyira hihetetlen hogy van nekem. De komolyan, nem is lehetnék boldogabb.
-Persze, tudom szívem, de szerintem megbékélt. Végtére is ha jól emlékszem te sem kedvelted mindig Felixet, most meg tök jól elvagytok. Sőt, eleinte engem sem kedvelt Reeven, ne feledd! Majdnem rám borította a tölgyfaasztalt! - Mondom nevetve, mert akkor még sántikált is, nem ment volna neki, de a szándéka megvolt. Nem kell félni, Reeven sem örökké tartja a haragot bármi is váltotta ki. -Nem lesz gond, mindketten értékelik a tehetséget. - Mert Joshomnak van, el kell ismerniük, Reevennek is, hiába akar majd rossz májú lenni esetleg. Bár nem hiszem, nincs oka.
Meggyőz arról nem hátrány feltétlen ha meleg, lehet attól még sikeres, nem vetik ki, de Quentin véleményére adnék, mert ő benne van, látja mi most a kereset-kínálat.
-De nem akarom, hogy az álmaid rovására menjen mert velem vagy... én csak azt akarom lássák mennyire ügyes vagy és ismerjék el. - Mosolygok rá, mert én is elmennék fordítónak akár, ha kirúgnának csak mert meleg vagyok, nem esnék kétségbe ha fájna is. De azért ha lehet kiélveztetném Joshmmal előbb az álmait.
-De Suzy már megbocsátott, még ő is többet beszél velem, mint Quentin. Ostobaság lenne dédelgetnie ilyen sérelmet, meg mire sértődik be? Hogy Suzy egy biszex férfit választott volna inkább nála? Hát bocsika, ha jobb parti vagy nincs mit tenni, Mr. Collins se tehet semmit... - Gonoszkodom sunyi mosollyal, jó ez nem volt szép, de nah. Ennyi jár nekem is nem? Fel kell vágni a jó pasimmal.
-Hát már bocs, de ez egy szabad ország és te Suzyt hamarabb ismerted mint ő, nem? Ez a lehető legdedósabb felfogás, mert neked tetszett a csaj, ennyi. Ha csak azért csináltad volna, hogy lejárasd Quentint azt mondom jogos lenne a sérelme, de könyörgöm... - Ne máááár, ez olyan hülyeség!
Persze lekenyerez azzal, hogy a véremben van a tanítás, nevetgélek is.
-Téged is szívesen tanítalak ááám, szívecském! - Vigyorgok, bár tudom nem vonzza a francia nyelv vagy épp a marketing, irodalom, de ki tudja?
-Jó-jó... csak nem akarom azt hidd elhanyagollak, tudod... - Ettől tényleg tartok, de talán Sammy fel sem fog tűnni, nem tudom milyen sűrűn akar járni.
-Jó... hát jól van, de nem lesz átjáró ház megígérem! - Rakom keresztbe az ujjaim és mutatom hogy ígérem, de boldog vagyok, alig várom hogy felmérjem Sammy tudását és kiagyaljuk a tantervet!

Mikor megérkezünk céltudatosan a pulthoz húzom, nehogy elvesszen, ez egy felkapott hely. Nevetek, hogy rávágja meghív, rendel is, fura kicsit, de belefér. Anno mindig én hívtam meg lányokat, de olyan mintha egy másik élet lett volna, komolyan.
-Nem aprózod! - Nevetek hogy rögtön duplázott, de tetszik, amúgy is szeretem a tequilát. Nevetve nyalom meg a kézfejem és sózom be, hogy egyszerre nyaljuk meg a kezünk, dobjuk be a piát és harapjuk be a citromgerezdet, majd újra. Mondani sem kell, hamar beüt, de nem baj, legalább elengedjük magunk ahogy befurakszunk a tömegbe táncolni. Nem nagyon érek hozzá, no nem azért mert nem akarok, hanem hogy ne keltsünk feltűnést. Persze ez azzal is jár, hogy a szabad lányok kiszúrjanak. Húszas éveikben járnak, szőkék és csinosak, mellénk is csapódnak, hogy táncoljunk közösen, én csak vigyorgok, mert mókás meg mert érzem a tequilát, de Joshra pillantok mi legyen, végtére is egy táncban nincs semmi, de lehet nem csak táncolni akarnak a lányok, itt ismerkedni is szoktak ám.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 04 2017, 00:45

- Személyiséghasadásos lennék? - húzom össze a szemöldököm, mintha bedőlnék neki. Persze nevetés a vége, mert belemászok az ujjaimmal a derekába.
- Hát, ühm, a meglepi nem lenne meglepi, ha előre beszámolnék róla, nem? - bár nem célzatos, amit mond, mégis védekezek. Rossz szokás.
Vallomásomat viszonozza, széles mosollyal nyugtázom. Boldoggá tesz.
Emlékeket idéz; rá kell bólintsak, tökéletesen igaza van. Azzal is egyetértek, hogy mindketten őszinték; megmondják, ha valami jó vagy éppen rossz. Valószínűleg azt is az arcomba fogják tolni, ha tehetségtelen vagyok.
Quentin véleményét (ezek szerint) nem ismerem a meleg színészekről; velem ezek szerint kivételt tett, hogy alkalmazott, pedig több oka is lett volna lekoptatni.
Megindító, amit mond, de mintha magát hibáztatná valamiért, teljesen feleslegesen.
- Édes, az én döntésem vagy te is; a legjobb döntés,amit valaha hoztam; képes vagyok mindent ennek alárendelni. Gondolod, a színészet lenne kivétel?- ha így nézzük, a feleség, saját gyerek sokkal nagyobb álom volt.
- Ha emiatt fordulnak el tőlem, nem is a tehetségem érdekli őket- mondom, de nem vagyok ingerült. Ennyire nem érdekel a dolog.
Lehajtom a fejem, ahogy az emlékeim tépi fel.
- Ez így nem teljesen igaz, édesem. Suzy azt hitte, csak őt szeretem- fogalma sem volt róla, hogy homokos vagyok, ahogy sokáig nekem se. Ha tudtuk volna, amit most, soha nem is vallottam volna Suynak, vagy soha nem mondott volna nekem igent.
Amikor Sammyre terelődik a szó és a tanításra, már megint mosolyra tudom fakasztani, és megbeszéljük, hogy majd otthon fogja tanítani a fiút.
- Ne hülyéskedj, dolgozol. Ha forgatni vagy próbára megyek, én sem azzal a céllal hagyom el a házat, hogy hanyagoljalak- jaj, ne beszéljen zöldségeket, mert megzabálom!
- Ilyesmitől nem tartok- mondom szelíden, hiszen tudom,hogy ő is szereti a rendet és a nyugalmat maga körül.


A diszkóban (vagy afféle), véletlenségből két kör piát kapunk elsőre, de ezen csak szórakozunk, és felhajtjuk mind a kettőt. Rögtön érzem, mintha az ereimbe szívódna fel, lángra gyújtja a vérem és elzsibbasztja a végtagjaim. Bemegyünk a tömegbe, mint két srác,és nekiverődünk az embereknek, átvéve mozgásuk ritmusát. Két lány csapódik hozzánk, fiatalok, szőkék, lengék, ledérek... Seby rám les,mintha tőlem várna választ, mi legyen; vállat vonok, ne rajtam múljon. Elengedem magam, időnként a szemem is becsukom, bár akkor szédülök egy kicsit, belekapaszkodom valamibe, valakibe. Valakinek a keze az; viszonzásul az enyémre kulcsolódik. Nem Sebyé, annál kisebb. Ugrálunk, ringunk tovább. A villódzó fényben látom, hogy (valószínűleg) a másik lány  Sebyhez dörgölődik.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 04 2017, 01:05

-Az nem, csak nagyzolsz! - Nevetek, mert csak hülyülök.
-Ilyenekre értettem. - Hogy nem mindent, mert hát van ami amolyan... meglepi vagy magándolog, hogy most megkívántam egy csokitortát és egymagam bepuszilom, de az én titkom marad, akármi hülyeség, mert lehet bármi, na, kell némi magánszféra is.
-Tudom, hogy nem kivétel a színészet sem, de nem akarom, hogy lemondj miattam bármiről is. Tudod... - Mosolygok rá, mert ha ezen múlik a karriere, hogy mennyire nyilvános a magánéletünk, hát nem halok bele ha nem verjük nagy dobra, elég ha én tudom hogy szeret. -Jó persze, de tudod milyen a világ... - Fura, meg nonszensz, de akkor is, előítéletesek mindenhol.
-Jó, de azt Suzannával megbeszélted, ha ő már megbocsájtott, Quennek felesleges haragudnia, nem? - De most komolyan, nem értem mire jó az.
Sammy már kellemesebb téma, ha megismeri rájön amúgy is mosolyfakasztó kölyök.
-Jól van jól van... akkor jó. - Megnyugtat, nem fogja azt hinni menekülök előle vagy hasonló, nem akarom az legyen mint Liával, nem volt egészséges.
Aztán bólogatok, kicsit még mindig az van bennem ez elsősorban az ő háza, nem akarom felbolydítani azt, de ha diákokat fogadok akkor lesznek állandó vendégek, elkerülhetetlen.

Táncolunk később, a pia is segít lazulni, de hát nem meleg bárba mentünk, nem csoda ha két lány próbál felszedni minket, hogy hahó, ne táncoljatok magatokban fiúk. Nos, teljesen jogos és mivel Josh nem úgy tűnik mintha zavartatná magát, hát én sem fogom. Ismer, nekem a flört belefér, ahogy a tánc is és mivel egyikünk sem irtózik a lányoktól, meg is táncoltatjuk őket. Aki velem táncol nem szívbajos, de én sem, hagyom, hogy simulva táncoljon, felveszem a ritmusát, a mozgását, még nevetek is jelezve jól csinálja, persze akaratomon kívül biztatom, hiába nem mutatok több szándékot ennél. Aki Joshommal táncol leány inkább úgy dönt átkarolja Josh nyakát és játszani kezd a hajával, úgy ringatja és tekeri a csípőjét a zenére.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 04 2017, 04:20

- Nagyzolok, tényleg?- tudom, hogy hülyül, de imádom megetetni vele, hogy komolyan veszem minden szavát.
- Aha, jól van akkor- nagyobb kiadásokat egyébként nem szoktam nélküle eszközölni.
- Bármiről lemondok miattad. Komolyan beszélek- még mindig nem érti?
- A világ gyönyörű, nem merd szidni!- pöccintem meg az orrát nevetve, elvégre Alaszkában nyílt fel a szemem, a szemünk. Hogy nem láttam addig?
- Ez hosszú sztori, és már régi is. Valóban akarsz beszélni róla?- kérdezem, kissé csüggedtebben. Van vaj a fejemen, ő is tudja. Miért tesz úgy mintha ártatlan lennék ebben az ügyben? Amelia haragját éppen úgy megértem. Elvégre elszerettem a pasiját.
Elsimulnak a kedélyek, mire a tanításig jutunk. Imádom őt, büszke vagyok rá, és azt szeretném, ha a lehető legjobb körülmények között tudna dolgozni.


Két ital után én máris zsibbadok, a végtagjaim mintha gumiból lennének, miközben lázasnak érzem magam. Táncolunk, lányok verődnek hozzánk. Vagy mi hozzájuk; ami jelenleg lényegtelen, hehehe. Sebyhez dörgölődik az egyik, a másik az én nyakamat öleli át, miközben a hajamat birizgálja. Finom illat árad belőle.
Tucc-tucc zene szól, ráadásul végtelenítve, kis idő múlva már nem is hallom a dallamot. Zúg a fülem, zsong a fejem, egyre gyengébbnek érzem magam, de igyekszem tartani magam. A meleg egyre folytóbb, csorogni kezd a hátamon a víz.
- Gyere, igyunk valamit!- hajolok közelebb a lány füléhez. Bólint.
Odaszólok Sebynek is, de félek, nem hallja, így gesztikulálva mutatom neki, mi a terv, és hívom őt (őket) is.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 04 2017, 22:18

-Ó, hát persze... - Forgatok szemet ne csinálja már, csak hülyültem, de vigyorgok. Nem nagyzol, mindketten tudjuk, nem ver át!
-Tudom, de én is hogy ezt nem szeretném... - Minek mondjon le mindenről ha nem muszáj? Engem nem zavar, ha nem mutogat, ha otthon ugyan úgy fog szeretni mint eddig, vagy jobban. Már ha utóbbi fizikailag lehetséges persze.
-Nahhéj! - Kapok a megpöccintett orromhoz, de nevetek. A világ most nekem is rózsás, de tudom vannak benne tüskék is.
-Nem róla, vele... egyszer majd elkapom Quentint, lehet csak bebeszélem magamnak. - Sammy is mondja, hogy nem olyan az ő bátyja, miért ne hinném el?

A táncparketten aztán kapósak leszünk, ami végül is nem fura, csak annak a tudatában hogy házasok vagyunk, ugye. De hát táncolni jó, ha meg úgy adódik megmondjuk van valakink, azzal nem is hazudunk és botrányt is csinálunk, gondolom. Szóval én kiélvezem, hogy táncolhatok, hogy a lány hagyja magát vezetni (nem mintha Josh nem hagyná de az akkor is más, ehhez vagyok még mindig szokva alapból, főleg hogyha nem is a lány szerepet kell vállaljam táncban). Eléggé elkapjuk a ritmust is, én is eléggé kimelegedem, kevés a levegő is, de nálam ez amolyan euforikus állapotba csap át, mintha lefutottam volna már ki tudja mennyi kilométert. Azért csak észreveszem a zsivajban Joshom jelzését, mutatom is a jelenlegi partneremnek menjünk mi is, bár nem nagyon akar, ezt látni abból ahogy húz, de nevetve húzom én is, hogy kell a pia így belemegy, megfogom a kezét is el ne vesszem, de keresem Joshom vagy a másik lányét is, hogy ne szakadjunk el, nem vagyok teljesen biztos benne hogy inni akar és nem kimenni a levegőre. Én utóbbiban is benne lennék, még egy cigit is elszívnék, de az ráér végül is. (Vagy ha elmaradna Joshom még örülne is.)

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 04 2017, 23:16

- Egy okkal több, hogy örüljek, megismertelek- nevetek, ráharapva kinyújtott nyelvemre. Ebből tudhatja, remekül szórakozom.
- Seby- sóhajtok egyet- nyugodj meg, nem fenyeget ilyen veszély!
Némi pesszimizmus még mindig leledzik benne, hiába igyekszem kiirtani még a gyökerét is.De arra nem vehet rá, hogy titkolózzak a nyilvánosság előtt. Maximum nem leszek közkedvelt. Vannak olyan hírességek, akiknek a magánélete szent,és ezt tiszteletben is tudja tartatni. Amúgy is, ki lenne kíváncsi rám?
Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy újra megnevettessem, hogy az este vidám hangulatban folytatódjon.
- Jól van, tedd érzésed szerint- nem szoktam erőltetni a társalgást olyan emberekkel, akik közömbösek számomra. Ahogy senkire nem fogom ráerőltetni magam, csak azért, hogy magamat jobb színben tüntessem fel.

Nálam gyorsan betesz a pia, főleg, hogy meleg van, és hogy ebéd már régen volt; de jól eső az a zsibogás, ami erőt vesz rajtam (vagy inkább legyengít). Viszont iszonyú szomjas vagyok, így a táncpartneremet és Sebyéket is elhívom inni.
A pultnál csapódunk össze, rendelek mindenkinek, amit kér. Magamnak üdítőt veszek, Pepsit sok jéggel. Az egyik jégkockát a számba pöccintem, rágcsálni kezdem; élvezem, ahogy hűt. A velem táncoló lány is kér egyet. Rám mosolyog; megvonom a vállam, megkínálom a saját poharamból. Ő azonban nem a szájába teszi, hanem kulcscsonttól kulcscsontig végighúzza magán, és aztán lefelé húzza a...
El kell vennem róla a szemem; meglepődve veszem észre magam, mennyire bámulom.
- Kimenjünk egy kicsit levegőzni? - kérdem általánosan, mindenkire vetve egy pillantást.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 05 2017, 12:31

-Ó, annak végtelenül sok jó oka van ám! - Nevetgélek, ölelgetem, ha tudná számomra mennyi jó oka van, hogy összefutottunk!
-Még... nem lehet nem beléd szeretni! - Mondom engesztelően mert tehetséges, helyes, kedves és humoros az én Joshom, nem nehéz beleesni.
Quentint aztán elengedem, majd beszélek vele, ha mást nem Sammy ürügyén, csak nem fog hátat fordítva elmenni. Szerintem kéne, mégiscsak a kollégám és a férjem főnöke, az új tanítványom bátyja...

A táncparkett fülledt, mi sem frissítjük a levegőt, hanem intenzíven használjuk el, ahogy táncolunk, mozgunk. Josh nem is bírja sokáig, ki is van melegedve, kell neki a folyadék és a levegő, hát követem a két lánnyal. A pulthoz megy, kér egy üdítőt én kérek egy whiskyt dupla jéggel, a lányok meg valami koktélt, de az én partnerem a felét lehúzza, szerencsére nem erőset kért, ellenben szomjas lehetett. Persze én csak vigyorgok, úgy is letáncolja. Ami viszont teljesen kiszélesíti a vigyorom az a másik lány és Joshom reakciója az erotikus flörtölésre. Hú de megnézi a lányt! Rettentő édes! Lehet nem ez a legnormálisabb férji reakció, de én abszolút nem vagyok féltékeny alkat, sosem voltam.
-Egy cigi jól esne! - Mondom ahogy a számba veszek egy kis jégkockát, megrágom és belecsókolok jeges számmal az incselkedő lány nyakába, majd rákacsintok Joshomra vigyorogva, mert tény, nagyon meglepem a csajszit, talán Joshom is, közben húzom a másik lány kezét jöjjön, kinn isszuk meg a pia maradékát. Ha jönnek hátra felé megyek, ahol van egy kerthelyiség szerű rész a dohányzóknak, kinn iszok még egy kortyot és kotrok a zsebemből egy cigit (ha bulizom szoktam dohányozni, Joshom tudja) és élvezettel tüdőzöm le, kínálva a lányokat, sajátomból de a dobozból is, vehetnek. Mivel itt is hallatszik a zene, lassan de mozgok a zenére, itt is lehet táncolni ám.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Jún. 05 2017, 16:04

Hálásan nézek rá. Nem volt velem egyszerű dolga, de feltörte a páncélomat, és megtanított rá, hogyan kell szeretni. Nem csoda, ha ilyen erősen kötődök hozzá.
- Na, persze, nézz csak ki az ablakon, hányan tolonganak most is!- nem mintha hiányolnám, tökéletesen beérem az ő szerelmével.
Szerencsére, a beszélgetésünk jó hangulatban zárul; így önfeledt hangulatban tudunk bulizni.
Valószínűleg, ha a kezdet kezdetén csak egy piát iszok, az is beüt, de a kettő duplán gyorsan készít ki. Nem részegnek érzem magam, hanem valahogy fáradtnak, kiszáradtnak, így gyorsan szükségem lesz folyadékpótlásra.
A többiek velem tartanak; alkoholt isznak, én csak kólát. A jég azonban az italomban nem csak engem csábít. Seby hozzám hasonlóan rágcsálja a jeget, az egyik lány azonban közvetlenül hűti magát vele. Elkapom Seby pillantását, ahogy engem néz, de csak mosolyogva megforgatom a szemem; szó-szó, erotikus volt, amit látok. Seby csap le a dologra; a lány nyakába csókol, ahogy elhalad mellette, mintha csak a bőréről akarná felszippantani a vizet, aztán rám kacsint; a lány sikkant egyet, én kuncogok, a másik lemaradhatott, mert kapkodja a fejét, hogy mi történt.
Láncban megyünk ki, egymás kezét fogva, óvatosan manőverezve az italokkal is közben.
Sikerül kijutni; szinte megszédülök a friss levegőtől. Seby cigit kotor elő, rá is gyújt, én a falnak támasztom a hátam, és az egyik talpam, majd a fejem is nekikoccantom a falnak. A két lány Seby körül zsong, az egyiket a cigi szédítette meg, a másikat talán az a jeges csók. Én megkönnyebbülve lélegzem. A mellkasom felszabadul. A hátamra tapadt nedves ing gyorsan hűti testemet. Innom kell, szerencsére van még a poharamban, bár a jég már csak apró darabokban úszkál benne. Mindet a számba öntöm.
Seby kezd mozogni először, azt hiszem; mert idekint a zene majdnem ugyanolyan jól élvezhető (ha nem jobban), és a fülem is kevésbé bántja. Közelebb megyek hozzájuk, körbetáncolom őket, végigsimítok mindannyiuk derekán.
- Hm, az a cigi... nagyon kellett már, mi?- csapok aprót Seby fenekére. Halkan húzom őt; imádom, hogy miattam lemondásokra is hajlandó, ilyen a cigi is. Bár ez is az ő döntése, én nem várom el, hogy leszokjon. Amúgy sem dohányzik sokat.
- Kipóbáljuk ezt is? - kérdezi az egyik lány, és máris forgat valamit a kezében. Hogy hogy került oda, én nem tudom. A másik lány nevetgél. Drog lehet, ez jut először eszembe.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Kedd Jún. 06 2017, 20:17

-Hát még nem, mert még nem jött ki a film, meg ha utána színházba leszel állandó, ó én úgy hiszem fel fognak ismerni az utcán legalább! - Kétség sem férhet hozzá, csak ő a kishitű ám!
A buliban aztán Joshom hamar kiszárad, de nekem sem ártana egy kis levegő, így nem ellenkezem mikor kifelé araszol a partnerével. A zene miatt nem hallható aztán mikor nevetek a szemforgatásán, hogy jó látvány volt neki a csaj, nem hibáztatom, én is megnéztem volna, de Joshom arca viccesebb volt!
Aztán már azon nevetek hogy felsikkant a lány, jól szórakozom rajtuk. Kiérve ahogy megcsap az oxigén jólesően sóhajtok, majd előveszem a cigit, ezért akartam én kijönni miután kikértük a piákat.
Adok a csajoknak cigit míg Josh szusszan egyet, szórakozom azzal, hogy a csaj cigijét a sajátom végével gyújtom be, tetszik neki, bár majdnem elröhögjük az egészet. Aztán mivel ring a csípőm ritmusra Joshom újra jön, megnevetett azzal hogy a fenekem paskolja.
-Hát, mi tagadás... - Nevetek, de arcomra fagy a mosoly, hogy füves cigit húz elő a lány, mindig így kezdődik... persze van aki megálljt parancsol, de... nincsenek jó emlékeim ezzel.
-Nem, de javaslom ti sem... Én láttam mit csinálnak ezek és semmi móka és kacagás nincs benne... - Fújom ki a füstöt erősebben komoly arccal, jelezve a csajok választhatnak, a tekert cigi megy vagy én, mélyeket tüdőzöm a cigiből is, mosolytalan. Nem várom el hogy megértsék miért vagyok hirtelen hűvös, de tőlük függ mi lesz. Joshom szerintem érzi, hogy nálam ez tabu, de ő tudja is miért.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Csüt. Jún. 08 2017, 14:51

- Elképzelhető- mondom szerényen, mert még mindig nem hiszem, hogy egyetlen szerep miatt közkedvelt lennék. A felismerés más tészta. El tudom képzelni, hogy valaki majd rám néz, és azt mondja: "olyan ismerős".

Néhány szám után máris úgy érzem, jól esne egy hűsítő; Sebynek akad az az ötlete, hogy levegőzzünk is. Senki nem mond nemet. Míg ők szívják a füstöt, én csak a friss levegőre vágyom; élvezem, ahogy a tüdőmet a friss levegő tölti meg. A táncikálás azonban itt sem marad abba; gyorsan tér belém vissza az élet és az energia, úgyhogy hamarosan megint összerendeződünk, és ütemre ringunk, mozgunk. Seby a csajokat húzza, nevetgélnek, én ővele incselkedek leginkább.
- Kösz, én sem élek vele...- utasítom el a nekem kínált extra cigit, mikor felkínálásra kerül, és Seby is komolyan nyilatkozik. A lányok csak nevetgélnek.
- Ugyan, ez csak egy kis fű, nem harap!- de igazából látszik, neki tök mindegy, ki kér belőle és ki nem.
Seby azonban mosolytalan marad, és én látom, hogy ez nála most vízválasztó. Mögé surranok, átölelem a derekát hátulról, a fülébe súgom, hogy imádom a mosolyát.
Az egyik lány köhécselni kezd és fesztelen kérdezi, melegek vagyunk-e.
- Micsoda szemed van! Talán probléma?- nem mozdulok Seby közeléből. A zene a tagjaimba kúszik, mozgok önkéntelen, mintha mi sem történt volna.
_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Csüt. Jún. 08 2017, 23:13

Egészen jó a buli és a tánc addig míg elő nem kerül a tekert cigi. Lehet csak fű, de rengeteg rossz emléket szabadít fel, mindig kiakadok tőlük. Nem tudok máshogy reagálni vagy lazán kezelni, mint régen. Már nem.
-Nem, persze. Csak épp ha valami balul üt ki, akkor lehet fel sem ébredsz. - Jó, ez most sarkított példa, de Reeven is így került kómába és Henry is nagyon kifordult önmagából. Mert ha már a fű nem nagy dolog, akkor az extasy sem, vagy a heroin...
Keresztbe is fonom a karom, jelezve nekem ez nem tetszik, csak azt veszem észre Joshom átkarol és próbál ellazítani.
-Bocsánat... - Motyogom neki, remélve nem rontottam el senki estéjét. Aztán még meg is kapjuk hogy melegek vagyunk, rá is jövök, hogy Joshom egy ilyen hetero helyen ölelget. Nem biztos hogy jó ötlet, bár nekem ez most nagyon kellett. Hátra is hajtom a fejem a vállára, engedve a ringatózásnak.
-Josh a párom. - Teszem hozzá, hogy ne legyen kétségük miért hagyom, hogy átkaroljon, rá is simítok a kezére, a lányok meg csak összenéznek, mert gondolom nem értik, akkor miért táncoltunk velük. Na meg Joshua miért bámulta meg a jeges jelenetnél annyira a mellét. Erre el kell mosolyodjak, mert tényleg vicces.
-Akartok még táncolni vagy... így már nem. - Kérdezem, jelezve semmi baj, nem kötelező szeretni a melegeket. Inkább szívok még egy mély slukkot a cigimből, elfújva Joshomtól távolra, ne zavarja a füst, tudom, hogy nem szereti, közben másik kezemmel simogatom az övét magamon. Tudom, hogy én szívtam mellre az előbbit, pedig próbálok lazább lenni a témában, komolyan.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 16:44

Valószínűleg már akkor le vagyunk írva, amikor visszautasítjuk a "füvet", de azért még nem vesztettem el teljesen a józan ítélőképességemet. Vannak helyzetek, amikre kategorikusan nemet mondok, ez is egy ilyen. Míg én lazán kezelem ezt az ügyet, Seby befeszül; nem nehéz kitalálni, miért. Próbálom őt fellazítani; nem kell ebből ügyet csinálni, a csajokat sem érdekli igazán, velük tartunk-e vagy se.
Mozdulataink vagy a kisugárzásunk azonban árulkodó, mert azonnal jön az a kérdés... Ahogy máskor, most sem csinálok titkot belőle, bár a hangom kissé cinikus. Seby sokkal egyértelműbben kifejezi, mi a valóság, és ettől megint repes a szívem. Őt karoló kezemre rásiklik a keze, a vállamra hajtja a fejét. Hozzá simulok és eláraszt a teljes nyugalom.
A lányok összenéznek, kacagnak egyet, aztán vállat vonnak.
- Miért ne táncolnánk?
- Szuper- mosolyodok el.
Megvárom, amíg Seby és a lányok elszívják a magukét, majd visszamegyünk a tömegbe. Ugyanúgy maradunk párban, mint korábban. Nem telik el sok idő, amikor a lány közelebb hajol a fülemhez.
- Most komolyan... Igaz, amit kint mondtatok? Egy pár vagytok?- kérdi, s a hangja még ebben a ricsajban is furcsán cseng.
Közelebb hajolok hozzá, hogy jól értsük egymást.
- Igen. Miért kérded?- kérdezem, és automatikusan ölelem át a derekát, húzom magamhoz közelebb, amikor lassabb melódia hangzik fel.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 21:29

Ha drogról vagy hasonló dolgokról van szó nem szokott érdekelni mit gondolnak az emberek. Sok hülyeségben benne vagyok, komolyan, ha azt mondanák fussak fel a falon és csináljak egy hátra szaltót megcsinálnám, pedig nem megfelelően vagyok bemelegedve, de még így is poénnak gondolnám. De a fű nekem sosem poén, ezt csak Joshom értheti. Meg is próbál nyugtatni, igazából megy neki, ahogy az sem szabad érdekeljen, nem kellene hetero helyen ezt csinálni, hogy nekidőlök mikor átkarol, de jól esik. Emiatt persze közlöm egy pár vagyunk, nem pici meglepetést okozva ezzel. Mondhatni zavar támad az erőben, emiatt is kérdem meg, hogy mi legyen, mennyire zavarja a lányokat. A válasz kellemesen lep meg, de lehet csak a fű miatt gondolnak most mindent viccesebbnek mint amilyen, ki tudja. Minden esetre ha már így alakult, akkor adom a kezem, próbálva elfelejteni, hogy mit is szívtak el előbb a lányok, nem vagyok a bátyjuk, hogy beleszóljak. A lényeg, hogy Joshom nem kért, akkor lehet túl stresszes lettem volna (mert megtiltani csak nem tilthatom meg, ne tegye azt amit akar).
A lányok is összenéznek, hogy vajon ez vicc-e vagy sem, szerintem azt hiszik az. Vagy valami fura lekoptató szöveg, pedig közel sem. Tehát újra elkérem a lányt, hogy táncoljunk, kell egy kis idő, de újra ellazulok én is. A lassúnál Joshom párja is átkarolja Josh nyakát, ahogy az enyémet a saját párom, nem figyelem nagyon hogyan táncolnak.
Joshék beszélgetnek, a lányt meglepi a válasz, de erősen kétli.
-Ezért... - Mondja Joshnak és ha már ilyen készségesen közel hajolt, akkor megcsókolja, hogy szerinte nem vagyunk egy pár, nagyon nem úgy tűnt neki, mikor megbámulta. Ezt én pont nem látom, mert háttal vagyok, csak a másik lány pislog kettőt, majd kuncogva babrálni kezd a tarkómnál a hajammal, amire kiráz a hideg és kicsit búgóbb hangom tudom csak megkérdezni míg közel hajolok a füléhez, mi olyan mulatságos.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 22:13

Nem csak engem lep meg, hogy a lányokat nem zavarja a kapcsolatunk. Meglehet, ők is csak szórakozni (táncolni) akartak ma este, és erre a célra tökéletesen megfelelünk mi is. Nekem addig eszembe sem jut, hogy nem vettek komolyan, amíg a táncpartnerem rá nem kérdez.
Ő időzít "jól" vagy puszta véletlen, éppen lassabb zene szól; lenyugszik a tömeg és csöndes ringatózásba kezd. Én is a táncpartneremmel, akinek nem emlékszem a nevére (egyáltalán, bemutatkoztunk már? Nem is tudom.) Nem verbális választ kapok, hanem egy csókot, ami meglehetősen puha és finom, annak ellenére, hogy ő is szívta azt az izét. Szó, mi szó, nem állok neki ellen. Legalábbis nem kapásból.
- Összeházasodtunk, tavaly ősszel. Ennyire komoly a dolog közöttünk- válaszolok másképp, a korábbi kérdésére, de ugyanúgy táncolok vele tovább.
Sebyre pillantanék, de ő nekem éppen háttal táncol, és az ő partnerével akad össze a szemem, aki cinkosan kacsint, majd beledugja a fejét Seby vállgödrébe, súgva neki valamit. Nem hallom, mit mond, de a tekintete ismét engem fürkész. Mi folyik itt?
- Miben mesterkedik a barátnőd?- kérdezem a partnerem, kissé gyanakodva. Azt kell tapasztaljam, a mai lányok sokkal rámenősebbek, mert Seby is éppen próbára van téve.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 22:47

A tánc újra ellazít, jól is esik, kikapcsol és nem állok neki gondolkodni. Mondhatni sodródom a zene ritmusára. Josh partnere is sodródik, de ő valami egész más ritmusra, valami perzselőbbre, mert elégedettség tölti el, hogy bizony Joshom nem közömbös a csókot illetően. Igaz, nem épp erre a reakcióra számított, mint amit Josh felelt.
-Az legális? Amúgy... szerintem... van amit ő nem tud megadni, mert... fiú... - Nem, egyáltalán nem hiszi, hogy igaz, kuncog is, mert egy buzi nem csókol így, na mintha sok meleggel lett volna dolga. Minden esetre, amíg ezt így elmondja mellét jobban Josh mellkasához nyomja, Josh kezét pedig a fenekére vezeti, ha akarja a férfi belemarkolhat, megengedi. Mindeközben végig csábosan mosolyog, hat is nála a fű is valószínű, nem zavartatja magát.
Közben én hozzám is kicsit jobban simulnak, sugdolóznak nekem. Nagyon jól táncolsz és aranyosan nevetsz! Erre kicsit nevetek, bólogatok vállat vonva, nem akarom hozzátenni a tarkóm érzékeny, még a végén visszaélne vele. Persze nem látom mit művel, hogy a barátnőjével össze-össze néz és elülteti Josh fülében is a bogarat, mert hát nem tudom mi zajlik a háttérben, annyi látszik jól érzem magam.
Josh párja csak vigyorog, ujjával finoman visszafordítja maga fele a férfi arcát az állánál.
-Mesterkedne? - Kérdezi ártatlan hangon, bár a viselkedése nem ártatlan cseppet sem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 23:24

Máshogy akar bizonyságot, csókot lop tőlem. Szép lány, meg kell hagyni. Meglehetősen szexi volt, ahogy azzal a jéggel hűtötte magát, és a szája is emlékeket idéz bennem, ahogy a számra tapad. Mégsem visszakozom, élve a felkínált lehetőséggel; tudva, hogy Seby nem bánná, ha "csajoznék", amíg meg nem csalom.
A lány azonban tovább próbálkozik. Ismerős, ahogy indokot keres.
- Abszolút legális, biztosíthatlak- erősítem meg; szikrányi kételye se maradjon, hogy a dolog létezik. Kuncog, a nyakam köré fonja a kezét, a testét nekem feszíti.
A barátnője láthatóan jól mulat rajtam, mintha annak drukkolna, hogy ... És közben Sebyt édesgeti, ahogy én is édesgetve vagyok, a csábítás különböző eszközeivel.
- Férfi, nem fiú, és hidd el, nem szenvedek hiányt semmiben!- kezdem érteni, merre felé tartunk.
A kezeim a derekáról a fenekére húzza. Hagyom, mert formás feneke van, s mert ő kezdeményezi, de különösebben nem fogdosom.
Sebyvel próbálok némán kommunikálni, de nincs sok szerencsém. Csak azt látom, mosolyog, láthatóan jól érzi magát; korábbi feszessége is már a múlté. Nem is saját partnernőm, hanem Sebyé kelt inkább gyanút bennem. (A sajátom) maga felé fordítja az arcomat, most ő fürkészi a szemem.
- Sebastian tetszik neki, vagy neked asszisztál?- kérdem, de nem vagyok mérges. Seby valószínűleg azt mondaná, én tetszem ennek a lánynak, én meg azt, a másiknak tetszik ő.
Most én fogom meg gyengéden a lány állát és fordítom a másik pár felé; nézze csak, ahogy azok ketten "ismerkednek". Már nem csak az orruk ér össze. Fura izgalmat érzek. Na most, most markolok a lány fenekébe, és húzom közelebb magamhoz.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Jún. 09 2017, 23:41

-Ühüm... - Nos, attól hogy esetleg legális még lehet görbe az este, nem? Legalább is abszolút így gondolja, elég szexi ő ahhoz, hogy jól süljön el az este, nem de? Minden esetre tesztelgeti Josht, abban nincs semmi rossz ugye bár.
-Igaz, én sem vagyok már lány, hanem nő. Nem gondolod? - Siklik le a tekintete a melleire, mintha csak ezzel próbálná alátámasztani, hogy bizony érett hölggyel van dolga Joshomnak. Valamint mivel a kezét sem rántja el a másik beszívja az ajkait és incselkedőn rá is harap, hogy tetszik neki az állapot, hogy fogják a fenekét.
-Ki tudja? - Vonja fel finoman az egyik vállát, majd egyik ujjával simogatni kezdi Josh kulcscsontját, jelezve itt van az érdekes esemény, nem ott. De csak odafordítják a fejét, nem érti miért kellene hogy érdekelje a dolog, barátnője független személy, nem de? De úgy fest ez kellett Joshnak, mert éppen csak felsikkant a hirtelen váltásra, nem hallja más a zene miatt és mert aprócska hang volt, de kuncog is rögtön, hogy ez már tetszik neki, közelebb is préseli magát, mint aki feltétlen szót szeretne fogadni, ne kapjon büntit az ellenszegülésért.
Közben egyre közelebb húzódik a lány, ahogy sutyorog, szinte nem is hallom, mit mond, de nem mutatok szándékot erősebb flörtre ennél. Mikor közelebb is hajol, nem tudom direkt vagy a fű, de közel van az arca, elnevetem az egészet és elhúzódom, fordulok tánc közben és akkor látom meg Joshékat. Huh... lemaradtam. Joshom úgy fest élvezi hogy foghatja a lány fenekét, hogy mennyire közel van hozzá. Ez kicsit összezavar, hogy miről is maradtam le?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 00:14

Incselkedik a lány velem, és úgy próbál hatni rám, mintha hetero férfi lennék, felhívva a figyelmem a nőiességére.
- Nem is akármilyen nő vagy te- követem a tekintetét, és élvezettel szemlélem formás melleit.
Nos, igaz - nyelek egyet-, van olyan dolog, amit Seby nem tud megadni, és ez a gyönyörű női mell, ami korábban is a gyengémnek bizonyult. Beharapott ajka, szeme csillogása, formás fenekének érintése azonban még mindig nem ködösíti el a fejem.
Seby partnernője tűnik hamiskásnak; nem tudok kiigazodni rajta. Valószínű, vak vagyok, hogy nem látom, én is cserkészet alatt állok. A lányt azonban láthatóan nem izgatja a barátnője viselkedése, ellenben engem kizökkent, ahogy felsikkant. Észreveszem magam, és egy picit elhúzódok a lánytól, és ekkor összetalálkozik tekintetem Sebyével. Kérdés van abban a tekintetben, bár nem szemrehányó.
Elnevetem magam, és a kezem felcsúsztatom ismét a lány derekára. Aprót rántok a vállamon. Ekkor látom, hogy hozzá hajol a másik lány, és megkérdezi, hallanom sem kell, leolvasom a szájáról: "lelépünk?" Seby válasza engem is érdekel. Voltak terveink ma estére, de nem terveztünk magunkkal vinni senkit. A két lány azonban nem tűnik veszélyesnek (a füves cigi már a múlté) és szívesen ismerkednék.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 00:29

Na igen, Josh párja elégedetten fürdik a bókban és a másik szemérmetlen tekintetében, egyre inkább ignorálva azt az aprócska tényt, hogy melegeknek, sőt, házasoknak vallott minket Josh. Így aztán beveti minden női báját és céltudatosan flörtöl Josh-sal, remélve jó estében lesz része, talán még barátnőjének is, hiszen úgy szép az élet, ha zajlik.
Mikor Josh erősebben húzza magához a partnerét amannak nagyon tetszik a dolog, én csak kérdőn nézem, hogy mi történik, mert a sikkantást és a kuncogást nem hallom, csak látom, hogy Joshomnak nagy sikere van (nem is lepődöm meg ezen).
Én is csak mosolygok, hogy elneveti magát, lehet heccelte a lány, hogy úgy sem meri, közben meg dehogynem, hát nem csinálok belőle nagy ügyet. Aztán hajol közel a partnerem, hogy megkérdezze lelépünk-e. Kissé meglepődve pislogok rá, mert... én mondtam hogy Josh a fiúm, ha nem is nyilvánítottam ki, hogy a férjem. Azonban én ismerem ezt, anno én kérdeztem mindig hamarabb és irány volt a lakás és már jött is a szex. Csak akkor sosem volt senkim, most van, szóltam is.
-Hát... csendesebb helyre mennél? Nem gond... csak szóljunk nekik is, jöjjenek. Tudod... - Bökök a fejemmel Josh felé, jelezve nem vicceltem, bár mosolygok és nevetek, megfogom a kezét és odahúzom a másik kettőhöz.
-Nem megyünk csendesebb helyre? - Kérdezem őket, közben megkérdem a lány nevét, Jane, mint kiderül, szóval mondom nekik hogy Jane menne és ők mit szólnak. Josh párja átkarolja Josh derekát és közli miért ne? Bár ahogy ránéz Jane-re, némán, tekintettel is kommunikálnak, hogy lakásra is mehetnének, együtt, szóval kérdőn néznek Joshra, hova menne (közben a partnere a farmerzsebébe csúsztatja a fenekénél a kezét, kicsit belemarkolva, mint egy jelzés, jó lesz).

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 01:18

Ami szép, az szép, meg kell hagyni, annak idején Elee melleibe is belezúgtam. Hűséget fogadtunk egymásnak Sebyvel, nem vakságot, így nem egyszer fordult már elő, hogy meg-megfordultunk egy-egy lány után. A vágy azonban más dolog; mivel megelégedettnek érzem magam, nem érzem hiányát semminek. Azzal viszont, hogy nem vagyok elutasító ezzel a lánnyal, nem hiszem, hogy feszegetném a bizalom határait. Ő éppen úgy szórakozni próbál, ahogy mi.
Kicsit elragadtatom magam, ahogy Sebyt azzal a másik lánnyal látom; eszembe jut, éppen ma miről beszélgettünk a szomszédaink kapcsán, és persze, a fantáziám is beindul. Rámenősebb az a lány; az a "lelépünk" eléggé elcsépelt kérdés ahhoz, hogy ne tudnám, milyen tartalmat takar. Halkan nevetgélek magamban, nem tudom, mire számít: édes négyesre? Seby kézen fogja a lányt, és odahúzza hozzánk; s míg a csajok egymással szemeznek, mi is; konkrétan szótlanul beszélgetünk.
Rá sem kell néznem a lányra, testbeszédével elárulja, mit remél.
- Benne vagytok egy éjszakai fürdőzésben? Mert akkor mehetnénk a tengerpartra- vonom fel a vállaim tanácstalan, mert szeretném éreztetni, hogy szívesen lennék még velük, de azt is, nem feltétlen egyfajta szándékkal.
Az engem ölelő karok kissé ellazulnak, de a másik lány arca felderül.
- Agnes, menjünk, ez jó móka lesz!- majdnem ugrándozik. Ki hitte volna, hogy neki fog tetszeni az ötlet?
Seby kezéért nyúlok, s ha megfogja, közelebb húzom magamhoz, miközben én is lépek felé.
- Hülyülünk egyet, csak nem ketten leszünk, hanem négyen- még mindig van idő ebből az egészből kihátárálni.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 01:41

A lelépünk kérdést prezentálom a többieknek is, Joshom válaszára felszalad a szemöldököm, hogy huh, csak így? Nyílt vetkőzés és meztelen fürdőzés, khm, semmi rossz elrontója nem vagyok, de elnyomom a vigyorom, hogy drága szívemnek csücsöke, nem gondoltad te ezt végig.
Joshom partnere nem épp fürdőzős kedvű úgy fest, gondolom inkább iszogatott volna még egy kellemes nappaliban vagy hálóban, de látva Jane barátnője felderülő arcát nincs mit tennie.
Én már a szám takarom, hogy az én párom milyen lelkes lett, gondolom pont arra gondol amire én, kis hamis, ez marha jó!
Aztán azon kapom magam Joshom megint incselkedik velem, nyilvánosan, ejnye. Persze ez semmi, tudom én, csak sutyorog, már amennyire a helyszín engedi.
-És még én vagyok a pajzán, mi? - Vigyorgok rá, de vállat vonok, jelezve engem nem zavar. Persze a Agnes nevű a dolgok elébe megy, belekarol Joshba, majd megkérdi hogy akkor ugyan mire várunk, nyomás! És már sereghajtó is lesz, én is megfogom Jane új barátnőm kacsóját és libasorban araszolunk kifele a fülledségből a levegőre, kicsit fejbe is kólint de csak vigyorgok és indulunk is kis csapatunkkal a part felé. Egy kicsit előre terelem a csajokat, épp csak ők menjenek elől párban, hogy átkarolhassam Joshom.
-Huncut fiú vagy, tudod-e? - Vigyorgok, míg vállammal finoman meglököm az övét, de mivel nem volt messze a part, a lányok (főleg Jane) már szaladnak is, úgy fest ők is sutyorogtak, mert ahogy leértek Agnes megfordul és kihívóan méregeti Joshom, nem zavartatva magát.
-Akkor jöttök? - De már dobja is le a cipőit, majd a felsőjét, letolja forrónadrágját és háttal állva kioldja a melltartóját, csábosan kibújva belőle, aztán kellően szexin pucsítva megszabadul a bugyijától is, hogy mint valami Vénusz szép lassan elkezdjen besétálni a vízbe, mellét karjával takarva fordulva kicsit vissza invitálva Josht, jöjjön.
-Huhaaa, lehet meg kell küzdenem érted szívem? - Nevetgélek, mert én sem vagyok vak, de Joshom reakciója jobban érdekel, mit lép.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 02:12

Szókimondó ember lett belőlem, noha időnként hamarabb megyek a dolgok elébe, mintsem rendesen átgondolnám a következményeket. Ha már innen elmegyünk, az eredeti tervet sem felejtve el teszek ajánlatot, át sem gondolva, hogy ennek csúnya visszautasítás is lehetne a vége. Igazából az sem zavarna.
- Ártatlan vagyok, mint a ma született bárány, te ne tudnád?- kacsintok Sebyre.
Valljuk be, kissé elültette a fejembe a bogarat a videóval, a szomszédaink meglesésével; hát nem sokkal izgalmasabb ez, hogy saját bőrünkön, élesben érezzük ezt a borzongást? És itt kell megjegyezzem, nem a közös szex lehetősége csábít; maga a flörtölés az, illetve hogy a szerelmem látom - körbezsongva- izgat fel.
Jane lelkesedése átragadni látszik Agnesre is; újra kisajátít és belém karol,majd ő lesz, aki szorgalmazza az indulást.
Kint aztán átrendeződnek egy kicsit a sorok, Jane és Agnes mennek elől, mi utánuk. Sebyvel összevigyorgunk, mint a kamaszok az első orgia előtt. Be van zsongva, de úgy hiszem, nem a lányok miatt; én leptem meg nagyon.
- Nem is tudom, ki volt a mesterem... Á, tudom, itt van, ni, nézd csak!- fordítom gyorsan egy kirakat felé, hogy láthassa magát. A tarkójára szalad a kezem, megmarkolom a haját.
- Imádlak, tudod?
Az utolsó sarkot is elhagyva már a homokos tengerparton vagyunk; széles járda választja el a partot a lényegi belvárostól, ahol napközben sokan görkoriznak, gördeszkáznak manapság is. De most éjjel kihalt minden, még a lámpák is csak tompa fénnyel égnek errefelé.
Meglepetésemre Agnes lesz, aki hamarabb kezd vetkőzni, és megint engem méreget. Mindent ledob magáról, bár a mellét takarja, amikor visszafordul felénk.
- Hogy hízna a májam!- nyújtom a nyelvem Sebyre, de persze, nem kell küzdeni. Én tudom, kit akarok.
Szedem le én is magamról a cuccokat, megfeledkezve arról, hogy megfogadtuk, a ruháinkat majd biztonságos helyre rakjuk le, és egy perc múlva már én is meztelen vagyok; mint a ma született ... bárány?
Jane van közelebb, ő kap először fröcskölést, időközben ugyanis ő is bemerészkedett a vízbe (vagy térdig)
- Sebastian nem jön?- néz hátra, nem igazán törődve vele, hogy teljes meztelenségét beragyogja a Hold.
Hátranézek én is, miközben már nagyon vonz a hűs víz. Nem húzom az időt, beugrom a hullámok közé.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   

Vissza az elejére Go down
 

Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-