Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 02:31

-Ahaaaaa! - Nevetek, mert amúgy Joshom tényleg az, tudom én, nem egy rosszaság, mint én.
Végeredményben elindulunk, szórakoztat hogy Joshom közös fürdőzést vetett fel és hát én szeretem a szépet, Joshom is (fél?)meztelen, meg a lányokat is ugye, mindketten csinosak és szépek, rossz dolog nem lehet, hacsak nem jön erre egy cápa mint a Zs kategóriás filmekben szokás. Téééényleg, olyan ez mint valami horror, de én ezen is csak nevetek, azt hiszem még dolgozik bennem a pia. Ráadásként Joshom is ugrat.
-Igazááán? Lopva tanultad, mert közösen nem nagyon csajoztunk! - Nevetgélek, majd sóhajtva nyögök egyet mikor a hajam markolja.
-Én jobban imádlak! - Adok egy gyors csókot a szájára, majd nevetgélek még egy sort, húzom szedjük a lábunk mert lehagynak a csajok.
Aztán Agnes beveti bájait, meg is jegyzem, hogy no fene, vetélytársam akadt ám!
-Szerintem máris dagad az oldalad tőle! - Bököm oldalba, ahol elvileg a mája leledzik, de lehet kissé félremegy, nem vagyok biológus vagy doki, de csak nevetek. Aztán szemlélem, hogy Joshom vetkőzik, ah, mindig szexi látvány, de persze nem vagyok féltékeny, hogy a csajok is (és esetleg más bámészkodó) is látja, végtére is nem olyan típus vagyok. Idő míg ráeszmélek, hogy lassan vetkőzöm, hiába lenne benne rutinom, szégyellős sem vagyok. Már mindenki a vízben van, mire letolom én is a nadrágjaim és először elgondolkodom, mi is lesz ebből. Igaz, van nálam óvszer, de nah... nem tudok Joshomon kiigazodni, de mindegy, majd alakul ahogy alakul. De utoljára így csoportoson meztelen gimiben voltam az egyik kiránduláson, hol van az már? De összeszedem magam és a többiek után megyek, először gyorsban bekenve magam vízzel, hogy ne legyen hirtelen hideg, de aztán már én is elmerülök, nevetve, hogy nagy mókástól esnek el, ha elhagynak ám!
Amint odaérek Jane mellé rögtön ijedtebb arcot vágok és elmutatok a távolabbi irányba, nem is mondva semmit. Ha odakapja a fejét akkor rögtön átkarolom, megemelem és óvatosan dobom a vízbe jelezve is neki, hogy ez jön, csukja be a szemét, ha akarja. Mert meg kell mártózni, nincs mese!
-Nah, már nem is hideg a víz, nem de? - Nevetek, de ha kell neki segítség adok.
Eközben Agnes is közelebb úszik Joshhoz, hogy lefröcskölje, majd ijedést színlelve nevetve ússzon odébb, de hátra-hátra fordul, ha látja jön Josh, lefröcsköli megint és menekül, bár titkon reméli elkapják, ugye bár...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 02:58

Sikerül megint megnevettetnem őt, és ettől lesz igazán jó kedvem nekem is; húzom is, adom is alá a lovat;élvezem a helyzetet, hogy az lehetek, aki vagyok. Bohóckodok.
Többet feltételez rólam, mint amire képes vagyok; úgy látszik, mindenkinek úgy jön le, én vagyok a nagy randiguru, vagy mi; s nekem a csajozás úgy megy, mint az egyszeregy. Talán azért megy ilyen jól, mert nincsenek céljaim vele, így vesztenivalóm se.
- Azt te csak hiszed, drágám- nyögök a szájába. Őt szeretem, senki mást, ne legyenek kétségei.
A látszat azonban most az, hogy két csaj után futunk. Sosem érdekelt a látszat. Jót nevetek, amikor azt feltételezi, érdekel, harcol-e értem valaki. Nekem elég a tudat, és ezzel most is megerősít, ő az én emberem.
Mindannyian levetkőzünk, bár nem egyforma sebességgel. Ágnes megy be leghamarabb a vízbe. Jane csak kóstolgatja a vizet, éppen csak megmártózva benne, kissé talán vacogva is. Sebyre vár; azt hiszem, őtőle vár majd némi felmelegedést. Lecsapkodom, aztán már ugrok is a hullámokba, ameddig lehet, a víz alatt úszva, Agnest keresve. Alig bukok fel a víz alól, máris kapok egy adag fröccsöt az arcomba, és Agnes már úszik is odébb kacagva. Utána vetem magam. A part felől is sikkantás és nevetés hallatszik; egy pillantással nyugtázom, hogy már mindenki a vízben van.
- Most aztán ússz, vagy megharaplak!- fenyegetem Agnest, és Jokeres arcom villantom rá, úgy hahotázva, ahogy anno Mattnek is mutattam.
Míg én Agnest kergetem, fürgén csapkodó lábára hajtva (hogy azt érintsem ujjaimmal; megijeszteni ugyanis nem célom, megharapni még úgyse), Jane és Josh a parthoz közelebb fröcskölik egymást. Elvagyunk így egy darabig, kölcsönös kergetőzéssel, nevetgéléssel.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 03:09

Imádom, hogy ilyen, főleg mikor nevet, vagy épp csókol, utóbbi khm... még mindig rabul ejt. Ezen az sem változtat hogy épp két lánnyal akarunk meztelen megmártózni a holdfényes éjszakában az éjszaka kellős közepén. Amint odaérünk mindenki vetkőzik, én is kis késéssel, aztán csak nézem ahogy Joshom Agnes után veti magát és játékosan fröcskölik és húzzák egymást. Agnes persze felnevet, amennyire a víz hagyja neki, hogy meg akarják harapni.
-Esélyed sincs! - Kacarászik és úszik is, hogy legyen férfi a másik és kapja el, nem adja ő magát annyira könnyen mint elsőre tűnik. Persze ez a borult elmés kacaj kizökkenti, lassabban is úszik, hogy mi fene, mire észbe kap Josh szerzett is pár hossz előnyt, hogy elkaphassa, hát belehúz, hogy meg ne harapják, hiába nem lenne ellene kifogása, hogy megkóstolják. Mikor érzi is a lábán Josh kezét gyorsabban úszik, de a nevetés miatt nehéz dolga van, ha Josh kicsit is belehúz simán elkaphatja ahogy csak úri kedve tartja.
Én közben lelkes fröcskölős csatába kezdek Jane-nel, már azért nem látok, mert az összes hajam az arcomba végezte és hangosan nevetek, el is bújtatom a kezeimben az arcom, hogy ne érje víz, közben azt kiabálom feladom, feladom! Persze nevetek, de már tényleg nem látok és szúr az oldalam a sok nevetéstől, meg illik engedni a szép lányokat nyerni, nem igaz? Ha úgy érzem hogy fröcsköl reménykedőn lesek ki a kezeim közül, bár a hajam így is belóg, de próbálom kivenni, mi lesz a sorsom, megkegyelmeznek-é avagy frászt!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 04:16

Számomra Seby az első, de a lányokkal lenni most olyan, mint elszabadulni egy szerepben. A saját korlátaimat ismerem, mint ahogy azt is, a lányok erről semmit sem tudnak; Seby viszont bízik bennem, és tudja, milyen vagyok valójában.
Mindez azonban távoli, amikor Agnest kergetem, ahogy távoli Jane és Seby. Ha ott lenne a fél szemem, a következőt látnám: Jane vad fröcskölése eredményes, Seby csak áll, mint a cövek, az arcát takarva (a szemét védve) és Jane anyáskodón öleli át, mintha csak segíteni akarna.
- Csak nem ment a víz a szemedbe, édes?- cirógatja ő is Seby haját, ki az arcából, és közben egyre közelebb helyezkedik, mígnem kihasználva,  hogy Seby megadja magát, ugyanúgy tapad hozzá, mint a diszkóban. Épp csak az a különbség, hogy most mindketten ruhátlanok.

Én Agnessel játszok kergetőzőst, egyszerre vagyok Joker és a cápa. Jól úszik, valóban jól, de nevetve neki sem megy jobban, mint nekem, így könnyedén utolérem, játékosan megcsiklandozom a bokáját, mintha ez lenne a harapás.
- Ha cápa lennék, most lennél hamika- érintem meg a karját is, megállásra késztetve, és ő ért a jelzésből.
Megáll és szembe fordul velem, tapossa a vizet; beljebb úsztunk, hogysem leérhessen a lábunk. Arcát vizes haja öleli körbe. Bújkál rajta a mosoly és a félelem (utóbbi csak a játék kedvéért)
- Túl szép vagy, hogy megegyelek, de meg kell értened, az egom nem engedi meg, hogy csak úgy elengedjelek!- folytatom vele a játékot.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 20:06

Josht már lassan nem is látom és nem csak azért mert Jane fröcsköl, beljebb úsztak Agnessel, szélsebes kergetőzésben. Agnes nevet azon is hogy csikizik a bokáját, meg hogy megették volna már.
-Nem-nem! Még csak a bokámon éreztelek, a bokámat megkóstoltad, de amúgy még megmenekülhetek! - Mondja nevetve, míg megáll, hogy fogják a karját. -Na jó, talán ez a karom is kicsit fognyomos lenne... - Mondja aggódva, játékból hogy hajjal, hol lesz még megkóstolva, de igazából érdekli inkább, mintsem tartana a dologtól.
-Micsoda buja költő veszett el benned... - Nevetgél, majd hogy könnyítsen saját úszásán és hogy ne sodródjon el belekapaszkodik Josh vállaiba. -De tudod mit? Ne egyél meg és csak... ízlelgess... finom sós utóízem lesz... - Úszik közelebb, hogy tudjon simulni, de lába tapossa finoman a vizet, hogy ne süllyedjenek el.

Közben én feladtam, megadtam magam és próbálok kinézni a hajam és a kezeim mögül, de szerencsére Jane megkegyelmezett, sőt...
-Nem, nem, csak valami rossz hínárszörnynek érzem magam! - Mondom nevetve, segítve neki elfésülni a hajam, de folyton törlöm az arcom, mert csurog bele a sós víz. Persze nem kell sok és már forró testét a magamén érzem, aprót sóhajtok is. De rég éreztem már magamon csinos női testet... nosztalgikus. Még a testem is reagál, nincs mit tenni, egészséges férfi vagyok, biszex. Kínosan el is nevetem magam.
-Hajjaj... lebuktam. Szeretem a szép lányokat, de kedvesem, férjes férfi vagyok. - Magyarázom hogy miért érzem kínosnak ezt, ami pár éve természetes lett volna, de nem bírom megállni, hogy át ne karoljam finoman a derekát, elsimítsam a haját az arcából. De tény, kezemen ott díszeleg a karikagyűrű, ahogy Joshom kezén is valószínű, hacsak le nem vette.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 22:46

-Aha, hínárszörnynek- bólogat Jane. Ismerős neki a kifejezés, de nem tudja hova tenni. Abban biztos, hogy valamelyik horror sztoriból. Talán Kingé? Nem biztos benne.
- Sokkal vonzóbb vagy holmi hínárszörnynél, erre a nagy esküt is le merném tenni- kuncog. Tetszik neki a férfi, és szeretné behálózni; a legutóbbi pasija ritka görény (volt), s eddig nála lakott. Éppen ma veszett vele össze.
Nyomul, és úgy érzi, van esélye, mert a férfi nem hántja le magáról, és teste közelségére merevedéssel válaszol. Üres kifogásnak érzi a férfi szavait, melyek még csak nem is visszautasítóak.
- Miért vagy férjes férfi, ha szereted a szép nőket?- búgja, és karjait átkulcsolja a férfi nyakán.
Arra gondol, ha a férfi tényleg hajlítható, elcsábítja és majd bemószerolja vagy megzsarolja. Utóbbi jobban jönne neki anyagilag, de ez maradjon az ő titka.


Agnes és én a Cápa 123-t részét játszuk el, nem túl fantáziadúsan. Eszemben sincs bántani, de valahogy megállásra akarom késztetni: megcsiklandozom a lábát, aztán megérintem a karját is, mintha már túl lennénk azon a ponton, amikor esélye lenne megmenekülni.
Tetszik, ahogy veszi a lapot, és belebújik a szerepbe. Bájosan reagál, nem úgy mint az idióta cápafilmek nőszereplői. Oké, én sem vagyok igazi cápa.
Elnevetem magam, ahogy bókol. Buja költő lennék? Meglep aztán, hogy ismét kezdeményez, és felajánlja magát kóstolgatásra. Meg kell simogassam, a haját simítom ki az arcából.
- Nem csak szép vagy, tündérien aranyos is. De mindketten tudjuk, ha kóstolgatni kezdenélek, csak egyre többet akarnék belőled. Hamm-hamm, csillapíthatatlan étvágya van ám egy cápának!- bohóckodok, de a közlésemben sok az információ. Remélem, okos is, hogy olvasson belőle.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 23:12

Agnes és Joshua nagyon jól elvannak, legalább úgy mint mi, azt hiszem. A lány érzi finoman kell elcsábítania a másikat, hogy célt is érhessen és legyen egy jó éjszakája. Többet nem akarna, de ma nagyon nem akart egyedül ágyba bújni. Emiatt is reméli, hogy Jane is ügyes és akkor talán Joshua is jobban hajlik majd a dologra. Addig is felajánlja, kóstolja meg, miért ne?
-Ha gyöngéden csinálod, akkor lehet hagyni fogom, hogy többet és többet akarj... Ha nem ijesztesz el még maradok is... Vagy megkóstollak én is... - Tekintete lesiklik Josh ajkaira, majd vissza, újra rá, hogy ott kóstolná először, kezével játszani kezd Josh hajával hátul, még közelebb úszva, hogy immár meztelen melle simuljon a másik mellkasának.

-Ahm... akkor jó. - Vigyorgok, nem mondom, hogy micsoda szépség vagyok, de azért szerintem nem okoz kellemetlen érzetet rám nézni. A velem szemben levő lány pedig kimondottan szép, a teste forró és kívánatos, sajnos eléggé nőbolond voltam ahhoz hogy ezt patthelyzetnek éljem meg. Próbálom magyarázni is neki, hogy nem vele a gond, hanem egyszerűen ez nem jó ötlet.
-Mert Joshua életem szerelme és biszex vagyok. Azért! - Mondom közelebb hajolva a füléhez, de kiérezni tényleg szerelmes lehetek, különös hangsúllyal ejtem ki szerelmem nevét. -Emiatt mondom, hogy roppant csábító vagy és szép de Joshom nélkül nem fogok rosszalkodni már. - Ez jó kiskapunak tűnik, Josht úgy sem tudja meggyőzni a négyesről, vagy hármasról, teszem azt, szóval ha nem is húzódom el élvezve az intim szituációt egyértelműen jelzem szex nem lesz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Jún. 10 2017, 23:56

Észreveszi, hogy tetszik a férfinak, így nem hagyja kihűlni a vasat. Tovább próbálkozik, dörgölődik, igyekszik meggyőzni a férfit (vagy inkább magát), ő többet ér Joshnál. Érzi, hogy a férfi hajlítható, nyeregben érzi magát. Tudja, hogy már csak egy dolgot kell elérnie; lényegében Josh áldását. Úgy hiszi, ez a két férfi nyitott kapcsolatban él, de van közöttük valamiféle megállapodás (mert ha engedélynek nevezné, az nagyon lesújtó lenne Sebyre nézve. Mi ő, papucs?)
Irigykedve néz a barátnője hangjának irányába. Először fordul meg a fejében, hogy talán ezúttal rosszul választott, a másik pasassal kellett volna próbálkoznia, ha emez olyan nyámnyila, és ennyire függ amattól.
- Nem házasság ez, hanem börtön, de semmi közöm hozzá- mondja sajnálkozón. Meg sem kell játszania, tényleg sajnálja, hogy nem az elképzelése szerint alakulnak a dolgok.
- Na és... mi van akkor, ha a te drágalátos szerelmed összejön Agnessel? Akkor a te kezed is szabad?
Még mindig reménykedik, hogy ma éjszakára szállást talál; ha négyesben mennének haza, neki úgy is jó. Aztán ki tudja, mire nem lesz jó az éjszaka.Nem csóró srácoknak tűnnek ezek ketten; talán valamit meglovasít...

Szavaim nem érnek célt. További közeledésre biztat, sőt,ő is közelebb tapossa magát a vízben, és finoman hozzám dörgöli a testét.
- Ne haragudj, biztosan félreérthető voltam. Arra céloztam, el se kellene kezdeni... Tudod, nem olyan lánynak tűnsz, aki egyéjszakás kalandokat keres- mosolygok rá kedvesen- Én meg eleve elkötelezett vagyok, és ha viszonyt kezdenék veled, akkor valaki nagyon megszívná hármunk közül- a fejemmel Seby felé bökök, hogy egyértelmű legyen, őróla van szó.
- Tetszik veled lenni, ha neked elég ennyi a társaságomból, örülnék nagyon. De...maradjunk ennyiben, jó?- megpuszilom az arcát, aztán -ha számomra pozitívan reagál- arra kérem, ha van kedve, ússzon még velem. Gyönyörű az éjszaka és hosszú; szeretném jobban megismerni, beszélgetni vele; hagyni, hogy Seby is elengedje magát egy kicsit. Úgy hiszem, nem annyira visszafogott, mint én, de nem bánom. Féltékeny nem vagyok ugyanis.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 00:09

-Néha azok a legjobb kalandok. - Mondja kacéran, mert ez üres duma, ha nem feküdne neki az egy éjszaka akkor nem csinálna ilyeneket. -A barátod aki Jane-nel flörtöl és melegett össze? Ugyan, egy görbe este, ha közös, kijár, nem? Nincs abban semmi, Jane-nel pedig nem jár rosszul, te pedig velem pláne nem! - Nem érti hol itt a gond, szerinte ez jó így, ha gond lenne el sem jöttek volna a fiúk.
-Mármint miben? Hogy csak felhúzzuk egymást pattanásig feszülve és... ennyi? Szerintem te sem csak ennyit szeretnél. Biztos vagyok benne, hogy a barátod sem így gondolkodik. - Cirógatja meg a mellkasát, majd a száját is megsimítja, a puszit viszonozza, de direkt félig Joshua szájára adja.

-Börtön? Akkor édes börtön. Szeretem a férjem. - Mondom ki nemes egyszerűséggel, vállat vonva, mert tény, hiányzik egy nő érintése, pajzánkodni is, de folyamatosan Joshom hiányolom, vele akarok így lenni igazából, ami új fordulat, mert szeretem a nőket. Ez a lány is szép, csábos, meg is kívántam, de mégsem érzek elég ingert, hogy cselekedjek is.
-Kedves Jane, Joshom kevésbé hajlítható mint én. Semmi rossz elrontói nem vagyunk, én az ilyen erősebb flörtöket is szeretem, mint látod, de azt hittük egyértelműek voltunk, mikor mondtam a párom. Ha szexet szeretnél akkor elnézést, nem fogom tudni megadni. - Jobbnak látom tisztázni. Meg tudnám adni, csak nem akarom. Ha Josht meggyőzi a másik lány meglepődöm majd, nem kicsit, de addig jobbnak látom tisztázni a helyzetet. Nekem amúgy is csak szimplán kacéroknak tűnnek, ennyi.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 00:53

Nehezen, de belátja, a próbálkozásai sorra kudarcra vannak ítélve. Forrong magában, hogy Sebastian a szerelemről beszél; ő aztán nem gondolt ilyesmire, és nem is érti, a férfi miért keveri ide, amikor ő megpróbált egyértelmű lenni.
Aztán nem kicsit esik le az álla, amikor nyíltan van elutasítva, eddig erre nem igazán volt példa. Ami azt illeti, nagyon is bántja az önérzetét.
- Tiszta hülye vagy!- mondja mérgesen, és haragból pacskolja le Sebastiant.
Neki együtt lenni egy férfival nem sokat jelent, többnyire érdekből teszi, de ez a mai este áthúzta a számításait. Most mi a fenét csináljon?

Hiáb a gyengéd puszi, Agnes csalódást okoz. A mellkasomban mintha összetörne valami. Kedves és szép, de most sokkal jobban hasonlít Eleere, mint szeretném. Úgy érzem, jobb, ha nem kívánom a barátságát; éppen olyan értelmetlen volna, mint korábban Eleevel.
- Hatással voltál rám, de nézz magadra, gyönyörű vagy! - leszek kissé feszültebb- De nem kell mindenbe fejest ugrani, ami elénk vetődik. Nem akarok megbántani senkit, de ha ilyet nem lehet, akkor legfőképpen Sebastiant nem. Ha ő lefekszik Jane-nel, az az ő dolga; mi ketten ebben a tekintetben nagyon különbözünk. Ha körberöhögsz emiatt, túl fogom élni. Ha megértesz, és elfogadod a baráti jobbot, akár hosszútávú kapcsolatunk is lehet. Ha kalandra vágysz... rossz ajtón kopogtatsz- mondom határozottan.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 01:06

-Mit gondolsz miért mentünk abba a bárba? Miért szedtünk fel titeket? Az élet értelméről beszélgetni? Ne légy már ostoba, főleg ezzel a szöveggel ne, mert azzal hogy eljöttetek velünk, fürödni hívtok és flörtöltök nagyon is fejest ugrottatok abba ami elétek vetődött. Baráti jobbot? Elég érdekes módon barátkozol, át kellene gondolnod és szerintem semmiben sem különbözöl a barátodtól, hacsak abban nem, hogy ő nem játszadozik és érti hogy ez egy könnyed jóleső kaland, ennyi és szeretkezik egy jót, mint bárki más ebben a helyzetben. Csak tudod a tested elárul, nagyon is vágynál a kalandra... át kéne gondolnod miért, nem? - Nem csak Josh csalódott, mert ez így Agnes számára elég hülyén jött ki, nem kicsit flörtöltek, erre közli bocs, nekem ez derogál? Inkább elkezd kifele úszni, ha nem is sieti el a dolgot.

-Mert nemet mondok? Meleg vagyok, rémlik? Sajnálom, de nem tudod azt megadni amit egy... férfi. - Mondom, mert így talán kevésbé érzi úgy vele a baj, de sejtheti ki a domináns akkor nálunk, már ha belegondol, lehet nem, de lényegtelen. Valahol igazat beszélek, bár ezt inkább csak azért mondom, hogy ne a saját bájaiban legyen kétsége.
-Gyere, menjünk utánuk. - Mondom és mutatom ússzunk Joshékhoz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 01:41

Ha van valami, amit szívből utál, az az, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre elképzeli. Nem akarja, hogy magára hagyják, ahogy eszébe sincs visszamenni a vízbe, anak függvényében, hogy tudja, az éjszakája nincs megoldva.
- Biszex vagy, az előbb mondtad. A kalandot is szereted...- próbálja magát igazolni, aztán gonoszkásan felnevet- Na, itt vana kutya elásva. Azt szereted, ha jól megraknak hátulról, mi? A barátod igazán alkalmas a feladatra, ahogy láttam- érzi, hogy kezd kifordulni magából; de mert megbántották, ő is marni akar.
- Agnes is szereti a méretes férfiakat. Olyan mély a torka, bármit képes elnyelni. Szerintem esélytelen vagy vele szemben!- bántani akarja a férfit, és egyúttal megingatni is a "féréjébe" vetett bizalmat. A barátnője csábereje és képességei mint etalonok lebegnek előtte.


Agnes alaposan a fejemre olvas, keverednek véleményében korábbi élményeim. Lustán taposom a vizet; látom, hol vannak a hibák okfejtésében és hol van igaza, de csak beszél-beszél, mintha megkönnyebbülhetne attól, amit kimond. Meglep, mennyire vehemens.
- Igazad van, mi nem lehetünk barátok- hagyom annyiban. Talán jobb is így, mindkettőnknek.
- Pontosan értem a testem működését, köszönöm. De csak mert felizgat a formás kebled látványa, nem kell azonnal rád ugranom, ugye? Avagy fordítsd meg a dolgot, mit szólnál, ha minden férfi, akit felizgat a tested látványa, azonnal ajánlatot tenne? - tapasztalatom szerint a lányok az ilyen pasikat felpofozzák vagy elküldik a pokolba.
- Ezek szerint én nem vagyok normális. De tudod mit? Van valaki, aki éppen így fogad el. Volt már neked ilyen csodálatos élményben részed? - kérdem, némileg elcsigázottan, mert a támadása leginkább önigazoláshoz hasonlítható. Makacs, makacs lány. Miért hiszi azt, boldogtalan homokos vagyok és egy csajra lenne szükségem?

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 13:55

-Ha barátokat keresel, akkor közlöm borzasztóan csinálod. Így dugást keres az ember. - Mondja ki neki nyíltan a véleményét, éreztetve, nevetségesnek gondolja, hogy ezek után Joshua barátkozni akar. Teljesen megsértődött, hogy cicáztak vele és közölték nem. Nem ehhez van szokva.
-Attól, hogy valaki megnéz de nem csinál semmit az egy dolog. Te megfogtad a seggem, hozzám simultál, elhívtál fürödni a tengerbe, most is hagytad, hogy meztelen összesimuljunk. Öregem, te nem ajánlatot tettél így hanem egyértelműen közölted hogy benne vagy. Jesszus. - Komolyan nem érti, mintha egy betoji kamasszal lenne az ő megítélése szerint, akkor utasították vissza utoljára, lehet ezért.
-Hát ha a barátod is ilyen, összeilletek... idióta vicc ez tőletek. - Közben úszik kifele, meg-meg állva, hogy ne legyen távolság köztük és értsék egymást, de már lassan mehet Janehez, érdekelné, ő mire jutott. Úgy sejti tényleg buzi ez a kettő és csak szórakoztak, mert amúgy utálják a nőket. Már minden megfordul a fejében.

-Igen. És igen, de azt is mondtam, hogy szeretem a férjem. - Csak hogy értse, amit Joshom iránt érzek erősebb, szexet ő is tud nyújtani, ha más minőségűt is. Aztán kinevet, de vállat vonok én is nevetve. -Igen, Joshom nagyon jó ebben! - Lehet bántani akart, de nekem nem jött át, mert igazat mond.
-Áh, hát tudod, mint férfi pontosan tudom, hogy nem a mély torok a fontos, az puszta látvány, hanem a technika. És én pontosan tudom mi izgatja fel Josht, Agnes meg nem. Szerintem Agnesnek nincs semmi esélye ellenem... De ezt amúgy onnan tudod, hogy ti is biszexek vagytok? - Nem, nem tud megbántani, főleg mert féltékennyé akar tenni, ami nálam esélytelen ugye. Szóval nem haragszom én rá, csak illegetem magam kicsit, míg vigyorgok, hogy elvagyok. Közben azt is látom, hogy jönnek ki, így akkor nem megyek be, minek?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 14:54

Csak megforgatja a szemét. Ő nem hisz a szerelemben, régóta nem. A szexet is arra használja, hogy előrébb jusson; többnyire érdekből fekszik le férfiakkal. Az élvezet csak bónusz.
Látva, hogy nem sikerül megsérteni a férfit, aki visszautasította, még inkább csalódottnak érzi magát. Ez a két férfi valóban szereti egymást, ráadásul, úgy tűnik, testi vágyaikkal sem lehet megingatni őket. Utolsó próbálkozása is kudarcba fullad. Meggyőződése ugyanis, hogy a popsiszex mellett az oralitás a férfiak nagy álma; erre a férfira viszont ezek a szavak sem hatnak csáberővel. A fenekét be sem vetette, homo- vagy biszex férfivel szemben ez csupán olyan lenne, mint légpuskával lövöldözni.
Ütésként éri a kérdés; azt hitte, sokkal jobban játszik. Eddig legalábbis senki nem jött rá, hogy...
- Közöd? Mint amennyi eszed!- egy pillanatra azonban elérzékenyül. Még Agnesnek sem vallotta be, mit és hogyan érez iránta. Gyorsan rendezi a vonásait.
- Na, úgy látom, ők is kifelé tartanak- elfordul Sebastiantól, megcélozza a ruháit a parton.


Türelmesen hallgatom, amit a fejemhez vág.
Összeszorítom a szám. Sosem voltam az a típus, aki csak dugni akart, de ezt a lány nem (ezt sem) tudhatja rólam. Haragja nem is ellenem szól, hanem a kudarcélményt vezeti le rajtam; biztos könnyebb így.
- Ah, mert hagytam, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, már igent mondtam a felajánlott szexre? - burkoltan közlöm vele, ő kezdeményezett, holott tudta, házas vagyok (ráadásul meleg).
- Én komolyan nem értelek. Szex nélkül nem érezed jól magad? A flört csak játék, nem feltétlenül előjáték, vagy ez már idejét múlt?- kérdezem; és igyekszem továbbra is kedves maradni vele.
Nem akartam megbántani; szeretek ismerkedni; nem is volt rossz a vele töltött idő. Úgy tűnik azonban, hogy kiengesztelhetetlen. Kifelé úszik. Nem tudok bánni a sértett nőkkel, ha nyugodt vagyok, az a baj, ha felidegesítem magam, csak rontok a helyzeten.
- Nem vagyunk egyformák, de összeillünk, igen- mondom, szinte csak magam elé. Ez a közlés kettőnk kapcsolatán biztosan nem segít.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 15:05

-Igen. - Mondja olyan hangsúllyal, hogy mi sem egyértelműbb.
-Nevezhetjük idejétmúltnak. Hát mint említettem szexpartnert kerestem éjszakára, szóval ez eléggé idegesítő így. - Érti arra, hogy nem kapja meg és pocsékba ment úgymond a fél este, hiába érezte jól magát, de a végeredmény szerint kudarc lett.
Az összeillésre csak forgatja a szemét, inkább tempózni kezd, de hamar kiér a partra.

-Áh, értem, én is így voltam Joshommal. - Csak ennyit mondok, úgy fest olyan helyzetben lehet mint én. Emiatt végképp nem tudok haragudni, de egyelőre úgy érzem, nem is adott okot. Én inkább, bár nincs mit tenni, hacsak Joshom azt nem mondja márpedig ő négyest akar, nem lesz semmi.
-Ühüm. - De én nem kezdek öltözni, csak leülök a parton a vízbe, élvezem, hogy a hullám neki-nekicsapódik a kezemnek és a testemnek. Nem is kell sok, ideérnek.
-Na mi a helyzet? - Kérdezem, de Agnes csak futólag néz rajtam végig már megy is ki Janehez.
-Áh, Joshom, visszautasítottad mi? Egyetlen Sebyd miatt... pedig szép nő, biztos megkívántad... - Dőlök el, hogy elfeküdjek a vízben, egyik lábam húzom fel csak és szinte felkínálom magam Joshomnak, ne menjen még, szerintem a lányoknak kell pár perc hogy átbeszéljék a szitut. Na meg érdekel Joshom mit szeretne igazából.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 15:41

Pillanatra kapja csak fel a fejét, de aztán úgy dönt, nem kíváncsi erre a sztorira. Csak egy pillantást vet a férfira, majd a másikra. Féltékenység vagy irigység kúszik át rajta, maga sem tudja, melyik, és mindkettőt meglehetősen szégyenli. Inkább csak megjegyzést tesz, és a ruhái felé indul. Agnest túl jól ismeri; innen is meg tudja állapítani, ugyanúgy kudarcot vallott, ahogy ő Sebyvel.

- Kérlek, akkor ne haragudj!- igaza van, ha hibáztat. Gondolhatta, hogy biszex vagyok, és nyitottak vagyunk az effajta kapcsolatokra.
- Igen, megértelek. De mondd, valóban nem érezted jól magad... eddig? - Idegesítő. A szó nagyon bántó. Mintha szándékosan okoztam volna neki kárt.
Tempózok mellette, míg ki nem érünk a partra.
Ott veszem észre, hogy mennyire hűvös a hangulat Seby és Jane között. Seby a maga stílusában kérdi, mi újság, elsősorban Agnesnek szegezve a kérdést, de ő még csak válaszra sem méltatja, Janehez siet és sutyorogni kezd vele, miközben belebújik a fehérneműjébe.
Seby ráérez az igazságra, de ahogy mindezt kimondja, kissé mellbe üt. Hanyagul dől el a parton. A teste vadító látványt nyújt, az izgalom jelei azonnal meg is látszanak rajtam. Leülök mellé.
- Meg kell taníts, hogyan kezeljem a hasonló helyzeteket, Seby. Nem tudom, hol húzódik a határ... Meddig lehet elmenni anélkül, hogy így érjen véget?- a lányok felé billentem a fejem.
Úgy tűnik, nagyon sietősre vették a figurát, pedig még mindketten vizesek lehetnek.
- Azt mondta, idegesítem. És hogy egyértelműen kifejeztem, szexelni akarok vele - nyafogok kisfiúsan, eltúlozva kicsit a problémát, ami azonban valós, és tényleg megoldást keresek rá.
- Jane is kijött a béketűrésből?- kérdem.
ismét a lányok felé nézek, de nem igazán látom őket, a gondolataim elkalandoznak a jelentől, visszacsúsznak a discoba; hogyan is kezdődött ez az egész.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 15:50

Agnes úgy dönt már szóra sem méltatja a másikat, ha nem kapja meg amit akar, akkor tovább is áll. Hiába érezte jól magát, most csak a sértettséget érzi. És ahogy kijön látja Jane is így járt, ebből látni, hogy ez valami hülye meleg dolog volt tőlünk szerinte.
Én inkább a vízben várok, nem a parton, majd kérdezem is Josht, jól gondolom-e mi történt.
-Szívem, nem hiába mondtam hogy a fürdő merész ötlet. Ha nem lennél a férjem és szingli lennék már rég szeretkeznék azzal a lánnyal. - Simogatom meg a karját, hogy ne bánja. De ebből egyértelmű nekem, hogy ha el is játszott a gondolattal, letett róla.
-Hmm... meglehet. Ilyenkor már nem szoktak visszatáncolni az emberek. Én sem tudtam pontosan mi jár a csinos fejedben, főleg a délutáni beszélgetés fényében. - Vallom be neki, mert nem titok.
-Igen, nem akarta elhinni, hogy nem akarom, mert merevedésem is lett, de hát mondtam én nélküled nem fogok szeretkezni. - Azt inkább nem mondom miről beszélgettünk utána. Inkább felé fordulok és simogatni kezdem a mellkasát.
Ha minden igaz Agnes magára kapta a ruháit és közölte Jane-nel ő most akar elmenni, mert ha ő azt mondta ma összeszed valakit, akkor az úgy is lesz és már így sok időt elpocsékoltak erre a kettőre. Ezt mondjuk mi nem halljuk, maximum látni, hogy ingerülten menetelnek vissza a főútra.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 16:49

A két lány elég sértettnek tűnik. Öltözködnek, sutyorognak. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne tovább feszíteni a húrt, inkább Seby mellé ülök, és úgy teszek, mintha itt sem volnék.
- Miért merész?- kérdem értetlenkedve- Fürödni a legtöbb ember szeret; a víz csodálatos, az éjszaka gyönyörű.
Rábámulok Sebyre, vajon komolyan beszél-e Jane-t illetően.
- De ha ő is csak kalandot keresett... Miért nem szexeltél vele?- Seby értékrendje sokban különbözik az enyémtől. Nem lettem volna meglepve, ha lefekszik azzal a lánnyal. Elvégre, az ő szavaival élve: nem megcsalás, ha érzelmileg nincs ott. Az csak szex. Ő kellően szét tudja választani az érzelmeit a vágyaitól. Hangomból érezheti, hogy ezzel most meglepett. De be kell valljam, valahol büszkeséggel tölt el, hogy miattam fogta vissza magát.
- Ezt nem értem. Ilyenkor, visszatáncolni? - nézek rá döbbenten. Ezek szerint Seby szerint is okot adtam a félreértésre- Benne voltam, hogy táncoljunk, nem taszított a közeledése, de én nem kezdeményeztem, és nem adtam olyan jeleket, többet akarnék!-finoman rázom a fejem.
Nincs túl sok tapasztalatom a lányokkal; s amik vannak, nagyon ellentmondóak: Amikor semmit nem akartam, megcsókoltak; amikor csókolni akartam, visszautasítottak, amikor szeretni akartam, elzárkóztak előlem, amikor ... ah, nem értem én az embereket.
- Úgy érezted, fel akarom őket szedni, hogy megnézzem, hogy csináljátok? - horkantok; ennyire azért nem vagyok agybeteg. Izgalmas volt látni, ahogy flörtölnek, de a hálószobatitok éppen azért az, ami. Ráadásul érzelmileg kötődök Sebyhez, ki tudja, mit érzek, ha mással látom szeretkezni.
- Tényleg? Neked is?- elmosolyodok a vallomása kapcsán. Nem szégyenlem, hogy nekem is volt erekcióm; hűséget fogadtam, nem vakságot- Az nekem is volt, nem is egyszer. Legutóbb... most
Rásimítok Seby kezére, szerelmesen nézek rá.
- Olaj lenne a tűzre, ha valameddig elkísérnénk őket? Vagy maradnál?- nem akarom, hogy a sötétben egyedül kóboroljon ez a két lány. De a szándék csupán udvarias, nagy kedvem nincsen hozzá. Visszabújnék a vízbe, Sebyvel hülyülni egy kicsit, ha már Agnessel véget ért a cápamese. Sebyt szívesen meg is csócsálnám, ami azt illeti.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 17:04

-Drága Joshom... fürdőruha és minden előzetes felkészülés nélkül miután egy diszkóban felszedtél egy lányt aki már előtte is flörtölt veled? Ez így eléggé egy irányba tart. - Mosolygok rá. Aztán meglepődöm, őszintén.
-Már miért tettem volna? Mármint persze, nem lett volna több, de... a te párod vagyok édesem. Hacsak valami oknál fogna meg nem beszéljük hogy ma görbe este van, szabad mindkettőnknek vagy akármi nem csinálok ilyeneket. Mármint tudom, olyannak tűnök talán aki nem bír zárt kapcsolatban meglenni, de tudok. Hazugság lenne azt állítanom, hogy néha nem kívánom mások érintését, az ismeretlen izgalmát, azt a miliőt ami az egyéjszakások sajátja, de... a tied vagyok. - Engem elcsábítani látszatra könnyű, gyakorlatilag fejben sokkal összeszedettebb vagyok mint tűnik.
-Igen, mikor már csak egy lépés van a szextől életem. De gondolj már bele, egy vadidegennel fürdesz meztelen, ez egyértelműen felkérés keringőre szívem. Alsógatyában is mehettünk volna, de levetkőztünk. - Nem értem mi furcsa neki ebben.
-Életem! - Nevetek, de kedvesen. -Ha hagyod az is egy válasz és nem éppen a hidegen hagy kategória. Azt jelenti megengedem, hogy csináld, nem azt, hogy eltűröm amit csinálsz. Nagy különbség. - Húzódom közelebb és adok egy puszit az arcára, jelezve semmi baj.
-Neeeem! - Nevetek, az nekem is fura lett volna. -Nem tudtam akarsz e magadnak meg mellesleg nekem női társaságot ma estére, vagy... közös szeretkezést, mert sokan csinálják ha én nem is csináltam még. - Sokszor meg tud lepni az ágyban, ez is ilyen lett volna.
-Nem vagyok vak... a női test is fel tud izgatni, tudod... de láttam hogy nézted a mellét mikor a jéggel játszott! - Nevetek, az édes volt, majd buján mosolyodom el míg felszalad a szemöldököm.
-Szerintem nem akarják a társaságunk, maradnék. - Araszolok közelebb, hogy hozzásimuljak, elcsábítsam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 18:09

- Hé, nincs abban semmi, hogy megfürödjünk a tengerben. Nem én kényszerítettem, hogy vetkőzzön le, és én sem fogok gatyában fürödni. Ez kényelmi kérdés, nem felhívás keringőre- sok apróbb dologban is hibádzik az okfejtése; pl. nem szedtem fel senkit (talán inkább engem szedtek fel)
- Nem, nem egy irány. Az ismerkedés vége mindig szex kell legyen? Mióta? Agnestől is megkaptam, hogy régimódi vagyok- hálás vagyok Suzyért. Úgy látszik, az egyetlen olyan lány, aki úgy gondolkodott, mint én.
- Amikor levegőztünk, elmondtuk, hogy mi egy párt alkotunk. Később azt is elmondtam neki, hogy házasok vagyunk. Nem mutatott csalódást, így nem feltételeztem, hogy szándékai lennének velem. Hagyományos közegben jól mulatni, ennyit akartam- magyarázom Sebynek. Ebbe bőven belefér, hogy lányokkal táncolunk, iszunk, ismerkedünk.
Seby mindig tud valami érdekeset mondani.
- Ez olyan, mintha az engedélyemre várnál- kínosan, de elnevetem magam- Tudod rólam, milyen vagyok, mi erről az egészről a véleményem. Én pedig elfogadom, hogy másképp gondolkodsz, és nem hiszem, hogy valaha is akadályt gördítettem volna eléd, hogy... azt csináld, amit akarsz- megszorul a torkom, mert bizonyos tekintetben Seby nagyon makacs és néha vak is tud lenni, de abban biztos vagyok, szándékosan sose bántana meg.
Meghatódom, amikor azt mondja, úrrá tud lenni a gerjedelmein miattam.
- Lényegében ez történt velem is. Egy pillanatra megkívántam ezt a lányt. Tényleg szexi volt és vonzó. De az csak test, és semmi öröm nem maradt volna utána
- Hagyom, eltűröm, nekem egyre megy. Amikor nyíltan felkínálta magát, nem változtattam álláspontot, közöltem vele, hogy nincs ellenemre a társasága, de nem gondoltam szexre.
Amikor megpuszil, melegség jár át, hangyák kezdenek szaladgálni a bőröm alatt. Majdnem elnevetem magam, miket feltételez, de szerencsére, tévedek.
- Társaságot akartam, igen; úgy láttam, téged is feldobnak a csajok; de... ennyi!- Lehet, a csók még bele is fért volna, vagy egy kis tapi... "Azok a mellek". Nem tudom azonban elképzelni magunkat négyen egy ágyban. Ezt már Reevenék kapcsán is kifejtettem.
- Na igen, elképesztően formás mellei vannak, meg kell hagyni- értek egyet Sebyvel.
Hátra nézünk Sebyvel; a lányok ránk se hederítenek. Könnyen rá tud venni, hogy maradjunk. Közelebb araszol, én pedig rögtön lekapom, úgy hiányzott már a csókja, mint a folyadék bent a diszkóban.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 19:15

Somolyogva nézek rá, hogy ugyan ugyan.
-Szerelmem... - Kuncogok, nem gondolhatja komolyan, hogy valaki full baráti dologként kezeli ezt főleg ha idegenek?
-Ha vacsorázni vittük volna őket vagy sétálni a parkba, akkor nem. De fürödni meztelen szoktak, ráadásul kihalt a part életem. Ha hazavisszük őket dettó ez lett volna. Régimódi vagy, de én ezt imádom benned! - Csókolom meg, mert tényleg szeretem benne.
-Édesem... tudod rengeteg ember úgy van vele, hogy házas, de egy kaland belefér. Lehet csak annyit értett meg belőle, nem keresel komoly kapcsolatot, mert az már van. - Akkor is, ha ott vagyok vele, hát Reeven és Felix is... kinézem belőlük, hogy felszednek valakit maguknak estére.
-Nem, én azt mondom, hogy maximum akkor csináltam volna. - Félreért, nem várok én ilyenre, csak anélkül nem fogok szexelni senkivel, megcsalás lenne, én pedig nem akarok vele ilyet tenni. -Én is tudom te milyen vagy életem. Nem gördítesz, de nem is kell. Ha véletlen megtörténne velem ilyesmi, úgy is elmondanám, mert nem tudok és nem is akarok előtted titkolózni, de nem látok rá esélyt. Te is tudod, hogy engem nehéz elcsábítani ha nem akarom. - Volt mikor az ölelését sem bírtam elviselni mert többet akartam, de megvontam mindkettőnktől. Ha akarom megy.
-Kincsem, ő sem akart többet. Egy jó szexet és ennyi. Ebben különbözünk életem, hogy én számomra létezik a pusztán szex az örömért, neked nem. Ez nem baj, csak azt mondom, kevesen gondolkodnak így. Azaz kevesebben. Ezért úgy voltam vele, hogyha kivételesen ki akarod próbálni ezzel a nővel, tedd meg. Nem szerettelek volna kevésbé, tudom, hogy inkább a nőket szereted, ahogy én is. - Nem gondoltam volna akkor sem, hogy akar valamit a lánytól ha le is fekszik vele. Igaz, Joshomról beszélünk, de nekem ez olyan dolog, hogy nem bűn. Modern világot élünk.
-Ő minden mozdulatával arra gondolt. Nem is nehéz csak arra gondolni, ha rád néz az ember... - Puszilom meg, de komolyan, nagyon szexi!
-Szeretek flörtölni szívem, mindig is szerettem, nekem a csók sem olyan, hogy... ismersz. De a petting manapság nem divat már. - Mert nekem az is beleférne talán, de kétlem, hogy másnak elég lenne.
-Mondom én... - Nevetek, sejtettem ám! Aztán ahogy meggyőzöm maradjunk, elkap, én pedig magamra húzom, ahogy elfekszem vissza a hátamra. Lábaimmal automatikusan karolom át a derekát míg csókolózunk, kihalt a part, bár nem vagyok híve a kültéri szexnek, de megkívánom, lehet az eddigiek és a pia...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 20:23

Hitetlenkedve néz rám.
- Nem hiszel nekem- kissé csalódottan markolok a vizes homokba, gyűrögetem az ujjaim között, míg ki nem mossa onnan a víz.
- Na, ha azt mondom, menjünk haza, és folytassuk a bulit, még megértem, hogy azt feltételezi, szándékaim vannak vele- rántom fel a vállam. Direkt akartam nyílt térre jönni, és az ő választásuk volt, jönnek-e vagy se.
Megenyhülök, amikor megcsókol.
- Úgysem számít. Te számítasz, nem ezeknek a lányoknak a véleménye- hagyjuk is. Szócséplés.
- Igen, ez nekem is eszembe jutott, amikor észrevettem, megbántódott- húzom el kicsit a szám. Meg kell szoknom, hogy a házasság szentsége nem mindenki számára evidens.
Elmondja, hogy áll ezekhez a dolgokhoz mostanában.
- Édesem; nagyon becsülöm benned ezt az igyekezetet, sokat számít nekem. De a szexuális beállítódás nem olyasmi, amit meg lehetne változtatni. Uralkodhatsz a vágyaidon, de nem biztos, hogy hosszú távon ez nem lesz frusztráció. Ezzel csak azt akarom mondani - teszem a szájára az ujjam, ha netán félbe akarna szakítani- , hogy nem kell feltétlenül mindig mindenben kikérned a véleményem vagy az engedélyem. Ismersz már, én is ismerlek téged. Ami neked belefér, nekem nem; de ez nem jelenti azt, hogy elvárom, úgy viselkedj, ahogy én viselkednék. Magad miatt cselekedj vagy ne; ne rám való tekintettel.
Nem tudom, hogy jutottam el idáig. Szerettem volna kisajátítani egy időben a szerelmét, féltem attól, hogy megosztja magát közöttem és mások között, akiket szeret (Lia, Reeven), de rájöttem, ha rá akarnék kényszeríteni valamit, az olyan lenne, mintha kalitkába zárnám. Azóta, hogy Felix miatt előhozakodtam azzal, hogyan kéne (vagy nem) viselkednie Reevennel, egyetlenegyszer sem kérdeztem rá, változtak-e a dolgok, vagy mi újság. Boldognak és kiegyensúlyozottnak látom őt/őket, akkor is, ha együtt vagyunk mindannyian. Nem zaklat fel a tény, hogy megöleli vagy megcsókolja Reevent, Sebynek ez olyan természetes, mint nekem a postásoknak azt köszönni: helló, pedig már nem is vagyok a munkatársuk.
Rá mosolygok.
- Látod, ettől viszont jobban hízik a májam; elutasítottál egy nyílt ajánlatot. És nem is kellett harcba szállni értem!- nyújtom rá a nyelvem jóízűen, boldogan.
Össze vagyunk hangolódva, éppen arról beszél, amin én is gondolkodtam az imént. Bólogatok mindaddig, míg azt nem mondja, kipróbálhattam volna azzal a lánnyal.
- Nem hiszem, hogy ment volna. Nekem annyi nem elég, hogy tetszik, hogy... fel tud izgatni. Igazad van, csupán a szex nem vonz, idegennek érzem, tőlem távolinak, nem ilyen vagyok! Megcsókolt a discoban és jól esett, de ettől nem lettem kanos, vagy mi- A közelsége izgató volt, a teste bomba, de az aktus tabu volt akkor is, most is. Nem cselekednék másképp.
Elnevetem magam.
- Elfogult vagy velem, szerelmem. Nézz csak rám, az süt rólam, hogy egy szexgép vagyok?- kacsintok; vele lehet, hogy igen; imádom, hogy határtalan lehetek vele és ő az velem.
- Nos, hála neked, a csókkal kapcsolatban sokat közelítettem hozzád. Nem mintha naponta csókolnék meg másokat...- csak azt akarom kifejezni, a csók már nem olyan misztikus számomra, mint régen. Súlya van, hordoz bizonyos jelentéseket, de nem értékelem túl.
- Nem divat? Öreg hiba! Az a legizgalmasabb az egészben! - imádom felizgatni Sebyt, látni, érezni, hallani, hogy vágyik rám.
-Agnes melleit csak képzeletben becézgettem...- vallom be, de nem bánom. Ha megtettem volna, hibásnak érezném magam a visszautasítás miatt.
Vállat vonok, nevetek, jelezve, nem számít.
A lányok egyedül indulnak el, mi kettesben maradunk a vízben. Ahogy megcsókolom, magára húz, átkarol a lábaival. Izgalmas, ahogy így nekünk verődnek a hullámok, komolyan, mintha valaki nyaldosna, szó szerint. Bele is nyögök a csókba, erekcióm tetőfokára hág.
- Húzzunk haza, de gyorsan, különben begörcsölök- nyöszörgök Seby fülébe. Biztosra veszem, hogy nem akar a szabad ég alatt szeretkezni. Ebben ő merevebb.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 22:12

-Hiszek, de akkor nem gondolsz bele. - Mert nah, azért ez szerintem nem ilyen egyszerű.
-Igen, de egy esti fürdőzés... ezt magyarázom, ha emberek közé mentünk volna akkor feltételezhette volna, hogy nem akarsz szexet. - Nem érti a drágám, de nem baj, sosem csajozott.
-Ez így van. - Mosolygok rá, szerintem sem kéne ennie magát emiatt.
-Csak az egóját bántottad, kiheveri. Engem is utasítottak már vissza, ne vedd magadra, megesik. - Mindenkivel megesik hogy mégsem akarja a végén, ha el is tekintünk attól Josh az elején sem akarta.
Már mondanám, hogy értem, de... nem hagyja, hát lenyelem a mondandóm, hallgatom.
-Hát... meglátjuk. De én rád való tekintettel akarok cselekedni. - Jó, ha nagyon nem bírom, akkor úgy is megkérdezem, ő hogy viseli és mi lenne ha... de egyelőre nem érzek késztetést ilyesmire.
-Azért azt nem mondanám, hogy nem harcoltam érted... - Nevetek, de igen, nekem is fura kicsit így belegondolva, hogy vissza tudtam utasítani, de ebben szerintem közrejátszik, hogy Joshom itt volt közel és tudtam nem maradok egyedül, megkapom amire a testem vágyik, hiszem most is csókolhatom Joshom. De lehet amúgy is ment volna, nem tudom.
-Egy csóktól én sem leszek, de ha mondjuk nyúlkált volna... ha... szóval bármi rámenősebbet csinál, akkor sem? - Nem tudom, nekem arra erősen reagál a testem bár volt hogy mondtam már úgy is nemet, azaz a lány meggondolta magát és lehűtöttem magam.
-Az nem, de az igen, hogy jó lenne szexelni veled, nem okozol csalódást! - Nevetek, de amúgy... tényleg ezt érzem, bár én tudom is, nagy különbség!
-Nem tudom ez jó-e vagy sem, minden esetre amiatt örülök, hogy talán jobban értesz engem. - Ez tényleg sokat számít nekem.
-Szerintem örült volna ha nem csak úgy bár akkor nem szabadultál volna szerintem! - Nevetek, elragadták volna Joshom az is biztos.
-Nincs itt senki... - Remélem... de nem hiszem hogy lenne, igen, eléggé prűd vagyok, de Liával is csináltam már a parton, most ez a rész tényleg kihalt és ha így maradunk... félig a vízben, akkor alig látszódunk és... nem egy órán át fog tartani, annál jobban be vagyunk gerjedve. Igaz, nem tudom mennyire tudok olyan laza lenni odalenn is mint szoktam de elkezdem csókolgatni, hogy kívánom, messze van a kocsi, messze a lakás... ő is engedett pár dologban, én is próbálok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Jún. 11 2017, 23:26

- Csak utóbb...- gondolkodni. Ez az, amit nem akartam igazán ma este; csak lazulni kicsit.
Suzy jut eszembe, hosszú ideig találkozgattunk és benne volt minden játékban, mégsem hitte, hogy rá akarnék mászni (talán csak egyszer, joggal; hiszen akkor valóban meg akartam csókolni, talán többet is)
- Bocsánatot kértem tőle, ha félreérthető voltam, de nem hatotta meg- mesélek tovább Sebynek. Ha nem is éreztem magam hibásnak, megtettem, hátha engesztelhetem Agnest.
- Ne már, ha hozzánk hívom őket, nem feltételezik inkább, hogy szexet akarunk velük?- szobára vagy lakásra menni sokkal egyértelműbb ráutalás. Szerintem.
Felsóhajtok, csak magamban nevetek, hogy Seby is épp az egóval jön. Elmesélni, hogy ez most miért poén, már hosszú volna.
Szeretettel nézek rá, simítom meg az arcát.
- És nem te szidtál meg érte, hogy rád való tekintettel mondanék le a karrierről? - jaj, Seby, édes szerelmem!
Bólogatok, jól van, harcolt értem; bár kimenekíteni Agnes karmai közül nem volt szükséges. talán valami más harcra gondolt. Saját harca volt, értem (vagy miattam) tette. Így is értékes, ha nem jobban.
- Átkulcsolta a nyakam, birizgálta a hajam, nekem feszítette a testét..., de hagyományos értelemben nem nyúlkált- nem beszámolónak szánom. És végeredményben - Hm, nem, nem Seby. Az egy éjszakás kalandokkal még mindig nem vagyok kibékülve.
Elnevetem magam. Elee még ennél a lánynál is jobban tetszett, de vele is megvolt a magam harca. Csak ismételni tudnám magam, nem vagyok az egy éjszakás kalandok híve.
- Ne ugrass!- nevetek, mert lényegében bókol. Örömöm lelem abban, hogy élvezi velem a szexet.
- Igen, jobban értelek- bólintok komolyabban. Kellett egy kis idő és némi tapasztalat, hogy "Felix bogarát" kiszedjem a fülemből.
Utolsó pillantás a lányokra; ők már majdnem teljes ruházatban. Kis sóhajjal engedem el őket (lelkiismeretem szerint legalább taxit kellett volna nekik fogni), de elengedem őket; még csak el sem búcsúzunk.
Ahogy csókolom, magára húz. Felkorbácsolt vágyaim tovább fokozza, ahogy átkarol a lábaival, kifejezve a szándékát (na, ez elég egyértelmű). Ő sincs éppen elpuhulva, és éppen bevállalós kedvében van, mert ... maradunk.
- Elképesztő vagy, tudod-e? - nézek rá csodálkozva, boldogan, aztán már nem pocsékolom szófosásra a szám. Nem hagyom, hogy csalódottan és/vagy kielégületlenül menjen haza.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Csüt. Jún. 15 2017, 21:38

-Persze hogy nem, de mit számít? Nem látod már... ne vedd a szívedre. - Vigasztalom, mert nem számít, nem szabadna.
-Igen, ezért mondtam, ha kajálni megyünk valami gyorsétterembe is akár, kizárod ezeket. - Ezt magyarázom, hogy a lakás után ez volt a második legfélreérthetőbb.
Aztán már simítja az arcom, mert a kedvében akarok járni, mindig.
-Az egy kicsit más, az egy életre szól, nem pár órára... - Nah, nah, ne vegyük egy kalap alá, de mosolygok rá.
Aztán meg meséli miket ért el Agnesnél, vigyorgok.
-Azért mondom, ha most a vízben, hogy felizgatott még oda is nyúlt volna... - Nevetek, nah akkor acél akarat kellett volna!
-Sejtettem... - Mosolygok rá is beletúrok a hajába, nem, ő nem az a fajta valóban, de ki tudja, lehetett volna most másképp, hiszen engem nem vesztett volna el.
Bókolok neki, de csak nevetek.
-Nem ugratlak, fektetlek! - Nevetek tovább.
Aztán komolyabban és hálásabban nézek rá, mert jobban ért, ami nekem tényleg rengeteget jelent. Így talán hogy ő is ennyi mindent legalább megpróbált értem és magáért, hát én is próbálkozom kettőnkért, csak arra gondolok hogy nincs itt senki és most kívánjuk egymást, nem egy óra múlva, mikor hazaérnénk...
-Mert? - Nem tudom miért vagyok elképesztő, bár tény, a parton még nem szexeltem én sem sosem, csak a vízben benn vagy a part félreeső részén, ez tény, itt más, itt... erotikusabb. Mondjuk kicsit nagyobb türelemmel kell irányomba viseltetnie, mert valamivel nehezebben lazulok el, odalenn is, de ha megvárja, akkor utána már nincs gond. Jobban nyögök is, mert a víz és a helyzet miatt izgatóbb befogadnom, remélem ez kárpótolni fogja, reggel azt mondta örülne ha jobban hallana (ha nem is ezt mondta volt benne ilyen utalás is.)

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   

Vissza az elejére Go down
 

Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-