Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 15:32

Alig várom a közös szabadnapot Sebastiannal (ez minden héten a csütörtök), hogy végre legyen időnk megint beszélgetni, hisz a hétköznapok nem igazán alkalmasak erre, amikor mindkettőnknek ezer a dolga, és éppen csak este futunk össze, amikor már mindketten hulla fáradtak vagyunk. Szokás szerint hajnalban kelek (de ha jól megy, már nem sokáig), hogy kiszórjam az újságokat, aztán rohanok haza, hogy friss kávéval ébresszem őt.
Hangtalanul veszem le a cipőm és a munkásruhám. Lezuhanyzok és megborotválkozok, majd egy szál alsónadrágban átmegyek a konyhába, hogy megfőzzem a kávét, készítsek valami reggelit. Mindent tálcára teszek, aztán beosonok a hálóba, ahova már szépen beszűrődnek a Nap sugarai. Elnézem őt, ahogy fekszik, haja szétterülve a párnán. Nekidőlök az ajtófélfának és még a lélegzetem is elakad. Hogy lehetek ennyire szerencsés?
Aztán összeszedem magam, leteszem a tálcát, és mellé mászok/fekszem, átölelve, hozzá bújva. Puszival ébresztem.
- Szia, álomszuszék. Hasadra süt a Nap!- lejjebb húzom róla a takarót, és a Nap sugaraival egy időben én is végigsimítom selymes bőrét.
- Nem csábít a kávé friss illata?- búgom neki.
- Vagy valami mással kezdenéd a napot?- puszilgatom, incselkedem vele; tudom, hogy mindez kedvére való.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 18:27

Tegnap hosszúra nyúlt a nap, mert az órák után még segítettem az egyik diáknak az egyik dolgozatában és még vásárolni is el akartam menni, mert ma főzni akarok. Valami jó húsosat és finomat, ha már együtt leszünk. Főleg mert még mindig szortírozunk és pakolunk, mintha sosem lenne vége... nem mondom hogy rossz de... jó lenne már csak henyélni. Legalább egy kicsit. Valamint hogy ma ne kelljen, tegnap este még kijavítottam vagy negyven dolgozatot. Szó mi szó, későn feküdtem le, így semmi erőm nem volt felkelni futni, míg Josh kihordja az átkozott újságokat. Átkozottak, mert amiatt nem kelünk szinte soha együtt eleget... Nem is értem minek csinálja még, Quentintől kap fizetést, a többit meg kipótlom én. De mivel nem akarok beleszólni, csak a szám húzom és mást nem mondok vagy teszek. Reggel is nyűgösen engedem el dolgozni és elmotyogom, hogy mégiscsak alszom még pár órát, de mire jön felkelek. Annyira persze ismer, ha nem keltem fel vele, nem is fogok addig, míg fel nem ébreszt... úgy aludtam vissza mint a bunda.
Arra ébredek, hogy ölel, arra persze elmosolyodom, hogy na végre, most már jó lesz, így feküdni a legjobb. Kicsit nyögök, hogy megfoszt a takarótól, cserébe jobban bújok hozzá, megmaradjon az ágy jó kis melege.
-Nem is... szerintem a karomra... - Vagy ki tudja, még nem nyitottam ki a szemem, csak fészkelődöm a mellkasába.
-Az arcszeszed érzem, az jobban csábít, elárulja merre a szád... - Vigyorgok, vakon is illat alapján megtalálom a keresett kincset, lopok is róla pár csókot.
-Hmmm.... aha... - Vigyorgok, a kávé ereje és csábítása soha nem érhet fel Joshoméval, főleg, hogy most fürdött, olyan puha a bőre, hogy bármi is volt a fejemben kipárolog és csak Joshom marad a helyén, meg a vágy, hogy mindenhol simogassam és csókolhassam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 19:29

Ahogy mellé bújok, nyöszörögni kezd és -szokásához híven- azonnal vitatkozik velem. (Hogy hova süt a Nap). Átkarolom, és magamhoz vonom; élvezkedek, hogy azonnal hozzám tapad. Magunkra húzom a takarót, engedem, hogy ébredezzen még egy kicsit a maga módján. A kávé nem hűl ki olyan gyorsan.
- Nem is kell keresned...- kezdenék védekezni, de máris támadásba lendül, s valljuk be, ennek nehéz ellenállni. Seby csókja utánozhatatlan és felülmúlhatatlan.
Rossz vagyok, de erre számítottam. Nem is kelletem magam, bújok az ölelésbe, a csókba, mintha az első lenne (mindig az első). Éppen olyan szerelmes vagyok, mint mikor hazajöttünk Alaszkából. Nem akarom elrejteni, ahogy érzek. És nem is kell. Seby szívja magába, amit adok neki, és képes mindig viszonozni is, így mintha folytonosan generálnánk egymást. Elég egy érintés és máris égő kemencévé válok. Tapadok én is rá, átölelem a derekát és húzom magamra, mert imádom, ahogy fölébem kerekedik és szabadon simogathatom.
- Kialudtad magad? Soká feküdtél le aludni...- bár sejtem, hogy elsősorban most nem beszélgetni szeretne. Az arcából simítgatom ki a haját és a lepedő okozta gyűrődéseket. Amúgy csodálatos, mint mindig._________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 19:44

Szerencsére nem ellenkezik, hogy bújok és ölelem, csókolom szüntelen, sőt, az ajánlatára sem kell nemet mondani. Hagyom magam így felébreszteni, fölébe kerekedni a takaró alatt és hosszú csókváltások közepette a legkellemesebb reggeli tornát átélni vele. A kérdésre nem adok választ, a tetteim válaszolnak majd helyettem. Hamar fel is ébredek tőle, akkor pedig tudja hogy nincs menekvése, hegyet mászunk a csúcsing.
Később már a mellkasán szuszogva pihenek, míg rajzolgatok a mellkasára.
-Ahm... amúgy igen, azt hiszem kialudtam magam. De csak hogy ma ne legyen dolgom, csak az itthoniak, azért feküdtem le későn. Mivel szeretnél kezdeni, mit csináljunk reggeli után? - Fordulok a hasamra szorosan mellette és elveszem a kávét, miután felkerült a szemüvegem és leverés nélkül el tudom venni. Adom az övét is, ha kényelembe helyezte magát.
-Nyerni kéne a lottón. Akkor minden nap ilyen lehetne... - Bazsalygok rá, nekem tetszene. Kap is egy kávés puszit a mellkasára.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 20:45

Ha már este elmaradt a kedveskedés, ma nem szűkösködünk vele. Szeretem, ha így indul a reggel, mert mindig energikusabb leszek tőle. Igazi energiabázis Seby, és úgy szívhatom le, hogy közben ő sem merül. Összeszoktunk már, nincsenek tabuk és gátlások az ágyban.
Aztán amikor elnyúlunk, ő a mellkasomra rajzol, én a hátára. Korábban elejtett kérdésemre is csak most felel igazán. Mosolygok rajta.
- Milyen előrelátó vagy és figyelmes! - csókolgatom szaporán. Örülök, hogy áldozatot is képes hozni miattam. Annak ellenére, hogy tegnap hosszúra nyúlt a napja, még megnyújtotta, hogy ma velem lehessen (testileg, lelkileg).
Kényelembe helyezi magát közben, és magához veszi a kávét; az enyémet is a kezembe nyomja.
- Nos, van egy pár dolog, amit meg szeretnék veled beszélni...- vezetem fel óvatosan, mert sokszor fordult már elő, hogy az ilyen kezdeményezéseimet úgy reagálta le, hogy legyen úgy, ahogy nekem a legjobb. Ez nekem viszont nem kielégítő válasz. Ezzel ő is tisztában van.
- Igazad van, jó lenne nyerni a lottón, de ahhoz játszani is kellene, nem igaz? - kacsintok rá nevetve. Még soha az életben nem töltöttünk ki lottószelvényt.
Kiürítve a poharam, hozzá fordulok, elmélyesztve az ujjaimat a hajában.
- Elsőként... ha már ennyire belelendültünk a pakolásba, szortírozásba... Mit szólnál, ha felszabadítanánk neked valamelyik szobát a felső szinten, hogy ott dolgozhass kényelmesen?
Nem mintha zavarna a sok papír, amit időnként a nappaliban hagy; de valóban az ő kényelme jár a fejemben. A jelenlegi körülmények a nyomába sem érnek azoknak, amit a saját lakásában megszokott.
- Az erkélyes szobából csinálhatnánk nappalit, a kisebb szoba lehetne vendégszoba, ha átjön Reev vagy Matt; ne kelljen a kanapén aludni...- vigyorgok tovább. Ha nem is maga miatt, a vendégek kényelméért biztosan hajlik majd arra, hogy rendbe tegyük végre a felső szintet.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 20:55

-Remélem nem most vetted észre először! - Öltök nyelvet, ennyi pimaszkodás belefér. Aztán nem kell sok és már némán szürcsölöm a kávét.
-Mmm, igazán? Például? - Kezdek gyanakodni a szex és a reggeli valami kérést vezet fel előre, túl szép...
-Jah, mindig itt rontom el, belátom... - Mosolygok, sosem veszek lottót, de látszik érdekel miben mesterkedik, figyelek rá.
-Felül? Mármint... jó nekem a nappali drágám, tudom, hogy mindig mindent szétpakolok... ez igaz, de emiatt nem kell... vendégszobának akartad őket nem? - Pislogok rá, mert valóban jó lenne egy helyre gyűjteni mindent és ott fordítani mondjuk vagy dolgozatot javítani, órára készülni de... egy egész szobát erre áldozni?
-Hát... jó persze... az tényleg jó lenne... de mi van ha többen jönnek? Nem több vendégszobát akartál pont emiatt? - Bár lehet félreértettem, eléggé csábít egy dolgozó szoba az otthoni dolgozó sarkom után, de itt ketten élünk, nem egyedül, azzal is számolni kell.
-No meg... később ki tudja, ha többen lakunk itt... - Pedzegetem finoman, nekem gyerekszoba is járt a fejemben, de lehet az korai még... nem tudom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 21:17

Felhúzom az orrom, ahogy nyelvet nyújt, nevető fintorgásként.
- Mér', már máskor is előfordult?- Hoci-nesze. Kacsintok, imádom húzni őt.
Nem számításból készítettem kávét és reggelit, hanem mert általában ez az a nap, amikor megtehetem; minden máskor ő előz be; hiszen mikor felkel, én még dolgozok, mire hazaérek, ő már elment, vagy menőben van.
- Változtathatunk rajta. Ha ma kiruccanunk, máris vehetünk egy szelvényt, vagy egyet-egyet, ahogy szeretnéd...- ezen ne múljon, a szerencse amúgy sem csak kártyában szokott mellénk pártolni. Ki tudja?
- Annak is... De gondold csak végig, van fent három szoba, egyenlőre kihasználatlanul. Most, hogy kiselejteztük a nagyszüleim dolgait, magad is láttad, mennyi hely szabadult fel. Nem szeretnélek oda száműzni, ugyanúgy nekem is lenne ott egy olvasósarkom, ha a társaságomra vágysz, miközben dolgozol, de lásd be, neked is kényelmesebb lenne...- duruzsolom kedvesen.
- A másik kisebb szoba is lehetne vendégszoba, a nagyszobába is tehetünk be kihúzható ágyat, így jöhet csőstől az egész família, akkor is lenne mindenkinek helye. Mit gondolsz?
Aztán elmosolyodom, ahogy a gyerekszobát pedzegeti, ki nem mondva.
- A fenti vendégszoba akár gyerekszoba is lehet később, és a nagyszobát is ketté tudjuk választani, ha a szükség úgy hozza...- érvelek, ha már erre hivatkozik, bár eddig úgy tűnt, a téma mindig korai. Akkor ez is aktuális... lesz, hamarosan?
Megcsókolgatom közben. Beszélgetni akarok, nem veszekedni.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 21:31

-Hah! Lehet nem veled, azt mondod? - Mondom durcásan, hogy igenis odatettem magam, követelem az engesztelő puszit!
-Nem hiszek benne... szerintem felesleges pénzkidobás... inkább vegyünk rajta pár doboz sört. - Vigyorgok, nem vagyok valami lottós.
-Hát... jó lehet... neked is ott lehetnének a könyveid... A nappaliban mellettem voltál, azért szerettem... - Vallom be halkan, mert nem hiába volt nálam szinte minden egyben, egy légtérben.
-Hmm, négy ember szerintem simán elférne akkor nálunk. Hátha egyszer Henry mégis eljönne Jessel és Ethannel... - Mondom reménykedve a kávém nézegetve, hiányoznak. Aztán csak felvetem hogy egy szobát hagyni kéne, vagy legalább is tervezni vele.
-Jó lenne... a gyerekek úgy is örülnek, hogy van egy saját kis birodalmuk fenn, nem? Bár nem kéne ketté választani a nagy szobát, lehetne játszószoba is mondjuk... de mit gondolsz? Akkor hogy legyen? Mármint... három szoba van, de vendégszoba kéne minimum Matt miatt, ha Reeven el is van Felixszel. A dolgozó kényelmes lenne de nem fontos, ha inkább... másra tartogatjuk. - Nem tudom hogy szeretné, mennyire akarja belakni vagy ilyesmi. De bennem fel sem merül hogy veszekedés lenne ebből, min vesznénk össze? Mert úgy érzem engesztel, de nem értem miért.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 21:53

- A figyelmesség lehetne a vezetékneved, ha nem az enyém viselnéd, te...- piszézek vele, de aztán puszit is kap, nem is egyet, nem is rövidet.
- Kártyázni is kockázatos, mégsem tiltottad soha. Kockáztassunk egyszer,meglátjuk, mit oszt a sors!- elnevetem. Ugyan már, egy lottószelvény áráról beszélgetünk?
- Veszek sört, amennyit csak akarsz; ha nyerünk, ha nem!- ezen ne múljék. Amúgy általában van itthon, mégsem járunk rá minden nap.
- Igen, tudom... Én is szeretek veled egy légtérben lenni. Szóval kell az a fotel a sarokba- mosolygok szélesen, mert most is egy rugóra jár az agyunk. Együtt lenni akkor is, ha dolgozik, nem csak az én kívánságom.
- Alig várom, hogy jöjjenek. Van rá esély?- kérdem, félrebillentve a fejem. Még sosem látogattak meg minket. De reménykedem, hogy ez is megváltozhat, mint ahogy Reevennel való kapcsolatom is kisímult; aludt már itt is néhányszor.
- De Matt is örülne, ha egy-egy tivornya után nem kéne hazamennie, csak reggel- harapok a számra. Az öcsémmel ugyanis belelendültünk a számítógépes játékok világába, és néha úgy repül velünk az idő, hogy el se hiszem.
- Hm..., milyen igaz, a nagyszoba lehetne a gyerekeké!- Hümmögök elismerően. Bár amíg nincsenek itt, nehéz valóban gyerekszobaként elképzelni.
- Akkor a két kisebből az egyik még mindig lehet vendégszoba, a másik a dolgozód. Ez így hogy hangzik? - mert ha egyszerre sok vendégünk van, vészhelyzetben még mindig ott van a földszinti nappali (és abban a kanapé).

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 22:12

-Még felvehetem azt is, semmi sem tiltja! - csücsörítek, de elégedett leszek, mikor puszilgat.
-Nem is azt mondtam tilos, csak hogy nem hiszek benne... Amikor játszol abban van ráció, abban hogy beikszelsz pár számot nincs... tök random. De jól van, de te vegyél akkor. - Csóválom a fejem mosolyogva, szerintem annyira kicsi az esélye a nyerésnek.
-Még szép, sör nélkül nem lenne komfortos a hűtő! - Vigyorgok, nálam is volt mindig, hogy legyen.
-Az a fotel? Már ki is nézted magadnak milyet akarsz? Ahaaa, lebuktál, fotelt akarsz magadnak mi? A többi csak alibi! - Nevetek, annyi mindent vettünk, nem egy fotelon múlna, de ha berendezzük dolgozni kelleni fog bele polc és asztal is... megint mehetünk vásárolni, ahh, nem szeretek, kéne egy varázspálca...
-Nem tudom, talán nyáron, ha nincs suli és ráérnek... hosszú az út Kanadából, tudod. - Húzom a szám, nehezen lehet összeszervezni egyelőre, mert kicsi a gyerek.
-Tudom, meg ha nincs koli az apátoknál nincs sok hely, kényelmesebben lenne el itt. - Legalább is a szavaikból azt vettem le, az inkább egy személyes lakás, nem kettő ami az apjuknak van, különben Matt nem lenne kolis.
-Amíg nem kell több tér miért ne? Szerintem jól hangzik. - Mosolygok, jó ennyire előre tervezni, gyerekre is.
-Jut eszembe Reevenről... már ezer éve ígérem neki, hogy elviszem telelni. Egy öt napra elmennék vele, tudna fotózni is. Viszont kicsit sok volt a kiadásunk és kivételesen tesósabban szervezném így... zavarna ha ketten mennénk? Legközelebb vagy valami közelebb helyre mehetnénk négyesben is, végtére is kedveled Felixszet, ő is minket, biztos benne lenne. Mit gondolsz? - Nem szívesen hagyom ki bármiből Joshom, de Reevennel rég nem voltunk hosszabb ideig kettesben, hogy átbeszéljünk mindent. Főleg mert folyton dolgozik ő is... de nem akarom hogy azt higgye kihagyom.
-Lehetnél addig többet apukáddal és Mattel... Nem vagy sokat Joval... - Pedzegetem nagyon finoman, mert én úgy örülök nekik, de valahogy Joshom távolságtartó még mindig kicsit.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 22:52

- Ha azt is, akkor nem bánom- csak az enyémet el ne dobja.
- Szerencse itt is, ott is kell. Vagy legalábbis nem árt, ha van- a játék sem olyan, hogy csak agyasnak kell lenni, különben mindenki nyerne, aki gondolkodik.
- Nem, ez így nem fair. Együtt vegyünk, vagy sehogyse, szerintem ketten lesz szerencsénk, nem nekem, külön- nyújtok nyelvet. Lám, máris kihúzná magát belőle. Pedig én ezt is vele akarom!
- Jaja, sör, meg a cimborái: Jim és Jack, igaz?- ha filmezünk és hülyéskedünk, mindig keményebbet tolunk. Úgy viccesebb.
- Hát, izé... lebuktam?- Valójában egy újságban láttam az ötletet, olyan sarokfotel, ami kicsit hosszabb az átlagosnál. Vonzónak tűnik elnyúlva olvasni benne. Fő a kényelem!
Vonogatom a vállam, erre nem nagyon tudok mit mondani. Dolgozószobákat nézegettem, de nem felejtettem el, hogy nekem is kell egy "kuckó" ott.
- Igen, a nyár alkalmas lehetne; te is jobban ráérsz, mint év közben...- bólogatok helyeslőn. Nem csak a távolság a gyenge pontja ennek a találkozásnak. A szabadidőt is nagyon nehéz összehangolni.
- Valóban, Jo lakása nem túl nagy, de ott is megvan Matt helye. Itt lényegesen szellősebben van és a társaságunk is szereti. Jo sem bánja, ha sok időt töltünk együtt, azt mondja, legalább tudja, hogy jó társaságban vannak a fiai- hehe, egymáséiban.
Az emeleti szobákkal kapcsolatban aztán több verzió is elhangzik. A legideálisabbnak aztán mégis az bizonyul, ha a nagyszoba lesz a gyerekeké... Ebben hallgatólagosan meg is egyezünk.
Aztán előrukkol a kérdésével Reevennel kapcsolatban.
- Nem vagyok semmi rossznak elrontója. Ha kettesben akarsz lenni vele, menjetek- bár nem érzem, hogy meg lennénk szorulva anyagilag, és csak kifogásnak tűnik, amit mond, nem teszem szóvá. Ha azt hiszi, emiatt könnyebben egyezek bele a dolgokba, téved.
- Régóta szeretne már elmenni veled... Alaszkába mentek? - kérdem, azt hiszem, könnyedén. Bár az rosszul esne, ha őt is a nászutas lakosztályba vinné.
- Persze, valamikor négyesben is elutazhatnánk, de mehetünk máshova is, ahol Reev fotózhatna, Felix festhetne, vagy ki mit akar...- kissé zavarban vagyok; ha négyes találkozóról van szó, akadnak kétségeim.
Aztán elmereng a pillantásom, amikor Jo-t említi.
- Nem vagyok igazán jó ebben, Seby- mondom, és félrenézek- Jonatan rendes pasas, de nem tudok úgy nézni rá, mint apámra. Ezt neki is megmondtam, amikor rákérdezett. Elbeszélgetünk, ha épp felugrunk Mattel, de magamtól sose mennék fel. Csak hozzá, érted. Nincs miről beszélgetnünk...- harapok a számra, fájdalmasan.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Vas. Márc. 19 2017, 23:20

-De mindkét szelvény nem nyerhet te butus! - Nevetek, hát ha csak egy telitalálat van, nem de?
-Nos, társaság mindenkinek kell... - Mondom a többi alkoholra, majd mindent tudó fejet vágok, hogy lebukott.
-Tudtam, engem nem versz át édes, szóval fotelt akarsz mi? Kapsz fotelt. - Csókolom meg, bármit megvennék amit kér, tudja jól. Maximum nem egyszerre.
Henryék messzi terv, jó lenne számolni velük, de az még odébb van sajnos.
-Na igen, családban marad. De amúgy sem tűnik rossz fiúnak, kétlem, hogy kihágásokat csinálna. Én voltam a legzűrösebb hármunk közül szerintem, nem adom a posztot az öcsinek! - Vigyorgok, Matt és a rossz társaság... nem tudom elképzelni.
-Jót tenne neki. - Igaz, azóta Felixszel átbeszéltek mindent, de én aggódom, jobb lenne több időt vele tölteni.
-Nem, őt nem oda akarom vinni, hanem Helsinkibe. Vagy valami kisebb városba. De ott általában van hó meg szép is a város. Csak kicsit messzebb van. - Nos, igen, Finnország nem Alaszka, de most Reevenre akarok fókuszálni, Alaszkában mindig Joshra gondolnék. Így is rá fogok, de talán nem megyek majd Reeven agyára annyira.
-Persze... de ha már családi nyaralás, akkor lehetnénk együtt is. Valami tengerparti részen, fürödhetnénk, szerintem Reeven is megszeretné. Az a sejtésem, Felix nem szívesen túrázna a hegyekben... - Annál kényelmesebbnek tűnt, de lehet tévedek és szorgalmazná, Joshom jobban ismeri nálam.
-Nem kell úgy. Én a saját apámra nem tudtam sokszor, hiába nevelt fel. De attól családtag lehetne. Gondolj rá rokonként vagy keresztapaként. Az még lehetne is, nem? Reeven sem az öcsém biológiailag, mégis tudok testvérként gondolni rá. Lehet neked biológiailag az apád, de ez nem kötelez semmire, egyszerűen csak megismerhetnétek egymást. Nem bántásból mondom, de ő Matt apja. Persze azt mondom a tied is, mert nekem nem nehéz ezt mondani, meg nem is tévedek gyakorlatilag, de... szerintem ő csak helyet akar az életedben. Adj neki valami szerepet. A gazdag nagybácsi ugyan nem állna jól neki de... Nem csak Matt a rokonod. No meg Mattnek nincs senkije, főleg ebben a városban, lehet neki is rossz, hogy köztetek rekedt. Egyszerre nem igen tud veletek lenni és... mivel külön nem találkoztok... Fura így. De hidd el, sokkal jobban kedvelhető alak mint az én szüleim együttvéve. - Ez szomorú tény, ha van Isten, akkor Joshom nem ismeri meg a sznob természetük és a lekezelő stílusuk. Eleget bántották Henryt, nem hiányzik, hogy Joshom is. Simogatom közben, úgy érzem ezt a szituációt nem bírja megemészteni. Nekem is idő volt a szüleimet, de ebben Henry segített. Én is próbálok most Joshomnak, de nehéz...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Márc. 20 2017, 00:06

- De ha kettőt töltünk ki, nagyobb esély van a nyerésre, nemde?- nevetek vele.
- Azt mondod, a sör fél egyedül a hűtőben?- kész vagyok. Üres gyomrom görcsbe rándul a nevetéstől.
- Fotelt akarok a te dolgozószobádba, édes...- amúgy nem kell nekem fotel, a csókja annál inkább.
Henryék vendégeskedése nyitott kérdés marad. Legalább tisztáztuk, hogy nem zárkózom el előle. Más kérdés, Henry jönne-e. Volt idő, amikor haragudott rám.
- Vicceltem, csak vicceltem!- imádom, hogy minden szavam félreérti, ez sok komikus helyzetet teremt, de ismerhetne már annyira, mit kell komolyan vennie, mit nem.
- Szerencsére, Matt-tel semmi gond nincsen- talán túl félénk is, ami azt illeti. Némi vagányságot nem ártana csepegtetni belé; nem gyáva, az biztos, hiába mondja magáról.
Értőn bólintok, hiszen tudok Reev és Felix vitájáról (ami aztán szerencsésen megoldódott). Nem vagyok féltékeny a barátságukra. Tudom, milyen fontos egy jó barát az ember életében, és azt is tudom, Seby és Reev kapcsolata ennél is szorosabb, mélyebb. Féltékenység azonban nincs bennem; nem csak Seby szavai miatt, hanem mert kiderült, Reev és Felix kapcsolata hasonlatos a miénkhez.
- Helsinki, aha- a dolgot nem egészen értem, de ezen nem fogom felhúzni magam. Miért pont oda? Vannak havas helyek közelebb is, ha ez (lenne) a cél. Az előbb mintha azt mondta volna, szűkösebbek az anyagi keretek, azért nem mehetek én is. Most meg kiderül, messzebb mennek.
- Jól van, részemről oké- hol lenne a bizalom, ha kételkednék? Azt, hogy kombinálok, rossz szokás. Nehéz kinőni.
- Hm, meglehet. Nem tudom biztosan- korábban beszélgettünk már Felix-szel ilyesmiről. A tengerpart jobban vonzza, mint a hegyvidék, de lehet, hogy ez csak a nászúttal volt kapcsolatos. Már nem emlékszem pontosan.
- Én próbálkozom, tényleg, de... nem tudok elvonatkoztatni arról, kicsoda ő- Jonatan ambivalens érzéseket vált ki belőlem- Kedvelem, mint embert, Matt apjaként, de a mi kapcsolatunkat hiába akarja szorosabbra fűzni. Tudod, mindig eszembe jut, hogy anyám talán miatta tűnt el. És hogy ő... milyen hamar túllépett ezen a dolgon...- megvakarom a fejem, nehéz erről beszélni, hiszen most is csak feltételezésekbe bocsátkozom. A múltra már senki nem adhat pontos magyarázatot. Anyámról azóta se tud senki semmit. Hova tűnhetett? Mi lehet vele? Él-e még egyáltalán?
- Mattel jó a kapcsolatom, és vele is beszélgettünk erről: ne befolyásolja, hogy Joval milyen kapcsolatban vagyok, ha vele jól kijövök. Idővel talán változik a helyzet, és ha azt nézed, most is jobb, mint mondjuk fél éve volt, de az még mindig korai, hogy mint "apám" kezeljem őt.
Hirtelen elhallgatok. Reev is megdorgált miatta, hogy nem értékelem a családom; de ezt nem tudom szabályozni.
A szív néha felülírja az észérveket.
- Van még valami, ami még az emeletnél is fontosabb döntés lehet...- vezetem fel aztán, megint vigyorogva, hiszen úgy érzem, örülni fog annak, amit hallani fog- Van egy állásajánlatom...

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Márc. 20 2017, 21:11

-Ó, nem arról volt szó kitöltöd és nyersz? - Húzom az agyát. Ha hazahoz egyet kitöltöm, azon nem múlik.
-Hát igen, ő ilyen bulizós alkohol és nincs kivel bulizni... kell mellé pár srác akikkel lezúzzák a jeget a hűtőről. - Nevetek vele.
-Értem én, lekenyerezel a saját szobával, csak hogy vehess magadnak egy fotelt. Ravasz húzás, nagyon ravasz. - Nevetek tovább, de inkább megcsókolom.
-Jah, hát miért, megismerkedik valami menő csajjal és fejest ugrik a dolgokba, hogy meghódítsa! - Nem ismerem Mattet annyira, hogy tudjam, Matt ha nem is gyáva, de túlságosan is megfontolt ehhez.
-Igen, az jó északon van. - Nincs különösebb oka, max annyi, hogy Reevennek Finnországról meséltem már párszor és igencsak tetszett neki a leírás. A saras pocsolya, ami néha megadatik New Yorkban nem olyan tiszta mint fenn északon.
-Kössz. Bár most hogy kibékültek Felixszel lehet Felix nehezményezni fogja, még őt is meg kell kérdezzem, de előbb téged akartalak. Reeven eléggé várja, ő nem fog nemet mondani úgy hiszem. - Kellenek a beleegyezések, mégiscsak messze viszem a fogadott öcsit.
-Akkor ezt még kitaláljuk. Az kéne, hogy mindenki egyformán élvezze! - Mert egy kalandos hegyi túra hármunknak feküdne, de Felix... az nem megoldás, hogy megvár a szállóban.
-Hát... lett egy fia. Annak a fiúnak van egy anyja, bár... róla sosem beszéltek. Én megértem hogy egy kisfiúval nem olyan könnyű költözni, megkeresni az anyád és lenyomni a torkán hogy még szereti csak becsúszott a kis Mattie... már bocs, de valami ilyesmi lett volna, ha meg is találja. És lehet biztosra ment, hogy anyád nem terhes, mert védekeztek, csak... én mindig is féltem ettől, leellenőriztem a gumit, de lehet ők nem. De ez nem változtat azon, hogy szeretnek-e. Én tervezett gyerek vagyok, mégsem akartak igazán. Te nem voltál tervben és annyira ragaszkodnak hozzád... szerintem ez számít. Henryhez én is ragaszkodom, anyáék legeslegjobb 'hibája'. Mint ahogy anyádnak te, édes szívem, összecsókolnám érte, hogy megszült. - Még mindig magányos lennék nélküle. Lia... kevés voltam Lia feloldozásához, sajnos.
-Ezért mondtam kezeld keresztapaként! Az is rokon, nem túl közeli, de azért közeli. Szerintem nincs ezzel baj, végtére is... neked van apád, hiába nem él, isten nyugosztalja. Ezt gondolom ő is tudja. Matt is csak a féltestvéred. - Ennek ellenére testvérként kezeli, és erről ő döntött így. Az apjáról is dönthet szerintem.
-Na mi fene... - Nem tudom mit szeretne, így hirtelen a család témában lubickolva. Azért is lep meg amit mond, nem bírom összekötni, mert összekötném, ha lenne mit. -Ugye nem tévészerelő leszel? - Joról idekattant az agyam, látszik lemaradtam, és egyelőre nem értem, de érdekel amúgy.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Márc. 20 2017, 22:01

- Persze, mert az olyan egyszerű...- nyújtok rá nyelvet játékosan. Vajon mit gondol, ha így lenne, nem éltem volna már néhányszor a lehetőséggel?
- Az együtt játszunk, együtt nyerünk a lényegi rész. Egyedül nem megy!- akkor se hagyom magam lerázni. Legalább egyszer az életben ki kellene próbálni!
- Á, értem már, miért köszönnek vissza a kőről, ha felváltva iszogatom őket! A sötétben összevesznek... Vagy viszont akarnak látni, olyan jó arc vagyok!- röhögök magamon. Nem keverem az alkoholt; az tuti kikészítene.
Már nem ragozom tovább, húz engem ezzel a fotellal, de nem tudok mit válaszolni. Úgysem hiszem, hgy komolyan gondolja, amit mond.
Mattel kapcsolatban jelenleg erős kétségeim vannak; bár inkább Sebynek lenne igaza, nem bánnám! De Matt szinte fél a csajoktól, nem is értem, miért.
- Biztosan...- "jó északra", ez biztos jelent valamit kettejüknek, különben nem lenne ennyire fontos. Én még mindig nem értem, de lehet, nem is baj.
- Hát beszélj vele!- mármint Felixszel. Az más dolog, hogy én is puhíthatom, de csak azután, hogy ők már beszéltek erről. Soha többé nem leszek "postás". Mosolyommal, bizakodó pillantásom árulkodó lehet Seby számára; szerintem nincs mitől tartania.
- Igen, azt sejtem, hogy nagyon várja már- az is rosszul esett neki, hogy velem hamarabb volt Seby Alaszkában, mint vele. Mintha ez is valami átkozott verseny lett volna... Ah, szerencsére, ezek az idők már elmúltak.
- Van olyan, amit négyen is egyformán tudunk élvezni?- kacsintok, az ajkamra harapok; nekem nem egy bizonyos hely jut eszembe elsőként, khm. Az utazzunk négyesben project azonban nem rossz ötlet; számos lehetőséget nyújt keresztbe-kasul, ait ki lehetne aknázni.
Más kérdés, amikor Jonatanról beszélgetünk. Kicsit megint fejmosva érzem magam, hogy nem fogadom el az apám apámnak.
- Ha szeretne is, nem tudok sokat beszélni róla. Csak azt ismételgetem, amit a nagyszüleimtől tudok, saját élményem nincsen.  Közvetlen nincsen, amire emlékezhetnék....- javítom ki magam. Az orromban ott van egy bizonyos illat, a szekrénye szagáé, amit ruhástól, mindenestől őriztek a nagyszüleim annak reményében, hogy egyszercsak valóban visszatér, de ennyi... Ha nem láttam volna róla fényképet, nem is tudnám, hogy néz(ett) ki.
A mondandója többi részétől csak összeszorul a torkom. Az enyhíti csak, amit utolsónak mond, hogy összecsókolná anyámat, amiért világra hozott. Szerelmesen nézek rá, és inkább nem emlékeztetem, mit vesztett miattam.
Ezért is kell a témaváltás, és még csak nem is a gyerekvállalást hozom fel elsőként...
- A tévét meg tudja Matt szerelni, de találgass még! Ez olyan izgi... vajon te mit nézel ki belőlem? - nevetek. Biztos vagyok benne, hogy nem fog nagyot tévedni, hiszen arról sokat beszéltünk már, hogy jobban kellene fókuszálni a karrierem építésére, és hanyagolni az újságkihordást. A jelenlegi ajánlat több szempontból is csábító, még ha elsőre nem is tűnik egy laikusnak "nagy szám"-nak. A kapcsolatrendszerek viszont sokkal jobban működnek, ha az ember már azt mondhatja magáról, bennfentes. Talán én is azért kaptam ajánlatot, mert híre ment, hogy szerepet kaptam egy filmben...

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Márc. 24 2017, 21:29

-Jól van, de ha az enyém nyer, és ki mered mondani hogy te megmondtad, elválok! - Próbálom komolyan előadni, de esélyem sincs, eszem ágában sincs elválni, nem lábalnék ki belőle szerintem.
-Jah, hát féltékenyek lesznek, ne légy buta, mindig egy csajt viszünk buliba, az alkoholra is áll! - Röhögök, főleg mert mi már nem viszünk csajokat bulikba.
-Jól van, majd akarok, csak általában sosincs otthon ha megyek vagy ilyesmi... néha azt érzem kerül, de tuti nem, rendes alak, biztos sok a dolga! - Nevetgélek, igen, nekem nem tűnik fel, hogy nem lenne kölcsönös a kedvelés, főleg mert Felix mindig nyájas.
-Miért ne lenne? Vagy mire gondolsz... vigyük őket valami tengerparti luxusszállóba? - Nem értem a célzást, ott sok a csaj meg a pasi, lehet flörtölni, lazulni, sportolni és még szörfölni is tudunk vagy bármi adrenalinnal járó. Igazából nem is rossz, este meg partizhatnánk.
-Én inkább fordítva gondoltam... csak ismerte nem? - Nem is értem miért azt veti fel, ő meséljen Jonak az anyjáról, valamit félreértett. Aztán leesik. -Jah, én Matt anyjára gondoltam az előbb. - Mondom, de legyintek, hogy lényegtelen.
-Őőő... nem tudom, lemaradtam. Énekes leszel te is? - Még mindig az apjához kötöm az egészet, lehet Matt is zenész lélek, nem tudom, hogy nem az. Joról egyszer mesélték, hogy régen volt bandája meg minden.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Márc. 24 2017, 21:58

- Előbb nyerj!- nevetek. Eszembe sincs válni, inkább ragtapaszt tennék a számra, ha valóban nyerne.
- Á, szóval féltékenység!- újfent nevetek. A hányás okai..., ah, erről tudnék mesélni. Nem is kell hozzá alkohol.
- Hm, na igen, ezt jobb lenne személyesen megbeszélni. De ha szólsz Reevennek, hogy beszélnél emiatt Felixszel, ő biztos összehozza neked a találkozót. Az ő érdeke is, nem?- billentem félre a fejem.Amúgy én sem hiszem, hogy Felix kerülné. Én elfogult vagyok, és tompítom Felix véleményét; nem hiszem, hogy borzasztó lenne a helyzet.
Beleborzolok a hajába, mennyire nem olvas most a gondolataimban.
- Egészen másra gondoltam, de... az kissé perverz- felhúzom a vállaim, hiába no, meg vagyok rontva. Csak arra vagyok képes, amire megtanított! Belemelegszem a gondolatba.
- Szerintem meg tudunk egyezni. Néha nem is a hely a fontos, hanem a jó társaság. Akkor meg nagy baj nem lehet, ugye?- csókolom meg puhán.
- Jah, Matt anyja...- félrepillantok. Nem hiszem, hogy sokat segítene, ha többet tudnék róla, mint amennyit most tudok- Nem sok közöm van hozzá. Amúgy is, ez már a múlt. Talán jobb fátylat borítani rá, és nem feszegetni, mi és miért történt. Kissé fészkelődök mellette; gyorsan témát is váltok.
- Nem, nem! Legalábbis nem fogok úgy énekelni, mint Reev, csak ha a szerepem megkívánja- uppsz, elszóltam magam- Valamivel kevesebb a pénz, legalábbis egyenlőre, mint a postázással volt, de nem kéne korán kelni minden nap. Nem akartam nélküled dönteni, mert azért fontos az is, mennyi pénzt hozok haza...
Beharapom az ajkam, fürkészve figyelem, hogyan reagál, miközben a haját birizgálom.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Márc. 24 2017, 22:39

-Hátttt persze, mi más? - Nyomom meg, de röhögök, én sosem voltam féltékeny, könnyen viccelődöm vele.
-Remélem! - Vigyorgok, de csak leszervezi nekem ezt Reeven, az ő fiúja végül is.
Aztán eljátszunk a négyes nyaralás gondolatával, de Josh meglep a perverz megnevezéssel, hogy arra gondolt.
-Miért... négyest akarsz Reevennel meg Felixszel? - Szalad a homlokom tetejére a szemöldököm, csak pislogok, hirtelen de bevállalós lett valaki! Persze gondolom nem, bár jól járnánk, nem vitatom, de sosem voltam többes hívő. Persze Joshom kedvéért sok mindenbe belemennék, lehet meg tud győzni ha mégis erre gondolt.
-Persze, de nem árt a nagy hely sem, legalább is két külön szoba vastag falakkal... - Vigyorgok, bár ha az előbb arra gondolt elég egyetlen nagy franciaágy, akkor khm, vicces lesz.
-Tudom. Én csak azt magyaráztam édes, miért nem keresett az apád valószínűleg, semmi több. - Félreértés ne essék, ok-okozati viszonyt vázoltam.
-Musical? - Szeretem őket, fel is kapom a fejem, mert neki való lenne szerintem. Aztán csak elnevetem magam, de megkönnyebbülve, hogy nem tv szerelő lesz. -Édesem, eltartanálak, ha itthon maradnál. Én elég jól keresek, emiatt nem kell aggódnod. És fordítani is bármikor tudok, vagy vállalok szinkrontolmácsolást. Az alkalmankénti és jól megfizetik. Nyugodtan játssz ahol csak jól esik, akkor is ha nem fizetnek, de tapasztalatot szerzel vele. Emiatt ne izgulj, no meg... az agyamra ment az újságkihordás, mikor te színész vagy! - Nevetem el a végét, végre bevallhattam, mennyire bosszantott, hogy nem hagyja ott. De csak nevetek, megcsókolom. -Ó, akkor reggelente lehet együtt fogunk kelni? - Karolom át a nyakát vigyorogva, mert én baromira élvezném ám! Ha vele ébredek, jobb az egész reggel, még a nap is.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Pént. Márc. 24 2017, 23:21

Jót nevetek, mert tudom, hogy Sebynél nem játszik a féltékenység.
Örülök, hogy egyetért, helyeslően bólogatok, hogy Reev majd összehozza azt a találkozót. Én is így gondoltam.
Nagyra kerekedik a szemem, hogy édes négyes ötlete jut eszébe.
- Ilyen messze nem jutottam. De a hely, amit mind a négyen élvezünk...- felvonom a szemöldököm, rájön-e, hogy a testünk bizonyos zugaira gondoltam, nem a világiakra.
- Túl hangos vagyok, édes?- kérdem kajánul. Igen, valószínűleg kelleni fognak a vastag falak (vagy külön épület), mert senki kedvéért nem akarom visszafogni magam.
Később Joról beszélgetünk, és Matt anyját is belekeverjük a dolgokba.
- Bocsáss meg, ezek szerint félreértettelek. Meg voltam győződve, hogy az én anyámról beszélsz- bocsánatkérően nézek rá. Időnként beszűkül a tudatom- Nem hibáztatom Jo-t azért, ami történt. Nem értem teljesen őt, de nem haragszom rá. Ennyi- nem egészen közömbös számomra, de majdnem.
Újra elmosolyodok, ahogy pedzegeti, miről van szó, amikor állásajánlattal rukkolok elő neki.
- Akár...- vállat vonok könnyedén, mert nem ez a lényeg- színre visznek drámát és vígjátékot is, de elég színes a repertoár. Azért is tetszettek meg ennyire.
Beavatom aztán a részletekbe, melyik színházról van szó, és hogyan találtak meg. Nélküle mégsem döntenék, bár számomra is vonzó, hogy nem akkor kel kelnem, amikor még mindenki alszik.
- Úgy bizony, minden reggel együtt kelhetnénk, mehetnénk futni, reggelizhetnénk közösen... stb., stb- az ujjammal körözök a levegőben, hogy sorolhatnám. Remélem, neki is van hozzá kedve és nem un majd rám idő előtt. Én előre várom az így eltöltött időt, hiszen a ma reggel is nagyon jó vele.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szomb. Márc. 25 2017, 23:59

Hát nem tudok mire gondolni, csak arra négyest akar, hiába abszurd, mert hát Josh nem túl... nyitott általában az ágyban, azaz idővel igen, de a négyes eléggé gyors lépés lenne. Vagy nem? Már fogalmam sincs, lehet csak nekem lenne az.
-Ehm... az ágy? De ahhoz nem kell elmenni sehova, főleg nem közösen! - Nevetek, fogalmam sincs, mi az ami pajzán és mind szeretjük. Látszik fogalmam sincs mire gondol, de nagyon érdekel.
-Nekem nem, bár tudod én mindig visszafogom magam. Kivételesen arra gondoltam, hogy 'ők nem fogják vissza magukat és hallgathatnánk ám... - Nevetek, lehet valahol khm, akáááár izgató is lehetne, hogy kedvet csinálna, körözzük le őket, de én nem tudok hangoskodni szex közben, ezt Joshom tudja, ha valahogy kicsikarja belőlem, akkor nagyon eltalált valami pontot, vagy többszörös erogén zónám kényezteti. Néha szokta mondjuk, szóval kinézem belőle, megoldaná. A kis kéjenc! Haha, csak jobban szeretem ezért. (Ha nem csinálja, akkor azért, túl szerelmes vagyok.)
A család téma inkább kínos mint pikáns, el is veszünk egymás gondolataiban kissé. A lényeg azonban, Joshom nem haragszik az apjára, csak van benne egy kis feszengés miatta. Szerintem idővel majd feloldódik, csak győzze mindenki kivárni.
Az állásnál elszólja magát, de nem bánom, teljesen tévútra vezetett a kis pimasz.
-Na, ez szuper, legalább kipróbálod magad mindenféle szerepben, ki tudja mi fekszik a legjobban! - De tényleg, sosem tudhatja az ember, hiába vannak alap elképzeléseink.
Persze hamar megegyezünk abban, vágjon bele, a pénz most nem mérvadó szerencsére, amíg kevesebb a fizetése, kipótlom én, amúgy sem költekezünk már nagyon a házra sem. Nagyon tetszik amit hallok, főleg az együtt ébredés, azzal megvett kilóra ám. De sssh!
-Nagyon jó lenne... Jobban indul a napom, ha mellettem ébredsz és velem kelsz. - Csókolom meg örömittasan, mosolyogva, kissé csattan is a puszi az ajkain. Eszembe nem jut hogy valaha megunhatnám ezt.
-És keresel még filmekben vagy sorozatokban is szerepet még? Vagy csak akkor ha felkínálnak Collins filmje után? - Nehéz eldönteni mennyire tetszik neki maga a filmszereplés, mert ezt a filmszerepet szereti, de mindig színházban gondolkodik inkább. Ez persze nem baj, én mindenhogy szeretem nézni, ahogy alakít.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szer. Márc. 29 2017, 11:12

Meglep, hogy Sebastian most mennyire korlátoltan gondolkodik, de csak nevetek.
- Teljesen igazad van!- hagyom ennyiben, bár nem az ágy az a hely. Félreértett valószínűleg, de nincsen jelentősége.
- Mindig...?- meglep azzal, amit mond. Régóta úgy érzem, felszabadultak vagyunk egymással, nincsenek titkaink, tabuk sincsenek (lényegében mindegyiket oldottuk valahogy). Azóta nem gondoltam, hogy visszafogná magát, hogy egy pár lettünk, illetve házasok. Miért is kéne bármit visszafogni? - Erről beszélgessünk, jó?
A másik pár hangoskodása miatt vállat vonok, ismét mosolyogva.
- Nem hiszem, hogy zavarna, ha ők jól érzik magukat. Meglehet, csak kedvet kapnék hozzád. Bár ehhez nem kellenek ők...- ismét a hajába túrok, közel hajolok, hogy lekaphassam. Most is kívánom, hiába csak néhány perce ért véget egy együttlétünk.
Az apatémát szerencsére nem feszegeti túl sokáig. Mattel igazán semmi bajom, de Jora nem tudok úgy nézni, mint apámra, hiába vagyok benne biztos, hogy biológiailag mégis az. Nem érzek kötődést, nincsenek közös emlékeink... Erőszakkal nem tudok olyan érzéseket kicsalni magamból, melyek nem léteznek. Sebynek abban igaza van, inkább távoli rokonnak tűnik. Mint az az ügyvéd, aki a végrendeletet intézte.
- Így is van! A legjobb, hogy nincsenek igazi sztárok a stábban; mindenki egyenlő, így egyenlő eséllyel pályázhat egy-egy szerepre. Legutóbb is olyan valaki kapott főszerepet, aki addig sosem!- az azért szimpatikus, hogy nincsenek beskatulyázva az emberek.
Én is egy szerepválogatás miatt keveredtem oda. Totális véletlen volt, hogy az egyik színésznővel a Quentin-féle forgatásról már ismertük egymást. Ő ajánlott be az igazgatónál. A meghallgatás után pedig ajánlatot is kaptam állandó státuszra.
Seby is lelkes az ötlettől, arra buzdít, vágjak bele, próbáljam ki magam. Még az anyagi dolgok miatt sem aggódik. Bár nem kell engem félteni, amíg az időm engedi, mindig találok valami lehetőséget, hogy munkát találjak, ha alkalmit, azt sem szégyellem.
- Édes vagy, jó ezt hallani- viszonzom a csókját, örömmel, boldogan. Én is szeretek vele ébredni, együtt kezdeni a napot.
Kérdésével visszaterel a filmezésre, zökkenek a jelenbe.
- Hát... Amíg ez a forgatás be nem fejeződik, nem hiszem, hogy vállalok mást is. Tudod, azért elég strapás. Bár úgy hírlik, Quentin feszesebb, mint az átlag, akár a munkatempóját, akár az elvárásait tekintve, de engem nem zavar a maximalizmusa. Sokszor elfáradok, ez tagadhatatlan, de élvezem, ha sikerül végrehajtani, amit elképzelt és jó érzés, amikor elégedett. Sajnálom, hogy hamarosan vége, de várom is, mert akkor kezdhetem a munkát a színházban.
Nem árultam zsákbamacskát, elmondtam, hogy jelenleg egy forgatáson jelentős szerepem van, így addig nem tudom elkötelezni magam, amíg annak vége nincs. De ez már csak hetek (vagy max hónapok) kérdése. Az utómunkálatokban valószínűleg már nem lesz szerepem.
- Reggeli? Nem vagy még éhes?- készítettem neki némi harapnivalót, de még hozzá sem nyúlt. Kell egy kis energia; bár egyenlőre csak heverészünk az ágyban.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Szer. Márc. 29 2017, 21:15

-Hát ha épp nem... készítesz ki, akkor én nem engedem ki a hangom, attól zavarba jövök... - Pirulok bele, mert erre odafigyelek, kisgyerekek vannak a szomszédban amúgy is. Akkor inkább a párnába vagy a vállába nyögök, ritkán kap el úgy Joshom, hogy végem és tényleg hangos leszek. Akkor nem is értem épp hogy vagy mint csinálja, csak úszom a gyönyörben és magatehetetlenül élvezem. -Miről? Hogy ők hangosak lesznek? Jaj ne félj emiatt, nem lesz kínos, max átkopogunk vagy valami. - mondom vigyorogva, de úgy fest nem erre mondta.
-Én is így vagyok vele... - Az maximum gyorsítana a dolgon, mindig hajt a vérem ha Joshról van szó. Bújok a karjaiba most is, élvezem a csókját.
-Nah, érdekesen hangzik! Örülök hogy találtál egy olyan színházat, ami igazán tetszik. - Mosolygok rá büszkén, tudtam én hogy sikerül neki, régóta mondom és lám, tényleg! Elhihetné végre nekem, hogy ügyes.
-Azt gondoltam, Collins elég hajcsár... - Húzom a szám, de tudom, tudom, kötik a határidők meg minden.
-Akkor szerencse hogy elfogadták, ha nem is kezdesz ott addig. Alig várom hogy menjen a mozikban a film. Ott lesz a neved főszerepben, meg végig téged nézhetlek, nagyon fura lesz, más ez mint a színház! - Egyelőre nehéz elképzelni is, hogy itthon berakom Josht és megnézem, ahaha.
-Jah, igen, persze. - Mondom, mert a kávét már megittuk, de étel is van, azt is idehúzom az ágyba.
-És akkor mi a terv mára? Mit pakoljunk vagy rendezkedjünk? - Mert az elmúlt hetek ebből álltak. Nem bánom, napról napra jobban magaménak érzem a házat, otthonosabb, hogy lakottabb. De azért a végtelenségig nem csinálnám, valljuk be, fárasztó azért.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Hétf. Ápr. 17 2017, 18:05

- Ne viccelj velem... Még mindig?- szeretem, amikor elengedi magát (a hangját is, adott esetben) és már annyiszor adtam jelét, nem zavar, ha hangos(abb); nem gondoltam volna, hogy ettől még még mindig zavarba jön.
- Hiszen én sem fogom magam vissza már jó ideje- mondom, és közben enyhén csóválom a fejem, hogy érezze, nem igazán értem most őt.
- Nem, nem, dehogy, nehogy átkopogjunk! - elnevetem, én se érezném jól magam, ha ránk kopognának a hangoskodásért.
Összenevetünk, hogy egyformán gondolkodunk, majd csókot váltunk.
- Azt te is tudod, nem akartam elkapkodni a dolgot. Az életed minimum harmadát a munkahelyeden töltöd, fontos, hogy legalább megközelítően jól érez magad. Az sem mellékes szempont, mennyi időt lehetek itthon, veled; ha váltottuk volna egymást állandóan, erre is nemet mondtam volna azonnal- semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol lényegében soha nem is vagyunk együtt.
Belemerülünk kicsit ebbe a témába, és kibeszéljük Collins-t is (jelenlegi főnökömet).
- Nem jobban, mint amilyen te vagy magaddal szemben, ha határidőről vagy ígéretekről van szó- nyújtom rá kedvesen a nyelvem hegyét, amolyan fricskaként, mert ő sem különb. Amúgy meg nem érdekel, mit gondolnak mások, én szeretek vele dolgozni. Talán a kezdeti nehezetelése (Suzy miatt) is enyhült, amióta összejöttek //Remélem, így lett Smile//
- Szerencse, hogy addig is játszhatok, bár nagyobb szerepeket még nem vállalok be; így is lesz mindig beugróm, ha ne adj Isten éppen akkor lenne forgatásom, amikor fellépésem lenne. Ennyire előre nincs beosztásom. Ha értesítenek, hogy mennem kell, mennem kell, nincs mese. A forgatás előrébb való, mint pl. egy felolvasás.
Szavain azonban mosolyognom kell.
- Drágám, elfelejted, hogy te is McBridge lettél... Gondolod, tőled nem fogják kérdezgetni, rokonok vagyunk-e, ha befut a film? -kacsintok rá. Bár sok helyen fordulunk meg nyilvánosan, a viselkedésünk többnyire visszafogott. Nem titkoljuk, hogy egy pár vagyunk, de nem is tesszük nyilvánvalóvá.
Magamnak is nehéz elképzelni, hogy majd magamat látom viszont a vásznon..., de valószínűleg ez csak először nehéz. Ki tudja? Nekem ez lesz az első.
Kisebb unszolás kell hozzá, de aztán a reggelibe is belekezdünk. Lustán falatozgatunk, mint akiknek sok idejük van. Most még van, de a kérdése lassan irányba vezet.
- Nos, kisebb merényletet követtem el ellened....- kezdem, és mosolygó számra harapok, mert ugyan csak nemrég beszéltünk róla, nekem konkrét terveim voltak (és vannak) a fenti szobákkal kapcsolatban- Ma dél körül vendégeink lesznek. Hoznak némi szőnyeget és bútort a fenti szobába.
Remélem, hogy tetszeni fog neki, ahhoz a színvilághoz és stílushoz illesztettem a kívánságlistámat, ami az ő volt lakását tükrözi. Egyúttal azt is közlöm, van még időnk lustálkodni, nem hajt a tatár.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Kedd Ápr. 18 2017, 17:54

-Hát… hát igen… de ez mindig is így volt… – Hebegem, csavargatva az egyik tincsem, van ami nem változik. Ha valamiben bizonytalan vagy szégyellős vagyok, akkor az is maradok általában, bár javulást szoktam produkálni néha.
-Igen, de akkor is zavarba jövök… nem miattad, de mi van ha valaki meghallja? –Ha Joshom hallják az nem zavar, de ha engem az… zavarba hoz, ez olyan, hogy még mindig nem tudok pisilni ha bárki lát, Joshom előtt se megy, nincs mit tenni. Pedig ő aztán már ismeri minden porcikám.
-Ne? Jól van, akkor nem fogunk, bár szerintem csak hangosabbak lennének tőle úgy is, hogy elnyomják a kopogást! – Nevetek Reevenéken.
-Oh… hát igen, bár kicsit feszélyez, hogy ilyenekre is gondolnod kell, hogy hozzám kell alkalmazkodnod… – Mert jó lenne ha én is tudnék, de ha kialakul az órarend, akkor az pár hónapig fix mindenképpen. De mondjuk teljesen egyformára sem tudom mindig alakítani…
-Hah, de azt magamnak csinálom nem másnak, hékás! – Nevetek, hogy védi Collinst, nem a szívem csücske egy ideje, de komolyabb bajom sincs vele végül is, nem zavar, ha kedveli, örülök neki. //Nem lett kijátszva, Őt kérdezd xD De ha nem beszéltél vele erről akkor nem hiszem XD//
-Hmmm… igen, de azért vedd figyelembe, hogy a forgatás nem tart már örökké és nem fognak már lecserélni, de ha a színházba nem mutatsz elég hajlandóságot és rugalmasságot, akkor könnyen kinn találod magad a társulatból… – Az sem lenne jó…
-Áh, hát igen, fognak nézni mikor felmutatom a gyűrűm! – Kuncogok elpirulva, de mosolyogva, mert büszke vagyok ám rá! Rá is, meg arra is, hogy a férjem.
-Merényletet? Nem nevezném annak, ha az elmúlt egy órára gondolsz… – Nevetek, de gondolom nem a hancúrra célzott, hanem másra, várom a folytatást, mit tervezett mára, hogy jobbnak látta előre lekenyerezni. A vendég szóra meglepődöm, hogy úristen mennyi az idő, itt fekszünk pucéran, majd csak lesek.-Bútor meg szőnyeg? És ugyan milyet rendeltél, hmmm? Vagy inkább azt kérdezem melyik szobába, hogy előbb rendelted, aztán kérdeztél engem is meg? – Kérdem nevetve, mert szerintem tetszeni fog, meg úgy is kiegyezünk mindig, de akkor is viccesen jött ki, hogy most kérdez mikor igazából már mindent megvett. De legalább ennyivel kevesebb dolgom lesz vele, szerintem megérezte már unom a katalógusokat lapozgatni sajnos… hamar csökken a lelkesedésem, ha sokat láttam, kell egy kis idő míg újra lelkesen vetem bele magam az ilyen dolgokba. Szerencsére neki nincsenek ilyen gondjai, így sokkal könnyebb haladni, nem fogom vissza a folyamatot.


//Bocs, hogy nem színes, de kódolás nélkül tudtam elküldeni magamnak//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   Kedd Ápr. 18 2017, 21:40

- Tudom, Életem, tudom. Csak reménykedek mindig, hogy sikerül teljesen ellazulnod és átadnod magad nekem- bújok hozzá, csókolom meg puhán.
- Te voltál az én tanítóm, arra buzdítottál, szabaduljak fel veled, most meg téged kell erre ösztökélni, ej....- dörgölöm közben arcához orrom kedvesen, morcogva.
- Na és, mi van, ha valaki meghallja? Irigykedik majd, hogy valakinek vagy valakiknek milyen jó dolguk van, ennyi. Gondolod, mások nem hangoskodnak?- s rögtön ott a példa, Reev és Felix- Ha veled vagyok, számomra megszűnik a környezet. Azt sem tudom, merre van előre- dorombolom neki.
Aztán összenevetünk a hangoskodás és az átkopogás kapcsán.
- Talán nekünk is így kellene reagálnunk, nem?- ha átkopognak, még hangosabban toljuk. (Na, azért ennyire belevaló talán én sem vagyok. Valószínűleg megszeppennék kicsit, ha átkopognának. Főleg, ha Reevenék.)
Aztán a munka és az időbeosztás kapcsán megint meglep.
- Gondolnom kell? Ebben tévedsz, Kicsim. Nem kell gondolnom, mert az első gondolatom te vagy. Nekem könnyebb hozzád alkalmazkodnom, mint fordítva, így egyértelmű, hogy a te beosztásodhoz próbálom igazítani az enyémet. Nem mondom, hogy ez minden esetben megoldható, de törekszem rá, ez nem kérdés. Szóval, kérlek, ne beszélj butaságokat és főleg ne érezd magad feszélyezve.Ez az én döntésem, nem te kényszeríted rám az akaratod.
Nevetek aztán, ahogy kikéri magának, Collinshoz hasonlítom. Megcirógatom a tarkóját, beletúrok selymes hajába.
- Igen, tudom. De látod, még arra is adott lehetőséget, hogy veled egyezkedjek. Valószínűleg kellek neki, különben nem lenne ennyire engedékeny, nem gondolod?- kacsintok rá. Lehet én teszek a színháznak szívességet, ha leszerződöm hozzájuk, és nem ők nekem. De még mindig nem bíztam el magam- Hidd el, ha én nem látnék benne fantáziát, bele se fognék. Ha meg belefogok, szívvel-lélekkel fogom csinálni, hiszen ismersz.
Jó érzéssel tölt el, hogy előre büszke rám, hogy büszke a kapcsolatunkra, a gyűrűnkre. Melengeti a szívemet, hogy így szeret valaki. Mindig erre vágytam. Nem is lehetnék boldogabb. Ezért is akarok mindig a kedvében járni, neki tetsző dolgokat csinálni.
Felvezetem, hogy mi vár ránk késő délelőtt és kora délután, de először azt hiszi, megint elcsábítom majd. Kis mohó szerelmem. Csípem benne, hogy telhetetlen.
Elkerekedik a szeme, aztán felcsillan a kíváncsiságtól.
- Már így is sokat árultam el...- harapok keményebben a számra, legyen még egy kis meglepi benne, ha már nem jött rá magától, most róla lesz szó.
- Na jól van, csak hogy ki ne lyukadjon az oldalad: csupa mobilis berendezés, ami, ha valóban elnyeri a tetszésedet, a dolgozódba kerül. Ha mellé fogtam volna, átmenetileg berakjuk a jövendőbeli gyerekszobába, ott is szükség lesz asztalra, polcokra...- ecsetelem vidáman. Ismerjük már egymást és egymás ízlését egy ideje, szóval emiatt nem vagyok nyugtalan.
- És ha már itt tartunk... Gondolkodtál már azon, mikor kezdjünk bele a gyerek-projektbe? Bizonyos, hogy már az előkészületek is hónapokat vesznek majd el az életünkből- húzom kicsit a szám. Egyes fórumokon azt olvastam, akár évekbe is kerül, míg alfától omegáig jut az ember.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)   

Vissza az elejére Go down
 

Közös élet, közös döntések (Seby és Josh)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Elee & Seby - Reconnecting

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-