Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 10 2013, 17:10

Egy kicsit megrugdosom a bőrönd szélét, hogy beférjen, aztán magamat is bepréselem az ajtón. Hát megérkeztem! Az arcomon még ott virít anyám halovány rúzsfoltja, a hajam kicsit összerázta a menetszél, de a piercingjeim még megvannak. Nem is rossz... más, mint az én szobám, de jó lesz...
Gyorsan kezet mosok, megfogtam egy csomó undorító dolgot, több kilincset is és a kapaszkodót a buszon. Azt hiszem soha többé nem buszozom, inkább költök taxira, habár a taxik fogantyúja se éppenséggel tiszta. A fürdőszoba elég tágas, jó! Ki is rakom rögtön az antibakteriális szappant, amit hoztam. Remélem a szobatársamnak lesz sajátja. A tükörnél aztán próbálom még jobban elmaszatolni a rúzsfoltot, már nem annyira látszik, olyan, mintha mindössze kipirultam volna egy kicsit, de ez normális. Asszem...
Lassan visszamegyek a bőröndömhöz, rohadtul izgulok, most együtt fogok lakni valakivel! Érzem, hogy izzad a tenyerem, rögtön törölgetni kezdem a nadrágomban, mit fog gondolni, ha kezet fog velem? Nem veheti észre, hogy parázok, azt kell játszanom, hogy értékes ember vagyok. A fenébe, a nadrágom is koszos, mehetek vissza a fürdőszobába. Szerencsére jó illata van a szappannak, levendulás. Amúgy elég kopár ez a szoba, de sebaj, szeretek rajzolni, remélem a szobatársam majd megengedi, hogy kirakjam a háromfejű gnómrobotaimról készült skicceket. Kicsikét beljebb rugdosom még a csomagom, legalább, hogy ne az útban legyen, bármelyik pillanatban befuthat. És ha... rendetlen lesz? Vagy...mocskos? Ágybahányós? Gyorsan megrázom a fejem, akkor szobát váltok. Ha kurvákat fog tartani? Majd fertőtlenítek... Ha meleg lesz? Azt mondom foglalt vagyok. Lehet, hogy csinálnom kellene neki meglepetést, mondjuk rajzolni valamit, vagy írni... fogalmam sincs hogy szokás, nem volt még rendes fiú barátom. Barát? Nem is biztos, hogy a barátom lesz, egyelőre csak a szobatársam. Gyorsan mosolyt erőltetek az arcomra, kaparászni kezdek a sörösüvegek után, ez elég férfias, jobb, mintha gnómokat rajzolnék a falára. Amúgy... ha törpöket rajzolnék az nem is nézne ki rosszul. Majd megkérdezem mit szól hozzá. Lehet Szauron is beleférne, végülis sokan azt gondolják, hogy olyan mint egy nagy, tüzes...
Hol van már? Lehet, hogy nem is lesz szobatársam?

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 10 2013, 17:44

Nem hiszem el, hogy ezt csinálom... Tizennégy éves korom óta nem sírtam, de pár napja amikor megjött a levél, hogy kaptam szobát a koliban, komolyan közel álltam hozzá. Az utolsó percig reménykedtem, hogy visszautasítják a kérvényem, és akkor maradok az albérletben. Persze nem tudom miből fizettem volna. A tél nagyon rosszul jött ki idén, anyám autóvásárlási láza meg már alapból csődbe vitt. Az élet kegyetlen. De miért mindig én szívok?
Erre a hónapra még kifizettem a lakbért, így legalább nyugodtan tudom átpakolni a cuccaim a koliba. Már amit. Mert... hát a koli szoba kisebb, mint a lakás volt, és nem fog minden beférni. A cuccaim egy része most visszakerül Paphoz. Vele már beszéltem. Büszke volt rám. Na persze... azt hiszi, majd most leállok ismerkedni meg mit tudom én mit csinálni.
Két táska, meg az autóban a doboz a könyveimmel. Az egyetlen előny, hogy nem kell fizetnem külön a parkolásért. És itt talán biztonságban lesz a kocsim, elvégre a portás látja... Majd elbeszélgetek vele is, de most keressük meg a szobám. A vállamon az egyik táska, a kezemben a levél, hogy melyik az én szobám, a másik kezemmel húzom a bőröndömet. Így haladok a folyosón, és... Nyitva az ajtó.
Megnézem még egyszer a levelet, aztán belesek, és megnézem újra. Nem lehet. Nem! Nem akarok szobatársat. A levélben nem is említik. Itt valami tévedés lesz.
- Elnézted a szobaszámot öcsi. Ez az én szobám.
Jelentem ki tök nyugodtan, de aztán meglátom, hogy kivel ver a sors, és ha lehet, még rosszabbul érzem magam. Ez... hidrogén szőke? És mi a szar az arcában? Pislogok párat, aztán azért bemegyek, és szét nézek. Valószínű, hogy még sincs tévedés, nem is értem, miért hittem, hogy egy személyes szobák is léteznek. Lehet kapok magam mellé még egy idiótát? Jó, hogy egy hónapom van még. Lehet meggondolom magam és visszamegyek az albérletbe.
Nagy levegőt veszek, és a srác felé fordulok. Olyan kisfiús hogy az valami szörnyű. De mindegy. Nem ítélünk első benyomás alapján. Olvastam, hogy ez az izé, valami önkifejezési mód. Ilyenkor persze felmerül bennem, hogy tán nem tudnak beszélni, hogy kifejezzék magukat? De mindegy.
- Ha biztos vagy benne hogy ebbe a szobába kell lenned, akkor az az ágy ott a tied. - Mutatok a szoba bal oldalában lévő ágyra, majd egy másikra, ami attól a legtávolabb van - az meg az enyém.
És mint, aki jól végezte dolgát, oda is megyek, és ledobom rá a táskám, a bőröndöm is mellé állítom. A felszálló portól köhögni kezdek.
- Tudtam, hogy porszívót is kellett volna hozni...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 10 2013, 18:09

Ha két kék szakállút rajzolnék az ágya felé, a sajátomhoz pedig három pirosat...
Bőröndhúzó hangokat hallok, lekapom tekintetem a falról és az ajtóra szegezem. Kicsit hideg a sör a kezemben, szeretném már hozzányomni. Nahát! Milyen aranyos kis kínai! Nem is kell erőltetnem a mosolyt, magától virít ott a képemen, akkor is, ha mogorva egy kicsit. Én azt hittem a kínainak kisebbek és ráncosak a sok vigyorgástól, de ő nyilván kivétel. Asszem fiatalabbnak néz egy kicsit a koromnál, hát... nem vagyok egy adonisz, ő biztos idősebb.
- Szervusz
Nyújtom felé a kezem, levendulaillatú. Majd megint meg kell mosnom, de udvariatlan lenne, ha felhúznám a gumikesztyűt.
- Az én szobám is, gondolom szobatársak leszünk. Hoztam sört
Végre megszabadulhatok tőle, azonnal átadom neki, ő biztos megissza, elég savanyú képet vág. Biztosan a szobával van baja, a sivár, dísztelen falak.
- Hát igen, elég kopárak a falak, arra gondoltam esetleg törpéket...
Mutogatok felfelé, nem kéne, érzem, hogy nem kéne, ezzel el fogok rontani mindent. Kínos kis mosolyt vágok, gyorsan lerakom a kezem és teszek egy újabb jó első benyomást.
- Na és te a Kínai negyedből jöttél? Úgy értem Kínából?
Helyesbítek rögtön, fapofával, rossz vagyok a kommunikációban, ráadásul ő fiú, nem jöhetek azzal, hogy anyám divattervező és milyen öblítőt használna, hogy illatosabbak és fehérebbek legyenek a ruhái. Lehet megkérdezem szereti-e Michael Jacksont. Sajnos egy kínai színész se jut eszembe. Biztos a stressz! Be kellene vennem egy magnéziumot.
- Hát igen...
Pillantok tétován az ágyra, amit mutogat, ő az idősebb, biztosan jogában áll eldönteni nekem hol kellene aludnom. Nincs is baj ezzel, mosolyogva leülök az ágyra, viszont ő olyan port csinál a saját portáján, hogy azonnal felpattanok rá.
- Jézusom!
Felugrok a saját ágyamra, mintha a srác skorpiókat szabadított volna el a szobára, sápadtan rugózok rajta néhányat, hát ez hülye ötlet volt, mos biztos azt gondolja, hogy nem is tudom talán, hogy ijedős vagyok?!
- Asztmát kaphatsz...szellőztessünk, majd felmosok!
Az ablakhoz ugrom és gyorsan kinyitom, ettől huzat lesz és valószínűleg becsapódik az ajtó, de csak nem ijed meg nagyon. Elég hogy én megugrom és majdnem kiesem az ablakon. Gyorsan megkapaszkodom a párkányban és a fiú felé fordulok.
- Még nem is mondtam, Kilian Scatt vagyok.
Érzem, hogy nagyon vörös az arcom.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 10 2013, 19:19

Ez rosszabb mint amire számítottam. A szőkeség illedelmes próbál lenni, és kezet nyújt. Valószínűleg nem túl intelligens, ha nem jött rá, hogy nem látom szívesen. Egyszerűen elsétálok mellette. Pontosabban sétálnék, ha nem vágna be elém a keze egy sörösüveget. Elveszem, de csak két ujjal fogom, és rögtön le is teszem az asztalra.
- 21 év alatt büntetik az alkohol fogyasztást a koliban.
Én persze elmúltam már rég, de ő nem látszik többnek tizennyolcnál, szóval nem hiszem, hogy söröznie kéne. A kabátom zsebébe nyúlok és előveszem a kéztörlőmet, szépen megtörlöm a kezem, a koszos rongyot meg a kukába dobom.
Közben meg magyaráz valamit a falakról. A falakról, amik az egyetlen normálisan kinéző részei a szobának. Küldök neki egy gyilkos pillantást. Szerencsére befogja. Csak sajnos nem elég sokáig.
- Tán sárga törpének látszom? - kérdezek vissza, kissé ingerülten, régen volt, hogy kínainak néztek - Amerikai vagyok. De ha már olyan nagyon érdekel, Dél-Koreában születtem.
Ha meg még egy szót szólsz, beverem a fejed a falba... Nagy levegő, nem bántunk senkit sem. Késztetésem is nagyon régen volt utoljára, de ez a kis töpszli rekordot fog dönteni már érzem. Kérhetek új szobát? Biztos, de addig is el kell intézni a dolgokat, és tisztázni a szabályokat. Kezdem az ágyakkal, szerencsére nem kötözködik. Egy jó pont. Kár, hogy mínusz több van a számláján.
Ledobom a táskám az ágyra, de rögtön meg is bánom. Köhögni kezdek, a kezemmel csapkodok. Nem bírom a port. Még jó, hogy kinyitja az ablakot. Igaz a huzat becsapja az ajtót amire összerezzenek, de nem vészes a dolog. A por egy része is távozik. Szuper.
- Jó, neki is láthatsz.
Még mindig kicsit parancsoló a hangom. Bár nem baj, ezt most magától ajánlotta fel, szóval nem gáz, ha én genya vagyok. Erre meg bemutatkozik. Felhúzom a szemöldököm.
- Hyun Zin Woo - mondom végül, és várok egy percet, hogy felfogja, nem értett belőle egy szót sem. - Zin.
Ismétlem aztán, hogy tudja hogyan szólíthat. A végén még valami hülye nevet adna nekem, mint anno a gimiben, és azt nem viselném el, ha megint Honeyznának. Leteszem a táskám a földre, és óvatosan leülök az ágyra, majd elnyúlok rajta. Kicsi. Nem is tudom mit vártam. Nagyot sóhajtok, felállok, és belerúgok kétszer. Csak mert jó esik.
- Át kell hozatnom az ágyam...
Állapítom meg, és nem is foglalkozom azzal, hogy nem vagyok egyedül.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 10 2013, 20:27

Azt hiszem nem akar barátkozni... Lehet, hogy csak félénk, vagy feszélyezi a hely. Szerencsésen lepasszolom az üveget, de nem értem mire céloz ezzel, soha nem innék sört, megfájdulna a torkom.
- Sejtettem, de te többnek nézel ki. Én nem kérek, ezt neked hoztam.
Jelentem ki, ezután majd biztos jó fejnek fog tartani. Látom ő is szereti a rendet, nahát nem is gondoltam, hogy van bennünk valami közös. A kuka felé fordulok, kíváncsi vagyok milyen márkát használ, mert van olyan nyolcvan, de olyan is, ami kilencvenkilenc százalékban öli meg a bacikat. Inkább nem kérdezem meg, majd kihalászom a kukából, ha elalszik és megnézem. A pillantását nem veszem észre, gondolatban éppen Sauron életnagyságú portéját tervezem a falra. Hoppá, azt hiszem megsértettem az érzéseit.
- Bocsánat, nem úgy gondoltam
Motyogom gyorsan a földnek, remélem nem fog dührohamot kapni, vagy ilyesmi...és nem koszolja össze még jobban a padlót. Kicsit félénken pislogok fel rá
- Egyáltalán nem tűnsz törpének, szép magas vagy
Igazán ártatlan képet vágok, remélem meghatja. Nem mintha félnék tőle, a kóreaiak igazán nem olyanok, kicsit biccentek, mikor mondja honnan jött, ő nem kérdez vissza, szóval gondolom nem érdekli. Biztosan nagyon felingereltem ezzel. Majd sütök neki valamit, vagy veszek neki virágot, az mindig bejön. Úgysincs növény ebben a szobában, az fontos. Nos, idegesnek tűnik, port csinál, amitől egy kicsit megijedek és felugrom az ágyra. Úgy tűnik nem annyira fura ez neki, szépen lemászom és kinyitom az ablakot. Bár nagyon vörös vagyok, a szellő jót tesz és megpróbálok mosolyogni.
- Oké...
Mondom, gyorsan kisomfordálok a fürdőszobába és felmosóronggyal a kezemben térek vissza. A nevét még éppen hallom, bár nem akar velem kezet fogni, szóval nem megyek megint oda hozzá, hogy taperoljam, inkább vizet töltök egy lavórba, kiveszek a bőröndömből egy flakon tisztítószert, remélem szereti a kórház illatot, mert most is olyan szag lesz.
- Örülök Zin
Mosolygom megint, fogom a rongyot, beleteszem a lavórba és felvisítok. Ez belerúgott az ágyába! Istenem, ez olyan zavarbaejtően gyorsan történt, én elbotlom a rongyban és az ágyára esek, teljesen véletlenül persze, abba, amibe belerúgott.
- Ne, légyszíves ne csinálj ilyet, ilyet biztosan nem szabad, biztosan...megbüntetnének
Zihálom, azt hiszem ezek után nem fogom tudni titkolni, hogy "kicsit" ijedős vagyok. Ez most akkor azt jelenti, hogy Zin egy idegbeteg állat?

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Hétf. Feb. 11 2013, 04:51

Felhúzom a szemöldököm. Nekem? Sört? Minek? És...
- Te tudtad, hogy jövök?
Nézek rá kérdőn. Hogy lehet, hogy ez a kis takony tudta, hogy lesz szobatársa én meg nem? Aztán elgondolkodom. Valerie... Meg fogom ölni. Tuti ő volt. Elvégre ő intézi a kolis ügyeket. Erről persze ez a srác nem tehet. De akkor is. Jó, nem leszek rá mérges. Higgadtan pillantok rá.
- Köszönöm, de nem iszom sört.
Valójában nem köszönöm, és ez a hangomból is hallatszik, de az sem érdekel, ha sírva rohan el. Sőt! Az még jobb lenne, akkor ő kérne másik szobát, én meg kedvemre berendezkedhetnék itt. Még belegondolni is szörnyű, hogy alkalmazkodnom kell valakihez. Főleg nem egy olyanhoz, aki lekínaiz. Komolyan, az emberek legalább annyit szoktak tudni, hogy a kínaiak kicsik. De ezek szerint én csak egy génhibás kínainak látszom. Bár So Ra szerint egyáltalán nem hasonlítok egyetlen sárgára se, de akkor is. Ő, aki pontosan tudja a különbségeket nem igazán mérvadó ezen a téren. Veszek egy nagy levegőt, és elszámolok tízig, ez mostanában működik. Ha mégsem, akkor még tízig, meg még tízig. Csak nehogy egyszer a számolástól legyek idegesebb.
A megjegyzését, hogy nem látszom törpének és magas vagyok, figyelmen kívül hagyom, ahogy a bocsánat kérését is. Majd egyszer talán. Ha nem leszek ennyire kiakadva. Mert most ki vagyok, még ha nem is nagyon látszik.
A porfelhő pedig, csak tovább ront a helyzeten. Az egyetlen pozitívum, hogy a takonypóc - nem mintha taknyos lenne, ha az lenne, már itt hagytam volna - kinyitja az ablakot, és felajánlja hogy felmos.
Az hogy valóban elővesz tisztítószert, és rongyot meglep. De íme egy újabb jó pont. Ezek szerint nem csak én szeretem ha tisztaság van körülöttem. Ez némileg megnyugtat, de nem eléggé. Főleg azért nem, mert utálom, hogy rövid az ágyam. Bele is rúgok, a takony meg összeszarja magát. Lehet szarosnak kéne hívnom? Hmm...
- Büntetni? Miért? ez csak egy ágy. Ne parázz.
Egyébként is. Engem senki nem büntethet meg. Max a rendőr, ha szabálytalan vagyok. De én olyasmit nem csinálok. Ezt az ágyat, meg akkor is ki kell cserélnem.
Elő is kapom a telefonom, és felhívok egy költöztető céget, azt állítják, nincs olyan, hogy én most telefonálok ők meg ugranak, leghamarabb három nap múlva, de az sem tetszik nekik, hogy egy ágyról van szó. El is küldöm őket messzire. Mégis mit gondolnak ezek magukról.
- Kell egy autó, amivel szállítani lehet egy két méter hosszú ágyat.
Pillantok a szobatársamra, remélve, hogy talán neki, van ismerőse, aki segítségemre lehet. Nem, nem szokásom segítséget kérni. Most sem fogom tenni, de reménykedhetek benne, hogy magától is segít, nem?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Hétf. Feb. 11 2013, 13:41

Lehet, hogy ő sem szereti a sört? Lehet, hogy ő is más mint a többi fiú...
Kicsit értetlenül pislogok rá, hogy mit akar ezzel a furcsa kérdéssel.
- Hát... sejtettem, hogy lesz egy szobatársam.
Nézek félre, én nem bánom, hogy ő az, legalább nem fog berúgni. Biztosan vannak barátai majd nekik adja a sört, ez ajándék volt nem vehetem vissza.
- Szívesen, nem baj, akkor majd teszel bele virágot, vagy odaadod valakinek.
Szerintem dekoratív váza lenne az üvegből, zavar, hogy nincs itt egyetlen növény sem. Szeretem a fikuszokat. Haragudna, ha megkérdezném? Azt hiszem a törpés ötletem sem tetszett neki, pedig valamit muszáj lesz rajzolni ezekre az üres falakra. Csinál egy kis rendetlenséget, nem baj, majd felmosok, úgyis akartam, előveszem a rongyot, vödröt és el is kezdeném szépen, de rugdosni kezdi az ágyát és ettől nagyon megijedek. Bele is esem, mármint az ágyba, magam elé rántom a takarót, mintha bármelyik pillanatban megtámadhatna.
- Ugye nem vagy idegbeteg?
Kérdezem rémülten, nem értem az ágy nem tehet róla, hogy ő olyan magas. Telefonálni kezd, én összébb húzódom az ágyon, nem merek mozogni. Elég ideges, könnyen ingerelhető, ezt jobb ha megjegyzem. Most biztosan nem fogok előhozakodni a virágokkal. Mikor leteszi nagy szemekkel pislogok rá, hangosan nyelek és az ágy végébe húzódom, de még mindig nem merek kiszállni belőle. Mikor rám néz rögtön tudom mit akar, kotorászni kezdek a nadrág zsebemben.
- Ha szeretnéd felhívok valakit, anyukám sok embert ismer...
Óvatosan tárcsázni kezdem a számát, félénken szólok bele.
- Szia anya, megint én vagyok most költöztem be. Igen, van szobatársam, éppen ezért hívlak. Igen, nagyon aranyos, képzeld kóreai és nagyon magas. Annyira, hogy nem fér bele az ágyába ki kellene cserélni. Tudod az a kövér pasas, igen, igen, jó akkor megmondom neki. Jó, megmosom. Szia
Visszapislogok rá.
- Szóval, mindjárt itt lesz és elhozza az ágyad, de vele kell menned és megmutatnod neki az albérleted és ide is hozza a régi ágyad. Jó lesz?
Magyarázom. Remélem ezek után nem fog kiakadni.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Kedd Feb. 12 2013, 10:56

Sejtette. Logikus. Csak nekem volt természetes, hogy mellém nem raknak be senkit. Na mindegy. Ha kedves lennék, lehet sajnálnám szegényt, hogy velem kell majd együtt élnie, de inkább magamat sajnálom, hogy vele kell együtt élnem. Most komolyan. Ez még viccnek is rossz! És még sört is ad, és hülyeségeket beszél hozzá.
- Aha... virágot...
Atyaég! Arborétumot fog csinálni a szobánkból már látom. Lehet kéne középre húzni egy vonalat és megmondani neki, hogy addig jöhet, nem tovább, és ez a cuccaira is vonatkozik. Egyelőre viszont visszafogom az ilyen gyerekes késztetéseimet. Mert ez tényleg gyerekes, bár őt elnézve, nem lenne gáz, még azt is mondhatom, hogy csakis kizárólag az ő érdekében történik mindez.
Ágy, por, ablak, ajtó... Sok mindent történik néhány másodperc alatt, és nem is igazán tudom, hogy mi zavar a legjobban. Egészen addig, amíg ki nem próbálom az ágyat, és rá nem ébredek, hogy bár direkt szóltam, hogy nagyobb ágyra van szükségem, senki nem tett semmit. Azért még szétnézek, de meg kell állapítanom a másik két ágy is, pont akkora, mint ez. És nem, nem vagyok idegbeteg, csak ideges. De ha a takony - most már hivatalosan is ez lett a neve - nem hagyja abba a hülye kérdéseket, akkor az leszek.
- Nem, dehogy. Annak látszom?
Válaszolok nyugtatólag, aztán kérdezek, mintha valami idiótával beszélnék. És nem, nem kell hogy válaszoljon. De ahogy eddig sem bírta befogni...
Inkább nem foglalkozom vele, nekem kell egy ágy. Mondjuk a sajátom. A költöztetőm meg egy rakás... nem mondom ki mi.
Persze felhívhatnék még pár másikat, de egyelőre nem tudom melyiket. A gondolataimat, hogy mire van szükségem, hangosan is kimondom, a szobatársam meg, hihetetlenül gyorsan reagál - lehet mégsem teljesen hülye? - és máris telefonál.
Ahogy a beszélgetést hallgatom az anyjával megforgatom a szemem. Olyan "anya nélkül a wc-t sem tudom lehúzni" szaga van a dolognak, de végülis mindegy, mert úgy látszik, anyának van valami ismerőse, aki segít.
- Tökéletes.
A kövér pasi, csodás. Mondjuk, ha jön, és hozzuk az ágyam, akkor tényleg az, de amjd csak akkor élem bele magam a dologba, ha tényleg itt az ágyam. Mellesleg...
- Már csak az a kérdés, ezzel itt - belerúgok megint az ágyba, de most jóval kisebbet - mit csinálunk? Kitesszük a folyosóra? Kanapénak jó lehet...
Az tuti, hogy itt bent nem marad. És ha ki is tesszük, nem itt, hanem valahol messze. Mondjuk a lányoknál, nekik biztos nagyobb szükségük van erre. Jut eszembe! Lányok! A francba...
Leülök az ágyra, és a tenyerembe temetem az arcom, majd beletúrok a hajamba. Nem vagyok normális. Izzie szobája alig pár perc ide...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szer. Feb. 13 2013, 16:42

Lehet, hogy nem szereti a virágokat? Nem szabad ilyen rosszakat feltételeznem róla, igaza van, ez a kijelentés baromi hülyén hangzott. Kicsit beharapom az ajkam, de már nem tudom visszaszívni. Majd hozok törpefenyőket és kaktuszt. Szerintem a kaktusz férfias növény. Felkapom a fejem és elkerekedett szemekkel rámeredek. Hát úgy őszintén? A dührohamait kezeltetni kéne. Korai még pszichológust ajánlani neki?
- Dehogy, egyáltalán nem. De egy nagy beszélgetés néha csodákra képes.
Teszem azért hozzá, bár én nem vagyok szakember, ha baja van kötelességem meghallgatni. Szeretnék jó szobatárs lenni. Persze a pszichológusomon is osztozhatunk, de ezzel még várok egy kicsit, normális esetben a kapcsolatoknak idő kell, legalább egy kevés, hogy meg tudjunk nyílni egymásnak. Vajon Zin meg fog nekem nyílni valaha is?
Inkább gyorsan tárcsázok, amíg nem kezdi el ütlegelni a fejét a falba, vagy rugdosni a szekrényeket. Anyám hihetetlenül talpraesett asszon, tudtam, hogy el tudja intézni, már hívja is a kövér pasast. A kövér, nagy darab pasasok többet bírnak cipelni, ezzel is elégedett vagyok és tűnik Zin is. Szélesen elvigyorodom. Már éppen szállnék ki az ágyból, de megint bele rúg, igaz kisebbet, csak összerezzenek és az ágy egy másik végén szállok ki belőle. Óvatosan, csak semmi elhamarkodott mozdulat.
- Nem rossz ötlet! Esetleg az előszobába, úgyis kelleni fog még egy szék, hogy le tudjunk ülni, ha húzzuk a cipőket.
Ez a kollégium nincs rendesen felszerelve!
- De lehet, hogy egy ágy túl nagy lenne, inkább tegyük ki. Majd segítek!
Kicsit izgulok, mert nem vagyok jó a fizikai munkában, de azért felpattanok és hogy Zin lássa mennyire jó erőben leledzem kicsit felhúzom a pulóverem ujját, vagyis láthatja mennyire sehol sem fejlődtek ki az izmaim. Várom, hogy elkezdje, hogy megfogja az ágy másik szélét, de helyette leül rá, úgy néz ki rosszul van. Gyorsan lepattanok mellé.
- Mi a baj, beteg vagy?
Kérdezem sajnálkozva, óvatosan átkarolom a vállát is, hacsak el nem húzódik.
- Ha rosszul vagy hozhatok egy pohár vizet. És azt akartam mondani, hogy... rám mindig számíthatsz.
Ezt tudom! Hogy a nehéz pillanatokban ilyesmit kell benyögni, szerintem működni fog. Lehet, hogy meg kellene simogatnom? És mi van ha háklis a hajára... egész szépen megfésülte. Tétován felemelem a kezem, lassan a haja felé közelítek, mégis inkább lelki gondjai vannak? Várok egy kicsit hogyan reagál, de ujjaim már nincsenek messze a fejétől.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Csüt. Feb. 14 2013, 16:40

Én is így gondoltam. Mármint, hogy nem vagyok idegbeteg. Vannak... kisebb... problémáim. De ritkán fordul elő, hogy ilyesmiket csinálok, főleg mások előtt. Csak most, egyszerűen, kikészít ez a helyzet. Komolyan! Én! Koleszos! És még szobatársam is van. Ez így, egyszerre. Sok.
Szóval egyáltalán nem meglepő, hogy az ágy már betett nekem, és kiakadtam. És különben is. Az ágynak nem fájt, hogy belerúgtam. Az meg egyedül Kilian baja, hogy ijedős.
- Beszélgess a plüss maciddal.
Nézek rá gyilkos szemekkel, tőlem ne várja, hogy esténként kibeszéljük a... mit tudom én mit szoktak a fiúk beszélni. Nyilván olyan felesleges témáik vannak, mint a szex, nők, pia... Egyik sem érdekel. Vagyis de, de nem áll szándékomban megbeszélni egyiket sem.
Inkább nem is agyalok ilyesmin, csak intézkedni próbálok. Sikertelenül, amihez nem vagyok hozzászokva, és ekkor, ekkor tesz valami olyat ez a kis mitugrász, amitől valamennyit nő a szememben. Nem sokat. De határozottan előnyére válik, még akkor is, ha anyuci szoknyáján keresztül jutunk el oda, hogy nekem valaki elszállítja az ágyamat, ide.
Elégedett vagyok, és rögtön azon agyalok, hogyan tovább. Természetesen a jelenlegi ágy útban lesz, ha megjön a sajátom, szóval ennek mennie kell. A gondolataimat Kiliannel is megosztom, bár nem tudom minek.
- Ahhoz túl nagy - vágok közbe ellentmondást nem tűrően. - De a cipőket valóban ott kéne levenni. Sokkal egyszerűbb lenne tisztán tartani a szobánkat.
Igen, ez egy valóban jó ötlet, most csak azért jöttem be cipővel, mert nem bízom a takarítókban, de ha mi takarítunk - én legalábbis biztosan - akkor nem lesz gond. De ő is fel akart mosni, ebben biztos meg tudunk egyezni. Azért kérdőn pillantok rá, mit gondol erről, és remélem, hogy helyeselni fog és nem fűz hozzá kiselőadást.
Ahogy a segítséget ajánlja és a ruháját tűri fel, inkább kinézek az ablakon. Félő, hogy kiröhögném, mert... mert kiröhögném. Mindegy.
- Majd inkább a kövér...
Aki nem tudom ki, de reméljük, tényleg jön. Közben meg, eszembe jut egy csomó másik dolog, és kifejezetten rosszul leszek. A gondolattól. Fizikailag semmi bajom. Max a szívem sajog, de azt már egészen megszoktam. Kifejezetten jó vagyok abban, hogy ne vegyek róla tudomást.
Az arcomat a tenyerembe temetem, de csak egy pillanatra, mert rögtön süpped mellettem az ágy, kérdeznek, és letapiz! Gyorsan arrébb húzódom, nagy szemekkel pislogok rá.
- Semmi bajom. Ki engedte meg, hogy leülj az ágyamra?
Ami igazából nem az enyém, de most éppen igen, mert én ültem rajta, szóval álljon fel de rohadt gyorsan, mert mérges leszek. Jesszus! Hozzám ért! És még nem is ismerem. Brrr... A hideg kiráz tőle.
- Nem kell köszi. Mikor ér ide az a fazon?
Terelek, hátha nem veszi észre. Számítani rá... Hehe, jó vicc, és gondolja, hogy ezt be is veszem. Na nem! Inkább felállok én is, és a táskámhoz lépek, ahhoz, amiben a könyveim vannak, talán, ha pakolok, akkor békén hagy. Nem? De azért én reménykedem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szomb. Feb. 16 2013, 16:15

Lehet, hogy nehéz lesz vele együtt élni? Nyugodtabb lennék, ha szakemberhez fordulna, de talán... túlélem. Végül is ez az önálló élet első, nagy lépcsőfoka. Meg kell tanulni elfogadni más emberek létezését és jól kijönni velük. Érzem, hogy ez utóbbi nagyon nehéz lesz.
- Nincs plüss macim
Vonok kicsit vállat, remélem nem képzel öt évesnek. Tudom, hogy egy kicsit fiatalnak nézek ki, de maci, ugyan...
Szóval ez a fiú nyilvánvalóan nem kedvel, sőt ki is használja, hogy idősebb nálam, úgy gondolja dirigálhat. Nagyobb mint én szóval dirigálhat.
- Jó
Mondom halkan, figyelem mit csinál, most már nem vagyok az ágyában.
- Én biztos fogok takarítani, legalábbis az én részemen.
Egyelőre csak ennyit mondok. Ha túl nagy kupi lenne az övén, lehet, hogy azt is pucolnám, de a normális emberek nem szokták más mocskát fölnyalni csak a sajátjukat. Én meg úgy jöttem ide, hogy ezentúl aztán megváltozom és sokkal normálisabb leszek. Persze a szobatárs izgalma miatt kicsit többet adtam önmagam, mint kellett volna, de lám ennek meg is lett az eredménye. A kínai fiú kiakadt, rugdosódott és minden bizonnyal eléggé utál is. Várjunk csak, azt hiszem nem is kínai, nem japán, hanem...
Korea! Ez lesz az... Na mindegy, azt mondta amerikai, szóval nem filózom ezen.
De itt ez az ágy és a szobatársam nem nyugszik, amíg el nem tűnik innen, a kövér meg csak nem jön még. Hát felajánlom, hogy vigyük ki az előtérbe, nem nagyon szeretném, ha valami nagy darab munkás ember összejárkálná a szobát, miután én felmostam. Persze ez nevetséges, mert gyenge vagyok, ezt ő is látja és kicsit megkönnyebbülök, hogy nem kell sérvet kapnom.
- Igazad van, de addig nem mosok fel, mert biztos nem fogja levetni a cipőjét, ha bejön.
A legtöbb bunkó férfi csak úgy bemasírozik a lakásokba, főleg ha még munkás is.
Zin aztán rosszul lesz, leül az ágyra és én jó keresztény módjára ott termek mellette. Kicsit meg is ijesztem.
- Ne aggódj semmiféle fertőző betegségem sincs és még szűz vagyok.
Kicsit belevörösödöm, ezt csak azért mondtam, hogy olyan betegségem sincs, de lehet, hogy rosszul jött ki. Mindenesetre remélem nem érti félre.
- Az előbb benne feküdtem
Pislogok meglepetten, de azért felállok, mikor cirkuszolt vele beleugrottam, még a takarót is magam elé rántottam, lehet rossz a rövid távú memóriája. Azért csak felállok és úgy tűnik megmarad mert pakolgatni kezd. Ez jó ötlet én is a csomagjaimhoz lépek.
- Bármelyik percben megérkezhet. Remélem te sem vagy beteg...
Pislantok rá célzatosan, nem örülnék, ha a szobában halna meg, lenne rosszul, hányna, vagy ilyesmi, sőt ha elkapnám tőle! Szóval ezt jobb még az elején tisztázni. Kiveszek egy pár szépen összehajtogatott, finom öblítőszagú inget, az ágyamra teszem őket, amikor csengetnek. Gyorsan kinyitom az ajtót, de kicsit megijedek, aki ott áll az nem lehet kevesebb 100 kilónál. Remélem nem akkor fog szívrohamot kapni, amikor az ágyat cipeli...
- Csó...csókolom
Énekelem, legszívesebben rázárnám az ajtót olyan visszataszító, de szerencsére itt van Zin is.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 17 2013, 10:14

Oké, most meglepett. Nincs macija. Ez gáz. Nekem van elefántom. És ki akartam rakni. Szegény Alfi... maradni fog a bőrönd aljában. Khm... Na majd kitalálok valamit.
Persze nem mutatom mennyire ledöbbentem, inkább más dolgokkal kezdek foglalkozni. A takarítást kivesézzük, elégedetten bólogatok.
- Oké, mindenki a saját részén... A konyhában, meg a fürdőben is magunk után takarítunk. Ok?
Egyszerűnek néz ki, eddig nem volt egy rossz szava sem a takarításra, így pedig nem lehet kifogása, elvégre ha én tisztán tartok magam után mindent, meg ő is, akkor mindig minden tiszta lesz. Tökély. Csak tényleg legyen így. Na majd meglátjuk.
Addig meg itt az ágy probléma, amivel nem tudok mit kezdeni, főleg nem egyedül. Főleg nem ezzel a... kis sráccal. Annyira végül is nem vészes. Szerzett nekem fuvart, és fel is fog mosni.
- Igen... igazad van - értek egyet vele, mert valószínűleg így lesz - akkor meg kell várnunk, amíg visszajövünk...
Fáradt vagyok, frusztrál ez a szitu. Ki vagyok, hát leülök egy pillanatra az ágyra, hogy összeszedjem magam, erre nem letapiz? Jól megijeszt, én ehhez nem vagyok hozzá szokva. A szavai meg totál kiakasztanak. Nem csak ő pirul el... Én is.
- Khm... az jó... - gondolom kéne neki valamit mondanom - Én is egészséges vagyok...
Azt nem mondom, hogy szűz meg már nem, de mintha ő ettől zavarba lenne. Én meg hát nem is tudom, kicsit sajnálom, mert szerintem tökre nem gáz, mégis úgy jön ki, mintha az lenne.
- Figy, szerintem... fiatal vagy ráérsz még... Nem kell azt elkapkodni...
Mondom ezt én. Khm. Persze én nem kapkodtam el, ha a koromat nézem, ha minden mást nézek... Feltételezem mások előbb járnak, aztán fekszenek le a barátnőjükkel. Nekem kicsit máshogy sikerült. Aztán mivel zavarban vagyok, inkább elzavarom, még az ágyamból is. Ami nem az enyém, és perceken belül megszabadulunk tőle, de segáz.
Feküdt benne. Jah, tényleg, nem baj. Ezt a mondatot elengedem a fülem mellett, mintha meg sem hallottam volna. Majd legfeljebb azt hiszi süket vagyok. De ha kiabálni fog, leverem. Na, nem szó szerint. De na...
- Mondtam már, semmi bajom, de ha szeretnéd megnézheted a lelelteimet.
Mert voltam én orvosnál, Izzienél sosem lehet tudni. Múltkor is az a WC... hát nem tudom, nekem kellett a lelki békességemhez, hogy kivizsgáltassam magam. Szerencsére minden rendben. Nincs semmi betegségem, se nemi betegségem, minden szuper.
Pakolni kezdek, a könyveket rendezgetem. Kilian is elkezdi a saját cuccait kipakolni, aztán csöngetnek. Behalok, csengő! Na mindegy. Kilian ajtót nyit én még elrendezek pár könyvet, aztán hallva, a csókolomját, kis híján röhögő görcsöt kapok, de elfojtom.
Mögé lépek, kisebb habozás után kezet nyújtok a kövérnek, köszönök, bemutatkozom, behívom elmondom, mi a szitu. Jön - tényleg nem veszi le a cipőjét - kivisszük az ágyat. Én még visszarohanok kezet mosni - Kilian szappanjával - aztán elköszönök tőle is, meghagyom, hogy ne nyúljon a cuccaimhoz, és elindulok, hogy idehozzuk az ágyam.

Jól hazavágtam a bal kezem. Mire visszaérünk, már tagadt, és lila és biztos, hogy nem tudom felvinni az ágyat. A kövérnek meghagyom, hogy várjon egy percet, aztán a szobába megyek.
- Kilian, kéne egy kis segítség, ha ráérsz...
Nézek be az ajtón, és remélem igent mond, mert én egy kézzel nem tudok ágyat cipelni, de talán ha ő is bead kettőt, akkor feljutunk. Legalábbis remélem. Aztán mehetünk a kórházba. Milyen csodás nap! Ugye, érzi mindenki az iróniát?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szer. Feb. 20 2013, 21:03

Biztosra veszem, hogy tiltakozni fog és követelni fogja, hogy fogkefelével súroljam az ágy előtti részét, de nem, ez meglep, ő is szeret takarítani? Ha nem is szeret, de ezek szerint szokott, ez kis mosolyt csal az arcomra.
- Én is így gondoltam!
Sosem hagyok koszt magam után, vagyis nem lesz megerőltető a dolog. Legalább ez... ha már a beszélgetés nehezebben megy. Pakolgat, nekem is azt kéne, bólogatok, hogy akkor logikusabb lesz felmosni.
- És...
Veszek nagy levegőt.
- Szerintem havonta cserélnünk kellene a felmosórongyot és felváltva vehetnénk wc papírt, vagy mindenki használja a magáét? Szerintem takarékosabb lenne, ha felváltva vennénk én olyat szoktam, aminek nem durva a felülete, hanem sima és puha.
Ezeket mindenképpen meg kell beszélnem a szobatársammal, ha nem akar egyébről beszélgetni akkor is.
Aztán úgy tűnik rosszul lesz és én leülök mellé, hogy...elkapjam a betegségét? Teljesen megőrültem! De aztán kiderül, hogy egészséges, szóval jól sejtettem, valami lelki baja van. El is kerget az ágyáról és én zavaromban bevallom, hogy szűz vagyok. Ezt jól tettem, mert legalább ő is elmondja, hogy nincs semmilyen betegsége és megnyugszom.
- Akkor jó...
Elfordulok, mert látom, hogy ő is zavarba jött, biztos szűz még ő is... Aztán megszólal, én visszafordulok felé, kicsit megdöbbenek. De jó! Jó, hogy ezt mondja, szerintem is ráérek. Lehet, hogy nem utál annyira csak egy kicsit, de az jó, azt már megszoktam.
- Ugye? Hát rá, szerintem is...
Elzavar, úgyhogy a saját csomagjaimhoz lépek, most a nyakkendőket veszem ki, szín szerint vannak sorba rendezve. Hm...talán nem lenne rossz leellenőrizni a leleteit. Emlékeznem kell rá, amit a pszichológusom mondott, szemben az én jelmondatommal. Meg kell bíznom az emberekben.
- Elhiszem neked, nem kell lelet.
Vetem oda csak úgy futólag és nagyon büszke vagyok magamra. Aztán csengetnek, megyek ajtót nyitni és köszönök, bár olyan ronda a pasas, hogy biztos nem tudnám rendesen összefoglalni mit akarunk, de szerencsére Zin kézbe veszi a dolgokat, szóval rá hagyom. Én a sarokba állok és figyelem, ahogy kicipeli, meg hogy Zin kezet mos. Örülök, hogy ő a szobatársam, tényleg tiszta, de mikor elmegy azért besurranok a fürdőbe megnézni mennyi fogyott a szappanból és amíg Zin távol van kirakok még egy adagot biztos, ami biztos.

Éppen az ork fényképalbum gyűjteményemet nézegetem, mikor Zin betoppan. Felállok, rögtön észreveszem, hogy lett rajta valami nagyon színes.
- Mi történt? Eltört?
Nem esik le, hogy mihez kéri a segítséget, hirtelen nagyon megijedek, rohanok az orvosi dobozkámért.
- Akkor most...feküdj hanyatt hanyatt, tedd fel a lábad, lélegezz!
Ha már én nem, majd ő, merthogy én nagyon zihálok, jézusúristen mit kell ilyenkor csinálni? Előveszem a repülősót és Zin orra alá nyomom, közben fáslit keresek és krémet, de lehet orvoshoz kéne vinni!


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szomb. Feb. 23 2013, 21:03

Apró öröm, de öröm, hogy nem kell vele a takarításon vitatkoznom. Így talán még elviselhető is lesz ez az együtt élés. Persze nem arról van szó, hogy nem éltem még együtt másokkal csak... csak nem így. Mindegy. Bele kell törődni, ez van. Ha babonás lennék, azt mondanám azért van mert 2013 van és a 13 az egy szerencsétlen szám. Na meg persze túl vagyunk egy világvégén. Azt is, aki kitalálta... Na mindegy. A lényeg, hogy a takarítás nem lesz gond, és ha tényleg nem, akkor nyugodtan alhatok majd éjjelente.
- Havonta? Kéthetente!
Havonta! Cöh... mit gondol ez? Hogy visszatörlöm a koszt a földre?! Na, nem! Én azt nem bírnám ki. Nem vette még észre, hogy por allergiám van? A másik dolog viszont.
- Hmmm... azt hiszem valóban az a célszerű...
Macerás lenne folyton magaddal vinni. Bólintok neki. Nekem tökéletes a "sima és puha" fogalmam sincs milyen a másik, de biztos úgy van ahogy mondja. Én általában ugyanazt a fajtát veszem, és sosem néztem még szét, hogy a többi, az milyen. Szeretem a megszokott dolgaimat, és nehezen viselem a változásokat. Ezért is vagyok ma, még az átlagosnál is morcosabb hangulatban, és ezért is reagálok talán kicsit hevesen időnként. Most például az ágyamról zavarom el, ami érdekes beszélgetést szül. Mármint, engem ez egyáltalán nem érdekelt, de ha már így alakult... Nem is tudom. Sosem beszéltem senkivel ilyesmiről, ez elég zavarba ejtő. Mármint... Izzievel dumáltunk, és persze úgy csináltam, mint aki tudja miről beszél, és lebuktam, de azóta meg változott a helyzet, erre viszont gondolni nem akarok most.
- Igen... Az ilyesmit nem szabad elkapkodni, meg kell találni a megfelelő személyt, és akkor...
Nem fejezem be, de örülök, hogy nem látja az arcomon átfutó gondolatokat, mert háttal állok neki, pakolgatok. Persze hamar helyre teszem magam, és a leleteimet már a szokásos stílusomban ajánlom fel neki.
Hogy miért hisz nekem, azt nem tudom, de így én sem kérhetek tőle semmilyen igazolást, hogy valóban egészséges. Igazán kár. Viszont ezen nem tudok sokat gondolkodni, mert megjön a kövér, aki valóban nagyon kövér, de legalább az ajtón befér, és az ágyat is sikerül kicipelni.

Visszaérve, előrerohanok, hogy szerezzek még egy segítő kezet. Ha már én lesérültem... Hogy lehetek ennyire szerencsétlen? Na mindegy. Férfiasan tűrök, nem számít, hogy fáj.
- Nem hiszem, gye...
Nem tudom befejezni, mert visszarohan, és nem értem mit akar, hát csak lemegyünk felhozzuk és minden szuper. Egyébként is le kell zuhanyoznom az az autó belülről szörnyű...
- Mi? - nézek rá értetlenül, és rájövök, hogy szegény tök hülye. Nagy levegőt veszek, elszámolok tízig. Meg megint tízig. De nem jól teszem, hogy közben becsukom a szemem, mert valami izét tol az orrom alá. A jó kezemmel félrelököm a kezét - Nem tudok lefeküdni, nincs ágyam! Azért kell a segítséged, emlékszel? Ágy... - elkezdem mutogatni, úgy nagy vonalakban, milyen is az, hátha teljesen gyenge elméjű lenne.
- Felhoznánk mi ketten, csak éppenséggel egy kézzel még nem megy. Szóval kell a segítséged.
Magyarázom, aztán elindulok vissza lefele, remélem érti végre, és jön utánam. Bár ha nem akkor megkérek mást. Valószínűleg jobban járok. Ah... csak ne lüktetne ilyen nagyon a kezem....

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Vas. Feb. 24 2013, 19:09

Nahát! Sejtettem, hogy tisztább figura, de hogy ennyire! Kezdem megkedvelni a fiút! Majdnem meghajolok neki, de eszembe jut, hogy nem japán. Mit is mondott milyen nemzetiségű? Persze, persze, kínai. Nem hajolgatok, csak mosolygom, aztán a szokásosnál vidámabban vágom rá:
- Igazad van! Kéthetente! Egyszer te veszel másszor én.
Gondolom ebbe is bele fog menni, olyan nagyszerű! Nem lesz vele rossz együtt élni én általában csendes vagyok és írogatok csak a pszichológusom miatt állok szóba az emberekkel, különben nem érdekelnének. Nem, ő sem, senki. De az orvos azt mondta költözzek kollégiumba, beszélgessek az emberekkel, éljek társasági életet. A wc papírban is egyetért, bólintok neki egy kicsit, jaj de jó, biztos ő is kényes az ilyesmire és a jobb fajtát használja. Így jobb lesz mert nem kell mindig magunkkal vinnünk a sajátunkat. Erre nem vagyok háklis a wc papír csak egyszer használatos.
Valamiért szóba hozom a szexet, de már nem is emlékszem miért, azt hiszem csak úgy mondtam, hogy tudja nincs nemi betegségem és hogy kiszedjem belőle neki nincs-e, de teljesen normálisan gondolkodik erről a dologról és lehet, hogy még ő is szűz. Kedves, hogy biztat, szerintem is ráérek, nem értem, hogy minek sürgeti ezt az orvos. Nem dugnám a micsodácskám csak úgy akárhová. Azt mondja megfelelő személy? Nem tudom ki lehetne elég tiszta és nekem nagy gondot okoz ez a barátkozás téma a szerelem gondolom ennél még feljebb van egy fokkal. Tanácstalanul igazítom meg a nyakkendőim az ágyamon.
- Jó... én nem sietek, igazad van és örülök, hogy létezik még valaki, aki nem tartja cikinek, hogy még az vagyok.
Zin biztosan aranyos csak én nem tudok bánni az emberekkel és beszélgetni velük.

Elmennek, én addigra majdnem mindent szépen elrendezek, de amikor megjönnek Zin rettenetesen állapotban van. Amíg én az elsősegély dobozomért rohanok, ő becsukja a szemét, jajaistenem most fog elájulni?! Hát mit csináljak vele, ha összeesik? Biztos itt van még valahol a kövér és az autója, ha most elájul, irány a készültség. Ezértis lep meg, amikor félrelöki a kezem, hökkenten pislogok rá. Kicsit ledermedek és nehezebben kapok levegőt, de ez...biztosan azt jelenti, hogy nem fog elpatkolni. Ja, igen, az ágya kell neki. Most nagyon részletesen magyarázni kezdi, nem értem miért, lehet epilepsziás rohama van.
- Lélegezz! Mosd meg a arcod, felhozzuk az ágyad, meg tudjuk csinálni!
Biztatatom lelkesen, illetve elég ijedt vagyok, mert megsérült és ez olyan hirtelen, de próbálom lelkesen mondani, hogy ő ne pánikoljon be. Lerohanok a kövérhez, remélem addig kitart, addig nem ájul el, bár alig hiszem el, hogy nekem kell felcipelnem. Óvatosan megfogom az ágy egyik végét és magamban mondani kezdem a miatyánkot, hogy ne járjak úgy, ahogy a szobatársam. DE azért bírom, egész szépen cipelem, lépkedek hátrafelé, bár nagyon nehéz, ez a kövér igazán felhozhatná egyedül. Lehet, hogy anyukámnak nem kellene megmondani, hogy én is cipeltem az ágyat, nagyon haragudna. Azért csak beérünk valahogy és letesszük, remélem nem kapok sérvet. Kicsit fáj is a derekam, ahogy felegyenesedem és az ujjaim.
- Akkor...most jó
Nyögöm, a kövérre nézek, aki az anyám emlegeti, hogy majd fizessen. Azt mondom neki jó, aztán Zinre pillantok.
-Bemegyek veled a kórházba, jó? Nagyon rosszul néz ki, nem hiszem, hogy a krémem segítene, bár van kötszerem és most már le tudsz feküdni, de hátha tényleg eltörött.
Mondom, közben kiengedem a kövért és a telefonomért nyúlok, hogy elmeséljem anyukámnak mi történt. Nem hiszem, hogy elengedhetem Zint egyedül, bármikor elájulhat a fájdalomtól, nem is értem hogy bírja, nekem még sosem történt ilyesmi.
- Nem anya, én nem cipekedtem, de most bemegyek vele a kórházba. Igen, tényleg, megkérdezem tőle, jó, szia!
Lerakom a kagylót, majd várakozóan Zinre nézek. Kicsit ideges vagyok...
- Kérsz fájdalomcsillapítót?

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Kedd Feb. 26 2013, 12:25

Bólintok neki, jó lesz, ha egyszer ő vesz, egyszer én. Talán így még spórolok is egy kicsit... Jó lenne. Mert nagyon kell a pénz. Ezért is vagyok most itt. Egyébként eszembe nem jutna koliba költözni, de a szükség nagyúr... sok mindenre kell a pénz. Először is, hogy megműtsék a szemem, lassan ott tartok, hogy a kontaktlencse sem elég... Legalábbis a szemész legutóbb azt mondta, pedig mostanában nagyon jó gyerek vagyok, és mindig hordok szemüveget, vagy lencsét, de erre meg csak azt mondta, hogy az elejétől fogva kellett volna. Hát szívás. Mindegy. Aztán kell a pénz, hogy meg tudjak venni, mindent, amire szükségem lehet. Meg amire anyámnak kedve támad. Utóbbi mondjuk annyira nem lenne fontos, de úgysem tudok neki nemet mondani... Szóval jó, vásároljunk felváltva, és akkor talán több pénzt tudok félretenni.
Aztán valahogy a szex lesz a téma, meg hogy még szűz, és nem tudom mit kéne mondani neki - valószínűleg semmit, mert ez engem baromira nem érdekel - de mégis megszólalok, és még zavarba is jövök egy percre a témától. De csak egy percre. Aztán már pakolok, és nem nézek rá, és közben helyrerázom magam.
- Aha.
Tömör megnyilvánulás. Ilyen is ritkán hagyja el a számat, leginkább akkor, amikor nem tudom, mit mondhatnék, ami lássuk be, elég ritkán fordul elő. De ennek a kis pisinek, alig fél órás ismeretség után sikerült elérnie, hogy ne tudjak válaszolni. Hurrá. Még szerencse, hogy megjön a kövér, és ezáltal, megment a kínos csendtől, vagy a még kínosabb beszédtémáktól.

Vannak dolgok, amiket sosem fogok megérteni. Ilyen az is, hogy miért kell ekkora felhajtást csinálni, abból, hogy bevágtam a kezem? Előfordul, túlélem. Jó persze, fáj... és lüktet is, meg mittudomén... De előbb a munka, meg az egyebek, addig ez ráér. Legalábbis ez az én véleményem, de Kiliannek más elképzelései lehetnek, mert elsősegély dobozt hoz, és ha nem állítom le, talán még meg is műt.
Inkább gyorsan, és részletesen vázolom neki a helyzetet, hogy ne mással foglalkozzon. Ez láthatóan működik, mert egy utolsó bugyuta tanács után elindul kifelé, én meg utána megyek. És mivel majd megszakad szegényke, fél kézzel, amennyire tudok besegítek.
Eszméletlen milyen kis nyápic, de nem baj, a lényeg, hogy itt az ágyam, és miután beérünk a szobába, már csak a helyére kell tolni, ez meg egyedül is megy a kövérnek, miután megmutatom pontosan hova is gondolom. Már nyúlnék a pénztárcámért, de a kövér Kilian anyjától akar fizetséget, én meg nem erőszakoskodom, rájuk hagyom. Végül, hogy ne nézzen ki hülyén a mozdulat, amivel a zsebembe akartam nyúlni előveszem a telefonom. Nem tudok azonban taxit hívni, mert szobatársacskám aggódni kezd.
- Nem kell velem jönnöd, és nem tört el. Nézd, mozog...
Válaszolom, és csakhogy megnyugodjon megmozgatom neki az ujjaimat, amitől kedvem lenne ordítani, de összeszorítom a fogaim és csak egy fájdalmas szisszenés lesz belőle.
Telefonálni kezd, és addig én is intézek magamnak egy taxit. Pont egyszerre tesszük le a telefont, de ő szólal meg előbb.
- Nem, allergiás vagyok rá.
Legalábbis valamelyikre igen, de most nincs kedvem még azon is agyalni, hogy ami neki van, az nekem jó-e. Valahol nekem is van a táskámban, de azt most nem tudom elővenni, őt meg nem fogom megkérni, hogy nyúlkáljon a cuccaim között.
- 5 perc és itt a taxim. Van jegünk?
Mert nem biztos, hogy az jó erre, de nekem elég ha kicsit lefagyasztjuk a kezem, hogy ne érezzem, mennyire fáj. Aztán majd az orvosok úgyis megmondják mi a pálya. Nem mintha kedvem lenne egyhez is...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szer. Feb. 27 2013, 13:39

Ezt megbeszéljük és végre egyetért velem valamiben. Örvendetes, hiszen bizonyára elég különböző személyiségek vagyunk, noha ugyanakkor úgy érzem valahol mélyen nagyon hasonlóak. Egyre több olyan dolgot mond vagy csinál, amitől kedvem lenne megkedvelni, de tudom, hogy nem szabad mert ő utál. Ez megint olyasmi lenne, ami túlságosan furcsa, mert neked sem szabad kedvelned azokat az embereket, akik viszont nem kedvelnek. Meghalni biztosan nem hagyna és amíg ez így van minden a legnagyobb rendben Zinnel a magas kínaival. Lehet, hogy annyira nagyon nem utál, mert biztat a szexszel kapcsolatban. Ilyet biztos nem csinálna, ha totálisan leírtam volna magam a szemében, ennek örülök egy kicsit, de csak halkan, inkább szedelőzködöm, amíg el nem mennek.

Mikor visszajönnek Zin súlyosan megsérül, nekem nagyon veszélyesnek tűnik, elszíneződött a keze. Ha nem kap megfelelő ellátást le is rohadhat. Nehogy az én lelkemen száradjon ha nyomorék lesz és nyomorék szobatársat egyáltalán nem akarok, rohanok az egészségügyi dobozkámért. Olyan makacs! Nem hagyja, hogy ellássam, legalább bekötném neki, de az ágya fontosabb. Akkor jó, akkor szaladok a kövérhez és valahogy behozzuk mert Zin is segít. Csak a szemem sarkából vetek rá egy figyelmeztető pillantást, hogy én a helyében nem cipekednék. Lerakjuk az ágyat, igazi csoda, hogy nem botlottam fel benne és ejtettem a lábára, vagy a kövérére, szépen lerakjuk és én elintézem a kövérrel az anyagiakat. Majd a mama megoldja, majd ő fizet. Már várom, hogy elmenjen végre, én elintézem anyámmal, most Zinnel akarok foglalkozni.
- De...ha elájulsz a fájdalomtól
Lépek egyik lábamról a másikra, majd undorodva hátrálok kettőt. Nagyon ronda, ahogy az a lila izé mozog neki, szóval elkísérném, nehogy rosszul legyen.
- Szuper...akkor biztos nincs nagy baj.
Fordulok oldalra, nem bírom az ilyesmit. Amíg én anyámmal beszélek, addig ő mással, nem bírom, ha valaki ennyire megsérül... Nagyot nézek azon, hogy allergiás a fájdalomcsillapítóra és biztos az idegtől van, de kicsúszik a számom:
- De szar neked!
Ha nem rólam lenne szó ez teljesen úgy hangzana, mintha gúnyolódnék, de egy nyomorékkal sosem lennék ennyire szemét.
- Oké... ha nem akarod, hogy menjek...
Nézek a földre, azt hiszem naiv voltam, mégis utál, ez normális én tudom, de azért eléggé nagyon nem szerethet, ha még a kórházba sem kísérhetem el, ha bajban van. Azért ha rosszul lennék remélem kihívná hozzám az orvost.
A kérdésétől összerándulok. Jég? Nem, nincsen. Nagy levegőt veszek:
- Szerzek!
Sóhajtom és rohanok, szaladok át a szomszédba, valakinek kell lennie. Találok is, nagy lelki traumát okoz, hogy kérincséljek, de szépen elhadarom, hogy a Zin nevű szobatársam megsérült és úgy tűnik őt sokan ismerik, mert kapok jeget is. Rohanok vissza egy tartóval, amiben jégkockák vannak, kipirulok és zihálok, mikor megállok előtte. Nem gondolkodom, bénaságból és reflexszerűen cselekszem, egyszerűen ráborítom az összes kockát a vízzel meg mindennel a fájós kezére, aztán döbbenetemben magát a tartót is ráejtem, hacsak nem rohan el előbb mert sejti a veszélyt. Ha nem, akkor az a gyanúm, hogy ordítani fog... Én pedig teljesen elsápadok.
- Talán...nem fontos, hogy veled menjek.
Ha most sírni fog...akkor...tudom, hogy reménytelenül rossz szobatárs vagyok, ha ordítani, akkor csak azt, hogy most már biztosan utál, ha lekever egyet, akkor én fogok bőgni.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   Szomb. Márc. 02 2013, 10:13

Sejthettem volna, hogy túl fogja aggódni ezt az egészet, amilyen kis félős, egyértelműnek kellett volna lennie, hogy a bolhából is elefántot csinál. De lehet inkább mamutot. Viszont legalább arra sikerül rávenni, hogy előbb az ágyammal foglalkozzon, és hárman azért csak felbírjuk cipelni. Az ajtón való bejutás az külön művészet, de sikerül, és hamar a helyére kerül az ágyam. Hurrá. Most már csak az a gáz, ha ez elkövetkezendő egy hónapban mégsem itt akarok aludni, akkor hol? Na mindegy. Egyelőre lépjünk tovább. Nem lesz ez olyan szörnyű, elvégre mit árthat nekem ez a kis takony?
- Nem fogok.
Tényleg nem, szerintem ha valami ennyire fáj, az utolsó dolog, amit csinál az ember, hogy elájul. Ha meg is teszi egy pillanattal később megint magánál van, mert a fájdalomtól magához tér. Főleg, hogy elkövetem azt a hibát, hogy megmutatom neki, mennyire jól vagyok, és ettől persze csak jobban fáj, de mozog, szóval nem vészes, csak áuuu.
Telefonáljon, ez egy jó ötlet, én is hívok taxit, mert bár szerintem tudnék vezetni, azért mégsem próbálkozom vele, féltem a kocsimat. A taxi elintézve, Kilian is ledumálta a dolgait, és biztos értékelnem kéne, hogy segíteni akar, de most nem megy. Valahogy más, fájdalmasabb érzések kötik le a figyelmem.
- Már megszoktam.
Mit lehet egy ilyenre válaszolni? Gondolom semmi értelmeset, mellesleg jó lenne ha nem itt téblábolna, mert kezd idegesíteni. Az meg nem jó, sem nekem, sem neki. Én nem akarok ideges lenni, mert ha megtalálom ütni, akkor mindkét kezem fájni fog.
A szavaival egyszerűen nem foglalkozom. Miért vinném magammal? Csak mert félórája kiderült, hogy vele kell leélnem egyetemista éveim hátralevő részét? Talán majd ha végzős leszek, és megismertem, és valamiféle csoda fajtán barátok leszünk. De ahhoz tényleg csoda kell, mert ez tökéletesen lehetetlennek tűnik.
Elküldöm jégért, addig sincs útban. Meg titkon reménykedem, hogy közben befut a taxim. De nem. Kilian fut vissza, egy jó nagy adag jéggel, már nyújtanám a jobb kezem, hogy elvegyem, de ez a takony, meg akar ölni.
Gondolom a fájdalom miatt vagyok tompább, vagy egyszerűen csak túl jóhiszemű vagyok, de egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy az összes jég, meg a víz, meg a tartó is a fájós kezemre esik.
- Ááááá! Baszki! Ki akarsz csinálni?
A kezemre meredek, aztán magamra, fasza a víztől most a gatyám is vizes, mint aki behugyozott... Mellesleg kurva hideg. Nem tudom mi a rosszabb, szeretnék összegörnyedni, és közben szeretném Kiliant is megfojtani. Ráadásul most tényleg fáj a kezem, és persze, hogy csörög a mobilom. Megjött a taxim. Elmegyek az ágyamig, előveszem a telefonom, ne zenéljen már, és eldőlök.
- 5 perc....Várna.... öt.... percet?
Nyögöm ki nagy nehezen, és bár morcos az ipse, azt mondja csak 5 perc és nem több. Ledobom a telefont magam mellé, aztán összeszedem magam, felülök, szétnézek, hogy melyik bőrönd az. Kinyitom, keresek egy száraz alsógatyát, meg egy farmert, és Kiliannel nem foglalkozva bemegyek a fürdőszobába, és magamra zárom az ajtót.
Jó hangosan káromkodok, ahogy fél kézzel szenvedek, hogy kinyissam az övem, kibújjak a cipőmből, a nadrágomból, majd felvegyem a szárazakat.
Eszembe jut, hogy így nem lesz elég 5 perc. Kikiáltok, hogy húzzon le, és tartsa itt a taxim, ha kell menjenek két kört a parkolóba, nekem mindegy, csak el ne menjen az az autó.
Remélem tényleg megteszi nekem ezt, bár amilyen kis szerencsétlen, valószínűbb, hogy csak elűzi a sofőrt. Mindegy, mást nem tudok most megkérni, szóval csak reménykedem, hogy nincs gáz, és igyekszem a lehető leggyorsabban felöltözni. Az övet hagyom a fenébe. Sőt, a ruháimat is otthagyom a padlón, gyorsan belebújok a cipőmbe, megkötni nem igazán tudom, a fene vigye el. Magamhoz veszem a telefonom és a pénztárcám, aztán sietek le, és nem agyalok, hogy milyen csodának köszönhető, hogy megvan a taxim, beszállok, és közlöm a címet.
Arra pedig, hogy nem fogom megélni a diplomaosztómat inkább nem gondolok.

//na és szerintem ez itt elég volt Very Happy ha gondolod írj még egyet, vagy kezd el az újat Very Happy bocsi, hogy ilyen sokáig tartott...//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj   

Vissza az elejére Go down
 

Mr Hyun Zin Woo and Mr Kilian Scatt (közös szoba) ajjajj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-