Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 "Alszol?" Quen/Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: "Alszol?" Quen/Leo   Hétf. Dec. 05 2016, 21:38

Egyszerűen nem bír elaludni. Mióta Kenny elhagyta a lakást, egyszerűen kattognak a kerekei, a kép jár az eszében arról a nőről, hogy az apja miatt nem nőhetett fel azzal a sráccal és az anyjával, hogy van egy testvére. Egy élő rokona... nem több, nem is kevesebb, egyetlen darab, aki nem akarta hogy megtudja, de azért elmondta. Teljesen össze van zavarodva, a nappaliban a padlóra vágott sörösüveget sem takarította fel, otthagyta, nem hagyta el a hálót (akkor sem, ha Kenny utánajött esetleg). Egyre csak kattogott az agya, sírt, dühöngött, elkeseredett, megint dühöngött, majd újra sírt, aztán elkeseredettségében felhívta Quent, mert egyszerűen egy tiszta fejű emberre van szükséges, aki ismeri őt és hajlandó is hajnali háromkor feladni az alvást, hogy átmenjen... A telefonba is csak annyit hadar, hogy nem tudott reggelig várni és nagyon nincs jól és tudja, hogy mindig is szemét volt és pocsék barát, de most nem leitta magát, egyszerűen nem bír egyedül lenni és... örülne ha Quen átjönne. De ha kérdezik is nem bír válaszolni, inkább bontja a vonalat, mert kezdett megremegni a hangja. Rohadtul nem akar sírni, de nem tudja mit csináljon. Nem bír tisztán gondolkodni és az egész világa a feje tetejére állt. Ebbe Chloét sose rángatná bele, de csak Quentin van neki. Csak reméli, hogy átjön és nem alszik vissza, mondván megint részeg, mert nem, megígérte, hogy nem iszik most pár hónapig. Már annyit, hogy részeg legyen, pláne máshol. Q-nak még mindig van kulcsa hozzá, nem kérte vissza, de valahogy ereje sincs kimenni, pedig nem ártana neki egy fürdő, némi vacsora és innivaló is, de nem tudja érdekelni. Egyszerűen csak gubbaszt ölelve a párnáját, felhúzott lábakkal bámulva az akváriumot az ágy felett. Semmi indoka nincs hogy így kiboruljon, tudja, de mégis ez történt, ami megijeszti. Nem akar egyedül lenni...

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 09:12

Az igazak álmát alussza, olykor pótol, ha kevesebbet alszik, elég rendszertelen ez nála ugyanis. Mostanában többet dolgozott, Leo miatt is kevesebb pihenés jutott neki, így pótol, egyhuzamban lehúz akár 7, 8 órákat is. Máskor nem tenné, de most szüksége van rá. Ezért is morog nagyon, amikor szól a telefonja. Azt felfogja, hogy Leo az, de a folytatáshoz már fel kell ülnie, az megdöbbenti, Leo nem szokta elismerni, hogy szemét, vagy pocsék barát- Először hagyja meggyőzni magát arról, hogy nem részeg megint, de aztán eszébe jut, hogy az nagyon nem lenne jó, hisz nemrégiben hátbaszúrták, aztán némiképp megnyugszik, hogy otthon van. Arra gondol, hogy valami pánikroham lehet a támadás miatt, végül mikor leteszi a telefont nagyon megijed. Leo nem szokott ilyen lenni, beismerni, ha rosszul van és a végén túl gyorsan letette, mintha... Dehát az nem lehet, sosem látta még sírni, talán gyerekként, de nem emlékszik már.
Gyorsan magára kap egy nadrágot, a sportosat, amiben régebben futni járt, egy pólót és bevágja magát a kocsiba. Ez az egész eléggé felébreszti, gázt ad, mikor érzi, hogy ébren van már, nem fog belefutni egy teherautóba, ha gyorsan hajt.
Mikor odaér, rájön, hogy a kopogással, vagy a csengetéssel nem lenne jó ötlet felverni a szomszédokat, így a kulcsát használja. Jóég, talán csak neki van kulcsa Leo lakásához. Elhessegeti a gondolatot, hogy ez bizarr és benyit. Gyanúsnak találja, hogy egyelőre minden kihalt és sötét. Átfut az agyán, hogy barátja megszívatta, de talán ilyesmivel ő sem szórakozna...
Leveszi a cipőjét az előszobában, átlopakodik a nappaliba. Látja, hogy igenis volt alkohol a dologban, de jobban aggódik, annyira, hogy otthagyja a szemetet Ő ,otthagyja.
- Leo?
Mivel ott nincs, továbbsiet a hálóba. Ha minden igaz barátja a párnáját markolja az ágyon a félhomályban, még jó, hogy az akvárium világít.
- Mit csinálsz? Nem tudtál elaludni? Valami történt?
Siet az ágyhoz, készíti a telefonját, mert ha beteg, ha baja van, azonnal felhívja Stant, most, hogy mintha azt csiripelték volna a madarak, áthelyezték.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 10:24

Quen egyszercsak megérkezik, az időt képtelen érzékelni, mert egyszerre tűnt egy örökkévalóságnak, hogy ideért barátja, másrészt, mintha egy perce hívta volna fel, hogy nincs jól. Most éppen nem sír, nem dühöng, de szeme feltűnően vörös és a hangja is taknyos még, enyhe borosta éktelenkedik az arcán.
-Van egy testvérem... van egy élő rokonom...
Csap bele, fel sem fogva a kérdést és olyan elképedve néz barátja szemeibe, mint valami kétségbeesett gyerek.
-Én utálom Stant, Te is tudod, de most az egyszer lehetne jó fej a hülye bátyád és segíthetne... ha megkérnéd, Téged azért vesz valamibe, akkor is ha egy öntelt barom, én nekem kell az a teszt... bár úgy fest igazat mond, mert mi a tökömért hazudna, de akkor is, a saját szememmel akarom látni, mert ha tényleg a testvérem, akkor már csak Ő van, senki más és... és... mégis csak a testvérem, Te mégiscsak megérted milyen, van három is Neked! De Chloé mit szól majd?! Kensington meg... ott sírt... az anyjára emlékeztetem, az anyámra... láttam képet, hasonlítok, de... Quentin mit csináljak...?
Hadarja, csak hadarja, mert már órák óta kattog az agya és fel sem fogja, hogy a barátja semmiről sem tud, egyszerűen csak... muszáj volt elmondania, a párnát meg kiveszi az öléből hogy maga mellé tegye és Quen felé tudjon jobban fordulni. Maga sem tudja mit vár a másiktól, de látszik túl sokat agyalt és már nem bírja egyedül átgondolni, pedig nem szoktak ilyen gondjai lenni. Ritka mikor elveszti a gondolata fonalát, de most úgy fest ez történt.


_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 12:12

Ahogy közelebbről megnézi látja, hogy nagyon nincs jól, szinte sokkos állapotban találja, felméri, hogy sírt, feltehetőleg sokat és bár nem mutatja, egyenesen megrémül. Óvatosan leül mellé az ágyra, a hátára teszi a kezét. Már mondaná, hogy beviszi az ügyeletre, mikor Leo megakassza. Testvére? Rögtön beugrik neki az a tag, bármennyire is próbálja kiűzni a fejéből.
- Mi? Az a srác?
Megrázza a fejét, simogatja Leo hátát és ezt nagyon bénának érzi, de soha nem látta még így. Valahogy úgy kéne most, mint Sammyel, de néha vele sem tudott mit kezdeni.
Stant hozza fel és ezt nem éti, biztosra veszi, hogy valami súlyos rohama van, vadul zakatol a szíve.
- Persze, megkérem, Stan elintézi, meggyógyít
Vágja rá ő is hadarva, mert biztos benne, valami baja van.
- Micsoda? Teszt? Nem értem Leo, milyen teszt? Nem vagy jól, héé, nyugi, itt vagyok, igen, olyan, mintha a testvérem lennél, csak téged jobban kedvellek.
Simogatja, próbál nyugalmat erőltetni a saját hangjára, de szemei majd ki guvadnak, annyira meglepett, döbbent.
- Kicsoda sírt? Milyen anya? Leo...nem értem, rosszat álmodtál? Azzal a sráccal, aki a múltkor vért akart adni neked?
Mert ennyit ő is összerak, mintha a neve is rémlene, kész, nagyon rosszul van, félrebeszél, megöleli. Normális esetben megkapná, hogy ez milyen buzis, de így még sosem látta, talán ha kisírja magát, vagy elmondja végre mi a baj. Simogatja a haját is, mintha kicsi lenne, mert most az is, valahogy. Szörnyű sejtelem remegteti meg végtagjait, hogy ez a Kensington csinált vele valamit...

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 14:42

-Igen... azt mondja a testvérem, csak... nem akart beleavatkozni az életembe...
Hebegi, mert még mindig olyan hihetetlen neki. Azt is alig érzékeli, hogy simogatják.
-Mi? Nem vagyok beteg, hozzám ne érjen...
Bár most hogy mondja, az anyja is meghalt valamiben, ki tudja miben, lehet öröklődő, kéne valami teszt? Csak nem, Kenny biztos szólt volna.
-DNS teszt! Hát akkor lehetek csak biztos benne! Látnom kell...
Mondja hangosabban, hogy mit nem ért, annyira egyértelmű, de nem ideges, csak zavart. Aztán csak bambán néz a másikra, nem erre értette a testvér dolgot, de jól esett neki, könnyesedik is a szeme, bár most visszanyeli.
-Kösz...
Ez megakasztotta, de aztán magyaráz tovább.
-Kensington! Kenny... Az anyja! Az én anyám... Nem álmodtam, délután átjött, akart adni valami riasztó pisztolyt... f.szság, minek nekem az? De nem ismer... de én sem Őt... akkor elhordtam mindennek, és nagy nehezen kinyögte, hogy az anyja kérte meg, keressen meg, még a halálos ágyán, de hogy Ő nem akarta, mert látta, hogy örökbe fogadtak és jó nekem, de f.szt se tud rólam, bĐszod, a testvérem, helyettem döntött, de most elmondta és... és kiakadtam és elhordtam újra mindennek, Ő meg sírt, mert újra átélte, hogy meghaltak a szülei akik az én szüleim is de... és nem voltam kedves, kicsit sem, de olyan igazságtalanság, hogy most tudom csak meg! Nagyon dühös lettem, most az vagyok de mi van ha nem akar többet látni? Nincs más élő rokonom... de mérges voltam, sosem ismerem már meg a szüleim, de közben meg... és Quen... van egy testvérem... érted?! Nekem... Őt megtartották engem nem... mert szegények voltak, de akkor is... úgy fáj!
Igen, ez valahogy mindig is nagyon fájt neki, hogy elhagyták, de így, hogy a testvérét megtartották jobban fáj neki és a könnye is kicsordul. De nehéz eldönteni a dühtől vagy a sírástól remeg a hangja, de kivételesen nem visszakozik az öleléstől, nem nyögi be rögtön, hogy ez homár dolog, hanem belemarkol Quen pólójába a hátánál ahol éri, kapaszkodik. Kicsit szédül, de hogy mitől, ő azt nem tudja, nem is érdekli.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 20:23

Végülis az sül ki belőle, amit sejt és amibe beleremeg, pontosan az, amitől félt, hogy ez a Kenny valóságos és látni fogják még. Most ilyen állapotban hagyta itt Leot. Hümmög erre, mert tudja, nagyon meg kell válogatnia most a szavait, ha ennyire érzékenyen érinti, nem kezdheti el plekniből fikázni a srácot.
- Vagy úgy! Rendben, szólok neki, ha már volt olyan jó és visszaszállingózott a szülőhazájába
Sóhajt tragikusan, de most nem őt kell vigasztalni, Stenről beszélni, hallgatni az acsarkodását, Leo szorul rá, az kifejezetten megdöbbenti, hogy úgy tűnik, meghatódik. Még mindig alig akarja elhinni, hogy így látja.
- Igazán nincs mit, neked nem hazudnék, főleg nem egy ilyen helyzetben.
Nem úgy, mint az a másik! Bár sajnos erősen kétli, hogy ne lenne a testvére, amitől félt, beigazolódni látszik. Össze is rezzen ettől a felcsattanástól és belé ég a név, Kensington! Mert milyen ostobán cseng. Mindent utál abban a férfiban. Majdnem megkérdezi biztos nem álmodta-e, de nem lehet akkora mázlijuk, ráadásul az még rosszabb, akkor Leo elmeállapotával lennének gondok.
- Nem normális! Jól tetted... Teljesen érthetően vagy rá dühös, bár...tényleg olyannak tűnt. Néha még nekem is, pedig ismertelek...
Nem, nem szabad védenie azt az alávaló gazembert!
- Megérdemelte! Szóval halottak? Ne hibáztasd magad...senki nem lett volna éppen kedves és tudjuk, hogy neked alapból nehezedre esik.
Reméli, nem akarja többet látni, de érzi, hogy ezt nem mondhatja. Meg is ijed, hogy Leo ettől ennyire fél... Oké, hogy élő rokon, de a vak is látja, hogy egy veszélyes hozzátartozó, lelőtték miatta! Érzi, hogy Leo belekapaszkodik, úgyhogy nem engedi el, szorosan öleli, simogatja közben a hátát és a fejét. Az nagyon szíven üti, amikor azt mondja úgy fáj neki és hirtelen benne reked a szusz.
- Leo...ők voltak a legelbaltázottabb szülők, ha ilyet csináltak. Rosszul jártak, hogy nem ismerhettek meg, hogy lemondtak rólad, ahogy ez a te rohadék bátyád is rosszul járt, Mi vagyunk a szerencsések, Én vagyok a szerencsés, hogy melléd ültem másodikban, nagyon fontos vagy, bármi is derül ki, ne feledd milyen sokat számítasz, oké?
Elhajol tőle, hogy a szemébe nézzen, mert úgy szuggesztívebb, de ha sírna, tényleg nagyon megijed.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 20:58

//Ennél sírósabbat nem találtam, de nem is kell, mert valami ilyesmi most xDD
//

Bólogat, hogy szól majd Stannek, most fel sem fogja a gúnyt, ami a szavak mögött van. Aztán könnyes szemmel bólogat haloványan, hogy Quen nem hazudna, a testvérének gondolja, családnak... neki ez mindig is rengeteget jelentett, ha nem mindent, de sosem mutatta ki, mert valahogy mélyen elnyomta.
-Hát mert nem vagyok olyan puhapöcs panaszkodó rinyagép, hogy sírjon a szám, kidobtak, aztán lecseréltek és csak azért maradtam, mert nem vagyok holmi kutya amit ki lehet tenni a házból!
Fakad ki, mert az, hogy mindent lenyelt, elviselt, nem jelentette, hogy boldog is. Mindig is rettentő irigy volt a Collins gyerekekre, még Chloéra is, de sosem éreztette, mert úgy volt vele, ők nem tehetnek róla, hogy ők kellettek, ahogy ő maga sem tehet arról, hogy nem.
-Ez nem igaz...
Mondja erőtlenül, tud ő kedves lenni, ő a maga módján kedves, nem lehet egy rózsaszín felhőpamacs, mint Chloé vagy mint Sammy... De a halottakra bólogat megsemmisülten. Aztán csak kijön belőle amit amióta az eszét tudja nyomja a lelkét, hogy fáj neki, hogy nem kellett a szüleinek. Igazából nem sír, vagy nehéz megmondani, mert a könnye folyik, de inkább csak zavarodott. De nehezen tartja a szemkontaktust, ami fura lehet, nem szokott ezzel sem gondja lenni.
-Igen, igen... de... anyám akart... csak apámnak ha jól értettem egy gyerek is sok volt, nem hogy kettő... Kenny meg... nem is tudom, azt hitte elhajtom, mert nekem már van testvérem a szemében... de Chloé, hát hol érek én fel Chloéhoz a szülei szemében? Meg amúgy is... Sosem voltam odavaló... Kenny meg a... családom... Ő az egyetlen aki tud még mesélni anyámról! Azt mondta hasonlítok rá... de azt sem tudom miben, lehet csak külsőleg... de nem tudom, és olyan ijesztő volt, hogy nekem akarta adni anyánkról azt a képet, de mikor ránéztem csak néztem és... semmi, érted, nem éreztem semmit, egy idegen arc bámult rám, holott az az anyám arca volt, én azt hittem, hogyha egyszer megtudom ki az, akkor egyből tudni fogom, hogy Ő az és... és nem tudom, nem fogom érezni ezt... de én... én csak ürességet éreztem Quen! Ez... ez sosem fog elmúlni, igaz?
Hebegi, idegesen igazít a haján, hogy lásson, de lopva a szemét is megtörli. Ezt sosem mondta senkinek, azt sem tudja, értené-e bárki is. Mert körülötte mindenkinek megvan minden, nincs ez a sehova tartozás érzése, mint benne, ami megrekedt gyerekként és amin Lindhardték sem segítettek. Quentin segített neki, Chloé is próbált, de ez a belső piciny űr sosem szűnt meg benne létezni, most pedig mintha kiszélesedett volna és enné belülről.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 21:27

// de kis édes kiskutya vagy, egyelek meg! Very Happy Quen inkább ijedt, de user *-*//


Ezt is megkapja, rinyagép...
- Leo, ha nem mondod magamtól nem jövök rá hogy érzel, egyébként tévedsz. Nem cseréltek le... Lehet, hogy úgy érzed a szüleid inkább Chloéval foglalkoztak, mert saját gyerek, de túlságosan sarkítasz, én például nem cseréltelek le és nem is foglak! Leo...nekem fontos vagy!
Néz rá merően, mert azt tudja, hogy ez örök probléma, hogy Leo nem saját gyerek, de nem sírt még érte, ő pedig valahogy nem féltette. De most! Kenny teljesen összetörte, most megrémíti, a mindig erős, nevetős, vidám Leo darabokra hullott. Mintha még azon is megbántódna, hogy közli, nem kedves, félig viccelve mondja, de elhúzza a száját nem jött be.
- Bocs, az vagy, naaa, kedves vagy
Simogatja a karját, Sammy szokott ilyen lenni, hogy minden hülyeségtől elsírja magát. Eltartja magától, akkor látja, hogy folyik a könnye és esik néma pánikba, hogy ez most tényleg súlyos. Talán mindig az volt csak nem mondta, kibukott belőle hirtelen hogyan érez valójában.
- Na látod, anyád akart! Nem ismer, nem tudhatta, de nem azért hajtott el, mert kevés lennél, szerintem csak gyáva volt szembenézni veled. Felérni...nem minden a vér, nekem többet jelentesz, mint Stan és...Samnél is
Vallja be szájelhúzva, viszont figyelmeztetően néz rá, hogy erről hallgasson, csak most ő is kétségbeesett, belőle is kibukik.
- Ez természetes, hiszen anyádat sem ismerted, nem érezhetsz valamit valaki iránt, akihez nincs kötődésed. Túl sokat vársz el magadtól, emberien reagáltál, te sem vagy kőből, ez a Kenny...meg sem érdemelné azt a tesztet. De, dehogynem. Az idő nagyon sok mindent képes feledtetni, lesz majd saját családod, beforrnak ezek a sebek. Nem is, nem is tudtam, hogy vannak, hogy ez így megvisel, Leo...
Nyögi, látja, hogy törölgeti a szemét, megint megölel, a haját simogatja csitítólag.
- Na...itt vagyok neked, sírhatsz nyugodtan, tudom, hogy én nem tudom megadni neked a család érzését teljesen, de azért itt vagyok...
Csitítgatja, kicsit mozog, hátha a ritmustól megnyugszik, vagy elindul benne valami. Sajnálja, hogy kevés, nem elég az ő családja, ennyire elhagyatottnak érzi magát a legjobb barátja, de semmi jobb nem jut az eszébe, amivel bizonyíthatná, csak hogy ő itt van vele és megvigasztalja, bármikor.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 21:49

Ez azért megnyugtatja, látszik, ha hangot nem is ad a dolognak. Quen marad, nem hajtja el, még így sem, hogy kiverte hajnali 3kor az ágyból.
-Nem vagy meggyőző...
Néz nyöszörögve, de talán Quen kiérzi, hogy ez a legkisebb gondja most és nem is számít igazából.
-Igen, Ő is ilyesmit mondott... félt.
De neki ez annyira hihetetlen, főleg mert Kenny olyan kemény vágású. De Leo is annak tűnik sokaknak, azt mégis a barátja vállán pityereg, mint egy gyerek.
-Sam jó gyerek, imád Téged, csak nem jött még rá, hogy ha teljesen más mint Te akkor esélye sincs... csak keresi magát de jó gyerek Quen.
Mondja valami mosolyszerűséggel az ajkain, mert ezt butaságnak gondolja, Sammy mindig is Quen szíve csücske marad szerinte. Stan meg egy bunkó.
-Hát.. neki elvileg van... de én vagyok annyira sznob, hogy csak a hülye bátyádtól fogadjam el, mert Ő úgy sem ferdítene. De én azt hittem, az ember megérzi, ha valaki a hozzátartozója, hogy ha az utcán látnám is felismerném... ehelyett semmi... még csak düh vagy öröm vagy akármi, egyszerűen semmit sem éreztem!
Érezni, ezt nehezen dolgozza fel, naivan mást hitt, hogy majd kitöltődik benne az űr, ha megtud valamit, de nem.
-Mert milyen ciki már...
Ezt már arra mondja, hogy vannak ilyen sebhelyei a lelkén, de égőnek érezte mindig is, hogy szóba hozza egyáltalán, nem hogy panaszkodjon bármiért is, mikor igazából volt aki befogadta, volt aki foglalkozott vele, lett valaki. Telhetetlennek tűnt volna vagy hülyének, hogy nem értékeli ami van. Pedig értékelte, de valahogy mégsem tudott azonosulni a szerepeivel ami nem barátság.
-Nem sírok...
Szipog egyet, ami miatt gyengére sikeredik a sértettsége, de elfárad és elengedi magát, jobban érzi magát, hogy nincs egyedül. Egy darabig csöndben is marad, amit a gyomra kordulása tör meg, mert bizony reggelit evett utoljára, azt se sokat.
-Annyira fárasztó ez a test...
Sóhajtja, etetni kell, pisiltetni, mozgatni... jobb lenne kilépni belőle és csak lebegni, de legalább valamelyest összeszedte magát.
-Reggelizünk? Van müzlim.
Vagy minek nevezze ezt így félkómásan, látni, kezd kiütközni rajta a sok stressz és sírás, megviselte.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 14:50

Leo nem szokott nyöszörögni, egy egészen új oldalát látja most, amitől megrémül. Megsimogatja a fejét, sóhajt.
- A magad módján az vagy, néha kedvesebb, mint én
Fintorog, tényleg így van, ő nagyon merev tud lenni. Legszívesebben megrugdosná ezt a Kennyt, nem fogja dicsérgetni.
- Mert egy gyáva kis pöcs
Kiszalad, most elhagyja ajkát ez a csúnya szó, de nagyon mérges és rettenetesen aggódik. Soha semmi nem zaklatta még így fel a legjobb barátját.
- Tudom, hogy jó gyerek, szeretem...Ez nem igaz, tudom, hogy más és csak jót akarok neki, csak néha nem értem, mert nagyon más, mindig félek, hogy olyat mondok, amivel megbántom, ugyanakkor azt akarom, hogy erősebb legyen, ez bonyolult, de tudom, hogy jó gyerek.
Bizonygatja. Erősebben ölelgeti és nyugtatgatja, amikor az űrről beszél és hogy semmit nem érzett.
- Csss, na, ez nem így megy. Talán ezt gondoltad, de nem ismerheted fel az utcán csak úgy. Most, hogy kiderült, ha tényleg igaz, már nem álmodozhatsz róla, hogy egyszer csak szembejönnek veled. De lássuk be, ez naiv elképzelés volt. Teljesen normális, hogy nem érzel semmit, nem ismerted őket...
Magyarázza racionálisan, ringatózva, ölelgetve. Ijedt még, de próbálja ő maga is feldogozni a tényt, hogy Leo így kiakadt, nem mutatja, mennyire aggódik.
- Egyáltalán nem ciki... Mindenkinek vannak sebei.
De nem tudta, hogy Leonak ilyen mélyek. Megpuszilja  a haját, mert Sammynek is megpuszilta, amikor kicsi volt.
- Oké, azért itt egy zsebkendő
Biztos van valahol a környéken, a kezébe adja. Átkarolja, hagyja egy kicsit leülepedni benne, aztán feltápászkodik.
- Valami fáj?
Erre következtet a megjegyzésből, hogy gyenge a test, aggódva néz rá.
- Müzli? Ha van itthon kenyér és tojás sokkal jobb reggelit csinálok neked! Na gyere
Feltámogatja, a konyhába menet végre összeszedi a sörös dobozt, feltörli felmosóronggyal, tervezi az egészet felmosni, de csak kaja után. Ha Leonak van teája, azt is kap.
- Mi lesz, ha kiderül, hogy Kenny tényleg a testvéred? Van valami terved?
Tevékenykedik közben, reggelit csinál.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 19:21

Erre inkább nem mond semmit, mindegy is mennyire kedves, most nem tartja magát annak.
-Az... de legalább a végén mégis elmondta...
Fogalma sincs mennyire lehetett nehéz, de belegondolva mennyire sírt... úgy gondolja eléggé. No meg a visszautasítás érzése... Leopold úgy sejti, az lehetett a legnagyobb gátló tényező Kennynél és ő elég... elutasító volt vele, mit tagadja, de annyira dühös lett...
-Hagyd kicsit, magától is rájön mi van, nincs cukorból. Chloé is ilyen.
Chloé valószínű ezért is volt hálás sokszor Leopoldnak, mert bátyja sosem mondta, túl törékeny hozzá, vagy nem alkalmas rá, vagy csak szimplán emberien kezelte, nem aggódta túl. Sammynek ez hiányzott valószínűleg, Quentin is aggodalmas, mit tagadják. De attól még Sammy jó gyerek lett szerinte is.
-Tudom... tudom ezt is, de... akkor is ijesztő... sosem ismerhetem már meg őket, érted? Ez annyira... fáj.
Mivel nem élnek, az esély sem adatik meg. Semmi...
-Kösz.
Ezt jó hallania, nem akar ciki lenni a barátja szemében, sosem akart.
-Kösz...
Ezt már a zsebkendőre mondja, ki is fújja az orrát ahogy tudja, megtörli az arcát is.
-A hasam... azt hiszem éhes vagyok.
Az agya kommunikálja már neki egy ideje, csak ignorálta. Az sem kizárt, hogy épp szűkül a gyomra, mert eléggé fáj neki.
-Biztos van...
Szokott lenni, de most kómás, nem tudja végig gondolni mi is van itthon, eléggé esetlenül áll fel, mászik le az ágyról. Teljesen el van gémberedve, fáj a hasa, amitől görnyed.
-Uhh... nem kellett volna Kensington elé vágnom... de büdös...
Takarja el az orrát, ahogy a nappaliba ér, most minden felkavarja a gyomrát, nyit egy rövid időre ablakot, szellőzzön a lakás.
-Kösz Quen..
Motyogja a takarításra, ha humoránál lenne azt mondaná karácsonyi ajándék, de így csak szerencsétlenül áll és nézi, elréved azon, hogy ott ült a bátyja. Van egy bátyja.
-78%-ban úgy gondolom, az. A teszt csak... csak látni akarom a saját szememmel is.
Szipog egyet és vakarja sercegve a borostáját.
-Nem is tudom... a bátyám. Azt sem tudom van-e más élő rokonom, vagy csak Ő. De azt sem tudom, Ő kíváncsi-e rám. Lehet nem is érdeklem... bár talán de, különben nem jött volna ide. Azt mondta ikrek vagyunk.
De vele kapcsolatban sem érzett semmi pluszt, semmi láthatatlan fonalat. De kezdi azt hinni, ő a gyári hibás, nem a család többi tagja.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 19:54

Elfintorodik, Leo keresi benne a "jót" de ő nagyon nem akarja az életébe ezt a tagot. Összetörte, teljesen!
- Jól van... Igen, olyan, folyton azt várom, mikor jönnek végre össze.
De nem a tesóik a téma, vagyis...Leonak pont az, megmasszírozza a fejét, mert megfájdul, most érzi ő is a fáradtságot.
- Igen, ijesztő...és érthető, hogy ki vagy borulva. Tudom... de meg akarnád? Azok után, hogy téged kidobtak, őt nem? Az is ugyanúgy fájna. Ha nem az az idióta, bunkó, senkiházi paraszt lenne a tesód, szintén átélnéd azt, hogy elhagytak, talán meg sem tudtad volna hogyan. Próbáljuk helyrehozni, mindent lehet enyhíteni, jobban odafigyelek majd rád. Nem akarom, hogy ürességet érezz és fájjon
Dörzsölgeti a hátát, öleli, valahogy segíteni akar, szörnyű ez a tehetetlenség, a düh, sajnálat, aggodalom kombó. Simogatja még a haját, kicsit borzolja, aztán elszörnyed mit művelt vele és lelapogatja.
Megintcsak aggódik, hogy fáj a hasa, akkor lehet pirítóst csinál és főtt tojást, az diétásabb.
Segít neki, mert fogja a hasát, nem tágít mellőle, ha kell rákényszeríti, hogy támogatva vezesse ki a konyhába.
- Megérdemelte! A fejéhez vághattad volna
Csúszik ki a száját, amire ráharap ne mondjon több hülyeséget. Iszonyú dühös, az egyik legnagyobb félelme vált valóra, a másik az, hogy Sammy meleg //nem hagyhattam ki// de az biztosan nem történik meg.
Mi lesz ha bekerül az életükbe az a figura és tönkreteszi Leot? Hisz már elkezdte! Ettől őszintén fél, amióta felbukkant rossz dolgok történtek vele, túl fontos neki a legjobb barátja, eltaposná azt a kis bélférget.
- Jól van, meglesz a tesz, szólok neki... Ülj le ide szépen, csinálok teát is. A pirítósnál marad, hátha talál vajat is...a tojást felteszi főni, de először a teát készíti el.
- Leo...őszinte leszek, nincs rád jó hatással. Amióta felbukkant csak rossz dolgok történtek veled! Idd ezt meg szépen - lerakja elé a teát, kortyolgassa - Nagyszerű...a gonosz ikertestvéred. Megvan a következő forgatókönyvötlet. Nem ismerjük, nem tudjuk mivel foglalkozik, úgy néz ki, mint egy rossz suhanc! Bocs...
Szisszen fel a halántékát masszírozva, annyira aggódott, ez valahol őt is megviselte, kibukik belőle, nehezményezi a dolgot, Leo sírt, LEO, azt sem tudta, hogy vannak könnycsatornái! Készíti közben a pirítóst, kicsit erélyesebben nyúl a dolgokhoz, mintha csapkodna.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 20:22

Szerencsére nincs olyan állapotban hogy teljesen felfogja a másik mimikáját.
-Na igen, szerintem csak idő kérdése, elég bátortalanok.
Mindketten, de nem tudja miért, eléggé összeillenek, Chloét amúgy sem féltené, ha Sammy lenne a párja.
-De lehetett volna akár fordítva is...
Mondja bágyadtan, mert valószínű a véletlen műve, hogy ő került a küszöbre, nem Kensington.
-Gondolod el fog hagyni, ha megismerem?
Komolyan kérdezi, de érezni az nem lenne jó, nem örülne. De eléggé maga alatt van, kidobta a testvérét, ő maga dobta ki, nem pedig Kenny ment el.
-Ah... ne menj fodrásznak.
Nem zavarja, ha összeborzolják, úgy se néz tükörbe, ez már nem oszt vagy szoroz a megjelenésén amúgy sem.
-Nem bántanék én senkit... akkor már bemosok neki egyet, azt legalább én is érzem...
A látszat ellenére Leopold mindig ügyel az emberekre, a verekedésben sokszor benne volt, de sosem használt semmit az öklén kívül, okkal.
-Oké...
Érzi hogy éhes, nagyon éhes, de nincs étvágya, fura kettősség ez. De szót fogad, leül és vár.
-Meglehet... de nem tudom el bírnám-e viselni, hogy ennyiben marad az egész, ennyit tudok meg és semmi többet... hogy tudom van egy testvérem és le sem szarom, Quen, baszki, 3 tesód van, Stan egy f.sz, de mégsem szarod le, nem? A testvéred...
Emeli barna, könnytől még csillogó szemeit barátjára, mert fogalma sincs mi legyen, de azt érzi, kinyitott benne Kenny valamit, de se nyitva nem maradhat, se visszazárni nem lehet.
-És? Sammy meg mint egy rossz buzi néha, már bocs... De nem az és igazából semmi baj vele. Lehet csak ilyen volt a közeg, de ettől még lehet értelmes, végtére is az ikertesóm, nem lehet agyilag zokni, nem? Fura lenne... Quen, hangos vagy...
Sóhajtja, mert kong a ház, minden borzasztó csendes, Leo az akváriumok zajait már meg sem hallja, így Quen hangos neki. De nem fogja fel hogy csapkodna esetleg a másik, vagy mi van vele, csak hogy hangos, halkan is beszél, fogja a fejét, úgy támasztja, ujjával köröz a teásbögre száján.
-Amúgy nem biztos, hogy gonosz. Lehet csak agresszív. Bár nem láttad ma, semmi agresszív nem volt benne, inkább Sammyre emlékeztet.
//Bocs Kenny xDDD // Magyarázza és ha meg is kapja a kaját esetleg, csak piszkálja, a teából sem ivott még, kába és agyal.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 20:50

Egyetértően hümmög, elhatározza, hogy újra fel fogja hozni Sammynek, lépjen. Ő a férfi, tőle várják el.
- Szerencsére nem így történt, mert megismertelek. Nekem ez sokat számít
Közli kissé hidegen, mert úgy érzi, Leo most megfeledkezik róla, hogy ő itt van, lyukakat akar betömni, halálra aggódja magát és azért a nem is tesóért, azért a hippi baromért nyöglődik az elcseszett életével, miközben...vele nőhetett fel. Ennyire nem számít semmit? Csak egy köszönömöt ér?
- Elhagyni? Ő nem egy nő...
Megint fintorog, széttárja a karját
- Nem tudom Leo, nem ismerem, amit láttam belőle az nem tetszett, bár egyébként akkor is a könnyeivel küszködött, a kórházban, úgyhogy valójában egy szentimentális kis köcsög lehet
És ezt képes úgy mondani, hogy Samuel az öccse...
- Bocs, így már jó
Mondja a hajára, elviselhető most, hogy igazított rajta, félig meg is öleli, hogy nem bántana ő senkit... Leonak csak a szája nagy, de nagyon szereti.
- Tudom, Te is jó gyerek vagy... Nem éreztél késztetést, hogy megüsd? Mert ha ott leszek a tesztnél én lehet bepótolom ezt a mulasztást.
Próbálja legyűrni a dühét, de nehéz, már most addig rugdosná Kennyt, amíg mozog.
- Rendben, valahol érthető csak... Stan? Ja, nem, mert ő szart le engem!
Csattan fel, ez kényes téma és fájó, rossz ötlet ilyenkor megemlíteni. Ha nem is olyan mértékben, mint Leo, de ő is átélte az elhagyatottság érzését.Megenyhül, mikor látja a könnyeket a szemében, elindul felé, de megtorpan, amikor lebuzizza Sammyt.
- Sammy egyáltalán nem néz ki buzinak!
Na most hangos, szinte üvölt, azért bántani ne bántsák, lehalkítja hangját, de továbbra is ingerült.
- Tudod, hogy mindig csúfolták, ismered, azt hittem szereted is, szemét vagy, látod Leo, most nagyon szemét vagy! Könnyen lehet, az ikrek egyik fele gyakran defektes. Bocs
Próbál lehiggadni, lassan kész a tojás is, vajazza a pirítóst és igyekszik mindezt halkabban csinálni.
- Egy rossz buzira? Oké, nem tudom, csak nincs jó érzésem vele kapcsolatban. Leo...igyál szépen, óvatosan, kortyonként
Tolja elé a teát nyomatékosan.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 08 2016, 21:22

-Nekem is. Ha Te nem vagy... nem is tudom... így is semmilyennek érzem magam néha, feleslegesnek. Tudom, hogy szerencsés vagyok, mert van egy igazi barátom, csak... mi van ha neki még egy barát sem jutott? Nincs még egy testvére, nekem itt vagy Te és Chloé...
Már egy ideje emészti magát Kenny miatt, hogy durva volt vele, indokolatlanul, mert nem tudja van-e bárkije is.
-Mi? F.sz se mondott ilyet... úgy értem leszarna, nem azt hogy szakít velem vagy mi a fenét gondolsz, nem vagyok buzi...
Nem is érti miért így mondja Quen, ez is csak egy szó, elhagyni.
-Lehet...
Lehet tényleg érzékeny Kenny, akkor meg pláne mennyire durva volt vele. Mintha Sammyt dobta volna ki Quen, úristen, fintorog is és nő a bűntudata.
-Csak Te látsz, elég ha Te elviselsz. Felőlem ördögszarvakat is csinálhatsz...
Mosolyog halványan, mert a haja most tényleg nem érdekli, Quen szórakozhat is vele ha olyanja van, most nem fog szólni, kihasználhatja. Aztán csak csendesen felel, őszintén, semmi nagyzolással.
-Nem. Sokkolt, hogy a testvérem, hogy ismerte a szüleim. Meg sírt, nem tudnék senkit bántani aki sír.
Lehet jó gyerek ebből a szempontból, fogalma sincs.
-Nyugodtan, de láttam verekedni és tud, nem szeretném, hogy visszaüssön Neked, igazából nem akarom, hogy bármi bántót csináljon vagy mondjon Neked...
Azt rosszul viselné, Quent ne kóstolgassa senki.
-Ez az... de attól még a bátyád, bármekkora barom, nem lököd el. Kensington bármennyire is egy köcsög rohadék, hogy nem mondta el hamarabb, de a bátyám...
Leopold erre értette, bármennyire is fájó pont Quennek, nem bír mérlegelni, mert Leonak most nincs tabu, túl fáradt és kikészült, egyszerűen logikus akar lenni, logikus és józan, ehhez pedig kell neki Q. Nagyon is. Ki más adhatna neki tanácsot, ha nem Ő? Látszik is a tekintetén, nincs jól, még könnyes a szeme, válaszokat remél barátjától. A kiabálásra csak lehunyja a szemét, nincs ereje visszakiabálni, íy halkan folytatja ugya úgy.
-Nem néz ki, de néha úgy viselkedik mint valami látens buzi... de tudom, hogy csak Chloéba van belezúgva és nem mer lépni... de hogy miért... vagy tényleg valami versbe szerelmes, nem tudok azonosulni a költőkkel.
Von vállat, érezni nem bántani akarta Sammyt vagy Quent, ez egy meglátás, semlegesen áll hozzá, érezni neki mindegy, elfogadja Sammyt bármi is az ami visszatartja.
-És meg is vertem azt aki csúfolta. De komolyan Q, 22 éves és nem volt még csaja, beszélni sem lehet vele erről, abba sem vagyok biztos valaha kiverte-e magának. Ha szemét vagyok ha nem, kéne szerezni neki egy csajt, szerintem sokkal inkább férfinek érezné magát, hogy nincs vele baj, hidd el, tiszta frusztrált az öcséd. Nagyon szeretne olyan lenni mint Te, mert imád Téged, de Ő annyira más, esélye sincs, saját maga kéne legyen... jelentsen az bármit.
Kortyol bele lomhán a teába, de forró, így inkább leteszi.
-Lehet... de honnan tudod, hogy nem én vagyok a defektek és nem-e ezért tettek ki engem?
Néz bánatosan a tányérra, ki tudja.
-Hát ha buzi, nem lenne jó buzi, Sammy sem lenne, mert amúgy nem az. Egyszerűen csak érzékenyek. Nem kellett volna kiabálnom vele... Sammy sem bírja, és ha tényleg olyan mint Sammy? Te jó ég, pocsék testvére lennék...
Iszik de leteszi megint, tenyerébe temeti az arcát, majd sóhajt. Aztán csak megfogja Q csuklóját és aggódva belekezd.
-Én tudni akarom kik voltak a szüleim! Tudni akarom kiktől származom, hogy milyen a családfám! Ez... önző? Mert jogom van tudni, ha Ő nem is akarja elmondani, kit kérdezzek mást?! Én tudni akarom... de van ehhez jogom? Ráerőltetni az emlékezést?

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Hétf. Dec. 12 2016, 17:47

Megrendül a tekintete a vallomás hallatán "neki is" talán még sosem mondta így.
- Egyáltalán nem vagy semmilyen, se felesleges! Te is tudod Leo, hogy ez hülyeség, még észérvet is nehéz felhoznom ellene, annyira nagy ostobaság. Csak azért ez a depressziós szöveg, mert neki nincs? Egyrészt nem tudhatod, másrészt, ha rosszabbul járt, és? Te vagy a legkarakteresebb fickó, akit ismerek, pedig karakterek kitalálása a munkám!
Pirít rá, mert fel nem tudja fogni, hogy juthat ilyesmi egyáltalán az eszébe.
- Semmi, rosszul fejezted ki magad
Legyint, hogy ez most nem fontos. Elhagyni nőket szoktak szerinte, de biztos megint csak túl precíz. Jó így, hogy lelapogatta a haját, megrázza a fejét, nem akarja piszkálni, csak simogatta, beleborzolt volna, de rossz ötlet volt, ennyi.
Megforgatja a szemét, hogy sírt, el tudja képzelni, mert ő is látta, megsimogatja a vállát.
- Ezért mondom, hogy jó gyerek vagy.
Hátha ez éppúgy meg fogja nyugtatni, mint a kedvesség. Igaz, hogy most abból sem jött ki túl jól. Enyhén mosolyog, megszorítja a vállát.
- Kösz...nem vagyok jó a verekedésben. Talán nem fog, ha folyton sír, akkor inkább én... Én sem fogok, ha nem akarod
Nyeli le goromba megjegyzéseit, most sikerül neki. Leoért...vagy esetleg négyszemközt, megfenyegetve, ha betöri a képét, arról Leo tudomást szerez...
Stan nem a legjobb téma, valóban, meg is nyomkodja a homlokát feszülten. De könnyes Leo szeme, úgy néz ki, mint egy plüsskutya...
- Nem...ténylegesen azt hiszem nem lökném el. De ha veszélyes lenne, ha verekedne...nem örülnék neki, hogy ilyen a bátyán, ugyanakkor sír, nem tudom Leo, nekem valami nem stimmel vele!
Fakad ki, mert bajban van. Nem akar rossz tanácsot adni, de egyszerűen nem jött be neki a tag, őt hibáztatja Leo balesetéért és ezt néhány könnycsepp nem hozza helyre. Nem akarja ezt, nagyon nem és ezt iszonyat rosszul leplezi.
Sammy miatt viszont elborul az agya.
- Ne mondj ilyet rá! Csak félénk!
Kiabál, igenis ezzel senki ne bántsa Sammyt! Ő volt vele ott, amikor kiakadt, mert csúfolták, ő is megverte azokat, akik ezt merészelték, de látta milyen rossz neki ez és milyen hátrányos helyzetűek a melegek.
- Vagy Chloéba vagy versbe... Leo, ő az öcsém! Ne használd a nevét a kiverte-vel egy kontextusban! Jó, összehozzuk végre Chloéval, ő való neki, tökéletesek lesznek, csak félénk, értsd meg, hogy félénk. Nem kell olyannak lennie, ez butaság a versírásban önmaga lehet
Mondja frusztráltan, de nem érti, miért beszélnek most meg Sammyről.
- Mert ismerlek és tudom, hogy minden rendben van veled. Igyál szépen
Mondja enyhültebben, közben megvajazza a pirítóst.
- Ó jóég...nem buzik, így sokkal egyszerűbb nem? Nem mindenki kibaszott buzi!
Most már nagyon mérges, még káromkodik is...
- Nyugi...nyugi, biztos nem annyira érzékeny és nagyon jó testvér lennél, mert most is ezen aggódsz. Megérdemelte Leo...
Meghökken, amikor megfogja a csuklóját, leguggol elé.
- Miért lenne önző? Teljesen normális, de Kennyt elnézve nem biztos, hogy sok örömöt lelsz majd ebben. Persze, kérdezd meg, ha szeretnéd. Szóval nem akadályozhatom meg, igaz? Meg fogod ezeket kérdezni, fogsz vele találkozni. Leo...csak kérlek, legyél vele nagyon óvatos. Teljesen jogos és érthető, hogy akarod, egyáltalán nem baj.
Feláll, megint megölelgeti, masszírozgatva közben a hátát.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Hétf. Dec. 12 2016, 21:55

-Mert annyira más lenne a Lindhardt család, ha nem lennék? Szerintem pont ugyan ilyen lenne...
Sóhajt, erre értette. Akkor már maradhatott volna a sajátjaival is nem? Bár ki tudja melyik iskolába kerül akkor, biztos nem Quen mellé. Nem bírja elnyomni, muszáj elmosolyodnia, szemlesütve, hogy karakteres és hogy ebből él a másik.
-Én vagyok az ellenpélda mi? Ilyen bunkó karit nem írok, sajnálnám a többi szereplőt aki kapcsolatba kerül vele!
Mosolyog, mert ezt viccesnek gondolja, de legalább kicsit helyrerakták.
-Szerintem nem nagy érdem, de jó.
Ki az aki bántana valakit aki sír? Olyan... gyenge lenne tőle az ember, olyan alantas. Sosem akarna ilyen lenni.
-Ne, ne vesszetek össze... elég nagy katyvasz van a fejemben és akkor még Te is veszekedsz vele... félek Chloé mit fog szólni így is... féltem a húgom.
Néz fel fintorszerű kétségbeeséssel, hogy elképzelni nem tudja azt a kettőt együt.
-Ki tudja milyen igazából, lehet csak tanult valami harcművészetet vagy bokszol aztán megy neki, amúgy meg nem agresszív. Lehet csak miattam volt agresszív, mert megijedt, bajom lesz, ami emiatt lett is de mindegy is már.
Von vállat, nem tudja, de valahol tudni szeretné, de nem meri mondani Quentinnek.
-Attól hogy kiabálsz nem másítod meg ahogy viselkedik. Igen, félénk, meg brutál béna a lányokkal. Én nagyon szeretem Sammyt, kicsit olyan mintha az én öcsém is lenne, de Quen, magunk között vagyunk, lásd be.
Mert ez a struccpolitika szerinte röhejes. Az ő bátyja el van könyvelve egy agresszív huligánnak, holott nem tudnak róla semmit, Sammyre meg nem lehet mondani, hogy olyan mintha meleg lenne, mikor nagyon is olyan néha?!
-Miért? Sammy is fiú és fiatal felnőtt férfi aki önkielééégít baszod tessék, de csak hogy szokd, kefélnie kéne egy isteneset, teleélveznie egy bigét, lássa, hogy férfiból van és menne neki. Lehet impotens.
Ez megmagyarázná miért fut el, most gondolt csak bele, lehet itt a gond.
-Én örülnék, Sammyt nem kéne megvernem, hogy mit fogdossa a húgom... Ő megbízható. Na meg Te is tudnád, hogy rendes csaja van, aki nem csalja meg... Na majd a következő közös ebédre elviszem Chloét is és... adhatnál valami koncertjegyet Sammynek vagy valami mozijegyet én meg mondom majd, vigye el Chloét, mert régen volt! Mit szólsz? Aztán ha nem lesz semmi, akkor sem erőltetett.
Látszik ő abszolút támogatja az ötletet és noha nem épp a férfiasság mintaképének titulálja Samet, attól még igenis a húgához méltónak találja. Amúgy jelenleg Leonak bármilyen téma jobb, mint amin órák óta agyal.
-Remélem...
Sóhajtja aztán, hogy talán nem defektes. Aztán elvigyorodik, Quen mikor káromkodik vicces, mert szokatlan.
-Josh és a kollégád az. Ja, van egy új haverom, az is buzi. Azaz nőkkel is szokott dugni, de most pasija van. Irtóra jófej a csóka, Franceses, csak fotós, nem színész, nem tanítod.
Ha már így szóba jött, gondolta elmeséli.
-Chloénak sem vagyok valami jó testvére, mindig... úgy éreztem nem is vagyok a testvére, mert oké, valahol tényleg nem vagyok de nem is tudom... Kensington meg... nem akarom hogy utáljon. Ez hülyeség mi?
Hiszen nem is ismeri, de mégiscsak a testvére. Aztán megint kifakad, hogy lehet nem kéne Kennyt faggatnia, de tudni akarja ki ő és... kell neki Quen tanácsa. De úgy fest az ölelése is, mert ettől megint kicsit elernyed és úgy kapaszkodik barátjába. Pedig nem is ölelgetős valaki, úgy fest most tényleg el van anyátlanodva.
-Ahogy elnéztem nincs más... de majd áthívom ide, ez a környék biztonságos, majd nem mászkálok vele sehova. Beszélgetni itt is lehet. Meg ha nem akar beszélni, úgy se fog sokat, akkor meg szerintem egy alkalom és annyi... ha meg mégis... akkor meg talán normális és tényleg mesél majd... de mi van ha neki fájni fog emlékezni? Azt mondta az apja... az apánk nagyon nem volt jó ember. Mi van ha rá is emlékeztetem, ha kérdezgetem és rossz lesz neki? Kínozni sem akarom... vagy kérjem meg írja le? De az nem olyan...
Szontyolodik el, mert akkor nem tud közben kérdéseket feltenni, kap valamit és annyi... nem is tudja, mi legyen.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 15 2016, 15:42

Megrázza a fejét Leo a reménytelen eseten...
- Nem lenne Chloenak nagyszerű bátya én meg ott rohadok egyedül az degenerált családommal, miközben Sammyt és Stant istenítik, hogy túl menő, vagy béna, de legalább valamilyenek.
Feszült a hangja, meg is remeg, úgyhogy befogja, nem óhajtja követni Leot a kiakadásban. Megcsóválja a fejét, majdnem megint beleborzol a hajába, de most van önuralma, csak félig jut a mozdulatban.
- A legtöbb főhősöm agybeteg, nem lenne hízelgő rád nézve, melléknek viszont túl jó vagy, felhívnád magadra a figyelmet
Biztatni most nehéz, megint csak a fejét csóválja. Már rontana is Kennyre, ha Leo nem kérné meg, így ez csak kínos feszültségeket szül benne. Nem akarja, hogy bántsa. Nagy nehezen kisóhajtja:
- Jó... Szerintem ne találkozzanak. Minek? Nem Chloe testvére.
Nem kell az életükbe jobban. Mesélje el a családfát, aztán Leo ki is dobhatja.
- És ezen van a hangsúly Leo, hogy bajod lett miatta! Hogy láttad olyannak, meg kéne gondolnod kell-e ez neked. Bevallom őszintén, hogy féltelek tőle
Fakad ki, előjön belőle, nem akarja. Legszívesebben most azonnal megtiltaná, de Leo nem Sammy és támogatnia kell, csak a félsz erősebb. Aggódva néz. Karbafonja viszont a kezét a mellkasán.
- Ettől még nem meleg! Támogatni kéne, nem bántani, nem értelek! Te is megvédted, amikor csúfolták, akkor most mi ez?
Nehéz lehiggadnia és nem, nem látja be. Kezébe temeti a fejét és felhörren:
- Úúúristen, az öcsémről beszélsz baszki!
Megint kiabál, de teleélvezni, buzi, impotens!
- Hagyd már békén, szállj le róla, költő az istenért, költő! Mit vársz tőle? Különben biztos csinálja a húgodra, csak nem beszél róla, vagy arra élvez, hogy verseket ír a hajáról, nem...hiszem el, hogy ilyeneket mondatsz velem!
Minden Leo hibája most, hogy ezt a témát felhozta. Miért kellett Sammyt belekeverni a Kenny sztoriba?
- Miért kell kiakasztanod? Jó, hozzad...szervezzünk nekik randit csak ne bántsd már! Elég ambivalens a dolog, mert biztatja és támogatja, dehát necces témát hozott fel.
- Elég baj az nekem, amikor felvettem még nem volt az
Josh a másik, ami bicskanyitogató. Végigkussolta az esküvőt, de feszengett...
- Gratulálok, megint nagyszerű emberekkel barátkozol. Ez mi? Azt akarod vele mondani, csomó buzi van és hogy ez teljesen normális? Elegem van a melegekből, barátkozz, felőlem, de Sammyt ne sorold közéjük. Csak ennyi
Halkul, mert érzi, ez gáz, amikor Leo ilyen szarul van, de nagyon kiborítja.
Sóhajt enyhültebben simogatja a hátát.
- Nem hülyeség, jó srác vagy Leo, hiába játszod az agyad és tökéletes bátyja vagy a hugodnak. Sőt, jobb mint én, te mutattál rá, hogy fogadjam el a kicsiket, emlékszel? Pedig csak 8 éves voltál, sokkal felnőttebben viselted mindig ezt a testvér dolgot... Ne haragudj, hogy kiabáltam...
Nyögi, ölelgeti is, Leo pedig kapaszkodik, amit nem szokott.
- Rendben, hívd, kevésbé féltenélek. Ettől ne félj, neki is szembe kell vele néznie és ha mesél, te is szembe fogsz. Meg kell tudnod, erre gondolj és ha ennyire bánt, hogy sírt, vigasztald meg, zsebkendőt ne sört vágj hozzá
Igyekszik jó tanácsot adni, mert lelkiismeret furdalása van, hogy a rosszabb énje is előjött egy ilyen helyzetben. Megint az orra alá tolja a bögrét
- Ki fog hűlni, idd meg szépen, a reggelid is kész van
azt is előkészíti neki

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 15 2016, 19:11

-Szerintem örülnek, hogy Te normális vagy, csak nem hangoztatják, mert hogy hangozna már. 'Jaj Queny, olyan jó, hogy Te átlagos jó gyerek vagy, nincs veled soha semmi baj és mindig számíthatunk rád'... nem is tudom, szülőként ezt nem mondanám, na meg tényleg Te vagy ott mindig. Még nekem is baszod...
Mert Chloé... lehet nem kapna kétségbeesési rohamot, de még fiatal és törékeny számára, nem terhelné.
-Áhm... egy kis agybetegség kell, meg ki tudja, lehet ettől lenne érdekes, a mellékszereplő lenne a főszereplő. Mintha a Harry Pottert Ron szemszögéből írnák, szerintem vicces lenne.
Mosolyog, de viccet félretéve, ki tudja, lehet működne.
-Hát de... mindegy.
Inkább bele sem megy, hogy mi van, ha Ken és Chloé is marad az életében és egyszer csak összefutnának, akkor meg miért ne lehetne normálisan is, ne csak úgy véletlen... meg nem fogja levegőnek nézni az egyik testvérét míg a másikkal lóg... fura lenne.
-Engem nem bántana... megtehette volna tucatszor, ott is hagyhatott volna elvérezni, de nem tette. Ő valószínűleg az uccsó élő rokonom...
Ez nehéz kérdés, de egyszerűen túl kíváncsi, hogy érdekelje veszélyes is lehet.
-Őszinteség? Magunk között vagyunk és eltelt több év... kamaszként, hogy szerencsétlenkedik, mert keresi önmagát elmegy, de már 22, lassan 23, már nem kis fiú, hogy félnie kéljen a lányoktól, meg elfusson, ha közlik helyes meg f.szom tudja... olyan lesz tőle mint valami meleg... nem bántom, a tényt mondom. Magunk között teljesen normális, de az idegenekkel folyton beég...
Von vállat, hogy ez van, nem tudja szépíteni, minek?
-És? Én is ki szoktam verni, Te is ki szoktad verni, el is ragozhatnánk baszki, elélvezni egészséges, kéne neki egy csaj, de ha impotens, akkor ezzel csak jobban frusztrálnánk, akkor szexdoki kell neki. Ez nem játék, valami segítség kéne neki szerintem, de ha így felvetném megijedne.
Szerinte attól, hogy a testvére, meg kéne beszélni vele. Chloéval is megbeszélné a havi menzeszt ha kéne, csak ahhoz nem tudna hozzászólni, ennyi.
-Miért, mi van ebben? A szex is egy téma, ne legyél már olyan mimóza mint az öcséd! Nem tudom... elég frusztrált ha a szex a téma... de nem csoda, 22 és nem kefélt még, én be is golyóztam volna. Beszélgess vele erről...
komolyan gondolja, viccen kívül, de dörzsöli a halántékát, hogy Quen hangoskodik.
-Nem bántom, arról nem tehetek, hogy homokba dugod a fejed nemes egyszerűséggel, mert akkor nem látod hogy baj van...
Emeli égnek a tekintetét, de ezt a randit majd megszervezi.
-A színészi képességeit nem befolyásolja, hogy buzi. A Shoganból is meleg a csávó, amit minden nő istenített, Freddy Mercury is homár volt, néha megesik. Amíg nem természetbeni fizut kér, nincs gáz.
Vág egy úúú fejet, hogy ott pucsítana Quennek, hogy nah, ezt kérem a havi fizu helyett.
-Nem sorolom és Rev qva jó arc, f.szt se érdekli hogy meleg. Lépj túl ezen, új korba léptünk, jönnek elő a fényre öcsém a homárok, ez van.
Aztán inkább visszakanyarodik az eredei probléma felé, újra képes rá. Igen, neki ez a vita is kikapcsolódás volt.
-Nem izgat, csak fáj a fejem, azért nem esik jól.
Nem szokta felvenni, ha kiabálnak vele, de azért van bánat a hangjában Chloé miatt, mert nem is tudja.
-Csak emlékeztettelek, hogy mit nem szeretsz a bátyádban és ne legyél olyan mint Ő mert Ő ilyen volt... de magadtól is rájöttél volna... Jók ők így.
Szerinte Quen csak érzékeny volt Stan miatt, talán irigy is, megérti hogy nem volt a toppon. De az ölelés jól esik neki, olyan otthonos érzése lesz tőle, bár nem igen tudja megmondani miért.
-Jaj... arra sem vagyok büszke... biztos azt hiszi egy idegbeteg f.sz öccse van...
Aztán csak bámulja a kaját meg a bögrét.
-Görcsöl a hasam.
Most jött rá, mert nem tetszik a gyomrának, hogy majdnem 24 órája nem evett és ivott, csak sírt és motyogott. De azért magára erőszakol pár kortyot és falatot, ha lassan is halad vele. Rev haverja is ezt érzi? Szar lehet...

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Hétf. Dec. 19 2016, 18:48

Az átlagos szíven üti, leszegezi pillantását, merevvé válik. Úgy dönt, erre inkább nem szól semmit, megrázza a fejét, elvégre nem ő van kiakadva. Vállat von, mellék-fő szereplő, most nincs alkotós kedvében, azon agyal, vele nem dicsekedtek soha, mert ő teljesen normális, alap, hogy mindenkinek ott van, elvárás, nem érdemel ezért egy jó szót se, természetes.
Most meg jön azzal, hogy őt nem bántaná, védi, mintha olyan jó fej lenne az az elmebeteg pszichopata, aki fel akarja forgatni az életüket.
- Hurrá, megtaláltad, mindig is ilyen rokont képzeltél el magadnak
Horkant gúnyosan mert nem, Kenny nem az ideális testvér. Viszont az ő Sammyét bántja, mintha az a huligán teljesen rendben lenne!
- Samuel különleges, nem tudja kifejezni az érzéseit csak verseken keresztül, érzékeny, félénk és gyámoltalan, de ettől még nem lesz meleg! És? Mindenkinek vannak hibái! A ismeretlenekkel ilyen, de azt hittem van benned annyi, hogy mellette állsz, nem elítéled és bántod még te is! Nagyon csalódott lenne
Mondja mereven, viszont a szexdokin elgondolkodik.
- Szexuálpszichológus, majd ez lesz a privát karácsonyi ajándékom. Nem mindenki előtt kapja meg, hanem félrehívom. Segítene feloldani a félénkségét és létezik spontán magömlés, te sügér! Nem mindenki bolond, aki nem folyton a péniszét markolássza, olyan se lehet, mint te Leo, vagy szeretnél arról beszélgetni Kenny hányszor verheti ki?
Vág vissza, akármilyen szerencsétlen is most a másik, kezd egyre dühösebb lenni rá. Beletúr homokszínű hajába. már attól a szótól is rosszul van, hogy "homok"
- Nem dugom és segítek neki, én az unalmas szar, mindenkinek ott vagyok természetesen
Az egyik szelet pirítóst kínozni kezdi a mutatóujjával.
- Mi lenne, ha ejtenénk a buzi témát?
Megint valami kétes, hülye alakkal szűri össze a levet, megdörgöli a homlokát, Leo sosem változik, dühösen szól rá
- Hagyjuk a buzikat!
Lassan a falba fogja verni tőlük a fejét. Aztán persze lelkiismeret furdalása van, hogy kiabál, amikor neki a feje fáj, közelebb tolja a bögrét.
- A folyadék jót tesz, ha hiszed, ha nem, a teát nem viccből csináltam
Mordul rá, igya már, attól jobban lesz. Persze visszasüllyed a letargiába, hogy még rosszabbul érezze magát, amiért nem volt túl kedves. Stan se a legjobb téma, pont a fájó sebeibe tapos most bele, felemelkedik, hűvösen beszél tovább.
- Nem vagyok olyan, mint Stan! Ne hozd fel Leo, most ne hozd fel
Remeg a hangja, rossz pillanat. Elfordul tőle, most nem bírja vigasztalni, az idegbeteg és a fasz cáfolatlanul lóg a levegőben. Akkor fordul vissza, mikor szól a másik, hogy rosszul van.
- Ezért csináltam teát és diétás kaját, nem mérgeztem meg. Egyél.
Ül le mellé és szuggerálja, most kezdje el etetni, itatni?

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Hétf. Dec. 19 2016, 19:37

Most nincs abban a tudatállapotban, hogy felmérje, barátjának érvágás, hogy normális és nem lóg ki sehogy, amolyan átlagos. Leopold szemében ez amúgy sem sértés, ő még az átlagost sem ütötte meg, mert Chloé volt a minden.
-Nem, de az ember csak a barátait válogathatja meg, a rokonait nem, pontosan tudod Te is.
Van már némi dac is a hangjában, hogy most ezzel mi a fenét csináljon? Kensington ilyen.
-Ismer, tudja, hogy ezt gondolom. Egyszerűen csak tükröt mutatok Neked Quen, mert elég csőlátásod van ma valahogy... tudod, hogy Toby nekem olyan mint Chloé, de ettől még nem fogom agyonpátyolgatni, mert azzal csak ártok... Te sem teszel jót azzal, hogy szemet hunysz a dolgai felett, mert 'túl érzékeny'...
Legyint, Quen most hajthatatlan.
-Ez nem karácsonyi ajándék kategória, ne légy már beteg...
Néz rosszallóan, hogy milyen már: "Boldog karácsonyt és jobbulást, merevebb péniszt! Szeretettel: Bátyád." Fúj...
-Jah, az is elég beteg, hogy csak úgy kifakad a tested... Nem, hol érdekel, de Kennynek tutira nincsenek szexuális gondjai... de Sammy is túl idős már ehhez, nem kamasz, csak mindig elfelejted.
Csóválja a fejét, hogy szerinte nem egészséges ez az állapot, de a lényeg, hogy Quen már tesz a megoldásért.
-Már megint mi fáj ember? Legyek neki ott én? Megteszem, ha neked teher... jesszus, de prűd vagy.
Mondja így, mert lemaradt mi a baj.
-Felőlem.
Nem fontos neki, egyszerűen erre kanyarodott a beszélgetés.
-Nyugi van öcsi, homofób vagy baszki, vagy mi van? Úgy csinálsz, mintha az én kicsi pónimat énekelném már tíz perce.
Ő akkor volt ilyen állapotban, de most is dörzsöli a halántékát, hogy Quen nem képes csitulni.
-Gondolom, csak meleg még...
Fogja rá, bár nehezére esik a nyelés is.
-Akkor ne beszélj olyanokat mint Ő, utálom ha olyan vagy, de Te is utálsz olyan lenni...
Zárja ezzel a témát, ha fáj, ha nem fáj, ő is szarul van, nem tudja finomra hangolni magát, azzal amúgy is gondja vannak általában.
-Lehet jobban járnék, de nem gondoltam ilyesmire... egyszerűen csak nem ettem meg ittam semmit és hirtelen sok neki...
Sóhajtja, támasztja fejét és eltolja a tányért. Túl kimerült még enni is, inkább iszik még pár kortyot.
-Quen... nem aludnál ma itt?
Emlékezet óta nem kért ilyet, mert most nincs semmi program, ami indokolttá tenné, mégis jól esne neki. Talán csak kicsit gyerek akar lenni megint, akkor valahogy más volt, ha nem is könnyebb. Legalább is nem volt ciki ez a kérdés.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Szer. Dec. 28 2016, 23:06

- Igen, tudom.
Füstölgi.
- Nagyon jó, gratulálok Leo! Így legyen önbizalma, hogy lenézed! Nincs csőlátásom, te vezeted le a frusztrációid az ártatlan öcsémen. Nem hunyok, nem vagyok a szüleink, én igenis biztatom, a legjobbat akarom neki.
Fonja keresztbe karjait mellkasa előtt.
- Miért? Ha külön adom oda neki nem ciki
Most makacs, ellenkezik Leoval mindenbe beleköt. Reszelős lélegzetet vesz, a mennyezetet nézi.
- Tudom...hogy kisebbnek kezelem, de nem viselkedik úgy, mint egy 22 éves. Honnan tudod, talán mesélt a szexuális életéről? Sammyre sincs ráírva, hogy versekkel párosodik! És lehet, hogy csinálja, de az öcsém az istenért, nem akarok erre gondolni
Pirít rá erélyesen, mert most már elege van, hogy Sammy nemi életéről vitáznak, abszurd. Gonoszan vájkál a pirítósban, aztán feszülten kidobja a kukába.
- Nem vagyok prűd, én se beszélek neked Chloe melleiről, vagy a nemi életéről! És nem teher, egyszerűen nem érted...nem értesz!
Rosszul esik neki, ő is elég zaklatott lesz, de elmagyarázni nem fogja, ez nem az ő köre és nem kifejezetten jó a lelkizésben.
- Igen, lehet, hogy az vagyok. Elegem van belőlük.
Inkább készíti a reggelit, tukmálja Leora a teát és a pirítóst.
- Nem vagyok olyan, és hagyjuk jó? Ne akassz ki, kérlek, csak azért mert neked most rossz.
Zárja le ő is a témát. Villan egyet a szeme erre a hülye reakcióra, lehet jobban járna. Visszatolja a tányért neki, sóhajtva leül vele szemben.
- Éppen azért kellene enned pár falatot, hogy visszaszoktasd a táplálékhoz.
A kérdés némileg meglepi, de inkább csak az, hogy ilyen nyíltan fel lett téve.
- Persze. Ha megetetted szépen visszamászol az ágyba, én pedig megágyazok a kanapén, alszunk egyet.
Próbál biztatóan mosolyogni, de nem most nem megy neki olyan őszintén, Leo benne is, talán akaratlanul, de sok mindent megbolygatott.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Dec. 29 2016, 00:33

-BĐszod, legalább tudja mi nem oké, hajtogassam mindenre, hogy csodálatos, szuper, így tovább?! Hagyjál lógva, meg így van értéke annak, ha megdicsérem, akkor érzi, komoly, nem csak légbe dumálás. Veled szemben is bizonytalan lefogadom!
Horkan fel, tudja, hogy túl nyers, de Kenny miatt nincs kedves hangulatában.
-Dehogynem. És bárki megkérdezi mit adott neki a bátyja? Nem tud hazudni...
Ha csak úgy adja más, de karácsonyra?!
-Mert nem is hagyjátok neki... ti miattatok olyan mint egy kamasz, ha felnőttként kezelnétek, annak is tudná érezni magát.
Ez oda vissza működik ám, csak nem látják.
-Höhö, lehet menő lenne valami könyvklubban, ha a homlokára írná!
Vigyorodik el, mert ez a verssel párosodás tetszik neki.
-Miért?! Tudnál miről?! Kiheréllek Quentin Collins ha megrontottad a húgom és így adod a tudtomra bassza meg!
Mert alapból boldog lenne, ha összejönnének, de ez a tálalás bicskanyitogató lenne még neki is.
-Akkor magyarázd meg bazdmeg! Nem látok a fejedbe, ismerlek, de nem minden gondolatod ember!
Várja is a választ, nem akar hülye maradni, de van esély rá, hogy az marad.
-Gratulálok, szar lehet, de talán majd elmúlik.
A fóbiák szívásak, érezni ez amolyan így jártál jelleg.
-Nem direkt van... ideges vagyok.
Nyilvánvaló, de legalább visszábbvesz, ha nem is látszik rögtön.
-Ahh.. jó.
Soha többé nem tukmál kaját senkire... most így érzi legalább is, magába erőltet még egy falatot, de látszik szenved vele, hiába imádja Quen főztjét és kosztját. Aztán ahogy lenyelte újra kérdez, most az itt alvásról. A válasz megnyugtatja, de feszengve kezd magyarázni, főleg a homofób témát követve, pedig qvára nem akarja ilyen felhangja legyen egyszerűen csak nem akar és nem mer egyedül maradni.
-Azon a keskeny szaron? Próbáltam rajta aludni, még a bátyád sem erőltetném oda ki rá, pedig utálom azt a szemétládát, tudod... meg aztán félek kihányom az egészet amit most magamba erőltettem, örülnék ha ott lennél, viszek be valami lavórt de érted...
Nem valami profi hantázó, de maga sem tudja mennyire füllent, zavarodott. Minden esetre erősen utal arra, nagy ágya van, elférnek, nem akarja Quent a kanapéval szívatni amúgy sem. Mert az nem hazugság, hogy nem lehet értelmesen aludni rajta, max szunyókálni, de nem lesz pihentető. De elbújik a bögrében, hogy magába erőltessen még valamennyit, de a pirítóst már nagyon szenvedve harapdálja.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Jan. 05 2017, 15:54

- Szerinted én mindenért megdicsérem? Különbség, hogy építed az önbizalmát, vagy lerombolod, ha buzizod, nyilván nem fog jót tenni neki. Én is megdicsérem. Mert mindenkivel bizonytalan Leo!
Agybajt kap. Viszont elkomorodik, ez igaz, Sammy nem hazudik.
- Jó...talán túlzás. Megzavarodok a hülyeségeidtől!
Morogja az orra alatt, könnyebb út hibáztatni.
- Őt nem lehet felnőttként kezelni
Puffogja, nem az, gyámoltalan, összevonja a szemöldökét.
- Te nem öcsinek hívod, nem gyámolítod? Úgy beszélsz, mintha te nevelted volna, mintha másképp, jobban csinálnád, amikor pontosan tudod mennyire nehéz vele.
Mérges, jogtalannak érzi, mintha csak kritizálná, pedig átjött, segített. Nagyon rossz kedve lesz. Fáradtan sóhajt a könyvvel párosodásra.
- Biztos jól esne neki, ha hallana most minket. Talán csak nem beszél róla, az is lehet, hogy titokban van...valamiféle nő az életében, de szégyellős mesélni róla, tudja, hogy te perverz idétlenségekkel zaklatnád, amiben benne van a dug, vagy a pina szó. Ezt csak a szemléltetés miatt mondtam.
Ingerülten beletúr a hajába, próbál lehiggadni.
- A húgod melleit is csak példának hoztam fel, hm...bánnád?
Hajol pofátlanul a képébe gonosz kis vigyorral. Bejátssza, ha csak egy másodpercre is. Persze ugyanolyan kishúg számba vette Chloet mindig is, mint Leo Tinát. Nem is tudja elképzelni, se magát, se őket.
- Jobb is
Hagyja ennyiben a gondolatait. Mogorva. Inkább tukmálja az ételt, közben gonoszan villannak szemei.
- Szerintem ez egy egész vállalható fóbia.
Leül egy székre és mered maga elé.
- Kösz, hogy rajtam vezeted le, főleg, hogy rohantam, mint egy őrült, mi bajod lehet.
Úgy érzi, ezt most nem érdemelte meg.
Jön ez a szöveg arról, hogy aludjon a hálóban, bólint mogorván, nem gondol homokos dolgokra, nem azok, nagy az az ágy, majd elfordul.
- Jó, hozok be lavórt, te addig egyél még egy kicsit és feküdj le, mindjárt megyek.
Hoz lavórt és takarít egy sort, kissé kényszeresen, de legalább megnyugtatja, így a hálóba már viszonylag nyugodt lelkiállapotban megy Leo után, még ha kicsit fertőtlenítő szaga is van. Reméli nem ettől fog hányni a barátja. Ha még nem alszik, arra biztatja, hogy pihenjen, ő itt lesz, marad, meg is várja, amíg elszenderedik, ha megtörténik egyáltalán. Csak utána fordul ő is a másik oldalára.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   Csüt. Jan. 05 2017, 20:05

-Mindig mondom neki, hogy mindenkivel így beszélek hülyeség magára vennie, ha nem komolyan mondom. És ismer annyira, hogy tudja mikor szidom és mikor hülyülök. Ahh...
Hanyagolná, biztos van olyan emberi lény, akivel nem bizonytalan.
-Te az enyéimtől? Ember, nézzél már tükörbe, a hülyeséghez nem csak én vagyok az út!
Húzza a száját, de örül, hogy erről lebeszélte Quent, legalább is másképp tálalja majd az ajándékot.
-Lehet, csak nem olyan könnyű, mert az öcséd, ahogy nekem is olyan.
Ingatja a fejét, hogy azért próbálkozni lehetne. Ő is szokott, ha rajta nem is látszik, mert kevesebbet van Sammyvel.
-Pontosan tudom, mert Chloé is ilyen baszod, szerinted miért mondom? De Chloé legalább nem sír annyit... Gyámolítom mindkettőt, de nem kell mindig mindent a szülőkre hagyni, néha hagyni kell őket, oldják meg, ennyi. Túlságosan aggódsz Quen, nem cseszed el ezzel mint Tudjukki...
Stant már nem is nevezi nevén.
-Nem esne jól neki, de vegye észre, nem egészséges. Gondolod? Teh, én kinézem belőle. Mivan már?! Milyen perverz idétlenség, hát a dugás alap baszod! A csaj pics.járól nem is biztos hogy beszélnék, a dugásban úgy is benne van.
Legyint, milyen prűd a másik. Chloé miatt azonban most ő kapja fel a vizet.
-Ha így veted a pofánba, hogy suttyomba kufircolod a húgom?! Úgy igen baszod, mert mit nem mered a képembe mondani?! Amúgy én lennék a legboldogabb, bár fejben az öcséddel boronáltam össze, de... hét év nem olyan sok.
Próbál higgadni ő is, mert Quen normális srác, nem lenne vele baja, sőt, de azért harap, hogy titkolóznak ilyenben előtte esetleg.
-Sokaknak van. De akkor lecserélem az öklendező macska képét a szőnyeged közepéről és lecserélem egy retkes, mosdatlan, mocskos ágyban szexelő buziképre...
Most ő vigyorog gonoszan, mert ki kell akasztani néha barátját ilyen képekkel. De a kaja leszívja az erejét, nincs jól.
-Hát... az ember azon vezeti le a stresszt, aki a legközelebb áll hozzá, mert mivel ismeri, elnézi neki... nem? Kiakadtam Kensington miatt... félek Chloé miatt is...
Motyogja, turkálva az ételt. Aztán próbálja rávenni Quent, aludjanak egy szobában, szerencsére nem értik félre és nem mondanak ellenvetést.
-Jó...
De csak mondja, hogy eszik, iszik még két kortyot és már áll is fel, hogy átvonuljon a hálóba. Kotor a szekrényből még egy szett ágyneműt és leteríti, mire kész Quen is megjön. Leopold is visszafekszik, de érezni hiába irdatlan fáradt, nem bír aludni, forgolódik szinte folyamatosan. Egy idő után ha Quen felé fordul, akkor óvatosan megfogja az egyik csuklóját, de nem erősen és nem hirtelen, inkább vonakodva, hogy lehet nem kéne.
-Biztos maradsz? Bármi lesz, Te nem mész el, ugye?
Érezni, Leopold erősen tovább gondolta, kicseng a hangjából az aggodalom, nincs most jóban a saját gondolataival. Ha Quen nem küldi el az anyjába, akkor jó eséllyel meg tudja annyira nyugtatni, hogy képes legyen végre kikapcsolni az agyát és olyan mélyen, álomtalanul elaludni, hogy koradélutánig meg se moccanjon. A kezét persze könnyen le tudja fejteni a másik, nem kapaszkodott bele, maximum jelképesen.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: "Alszol?" Quen/Leo   

Vissza az elejére Go down
 

"Alszol?" Quen/Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-