Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 "Quen tudja?" Sammy/Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Vas. Nov. 20 2016, 19:18

Mivel a háta gyógytornát igényel, hogy teljesen felépüljön és ne csessze szét az íjászkodással idő előtt, így rendszeresen eljár. Az egyik nap igen furcsa jelenség tanúja volt, először nem is akarta elhinni amit lát. Egyrészt, mert Sammy meg a jóga... másrészt, nem vak, látja ha van valami két ember között. A kérdés az, ki a másik ember, no meg Sammyt még nem látta ilyennek. Persze ha ez nem lenne titok, már ő maga is értesült volna, így hamar összeáll a fejében egyfajta kép, mi folyik itt. Persze nem csak emiatt hívja át dumálni a legifjabb Collins fiút, amúgy is lógott már neki egy találkával. Mivel már jobban van, otthon várja, némi rágcsával és pizzával, sörrel. Áthívta, remélve ráér a másik, aztán majd meglátja mi lesz. Laza farmer-póló kombináció van rajta, kissé szakadt mindkettő, de otthon ez nem zavarja, csavarogni nem állt szándékában. Annyi bizonyos, ha Sammy belépett a lakásba feltűnés mentesen kulcsra zárta a lakást és zsebre vágta a kulcsot.
-Helló pajti. Bocs, hogy előbb nem hívtalak, de Chloéval is találkoztam meg... más srácokkal... átjöttek és mindegy is. Megelőzve minden aggódós kérdést, már jól vagyok, hamarosan kutya bajom sem lesz. De ha nem gond rendeltem kaját, nem vagyok a bátyád, hogy félholtan is háromfogásos kaját csináljak.
Vigyorog és betessékeli vendégét a nappaliba, de szerencsére Sammy ismeri a járást. Akárcsak Kenny... erre nem akar gondolni bár elég sokat agyal ezen a baromságon. De most nem a saját... nos testvéréről hanem Sammyről meg Quenről akar dumálni.
-Hogy telnek a napjaid?
Kezd bele, nem egy köntörfalazós valaki, de nem is szereti az in medias rest, az is biztos. Főleg Sammy esetében... így is fél kifutna az ajtón, ha nem zárta volna be cselesen, ugye.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Nov. 22 2016, 15:35

Ígért már Leonak egy látogatást, így nem különösebben lepi meg, hogy áthívta. Visz neki otthoni sütit, amiről tudja, hogy szereti és vett neki egy apró, világító kaktuszt is, kék, a sötétben menni fog az akváriumai színéhez.
Egyszerű farmert vett fel, fehér pólóval, edzőcipővel, mivel busszal jön és fázott, kabátot terített a vállára. Magát az utazást úgy éli túl, hogy zenét hallgat a telefonján, fülessel. Már ismeri a járást és figyel, kivételesen nem téved el, jó helyen száll le. Csenget, mikor megérkezik, s azon kapja magát, hogy izgul is. Leo közelében mindig feszélyezett egy kicsit, talán mert a srác olyan könnyed, szabadszájú, vagy mert rengeteget hallotta Tina ömlengését, s néha eszébe jutott... De az is számít - jött rá utólag, hogy sok mindenben egyetértett Tinával.
Nagy levegőt vesz, belép, majd felölti szerény, halvány mosolyát.
- Szia, értem... Hallottam Quentintől, hogy már jobban vagy, remélem és tessék, örülök, hogy ilyen gyorsan felépültél.
Úgy dönt, nem fog rosszul esni neki, hogy más, no name srácokat előbb hívott át nála, de csalódnia kell magában, bántja egy kicsit. Arcán persze nem látszik és a világért sem mondaná el soha. Belép, odaadja a kaktuszt és a süteményt, aztán a cipőjét nézi, amit le kellene vennie, ha beljebb akar sétálni.
- Ohh, tudom, Quentin elég... Nem is értem hogy csinálja.
Gyorsan leveszi a cipőjét és beljebb somfordál, vet egy elragadtatott pillantást a látótávolságban lévő akváriumokra, imádja nézni őket. Szereti ezt a lakást, főleg a halak miatt, nagyon hangulatosnak találja. Felpillant rá meglepetten, de ez elég sablonkérdés, nem gyanakodik, maga elé bólogat. A nap minden percében kényszerítenie kell magát, hogy ne gondoljon Eicre, még dekoncentráltabb, mint egyébként.
- Szuperül! Amúgy a kaktusz világít a sötétben, kék lesz. Fénnyel fel tudod tölteni. A legjobb neki a természetes, szóval majd tedd ki a napra, ha gondolod
Terel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Nov. 22 2016, 18:40

Nem azt mondta, ő hívta az idegeneket, az idegenek jöttek maguktól, mint Kenny... de mivel nem akar erről beszélni (most még) és amúgy sem gondolná, hogy bántót mondott (Quen barátja elsősorban, bár Sammy is testvér neki valahol) így nem is érzékeli ha esetleg bántót mondott volna. Ehelyett átveszi a kapott dolgokat.
-Wów kösz. Kaja lesz bőven. Ez meg? Él ez?
Nézegeti a kaktuszot, nem ért a növényekhez, csak ha akváriumban vannak. Ahhoz is csak a halai miatt.
-Én se, szerintem alien vagy mutáns, azért hasonlítotok ennyire, mert manipulálja a saját DNS-ét is.
Adja elő halál komolyan, bólogatva, de mivel Sammy ismeri Leot tudja, hogy csak hülyül.
-Nah, végre!
Valami jó hír, legalább Sammy jól van. Quen is jól lenne, ha nem lenne annyi melója és nem idegesítené az a friss melegházas Joshua, meg hasonló apróságok.
-Ez komoly? Mi ez? Mutáns kaktusz? De durva... Este majd megnézem. És mitől vagy szuperül? Kaptál állást vagy találtál végre valakit aki tetszik vagy Quentin végre hajlandó volt valamiben rendesen elismerni Téged?
Az első kérdés meglepné, a másodikat sejti, a harmadik meg csak szimplán gonosz. Tudja a barátjáról, hogy nagyon szigorú Sammyvel és hogy mindenbe hajlamos belekötni és nem mindig szeretetből. Ebből a szempontból Leopold sokkal lágyszívűbb, de bizonyosan Chloé miatt. Közben levágódik a kanapéra, hívja Samet is (ott van mögöttük az akvárium is, tudja hogy szereti) és kínálja pizzával (olyan amit mindketten szeretnek, nem csak Leo vagy csak Sammy.)

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Nov. 22 2016, 21:14

Kicsit lámpalázasan nyomja a kezébe a dolgokat. Zavartan nézi a hozott süteményt.
- Ezt...szereted, anya sütötte. Él, de mivel kaktusz nem kell sűrűn öntözni.
Tudja, hogy Leo ilyen, köszönöm helyett fikázza a dolgokat, bár ezt azért tudja megszokni olyan nehezen, mert fogalma sincs, mit gondol igazából. Lehet, hogy nem is örül neki? Hogy a spórolt pénzén hozott ajándék a kukában végzi, vagy a sütit elrohasztja, úgyis sok a kaja? Leo neki kiszámíthatatlan.
Nevet kicsit Quentinen, mint mutánson, tényleg nagyon hasonlítanak, megrázza a fejét milyen vicces a srác, hozza a kreatív formáját megint.
- Kiderülne végre, hogy földönkívüli
Próbál ő is hozzáfűzni valami poénosnak tűnőt. A végén elvörösödik, nos vannak húzós időszakai. Beslisszol, azon agyal, hogy biztos rossz ajándékot vett, kicsit félre is biccenti fejét, látszik rajta, sajnálkozik, hogy csak ilyenre futotta.
- Háááát, remélem nem, csak rákentek valami anyagot //örülj neki bazzeg, nekem is van XD//
Nagyon zavarba jön, mert nem kapott munkát, viszont már nyitná a száját, hogy szert tett egy managerre, Leonak nem kell tudnia a részleteket, mikor. Igen, Leo mindig kizökkenti, még vörösebb lesz, egy ideig teljesen megfagy, mered maga elé, majd nagy levegőt vesz és lezuttyan a kanapéra. Szorongva húzogatja tenyerét a nadrágján, szemei kissé kidüllednek.
- Nem igaz, hogy...nem ismer el. Miért, miért mondod?
Visszaszámol, nem akar elérzékenyülni, alig van Leonál öt perce, ha ez történne vele, nagyon ciki lenne, csakhát valahol mélyen, hiába tiltakozik ellene, pontosan tudja, hogy ez a helyzet. Imádott Quentine nem ismeri el, hogy ez az imádat viszonzatlan. De ha belegondol, belerokkan, így igyekszik áltatni magát, nem érti miért kell Leonak ezt viccből szétzúznia, mert ez neki nyilván csak poén, nem véresen komoly, ahogy ő, Sammy fogja fel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Nov. 22 2016, 21:46

-Igen, az egyik kedvencem, csípem a muterod, mond neki, hogy csókoltatom és hogy Quen után Ő a legjobb! Hm, várj, a Quenes részt hagyd ki.
Vigyorog, nem kell félni, elpusztítja majd segítséggel vagy anélkül, de előbb pizzázna a másikkal.
-Mmmm. Furcsa lesz mert minden más gaz nálam vízben van, de kell a kontraszt. Elszáradni nem fog remélem kirohadni sem...
Agyal, életben akarja tartani ezt a növényt, kérdés sikerrel jár-e. Majd vesz egy könyvet a kaktuszokról, tanul valami újat.
-Jaaaa... de nem? Mindenre van ideje, meg csajozik, forgat, tanít, bĐszod. Örülök, ha csinálok egy nagytakarítást, nála meg az is mindig a top. Nm baj, mi halandó lelkek tartsunk össze. Rám kéne hasonlítanod, nem lennék egyedüli fekete hajú. Nem fested be?
Megint csak szívózik, Sammy szőkén természetes, nem akarja emóvá tenni. Van egy olyan érzése annak néznék vele.
-Figyi, amíg nem rohad ki pár nap alatt, int valami csokor virág jó lesz ez. Ha maradsz estig megnézzük együtt. Eléggé megnapoztattad, vagy rakjam kicsit valamelyik akvárium fénye alá?
Örül ő neki, csak ha nem könyvet kap vagy halas cuccot elmarad az a fura csillogás a szemeiből, de amolyan Leosan méregeti az ajándékot, hova tegye, mi legyen a helye, hol látványos, ilyesmi. De nem egy látványosan örvendő legény, sosem volt. (De ha kap valamit vigyáz rá és ha olyan gondozza, látványos helyre rakja, szóval nála hosszú távon látszik, értékeli, ilyenkor még nem xD)
Aztán csak sóhajt, hogy jaj már megint a régi lemez... azt hitte már kinőtte ezt Sammy, de álom álom, édes álom. Át is karolja, ahogy közelebb ül és magyaráz tovább.

-Jaj hát tudod milyen, mindenbe beleköt és nem képes kimondani ha valamit tényleg jól csinálsz. Biztos azt akarja éreztetni, kellesz neki, mert Ő a nagy bratyó, szeretné ha mindig az is maradna, valamiféle példakép, mentor, ilyesmi. Quen és a hülye rigolyái, mindketten tudjuk, hogy jól írsz verset, a múltkori amit mutattál nekem kimondottan tetszett, ha jól emlékszem Neki is. Csak tudod milyen, míg nincs mások által is elismerve valami, akkor még csak félsiker, blabla, karrierista maszlag. Tudjuk hogy Quentin hülye, nézd el Neki, így kell szeressük! Szóval? Egy kiesett, maradt kettő. Ne pityeregj, hanem tömd a búrád és mesélj öcskös!
Húzza szabad kezével az ölébe a pizzás dobozt és látványosan beleszippant, tolja Sammy orra alá, de mág öleli, tudja hogy az általában nyújt némi vigaszt és balanszot a csípős nyelve ellen.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Nov. 23 2016, 12:03

Döbbenten pislog rá, a Quenes részen elmosolyodik, most már jobban örül, hogy Leo mutat valami reakciót.
- Átadom neki és Quentinről tartom a szám, nem kell tudnia, mennyire szuper.
Bár Sammy szerint így is tökéletesen tisztában van vele.
- Öhm...gondolkodtam a vízinövényen is, csak nem tudtam fejből, melyik van már meg és nem akartam ugyanolyat. Nem kell sokszor öntözni, elég kéthetente és nem szabad hagyni, hogy víz legyen a cserepe alján.
Így mondták neki. Hozott hozzá kék díszcserepet, stílusos szabvány.
Quentin érdemein bőszen bólogat, sosem értette.
- Talán vissza tud menni az időben, nem tudom hogy csinálja...
Felélénkül, mikor Leo vele akar összetartani, csillanó szemmel vágja rá:
- Tartsunk!
De a fekete hajnál már zavartabban húzogatja saját, szöszke tincseit.
- Bocs, de nekem nem állna jól.
Vállat ránt, mikor a növénye "jó lesz ez" sorsra lesz ítélve, végülis Leotól nem várt ajnározást.
- Kapott napot, ha majd nem világít oda teheted, elég neki pár perc és feltöltődik
//majd megmutatom...//
Leveti magát a kanapéra, de szinte örvényként szédeleg a feje, beleéli magát a gondolatba, hogy Quentin nem értékeli, persze mi értékelhető lenne benne, mégis a viszonzatlanság mélyen érinti, mindig. Próbálja védeni, nem teljesen elhinni, amit Leo mond, de valóban érez ambivalenciákat Quen irányából, ami még mindig borzasztóan lesújtja.
- De ő csak oktató szándékkal ilyen... Nagy testvér akar maradni? Mindig az lesz, szerinted attól fél, hogy kinövöm? Tetszett nektek? Akkor jó... Nem, nem hülye, bennem van a hiba, hogy nem vagyok elég ambiciózus. Ti...jól csináljátok...és én is próbálom, csak...
Megdörgöli bekönnyesedett szemét
- Nem pityergek, csak allergiás vagyok...
Pityeregi, bár az jól esik neki, hogy Leo öleli, bólogat a pizzára, bár most semmi kedve hozzá.
- Szereztem egy managert is
De nem abban az értelemben. Emlékezteti magát, hogy nem szabad, hogy ez kicsússzon a száján.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Nov. 23 2016, 21:53

-Jaj ne is mondd, ugye most nála laktam pár hétig és annyi kaját csinált... de hallod egyik nap olvastam és volt benne egy jó szaftos hamburger bĐszod. Mondtam is Quennek, hogy menjünk már egy Mekibe. Mondta, hogy nem, nem jó ha mozgok, erre másnap sütött nekem, vett hozzá mindent. Tiszta lökött a csávó. Aztán persze leettem a pólóm, mert taffos kaja, telenyomtuk ketchuppel, akkor moshatott.... de nem szólt baszod, csak sóhajtott. Ez még az elején volt, akkor kábé csak azért nem fájt semmi, mert zabáltam a fájdalomcsillapítót. Szóval minden nap hallhatta, hogy mennyire szuper, egyem meg a fejét.
Vigyorog, nevet is, mert jó volt Quennel lakni, de tehetetlennek lenni már nem annyira.
-Áh, jó ez, én is mindig víziben gondolkodom a dögeim miatt, pedig lehetne máshova is valami életet telepíteni.
Aztán bólogat, ez nem nagy cucc, ez menni fog, bár nála elég párás a levegő, nem tudja az baj-e. De ennyi akvárium mellett...
-Időnyerő mi? Ki is nézném belőle, hogy csal a hülyéje.
Mert az időnyerő csalás, ezt mindenki tudja. Röhög, hogy húzogatja a másik a haját, vállon veregeti.
-Na jó, megbocsátom. Akkor legyünk mi az izmosak, abban Quen úgy is alul marad. HAH! sportolni már nincs ideje b*sszameg, megtaláltam a gyengéjét.
Röhög diadalittasan, mert Sammy az úszás miatt, ő maga meg az íjászkodás miatt izmosabb. Aztán ülnek a kanapéra és jön a szokásos "nem úgy értettem" rész. Azaz de, úgy értette, csak nem kell mellre szívni.
-Persze! Chloé is kezd kinőni engem, bár sosem szorult rám. Meg tudod, nem akar olyan lenni mint Sten, az is közre játszik. Fontoskodik, hogy jó hogy van neked, tudod milyen. Jaj már, nem lehet mindig mindenki az... ha n is karrierista lennék már saját kiadóm lenne meg f.szom tudja, alkalmazottaim, de baszod, nekem jó ez, lazulj el Te is.
Talán ha nem görcsölne rá, találna is melót. Leo legalább is így véli.
-Mire? Rám? Nincs a közeledben más. De ha így van csúnyán buktad.
Mindketten tudják, hogy pityereg a másik, kimondani is felesleges, mindjárt elmúlik.
-Kajakra? Na, és miben menedzsel? Kiadja a verseid? Hol találtad?
Látszik erre nem számított, de nem köti össze hogy a párkapcsolata is ezzel az alakkal lenne. Ő azért elvesz egy szeletet a pizzából és harap egy koleszosat belőle, próbálva csukott szájjal rágni. Na igen, Leo nem mindig kulturált, mint Quen, de otthon minek finomkodjon, főleg Sammy előtt, aki ismeri?

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Pént. Nov. 25 2016, 18:50

Óvatosan felnevet, képzeli.
- Az ő hamburgere finomabb, mint a mekis, bár nekem sosem csinált, tudod...volt az a sikertelen pályafutásom... Dehát imád mosni, hiába nézett úgy, szerintem örült, hogy eltüntethet egy újabb foltot. Igen, tényleg fantasztikus, hogy ilyen barátok vagytok
Mondja őszintén, még ha irigyelte is, még ha csatlakozni is akart, de soha nem sikerült. Visszatérve a növényhez, biccent, ha Leo gondoskodik ennyi halról, biztos a növényeket is locsolná.
- Ha létezne ilyesmi!
Sóhajt ábrándosan, neki még mindig fáj, hogy a varázsvilág nem létezik. Egyik se. Még Narnia sem. Leora mosolyog, hogy valamiben ők a jobbak, szeret vele összenevetni, az összetartozás illúzióját kelti.
- Most, hogy csajozik is... és filmet forgat, biztos nem fog. De lefogyott, te észrevetted? Most már piszkafa mellettem
Ezt némi büszkeséggel mondja, régen nagyon nem így volt.
Leo túl őszinte és éppen beletapos, fel is szakítja a báty-komplexusát, kikészíti röpke öt perc alatt. Chloe lehet, hogy erősebb, hogy sosem szorult Leora, de ez őt nem vigasztalja, mert nála és Quentinnél nem ez a helyzet.
- Tudom...szigorúbb, de okkal, tudom. Igyekszem, csak én tényleg nem...ez nem olyan, mint a te munkád
Rázza a fejét, a kritikusokat keresik, de ki akarna manapság verseket olvasni? Megtörli a szemét és szégyelli magát, előhalászik egy zsebkendőt kifújni az orrát.
- Persze hogy rád.
Mondj félig nevetve, nem az első eset, hogy Leo kiborítja. Egy szia után képes volt úgy Leoltani, hogy sokkal csúnyábban sírt. Eric gondolata viszont megnyugtatja, bár a levegőt furcsán, kissé kapkodva veszi és nagyon vörös lesz.
- Szeretne segíteni kiadót találni és...szervez nekem majd felolvasóesteket, szeretne inspirálni, nagyon érdekes, elgondolkodtató kérdései vannak, igazán remek, annyira hihetetlenül ért hozzá, a személyisége! Valahogy...eltalál. Kivéve, ha megíratja a társadalomkritikás rapszövegeket
Teszi hozzá enyhe mosollyal. Megint nem esik le neki, hogy összefüggéstelenül, kapkodva beszél.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szomb. Nov. 26 2016, 13:40

-Pfff baromira más a kettő íze, ne légy hülye, kóstold meg, kérd meg, tutira csinálna Neked, hát NEKED ne csinálna? Jah, tudom, beteg a bátyád... szerintem ha egy börtön mosodájába vagy egy folttisztítóba kellene dolgoznia, Ő lenne a legkirályabb...
Forgat szemet, brutál barátja van, e Ő így fogadja el, nem kell félni.
-Szarul használák az emberek és káosz lenne. Jobb hogy nincs.
Nos, igen, nem egy full negatív valaki de szerinte az emberek többsége szeret sumákolni. Az idő esztergályos meg nem játék //XDDDDD//
-Jah, észrevettem, hogy girnyóbb, így nem olyan félisten feeling mi?
Böki óvatosan oldalba Sammyt, közben röhög. Persze ez elmúlik, kell némi lelkizés, hogy nyugisan lehessen pizzát enni.
-Hozzánk is jöhetnél, szerintem a weblapkezeléshez amúgy is kellene valaki, de kétlem érdekelne. Meg alattam lennél, engem nehezen tűrnek meg a munkatársak. Amúgy ne nyafogj, simán találnál valami verses folyóiratnál valamit szerintem. Írhatnánk Rólad benn valami ajánlást, vagy megkérhetnéd az egyik volt tanárod.
Most hogy így belegondol, miért ne? Aztán kiderül menedzsere lett a másiknak.
-Hát akkor megszívtad bĐszod, itt minden LEOs.
Röhög fel, majd hallgatja evés közben mi is a stájsz.
-Menedzser, milyen legyen? Azok mind rámenősek, azt mondják amit hallani akar az ember. De ha tud segíteni, az jó. Mennyit kér? Van annyid? Adok én is, ezek nem olcsóak, de lehet megérné. Hogy mit irat meg Veled? Minden szarra ne mondj igent, jó? Amúgy sem vagy valami jó a társadalom kritikában. A rap menne, gondolom, az is csak rímek halmaza.
Von vállat, de már puhatolózni akar.
-Szóval sínre került a karrier. Na és? Párkapcsolat? Van már valaki aki tetszik?
Tudja hogy igen, de úgy fest erről nem akar még burkoltan sem beszélni, érdekelné miért. Persze közben falja tovább a pizzát, szórakozik azzal, hogy nyúlik a sajt rajta, vigyorog.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Csüt. Dec. 01 2016, 16:21

Félénken vállat von, nem akarja mondani, hogy ő jobban szereti Quentin specialitásait és a halakat. Utóbbira Leo rosszul reagálna...
- Igen, elég durva beismerni, de tényleg sikeres lenne
Mondja fintorgó pislogással. Jó, hogy ezt a beszélgetést az említett tesó nem hallja.
- Nem mindenki használhatná, csak a Collinsok. Te is a Collinsok része vagy
Súgja meg, mielőtt Leo kiforgatná a szavait. Úgy viszont jó lenne, talán munkát is könnyebben szerezne.
Félisten-feeling, ezen nevet, imádja a srác humorát.
- Így se néz ki rosszul, de szerencsére nem...így azt az illúziót keltjük, hogy mi vagyunk a félistenek. Mármint
Nagyon-nagyon sűrű pislogás, belesüllyed a kanapéba és végtelenül elvörösödik
- Inkább te
Nagy levegőt vesz, kicsit megsemmisülten néz maga elé
- Tudod, hogy nem igazán értek a számítógépekhez...főleg ilyen szinten. Hát...lehet, csak az ilyen körökbe nehéz bekerülni
Mondta már nekik, Leonak is, Quennek is, hogy neki nincs protekciója, ő szerény volt mindig, a tanároknak se nyalt soha, valószínűleg nem is emlékeznek rá. Azt néhányan visszajelezték, hogy tehetséges költő, de folyóiratot szerkeszteni egészen más. Oda számítógépes ismeretek kellenek, ő pedig tudja használni a wordot...
Enyhén mosolyog, hogy itt minden Leos, olyan lett, hiába.
Ericen elsápad, mind rámenősek...és amit hallani akar az ember?
- Akkor...direkt, direkt ilyenek? Öt százalékot. Kösz, kedves tőled, de nem....nem kell előre fizetni, csak ha befutottam. Tudom, mondtam neki és nem mondtam igent mindenre...vagyis elég sok mindenre, de...
Kapkodja a levegőt kicsit, párkapcsolat? Vöröslik tovább, vannak szintjei, úgy tűnik mindig van lejjebb. Most hazudjon? Leonak nem szokott. De Ericet mégse mondhatja el csak így
- Hogy jött ez így hirtelen?
Próbál kibúvót keresni, szemezik az ajtóval, mi lenne, ha elszaladna

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Csüt. Dec. 01 2016, 23:10

Jót vigyorog a fintoros egyetértésen, Quen pályát tévesztett, nincs mese. Ő lenne a világ legjobb és leglelkiismeretesebb takarítója.
-Áh, milyen figyelmes valaki.
Vigyorog, de hogy őszinte legyen Kenny óta nem tudja pontosan hova is tartozik, így erre csak mosolyog válaszként. Inkább beszélget tovább Quenről, el is kerekedik a szeme, hogy no lám, no lám, csak nem némi önbizalmat vélt megcsillanni?
-Miért, jó srác vagy Sammy, csak több határozott kiállás kellene Neked, önbizalom kapszula, vagy csak innod kéne. Bár ha folyton részeg leszel sem jó, de na végre! Így tovább!
Veregeti meg a másik térdét buzgón, vigyorogva, hogy de-de-de, mindketten azok, jó volt az úgy.
-Igen, de ki tudja, lehet megtanulnád, végtére is csak frissíteni kellene mindig, meg ilyenek. Nem lehet olyan bonyolult. Jaj f.szom a körökbe Toby, egyszer adnád be rendesen a verseid meg az önéletrajzod egy ilyen lapba, nem lenne gond, hát milyen szakon is végeztél? Ne fossál már tőle.
Csóválja a fejét rosszallóbban, mert szerinte ennyin múlna: több magabiztosságon és céltudatosságon. Majd szóba jön Sammy managere.
-Persze, hogy direkt, nem, majd véletlen! Pontosan tudják mit kell hallania az embernek ahhoz, hogy azt higgye, nélkülük megáll az élet. Ötöt? Az semmi... szerintem elértetted. Azt is hogy nem kell fizetned neki, Sammy, komolyan, úgy gondolod ingyen dolgozik? Ahh, ne már, légy határozottabb, el kéne beszélgetnem a csávóval...
Vakarja a fejét, mert ahogy elnézi ez az új üdvöske még galibát csinálhat. Na de közben arra a pasira is rá akar térni, az érdekli főleg. De ennyire talán még nem reagált hevesen Sammy a párkapcsolat kérdésre, akkor pedig igaza lesz és jó nyomon halad.
-Hirtelen? Nem volt ez hirtelen. Ezzel kezdtem az érdeklődést, nem dereng? Három alappillér: egészség, munka, szerelem. Az egészséget kipipálhatjuk, a karriert is egyelőre, hát maradt a harmadik. És nehogy elrohanj, közlöm bezártam az ajtókat, látom szemezel velük, de ne már, nőj fel, nem lehet mindig elrohanni. Én hamarosan elhívok randira egy csajt, bár nem teljesen az esetem, mert elég csendes, meg minden, de hátha. Úristen, rám dőlt a ház? Nem. Na, Rád se fog, hajrá. És egyél is, kihűl.
Mutogat a pizzára, míg rág nem kell beszélni, ennyi kibúvót ad, de még mindig átkarolja a srácot, amúgy sem tudna elfutni, megfogná. Abban nem biztos, hogy ő nyerne, Sammy inkább, de nem baj, az illúzió kell, hogy jó kezekben (karokban) van, nyugalom.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szomb. Dec. 03 2016, 19:58

Enyhén mosolyog, hogy figyelmes lenne.
- Tényleg így van
Leo olyan önbizalomhiányos tud lenni ebben a témában, ami nála szerinte olyan abszurd. Óvatosan kezeli, de szeretné éreztetni, hogy sokat jelent. Kisebb korában meg volt róla győződve, hogy Q inkább tartja testvérének, mint őt. Arcát elönti a pír, hogy jó srác, rögtön pislogva le is néz a térdére.
- Olyat szívesen szednék, tudom...tudom, szükségem van rá. Jó, kösz, inni azért nem megyek veletek.
Q nem örülne és nem szeret, felkavarodik a gyomra, nincs hozzászokva és nem is bírja. Csak vörösebb, hogy megveregetik a térdét. Néz maga elé bizonytalanul, persze valahol el kell kezdenie és itt van Eric is, megmutathatná neki, hogy ő is tud... Quennek is, Leonak is imponálna, meg kell tennie, saját magáért. Becsukja a szemét, mintha a fogát húznák.
- Jó...tudom. Az újságot jobban szeretném... Beadom, üsse kő, beadom. Angolon, de az csak bölcsész diploma és nem médiatudomány, én nem tudom elég lenne-e
Igenis fosik, bár csak megrezzen, mert olyan alpári és attól tart gyáva kis szarosnak gondolja, hiszen az is. Ez rosszul jön, egyre inkább sápad, szóval Eric pontosan tudja mit kell neki mondani? Hát ezért tudta ilyen könnyen levenni a lábáról? De hisz ő nem ilyen, más mint a többi manager, megrázza a fejét.
- Ő nem ilyen... Hát, ezt mondta. Neki ez hobbi, szereti felfedezni a tehetségeket, tudom furcsa, de Eric ilyen férfi. Ne!
Vágja rá holtra vált arccal. Szaporábban veszi a levegőt, nem is érti, Leo tudja? Honnan tudhatná?
- Ne csináld...
Nőjön fel, ettől összerezzen, ezt mindig olyan rossz hallania, Quentintől is megkapja. Akkor hazudnia kell!
- Komoly, nem egyéjszakás randira? Hűha, hogyhogy? Szóval milyen a lány?
Gépiesen a szájába töm egy falatot a pizzából, aztán előremered remegve, hogy Leo így hozzáér.
- Nem szívesen beszélek az ilyen kínos, magán jellegű kérdésekről...
Keresi a kibúvókat csak szép diplomatikusan megfogalmazva, közbe meg van merevedve, mintha nyaktól lefelé kővé vált volna.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szomb. Dec. 03 2016, 20:22

Ha hallaná, hogy önbizalom hiányosnak lett titulálva, nagyon csúnyán nézne, így csak mosolyog erőltetve, mert pontosan tudja, hogy kilóg onnan is, Collinséktól is.
-Má' mié' nem? Kocsmázhatnánk. De komolyan, beíratlak valami gagyi tanfolyamra, ahol megtanítják, hogy tükör előtt hogyan hajtogasd, jó srác vagy.
Emeli égnek a tekintetét, mert ne már.
-Elég, miért ne lenne elég, hát én mondom, utálom, ha olyan ír sportról valami cikket, akinek gőze sincs milyen is sportolni. Az irodalom sem másabb, oda olyan kell, aki bírja értelmezni, elemezni a műveket, aki ebben a légkörben mozog.
Csak ráveszi, hogy szedje össze magát, jó hír.
-Ahogy leírtad pont olyan mint a többi. De ez nem baj, miért is kéne másmilyennek lennie? Hobbi... csak ne vegyen Téged félvállról! Miért, amúgy mit csinál?
Ha már csak hobbi, majd csak kikerekedik a szeme, hogy ne beszéljen vele. Közben kap egy nevet is: Eric.
-Miért ne? Nem ijeszteném el, ne fossál...
Nem érti miért ne beszélhetne Eric-kel, főleg mert jót akar, jót is tenne, Leo képviselhetné, hogy ne legyen kihasználva Sammy.
-Micsodát? Ne zárjam az ajtókat? Most késeltek meg nem rég, naná, hogy folyton zárom...
Nem, egyáltalán nem fél, hogy betörnek, de üres indoknak teljesen jó.
-Hát... rendes. Amolyan túl rendes, vallásos, meg minden, orvos, nem is tudom. Tetszik is meg nem is, mert lehet züllött lennék Neki, vágod.
Magyarázza, hogy miért fél kicsit a Kellys randitól, de nem hagyja magát félrevezetni.
-Kínos... a magán jellegű fájt, előbb közlöd családtag vagyok, most meg annyit se bírsz kiköhögni, tetszik valaki... most akkor kid is vagyok én neked öcskös?
Ne már, ez fájt neki, kissé meg is orrol, de nem vészes. Inkább könnyít a srác dolgán.
-Jól van, nekem nem kell beszélned róla, de Quen tudja már? A csaj miatt, akivel mostanában randizik ez a téma kissé feszélyezi, de... az öccse vagy, szóval gondolom máshogy reagál majd. Amúgy mióta ismered?
Ezt nem tudta eldönteni, de nagyon jól titkolta Sammy hogy van valakije, ő is meglepődött. De érezni a hangján, ha tudja is, (márpedig nagyon erősen sejti) akkor sincs benne ellenérzés, nem engedi el a másikat, mert nem gondolná, hogy ez indok kéne legyen rá.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 17:42

Ő szeretett volna velük lógni, ez örök és nagy vágya lesz mindig, de valahogy...háttérbe szorul. Leo és Q hangosabbak, erőteljesebbek, ő pedig csak kapkodja a fejét egyikről a másikra.
- Csak felesleges harmadik vagyok...mindegy. Jajj, önbizalomtréning? A tavaly előtti szülinapi ajándékom Quentől, de az ilyesmi agymosás, legalábbis én meguntam kicsit, hogy dicsérjem a tükörképem.
El kéne hinnie, itt a probléma. Feszeng, mert noha tudják a srácok, érezniük kellett, mennyire szeretne közéjük tartozni, nem igazán beszélték meg, hogy soha nem fog, hogy örökre a "kicsi öcsi" marad, aki tátott szájjal hallgatja, ahogy azok ketten sziporkáznak.
Leo nagyon biztatja és kénytelen rá bólintani, mert nem tud ellenérvet, illetve csak azt.
- Megpróbálhatom, de ne lepődj meg, ha nem fog sikerülni, szerintem ilyen helyekre sokan be akarnak jutni.
A másik, amit nem bír kezelni a versenytársak. Meginog, ahogy Leo szájából is hallja, minden manager egyforma és eladják magukat, mi van Eric is... de nem hiszi, ő nem akar hasznot húzni, rázza a fejét, de közben vöröslik, mit mondom erre. Végül kinyöszörgi:
- Remélem nem fog
Annak ő sem örülne. Megköszörüli torkát, mert az előbbi magas volt.
- Másodkapitány hajókon és gyűjti az ilyesmiket, mármint, hogy menedzseli a feltörekvő művészeket. Szóval, szóval...hát...jó lenne ha nem tennéd
Néz rá kérlelően, közben keresi miféle kifogással éljen, miért ne, végül utánnyögi, hogy:
- Elég kínos lenne, mintha küldenék valakit, mert nem bírom megvédeni magam. Nem ajtókra gondolt, de Leo azokat hozza fel, ki is zökken.
- Elhiszem, hogy félsz és nagyon rossz volt neked. Szeretnék is segíteni, azért is jöttem, hogy ha bármi kell...
Tudja, hogy Quen már mindent elintézett, de valahogy emlékeztetni akarja, hogy ő is itt van.
- Te is rendes vagy. Tudja, hogy te lazábban kezeled a dolgokat? Mindenesetre érdemes megpróbálni és remélem majd elmondod hogysikerült
Mondja biztatóan, ő köszöni szépen le is ragadna ennél a témánál, de Leo olyat mond, amitől nagyon elpirul és zavart, bocsánatkérő lesz.
- Nem mond ezt, én tényleg úgy gondoltam, hogy az vagy, de még Quentinnek se meséltem és...egyáltalán miből gondolod, hogy van mit? Leo...ne csináld...
Fél, megbántotta, aztán kishíján dob egy hátast. Halálra váltan mered rá, nem hisz a fülének.
- Senki nem tudja, de... te honnan? Akkor tudod? Tudod? Jézusom!
Felpattan és járkálni kezd a szobában, nagyon kétségbeesett képet vág, a kezét rázza, mikor valahogy kinyögi:
- Eric...Eric az

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Kedd Dec. 06 2016, 19:00

-Hát józanon a részegek között nem jó lenni, innál Te is rendesen, nem éreznéd kilógsz!
Vág egy 'ugyan már' fejet, ha többen mennek nem nézik ki őket, ha nagyon ketten akarnak lenni, elmennek ketten, nagy fiúk már. Aztán elképed, neki ez lemaradt, vagy csak Quen nem dicsekedett az ajándékával.
-Kajakra beíratott Téged egy olyan szarra?! Nem a tükörképed dicséred pupák, hanem magad, baszki... komoly? Quen se normális.
Röhög kínjában, mert ez szerinte ultra gáz, ajándéknak is, de Sammy nőtt a szemében, legalább megpróbálta, ha nem is értette, hogy egoista képzőbe került.
-Szard le őket, ne add fel, küldd csak be, neten blogolj ha kell, az is jó. Menne az neked, csak ilyen tutyimutyi vagy és nem mered. Simán menne hidd már el, különben nem mondanám.
Ennyire azért őszinte, szerinte Sammynek nagyon is feküdne egy ilyen munka. A határidőkkel lehet gondban lenne, de az egyetemet is megcsinálta valahogy.
-Kapitány... úristen milyen fazont fogtál ki öcskös... remélem nem csak kihasznál...
Már mondaná, hogy de-de-de, elbeszélget vele, mikor olyan érvet kap, amire csücsörít kicsit.
-Ez igaz... akkor hozd el a szerződést, átnézzük, összeírjuk mit beszélj meg vele és úgy.
Így még jobb is, Sammy is tanul belőle.
-Japp, örülök is neki, mostanában nem jó egyedül lenni.
Mosolyodik el, hogy biza örül Sammynek, akkor is örült volna, ha nem lett volna tanúja annak aminek.
-Nyah, jah, de nem vagyok ennyire jó fiú, mint valami kisiskolás, persze lehet nem várja el, nem tudom. Még kiderítem. Nem tudom rájött-e, de erre van a randi, majd kipuhatoljuk egymástól, mi kell és mi nem. Tudni fogod ha sikerül és azt is ha nem.
Vigyorog, mert egyértelmű, ez a csaj nem a titkos légyottok híve. Elvileg. Aztán nem hagyja már kitérni a másikat, de persze csak húzza a száját, hogy persze persze, Quennek se, akkor neki sose mondaná, de mindegy is, mert már tudja, fel is vázolja, hogy akkor játszunk nyílt lapokkal.
-Ja... véletlen megláttalak, mert amúgy nem járok abba a fittness centrumba vagy mi a tököm az, de ott van a gyógytornám. Mikor megláttalak eléggé kivoltál, már akartam menni, de valami faszi odament, aztán... lekapott, szóval jobbnak láttam nem beleszólni. Aztán úgy tűnt nem bánod és rájöttem, nagyon is esélyes volt, hogy langyi vagy, mert bĐszod, olyan csajaid lehetnének, de egyik sem tetszett Neked... Annyira nem lepődtem meg. De várj, Eric?
Lepődik meg, ezt a nevet mondta az előbb!
-A managered?! Összefeküdtél a managerddel? Tobby, nem a legjobb ötlet... mármint nem akarok beleszólni, de a munkát a magánélettel nem jó vegyíteni. Ha csaj lenne is ezt mondanám, nem érdekel, hogy f.szi. De ülj már ecsém, elszédítesz! Mondom, hogy nem gáz, több csaj marad nekem.
De látszik nem izgatja fel magát, eszi tovább a pizzát, mert tényleg ki fog hűlni.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Vas. Dec. 11 2016, 16:14

Nem ez a gondja, de nem is nagyon bírja az italt. Jellegtelenül válaszol, kicsit megrázza a fejét, de nem túl határozottan, mintha a vállát is megvonná.
- Hát...ő csak jót akart nekem. Nem tudta, hogy az egész ilyen ezotériába csap majd át, azt hitte...segítenek, hogy nagyobb legyen az önbizalmam
Védi a bátyát, ő érzi a jó szándékot. Leora pislant, végülis elküldheti
- Ha hirdetnek pályázatot, akkor elküldöm, kösz, hogy biztatsz... De a blogolásból nem lehet pénzt keresni...
Néz Leora, rosszul tudná?
- Kösz, nagyon rendes vagy, hogy biztatsz, majd...próbálkozom
Kicsit zavarban, pirulgatva mondja, sokat számít neki, hogy Leo ennyire mellette áll, nem érzi, hogy semleges lenne neki. Ő maga is fél ettől, hogy Eric eldobja majd, mint egy használt rongyot, ha rájön, hogy unalmas, vagy nem tetszik majd neki. Le is süti szemeit, meg-megreszketve, kicsit megrázza a fejét, de úgy érzi, nem bírna megszólalni a témában. Sikerként könyveli el viszont, hogy Leot lebeszéli arról, hogy kontaktusba lépjen Erickel.
- Jó...örülök, ha abban segítenél!
Mosolyog rá halványan, aztán a vállára teszi a kezét, úgy tűnik Leo tényleg megijedt, talán fél egyedül és Quentin nem lehet mindig vele.
- Semmi baj, ha akarod többször is átjövök és mindig hozok sütit és ha akarod...beszélhetsz velem erről. Beszéltél már valakivel?
Szerinte ez fontos és arra tippel igen, Q-val bizonyára kivesézték az esetet, de éreztetni akarja, ő is itt van, szereti, bizonyos szempontból a családja része.
- Sok sikert a randihoz!
Akkor ott majd kiderül, szerinte Leo rendben lesz ezen a téren, bárhogy is alakul. Viszont fel is pattan, mikor a kis titkáról kíméletlenül lehull a lepel.
- Ahh...a jógán? Jézusom és azt is láttad, hogy nekem?
Megáll benne az ütő, elszörnyedve mered Leora, a merevedésére gondol. Aztán azon akad ki, hogy ő nem lepődik meg, ennyire levágós lett volna?
- Így...tudtad? Én se tudtam...miatta jöttem rá!
Kérdezi magas, elkeseredett hangon, neki ez nagy dolog, Leo mégis lazán beszél róla.
- Nem feküdtem le vele! Csak...járunk, mégcsak...nem rég. De...gáz, tudom, hogy az, csak...
Nem ülne le, járkál tovább, a szemeit törölgeti, bár Leo lazán kezeli és nem ítéli el, neki tényleg nagy dolog

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Vas. Dec. 11 2016, 16:41

-Baszki... akkor is, rájöhetett volna magától is ez lesz, hát nem hülye a bátyád... na mindegy. Egyszerűen csak el kéne hinned, meg tudod csinálni, kicsit megmakacsolni magad, mint Chloé szokta.
De hagyja, nem akar hegyi beszédet tartani.
-Már hogyne lehetne? Vannak olyan oldalak. Meg ha látják hogy olvasnak, akkor ha jelentkezel egy online magazinba vagy hasonló, tudsz rá hivatkozni és könnyebben felvesznek.
Bólogat sokat tudóan, hogy hajrá.
-Tégy úgy, légy kitartó. Oda is add be, ahova nem keresnek épp senkit, ki tudja. Max nem jeleznek vissza, azt meg szard le.
Adja be sok helyre, az lenne a legjobb. Quen is látná, hogy jó gyerek nagyon is az öccse és Sammy is önbizalma nyerne belőle, megy ez neki egyedül is.
-Segítek persze, alap. Szólhattál volna magadtól is, nincs ebben semmi.
Átnézni egy szerződést nem nagy dolog és fontos is. Aztán mosolyog, nem érzi magát egyedül, mármint szeret egyedül lenni, de mostanában nem érezte úgy jól magát, társaságra vágyik.
-Jó, de ha mindig hozol sütit elhízom öcsi. Már miről? Arról az estéről? Jah... beszéltem... már amire emlékszem, tudod részeg voltam...
De kissé halkabb lett, nem azzal a baja, hanem Kennyvel. De ez most túl nagy falat lenni, ő most Sammyről akar beszélgetni. A randijára mosolyogva biccent, vacsizni mennek, majd elmeséli hogyan alakult. De Sammy randija most jobban érdekli.
-Áh, jógáztatok? Mondjuk... jó.
Nem mondja ki, hogy jah, az elég meleges program.
-Neked mi? Hogy tetszik neked az a logarléc? Jah, látszott.
Nem tudja mire érti a másik, de ha arra, bújt ahhoz a férfihoz, nem közömbösen, azt látta, igen.
-Azt nem mondtam hogy tudtam... csak azt, hogy benne volt a pakliban. Nem tudtam a húgom tetszik ennyire vagy egy lány se tetszik neked... beszélni sem lehetett veled erről. Én csak azt mondtam, nem volt meglepő annyira, hogy ez derült ki. Ha biztos lettem volna benne kerestem volna neked valami meleg srácot.
Biztos vannak, azt meg ő is meg tudja ítélni, ki tűnik ápoltnak és normálisnak.
-Nem? Bocs, azt hittem. De most akkor a pasid? Mert akkor nem a managered... vagy mindkettő? Az necces, ha nem régen jártok. Szerintem inkább hagyd a meló részét, managert még találhatsz, de ha tetszik, inkább mint pasid tartsd meg. De Ő gondolom nem kezdő meleg vagy hogy mondjam, ugye nem erőltet semmit? Meg védekezz is Sammy, ez fontos. Már ha oda juttok, de úgy is odajuttok. Gyere már ide Te hülye, nem dől össze a világ, mert langyi vagy. Sőt, képzeld, lett egy új haverom és az is meleg. Vagyis inkább biszex de pasija van, szóval meleg az is. De akkora arc, imádom a csávót, szerintem fiatalabb is nálad. Inkább mesélj, hogy érzed magad? Tényleg tetszik az a csávó? Mi a neve? Eric? Ülj már le, elfáradok én is. Gyere már...
Invitálja vissza maga mellé, mosolyog, éreztetni akarja, őt tényleg nem zavarja. Ha meleg, meleg, csak őt ne fogdossa, a többi nem számít.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Dec. 14 2016, 12:07

Kicsit megmakacsolni magát, mint Chloe? Megrezzen, majd bólint, lehet hogy beszélnie kéne a lánnyal, hogy hogy csinálja pontosan.
- Jól van, köszi.
Elgondolkodik, talán tényleg meg kéne próbálnia a blogolást, Eric segíthetne, vagy Leo...biztos jobban ért a netes felületekhez.
- És...tudnál nekem szerkeszteni, valamilyen szép hátterű oldalt?
Kicsit feszengve kérdezi, mert szívesség, olyankor mindig meg van illetődve. Fél, hogy az életrajza ott kallódna a többi között.
- Végül is nem veszíthetek...
Motyogja, meglátja, elgondolkodik, szégyellős mosolyra kanyarodik szája szeglete.
- Köszönöm...hogy segítesz a dolgokban
Megcsóválja a fejét, hogy elhízna Leo, de ahogy sejtette, Q-val már biztos megbeszélte a dolgokat. Ő azt hiszi emiatt rossz neki most, szeretne segíteni, alkalmatlankodni ugyanakkor nem akar.
- Arra gondoltam, hát...talán jobb, hogy részeg voltál, józanon jobban megijedsz, jobban emlékszek, intenzívebben fájt volna, van amiről szerencsésebb nem tudni.
Néz biztatóan, mintha Leo a rossz körülmények ellenére még jól járt volna. Megijed viszont, hogy látta őket, akkor a merevedését is lecsekkolta? Úgy néz ki nem, bár torkán akadnak a szavak, valamennyire megkönnyebbül, ugyanakkor természetesen pánikba esik most, hogy kiderült róla az igazság és ilyen hirtelen.
- Nekem...nem tetszett a jóga.
Elvörösödik
- Nem is, Eric...nagyon jól néz ki, kicsit magas, de nem annyira nagyon, pont jó. Reszketeg levegőt vesz, bár izgul és ideges, félve pillant Leora.
- Nagyon...mindig nagyon szerettem volna, ha Chloe tetszik nekem, de...valószínűleg azért nem, mert...
Vállat von, ahogy elcsuklik a hangja. Megrázza a fejét, előhúzza a hangját valahonnan mélyről.
- Ó, nem ítélsz el? Nem fogsz buzinak csúfolni és...utálni?
Tudja, hogy nem elfogadott dolog. Viszont nehéz kérdés, hogy akkor Eric tényleg a managere is.
- Hát...járunk. Fontosabb, hogy a fiúm legyen
Mondja ki félénken.
- Nem kezdő meleg, és nem... Mindig fél, hogy túl gyors a tempó, néha az is, mert tudod én még nem is csókolóztam előtte így, de nem erőszakos, inkább ellenállhatatlan. Leo...ettől félek egy kicsit. Tudod én nem vagyok biztos benne, hogy ez a fenékbe dolog olyan jó ötlet.
Nyüszíti, senki másnak nem mondta még, de nem bírja magában tartani, kacsázva odamegy.
- Nekem összedőlt egy kicsit... Tényleg? És nem bánod, hogy meleg? Látszik rajta? Milyen? Hogyhogy fiatalabbakkal barátkozol? Azt hittem...ti nem
Féltékeny, őt mindig elhajtották, mert fiatal, erre valaki belopta volna magát közéjük úgy, hogy kisebb? Ráadásul meleg?
- Tetszik...nagyon tetszik. Erick Blake, gyönyörű kék szemei vannak, azt juttatja eszembe, amit a legjobban szeretek, ő nekem a víz. Levendulaillata van és mágusnak hívom, mert néha mintha belém látna, jobban, mint Quentin. Persze még nem ismer annyira, tartok tőle, hogy majd rájön mennyire béna vagyok, vagy valami ilyesmi és akkor szakítani fog
Nézi a cipője orrát.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Dec. 14 2016, 20:09

-Naná!
Pöcköli finoman homlokon a másikat míg vigyorog, jelezve csak kérnie kellett, persze hogy segít neki! Majd bólogat, hogy pontosan, nem veszíthet, csinálja!
-Há' nincs mit. Erre valók a barátok vagy mi a szösz, nem?
Csodálkozik el, hogy miért nem egyértelmű, hogy természetes, hogy segít.
-Jah... igazad van, tényleg jobb de... pihentetni akarom kicsit a témát... majd... kicsit később beszélgetünk róla, ha összeszedtem magam, jó?
Igazából nem erről, hanem Kennyről, de ez most ugyan az. Helyette most még erről az Ericről akar beszélgetni.
-Pff nem csodálom... unalmas lehet, meg olyan csajos.
Az ő fejében ez csajos, de nem is jógázott még, tegyük hozzá.
-Szóval nagyon jól néz ki mi? Baszki... ahm, ja én is magas vagyok, csak olyan nyúlánk legénynek tűnt, tudod? De... hány éves? Harminc felettinek tűnt, csak azért, mert... nem számít a kor, tudom én, csak... mindig fiatal bigét képzeltem melléd, ezt át kell írnom fiatal srácra, de... Ő már nem tűnt srácnak.
Nevet és vigyorog, hogy feldolgozás alatt az info, de örül, hogy végre nyilatkozni hallja a srácot.
-Rendes srác vagy Sammy, örültem volna ha Te leszel Chloé fiúja, a Te kezed nem törtem volna el. Így ki tudja kit választ, le kell csekkolnom majd a srácot, ahh.
'Replikázza', de komolytalan a hangja, bár az átsejlik belőle így is, hogy sajnálja nem jön össze a húgával a mellette ülő.
-Hááá' azt nem mondom, hogy nem fogom rád mondani hogy buzi vagy, vagy egyéb szinonimáit, mert ismersz, de elítélni meg csúfolni meg utálni bĐszod?! Olyan mintha az én öcsém is lennél, honnan veszel ilyen f.szságot?! Homár vagy, és? Mondom, amíg nem kezdesz el fogdosni meg lesmárolni, nem veszünk össze.
Vonja meg a vállát, Sammyből ki sem tudja nézni, hogy magától valakivel ezt csinálja, de jobb tisztázni.
-Japp, szerintem is. Blogolj, add be z önéletrajzod, max ha már együtt vagytok egy ideje besegít ez az Eric is. Addig meg majd én segítek, jó? Ne ezzel gyere neki, rosszul venné ki magát, azt hinné emiatt vagy vele ami gáz lenne, fel se merüljön a csávókámban.
Ennyit tud segíteni, nem tart semmibe, végre lett valakije Samnek, ne csessze el.
-Baszki... ne már! Csajt se kaptál le, legalbb hogy megpróbáld?
Gúvad a szeme a csók miatt, majd csak pislog.
-Na látod, ezt megértem. Én sem örülnék, ha megraknának. De én nem vagyok meleg, meg... Rev nem is tudom, ahogy emlékeszem a részeges foszlányaimból ő a 'lány' és élvezi meg minden, meg sok meleg csinálja, szóval szerintem megoldjátok, hogy ne legyen gáz. Használj óvszert, ez általános szabály, akkor gond nem lehet. Meg neked ugye síkosító is kell, mert... nem vagy lány, nem oldja meg a tested, szóval ennyi... amúgy gőzöm sincs melegéknél ez hogy megy és vagyok olyan önző, hogy nem ajánlom fel megkérdezem Revet, de a neten annyi hülyeség fenn van, nézzél körül. Nem lesz gond, Eric meg ha már benne van a témában, biztos tudja mit csinál, segít majd. De ha nem vigyáz Rád üzenem neki, hogy kiverem a fogait, úgy vigyorogjon aztán. Vili?
Paskolgatja Sam vállát, de a végét komolyan mondta, vigyázzon Sammyre a csávó.
-Jól van, megértem én, de ez már nem a középkor, annyi különc van, a melegek szinte már snasszak. Vannak a nem buzi szoliszökevény fiúk, akik mindent kozmetikáztatnak, azoknak is van valami neve bĐszod, hát ha ők el vannak fogadva kapja be az, aki rád szót emel.
De komolyan, olyn emberek vannak... azok szerinte betegek is.
-Így alakult, elkezdtem dumálni vele míg vártam a bátyádra, aztán kiderül full hülye. Nem, nem érdekel különösebben, hogy meleg, de közöltem vele, esélye sincs, maradjon távol ha homárkodni akar. De nem, nem látszik rajta, vagány és csajozós, kis fogpiszka testalkatra, mert beteg volt. Ennek ellenére nagyon bolond, neked szerintem sok lenne a stílusa, de én csipázom. Dehogynem barátkozunk, legalább is én, hát veled is simán lógok, a húgommal is, Quen nevében nem nyilatkozom, mert mióta tancsi bá lett kicsit merevebb, de na.
Von vállat, ő nem érzi, hogy jelét adta volna idősebb fejjel valaha is, hogy baja van a nála fiatalabbakkal. Inkább faggatja a másikat, tényleg tetszik-e neki a csávó.
-Erősen kétlem. Sam, most őszintén, pár óra is bőven elég, hogy levágós legyen milyen szerencsétlen tudsz lenni néha, nem létezik hogy ne vette volna észre. Szerintem qvára leszarja, mert amúgy meg jó gyerek vagy és látja. Ha csak a kockás hasadba szeretett volna bele, akkor azt találna máshol is, nem fektetne ebbe energiát, mert a félőseket a könnyű kalandot keresők nem érdeklik. De jártok, meg minden, felejtsd el, hogy nem tetszel neki. Én látatlanban is megmondom, tetszel neki, pont ezért, mert jártok. Ha jobban megismer meg pont, hogy jobban megkedvel, mert csak elsőre tűnsz bénának, mert zavarodban sosem tudsz megszólalni és folyton elszaladsz, mint egy gyerek. De ha nyugiban érzed magad halál normális vagy, szóval én nem féltelek. Ha meg mégsem illetek össze nabumm, legalább tudjuk, hogy csippendél fiú kell neked szülinapra, nem csaj, ennyi.
Öleli magához, hogy szedje össze magát, mosolyog rá.
-Na de egyed a pizzát b.zdmeg, mert nem nézegetni rendeltem, hanem, hogy megegyed! Akarsz valami töményet, megünnepeljük, hogy van valakid?
Simán hoz valamit a hűtőből, ki is bont egy új üveget, ha kell, szeretné ha Sam megnyugodna, nincsen gáz.
-Na de... nem válaszoltál, akkor a bátyád tudja? Rettenetesen kiakad, ha bárki buzinak titulál Téged vagy csúnyát mond rád, olyan mint valami anyaoroszlán baszod. El kéne mondanod neki valamikor, hm?
Nem erőlteti, érezni ő nem fogja csak úgy odaböffenteni Quennek, de nem is gondolja, hogy ezt sokáig titkolni lehetne immár.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Vas. Dec. 18 2016, 18:34

Ezt a homlokpöckölést nem bírja megszokni, most is, mint gyerekként, felszisszen és megdörzsöli. Persze örül, hogy segít, dallamosan meg is köszöni.
- Köszönöm, erre...
Aggódóan néz rá, hogy mégiscsak van olyan, ami miatt még Leonak is össze kell szednie magát. Biztatóan néz, megértően bólint.
- Bármikor ha szeretnéd.
De erőltetni nem fogja, főleg, hogy tudja Quen már járt itt, elintézte, gondoskodott róla és hogy Leo egy masszív, vagány figura. Bizonyára még egy ilyen személyiséget is megingat, ha leszúrják, de nem pont vele akarja megbeszélni, érthető.
- Nem, mert Eric nem csajos, unalmas se volt csak...nem tudtam a gyakorlatokat
Vállat von, erről viszont ő nem akar beszélni.
- Szerinted nem? Olyan gyönyörű kék szemei vannak és még csak 29. Férfias, nagyszerű a kiállása, ahogy beszél! Lehengerlő a stílusa. Azt hiszem nekem nem tetszenek a túl fiatal srácok, kell hogy felnézzek...és a srácok fiatal korban éretlenek, Ericben semmi ilyesmi nincs, annyira...
Keresi a szavakat, mennyire magabiztos, erős, mégis tud gyengéd lenni, osztozni a szépségben, művész szemmel látni a világot, lélekkel venni a levegőt, hogyan is fejezhetné ezt ki egyetlen szóban?
Chloénál aztán elhalványodik, mintha szellemet nyelt volna. Lesüti szemét, gyűrögetni kezdi az ingét szorongva. Tudja...Chloet kellene szeretnie, az ő csókjaira vágynia, de mindig hiányzik neki Eric, mint egy meleg kabát, amibe belebújna egy hideg, téli estén. Összeszorul a torka, nyel, maga elé néz.
- A buzi csúnya szó...és sértő. Értem...hát kösz, nem fogok rád mászni, engem most csak Eric érdekel.
Jelenti ki a térdének.
- Oké, akkor fel sem hozom neki. Nem akarom, hogy azt higgye, vagy kockára tenni ezt. Inkább blogolok.
Elvörösödik, besüpped az ülőalkalmatosságba.
- A lány kapott le engem, de lányokkal nem volt jó soha.
Motyogja, semmit nem érzett, egy kecskével is csinálhatta volna. Ő bizony meleg, biztos benne. A szextől viszont fél, fészkelődik is, máris dolgokat érez magában.
- Vili. Majd körülnézek. Nem akarom elsietni, ugyanakkor...félek, hogy nem vár meg. Lehet, hogy ezt lánnyal kellene megbeszélnem, mégiscsak a szüzesség elvesztéséről van szó és...félek megmondani neki, hogy nem akarok lány lenni, hogy inkább én lennék a fiú...érted? Mert nem hiszem, hogy fiús vagyok, ha mindenki ennyire tudta
Mondja ezt zaklatottan, megsemmisülten néz maga elé. Eric határozottabb, fiúsabb, biztos ő akarna irányítani. Nagy levegőt vesz, hálásan néz Leora, de hozzáérni nem mer.
- Úgy érzem magam, mintha fertőzött lennék, de nem tehetek ellene...ha egyszer végre érzek valamit! Azt hittem nálam egyáltalán nem működik a kémia, hogy örök érzéstelenségre vagyok kárhoztatva... Tudod ez nem kellett, így is elég fura voltam, de ezzel?
El is csuklik a hangja, még ebben is más, mindenben az.
- Annyira szerettem volna normális lenni, olyan, mint ti
Bukik ki belőle, nem is szokott ilyenekről beszélni, de most, hogy valakinek kiöntheti végre annyi év után, hát kiszalad, igaz, hogy a könnyei megint potyognak. Gyorsan megtörli a szemét és bocsánatot kér.
- Értem... irigylem az ilyeneket, akik ilyen melegek. Eric is elég vagány és neki is menő barátai vannak. Az egyik Felix a másik Reeven, valami festő és fényképész,pedig az a logikus, hogy a melegek olyan hozzám hasonló szerencsétlenek legyenek, el sem tudom képzelni Eric barátait, vagy a tiédet.
Rázza meg a fejét elkeseredetten. Hol van ő ezekhez az emberekhez képest? Hol lehet ő legalább olyan jó barát?
Jót tesz most neki, hogy Leo megöleli, kicsit el is pityeredik megint. Igen, ő béna, főleg először.
- Csak ha ilyen barátai vannak, mint ez a Rev is, akikkel én nem tudok versenyezni, mi van ha előbb utóbb rám fog unni? A volt pasijairól nem tudok, talán a bénák tetszenek neki. Jóééég mi van, ha nem leszek neki elég béna?
Hülledezik. Nincs most étvágya, de nem ellenkezik, lecsíp és darabot az egyik pizzaszeletből.
- Köszönöm. Inni nem kérek, tudod én nem bírom és nem tudnék hazamenni...
Megrázza a fejét.
- Nem, mondtam, hogy nem. Jaj, tudom, Leo...ott lennél velem? Te már tudod és nem öltél meg, nekem könnyebb lenne, ha te is ott lennél és talán ha megmondod neki is, hogy egy szerencsétlen kis buzi vagyok, talán megérti, hogy igen, mindig csak egy kis szerencsétlen buzi voltam, semmi több, talán azt mondaná, hogy ennek ellenére szeret és nem baj.
Olyan jó lenne...úgy szeretné ezt hallani, még ha fáj is neki, hogy egy szerencsétlen kis buzi.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Vas. Dec. 18 2016, 20:24

Örül, hogy kikérik a segítségét, de egyelőre napolná a Kensington témát, Sammy legalább nem erőlteti, megérti, ennek örül.
-Hát... meg kell tanulni, azért mész órára... szerinted én úgy születtem, hogy már tudtam hogyan illesszem az idegre a vesszőt és húzzam ki az íjat? Sammy...
Sóhajtja mert az elég gyenge indok, miért nem tetszett neki.
-Nekem nem kell hazudnod, nem tetszett, azt csá.
Hagyja ennyiben, úgy hiszi csak finomkodni próbált a másik. Aztán csak les, hú, tényleg homár a másik, egy pasiról így áradozni... csak pislog, a magasságát sem firtatja, inkább a korát.
-29? Végül is... Szóval olyan... karizmatikus.
Mint Quen, de ezt nem teszi hozzá, de ez amolyan fura apakomplexus is lehetne. De végül is, mennyi lehet akkor köztük? Hét év? Khm... jó ez legyen a legkevesebb, legalább nem egy vén ötvenes kopaszodó, pocakos pasi...
Chloé miatt sajnálja, mert a húga jó lány, de ha nem hát nem, legalább kiderült, esély sincs köztük. A buzi szón vigyorog.

-Jaj szard le, a segglyuk is lehetne sértő, de ha úgy veszed a valagrés hülyén hangzik már nem olyan obszcén szó.
Vigyorog, áh, Rev értékelné ezt a poént...
-Mondom majd segítek öcskös, meg pár hónap már nem oszt vagy szoroz ha csúszol a melóval. Fontosabb, hogy találtál valakit.
Leo kezd ráébredni, mennyire fontosak a kapcsolatok... sosem késő, nem?
-Így már érthető... nem baj, de legalább a fiúkkal jó. Mert jó, ugye?
Sajnálná, ha velük se, akkor nem élvezné a testiséget sehogy, pedig az nagyon NAGYON jó tud lenni. Leopold szereti. A szex is szóba kerül.
-Komoly? Hát mondd meg Neki... figyi, én nem tudom hogy van melegéknél de szerintem nem szokták váltogatni a szerepeket... mondd hogy Te ilyen vagy, vagy kérdezd meg Ő milyen... ha Ő is fiú akar lenni, akkor... lehet ez amúgy is gond lenne... szerintem beszéld meg vele, a lányok sem kedvelik jobban a meleg témát, és ezt vele kell megbeszélned, Ő az illetékes, vele fogsz szexelni ha fogsz.
Kétli, hogy erre mondjuk Tina lenne a jó alany, hiába lány.
-Jaj szard le, a lényeg, hogy nem vagy olyan mint a bátyád! Mármint az idősebb, persze... Quen csajozós. De nem vagy fertőzött, hát a melegséget nem lehet elkapni Te lökött. Ez ilyen... ilyen vagy és kész. Szerintem rosszabb lenne, ha impotens lennél vagy meddő vagy f.szom tudja, ez semmi.
Hát na bumm, meleg a másik, de legalább egészséges. Azt hitte nagyobb a baj.
-Dehisz normális vagy, azt mondom. Jó, kicsit langyi, de naaa, annyi meleg van bĐszod! Még Dumbladore is meleg a HP-ből, hát kit izgat, nem? A valaha élt legnagyobb mágus volt, kit érdekel, hogy buzi is volt?
Ölelgeti magához a másikat, ne foglalkozzon vele, nem ekkora gáz ez, vigyorog is.
-Hát Te művészlélek vagy, kell ilyen is. Ha minden buzi ilyen full menő lenne, gondolj bele, kihalna az emberi faj, mert a lányok odacsorgatnák a nyáluk! De viccet félretéve, lehet pont ezért tetszel Ericnek, mert Te más vagy. Nem olyan, mint a barátai. Meg akkor a barátaival járna nem?
Ez persze nem így megy, de próbálja vigasztalni. Az elég bénán felröhög, nem bírja ki.
-Olyan hülye vagy bĐszod! Nem un rád. Ez a legnagyobb f.szság amit az emberek ki tudnak találni. Kérdezd a bátyád, karaktereket talál ki. Egy személyiség sokrétű, mindig okoz meglepetést, ez benne a szép. Nem fog megunni pont ezért, de nem is hiszem, hogy a bénaságod vonzaná te agyalágyult, szerintem az tetszik neki, hogy kedves vagy és szerény, hogy költő vagy és nem könyvelő, másképp látod a világot.
Hát ilyet se pipált még, de legalább eszeget a másik, ő is nekikezd egy újabb szeletnek.
-Na és? Itt maradnál. Mikor és miért bassz be ha nem ezért? Na?
Legyint, ennyi belefér.
-Hogy én? Minek? De... ha ettől magabiztosabb lennél, persze, ott leszek. Persze, hogy ezt mondja majd, ne légy hülye, szeret Téged, nem az a fontos, hogy buzi vagy-e vagy sem, hanem hogy boldog legyél. És nem fogja azt mondani hogy szerencsétlen kis buzi vagy. Quenról beszélünk, azt mondaná: kissé ügyetlen homoszexuális! Jaj hagyd már, sosem mondana Rád semmi csúnyát, szeret Téged. Nyugi öcsi, nem lesz gáz. De finoman adagold majd, hogy van valakid, biztos félteni fog, mert egy szolid lánytól nem féltene, egy magabiztos hapsitól már szerintem fog. Főleg ha annyi mint a bátyád.
Mert Quen is 29 lesz lassan. De közel marad, mosolyog, ha mégis belement a másik az iddogálásba elszalad valami töményért és poharakért is és visszahoppan mellé.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Dec. 21 2016, 14:28

Elpirul, ahogy Leo hangja némileg méltatlankodó.
- Kínos volt, egy csoportban voltunk, ahol mindenki más tudta...és mindig velem foglalkozott az oktató és néztek a lányok
Panaszolja, ő nem szereti, ha megbámulják, persze érzi, ez olyan megjegyzés, ami miatt le lesz oltva. Nem hazudik, ez a baja, ő más, mint Leo, az íjászkodás menő, de hogy ő folyton rossz helyre tolta a fenekét, nem volt az.
Bizonygatja Eric mennyire nagyszerű és akkor még nem is volt költői... Elszavalja a verset, amit utána írt Ericnek.

Futottam, félaléltra váltan,
Amíg a csókot megtaláltam,

Az első nyirkos, hűvös ajkat
Az első bús férfi-nyugalmat,

Az első csöndes, árva szennyet,
S könnyes szemem fölött a mennyet.
Ezt írtam neki akkor, szerinted megmutassam?

// ez is Tóth Árpád//
Kicsit elmereng, mert Ericre gondolni menny és éles váltás, jön Leo a segglyukkal.
- Jajjj
Temeti kezébe vöröslő arcát, majd pirulva kinyögi
- A valagrés jobban tetszik, kreatívabb. Igen...fontosabb
Ért egyet sóhajtva, az arca még mindig lángol, gyorsan bólint a csókra, de úgy érzi verse szövege elég meggyőző mit jelentenek neki Eric csókjai. Tépelődve néz rá a szexnél.
- Meg kellene beszélni...igen. Ó és ha emiatt elhagy? Akkor...megpróbálnék lány lenni...de nem vagyok lányos, ugye? Nem azért nem lepődtél meg nagyon, ugye?
Kérdezi kicsit kétségbeesetten, végül bólint, vele kéne... Már látja mennyire kínos lesz. Kis idő neki, hogy Leo Stanre gondol.
- Szerinted Stannek nincsenek érzései? Én mindig azt gondoltam csak jól titkolja őket...hogy én rosszabb vagyok. Ahh...köszönöm Leo, most megölelnélek, de az buzis lenne és én tiszteletben tartom, hogy te nem vagy az
Akarja éreztetni, hogy viszonozza ezt a bátor hozzáállást és hogy nagyon jól esik neki, meg is hatja, rögtön a nyakába borulna, de régi félénksége és a fiú heteroszexualitása meggátolja.
- Hm...te nagyon szereted a Harry Pottert, igen... Eric is mágus, levendula
Teszi hozzá halkabban, tudja, hogy Dumbledoraval nem vetekedhet, de azért... Aztán Leo ölelgeti magához magától, mosolyogva bújik hozzá (nem buzisan, kisöcsisen) mégis megkapta, amit akart.
- Köszönöm...annyira köszönöm, hogy megérted! Féltem, hogy utálni fog az egész világ...
Az érzékenységére mindig megkapja ezt a "művészlélek" jelzőt. Nagyon jól esik neki, hogy Leo ennyire biztatja, szinte meghatottan néz rá.
- Talán kellett neki a változatosság. Kösz...igazad van, látja, hogy én nem vagyok menő, mégis elvitt randizni
Nyugtatja magát nagy levegőket véve.
A személyiség sokrétű
- Ő is szereti megfejteni a személyiséget, legalábbis először azzal nyűgözött le, hogy olyan mély dolgokat kérdezett és mintha jobban értett volna, mint Quentin. Remélem én is tudok ilyeneket kérdezni... A könyvelőség még így elméleti szinten is borzasztó
Borzong meg, mindig bukásra állt matematikából. Bizonytalanul néz Leora a pizzája mögött.
- Hát...meg kellene ünnepelni, de nem akarok nagyon berúgni, csak egy kicsit
Néz rá bizonytalanul.
- Nem muszáj ott lenned, ha nem akarod...csak túl akarok lenni rajta és látná, hogy te is elfogadtad. Akkor aludjak itt és holnap áthívjuk?
Ötletelget.
- Ó...gondolod? Az...jó lenne. Akkor azzal kezdjem, hogy van valakim és csak utána mondjam el, hogy férfi, vagy először mondjam el neki, hogy a férfiakhoz vonzódom és van valakim? Szerinted melyik lenne a helyes sorrend? Igen...Quentin nem bántana, csak...úgy izgulok
Vallja be ujjait tördelve. Ha meghozza Leo az italt és a poharakat, félreteszi a pizzát.
- Akkor koccintsunk a melegekre
Jegyzi meg hamiskásan, figyelve hogy reagál a másik, hajlandó-e erre inni vele.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Csüt. Dec. 22 2016, 23:06

-Azért foglalkozott veled, hogy ne érezd, hogy béna vagy és lemaradsz, ezt meg kell tanítani, mert ha helytelenül csinálod még bajod is lehet. A lányok meg naná, hogy néztek, fura lett volna ha nem. Főleg mert egy jógán voltál baszod, egy JÓGÁN, hát ez legalább annyira fura, mintha nem is tudom... egy lány halál komolyan elmegy egy amerikai foci edzésre és halál komolyan beáll.
Legalább is ehhez tudná hasonlítani hirtelen, hogy WTF érzésük lehetett mit keres ott egy hapsi. Aztán jön szóba Sammy pasija és naná hogy szaval... csak les rajta. Neki megszokhatatlan, hogy barátja random szavalásba kezd.
-Ehhhhm.... a szenny szó nem valami romantikus, de ja, mutasd, elvégre neki írtad nem?
Így első hallásra a vége neki kissé furcsa, de ez nem jelenti hogy rossz lenne, csak ez a hirtelen szavalás kizökkentette.
-Nyeh, viráglelkű vagy mint a bátyád...
Csóválja a fejét elmondóan, de vigyorog is. A valagrés biztos tetszene Quennek is.
-Öcsém... ha emiatt elhagy akkor csak a szex miatt volt veled bĐszod, jobb is ha elhagy. Már akkor, ha nem dugni jártatok eleve össze, mert akkor cinkes. De mivel Te ilyen romantikus lélek vagy, nem lenne jövője a kapcsolatnak, vágod.
Szerinte a szex kell, ha nem működik és nem lehet javítani rajta az hosszútávon baj.
-Nem, lányos nem vagy csak olyan... nem is tudom hogyan fogalmazzak... finom a lelkivilágod, mint a lányoknak szokott lenni, de küllemre meg egyebekre nem vagy lányos. De a nővéred meg pasis baszod, mintha a kibaszott haverom lenne, nem... egy nőszemély. Érted... de küllemre baszottul csajos, meg vagány csajszis, de nem cicababa benyomásod lesz amikor megszólal, veled ugyan ez, nem leszel egy tipikus pasis... pali. Na de érted nem?
Úgy sejti nem, de talán mégis rájön, nem tartja lányosnak a szó klasszikus értelmében. Aztán egy másik furán kilógó példa Collinséknál: Stan.
-Szerintem ha vannak is leszarja őket... olyan az a pasi mint egy droid. Minek titkolná az érzéseit? Mi lenne az értelme? Buzis? A testvérem vagy baszod, azok néha szoktak nem?
Rázza a fejét, de nem kell sok, megölelgeti, érezteti, nem undorodik, miért is tenné? Semmi sem változott igazából.
-Jah, mert a gyerekkorom könyvsorozata, azzal a könyvvel nőttem fel! Ahh... már mondtad, levendula mágus...
Ez neki kezd nyálas lenni, de még nem kér ágytálat felfogni a többlet nedvességet.
-Szard le a világot, tudod nem csak a vécébe kell szarni, hanem mások véleményébe is néha. Ez a Te életed, ha neked egy pasi kell ahhoz hogy teljes legyen, ámen. Valaki bárányokkal csinálja a legelőn, mégsem lövik agyon.
Pedig az érezhetően undorítóbb meg szegény tehetetlen bárányok...
-Pontosan, Te kellettél neki, ennyi. A menőség meg relatív. Egy WoW függő csajnak a bátyáid rém unalmasak lennének, míg mondjuk a leggyíkabb arc a volt osztályodból, aki betéve tud minden szart belőle lenne az istenkirály számára...
Von vállat jelezve, ez is baromi relatív tud lenni. Emiatt is mondja, f.szság hogy meg lesz unva a másik.
-Az kérdez jókat, aki figyel és valóban érdeklődik. Meg a kérdés önmagában nem fontos, az a lényeg, meg is jegyzi-e amit mondasz.
Sokan ezt elfelejtik, nem elég nézni úgymond, látni is kell elv működik ebben is.
-Jó, akkor csak kicsit iszunk!
A kicsiből mindig sok lesz, de ezt nem teszi hozzá. Ám a Quenes felvetés miatt viszont lehet tényleg egy pohár lesz belőle.
-De, ha neked jól esne, hogy ott lebzselek a háttérbe, nem gond. Quen úgy is tudja, hogy nincs bajom a buzikkal, Ő viszont eléggé f.sz tud lenni... de Te az öccse vagy, az más, nem a pasi aki majdnem elszedted a csaját annak ellenére hogy homokos vagy baszod!
Röhög fel, mert ez szerinte olyan vicces, de direkt komolyságot erőltet magára és jelzi az ujja szájra tételével, hogy sssh, ez titok, nem hallottad.
-Ha akarod, persze, hívjuk.
Mondjuk a kanapéja még mindig botrányosan kényelmetlen alvásra, mert túl keskeny és Sammy mégiscsak meleg az ég szerelmére, de túléli, hogy együtt aludjanak az ágyban, végtére is nem fognak egymáshoz érni...
-Ahmmmm... ez elég nehéz. De lehet jobb lenne, igen. Mert ha előbb mondod meleg vagy, nem hallja meg van is valakid, sőt, lehet fel sem fogja, hogy ez már bizonyított. Ha ellenben azzal kezded, találtál egy álompárt magadnak, aki kedves, meg figyel rád, meg mittom én, ott nyálazz kicsit, érezze komolyan tetszik neked, akkor utána elmondhatod, hogy Ericnek hívják és állj meg, hogy felfogja, összetegye. Ez nem recept a sikerre, mert Te és Stan eléggé achilles sarkai vagytok a bátyádnak, de szerintem így talán könnyebben felfogja, ez komoly. Végtére is én is úgy realizáltam mikor láttalak smárolni eggyel.
Von vállat, az nem volt valami kellemes látvány, nem erőltetné, hogy előtte csinálják, de nagyban hozzájárult ahhoz, hogy belássa: ja, meleg a mi kis Sammynk.
-Ne izgulj, vázold a tényeket, mert azok. Quen imád Téged, aki megpisszen, hogy valami nem jó letépi a fejét. Tök nyolc ki az illető.
Vigyorog, elvégre nem olyan régen ő is tapasztalta. Hoz piát, töményebbet, egy-egy fél pohárral, hogy beosszák, az üvegről lemondott a holnapi beszélgetés miatt. Felszalad mosolyogva a szemöldöke, hogy a 'melegekre mi?'.
-Ám legyen, meg arra, hogy így több csaj marad nekem!
Löki finoman vállba a vállával, de iszik Sammyre, érezni inkább rá iszik, mint a többi melegre, de sebaj.
-Igyál még, még!
Dönti a pohár alját, még pár korty csusszon le.
-Aztán hogyan jöttetek össze? Közölte jó a segged, nincs-e kedved járni egy kört és smárolni?
Nem tudja elképzelni a szitut, persze lehet addig jó neki, de ha már így benne vannak, miért ne? Legalább Sammy is kibeszéli magából, biztos jól esne neki valakivel erről is dumálni, bár aztán kitudja. Ha nem, úgy is váltanak témát, közben esznek úgy is, ha mást nem, a rágás halk csámcsogó moraja kellemes alapzaj lesz.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Dec. 28 2016, 20:18

- Tudom...és nagyon rendes volt tőle. Hát...igen, lehet, hogy furcsa volt, biztos meglepődtek, erre nem is gondoltam, csak zavart, hogy néznek. Nem szeretem.
Elvörösödik, mikor elmondja a verset, érzi ez nem olyan jó, mert nincs a másik elragadtatva.
- Mert szennyesnek éreztem magam valami miatt...de nem, azt hiszem inkább majd egy másikat
Mered elgondolkodva maga elé, enyhén elmosolyodik viráglelkűségén. Kicsit vállatvon, Quent nem tartja annak, inkább kifinomultnak. Sóhajt majd biccent.
- Vágom...igen én nem szexen alapuló kapcsolatot szeretnék, úgyhogy igazad van, csak nekem annyira lehetetlennek tűnt, hogy valaha is kapcsolatom legyen, ő most tényleg tetszik, nem akarom elszúrni...és nagyon rossz lenne, ha valami mégis elromlana valahogy
Össze is rezzen már attól felfordul a gyomra, ha belegondol. Már ép felhősödik el a tekintete, hogy igenis Leo összegzése alapján ő lányos, de a Tina példa elgondolkodtatja.
- Hát ő elég kemény lány, mintha fordítottak lennénk, de nem érzem magam lányosnak és szerintem ő sem érzi magát fiúsnak és hidd el tud nagyon-nagyon lányos lenni. Akkor ezek szerint én is tudok nagyon fiús.
Nem tudna saját példát mondani, de Tina gyakran ölelgeti, nyunyurgatja őt, az nem férfias, s volt már tanúja egy-két hódításának is, sőt az is borzalmasan lányos, ahogy Leoról áradozik, kicsit meg is bicsaklik a szemöldöke, hogy a fiú úgy beszél róla, mint egy haverról.
- Nem tudom...néha az az érzésem te jobban ismered.
Ő nem nagyon érti Stant, csak tudja, hogy van közte és Quen között az a fura kapcsolat. Végül csak megölelgeti Leot és ez most jól esik neki, megkönnyebbülten fújja ki a levegőt.
- Kösz...igazad van, kicsit paranoiás vagyok.
Rástresszel erre a meleg dologra. Mosolyog azon, hogy Leo mennyire szereti a Harry Pottert, aztán álmodozva félrenéz, ahogy visszaidézi azt az illatot... A szaros hasonlatnál elképedve pislog, a bárányokon aggódva néz.
- Jaj ne, szegény bárányok és el se tudják mondani. Hát...igen, csak ezt nem olyan könnyű alkalmazni, mármint a gyakorlatban, figyelmen kívül hagyni.
Próbálgatja magyarázni, hogy oké, nem érdekli, de a megvetés rosszul esik neki, akkor is, ha ismeretlenektől kapja.
- Hát jó...igazad van, tetszem neki, különben nem akarna.
Fújja ki a levegőt vöröslőn mosolyogva.
- Nekem érdekes volt, hogy sokat kérdezett, remélem megjegyezte, nem tudom...de úgy tűnt, figyel.
Mondja csendesen. Bólint a kicsit ivásra, nem nagyon merne túlságosan berúgni. Csak néz, amikor Leo kineveti Quentint, meg lefaszozza.
- Néha te is elég csúnyán kineveted, szegény... nem is tudtam, hogy ez történt. Remélem nem haragszik a melegekre, kérlek legyél itt, te már tudod és olyan jól érvelsz és nem is tudom...igzulok, de nem lesz fa...úgy értem undok, remélem, nem is tudom mit csinálnék
Néz maga elé kétségbeesetten. Aztán átgondolja, biccent.
- Jó, köszönöm, akkor először róla mesélek, aztán elmondom, hogy férfi...
Mondja kissé akadozva, látszik tényleg nagyon izgul.
- Igen....elég védelmező, de szeret, igazad van, ha szeret el fogja fogadni és majd bemutatom, örülni fog Eric különben is nagy rajongója.
Összenevet Leoval sokatmondóan, ha a férfi is viszonozza. Felemeli a poharat, nagy levegőt vesz, aztán felhajtja, bele is szédül, de legalább isznak rá és Leo nőire.
- Téged nem kell félteni a nők terén
Veregeti hátba, bólogat, hogy iszik iszik, a következő pillanatban már szédül is és kacagósabb lesz.
- Húú, hát éppen étteremben voltunk és félreérthetőt mondott, arra célozva, hogy ő meleg és tetszem neki, de én akkor már éreztem valamit és azt hittem arra gondol, én vagyok meleg és tetszik nekem. Ettől nagyon megijedtem és elszaladtam sírva. Lehet ezért gondolják, hogy lányos vagyok? Na mindegy
Folytatja nevetősen, kipirult arccal, kissé billegve.
- Utánam jött, de alig bírt, nagyon nincs kondiban, hahaha, aztán kiderült mi van és...tisztáztuk a dolgot és megvigasztalt, hogy nehéz melegnek lenni, de ő majd segít átvészelni és irgalmatlan jó volt vele a csók, mintha tűzijátékok robbantak volna bennem és még aznap felmentem hozzá és imádom az illatát, meg ahogy beszél, aztán befeküdtünk az ágyba és a kezével rámarkolt a férfiasságomra, húzogatni kezdte a bőrt, tudod, mintha magadnak csinálnád és csókjai angyalfények voltak a bőrömön...
Nem, nem biztos, hogy jó ötlet volt az ital, dől belőle a szó, elfeledkezik magáról és csak mondja...

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   Szer. Dec. 28 2016, 22:47

-Ki szereti ha bámulják? Szerintem kevesen... csak a ripacsok.
Veregeti hátba, hogy ez nem furcsa, nyugalom.
-Áh! Hát de Ő akkor jobban fogja érteni, mutasd csak. Én amúgy sem értek annyira a versekhez, tudod.
Inkább a regényekhez, novellákhoz, a vers neki sokszor elvont, túl tömör. Vagy sokszor kell elolvasnia, hogy igazán befogadja.
-Sam, általános jó tanács, hogy akkor cseszed el, ha rágörcsölsz. Ismerkedni akarsz nem? Ismerkedj. De azt nem lehet görcsösen.
Az egész mimikája és gesztikuláció azt sugallja, hogy csak lazán, keep calm, relax.
-Pontosan. Szerintem sem vagy úgy lányos és Ő sem úgy fiús, hát csajszis. Na de ha érted, akkor okés, jó vagy így.
Ez volt a lényeg az egészből, áldja Tinát, hogy ilyen, remek példa lett belőle.
-Kicsodát? Stant? Pf, jah, hát elfelejted kiskoromban mikor átmentem Q-hoz még hazalátogatott, de... Ő az egyetlen tapló Collins komolyan. Túl magának való azt hiszem. Mindegy, nem kedveljük egymást, így is marad.
Akkor is ha most szívességet tesz neki, mert ennyitől nem váltja meg a csávó a világot.
-Kicsit?! BĐszod... de megértem, ellenben ha valaki azt mondja Te kis hülye buzi, mondd neki vissza köcsög hetero! Nem fogok megsértődni, de az illető tuti meglepődik!
Vigyorog, meglapogatja még egyszer Sam hátát, hogy hajrá, vállalja fel.
-Hát de kinek mi köze hozzá?! Szard le. Gondolod engem érdekel ki mennyire tart bunkónak? Kicsit sem. Ti mások vagytok, de most bárki más földi halandó... hol nem szarom le?! Sam, meg kell tanulnod nem kifele élni, hanem befele, ha meleg vagy, buzulj, persze ésszel, ne zaklasd a magamfajta heterot, és ennyi.
A bárányok hallgatnak-ra nem reagál, csak vigyorog magában rajta, nem tudja Sammy meg merte-e nézni egyáltalán hogy értse.
-Ez a lényeg, több önbizalmat! Hogyan várd el, hogy imádjon, ha saját belátásod szerint szar vagy? No szóval az ilyeneket sürgősen felejtsd el, a lányok reakcióból pontosan tudom, hogy jó palinak számítasz, szerintem ez az Eric is így van vele. Nem hiszem, hogy nagyon másképp működne, csak mert meleg.
Ez egy buzdító szöveg akart lenni amúgy, igen.
-Hamar kiderül ha nem, mert újra megkérdezgeti. Volt egy ilyen csajom, hú de idegesítő volt... érted teszem azt találkoztunk szombaton, elmeséltem, hogy versenyzem, íjászkodom, meg halakat tartok. Egy hét múlva találkozunk, kajak ugyanazokat megkérdezte és rácsodálkozott, hogy tényleg tudok íjjal lőni? Versenyzek is, azta! Hát mondom bĐszod, aranyhal effekt? Na szia, tudod, hogy nem bírom a buta nőket..
Meséli gesztikulálva, előadva csajosabban a vonatkozó részeket, majd (kb mint az aláírásban) mutatja, hogy mi az isten, WTF?!
-Hát ha hülye... bárkivel megteszem, de nem is sértődöm meg ha visszakapom.
Vigyorog kajánul tovább, hátha Q ilyen, ilyen, mit tesz isten, kiröhögi.
-Nem lesz f.sz nyugi, beoltom meredeken, ha az lesz. Hát, szerintem kissé homofób lett, de bĐszod, az öccse vagy az más, hát nem vagy olyan ferde, hogy félnie kelljen, rámozdulsz vagy hasonló f.szságok. Nem lesz baj, itt leszek, haza terepen leszek, belenyomom a fejét az akváriumba, hogy suttyó paraszt lesz. Relax, megoldjuk okosba.
Mosolyog magabiztosan, hogy nem lesz gáz, igyon, egyen a másik, holnap túl lesz ezen is.
-Japp, meglátjuk, de mindegy, a végeredmény a lényeg, de nem leszel egyedül, szóval csak magabiztosan, oksa?
Kicsit rámarkol a srác vállára, hogy nah, szedje össze magát, ne izguljon előre.
-Kajak? Rajongója? BĐszod de elvont pasid van! Művészfilm buzi is?
Nevet, de int, hogy csak csipkelődik, bólogat bőszen, hogy ez jó, ez jó, ez hasznos meg előny.
-Aztaqva...
Nevet elismerően, hogy felhajtotta a másik a piát, az kábé három normál adagnak felelt meg kocsmai szemmel, de most nőtt Sam a szemében.
-Remélem, be is baszna ha félteni kéne!
Röhög, ő is lehajtja a piát, de ő edzettebb.
-Hát.... esélyes öcsi. A lányok futnak el sírva...
Mondja elnézően, összepréselt ajkakkal bólogatva. Aztán egyre inkább kiül valami pánik a fejére, hogy bassza meg túúúmácsinformésön ember!!! De késő és bánja hogy nem hozta a piás üveget.
-Ööö... ehm. Ahhoz képest, hogy még csak randi sem volt belejöttél öcskös a dologba... És nem volt szex? Érdekes. Na nem akarok beleszólni, de szerintem hamar meglesz az is. Gondolom, hogy rámenős faszi lehet. De... őőő... hát... büszke vagyok rád!
Bokszol finoman a vállába, mert igyekezett kizárni minden necces infót, nehogy elképzelje, de ha lány csinálta volna más lenne az egész, sutyiban inkább erre gondolt, meg a lényeg az úgy is, hogy már nem egy töketlen nebáncsvirág a másik.
-Ha lány lenne azt mondanám térdeltesd magad elé, mert az az igazán irdatlanság, nem a kézimunka, de ezt végképp nem akarnám hallani bĐszod!
Nevet, de örül, hogy benne is van pia, segít megerőltetnie magát, hogy Sam kibeszélhesse, mert úgy sejti Tina és Quen erre biztos nem lesznek kíváncsiak, bedob hát most ő a közösbe a tegyünk Sammyért perselybe.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: "Quen tudja?" Sammy/Leo   

Vissza az elejére Go down
 

"Quen tudja?" Sammy/Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-