Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Ápr. 26 2017, 22:06

Viszonylag hamar visszatért az egyetemi életbe. Egy hetet persze kötelezően pihent otthon is, de az egyébként munkamániás Quentin nem bírta sokáig távol tartani magát az iskolától és Suzytól.
A nő volt nála a kórházban is, s Quentin testvérválságai és a megrázkódtatás közepette főleg rá támaszkodott. Sammyt mesélte ugyan, de csak a meleg részt, valamint hogy megütötte, úgy tűnt csak ezért van lelkiismeret furdallása, a Stannel való összeveszést viszont nem részletezte, csak említés szintjén mondta, hogy még a kórházba se ment be hozzá. Kiábrándultabb és komorabb volt a napokban, de mivel kényszeresen nem akarta, hogy Suzy agyára menjen a rosszkedve, ezt a nő nem érzékelhette. Arról nehezebben és akadozva beszélt, hogy megütötte az öccsét, hogy meleg a srác és Stant egyszerűen hidegen hagyja, de igyekezett vidámabb vizekre terelni a témát.
Amint jobban lett, elvitte vattacukrozni, voltak moziban és éppen a legújabb programon töri a fejét, ami lehetne az 5D-s vetítés, amikor hirtelen kinyúl érte egy kar az egyik folyosókanyarban. Meghökkenni sincs ideje, nagy, sűrű, szőke lobonc tolakszik a képébe.
Éppencsak levegőt vesz a lány, az egyik diákja, mint azt homályosan érzékeli az első sokk után, hisz nemrég támadták rá. A jelenség elszántan szorongatja a karját.
- Tanár úr...ma hallottam! Nem tudom mit csináltam volna, ha elveszítem a tanár urat....
Nyögi. Nagy, könnyes szemekkel kapaszkodik a karjába. Az első megrázkódtatás után szeglény Quen levegőt vesz.
- Amanda, ugye? Kérlek...
Tolja el, de a lány megveti a lábát és lendületből ráveti magát a férfira és mielőtt Q kettőt pislogna száját erőszakosan nekinyomja az övének.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Ápr. 26 2017, 22:40

Nagyon megijedt, mikor valami Leopold nevű férfi felhívta, hogy mi történt, először azt sem tudta kicsoda, mire leesett neki, hogy Quentin barátja, szóval AZ A Leopold. Megkérték, hogy vigyen be valami kaját meg pár alapvető dolgot, ruhát majd ő visz másnap Quentinnek, csak mindenre nincs ideje... Suzy persze kapkodva, de mindent összeszedett és vett általa finomnak vélt kaját is, túl ideges volt főzni. Szóval amíg Leopold elvolt ő boldogította Quent. Szomorúan hallotta mi történt a testvérekkel (ez magyarázta miért nem őket hívta Leopold), de próbálta vigasztalni, hogy ilyen testvérnek lenni, összekapnak, majd kibékülnek, így megy ez. A pofonra nem mond inkább semmit, azt nem tartotta jó dolognak, de már nincs mit tenni alapon csak simogatta Quen karját. Inkább próbálta előadni magát, hogy mik történtek, de persze csapongott, kihagyott pár gondolatmenetet, amitől zavarossá vált az egész, de nyünnyögve mindig oda lyukadt ki, hogy úgy örül, hogy nem történt nagyobb baj. Jól össze is puszilgatta, néha nem túl finomra sikeredve, de akkor is csak szabadkozott, hogy túlzottan ragaszkodik Quentinhez, nincs mit tenni.
Megkönnyebbült, mikor elmentek újabb randira, hogy Quen jobban van, a vattacukornak különösen örült, elbohóckodott vele evés közben, Quent is összekente, de nem is ő lett volna ha nem...
Ezek miatt úgy gondolja minden rendben, de a munkahelyen nem híreszteli, visszafogott Quennel, hogy ne legyen pletyka tárgya, azt nem szeretné. Persze attól még sokszor találkozik vele, ha teheti vele ebédel és hasonlók, most is épp csak úgy meg akarja lepni. Messzebbről már kiszúrta, csak pici lemaradt az egyik kolléga miatt. Mire utoléri Quent épp arra eszmél fel, hogy Quentin csókolózik az egyik diákkal. El is képed, hogy komolyan? Ez komoly? Csak így? Tudja jól, hogy Quentin népszerű a lányok körében, hogy sokan csak azért veszik fel az óráját, hogy lássák, ezt még Sebastian is mesélte neki egyszer viccelődve, de azért ez... Be is könnyesedik a szeme, hogy hamar lecserélték... vagy sosem volt egyetlen? Előbb egy férfire cserélik, most egy diákra...

-Ezt otthon kéne Mr. Collins, nem gondolja?
Csattan fel, hogy mit képzel magáról a férfi, de már sarkon is fordul és nyeli le a könnyeit, luxus lenne sírni, főleg hogy egy óra múlva órája lesz, be kellene ülni, nem kéne kihagynia a vizsgák előtt, kell a doktorijához. De nem bír gondolkodni, törli az arcát, ez most szíven vágta.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Csüt. Ápr. 27 2017, 20:28

Minden olyan gyorsan történik, hogy meghökkenni sincs lehetősége, de a száját is csak meglepetésében nyitja el. 
A következő pillanatban már tolja is el a lányt, néz rá a legmélyebb megdöbbenéssel szemeiben. Szólni akar, de egyelőre arra sem képes, csak lefogja a két karját. 
- Ezt mégis hogy?
Morranja, ezzel egy időben meghall egy másik hangot is. Félretolja a lányt, nem bántalmazólag, mégis határozottan.
- Suzy én nem...nem csináltam semmit.
Nyögi első zavaraodottságában megszédülve. Mikor meglátja a könnyeit csak méginkább meghökken. A lány kapna megint utána, de ő fürgén kikerüli és Suzy után rohan.
- Suzanna, várj! Egyszerűen letámadott. Esküszöm. Hirtelen ott termett, nem is tudtam kikerülni. Vagy azt hiszed? Komolyan azt hiszed valaha is megcsalnálak? És éppen egy diákkal a folyosón?
Kapja el a karját és forgatja határozottan maga elé, ha menekülni próbálna. Forog vele a világ. Alighogy felfogja mi történt, olyan hirtelen jött az egész. Semmit nem tudott rá még csak reagálni se. Nem is nevezné csóknak annyira nem viszonozta, csak hogy egy lány az órájáról megpróbált rászállni. Suzy nem hiheteti azt, hogy csak úgy megcsalná, hogy ennyit ér neki, vagy hogy ő maga ilyen lenne. Képtelenség...

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Csüt. Ápr. 27 2017, 20:47

Nem látja a könnyei miatt mi is történik pontosan, a látvány, hogy Quentin egy diákkal csókolózik teljesen lesokkolja, ott is hagyja őket, mert akar annyi méltóságot magának, hogy ne a folyosón csapja ki a hisztit. Emiatt csak felciccen, hogy mekkora baromság már hogy nem csinál semmit, legalább lenne benne annyi, hogy kimondja bocsánat. De csak szembefordul vele már sírva, hisztérikusabb hangon, hiába nem akarja.
-Igen! Mégis mit akarsz, hogy ne higgyek a szememnek?! Hülyének tartasz?! Látom, hogy csókolózol, legalább lenne benned annyi, hogy bevalld elrontottad! Hogy tehetted... mikor Joshua is tesztnek használt melegségére, meg Mike is elhagyott valami kollégájáért 8 év után hogy már kavart vele ki tudja mióta!!! Te 8 hónapot se vártál, igazából legyek hálás mi?! Legalább csináltad volna úgy ne jöjjek rá... mindenki azt vágja a fejemhez, hogy mennyi lány szerelmes beléd, ostoba voltam, ha azt hittem nem kell ezzel foglalkoznom... de akkor is bánt! Mikor én még attól is féltem, hogy kettőtökkel egy időszakban menjek randira is! Miért vagyok ilyen szerencsétlen...
El kellett volna mennie a liftes supermannel aznap éjszaka, lehet bejönne neki ez a szabadság dolog, de így... próbálja elfojtani a haragját, a sírást is, ahogy a szájára tapasztja a kezét de nagy kövér könnyekben hullanak a könnyei, hogy megint dobják, pedig ebbe a kapcsolatba igyekezett nem korán beleélnie magát, de hiába. Minden hiába. Persze fel sem fogja, hogy Mikeról Quentinnek direkt nem mesélt sokat, mert ha idővel is, de rájött, ez nem jó taktika, ha fiút akar magának. Főleg, hogy Mikeon már túl is tette magát.


_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Pént. Ápr. 28 2017, 11:23

Megrökönyödik a nő könnyeitől, de a következő pillanatban már nagyon komoly és szuggesztív arcot vág.
- Akkor azt is láttad, hogy rám ugrott és én eltaszítottam? Vagy ha olyan jól láttad, hogy én nem csókoltam vissza és eltaszítottam? De nem rontottam! Ezt nem... Azt hittem...kettőnket nem tudom. Mindig mondtam, hogy Mike egy pöcs
Acsarogja.
- De én nem rontottam el, nem is ismerem ezt a lányt személyesen, fel sem fogtam mit csinál, nem láttam előre mire készül és akár hiszed akár nem, megrázott basszus!
Emeli fel a hangját ő is. Sejti, hogy nem maradnak majd el a pletykák róluk a közeljövőben, s azt is meddig titok még, hogy ők együtt vannak. Már ha együtt lesznek...
- De nem csináltam semmit senkivel, pont én? Velem is ez történt, engem is átejtettek már... és különben is mikor? Szerinted lenne időm egy szeretőre? Néha úgy érzem, rád is alig van... Vagy most, hogy balesetem volt? Komolyan ilyennek hiszel? Ki szerelmes, ugyan már. Vagy pedofilnak nézek ki? Mert számomra ezek kislányok, mindig is mondtam.
Sóhajt, látja a nő nagyon sír, megfogja a karját.
- Kérlek Suz...nem arról volt szó, letámadott... Nem nem hiszed?
Persze az komoly gond lenne. Igaz, hogy nagyon félreérthető a helyzet, de hogy kicsit sem bízzon benne. Ráadsul hogy bizonyíthatná? Vajon mit mondana a diák, ha idehívná? Nem biztos benne, hogy javítana a helyzetén. Nem hiszi el megint mibe keveredett, hogy most az utolsó emberi dolog az életében a párkapcsolata is veszélyben van. Páni félelem tölti el, próbálja magához húzni a nőt.
- Kérlek...tudom, hogy úgy tűnt, de én nem, nem soha!

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Pént. Ápr. 28 2017, 23:32

-Persze, hogy eltoltad, hát láttad, hogy látom...
Azaz gondolja, vagy már maga sem tudja. Mike-ra csak legyint, nem akar róla beszélni, csak mérgében hozta fel. De most arra sem képes figyelni, ne legyen jelenet ebből, mert ő mégiscsak egy doktori hallgató, Quentin meg egy tanár. Lehet nincs semmi közös az óráikban, de ettől még gond lehetne belőle... mégsem képes visszafogni a könnyeit.
-Hát lehet rám ezért nincs...
Makogja két szipogás között, mert tény, hogy a férfi nagyon elfoglalt, de nem akart a nyakán lógni soha, bizonyos embereknek kell tér, Suzy is ilyen, de most összezavarodott.
-Ahh... de elég csinos.
Néz aggódva a lány irányába, mert szőke is, csinos is...
-De mi oka lenne csak úgy letámadni? Egyáltalán honnan venné a bátorságot és miért csinálná minden ok nélkül, hogyha semmi közötök egymáshoz?
Nem húzódik el, de igenis magyarázatot követel, mert abban nincs semmi logika, hogy csak úgy betámadta egy diákja (hiába történt pont ez.)
-Akkor magyarázd meg! Miért hagytad egyáltalán? Én nem hagynám egy férfinek sem hogy megcsókoljon, mikor nem volt senkim sem hagytam csak úgy...
Ez mondjuk igaz, annak a rasztahajú jóképű férfinak sem hagyta, hiába gondolt rá titkon.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Május 10 2017, 20:55

Hevesen rázza a fejét.
- Nem láttam, hogy látod és én magam se nagyon fogtam fel, automatikusan eltoltam
Magyarázza hadarva. Hirtelen nagyon megijed, mert minden romba dőlni látszik, nem hiszi el, hogy ez egyszerűen megtörténik vele. Suzy sír, a fejéhez vágja, hogy nincs rá ideje, pont...mint az exe. Nem is tudna elképzelni magának szarabb és kínosabb pillanatot. Próbálja tartóztatni a nőt, megfogni a kezét, egyre jobban sápad.
- De...igyekszem, annyira igyekszem
Kicsit megakadnak itt a szavai, mintha elnyelné őket az ádámcsutkája. Érzi, hogy nehézkesebb levegőt vennie.
- Nem is, nem is láttam, csak csillagokat láttam.
Mert akkora sokként érte. Persze érzi ő is, hogy hülye szitu és nehezen meséli be. Hajába túr, próbál levegőt venni. Miért érzi ócska kifogásnak minden mondanivalóját? Ugyanakkor...semmit sem csinált!
- Nem...nem tudom. Tényleg nem tudom. Kérdezzük meg tőle
Komolyan, egy elkeseredett pillanatban megfordul a lány után, de hirtelen nem bírja kiszúrni.
- De nem hagytam! Azonnal eltoltam, amint eljutott és el sem jutott igazán. Képtelenül gyorsan történt, nem, nem esküszöm! Tudom, hogy kifogásnak tűnik minden, amit mondok, hallom mennyire hülyén hangzik, de...komolyan kérdezzük meg, esküszöm csak úgy jött. Gondolj bele, előállék ennyire undorító és ócska kifogással? Úgy ismersz? Azt hittem határozottnak gondolsz.
Bár most ő sem érzi magát annak. De mi legyen? Suzy elhagyja? Volt egy hülye pillanat és ennyi volt? Elég durva szorongás tör rá, a baleset óta először, de nem látszik annyira, inkább csak verejtékes vergődésnek tűnik a produkciója.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Május 10 2017, 21:29

Hüledezik, dohog, még mindig értetlenül áll a dolog előtt, mert akkor is rémesen furcsa az egész be kéne látnia...
-Tudom, de ha kiderül rám azért nincs mert nőzöl az... duplán fájna érted? Mert én annyira próbálok igazodni hozzád, mert nem akarok rád akaszkodni, pedig én sokkal-de-sokkal több időt is szívesen töltenék veled, de hát...
Löki a kezét a diáklány felé, hogy hát ha erre megy el a férfi ideje ugye...
-Csillagokat? Nem fejbe vertek, hanem lesmároltak!
Ütögeti finoman a saját fejét, hogy ettől lát csillagokat az ember, mi akar ez lenni?
-Szerinted végig akarta ezt hallgatni? Rég elment...
Törölgeti a szemeit, hogy ne legyen annyira könnyes, de azok csak gyűlnek és gyűlnek elfátyolozva a látását.
-Annak gondollak... de ez most határozottan rosszul esett és határozottan hülyén jött ki.... Akkor nincsen semmilyen... hüpp... szőke barátnőd még egy tucat? Legalább is Ő... Nem akarok osztozkodni...
Bújik a másik karjaiba, hogy öleljék át, mert sír és egyrészt akkor így nem látják annyian, másrészt jól esne neki, hogy akkor nincs dobva mégse.
-Nem csalnál meg ugye? Ha már nem tetszem mondd meg és szakíts, komolyan, de ne csalj meg, jó? Az olyan megalázó...
Néz rá nagy könnyes szemekkel, hogy ugye nem tenne vele ilyet a másik. Próbálja belélegezni a jellegzetes Quentin illatot és megnyugtatni magát, hogy olyan bénán magyarázkodott a másik, hogy talán tényleg csak ő élte meg azt a pár másodpercet perceknek.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Május 10 2017, 21:54

Látszik tekintetén, hogy ez eléggé bántja. Ez volt az exével is, ez roppant kényes téma nála. Nagy levegőt vesz, bár zavarosabb a tekintete.
- Értem. Én is...én próbálom
Elcsuklik a hangja, kicsit bámulja a földet. Ez kell, hogy összeszedje magát. Sápadtan pillant föl ismét.
- Tudom, de fel sem fogtam és nem volt kellemes...
Vörös és bár fókuszált kezd szerteszaladóbb lenni a tekintete. Keresi Amandát is, de nem látja. Visszapislant Suzanra, eleve nagyon bántja, hogy megríkatta, ő sincs éppen biztos érzelmi talajon. Megöleli, fájdalmas arckifejezését hajába fúrja. Jobbjával lágyan simogatni kezdi, miközben mélyen belélegzi illatát.
- Tudom és sajnálom, egyáltalán nincs és nem is jönnek be a szőkék...
Ha már itt tartunk, az előző nője is barna hajú volt. Maximum Leonak játszanak az aranyfürtűek. Csókolgatni kezdi a haját, nyakát, mindenhol ahol éri tekintet nélkül arra hol vannak.
- Egy darab se...
Nyögi, majd eltartja magától Suzyt, hogy komolyan és mélyen nézzen könnyes szemeibe. Ujjával, ha engedi, ellopja könnycseppjeit, másik kezével zsebkendő után kutat.
- Nem, komolyan gondolom veled. Nagyon komolyan...ezértis szeretném megbeszélni, hogy úgy érzed, kevés időt töltök veled. Az előző kapcsolatom is emiatt ment gallyra, sőt...miattam, azt hiszem miattam... Nem csak hogy tetszel, Suzanna én...
A következő pillanatban vállal belé ütköznek. Megrezzen, egy pillanatra hátrafordul és visító öreghang éri utol.
- Megálj némber mire vetemedel!!!
A médiatörténet professzor csörtet feléjük nagy elánnal, vöröslő fejjel. Mire észbekap Suzyt már elszakítják tőle, mégpedig erővel és a szőke, vihogós Amanda az. Vet rá, Quentinre egy kihívó pillantást, aztán nevetve elhadarja Suzynak:
- Ó, amióta megláttalak, tudtam, hogy az ég leszbinek teremtett!
Azzal ugyanúgy lekapja a nőt, mint annak előtte Quentint. Erőszakosan megcsókolja a fiatal tanárnőt. Beéri őket közben a visító professzor is.
- Ezért eltanácsolom! Micsoda merénylet az iskola tanárai ellen! Hogy mer csak úgy csókokat osztogatni! Nem elég, hogy nekem javakorabeli férfinak, de még a hölgyeknek is!

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Május 10 2017, 22:20

Kiakasztóan együgyűen fogalmaz a másik, hebeg és mintha nem is próbálná megmagyarázni. Vagy nem is tudja, minden gondolata teljesen összekuszálódott.
-Mit nem lehet egy csókon felfogni...
Nyekergi, mert nem érti a férfit jelenleg kicsit sem, de lehet jobb is. Inkább odabújik, jobban jár.
-Az jó... nekem... hülyén áll.
Egyszer befestette, de katasztrófa volt, annál már a fekete is jobb volt. De csak hüppög pár sort, nyugtatja magát, hogy Quentin csak lassú volt és béna, hogy nem utasította el kapásból a lányt, de megtette volna.
-Jó... ne is.... akkor kiheréllek ám.
Törli ő is a szemét míg vékonyabb hangon benyögte a fenyegetést, de elfogadja a zsebkendőt, hogy megtörölje az orrát.
Már válaszolna, hogy nem ezzel a gondja, mire majdnem elesik, de megfogják és lekapják, arra felnyög és tolja el, törli a száját és undorodó fejet vág.

-Te kis utolsó...
Ragadja meg a szőke fürtöket, mert nem tudja miért haragos jobban, hogy lekapta Quentin vagy hogy őt, lány létére.
-Ha még egyszer megcsókolsz esküszöm kikaparom a szemed... Menjél valami meleg bárba vagy tudom is én hol gyűltök össze, ha már nem bírod, de a heterokat hagyd ki...
Sziszegi, mert úgy fest a Quentin iránt érzett döbbenete is dühbe sűrűsödött a lány fele és amúgy is komolyan vette senki meg ne csókolja, ha fiú ha lány. Ha a tanár utoléri őket, akkor szó szerint átadja, de immár ideges, hiába látszik előbb még sírt.
-Vigye innen tanár úr, mert nem állok jót magamért... fertőt csinál az intézményből... Nem kisiskolában vagyunk... szerintem drogozott tanár úr, kérem nézesse meg... Te meg gyere velem!
Ragadja meg Quentin kezét és elvezeti valami üres terembe messze innen, mert teljesen kiborult.
-Megcsókolt az a nő! Mert hogy téged megcsókol még hagyján, téged minden nő megcsókolna, de engem hogy volt mersze?! Undorító! Én próbálok olyan toleráns lenni velük, de tényleg de ez... ez... fúj...
Dörzsöli a száját, mert lehet nagyon toleránsnak tűnt a meleg témával kapcsolatban de eddig bírta titkolni, hogy ki van tőlük...

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Kedd Jún. 27 2017, 22:18

- A sebességet
Tényleg észhez sem tért rendesen, de hiába mondja, kicsúszik a kezei közül az irányítás.
Csodálkozik, hogy nem utasítja el az ölelését, megpróbálja összeszedni magát és babusgatva ölelgeti.
- Így vagy gyönyörű, barnán
Nyugtázza kissé zümmögve, csókot lehel a homlokára.
- Azt elhiszem és félem a golyóim
Zavarodottan keres szebb szinonimát, de mielőtt cselekedni tudna, a lökött csaj betámadja konkrétan az elérhető tanárokat. Akkor már leesik neki, hogy szívatás, legalábbis miután feldolgozza a látványt.
- Naaa, csak vicc, ne izélj már
Visítja a csaj, szerencsére Suzy is hamar elengedi és átadja a bűnöst, a döbbent Quentin pedig tátja a száját. Szó szerint és átvitt értelemben is.
- Suz...nyugi
Nyögi, láthatólag az öreg tanár is döbbent, de a következő percben magára talál és ordít a lánnyal
- Ezért felfüggesszük, drogtesztnek vetjük alá, nem tűrjük az ilyen viselkedést... (stb)

Q az üres teremben tér magához.
- Suz, nyugi, csak valami hülye kislány baromkodott, láttad az öreget is lekapta, biztos kirúgják. Legalább láthatod, hogy nem tehettem róla
Ara jut lélekjelenléte, hogy egy percre sértetten kihúzza magát. A következő pillanatban a haját simogatja, ölelni próbálja, ha nem tapasztal ellenállást.
- Nem hiszem, hogy ez a lány meleg volt, kösz a bókot, de inkább afféle megbotránkoztatást akart kelteni. De...nem is tudtam, hogy ennyire ki vagy akadva melegekre
Talán jobban mint ő? Ez hirtelen nagyon kibukott a nőből. Hátrasimítja a haját, finoman, különös gyengédséggel, majd ajkaival keresni kezdi Suzyét.
- Nem mindenki beteg, perverz
Le se esik neki, hogy ezzel az öccsét is szidja, bár Suzy közelében hajlamos félrebeszélni...

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Szer. Jún. 28 2017, 17:49

-Ahh...
Ciccen fel, de kezd megbékélni, hogy Quen elbénázta a dolgot ugyan, de nagyobb baj nincs.
-Jó...
Szipogja, nem akart hajat festeni igazából.
-Jól teszed...
Nyünnyögi míg ölelik, de aztán a kiscsaj annyira kiakasztja, hogy kikel magából, mert nem fogja hagyni hogy megalázzák és nevetség vagy tréfa tárgyává tegyék. az ártatlan poénokkal nincs baja de ez a személyes terének a direkt és agresszív megsértése, amit nem bír elviselni. Nem hallgat senkire pont emiatt de végre kapcsol az öreg tanár is és intézkedik, Suzy meg elrángathatja egy terembe Quentint.

-Ez egyáltalán nem vicces és bepofátlankodott a személyes terembe és ez már szexuális zaklatás amúgy! Az a legkevesebb.... Azért neked kéne ilyenre számítani, odavannak érted a diákok...
Morogja, de ez még a lánynak szól főleg, csak kis mértékben Quentin sértődésének. De az ölelést hagyja, ha zaklatott is még.
-Ha idióta mehet isten hírével... ebben semmi poén nem volt. Abban sem hogy téged csókolt meg, de abban sem hogy engem! Jaj már!
Csattan fel hogy nincs is kiakadva de... de, de, ki van.
-Még jó...
Piszmogja, de a csókot hagyja, Quentint nem utasítja el.
-Amúgy... nem kedveltem nagyon őket eddig sem, de Josh óta érzékenyebb vagyok rájuk... Josht elfogadtam, Sebastiant még próbálom... az öcséd más, ő még kicsi.
Quentin miatt mindig elfelejti hogy amúgy 23 a srác, az ő fejében olyan 16-17, ami még pici neki. (Vagy már pici)
-Bocsi...
Teszi még hozzá, mert érzi ez nem volt valami lányos és bájos.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Kedd Júl. 25 2017, 19:40

Simogatja a haját és arcát. Kicsit tehetetlen és béna a könnyekkel szemben, de mindig van nála tiszta, steril zsebkendő, így elő tudja halászni és megkínálni Suzyt.

Viszont a teremben annál inkább meglepi a kirohanása.
- Igen, de...akkor engem is zaklatott, az öreget is. Ez nem specifikusan rád irányult, hanem egy rossz vicc volt. Otromba és sértő, gondolom kirúgják érte, ha nem ez volt a célja. Értem?
Kicsit meglepetten néz rá, aztán gyorsan megrázza a fejét. Meggyőződése, hogy őt túl kimértnek és szigorúnak tartják.
- Inkább Sebastian Draytonért. Engem ne félts
Villant be egy kínos félmosolyt.
- Csak néha összesúgnak, vihognak, de akkor rájuk szólok
Szerinte Drayton nem nagyon teszi és ő csak simán unalmas mellette. Ölelgeti, de aztán megint felcsattan és ő kicsit bénának érzi magát ismét. Nem baj, ölelgeti tovább.
- Tudnod kell, hogy sosem...hogy nem... Tudom milyen az
Emeli égnek a tekintetét. Háromszor is belekezd, mire elmondja.
- Engem is megcsaltak...
Ezt már inkább dörmögi. Ráadásul valahol...jogosan. A csókot lágyra, csitítóra igyekszik kihozni, orrával odabújik Suzéhoz.
- Igen...pont ez az, nagyon kisfiú még. Egyetértenél velem...és az a szörnyű szerintem te vagy az egyetlen, aki egyetért. Nem látják Sammy mennyire fiatal. Sosem nőtt fel és nem értik...
Bizonygatja, kicsit önmagának is, kicsit kétségbeesetten. Hangyányit.
- Nem baj, én is ilyen vagyok. Kiakadok rájuk, pedig próbálom elfogadni. Akkor...felejtsd el a megcsalást, jó? Vagy beszéljük meg. A melegekről is, ha akarsz. Sammyt úgyis megismered, remélhetőleg.
Szeretni fogja, ebben biztos.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Vas. Aug. 06 2017, 19:04

-Ki másért? A buzi ExDraytonért? Vagy Archerért? Ritka antiszoc csávó. Nekem van a legjobb a pasim az egyetemen, ez tudott.
mondja fel-fel szívva magát még egy-egy mély levegővel, dohogva, mert egyértelmű hogy szeretik a lányok, bár igaz, sokan nem merik megszólítani Quentint, ez a szerencsére. Amolyan messziről rajongott, nem úgy mint Sebastian, aki túlzottan is közvetlen, ugye...
-McBridge... már férjes férfi...
Érezni ezért sincs oda, de muszáj neki is átszoknia, ezért javít.
-Jah, a napjuk fénypontja, hozzájuk szólsz... hjaj!
Temeti az arcát a tenyereibe, mert nem veri nagy dobra hogy az egyik tanárral kavar, végtére is ő még doktorandusz, de ki van mikor áradoznak esetenként... Igaz, nem pont arról, hogy szexuálisan mennyire vonzó, de azért szeretik Quentint, mert következetes és rendesen leadja az anyagot, tartalmasan. Inkább nem is akar ezekre gondolni, ezek után semmire! Elég hogy ölelve van, az szép lassan elcsendesíti.
-Ne rajtam bosszuld meg a csajt, jó?
Kéri, de már elnyűtten inkább, nem mérgesen.
-Tényleg? Mármint miben? Hogy kisfiú és nem kéne egy korodbeli férfival járnia? Hát én sem örülnék ha Nigel 30 lenne nem 18... teljesen normális, tinis randikra kellene elmennie az öcsédnek, nem összeköltözni meg hasonló... korai.
Ő teljesen egyetért Quentinnel, mondja is neki mindig, mikor teheti.
-Remélem, de az öcséd más, kisfiú. Elfelejtem, de csak ha te is! Szörnyű jelenetet csaptam... de borzalmas volt. A tudat is, hogy esetleg megcsalsz, aztán meg ez a meleg dolog... ah. Nem akarlak ma elengedni, írjuk át a napot, tudod, mint mikor a gépfüggő játékossrácok fogják és betöltik a régi mentést és átírják a sztorit és happy end és meg sem történt csak a jó dolgot és bár így lenne, de ha már azt nem, akkor nyugisan legyünk együtt, aludhatok nálad? Hagylak dolgozni, csak... veled szeretnék lenni. Rossz volt azt hinni egy percre is ennyi volt... pedig még csak most kezdődött... süssünk sütit!
Igen, ha ideges zagyvál össze-vissza egy szusszra, de olyan szorosan öleli Quentint félő tényleg nem akarja majd elengedni. De legalább megnyugodott, most csak bűntudata van és a rossz érzék visszhangjai kísértik még.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Vas. Szept. 24 2017, 16:17

Csak néz, hogy lebuzizza Sebastiant, pislog, aztán még egy zavart vigyor is feldereng az arcán, hogy ennyire jó pasinak gondolják.
- Öhm...köszönöm. Neked, ha így gondolod...Neked. Kisajátíthatsz
De ezt már tudja Suzy elméletileg.
- Igaz... bár sok kislánynak tetszik a meleg imidzs, azért szerencsére még nem általánosan elfogadott és normális kategória, hogy két férfi összeházasodjon.
Próbál megfogalmazni egy hosszabb, értelmes mondatot, most először azóta, hogy letámadták a folyosón.
- Gondolod ekkora örömöt okozok?
Ezen nevet egy kicsit, kezdi feldolgozni a sokkot, s el is veszik abban, hogy Suzyt ölelgesse, simogassa a haját, nyugtatólag forogjon vele.
- Nem is gondoltam ilyesmire! Soha nem akartam megbosszulni...
Motyogja mérgesen egy kicsit, de inkább a helyzetre dühös, nem Suzyra. Különben se lenne rá ideje, a végletekig be van táblázva és nem akarja elveszíteni ezt a nőt holmiféle esztelen kalandokért.
- Igen, ebben. Tényleg kisfiú, majd megismered. Ötpercenként elpityeredik!
Fakad ki, hogyan gondolhatják egy ilyen emberről, hogy felnőtt!
- Ugye? De Nigel 18, Eric viszont harminc és összeköltöztek. Mindenki más, rajtam kívül tapsol ehhez.
Hálásan megsimogatja Suzanna arcát.
- Köszönöm, olyan sokat jelent a támogatásod...
Már csak az is, hogy egyetért.
- Mindkettőnknek jól jönne most egy időkapszula. Nem csallak... Tudom, hogy nehéz feldolgozni, ami veled történt, de próbálj meg bízni bennem, jó? Sammy majd átírja, ő egy aranyos meleg...
Ezt a kijelentést kicsit megbánja, el is húzza a száját. Aztán viszont mosolyogva hallgatja Suzy nagy program-átírását.
- Nagyon örülnék, ha nálam aludnál... Annak örülnék, ha el sem mennél másnap...
Simít bajába, homlokát nekidönti a nőjének. Most mondták Sammyék kapcsán milyen nagy lépés ez. De ők már felnőttek...
- Nekem is rossz volt...és most nem akarok dolgozni. Fáradt vagyok, sütit akarok sütni...téged csókolni. Beszélgethetnénk, filmezhetnénk, egész este, az ágyban.
Lefárasztotta ez a baleset, nem bír visszaszokni a munkába, túl gyakran fáj a feje, zsibbad az oldala, fáradt. Ezek után taláncsak megengedhet magának fél napot...
- Beteget jelentek
Csókolja meg a perverz gondolattól hevesebben Suzanna ajkait.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   Vas. Szept. 24 2017, 16:58

-Jó!
Veti oda dacosan, ki is fogja sajátítani! Igen! Mint a huzat! Bár nem tudja hogyan de... mindegy is jelenleg.
-Nem is értem miért engedik, ferdíti a gyerekek egészséges családmodell képét...
Sóhajt egyet, ő ellene van, de nem szokta hangoztatni.
-Igen!
Ekkora örömet okoz bizony. Nehéz a serdülő lányokkal... Nem szereti hallgatni őket.
-Szegény... majd veszek neki karácsonyra valami szép és minőségi textilzsebkendőt.
Ha Sammy sokszor sír akkor hasznos lehet...
-Nem értem miért... otthon lenne a helye még. Jó, én az Ő korában már javában együtt éltem a volt fiúmmal de már évek óta együtt voltunk mikor összeköltöztünk és azt is az egyetem miatt. Az más. Ha gondolod majd beszélek egyszer vele... én kívülálló vagyok és lány.
Hátha ez is számít, de szerinte sem jó hogy Sammy már valami 30-as palival lakik együtt.
-Ne viccelj, igazad van.
Szent meggyőződése, hogy Quentinnek van igaza, miért ne támogatná?
-Gyerek még, nem bántom. Az is lehet csak össze van zavarodva és nem a jó lányokkal ismerkedett. Talán...
Ebben mondjuk nem nagyon hisz, de kár azért a fiúért... (xD)
-Jó, maradhatok majd... akkor viszont kellene váltóruha majd.
Végtére is ha többet alszik ott, át kellene öltöznie. De a mosolyán látszik szívesen maradna. Igaz, Suzy nem lát bele többet, minthogy pár napot legyenek együtt. Talán pont a Sammys prédikációjuk miatt.
-Jó, jól hangzik.
Bólogat míg szipog párat, bújik Quen mellkasába.
-Mi?
Lepődik meg, Quen beteget? Pislogva fogadja a csókot, de csak belejön, viszonozza.
-Jó. Amúgy is pihenned kellene. Én is ki tudok venni pár napot.
Még hiányozhat pár órát, órát sem tart már a héten, miért ne? Jó lenne többet lenni együtt. Izgatott is lesz.[/i]
-Most jelentesz? Átmegyünk akkor hozzád?

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen   

Vissza az elejére Go down
 

Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek-