Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Tényleg?! ~ Quen&Suzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Vas. Aug. 07 2016, 17:09

Idejét nem tudja, mikor nem csak futólag látta Quentint. Anno a közös filmezés után még ebédeltek párszor együtt a suliban, aztán bekavart neki Josh és hazautazott egy időre. Quentinnek is szólt, hogy most pár hétig nem lesz, mert hazautazott, de a vizsgaidőszakban mindketten elfoglaltak voltak amúgy is, azután pedig Quentin rohant mindenfele. Nem nekik kedvezett ez az időszak, de Suzy maga is kicsit szétcsúszott. Ez persze nem igen érezhető, mikor meglátja Quentint a folyosón, rögtön szalad is hozzá, de nem bír rendesen lassítani, beleszalad hátulról, mert csúszik a cipője a csiszolt kövön.
-Upsz, bocsi, de megláttalak és nem akartalak elszalasztani! Olyan rég láttalak, ebédelhetnénk, vagy akármi, tudom, elfoglalt vagy, de nem akartam azt hidd nem érdekelsz vagy elfelejtettelek csak közbejött az élet, meg minden, de olyan jó látni, egyből kiszúrtalak, hú de sápadt vagy, beteg vagy? Együnk levest! Jobban leszel!
Nem épp kecses és elegáns jó újra látni kedves Mr Collins, de Suzy amúgy sem jeleskedik az ilyen dolgokban. Azt meg csak reméli, hogy még megismeri a másik és nem felejtette el vagy sértődött meg és dacból lerázza majd. Minden esetre próbálta megfogadni Quentin tanácsát és színesebben öltözik, ma például egy királykék ruha van rajta, derekánál két nagyobb fehér liliom mintával, hajában is fehér liliomos csatt van és a szandálja is fehér. Annyira nem színes, mivel dolgozik és ez egy munkahely, de mindenképp erős szín. Próbálja kirángatni magát a saját rossz lelkiállapotából, ebben pedig pár új ruha is segítségére volt.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Vas. Aug. 07 2016, 18:42

Nyugodtan sétál a folyosón, az egyik dolgozata témáján gondolkodik, hány pontot adjon és mire, vagyis számol tulajdonképpen, amikor hirtelen nekiütköznek hátulról. Összerezzen, először azt hiszi valami részeg diák, de meglepetésében csak Suzy. Halványan elmosolyodik, ez jellemző a lányra, mindig így robban be az életébe.
- Rendben vagy?
Ha engedi, vagy olyan van, megfogja a karját és rendesen talpra állítja, közben végig vigyorog az orra alatt, mert ez annyira tipikus...
- Igen, régen, bocs, hát persze, ebédeljünk együtt. Igazis, elutaztál, nem láttalak egy ideig, hogy érted, hogy az élet?
Kérdezi, átfut a fején, hogy azóta bizonyára összejött már azzal a bizonyos Joshsal, hogy veszített és tepernie kellett volna és most rossz lesz neki, a lány hebehurgya és boldog lesz majd valaki mással...de egyszerűen nem bírt erre gondolni, eléggé megrázta, ami Leoval történt.
- Ohh...hát
Félrenéz
- Nekem is közbeszólt az élet, de nem vagyok beteg, együnk, asszem sok mesélni valónk van.
Van egy ilyen érzése. Ha a lány benne van, elindul vele a menza felé, most pont ráér, ha ő nem, akkor időpontot egyeztetnek. Azt fájó szívvel konstatálja mennyire gyönyörű és hogyan fog tündökölni valaki más oldalán.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Vas. Aug. 07 2016, 18:58

-Ki? Én? Teljesen!
Igazgatja kapkodva a haját, ne jöjjön szét teljesen. De az hogy tartják segít neki ebben, hálásan pillog egy párat érte.
-Tényleg? De jóóóó!
Lelkendezik, hogy nem rázzák le.
-Hááát, hosszú, nem akartam senkit sem látni egy ideig, ne vedd magadra, nem a te hibád, tléged kedvellek, akkor is kedveltelek, csak nem lettem volna jó társaság, szóval inkább a húgom nyakán lógtam...
Nem, ha nevetgélve adja is elő, biztos nem a boldogság tette őt antiszoccá egy időre. Inkább dühös volt, minden férfira, Quentin is kapott volna belőle, így jobb, hogy nem történt meg. De csak aggódik a másikért, nincs jó színe.
-Legalább ennyi... remélem más se beteg. Gyere, együnk. Szerintem te nem ettél mostanában eleget. Fogytál? De igen, igen, van pár dolog... gyere!
Ha engedik belekarol a másikba, úgy unszolja enni a menzára, pár lehet nem is kell unszolni, a lényeg, hogy hamar ott kötnek ki. Rendel is egy levest Quennek mindenképp, meg csokipudingot is pakol a tálcára, mindkettejüknek jól fog jönni. Magának valami salátát vesz el, a fizetést is állja, vagy feleznek, jelenleg nem foglalkozik vele, csak hogy mihamarabb lecsüccsenjenek és megnyugodjon, Quentin eszik, egészséges és olyan gondja van, amit meg lehet oldani.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Aug. 08 2016, 18:30

Sejtette, hogy nincs baja a lánynak, de azért visszabillenti az egyensúlyába.
Aggódva összevonja a szemöldökét, ez nem hangzik valami biztatóan.
- Kedvelsz, az jó
Átsuhan egy mosoly az arcán futólag.
- Valami nagyon rossz dolog történt?
Kérdezi aggódva, előre is félve a választól.
Kifúj egy adag feszült levegőt, oldalra pislant
- Hát...én nem, de történt velem is valami rossz, mármint nem közvetlenül velem
Fixírozza a földet, aztán felkapja a fejét bólogatva.
- Együnk, bár a menzakaja egyébként pocsék, veled annak is más íze lesz! Gondolod?...lehet, hogy fogytam, igen...
Toby is ezt mondta neki.Hagyja, hogy belekaroljanak, de megy ő és örül a levesnek, ő is csak salátát kér és a kötelező pudingot. Fiszetni viszont nem hagyja a lányt, ragaszkodik hozzá, hogy ő álljon mindent. Segít lepakolni is neki, ha igényli, aztán lezuttyan vele szembe. Próbál lélekben felkészülni Joshra, bár zavarodott kissé, mert nem pozitív kontextusban történt a felvezetés.
- Ki vele, mi történt?
Kavargatja meg levesét.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Aug. 08 2016, 18:48

-Persze, persze, nem adtál okot az ellenkezőjére, csak érted, zizi voltam és bajom volt mindenkivel, magammal is, senki sem volt jó, a húgom ismer, tudja hogy ne vegyen komolyan, tőle nem tartottam hogy megorrol esetleg, érted, hát azért mondtam hogy kedvellek, nem azért mert volt olyan nap amikor nem, na de érted...
Nem, nem jön ki ebből jól, de izgul, azaz izgul és most jön ki rajta.
-Jah, nem... csak... fel kellet dolgozni az információt mert... úgy éreztem hülyét csináltam magamból és az... sosem kellemes érzés.
Legyintget, hogy ne itt a folyosó közepén, de semmi katasztrofális nem történt, lehet csak ő reagálta túl. Végtére is, azóta már beszélt Josh-sal, nem volt annyira katasztrófa mint gondolta, hogy lesz esetleg.
-Jaj te szegényke... tudok segíteni?
Olyan kis gyámoltalan a másik, rögtön megesik rajta a szíve, simogatja a karját, remélve nincs már akkora baj.
-Ó, úgy sem a kajára figyelsz majd, bármit ehetnénk, nem?
Viccelődni próbál, meg nézegeti a másikat, hogy fogyott, aggódik érte, hogy komoly baj van. Annyira mondjuk nem lehet, mert eléggé életerősen kardoskodik, hogy ő fizethessen, Suzy ráhagyja, jelezve, majd legközelebb akkor ő fizet, most nem foglalkoztatja, csak hogy lássa enni a másikat és hallja beszélni. Bűntudata van, hogy elhanyagolta Quentint, pedig igazán kedves volt vele.
-Fontosabb veled mi van... bár az enyém gyorsan letudható... Joshua meleg. Komolyan, még meg is csókolt, azt hittem végre révbe értünk erre közli, hogy szerelmes egy férfiba, hogy ez komoly és hogy már döntött... érted... egy férfi lepipált... nem is akárhogy, ha jól értettem, ők nem csak csókolóztak, ha a végsőkig nem is mentek el, hát ki hallott már ilyet! Ráadásul annak az alaknak barátnője volt, ismerem a lányt, nem csak a pasit, wá, tudtam, hogy pernahajder az illető, de azt nem hogy meleg pernahajder... de én voltam a hülye, nem vettem észre, hogy többek mint barátok, de a legjobb barátja, érted?! Ahh, van ennél megalázóbb egy lánynak? Olyan hülye voltam... de legalább érted már, hogy apró csacskaság, lökött csajjal hozott össze téged a sors, aki nagyon bánja hogy ilyen miatt hanyagolt, mert látom baj van, mi a baj Quentin?
Simogatja a másik kezét, amivel csak kutyulta a levest, de nem udvarol vagy flörtöl, ő ilyen ha aggódik. Persze a másiktól nem várja el hogy ledarálja a sztorit, csak éreztetni akarta, hogy a másik gondja biztos fontosabb.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Kedd Aug. 09 2016, 20:13

Pórbálja tartani az iramot, Suzy nő, ki tudja mitől volt zizi, elhúzódott a ciklusa?
- Ezt most...nem, ne haragudj
Néz rá zavarodottan, nem, ezt most nem fejtette meg, el nem tudja képzelni, miről lehet szó.
- Hát az nem, tényleg nem, mi történt?
Kezd aggódni, valami kínos dolog, bántották? megfordul a fejében: megerőszakolták? Egyre ijedtebben néz rá, viszont mikor legyint ebből a szempontból megnyugszik valamelyest, nem így viselkedne, ha komolyan ez történt volna, érzékeny lány.
Kissé összerezzen halványan elmosolyodik.
- Nem, már megoldódott, már nincs baj
Néz rá hálásan, hogy segíteni akar, közelebb is dől, csak hogy a közelségét érezze egy percre.
- De, rád fogok figyelni, csak gépiesen rágok majd, mindegy mit
Teszi hozzá egyetértően vigyorogva, ragaszkodik hozzá, hogy a kaját ő fizesse, akár végleg ki fogják kosarazni, akár nem.
Éppen a leveseskanalat fogja meg, mikor úgy visszaejti a tányérba, hogy lefröcsköli mindkettejüket. Ez őt zavarja, mintha valami kellemetlenkedő hangya mászott volna a fülébe, de az információ ezt pillanatnyilag háttérbe szorítja.
- Húúú...mármint rendesen buzi a fenekes dolgokkal, meg minden?
Néz rá tátott szájjal, remélve nem fröcskölte nagyon le a lányt.
- De ő...komolyan? Azta...mármint hú...a legjobb barátjával? Fuj...az hogy lehet?
Pislog, ha elképzeli magát és Leot, egyik legborzasztóbb rémálma talán, de eleve ez az egész...
- Megcsókolt és aztán mondta? Elhiszem, hogy neked ez kiakasztó, fel sem fogtad először, gondolom, mármint én is nehezen hiszem el. Láttad őket együtt? És előtte sosem...mondta, vagy láttad rajta?
Próbálja összerakni az információt.
- Suzy...akkor te már a randink előtt, mielőtt még tudtad volna, hogy meleg, a javára döntöttél?
Ezt meg kell kérdeznie, mert így joshua természetesen kiesett, de azt jelentené, mégis ő volt az első és csak azért nem mert meleg.
Kissé megrezzen az érintéstől,de nem húzza el a kezét.
- Leot, akire mellesleg sosem gondoltam másképp, csak barátként, nos...leszúrták, de túlélte. Már jól van
Teszi gyorsan hozzá, mielőtt a lány azt hinné meghalt. Félrenéz viszont, nem szereti emlegetni, így is nagyon megviselte, hogy majdnem elveszítette.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Kedd Aug. 09 2016, 20:43

-Őőőő nem fontos.
Ha nem érti sem baj, ki tudja, lehet jobb is neki. Magyaráz aztán arról, hogy nem figyelt, hogy beégett úgymond, de nem dőlt össze a világ, legyint is, Quentin ne aggódjon, nála semmi komoly.
-Biztos? Nem úgy nézel ám ki!
Nézi meg magának jobban, hogy bizony őt nem verik át! Nem ám!
-Na látod, a beszélgetés megédesíti a kaját. Vagy megfűszerezi... vagy... szóval finomabb lesz!
Mosolyog szélesen, örül, hogy Quentin is mosolyog, jó jel! Aztán leülnek enni, hát hogy túlessen a megalázó szövegen elhadarja, hogy Joshua meleg, de le is fröcsköli őket Quentin meglepetésében. Sután törölgeti magát, majd olyan fejjel néz a másikra, hogy ezt komolyan megkérdezte?
-Már ne is haragudj, szerinted ez engem érdekel? Felőlem úgy szereti a másikat ahogy jól esik... de szerintem nem, nekem nagyon mondta, ez a férfi kivétel... mert nem a teste vonzza. Még rosszabb, legalább a teste vonzaná, érted? De nem... pusztán a lénye jobban bejött Joshuának mint én testestől mindenestül...
Temeti a kezeibe az arcát, de már érezni elpárolgott a dühe, csak utóhatások és rezdülések.
-Na igen, én is így éreztem, én is ezt kérdeztem, majdnem pofán vágtam, hogy mit csókolt meg, ha közben van más valakije, ráadásul egy férfi?! De... azóta találkozta vele megint és... nem tudok rá haragudni, sosem láttam még ennyire boldognak. Süt róla, hogy szerelmes.
Enyhül meg a végére. Bár nem tudja mennyire pletykáljon, látszik hogy valamit még úgy mondana, de inkább a körmét rágja... nem kéne fecsegnie de... úristen neki kell valaki aki ismeri Draytont...
-Hát eléggé hülyén jött ki. Szerintem ő sem volt biztos benne, akarja-e a melegséget, meg mindent ami vele jár. Mert amikor találkoztunk akkor igen, azt mondta szeret és megcsókolt, aztán mondtam jöjjön át mert ott volt a karácsonyi ajándéka mióta, egy festmény, de hát azt nem fogom cipelni, megsérülne és amikor fenn voltunk közölte ne haragudjak, de ő mást szeret... azt hiszem én voltam... hogy is mondjam micsoda... utolsó próba, hogy biztos akarja-e... nagyon pipa lettem rá.
Magyarázza, de érezhetően már megbocsátott.
-Ne is mond... próbáltam meggyőzni, hogy nem is meleg, hát azt... érezni nem? De ő kulturáltan udvarolt, igaz... egy idő után nem lépett tovább, azt hittem hogy nem is akar, de ezek szerint a férfi miatt lehetett. Vagy ki tudja... Amúgy nem láttam még őket együtt...úgy. De már voltunk közös dupla randi szerűségen. De inkább csak nekik volt, nekünk Joshuával csak találka volt... szóval a barátnőjét a férfinak nagyon kedvelem, nagyon cuki csaj és gyönyörű is... nem is értem Dr...izé. Jaj Quentin, amit most elmondok, megígéred nekem, esküszöl, hogy senkinek sem mondod el? Nem akarom, hogy visszahallja az illető, hogy pletykás vagyok csak... muszáj valaki olyannal is átbeszélnem, aki ismeri...
Magyarázza, de csak akkor mondja a következő mondatot, ha Quentin égre-földre megfogadja, nem beszél róla másról.
-Drayton miatt dobtak. A francia kollégánk miatt. Fel tudod te ezt fogni? Érezted rajta, hogy meleg lenne?
Ha megkérdezte, akkor látszik őszintén nagyon érdekli Quentin véleménye, aki férfi ugye.
-Azt nem mondtam. De mint mondtam neked is, ő nagyon régóta udvarolt vagy... mi a szösz és éreztette már velem, hogy nem csak barát vagyok és őszinte leszek, nekem is több volt kicsit mint barát. De már több mint fél éve találkozgattunk, így érthető lett volna nem? Mármint ha nem lettem volna olyan vak, hogy ne lássam, hogy nem is úgy... ahh. Komolyan, Drayton... idő volt, hogy őt se pofozzam fel ha meglátom.
Már csak Lia miatt is de ezt nem teszi hozzá. De Quentinnek nem akar hazudni, sőt, megérti ha ezután randizni sem akarna, maximum kolléga maradni. Sajnálná, mert szeretné jobban megismerni a másikat, de tudja, hogy nem épp szerencsés volt mikor épp randit kért.
De aztán már hagyná is az egészet, mert tudni szeretné mi nyomja Quentin lelkét, simogatja is kicsit a kezét, bár próbál nem tolakodó lenni.

-Mi? De miért? Hogyan? Mikor? Hol?
Nem gondolta volna, hogy Quentinnek zűrös barátai vannak, de úgy fest ez a Leo (akire emlékszik hogy folyton piszkálja Quentin) ilyesmi alak lehet.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Aug. 11 2016, 09:43

//basszus nekem most esett le, hogy ismerem Josht XD vagyis hogy a kari ismeri//

Kicsit döbbent, hogy ennyire pocsékul fest, így látszik rajta, mindenesetre bólogat, biztos jól van.
Nem a beszélgetésre, inkább a lány társaságára gondolt, de nem kötekszik, mosolyogva egyetért.
Leönti magukat, eljut neki, hogy ez baj, hiába törli meg az ingét, a folt nem jön ki
- Át kell majd öltöznöm
Motyogja, van itt váltás inge, már nem is orrol Leora, hogy odaadta valakinek.
Zavartan összefűzi ujjait, feszülten pillant a foltra
- Az is elég gáz lenne, ha csak a teste kellene
Jegyzi meg futólag, már szerinte... Ne kelljen sehogy.
- Ohm, te sokkal jobb vagy! Mármint egy heteronak
Pislant megszeppentebben, amikor a lány tenyerébe temeti arcát, óvatosan a vállára helyezi kezét, megsimogatja, közelebb hajol.
Szóval megcsókolta...
Nyel, száraznak érzi a száját annak ellenére, hogy leveseznek, kettős érzelmek kavarognak benne: váratlan szerencse, ugyanakkor, a fickó csak ezért nem lett befutó? Mondjuk elég nagy szemétládának tűnik, hogy merte megcsókolni, ha ráadásul meleg? Előtte! Aztán tágra nyílnak szemei, igaz, nagyon fáradt volt már akkor este, de a színésze összerakta, hogy ő és Suzy, vagyis akkor az ő szellem szereplője az a Joshua! Tágra nyílnak szemei
- Dehát én ismerem...tudom kiről van szó, vagyis hát ő a színészem... Szerelmes... de erre nem a csókotok után jött rá gondolom. Mekkora egy idióta! Rosszul választottam, nem azért mert meleg, hanem mert ezt csinálta veled.
Néz maga elé meredten.
- Majdnem...hát én elég erősen pofán vágtam volna a helyedben.
Összeszorítja az ajkát, tehát a lánynak is szerelmet vallott, megcsókolta és utána jelentette be, hogy meleg, mint egy rossz viccet.
- Ez egy barom! De...bevallotta? És te igent mondtál? Mielőtt még közölte volna, hogy meleg?
Mielőtt még lett volna randijuk. Arca megvonaglik, nem tudja gyorsan eltüntetni fájdalmas arckifejezését.
- Elhiszem, csoda, hogy nem herélted ki, még én is mérges vagyok rá.
Azt hitte talált egy jó színészt, de olyan dolgokat hall, ami miatt egyáltalán nem biztos a választásában, lányokkal randizott, mégis egy férfit szeret, becsapta Suzyt, előtte megcsókolta, pedig tudta, hogy ő, Quentin is érdeklődik iránta... Mindezen tények egyáltalán nem tüntetik fel jó színben. Aztán megesküdtetik, hogy tartsa a száját, mi jöhet még? Néz rá tágra nyílt szemekkel, aztán bólint.
- Josh és Drayton? Atyaég... Nem, egyiken sem látszik...
Draytont nem annyira ismeri, mégis eléggé ahhoz, hogy hülledezzen
- Hogy tud előfordulni egyáltalán ilyesmi, ha mindkettőnek barátnője van? Még csak... a hegyekben sem voltak összezárva, mint a Túl a barátságonban!
Fakad ki, durva ez a világ.
Josh nagyobb előnyben volt mint ő, ezt már látja. Kissé hátradől a széken, karját keresztbe fonja.
- Azért nem lépett mert meleg volt! Én már az első alkalommal léptem volna, ahogy feljöttél, ha nem rólad van szó és tudom, hogy ezzel eltaszítalak.
A randin mindenképpen lépett volna. Számára egyértelmű, buzi a másik, soha nem kellett neki a lány, csak áltatta.
- Egyébként Draytonban mindig volt valami buzis
Most már utólag bántani akar valakit, utólag így látja. Talán a kedveskedése, az nem jellemző a férfiakra.
Leon sóhajt, nézi a terítőt, felfedez rajta egy foltot, összevonja a szemöldökét.
- Rossz környékre tévedt, belekötöttek, leszúrták, ennyit tudok. Nem tudom miért...talán a pénze kellett és Kenny, aggódom....
Közli elgondolkodva azzal a folttal,úgy gondolja ennek a Kennynek a felbukkanása semmi jót nem jelent.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Aug. 11 2016, 18:06

//Szerintem mivel kismillió Joshua van ebből nem jössz rá, max Sebastian kapcsán, de lehet az, hogy láttál minket valamikor mostanában futólag együtt és most esett le neked xD//

Quentin annyira meglepődik arra a kijelentésre, hogy Joshua meleg, hogy visszaejti a kanalat a levesbe, lefröcskölve őket kissé.
-Csaki kicsit lettél olyan... de nem árt mondjuk.
Mosolyog a másikra kínosabban, mert most hogy nézi, meg fog látszani.
-Persze, de én úgy értettem a teste is, mert vonzó neki vagy tudom is én, na érted...
Magyarázza, de kínosabban. Még mindig izé érzés neki, hogy egy férfi miatt dobták, főleg olyan férfi miatt, akit ismer is ha csak futólag is.
-Ahh...
ez a hagyjuk, hagyjuk akar lenni, ez a heteronak jobb vagy eléggé furcsán jön ki neki, hogy csak azért mondják, hogy jobban érezze magát.
-Jaj ne büntesd Joshuát... szerintem csak meg volt zavarodva. Megértem valahol... kellemetlen lehet melegnek lenni. De színésznek és kollégának jó, ne büntesd miattam, én úgy örültem, hogy veled dolgozik, olyan lelkesen mesélte milyen jól érzi magát és mennyire szeretne jól teljesíteni neked is...
Nem szeretné, ha Joshua miatta esne el a munkától, főleg mert szerinte jó lehet Quentinnel együtt dolgozni.
-Elájult... úgy kellett Liát felhívnom, mi a fenét csináljak vele, megijesztett. Lia ápolónő...
És a nő, akit szintén elhagytak, micsoda fordulat...
-Igen...
Süti le a szemét, Quentin előtt nem fog titkolózni, csak sóhajt, hogy hülye volt.
-Ezért lettem mérges. Ha ezzel kezdi hogy meleg nem csinálok magamból hülyét. De úgy fest, ő meg akarta próbálni a nem meleg kapcsolatot is, csak... nem ment neki fél óráig sem.
mi másra gondoljon?
-Cuki vagy, de ne legyél... már több hete volt, bocsánatot is kért és... maradunk azok akik, barátok.
Végül is, neki így is jó, elvégre csak egy csók volt köztünk és semmi több. Minden marad, csak még meg kell szoknia, hogy a másik meleg, főleg a látványt, ha Sebastiannal van. Aztán megesketi hogy ne pletykálja el amit mondani fog, csak úgy kezd bele.
-Igen... Drayton eléggé közvetlen volt mindig is, emiatt nem gondoltam hogy másképp érezne Josh iránt... akkor sem, ha hozzáért. De nem magam sajnálom, hanem Liát! Drayton volt barátnőjét.. már fél éve együtt voltak akkor. Erre benyögi ezt... nem csoda hogy Lia elutazott külföldre a családjához...
Húzza a száját, sajnálja, hogy a barátnője elutazott, megint barátnőtlen maradt.
-Voltak Alaszkában együtt telelni... egy hétre. De én úgy vettem ki ezt Josh szavaiból, hogy nem mostani történet, csak most vallották be egymásnak vagy mi. De azóta párszor váltottam pár szót Sebastiannal, eleinte azt hiszem félt tőlem, hogy jelenetet csinálok. Nem vagyok én olyan nő... de tény, hogy valahogy boldogabbnak tűnik ő is, mint Lia mellett volt. Nem tudom ez szomorú-e vagy sem.
Komolyan nem tudja eldönteni. De apró sóhajai jelzik, már nem dühös, csak kissé értetlen. Quentin kifakadására csak pislog párat.
-Ó... hát tudod amikor megismerkedtünk Josh-sal még eléggé bennem volt az előző szakítás, neked is kapásból nemet mondtam volna, bármennyire kedvellek. A mostani eset miatt is kicsit... másodjára dobnak valaki másért, bár persze ez önző kijelentés, mert Mike 8 évig velem volt szóval... áh felejtsd el amit mondtam, nagyon édes vagy hogy vigasztalsz!
Mosolyog Quentinre kedvesen, mert ez jól esik neki, akkor talán annyira mégsem elviselhetetlen.
-Gondolod? Én nőcsábásznak néztem Draytont... nagyon... olyan volt mint aki mindig úriember egy nővel, de arra nem gondoltam, hogy meleg. De lehet Lia miatt gondolom, mert ő sem vette észre. Vagy nem mondta.
Ilyennel ő sem dicsekedne, hogy hmm, lehet a párom meleg, kinek pletykáljam el? Inkább tereli a szót Leo-ra.
-De mit keresett arra szegény? Ki az a Kenny? És hogy van, meggyógyul? Beszélgess vele sokat, biztos megviselte az eset szegényt... én lehet félnék egyedül maradni...
Gondolkodik hangosan, mert sajnálja szegény srácot, hogy így járt, ezek szerint mégsem olyan rossz fiú, ha csak arra tévedt.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Pént. Aug. 12 2016, 14:58

Őt viszont nagyon zavarja, de sokkal inkább kiakad ettől az új hírtől, így annyira nem figyel rá, mint szokott. Biccent, hogy átöltözik, aztán megcsóválja a fejét. Sosem érezte magát különösebben homofóbnak, de most egyfolytában fintorog.
- Hát fuj…
Teste, lelke, mindegy, elég taszító neki. Felkapja a fejét
- Sajnálom, tényleg… Biztosan furcsa és dühtő lehetett neked, hogy ez kiderült, mert nagyszerű lány vagy, remélem tudod, nem veled van baj
Néz rá komolyan, még a végén elmegy az önbizalma, vagy komolyabban sérült az önértékelése amiatt a hülye miatt.
- Ha azt választotta, viselje a következményeit, nem kell mindent elnézni, csak mert kellemetlen lehet. De igazad van, felbosszantott, attól, hogy meleg még lehet jó színész, alapvetően nincs bajom velük, azzal van, hogy Téged megbántott
Szigorúvá préseli ajkait. Hogy elájult, felvonja a szemöldökét.
- Mert rájött, hogy meleg? Tényleg buzi!
Bukik ki belőle, az ájulás olyan gyenge és lányos neki… az öccse produkált gyerekkorában ilyesmit, szerencsére leszokott róla //XD// elég férfiatlannak tartja, Tobyt is mindig biztatja, szedje össze magát, Joshuával nem kívánja ugyan ezt eljátszani. Érzi, hogy szigorú most a sráchoz, de bosszantónak találja, ráadásul megbántotta Suzyt. Összerakja, hogy Josh jobban tetszett neki, mint ő. Mély levegőt vesz, a kanalával játszik.
- Szerelmes voltál belé?
Kérdezi könnyed hangnemben, szinte társalgási szinten. Ő is rosszul érzi most magát, elvégre szintén csak második lehetőség, ha valaha szóba jöhet még, azért, mert egy buzi volt a vetélytársa.
- Valószínűleg nem tudta, próbált érezni irántad is valamit, végül kiderült miért volt annyira mulya.
Ő így látja, bár igazán nem érzi magát a dolgok részesének… Ez inkább Seb-Josh-Suzy-Lia négyese. A barátokra biccent, azt is megérti miért volt ez megrázó a lánynak, ettől viszont ő sem érzi magát jobban, hiszen komolyan gondolta Suzyt és az eljövendő randi csatát is.
Az is kiderül, kicsoda az ápolónő.
- Szegény lány…eléggé megjártátok velük, én nem értem a melegeket, beteg dolog, de nem tudom miatta sajnálni Joshuát, hogy elájult, vagy kellemetlen lehet neki
Mi van a világgal? Minden elferdül lassan?
- Alaszka, ahol bemelegednek az emberek, oda sem megyek. Jah, biztos nem ott jöttek rá először, szomorú, lehangoló és undorító
Továbbra is fintorog, talán azért látja szélsőségesebben, mert férfi, annak ellenére, hogy tényleg nem tartotta magát homofóbnak soha, csak előtte ne csinálják, csak a közvetlen közelében ne kelljen megküzdenie ezzel a problémával. Megrázza a fejét.
- Már miért felejteném el? Jó, hogy elmondtad…de Josh miatt ne érezd magad hülyén, ő nem dobott, csak buzi
Vág lesújtó fejet, bosszantó
- Mike pedig egy barom volt, ilyen emberek miatt felesleges rosszul érezni magad, vagy túl sokáig gyötrődni, gondolj arra, hogy lesz mit mesélned az unokáidnak a fiatalkorodról, elvégre tapasztalatokat kell szerezned, romantikus, de ugyanakkor kalandtalan lett volna, ha megállapodsz Mike mellett, végleg. Ki kell próbálni milyen lehet mással,különben ez végig egy nagy kérdőjel lesz az életedben.
Vállat von, talán csak utólag gondolja így.
- Olyan furán tenyérbemászóan kedves és láttam a folyosón valami diákjával összebújni, nem lehet hogy Draytonnak több fiúszeretője is van?  Sajnálom ezt a Liát is…
Teszi hozzá, többet nem tud tenni a nőért. Leos témától sem lesz vidámabb.
- Bulizott a rocker haverjaival, de már jobban van, hogyne, beköltöztem hozzá a kórházba
Azért is nézhet ki elég szarul, nem sokat aludt mostanában.
- Eléggé…rossz volt, folyton arra gondoltam, amit te mondtál. Hogy nem mondtam meg neki...
Megrázza a fejét, nem igazán akar lelkizni, de Kenny pl komolyan aggasztja.
- Ez a Kenny… elég veszélyes figurának tűnt, az egész nagyon zavaros, állítólag ott helyben kitörte az egyik támadó kezét, aztán mentőt hívott Leohoz, de vele ment, azt monda valójában a testvére, hogy vért ad neki…nagyon rosszul lehetett
Sóhajt fel szaggatottabban, de összeszedi magát és folytatja
- futólag láttam a srácot, elég megviseltnek tűnt. Tudod Leo árva, örökbe fogadták, de hogy csak így felbukkanjon a testvére…az fura Arra is gondoltam ez a Kenny is meleg, de az a srác, hát nem tudom, nem hiszem, hogy vannak ilyen melegek…de nem akarom leo életében látni
Ezt viszont érzi, ráadásul már nem először találkoznak. Fél, hogy Kenny tényleg a testvére.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Pént. Aug. 12 2016, 18:51

-Persze, persze, gondolom...
Motyogja arra, hogy nem vele a baj. Azért akkor is elgondolkodtató, hogy Josh inkább a melegséget választotta helyette...
-Azt én már lerendeztem vele. Azóta találkoztam vele és... igazából már nem haragszol. Kipuffogtam magam.
Mondja, de aranyos Quentintől, hogy a pártját fogja.
-Nem, nem, gondolom a stressz. Nem értek hozzá. De az elején nagyon mondta, hogy nem meleg, ez a férfi kivétel... hát gondolhatod... ha már megcsókolt egy férfit, meleg, nincs mit szépíteni, én nem csókolnék meg egy nőt...
Kissé szigorú az álláspontja, de talán ez is érthető.
-Hmm... erre nehéz válaszolni... nem vagyok egy nagy lánggal égő valaki, azt hiszem. De tetszett, barátok is voltunk már egy ideje, úgy azért nagyobb bizalommal van az ember, hogy működne a dolog. Ahhoz hogy beleszeressek, több kellett volna, de bele tudtam volna szeretni ha... nem lenne meleg és engem választ.
Továbbra sem titkolózik, nem tartaná fernek, főleg nem ezek után hogy Quentin meghallgatta. Nem akarja semmilyen értelemben kihasználni Quentint.
-Nos igen... de ez mennyire kínos már nekem is, hogy nem vettem észre...
Birizgálja az egyik kezével a másikat, lesütve a szemét. Komolyan ott volt az orra előtt Joshuának ki tetszik de nem vette észre. Kínos.
-Akkor én sem sajnáltam. Bűntudatom is volt miatta, de... Neked is azért mondtam mindenre félve igent, mert úgy éreztem, ha már ő udvarolt előbb, akkor mégiscsak neki akartam előbb igent mondani egy randira is de... így mindenki előtt hülyét csináltam magamból...
Mert ha Josh sosem gondolta komolyan, Quentinnek is bátrabban mond igent. Persze jó barátkozni is, de ezer éve nem hívták randira, rettenetesen jól esett neki, de nem mondhatott igent. Most meg úgy sejti, már nem hívnák el, inkább csak barátilag, amiért nem tud hibáztatni senkit. Kacifántos az egész, de úgy érzi, örülnie kéne, hogy vannak egyáltalán barátai, mert LA még mindig elég idegen és nagy neki.
-Én sem... de hogy mit csináltak ők ketten előtte azt sem akarom tudni. Vagy ott... azt sem most mit csinálnak!
Emeli fel a kezét, hogy köszöni, nem kér belőle. Lenyelte a feketelevest, elég is volt.
-Kösz... de valahogy semmivel sem jobb, mert dobott, csak egy férfi miatt. Mert ha egy csinos nőci lenne, azt mondom, megértem. Mindegy, mindegy...
Úgy fest ezzel nem lehet megvigasztalni, majd fakul az érzés, talán el is múlik idővel.
-Én szívesen lettem volna Mike-kal, talán. De... nagyon mást akartunk. Lehet... de én azt sem tudom milyen egy randi... nehéz felvenni a versenyt a többi lánnyal.
Motyogja, mert maradinak érzi magát, de nem akarja sajnáltatni magát, főleg nem Quentin előtt, eleget égett már így is előtte.
-Nem tudom, nem is érdekel. De én láttam egy lány diákkal is bizalmasan beszélgetni. De Lia anno teljsen megbízott benne, hát... én a világért nem szólnék bele senki életében, nem akarom tudni kivel bújik ágyba Drayton.
Érezni, ebből tényleg kimaradna, Joshnak legyen jó.
Aztán áttérnek Leopoldra, de... semmivel sem vidámabb téma ami azt illeti.

-Hogy mit csináltál? De azt nem is engedik...
Pislog nagyokat, szigorú előírások vannak a kórházban is, hogyan költözhetett volna be?
-Jaj, ne haragudj... folyton butaságokat fecsegek... kevesebbet kéne beszélnem...
Megijed, hogy Quentin miatta aggódott jobban a kelleténél. Még a kezeit is a szája elé kapja.
-Azzal nem lehet viccelni, ezt mindenki tudja... de ha ennyire rossz fiú, miért segített? Honnan ismeri a barátodat? Tényleg a rokona?
Neki nagyon zűrzavaros az egész. Aztán jobban kifejti Quentin a történetet.
-Ha árva, lehet a testvére. Attól, hogy meleg, nem tenne meg ennyi mindent, maximum ha titkon régóta szerelmes Leo-ba, de nem hinném... ha te alig ismered, akkor nem ismerheti olyan rég, nem?
Neki így logikus, meg miért mondta volna, hogy testvér, ha nem az? Elég meredek hazugság csak azért, hogy bemehessen az intenzívre.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Pént. Aug. 19 2016, 21:57

Megrázza a fejét, sejtette, hogy Suzy megbocsátó, hogy Joshua értelmes, logikus, hogy meg tudták beszélni, őt mégis felháborítja.
- Nincs más lehetőség, el kell fogadni ezt és túllendülni. Biztosan rosszul esik, de nem mindenki meleg
Torkot köszörül, félrenéz. Bosszús, mert nem ő kellett először.
Stressz, ő is sokat stresszel, de bizonyos keretek között, még Sammyt se tartja olyan gyengének, hogy összeessen, pedig az nagy szó, mert nála harmatosabb lényt elképzelni sem tud. Sóhajt, hogy végülis nem számít.
- Persze, hogy az, nem kell ezt szépíteni.
Fintorog, nagyon részegen neki is volt ilyenje, de az nem rendes csók volt, alig emlékszik és igyekszik úgy tenni, mintha nem történt volna meg.
Tehát el volt döntve, hogy Josh előbbrevaló nála, mert ha viszonozza idővel, valószínűleg beleszeret.
Próbál nem nagyon savanyú képet vágni, de látszik rajta, hogy ez bántja. Biccent és szótlanságba burkolózik.
- Én sem vettem észre, nem látszik rajta, abból mondjuk sejthetted volna, hogy rettenetesen lassú volt, ez nem normális, én már a filmnézéskor is meg akartalak csókolni
Felsóhajt, megmasszírozza a halántékát és lesüti tekintetét, kibukott, mert feszült és kicsit mindegynek érzi. Lepipálta egy buzi.
- Nem csináltál hülyét magadból, aki ezt mondhatja magáról az Joshua. Nem meleg, de összejön  legjobb barátjával?
Visszhangozza, ő érzi magát hülyének, hogy esélye sem volt az idő miatt, vagy talán nem elég sármos, nem olyan király, mint a másik? Ilyenkor megfordulnak dolgok az ember fejében, így Quentinében is, noha csak futólag. Megacélozza magát aztán, majd emlékezteti magát, milyen sikeres rendező készül lenni, mennyi mindent elért már, hogy a karrierje baromi fontos, talán nem is lenne ideje kapcsolatra, hiszen az előző is emiatt ment tönkre.
- Én sem, próbáljunk nem gondolni rá
Még a végén felfordul a gyomruk.
- Fogd fel úgy, hogy össze volt zavarodva, nem azon múlt nő vagy-e, a sráccal vannak gondok, hivatkozhatsz rá vicces történetként, amit elmesélhetsz a barátnőidnek, nem mindenkit ejt a kiszemelt fiúja egy másik fiú miatt, ez különlegesíti, színesíti az életet, ha ebből a szemszögből próbálsz rá tekinteni. Ráadásul az idő mindent megszépít, ez is csak egy vicces sztori lesz. Végülis engem is ejtettek, mert inkább jött be valakinek egy meleg srác, tragédia mi?
Kiérzi hangjából az iróniát, talán bántó is, de ő is meg van bántva. Önérzetes és Josh előrevalóbb volt, ezt az ő egoja nehezen veszi be.
- Miért kéne felvenni? Miért kellene bárkivel is versenyezned? Tudod én elhívnálak, ha elég jó lennék neked.
Közli kimérten, rossz neki ezt kimondani, hogy nem az.
Drayton mostantól nem túl szimpatikus neki, kissé felvolnja szemöldökét.
- Hát, lehet, hogy a lányok is tetszenek neki, nem érdekes. Akkor a barátnőd lelépett miatta és nem is jön vissza?
Ezt abból a szempontból sajnálja, hogy úgy tűnik, Suzyval jóban voltak.
- Van más barátnőd is?
elvégre vannak kolléganőik is.
Vállatvon
- Nincs szükségem engedélyekre
Nagyon makacs tud lenni, beköltözött, Hozatott magának egy fotelt a kórterembe
//így tervezem//
- Nem, nem baj, hogy beszélsz.
Tetszik neki, hogy a lány kommunikatív.
- Leo nagyon tiltakozik, de pont erre gondoltam én is, ezzel nem lehet viccelni és a srác rosszul nézett ki utána, majdnem sírt, vagy éppen oda tartott, pedig egy csupa tetkó figura volt, nem épp szentimentális típusnak nevezhető. Én is ettől tartok, hogy a testvére és bajt hoz rá...
Mered maga elé, komolyan fél ettől.
- Talán ki kellene derítenem?
Kérdezi inkább magától.

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Szomb. Aug. 20 2016, 15:27

-Ha mindenki meleg lenne rosszul esne, mert én akkor is kilógnék.
De inkább hagyná, érzi Quentinen hogy bosszús. Hogy pontosan miért, nem tudja, de neki elég ennyi is. Azt sem kell túlragozni Quentinnek szerencsére, hogy Josh meleg, örül, hogy ő is így látja.
Elmondja, hogy Joshuával már nagyon régen találkozgattak, hogy neki természetes, hogy Joshua felé hajlott, de azért az eléggé meglepi, hogy Quentin már legutóbb is megcsókolta volna mikor filmet néztek. El is pirul.

-Miket nem mondasz...
Jön zavarba, mert ő azért ilyenre nem gondolt volna. No meg neki gyors is lett volna, ami azt illeti. Arra gondol, lehet ő is rettenetesen lassú, túl maradi, nincs mit tenni. Egy darabig nem is tud szemkontaktust tartani a másikkal, mert ebből már ne jöhet ki jól. Előbb Josh most meg Quentin... el kell ismernie végre magának, nem ért a férfiakhoz. Joshra csak vállat ránt, lehet ő is hülyét csinált magából, de Suzy is, hát mennyire boldog volt, mikor Joshua azt mondta szereti ő meg elhitte? Jó hogy Quentin nem látta, rémesen kínos visszagondolnia is. Aztán csak bólogat, nem akar gondolni arra mit csináltak azok ketten.
-Ez nem vicces.
Mond csak ennyit, mert ellenkezni nem akar, annyira nem buta, hogy kiérezze a másik sértettségét, amiért Suzy igent mondott Joshnak. De nem csak amiatt akart korrekt lenni Quentinnel, mert Josh-sal napi kapcsolatban van, hanem mert az ilyet nem lehet eltitkolni, nem fer és amúgy is. Persze emiatt kap is érte, de úgy érzi megérdemli, ha ennyire vak volt. De ő is hasonlóan gondolkodik mint Quentin, azzal vigasztalja magát, hogy doktorálni akar, az pedig sok idejét el fogja venni, főleg ha a galériába is besegít és még tanít is a tanulás mellett. Úgy sem lenne ideje minőségileg semmilyen fiúra.
-Nem mondtam soha hogy nem vagy elég jó, de ne hajtogasd ezt, mikor közlöd, már ejtettelek! ha eldöntötted helyettem a dolgokat, akkor ne vágj ilyeneket az arcomba... ha annyira elutasító vagyok minek mentem veled találkozni?! Kettesben? Hagyjuk.
Úgy érzi nagyon bántják, ő pedig nem tud veszekedni, így inkább támad, mert másképp nem bír védekezni. Josh-t nagy nehezen lenyelte, Quentin haragjával nem számolt. Lia miatt újra csak szomorú lesz nem ideges.
-Igen. Új-Zélandon van a nővérénél, de szerintem nem jön vissza. De ott legalább jól érzi magát.
Kedveli annyira Ameliát, hogy ne akarjon neki rosszat. Biztos el akarja felejteni Sebastiant, ahhoz pedig egy teljesen más környezet segítség lehet. A barátnős kérdés is feszengve érinti, nem akarja hogy sajnálják, annyi büszkeség belé is szorult, inkább valami vállrándítás szerűvel terel, mintha nem lenne fontos, megoldja, vagy akármi. De nehezen barátkozik, túl fecsegős és szeleburdi, a lányok többsége meg olyan... más mint ő. Amelia csendes és kedves volt, nem egy divatmaca, karrierista, kedvelte érte.
Inkább beszélget arról mi van Quentinnel, de igazán meglepi a másik, hogy szabályt szeget, csak hogy Leopolddal maradhasson. Örül, hogy nem kötöttek bele az orvosok.

-De mégsem jó, csak aggódtál...
Aggodalmaskodik, úgy érzi többet ártott mint használt.
-De miért baj ha a testvére? Ha árva, legalább lesz családja.
Ő le van maradva, szerintem egy testvér jó dolog, neki is ott van Rachel.
-Nem tudom... jó ötlet ebbe beleszólni?
Nem találkozott még ilyen esettel, de szerinte Leopold lehet rosszul venné vagy az a tetkós tag, ha valóban veszélyes nem akarná Quentint odaengedni, még a végén bántanák.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Aug. 29 2016, 18:41

- Én is
Közli tömören, magára gondolt.
Talán nem kellett volna ilyen nyíltan kimondania, félrenéz, ő is elvörösödik.
- Bizonyára feltűnt már, hogy tetszel
Előbb fordul vissza, mint Suzy, ő még kerüli a tekintetét.
Felsóhajt, megrázza a fejét, hogy nem az. Bár lehet olyasmi sok-sok év távlatában. A lány hallgat és ez nem jellemző rá, megijeszti. Most ő néz félre, nem jelent jót, hogy hallgat, tudja megbántja, Sammyn sokat tapasztalt az érzékeny lelki világról és a lány hasonló típus lehet ha (szerinte) már ennyitől megbántódik. A hallgatása ugyanis erre enged következtetni.
Kissé sápadtabban mered maga elé, megviselték az elmúlt napok.
- Nem akartam helyetted eldönteni, csak nekem úgy tűnt. Barátilag jöttél fel hozzám Suzy, nem történt semmi több és a randi
Félrenéz
- Ne haragudj, bánt, hogy neki előbb mondtál volna igent, ha nem buzi, talán randinkat se várod meg
Fakad ki indulatosabban, aztán igyekszik erőt venni magán és higgadtabban beszélni
- Nem akarlak befolyásolni, továbbra is kedvellek és nem vagyok biztos benne, hogy tudnék a barátod lenni
Mondja összepréselt ajkakkal
- Túlságosan elbűvölő vagy
Sóhajtja, most már vörös, váltogatja színeit, mint egy kaméleon
- És előbb utóbb több lennél...sokkal.
Már most is az, nem haverkodni akar vele, noha a párkapcsolat lehetőségével még maga is hadilábon áll. Az előző sem működött, ő is megsérült és folyamatosan attól fél, nem lenne rá elég ideje. Lehet, hogy a lány nem érez és simán tudna vele csak laza, ismeretségi kapcsolatot ápolni még hosszú-hosszú ideig, belegondolni is elkeserítő
Megsemmisülten odamormogja:
- Nem akartalak megbántani.
De ő is megbántottnak érzi magát valamelyest.
- Új-Zéland jó hely, neten tarthatjátok a kapcsolatot
Vág be valami borzasztó sallangot, rosszul van magától.
- Nem gond, én edzett vagyok
Feleli kurtán, nem tudja, hogyan motiválhatná a lányt, hogy újra csacsogjon, elveszettnek érzi magát. Talán örökre elszúrta.
- Veszélyt hoz rá, a srác eltörte valaki kezét, legalábbis Leo ezt mondta, hacsak nem volt túl sokkos állapotban, mindenesetre a szeme sem áll jól és Leo nagyon meggondolatlan.
Vonja össze a szemöldökét aggódóan. Tudja, bárkinek lazán beszól, sokszor ő tartotta vissza, ő a békítő kettejük közt.
- Ha ez Leo érdekében történik, igen. Olyan, mintha az öcsém lenne ő is.
Öccsöt mond, mert kettejük közül ő a megfontoltabb.
Maga elé mered aztán.
- Sajnálom, hogy ilyen hülyeségekkel traktállak.
Úgy érzi, most a lánynak is megvan a maga baja. Nagyon zavarja, hogy szótlan a másik, ez annyira nem jellemző rá, hogy úgy érzi, komoly gondok vannak, mégsem tudja hogyan foghatna hozzá a megoldás kereséséhez._________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Aug. 29 2016, 19:50

Erre a tetszel dologra nehéz válaszolnia.
-A férfiak annyi mindent mondanak hirtelen felindulásból... azt hittem csak úgy.. mondod.
Mert ő kis hitű ebből a szempontból, Mike azért érhetett sikert, mert annyira határozott volt, határozott volt kettejük helyett is. De persze megbántottnak érzi magát, mert Quentin nagyon epés vele és nem tud erre semmi értelmeset reagálni.
-Rosszul tűnt úgy. Igen, mert Joshuával fél éve majd' minden nap találkoztam, együtt ettünk, csavarogtunk, te meg akkor beszélgettél velem másodszor? Én sokkal lassabb vagyok ennél, tudom, manapság ez nem divat, de... én ennyire lassú vagyok. Egy randi előtt is jól esik legalább kicsit megismerni a másikat...
Úgy gondolja eleget magyarázta a diplomáját, miért mondott igent Joshuának, aki addigra már jóbarátja lett. Ellenben kicsit összeroskad ültében, mikor közlik, nem tudnának a barátja lenni. Rögtön azt gondolja, azért, mert ennyire szörnyű személyiség. Éppen ezért vörösödik el és gyűrögeti a ruháját. Próbál nem motyogva válaszolni, de zavarban van.
-Még ezek után is, hogy ennyire szerencsétlen és buta vagyok?
Hát, most nincs toppon az önbecsülése és a nőiessége, maradjunk annyiban. Ráadásul Quentin igencsak jól szituált valaki.
-Nem bántottál meg. Na jó.. egy icipi-picit. De elmúlt... Haragszol rám?
Néz fel, bűnbánóan, de alig bírja tartani a szemkontaktus, úgy érzi udvarolnak neki, elég nyíltan és zavarba hozza, főleg, hogy ilyeneken ment át, ezeke el is mesélte...
-Szívesen elmennék veled randira...
Motyogja megint, szégyellősen, mert úgy érzi nincs is joga ilyet remélni, tekintve az előzményeket, ő megérti, hogy Quentinnek ez rosszul esett.
Aztán Lia kerül szóba, attól elkámpicsorodik kicsit, a net neki nem pálya, próbál is terelni, de Quentin gondja nagyobb mint az övé, így nem jár sikerrel.

-Meggondolatlan? De te annyira megfontolt vagy.
Csodálkozik rá, azt hitte ha mást nem átragasztotta ezt.
-Ez igazán kedves tőled. De ha tényleg a vér szerinti rokona, akkor... nem kéne megfosztani ettől nem? Lehet annak a fiúnak sincs senkije, csak a barátod.
Kicsit csendes, valóban, de csak mert agyal.
-Nem traktálsz, de nagyon tanácstalan vagyok. A múltkori hülyeségem miatt is mennyit aggódtál, nem akarok megint ilyen fejtörést okozni neked. Esetleg Leopolddal nem tudod megbeszélni? Ő mit akar?
Érezni nagyon szeretne okos lenni, jó tanácsot adni, de... gőze sincs, ilyenkor mi lehet a jó tanács. Talán nincs is olyan, ezzel vigasztalja magát.
-A fő, hogy Leopold jól van már, nem? Vigyázol rá, nem lesz baja.
Legalább is reméli, különben Quentin megint nagyon szomorú lesz, azt nem szeretné!

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Szept. 08 2016, 18:59

Felciccen, annyi mindent mondanak hirtelen felindulásból?
- Micsoda sztereotípia! De én nem szoktam annyi mindent mondani hirtelen felindulásból
Mondja kissé gúnyosan, kiérezni a hangjából egy leheletnyi megbántottságot, hogy be lett skatulyázva.
Felsóhajt, észrevette, hogy a lány lassú, de ez nem is feltétlenül baj. Talán ő volt túl türelmetlen - de csak Joshua miatt - emlékezteti magát.
- Tudom és nem baj...nem baj, hogy lassú vagy
Nem ez a baj, hanem, hogy előnyben részesítették a másikat
- Eljöttél volna randizni velem, ha neked mond igent?
Valószínűleg nem, ő a szamár, aki jó, ha nincs ló, nem hiszi el, hogy a lány ezt nem látja. Vagy látja és azért ilyen megszeppent, szűkszavú magához képest.
Felsóhajt, ahogy nézi a zavarát, s hogy mennyire aranyosnak találja.
- Tetszik, hogy szerencsétlen vagy és én nem is szerencsétlennek mondanám, hanem szelesnek. Buta egyáltalán nem vagy
Ez nem is érti honnan jött neki.
Közelebb hajol, kicsit enyhébben. Keresi a lány tekintetét.
- Nem akartalak megbántani, ne haragudj. Nem, csak...csak másodiknak érzem magam, csak...érted?
Most ő jön zavarba, meggyűri az asztalterítőt, pillantását leszegezi, s hullámokban vörös pír önti el.
Fejét felkapja, amikor igent mondanak.
- Tényleg? ő...igen. Hát...én örülök, hogy buzi lett. Ebből a szempontból
Motyogja zavartan, csak később gondol bele, hogy ez hülyén jött ki.
Liát hagyja, nem ez lesz az, amivel fokozza a hangulatot.
Nem tudja ezt bóknak vegye-e, pislog egy kicsit.
- Az ellentétek vonzzák egymást, vagy mi.
Elgondolkodik, hogy ez lehet náluk is, legalábbis nála ez van, azért tetszik neki annyira Suzy, mert hebrencs, míg ő megfontolt és nyugis. Bár az előző barátnője nem volt ilyen hirtelen, de őt nagyon mérsékelt lángon szerette, Suzyt tudná jobban, ez már most meggyőződése.
- De különben...nem mindig vagyok megfontolt.
Ő úgy érzi gyakran mond, vagy tesz hirtelen dolgokat.
Vállatvon, ha kedves, hát kedves, így érzi.
- Hát akkor így járt, sajnálni nem tudom, nem Leohoz való figura
Mondja komolyan, félti, Leo magától is képes hülyeségeket csinálni, nem még egy ilyen társsal az oldalán.Az cseppet sem érdekli, ha a másik srác egyedül van, ő nem Sammy, hogy mindenkin megessen a szíve, sőt... elég szigorú tud lenni.
- Ő sem akarja látni, úgyhogy nincs is semmi gond, csak én parázom túl
Mondja zavartan, bizonyára megzavarta az elméjét az aggodalom.
- Igen, most már jól van és igen...mindenkire én vigyázok.
Sóhajt, néha tehernek érzi. Leo, a húga, Sammyről nem is beszélve...
Megrázza a fejét, nem depressziózni akar.
- Milyen volt otthon, sikerült kipihenni az itteni dolgokat?
Próbál témát terelni._________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Szept. 08 2016, 20:38

-Honnan tudhattam volna? Mindegy, már tudom...
Duzzogja, mert igazságtalannak érzi a másikat, hogy itt gúnyolódik. Attól hogy nem jó emberismerő, még igyekszik.
-Nem úgy tűnik...
Joshuának baj volt, hogy lassú, most Quentinnek is az...
-Nem, mert ő nem randira hívott, hanem szerelmet vallott... én meg elhittem, amit ő csak elakart. De ha komolyan gondolta volna, nem éreztem volna tisztességesnek veled is elmenni.
Úgy érzi jobb egyenesnek lennie, főleg mert fordított esetben is így járt volna el Josh-sal ha Quentin szerelmet vallott volna, neki is nemet mondott volna.
-De az vagyok, ha elhiszem, hogy akarnak tőlem valamit és közben nem is. Szeles... nem tudom.
Szerinte szerencsétlen is, de persze nem akarja jobban beégetni magát a másik előtt.
-De nem második vagy, hanem idegenebb... alig ismerlek Quentin. Joshuát már jól ismerem, azaz... ha a szexuális beállítottságát nem nézzük jól ismerem. Rólad azt sem tudom mi a legszebb emléked, mitől félsz, mire vágysz most a legjobban, hogyan tudsz a legjobban kikapcsolódni, mi bosszant fel, már ami nem a kosz és a szemetelés, ilyesmi... de ez nem jelenti hogy nem szeretném megtudni.
Pislog a másikra, mert Suzynak egyáltalán nem második volt Quentin, hanem az ismeretlen egyenlet, aki csak úgy berobbant és zavarba ejtően határozott volt. Határozottabb, mint Joshua, ami tetszett neki, de Joshuát már ismerte és kedvelte, így tanácstalanná vált.
-Jaj Quentin...
Néz rá megrökönyödve, majd elkezd nevetni, hogy van előnye, ezek szerint. El is takarja a száját, hogy lehet ez nem illik ide, de a másik "öröme" viccesen jött ki.
-Igen, persze, de valahogy azt hinném, lecsillapítottad az évek alatt Leopoldot.
Mert a józan ész hangjára jó figyelni, Suzy legalább is szeret.
-Igen? Mire gondolsz, mikor nem?
Ha már ismerkednek, akkor kérdez, mi lehet az a szituáció, ami kibillenti Quentint a megfontolt státuszból.
-Lehet ha lenne valakije megenyhülne, törődhetne valakivel... vagy gondolod csak kihasználná?
Ő nem tudja megítélni, egyiküket sem ismeri.
-Hm, ha nem akarja akkor tényleg eldőlt, ne izgulj. Legyél vele sokat, nehogy magányosnak érezze magát.
Bár lehet nem fogja, de ha amolyan testvért vesztett lett, lehet úgy érzi, nincs senkije, de ezt Quentin gyorsan megcáfolhatná azzal, hogy sokat van vele.
-Mert tudják és érzik, hogy szereted őket és mellettük vagy. Te vagy nekik a biztos pont.
Kicsit megsimogatja Quentin kezét, jelezve, ez jó dolog, sokat elárul róla ám. Suzy sokkal felelőtlenebb sajnos.
-Igen, rengeteget voltam a húgommal, Rachellel és legalább jobban megismertem a barátját, Nigelt. Meg festegettem, segítettem anyának lekvárt eltenni... Johnnal kifestettük a hálót, mert anya valami vidámabb színre vágyott. Elvoltam. Na meg a nagyit is meglátogattam, volt hozzám pár csípős szava, de nem lehet rá haragudni. Vagány nagyim van.
Kuncog, szereti a nagymamáját, mosolyog is Quentinre, hogy próbálja visszalopni a jókedvet közéjük.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Szept. 15 2016, 19:19

- Mondjuk megkérdezed, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonsz le
Von vállat kissé kimérten.
- Bocs, nem zavar, tényleg...
Minden nője elég bevállalós volt, most valami mást akar, csak a visszautasítást nem számolta bele.
Ezen elgondolkodik, kerge ez a Josht és ezt nem nézte volna ki belőle.
- Elég nagy szemétség volt ezzel áltatni, így, hogy nem volt biztos benne, ráadásul velem is szemétség volt, tudta, hogy udvarolok neked.
Vagy olyasmi, vagy el akarja kezdeni.Eléggé átejtette őket.
- Szóval most úgy tűnik szabotálni akarta kettőnk dolgát is.
És ne legyen mérges, mert JOsh milyen jó fej? Hát egyelőre nagyon nem azt bizonyítja. A hangsúly eddig valahogy nem arra helyeződött, hogy szereti, hanem, hogy meleg a csávó, de most újult erővel önti el a harag, hisz Suzyról van szó, az érzékeny művészlelkületek perszehogy komolyan veszik, ha szerelmet vallanak nekik.
- Ez hülyeség, nem tudhattad, én is simán elhinném Joshnak, hogy szerelmes belém
Próbálja elviccelni...
- Persze én elküldeném az anyjába... Ettől nem vagy szerencsétlen.
Rázza a fejét, azon magában jót derül, hogy szelesnek nem igazán vallaná magát.
Elkerekednek szemei, hogy idegenebb, nem második, bár tény, ezt jobban el tudja fogadni. Lesüti szemeit, ez a megfogalmazás tetszik neki, pusmogóbbá válik a hangja.
- Ha akarod elmondhatom ezeket neked... Az például fel tud bosszantani, ha csak második vagyok.
Jegyzi meg mellesleg, nem bír veszíteni, lemaradni, az nagyon megviseli. De végülis igaza van, Joshuát jobban ismeri és az idővel még ő sem tudott versenyezni. Végül bólint, felfogta, miért volt ő első. Bár a vereség érzése még befigyel.
Próbál humort csinálni belőle, mert más választása, úgy érzi nincs, s mégsem nyavalyoghat megállás nélkül, hogy de őt választottad volna, mert tudod őt mi bosszantja fel, vagy minek örül...
Halványan elmosolyodik a lányon, röhögni most nincs kedve, de a mosoly is haladás már neki.
- Lepold jó így, ahogy van, sosem akartam megváltoztatni és nem tudom mennyire sikerült lecsillapítanom.
Vállat von, talán nem volt rá egyáltalán semmilyen hatással, csak Leo őrá.
- Amikor a film közben hirtelen vallomást tettem neked, például.
Általánosságban mikor nem megfontolt.
- Néha vannak hirtelen ötleteim filmkészítés közben is.
Elragadtatja magát olyankor, de egyébként bármennyire is szeretné, nem jellemző rá.
- Te megfontoltnak gondolod magad?
Mert szerinte Suzy nem az.
- Az a fickó veszélyes, érzem. Talán csak képzelődött, de Leo is mondott róla olyat, ami engem támaszt alá... úgyhogy engem nem érdekel a lelki világa, csak tartsa távol tőle magát
Ez az egész neki túl bizarr és ismerve Leo habitusát... ő óvná, aggódik, nem akarja ezt a Kenny gyereket.
Kap egy kézsimogatást, na ez nincs ellenére, sóhajtva kifúj egy kis levegőt.
- Ja...mindenkinek.
Néha idegesíti, hogy neki kell biztos pontnak lennie, mindig. Aztán összeszedi magát és vállalja, csak néha elgyengül, az pl, ami Leoval történt, nagyon megviselte.
Mosolyog azon, mi mindent csinált a lány.
- Ez jól hangzik. Nigelre áldásod adtad? Nagy forma lehet az öreglány.
Ezen azért már ő is felnevet. A kajából nem nagyon eszik, mert finnyás, de megtúrja a villájával.
- Szóval...áll még a randi? Szombat?
Jó lenne tisztázni és csinálna magának szabadidőt, ha úgy van.
//ha lefixálták, lehetne lassan zárni és kijátszani a randit Smile//

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Csüt. Szept. 15 2016, 19:55

-Mert nem lett fura, hogy megkérdezem: Quentin, ezt minden nőnek el szoktad mondani, vagy legalább is hasonlót, vagy ez pontosan hogyan érted, ez olyan bók, hogy általános, vagy ez flörtölős vagy milyen is? Igazad van, nem lenne fura, ha megkérdezem...
Nem, ezzel nem ért egyet, kicsit sem, mert... ő nem szokott fiúzni, nem szoktak vele flörtölni, nincs ebben tapasztalata, így bizonytalan, úgy gondolta mivel Quentin helyes és sikeres sok nőnek csapja a szelet. Aztán csak pislog és sóhajtva próbálja elfogadni hogy nem baj, ha lassú. Reméli tényleg...
-Tudta?! Honnan? Mondtad? És ő nem mondott semmit? Mi?
Na jó, ez kiakasztja... ezek itt beszélnek a háta mögött és mégis ez lesz? Ha Joshua tudta miért így csinálta? Érdekelte őt választaná vagy Quentint? Néha úgy érzi mindkét fiú csak játszik vele...
-Azt nem hiszem... ő azon csodálkozott miért nem járok már veled... vagy legalább is ezt vettem ki a szavaiból, mert kérdezgette mi van velünk. Ahh... szerintem csak nem bírta feldolgozni hogy meleg. Szerintem neked sem lenne könnyű, ha egyszer csak rájönnél, egy férfi tetszik, mondjuk Leopold és... érted.
Reméli nem, a legjobb barátok lesznek ezek után a félelmei, komolyan.
-Ezek után pláne mi? Jó színész de az életben sosem színészkedett...
Mosolyog, hogy Quentin is elhinné Joshnak a vallomást.
-Igen, rájöttem, de nem vagy az... csak második fiú vagy a családodban. Az is bosszant? Amúgy... érdekelnek ezek a dolgok, szeretném, ha megosztanád velem.
Mosolyog a férfira, jól esik neki, hogy elmondaná, kíváncsi rá nagyon, de visszafogja magát, csak a hangján érezni hogy izgatottabb lett.
-Ha ad a véleményedre és hagyta hogy te legyél vele, akkor sok hatással vagy rá.
Mosolyog, szerinte ez a lényeg, itt a lényeg. Aztán kikerekedik a szeme és elpirul.
-Ó... öhm... igaz...
Az tényleg hirtelen volt, neki is, de nem bánta csak meglepte. Hirtelen azt se tudta mit mondjon, ahogy most se.
-Én? Nem... azaz... vannak elveim, azokhoz szilárdan tartom magam, de elég spontán valaki vagyok, azt hiszem.
Vakargatja a nyakát, mert nem tudja ez jó vagy rossz Quentin szemében.
-Hm, de Leopold sem akarja látni nem? Akkor végül is mindegy, a másik mit akar. Nem kell aggódnod!
[b">-Persze, nagyon aranyos fiú, kis szerény és kedves, a nagyit idő volt megszoknia. Hát igen, a nagyi ha nem lenne ki kellene találni!
Kuncog, mert hát ez tény. De talán majd egyszer Quentin is megismeri...
-Hamarabb? Péntek este? Vagy egész naposra gondoltál? Bár én szombat is ráérek... ahogy neked kényelmesebb!
Mosolyog, noszogatja a másikat egyen, bár ő sem eszik eleget, de azért próbál, később nem lesz ideje. De amit mond Quentin mikor és hol ott lesz, ha nincs ötlet, akkor azt mondja este telefonon egyeztessenek.

//OK, legyen úgy Smile //

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Szept. 26 2016, 18:54


- Azt hittem nincs problémád a fura dolgokkal. De rákérdezhetsz óvatos megfogalmazásmódban is, ha azt kérdzed "minden nőnek ezt mondod"? Az nem fura szerintem, vagy ha nem érted, flörtölök-e, az sem fura, ha rákérdezel.
Ránt vállat.
- Szóbakerült, hogy itt tanítok, kiderült, hogy több kollégámat ismeri és igen, beszéltünk rólad, mondtam neki, hogy elhívlak majd randizni. Én voltam ostoba, hogy nem raktam össze, ő az a Joshua. Azt mondta barátok vagytok, legalábbis úgy jött le a szövegkörnyezetből.
Húzza el a száját nyersen, ami nem a lánynak szól, hanem a szájhős színésznek.
Majdnem kimondja: azon én is csodálkozok. Enyhén megemeli szemöldökét.
- Mit mondtál, mi van velünk?
Érdeklődik finoman, akkor is sántít és furcsa az egész, mert Josh tudott róla, ahogy magában azt is tudnia kellett, ő érdeklődik ilyentén Suzy felől, mégis előállt a lánynak a szerelemmel, ez nem áll össze neki. Kiguvadnak a szemei már csak a feltételezéstől is, igaz sosem emlegetik azt az esetet fogadásól, deh ne már. Vadul fintorog, hátrahőköl.
- Ilyesmi nem történne, soha. De tény, hogy belezakkannék.
Megfordul a fejében, hogy emiatt majd Joshua is rosszul teljesít a filmjében. Úgy gondolja Suzy túl elnéző, ő szkeptikusan pislant rá.
- Elég jól megjátszotta a hülyét.
Hiszen tudta, hogy ő akar tőle valamit, mégis elég jól elhallgatta Suzy elől. Az biztos, hogy sokkal merevebb és kimértebb lesz Joshal, hiszen elkezdődött a forgatás, ki se rúghatja már. Mindenesetre szemfüles lesz, ha tényleg akkora nyomás van rajta sem szabad, hogy meglátszódjon a munkáján, bár olykor ez a színészekre jó hatással van és Josh szerepe sírós. Ha nem bőgne, ő szívesen az orrá alá dörgölni mit okozott Suzynak...
Nagy levegőt vesz, ez összetett kérdést, a bátyával nem az a baja, hogy idősebb, bár lehet, hogy a lány csak gúnyolódik
Kíváncsi vagyok Josh is kapott-e ilyen oltásokat
Most ezt annak érzi.
- Van, ami bosszant vele kapcsolatban, de nem az, hogy idősebb, ennyire nem vagyok beteg. Viszont ez egy hosszabb történet.
Hagyjanak valamit a randira is, nem? Bár lehet el fogja felejteni, hogy erről beszélgetést ígér //majd szólj rám, h lelkizzek XD//
- Igen, igazad van, ahhoz képest mennyire önfejű, mondhatjuk, én még hatással vagyok rá.
Hallott már ilyesmit, hogy az egyetlen, akire hallgat, ő erről nincs meggyőződve.
Szereti, amikor Suzy zavarba jön, aranyos így, most sem tudja leplezni érdeklődő mosolyát, sőt szívesen fokozná a dolgokat, csak az tartja vissza, nem-e lenne gyors a lánynak a tempó.
- Az vagy
Mosolyog rá biztatóan, szemében ott csillog az igenlő felelet. Leo-Kenny párosára biccent, ő is őszintén reméli, nem keresztezi ez az alak többé az utukat.
Nigelen nevet, valahogy olyannak képzeli, mint Sammyt
- Ha szőke, akkor pont olyan lehet, mint az öcsém, jó lenne, ha ő is találna végre egy kedves lányt, Josh története után kezdek aggódni
Nevet...//XD//
Kényes, nem nagyon eszik a menzakajából, csak piszkálja az ételt.
- A péntekem sajnos foglalt, tárgyalásom lesz a film kapcsán, de szombat délután estére nincs semmi.
Mondja gyorsan, ha neki megfelel... Délelőtt ugyanis szintén megbeszélése van. Őszintén reméli, ez a lányt nem tántorítja el...
//még írj erre Razz//

_________________


Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   Hétf. Szept. 26 2016, 19:27

Szemet forgat.
-De milyen kínos már rákérdezni, ha nem is az! Érted?
Dehogy érti, akkor nem mondana ilyeneket...
-Ezzel nem hazudott... én se mondtam soha többnek, csak hogy nagyon sokat találkozunk.
Ahh, kezd furcsa lenni neki az egész a két fiú körül.
-Azt hogy ugyan elhívtál, de még nem konkretizáltuk és habár találkozgatunk, de eléggé elfoglaltak vagyunk most mind a ketten, szóval nem találkozunk olyan sűrűn.
Ez nem titok, de ezt mondtam neki nem olyan régen, mikor már együtt volt Draytonnal.
-Na látod, lehet neki is nagyon furcsa, hogy szerelmes a legjobb barátjába, így meggondolatlan és furcsa dolgokat csinál... bele sem gondolva. De most már rendbe jött, úgy érzem, elfogadta a tényt és boldog Draytonnal.
Jót tett, hogy sokat beszélgetett Rachellel.
-Mivel kapcsolatban? Lehet tényleg csak barátként gondolt rám mindig is, ami valószínű, mert Drayonnal van. Eléggé mások vagyunk, valljuk be. Nem tudom beszélgettél-e vele. Szóval... szerintem csak meg volt zavarodva.
Ő már nem haragszik, gondolja hogy trauma volt feldolgozni a tényt, meleg.
Quentinnel meg nem gúnyolódik, hát az tény, hogy ő a második fiú, de erről nem tehet és nem is baj, ő csak kérdezte, zavarja-e a dolog.

-Akkor jó, szerintem jó lehet másodiknak lenni a családban. Nálunk Rachel az és szerintem az tök jó. Neki sok minden könnyebb volt már... a szüleink is tapasztaltabbak voltak már, legalább is anya. Jól van, majd elmondod. Vagy nem és elmondod a többi tesóddal hogy vagy.
Nem akarja hogy muszájból mondják el neki, hanem azért, mert ő maga is elakarja.
-Akkor ez nem baj neked? Jó...
Ahogy elnézi Quentin mosolyát, nem baj, ha spontán személyiség, de tény, ő nem tűnik ilyennek.
-Nem, barna, magas és nyúlánk, de nagyon aranyos, kémikus azt hiszem, helyszínelő akar lenni.
Menő állás, legalább is szerinte az, Nigel meg aranyos.
-De az öcséd is ilyen? Nagyon cuki lehet. Olyan szőke mint te? Amúgy ne féltsd, biztos talál, azért még vannak aranyos fiatal lányok.
Nem tudja az öccse mennyi, de Rachel is csak 19. //xD//
-Oh...
Eleinte kicsit letör, hogy a péntek nem jó, de hamar fellelkesül, hogy a szombat már jó.
-Akkor szombat 5 óra? És akkor mienk az este is.
Már nem úgy, nem arra gondol, hogy... khm, hanem hogy van idő a randira.
-Mit szólsz?
Ha tényleg jó a másiknak, izgatottan fogja várni, az is biztos.
//Igyekeztem zárósra xD//

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tényleg?! ~ Quen&Suzy   

Vissza az elejére Go down
 

Tényleg?! ~ Quen&Suzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-