Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A szokásostól eltérő hétvége... :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Hétf. Ápr. 13 2015, 23:05

Amikor Sebastian felhívott, hogy mégse jönne át pénteken aludni, mert Liával maradna, azt mondtam neki, tegyen belátása szerint. Felnőtt férfi, gondolom tudja, mi a jó neki és mi jó annak a lánynak. A szombatnak még jobban is örülök jelen pillanatban, mert pénteken így kimaradhattam... Elmentem kaszinózni, és bekasszíroztam egy csomó pénzt. Többnyire pókereztem, de a legnagyobb nyeremény mégsem ott várt rám. Sosem szoktam félkarú rablóval játszani, de ahogy elhaladtam az egyik mellett, olyan erős slungot éreztem, mint még soha. Mintha mellbe rúgott volna valaki. Úgy néztem arra a gépre, mintha élő személy volna, és szinte röhögött rám. Komolyan, vigyorgott, de inkább kacéran, mint rosszindulatúan, és azt gondoltam, a francba is, kockáztatni nem is olyan rossz dolog. Máskor is bejött...
Leültem a gép elé, és némán beszélgettem vele. Mintha lelke volna, mintha meghallaná a gondolataim. Szemeztem a cseresznyékkel, dinnyékkel és banánokkal, aztán megfogtam a félkarú rabló karját. Mielőtt bedobtam volna az érmét, beleakadt a pillantásom egy szempárba. Igéző volt, mosolygós. S aztán... katt... a fémes zaj, ahogy az érme a többire esett... Csukott szemmel ragadtam és húztam meg a kart. És aztán, ahogy kinyitottam a szemem, már érzem a melegséget a torkomban, és hallottam a fémes csörgés zaját a fülemben. Éppen csak az igéző szempár gazdáját nem találtam sehol (pedig kerestem egy ideig).
Hazamentem, már nem tudtam volna játszani, koncentrálni semmi képpen sem, és rajzolgatni kezdtem. Szemeket. Egy szempárt..., azt a szempárt... Úgy aludtam el, hogy rajzlapokkal van tele az ágyam. Ebben ébredek. És valaki veri az ajtót. Oh, Seby!

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Hétf. Ápr. 13 2015, 23:22

Rég voltam ennyire szórakozott azt hiszem, de boldogan jöttem el Ameliától, annak a tudatában, hogy hétfőn már nálam fog lakni. Durva mi? Jajaja, szerintem is.
Mivel nem emlékszem végül is Josh mennyire támogatta a kosárlabdázós délutánt, így izompólót (feketét) és egy rövid szárú melegítőgatyát (fehéret) aggattam magamra, a hajam összefogtam ahogy tudtam és némi piával, rágcsával és filmmel felszerelkezve átmentem hozzá, letéve a kocsit ahogy szoktam és kopogtattam is, remélve várt. Mert én be vagyok zsongva, vigyorgok mint a veszett fene, ha ajtót nyit ezer wattos vigyorral nézek rá.
-Joooosh! - mondom vigyorogva és szatyrostul megölelem, remélve csak kicsit vágom hátba a piákkal meg a többivel. - Hiányoztál! Mivan, szénnel fűtesz? - Grafitos az arca, meg a keze, vagy csak piszkos? Áh, Joshról beszélünk.
-Hogy vagy? Hoztam pár dolgot, mesélj! Miért vagy ilyen gyűrött... most keltél? - Nem bírom befogni, de oda sem adom neki a szatyrot, kibújok a cipőmből és már a konyhában pakolok ki, szabad kezemmel húzva őt a pólójánál ha kell, hogy le ne maradjon és csiripeljen csak nekem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 00:03

A szerencsésbe forduló péntek estém után nehezen tudok elaludni. Több ezer dollár plusszal a zsebemben (inkább a számlámon), meg azzal a kék szempárral a fejemben sokáig csak forgolódom, amíg el nem határozom, hogy valahogy lerajzolom, megörökítem... De sosem lesz az igazi. Későn alszom el, és emiatt később is kelek, mint szeretnék, nem is magamtól. Hogy a zajra ébredek-e, amit Seby csap, nem tudom. Gyűrötten, nyálasan, (és koszosan, mint utóbb kiderül) nyitok ajtót.
Sebastiannak fülig ér a szája, jobban vakítanak a fogai, mint ahogy a Nap süt. Viccet félre téve, ahhoz képest, hogy leutóbb szinte bőgtünk, most egészen más a kezdőhangulat. Átkarol, ahogy szokott, éppen csak a csomagja ver hátba (el lehet viselni). a szenes kérdését nem is értem.
- Mi? He?- aztán a kezemre nézek, tényleg grafitos, milyen lehet a pofám? Tele az ágyam rajzlappal...
Seby viszont Duracell nyuszi, már a konyhámban van, pakol ezerrel, Nora a lábához dörgölődik. Én is csak azért vagyok ott, mert húztak. Melyik kezével csinálta?
- Izé. Még alszom. Álmodom?!- dörgölöm a homlokom. Nem áll össze a kép.
Nem értem a pörgést, a sok kaját, elvégre hozzám jött, én készültem. Film? Mehettünk volna moziba. Holnap sem kell kelni, játszunk, eszünk, bulizunk, valami ilyesmi volt. És mire ez a jókedv? Nem halottsirató volt Liánál? Ú, bakker, most gonosz voltam...
- Csak azt ne mondd...- fenyegetem meg az ujjammal Sebastiant, aztán elhallgatok. Nem is mondom tovább. Inkább mesélje el. Ha a fantáziámra bízom magam, bizarr dolgok jutnak eszembe.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 00:15

Rettenetes jókedv "gyötör", muszáj vigyorognom, Josh meg tényleg most kelt. Ejnye.
-Tiszta szürke az arcod, meg a kezed... nem is vártál rám, elfelejtetted? - Inkább csodálkozom mint dorgálom, még jó akkor hogy hoztam cuccokat. Hogy miért hoztam? Mittom én, legyen minden!
Nora dörgölőzik, fel is kapom és megpuszilgatom, szottyongatom kicsit, imádom ezt a szőrgolyót, de tudja jól. Hoztam jutalomfalatkát is neki, de kis csomagot, nehogy Joshtól megkapjam felhizlalom vagy valami...
-Akkor gyönyörű álmod van, elvégre én vagyok benne, valld be hogy fel sem akarsz ébredni! - Röhögök, azta de kómás. - Nélkülem ittál vagy mi a fene van? - Akkor szokott ennyire szétcsúszott lenni, ki tudja.
-Hogy végre leszaggattam a függönykarnist és megszereztem rá a gyémántot? De! - Térdelek le elé, Norát leteszem puhán, meglököm finoman a ki seggét trappoljon picit arrébb, elkapom Josh kezét és rendesen adok egy csókot a kezére (bár nézem előtte hol nem szürke, válogatós vagyok.
-Légy az enyém, ó béjb! Grr... - Vigyorgok rá lentről, de aztán kacagva felállok.
-Mit ne mondjak, hmm? Na lökjed! Csinálok neked reggelit te hátalvó, addig öltözz át és mosakodj meg, hm? - Noszogatom, kapja össze magát mert csúnyán lemarad velem szemben, én most pörgök mint a ringlispíl. De valóban összeütök neki valamit, mondjuk némi pirítóst meg kávét, keresek neki vajat meg lekvárt, némi gyümölcsöt... már ami van, ha ezek nincsenek, kap zabkását. Már ha van zab meg tej, ahaha.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 02:01

Eltéveszthetetlen Seby öröm, széles vigyor, villanó fogak (megnyerő mosoly lenne, ha nő lennék), és vele ellentétben én, aki alig lát ki a szemén. Félelmetes kontraszt, tán még sosem volt ekkora. Különben is hány óra van?
- Felejtette az öreg apád... vagy az ük, egyszerűen csak... elaludtam- ásítok hatalmasat, túrok a hajamba (mely megint nő, növöget)
Sebastian láthatóan pörög, beszélni sem igazán hagy, beszél helyettem, és feltételezésekbe bocsátkozik. No, csak álljon meg a menet. És a sok cucc?
- Nem ittam. Te... drogoztál? - pörög, mint a fene, már Norát is leápolta, nyafog is a lelkem, nem szoktak ilyen "durván" bánni vele.
Igyekszem össze rakni az információkat, mire emlékszem, mi történhetett. Először Lia jut eszembe, aztán mint lehetőséget kilövöm, mert hát tőle szomorúan jönne... Ötletelek, új csaj van a képben, de...
- Mi?- kérdezem megint bárgyún, látszik lemaradtam, bár a gyémánt rémlik. Függönykarika kevésbé.
- Jaj, te hülye, állj már fel- de röhögök, amikor kezet csókol. Nora nyivákol, nem érti, mi van, remeg a bajsza. Lehajolok hozzá, felkapom.
- Most kérték meg a kezem. Mondjak igent? - súgom a fülébe, hogy Seby is hallja. Hoppácska, most már tanúm is van, le se tagadhatja!
- Hozod a gyémántot, állom a nászutat, tegnap majd' 5 ezer dollárt nyertem- vágom a képébe, majd ettől lelassul egy kicsit.
Fogom magam, lustán elvánszorgok a fürdőbe, hogy először szemügyre vegyem magam: Konstatálom, elaludhattam valmelyik rajzon, mert grafittól fénylik a fél pofám. Beállok a zuhany alá, kényelmesen áztatom magam, hajat is mosok, borotválkozom. Lehet, már ma indulunk? Mármint a nászútra. Röhögök a zuhany alatt. Elmúlik az álmosság egy része, marad a jókedv. De most komolyan, mi a fene történt Sebastiannal?
Mire kiérek a konyhába, már kész a pirítós és a kávé. Leülök az asztalhoz.
- Megtaláltad a sajtot és a gyümölcsöket is? Tanár úr, én készültem!- teszem fel a kezem. Hű, a kenyérrel megszívtam párszor, de már tudom, hogy nem eszi...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 22:58

-Görbe éjszaka? - Valahogy nem úgy néz ki nőzött, vagy nővel volt (mint én, haha).
Vigyorgok, fecsegek, a poszáta egy kussoló madár hozzám képest bár a drogozásra hirtelen fagy le a vigyor a képemről hogy kapjon egy lesújtó pillantást az én drága barátom, de aztán vigyorgok tovább.
-Mondhatni, természetes és legális függőségben szenvedek! - Vidorkodom, Amelia kellemes drog, de nem osztom meg mással.
A cica pedig szeretgetve van, nagyon is, csak hát nem akarom hogy baja legyen mikor Joshnak csapom a szelet, azért tolom a kis seggénél.
-Miért, nem szeretsz? - Ölelem át a derekánál, de röhögök és feltápászkodom, a cica újra ellent mond a gravitációnak.
-Mernél nemet mondani! Te meg nyávogj egy nanát! - Lépek oda és közel hajolva a kis döghöz én is megvakargatom a füle tövét, zabálni való ez a kis jószág.
-Haha, okés! - Legyintek, azt hiszem viccel a nyeréssel, szerintem max elitta a kocsmában. De poénból kéne valami pici gyémántot venni neki, komolyan.
Elmegy fürdeni addig összeütök neki valami reggelifélét, tálalok, de hopp, már itt is van. Vagy csak én szöszöltem?
-Jajaja, nem tudtam mit akarsz enni, raktam ki neked pár dolgot! Tess, kávé! - Tolom elé a bögrét, majd leülök, de én csak csipegetek a sajtból egy picit.
-Én már reggeliztem kössz, na mesélj! Mitől vagy ilyen kialvatlan? Mit csináltál az este hmmmmm? - Vigyorgok, nem hiszem hogy nőzött, nem az ő műfaja, de lehet talált valami új hobbit ki tudja. Közben a kezemmel megtámasztom az állam, a másikkal meg eszegetem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 23:30

- Mi számít görbének? - húzom az időt, jaj de kis kíváncsi, én meg nem megyek a dolgok elébe.
A pörgése túl feltűnő, a drogozás igazából függőség, akár nő is lehet, sosem gondolnám, hogy anyaghoz nyúlna, hiszen épp elég baj, hogy Henrynek gondja volt vele (és neki Henryvel). Hülye nem vagyok, csak talán tapintatlan. Kár, hogy nem tudja, még fél szóval sem bántanám. (Látom, hogy egy pillanatra lefagyott, talán mégis tudja, hogy nem úgy értettem, ahogy hangzott.)
- Naná, én sem gondoltam másra- mondom ki a nyilvánvalót. Csaj. Melyik? Bakker..., a nő, akit nem nevezünk nevén...Ennyire jó volt? Egy dugástól nem szokott ennyire pörögni.  Hiszen úgy csinálja, ahogy más levegőt vesz. (Bocs). De mielőtt kérdezhetnék, térdre veti magát, és megkéri a kezem.
Hehe, ehhez viszont még nem vagyok elég éber..., különben sem házasodnék hirtelen érzelmi felindulásból.
- Jaj, szerelmem, hát hogyne szeretnélek! Majd belehaltam, hogy egy nappal később foglak csak látni!- túlzom el, de a helyzet adja magát. Még bele is karolok fél kézzel a nyakába, ha engedi. És ha engedi, kap puszit is.
Közben Nora is meg van szeretgetve, és elújságolom neki, hogy "mennyasszony" lettem. Hehe.
- A máo igen? - nézek Sebastianra, ártatlan szemekkel.
És ha már hoz gyűrűt, én állom a nászutat, így tök igazságos, nem érzem, hogy élősködnék rajta. Könnyedén átsiklik a nyereményem felett, pedig azért ennyire szerencsés nem szoktam lenni. Á, csak nem fogta fel... Én meg magára hagyom, ha kíváncsi is a részletekre, várnia kell.
Mire kiérek, már pompás reggeli vár, az első, amire rávetem magam, a kávé.
- Kösz, édesem- ha már a vőlegényem, illik becézgetni, nem? Nem röhögöm el, de kiváncsian lesem a bögre mögül az ábrázatát.
És jönnek a kérdései, megállíthattalan iramban. Visszakapcsolt, vagy mindig ilyen volt, beleköhögök a pohárba.
- Várj, várj... Ha minden kialvatlan éjszakám után műsort provokálsz, inkább el se vegyél- húzom tovább az agyát. Nem téveszt meg az ártatlan tekintete! Sárkány lesz belőle, már előre látom... Tüzet fog okádni! Röhögcsélek.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Kedd Ápr. 14 2015, 23:53

-Ami eltér a szokásos napi rutinodtól és jól is szórakozol! - Nyögök egy ahh-ot, hogy ne izéljen már, mondjon már valamit! De ha nem most majd később kiszedem belőle ha jobban magánál lesz.
Lehet hogy egy pillanatra csúnyán nézek rá, mert viccelődve sem szeretem a témát, de aztán már vigyorgok, most én játszom a hallgatag titokzatost, revans!
De csak hülyülök vele, remélve magához tér, de valszeg csak a zuhany ébreszti fel...
-Nah, hát már azt hittem sosem mondod ki, néha meg kell várassalak, különben nem vallasz nekem ilyen gyönyörűségeseket! - Röhögök, a karolást és a puszit hagyom, jólesően nevetek.
-Nem, a máo az hogy naná. Szófogadó cicus, megtartjuk! - Vigyorgok, aztán azt hiszem viccel így elhajtom fürdeni. Ha tényleg nyert volna nem így újságolná. Na meg még totál azt hinném el is itta rögvest.
-Nincs mit Szívem. - Vigyorgok, de mivel a lányokat simán becézgetem, könnyen áll a szám erre, hogy viszonozzam a dolgot.
Na de ennyi, mert nem bírom tovább, most már mesélje el mi van vele, hát folyton megvárat, faggatom is. Beleköhög a pohárba, nézek rá, majd röhögök megint.
-Olyan kis gyenge vagy! Betegre aggódnám magam és csúnyán is néznék mert kihagytál ez egyértelmű! - Nevetek, dehogy tenném. - Amúgy nem csinálok műsort csak érdekel, az mióta baj hmmmm? Na, mondjad, vagy ha titok akkor meg azt mondjad! - Vigyorgok, utóbbit is elfogadom, csak ne várasson már, tudja, hogy nyaggatni fogom, ebben nem fáradok el.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 00:58

Sebastiant jó húzni, néha mindent haláli komolyan vesz. Pedig a pörgés alatt általában hajlamosabb a hülyülésre. Most lemarad, az időhúzásom nem érti, azt hiszi, koly a kérdés, olyan szépen megválaszolja.
- Akkor görbe estém volt- elvégre nem járok napi szinten kaszinózni, és kifejezetten jól éreztem magam. Főleg hazafelé. Ennyi, nem több, fel kell ébrednem, hogy elmondjak mindent, hiszen el is akarom mondani neki.
Ő meg pörög tovább, megkéri a kezem, Nora segédletével "naná"-t mondunk neki, és megbeszéljük nagy vonalakban, kit milyen költség terhel. Részem kell, hogy legyen benne, hiába vagyok én a "menyasszony". Az lennék? Mi van, ha két pasi köti össze az életét?
- Éppen eljött az ideje, hogy valljak, te meg kapóra jöttél...- húzom tovább. Bizalmoskodom vele, de ez tőlem nem szokatlan, néha egymásra mászunk, hátsó szándék nélkül, de akkor is... Ez most nem csókkezdemény, csupán baráti puszi. Beleáll, nem húzza el a fejét. Elneveti.
Elmegyek fürdeni, ő meg agyalhat, vajon hülyültem-e vagy sem. Lehet, nem is gondolkodik rajta, tiszta dilis vagyok ma, azt hiszi, hülyülök. Szoktam. Nem hibáztatom.
Agyalás helyett (vagy mellett) reggelit készít, a kávét elém tolja, illedelmesen megköszönöm. Töbet is teszek, de azonnal reagál, én Szívem leszek, hát nah, ez lesz a felállás... Nehezen tudom tűrtőztetni magam, hogy ne röhögjem tele a poharam.
- Sosem hagylak ki semmiből, csak ha csavarogsz! Mondhatni, bánatomban, úgyhogy vess magadra...- affektálom, mint valami rossz feleség(utánzat), amúgy klassz revans lenne, ha nem lenne tényleg ennyire kíváncsi.
Leteszem a poharam, és komolyan nézek rá.
- Tegnap ... nyertem... öt... ezer... dollárt. - Szépen, komótosan, lassan ejtem ki a szavakat. Aztán bólintok, hogy bizony, igaz. És rágcsálni kezdek egy pirítóst, ha már készített nekem. És mintha így lenne igazságos, azonnal visszakérdezek.
- Te kitől pörögtél be, barátocskám?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 18:19

-Nem lep meg a válasz... - Vigyorgok, naná hogy görbe estéje volt és naná, hogy nem lehet egy könnyen kihúzni belőle!
-Naaa, ne gyere a nincs ló jó a szamár is szöveggel, mert megharaplak! - Szeppenek meg látszólag, de tudom hogy hülyül, ahogy a puszi is hülyülés, engem nem zavar. Engem kevés dolog zavar...
Szóval inkább nevetek, az adja magát.
Igazából nem agyalok, vagy nem azon amit mondott, hanem Amelián, meg hogy mit hova fogok pakolni ha hazamegyek holnap, úú izgalmas lesz!
A szívem, mely most ő, nélkülem falja az életet csak azért mert egy nappal később jövök, hát milyen dolog ez? Persze röhög, én is vigyorgok.
-Óóóó, szóval az éééén hibám? Egy este nem alszom veled ahogy kell és máris másnál keresed a takarópótlást? - Röhögök, elvégre kb takaróként funkcionálok ezeken a jeles napokon. Ha arra gondolok, nem aludhatok majd vele. Oh... már most hiányzik. Nekem sokat jelentett ha valaki velem aludt, csak úgy. De persze Amelia nem kért sok mindent, szóval igazán semmiség.
Noszogatom mondja már el, mi van vele, erre tagoltan mond valamit. Nézek rá, hogy nah, nemár ember, mondd már el, de mivel itt bólogat meg hasonlók csak elkerekedik a szemem.
-Azannya... az egy kisebb vagyon te... mit veszel belőle? Kocsit? - Kb az nincs neki, de az elég sok pénz... (Amúgy tényleg xD valami 3 millió xD)
-Hogy a francba nyertél te ennyit? - Nézek rá, de látszik nem sajnálom tőle. Kijárt már neki egy kis anyagi szerencse is.
Kell némi idő hogy felfogjam ő mit kérdez, de csak válaszolok.
-Ameliától, kikészít az a nő, de kell nekem! - Vigyorodom el, lesütöm a szemem és hátrafésülöm a hajam, ajh, az a nő, rágondolok és vigyorgok. Teljesen szórakozott lettem tőle.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 18:48

- Nem?- kérdezem csalódottan. Oda az ártatlanságom. De egyenlőre akkor sem beszélek róla. pukkadjon meg, azt hittem, jobban ki lesz rám éhezve.
Kicsit kéretem is magam, amikor megkér. Ennyi a revans, avagy ennyi a miminimum, meg hogy azt feltételezi, hogy ő a szamár.
- Ejnye már, mi ez a vadság?- kacsintok rá. Nem lehet szamár, ha nincs előtte más az életemben... (Ez így elég félreérthető, de mi tudjuk az igazságot, és ez a lényeg.)
Hülyülünk, mielőtt elmennék felfrissíteni magam, és kétségek között hagyom (gondolom én), de nem esik kétségbe, inkább reggelit csinál, és ugyanott folytatjuk a társalgást, ahol abbahagytuk, jó székely szokás szerint. (Csak nem olyan ritkásan)
- Nem, nincs senki más, Egyetlenem...- pillogok rá, aztán előadom, mi történt. Látom, hogy most sem hiszi el, de már csak bólogatok, hát hogy igen, igen, így volt, biza'!
- Van egy kocsim, négy kereke van, gurul, jó az nekem...- vonom meg a vállam. Még nem döntöttem el, mi legyen vele. Elverni nem akarom, azért nem vagyok akkora fedezettel kibiztosítva, hogy azonnal a nyakára hágjak a hirtelen jött pénznek. (Kevesebbre tippeltem, de ez így még jobb)
A kiváncsiságát azonban tovább csigázom, kérdezzen csak... Ah, olyan jó ez, amikor majd kiesik a szemén!
- Nos, egy része pókeren jött, egy kisebb része huszoneggyel, és egy része... nos... félkarú rablóval...- a hangom sejtelmessé válik, és ha tudja is, hogy szoktam játszani, tudja, mennyire utálom a a félkarúakat. Pénznyelőnek hívom őket, mindig azt hangoztatom, hogy azzal nem szabad játszani.
De én sem maradok kérdés nélkül. Tudni szeretném, mitől/kitől van így bezsongva. Nem mintha irigyelném (jaj, dehogynem, egy kicsit mégis!)...
- Ez egy kisebb ellentmondás, nem?- lepődök meg, a testtartásomon is látszik, ahogy hirtelen hátrafeszül, hogy nem értem a helyzetet. Sebastiannak elgurult a gyógyszere...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 19:30

-Nem. Néztél tükörbe ember? - Nevetek, mert hát nem kell diploma hogy rájöjjek, kirúgott tegnap a hámból!
-kIÁáááábrándító, hogy ilyeneket mondasz! - Utánozok egy szamarat, majd nevetek, nem tudom honnan jönnek most ezek nekem.
Megcsinálom a reggelit, tolom is elé, egyen, igyon, ébredjen!
-Hmm... mi az édes, cukor ment a szemedbe? - Vigyorgok, kicsit gonoszabban, de lökött nagyon, ezért csípem. Ezért is.
-Van kocsid? - Vonom össze a szemöldököm, miért a bringa van az eszemben? Lehet mert anno kölcsönzött kocsival ment a randira, biztos ez zavart össze. - Akkor fektesd be. Mondjuk egy lakásba amit kiadsz. - Vonok vállat, szerintem az nem rossz.
(Lehet tévedtem és csak másfél millió, nekem többnek élt a fejemben a dollár xD)
-Te komolyan zsugázva nyertél ennyit? Meg... ne már hogy te pénzt dobtál abba a vacakba! - Nevetek hitetlenkedve, mert mi ez kérem? Mióta kaszinózik ez a pasi? Csúnyán lemaradtam. - Hogy kerültél te egyáltalán kaszinó közelébe? - Hüledezem, mert félek csak hülyít, de közben érzem hogy nem.
-Lehet... de hát a nők... - Legyintek. - Hozzám költözik. De nem csak úgy! Megpróbáljuk... mármint... mint egy pár! - Vigyorgok, jaj látszik oda meg vissza vagyok, bár kicsit félek is, de nem akarok hezitálni, akarom a dolgot és kész.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 20:26

- Nem- Jesszus, nem is ittam. Mi van rajtam?
- Te, ahogy elnézlek, egyre inkább olyan vagy, mint Shrek szamara- ingatom a fejem. Na ne, még utánozza is!
Húzzuk egymást egyfeszt, aztán ott hagyom a konyhában, nem sok időre, de mégis, és lemosom magamról a sok grafitit. Megkönnyebbülök, hogy csak attól karikás a szemem, és nem valami mástól. Még a hajam is megmosom... Törölközővel tekerem be, mert az asszony a boltban azt mondta, így kell.
//Bocsi, majdnem elfelejtettem. A szívatásom része.//
A kávétól aztán tényleg felébredek, közben eszmét cserélünk. Azaz inkább informácoiót. Hogy velem mi történt, s hogy vele... Nem tudom, melyikünk van jobban kiakadva.
- Ja, régi tragacs, nem igazán járok vele, csak ha bevásárolni megyek... - //Már elfelejtettem, milyen márka, olyan kisebb furgon, aminek nyitott a hátulja. Tudod már, milyen?// Létezik, hogy nem látta még? Nincs is bezárva a garázs, úgyse kellene senkinek.
- Ahhoz nem elég sok..., de ráérünk ezen agyalni- intem le, mert engem annyira nem motivál a pénz. Megnyugtat, hogy nincsenek anyagi gondjaim, de ennyi. (Aha, kb úgy számoltam én is: 1.2-1.4 milla között valahol. Ez egyébként nem is olyan nagy összeg odakint.)
Nevetgélek, ahogy látom az elképedését. Míg nem ismertem, gyakrabban jártam kaszinózni hétvégén, de azóta nem éreztem hiányát, és csak nagy ritkán menetem el, most hosszú hónapok óta pedig egyáltalán nem...
- Bocs, azt hittem, erről meséltem neked... Jól megy a póker... Kölyökként számítógépen játszottam sokat, jól ment, és ahogy ide költöztem, elmentem egy kaszinóba.. Nos, gyakrabban megfordultam ott, mert majdnem mindig több pénzzel mentem haza, mint amivel mentem, és ez akkoriban nem volt hátrány, mert csak az újságkihordásból éltem- kezdek neki mesélni, mert már nem bírom nézni, hogyan kapkodja a fejét. Lehet, hogy ennyi infóra nem is számított. A fél karú rablóval kapcsolatban azonban van még egy sztorim... Csak az még ráér. Jobban érdekel az ő válasza.
Amikor elmondja, hogy kiről van szó, alig akarok hinni neki. Legutóbb még azt mesélte, hogy kórházba került, és hogy egy másik pasasba van belezúgva, meg hogy attól fél, Amelia majd haragudni fog rá, ha elhagyja miatta a pasija. Most akkor mi van? Ráhajtott? Megáll a számban a falat, talán ki is nyílik. Komolyan nem értem a helyzetet. Bár Sebastian öröme egyértelmű, nem akarom letörni, hogy valamit félreérthetett.
- Örülök, hogy így örülsz, de ... nem furcsa egy kicsit ez a gyors váltás... a részéről? - Nem ismerem Ameliát, de erősen kételkedem, hogy megfontolt döntést hozott volna.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 20:51

Nevetek, hogy elképedve mondja a nemet szinte, haláli ez a pasas.
-Egy beszélő szamár, azt mondod sokat fecsegek? Ott vagyunk már? - Hajolok a képébe és a számmal "pukkantok" egyet, mint Szamár a filmben és visszahajolva nevetek.
//Csak hajrá xD Jaj most lesz szép színes a hajad? Az olyan jó szívózás xDDD//
//Nekem szerintem nem mondtad, Seby meg... ő hihette nem is megy vagy valami, együk a burzsuj lelkét xDDD//
-Áh! Hát ez mindent megmagyaráz! Akkor a munkához vehetnél! - Vigyorgok, miért ne? Nem erőltetem, csak én imádom a kocsim, nem is tudom mi lenne velem nélküle.
//Amúgy sejtem milyen az a kocsi//
-Az igaz... jajaja, kitalálsz valami jót. De ha kell kipótlom. - Legyintek én is, majd eldönti mire kell neki.
(Azért nyereményben nem rossz az xD És jah, valszeg elszámoltam odabenn mikor olvastam xD)
-Valami dereng, de azt hittem haverokkal nyomod, vagy ilyesmi... tudod, füstös kocsmák... na jó nem, valaki lakásán sörözve. - Tudom hogy szereti a kártyát, de azt nem, hogy ennyire és tényleg ennyire jól megy neki!
-Najah, kell egy kis alaptőke, az tuti. - Mondjuk nekem sosem volt anyagi gondom, mindig volt elég pénzem, ha nem, Apáék küldtek vagy adtak. Henry miatt amúgy is mindig elfogadtam, hiába nekem szánták.
Ecsetelem aztán Ameliát, el is felejtem, hogy az elmúlt hét elég sűrű volt, nem találkoztam Josh-sal közben.
-Hát... nem hiába mondtam hogy csak próba... Lionel azért még... szóval. - Vonok vállat. - De... sokat együtt voltunk a héten, minden nap látogattam, vele voltam... igaz veszekedtünk is de legalább megbeszéltünk egy két dolgot... azt hiszem én is tetszem neki, mármint... azt mondta Lionel régi ismerőse és azt hitte olyan amilyen pasit keres de Lionel simán otthagyta és... én sokkal inkább az vagyok akit szeretne, engem szeretne, csak mivel én szintén ilyen életvitelt folytatok és nem adtam jelét sosem hogy akarok többet... adtam, csak félreértette. Ahogy én is őt. Szóval... szóval nem tudom, csak azt hogy boldogabb vagyok ha vele vagyok és hiányzott mikor nem volt velem és... nem tudom. Meglátjuk működni fog-e de szerintem fog. Ha... ha tényleg komolyan gondolta, hogy tetszem neki, akkor fog. Tökre más vagyok mint Lionel, csak remélem, hogy egy plátói fellángolás elég volt neki és több nem lesz... fájna ha elhagyna. - Mondom szomorúbban, de aztán újra vigyorgok. - Szóval... hát jah. Nekem is hirtelen jött, de ő mondta akkor nézzük meg, valóban nekem is ő kell-e, folyton elviselhetetlennek mondja magát pedig nem is az. Te Josh... eljönnél egy ebédre vagy vacsira? Szeretném ha megismernéd! Már ha... nem gond, nekem sokat jelentene, ő kíváncsi rád, sokat beszélek rólad. - Mosolygok, mert hát nem tagadom a dolgot. Húh, lehet kicsit összeszedetlen voltam, de nekem is új a szitu, érezheti.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 21:52

Elhajtom magamtól, amikor a képembe hajol.
- Viszlek magammal legközelebb szereplőválogatásra. Hátha kell egy csacsi...- nevetgélek. Azért Sebastiannak sem kell a szomszédba mennie, ha hülyéskedésről van szó.
...
Reggeli közben beszámolok neki a tegnapi nyereményről, kihagyva belőle egy fontos momentumot (de csak jussunk el a hálóba, szó lesz róla, ne izguljon senki se), és máris azon agyal a Lelkem, hogy mire költhetném. Szép, hogy megkérte a kezem; ezáltal a vagyonom fele is az övé? Már-már késztetést érez helyettem elkölteni... (Hihihi)
- Bevásárlásra jó. Az újságkihordáshoz van bicajom, a város könnyen elérhető; egyenlőre nem kell új kocsi- sorolom gyorsan az érveimet. - Amúgy kösz, rendes tőled- villantok rá egy kedves mosolyt, hogy kipótolná, ha az én pénzem nem lenne elég.
Sosem szerettem a fenekére verni a pénzemnek, ezután sem fogok. Van valamennyi, amit felteszek játékra, de azon túl sosem költök, és mindig kell, hogy maradjon valamennyi a számlámon, ha beütne a krach..., szóval... biztosra megyek.
- Nem kell másik lakás, ha valamit ki akarok adni, itt a felső emelet, akár az is kiadható...- mondom, minden lelki teher nélkül, merthogy volt egy rövid idő, akár csak néhány nap, amikor azt reméltem, majd Eleevel rendezem be az erkélyes szobát közös hálónak.
Barátságunk májusban lesz egy éves, de úgy tűnik, még mindig vannak olyan dolgok az életünkben, amivel meglepetést tudunk okozni egymásnak. Ilyen a kaszinó is. Sebastiant meglepem vele, pedig én sosem csináltam titkot belőle. Most legalább tudja. Lehet, hogy majd legközelebb el is viszem, van annak a helynek varázsa...
Aztán ecsetelni kezdi nekem, mitől pörög ennyire, de a híreknek nem örülök annyira, mint ő. Félek, írtózatos hülyeséget csinál, rá nem jellemző módon. Nem is rejtem véka alá, hogy korainak tartom a dolgot, de erre is van válasza. Nem túl megnyugtató, legalábbis számomra nem az, mert csupa kérdőjel, csupa feltételezés, és csupa félreértés az egész, és az ilyen sztorik nem igazán szoktak happy end-del végződni. Az olyanok sem, amik ennél egyszerűbbek... (Csak magamból kiindulva.)
- Hmmm...- morgok egy sort magamban. Féltem Sebastiant Liától, mert az az érzésem, kihasználja, hogy a barátom ennyire kedveli. Ezt a gondolatomat csak az a tény tompítja, hogy Amelia sem új kapcsolat Sebastian életében, tehát viszonylag régóta ismerik egymást, ha kihasználni akarta volna, már kiderült volna... Vagy nem? Fogalmam sincs a lányokról. Eleen sem tudok teljesen eligazodni.
- Meghívnátok ebédre? - nevetgélek- Először szokjatok össze egy kicsit, aztán nem bánom. Gondolom, lesz egy kis felfordulás nálatok. Amúgy segítsek? A kocsimnak elég nagy a rakodótere, hacsak nem egy komplett lakást akar a lakásodba bezsúfolni, ez megoldható. Én is ezzel költöztem ide. Néhány bútor is felfér biztonsággal...- ajánlom fel, mert nincs ellenemre, hogy találkozzunk, ismerkedjünk, csak nem akarom őket megterhelni egy vendéglátással, amíg maguk is egyenesbe nem jönnek. Kolonc lennék, nem öröm.
Aztán elgondolkodva nézek Sebastianra. Ő, aki minden ujjára több lányt is kaphatna, és aki eddig nem is tagadta meg magától az élvezeteket, képes elkötelezni magát egy lány miatt? Nem csak Lionel miatt billeg az a kapcsolat. Korábban Elee is Sebastian között némi párhuzamot húztam, épp a sok hasonlóság miatt. Elee bevallotta, hogy nem tud tartós kapcsolatban gondolkodni, Sebastian pedig azt mondja, megpróbálja...
- Hát, adja Isten, hogy ne csalódj... - nézek rá melegen. Legalább megpróbálja. Vajon kockáztat?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 22:34

-vIgyááááz, mert kitúrlak! - Röhögök, esélyem sem lenne, csak húzom az agyát.

-Hm, meggyőztél. - Ha nem kell akkor ne vegyen, úgy fest csak én vagyok oda a kocsimért. - Nincs mit, szólj bátran. - Nekem is vannak tartalékaim, elvégre ha úgy döntök nagy házba költözöm, vagy családi kocsi kell, vagy akármi, legyen.
-De az más, akkor veled is élnek, az nem ugyan az! - Tiltakozom, hogy ez nem jó ötlet. Már ha idegenekről beszélünk.
A kaszinó meglep, de asszem kicsit besokkoltam őt hogy igazi csajom lesz, mert nem megy bele jobban a témába, engem kérdez, nem kicsit meglepődve.
Magyarázok, ő csak hümmög. Biztos emészti, hagyom kicsit, de el kell hívnom ebédre, hogy lássa a barátnőm. Mondhatom már ezt? Majd hétfőtől inkább... addig lehet meggondolja magát.
Szerintem megoldjuk, már összedobozolt. Az én kocsim sem kicsi, meg tudunk többet fordulni. De ha valami nagy dolgot akar elhozni akkor tuti szólok! - Nevetek, mert féltem szegény Rómeót, nah. Nem erre tervezték. - Igen, ezért gondoltam az egyik hétvégére. De Amelia a jövőhéten van még szabin, aztán már dolgozik, ahhoz nehéz igazodni így. jövő hét szombat nem lenne jó? - Próbálkozom azért, hátha beadja a derekát. - Amúgy persze hogy meghívnánk, mit lepődsz meg rajta? - Mosolygok rá, mintha nem hívnám meg bármire amúgy.
-Csak nem fogok... azt hiszem akarom. Mármint... ez hülyén hangzik, de mindig túlspiláztam az egészet. Nekem a komoly az legyen komoly. Mint az együtt élés... na meg már ismerem fél éve... rengeteg randink volt, mind nagyon jó. Ha nem lett volna Lio... igazából nem tudom. Kicsit tartok attól mi lesz ha csak úgy beállít Ameliához a kórházba vagy valami... de talán nem gondolja meg magát. Úgy érzem kedvel annyira, hogy ne csak a csapodár franciatanárt lássa bennem... - Mosolygok, van bennem még egy adag félsz, de... meg kell próbálnom. - Úgy érzem ha nem próbáljuk meg most, később már tuti nem akarnánk. Nem tudom miért... Ellenben ezután nem aludhatunk együtt, megkért ne aludjak a barátaimmal sem, mert frusztrálná. - Vonok vállat, azt hiszem ez csak nekem érvágás, amúgy csak arra utalok ma a kanapét kérem. Hacsak haza nem küld persze, mert estére alakult más programja.
-Amúgy ha van Isten, és most ez nem jön össze, tuti azt fogom hinni utál, csak úgy közlöm! - Nevetek, de amúgy komolyan. Nekem ebben sosem volt szerencsém... ha most sem lesz... fájna.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Szer. Ápr. 15 2015, 23:50

- Na, csak próbáld meg!- fricskázok az orrára. Imádom, amikor ilyen hülye.

Amikor komoylabban leülünk beszélgetni, egymást akasztjuk ki, de rendesen. Én őt a nyereményemmel, ő engem Ameliával. A nyereményem máris költené. Nem kell kocsi. Nem kell másik lakás. Amúgy a pénz sem olyan sok, hogy nagyon ugrálhatnék vele. Mondjuk tetetmes bevétel, ha azt nézzük, csak egy-két órát tettem bele (és csak ötszáz dollárt vittem magammal)
Sebastian meghív ebédre, ami szerintem még korai, tekintve, hogy még előttük van a költözés. Én költözködtem már, tudom, mekkora felhajtással jár, hát csak láb alatt lennék, és különben is... Kicsit elhamarkodottnak tűnik ez a dolog, főleg az általam ismert tények tükrében, de Sebastian nem az a fajta ember, legalábbis nem úgy ismerem, mint aki nem gondol valamit komolyan, ha már belefog... Bárhogy is mondja, ez csak próba, úgy érzem, ő valóban többet szeretne.
- Hát, oké. Tudod, csak egy telefon...- felajánlom a segítségem a költözésnél, de úgy látsziik, már ezt is megoldották. Most kezdem érteni Eleet, hogy ódzkodik a tartós kapcsolattól; most Sebastiant féltem, hogy valamit elsiet. Ha jól értettem, Amelia akarta, hogy bútorozzanak össze. Vajon neki miért ennyire sürgős, ha csak most szakított az előző barátjával?
- Jövő szombat? Miért is ne? - Hát jó..., egye fene, menjünk be a barlangba. Kipróbáltuk már a közös ebédet Henryvel, Callievel, és terveztünk valami négyes randit is...De most is csak én megyek. Egyedül. Josh, az egyedülálló férfi... Bazz, de rosszul hangzik!
Annak örülök, hogy Amelia meggyógyult. Bizony aggódtunk érte, amíg kórházban volt. Azaz jobbára Sebastian, de ha ő, akkor én is, mert mindig szóba került, ha összefutottunk. Mi is volt a lány baja? Agyrázkódás? Valami ilyesmi. Volt még valami, de nem jut eszembe. Lényeg, hogy jól van.
Az agyam állandóan kérdéseket tol elém. Valami nem hagy nyugodni, valami feszélyez, de mert nekem nem jött össze valami, Sebastiant nem akarom letörni. Szeretném jobban ismerni az indokait (és Ameliáét is, nem vitás), de még akkor sem biztos, hogy tapsikolnék örömömben, mert Sebastian ... kissé bizonytalan.
Azt kívánom neki, ne csalódjon, és rettegek, hogy fog. Mint ahogy nekem is csalódás volt rájönni, hogy nem vagyok egyedüli férfi Elee életében.
- Fura vagy...- mondom neki elgondolkodva, és közben mereven nézem. Annyira nem jellemző rá ez a bizonytalanság! Nem is értem elsőre, miért akarja feladni a jól bevált "szabad szellemű" életmódját. - Én ezt nem tudom követni, bevallom őszintén. Nem értem, mi köze egy harmadik embernek ahhoz, amit te érzel egy lány iránt. Mi lett volna, ha nem lett volna Lio? Lioról egy hónapja még nem is tudtál, nem ezt mondtad? - Meg azt, hogy Lio teljesen más, mint ő. Bár Liot nem ismerem, agresszív állat lehet, ha bántotta Ameliát. Ezért egyáltalán nem csodálkozom, hogy húzna egy olyan szelíd fickóhoz, mint amilyen Sebastian. De .... Ah, túlaggódom.
- Micsoda? - kapom fel a fejem, amikor azt mondja, Amelia eltilt bennünket a közös tivornyáktól. (Nekem ezt jelentik a közös péntek esték, bocsi.)- Akkor ez egy sárkány, és jobb, hogy most derült ki. Menekülj!- mondom Sebastiannak holt komolyan.- Milyen dolog az, hogy eltilt a barátaidtól?
- Isten jobban tudja, mi a jó neked... csak közlöm- Ne legyen elkeseredve, ha ez a nő nem jön össze. Kap nála sokkal jobbat. Ez ezer százalék! Kicsit dühös vagyok a csajra. Eltiltás, még ilyet!
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Csüt. Ápr. 16 2015, 00:09

Kapok az orromra, de csak nevetek, tudja hogy hülye vagyok, na meg őt sem kell félteni, szóval egy szó mint száz, örülök hogy látom!

Josh nem igen tudja mit kezdjen a hirtelen nyert pénzzel, de tudom hogy nem csapja el valami hülyeségre (bár azért sem hibáztatnám) így ráhagyom, ha valami nagyobbat akar venni, tudja immár, hogy szólhat bátran, beleadok.
Ezután Amelia jön szóba, bár nem tudom... azt hittem lelkesebb lesz vagy gratulál, vagy mittom én... ehelyett kicsit fura nekem, bár lehet csak fáradt.
-Persze, tudom! Benne vagy a gyors hívóban! - Vigyorgok, ő kettes gomb, szóval...
-Király! - Nevetek, örülök, hogy jó neki a szombat, érdekel mit szólnak majd egymáshoz. De szerintem mindketten olyanok, hogy nehéz velük nem jól kijönni, így nem izgulok nagyon.
-Hogy én? Fura? Mikor voltam normális? - Viccelődöm el, de amúgy nem vagyok fura, belül tényleg ilyen vagyok. Ellenben ezt sosem hangoztatom, mert elég kínosnak érzem, na meg mindig megkaptam anno gyerekként, hogy az én gondjaim én oldjam meg.
-De... ez igaz. Csak valahogy olyan... természetes volt, hogy Amelia van nekem vagy hogy mondjam. Lio kapcsán rádöbbentem, ez hamar elillanhat, na meg... nem is tudom, azt hiszem irigy voltam Lionelre, hogy alig volt vele mégis... mégis őt választotta vagy hogy mondjam. - Nehéz megfogalmazni, mert Amelia nem választott, nem tudta hogy választhat elmondása szerint. Vagy egyáltalán számít ez? Ha igazán tetszenék neki, akkor mindegy is lett volna Lio mit akar? Ahh... nem tudom.
-Nem a barátaimtól, csak nem szeretné ha mással is egy ágyban lennék. Valahol megértem tekintve milyen életvitelem volt. - Kuncogok, hogy azt hiszi eltilt tőle. - Amúgy is arra gondoltam, ha éjszakás lesz hozzám is átjöhetnél, nem fogsz zavarni, Amelia csak reggelre érne haza. - Dehogy tilt el, de most már Ameliára is gondolnom kell majd, ha pihenni akar, így jól kell sakkoznom mikor kit hívok, hogy vagyok otthon. De nem akarom azt higgye Josh most már nem jöhet amikor akar.
-Gondolod? Akkor elég fura humora van... - Mondom somolyogva, mert ha azt hiszi jó volt nekem sok minden, akkor téved. Már Isten, Josh gondolom nem így véli. De mosolygok, hogy puffog, közelebb is ülök és megölelem, jobban mondva belecsimpaszkodom a nyakába.
-Tőled senki sem tilthat el! Mindig feléd dől a mérleg, nyugi! - Kuncogok a fülébe és belemorgok játékosan, halkan, de aztán rendesen megölelem. Nem akarom azt érezze, ezentúl kevesebbet akarok vele lenni, vagy kevésbé lenne fontosabb. Én nem akarok olyan lenni, mint a legtöbben, hogy beszűkül a világ a párkapcsolatra.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Csüt. Ápr. 16 2015, 01:05

Mintha immunis lennék a pénzre. Jó nyerni, de nem nagyon izgat, hogy van. Több van, nyugodtabb vagyok, hogy nem kell spórolnom a konyhán vagy egyéb baromság, bár azt is kibírom, nem vitás. Ennyi. Kemény az élet, formál. (A látszat ellenére nem vagyok depis)
Bevallom, nekem kicsit gyors ez a téma, amit a barátom felvezet. Mintha szerepet cseréltünk volna, ő lett Josh és én Elee, tényleg érzem a szorongást, pedig én még csak nem is mondtam Eleenek, hogy költözzünk össze. Vagy Amelia szorongatja Seb t*két? Nem értem, hova ez a rohanás, ha egy hónapja még más pasija volt.
A rossz érzéseim egyre csak kavarognak bennem, holmi örvény, egyre nagyobb sugárban, s bár Sebastian kedvéért besegítenék a költözésbe, és a szombati ebédre is fejet hajtok, nem tudok elmenni csak úgy a dolgok felett, pedig az lenne a normális, ha együtt örülnék sebastiannal. Talán a bizonytalansága bizonytalanít el engem is, hiszen a hangulata igen ragadós. Többnyire eddig a jókedvét ragasztotta rám.
- Jaaaaa, ha abnormális vagy, akkor nem aggódom!- kényszeredetten viccelem el, mert ő elvicceli. Mégiscsak a legjobb barátom, kinek mondanám el, ha nem neki, különösen, hogy róla van szó? Féltem. Megosztom vele a gondolataimat, kérdéseket teszek fel neki. Ki tudja, talán csak magam akarom megnyugtatni. Sebastian választásában nem kételkednék...
- És most őt választod
Ha nem is eltiltástól van szó, nem aludhat mással, nem szexelhet mással, ez azért nagy áldozat Sebastian részéről, amikor olyan bizonytalan ennek az egésznek a kimenetele, nem? Nekem úgy tűnik. De Sebastian javára írom, hogy megpróbálja Amelia kedvéért. Bár azért sunnyog egy kicsit.
- Szóval, amiről nem tud, az nem bántja? - célzok rá, hogy a háta mögött áthívna magához. Ezzel az erővel aludhat más lányok ágyában is. Vagy az enyémben. Legalább mi nem szexelünk...Itt biztonságban lenne. Bár jelen pillanatban nem túlzottan kedvelem Ameliát, szándékosan nem szeretnék neki fájdalmat okozni. Az kihatna Sebastianra, és a mi barátságunkra is. Egyszóval magam alatt vágnám a fát.
Sebastian Istent vonja a dologba. Kicsit érzékeny vagyok erre. Egy dologban biztos vagyok, és ezt ki is merem jelenteni, Isten nem az alapján mutatja ki a szeretetét, hogy Sebastian együtt marad-e Ameliával.
Mérgesnek tűnhetek, mert Sebastian a közelembe csúszik, és átkarolja a nyakam, tőle szokatlan módon, és úgy sutyorog a fülembe, mintha valóban én lennék a szerelmese.
- Nagy szarban vagy, ha választásra kényszerülsz, barátocskám... - sóhajtok nagyot. Átölelem én is. A vállára hajtom a fejem. Tiszta hülyék vagyunk, de ez eddig sem volt titok- Én sosem foglak választásra kényszeríteni, ebben biztos lehetsz.
Aztán eltolom kicsit magamtól, hogy bele tudjak nézni az amúgy bárgyúan mosolygós képébe és én is elmosolyodom.
- Ha tényleg csak annyi a kifogása, hogy egy ágyban legyünk, ez nem probléma, nem igaz? - a kapcsolatunknak egy ilyen apróság úgysem vetne véget, mert nem ettől függ. És ha jól belegondolok, Ameliának ebben igaza van. Monogámiát akar. Erre vágyom én is. Egyedülinek lenni valaki életében. De Sebastian ezt akarja?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Csüt. Ápr. 16 2015, 19:55

-Az vagyok, nem kell! - Mosolygok, amúgy is mindig mindent túl aggódom, meg túl óvatoskodom, itt csesztem el, hát most belevágok...
-Hát... én eddig nem választottam... de most meggyőztem, válasszon inkább engem, azt hiszem. De én őt választom igen. - Mosolygok bizonytalan, mert csak remélem tényleg akarja Amelia is. Bár ő csókolt meg engem, meg... meg ilyesmi.
-Ki mondta hogy nem fog tudni róla? Én csak azt mondom, meg tudjuk oldani, hogy ne zavarjuk őt, de nálam is ellehessünk ugyan úgy. De ettől függetlenül akkor jössz át amikor akarsz, komolyan mondom. - Mosolygok rá, mert nekem ez fontos. Reeven is akkor fog átjönni amikor akar, ha Amelia is úgy akarja.
Elég morcosnak tűnik a másik, de nem tudom eldönteni rám haragszik vagy valami más baja van... Inkább megölelem, ő is mindig ölelget, meg már tudom lehet, szóval igyekszem a tudtára adni hogy engesztelni próbálom.
-Választani? Miért kéne választanom? Ha nem kedveled meg nem akarsz majd látni? - Kérdezem aggódva, mert én nem akarok lemondani róluk semmi pénzért. - Akkor jó, ez jó hír. Ő sem fog, nyugi, nem olyan. - Mosolygok, mert hát Amelia tényleg nem tűnik olyannak.
-Nem, csak azért mondtam, hogy a kanapén alszom, ennyi. - Nevetek halkan, mert igazából ennyit akartam, nem többet. Hogy tudja nem vele bajom, csak ez a kérés jött felém. - Bár ha ma még veled alszom szerintem elnézi! - Röhögök és adok egy nagy cuppanósat az arcára és röhögve visszaülök.
-Egyél, egyél, kihűl minden! Inkább mesélj te kicsit. Találkoztál azóta a csajszival? - Már nem emlékszem a végén minek nevezte el, huncutkának asszem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Csüt. Ápr. 16 2015, 21:28

Nekem még mindig bonyolult ez a hármas, de nem akarom tovább feszehetni a kérdést. Elvégre Sebastian nem mai gyerek már, lényegesen több tapasztalattal bír, mint én, és lehet, csak Elee hozzáállását vetítem ki Sebastianra. (És Ameliáról feltételezem jelenleg, hogy számító házisárkány, de személyesen még nem ismerem. Max kimentem Sebastiant a karmai közül, hahaha.)
- Izé... azt hittem, mire hazaér, el kell tűnnöm, azért mondod így...- pirulok vörösre. Pedig aztán nekem tényleg nincsenek hátsó gondolataim Sebastiannal kapcsolatban.
Kicsit megnyugszom, hogy Amelia mégsem sárkány. Lehet, csak vaklárma, hogy el akar bennünket szakítani egymástól. Ha csak ágytól... Azt meg tudom emészteni.
- Ha nem kedvelem, az az én problémám lesz, nem a tied. Maximum nem csinálunk hármasban programot...- vonok vállat. Nem kívánom megváltoztatni a szokásaimat, mert Sebastian becsajozott, eddig sem okozott problémát egyik se. (Bár nem is lakott együtt huzamosabb ideig egyikkel sem. Az a kis idő Callie-vel nem tekinthető együtt élésnek, azt hiszem.)
Kicsit még dünnyögök, igyekszem elnyomni a haragom, mert lehet, hogy nem is jogos. Csak olyan hirtelen szakadt a nyakamba a hír, Sebastian már nem lesz független; nem rohanhatok át csak úgy, hiába mondja, hogy de. Eddig sem tettem helyesen.
Az biztos, hogy én nem fogom választás elé állítani, döntsön köztem és Amelia között. Miféle barát az olyan? És miféle barátnő? Szeretnék hinni Sebastiannak, hogy Amelia sem olyan.
- A kanapén, phe...- Hű, máris hogy be van parázva. Aztán finomít- Barátom, te tudod, mit ígértél neki!
Röhögök én is. Naná, hogy ma még velem alszik. Ennyi nekem is jár.
Visszaül a helyére, én vakarom a nyakam. Ah, megőrülök, de még duncba kell tartani a fejem egy darabig.
- Mi? A pirítós? - kihül. Na ne hülyüljünk már.
És Sebastian vidáman lapoz tovább, mintha mindent megbeszéltünk volna. Ám legyen! Majd beszélünk még, ha megismerkedtem ezzel a... sárkányocskával. (Gr!)
- Huncutkával? - nem nagyon gondolhat másra, mert másról nem igazán volt alkalmam mesélni neki. Különben is ő az, aki birizgálta a fantáziámat- A fotózás óta nem nagyon dumáltunk személyes témákról. Kijárok a lovardába, de már nem minden héten. Valamikor ő sincs ott, szóval... Ritkán látom. Tartjuk a három lépést, így a legkényelmesebb, azt hiszem. Nincs köztünk harag, vagy ilyesmi...- mélázok egy kicsit, mi is van közöttünk, de nem tudnám megmondani. Talán ez az igazság: semmi.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Csüt. Ápr. 16 2015, 21:46

-Nem, csak hát elég hangosak szoktunk lenni, ha épp hazajön a 12 órás műszakból nem akarom zavarni a pihenésben, de ha dolgozik, ellehetünk. - Mosolygok, nem kell eltűnnie, miért kéne? De ez a vörösség, nevetnem kell. - Vagy izgat a gondolat, hogy bármikor megjöhet az asszony, rajta kap minket valami huncutságon? Például a nyelvem a nyelveddel flörtöl? - Hajolok közelebb, bele a paradicsom vörös képébe, mire gondolt már?
Megnyugtatom hogy nincs itt gáz, csak nem kéne másokra rámásznom még álmomban sem... hah, csak megoldom!
-Jah... de én remélem hogy kedvelni fogod, nekem sokat jelentene... - Mondom halkan, nem érzelmi ráhatás csak tényleg ez a vágyam.
Nevetek, érzem, hogy a kanapé még nem választható opció, de szerintem Amelia sem dob ki a saját lakásomból mert a barátom mellett aludtam.
-Jah, hát hidegen még rosszabb... de a kávé tényleg kihűl! - Vigyorgok, a finnyás mindenemet, mi?
-Igen, vele. - Bólogatok. - Hát... nem valami... elsietős a dolog köztetek, meg kell hagyni. De van időd. - Vonok vállat, majd alakul a dolog, úgy gondolom. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy míg nekem összejönni látszik a dolog, nála úgy fest megrekedt. Lehet ezért volt mérges? Elbizonytalanodom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Pént. Ápr. 17 2015, 00:02

- A tivornya hangos. Az már csak olyan. Akkor aludj te itt!- mondom azonnal, bár még olyan nem volt, hogy reggel tivornyáztunk volna. Az éjszakai buli. Az meg tök normális, hogy egy végigdolgozott műszak után Amelia aludna; legyen éjjel vagy nappal.- Bakker. Tizenkét óra... Nem irigylem. Én nem is bírnám.
- Hehehe, nagyon vicces- a fene se tudja, olyan titok-feelengje volt annak az előbb, amit mondott.  Nem akarok ártani Sebastiannak, de ha Amelia kért tőle valamit, nem lenne helyes máris szembe menni vele. Aztán leesik, amit mondott a nyelveinkről.
- Ah, csak emlegesd, megkívánom...- nevetem el magam. Idejét sem tudom, mikor csókolóztam utoljára. Belebújok a kávés poharamba.
Aztán tisztázzuk, hogy is volt ez az eltiltás, mire is vonatkozott igazából. Kissé megenyhülök Amelia irányba. Lényegében tudok azonosulni a gondolattal, amit kér (elvár?). Hasonló helyzetben én is tiszta lappal szeretném kezdeni a kapcsolatom. Csak nem tudom, ennek a kérésnek hol vannak a határai. A lány mennyire féltékeny, vajon balhézik-e majd, ha Sebastiannal kihágunk egy-egy este, ahogy eddig megtettük.
- Mindenképpen mérlegre teszem, hogy téged mennyire szeretlek- válaszolom komolyan. Ha van is rossz tulajdonsága, el tudom neki nézni, ha ő is legalább annyira szereti Sebastiant, ahogy én. És Sebastian miatt Ameliával is képes vagyok elnézőbb lenni (adott esetben). De vak nem leszek.
- Jól van már, ma nem csináltam neked szendvicset!- nyújtom rá a nyelvem. Nem tudom, hányszor dörgöli még az orrom alá, hogy nem kenyeres. Én meg az vagyok, bocsi. Gyorsan felhajtom a kávét is, még éppen jó a hőmérséklete.
- Tudom... - Nem sok kedvem van most Eleeről beszélgetni. A hangom árulkodhat róla, hogy nem alakulnak túl jól a dolgok közöttünk, de mielőtt tovább faggatózan, felpattanok egy fél pirítóssal a számban.
- Bocs, nem tudom ezt a szart tovább a fejemen tartani!- ingerült vagyok már a viszkető érzés miatt; nem szoktam viszketni hajmosás után. Le kell mossam még egyszer a hajamat. Elrobogok a fürdő felé, majdnem felbukva Norában.
- Bakker!- nyúlok érte, remélem, nem léptem a farkára (se)...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Pént. Ápr. 17 2015, 00:16

-Persze, ahogy eddig is, szeretek nálad lenni... - Mosolygok rá, nem tudom mennyire tűnt fel neki, hogy amúgy nem nagyon szeretek másoknál leledzeni.
-Najah... ráadásul nem is valami irodai, hogy közben azért legyen fixen szüneted... szegénykémnek ez az egy.. számomra hibája van, a szakmája, nem szeretek belegondolni hol van egész nap és mit csinál... - Mondom keserűen nevetve mert kórház... ááá.
-Szerintem is! - Röhögök a viccesre. Nem akarok titkolózni Amelia előtt, Josh meg folyton ilyesmikre asszociál. Biztos tesztel.
-Igen? - Nevetek hogy megkívánja a csókom, nem erre a válaszra számítottam, hogy őszinte legyek. - Azt mondod kóstoljam meg milyen kávét főztem? - Nevetgélek, lökött a másik is, nem csak én.
-Kösz. - Mosolygok a szavaira. Miattam ezek szerint enyhülne a másik irányába, ez kedves tőle.
-Ne is! - Röhögök aztán a szendvics miatt annyira nem a kedvencem, noha megeszem. De most nem cukkoltam, csak mondtam, hogy szerintem a piritós kihűlve nem finom. Még annyira se, inkább így mondom.
A csajszijáról érdeklődöm, de látom hogy nem lelkes, még csak nem is bizakodó inkább olyan beletörődött. Lehet hogy lemondott róla? Nagyon tetszett neki a csaj... de tény hogy nem várhat a végtelenségig, egyszer mindenki megunja a banánt.
-Okés, nem gáz, szárítsd meg. - Legyintek, én nem szoktam, mert gyorsan szárad, főleg ha alaposan megtörlöm.
Látom hogy nagyon szalad, még káromkodik is... felállok és lustán ugyan de követem.
-Josh... minden okés? Mondtam valami rosszat? - Aggódom, hogy megbántottam. Nem szeretném bántani, azt akartam örüljön velem, meséljen, de... valahogy félek elcsesztem valamit. Szóval követem a fürdőbe, ha a macska arra lődörögne felveszem és simogatva megyek tovább, keresve a gazdit.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   Pént. Ápr. 17 2015, 01:55

Nem tudom, hol van, amikor nem nálam. Azt tudom, nem mindig otthon, és ha otthon, gyakorta nem egyedül, nem véletlen, hogy ilyen kevés ideje van rám. Mondjuk, tagadhatatlan, sokat dolgozik, nekem is egyre több az elfoglaltságom, lassan valóban nem sok marad nekünk, csak a péntek kéthetente, meg a hétvége, ha épp nem korrepetál valakit.
- Szeretem, ha itt vagy- mondom viszonzásul. Komolyan is gondolom.
Belegondolok azért, hogy Amelia 12 órát dolgozik egyhuzamban, és fáradt lehet, amikor hazaér.
- Alig találkoztok majd, hiába éltek együtt- Az a tizenkét óra a fél nap, hát nem? Aludni is kell valamennyit, hát mi marad? És ez még csak az egyik negatívum. Majdnem el is felejtkeztem, hogy Sebastian gyűlöli a kórházat, és mindent, ami azzal kapcsolatos.
- Ugye, nem uniformisban jár haza? - Manapság ez már szerintem nem divat, az orvosok és ápolónők át tudnak öltözni a kórházban. De itt azért lehetnek problémák. Mi van, ha Amelia megkéri, menjen elé? Vagy el akarja mesélni, ha nehéz napja volt?
Sebastian mintha provokálna, bár konkrétan nem tudom, mire gondol, aztán közel hajol, és olyan stílusban beszél a csókról, szinte vágyat érzek rá, hogy kipróbáljam.
- Nem sajnálom tőled, ha meg akarod kóstolni!- húzom, mert értheti ezt a kávéra, de a csókomra is. Úgyis vége a legény életnek. Vegyünk búcsút tőle tisztességgel. Legalább nem mondja később, hogy sajnálja, hogy kihagyott az életéből... (Hehehe)
Hirtelen támadt ellenszenvem Amelia iránt Sebastian próbálja oldani, némi sikerrel. Tudom, hogy ennél többre is képes lennék miata, de ehhez Amelia is kell, nem vitás. Ha ő a sárkány , én a vitéz leszek, aki lefejezi. Enyhülök egy kicsit, megint nevetünk valamin, az én kontómra, béna voltam, segáz.
Elee... Fura érzéseket hagyott bennem. Az elengedés új értelmet nyert azóta a szívemben. Még csak komolyabb lehetőséget sem adunk egymásnak, hogy kettesben legyünk, ha mégis, csak a lovakról beszélünk, és egyikőnk gyorsan lelép... Amelia és Sebastian kapcsolatán elindulva jobban megértem Elee hozzám való viszonyulásának gátjait. Fura, de igaz. Viszont nem csak a téma kényelmetlen számomra, hanem a viszketés is a fejemen, nyakamon.
Berohanok a fürdőbe, majdnem rálépek Norára, szegény, időnként a frászt hozom rá. Belehajtom a fejem a zuhanytálcába, és vakon nyúlkálok a sampon után. Le kell mosnom, öblítenem...Ahh, mennyei felfrissülés, ahogy a hűvös víz éri a fejem.
- Nem hallom mit mondasz, csogog a víz!- mondom hangosabban Sebastiannak, mert a hangját ugyan hallottam, de azt nem, mit mondott. Nem észlelem, hogy utánam jött.
Lemosom a fejemről a habot, fura szaga van. Ismét becsavarom a törölközőbe a fejem, hogy ledörgöljem róla a vizet, és miközben vadul dörgölöm a hajam, észreveszem Sebastiant.
- Mit mondtál? Nem értettem, bocs- nézek rá, és leszedem a törölközőt a fejemről
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A szokásostól eltérő hétvége... :)   

Vissza az elejére Go down
 

A szokásostól eltérő hétvége... :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-