Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 véletlen találkozás - Giselle és David

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Pént. Júl. 05 2013, 18:02

Legszívesebben most lelépnék, és ezt is fogom tenni, mert ennek így semmi értelmét nem látom. Én őszintén elmondtam - egy dolgot kihagyva -, hogy mi volt velem barátnő téren is. Kicsit fáj, hogy annyira nem bízik meg bennem, hogy elárulja mi is történt vele. Felállok és odamegyek a cuccomhoz, majd felöltözök és már megyek is el. Útközben begombolom az ing gombjaimat és hiába emlegeti a nevem, nem állok meg. Amint mellém ér, inkább elfutnék, hogy hagyjon békén, de tudom, hogy ez úgy sem fog megtörténni.
- Hogy érted, hogy nem szeretnéd, hogy most így legyen? - Nézek rá értetlenül és egy kicsit gyanúsan méregetni kezdem. Nem értem, hogy mit akar ebből kihozni, de nagyon remélem, hogy elárulja nekem. Mellkasom előtt összefonom a karomat, tényleg nem tudom, hogy mit vár tőlem. Semmit sem akar elárulni, így pedig elég nehéz.
- Régen nem voltál ennyire titokzatos. Mindent elmondtál, most meg arra nem vagy képes, hogy elmond mi történt... Nem értelek. Teljesen megváltoztál. Én nem ebbe a Gisellebe szerettem bele régen. - Rázom meg a fejemet, már magam sem tudom, hogy mit higgyek, de azt tudom, hogy így nem akarok a barátja lenni, mert fáj nekem. Nem tudom, hogy mennyire érti meg a helyzetemet, és mennyit fog érni a szavam, de ha semmit akkor tényleg nem látom értelmét, hogy itt maradjak.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Pént. Júl. 05 2013, 20:41

Nem akarom, hogy David így itt hagyjon, bár lényegében mondani se nagyon akarok neki semmit. De mégis, nagyon rosszul érezném magam, ha most hagynám elmenni, mert tudom, akkor kerülne. Ismerem már, azt hiszem. Így hát fel is pattanok és igyekszem mihamarabb utolérni a fiút, hogy ne a strand közepén rendezzünk jelenetet. Nem nagyon akar megállni a kiabálásomra, de nem adom fel, így végül sikeresen utol is érem.
-Nem szeretném, hogy most elmenj és utána ne is akarj látni. Én tényleg jóban szeretnék lenni veled és újrakezdeni... mint barátok. -próbálom megválaszolni a kérdését, ám hamarosan rám zúdítja mi is a baja velem. Türelmesen végighallgatom. Nem fogom félbeszakítani. Majd miután végzett, végiggondolom azt, amiket hallottam és igyekszem higgadtan valami használható választ adni.
-Nem is kértem, hogy szeress belém. Csak azt, hogy legyünk barátok... Figyelj. Nem szeretnék beszélni róla, mert rossz emlék, még nem dolgoztam fel. De ha sikerül, ígérem elmesélem. Csak adj egy kicsi időt. Kérlek. -najó, az indítás nem az igazi, de egész értelmesen sikerült befejeznem. Remélem, hogy a fiú hajlandó nem teljesen megutálni és esetleg egyszer még ismét tudunk jó barátok lenni, bár ahogy észreveszem ez nem épp ma vagy holnap lesz.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Pént. Júl. 05 2013, 22:05

Pocsék lett a kedvem azzal, hogy semmit sem oszt meg velem és így nem látom értelmét, hogy maradjak, ezért el is indulok. Nem akarok neki megállni, elengedem a fülem mellett a nevemet, de túl gyorsan jön utánam, így mikor beér, akkor lassítok, sőt még meg is állok, hogy a szemeibe tudjak nézni. Elmondom a véleményemet, hogy mit is gondolok, de azt hiszem, megint nem értett meg, hogy mit szeretnék tudni.
- Nem is akartam többet. Nem hiszem, hogy már szerelmes tudnék beléd lenni, ha többet akarnál. Csak azt nem értem, hogyha ennyire hiányoztam neked és fontos voltam, akkor miért mentél el? - Értetlenül és kicsit kétségbeesve nézek rá, mert azt hiszem, hogy erre a kérdésemre még konkrét választ nem kaptam. Szenvedtem mikor elment és kegyetlenül hiányzott annak ellenére, hogy Elainenel voltam együtt. Igazából igaza van, mert nem is akartam látni és még kerültem is volna, de ezt nem mondom el neki, szerintem tudja. De lehet, hogy a beszélgetés után mégis csak elkerülöm.
- Nem szeretnék beléd. De miért? Megerőszakolt vagy mi? - Még mindig választ várok, és azt hiszem, hogyha most nem kapok, akkor lehet, hogy valóban itt fogom hagyni. Amit kiejtek a számon azt nem gondolom komolyan, viszont másra nem tudok gondolni, hogy mi is az a rossz emlék, amit ilyen nehéz feldolgozni. Talán, a srác árulta Gisellet a barátainak vagy olyanra kényszerítette, ami nem helyes, de valami azt súgja, hogy muszáj megtudnom.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Hétf. Júl. 08 2013, 11:14

Teljesen máshogy képzeltem el azt a napot, amikor újra találkozunk Daviddel. Igazából két elképzelés is volt, az egyik, hogy észre se vesz és úgy tesz, mintha idegen lennék, a másik szerint viszont jó barátok leszünk és elhülyülünk. Szerencsére végül a pozitívabbik valósult meg, bár most úgy tűnik, kezdünk a másik elképzelésem felé haladni és ezt nem szeretném, így hát amikor otthagy, felpattanok és utána igyekszem. Mikor nagy nehezen megáll, igyekszem válaszolni a kérdésére, miközben állom a tekintetét.
-Nem, egyáltalán nem akarok többet. Már nem vagyok beléd szerelmes és nem is akarok, de azért még lehetünk barátok, nem? -A kérdés hallatán egy pillanatig elgondolkozom, hiszen így még sosem fogalmazódott meg bennem sem a kérdés, majd összeszedem magam és bele is vágok a válaszba.
-Mert ez egy nagyon jó lehetőség volt. Mióta ide jöttem tanulni, azóta szerettem volna elmenni erre a félévre. És mikor mi megismerkedtünk, már beadtam rá a jelentkezésem. Nem gondoltam volna, hogy közbejön valaki, aki megnehezíti ezt az egészet. -nem tudom, mennyire sikerültek értelmesre a mondataim, de sajnos több nem telt tőlem. Csak nem adja fel, és Philipről kezd kérdezősködni. Még a puszta gondolattól is kiráz a hideg, de úgy látom, nincs más esélyem, mint nagy vonalakban elmesélni a történetet.
-Na jó, látom nem adod fel. Szóval kb. 2 hónapja lehettem már távol, amikor egy csoportba kerültem vele. Nagyon kedves volt, és a többiektől megtudtam, már régóta szemet vetett rám. Igazából nekem is tetszett, így hát eljártunk randizni, meg minden és szép lassan beleszerettem. De egy idő után egyre féltékenyebb lett, mindenen kiakadt, még ha elmentem egy csoporttársammal meginni egy kávét a büfébe, főleg, ha fiú volt. Így hát megmondtam neki, hogy vége, de ekkor a falhoz nyomott és közölte, nincs vége, csak akkor, amikor ő azt mondja. Nagyon megijedtem, így hát elmentem a program vezetőjéhez és kértem a fiú vagy az én áthelyezésemet egy másik városba. Azt mondta, ha lefekszem vele, meggondolja a dolgot. Nagyon fontos volt, hogy minél távolabb legyek tőle, így beleegyeztem és tényleg egy héten belül már másik helyen volt. Nagyon megkönnyebbültem, de ekkor kezdtek tőle jönni az sms-ek és hívások, így számot kellett változtatnom. És ezért nem tudtalak felhívni. Hát ennyi, remélem most boldog vagy, hogy tudod. -fordulok meg és indulok vissza a cuccomhoz, egy legördülő könnycseppel az arcomon. Még mindig rosszat álmodok olykor, és azt hiszem, nem sikerült teljesen feldolgoznom a történeteket. Hála annak, hogy a fiú addig piszkált, míg elmeséltem neki, sikeresen elromlott a kedvem, inkább összecsomagolok és hazamegyek. Átmászok a sziklákon, majd elkezdek mindent bedobálni a táskámba és felvenni a ruhámat.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Pént. Júl. 12 2013, 21:03

Fájnak Giselle szavai, hogy nem akar többet szerelmes lenni belém. Mondjuk nem is szeretném, de azért számomra ez nagyon erős volt hallani. Nem tudom, hogy miért fáj ennyire, mert már én sem akarok tőle semmit, de valahogy én még mindig kötődök hozzá.
- Persze. - Mondom kedvetlenül, bár én nem tudom, hogy hogyan tudnánk barátok maradni azok után, ami történt velünk. Ha nem így ment volna el, akkor talán nem lenne ott a tüske a szívemben. De a múlton már nem tudunk változtatni, most a jelent kell alakítani.
- Tehát én nehezítettem meg ezt? - Vonom össze a szemöldökömet, azt hiszem ezt még inkább nem akartam hallani. Túlságosan érzékeny lettem és ez nagyon nem vall rám, de próbálom mutatni az erős oldalamat, de szerintem Giselle ez alatt a pár hónap alatt kiismert annyira, hogy nem tudom leplezni a megbántottságomat. Ahogy elkezd mesélni, néha pislogok nagyokat, máskor a szemeim kerekednek el. Megszólalni is alig bírok, ráadásul egy könnycsepp is legördül az arcán. Ahogy elindul, utána megyek és elkapva magamhoz ölelem.
- Én sajnálom... Azt hittem, ha elmondod könnyebb lesz. Ne haragudj! - Mondom neki, miközben ölelem, remélem, hogy engedi is. Ha még mindig nem lökött el, akkor a hátát is simogatni kezdem.
- Hazakísérhetlek? - Kicsit eltávolodok a felsőtestemmel, hogy a szemeibe tudjak nézni. Egyik kezemmel a hajtincsét a füle mögé tűröm, így várva a válaszra. Ha engedi, akkor akár már most is elindulhatunk hazafelé, mert ha tovább itt marad az ember, tuti, hogy hőgutát kap. De azt is megértem, ha egyedül akar maradni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Hétf. Júl. 15 2013, 18:09

Látom Daviden, hogy nem épp ezeket a válaszokat akarja hallani, de nem mondhatom neki azt, amit hallani szeretne csak azért, hogy ne sértődjön meg, jobb, ha tudja az igazat. Kár is lenne agyalnia rajta, én már nem szándékozom beleszeretni, bár még fogalmam sincs, mihez fogok kezdeni most, hogy visszajöttem.
-Igen, de nem úgy, ahogy gondolod. Szóval megnehezítetted, mert nagyon nehéz volt itt hagyni téged. -Próbálom megértetni vele, mert szemmel láthatóan eléggé megbántották a szavaim, pedig tényleg nem sértőnek szántam. Sőt, azt reméltem, kicsit még tetszeni is fog neki, de tévedtem. Van egy olyan érzésem, hogy sosem fogom tejesen kiismerni ezt a fiút, bármennyi időt is töltök vele. Mivel nem hagy békén, úgy döntök, elmesélem neki a történetem, talán így végre leszáll a dologról és igyekezhetek elfelejteni, bár azt hiszem, ez nem fog menni, de rajta leszek az ügyön. Miután végeztem, vissza is indulok inkább a cuccomhoz, hiszen kellően elrontotta a kedvem, inkább haza is megyek, de David elkap, és magához ölel. Nem is nagyon van időm feldolgozni, inkább a nyaka köré fonom a karjaim és megpróbálok megnyugodni, hiszen már eleget sírtam a történtek miatt, nem akarok ismét.
-Nem tudhattad. -motyogom, szinte alig hallhatóan, de mivel közel van a fiú, valószínűleg érteni fogja.
-Köszönöm. Nem szeretnék egyedül hazamenni. -nézek hálásan a szemébe, majd el is indulok a cuccokhoz és gyorsan összepakolom őket, utána pedig már indulhatunk is.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   Hétf. Júl. 15 2013, 22:29

Rosszul esik, amit hallok, bár nem tudom, hogy miért, mert nekem csak jó, hogyha nem lesz belém szerelmes, elvégre az én szívem már foglalt, csak azt kell elérnem, hogy viszonozzák az érzéseimet. Túlsiklanék ez felett, de sajnos megint egy olyan megjegyzést kapok, ami szíven üt. Annyira nem tudom ezeket az érzéseket kezelni, eddig nem voltam érzékeny, csak akkor kezdődök, mikor Gisellelel járni kezdtem.
- Annyira rossz, hogy régen elhagytál. Pedig tök jó páros voltunk. – Elhúzom a számat és megrántom a vállaimat, tudom ez már a múlt, nem lehet megváltoztatni, de kíváncsi lettem volna arra, hogyha itt marad, akkor hogyan alakulunk ketten. Szerintem Elainenel továbbra is csak szex társak lennénk. Végül is ezen már kár rágódnom, mert szemmel láthatóan Giselle már rég túltette magát rajtam, így egy másik témát kezdek el boncolgatni, ami érdekel. Mivel látom és érzem rajta, hogy megbántottam, ezért egy bocsánatkérés után – ami nem szokásom -, megölelem. Kicsit megnyugszok, hogy viszonozza az ölelésemet, olyan rég nem öleltem meg, már hiányzott a teste melege, közelsége és az illata. Régi emlékeket idéz fel bennem, ahogy a nyakam köré fonja a karjait és úgy bújik hozzám.
- Sajnálom. – Nyögöm ki még egyszer suttogva, mikor meghallom a motyogását a fülemben. Azt hiszem, hogy most az egyszer túl messzire mentem. Magamhoz szorítom egy picit, majd elengedem, és ha már ilyen bunkó és nyomulós voltam, akkor rákérdezek a hazakísérésre. Egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon, mikor beleegyezik, majd elmegyek vele a cuccához, hogy összeszedje, majd el is indulok a háza felé, remélhetőleg vele együtt. Ha kérdez, vagy bármit mond arra reagálok, a háza előtt, pedig egy puszit nyomok az arcára búcsúzásképp és megígértetem vele, hogy hívjon fel bármikor, ha valami gondja van. Még azt is elviselném, hogyha azért hívna át, hogy kisírja magát a vállamon. Mindez után pedig elindulok haza.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Giselle és David   

Vissza az elejére Go down
 

véletlen találkozás - Giselle és David

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-