Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David&Giselle - Vásároljunk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 03 2013, 18:32

Hiába néztem a tv-t, sokáig nem tehettem, mert Giselle szólt, hogy öltözzek, elmegyünk vásárolni. Tényleg nem értem, hogy erre miért van szükség, hiszen tudunk rendelni valami kaját, de ha már ennyire főzni akar, akkor muszáj lesz felkelnem. Kikapcsolom a tv-t, felhúzom a farmerem, majd rá az egyik sötétkék kockás ingemet kapom fel. Elkezdem begombolni, miközben kimegyek a konyhába Gisellehez.
- Mit akarsz venni? Lehet jobb lenne, ha felírnád, hogy ne keljen kétszer mennünk. - Egy puszit nyomok az arcára, majd mikor végre begombolkozok, egy pohár vizet veszek magamhoz és megiszom. Visszamegyek a nappaliba, majd leülök a kanapéra, mert én gyakorlatilag már készen vagyok. Gisellere várok, nem tudom, hogy mit csinál, de addig nem akarok tovább öltözni, mert melegem lesz és odakint meg fázni fogok. Elfekszek a kanapén, ahogy látom, hogy ki-berohangál Giselle.
- Arra gondoltam, hogy lerakom a jogsit és veszek egy kocsit. Akkor könnyebb a vásárlás. Most bemenni a centrumba, hogy az áruházban mindent megvegyünk... - Sóhajtok egyet, ahogy megosztom vele a gondolataimat. Én így gondolom, majd nézek valami tanfolyamot és el is végzem, hogy utána ezzel már ne legyen gondunk. Jól érzem magam, annyira nyugodt vagyok és nem is vágytam másra, amióta együtt vagyunk. Az alatt a 2 nap alatt.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 03 2013, 19:02

Kezdek unatkozni a négy fal között, így hát ki kell találnom valami jó indokot, hogy kimenjünk innen egy kicsit végre. Na nem mintha David nem lenne jó társaság, de jóból is megárt a sok. Közlöm vele, hogy öltözzön, mert vásárolni megyünk, bár lehet, ő nem ugyanarra a vásárlásra gondolt, mint én. Nekiállok öltözködni, egy sima farmert kapok fel, és hozzá az egyik kedvenc pulcsimat, majd egy gyors sminkelés és fodrászkodás közben válaszolok a kérdésére.
-Sok mindent. Nyugi, jó a memóriám. -miután elkészültem, már megyek is a kanapéhoz, ahol David már felöltözve csücsül. Végignézek rajta, tipikus David ruha van rajta, ami nagyon is jól áll neki.
-Hajrá, csak ne üss el sok embert. -Nevetek fel, majd lehajolok hozzá, és egy csókot lehelek az ajkaira, megfogom a mancsát, jelezve, hogy ideje lesz összeszednie magát, és ha végre felkelt, elindulok a csizmámért. Miután teljesen felöltöztem, még egyszer végignézek a ruhámon, majd kiérve megfogom a fiú kezét, miközben elkezdünk sétálni, hiszen olyan szép idő van, kár lenne taxizni. Mikor beérünk a városba, meg is találom a kedvenc drogériám.
-Megérkeztünk. -mondom mosolyogva. Most nyilván hülyének fog nézni a fiú, de szükségem van rá a vásárláshoz, így hát kénytelen voltam elrángatni. Belépve fogok egy kosarat, és a parfüm részleg felé sétálok, továbbra is a fiú kezét szorongatva. Megállok a nagy polcok előtt és nézelődni kezdek, elengedve Davidet.
-Szükségem van a segítségedre. Segíts parfümöt választani. -nézek kiskutya szemekkel a fiúra, majd leemelek egy mintát és a kézfejemre fújva megszagolom, majd, mivel tetszik az illata, David felé nyújtom és ezt még jópárszor elismétlem.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 03 2013, 21:24

Nem értem, hogy miért nem maradhatunk itthon, épp egy jó meccs megy, de persze Giselle most akar elmenni vásárolni. Azt hiszem egész napos program megy, így felöltözés után a kanapéra fekszek, amíg el nem készül. Mikor odalép hozzám és megcsókol, viszonozom, majd magamra rántom.
- Nem ütök el senkit. - Mondom neki, majd megcsókolom jó hosszan, vadul. Kezeim lesiklanak a fenekéhez, egyik viszont jön vissza, hogy a mellét is megfogja. Ott tartom a kezemet, majd eltávolodva tőle a szemeibe nézek.
- Van jobb programom, mint a vásárlás. - Vigyorgok rá titokzatosan, de szerintem pontosan tudja, hogy mire gondolok. Szerintem ez is egy jó program lehet, bár tudom, hogy Gisellen múlik az egész. Elengedem, mert tudom, hogy túl kell esnem a vásárláson, így amint leszáll rólam, bemegyek a szobába, felveszem a pulcsimat, majd kint az előszobában a kabátomat is magamra veszem. Észreveszem, ahogy lehajol, hogy a cipőjét felvegye, így beállok mögé, és a csípőjét megfogva az ágyékomhoz húzom.
- Hmmm... Ez a póz is tetszik. - Vigyorgok sejtelmesen, majd ha felegyenesedik, akkor a nyakára adok egy puszit, majd a cipőmbe belebújok és már mehetünk is. Megfogom a kezét, majd végig sétálok az utcán, ami nekem nagyon is hosszú, lévén, hogy a külvárosban vagyunk.
- Mehetnénk taxival is. - Sóhajtok egyet, de tűröm és végig sétálom az utat. Beérve a városba, egy drogériában lyukadunk ki. Kérdőn felvonom a szemöldökömet, majd ránézek.
- Azt hittem, hogy kaját vásárolunk. - Jegyzem meg, de azért követem a parfümökhöz. Az orrom alá nyomja a parfümözött kezét, mire elhúzom a fejemet.
- Miért nem a barátnőddel jöttél el ilyet választani? Inkább vegyünk gumit, annak több haszna van. - Hisztizek egy sort, mert nem akarok parfümöt válogatni. Eleve nyűgös vagyok, hogy itt kell lennem, mert kíváncsi voltam a meccs végére. Este megnézhetem az ismétlést, de ott meg megint előről kell kezdeni, amit már láttam. Megfogom Giselle derekát és magamhoz húzom, majd jó hosszan megcsókolom érzékien.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 03 2013, 22:12

Nincs kedvem itthon maradni, már egy napja ki sem mozdultunk a lakásból, kezd bezártság érzetem lenni, nem tehetek róla. Eszembe jut, kéne vennem parfümöt, így hát szólok is Davidnek, hogy kapja össze magát, szeretném, ha ő is velem jönne. Lehajolok hozzá, hogy megcsókoljam, de magára ránt és vadul csókolni kezd, miközben a kezei elidőznek a fenekemen és a mellemen, én pedig végigsimítok az arcán.
-De most akkor is vásárolunk. -válaszolok egy mosollyal az arcomon és már fel is pattanok, mielőtt itt ragadnánk a kanapén még egy napra. Felkapok még egy pulcsit, majd mire az előszobába érek, a fiún már kabát is van. Lehajolok, hogy bekössem a cipőmet, mire mögém állva csípőmet magához húzza. Nem válaszolok semmit, csak ismét egy mosoly jelenik meg az arcomon, majd felkapva a kabátomat már mehetünk is. Nyugodtan sétálok, míg nem elkezd nyavalyogni. Megérkezve a drogériába ismét egy megjegyzés hagyja el a száját, megforgatom a szemeim, de nem szólok semmit, egyenesen a parfümök felé veszem az irányt, és egy szimpatikus illattal behintett kézfejemet már oda is dugom az orra alá, hogy véleményezze, de ehelyett ismét csak hisztizik.
-Rendben, akkor elrángatom Aliciát. Csak gondoltam, egy pasi mégis csak jobban ért hozzá, mi fog tetszeni egy másik hímnemű egyednek. -jegyzem meg, hiszen tényleg pasivéleményre van szükségem, de ha mégsem lesz velem hajlandó válogatni, tényleg kénytelen leszek megkérni Aliciát.
-Oké, akkor menj, és vegyél, ha ennyire unod, csak ne hisztizz. -épp, hogy befejeztem a mondatom, magához húz, és érzékien megcsókol. Rögtön elmúlik minden haragom, és átkarolva a nyakát viszonozom a csókot, még akkor is, ha többen is furcsán néznek ránk, hogy egy bolt közepén csókolózunk.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 03 2013, 22:37

Magamra húzom, majd elkezdem fogdosni a domborulatát, de csak egy arcsimítást kapok és azt, hogy nem fog most megtörténni, amit nagyon sajnálok. Azért azt hittem, hogy egy gyors menet vásárlás előtt belefér, hiszen hétvége van és nem sietünk sehova, legalábbis én nem. Sóhajtok egyet, majd felkelek és felveszek egy pulcsit, majd a cipőmet, mikor behajol elém. Nehéz kihagyni, hogy mögé álljak és tegyek egy megjegyzést. Semmi reakciót nem hallok, amit kicsit furcsállok, mert azért elvártam volna valamit. Hagyom is és inkább elindulok vele, de azért taxival gyorsabb lett volna. Nem bírom azt ha sokáig sétálgatunk, de Giselle kedvéért még ezt is képes vagyok megtenni. Beérve a drogériába, egészen a parfümökig megyünk.
- Te mióta vagy ilyen jóban Alicíával? - Kérdőn vonom fel a szemöldökömet, mert nem tudtam, hogy ennyire jóban vannak. Pont neki mondtam el minden titkomat, és bajomat. Azért remélem, hogy Gisellel nem engem tárgyalnak ki, mert akkor nekem is lesz egy két szavam. A második mondatára, meg teljesen elmegy a kedvem és féltékenykedni fogok.
- Te kinek akarsz tetszeni? Milyen másik hímnemű egyedet akarsz magadnak? - Vonom kérdőre, mert ha már velem van, akkor ne kezdjen el másokkal flörtölgetni és összejárni. Nekem van több jogom arra, hogy Gisellet magaménak nevezzem. Összefonom a mellkasom előtt a karjaimat és úgy nézek duzzogva a lányra.
- Nem hisztizek. De miért kell parfüm? Van elég neked. - Rántom meg a vállaimat, mert az óvszer fontosabb, elvégre nem akarok gyereket. Még csak az hiányozna az életemből... Persze ha más személyt ejtenék teherbe, akkor nem lenne kifogásom, de ő viszont nem akar gyereket. Végig nézek a polcokon, majd magamhoz rántom Gisellet és megcsókolom. Baromira nem érdekel, hogy ki mit gondol erről. Elválnak az ajkaink, én meg oldalra fordítom a fejemet, ahogy újból végignézem a sorokat, közben viszont fogom a derekát. Csak akkor engedem el, ha elakar menni nézelődni. Kiveszem az egyiket, majd leszedve a kupakot megszagolom. Nem ízlik, így visszarakom. Egy másikat kiszedek és azt is megszagolom. Végig ezt csinálom, de nekem egyik illat sem az igazi.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 19:58

Nagy nehezen csak sikerül elindulnunk otthonról, bár tudom, a fiú jobban értékelné, ha inkább otthon maradnánk a kanapén, de ránk fér egy kis kimozdulás, majd utána úgyis visszatérünk a dologra, hiszen nem bírjuk sokáig.
Megérkezve a drogériába elkezdek parfümöket válogatni, amit David már nem értékel annyira és fenn is akad a válaszomon. Na tessék, most aztán megint eláraszt a kérdéseivel, én meg nem győzök válaszolni rájuk.
-Aliciával? Nagyon is jóban vagyunk. Ő volt az első barátnőm itt, mondhatni az egyik legjobb barátnőm. -válaszolom mosolyogva, hiszen voltak már rázós kalandjaink a lánnyal, például amikor összegrafitiztünk valami épületet, tiltakozásul. Valahogy mindig sikerül belerángatnia a dolgokba, de még nem kerültünk nagyobb galibába, így sima ügy. Duzzogva von kérdőre, mire akaratlanul is egy mosoly szökik fel az arcomra.
-Nem mondom meg. -válaszolok nevetve, miközben megbököm finoman az orrát, nem fogok neki most válaszolni. Nincs kedvem, meg különben is, pukkadjon csak meg a kíváncsiságtól, akkor úgyis olyan aranyos. Nem kell neki feltétlenül mindent tudnia.
-Tudhatnád, parfümből sosem elég. -világosítom fel egy mosollyal az arcomon. Ez olyan dolog, amit csak a lányok értenek, a fiúknak aztán magyarázhatjuk, akkor sem fogják soha megérteni, de hát ez van, egyszerűen ilyenek. Magához húz, és megcsókol. Átkarolom a nyakát, miközben viszonozom a csókját, bár azt hiszem, kicsit megint útban vagyunk, ezért elengedem a nyakát és elválnak ajkaink. Továbbra is fogja a derekam, én pedig figyelem, ahogy szagolgatja az üvegeket. Úgy látom, egyik sem tetszik neki igazán, és egy mosolyt is csal az arcomra, hogy legalább próbálkozik.
-Na jó, tényleg elhozom Aliciát. Mehetünk is. -adom meg magam, bár már próbálkozik, de nem akarom ezzel szekálni.
-Hova menjünk? -teszem fel a kérdést szembe fordulva vele, miközben kezeimet a vállára teszem úgy, hogy kb a könyököm legyen a vállánál, és a szemébe nézve várom a választ, most hagyom, hogy ő döntsön.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 21:11

Nem hittem volna, hogy ilyen szándékkal hoz el vásárolni, mert ez nem az én világom. Fogalmam sincs, hogy miért pont engem választott erre, más ilyen helyre a barátnőjével megy, nem a pasijával. Nem hisztizek sokáig, de azért megjegyzem, hogy velem nem megy sokra, mire nagyon is hihetetlent mond a számomra. Nem tudtam, hogy ennyire komoly a barátságuk, mert akkor biztos, hogy nem Aliciával osztok meg dolgokat. Sóhajtok egyet, csak bízok a titoktartásában, elvégre, amiket neki mondtam, nem tartozik Gisellere.
- Ezt ő nem említette. - Gondolkozok el, valami itt sántít, vagy csak valóban nincs ennek ekkora jelentősége, de azért tudni akartam, hogy akivel járok és akivel majd éjszakákat leszek együtt, ennyire jóban vannak. Azért továbbra is kérdezősködök, de most már más miatt. Csak jobban feldühít, hogy nem mondja meg, mikor nevetve felém nyúl elhúzom a fejemet.
- Remek. Baromi jó, hogy összejöttünk... - Morgok magam elé, dühösen, majd ott is hagyom. Nincs kedvem asszisztálni ahhoz, hogy mással összejöjjön. Nem is értem, hogy akkor minek törtem magam, hogy együtt legyünk, ha neki más kell. Ezeken gondolkozok, ahogy a sorokon végig megyek, megnézve, hogy itt miket is árulnak. Addig is lenyugszok. Legalábbis remélem, mert most ezzel a kijelentésével megsértett és megbántott. Semmi sem tetszik, amit úgy megvennék, hogy kárpótoljam magam. Vissza is érkezek Gisellehez, de látom, még mindig válogat. Nem igazán győz meg azzal, amit mond. Megrántom a vállamat, majd helyette inkább megcsókolom. Ezek után, úgy döntök, hogy legalább egy kicsit próbálkozok és végig szimatolok egy sort, de egyik rosszabb, mint a másik.
- Jó ötlet. - Nézek a szemeibe, majd elindulok vele a kijárathoz. Örülök, hogy végre nem kell bent lennem, kicsit szorongásom volt már. Ahogy szembe fordul velem, és ha a szemembe néz, még láthatja, hogy mennyire megbántott vagyok az előző miatt. Ezért nem is fogom meg a derekát, de azt hagyom, hogy a nyakamba tegye a kezeit.
- Menjünk haza és dugjunk. De előtte valami normális boltba menjünk, csokit akarok! - Jelentem ki ellentmondást nem tűrő hangon. Kell most nekem a csoki, hogy felviduljak. Nem bírom kiverni a fejemből, hogy másnak akar tetszeni és más kedvéért akar parfümöt venni. Egyszerűen felbosszant ez a tudat.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 21:27

Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet pont Davidet elhozni, de azt hittem, tud nekem segíteni. Ezek szerint mégis csak tévedtem, de hát van még mit tanulnom a pasikról, mert nem igazán tudok néha kiigazodni rajtuk.
-Miért ti is ennyire jóban vagytok? -kérdezek vissza meglepetten, hiszen elég sok mindent elmondtam neki Davidről, és nem szeretném, ha ezt Aliciától hallaná vissza. Bár szerintem önszántából nem mondaná el neki, de simán elkottyintja úgy, hogy észre sem veszi. Nem értem, mi baja lesz hirtelen, hiszen nem mondtam neki semmi olyat, de mégis mintha megint bedurcázna. Lemondóan sóhajtok egyet, majd miután visszatér, és nagyjából lehiggadt, csak akkor válaszolok neki.
-Ne csináld már. Mondtam én egy szóval is, hogy úgy akarok tetszeni nekik? Egyszerűen csak el kell bűvölnöm őket... holnap lesz a HÖK interjúm. De mindegy is. -fordítok neki hátat, majd a parfümöket kezdem újra nézegetni, miközben a fiú ismét egy csókot lehel az ajkaimra. Kezd már elegem lenni a hisztijeiből, folyton megsértődik, mint egy óvodás. Elegem is lesz, és feladom, elindulunk a kijárat felé, majd kint látom, hogy még mindig eléggé megbántott, csak tudnám, megint mi a fene baja van? Az ötlete hallatán megforgatom a szemeimet, rögtön tudtam, hogy ezt fogja mondani, de valahogy elment tőle a kedvem.
-Okés, a csoki jó ötlet. -a csokira tényleg szükségem van, hiszen az a legjobb stressz oldó, és Daviddel akármilyen jól elvagyunk, mégis egy csomót veszekszünk, meg egy csomót hisztizik, amivel egyszer még az őrületbe fog kergetni
...
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 22:06

Jobb programom is lenne, mint parfümöket nézegetni, amúgy sincs semmi kedvem hozzá. Teljesen másra számítottam, ha tudom, hogy idejövünk egyből nemet mondok. Nem való ez nekem és olyan is kiderül, ami nagyon is meglep. Mondjuk az is, hogy Giselle sem tudott rólam. Alicia mégis csak jól tud titkot tartani, hogyha nem beszélt rólunk egymásnak.
- Igen. Meg a tesójával is. Tudod velük egy szakra járok, mert csoporttársak vagyunk. - Mondom neki még nyugodt hangon, de nem sokáig vagyok ilyen, mert felhúz azzal, amit mond. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy tovább itt kéne maradnom, így fogom magam és amíg le nem higgadok a sorokon végig menve nézegetem az árukat. Hamarosan vissza is térek hozzá, és egy csókkal kezdek. Nem tudom, hogy most ő miért is van megsértődve, mikor engem bántott meg, de hamarosan meg is tudom, hogy kinek akar tetszeni.
- Akkor miért nem azt mondtad? Itt titokzatoskodsz, szerinted mit kellett volna gondolnom, hogy nekik akarsz tetszeni? Legközelebb mond meg normálisan... - Hangomból érezhető a feszültség és a düh, keveredve a féltékenykedéssel, de csak hátat fordít nekem. Akarom, hogy sikerüljön neki holnap az interjúja, de azért ezt igazán elmondhatta volna nyíltan. Végig is szagolok párat, hátha találok valami olyat, de egyik sem tetszik. Egyszerű a megoldás: fürdés! Hamar kijövünk az üzletből, majd kint meg is kérdezi, hogy hova menjünk.
- Miért a dugás nem az? - Nézek a szemeibe, még mindig bennem van a tüske, hogy képes volt ezzel felhúzni. Végül is nem foglalkozok vele, elindulok valamerre, hogy csokihoz jussak. Most az kell nekem, hogy lenyugodjak teljesen.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 22:20

Az tuti, hogy többet Davidet sem hozom el parfümöt venni, sőt lehet, hogy sehová sem, mert mindig sikeresen felhúz. Nem is tudom, mire jó egyáltalán. De ha már itt vagyunk, akkor is szeretnék választani egy parfümöt, de nem hagy. A válaszára csak bólintok egyet, jelezvén,hogy megértettem, de nem tudom, mit mondhatnék még rá. Én nem ismerem csak Aliciát, a tesójáról csak hírből tudok. Viszont mindjárt sikeresen felhúz, ahogy nekiáll féltékenykedni a nagy semmire.
-Legközelebb nem mondok semmit. -jegyzem meg sértődötten, majd hátat fordítok neki. Az bezzeg még véletlenül se csúszna ki a száján, hogy sok sikert kíván, vagy valami ilyesmi. Pedig igenis sokat jelentett volna, de most már mindegy. Legszívesebben hazamennék, és rávágnám az ajtót, vagy nem is tudom, lehet ki kéne szellőztetni a fejemet, mielőtt újra megszólalok.
Végül is feladom a parfüm projektet, majd Aliciával eljövök, mert David képtelen segíteni, és csak idegesít itt. Kijövünk az üzletből, és szinte tudtam, mit fog mondani, milyen ötlettel áll elő. A kérdése hallatán megrántom a vállam.
-Most épp nem vagyok ráhangolva. -húzom el a szám, de ez még változhat. Viszont most még túlzottan mérges vagyok a fiúra. Elindulok vele, mert nekem is szükségem van egy kis csokira, majd ha találunk egy boltot, beviharzok és veszek egy tábla epres-joghurtos boldogsághormo
nt.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 22:48

Kezd egyre jobban felidegesíteni, hogy még neki áll feljebb. Inkább lenyelem és nem mondok semmit, jobban is járunk mindketten. Azért megpróbálkoztam nem ment a parfüm vásárlás. Nem az én világom, így mikor a bolt előtt állunk, akkor Giselle olyat mond, amire inkább nem válaszolok, de láthatja rajtam, hogy egyáltalán nem tetszik. Elfordítom a fejemet, mielőtt valami olyat mondanék, amit megbánnék, így sétálok vele a plázában, de nem sokáig, mert találok egy mellék folyosót, ahol nyilvános telefon van az egyik oldalon. Behúzom oda, a hátamat a falnak döntöm, a lábam közé húzom, miközben a kezeimet a dereka köré fonom, homlokomat meg a vállára hajtom.
- Utálom ezt az érzést! - Nyavalygok, célozva az előbbi féltékenykedésemre. Nem szeretem, megőrjít és felemészt az ideg, hogyha mérges leszek. Nem akarok féltékeny lenni, de annyira nem bírom megállni. Még nem volt barátnőm, fogalmam sincs, hogy hogyan is kéne egy-egy szituációra reagálnom. Csak ölelem magamhoz, ezzel is egyfajta bocsánatot kérve tőlem és amúgy is jó az illatát beszívni. Szeretem magamhoz ölelni, mert akkor tudom, hogy csak is az enyém. Arra emelem fel a fejemet, hogy a hangosbemondón bemondanak egy nevet. Oldalra fordítom a fejemet, de nem látok senkit, aki sietne vagy épp futna.
- Vegyünk csokit. - Nézek a szemeibe, szinte könyörögve, mert úgy érzem, nekem most csak az segíthet. Ellököm magam a faltól, hogy megint stabilan álljak, mire fordulok és egy fájdalmas pont keletkezik a sípcsontomban. Letekintek és egy 2-3 év körüli gyerek hatalmas szemeivel néz rám, a földön ülve.
- Hoppá. - Ennyit nyög ki, én meg hirtelen nem is tudom, hogy mit csináljak. A gyerek a kezeivel játszadozik, miközben engem néz a szemeivel. Én meg őt. Mert, hogy teljesen lefagytam.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Hétf. Feb. 04 2013, 23:12

Kezd elegem lenni, hogy megint csak hisztizünk, de végül David már nem szól vissza semmit, így egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a szám, majd ki is jövünk a boltból. Nem tetszik neki a válaszom, de mit csináljak, ez az igazság, nem tehetek róla. Elindulunk a folyosón, majd hirtelen behúz egy mellék folyosóra és nekidőlve a falnak a lábai közé húz. A nyaka köré fonom ismét a kezeim, majd a nyavalygása hallatán egy mosoly ül ki az arcomra. Gyengéden megsimogatom az arcát, majd egy puszit nyomok a szájára, miközben ő csak ölel magához. Nagyon is jól esik, megnyugtat, hogy a közelemben van. Azt hiszem, én is hibás vagyok az előzőkben, nagyon is, de még nem volt pasim, így nem is nagyon tudom, mit kéne tennem, vagy hogy is kéne viselkednem vele.
-Okés. -mosolyodom el az ötlete hallatán, majd már épp indulnánk a bolthoz, amikor hirtelen megtoppan. Először nem is tudom, mi baja, majd egy hangot hallok a földről, így lenézek és egy gyereket veszek észre a földön ücsörögve. Nem tudom, mit csináljunk, de amint látom, David is lefagyott, így hát igyekszem összeszedni magam. Körülnézek, de nem igazán látok felnőttet a környéken, pláne nem olyat, akié ez a gyerek lehet. Leguggolok hozzá, mintha valamiféle segítséget várnék tőle, majd kedvesen rámosolygok.
-Szia. Hogy hívnak? -próbálkozom meg, hátha szerencsém lesz és teljesen véletlenül tudja a nevét, azzal is előrébb leszünk m
ár.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Szer. Feb. 06 2013, 03:44

Inkább úgy döntök, hogy nem szólok semmit, így el is indulok, hogy keressünk valamit, ahol lehet csokit venni. Azt hiszem az most rám férne, de egy kitérőt teszek az egyik mellék folyosóra. Magamhoz ölelem, ezzel is valamiféle bocsánatot kérve az előbbiért. Kicsit hisztis vagyok, mert pont a meccs közepén kellett eljönnünk, amire kíváncsi voltam. Ráadásul még a szexet sem kaptam meg, így nincs okom arra, hogy vidáman itt sétálgassak. Mélyen beszívom az illatát, mikor eljutok odáig, hogy elmondom mi bajom. Érzem az arcomon a gyengéd simogatását, mire felnézek a szemeibe. Ekkor kapom meg a puszit, amit viszonozok, majd ugyanúgy visszahelyezem a fejemet, még egy kicsit. Most jól esik, hogy magamnál tarthatom, de el kell indulnunk, így erőt veszek magamon, hogy mehetünk. Már épp indulnánk, mikor fájdalmat érzek a lábamba, lepillantva meg egy gyereket látok. Nagyon nem tudom, hogy mit kell tennem, így hagyom, hogy Giselle leguggoljon hozzá. A gyerek a nagy szemeivel most rá pislog.
- Shein. - Nyögi ki, és egyre jobban kerekednek a szemei. Hátrafordul, de nem látja a szüleit, így úgyból Gisellen a tekintete. Felnyújtja felé mindkét kezét, hogy vegye fel, én meg úgy döntök, hogy segítek neki felállni. Amint talpon van, Giselle lábaihoz vonul közel és ugyanúgy nyújtja a kezeit, hogy vegye fel.
- Szerintem keressünk egy biztonsági őrt. Ő csak tudja, hogy hol kell bemondatni a gyereket, hogy megtalálják a szülei. - Vetek fel egy ötletet, majd azért én is körbe nézek. Kilépek a folyosóra, ahol emberek tömkelege mászkál fel-alá, de nem látok semerre se egy aggódó szülőt sem. De még biztonsági őrt sem. Visszafordulok hozzájuk, hogy jönnek-e, vagy mit csinálnak.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Vas. Feb. 10 2013, 20:19

Nem tudom, mit duzzog már megint David, de úgy döntök, figyelmen kívül hagyom, kár lenne felhúzni magam rajta. Tovább sétálok a folyosón, amikor egyszer csak behúz egy mellékfolyosóra, és szinte bocsánatot kér, és bizony nem lehet rá sokáig haragudni, így hát meg is bocsátok. Már épp indulnánk csokit venni, amikor egy gyerekbe botlik... szó szerint. Hirtelen nem igazán tudom mihez kezdjünk, a fiúra nézek, de látom, ő még ennyire se, így hát leguggolok a kisfiúhoz és a nevét kérdezem, bár nem tudom, mi hasznom lesz belőle. Minden esetre válaszol, majd körbenéz, hátha látja a szüleit, de sajnos egy lélek sincs a folyosón. Felállok, a kissrác pedig a karjait nyújtja felém, hogy vegyem fel. Miután David segített neki felállni, ölbe veszem, majd a fiúra nézek.
-Jó ötlet, mehetünk. -mosolyodom el, majd elindulok a fiú után. Elkezdünk sétálni a folyosón, egy biztonsági őr után kutatva, amikor hirtelen eszembe jut valami.
-Az ilyen drágább boltok környékén mindig van biztonsági őr. Például nem messze van egy ékszerbolt.. megpróbálhatnánk. -vetem fel az ötletem, mert más nem igazán jut eszembe, és el is indulok a bizonyos ékszerbolt felé, ahol legnagyobb megkönnyebbülésemre egy biztonsági őrt fedezek fel. Oda is libbenek hozzá, és egy mosollyal az arcomon, bár a gyomrom görcsben van, de igyekszem megnyugtatni magam, hogy minden simán fog menni.
-Jó napot! Ezt a gyereket egy mellékfolyosón találtuk, nem messze innen. Nincs itt valami hangosbemondó, amivel meg lehetne találni a szüleit? -nézek a biztonsági őrre, most már idegességtől vibráló szemmel, hiszen már biztos keresik a szülei, így ideje lenne visszaadni nekik a gyerek
et.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Kedd Feb. 26 2013, 00:05

Felemészt ez a féltékenység, még nem igazán voltam ilyen, de nem tetszik ezt már most tudom. Mindenesetre bocsánatot szeretnék kérni, de azt sem volt még időm gyakorolni, így egy ölelés formájában valósul meg. Még gondoltam arra, hogy veszek neki csokit, de ez természetes. Azt hiszem jobban oda kell figyelnem erre az egész kapcsolatra. Miután szótlanul megbeszéltük ezt az egészet, már nyugodtabb vagyok, így megyek is vele kézenfogva, egészen addig amíg belém nem jön egy kisfiú. Giselle fel is veszi, mire Shein átkarolja a nyakát, az egyik hüvelykujját a szájába veszi és lehunyja a szemét.
- Azt hiszem elaludt. - Nézem, ahogy békésen alszik a lányon. Végül is addig jó, amíg nem sír, így el is indulok Gisellel, hogy keressünk egy biztonsági őrt, aki segít nekünk.
- Igen, de nem hiszem, hogy nagyon segítene, csak tovább küldene az információs pulthoz, ahol be tudják mondani a gyerek nevét. - Rántom meg a vállait, majd követem őt, mivel nem tudom megfogni a kezét, ezért csak mellette sétálgatok. Meg is érkezünk, kicsit mogorva az ürge, de azért segítőkész.
- Jó napot! Arra találják az információs pultot, ott tudnak segíteni. - Mutat abba az irányba amerről jöttünk. Én arra felé nézek, hát remek, hogy most visszaküld kb. oda, ahonnan jöttünk.
- Köszönjük... Gyere. - Köszönöm meg, majd mondom Gisellenek a végszót. Azért a közelebb eső kezemet a hátához teszem, ha már nem bírom megfogni a kezét.
- Átvegyem? - Kérdezem Gisellet, hátha elfáradt, közben meg hamarosan meg is érkezünk az információs pulthoz.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   Kedd Ápr. 30 2013, 04:08

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle - Vásároljunk!   

Vissza az elejére Go down
 

David&Giselle - Vásároljunk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-