Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Giselle és David ~ mindig összefutunk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Szomb. Márc. 09 2013, 19:03

A mai napra nincs különösebb programom. Elhatároztam, hogy tanulni nem fogok, elegem van már belőle, úgyhogy valamilyen laza csajos napot terveztem. De Alicia nem ért rá, így hát egyedül kell kezdenem magammal valamit, elvégre elvileg suliban kéne lennem, így nem ugráltathatok mindenkit, hogy suli helyett velem császkáljon.
Miután jól kialudtam magam, felkászálódtam, és gyorsan elkészültem. Nem vittem túlzásba a dolgot, felkaptam valami viszonylag kényelmeset, ami azért kellően meleg is és egy rövid sminkelés után, ami tényleg csak egy kis szempillaspirálból és szájfényből állt, lófarokba fogtam a hajam és már indulhatok is. Felkapva a kabátom és a táskám, bezárom az ajtót és az épületből kiérve fogok egy taxit.
-A Rodeo Drivera kérem. -Ismertetem röviden az útirányt, majd az ablakon kifelé nézve figyelem a várost. Lassan kezdem megszokni, hogy itt lakom, már nem annyira fura és egész jól el is igazodom benne, bár taxival nem nehéz bárhová is eljutni, de sosem szerettem a buszt, a metrót meg főleg nem, félek, hogy esetleg megtámadnak és nem tudnám magamat megvédeni.
A morfondírozásomból a taxis zökkent ki, amikor türelmetlenül közli,hogy megérkeztünk. Hirtelen nem is tudom mi van, majd leesik, így előkapom a pénztárcámat és kikapva belőle egy tíz dolcsist, a sofőr kezébe nyomom és kiszállok a kocsiból. El is indulok a boltok előtt.
Nagyon jó idő van, kellemesen süt a nap, bár azért még hűvös van, így nem baj, hogy vastagabban öltöztem. Apropó napsütés. Nem ártana vennem egy napszemüveget. Ezen felbuzdulva el is indulok valami bolt irányába, ahol már vannak napszemcs
ik.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Szomb. Márc. 09 2013, 19:50

Bejöttem a városba, hogy egy kicsit körül nézzek, úgy is olyan rég sétáltam már. Tudom, hogy Gisellenek órája van, nekem meg már vége a sulinak, így amíg ő bent van és tanul, addig van időm, hogy elfoglaljam magam. Az utcán sétálgatok, mikor egy ismerős lányt pillantok meg. Összeráncolom a homlokomat, azt hiszem, hogy rosszul látok. Ahogy közeledek felé, kezdek rájönni arra, hogy jól látok és Giselle lóg. Meg is lepődök ezen, mert nem szokott lógni, legalábbis csak nagyon ritkán. Oda is megyek hozzá, beállok elé, hogy észrevegyen és megálljon.
- Te miért nem vagy suliban? Ha jól tudom órád van. - Nézek rá kérdőn és egy kicsit kérdőre is vonom, hogy miért lóg. Mellkasom előtt összefonom a karomat és úgy nézek végig rajta. Direkt nem köszöntöttem csókkal, ezzel is azt akarom neki mutatni, hogy haragszok rá, amiért indokolatlanul lóg. Legalábbis nem látom benne, hogy halál beteg lenne, márpedig aki itt sétálgat, annak nem lehet komoly indoka a lógásra.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Szomb. Márc. 09 2013, 20:03

Halál nyugodtan sétálgatok a boltok között. Ma amúgy is rövid napom lett volna, mert az egyik tanárom beteg, arra a két órára meg tök felesleges lett volna bemenni, lévén az egésznek semmi értelme, még mindig nem értem, mikor fogom én ezt az életben használni. Ezért döntöttem úgy, kihagyom a mai napot és inkább lazulok egy kicsit. Beugrom egy-két boltba, de nem igazán tetszenek a szemüvegek. Azért vettem egy-két ruhát, ha már ott voltam, így csinos kis papírzacskókkal a kezemben császkálok tovább a még most is népes utcán.
Épp indulnék egy kávézó felé, hogy egy kicsit megpihenjek, meg különben sem ittam kávét, amikor egy ismerős hang üti meg a fülem. Megtorpanok, majd felnézek az előttem álló fiúra.
-Neked is szia. -jegyzem meg, hiszen rögtön letámadott, semmi köszönés és ezt sosem szerettem. Különben is ott vagyok, ahol én akarok.
-Van is. De én nem vagyok ott. Nem volt kedvem bemenni. -válaszolok, mert tudom, úgysem szabadulnék meg tőle, majd a kávézóra pillantok.
-Épp kávézni indultam. Velem tartasz? -teszem fel a kérdést, és ha nemmel válaszol, kénytelen leszek egyedül menni, de azt sosem szerett
em.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Szomb. Márc. 09 2013, 20:30

Hiába várom, hogy leteljen az a pár óra, hogy találkozhassak Gisellel, előbb eljön ez a pillanat, mint vártam. Eléggé idegesítő, hogy nincs bent, mert ennyi erővel már rég együtt lehettünk volna, de persze nem szólna nekem. Viszont mérges is vagyok rá, hogy ellógja az órákat. Látom vásárolgat is, tehát semmi komoly baja nincs, amiért nincs suliban. Sóhajtva egyet, beállok elé és kérdőre vonom. Megforgatom a szemeimet mikor köszön, ráadásul így. Most nem a formaiságért vagyunk itt, haragszom rá és ezt láthatja is rajtam.
- Mert? - Vonom fel az egyik szemöldökömet kérdőn. Kíváncsi vagyok, hogy miért is nem volt kedve bemenni. Nem csinálhatja folyton ezt, ez a kötelessége, erre vállalkozott mikor erre az egyetemre jött. Sóhajtok még egyszer, mert látom, hogy nagyon nem akar rám figyelni.
- Ne lógj többet! Vagy nem akartál velem találkozni? - Szűkítem össze a szemeimet, majd megadom magam, és ellépek előle. Csatlakozok hozzá a kávézóba megyek, előre engedem, majd utána kérve egy kávét, kifizetem mindkettőt. Egy üres asztalhoz megyek, remélem, hogy velem tart, majd leülök a mellette lévő székre és közelebb csúszva, fejemet a vállára hajtom, kezemet pedig a hasára teszem, ezzel is hozzábújva.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Szomb. Márc. 09 2013, 20:57

Nyugodtan vásárolgatok, bár egyedül az sem olyan jó program. Hiányzik Alicia, olyan rég csináltunk valami jó kis csajos programot, manapság az időm nagy részét Daviddel töltöm, ami marad, azt pedig a tanulás veszi el. Azért ha már itt vagyok, veszek néhány cuccot, hiszen ruhából és főleg cipőből sosem elég.
Amikor megáll előttem David, hirtelen fel sem fogom, hogy ő az, de a letámadása hallatán kissé mérges leszek. Gyerek koromban folyton megszabták, mit csináljak, de mióta LA-be jöttem, sokkal lazább minden, ezért sem örülök, hogy így rám támad.
-Mert nem lett volna értelme. Beteg az egyik tanár, és csak két tök felesleges órám lett volna. -válaszolom, mert úgysem hagyna békén, de azért értékelném, ha most már megnyugodna ezzel a válasszal. A következő mondata hallatán megforgatom a szemem, de nem válaszolok.
-Akkor nem csak a suliból kéne lógnom, hanem egész LA-ből. Látod, így is rám találsz. -mosolyodom el, hogy érezze csak gonoszkodok vele, majd elindulok a kávézó felé. Beérve egy kapucsínót kérek, majd megkapva azt követem Davided egy asztalhoz és le is ülök az egyik székre, ő pedig a másikra leülve a fejét a vállamra hajtja és a kezét a hasamra teszi. Végigsimítok az arcán, majd belekortyolok a még tűz forró italba. Nagyon jól esik, ahogy a meleg végigmegy az egész torkomon ,mert már kezdett hűvös lenni az idő, meg mintha kicsit be is borul
na.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   Vas. Márc. 10 2013, 11:45

Kíváncsi vagyok és nagyon érdekel, hogy miért lógja el az óráit. Ezért kicsit durván is hangzik a kérdőre vonásom. Nem nagyon győz meg az, amit mond, így sóhajtok egyet. Nekem is van ilyen felesleges órám, mégis muszáj bent ülnöm, mert ha nem akkor lemaradok róla és a zh-t nehezebb megírni. Inkább nem szólok semmit, de azért láthatja rajtam, hogy nagyon nem örülök ennek a hozzáállásnak.
- Hű, de vicces vagy... - Jegyzem meg az orrom alatt, majd elindulok vele a kávézóba. Fizetés után, leülve az egyik asztalhoz, hozzábújok. Nem tudom miért, de valahogy muszáj közelebb lennem hozzá és szeretek vele lenni. Nem tudom mi bajom van, de eddig olyan "tüneteim" vannak, amiket még nem tapasztaltam. Ezek viszont egyre jobban erősödnek, ahogy telnek a napok. Élvezem, hogy végig simít az arcomon, majd elveszem a fejem és egy puszit nyomok az arcára.
- Nem is adtál puszit. - Összeráncolom a homlokomat, mert nem adott még csókot. Igaz nem adtam rá esélyt, de most igazán bepótolhatná. Megfogom a csészémet, belekortyolok, majd felé fordulok.
- Nálam alszol? - Kérdezem meg, majd a kezemet a combjára helyezem, és amíg várok a válaszára elkezdek az egyik ujjammal rajzolni a combjára.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Giselle és David ~ mindig összefutunk   

Vissza az elejére Go down
 

Giselle és David ~ mindig összefutunk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-