Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 True story - HÖK - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: True story - HÖK - IzZin    Hétf. Jan. 30 2012, 21:35

Az épülettől kicsit messzebb állunk, ahol mindketten dolgozunk - együtt. Sóhajtok, és ő is sóhajt egyet, ezért mosolyogva oldalra nézek rá, azután kicsit riadtan vissza az épületre.
Korán mentem órára, így hamar elbúcsúztunk, és nem is tisztáztuk, hogy akkor hogyan is lesz ma a napirendünk, ő később ment órára, aztán közben írtam egy üzenetet, hogy találkozzunk itt. Együtt mégis csak könnyebb lemenni, és túlesni az első sokkon, amit okozni fogunk a munkatársainknak.
Most olyan monumentálisnak tűnik a máskor barátságos épület, mintha az oroszlán barlangjába készülnénk, és végül is valahogy így is van, így is érzem. Megint sóhajtok, és felé fordulok.
-Készen állsz?-
Kérdezem, majd a kezemet a kezébe csúsztatom, eddig sem azért nem fogtam, hogy ne lássák, csak fázott, és a zsebemben tartottam, meg nem is tudom, valahogy próbáltam leküzdeni a kételyeimet, és azzal nyugtatni magam, hogy vegyem csak lazán, és könnyedén ezt is, ahogy szoktam. Azért nagyon nem parázok rá, mert hát nem szoktam, de kicsit aggódom, mert... mert fontosabb nekem ez a kapcsolat, mint eleinte gondoltam. Fontos nekem Zin, és nem szeretném, hogyha belerondítanának abba, ami közöttünk van. Biztatóan rámosolygok, utána elindulok be vele az épületbe, továbbra is a kezét fogva, és mosolyogva, emelt tekintettel, ahogyan szoktam.
Már a portás is végigmér minket, és az összekulcsolt kezeinket, hogy jól lát e... túl feltűnően. Megszorítom a kezét, hogy ne legyen goromba inkább, tudom, hogy ő is észrevette a vizslató tekintetet, de nem szabad ugrani az első kétkedő-kérdő pillantásra.
Köszönök a portás bácsinak, és közben látom, hogy a kulcsot már felvették - természetesen, hiszen már javában zajlik a nap, és valakinek mindig kell lent lennie. Elindulok Zinnel az alagsor felé, és aztán le a lépcsőkön, majd egy forduló után már az ajtónál is vagyunk, aztán belépünk.
-Sziasztok!-
Köszönök, és próbálok olyan hangsúllyal, ahogy mindig, mintha ugyan semmi különös nem történne. A nagy nyüzsi a középső terembe, ahová beléptünk, egy pillanatra megfagy, és meredten ránk pillantanak, azután, amikor kapcsolnak, akkor persze visszaköszönnek, és próbálnak úgy tenni, mintha sosem láttak volna természetesebb dolgot. Elengedem a kezét, hogy a fal mellett be tudjak menni a pult mögé, és levéve felakasszam a kabátomat, közben bekukkantok az irodába is, rengetegen vannak lent, minden gép foglalt. Persze a tárgyaló sem teljesen üres, ott is épp beszélgetnek páran, és Zin is azt használja, ott az egyik asztal az csak az övé.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Hétf. Jan. 30 2012, 22:12

Ennek az egésznek semmi értelme. Én úgy képzeltem, és tudom, hogy hülyeség volt... szóval úgy kézeltem, hogy nem titkoljuk de nem is mondjuk el... Vagyis ha esetleg valaki rákérdez, akkor nem tagadjuk le, de hogy együtt menjünk be... Azért ez kicsit túlzás. Nem? Mindegy. Kaptam tőle egy sms-t, hogy itt találkozzunk, én meg várok. Pedig be kéne mennem előre, és akkor probléma megoldva. Csak félek, hogy halálra fagy idekint, mert vár rám. Kivételesen pontosan érkezik, de nem tudom mi lenne most a helyes. Csak egy nagyot sóhajtok, és próbálok nem idegesnek látszani. Feltételezem kevés sikerrel.
- Nem.
Válaszolom őszintén, nem mintha számítana, mert már a kezemet fogja és el is indulunk befelé. Talán még meggyőzhetem, hogy ez nem jó ötlet, hogy lehetünk mi boldogok anélkül is, hogy bárki mást beavatnánk... De tényleg. Még az sem nyugtat meg, hogy Iz, már Breenek elmondta, így legalább egy személy lesz a HÖK-ben, aki nem néz majd nagy szemekkel. Most tényleg. Nekem fontos Izzie és a kapcsolatunk is, de nem hiszem, hogy készen állok arra, hogy mindenki előtt felvállajam a dolgot, és nem azért mert ciki, hanem mert nekem ez túl személyes.
Belépünk és még a portás is furán néz. Miért néz még ő is furán? Vajon ő is tudja, milyen jó viszonyunk volt ez előtt? Lehet nem ártott volna korábban odafigyelnem, amikor hozzámbeszélt. Előfordulhatott, hogy mondott esetleg valami olyat, amire érdemes lett volna időt szánni? A két érzés közül, miszerint elküldöm a francba máshol bámészkodni, vagy, hogy elengedem Izzie kezét és három lépést távolodok tőle, az utóbbi erősödik bennem, de Iz megszorítja a kezemet, így ez lehetetlennek bizonyul. El is felejtek köszönni.
- Mi lenne ha elhalasztanánk ezt a dolgot?
Hajolok közelebb hozzá, hogy senki ne hallja meg a hangomat. Nem mintha lenne itt bárki is.
- Nekem lenne máshol is dolgom, inkább visszajövök később. Ráérünk ezzel... és lehet kis csoportokban kéne közölni velük, még a végén sorban kezdenek ájuldozni és szívrohamot is kaphatnak. Sokba lesz egyszerre ennyi mentő...
Tudom, hogy hülyeségeket beszélek, leginkább nekem kéne egy mentő, mert komolyan rosszul leszek. Már csak egy kanyarra vagyunk a HÖK-től. Könyörgőn pillantok rá, de nem hatom meg, és már az ajtóban állunk.
Izzie olyan természetsen köszön, mint mindig. Én meg intek egyet, ami szintén elég megszokott, rossz napokon szoktam ezt csinálni, azt hiszem ilyenkor mindenki tudja, hogy nem szólunk hozzám. A csend, nagyon ijesztő, nem mintha tennék bármit is, és hál istennek elég gyorsan kapcsolnak. A többség visszaköszön - inkább Izzienek mint nekem, de kit izgat? Most hogy itt vagyunk, nem szeretném elengedni a kezét. Mi lesz ha elengedem és utána, amint nem vagyunk egymás mellett, letámadnak a többiek?
Persze hagyom, hogy felakassza a kabátját. Én meg a saját asztalomhoz megyek, és teszem a táskámat. Az asztalomon egy csomó papír hever el. Összevissza, ami nagyon nem tetszik. Tisztán emlékszem, hogy rendet raktam, amikor pénteken itt hagytam és egy darab papír sem volt rajta.
- EZ MEG MI?
Kiáltom el magam, hogy minél előbb választ kapjak: ki a felelős a kupiért az asztalomon, és már megint miért kell nekem ennyit dolgozni? Mert ugye nyilván azért tették ide, hogy csináljak vele valamit. Pedig nekem más elfoglaltásgom (is) van (most már). Közben persze leveszem a kabátomat, mert idebent teljesen felesleges, és még mindig várom a magyarázatot, ami valamiért késik.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Hétf. Jan. 30 2012, 22:54

-Te szégyellsz engem?!-
Kérdezem erélyesen tőle, még kint, mielőtt bemennénk, ahogy hallgatom a kifogásait és közben megtorpanva rá is nézek szigorúan. Tudom, hogy nem erről van szó, de nincs jobb ötletem, amivel meggyőzhetnénk, hogy ha már úgy döntöttünk, felvállaljuk, akkor ugorjunk fejest a dologba.
Szóval bemegyünk, aztán elengedem, lemegy az asztalához, én meg be a másik helyiségbe, és utánam be is rohan az egyik lány, hogy közölje, mit látott, és faggatni kezd. A többiek sem akarják elhinni, hogy igaz, és röhögnek is, meg kétkedően csóválják a fejüket. Az egyik srác még elég pofátlanul és durván be is kérdez.
-Mennyit kell fizetnem azért, hogy velem is eljátszd, hogy együtt vagyunk?-
Ránézek gúnyosan, mert tuti, hogy olyan hangos volt, hogy ezt Zin is meghallotta, ezután hangosan felröhögök, és jóízűen is, csak kicsit játszom meg, mert legszívesebben felképelném, a hasamat fogva összegörnyedek, és azután ránézek.
-Neked? Ez jó vicc! Annyi pénzt egy életen át ha mindet összeraknád, se tudnál keresni, te tapló!-
Vágok vissza egyszerűen, amitől már kicsit leolvad a vigyora, aztán meghallom a mennydörgését odalentről. Sóhajtok egyet, és hátranézek, aztán vissza a többiekre.
-Inkább örüljetek, most már van, aki időnként villámháríthat!-
Magamra célzok, természetesen, és akik lent ülnek, látom, hogy ráncolt szemöldökkel felpillantanak, hátha mi tudjuk, mi baja van az elnök úrnak, utána meg mindketten felállnak, egyikük elmegy ebédelni, a másikuk meg nyomtatni jön.
Én meg kihasználom az alkalmat, és inkább odasétálok hozzá, vagyis át abba a terembe, le a lépcsőn, és megállok az asztalánál kérdő tekintettel figyelve rá, az ajtót meg szándékosan nem húztam be magam mögött, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe.
-Miért kiabálsz?-
Kérdezem tőle értetlenül, mert abból, amit felordított, nem tudtam rájönni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Hétf. Jan. 30 2012, 23:35

-NEM. Dehogyis!
Fakadok ki egy kicsit hangosabban, mint kéne, de aztán moderálom magam. Viszont még a feltételezés is, hogy szégyellem. Hát nem tetszik. Maradjunk ennyiben. Már csak azért is, mert közben beérünk, és muszáj.
Elválunk egymástól, pedig nem akarom, hogy elmenjen. Ami azért vicces, mert az előbb még én mondtam, hogy elmegyek. Ahogy az asztalomhoz megyek, hallom, hogy valaki beszól neki, de nem értem pontosan, hogy mit mondd, csak pár szót, mint "fizetni" "eljátszd" és "együtt". Nem tudom ki az, és nem is érdekel. Szar poén, és elég gáz, hogy bármelyikünkről is ilyesmit feltételez. Rólam ez lepereg, bár az kicsit zavar, hogy Izzienek mondja, mert ha baja van, inkább velem kötekedjen. Elvégre biztos az zavarja, hogy én jöttem be kézen fogva Izzievel és nem az, hogy Izzienek van valakije. Azért Izzie jól megoldja, és erősen kell küzdenem, hogy ne kezdjek el mosolyogni a válaszán. Végül csak a szám széle rezzen, amit senki sem vesz észre, mert úgysem velem foglalkoznak. Mindenki Isabella felé csődül, tőle akarnak válaszokat. Ez annyira tipikus, és pont ez az, amitől tartottam.
Az íróasztalom. Egy káosz. Még szép, hogy kiakadok. Természetesen senki sem jön válaszolni, még akik itt vannak bent, azok is inkább másfelé mennek. Egyetlen alak mer csak közelebb jönni, és remélem, hogy nem ő volt, bár egész biztosan tudom, hogy nem, mert nem volt itt, szóval nem értem, miért ő jön, de azért válaszolok a kérdésére.
- Ez... ez...ez, mi ez?
Az asztalomon lévő papírhalomra mutatok, és próbálom elmutogatni, hogy számomra mennyire elfogadhatatlan, az ahogy az asztalomra tették. Mert rendezetlen, és lerí róla, hogy valaki csak úgy odadobta, mert a lapok egy része le is csúszott egymásról.
Rápillantok Izziere. Most jön az, hogy majd felvilágosít, hogy ezek papírok, és csak rendbe kell őket tenni, vagy valami ilyesmi. De attól még nem fogom magam jobban érezni!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 00:02

Próbálom elfojtani a vigyoromat, hogy komolyan egy adag papíron akadt ki, de nem megy, szóval utána már nem is próbálom.
-Papírkupac.-
Válaszolom neki türelmesen, és olyan elgyötört képet vág tőlük, hogy azt tanítani kéne. Egy sóhajjal elsétálok a fénymásoló mellett, végighúzom rajta a kezem, miközben tudom, hogy figyel, és ahogy odaérek mellé a farmer forrónaciban (téliesített! és harisnya is van rajtam, meg hosszú csizma) és a lila kötött pulcsimban csak a papírokhoz hajolok, hogy rendbe tegyem őket. Tudom, hogy nem lesz elfogadható még így se a számára, már előre tudom, de azért legalább a szándék megvan bennem, hogy megnyugtassam, szerintem valójában nem is a papírok miatt olyan ideges. Amikor végzek, akkor felé fordulok, és megtámaszkodom az asztalnak, de nem érek hozzá, mert nem akarom tovább feszélyezni vele, csak nézek rá.
-Ne aggódj, és ne idegeskedj! Nem fogok nekik fecsegni semmi olyat, amit nem szívesen mondanál.-
Megsimítom az arcát mégis, de csak futólag, mert nem bírom megállni, és pont amikor visszaveszem a kezem, akkor jön le az egyik lány, aki az előbb még nem volt itt, így lemaradt a nagy belépőnkről. Köszön kedvesen, én meg visszaköszönök neki, és megtorpan egy pillanatra, látom, analizálja a helyzetet.
-Ti most készültök leszámolni egymással, vagy már megvolt a veszekedés?-
Kérdezi kíváncsian, én meg ellépek az asztaltól és Zintől is és odaindulok a kerek tárgyalóasztalhoz, hogy leüljek.
-Mostanában nem is szoktunk veszekedni.-
Nem, annyit nem. Egész mást csinálunk helyette, ami szintén nagyon jó feszültséglevezető. Kihúzom az egyik széket és leülök rá, várakozva nézek a lányra.
-Volt már valaki a postáért a központi koliban, nem tudod?-
Kérdezem tőle kíváncsian, és csak rázza a fejét. Neki kéne állni dolgozni, pláne, hogy rengeteg dolgom van, csak a motivációm nem olyan nagy most, amivel rászánhatnám magam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 09:30

- És mit csinál ez a papírkupac az én asztalomon?
Nem lehet ilyen könnyen megnyugtatni. Hiába mosolyog, az én asztalomon ne legyen olyan szeméthalom, mint a HÖK többi részén. Igen, a hangsúly az én-en van. Bárhol máshol elviselem, dehogy a saját kis részemen sem lehet normálisan létezni, az tényleg szörnyű!
Persze látom, hogy a fénymásolót tapizza, ahogy azt is - most, hogy már nincs rajta a kabát - hogy írtó jól néz ki. Nem mintha máskor nem nézne ki jól, csak mégis. Vajon nem fázott? Rajtam bezzeg csak a normál farmer, poló, ing összeállítás van... Jah és még a sál a nyakamban, mert addig még nem jutottam el, hogy azt is levegyem.
Neki áll rendezgetni a papírokat, ettől kicsit jobb lesz, de szerintem nem neki kéne ezt csinálnia, hanem annak, aki csak úgy ledobta őket az asztalomra. A szavaira felkapom a fejem.
- Nem aggódom, csak nem értem mi történt péntek dél óta, hogy elmentem. Olyan szépen hagytam itt... Mindennel kész voltam.
Na jó, egy kicsit aggódtam, de ki tudja itt még a falnak is füle van, és nem kell nekik mindent tudni. Egyébként meg pláne aggódom, ha előtte a fénymásolót simogatja. Mindegy. a keze az arcomon egészen kellemes, és tényleg nyugtató. Még így is, hogy megzavarnak.
Én csak a szememet forgatom, mert ez tiszta hülye kérdés, ha veszekedtünk volna, azt már hallotta volna, ha meg most készülnénk akkor nem állnánk ilyen nyugodtan. De szerencsére nem kell válaszolnom.
Leveszem a sálamat, és újra a papírkupacra nézek, ami most már hála Izzienek, egész rendezett. Leülök én is, és lakapom a legfelső papírost, ami rögtön három lap, mert össze van tűzve. Kinyújtoma kezem, oldalra döntöm a fejem, és forgolódom a székkel, hogy megnézzem mi is ez a vacak. Tiszta szerencse, hogy ilyen távolságból már látom. Csak az első sort olvasom el, aztán a következő lapért nyúlok azon is ugyanaz áll...
A naptárhoz megyek, és megnézem, hogy én emlékszem-e rosszul, de nem. Ezeknek tényleg péntekre kellett volna kész lenniük...
- Szoc.tám. Pénteken volt a határidő... Komolyan el kéne hinnem, hogy ez mind péntek délután jött be?
Persze ha ma reggel, akkor is sok ez egyszerre. Mindegy. Ránézek megint a lapokra és amennyire én látom, ezeket még nem nézte át senki, szóval nem az én asztalomon lenne a helyük. Izziehez viszek egy párat, ha már úgysem végzi a dolgát, akkor igazán ellenőrizhetné nekem, hogy jól látom-e.
- Szerinted ezek már el vannak bírálva?
Állok meg előtte és az asztalnak dőlök, közben meg fohászkodom, hogy nemet mondjon, mert akkor csak beteszem a szoc.ref. fakkjába és nincs vele több dolgom. Úgyis éhes vagyok.
- Egyébként el kéne menni enni valamit, nem?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 12:10

Pillanatok alatt kiakaszt. Próbálok türelmes lenni, de ez a férfihiszti kezd még nekem is sok lenni - csak papírokról beszélünk! És már rendbe raktam neki őket... Azért próbálok nem tudomást venni a hülyeségéről, és beszélgetek tovább Anne-nel.
Aztán odajön hozzám, és egy adag papírt tol elém. Rápillantok, és azonnal látom, hogy nem hogy elbírálva, de még iktatva sincsenek.
-Tuti péntek délután jöttek, olyankor van roham, mivel nem hogy elbírálva, de iktatva sincsenek. Mindjárt megcsinálom.-
Mondom, miközben kitolom a széket és felállok, aztán ránézek, és halkan beszélek hozzá, mert ha még tovább hisztizik azért, amit mondok, az szörnyen rossz következményekkel járhat a kapcsolatunkra nézve.
-Ha elhoztad volna a szemüveged, akkor látnád!-
Halkan dorgálom érte, hogy ilyen hiú. Aztán majd ha 30 évesen nem fog látni, akkor bezzeg hiába fog jól kinézni, és különben is, a szemüveg sem áll neki rosszul, tartom magam ehhez az állásponthoz. Meg persze ahhoz is, hogy túl sokat dolgozik gépnél... nem véletlen, ő a suliban az egyik legjobb, aki érti a dolgát, de akkor is. Kevesebb pénzből is meglenne szerintem, és több ideje jutna rám, meg kikapcsolódni és levezetni a feszültséget, és akkor nem lenne mindig olyan, mint aki citromba harapott.
Kisétálok, előveszem a nagy fekete iktatómappát, aztán visszamegyek, és leteszem az asztalra, közben látom, hogy már visszaült az asztalához, és a többi papírt nézi. Odasétálok, és áthajolok az asztalon, hogy pár mozdulattal átfussam a papírokat, aztán a kezére teszem az enyémet és lejjebb húzom, hogy azt is lássam, majd kiveszem a kezéből. Szentül hiszem, hogy utálni fog ezért a mozdulatért, de hátha észhez tér kicsit.
-Egyik sincs iktatva.-
Az elvett papírlapot a kupac tetejére teszem, utána a másik kezemet is használva megfogom a lapokat, és átsétálok velük az asztalhoz, a mappa mellé teszem őket.
-Szerintem rendeljünk inkább. Azt mondtad, hogy dél körül telefonál a rektor neked, és az hosszabb megbeszélés lesz, én meg ezeket megcsinálom, utána telefonálgatok egy kört, vagy kettőt, szóval szerintem már nem végeznénk addig.-
Mondom, miközben leülök, kikeresem az utolsó iktatószámot a mappából, és elkezdem a beérkezett dokumentumokat beírni, nyilvántartani.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 12:40

Percek alatt tönkrezúzza a legszebb elképzeléseimet is. Tudom az itkatás fontos... én is tökre szorgalmaztam, de azért nem kéne ennyire buzgónak lennie.
- A táskámban van.
Mondom a szemüveges megjegyzésére, mert én igenis magammal viszem mindenhova, csak felvenni nem szoktam. De az első lépéseket már megteszem... Fejlődőképes vagyok, igazán nem kéne felhánytorgatni. Megyek utána és mondom tovább az ötleleimet.
- Iz, ez nem is a te dolgod lenne... Mi lenne ha megkeresném, azt akinek ez a feladata, mi meg lelépnénk?
Próbálkozom, és még csak nem is azért mert nem akarok dolgozni hanem, mert vele szeretnék több időt tölteni. Vizslató tekintetek nélkül, mert most is tudom, hogy figyelnek. A lány, aki az előbb kiment, már faggatózik, hogy mi történt.
- Akkor mégsem meleg?
Éljenek a tapintatos emberek. Vajon hangosabban nem tudott volna kérdezni? Nagyot sóhajtok, és eleresztem a fülem mellett a megjegyzést. Inkább visszaülök, és megnézem a több papírt. Hátha valamelyiket mégis csak azért dobták ide, mert már elkészült. Kicsi rá az esély, de éppenséggel nincs kedvem kimenni, és hallgatni a megjegyzéseket.
Kiveszi a kezemből a lapot.
- Gondoltam megnézem érdemes-e egyáltalán iktatni... tudod, ha nem jó, rögtön kidobom a szemétbe és probléma megoldva.
Sejtem, hogy ez nem fog neki tetszeni, inkább segítek neki elvinni a papírokat - vagyis kiveszem a kezéből és leteszem az asztalra, aztán vele szemben ülök le. Közben meg válaszol arra is, hogy nem megyünk-e el enni. Jah igen a rektor. Nem felejtettem el, csak ki tudnám azt is hagyni.
- Ahhoz sincs sok kedvem. Na mindegy.
Előveszem a mobilomat, és keresni kezdek.
- Mit szeretnél enni?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 13:10

Édes, ahogy próbálkozik, de nem lehet folyton menekülni. A kintieknek szerencséje van, oltári mázlija, hogy jó kedvem van, és vidám vagyok, csak ennek köszönhető, hogy nem megyek ki, és tartok vérengzést, mondjuk a következő formában: "Nem, nem meleg, hanem a pasim, és most ha volnátok szívesek elhúzni a beleteket, mert szexelni akarunk... köszi!"
De kétlem, hogy ezt a megvalósítást ő díjazná. Azért továbbra is édes, ahogy próbálkozik, szóval leteszem a kezemből a papírt, és ránézek.
-És mi lenne a birodalmaddal, hogyha ma nem dolgoznál? Hát nélküled nem működik a gépezet, nem hagyhatod cserben őket.-
Mosolygok rá, és az asztal alatt a lábammal megsimítom az övét. Tudom, hogy túloztam, és tudom, hogy ő is tudja, de azért van benne igazság: ő az elnök, feladatai, és kötelezettségei vannak, ma is, holnap is, nem szabad azokat hanyagolni. Vicces, hogy pont én vagyok ezen az állásponton, így ezzel már bizonyíthatom, hogy ő is rossz hatással van rám!
-Látod, ez a te rossz hatásod. Csak magadat okolhatod, amiért nem akarok linkeskedni veled, és kihagyni a napot.-
Rányújtom a nyelvemet, miközben sebesen iktatok, nem olyan hosszú folyamat ez, sőt, van már benne rutinom, mivel szoctámleadás idején mindenki szinte szoctámozik, én iktatni szeretek nagyon.
-Lehet, hogy nincs kedved a rektorhoz, de ezt kétlem, hogy ő értékelné.-
Mondom nevetve, mert azért ez már tényleg túlzás. Ennyire, valóban ennyire rosszul érzi magát? Hát remélem, hogy csak rájátszik inkább.
-Egy fél marhát. De kezdetnek a kínai is megteszi. Mondjuk rizstésztát brokkolis és gombás csirkével vegyesen, felesbe.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 13:52

- Nem hiányoznék nekik, bár az is igaz, hogy akkor lazsálnának egész nap...
Közben meg azon gondolkozom, hogy mióta érdekli Izziet az ilyemsi. Máskor könnyedén lelép, valami hülye kifogással. Az érintése jól esik, a szavain, meg a nyelvnyújtogatáson elmosolyodom.
- Szerintem ez kifejezetten jó.
Mármint az, hogy szerinte rossz hatással vagyok rá. Elég kiábrándító lenne, ha csak ő hatna rám, és én semmi hasonlót nem idéznék elő nála. Bár tény és való, hogy ez most ebben a helyzetben rossz, mert kivételesen szívesen lógnék el, és pont ő tart vissza. Nincs mit tenni. Csak egy újabb nagyobb sóhaj. Ennyi a véleményem a dologról.
- Én sem értékelem, amit ő szokott mondani... Igazából olyan mintha a falnak beszélnék. Csak a fal legalább csöndben marad.
Ez mondjuk enyhe túlzás, de ez a véleményem a rektorról, meg a beszélgetéseinkről. Kezdjük ott, hogy szinte soha nem ér rá személyesen - fogalmam sincs mitől lyen elfoglalt de mindegy - telefonon meg, mindegy mit mondok, nem jut el hozzá.
Felállok, hogy kisétáljak, mert itt sosem jó a térerő, és nem tudok kaját rendelni, de előtt még megjegyzem:
- Te, csirkemániás! Mindjárt jövök.
Kifelé menet megállok az ajtóban, és körbenézek a kis csapaton. Nem úgy néznek ki, mint akik dolgoznak, úgyhogy itt az ideje rendet rakni. Zserbevágott kézzel, szoksá szerint, nagyon flegmán és irónikusan szólalok meg.
- Annyira érdekelne, hogy mi ilyen izgis, hogy ilyen jó hangulatban beszélgettek, de szerintem itt az ideje, hogy visszatérjetek a munkához.
Egyébként totál hidegen hagy, miről beszélnek, főleg mert hallottam, hogy mi voltunk a téma Izzievel, de szerintem mára elég kell hogy legyen nekik ennyi. Kimegyek a Hökből, és a folyosón sétálva kezdem tárcsázni a kínai éttermet, hogy megrendeljem az ebédünket, meg teszek még egy kétperces kitérőt a mellékhelyiségbe is.
Mire visszaérek, már egészen normálisnak látszik minden. Persze még sugdolóznak, meg méregetnek, de ez már sokkal jobb. Visszamegyek az asztalomhoz, előveszem a MacBookom, mert csak azon vagyok hajlandó dolgozni, elindítom, közben még odaszólok Izzienek.
- Elvileg negyedóra múlva itt lesz az ebéd.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 14:20

Hallom, ahogy rendre utasítja őket, és határozottan a rossz hatásának tudom be, hogy belül elégedettséget érzek emiatt. Régebben én voltam az első, aki ellenkezett vele, ha beszólt, vagy visszafeleselt. Most meg itt ülök, és dolgozok, és elégedett vagyok, amiért leszidta őket.
Viszonylag hamar végzek a papírokkal és felszaladok a lépcsőn, hogy beletegyem a szociális referens fakkjába, majd ő, vagy a beosztottjai elbírálják őket, utána lemegyek még a nagy fekete mappáért is.
-Szuper!-
Válaszolom Zinnek, és azon agyalok, hogy a francba fogom még kibírni negyed óráig, ilyen nagyon éhesen. Ezután felviszem a mappát, meg keresek egy gépet, amit használhatok, és azt is magamhoz veszem.
-Valaki szaladjon át a postáért!-
Kiabálok a többieknek, mert hogy én tuti nem fogok átmenni, mivel nincs kedvem, és éhes is vagyok, meg csomó dolgom is van. Ahogy elsétálok a pultnál a faliújság mellett, rávetül a tekintetem az ügyelési rendre.
-Ó b***meg!-
Káromkodom el magam nem épp a legnőiesebben, aztán sóhajtok egyet. Ugyanis rájövök, hogy beírtam magam ügyelni, de közben tényleg rengeteg dolgom is lenne. Hát akkor a délutáni órámat kénytelen leszek kihagyni, de szerintem még estig is itt leszek. Lesétálok megint a tárgyalóba, leteszem a gépet, amire így már nem is lesz szükségem mivel a pultnál ahol ügyelünk van, és aki már nem ügyel majd az úgyis odaadja.
-Még jó, hogy nem mentünk el, beírtam magam ügyelni, basszus, totál elfelejtettem. Soha nem fogok végezni...-
Grimaszolok egyet, ahogy Zinre nézek, utána felnyalábolom a táskámat, és mivel nem nagyon figyel rám, én meg sietek, így odasétálok az asztalához, és elkezdem lecsukni a macet, azért, hogy áthajoljak, és adjak neki egy csókot. Csak futólag, persze, de ez jelzésértékű volt, vagyis még a laptopjától is képes vagyok elválasztani, ha azt akarom, hogy rám figyeljen. Nem kell engm félteni. Utána szépen megfordulok, és mint aki jól végezte dolgát, felsétálok a pulthoz, és leteszem a táskámat. Pont le is járt valakinek az ideje, a gépet szerencsére bekapcsolva hagyta.
-Remélem nem jönnek sokan.-
Jegyzem meg Anne-nek, aki ott ül mellettem, és utána leülök a géphez. És már jön is az első hallgató problémával.
-Szia, miben segíthetek?-
Kérdezem kedvesen mosolyogva, ez is a dolgom, ugyebár.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 19:19

Felhúzom a szemöldököm, amikor hallom, hogy milyen szépen fejezi ki magát. Ezek szerint észrevette. Én már láttam az előbb is, de nem tettem szóvá, mert reménykedtem, hogy lelépünk. De elrontottam és már nem akar lelépni. Remélem máskor sem akar majd. Vagy ha mégis, nem nélkülem.
Hallom, hogy beszél, azt is értem, amit mond, de most mondjam azt neki, hogy még emlékszem, amikor lelépett ügyeletről? Nem, nem teszem, mert az egy rossz nap volt. Szóval csak hallgatok bölcsön, mintha nem figyeltem volna.
- Aha.
A figylememet inkább annak a dokumentumnak szentelem, amit kaptam a rektori titkárságról, és ami miatt beszélnem is kell majd a rektorral. Most olvasom először. Eddig valahogy nem jutott rá időm, ráadásul nem is érdekel.
Becsukódik a gépem, szóval felpillantok. Őszintén? Meglep. A kéz fogást is soknak gondoltam, erre meg mer csókolni! Még ha csak futólag is, tökre ledöbbent. Mi van, ha valaki pont benéz, amikor ilyet csinál?
Nagyra nyílt szemekkel nézek utána, aztán nyelek egyet, és visszafordulok a macemhez. Kinyitom. Szerencsére nem csukta be teljesen, így rögtön folytathatom ott, ahol abbahagytam. Persze csak látszatra, mert a csókkal nagyon megzavart. Még jó, hogy kikerül a látóteremből, ennek köszönhetően könnyebben térek magamhoz. De azért beletelik jó egy perc. Megrázom a fejem, és visszaterelem a gondolataimat a rektorral való beszélgetéshez.
Pont végzek az olvasással, amikor csörög a mobilom, hogy a kínai kaja a portánál vár. Felpattanok és kimegyek érte. Izzie éppen valakinek magyaráz valamit, szerintem észre sem veszi, hogy elmegyek előtte. Egyébként nagyon pontosak voltak, elégedett vagyok a szolgáltatással, így még borravalót is kap a futár.
Visszasétálok, és megállok az ügyeletes asztalnál, ahol valaki még mindig szerencsétlenkedik, de nem baj, még van időm. Dél körül a rektornál azt jelenti, hogy egy után, addig még több mint fél óra van.
Végre elmennek az útból, én meg Anne-hez lépek, a másik lányhoz, aki ma ügyel.
- Szia Anne! Éhes vagy? Hoztam neked kínait. Nyugi vegetáriánus.
Anne először végig mér, aztán Izziere pillant és elmosolyodik, majd megköszöni. Biztos azt hiszi, Izzie intézte a dolgot én meg csak a postás vagyok. Nem baj.
Egész véletlenül tudom csak, hogy Anne vega, és kaját is csak azért kap, mert rossz lenne szegénynek nézni, ahogy Izzie eszik. Én legalábbis utálnám, szóval, amikor láttam, hogy Izzievel együtt ügyelnek rendeltem neki is. Ki is pakolom a pultra az ő adagját, és csak ezután fordulok az én kedves barátnőmhöz, aki nyilván nem érti, miért egy másik lánynak hoztam kaját. De így legalább bosszút állok a csókért, ami olyan felkészületlelnül ért.
- Ez meg a tied.
Teszem ki elé is a rendelését meg az eldobható pálcikát, amit adtak hozzá, aztán a maradékkal - a saját ebédemmel - visszaindulok az asztalomhoz.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 20:23

Összetett problémája van a srácnak, amit igyekszem megoldani, de rettentően hangos lent mindenki.
-Bocsánat, megismételnéd? Nem hallottam jól.-
Kérem, aztán elmondja újra, hogy nem jelent meg az egyik oktató az órán, ráadásul ez már nem az első eset, és több embernek is igazságtalanul osztályozta a zárthelyi dolgozatát. Megfordulok, és egy fekete bőrkötéses füzetet teszek elé, kinyitom a megfelelő oldalon.
-Be kell írnod a panaszkönyvbe, mi ezt továbbítjuk az adott intézet igazgatójának, aztán majd visszajelzünk.-
Visszafordítom magam felé a füzetet, aztán megkérem, hogy az e-mail címét és a telefonszámát is adja meg, ezután a perforációnál eltépem a papírt, és átnyújtom neki a számot, ami igazolja, hogy beírt, de aztán vissza is veszem.
-Még lepecsételem.-
A szekrényből kiveszem a pecsétet, és nyomok rá egyet, utána még magyaráz más problémát is, szóval még azt is elmagyarázom neki, hogy mi a teendő, mik a tudnivalók, hogyan oldhatja meg a dolgot. Ezután megköszöni, és elmegy, de én közben már a pasimat figyelem, hogy Anne-nek hozott ételt. Meglep, nézek is rá nagy szemekkel, utána én is megkapom a sajátom, bár azt nem értem pontosan, hogy mit mond, inkább nem kérdezek vissza, csak megköszönöm.
-Köszi!-
Ha tudnám, hogy ki van attól a puszitól a szájára... de akkor miért nem húzta el a fejét, ha nem akarta, hogy adjak neki? Néma gyereknek még én se értem a szavát... Szerencsére nem csak pálcikát adtak hozzá, hanem műanyag evőeszközöket is, azzal könnyebb lesz most, és ízlésesebb ennem, szóval neki is látok, de közben meg már alig várom, hogy lemehessek hozzá, mert rájöttem ám, hogy miért kapott Anne enni, és egyszerűen csodálat tud lenni ez a pasi! De inkább megvárom, amíg saccolásom szerint végez a rektorral, addig Anne-nel beszélgetünk, meg nevetgélünk, meg zenét hallgatunk, meg énekelünk, meg dolgozgatok is. Multifunkció forever, szeretek ilyenkor nő lenni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 21:35

Köszi? Hát ennél azért többet vártam... Nem nem akartam, hogy megint megcsókoljon, főleg nem mindenki előtt, de azért mondhatott volna még valamit. Nem megy nekem ez a kapcsolat dolog. Annyira bonyolult, és logikátlan, hogy nem tudom követni. Komolyan kéne erről egy könyv, amiben le van írva, mikor mit kell csinálni, mert különben meg fogok kattani. Pedig én tényleg nagyon próbálkozom, csak az, hogy folyamatosan rettegek, hogy kudarcot vallok teljesen megőrjít.
Behúzom magam után az ajtót, amíg a rektorral beszélek nem kéne, hogy zavarjanak. Leülök az asztalomhoz, kibontom a kínaimat, és átfutom a jegyzeteimet, hogy mit is kell megbeszélnünk. Most épp a nemzetközi kapcsolatokról kéne meggyőznöm. Hogy fontos lenne, hogy legyen cserediák-programunk külföldi egyetemekkel. Mert eddig valamiért nincs ilyenünk. Pedig jó lenne, egy-egy szemesztert máshol tölteni. Főleg, hogy beindult a filmművészet, kultúrális szempontból is érdekes lenne. Aztán még ott van egy kutatás, amit csak az ő engedélyével kezdhetnek majd meg... És legfőképp meg kell tudnom, hogy miért a hallgatóktól akar már megint megvonni egy csomó pénzt.
De nem panaszkodhatok, megígérték a titkárságról, hogy ők intézik majd a hívást, ha a rektornak van ideje, nekem csak várnom kell. Az ebédem felénél járok, amikor csörög az asztalomon lévő telefon. Felveszem, és amikor beleszólok, egy női hang közli, hogy a rektornak most van ideje, és már kapcsol is.
Ilyenkor jól jön, hogy nem lehet olyan könnyen eltéríteni attól, amit gondolok. Persze a rektorral szemben még én is tisztelettel beszélek, de nem alázkodom meg, vagy hódolok be neki. Többször leszögezem, hogy az egyetem és a hallgatók érdeke az, amiről beszélünk.
Már fél órája koptatom a szám, de alig haladtunk valamire, mert közben elkezdett egy történetet mesélni a saját egyetemista éveiből. Szó szerint fekszem, mire végez a sztorival. A lábam az asztalomon, és teljesen le vagyok csúszva a székben. Most ne nézzen be senki az ajtón... Komolyan hogy választották meg ezt az embert egyetemi igazgatónak?
Aztán megkérdezi, hogy van-e még valami, amit meg kéne beszélni. A jegyzeteimre nézek, és már mondom is. Nem érdekli. Természetesen. De azért sikerül meggyőzni. Legalábbis arról, hogy elküldjük neki hivatalosan, átnézik és két héten belül válaszolnak. Ezt a titkárnővel is el tudtam volna intézni. És akkor legalább nem maradtam volna le egy előadásról. Vagyis az előadás még tart, de már felesleges bemennem rá. Inkább elszívok egy szál cigit. Ez után az ember után kell.
Felkapom a kabátom, ellenőröm, hogy megvan a cigisdoboz, meg a gyújtó. Egy szál már a kezemben van, hogy kiérve rögtön meg tudjam gyújtani. Elhúzom az ajtót, és kimegyek. Most reszkessen, akivel összefutok...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 22:24

Szépen megeszegetem a kínait, ami nagyon finom, úgyhogy jól is lakok vele, utána meg nekiállok már tényleg dolgozni, zene mellett mondjuk hangulatosabb. Közben jön még egy hallgató, akivel Anne beszélget, meg elintézi az ügyét, én meg közben majdnem a hajamat tépem. Bee megkért, hogy segítsek már neki elrendezni a havi beszámolókat, én hülye meg belementem, te jó ég! Olyan, de olyan szintű fejetlenség uralkodik a beszámolók közt, hogy az nonszensz, még a gépen is, és akkor még a mappát, amibe nyomtatva gyűjtjük, meg se néztem! Ráadásul telefonál a múzeum is, ahol egy egyiptomi fáraós kiállítást akartunk szervezni, hogy nem jó az időpont, ők is lekötnek vagy húsz percre, mialatt kibogarásszuk, hogy mikor is lenne jó az időpont. És mivel két hét múlva lesz az esemény, így ez azt jelenti, hogy csinálhatom újra a plakátokat, pecsételhetem le őket újra, és mehetek plakátolni - ha nem találok időben olyan embereket, akik megcsinálják.
Szóval eléggé kivagyok már, amikor is nyílik a tárgyalóajtó, és Zin jön kifelé, kabátban, ami csak azt jelentheti, hogy kifelé tart. Felpattanok én is, hogy menjek vele.
-Várj meg, megyek én is!-
Kérem, és utána beszaladok a kabátomért a másik terembe a fogashoz, majd vissza, és Anne-re nézek miközben felveszem, és sétálok oda Zinhez.
-Ugye tartod addig a frontot? Kikészítettek ezek a fáraós őrültek, muszáj levegőznöm egyet.-
Kérem, de már bólogat, meg mondja is, hogy persze, szóval elindulok kifelé az alagsorból, hogy egy kicsit kiszellőztessem a fejem.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 22:41

- Akkor siess!
Kiáltok neki vissza, pedig már szalad is a kabátjáért, de olyan szinten kikészített a rektor, hogy minden egyes másodperc, amit idebent töltök ezen gondolkozva, extrán hosszúnak tűnik. Nem is várom meg, hogy teljesen odaérjen hozzám, egyszerűen elindulok kifelé, amikor látom, hogy már van rajta kabát. Gyorsan megyek, a lépcsőket is kettesével szedem, elengedem a fülem mögött a portás dorgálását, hogy az épületben nem dohányzunk - még nem is gyújtottam meg csak a kezemben van... - és tovább megyek.
Odakint viszont már egyáltalán nem érdekel, hogy az épület hánymétereskörzetetilos... Egyszerűen muszáj rágyújtanom. Ez a gondolat meg tulajdonképpen ijesztő. Le kell szoknom. De tényleg. Eddig az sem tűnt fel, hogy rászoktam. Pedig, mostmár biztos.
Megállok alig egy méterre a főbejárattól, a számba teszem a cigimet és meggyújtom. Az első slukk után indulok csak tovább. Sokkal jobb. Tényleg le kell szoknom. Izzie is mondta már. Még jó, hogy nem tudja, hogy miatta szoktam rá. Nem tudom arra mit mondana. Mindegy, csak ezt az egy szálat hagyja elszívni, aztán esküszöm megpróbálok nem belenyúlni többet a dobozba.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 22:54

Sürget, és szinte rohanni kezd, hát én meg biztosan nem fogok utána futni, úgyhogy szépen, komótosan felsétálok, és még a portánál megállok beszélgetni a portásbácsival is. Megkérdezem, milyen napja van, ő meg szokáshoz híven mesél egy viccet, amit nem értek, de azért nevetek - mindig ilyen vicceket mond. Időnként visszakérdezek, mert túl gyorsan beszél, és nem értem, amit mond. Aztán elkezd nekem Zinről beszélni, hogy hát milyen rossz szokás a dohányzás, és igazán mondhatnám a kis barátomnak, hogy ne csinálja, én meg megnyugtatom, hogy mondtam én már neki, de hát ismeri ő a pasikat, ő is az, makacsak, mint a szamarak, és nm hallgatnak arra, aki jót akar.
Megkérdezi, én dohányzom e, és töredelmesen bevallom neki, hogy nagy ritkán igen. Persze erre mindketten a fejünket csóváljuk, hogy hát nem kéne, nem kéne, tudom én is. Aztán jön valaki a kulcsáért, én meg mondom a bácsinak, hogy kimegyek kicsit levegőzni, mert sok a probléma és felidegesítettek (duplán), szóval meg is teszem, kimegyek, és a kezeimet a zsebembe dugom, mert nagyon hideg van.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 23:12

Az utolsó slukknál jövök rá, hogy Izziet valahol elhagytam útközben, mert nem beszél senki, és sehol sincsenek körülöttem vörös hajfürtök. Elnyomom a csikket, és kidobom a szemetesbe. Körbenézek, de nem látom sehol. Kijött egyáltalán?
Visszamegyek az épülethez, amitől nem rég mentem el, és csak akkor lép ki. Ment még bent egy kört, vagy mi a franc? Még jó, hogy a nyugtató cigimen már túl vagyok. Különben lehet ideges lennék. Így sem vagyok túl vidám, de az normális. Nálam.
Odafutok hozzá, és kérdőn nézek rá.
- Hol voltál?
Nem akarom számonkérni, mégis úgy sikerül. De ez azért van, mert még mindig a rektor körül járnak a gondolataim. Pedig mennyivel jobb lenne megcsókolni, és elfelejteni mindent. De ahhoz egy nyugodtabb hely kell. Megfogom a könyökénél, mert a kezeit zsebrevágta, nyilván a hideg miatt, és úgy kezdem el húzni.
- Sétáljunk!
Azt nem tudom, hova de biztos találunk majd egy eldugottabb zugot, ahol eltölthetünk nyugodtan két percet. Vagy ötöt. Még nem tudom mennyit akarok majd. De nyilván sokkal többet, mint amire lehetőség van. Nem is értem magam. Annyira szentimentális lettem, hogy lassan orvoshoz kell mennem...
Lehet nem ártana beszélgetni is valamiről. De nem hiszem, hogy a jelenlegi hangulatomban ez jól sülne el. Sőt inkább biztos vagyok benne, hogy katasztrófához vezetne, ezért nem árt az óvatosság. Ha ő kérdez, majd válaszolok, csak a barom igazgatót ne hozza szóba.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 23:21

Ahogy kilépek, odafut hozzám. Fut! Nem is értem, mi lelte, meg egészen magamat se, de azt tudom, hogy csak rosszabb lesz a helyzet, amikor számon kér.
-Tessék?!-
Kérdezek vissza, mert ezt biztos nem hallottam jól. Ugye nem gondolta komolyan? Szerencséje, hogy korábban olyan édes volt, csak ezért nem hagyom faképnél ott rögtön, sőt, még válaszolni is hajlandó vagyok.
-A portásbácsival beszélgettem.-
És akkor még komolyan gondolja azt, hogy hülyének is nézhet, hah! Sétáljunk, hát sétáljunk akkor, de azért van egy sanda gyanúm, mit akar ebből kihozni, és cseppet sem tetszik, viszont amíg nem derül ki, addig nem mondok semmit arról. Meg másról sem inkább, így valóban sétálunk, egymás mellett, csendben.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 23:39

Ezek szerint tényleg olyan számonkérőnek hangzott a kérdésem mint, amilyennek én hallottam... Pedig nem annak szántam. De legalább válaszol. Nem tudom mit lehet a portással beszélgetni. Meg különben is, miért a portással beszélget? Most bezzeg egy szót sem szól már. Elengedem a könyökét. Semmi értelme magammal rángatni, ha nem is akar velem lenni. Pedig nem messze ide, van egy fa, szeretek alatta ülni, és meg akartam neki mutatni. Igaz most, nem tudnánk leülni, mert hideg van, de akkor is. Így viszont elment a kedvem, meg is állok, és a zsebembe dugom én is a kezeimet. Nem tetszik a légkör, ami körbe leng minket.
- Mit csináltam már megint?
Fordulok felé, még mindig kicsit türelmetlenül, de ha egyszer már ő is így viselkedik, akkor igazán nem tudok máshogy. Egyébként vicces, hogy úgy kérdezem meg, mintha korábban is tettem volna bármi rosszat. Mondjuk az is valószínű, hogy ő hosszasan tudná sorolni, hogy szerinte mi mindent tettem, ami rossz volt. De azok mind abból az időből vannak, hogy utáltuk egymást. Én már egyáltalán nem utálom, ezért nem is akarom, hogy haragudjon. Pedig az ebédnél még minden rendben volt. Az együtt-kézenfogva-bemenős jelenetet is túléltem, tényleg nem értem mi a baja, de tudni akarom. A legrosszabb az egészben, hogy még az is megfordul a fejemben, hogy bocsánatot kérek, még mielőtt válaszolna. De visszatartom magam. Egész biztos, nem csináltam semmi olyasmit, amiért így kéne viselkednie.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 23:45

Sétálok mellette, aztán érzékelem, hogy elenged, de közben teljesen elmerülök a gondolataimban, viszont megáll, így én is megállok, és néz rám kérdőn, én meg kicsit megdöbbenek, és próbálok olyan fejet vágni, mint aki képben van, pedig totál nem, szóval sóhajtok, és kénytelen-kelletlen visszakérdezek.
-Mit kérdeztél? Elgondolkoztam...-
Remélem, hogy azért most nem csattan fel mérgében, mivel alapból úgy tűnik, hogy nincs jó kedve, de épp nekem se nagyon. Szóval akkor ebben megegyezünk.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Kedd Jan. 31 2012, 23:59

- Min?
Azt hiszem lényegtelen, hogy mit kérdeztem, ha nem is azért nem szól hozzám mert baja van, hanem mert máson gondolkozott. Bár attól még zavaró. Engem nagyon zavar, hogy velem van és nem figyel rám. Vajon mások is így éreznek, amikor velem vannak? Lehet a jövőben figyelmesebb leszek, vagy legalább úgy teszek.
Egyébként meg vissza kéne lassan mennünk. Nekem összeszedni a cuccomat, hogy a következő órámra beérjek, neki meg ügyelni, vagy a jó ég tujda, mi mára a programja. Ezt sem ártana tudni. Sosem csináltam korábban ilyesmit, de nyilván természetes, ha az ember érdeklődik, mikor hol van a barátnője és mit csinál. Csak érdeklődni kell...
- Meddig vagy ma bent?
Ez már egész jól sikerült, érdeklődő volt, csak talán túl halk. Igen, mert hogy közben csörög a mobilom. A kijelző szerint anyám az, úgyhogy nyugodtan kinyomom. Ha később számon kér, mondhatom, hogy órán voltam, még igaz is lenne. Viszont nem akarok újra kérdezni, may ha nem hallotta, majd akkor.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 00:21

Furcsán nézek rá, nem hiszem, hogy azt kérdezte, amit most kérdez, mert hát honnan is tudhatta volna, hogy mit csinálok. Bár lehet, hogy az arcomra volt írva. Sóhajtok egyet megint (túl sokat csinálom - rossz szokás) és beszélni kezdek.
-Azon, hogy miért hagytál ott, észre se vetted, hogy nem jöttem ki veled, elrohantál. Aztán meg mondtad, hogy sétáljunk, de csak el akarsz bújni, tudom... ismerlek. Szóval nem értem, hogy miért akartad, hogy ne titkolózzunk, ha most meg nem tetszik mégsem a dolog.-
Magyarázom neki, és közben kiveszem a kezeimet a zsebemből, mert zavar, hogy benne vannak így, hogy magyarázok, és gesztikulálnék velük. Nem felhúzva, és nem is vádaskodóan mondom, csak kérdően, és kicsit bizonytalanul... fura ez a helyzet közöttünk, mindketten megszoktuk, hogy a másik olyan, amilyen, és jól ismerjük egymást, mégsem tudunk úgy viselkedni teljesen, ahogy szoktunk, mert túlságosan új még ez a kapcsolat dolog, és őrizzük, mintha bármitől tönkre mehetne. Mint a hímes tojást.
-Jajj, ne is kérdezd! Sokáig! Nem tudom, az előbb mondták vissza a fáraós kiállítást, új plakátot kell készítenem, megint körbeplakátolni, még ha nem is én megyek, de muszáj lesz telefonálnom pár embernek, hogy csinálja meg, és még a beszámolók átbogarászását meg rendezését is bevállaltam Beenek.-
Fakadok ki, miközben a homlokomra teszem a tenyeremet gondterhelten egy pillanatra, mert ez sok, túl sok így. És a nagyobb baj az, hogy semmi kedvem hozzá.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 00:51

Én... szeretnék közbevágni, de nem teszem, mert kivétlesen igaza van. Persze többször is nagy levegőt veszek, és nekikezdenék, de minannyiszor félbe marad. Valóban nem vettem észre, valóban el akartam bújni és tényleg most, hogy bevállaltam, már nem tetszik annyira, ez a nem titkolózunk dolog. Szóval mit mondhatnék?
- Ne haragudj.
Csak addig nézek a szemébe, amíg kimondom a szavakat, aztán a földet kezdem bámulni. Ez annyira, tipikusan én vagyok. Nem minhta tudná, de kb. 5 évesen is így viselkedtem... ami nem azt jelenti, hogy gyerekes vagyok, hanem, hogy tudom, hogy csalódást okoztam neki, és ettől rossz kedvem lesz. Utálok csalódást okozni. Ezért is vagyok mindig, mindenben a legjobb, mert akkor senki sem csalódik bennem. De már megint olyan szituációba kerültem, amit nem tudok egyszerűen kezelni. Mert teljesen idegen, és tőlem távoli. Hiába szeretném élvezni, valüszínűleg saját magamat gátlom meg benne. Pap szerint az érzelmi intelligenciám a nullával egyenlő. Mindig összeveszek vele emiatt. Pedig lehet igaza van.
- A beszámolókat megcsinálom én.
Azt nem fűzöm hozzá, hogy Breenek is én passzoltam oda. Vagyis közöltem vele, hogy rábízom mit csinál, csak legyen meg. De lényegtelen. Most legalább lesz motivációm, hogy megcsináljam: Isabella.
Visszafelnézek rá, kihúzom a kezeimet a zsebemből. A jobb kezemmel végigsimítok az arcán. Nagyon hideg, és kicsit piros is, de határozottan jól áll neki.
. Vissza kéne mennünk.
Az új hangulatomnak hála, csöndes vagyok, és nyugodtnak hangzom, pedig a nyuogdttól messze vagyok. Szétfeszít az ideg. De ezen még a veszekedés, vagy a kiabálás sem segítene.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 09:54

-Nem haragszom.-
Mondom őszintén, és elmosolyodom, mert nem keresett kifogásokat, hogy kimagyarázza magát, hanem csak ezt kérte, hogy ne haragudjak. Tényleg nem is teszem, más van itt a dologban.
-Honey, én csak szeretném megérteni, hogy mi zajlik benned. Hogy miért van ez a gát... tudom, hogy oda vagy értem, és mégis, még az is zavar, hogyha én érek hozzád úgy, hogy valaki látja. Hát még ha a valakit ismerjük. De... miért?-
Nem tudom hirtelen, hogy felajánljak e neki opciókat. Mert szeretnék segíteni, de nem akarom megbántani azzal, hogy valami olyat feltételezek, ami nagyon távol áll tőle, szóval csak töprengek, aztán mégis mondok valamit.
-Ha engem nem, akkor magadat szégyelled?-
Ez jutott eszembe, igazából, de nem szeretném belemagyarázni, pláne, ha nem így van. Aztán azt mondja, átvállalja a beszámolókat, én meg előveszem a kabátzsebemből a telefonomat, és az órára nézek.
-Nem, majd én megcsinálom, neked órára kell menned. És addig ne menjünk vissza, hanem sétáljunk oda, ahova szerettél volna.-
Kérem kedvesen, és türelmesen, mert az se baj, ha elbújunk. Majd ha megértem, mi ez az egész benne, és tudok segíteni, akkor majd egyszer nem bújunk el már. De az is lehet, hogy csak türelmetlen vagyok, pár nap kéne, és ezt is megszokná, mint a testiséget, és a vágyait, amik ellene először úgy harcolt.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    

Vissza az elejére Go down
 

True story - HÖK - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-