Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 True story - HÖK - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 10:24

Nem haragszik. Levegő ki. Igen azt hiszem ettől most jobb. Nem sokkal, viszont eggyel kevesebb dolog, ami miatt aggódnom kéne.
Honey-nak szólít, és most már ez is tetszik, de nem tudom, hogy mit válaszoljak. Az egyszerű verziót? Vagy a hosszút? De én egyikről sem akarok beszélni. Meg aztán, az sem biztos, hogy azért vagyok ilyen. Lehet alapból is ilyen lennék, és ez is csak kifogás. A legjobb az lenne, ha hanyagolnánk a témát. Pár nap (esetleg hét) alatt biztos megszokom, ezt a helyzetet, meg azt, hogy az emberek esetleg látnak minket. Végülis teljsen normális dolog, tudom én, látok én is másokat vadul csókolozni az út kellős közepén - igaz nem szoktam érteni, miért ott kell ezt csinálniuk - és ez teljesen elfogadott.
- Nem.
Hirtelen a kérdése, én meg rögtön rávágom, hogy nem. Én nem szégyellek semmit. Főleg magamat nem, akkor nem tudnék véleményt nyilvánítani mindenről, úgy ahogy szoktam. Csak az érzéseimet nem tudom kifejezni rendesen.
- Én...azt hiszem, csak szoknom kell a dolgot...
Elég sután hangzik, de nem tudok hirtelen jobbat. Ha meg nem így van, az pár nap múlva úgyis kiderül. Akkor újra elővesszem majd a problémát és gondolkozom rajta tovább.
Azt mondja nem kell segítenem, menjek az órámra inkább. Óra közben is tudnám csinálni, de ha nem hát nem. Akkor majd óra után megkeresem, és ha esetleg még nem végzett, majd akkor segítek neki.
- Menjünk.
Megfogom a kezét, csak nem jön erre senki. Ha meg mégis, hát... Izzienek igaza van. Egyáltalán mióta érdekel engem, hogy mi gondolnak mások? Nem kéne foglalkoznom vele.
Elindulok a fához, amit eredetileg terveztem. Igazából egyáltalán nem esik félre, de szerintem annyira természetes mindenkinek, hogy van, hogy tudomást sem vesznek róla soha. Pedig nagyon szép fa. A törzsének dőlök, Izzievel szemben.
- Csak ide akartam jönni...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 10:48

Le akar rázni, már a témát illetően. De nem lesz könnyű dolga, most nem - mert érdekel, és meg szeretném könnyíteni neki. Ahhoz pedig az kell, hogy tudjam, és egyébként is, nem vagyok annak a híve, hogy mindent tudjunk egymásról a-tól z-ig, szerintem egészséges, ha egy kapcsolatban a két fél nem tud mindenről a másikat illetően, de egy ilyen érzelmi dologban ez fontos. És kíváncsi is vagyok, természetesen, hiszen mégis csak a Honeymról van szó.
-Hm?-
Kérdezek vissza hitetlenül kicsit, mert ezzel inkább magát akarja nyugtatni, mint nekem megmagyarázni a dolgot. Ezt tudom, és érzem, és nem fog ilyen könnyen félreállítani, mert ha nekem elmondja, az már fél érzelmi siker. Márpedig az érzelmei kifejezésében nem jeleskedik nagyon, már ami nem a hirtelen jött negatívakat illeti.
Megvárom, hogy elvezessen a fához, kézen fogva, és azután megáll velem szemben, és nekidől, én meg csak felfelé fordítom a fejemet, hogy megnézzem, mit látok így. Közben ahogy szemben állok vele, a másik kezét is megfogom.
-Hűű, de hatalmas!-
Időnként szoktam fákat ölelgetni. Az az ősi erő, ami átjárja őket, ami kitart bennünk évtizedeken, sőt sokszor évszázadokon át is - tiszta energia. Feltöltődés, megnyugvás, sugárzó élet, amiből oly sok van neki, hogy tömegeknek tudna adni, csak a tömegek nem vevők rá, de én igen.
-Szóval? Beszélj!-
Térek vissza a témánkra, és nem utasítom, csak lágyan kérem rá. Szedje össze magát, és mondja ki, utána jobb lesz, könnyebb lesz a lelke, hogy én is tudom. Legalábbis szeretném ezt hinni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 11:51

Kevesen gondolnák rólam, hogy jól érzem magam kint a szabadban és nem az az egésznap a gépje előtt ülő kocka vagyok. Pedig imádok kint lenni, csak ritkán van rá lehetőségem. Ezt a fát is azért szerettem meg, mert nyáron kényelmesen le lehet alá ülni, gondokozni vagy éppen megfeledkezni mindenről. Ebben a hidegben persze nem olyan izgalmas, de attól még sokat jövök ide. Leginkább ha egyedül akarok lenni - ami elég gyakori.
Nem is tudom miért mutatom meg Izzienek, hiszen így ha egyedül akarok majd lenni, ő akkor is meg fog találni, és nem lesz időm magamra. Jó lenne végre ha el tudnám dönteni, hogy pontosan mit is akarok.
Megfogja a másik kezemet is. Hidegek a kezei, kéne rá egy kesztyű, ki fog száradni a bőre.
- Az, mégsem veszi észre senki.
Ez pedig olyan irritáló. Engem irritál. Itt ez a hatalmas fa, de szerintem senkinek sem tűnik fel. Valamiért természetesnek tartják, hogy van. De ha kivágnák nem hiányozna senkinek sem. Lehet azt sem vennék észre, és engem zavar. Annak ellenére is, hogy azért jövök ide, hogy egyedül legyek... Ellentmondásos vagyok. A fa ágait nézem, nyáron csupa zöld, ősszel pedig színkavalkád. Most élettelennek látszik, de hamarosan újra zöld lesz. Izzie összezavar.
- Tessék? Miről?
A fával voltam elfoglalva, nem tudom miről kéne beszélnem. Nyilván nem a fáról.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 12:09

-Hogy miért nem akarod, hogy együtt lássanak minket.-
Válaszolom a kérdésére, ami nyilvánvaló. Eddig is ezért nyaggattam. És így kimondva szörnyen hangzik, tudom én... de tulajdonképpen akár hogy is szépítjük, erről van szó. Szóval inkább nem szépítem, hátha attól, hogy így fogalmazom meg, majd végre kicsit észbe kap, és rájön.
Szóval várom a magyarázatot, miközben nézek rá, enyhén oldalra billentett fejjel. Nem szeretném, ha addig halogatná, amíg utána el kell mennie órára, vagy ilyesmi. Inkább mondja el.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 13:28

Nagyra nyílt szemekkel nézek rá, és próbálom megfogalmazni, hogy miért is zavar ez engem. Ezen gondolkodonom kell. Rengeteg oka van, de a többség még csak kifogásnak sem lenne jó, és erre is csak most jövök rá. A szemébe nézek és beharapom az alsóajkmat, aztán másfelé nézelődök, hátha valaki vagy valami válaszol helyettem erre, mert még én sem tudom pontosan. Magamra gondolok, arra, hogy általában mennyire hidegen hagy mások véleménye, és arra hogy nem szoktam kimutatni az érzelmeimet.
Becsukom a szemem és a fának döntöm a fejem. Nyelek egyet.
- Általában nem foglalkozom azzal, mit gondolnak mások. Nincs semmi közük ahhoz, mit miért csinálok, hogyan... fogalmuk sincs, hogy érzek, ezért bármit is mondanak, lepereg...
Kinyitom a szemem, a kezeinkre nézek, kicsit meg is emelem őket és összefonom az ujjainkat, aztán a szemébe nézek.
- De ez csak addig volt érvényes, amíg egyedül voltam... Én...
Én, mi? Nem is igazán tudom! Az biztos, hogy semmi sem olyan, mint mondjuk egy hete, amikor halál nyugodtan elküldhettem bárkit oda, ahova nem szégyellem. Az egyetlen dolog, ami változott pedig az, hogy Izzie a barátnőm. De ennek nem kéne változtatnia semmin.
- Nekem ehhez idő kell.
Leginkább ahhoz, hogy válaszolni tudjak neki, de ha félreérti és a nyilvánosságra gondol alatta az sem baj, mert nyilván arra is igaz. A kérdés csak az, lesz-e neki türelme hozzám?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 16:42

Hallgatom, és figyelem közben, azt is, ahogy összefonja a kezeinket. Látom, hogy próbálkozik, tényleg válaszolni akar, és talán nem titkolózik előlem, hanem még ő sem tudja. Hiszek neki, bízom benne, hogy erről van szó.
-Ezt már tapasztaltam.-
Mert hogy nem is olyan sok idővel ezelőttig még én is odatartoztam, aki bármit mondott, lepergett róla, hidegen hagyta, nem érdekelte. De most már ez nincs így, és ez így is van jól, azt hiszem.
-Amikor azt mondtam, hogy veled akarok lenni, párkapcsolatban... akkor nagyjából tudtam, mire számítsak. Ezen a téren biztosan, mármint azt illetően, hogy hogyan viselkedsz másokkal. Miattam nem kell máshogyan viselkedned. Ugyanúgy megítélnek téged rólam, mint engem rólad, de teszek rá. Nem fogod elrontani, hidd el, ha meg mégis, akkor megoldjuk... de én is hibázni fogok biztosan, és ez természetes.-
Rá mosolygok, és gondolkozom tovább, hogy hogyan fogalmazzam meg mindezt úgy, hogy értse, amit akarok, de hagyjam közben, hogy magától jöjjön rá a dolgok nagy részére. Van sejtésem, mit érez, de tévedhetek is.
-Szóval... viselkedj úgy, ahogy szoktál. Beet kedveled, és jól kijöttök, Hellel is barátok vagytok, ők tudják, hogy milyen vagy, szóval én nem fogom rajtad számon kérni, hogyan viselkedj velük. Ha meg mégis, akkor majd emlékeztetsz, hogy mit ígértem.-
Felnevetek, azután lépek kettőt, csak helyben, az állásban kicsit elfáradt a lábam, úgy érzem, de nem zavar, és szívesen állok itt vele, csak egy kicsit kellett változtatni rajta.
-Nem hiszem, hogy a közös ismerőseink tudnának olyat mondani rólad, ami totálisan elrettentene. Sőt, ebben biztos vagyok. Szóval ne aggódj! Csak bízz bennem, meg magadban... nem szaladok el.-
Lehet, hogy tévútra léptem ezekkel a gondolatokkal, akkor majd szól. Egyelőre csak azt, hogy idő kell neki, amire bólintok. Aztán úgy döntök, hogy attól hogy türelmes vagyok, még noszogathatom, vagy kínozhatom egy kicsit, például, hogy oldjam a feszültséget.
-Oké. Akkor szerettelek volna megölelni, megsimogatni a hátad, és adni egy csókot, vagy többet is azért, mert nagyon rendes dolog volt tőled, hogy Anne-nek is rendeltél kaját, és igazán megleptél ezzel a gesztussal, a szó legpozitívabb értelmében. De akkor nem teszem.-
Magyarázom neki, és ha most meg ő akarná, akkor se engedem, csak egy gonoszkás mosoly ül az arcomon. Ha nem akarja, vagyis nem akar arra késztetni a mozdulataival, hogy mégis megtegyem, akkor meg csak megértőn mosolygok rá. Aztán hátrább lépek a fától, még mindig fogva a kezeit.
-El fogsz késni az órádról, úgyhogy gyere, menjünk vissza!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    Szer. Feb. 01 2012, 17:09

Ahogy hallgatom, az jut eszembe, hogy nekem van a világon a legcsodálatosabb barátnőm. Valószínűleg sosem fogom vele közölni... még a végén elbízza magát. De tényleg csodálatos, mert egy csomó dolgot, amit én még megfogalmazni sem tudok, olyan könnyedén és egyszerűen mondd el, mintha ez lenne a legtermésztesebb dolog a világon. Persze nem csak erről van szó, de igen azt hiszem az is benne van a dologban, amit mond.
Viselkedjek úgy, ahogy szoktam. Oké. Az menni fog. Gondolom. Úgyhogy bólintok, erre is, meg arra is, amit korábban mondott. Megértettem. Nagyjából.
Elmosolyodom, ahogy nevetni kezd, és azon is, amit utána mond. Azt hiszem, neki tényleg nehéz lenne olyat mondani, amitől elrettenne. Ha meg el akarna szaladni...
- Nem is engedném meg.
Egyszer már elrontottam, kétszer nem fogom. Ezt elhatároztam, és hogy tudja, mennyire komolyan gondolom, kicsit megszorítom a kezét, a hüvelyujjammal pedig megsimítom az övét. Jó érzéssel tölt el, hogy tetszett neki, hogy Anne-nek is vittem enni. Igazából ilyesmit máskor is szoktam csinálni, csak kevesen tudnak róla. De a lényeg, hogy ez most jól jött ki.
Tetszik az is, hogy mit csinált volna. Bár akkor ott, egész biztos pánikoltam volna, most meg már késő, de nem baj. Elengedem a balkezét, hogy végig simístak az arcán. Annyi mindent kell még tanulnom!
- Menjünk.
Egyezek bele, és úgy döntök, a kézfogás már nem fog gondot okozni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: True story - HÖK - IzZin    

Vissza az elejére Go down
 

True story - HÖK - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-