Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Vas. Május 21 2017, 15:56

A lábát nézi vörösen, az ilyen menő Felix-félisteneknek nevetséges lehet, amit ők csinálnak, de jól tudja hogy neki erre szüksége lenne, hogy sosem kezdene komoly kapcsolatot egy Felixhez hasonlatos emberrel. Nem érezné magát képesnek betörni. Reeven különleges lehet...
- Igyekszem
Mondja halkan, törötten. Igyekszik. Az hogy fiúja van neki nagy lépés, hogy esetleg hozzá költözik, hogy munkát keres, mintha feje tetejére állították volna a világát. Remeg a gyomra, izgatott, mert ezt akarta, de fél, hisz tapasztalatlan. Megrázza a fejét, hogy nem akar hazudni neki. Nem tudna, de nem is szeretne.
- Te is csúnyán megbántottad és ha vigyázni akarsz rá, akkor inkább kímélt meg az ilyesmitől majd a jövőben. Szóval veled nem lehet szakítani?
Néz fel rá csodálón, mert mekkora önbizalma van, milyen hatalma. Felix neki valahol tényleg isten //mint Justinnak B. XD//
Csodálkozik milyen intelligens is. Az a baj, hogy igaza van, kevés ehhez az egészhez. Erőelhagyottan és kifejezetten lázasan mered maga elé, most nem bír szólni, hiszen már elmondta, hogy ebben egyetért vele, az egyetlen amit cáfol mindhalálig, hogy nem szereti Ericet. Nagyon fontos neki, többet ér a saját boldogságánál és pont ezért kell megkapnia a legjobbat. Ráadásul folyamatosan küzd a sírással, a görcsös hisztériával, ami elkapja az ilyen helyzetekben. Nehéz dolga van jelenleg...
- Tudom...próbálok
Harapja be az ajkát és csukja be a szemét.
- Túl gyors nekem... Azt is fel kellett dolgoznom, hogy érzek valamit, azt is megemészteni, hogy szerelmes vagyok... és félek, hogy elrontom és rendes tejet teszek a kakaójába, vagy kömény? Az sem jó? Jézusom nem is tudtam... De nem önző, csak magányos és nem hagyhatom, hogy az legyen, csak kérlek...ne várjatok el tőlem ennyi mindent, mert tényleg képtelen vagyok megfelelni egyszerre ennyi mindenben és most a bátyámnak balesete volt, ehhez is idő kell és amit mondott még a melegségen kívül nekem ahhoz is. Nem bírom ezt egyszerre...és most te, jöttél te.
Zihálja és közben szaggatja az ingét, ahogy próbálja visszatartani az érzelmeit. Felix megint kérdőre vonja és ő megrázza a fejét.
- Nem tudom...meg kell vele beszélnem és...együtt kellene kiválasztanunk, ami neki a legjobb és az talán nem én vagyok.
Mondja ki összegörnyedve. Érzi, hogy egyre rosszabbul van, hogy tényleg túl sok volt ez neki, Felix minden i-jére feltette a pontot, a legmagasabb boldogságokat élte át Erickel és a legmélyebb sötétségekbe zuhan minden mástól, ami nem ő.
A csók megakassza, vörös-zihálósan bólogat.
-Eric...Eric mondta, mindig mond.
Ronaldon megütközik, micsoda melegek vannak...aztán azon is, hogy Felix mit csinált volna vele. Nagyot nyel és automatikusan hátrébb húzódik mélyeket lélegezve.
- Sajnálom...biztos sok ilyen rossz tapasztalata volt és mellesleg nem biztos, hogy ez a Ron bánta volna, nem olyan típusnak tűnik.
Neki nyilván nem tetszene, habár van benne mélyen belül egy rejtett kíváncsiság....de Felix jó pasi, a legdurvábban a legjobb, akit valaha látott, megtiszteltetés lehet bekapni a farkát.
Megint összerezzen a férfi nyerseségétől és mindennél jobban vágyik most Ericre. Vajon hozzá érne még azok után, amit mondani készül neki?
- Sajnálom...ha bosszantó volt. Reeven biztos öhm...ügyes
Vörösödik el és igyekszik még távolabb húzódni.
- Nem, csak félek, hogy röhejes vagyok és inkább olyan férfit akarna, mint te.
Motyogja a kezének reszketős sóhajjal.
- Tudom...és én eleve ilyen típus vagyok, megértem Quentint...elragadtatom magam. De Eric létezése sokkal erősebb minden valaha volt látomásomnál... Nem hiszem, hogy heterová válna, nem bírja a nőket... de megértem, hogy te is félted és hidd el én sem szeretném, hogy pofára essen, ahogy mondtad, ahogy a bátyám se, hogy én pofára essek, pedig ez mindig benne van azt hiszem. Ez az a kockázat, amit az ember felvállal egy kapcsolattal.
Megsérülhetnek. Mindketten érzékenyek ráadásul és jelenleg Sammy nem is látja a boldog befejezést csak a rengeteg nagy kérdőjelet és lyukat Eric érzelmeit illetően, s főleg, hogy mi a legjobb neki.
A kisgyerekek aranyosak, talán ő is ebben az értelemben az. Vállat von, nincs ereje nagy vitákra.
- Tudom, sajnálom
Nyögi, hogy szokni kell őt. Ez igaz furcsán gondolkodik és beszél. Felix szerint elmúlt a vihar, de Sam nem ért vele egyet. Halkan teszi hozzá, mint aki már túlélt egy hurrikánt.
- Most kezdődik...
Ha visszajön Eric, előre retteg...Nem akarja, itt lenni sem akar, bár legszívesebben a föld alatt lenne. Van valami vonzó neki abban, hogy a vámpírok koporsóban fekszenek. Szívesen befeküdne egybe addig, amíg beszélni tudnak Erickel, elég halottnak érzi hozzá magát.
- Nem tudom...félek bemenni veled az ágyba. Nem számít, hogy beteg leszek úgyis az vagyok... Nincs koporsód?
Kérdezi reménykedve, aztán nekidől zihálva. Kavarog a feje, a gyomra és mindene borzasztóan fáj a láztól.
- Nem lenne több gondod, ha szívrohamot kapnék... eltűnnék, ahogy az elején akartad.
Összerezzen, egészen összehúzza a farizmait és menekülési hadjáratot indít Felix karjaiból.
- Jajjj ne, kérlek ne, hagy menjek akkor el, a táskám....
Nem számít milyen kontextusban, kimondta, hogy megdugja őt. Hogy menjen vele ezek után az ágyba? És ha elveszi a gyógyszert, de valami mást ad, amitől elalszik és úgy teszi meg?
Amikor az ágyhoz ér megint megtörik, noha nem ül le rá, hanem összeroskad mellette, fejét a takaróba fúrja, ököllel kapaszkodik a lepedőbe. Megfogta a fenekét!
- Nekem...nekem még nagyon sokat kell készülnöm erre. Azt akartam, hogy Eric csinálja...Eric nem szeretné, félek, hogy nem. De ne, kérlek hagyd békén a fenekem
Zokogja a lepedőbe. Lázas, talán csak fél szavakat fog fel, de neki az jött le, hogy Felix rosszalkodni készül.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Vas. Május 21 2017, 16:49

-Hmpf... mindig én legyek a józanabb mi? Rendben....
Adom be a derekam, mert gondolom, hogy szétbőgte a fejét a veszekedés után, de tegyük hozzá nekem se volt gyalopp galopp Reevennel. Mindegy.
-Ha én nem akarom nem. Tudom mi kell nekem és másoknak is.
Efelől sosem volt kétségem, velem nem lehet szakítani, csak ha hagyom. Ha ez a kis napsugár szökni akarna Eric elől akkor megoldanám azt is ne tegye. Bár ahhoz kéne nekem még egy kis idő, de megoldanám. Akkor is megoldanám.
Egyelőre csak azt éreztetem vele, hogy én teljesen megértem Eric mennyire sokat akar és vár tőle, nem egészséges.

-Azt csak nem szereti Te lüke, nem lesz semmi baja.
Szúrom közbe a köményre csak mellesleg.
-Én tudom, de Eric mellé olyan kell aki komolyan gondolja, mert ha Te is összetöröd, akkor annyi. Szóval ha nem akarod Vele ezt az egészet, vagy gyors és mást keresnél még most tedd meg, ne hónapok múlva, akkor már késő lesz. Én lehet a legnagyobb csapásod is mind közül, de a legnagyobb áldásod is Sam, teljes mértékben Tőled függ milyen szerepem lesz ebben a történetben.
Mert ha akarja Ericet én segíteni fogom, de ha nem gondolja komolyan megadom a kezdő löketet elmenni.
-Lehet nem Te vagy a tökéletes, de ki az? Talán én tökéletes vagyok Reevennek? Egy exkurva csóró festő? Jelenleg Ő tart el engem...
Mondom némileg fájdalmasabban, mert eddig könnyedén megoldottam Neki bármit, amit csak akart, de most így... hónapok óta nem adtam el egy festményt sem. Nem kell senkinek... nem találok vevőt és már a testem sem adhatom extrának egy kiállításért. Mindegy, legyintek, megveregetem a vállát.
-Beszéld meg vele, Ő azt fogja mondani Téged akar. Ez eddig sem volt kérdés, csak az, hogy TE mit akarsz. Ő már akkor döntött, amikor közölte költözz oda. Eddig csak én éltem Vele, senki más, eléggé finnyás. Ráadásul nekem évek múlva vetette fel, nem pár hét után. Kérdés TE el bírod-e viselni hogy elsőre ennyire komoly kapcsolatod legyen. Eric már nem pasizik, Ő olyan személyt keres, akivel megöregedhet. Te azt sem tudod milyen felszedni valakit egy bárban, túllenni egy kalandon és másnap elfelejteni, flörtölni és elutasítani valakit a hecc kedvéért. Ha Vele maradsz nem is igen fogod megtapasztalni ezeket. Nekem EZ a gondom.
Csak hogy lássa, nem pártolom a tapasztalatlanságot, azt mondom Sam éljen kicsit, ez gyors és nagy falat Neki.
-Hmpf, akkor is dicsérhetne Neked is többet, ne csak nekem a telefonba.
Most csak védi, az én szemszögemből nem mondja Neki eleget Eric, mennyire tetszik Neki.
Ronald esete csak egy, szerintem nem is tudok mindent, mert Eric nem mond el mindent nekem se, bármennyire szeretném azt hinni mégis. Persze a kis nyuszi hátrál egy lépést, az sosem hátrány.

-Hidd el, ha akarom nem kellemes élmény annak aki leszop. Bár valóban megtiszteltem volna még így is, mondasz valamit.
Biccentem oldalra a fejem és gonoszan elvigyorodom. Bár az át sem fut az agyamon, hogy mélyen Ő is azt gondolja, amit én hangosan is kimondtam.
-Nem szeretem ha olyannal kecsegtetnek amit nem kaphatok meg.
Mérem végig direkt lassan, lássa, szeretném. Úgy megrontanám, gyötörném és elvenném minden ártatlanságát.
-Reeven az. De Ő mindenben az.
Kis Midasz, amihez hozzáér arannyá lesz, biztos siker. Megint lép egyet, hát én is lépek felé könnyed és ruganyos mozgással.
-Hidd el nyuszifül, amit szeretett bennem az csak egy részem, a művésziségem, de én nem csak ennyiből állok. A magamfajták java nem. Nem vagy röhejes, csak félénk. Amennyire én tapasztalt vagyok, Te annyira nem. Amennyire én magabiztos vagyok Te pont annyira nem. És sorolhatnám, a kibaszott fordított tükörképem vagy... Ami bennem kevés, benned sok. Hah... ahm. Érdekes...
Csodálkozom el egy pillanatra őszinte döbbenettel. Ezért tetszene neki ennyire? És ezt most bóknak vagy sértésnek kellene vegyem? Hirtelen sokkal érdekesebbnek gondolom Samuelt, hogy vajon mit nem derítettem még ki róla. Aztán visszazökkenek, próbálok vele beszélgetni.
-Nem, valóban, de ha Te nem leszel oda megy, amit fixnek érez az életében, az pedig a kibaszott szar családja. Szentimentális, nem vetted még észre?
Legalább is félek egyszer megtörténik és Samért eléggé odavan most.
-Hmpf, talán mégsem vagy olyan naiv, mint gondoltam. Ezt becsülöm benned.
Na tessék, megérdemelt őszinte dicséret, hogy belátja, egy kapcsolat igenis kockázatokkal jár, de merni kell hogy nyerni lehessen.
-Ne sajnáld, az én bajom, ha nem értelek egyből, sose kérj bocsánatot azért, amilyen vagy. Első lecke.
De kibaszott nosztalgikus... nem baj.
-Ha így gondolod, akkor valóban. Én már tudom, hogy csak nyári zápor van, nem apokalipszis.
Mert Sam talán mégsem valami taknyos kis idióta aki mindenbe belemegy, mert menő.
-Félsz? Hah! Ez tetszik! Nincs Neked annyi pénzed, hogy kifizess egy menetet velem, hovatovább, most ittunk rá hogy abbahagytam! Bár saját kedvtelésből kefélhetnénk egy isteneset, de Eric nem a Te farkad vágná le az első kézhez közeli éles tárggyal, hanem az enyémet. Aztán Reeven is ott lenne és az anyám, ú...
Érezni egy pillanatra megmerevedek, ha anyám megtudná elbasztam Eric és a saját kapcsolatomat is, nos... az több lenne mint gáz.
-Szóval nem kell félni, én is szoktam alvásra is használni az ágyat, nem csak kefélni tudok benne. Kurva vagyok, de nem nimfomán!
Mondom elhúzott szájjal, sejtem mi jár a fejében.
-Akkor úgy mondom jobban megbetegszel. Aludnod kéne, nekem mindig az segít, nem a pirulák.
Mert adhatok neki gyógyszert, de az önmagában nem megoldás csak tünetkezelés.
-Koporsó? Nem vagyok elcseszett vámpír, attól mert szeretem a vért. Jesszus, Eric miket nem mesél rólam, csodálkozunk ha fosol tőlem?!
Mert nekem ez jut eszembe, hogy Eric említette az egyik furcsaságom és most azt hiszi valami elcseszett élőhalottnak képzelgem magam unalmas perceimben. De legalább hagyja magát, van remény, hogy ágyba vigyem.
-Jah, Eric meg örökre magányos maradna, szuper...
Mert hogy ha ez a hülye csak úgy elpatkolna Eric magába zuhanna, az is biztos.
-Ahh... Samuel!
Szólok már rá, mert ezt kezdem unni.
-Felcseszel. Rosszabb vagy mint én, én nem hisztizek így mint egy fürdős kurva! Szerinted szexelek én náthás emberekkel? Hogy összeszedjek valami köhögős, lázas vírust?
Jó, nem hiszem komoly bajom lenne, de ez már röhejes. Akkor is elrángatom az ágyba, lenyomom a szélére legalább, bár kell ösztökélni, jelezni csipkedje magát és fogadjon szót, de nem, az ágy mellett kell összeesnie! Nem is tudom mit csinálnék vele legszívesebben...
-Mivan?
Először nem értem, miről zagyvál, majd csak összerakom. Ez azt hiszi megerőszakolni hoztam? Kezem az arcomra fektetem, lassan lehúzom rajta, veszek pár mély levegőt, majd odaguggolok és egészen gyengéden kezdem simogatni a haját.
-Sam. Nem fogunk szeretkezni. Nem azért hoztalak az ágyba, ahhoz nekem nem kellene az ágy, sőt, szeretem a konyhában csinálni vagy a zuhany alatt, ahol épp megkívánom a másikat. Ha hiszed, ha nem, általában alvásra használom én is, hiába vagyok kurva, jó? Eric pedig bénának tartja magát aktív szerepben, mert túlgondolja, de jól csinálja, élvezni fogod Vele. Mivel Te nem tudom milyen mással, elsőre biztosan jó lesz és talán Ő is rájön, az is legalább olyan jó. De hagyjuk a szexet, ha jobban leszel beszélgethetünk arról is, de most fordulj ide, kérlek.
Addig kérlelem, míg meg teszi, akkor lassan és figyelve hagyja-e, apránként közelebb húzódom, hogy megöleljem. Ezért nagyon fogok kapni, teljesen belázasodott.
-Figyelj, nem ígérem, hogy nem érek soha hozzád, mert tőlem ez mindig elvárás volt, egy kurva nem lehet rideg és távolságtartó, de majd odafigyelek erre. Egyelőre próbálj lefeküdni, hozok gyógyszert, idehozom a táskád is, meg hozok valami teát... biztos van. Lázas vagy és ha feljebb megy, akkor hideg fürdőt kellene venned, amit csak Eric-kel mernél, de Ő csak este jön meg szerintem, mert a ribanc anyja ott tartja. Szóval hogy ne kelljen Veled kórházba mennem, szépen megkérlek győzd le az előítéleteid velem,ahogy én is leküzdöttem Veled és próbálj megnyugodni és legalább betakarózva pihenni. Mit gondolsz? Megtennéd a kedvemért? Ígérem, nem érek többet hozzád és nem a fenekedbe dugom a hőmérőt, hanem a szádba. Már ha megvan...
Nézek rá komolyan, mert kezdek tényleg aggódni, hogy ha nem csinálok valamit, elájul.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Vas. Május 21 2017, 18:38

- Nem azt mondom, csak...nagyon kiborult miattad.
Mondja csendesen. Az biztos Felixnek sem esik jól, hogy pont ő bántotta, ha ennyire törődik vele.
- Felnézek rád a magabiztosságodért
Motyogja vörösen, de már nem tudja a zavar vagy a láz okozza-e. Nem szereti a köményt. Az a szörnyű érzése tényleg sokkal kevésbé ismeri Ericet.
- Nem akarom összetörni, sem mást keresni. Akkor inkább egyedül maradok...
Felnyöszög, összehúzza magát. Fél tőle, sosem félt még így senkitől...
Az első gyenge pillanatban elnyögi, hogy "igen" mert ő tökéletesnek látja, arról megfeledkezik, hogy kurva, vagy szegény. Ebben az öltözékben nem tűnt csórónak.
- Festőnek lenni az egyik legszebb foglalkozás és biztosan te is segítettél Reevennek és örül neki, hogy ezt teheti.
Mégis megingatható Felix önbizalma? Markolgatja a nadrágját, neki nem kérdés mit akar, csak... kezd Eric számlájára gyűlni sok minden, talán nem is bírná most megbeszélni vele, túl rosszul van hozzá.
- Tényleg? Akkor ez tőle ilyen nagy dolog? Én sem pasizok és előtte is csak egyetlen személyről álmodoztam, akit most megtaláltam. Az én kérdésem másképp hangzik, mint a tied. Nem vagyok felszedős típus, sem ilyen értelemben kalandozós, nem bírnék felszedni senkit és főleg nem utasítanám el. Tudod mi lenne, mi változna, ha szakítanánk? Fiúkat néznék, talán egy meleg sorozatot és megpróbálnék beleszeretni a szereplőkre. Magamhoz nyúlnék, miközben rájuk gondolok, de depressziós lennék és ki sem jönnék hónapokig, talán évekig. Nem akarnék beszélni senkivel, nem lennék kíváncsi a világra többé.
El is képzeli, szépen előtte van hogy végezné. Egyáltalán nem biztos, hogy nem így fogja. Elvörösödik aztán, mert eljut neki mit mondott Felixnek. Magához nyúlna... Holtra váltan néz rá, aztán olyan látványosan szégyelli el magát, hogy perverzió nézni.
- Úristen....
Nyökögi szája elé sátorszerűen állított tenyerébe.
- Dicsér...
Nyögi, próbál hátrálni,borzasztó nyomulós ez a Felix és csak még jobban zavarba hozza ezzel a szopással. Kinyög rá egy ühümmöt aztán értetlenül néz, mert nem érti mivel kecsegteti és mit nem kaphat meg.
- Micsoda?
Reevenre bólint, de nem firtatja tovább. Beharapja ajkát, menekülni, nagyon nyuszi ő.
- Honnan tudod, szerintem sok mindent lehetne szeretni benned. Sajnálom..de tényleg, azt hiszem te pont az ellentétem vagy, én szőke és kék szemű, te pedig sötét hajú, szemű...de én mindig olyan akartam lenni, mint te. Mármint tudtam, hogy nyilván sosem sikerülhet és nem egészséges kifordulni magamból, de...de tényleg olyan, mintha a sorsnak egy gúnyos trükkje lennél, idefricskáztak az orrom alá, hogy létezik ilyesvalaki és...még Eric is ennyire közel áll hozzád! Közelebb, mint hozzám, szeretett, de nem mondta, mert minden épeszű ember téged szeretne inkább helyettem, nem vágyhat az ellentétedre, mert ebben a világban te vagy a megfogható, a reális a szép és a tökéletes.
Megint sír, nem bír magával, hogy ezt bevallja Felixnek könnyek peregnek végig az arcán és gyűlöli ezt és tulajdonképpen gyűlöli magát. Elfordul tőle, kissé dühösen, de nagyon erő vesztetten és elveszetten törli meg az arcát.
- De, észrevettem...de sosem lesz hetero
Teszi hozzá csendben. A dicséret meglepi, főleg mert naiv. Naiv, de valahol van neki eszecskéje, ezt például tudja. Lázasan pislog a férfira.
- Ne? De amilyen vagyok az kritikán aluli...
Harapdálja vörös, forró ajkait.
- Jó neked, én érzem, hogy lassan minden összeomlik bennem és ó mivé leszek? Kagylóhéjjá, mit elhagyott a gyöngye.
Mert ittfelejtették őt a legkísértőbb, gonoszabb és istenibb teremtés társaságában, aki szétszaggatta. Fél, hogy Felix még meg is erőszakolja, de aztán pislog rá, hogy valóban nincs pénze...
- Nem tudom menne-e ez alvás, túl sok minden kavarog a fejemben...
A vámpíros dolog egyáltalán nem innen fakadt neki, de most mélységes döbbenettel mered a férfira.
- Te tényleg vért eszel? Nem mondta...én csak oda kívánkoztam. Nem mond ő nekem semmit. Dehát...ez nem lehet ilyesmi nem létezik...
Mert elképzeli hogy embereket öl, de miért barátkozna Eric egy gyilkossal?
- Nem maradna...
Ágynak esik, de aztán Felix mond egy nagyon logikus érvet. Nem dugna meg egy beteg embert, aki zokog, összekoszolná. Itt kicsit abbahagyja, bár ez koránsem jelenti azt, hogy kibőgte magát. Sammynél nincs olyan, hogy befejezze.
- Nem? Akkor...akkor jó. Nem azért, mert kurva vagy, hanem...biztos tudod, hogy neked minden mozdulatodba benne van a szex, ha egy sima jogász lennél akkor is azt gondolnám, hogy ha így bizonygatod, hogy ha nem engedelmeskedek, akkor...megrontasz ugyanúgy azt hinném megteszed
Zihálja hüppögősen. Nem érti miért simogatja...ez új neki. A szexet majd kifejtik, neki sincs kedve ebben a helyzetben erről beszélgetni, odafordul felé. Nagyon meglepődik, amikor az ölelésében köt ki, mégis belekapaszkodik.
- Miért ölelsz? Megígérted...hogy megmutatod a rajzaid Ericről, amikor még fiatal volt. A táskámban van gyógyszer, nem vagyok jól... Mintha elárult volna... azt mondta velem lesz, ha szükségem lesz rá, de eddig minden ilyesmiről lemaradt. Nincsenek előítéleteim...és nem akarok kórházba menni, ha meg kell halnom az történjen itt, akkor kiszívhatod a vérem
Butaságokat beszél...
- Szeretem, ha megölelnek... de te nagyon felkavaró személyiség vagy és nem tudom mit gondoljak rólad. Most kedves vagy, de miért? Betehetnél egy taxiba, vagy egy égő autóba...és kevés volt, nem győztelek meg teljesen.
Pusmogja aléltan a karjaiban. Érzi, hogy ostobaságokat beszél és vadul rázza a hideg. Most is megadja magát a betegségnek, szinte hívja, mindig így van. Hevesen veszi a levegőt, szüksége lenne arra a gyógyszerre, de a táskáját otthagyta valahol a földön.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Vas. Május 21 2017, 19:14

-Hah...
Erre inkább nem mondok semmit. Engem is felbaszott.
-Kedves Tőled. De ez nem egyedi kiváltság, egyszerűen tudd milyen értékekkel rendelkezel. Ennyi és Te is az lehetsz.
Közlöm könnyedén, mintha ennyin múlna az egész.
-Az ritka unalmas. Még én is azt mondom, kell egy szellemi társ, különben értelmetlen az élet.
Én is azt kerestem mindig is, Reevenben találtam meg.
-Legszebb? Hah... Rajtad kívül kétlem bárki így gondolná... igen, örül neki.
Nem, nem vitatkozom kivételesen, mert Reeven tényleg boldognak látszik, hogy most Ő tarthat el, legalább egy ideig. Persze a másiknak lehet fel sem tűnik, annyira nincs jól.
-Miért, szerinted kitől nem az? A totális intim szféráját osztja meg veled, teszi egy teljesen újjá, mert már közös. Tudod milyen nehéz így osztozkodni? Mindenen?
Jó, lehet csak nekem, de Reevennel is össze kellett csiszolódni. Aztán hallgatom mi az Ő kérdése.
-Baszott romantikusak vagytok... ah. Remélem tényleg van emögött bármi megalapozott is, mert anélkül ezek csak szép szavak. Az élet megy tovább Sammy fiú, túl fiatal vagy és jó háttérrel rendelkező, hogy depressziós legyél. De nem kétlem, hogy fájna.
Mielőtt azt hinné, nem veszem legalább kicsit komolyan amit mond. Persze nekem semmi furcsa nem volt benne, fel sm tűnik, hogy mi oka lenne szégyenkezni.
-Jó.
Hagyom rá, ha dicséri, de aztán csak nem érti mire célzok, sóhajtok egyet.
-Édes szöszi falatokat, igazi szűzpecsenyét.
Ha ebből sem érti meg az Ő baja. Aztán dicsér, ami tetszik, de nem vagyok hülye.
-Hah! Elég egysíkú ízlés lenne, ha mindenkinek én kellenék... és mint mondtam próbáltuk, de nem ment, nem illünk össze párként fikarcnyit sem. És tudod pont azért, mert nem tudok olyan lenni mint TE. Ahogy Ő sem tud olyan lenni, mint Reeven. És nagyon is vágyhat az ellentétemre, mert én is valahol az ellentétére vágytam. A szépség pedig relatív, én például imádom a szőkéket, a szépen megmunkált testet... Persze Reeven sötét hajú, vékony... a külső nem ígér szerelmet Sam. Ha a külsőd miatt lenne veled, amit meg kell hagyjak kívánatos, üres lenne a kapcsolatotok. A tökéletes pedig hízelgő de senki sem az. Te a monogám, romantikus kapcsolatok mintaképe vagy, én a vad, szenvedélyes nyitott kapcsolatoké. Szerinted Ericnek melyik kell? NEKED melyik kell?
Kétlem hogy az enyém. Megint sír, de kezdem sejteni komoly önértékelési gondjai vannak.
-Ámen! Amúgy persze, de eljátszani el tudná. Ahogy Te is eljátszottad addig, míg nem találkoztál vele.
Hívom fel rá a figyelmét.
-Nem feltétlen, csak kórosan kevés az önbizalmad. Szerintem ha a sajátom odaadnám az is kevés lenne Neked Szöszi. Mutatta a verseid, kimondottan tetszettek, ráadásul bátornak is tűnsz. Megvédted már Őt és otthon is felvállaltad... tudok róluk, de... eddig nem gondoltam, hogy Neked ez valóban bátor tett volt, nem természetes.
Mondom, mintha a fogam húznák, mert el kell ismerjem, ha Ő tényleg ilyen,  valóban akarja Ericet. Akarta...
-Homokszem került a gépezetbe? Ah, találó hasonlat, de tudod, Eric nem egy gyöngy, hanem mondjuk a víz... folyamatosan ott lesz Neked, amíg ki nem mászol a szárazföldre.
Sóhajtom, mert Eric nem fogja elhagyni, már látom miért nem.
-Akkor csak fekszel. Az is több mint a semmi.
Magyarázom, legalább annyi lehetne..
-Ah, teremtőm nem! Bár sütve finom... Ahh... véresen eszem a steaket és szerintem jó íze van. De hagyjuk. Nincs koporsó, baszottul élni akarok, én szeretek élni!
Nincs koporsó, hagyjuk a témát. Inkább lefektetném, de az sem egyszerű.
-Áh. Hát lehet megtenném, hogy legyen egy jó estéd, de ez nem az én reszortom. A barátom pasiját nem fogom megdugni, max akkor ha Ő is jelen van. És azért van minden mozdulatomban a szex mert kurva vagyok.
Nem, nem bírom múlt időben használni, ez egy életforma, lesikálhatatlan. De nem vagyok én állat, vele nem, mert Ericnek fontos... és úgy fest ez kölcsönös. Szerencsére hagyja hogy öleljem, így egy fokkal jobb.
-Mert sírsz. Nem ismerlek annyira, hogy olyat mondjak, ami valóban megvigasztal. És igazad van, nem ismerlek, nem tudhatom mik a szándékaid, azaz eddig nem tudtam. Mint mondtam elég jó emberismerő vagyok és... ezt most beszoptam. Azt hittem megint egy hülyét szedett össze, mert mindig azt csinálja, de... kivételesen nem ezt tette, ésszel randizott.
Aztán kicsit meglep, hogy tényleg érdeklik a rajzaim.
-Megmutatom, ha érdekel. Áh... Próbál változtatni, ezért mondott fel, de... most szólok Sam, a családjával kapcsolatban is kitartó, pedig ott nem kéne. Úgy gondolta velem megleszel, mert az életét is rám bízná, de elcsesztem belátom. Ahh, jól van, majd eláslak a nem létező kertben, ó, vagy átváltoztatlak és egy életre velem ragadsz. Úgyhogy nem ajánlom hogy meghalj Szépfiú...
Nevetek kicsit, mert nem akarom én kiszívni a vérét. Megtettem már...
-Mert kedveseket mondasz a legjobb barátomról. Komolyan kedveseket. Gondold azt hülye vagyok és pesszimista, jelen esetben jól gondolnád! A taxi és a benzin meg a gyufa drága, most mondtam csóró vagyok! Na gyere...
Ölelem még kicsit majd próbálom rávenni feküdjön be az ágyba. Ha sikerül, akkor valóban hozok neki mindent amit ígértem, próbálom beadni neki a gyógyszer is, de az ingem leveszem, mert nedves és meg is mosakodom kicsit. Mikor visszamegyek remélem az ágyban maradt és fekszik, nem volt több pár percnél míg elvoltam, le is ülök az ágyra.
-Ez lázat is csillapít? Mi ez amit adtam? Milyen gyógyszer? Mármint gondolom nem mérgeztelek meg, csak... kell még valami?
Nem értek én ehhez, de direkt messzebb ültem, ne vegye zaklatásnak. Ha még ott a doboz, akkor megnézem mit adtam neki.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Hétf. Május 22 2017, 22:28

Értékek benne?
- Nem hiszem, hogy lenne az e világban túlságosan értékelhető tulajdonságom.
Motyogja inkább magának, aztán legyez egyet a levegőben, hogy mindez nem számít. Szellemi társ... ez lehet Felixnek a szerelem. Kótyagosan bólint.
- Nem hiszem...szerintem Eric is így gondolja. Nagyon szereti a festészetet.
Csak egy példát hoz a sok közül. Megrázza a fejét, neki természetes az osztozkodás három testvére van.
- De...lehet, hogy kevés hely lesz a cuccaimnak, ha csak egy polcot kapok, ahogy mondta, akkor csak egy heti ruhám fog elférni az nem olyan lesz, mintha ténylegesen hozzáköltöznék, hanem hogy nála vagyok a következő nagymosásig.
Ráadásul mindig cipelhetné a ruháit haza. Eric talán nem gondolta teljesen át ezt az összeköltözést, mert ő így képzeli, mint Felix, de Eric csak polcokról beszélt és ha hozzáköltözne ott minden az övé lenne, egy igazi összeköltözést ő úgy képzel tényleg megosztanak egymással bármit és akkor Sammy vinné a holmijait és nem is biztos, hogy elférnének abban a lakásban.
- Hát...így érzem, de nem tudok fizikális bizonyítékot adni. Az lennék...és kösz
Egy kicsit igazat adott most neki Felix, halkan pusmogva meg is köszöni.
Aztán leesik neki, hogy őt nem kaphatja meg. Eltátott szájjal és vörös fejjel húzódik el az útjából.
- Bocsánat...de neked ott van Reeven ő is biztos finom
Nyel egy nagyot és kifejezetten hülyén hangzik, amit mond. Éljen! Adja önmagát.
- Mármint...mármint Eric ellentétére? És az Reeven? Hát nekem Eric külsőre is nagyon tetszik...de tudom és elsősorban nem azért szeretem. A létezését szeretem és hogy vibráló lila mosolytenger. Komolyan úgy gondolod?
Zavartan megkotorássza a haját és elfordul. Felrémlik az a csók...
- Öhm nem tudnék csak úgy lefeküdni mással. Nem hiszem... és ha meg is történne a következő egy átzokogott éjszaka lenne, mert megbánnám, akkor is ha nem lenne Eric. Tudom, hogy szánalmas, de nekem...tényleg törődés kell.
Hiába fiú, de ott van pl Tina, aki lány. Ők is mindig édes ellentétei voltak egymásnak.
- Hát én...rettegtem tőle, nem akartam az lenni, aminek mindenki csúfolt. Rossz dolognak tartottam...aztán amikor megismertem Ericet rájöttem, hogy a melegség nem rossz ha egy ilyen fantasztikus ember is az
Sóhajtja. A kóros önbizalomhiányra biccent.
- Bocsánat... Hát végülis Quentinnek is megmondtam, amit neked, hogy nem vagyok hajlandó elhagyni. Persze...ha még téged szeret...és nem vagyok neki elég jó...
Mondja töredezettebben, mert ez azóta változott.
- Igen, nehéz volt de őt megvédeném. Q-tól és bárkitől... Ahm tényleg olyan mint a víz, de sok mindent meg kell tőle tudnom és haragszom rá egy kicsit
Vallja be vörösen, vállat is von. A koporsón úgy érzi jobb, ha ő is túllendül.
- Ő ha Eric itt lenne megtennéd? De akkor is a barátod pasija lennék
Nyögi elképedve, kicsit hátrébb húzódik, neki ez most kell.
- Hát...ha nem lennél szerintem akkor is az lennél. Valamennyire biztos
Vannak ilyen emberek. Borzongva megrázza a fejét. Az ölelés jól esik neki, kicsit hozzá is bújik. Aztán persze elengedi, mert ciki.
- Igen, bocsánat. De az előbb is sírtam, szinte egész végig
Hüppögve, ököllel törölgeti az arcát.
- Tényleg? Akkor elhiszed, hogy szeretem? Hogy mennyire fontos nekem? És én nem akarom a pénzét, akkor is szeretném, ha...nem akarna tőlem semmit és még ha téged is szeret. Mert valamennyire biztosan...
Hátradől és próbál úrrá lenni a testében bujkáló fájdalmon.
- Igen...fontos neki, amit megértek, de...most nem kellett volna elmennie.
Néz félre, majd felkapja a fejét.
- Jajj ne, gondosan megírt, tíz oldalas végrendeletem van. Szeretném, ha elégetnének és a hamvaim szétszórnák a szélben közel a tengerhez... A fiókomban van, otthon, vagyis anyáéknál
Néz rá komolyan, mert megtörténhet, hogy szükség lesz rá. Hiszen bármi megtörténhet, nem?
- Nem...azt gondolom rólad, hogy rettenetesen erős és egészen elképesztő személyiség vagy. Annyira durva, mint egy kitalált személy...mármint hogy ilyenek nincsenek. Kíméletlenül őszinte és kegyetlen, ugyanakkor...valahol mélyen mégis kedves. Látom mennyire foglalkozol Erickel.
Tökéletesen érti miért szeretett bele. Aztán hagyja magát elfektetni, beveszi a gyógyszert és amíg távol van csak vár és ég. Kicsit összeakadó szemmel, tompán és homályosan pislog Felixre, amikor visszajön. Inni nem igazán ivott, nem bírt. Még mindig nagyokat lélegzik és vörös, egyre sápadtabb. A gyógyszer sem egyik pillanatról a másikra hat.
- Hát...az az amit a táskámból szereztél? Biztos kell...egy kis idő. Igen...kérlek megmutatnád a képeket, amiket Ericről rajzoltál?
Pihegi. Elég rosszul van, de nem mondja. Úgy gondolja, ha meg is hal legalább őt nézné. Óh, milyen fájdalmas és de költői elmúlás lenne!

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Hétf. Május 22 2017, 23:13

-Mindenkinek van, aki akarja. Aki tesz érte.
Mondom én is inkább csak úgy bele a világba, a plafont nézve, mert én a földet nem szoktam bámulni.
-A teremtést szereti. Az alkotást. Még én sem találtam meg miben tudná kifejezni magát, pedig én is kerestem... Lehet Te megtalálod Neki.
Miért ne? Egész máshogy gondolkodunk ahogy elnézem.
-Kétlem, hogy ezt mondta, nekem azt mondta, alig várja, hogy végre átvidd az összes holmid, ne csak pár ruhát és egy fogkefét. Amint átviszed a holmijaid, az övéi hirtelen párologni kezdenek majd, egyik napról a másikra, hidd el.
Tudom, velem is ezt csinálta. Már majdnem művészetnek gondoltam.
-Dehogynem. Folyamatosan adsz.
De ezt nem fejtem ki, a mimikája, a gesztikulációja, a hanghordozása, ahogy izzad, mind-mind bizonyítékok hogy igazat vagy hamisat szól-e épp.
-Talán majd egyszer megkóstolod.
Somolygok, de érezni Reeven igazi desszert, nem kéne kihagyni.
-Nos... sok tekintetben mások igen. Igen, Reevent kerestem, ha idő is volt rájönnön, de Őt kerestem.
Magyarázom, hogy nekem nem Eric, hanem Reeven kell.
-Hogy... vibr.... khm. Nos, ha Neked Ő az, akkor remélem ez jót jelent.
Vigyorodom el, de most kedvesebben, mert vajon ezt Eric is tudja? Vibráló lila mosolytenger... erről nekem valami vibrátor jut eszembe, de sss.
-Ha nem így gondolnám mondanám?
Monogámnak tűnik, jobban mint Eric, tegyük hozzá. Nagy szó.
-Kinek mik az igényei.... tudod hány férfi és nő vett meg magának egy hétvégére, de még csókot sem kért? Egyszerűen azt akarta valaki foglalkozzon vele, érdeklődjön, beszélgessen vele, megölelje és éreztesse, érdekes. A szex csak testmozgás, élvezeti cikk, érzelmet lehet venni, de annyit ér mint a viagra... egy pár órára feláll, de aztán várhatod a csodát.
Vonok vállat. Ha neki az kell, romantikázzanak vele, ám legyen.
-Áh, értem. Hát üzenem a sok kis buzifélő buzeránsnak kapják be!
Éljen a demokratikus, liberális társadalom!
-Kérdezd meg, nem félek attól, hogy sírva rohan hozzám, hogy imádjam és csókoljam. Maximum úgy, hogy egy mondaton belül hatszor ejti ki a neved és összetaknyozza az ingem.
Máskülönben Eric nem jön sírva hozzám.
-Haragudj, az egészséges. Nem jó álló vízben élni, beposhad. Kell néha egy kis vita, és Ericet amúgy is baszogatni kell, hogy beszéljen. Majd tapasztalod.
Engem ez nem riaszt meg, hogy haragszik rá, ha tudná ÉN hogy haragszom rá. El se hinné.
-Igen, de egy hármas az más. Akkor mindenki akarja. Az engedélyetek akkor meglenne, hogy jelen legyek.
Mosolygok rá, hogy kis buta, akkor szabad.
-Mmm. Talán.
Szeretek tetszeni, megeshet valóban akkor is flörtölnék minden mozdulatommal, de nem tudok elvonatkoztatni, hogy nekem ezt tanították. De az ölelés kezd hatni, magic.
-Ne kérj már folyton bocsánatot... fárasztó. Eric megedzett, nagyobb bőgőmasina mint Te... Ő akkor is sírt mikor nem volt rá indok, szerintem puszta megszokásból... Neked azért adtam indokot kiborulni, nézd el magadnak.
Nincs mit tenni, felvállalom.
-Sam. Persze hogy szeret engem valamilyen formán, mert túl sok mindent éltünk meg együtt ahhoz, hogy ne. De igen, elhiszem. Nagyon nem akartam, de meggyőztél. Nem volt egyszerű, de megtetted.
Adom be a derekam neki.
-SOSEM kellene elmennie. Ha én 10 év alatt nem értettem meg vele, azt hiszem feladom... remélem Te meggyőzöd, hogy mi vagyunk a családja, nem az a ribanc! Azaz... elnézést minden ribanctól, nekik legalább vannak elveik... remélem sosem ismered meg azt a némbert... legalább annyira idegesítő, mint Reeven anyja, csak amaz vallási elmeháborodott... baszki. Csak nekem van értelmes anyám? Remélem a tied is az...
Csóválom a fejem, katasztrófa.
-Ahm... nem kell mindent szó szerint venni. Nem korai még a végrendelet? Azt ne mondd hogy krónikus beteg vagy...
Méricskélem, mert ez nem normális, végrendelet?
-Hmpf... nem vagyok kedves, csak őszinte. Eric olyan mint egy kisállat, etetni, ruházni kell, terelgetni az útján, mert elveszne mint egy kóbor kölyökkutya... ah. Sokat tett azért, hogy jobb ember legyen, hogy őszintébb magával, nem akarom hogy kárba vesszen az erőfeszítése senki miatt.
Enyhülök meg a végére, mert ne higgye már, hogy én vagyok a jótündér keresztapa egyben.
-Persze. Ha iszol...
Megyek oda, próbálok itatni vele egy vagy két kortyot, aztán kikeresem a füzeteket, pólót sem veszek, mert szerintem mindjárt elalszik, de addig is hátha jobb kedve lesz. Vagy tíz vázlatfüzetet kotrok elő egy szekrény mélyéről, szerintem Reeven sem tudta hol dugdosom. Elég régiek, 10 évesek... egynémely papír megsárgult már a cigaretta füsttől. Betakarom nyakig, majd a takaróra fekszem mellé szorosabban, kinyitva a legrégebbit.
-Nah, várj... kikeresem az elsőt... de nézd el, felületes és nem pontos, csak 19 voltam.
Javarészt az összes füzet 90%ban grafit vagy szén, esetleg tus rajz. Amit mutatok is grafit, meztelen fekszik Eric az ágyban, alszik. Hason, mint mindig. A képek 70%-a alvó kép egyébként, bárkit is ábrázol.
-Ez volt az első képem róla. De ha lapozol párat van egy színes, még az egyik vizsgára csináltam gyakorlásképp...
Keresem ki neki ha lapozhatok egy másik képet, portrét. Ezeken még fiatal, 18 éves Eric, mondom is neki, hogy nem most volt... De odaadom, sok az ismeretlen, maximum Seth ismétlődik, bár ugye akkor volt 14, kicsit kilóg, belátom, de Ericről is akadnak. Van ahol elkaptam hogy olvas, kávézik, ír valamit bőszen, alszik a kanapéban, főz... akadnak ilyenek is, minden évben lerajzoltam sok képem van. Amíg nézegeti hozok borogatást a homlokára, aztán visszafekszem és megkérdem tetszik-e neki bármelyik kép.
// a színes kép //
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 23 2017, 22:24

- Én szeretném...
Nyögi, aztán pislogni kezd.
- Jó lenne megtalálni. Azt már tudom róla, hogy szerelmes az alkotásba és én is próbáltam sarkallni különféle művészetek kipróbálására. Terveztem szervezni neki egy napot, amikor mindenfélét kipróbálunk
Múltban mondja mert nem biztos benne, hogy Eric akarja még, összejön-e és ez csak fájdalmakhoz vezeti.
- Nem akarom, hogy párologjanak a dolgai... Lehet csak egy kifejezés volt, hogy egy polc, nem tudom.
Rápislant Felixre, folyamatosan ad? A gesztusaiból gondolja? Rémesek lehetnek... Reevenen viszont meglepődik
- Dehát a társad, akkor hogy hagyhatnád? Nem őrülnél meg? Én olyan féltékeny lennék...
Becsukja a szemét és próbálja kiűzni a képet, amint Felix erotikusan harapdálja Eric fenekét. Főleg, hogy Reevent kereste.
- Szerintem ez csak felfogás kérdése. Van akinek többet jelent testmozgásnál, akinek nem csak viagra. Én többnek gondolom. Ő az, aki úgy nyúlhat hozzám, ahogy senki a világon. Tudod én elég...zárkózott vagyok és bizalomra, lelki együttlétre van szükségem ahhoz is, hogy egyáltalán hozzám érjenek. Ha ez intim értelemben történik hatványozottabban kell a ráhangolódás. Tőled is ezért jövök zavarba...
Teszi hozzá halkan. Felixet még nem ismeri, erre az fogdossa. Ráadásul egy ilyen férfi, Eric exe minősítésben. Többszörösen kiakasztó. Enyhén mosolyog a buzifélő buzeránsokon.
- Bárcsak ismertelek volna benneteket korábban, vagy ilyen fiúkat.
Mondja halkan, lázasan és a távolba révedezve. Vajon igaz, amit Felix mond és tényleg az ő nevét ismételgetné?
- Nem akarom megríkatni....
De van mit tisztázniuk az biztos. Már-már pontokba kellene szednie. Nem akar ezzel szembenézni, retteg, ezértis menne haza.
- Tiszteletben akarom tartani, hogy nem beszél dolgokról, de olyan rosszul esik. Mert én mindent elmondok... Rossz vagyok az ilyesmiben, a vitákban. Hármas?
Jóég mennyire lehet vörös
- De...az nem olyan, akkor valaki kimaradna.
El sem tud képzelni egy ilyen hármast. Az ölelés valahol jóleső, ugyanakkor abszurd. Persze elengedi majd, de most még jó.
- Tudom, hogy idegesítő, sajná...vagyis bocs...izé
Néz oldalra sóhajtva.
- Ne...nálam? Csak úgy ok nélkül? De már nem... de régen? Igen...
Ezt elismeri, Felix kicsinálta, majdnem megint rákezd, de tartja magát meghát fáradt is hozzá. Az sem vall mondjuk erős jellemre, hogy újra belázasodott tőle.
Perszehogy szereti, de nem a barátai érzelmekre gondol, hanem a mosolyra, amit akkor látott az arcán, amikor Felix megcsókolta. Rázkódva a láztól néz rá
- Nem, nem volt egyszerű.
Sóhajtva vesz levegőt.
- Nem látom még annyira át ezt a dolgot, de most nem volt szép tőle. Velem nagyon kiszúrt és veled is abban az értelemben, hogy ünnepeltél volna valamit. Ó, nagyon furcsa hogy léteznek ilyen anyák. Az enyém nagyon aranyos és ő rögtön elfogadott és mondta, hogy mindig is tudta. De sosem nézett rám másképp a melegségem miatt, ugyanúgy szeretett, talán túlságosan is
Csillognak a szemei egyrészt meghatottan, másrészt a láztól. Mennyire aggódna érte most is!
Ingatja a fejét
- Csak hajlandó vagyok ágynak esni, ha valami lelki sokk ér. Kiskoromban is folyton betegeskedtem. Aztán a mekiben dolgoztam és az nagyon megviselt, írtam végrendeletet.
Neki ez magától értetődő, sőt folyamatosan szépítgeti, gondozza a szöveget. Ma már irodalmi műnek is elmenne.
- Nem, azért ez túlzás, ő nagyon is önálló, öntudatos, de értem miért nem akarod hogy együtt legyünk. Rólam is ez a hír járja. Talán túl egyformák vagyunk...és lehet hogy miattam kárba veszne, hogy elrontanám!
Tönkreteheti! Lázas fejét két kezébe fogja és csak azért nem zokog újra, mert nem bír. Érzi, hogy nagyon-nagyon beteg a lelke és a gondolat, hogy ez igaz lassan rágja le a húsát. Hogy el fogja veszíteni, s hogy a végrendelet szinte kecsegtető lesz.
- Köszönöm, de túl fáradt vagyok hozzá
Mondja az italra, esetleg akkor engedi, ha Felix konkrétan megitatja //kicseeeszek ám veled XD// Mivel Felix betakarja marad a takaró alatt betegen pislog rá
- Össze fogom koszolni
Ugyanis máris izzad gőzerővel. Nézi viszont a rajzokat, neki tetszenek, főleg ha nem túl realisztikusak, van bennük valami elmosódottság. Szeretné Felix képeit.
- Látom az álmot a szemén, nagyon szép... Gyönyörű a feneke
Mormogja aléltan. Az ismeretlenek összekavarodnak előtte és kaotikus táncba forrnak. Csak Sethre jegyzi meg milyen szép fiú.
- Ó, ez olyan mint egy fénykép. Biztos hogy festékkel készített?
Alig bírja megmozdítani a kezét, az is remeg, aztán ha kap vizes borogatást felszisszen. Egyre jobban reszket.
- Felix...nem lenne jó, ha Eric így találna itt. Nem hívhatnám fel Stant mégis hogy jöjjön értem? Ő orvos, ő nem a homofób bátyám, hanem a másik. Mert...én nem akarok vele így találkozni...talán nála vagy otthon kipihenhetném, bár inkább nála. Anyáék tudnák, hogy baj van...azt hinnék bántott, de Stan nem ismer annyira. Kérlek...
Kérdezi, mert érzi, hogy rosszul van.

Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 23 2017, 23:28

-Akkor valósítsd meg! Örülne neki szerintem.
Ericet ismerve, biztosan, ha nem is lenne nagy önbizalma belevágni.
-Hidd el igen, nekem is azt mondta, de én nem is akartam többet, csak azért laktam ott, hogy karban tartsam a kéglit, míg a hajón rohad. De amint bepakoltam azt a kis részt, rögtön elpakolta a holmijait, meg selejtezett és közölte ingeket is kéne hoznom és nem sorolom, a végén az egész szobám otthonról nála kötött ki...
Már anyámtól, bár sosem volt sok cuccom a látszat ellenére. Szóval legyintek Neki, hogy ne higgyen Ericnek.
-Miért vonnálak meg attól, ami jó? Ráadásul másképp nem lehetnél igazán irigy.
Vigyorgok önelégülten, mert úgy az igazi ha tapasztalta de ennyi, volt nincs. Ellenben nekem továbbra is megvan most és örökre. No meg Reevennek is kell egy kis tér, hogy kiélhesse a vágyait, jó passzív lenne neki Sam.
-Amíg csak dugtok nem zavar. Ha veled akarna élni és közölné szerelmes beléd hajszálanként tépném ki az aranyszín hajad.
Mondom műmosollyal, hogy akkor kicsinálnám. De kár hogy nem látok a fejébe, vagy harminc variáns ilyen jelenetet küldenék cserébe, hogyan is harapdáltam Eric fenekét anno. Yammi.
-Áh... hm. Ez sok mindent megmagyaráz. De ha gondolod leszoplak, az állítólag elég intim egyeseknek, aztán már meg se kottyanna, ha átkarolnám a derekad!
Vigyorgok, de a nyelvem megtámasztom a felső ajkam közepén, hogy ha akarja, én benne vagyok. De Reevent most sem értem, mitől intim egy szopás... hmpf.
-Szerintem ismertél, Eric említette hogy a bátyád és egy másik barátod elég keményen védelmeznek, hm?
Persze akkor még nem tudták hogy buzi, de talán ez az apróság nem másított sokat a dolgon.
-Én igen. N-A-G-Y-O-N. Itthagyott Téged betegen, egyáltalán minek hozott el? Várta volna meg míg jól leszel, tiszta hülye.
Mert ezt valóban felelőtlenségnek gondolom, az meg hab a kakaón, hogy el is húzott a szülőkhöz.
-Ha bízik benned mondja el, ennyire egyszerű. Neki is könnyebb lenne, csak gyáva, tudom attól fél, elítéled. Mindig ettől fél, Te nem vagy kurva, nem vagy leszarod a világot típus, mint én, akinek nem tud újat mondani. Valahogy oldd meg, hogy elhiggye, mindenhogy elfogadod. Nehéz lesz Napsugaram, de ím, az első lecke, ha betöröd, örülhetsz mikor épp végre nem mondd el mindent!
Nevetek, mellkason legyintem, szedje össze magát.
-Igen!
Vigyorgok aztán rá kajánul, elnyílt ajkakkal erotikusan végigmérve újra.
-Ó, nem maradna ki senki, kérdezd Ericet vagy ha nem mered, nézz meg egy pornót. Jó móka, velem kifejezetten imádnád!
Simítok a csípőmön végig, aztán beakasztom az ujjam a nadrág zsebébe, hmpf, kibaszottul élvezné!
De később kegyelmet adok Neki, gyöngéden ölelem, az kell neki.

-Hmpf... gyakorold még. Mondd, hogy rendben.
Segítem ki, te jó ég, mást se fogok hallani csak bocsokat.
-Veled lehetett beszélgetni...
Mutatok rá erre a nyulfaroknyi információra. Ha valóban látta sírni, tudja Ő is hogy idő, mire Eric beszédképes állapotba kerül.
-Jó, biztos volt oka, már Eric szerint, de ha megbeszéltük, hogy az anyja egy picsa mert kidobta, akkor minek sír miatta hónapok múlva is?! Szentimentális hülye... Igen, mondhatni kinőtte, már képes elnyomni, hogy legalább otthon jöjjön ki, vagy mikor nem látják.
Haladás, haladás. Sam is összeszedi magát, nem kezd el megint bőgni, hálás is lehetnék, de inkább csak elégedett vagyok vele.
-Áh, a saját önzőségemre már rég nincs időm mellette, sok faszságot csinál. De igazad van, Ő örülhetne a legjobban, évek óta mondogatja váltsak munkát, erre mikor megteszem, le se szarja. Na látod, ennyire érdekelte... mondjuk nem is tettem meg soha érte, Reevenért inkább. Nah, legalább anyád nem hülye. Bár rávezethetett volna, akkor nem fostál volna a témától. Az enyém mondta, azt mondta sokkal lelkesebben elégítem ki a férfiakat mint a nőket, így több helyes pasit keresett nekem, rendes volt tőle. De igaza volt, jobb szeretem a férfiakat.
Vigyorgok, de érezni örülök, hogy nem csak nekem van normális hátterem. Ideje volt már, nem lehet minden buzi felmenője idióta.
-Ne bassz ki velem. Azt mondod miattam vagy beteg? Általában valóban ágynak esnek tőlem, de nem ilyen formán és be kell valljam a hagyományos értelem jobban tetszett volna, másképp lenne izzasztó és levegő után kapkodós, forró...
Ecsetelem, de döbbenten, hogy komolyan rám keni a nátháját? A végrendeletet el is engedem, nem akarom komolyan venni, nem szeretek a halálra gondolni.
-Hát ha továbbra is így fogsz picsogni megeshet, hogy feléled a neki félretett türelmem. Amúgy nem vagytok annyira egyformák, akkor már kiderült volna, hogy túl sok.
Forgatok szemet, jesszus.
-Én is túl fáradt vagyok hozzád, kvittek vagyunk...
Fintorgok egy keveset, ráng egyet a szemem, mert komolyan meg kell itatnom? Mi vagyok én faszom ápoló? Szoknyácskát és sapkácskát vagy mi a tököm az ne vegyek? De jó, segítek neki, de nem tudom nem erotikusan tálalni, nekem ez alap én másképp nem etetek és itatok senkit, szóval magára vessen, hogy rásimítok a szájára nyissa el és nyalom a szám, ahogy nézem iszik, mintha koncentrálnék ne menjen mellé.
-Hú. Sajnos nem vagyok elég gazdag, hogy kidobhassam, ki kell mossam, micsoda élet!
Hol nem szarom le hogy koszos lesz? Szerintem kiérzi a véleményem a hangsúlyozásomból.
A képeim ha nem is teljesen lebegőek és kontúrtalanok mint a legtöbb festményem, de puhák és finomak, éreztetni akartam mindig is a paplan és bőr selymességét, a napfény simogatását vagy épp a holdfényét.

-Igen, oda lehetne azt is rajzolni felé, színesen, határtalanul, gondtalanul...
Préselem az ajkam, szeretek alvó embereket rajzolni.
-Nem rossz, bár a Tied szerintem formásabb lehet.
Ingatom a fejem, meg kéne néznem, hogy eldönthessem.
-Igen, eléggé helyes. Ha tetszik bármelyik Erices odaadhatom, látod, sok van, ezeket magamnak rajzoltam, nem szoktam mutogatni.
Vigyorgok Sethre, basszus, majdnem egyidősek... fura. Minden esetre a végét komolyan mondom, ha valamiért akarna, adhatok.
-Igen, látszik, hogy töredezik már rajta a festék, olajjal csináltam. Csak túl sötét lett és nem elég puha, nem olyan... önfeledt, mint Eric szokott lenni, ez inkább olyan gondterhes, mint szokott lenni.
Nekem annyira nem tetszik de kevés munkámra mondom, hogy elég jó.
-Stant? A bátyád? Hogy jöjjön ide? Nem is ismerem. Amúgy meg Eric baszta el, Ő hozza helyre. Meg utánad is menned, akkor meg minek utaztatni Téged? A menekülés nem megoldás Sam, ostoba taktikát követsz. Ha valóban az a bajod, hogy betegre aggódnod magad szó szerint, azon a bátyád, aki nem ismer, semmit sem segíthet. Sőt... Hozok egy lázmérőt, fel ne kelj!
Nem, ez faszság, marad. Keresek is, digitális, ígéretemhez híven a szájába tolom finoman, magyarázom neki, hogy a nyelve alatt tartsa, ne beszéljen, közben fogom míg pittyeg és megnézem. Remélem nem lesz olyan magas, mert ha igen én csak egy módot ismerek lehűti, de az nem kellemes kicsit sem, nekem meg qva fárasztó lenne...
-Különben is én bántottalak, valahol az én felelősségem is vagy, bár inkább passzolnám Ericnek, szó se róla, na nézzük.
Emelem el a szájától, hogy kiértékeljem az eredményeket. //Döntsd el mennyit mutat xD//

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 24 2017, 22:11

- Meglátjuk
Boldoggá akarja tenni, de ki tudja mi történik majd velük.
- Oh...de talán az én esetem más, más vagyok mint te, talán nekem tényleg csak egy polcot szán.
Felix különleges ezt már most látja. Könnyelműen beszél, de minden eset lehet egyedi. Ezt is meg kellene tárgyalniuk. Már annyi minden van a fejében, s lassan kipotyog minden, ahogy a forróság átveszi fölötte az uralmat. Megrázza a fejét, nem is hagyná, hogy ez a Reeven hozzáérjen.
- Nekem nem megy csak így, sajnálom
Talán tényszerű elutasítás kell Felixnek. Felnyög és megtépegeti az aranyhaját, elhiszi, hogy Felix megkopasztaná.
- De én nem...nem
Most már pláne félne Reevennel még csak találkozni is. Ráadásul ha Felix ilyen megrázó egyén nem képzelni Reevent sem sokkal feldolgozhatóbbnak. Sok lenne neki. Lázasan, vörösen mered Felixre. Megint ajánlatot tesz, ő ismét mérhetetlen zavarba jön, húzódik el és össze, aztán olyan énekelve mond nemet, mint az alsósok.
- Köszönöm szépen, de nem szeretném
Most magyarázta el miért és fáradt újra belekezdeni.
- Igaz, Leo és a húgom is. Ő olyan, mint egy fiú, harcias...sőt harciasabb
Mindenki mindig megvédte, mintha testőrökkel született volna.
- De arra gondoltam, hamarabb rájöhettem volna, hogy meleg vagyok. Meg akarod ríkatni? Várj, nem értem. Hisz annyira szereted...nem akarhatsz neki rosszat. Ne, kérlek... azt hiszem, lehet hogy én is meg fogom. Te állj mellette, kérlek
Ütközik meg, aztán kicsit könyörög.
- De pont én? Hiszen ismer... azt hittem ismer. Jó lenne... Ahh miért ilyen nehéz? És a te véleményed is érdekelte, különben már az első pillanatban elmondott volna mindent, de említetted, hogy nehezen nyögte ki
Emlékezteti szusszanva fájó feje terhétől. A hármas zavarba hozza, összehúzódik, de tényleg kezd túl beteg lenni, hogy túlreagálja Felix perverzségeit.
- Rendben. Csak azét, mert nagyon akartam válaszolni.
Eric is beszélt csak nagyon sírt közben és szégyellte magát, hogy csúnya úgy. Micsoda hülyeség volt, ha sír az ember nem erre kellene, hogy figyeljen.
- Kidobta? Ezt nem mondta... Gondolom szereti őket és ez nem múlt el bármit csináltak. Mégiscsak a szülei, ragaszkodik...
Jobban szereti Felixet és a szüleit is, mint őt. Hisz itthagyta. Ez persze bántja, még ha nem is összehasonlítható a kettő.
- Látod...ne hibáztasd őt, majd bocsánatot kér, be fogja látni, hogy nem volt szép dolog tőle. Hát...anya biztos meg akart óvni és félt tőle, hogy tényleg az vagyok. Azért láttam rajta, hogy nem örül neki.
Nem repesett. Eszébe jut, hogy Felix édesanyja kurva és inkább nem szól semmit. Mert egy anyának nem így kellene viselkednie szerinte.
- Ne haragudj...nem miattad. Eleve beteg voltam, de...te megértetted velem Eric mennyi mindent nem mondott el és...hogy hát amiket beszéltünk. Én nem akartalak hibáztatni
Kezd el levegőt kapkodni hevesen.
- Ez az én fogyatékom, erről senki nem tehet
Pusmogja a karjába kissé sírósan. Nem bőgi el magát megint csak a hangja olyan.
- Sajnálom... Én szeretnék elmenni
Mutat rá, hogy Felix nem hagyja. Be is csukja a szemét, hogy biztosan ne sírjon újra és mert úgy jobb most neki.
Összerezzen, amikor Felix a szájára simít, meglepetésében tátja el, de csak pár kortyot nyel, aztán nyuszi mód megugorva eltűnik a takaró alatt és onnan dünnyögi, hogy akkor jó, majd fizeti a tisztítót.
- Hm...mesélő képek, szépek, jól csinálod. Az enyém? De...dehogy
Nyögi zavartan.
- Nekem adnád? Ó, de jó lenne, csak...nem kérhetek ilyet. Ezeket nagy becsben tartod. Nem ilyen, én nem ilyennek látom én sugárzó mosolynak, önfeledtségnek, ritkán vág ilyen arcot.
Legalábbis neki nem szokott. Ez a kép tényleg komor.
- Stan jó fej, kimért és orvos. De ha megmondanánk, hogy nem kell? Tudom csak...nem érzem képesnek rá magam most mind megbeszélni és ez nem elhatározás, ezt most tényleg nem, a végét járom.
Tényleg úgy érzi nincs sok ereje és még egy vitához...még kevésbé.
- De orvos...
Segítene, neki most az kéne. Döbbenten bekapja a lázmérőt és vár. Aztán Felix kiveszi, 40 fokot mutat.
- Rossz volt, tényleg nagyon rossz volt, amit csináltál.
De főleg, mert jogosnak érzi, azt hogy ő túl kevés Erichez mindenképp. Nem tudja a mérő mennyit mutat, de arra tippel nincs jól, azért egy ideje már elég komoly fájdalmai vannak. De majd hat a gyógyszer, még nem telt el annyi idő.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 24 2017, 22:50

Olyan lesújtó pillantást kap, hogy kiérződik most tényleg hülyének nézem. Mitől lenne más, miért kapna CSAK EGY polcot. Idióta.
-Sajnáld is, talán majd elmúlik.
Mert Neki a rossz nem nekem, én tudok élni, élvezem a szexet, még mindig, szeretek tetszeni.
-Esélyed sem lenne, Reeven az enyém.
Na ez elég tüzes és tárgyilagos lett egyszerre, érezze hogy számára nincs lehetőség komolyabbra Reevennél. Azaz lehetne, de nem hagyom.
-Hmpf, pedig ingyen lett volna!
Nevetek fel, ingyen szopás tőlem, hah, nem használta ki, magára vessen!
-Na akkor meg? Nem kellek én ide.
Vonok vállat, jelezvén, már vannak ilyen barátai, engem tartson másért.
-Ez puszta nevelés. A szeretet nem egyenlő a babusgatással, a szeretet az kemény dolog, ha épp az kell hogy sírjon, hogy később soha ne sírjon, mit választasz? Álljon mellette aki egyetért vele! Én baszottul Veled értek egyet, hogy maradnia kellett volna a seggén velünk. Fogja csak fel, ha ketten mondjuk talán észhez tér!
Nem, szó sem lehet róla, ez nem olyan hagyjuk a gyereket nyerni style, igenis veszítsen és értékelje ha önerőből nyer, én ezt vallom.
-Nem vagytok olyan régen együtt és Téged nagyon akar, azt hiszi ha elfedi a hibáit akkor semmissé is teszi őket. Erre lett nevelve, ne szidd nagyon. Igen... csak tudod én olyan vagyok, hogy a képébe vágom ne legyen szánalmas és mondja el, mielőtt megőszülök, mert akkor már baszottul nem fog érdekelni, Te sokkal finomabb vagy vele... fárasztó lesz Neked, előre sajnállak.
De valahol valóban, én szóval kivertem belőle, de Sam... mire kiédesgeti...
A hármas egyelőre félretesszük, ahogy a folytonos elnézést kérést is.

-Opsz.
Mondom null együtt érzéssel, mert ki gondolta volna, hogy nem mondta, hogy kidobták.
-Erre sem büszke. Ha folyton fosol a tejtől, mert nem fogadja be a szervezeted, erőlteted, mert mindenki azt mondja egészséges? Ha neked árt, nem hagyod el? Vagy cseréled valamire, ami pótolja, mint a laktóz mentes változatok? Érdekes, ezzel meg tudta csinálni, de a szüleivel nem, pedig olyan mint mikor tejet iszik, napokig rosszul van és próbálja megemészteni a történteket, de a gyomra nem veszi be, lökné ki... Micsoda találó hasonlatot rittyentettem Neked, kedves Samuel, nem gondolod?
Érezni én gyűlölöm a szüleit. Azaz az anyját, az apja elmegy.
-Ki örül annak, hogy buzi a fia? Már az én anyámon kívül, mert úgy több fiatal férfi veszi körül... Hm, lehet a Te anyádnak is fel kéne vetned ezt, hátha bejönne neki is...
Mosolyodom el, heterok, viccesek.
-Ezt nem kellett megértetni, egyszerűen vázoltam a tényeket. Amúgy ez Rá is igaz, szerintem sok dolgot nem tud rólad még, pedig kéne. Túl hamar rángatott bele Téged az együtt élésbe is. Ne is, mert a látszat ellenére csak realitást csempészek a szivárványos minta buzi kapcsolatotokba!
Még szép, hogy nem az én hibám, hogy belázasodott... Ericé.
-Jah, nekem meg hogy már csak háromszor tudok elmenni egymás után. Kinek mi jutott...
Negédes mosoly, ne bosszantson már ezzel a bőgéssel.
-Hát, nem az lesz amit Te szeretnél, mert jelenleg qvára nem tudod, mi kell Neked. Lehet amúgy sem tudod, ha olyan helyre mennél, ahol orvosi ellátást kapsz lelki segély helyett, pedig a gondod lelki.
Ennyit erről, hogy mennyire meggyőző a kedves Sam.
-Kézzel is ki bírom mosni.
Mondom hidegen a tisztítóra, ki költ olyanra? Bár ha el is viszi felőlem...
-Miért? Ezek csak vázlatok... semmit sem ér.
Rajtam kívül semmit sem számítanak senkinek, akkor már oda is adhatok egy képet, nem?
-Emlékek. De nekem sok van Vele, Neked abból az időből nem lesz. Így olyan mintha mégis. Nesze...
Tépem ki azt az oldalt, amit a legtovább nézett, hogy talán az tetszett neki a legjobban, noha azon az oldalon van más is és a túloldalon is, de majd levágja vagy hasonló.
-Kész szerencse, lehangoló lenne... majd lerajzolom Neked úgy is, ahogy Te látod.
Miért ne? Régen rajzoltam már le Ericet.
-Kimért... eggyel több indok, hogy nem akarom látni. Utálom a karót nyelt embereket. Sam. Ne légy hülye. És aludj vele, aztán holnap megbeszélitek. Mondanám dugjatok egyet, de ahhoz fáradtak lesztek.
Eric is, tudom jól, szó se róla.
-Faszom bele, hogy doktor, neked lelki nyugalom kell! Ami... hát velem nehéz lesz, nem vagyok egy megnyugtató figura, ezt elismerem, de... Eric az! Ő jó lesz.
Forgatom a szemem, de elnyílik a szám, alig hallom amit mond. 40 fok? Van annyi egy hagyományos lázmérőn is?
-Basszuskulcs... violin... C... Eric meg fog ölni.
Persze tudom a láz nem halálos, hogy egyesek szerint kell a gyógyuláshoz, de neki túl hamar szökött fel. De a fura, hogy valóban aggodalom költözik a hangomba, bár próbálom elnyomni, nem jó ha megijed. Az eddigiekhez képest lassan, nyomatékosan kezdek beszélni.
-Sam... Kicsit... túlment az érték a jobb fajta láznál és azt javaslom, hűtsük le a tested... de ehhez kevés lesz a borogatásom, szóval nagyon figyelj rám. Két lehetőség van: Vagy anyám módszere, hogy belecsavarlak egy vizes lepedőbe és az majd leviszi, de az szar, én utáltam, mert nem két perc vagy vesszük az enyém, hogy veszel egy hideg fürdőt. Segítek persze, mert nem akarom hogy elkövesd azt a hibát amit én, mert én rögtön jéghideggel zuhanyoztam le és anya jól tarkón is vágott, hogy hülye voltam, de egy fokozatos hideg meglenne úgy... 10 perc alatt és lemenne a magas lázad és jobban lennél. Talán haza is vihetlek Erichez, szólunk Neki jöjjön oda. De így nem maradhatsz és most kell levinni a lázad, nem akkor mikor bárki ideér, mert az... félek túl gyorsan megy fel a tested hője ahhoz. Érted amit mondok? Le kéne vetkőznöd és beülni a kádba egy 10 percre... akkor majd tudsz mozogni is és lélegezni is, mert most szerintem fáj mindened és levegőt venni is nehéz, ez nem a sírás, ez a láz.
Én azt hittem a sírás miatt ilyen, de úgy fest nem, nekem is volt ilyen magas lázam, nagyon is emlékszem rá mennyire megijedtem egyedül, hogy azt hittem előbb ájulok el mintsem lehűteném a testem. Azóta nem bírok egyedül meglenni betegen... Samet sem hagyom magára, nem leszek ilyen szemét.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 27 2017, 23:00

Sajnálja és megrázza a fejét, hogy ő nem akarja Reevent. Nem is ismeri. Csak zavartan pislog az ingyen szopásra, próbál tényleg minél távolabb húzódni és nyikorog a hangja, amikor megszólalt.
- Nem arról van szó.
Ő azt magyarázta, hogy a régi életébe kellettek volna legalább meleg ismerősök, aki ráébresztik, de Felix nem akarja érteni, ő pedig túl fáradt folyton önmagát ismételni. Ráhagyja. Ezzel a nevelési elvvel Q is egyet értene
- Finoman is meg lehet oldani a nevelési kérdéseket. Azt, hogy ne sírjon máskor de az úgyis lehetetlen. Az embert érik csalódások, mindig. Ha nem a szerelemben akkor az élet más területén. Hát megmondjuk neki, hogy nem kellett volna elmennie, hogy nemet mondani fontos.
Ezt pont ő mondja, de kicsit, valahol a lelke mélyén büszke, hogy ennek a félistennek nemet tudott mondani és konstans nemet is mond.
- Te is mondod, hogy ne szidjam, akkor te se tedd
Kanyarodik vissza előző témájukhoz egy percre.
- Nem értem, akkor most ne legyek finom vele, de ne szidjam? Összezavarsz... Talán csak az lenne a legjobb, ha önmagam adnám és a saját stílusomban mondanám el
Szorongatja meg felsőjét feszült-izgulón, tart ettől, retteg mi lesz ha Eric megérkezik. Csak egy újabb azon a hosszú listán, amit Eric nem osztott meg vele. Márpedig egy kapcsolat egy szerelem elsősorban a bizalomról szól. Nem tud tenni ellene, becsapottnak érzi magát. A hasonlatra sóhajt
- De...találó. Kötődik hozzájuk, meg lehet érteni, de meg kellene beszélnie velük, ha én mertem, akkor neki is mernie kell őszintének lenni. De velem sem az, nekem sem mond el mindent
Csak Felixnek, ő kiváltságos és érzi mennyire borzasztóan féltékeny emiatt. Mert egy ilyen férfi...egy ilyen legjobb barát, akinek minden mozdulata, lélegzetvétele kívánatos és izgalmas...
Az anyjára vörösödik és gyorsan megrázza a fejét.
- Dehogyis, ő ovónéni és a muffinsütés a hobbija nem a férfiak. Meg fuj, nem akarok erre gondolni
Szülők és szexuális élet... Felix ki fogja nyírni.Elgondolkodik, hogy Eric mennyi mindent nem tudhat róla. Az egész az idő hibája lenne? Az együttélést ő maga is korainak érzi egy kicsit, főleg most, hogy hirtelen ennyi rossz dolog történt vele.
- Talán... Biztos Q is csak ezt akarta...
Pusmogja, elvégre nem lehet tagadni, amit Felix mond. Megütközik aztán, háromszor
- De...azt hittem a férfiak csak max. kétszer tudnak egymás után...
Mennyi képessége lehet még ennek a fickónak? Be kellene csuknia a száját, még a végén belerepül a dákója. Stanről próbálja meggyőzni, de gyenge hozzá.
- De fizikailag talán életben tudna tartani...
Teszi hozzá halkan, elhanyagolhatóan. Megborzong, hogy ez az ember az ő mocskos testnedveit mosná ki kézzel az ágyneműjéből?
- Hogyne hogyne érne! Különben már rég kidobtad volna őket és...egyébként is saját munka
Az mindig nagyon sokat ér. Szóval tépelődik elfogadhatja-e.
- Ó, az ifjú Eric egy szelete. Biztos?
De már tépi is. Egyébként vörös, reszkető kézzel, meghatottan veszi át.
- Köszönöm, ez nagyon szép gesztus, mintha...már nem gyűlölnél annyira és jelképesen osztoznál velem a régmúlt Eric egy szeletén. Meg fogom őrizni örökké
Már tűnődik is hová teszi, de akaratlanul is még a saját, otthoni szobájára gondol.
- Tényleg? Biztosan mosolyogna...
Megint meggyűri az ingét. Nem biztos, hogy mosolyogni fog miután beszélt vele.
- Ahhh...nem tudom bírnék-e aludni és nem vagyok jól...csak a gondja lenne velem
Ez igaz és érzi is, hogy elég meleg lett szó szerint ettől az egész Felix rémálomtól.
- Tényleg nem vagy
Ismeri el fájdalmas félmosollyal. Bár most már kedvesebb, talán haldoklik. Ő arra tippel van vagy 42 fok láza.
- Mondtam, hogy nem vagyok jól...vagy csak gondoltam? Mármint...meztelenül vagy lehet ruhában is? Nem szeretnék levetkőzni előtted...de a vizes lepedő fájhat. Nagyon nehezeket kérdezel... és ha simán bevennék még lázcsillapítót? Erichez...
Álmodozó lesz a hangja, megszorítja a takaró szélét.
- Ugye nem fogok meghalni? Ilyenkor mindig attól félek...
Behunyja a szemét.
- Igen, lángol és a levegő is nehéz...mintha bedugtak volna valami kályhába. Lehet, hogy az ittlétem a pokollal fogom társítani ne haragudj... De megígéred, hogy ha levetkőzök, hogy nem...nem csinálsz semmit? Végülis tényleg eléggé rosszul vagyok...nem tudok védekezni.
Nem mintha egyébként akkora harcos lenne, de most konkrétan ahhoz sem érez elég erőt, hogy elhúzódjon, vagy levetkőzzön, ha már itt tartunk. Csak kapkodja a levegőt lázasan pihegve, mintha kihúzták volna alóla a talajt._________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 27 2017, 23:48

Ráhagyom mire is gondol, fut előlem mint macska a víztől, pedig nem csinálok semmit. Ha csinálnék, nem lenne menekvés.
-Van amit nem. Van amikor semmit sem érsz puszta noszogatással. Ah, igen, de ha egy életre megtanulna valamit beljebb lennénk és nem követné el a hibáit újra és újra és ú-j-r-a. És ne légy naiv, hiába mondod Neki ejnye, attól még legközelebb sem marad itt.
Én már csak tudom, hányszor hagyott már faképnél mert a szülei hívták...
-Hmpf!
Fintorodom el, mert ez nem tetszik. Jogos a felvetés, ha Ő nem szidhatja én sem, vagy akkor szidhatja Ő is.
-Jó, akkor szidhatod.
Igen, ezt az opciót választom.
-Ha rám hallgatsz mindig úgy csináld. És lehetsz úgy is szigorú Vele, hogy nem szidod.
Jegyzem meg mellesleg. Aztán hasonlítom a szüleivel való kapcsolatát a laktóz érzékenységéhez Ericnek, szerinte is találó.
-Szerinted nem próbálta? Már rengetegszer elmondta hogy meleg, hát látták ahogy dugunk! Azt sem lehet mondani, nem tudják. Tudod, szerintük ez választás kérdése, lehet mormonok... ki tudja? Ohm, mennyi ideje vagytok együtt? Pár hete? Lehet Neked nincs sok mesélni valód cukorfalat, de Neki azért van bőven, lehet nem épp ezekkel kezdené... Vagy türelmetlen lennél?
Védem azért Eric seggét, mert én is lassan nyíltam meg Reevennek. Van amihez idő kell.
Később már vigyorgok Sam anyján.

-Muffinok! Ovónéni! Ohohoho, fogadjunk szereti a kikötözős szexet! Legalább is szeretné, de az apád biztos prűd hozzá, milyen kár...
Kegyetlenül vigyorgok, egy igazi kispolgári háziasszonyt megrontani nem kihívás, de Sam anyjában örömöm lelném!
-Én biztos vagyok benne, hogy a bátyád is csak ennyit akart, kivéve ha homofób, mert akkor vannak más gondok is.
Nehéz egy buzifélő agyába látni, még nekem is. De a háromszoros orgazmus kiakasztja, felnevetek.
-Nem szexeltél még hosszan, elnyújtva. Vagy futószalagon, de utóbbi Tőled messze áll, szerinted amikor fiatal voltam volt időm pihenni mikor dolgoztam? Idő volt mire megtanultam elnyújtani az orgazmus beálltát, abbahagyni meg nem lehet. Akkor meg bizony el kell menni, ha igényli az ügyfél, márpedig sokan igénylik, akkor érzik, hogy jók voltak Ők is az ágyban.
Vállon veregetem, ez szakmai "ártalom".
-Fizikailag én is...
Mondom aztán dacosan, nem olyan könnyű elpatkolni, mint hiszi. Inkább mutogatom a képeket.
-Azért mondtam hogy nekem érték, másnak nem. Pénzt ebből nem csinálok. És a többsége rossz, hibás.
Teszem hozzá, korai munkásság, egyik sem mestermunka.
-Persze!
Mást nem is mondok, kitépem óvatosan és adom is Neki az egyik rajzot.
-Ne légy szentimentális! Akkor dobod ki amikor akarod. Már a Tied, ha akarod használhatod WC papír helyett is. És nem csak jelképesen osztozkodom Veled. Ha akarod Ericet, a Tied, ahogy eddig is. Nem fogod megcsalni és kihasználni, már látom, még engem sem tudsz, pedig megtehetted volna, más megtette volna.
Nézek rá, mert volt rá példa, igaz, az nem volt ennyire komoly, csak felszedte Eric a srácot a bárnál, aztán mikor odamentem, Ericet el is felejtette. Megesik...
-Ha ott lennél biztosan. Mert hát ehhez a képhez kellenél, mondani sem kell.
Különben nem lenne az igazi, hiába erős Eric fantáziája, így egyszerűbb lenne elkapni hűen a mosolyát amit Sammy lát.
-És? Megérdemli. Egye meg amit főzött! Hovatovább, a fáradtságtól aludnál, Ő is.
Legyintem le, ne okoskodjon.
-Nem is kívántam soha az lenni...
Forgatok szemet a megnyugtató figuraságomra, inkább mérem a lázát, de attól sem lesz jobb. Sőt...
-Már látom miért nem, ezért mondtam, le kell hűteni Téged! Ha összevizezzük a ruhád akkor is le kell venned, nem maradhatnál benne. De könyörgöm Sam, több faszt fogtam már mint kilincset, szerinted mi újat mutathatnál nekem amit még nem láttam? Meg gondolod érdekel ha meztelen vagy? Nekem izgatóbb tud lenni egy jó ruházatban valaki, a meztelenség nekem alap. Nem csak mert kurva vagyok, hanem mert festő is. A gyógyszer nem fogja levinni. De ha lejjebb ment a lázad, hívok taxit.
Ígérem Neki jobb híján.
-Nem hagyom hogy meghalj, akkor hogyan menjek az agyadra? De komolyan Sam, itt maradok Veled, nem hagylak egyedül, nem lesz baj.
Sóhajtom.
-Majd elmúlik ha egészségesen megnézed Reeven képeit, van vizes téma is, nagyon szépek. A pokol biztos nem ilyen igéző mint az Ő képei.
Aztán összepréselem a szám, komolyságot erőltetek magamra, jobban mint eddig bármikor.
-Nem lenne semmi kihívás benne, ha most akarnálak, lásd be, nekem kell, hogy legyen ellenállás, különben nem érezném, hogy én győztem. Nem az a típus vagyok, akinek kihívás nélkül kell bármi is, hiszen az unalmas. Emiatt elhiheted, attól hogy látlak meztelen, nem foglak megkívánni, főleg mert úszol az izzadtságban és fel sem fognád mit csinálok, ez nem szexi. Ígérem csak megfürdetlek, hogy haza tudjalak vinni és jobban legyél. Majd máskor elcsábítalak, ha akarod, de most nincs kedvem. Gyere Te nyári szellő...
Kreálok Neki új nevet. Mivel nem igen tud ellenkezni kihasználom a rutinom és gyorsan kibújtatom a pólóból és a nadrágjait is egyszerre húzom le, egy kézzel is menne, de kettővel pláne. Aztán felpakolom a karjait a nyakamba, mondom próbáljon meg kapaszkodni ahogy bír, én meg átkarolom a mellkasánál és a térdhajlata alatt felemelem. Muszáj alaposan magamra vonnom, mert nem olyan madársúlyú mint Reeven.
-Hú de forró vagy...
Lehelem, na most edzés alá vett, de szerencsére nincs messze a fürdő, addig el bírom cipelni ha nem is villámgyorsan, ahogy a vetkőztetés ment technikára. Finoman beleteszem a kádba, féltérdre ereszkedem és megengedem a meleg vizet, eldugaszolom a lefolyót. Kéz meleg a víz, remélem az jó lesz. Aztán mindig valamivel hidegebbet állítok be. De el kellene terelnem a figyelmét.
-Te ilyen romantikus alkat vagy ugye? Szereted a zenét? Mondjuk ha énekelnek? Esetleg nem így nyugtatott meg anyád ha sírtál? Énekeljek Neked? Lekötne?
Faggatom míg óvatosan kenem el a vizet a lábain és a hasán, de elnagyolom a mozdulatokat, valóban nincs mögötte szexuális tartalom csak puszta mozdulatsor, hogy jobban fogadja az egyre jobban lehűlő vizet. Mondjuk meg kell hagyjam, nagyon is jó teste van, más esetben már rámozdultam volna, nem is kérdés, pont az esetem, de jobban meg vagyok ijedve annál, hogy most bármi ilyesmi lekössön. Ha engedi az arcát is lemosom, de a haját próbálom szárazon tartani. Ha kell a hóna alatt átkarolom és tartom, vagy a hátára fektetem a karom és tartom a fejét, nem tudom mennyire bírja tartani magát. Mivel rajtam már előtte sem volt felső, nem baj ha vizes leszek.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 30 2017, 22:17

Értetlenül néz Felixre, kissé lemondóan.
- Akkor mit tehetünk? Akkor ezt magában kell eldöntenie, megemésztenie
Eric és a szülei, vajon az sem fogja befolyásolni kicsit sem, ami ma vele történik, mert ő a szüleihez szalad? Ilyen sok időre...egyedül hagyva Vele
- Jó, nem fogom szidni...amúgysem szívesen aggatok jelzőket az emberekre. Főleg vele nem tenném...de azért el kell mondanom mit gondolok, másképp nekem nem menne
Nem bírná eljátszani, hogy minden rendben van.
Felix mindig képes elérni, hogy lemerevedjen, kiverje a hideg veríték. Látták Őket Dugni! És az ilyen pillanatok és elképzelt jelenetek mélyen beleégnek a tudatalattijába. Nehézkesen nyeldekel néhányat, azután bólint.
Elvörösödik aztán, hogy neki nincs sok mesélni valója. Érdektelen lenne? Behúzza a nyakát és a föld alá kívánkozik.
- Nem...nem erről van szó
Mondja kavargó fejjel, vagy inkább csak piszmogja.
Eltátja aztán a száját és kifejezetten magas hangon szólal meg
- Az anyám, te jó ég! Az anyámról beszélsz!
A körülmények ellenére szinte rárivall. Aztán képes - igen képes rá és bekönnyezik a szeme ettől. Mert ő most úgy érzi bántják a mamáját. Még az imádott anyukáját is, aki nem tehet semmiről. Ez neki annyira fáj, annyira lázas és tele van a töke, hogy elkámpicsorodik
- Olyan gonosz vagy!
Kajak elsírja magát a kis köcsög //muszáj volt így fogalmazni, tudom, hogy nem illik Sammyhez XD//
- Csak egy kicsit...
Hüppögi Quentinre.
- Ühüm, jól van. Hülye vagyok, hogy megkérdeztem
De tényleg neki mi tapasztalata van? Max. Eric megtanítaná, átadná a tudást, ami mint kiderült Felixtől van. Látták őket dugni, konkrét. Nem száll vele vitába, hogy fizikailag életben akarná tartani, mert ő nem biztos benne, hogy tényleg akarja. De hülye lenne ezt hangosan is kimondani.
- Nekem...nem tűnik hibásnak, köszönöm
Milyen metaforikus, hogy Eric szeretőjétől kapja azt, ami örökké megőrzi őt.
- Szeretnék emlékezni rá, mindig és ennél jobb, fájdalmasabb üzenet sosem lesz
De igen, ő a szentimentalizmus illusztrációja a fogalmak nagy szótárában.
- Nem...nem igazán szeretnék ilyen dolgokat. Szóval egyelőre véglegesen elismerted
Foglalja össze, ennyit elért. Igaz, hogy kisebb idegösszeomlásába került.
- Hm...idilli pillanat lenne
Mert az azt jelentené, hogy ő is megbékélt Felixszel, ami nehéz lesz, még ha Erickel ki is békülnek és megeszi, amit főzött...muszáj lesz neki. Sejti, hogy Felix nem akar az lenni, ő egy egészen különleges fogalom.
- Hát...minden test új. Ohm...értem. Akkor hívj, jó, legyen
Sóhajtja, talán mert nagyon rosszul van. Elmosolyodik, ahogy felpillant rá. Felix jó abban, hogy az agyára menjen.
- Szerintem te vagy a Sorsom azon személye, aki a leginkább ki tud akasztani. Sajnos nem láttam, teljesen más képek lebegtek a szemem előtt, amikor néztem. Pedig annyira vártam, fotók, festmények
Sóhajt, mintha nem is ebben az életben lett volna.
- Igen...igazad van. Én nem...nem szeretném, nem azért mondtam
Nyögi, de Felix már viszi is, csak homályosan fogja fel a nyári szellőt. Nem érti, olyan forró most, bárcsak tényleg jönne egy szellő. De hamarosan megkapja a hűvös vizet és az először jól esik neki. Homályosan regisztrálja a levetkőztetését, aztán belekapaszkodik Felixbe, noha nehéz lehet hagyja magát cipelni.
- Igen...az lehetek
Ez a jelző már minden irányból ráragad.
- Azt hiszem... Szeretem a zongorajátékot. Énekelni? Nem tudom elképzelni, hogy te énekelj nekem... Akkor biztosan azt hinném, hogy átléptem valami különös dimenzióba.
Felix, aki nemrég az anyja szexualitásával hülyéskedett...
- Anyu...énekelt is, mesét mondott, gyerekdalokat...Anyu mindig vigyázott rám
Pityeredik el, ahogy összehúzódik a hideg víztől. Haza akar menni most nagyon. De az anyja kiakadna, ha ilyen állapotban látná és biztosan elvesztené még egy támogatóját.
Felix aztán kenegeti, elkezd fázni, eleve reszketett, most elég látványosan teszi. Mikor elfekteti görcsösen kapaszkodik a kád szélében
- Ez...bizarr szituáció. Mintha megkeresztelnél, vagy baba lennék... Amúgy sokáig kell még itt maradnom? Lesz hidegebb is?
Kérdezi, mert fel kell készülnie lelkileg. És ő még azt hitte az volt élete legrosszabb napja, amikor Q balesetet szenvedett. De hogy ezt megélje...hogy ezt valaki kitalálja neki, ahhoz tényleg fantázia kell.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 30 2017, 23:27

-Attól hogy nem bírtam olyan érvet felhozni, ami meggyőzte nem jelenti, hogy Te sem tudsz ilyet. Mint mondtam, mások vagyunk, ez előny is lehet nem csak hátrány.
De komolyan, biztos vagyok benne, hogy teljesen másképp közelítjük meg a dolgokat.
-Ha nem mondanád el, akkor seggbe is rúgnálak, milyen kapcsolat az ahol nem lehetsz őszinte? Mert Eric szereti az őszinteséget, jobban értékeli mint hiszed. Ő sokszor nem elég merész teljesen az lenni, szépít, de kiszedhető belőle mit gondol igazán őszintén, csak nyúzni kell kicsit.
Árulom el Neki, mert Eric konfliktus kerülő általában. Ezért is volt kínos, mikor láttak minket a szülei dugni, de azon a tényen nem változtatott, hogy a szülei hülyék, mert mai napig hajtogatják, Eric megjátssza magát. Látom, hogy ez sokkolja Samet, de könyörgöm, mit hitt? Sosem szexeltünk? Főleg fiatalon?
-Na akkor meg... vannak dolgok, amiknek kell idő, hogy elmondja az ember. Én azért mondom el ezeket, hogy lásd Ericet sok szar dolog érte, de nem fog sokáig beszélni róla, mert szerintem még mindig nem emésztette meg őket. De szerintem jogod van tudni, legalább pár alap dolgot, hogy mire érzékeny, mi nehéz téma Neki. Mert persze azzal is segítek, ha elmondom, hogy a jazz zenéért rajong, hogy imád jógázni, hogy ilyen egészséges élet buzi is, hogy szeret barkácsolni és imádja a készített ajándékokat, de ezzel csak felületesen ismered meg jobban. Együtt fogsz élni vele, ezeket is tudnod kéne, mert nem egyszerű az élete, hiába próbálja Neked szebben becsomagolni, hogy ne hagyd el.
Mert ha elhagyja, nem ezért fogja meglátásom szerint. De az anyja miatt teljesen kiakad, fel kell nevetnem mert ez marha jó!
-Igen, szeretem a szőkéket, Ő is az nem? Grr!
Röhögök megint, látszik szórakozom, bár ki tudja, izgalmas lenne elcsábítani Mrs. Collinsot! De csak sóhajtok, látszik a fején, hogy ez felért azzal, mintha azt mondtam volna a qva anyád.
-Csak szórakozom, szerintem jól kijönnék anyáddal és nem azért mert qva vagyok. Szeretem a gyerekeket, bár sütni nem tudok. Én mindig odaégetem a kibaszott süteményeket.
Nézek rá bocsánatkérően, bár a mosoly ott játszik az ajkaimon mint valami huncut kobold, nem tehetek róla, olyan jól szórakozom.
-Amúgy sokan nem kedvelnek amíg meg nem szoknak, tudom.
Rossz májú vagyok, de ez alap, ha valaki úgy nő fel mint én. Muszáj fonákjáról néznem ezt a szar világot.
-Ah, elég az. Hm... Quentin a bátyád, ugye?
Most kezd összeállni, hogy ismerős a Collins név, meg hogy miért ismerős Sam arca... hát én ismerem a bátyját! Eric is mesélt róla, de akkor nem tűnt fel, ám így hogy látom Sammyt igen. Persze ezt nem kötöm az orrára.
-Nekem bók, ha nem csak a kurvát látod bennem, általában képtelenek elvonatkoztatni.
De tényleg, az hogy ennyire alap szexuális dolgot nem néz ki belőlem inkább annak tudható be, hogy elfelejtette, miből és kerestem a kenyérre valót.
-Mert ez egész jóra sikerült, de az árnyékolás nem az igazi és a lepedő sem... meg ott a könyöke...
Mutogatom a képet amit Neki adok, de ciccenve abba is hagyom, minél tovább nézem annál több a hiba.
-Milyen fájdalmas üzenetre gondolsz? Szerintem jobb, hogy most ismerted meg, sokkal életképesebb manapság.
Hirtelen nem értem mire érti ezt, ez csak egy kép, nem hordoz szerintem túl sok üzenetet azon túl, hogy Ericnek hülyén állt a göndör haj és vékony volt.
-El.
Nem volt könnyű menet, de látom már, hogy túl romantikus ehhez. Persze véletlenek mindig vannak, sokat iszik és elcsábul, de alapjáraton szerintem jó fiú kategória.
-Akkor a kép is idilli lenne.
Nem rossz ötlet, Eric is örülne szerintem, közös program, gyakorlok és Sammel is lehet.
-Ez a beszéd!
Minden test új, nem vitatom, de azért nem is annyira különleges egy idő után, maradjunk annyiban.
-Áh, megtisztelő, akkor megpályázok majd egyéb posztokat is, eggyel nem érem be!
Vigyorgok, csóválom a fejem, szeretek valami "leg" lenni az emberek életében, mindegy milyen értelemben.
-Majd megnézed Eric-kel ha jobban leszel, odaadom majd a kulcsot, kétlem hogy Reeven bánná...
Ha mégis, akkor beengedem őket és eljövök, 10 percre van a lakásunk.
-Tudom...
Nyögöm mikor felemelem, kétlem, hogy el bírna lazulni, ha csábítani próbálnám. Inkább átviszem a fürdőbe és engedek Neki vizet, de szerintem le kéne kötni, hogy ne agyaljon és ne aludjon el.
-Hmpf, zongorában béna vagyok és most nincs is hirtelen itt. Miért, azt hiszed hamis lennék?
Aztán csak elnevetem magam, másik dimenzió, ez tetszik.
-Igaz, óvónő, nem csoda akkor. Az enyém is énekelt, bár nem gyerekdalokat. De várj... ühm... valami romantikusabb kéne Neked...
Agyalok, már megint sír, törlöm az arcát, néha tornáztatom a kezem, mert egyre hidegebb a víz, nekem nem langyos lesz, hanem hideg ugye. Közben tartom, de elmerítem ha hagyja, le kell hűteni.
-Ah, hmpf, én soha, ateista vagyok, a gyerekem se lesz, maximum ha valamiért akarja azt a kibaszott szertartást. Már nem olyan sokáig, de igen, lesz még hidegebb. Aztán befekszel az ágyba és jobb lesz, majd felmelegítelek, a takaró elég vastag, nem fogsz így remegni. Áh! Tudom már!
Jut eszembe az egyik szám, ami jazzesebb vagy szvingesebb vagy tudom is én hirtelen milyen, de romantikus és lassú, talán leköti, míg tekerem a csapot Neki. Elég ideig éneklem, hogy a végén teljesen hideg legyen a víz, mikor feljebb ül, akkor a homlokom megint az övéhez érintem, nem zavar ha énekelek, de érzem, hogy lejjebb ment a láza, ez jó hír, így már nem lesz baj szerintem.
zene

-Jól van, gyere, megtöröllek. Kapaszkodj...
Mondom míg mutatom hogy elengedem, elrántok egy törölközőt a tartóról és ahogy felsegítem köré kanyarítom. Aztán ha kilépett leültetem óvatosan a kád szélére, egy másik törölközővel elkezdem áttörölni, finoman dörzsölni. Mutatom neki hogy ahol nem akarja én töröljem oldja meg, egyéb iránt én fogom dudorászva az előbbi dallamot, nekem mindegy hol törlöm, elég egy kézzel ölelnem ahogy Neki is engem. Ha megvagyunk, akkor elvileg már be tudom támogatni és behajtom az ágyba, mert szerintem most fog igazán remegni, hogy kihűlt. Ami talán meglepi, hogy megyek utána, hogy magamhoz öleljem ahogy oldalt elfekszem szorosan mellette, vonom rá a takarót, állig betakarva.
-Nyugi, csak gyorsítok azon, hogy jobban legyél, a testmeleg ilyenkor a legjobb, a takaró alatt fáznál még pár percig.
Magyarázom, hogy ne térjen ki a hitéből, bár ahogy magamon érzem a kimondottan hideg testét én is vacogni kezdek, huh... ez nekem sem egy leányálom.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Csüt. Jún. 01 2017, 17:11

- Nem tudom meggyőzi-e majd, de mondok neki.
Piszmogja bólintva. Nagyon mások, rettenetesen mások...
Elhúzódik, hogy seggbe rúgná és nem kételkedik, noha nem Felix miatt akar őszinte lenni, hanem saját maga miatt. Az lesz.
- Ha őszinte lett volna elmond téged...nem tudom meddig akarta, hogy nyúzzam. Sokat kérdeztem rólad...de sosem mondta mennyit jelentesz.
Préseli össze ajkait előre meredve. Nem tud túllépni ezen. Úgy érzi nem kölcsönös, ő mindig őszinte volt, semmit nem hallgatott el, akkor is, ha ez azzal fenyegetett Eric elhagyja. De ezt nem kapta vissza. Mert Felix és a szülei a legfontosabb tényezők, már látja.
- De pont azért kellett volna elmondania, hogy segítsek. Én is kockáztattam,amikor beszéltem én is...azt kockáztattam,hogy szakít velem, mégis arra gondoltam felesleges elhallgatnom, mert el kell fogadnia, ha együtt akar lenni velem. Azt tudtam, hogy szeret jógázni
De barkácsolni? Mintha mondta volna, de nem mutatott soha saját készítésű dolgokat például, ezt is kevésnek érzi és egyre inkább szorítja torkát a keserűség milyen keveset adott magából Eric.
- Talán nem szeret...azért nem mondja
Neki ez lenne a kézenfekvő. Beképzelte. Nyilván...hiszen itt van Felix, akivel nem versenyezhet.
- Akkor ő sem tud rólam semmit, ő sem ismer, különben tudná, hogy nem azért hagynám el.
De az, hogy hallgat már más kérdés. Az anyja szőke, biccent, megtörli a szemét, de még ígyis könnyes, amikor rápillant.
- Hagyd békén az anyukámat
Szól rá remegő ajkakkal. Jobb, ha hallgat. Szinte megfogalmazhatatlan neki minek látja Felixet. Megszokni nem lehet, ebben biztos...ezt soha.
-Túl erős vagy
Nyögi. Természetfeletti ereje van.
- Igen
Q a bátyja.
- Nem azt látom...azt el tudom képzelni, hogy szexelsz...akárkivel, mindenkivel, de ezekben az álmokban rólad sosem adnak pénzt, mert te ennél jobb vagy.
Dehát már nem is kurva, miről is beszélnek? Ő nem látja a hibákat hiába mutogatja Felix
- Hogy te adtad őt nekem a rajzodon. Eric múltjának azt a darabját, amit ő nem osztott meg velem. Nekem ez fájdalmas
Össze is szorítja öklét az ingén. Sóhajt, hogy elhiszi és egy pillanatra beleéli magát az idilli képbe, de az csak egy pillanat. Nem fog megvalósulni, nem hisz most benne.
- Jajjj - néz fájdalmasan - Te annyi mindent pályázhatnál...
Csak sóhajt, hogy Erickel megnézné a képeket. Ezt sem tudja most elképzelni.

A víz kicsit magához téríti, bár azt érzi, hogy nagyon beteg.
- Nem...csak énekelve vigasztalgatsz...ez nekem elég abszurd
Nem is hiszi, hogy Felix énekelni fog. Hideg a víz és amíg Felix gondolkodik ő szenved, rázza a remegés, ajkai is reszketnek, mint a pokol tényleg olyan, vagy egy groteszk föláldozás.. Valahogy sejtette, hogy ateista, ő sem templomjáró, de ez akkor is a keresztelésre emlékezteti.
- Ez...nagyon rossz hír.
Ennél cikibb pillanata nem volt még. A jógaterem vetekszik vele, de meg sem közelíti
- Fel...Fe...Felix - reszketi - Már nagyon rossz, kiszállhatok?
Most már azért pityereg mert nem bírja már. Viszont, amikor elkezd énekelni, valóban annyira megdöbben, hogy kizökken önnön szenvedéséből és csak néz rá álmélkodva. Mert ez a pillanat keveredik valami mással is. Felix a borzasztó, a felkavaró, de nem csak negatív értelemben. Tudja, hogy ha nem lenne beteg, akkor most állna a farka. Főleg, amikor hozzáér a homlokához, gonosz kis áramütések cikáznak át rajta és csúfolják. Vörösen és elnylít ajkakkal piheg
- Értem...már miért szeretett beléd
Nyögi, lehet, hogy Felix meg se hallja. Igyekszik elbújtatni magát a törölközőben, belesüppedni, hagyja, hogy a férfi törölje. Fel akar öltözni már...zavarban van. Nem akar túl jól lenni. Mutogat, mérhetetlen zavarba hozva őt ezzel és hevesen töröli magát, ahhoz képest fürgén, amilyen beteg.

Bekerül aztán az ágyba és valóban nagyon rossz lesz, reszket. Kábán nyúl Felix felé, amikor látja közeledni
- A ruháim...és megígérted a taxit
De mondata nyögésbe fullad. Elnyílt szájjal mered rá, csak a teste reszket ő kimarad pár percre. Csak azért... dehát miért vállal érte áldozatot? Látja, hogy remeg ő is, megpróbál elhúzódni.
- Köszönöm...
Az arca még mindig nagyon vörös, de már nem csak a láztól. Ha ez így folytatódik...a teste is reagálni fog. Menekül az ágy másik végébe.
- Már jobb...megkeresem a ruháim
Lehet kiesik csupasz seggel annyira meg van zavarodva.
_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Csüt. Jún. 01 2017, 18:45

-Miért, nem mondta hogy 10 éve ismerjük egymást és a legjobb barátja vagyok? A többi már történelem...
Mondjuk én már az elején elmondtam Reevennek, hogy van Eric és Seth, ha Mira már nem is volt. De én én vagyok, Eric meg Eric. Lehet már tényleg túllépett rajtam, nem lenne hátrány.
-Ebből látszik, hogy Te bátrabb és érettebb vagy Sam. Ő annyi negatív visszajelzést zsebelt már be az évek alatt, hogy nem hogy tüzet gyújtani nem mer, nehogy megégesse magát, hanem egy vödör vízzel rohangál... Na meg ahogy elnézem Te jó családból való vagy, semmi deficites rokon vagy barát, Ő meg fel tud mutatni egy fennhéjázó csőlátású szülőpárt, egy kurvát és egy depressziós adrenalin függőt... ahm, nos.
Csippentem meg az arcát, mert Eric soha nem mondaná ki hangosan, de ezeket a tényezőket szégyelli, hiába vagyunk értékesebbek mint sokan gondolnák, főleg Ericnek.
-Azért nem mondja, mert szeret. Tökéletesebbnek akar látszani mint amilyen, hogy viszonozd az imádatát. Szerencsétlen nem tudja, hogy az igazi szerelem az elfogadásból jön, amihez teljes őszinteség szükségeltetik. Te ezt érted, ahogy Reeven és én is értjük, de Őt még senki sem szerette igazán, szerelemmel, hogy megértse. Vagy ha mégis megtették, mintha említett volna valami gimis srácot, a végén mégis dobta az egész meleg létet Eric-kel együtt. Bár lehet, ha mögötted is ennyi szakítás lenne, Te is más lennél, nem tudom, de mivel tiszta lappal indulsz mint jó tanács mondom: aki nem fogad el Téged úgy ahogy vagy, minden szarsággal és faszsággal együtt, nem is szeret igazán. És ez mindenkire értendő.
Hátha nála még ér valamit ez a tanács, Ericnél már elkéstem vele, hiába volt fiatalabb.
-Igen, erről beszéltem, Ő sem ismer Téged eléggé.
Igazat adok Samnek, Eric nem jó emberismerő, csak egy szentimentális bolond. Mindig is ez volt a veszte.
-A fiatal nők az eseteim, békén hagyom.
Adom meg magam, még a kezem is felemelem, tessék.
-Erős? Nem mondanám, nincs valami nagy bicepszem!
Feszítek be neki, de somolygásom elárulja tudom mire érti és élvezem.
-Ahm, oh, igen? Ez hízelgő! Amúgy kétlem jól képzeled el hogyan szexelek, így csak annyit mondok, képzeld kétszer olyan jóra és akkor megközelíted!
Kacsintok rá, de vigyorom elárul, nagyon tetszett a bókja, doromboló hanggal válaszoltam.
-Áh... az az időszak volt fájdalmas, nem az hogy nem akar rá emlékezni. Arra az időre még én sem akarok, nekem sem a legkellemesebb volt, hiába voltam fiatalságom tavaszán vele együtt.
Enyhe fintor fut át az arcomon, de elillan, inkább az idillre próbálnék koncenrtálni, de nálam ezek amúgy is tiszavirág életűek.
-Reméltem is!
Nevetek, hogy sok a megpályázandó hely számomra, ez imponál.

-Nem láttál Te még abszurd dolgot és nem is ismersz engem, akkor nem lenne fura. Igaz, ritkán énekelek, Reeven nem régen hallott először...
Mosolygok, mert azt az első reakciót nem felejtem a kis köcsögjének. Jöhetne már haza.
-Még egy kicsit bírd ki...
Biztatom aztán később, mert nagyon remeg és reszket, de még nem az igazi, még lejjebb kell vinni a lázát. Ezért is akarom elterelni a figyelmét az énekléssel, ami számomra is pozitív, hogy sikerül. Annyira meglepem, hogy szenvedni is elfelejt a kis ázott verebem, tudom tenni a dolgom. Mikor már úgy látom elég ideje hűtöttem ellenőrzöm a lázát is a saját (anyától tanult) módszeremmel és megnyugodva konstatálom míg az utolsó taktusokat énekelem, hogy jó lesz így már. Mikor aztán megszólal először csak pislogok mire értheti, de könnyed mosolyba csap át ez az állapot. Megcsóválom a fejem, ezt meg sem hallottam alapon és segítek Neki kiszállni és törölközni is. Persze mikor mutatom, hogy ha nem akarja hogy nyúlkáljak intézkedjen hirtelen nagyon élénk lesz, ez vigyort csal ki belőlem, tetszik hogy szemérmes.

-Ha már nem egy darab jég leszel, meg úgy reszketsz, fel sem bírnám rád adni, így nedves bőrre pláne...
Magyarázom míg bemászok, hogy türelem, szedje össze magát és akkor kap ruhát és taxit.
-Áh... hagyd. Szar lázasnak lenni, én utálok.
Mondom vacogva, de érzem menne, jobban átölelem, húzom vissza.
-Mindjárt, de majd én, maradj a takaró alatt még egy kicsit. Mondtam nem csinálok semmit... ne rettegjél már.
Dörzsölöm a mellkasát, ha hagyja, meg a vállait, az ajkamba harapok, hogy ne lássa remeg a szám a vacogástól. Aztán ha szót fogadott akkor valóban kimászok 1-2 perc múlva, megkeresem a ruháit és visszaülök mellé segíteni felöltözni. Ha esetleg nem fogadott szót, akkor elégedetlenségemnek hangot adok, hogy ne legyen már gyerek és úgy pakolom vissza az ágyba és öltöztetem, bár akkor némileg türelmetlenül. Ha jó fiú, akkor egészen gyengéd vagyok vele és türelmes, betakarom és bedugom újra a szájába a lázmérőt.
Minden esetre ha úgy ítélem meg, szállítható, akkor előkotrom zsebemből a mobilom és megpróbálom hívni Ericet, aki persze baszik felvenni. Ezért írok sms-t, hogy haza méltóztasson menni, mert Sammy a halálán van a láztól. Igen, ezt így, essen csak kétségbe a senkiházija! Ha Sam kíváncsiskodna megmutatom az SMS-t, nem titok, amúgy meg csak elküldöm és felhívom a szokott taxis cégemet és kérek egy kocsit.

-10 perc és itt lesz. Hazamegyek Veled, aztán ha megjött a bukott lovagod, akkor rá hagyományozlak.
Közlöm a tervet vele, közben a takaró felett dörzsölgetem a testét, most a lábát, hogy költözzön abba is élet, kelleni fog.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Jún. 07 2017, 22:42

- De...
Nyögi félrenézve. Meglepődik viszont mekkora baromságot mond Felix.
- Én Ericnél? Biztos nem... - talán csak félrehallotta. - De ez butaság...ő is tudná, ha beszélnénk erről, ha beszélne erről velem. Magamtól nem tudom kitalálni mi baja, nem látok a fejébe. Hülyeség, ehhez a családunknak semmi köze, sosem vetettem meg ezért. Semmi köze hozzá
Nem a barátaival vagy a családjával akar élni. Az arccsípésre halk nyikkanással és megugrással reagál, mert Fefe minden mozdulattal meglepi. Nagy levegőt vesz és már húzódik is el.
- Szerintem is...
Mondja pironkodva, még a lázrózsáira jön rá ez a pirulás. Elgondolkodik, de annyira nem tudja átérezni, bármennyire is próbálkozik. Nevezzük annak ami: érzelmileg kompromittált.
- Én nem szeretnék egy olyan Erickbe szeretni, aki jobbnak mutatja magát, mint amilyen. Akkor...lehet, hogy nem is őt szeretem, hanem azt a figurát, akit eljátszik? Mert akkor csúnyán becsapott...és magát is. Olyannak akarom megismerni, amilyen és úgy fáj, hogy ez most igaz. Mi van, ha nem is őt ismerem...én sosem titkoltam mennyire selejt vagyok
Nyögedezi, aztán sóhajt. Úgy érzi nagyot fog bukni... Hamar el is sírja magát, most az anyukája miatt. Csak a fejét rázza, amikor Felix közli, hogy a fiatalabb lányok érdekelnék. A bicepszes viccen ejnyéző nyögést hallat. Megint vöröslik, mert tulajdonképpen bevallja, képzeleg, legalábbis tudna. Kétszer olyan jó... Vajon mit tudhat? Furdalja a kíváncsiság, kéjes féregként vájja bele magát az oldalába. Ajkát harapdálja nagy vörösségében és nem mer ránézni. Biztos mosolyog. Le akar maradni róla, nem hagyhatja, hogy megragadja ez a mosoly.
- De a rossz élmények is hozzánk tartoznak és Eric fiatalsága...teljesen a tiéd
Motyogja.

- Sok abszurd dolgot képzeltem már...ez egy pont ilyen szituáció. Ó...
Elhallgat inkább és a csendes szenvedést felváltja a döbbenet és a ringató csodálat, hogy még ebben is jó...
A kád szélén trónolva már bőszen törli magát, még ha ebben az állapotban nem is lenne merev, nem akarja, hogy hozzá érjen.- Szóval...várni kell egy kicsit
Vonja le a következtetést reszketve.
- Hát...én se szeretek, de...figyelj, nem akarom, hogy fázz
Küzd amennyire bír, de sokáig nem képes ellenállni, elpilled Felix karjaiban és van egy pillanat amikor nem tudja csak a hidegtől remeg-e. Csak érzi, ha magánál lenne, ha teljesen uralhatná a helyzetet azonnal el kellene löknie magát tőle.
- Oké
Nyüsszenti és inkább behunyja szédülő szemét. Mire észbe kap már a ruhái után nyúl, bár elkel neki a segítség, a nadrágnál és a zokninál például. A bokszerét viszont egyedül húzza fel. A láza valóban lejjebb megy, már csak 38,5 és megy lejjebb, de a procedúra nagyon kimerítette, ha Felix nincs ott épp összegömbölyödik magának a takarón. Az sms szövegére nem figyel, csak laposakat pislog, aztán megemeli kicsit a fejét, mert azt hiszi itt van már a taxi.
- Köszönöm szépen...ha az ember rosszul lesz a közeledben kedves vagy...
Most is dörzsölgeti meg minden, bár ő arra a tíz percre behunyja a szemét és elszenderedik. Kómásan követi aztán Felixet, kicsit tántorog és nagyokat lélegzik, de baj nélkül eljut a kocsiig és be is mászik. Ha Felix mellé ül (márpedig hová máshová ülne) vállára biccenti fejét és vontatottan lélegzik tovább, az egyik kanyarnál nyöszörög, aztán egyenletesebben szuszog. Megintcsak kótyagosan száll ki a kocsiból és követi Felixet, neki nyilván van kulcsa Eric lakásához. Ha beértek csak annyit csinál, hogy kezet mos, leveszi a nadrágját és már mászik is be az ágyba, hogy ott folytathassa a lázas szunyókálást, bár talán nem is lesz sok idő, mire megérkezik Eric és még éppen félálomban lesz.

//zárós féle Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Jún. 07 2017, 23:26

-Hmpf, bizonyos dolgokban de. Már most megmondom.
Nézek félre, hogy nem hallotta rosszul, komolyan gondolom, amit. Sam van amiben érettebb Ericnél és a kapcsolatok kezelésében szerintem Eric vesztene.
-Hmpf, na igen, én is unom már, bár nekem már elég sok mindent elmond, de így sem mindent. Szerintem rengeteg dolog van, amiről még senkinek sem beszélt... több elfojtása lehet, mint Neked nyuszi.
Gondolkodom el, még a homlokom is ráncolom. Például a gyerekkoráról keveset tudok, pedig az meghatározó, de valahogy Ő sem faggatta az enyémet én sem cserébe az övét.
-Számodra nem, de Neki... a családja sznob, ne feledd. Ki tudja mit sulykoltak belé amellett, hogy a melegség megvetendő és káros? Mert tuti tudták, Eric mindig is meleg volt, látványosan meleg, olyan sóvárogva tudta nézni a férfiakat, hogy a csajok is megirigyelték. Tehát ha sikerül megértetned Vele, hogy Neked ez nem számít, beljebb leszel szerintem. Csak ne akard egyik napról a másikra, az úgy sem fog menni. A költözés lehet, de ez nem.
Sóhajtom, én örülnék, ha Sammy megtörné Eric ellenállását. De nevetnem kell, hogy elugrik mint egy béka, mert megcsippentem finoman az arcát, szórakoztató.
-Ugye? Én ezért mondom hülyeség a szerelem, elködösíti az elmét és kiszínez rózsaszínre mindent. Társat kell keresni nem szerelmet... Ahm, nem vagy olyan selejt mint állítod. Tapasztalatlan, ijedős és gyáva vagy, de tudsz bátor, érzelmileg érett és megfontolt lenni. Amúgy el kell keserítselek, Eric nem tudja eljátszani hogy nem idióta, maximum azt nem annyira selejtes, mint amilyen amúgy... Jobban össze van törve mint Te nyuszikám, még így is, hogy összezúztalak. A kérdés akarsz-e magadnak egy olyan férfit, aki sérült... én akartam, de én imádom a kihívásokat, Reeven megér minden fáradtságot. Eric is?
Vonom fel látványosan a vállaim, ez költői kérdés, Neki kell eldöntenie.
Az anyja miatt békén hagyom, bár nem tudom még én sem, hogy a húgát jobban kéne féltenie kukuku...
Aztán hagyom fantáziabirodalomba repülni pár kéjes másodpercre, ahol büntetlen megdughat ha akar. Kár hogy nem látok a fejébe, nagyon érdekelne miféle pornó megy ott!

-Ühm, nem mondanám, 18 volt mikor megismertem. Eric fiatalsága... senkié. Ahogy az enyém is, a Tiedé is... főleg mert csak a jelen számít, carpe diem kicsi Napsugár!
Csiklandozom meg finoman az álla alatt.

A fürdést tűri, de csak mert énekelek, azt hiszem. De erősen kétlem, hogy olyan abszurd lenne a helyzet mint állította. Aztán megtörlöm, de nem mindenhol, nem kell félnie. Kicsi nyuszi... mennyire kibaszottul találó név!


-Igen, mert ennyire gyorsan nem melegszel át...
Sóhajtom, fizika egyes.
-Tudod is Te milyen fázni...
Nyögöm, ez semmi, rekedtem már kinn télen a hidegben na az hideg bassza meg, ez... hűsölés. Bár most nem esik annyira jól, szó mi szó. Nekem most nincs eszemben a szex, kivételes pillanatok egyike, de jobban aggódom a csupasz seggéért, mintsem arról fantáziáljak mennyire szűk. De csak átmelegszik és akkor ahogy ígértem öltöztetem, magának elég lassan megy, mire felveszi a pólót ráadom a két zoknit, de nem baj. Írok sms-t is, hívok taxit, mire leérünk ide is ér, azt hiszem. Nem vagyunk valami gyorsak.
-Hmpf... én nem szoktam kedves lenni.
Kérem ki magamnak, rontja a rossz fiús imidzsem, de megsajnálom, szinte alszik végig, mikor nem figyelek. Gondolkodom is, nem-e lenne jobb, ha aludna itt egyet, de annyira menni akart, hogy talán jobb ha hazaviszem, ott jobban tud pihenni mint idegen környezetben, ez tény. Szóval felnoszogatom és kikotrom az egyik kabátom is a szekrényből, ha neki nem lenne és ráadom, úgy támogatom le és be a kocsiba. Mondom a címet, gondolkodni sem kell, hátul hagyom hogy rám dőljön, aludjon. Amikor megjövünk kifizetem a taxit és kitámogatom, a saját kulcsommal nyitom az ajtót. Azon gondolkodom, jobb lesz itt hagyni, ez már nem csak Eric lakása. Igaz, most jól jött, hogy van kulcsom, de ha azt akarom, hogy Sam a sajátjának érezze, akkor nekem kevésbé kellene annak éreznem, nem igaz?
Segítek is neki, mikor mutatja a mosdóba menne, de csak kezet mos, benn meg segítek Neki a nadrágjánál, keresek egy pizsama alsót, ha hagyja ráadom, nem baj ha Ericé, maximum nagy lesz, és? Jobb mint meztelen aludni jelen esetben. Alaposan betakarom, megsimogatom a fejét, arany fürtjeit, olyan így mint valami kimelegedett putto... ez megmosolyogtat. Hozok be neki vizet és beborogatom a homlokát, a kulcsom meg leteszem a konyhaasztalra. Aztán meg várok, kire másra, mint Ericre...

//Zártam, írok kezdőt Smile

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   

Vissza az elejére Go down
 

Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-