Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Mission (im)possible - Jimi-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Hétf. Május 16 2016, 16:45

Megint itthon vagyok, de most csak pár napot. Felix nem olyan régen költözött ehhez a Reeven gyerekhez, szóval úgy döntöttem, megtudok erről a srácról ezt-azt. Hol másutt kéne kezdenem, mint az egyetemmel, ahova jár? Klasszikus kommunikáció, fényképeszet. Kár hogy a fényképész hallgatók nem masinával a nyakukban szaladgálnak, mennyivel egyszerűbb lenne az életem! Tudnám kit is kéne leszólítani, hogy "Hello, ez a srác érdekel...". De így, mondhatni tűt a szénakazalban. No nem teljesen, azt kiderítettem, általában hol vannak ezen diákoknak az órái, így arrafelé lebzselek. Őszintén szólva nem tudom eldönteni, öröm ennyi fiatal fiút látni egy rakáson, vagy eszembe jut, én már mennyi idős vagyok. De nem akarok olyan lenni mint Felix, aki zsörtölődős lesz minden szülinapján, hogy közeleg a tripla X. Inkább a küldetésre koncentrálok, olyan kéne, aki mindennel tisztában van, de senki sem tudja feltétlenül, hogy ez így van. Valami csendes, nyugodt... áhá! Ott ül az ablaknál az én emberem. Sosem volt gondom a lazasággal, előveszem a mosolyomat és barátságosan közelítem meg.
-Szervusz! Zavarhatlak most? Elvileg van még idő a következő óráig. Érdekelne a suli meg a közösség.
Helyet még nem foglalok mellette, mert ha elhajt, állok is tovább, de ha ráér, akkor vele kezdem a mai kis akciómat.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Hétf. Május 16 2016, 17:01

Tűnődve bámulok ki az ablakon, a járókelőket figyelem. A tanárt valószínűleg meg sem hallanám, ha bejönne. A koleszban töltött éjszakák nem biztos, hogy jót tesznek az alvási szokásaimnak. De kizökkentenek az álmodozásból. Megfordulok. Egy 30 körüli fickó áll mellettem olyan lazán, mint aki mindjárt szétesik. Mivel nincs semmi fontos dolgom, válaszolok a kérdésére.
- Jó napot! Vagy... szia! Persze, kérdezz bármit! Jimi Nelson vagyok. Klasszikus kommunikáció, hangmérnök szak.
Talán nem kéne ilyen lazára vennem a dolgot, hiszen egy félév után egyáltalán nem biztos, hogy olyan jól kiigazodom a suliban és környékén, de minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy feleljek a kérdéseire. Ránézek az órámra. Rendben, még van időm. Mivel nem tudom, hogy mit szeretne, addig azt sem tudom, mire nem tudok válaszolni. Nagy levegőt veszek, és készen állok a kérdéseire.
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Hétf. Május 16 2016, 17:10

Kiszúrok egy srácot, olyan tipikus jó gyerek feje van, aki a jegyzeteit is odaadja, hiába lógtad el az órát egész félévben. De nem is csalódok, olyan készséges, hogy meg is lepődöm. A megszólításon nevetek, lehet azt hitte tanár vagyok, uh, nem az én szakmám. Leülök valahova a közelébe, majd vigyorgok. Kész vagyok, mintha felelne.
-Tegeződjünk, simán lehetnénk csoporttársak is. Azaz lehet leszünk is, ki tudja!
Mert ürügy az kell. Az meg hogy a nem létező öcsém jönne elég gyenge, engem érdekel a téma, más kérdés, hogy tudom, sosem bírnám elsajátítani a szakmát.
-De komolyan, úgy csinálsz, mintha jegyre menne! Lazíts! Csak érdekel szerinted milyen ez a szak, meg a többi szakirány, jó fejek-e a többiek, a tanárok, ilyesmi.
Vigyorgok, nem randira hívtam, komolyan. Bár még elhívhatom, egyelőre tényleg a suli érdekel, nincs mitől aggódnia.
-Eric vagyok és nagyon érdekel a fényképészet. Bár a hangmérnök is jól hangzik, az kicsit olyan mint a DJ, nem? Csak Te nem a számokat kevered és mixeled, hanem a számok alatt a hangminőséget, nem?
Teljesen nem vagyok tisztában vele mit tanul, de gondolom ilyesmit.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Kedd Május 17 2016, 16:38

Meglepődök, hogy mennyire érdekli a fényképészet. Lehet, hogy szeretne idejárni? Nem tudom. Úgy veszem észre, ő az a fajta srác, akivel jól el lehet beszélgetni. Meg aztán, ha nem szeretne semmit, valószínűleg a szakmámba sem kérdezett volna bele. Biztosan szeretne valami fontosat kérdezni. Na, de egyelőre nem terhelem, hiszen még mindig nem tudom, pontosan mit akar. Nyilván keres valakit.
- Rendben, tegeződjünk! Ne aggódj, annyira nem veszem komolyan az ilyen beszédeket, csak nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy mit keres itt egy olyan srác, akit még sosem láttam. A szakomról: végül is, lehet mondani, hogy hasonlítok egy DJ-re. Mármint a szakmám. Viszont sokkal komolyabb annál. A DJ-k mögött mindig áll egy hangmérnök, aki a hangerőt, a hangmélységet és a hang úgymond térbeli elhelyezését is kezeli. Azért jelentkeztem erre a szakra, mert nem az érdekel, hogy milyen hang szólal meg, hanem hogy hogyan. Valamilyen koncerttechnikai cégnél szeretnék elhelyezkedni. Azt mondod, téged a fényképészet érdekel? Az is jó szak.
Nagyon szeretek a szakomról beszélni. Azt hiszem, kicsit sokat beszéltem.
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Kedd Május 17 2016, 23:45

-Féltél tanár vagyok mi? Pedig nincs oktató arcszerkezetem, túl széles a mosolyom ahhoz, minden tanár olyan fapofa.
Nevetek, gesztikulálok is közben, hogy voilá, nézze meg, túl széles vigyor, nem tanáros.
-Fogadjunk te kihallod a különbséget a mp3 meg a bakelit között. Állítólag az mp3 alatt egy csomó hangszert meg hangot már nem hallani, de ezt csak az hallja meg, aki vájt fülű, nekem teljesen egyforma.
Remélem még tudja mi az a bakelit lemez, elég fiatalnak tűnik.
-Igen, bár leginkább még csak a hangulatokat tudom elkapni, a pillanatokat, de kezelni a masinát már teljesen más tészta. Mert ott az a rengeteg fajta-féle lencse, a megvilágítás, a szög, ahogy fotózol, egyáltalán nem mindegy és tudod hogy van, magadtól megtanulni ezer év, egy jó tanártól akár pár nap.
Bár engem szerintem taníthatna, képtelen vagyok a lencsét át ugyan azt látni, mint a két szememmel. Nekem kell, hogy közvetítés és zavaró tényezők nélkül lássam, befogadjam. Sosem értettem a fotósok hogyan csinálják.
-És milyen a hangulat itt az egyetemen. Jó fejek a srácok vagy olyan mint a gimiben és mindenkit szívatnak? Elég neves ez a suli, de tudod, a pénz beszél sok helyen, nem az ész, ami lelombozó.
Persze Reeven okos, de a szülei protezsálták be... Mondjuk, ahogy a jegyeit elnéztem, benn marad. Talán ösztöndíjat is kaphatna, ez a srác is olyannak tűnik, mint aki vörös diplomára pályázik. Hah, nekem ez sosem ment.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Szer. Május 18 2016, 16:59

Kormeghatározásban sajnos sosem voltam jó, fogalmam sem volt, hogy először mit higgyek róla. Elég szimpatikus ez az Eric. Hallom, hogy élvezettel beszélget velem, ami jól esik, ezért mosolygósra veszem a stílusomat. Meg aztán, érdekli a szakom, ez örömmel tölt el.
- Hát, igen. Errefelé jönnek-mennek a tanárok. Volt olyan, hogy egyik pillanatban itt volt az egyik, aztán a következő órára egy teljesen másik jött be, pedig ugyanaz tanította volna, mint az előzőt. Aztán közölték velünk, hogy ő már teljesen máshol fog tanítani. Az mp3 és a bakelit között akkor lehet jól meghallani a különbséget, ha mondjuk élőben benyomod egy jó minőségű hangfalon. Ha tudnád, hogy éppen melyik szól, te is észrevennéd a különbséget, csak nem azonnal. Minket arra oktatnak a gyakorlatban, hogy hogyan szűrjük ki a kellemetlen hangokat. Hasonló a fényképészethez: ha egy kép nagyon szemcsés, el kell azon gondolkozni, hogy milyen hibát véthettél el a fotózáskor, milyen fényviszonyok mellett fényképeztél, vagy talán az objektív hibásodott meg. Ha egy felvett hangon lehet hallani a zajt, azt is úgy kell kiszűrni, mint a szemcséket a fotóból.
Apám még gyerekkoromban valamennyire tanított fényképezni is, ő hobbiszinten űzte. Emlékszem, hogy körülbelül hasonlóan magyarázta el, mint én a srácnak.
- Valakit keresel, vagy ide szeretnél járni a fényképészetre?
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Hétf. Május 23 2016, 19:53

-Mert sok a vendégtanár. Biztos olcsóbb megfizetni őket, mint az állandókat.
Fogalmam sincs, sosem mélyedtem el az egyetemek költségvetésének bugyraiban.
-Nah az a másik, a hangfal. Gondolod meghallanám? A bakelit jellegzetes ropogását talán, de amúgy nem hiszem.
Mosolygok, szerintem én nem hallanám ki a különbséget, élőzenében is összefolyik, mennyi hangszer szólhat egyszerre.
-Na meg ha ismered a programot, amivel ki lehet szűrni!
Nevetek, annyiféle és fajta van abból is, mint a képszerkesztőkből, bár a komolyabbakból biztos kevesebb van. Ezt Ő tudja jobban, valószínűleg.
-Is-is. Van pár kedvenc kortárs művészem, aki idejár, meg pár régebbi, aki itt végzett, szóval ebből kiindulva jó lehet az itteni oktatás. Például Callagherről tudom, hogy idejár, vagy Burke. Ismered őket? Nem sokkal idősebbek Nálad. Szeretem a képeiket, mert olyan jól meg tudják ragadni a pillanatot. Érdekes lenne egy suliba vagy akár egy órára járni velük.
Ha már így rákérdezett, akkor mesélek kicsit, bár a Burke lány neve lehet többet mond Neki, mint Reevené, de nem probléma. Ha ismeri őket csak jó, ha nem, akkor sem történt semmi katasztrófa, egyéb dolgokat is megtudhatok Tőle.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Szer. Május 25 2016, 09:28

Hát, igen. A vendégtanárok mindig is nehézséget okoztak nekünk.
- Volt olyan, hogy az egyik vendégtanárnál szóbeliztem, aztán egyszer csak felszívódott az értékelésemmel együtt.
Ha már így a tanároknál tartunk, gondoltam, ezt megemlítem neki.
- Ezért nem használnak már annyian bakelitlemezt. A recsegés miatt. Ha egy számban szünet van, eléggé lehet hallani, az eléggé feltűnő tud lenni. A szűréssel pedig már otthon foglalkoztam valamennyit, bár, ha van egy jó program, az vagy nagyon drága, vagy már kicsit öreg. Az már nem túl jó annak szempontjából, hogy valamelyik formátumot már nem is támogatja.
Amikor meghallom, hogy ide szeretne járni, mert vannak itt ismerősei, felvidulok. Ha én vagyok az első idegen, akivel leállt beszélgetni, akár még barátok is lehetünk.
- Az jó. Tényleg jó az iskola. A sok tanárváltástól eltekintve, nagyon jól fel vannak szerelkezve például stúdiókkal. A gyakorlati órákat ott szokták tartani. Biztos sok jó fényképezőgépjük is van, arról nem nagyon tudok. Burke nevét már hallottam, de nem igazán ismerem. Nincs sok közös órám a többiekkel. Ha ide akarsz járni, valamit csak tudnod kell, engem például az apám oktatott otthon. Mindig jó egy új arc a suliban - mosolygok, éreztetem, hogy élvezem a társaságát.
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Pént. Május 27 2016, 21:17

Meglepődve hallgatom, szórakozott egy egyetem ez, bár mindig hallani "rémtörténeteket".
-De legalább a jegyet bevéste az indexedbe?
Mert ha ott rögzítette a tanár, akkor nagy gond nincs, de ha azt sem, olyan mintha nem is vizsgázott volna, ami nagyobb gond. Kényelmetlen.
-Na ezt magyarázom... nem hiába külön szakma...
Nevetek egy sort, azt se tudnám mit nyomkodjak, pontosan azt sem tudom, milyen formátumok vannak... nem értek a számítógépekhez annyira, sosem volt rá szükségem.
-Hobbiból, magamtól gyakoroltam, nem tanított senki, pont ezért akarnék esetleg jelentkezni, hogy megtanítsanak. Meg ha beférek persze, elég nagy a túljelentkezés.
Meg nem is olcsó egy egyetem ez, remélem nem Felix tartja el Reevent, miből fizetnék ki? Bár sejtéseim vannak...
-Nem is a gép az elsődlegesen fontos, azt szerintem mindenki hoz, legalább egyet, inkább a lencsék meg a kiegészítők, mint a zöld háttér, a lámpák és reflektorok, ezek a drágábbak és amiket jó lenne kipróbálni, megtanulni hogyan is jó használni őket.
Vonok vállat, ha még gépük se lenne az elég kínos lenne, mivel hogy gyakorol amúgy? Kell az, kábé az első dolog szerintem amit megvesz az ember ha komolyan gondolja. Mint zenészeknél a hangszer vagy egy futónál a futócipő...
-Kösz, bár gondolom akkor is látsz új arcokat, ha félév vége van, akkor hirtelen azok is elkezdenek bejárni, akik eddig soha, hátha szereznek jegyzeteket, meg infót a vizsgákról!
Nevetek, általános jelenség a "jaj igen, el kéne kezdeni tanulni?" állapot.
-Amúgy hallom sok szakkör is van. Te jársz valamire?
Nem fáj ismerkedni, sosem jártam ilyen délutáni foglalkozásokra, pedig lehet jó dolog.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Hétf. Május 30 2016, 15:41

- Sajnos oda sem írta be. Nem tudom, miért. Mondjuk, annyira nem bánom, mert nem sikerült túl jól.
Legalábbis ezt hiszem. Sokak szerint kishitű vagyok.
- Ha jó leszel ide, akkor persze, hogy fölvesznek. A hangmérnökség pedig egy elég bonyolult szakma, apám ezért mondta, hogy ez nekem megfelelő hely lesz. Azt tudom, hogy van olyan stúdió, ahol rendesen fel vannak szerelkezve ilyen zöld háttérrel, meg ilyen hasonló cuccokkal, bár ezekhez nem nagyon értek. Túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy tudjam, mik vannak itt.
Érdekes is lennék, ha bemennék egy fényképészeti stúdióba úgy, hogy semmit sem értek hozzá. Valószínűleg addig nyomogatnám a gombokat, amíg el nem állítok valamit. Erről már gyerekkoromban ismert voltam. Szakkörre nem járok, hiszen az időm nagy részét tanulással, és a rádióállomáson történő gyakorlással töltöm. Meg természetesen a szüleimhez is le kell néha járnom.
- Nem járok szakkörre. Eleinte gondolkodtam rajta, hogy jelentkezzek, de aztán elmondtam róla. Nagyon szeretek a rádióállomáson gyakorlatozni. Tanulni is elég sokat szoktam. Hetente háromszor pedig megyek edzeni. Nem nagyon vagyok sportos alkat, csak formában kell magamat tartanom.
Ránézek az órámra. A tanárt biztos meglepné, ha egy vadidegen van a teremben. Rendben, van még időnk.
- És, ha mondjuk kijárod az egyetemet, akkor hol helyezkednél el? Újságokba fotóznál? Esetleg más szak is érdekel?
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Csüt. Jún. 02 2016, 21:40

-Figyelj, ha már megvan a kettes, akkor is jobb, mint a bukás. Bár ha ez így nem számít vizsgaalkalomnak, akkor volt egy potya vizsgád még ingyen.
Nem, meggyőzött, lehet jobban járt, feltéve, ha utána más tanárnál fel tudta venni a vizsgát, de gondolom, különben sokkal ingerültebben mesélné.
A jó leszel felvesznek kifejezést megmosolygom, több szempontból is, de kellemes üde folt, hogy ilyen pozitív.

-Pedig egyszer érdemes lenne körbenézned, én a helyedben kihasználnám, hogy mindenbe belekukkanthatok, ha csak futólag is. Persze a legjobb lenne olyan személlyel, aki ért az adott területhez, olyan csoporttárssal.
Mert Ő el tudja magyarázni mi mire való és a többi. Meg talán jó sztorikat is hozzáfűzne, úgy még maradandóbb.
-Hú, edzés, gyakorlatozás, szereted a rendszerességet meg a heti rutint, mi?
Mosolygok, én az ilyen nyalánkságokról rég lemondtam, a munkám több rugalmasságot kíván.
-Nem, leginkább ez érdekel. Tudod, én egy hajón vagyok másodkapitány, szóval rengeteget utazom és sok szép helyen járok, sok érdekes embert látok, sok igen szép és egyedi pillanatot meg lehetne örökíteni, ha tudnám, hogyan tegyem. Leginkább hobbi lenne, de ha valaki venné a képeim, az megelégedettséggel töltene el.
Mesélek magamról, tulajdonképpen nem hazudok, bár nem lenne időm elvégezni a sulit, azt hiszem. Nappalin biztosan nem, elvégre van amikor több hétre elutazom, van hogy hónapokra, sok mindentől függ a dolog, hogyan egyeztessem össze a vizsgákkal? Persze minden akarat kérdése, de ennyire nem vagyok ambiciózus fényképészet terén.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Vas. Jún. 05 2016, 16:37

- Nem nagyon akartam lerontani az aktuális jegyemet, úgyhogy örültem, amikor nem írta be. Persze utána szóltam a következő tanárnak, ő azt mondta, hogy nem fogja figyelembe venni. Azóta sem tettem le még egyszer azt a vizsgát.
Hát, igen. Történnek itt is ilyesmik. Nincsenek tökéletes iskolák, ahol minden jegy bent van vagy a tanárok mindig ugyanazok.
- A tanulást fontosabbnak tartom, mint a szakköröket. Talán még az apám nevelte ezt belém. Ő mondogatta sokat, hogy keményen kell tanulnod, fiam, különben nem lesz meg a jó jegy. Igen, a heti rutint pedig szeretem betartani. Jó érzés előre tudni, mit fogok csinálni. Az edzést pedig muszáj, ha jól akarok teljesíteni a suliban.
Mikor mondja, hogy másodkapitány, meglepődök. Nem annak képzeltem volna el, de lehet, hogy én sem tűnök hangmérnök típusnak.
- Ó, hát ha sok helyen jársz, bizonyára szoktál azért kattogtatni. Régen én is arra akartam vetemedni, hogy hajós legyek, aztán kiderült, hogy tengeribeteg vagyok. Azóta nem nagyon járom a vizeket.
Emlékszem, apám egyszer elvitt az újonnan vett jachtjával a tengerre. Az elején még jól bírtam, aztán egyszer csak elájultam. Nem túl kellemes emlék. Aztán eladta a jachtot, mert nem érezte magát jól, amiért nem tudok vele menni. Megint az órámra pillantok. Nemsokára kezdődik az óra, ezt nyilván Eric is észrevette, mert már mindenki leült a helyére, és a laptopját, vagy a jegyzeteit pakolja ki.
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Vas. Jún. 05 2016, 18:10

Kicsit ráncolom a szemöldököm, ha nem írták be és nem is ment másik vizsgára, akkor megbukott és rontotta az átlagát, tehát nem értem, de igazából teljesen mindegy. Lehet igazából fel sem vette vagy passziváltatta, tudom is én. Rég voltam fősulis is. Annyira nem is vágyom vissza, ami azt illeti, bár hogy végre nem reált kéne magolnom csábító valahol.
-Hát én ennyire régen nem tudok tervezni. Örülök, ha néha eljutok táncolni vagy úszni, teniszezni. De rendszeresen nem menne.
A sport biztosan nem, nem vagyok egy sportoló alkat.
-Mm, igen, néha szoktam.
Mosolygok, néha tényleg szoktam, kis egyszerűek, de úgy is magamnak csinálom, maximum Felixnek mutatom meg, Ő úgy is tudja, mire számítson.
-Tényleg? Pedig azt ki lehet nőni, egy idő után a gyomrod megszokja, ahogy Te magad is a kezdeti ringást, hogy semmi sem fix. Nekem az első vihar volt rossz, ha nem is hánytam, de folyamatosan elestem, mert megcsúsztam. Úristen, de rég volt.
Nevetek magamon, de látom nagyon az óráját nézi. Igaza lehet, menni kéne. Na nem mintha bárkit zavarna, hogy benn maradok, egyetemen nem gond, gyakorlaton se mindig, de nincs kedvem végighallgatni valamit, amit nem is értek. Frusztráló.
-Nos, Jimi, nagyon köszönöm, hogy időt szántál rám, hagylak átnézni a jegyzeteid óra előtt. Ha minden jól megy, még összefutunk vagy így, vagy úgy. Kössz a beszélgetést!
Fogok Vele kezet, ha engedi, majd felállok és kisétálok, hátrafordulva integetek még egy utolsót és megyek tovább keresni valakit, aki esetleg ismeri Reevent. Elvégre... ezért jöttem be eleve, nem lenne elfelejteni az okokat, nem de?

//Köszi Smile //

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Jimi Nelson
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 20
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   Vas. Jún. 05 2016, 18:58

- Nem probléma az, ha nem megy a tervezés. Akármilyen pontosan is akarom beosztani a napomat, nekem sem sikerül mindig. Bár, akkor kábé az egész napom vacak lesz.
Hát, igen. Ez vagyok én.
- Nem tudom, elmúlik-e vagy sem. Nem is nagyon merek azóta vízre menni. Maradok a hangstúdióban.
Nevetek egy sort, hogy örüljön.
- Én is köszönöm a beszélgetést. Én is remélem, egyszer még találkozunk. Ki tudja... Lehet, hogy egy munkahelyen fogunk dolgozni.
Ezt nem arra értem, hogy a hajóján leszek hangosító, mert a gondolattól is hányingerem lesz. Viszonozom a kézfogását, majd nézem, ahogy kifelé indul. Előveszem a jegyzeteimet, majd belevetem magam a hangok csodálatos világába. Na jó, talán kicsit eltúlzom.

//Én is köszönöm! Smile//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mission (im)possible - Jimi-Eric   

Vissza az elejére Go down
 

Mission (im)possible - Jimi-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-