Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Pént. Május 12 2017, 22:36

Eric felhívott és arra kért, had mutathassa be az új fiúját. Hmpf, hallottam oda is költöztette, bár a kis csibész vonakodott, nem is csodálom. Hova rohan komolyan?! Mióta ismeri? Pár hónapja? Kapuzárási pánikja lehet, de a kis szőke nagyon más világban él hogy belement. Komolyan, eleget teszek Reevennek tett ígéretemnek és bemutatom a kis buzinak milyen is a felnőttek világa! Hah...
De csak hogy egybekössük a kellemest a hasznossal, megmutatom Reeven galériáját, Szépségem szépséges fotóival, mert noha van kinn pár képem, szándékosan nem sok. Ezért elég pipa is rám Reeven, de egyszerűen azt mondom mindig, nem vagyok elégedett a képeimmel és ennyi. Így ott várom Őket a lakáson, kiöltözve, hogy Samuel álla a földet súrolja, mert rájön kis senki hozzám képest. Felvettem a legjobb minőségű bordó ingemet, hozzá egy szűk fekete farmert, ami kidomborítja a seggem és a farkam is. A hajam is frissen mosott, megborotválkoztam, kedvenc csábítós fűszeres kölnimből is tettem magamra. Összességében kibaszott dögös vagyok, pezsgőt is bontok. Mintha csak azért öltöztem volna ki ennyire, hogy lássák, mennyire gyorsan váltottam munkát! Ó igen, még nem mondtam Ericnek sem, meg akartam lepni, látni akartam az elnyúlt képét. Így mikor csöngetnek, akkor beengedem őket a házba, mire felérnek már a nyitott ajtó oldalát támasztom a csípőmmel, kezemben pezsgős pohárral és aranyszín tartalmával. Fontos az első benyomás, ugye?

-Szervusztok! Ó, nocsak kit hozott végre el Eric barátunk... Samuel, igaz-e? Felix Kaleolani.
Nyújtom a kezem neki, hogy határozottan megrázzam, majd ha kellően meglepődött kaján vigyorral fordulok Eric fele és szemrebbenés nélkül lesmárolom.
-Hiányoztál... hanyagoltál.
Közlöm leheletnyi szemrehányással, majd elégedett mosollyal nézek Samuelre, intek a fejemmel jöjjenek. Eric láthatóan meglepődött, nem tudja ezt hova tenni.
-De kicsípted magad, ünnepelünk valamit?
-Ami azt illeti igen, vetkőzzetek neki és gyertek, kaptok Ti is welcome drinket!
Na igen, Eric nem hülye, de semmi baj, terv szerint kell haladni. Közben Eric tereli be Samet, majd a konyhába is, ahol a csípőm a pultnak döntöm és hanyag eleganciával lököm el magam, ha látja a kis szőke, adok nekik egy-egy poharat is. Meg kell néznem közelebbről, baszki, nem is csúnya!
-Nofene! Öreg korodra végre megjött az ízlésed? Vagy csak mindent egy életre szóló menetért?
Vigyorgok, ahogy végigmérem a srácot elnyílt ajkakkal, nem titkolom, hogy tetszik.
-Kale... Kérlek. Samet mindenért imádom, hisz tudod.
Közli bárgyú szerelmes mosolyával, szorongatva Sam kezét, Teremtőm... mi ez, nyálassági szertartás? Hmpf... Egyszer dugjam meg a kis nyomorultat és rájön mindenki, nincs itt szerelem, alig ismeri Ericet... csak kihasználja, mert Eric egy idióta.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Pént. Május 12 2017, 22:59

Nagyon izgult ettől az első találkozás Felixszel témától - és mindjárt kiderül, nem is véletlenül Very Happy
Nem csípte ki jobban magát, mint egyébként, egy halványkék póló, sötétkék kabát és fekete farmerdnadrág van rajta, mondhatni teljesen átlagos. Persze tiszta és illatos, mint mindig, de ez is elég alap nála. Eric kezét szorongatja és barátja érezheti is rajta, hogy izgul, bármennyire is próbálja palástolni.
És erre nem számít, ahogy meglátja a világ legmenőbb pasiját, a világ legkirályabb pózában és öltözetében, mintha isten arcát pillantaná meg //utóbbi kellet, bocs, te szemét dög XD//
Az arcrára is kiül mindez, a legmélyebb megdöbbenés, miközben nagyjából a feje bújáig elvörösödik. Igen, ez az alak határozottan a világ legszebb és legkívánatosabb férfija, aki biztosan megkap bárkit, akit akar, akinek senki nem bír ellentmondani, akit azonnal akarsz, mert Ő az, akire titokban mindig is vágytál. Becsukja a száját, bár úgy érzi képtelen lenne sziát nyögni ennek az istennek. Eltelik így jónéhány másodperc, amikor megrezzen Eric kezében az övé és Felix határozott ujjai rákulcsolódódnak az ő hideg és nedves kis kacsójára.
- Jó napot...Fe...Fe
Hebegni kezd, remeg a hangja is, nem bírja kimondani a férfi nevét és a lixet olyan halkan teszi hozzá, hogy csak ő hallja. A Kaleolenit egyáltalán meg sem hallja.
- Sam
Ez automatikus nála, mert a Samuelt nem szereti és nem is Samueles, mindenki becézte mindig is. A következő pillanatban sóbálvánnyá változik és nem hiszi el, hogy amit lát az megtörténik. Mert Felix csak úgy lesmárolja az Ő barátját! És nem bánja, Eric sem bánja! Úgy csinálnak, mintha ez normális lenne, mintha mindig így szokták volna! Ha a talaj eddig nem volt a lába alatt, most végképp kiszalad alóla. Nem is emlékszik hogyan veti le a kabátját és a cipőjét, csak hogy a következő pillanatban már egy poharat szorongat. Szinte repül vele a szoba. fel sem fogja, hogy Felix megsérti, egyetlen menetnek titulálva őt, de azt sem, hogy dicséri. Eric is érezheti a kezén, hogy egyre hidegebb.
- Köszönöm az italt.
Mondja automatikusan és az egészet megissza húzóra. Hát igaz, csak álom volt...hogy is képzelhette, hogy Eric szerelmes belé, hisz itt ez az isten, aki csókolgatja. Fontolgatja, hogy leejti a poharat és elszalad és valamelyik barátjához rohan és hónapokig nem eszik majd, de annyira sokkos állapotban van, hogy nem bír megmozdulni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Pént. Május 12 2017, 23:23

Hah, még jó hogy nem látom mit vágnak le az ajtó előtt: "Ne félj Napsugaram, imádni fog Téged!", "Már nagyon meg akart ismerni, a telefonban is lelkes volt, hogy jövünk!" és hasonló faszságok, míg fogja szeretett Same kezét.
Amikor először meglátja, ki a vetélytársa, na igen, erre számítottam, hogy végérvényesen buzit csinálok belőle, új Istent teremtek Neki, akiért titkon fohászkodhat egy szopásért.

-Fe...Fe... ezt nem szeretem, hova vitte a cica a nyelved? Felix, új szót tanulunk!
Mondom negédes mosollyal, mert ha leragad a Fefénél én kiherélem. Kár hogy a hereszívó otthon maradt... Eric persze ciccen és jelzi a tekintetével, szálljak le az Ő drágaságáról. Kibaszott Gollam ne legyen belőle, amúgy nem érdekel. Ahogy az sem hogy Samuel kijavít, ha én azt mondom Samuel, az is marad. Ha nem szereti a nevét, majd általam megszereti.
Persze kihagyhatatlan, hogy lekapom Ericet, ugyan eltol, de nincs benne erő, tudom anélkül is, hogy fárasztom, mert MI fél szavakból, sőt mozdulatokból értjük egymást. A kis taknyosnak esélye sincs, nézzen rá bárki, azt sem bírja kinyögni ne, hmpf, életképtelen. Hogy lesz így Eric pasija? Mert Erid nem a férfi a kapcsolatban, maradjunk annyiban... Bejönnek, persze kérdőre leszek vonva, de ez a kis taknyos nem is lát, hall...

-Igazán nagyon szívesen Samuel. Wow! Azt sem tudod mire iszunk kölyök, de nekem nem gond, még egy pohárral? Tudod, koccintani?
Lep meg, bár inkább kellemesen, lehet ettől végre feloldódik, töltök is Neki megint. Eric meg aggódva néz rá, kezdi el dörzsölgetni a hátát, puszilni az arcát.
-Drágám, jól vagy? Lehet még nem gyógyult meg teljesen, tudod, beteg volt, meg a bátyja is... lehet korai volt még...
-Menj már Eric... Csak feszeng. Szerintem én vagyok a második meleg, akivel személyesen beszélget három szónál többet. Nem de? Reeven fotói lennének rá ilyen letaglózó hatással, hízna a mája a Szépségemnek.
Magyarázom, de somolygok, ahogy nézem ezt a srácot. Kész, KO, vajon elrohan? De azt nem engedhetem, hol maradna a móka?
-Nos... csak hogy oka legyen minden jelenlévőnek örülni, közlöm, lecseréltem régi hivatásom és... host lettem! Felvette teljes munkaidőre, Au revoir kurvaság!
Mutatom ujjaim táncoltatva és úsztatva a levegőben, hogy annyi volt és kihívóan nézem Ericet, aki hirtelen Samről is elfeledkezik, megáll a keze a hátán.
-Hogy... Te csak viccelsz... Hisz nem akartad ott hagyni! Mármint... ez csodálatos! Reeven... miatt? Vagy mert rájöttél harminc lettél és leköröznek a fiatalok!
-Anyád Alexander hogy van? Kapd be a farkam, tökéletes kondícióban vagyok, tíz évet is simán bírtam volna még, csak... Reeven elvégzi értem a sulit, én munkát váltottam cserébe. Ennyi.
Emelem poharam, de ez fájt Erictől, aki iszik rám, bár csak egy kortyot, hisz vezet. Látom rajta rajtam kattog az agya, mennyire komoly, de tekintetemmel elárulom Neki, teljesen. De itt nincs vége, ha már megkaptam öreg vagyok teszteljük! Odalépek Samhez, közel hajolok az arcához és szinte az ajkaira lehelem a kérdést.
-Te mit gondolsz? Eljönnél velem egy menetre? Vagy túl idős vagyok az ízlésednek?
Direkt nem hajolok el, csak kihívóan mosolyogva szemezek vele, ohm, tudom én hogyha nem lenne sokkban már állna a farka. Vajon mekkora lehet Neki? Eric mit ehet rajta...
-Kale... kértelek valamire...
-Ssshh... hallani akarom a válaszát, olyan halkan beszél, messzebbről nem hallanám.
Mondom hangosan suttogva, provokálva a kis Sammyt, válaszoljon férfimód.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Pént. Május 12 2017, 23:56

Leforrázva áll, miközben Felix kikéri magának a nevét. Olyan...furcsán kedvesen beszél, ami valahogy nem illik a kisugárzáshoz. Vagy mégis? Ez az ember már most legenda. Nyel egyet, mert nehéz megszólalnia, eljut odáig, hogy bólintson a Felixre, aztán kimondja halkan azt, amit mindig ki szokott mondani az ilyen helyzetekben. Törékenyen és elveszetten.
- Bocsánat. Felix, igen Felix
Még a neve is...még a neve is...
De aztán szinte se kép se hang, elcsattan egy csók és Eric nem reagál rá különösebben, ő pedig ott áll az itallal sokkos állapotban.
- Tessék? Köszönöm, kérek
Motyogja, mi a legjobb amit most tehet? Vagy ellöki Ericet és jelenetet rendez, sírva és elrohan, de a nagy drámák sosem voltak az eszközei ilyen...kényelmetlenül hülye szitukban. Vagy? Fogalma sincs mihez kezdjen most zavargó gondolataival és a gyilkos féltékenységgel, amihez foghatót még soha, soha nem érzett. Összerezzen, amikor Eric hozzáér és úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. Hogy megcsókolja Ő...Ő!
Nyel egyet, aztán csak néz, mintha pofon ütötték volna, hogy Eric úgy beszél róla, mint valami elesett kis sebesült állatról, mintha ott sem lenne. Aztán rájön, hogy ő pontosan ez, a sebesült kis szar, akit valószínűleg sosem tartott semmire, mert ha ismer...ilyen pasit? És akkor még nem is látta Reevent. Tényleg, Reeven vajon mit szólna?
- Ő nem jön? Reeven
Nyel, hiába iszik száraz a torka. Igen, galériában vannak, ezt homályosan, de felfogja. Aztán Felix bejelentést tesz, hogy nem kurva többé. Érzi, hogy elvörösödik, ja igen kurva volt. Dehát minek? Láthatóan gazdag is... Egy ilyen férfi, aki azt kap meg és akkor, amikor akar. Hirtelen azt se tudja mi az a host. Ha feleltetnék megbukna. 
Aztán összerándul, mert Felix azt  kifejezést használja "kapd be a farkam" de nem olyan értelemben, mint Leo és hirtelen meg is jelenik lelki szemei előtt. Biztos benne, hogy bekapta és begkapja még ma is... Az a csóktól már nincs messze.
Beszélgetnek, ő nem érti. Ott van Reeven, ez valamiért megnyugtatja. A negyedik tag, akit szintén felszarvaztak... Vagy nem bánja? Csak ő bánja? Vagy ugyan olyan álompasi, mint Felix? Hirtelen Felix nagyon közel kerül hozzá és ő ijedten és automatikusan hátrébb húzódik. Akármekkora isten - és talán pont ezért is, de idegen entitás.
- Te...tessék? Nem, nem köszönöm, én már voltam. Mármint...vele.
Mutat Ericre és az ajtót keresi tekintetével. Talán...ki tud jutni, de valahol összezuhan, ez biztos.
- Nem...pont annyi idős vagy, mint ő.
Nem bírja kimondani a nevét. Kb annyi, nem? De fiatalabbnak néz ki... Otthagyja őket, elindul a képek felé. Érzi, hogy fog sírni, mint vihar előtti csend olyan most ez, csak abban nem biztos mikor. Nem is látja a képeket. Csak azt a csókot látja maga előtt semmi mást. A pohara vele van. Felix...megcsókolta. Megcsókolta...és Eric leszopta biztos benne, hogy leszopta.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 00:25

-Helyes! Gyorsan tanulsz, előnyös tulajdonság.
-Mi a bajod a Fefével? Szerintem illik Rád!
-Reeven segge illik a farkam köré, nem ez a kutyanév...
Emelem Ericre a tekintetem gyilkos pillantással, majd hagyom is őket, igyunk!
-Helyes válasz Napsugár!
Ó, igen, volt szerencsém hallani a beceneveit... Ebben a gyenge árnyékban mi a napsugár, de komolyan? Töltök Neki, hátha feléled, igya azt a pezsgőt, ráadásul minőségi darab, mert az ízlésem is jó. Mindenben.
-Az az idióta Bastian elvitte külföldre, mintha a szomszédban nem esne a hó eleget, de mindegy is. Csak a hétvégén jönnek haza, de nem akartam elutasítani a találkozást. Meg... egyszerre egyikünk is elég, úgy hiszem.
Félmosolyom kajánul kacsint rá, mert ha velem nem bír megbirkózni, mi lenne ha látná Reevent is? Aki szintén megvolt a Hódító Alexanderünkek. Hmpf. Felvázolom a jó hírt, nem kell miattam szégyenkezniük többé, de Samuel elég sápatag önarckép csupán, lehelek belé egy kis életet, adom a saját esszenciám, lopja el egy lélegzettel amennyit csak bír, már attól is több lenne, mint valaha volt..
-Tudom, hogy lefeküdtetek.
Mondom kissé szárazabban, mert komolyan, ennyire futja? még hátrál is, ahelyett, hogy epekedve várná egyetlen csókomat. Eric persze besokall, gondolja, hogy sok lehetek, látja is.
-Drágám... Felix ilyen, mondtam, ne foglalkozz vele.
-De, igenis foglalkozzon velem, ezért jött nem? Hogy megismerjen! Legalább azt nem tudja, idősebb vagyok mint Te.
Húzom fel a vállaim és nekidőlök megint a pultnak, hagyom hogy Eric összeszedje a kicsi picsogóst. Oda is hajol, sutyorog, mintha nem tudnám mit nyomat neki édes Istenem...
-Drágám... Tudom, Felix... eléggé rámenős, de mindig is ilyen volt. Rászóltam, hogy ne kezdjen ki Veled, de nem egy szófogadó fajta. Kérlek nézd el Neki, ez amolyan... szakmai ártalom nála. Bár... végre felhagyott vele, tényleg szereti Reevent.
Sóhajt egy aprót mosolyogva, mert ez jó hír, örül nekünk, de annyira naiv hogy nem látja, féltékeny a kis hülyéje. Bár jó kérdés mire, hogy mennyire jó pasi vagyok vagy arra, hogy simán lekaptam a kis kedvencét. Ellököm magam és átkarolom én is a kis helyes húszast.
-Hogy tetszenek? Reeven igazán tehetséges.
Váltok témát, mert ennyire kibaszott jó fej vagyok, de... akkor megszólal. A Csengőhang. Teljesen kommersz csengés, mint a régi telefonoké, de ez semmi jót nem jelent, egyszerre rezdülünk össze Sam két oldalán.
-Fel ne merd venni Alexander az ég áldjon meg, mert itt helyben kicsapom Samuel farkát és kiverem Neki... megértettél? Végig fogod né... azt a kurva anyád...
Vörösödik ki az arcom a dühtől, mert már a kezében van és jelzi felveszi.
-Ezt... ezt fell kell vennem, úgy sem hagyna békén... lehet fontos...
-Mikor volt utoljára fontos, Sam nem fontos? Nem fontosabb bárminél? Eric!
De késő, szenvedő fejjel, de felveszi, el is indul távolodva, hogy ne halljuk, de akaratlan jobban rászorítok Sam vállára.
-Mindig ezt csinálja... figyeld meg, itt fog hagyni, hogy csak egy óra, hogy ez elengedhetetlen, hogy szörnyen sajnálja, de hát... Neveld már meg kérlek, rám nem hallgat, ebben nem, pedig azt sem tudja mit jelent anyának lenni... az én anyám jobban fiának tekinti, mint ez a rideg picsa. Jaj elnézésed kérem Sam, a vonalban Misis Blake személyesen, de ha szerencsés vagy, soha a büdös életben nem látod élőben, a telefonban is egy némber. Gyűlölöm.
Ha nem mondom is egyértelmű, bár ez eléggé kizökkent a jól megszívatom a kis taknyost merényletemből, hirtelen szimplán Eric barátjának érzem magam, aki aggódik azért az idiótáért. De Samet nem engedem utána, jobb ha nem hallja meg látja, elég megalázó jelenet, pedig Neki Eric elvileg a csúcspasi. Na persze...

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 00:40

Hülledezve hallgatja a kommunikációjukat. Fefe, kutyanév, Reeven segge... Alig bírja felfogni.
Az italt aztán majdnem elejti, ahogy elképedve mered Fefére, a tökéletes férfira. Elmondta neki a napsugarat? A napsugarat is? És mint legjobb barátnak nem lenne probléma, sőt imponálna is neki, de Neki?
Fogalma sincs ki az az idióta Bastian, de azt felfogja, hogy Reeven nem lesz segítség, nincs az országban. Aztán a reményei végképp szerte foszlanak. Egyszerre elég egyikőjük is, tehát Reeven is olyan, mint ő. Tökéletes, elsöprő, minden mozdulatába bele lehet szeretni.
Megrebbenek szemei, amikor Felix közli, hogy tud az aktusukról. Ez nem lepi meg...Összeszorítja a száját, aztán vállat von.
Idősebb? Sokkal fiatalabbnak tűnik? Örökké fiatalnak és örökké gyönyörűnek...
Összerezzen, amikor Eric közelebb hajol. Nem akarja megismerni, minek gázoljon valami olyan, mint Felix létezése elemi erővel a lelkébe?
- Ahha...
Ennyit sikerül magából erőlködve kipréselnie. Menekülnie kell előlük, de Felix követi és átkarolja és...borzasztó érzés, bizsereg és gyűlöli egyszerre és fél és sírna, sőt sikítva sírna.
- Hogy...a? Öhm...nagyon. Mi, micsoda?
Igen, hallja. Kicsapja a...farkát és? Undorító és mégis gyönyörű és lehengerlő ez a buja, durva nyelv Tőle. Tőle...
Rémülten néz Ercire, hogy ő fontos? Hisz nem fontos...és a telefont is felveszi ő pedig magára marad a legizgatóbb és legborzasztóbb szörnyeteggel a világon.
- Ó, az anyja hívja? Honnan tudod?
Ő lemaradt, le van maradva és kicsi ehhez. Kevés... Sosem érezte még magát kevesebbnek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 00:59

A kisrác teljesen lemarad, láthatóan Eric is kb null hatást ér el, hát akkor folytassuk, hol is tartottunk? De nem megcsörren a kibaszott telefon?! A hebegésére sem figyelek, Eric igen, de olyan elgyötört az arca, mert tudja mekkora lebaszást kap ezért még tőlem...
-Mert ennyire semmilyen csengőhangot másnak nem adna, ennyire merevet és hivatalosat... Meg mert már tíz éve ez a csengőhangja az anyjának. Megint elkéri, nem adja, pedig nem is kell neki a fia. De Eric is bekaphatja, minek veszi fel folyton?
Húzom le én is a magam pezsgőjét, idegesen nyalva le a szám, majd belenézek a kölyök arcába, hogy ezzel leszek összezárva? Eric eléggé úgy jön vissza mint aki újra 18. Enyhe undor telepszik az arcomra, mert tudom mi jön.
-Ez... ez tényleg fontos. Kellek a céghez, minden tag kell... de csak másfél óra, kocsival ott leszek hamar, a tárgyalás negyed óra és jövök is vissza! Megebédelünk, amúgy is ez volt a terv...
Közben odabújik Samhez hátulról és menedéket keres a nyakánál, érezni akarja az illatát, bánatosan szorítja és öleli, én meg Sam elé állok, de Ericet nézem.
-Ó, hát hogyne. Elleszünk Samuellel...
Ragadom meg az övénél (vagy azon a részen) az emlegetett nadrágját és húzom magam fele kiábrándult fejjel, negédes hanggal kiejtve a szavakat, mert mindketten tudjuk faszság. Eric csak lefejti a kezem a ruháról és megszorítja azt, fogva mindkettőnk, mint valami utolsó szalmaszálat.
-Sietek... ígérem. És Felix, ne legyél már ennyire... provokatív, tudod, hogy szeretem Samet, már az élettársam, nem csak a fiúm, el kell fogadnod ezt és kérlek viselkedj baráthoz méltóan. Tudom, hogy imádni fogod, sokkal tehetségesebb és kedvesebb, melegszívűbb, mint én valaha voltam vagy leszek. Kérlek... vezesd körbe, mire végeztek jövök is vissza. Tényleg. Megteszed?
-Hmpf. Indulj már, sosem érsz vissza. Samet bízd ide, lesz miről beszélgetnünk bőven. És ígérem, viselkedek amennyire tőlem telik.
Forgatok szemet, de Ő megkönnyebbül, maga felé fordítja finoman Samet és gyengéden megcsókolja, többször, belesimít a hajába és némán elismételgeti vagy ötször hogy sajnálja.
-Kérlek várj rám! Erőt adna...
-Menj már.
Hajtom elfele, de hagyom hogy Sam reagáljon, már ha bír, bár szerintem mindjárt sír, jobb ha Eric nem látja, végtére is már döntött. Szokás szerint szarul. Ha elment, akkor megint Sam felé fordulok, de már komoly arccal méregetem.
-Van mondandód ugye? Unalmas lenne, ha csak én beszélnék kicsi Nyuszi...
De a végére csak beficcen egy somolygás, ez az idióta becenév... na ez illik. Kibaszottul illik!

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 01:31

Persze Felix azt is tudja mi az anyja csengőhangja...
- Értem....
Bitos benne, hogy Eric bekapta. Azt ott lent, ami kidudorodik ki nem kapná? Azt nem veszi észre, hogy Felix lesajnálóan nézne rá, teljesen ki van akadva...
Azt is csak tompán fogja fel, hogy Eric öleli, ő nem viszonozza. Olyan, mint valami hideg báb és a legrosszabb, hogy Eric nem veszi észre, hogy baj van.
- Jajj ne
Nyögi, amikor Felix elhúzza, mintha a kárhozatba vinné. Már éppen rászólna, hogy szépen megkérje engedje el, de ott terem Eric. Egyedül fogja hagyni...Vele.
A monológjába több ponton belekötne, de egyelőre nincs abban az állapotban, hogy meg bírjon szólalni.
Ő kissé összeszorítja ajkát, amikor a csókokat kapja. Azokat a csókokat, amiket Felix is elvett tőle és végig a földet nézi égő torokkal. Bágyadt sziát rebeg utána, szinte várja, hogy elmenjen. Nem lesz itt semmiféle ebéd...Eric elmegy és ő érzi, hogy magával tépi a lelkét.
- Igen...mert beszélni szeretnék majd veled
Mondja valahová a távolba, de Eric talán már nem is hallja. Fogalma sincs, mert egyedül marad. Illetve pont, hogy...a világ legveszélyesebb alakjával. Hogy hagyhatja Eric egyáltalán kettesben vele?
Elfordul Felixtől és nézi Reeven lassan homályosodó képeit. Szemei kb vezényszóra telnek meg könnyekkel, ahogy csukódik az ajtó Eric után.
- Nem tudtam, hogy ti...nem mondta
Érzi, hogy könnyei végigszánkáznak az arcán és borzasztó üres fájdalmat érez a gyomrában.
- Mi van köztetek? Miért...miért csókoltad meg? Nem csak...nem csak barátok vagytok. Hazudott... ki választana engem, ha ott vagy te?
Igen, ez az igazság, hogy végig esélytelen volt és a csókjaik közt is lehet különbség. Eric hagyta...nem mondott semmit, ők csókolóznak. És itt van Ő... hogy lehet ilyen gyönyörű valaki?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 01:53

Eric mindig is idióta volt, most is az, főleg mert olyan vakon szerelmes, hogy azt sem látja hogy baj van, annyira lefoglalja a saját nyomora. Röhejes. De belül azért csak örömmel tölt el, hogy Sam nem akar itt maradni, mert itt fog, gyötörni fogom és bebizonyítani Neki, hogy qvára nem Eric kell Számára, csak a dugás, meg a pénze... vagy hogy valaki főzzön, mosson és takarítson rá? Eléggé életképtelennek tűnik. Eric ugyan nem hagyja hogy a jelenlétében elvegyem a fiúját, de mivel elmegy, sok alkalmam lesz még. Kicsi Nyuszi...
-Majd? Előbb kisírod magad és utána, vagy mire gondolsz? El nem mehetsz, Eric hülyét is kapna, hogy elengedtelek... mesélte mennyire nem tájékozódsz jól.
És a számlát is még meg kell nyitnia, még nem volt ideje, de tudom tervezi a kicsi fülesplüssének, hogy bármikor taxizhasson, vásárolhasson...de komolyan... tuti csak a pénzért van vele, de majd én megmutatom hogy kell ezt csinálni! Persze tudom, nem nekem szánta, de olyan kis szánalmas. Eric meg nem hallotta, elhessegettem.
-Hogy mi micsoda?
Nyögje már ki, nem érek rá egész nap... azaz de, de erről nem kell tudnia.
-Mert jól esett? Hmpf, egy csókon akadsz ki? Mintha akkora szám lenne... vagy zavar nem Te kaptad?
Hajolok közelebb, enyhén elnyílt ajkakkal, hogy nah, erre vársz kisfiam?
-De csak hogy válaszoljak, csak barátok vagyunk. Az én párom Reeven, senki más. Nem hazudott, és szólt viselkedjek, de nem érdekel, ha meg akarom csókolni üdvözlésképp vagy hálából vagy haragból meg fogom tenni Samuel, mert nem fogom visszafogni magam, csak hogy Te elmondhasd behálóztad... Nem is ismered Ericet, csak elcsavartad a fejét, benyögted Neki szereted, és akkor meg is volt, mi? De Te nem tűnsz kurvának... miért vagy vele? Komolyan, jól nézel ki, bárkit megkaphatsz, akit akarsz. Eric nem holmi játék, amit mutogathatsz, mert épp ehhez van kedved tinédzseres kedvedben. Mert Ő Téged választott, de nekem nem tetszik ez a dolog. Lefogadom pár hónap sem kell és dobod, mert találsz egy másik pasit. Elvégre első pasid nem? Állítólag... én ebben nem vagyok biztos... túl helyes vagy hozzá.
Nem, nem vagyok kedves, de ne nevezze hazugnak Ericet és ne vonjon engem kérdőre. Az utolsó mondatát meg sem hallom, idegesít, hogy sír. Ennek ellenére nem hajolok vissza, sőt, Őt sem hagyom elhúzódni, ha kell elkapom a derekát és húzom, hogy maradjon, nem menekülhet el előlem!

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 13:07

- Nem veled, ezt neki mondtam...
Gombócot nyeldekel vissza, próbálja összeszedni széthullott darabkáit.
- De el tudok menni....
Bizonygatja mintegy önmagának is. Mert el fog menni, ez biztos. Menekülni akar már akkor, amikor Eric még itt téblábol.
Ez a magyarázat megdöbbenti - mert jól esett. Igen, Felix ilyen típusú ember, ezt Eric előre megmondta, de csókot akkor sem így ad-kap az ember...főleg nem egy ilyen férfitól...
- Elég nagy szám volt és nem tiltakozott. Mindig ezt csináljátok? Mást is csináltok?
Kibukik belőle nem bírja magában tartani, törölgeti a kibuggyanó könnyeit, aztán megrázza a fejét.
- Én akartam kapni...tőle
Nyökögi, nem is érti mire gondol Felix, hogy neki is kellett volna adnia?
- Nem úgy tűnik, mintha csak azok lennétek....
Itatja kézfejével könnyeit és kétségbeesetten keresi az ajtót, amin kimenekülhet egyszer, valahogy.
Aztán abbahagyja a sírást. Mert annyira meglepődik, hogy még könnyei is elapadnak. Behálózni? Nem hiszi, hogy ő behálózta volna, ráadásul ez elég pejoratív értelemben hangzik. Döbbenten, kissé nyílt ajkakkal néz a férfira. A legszebbre, akit valaha is látott.
- De...igyekszem megismerni, minden nappal, perccel egyre jobban. Hooogy...hogy érted? Mert szeretem...miért lennék? Hiszen nagyon...nagyon szeretem. Én? De én nem akarok mást, még akkor sem, ha ő inkább, ha tudom, hogy inkább választana téged!
Néz rá egy percre tüzesen, mintha elfelejtené hol a helye. Igaz, hogy könnyes a szeme, de tüzesen néz, mint amikor Quentin,Leo, vagy Noel kérdőjelezték meg ezt. Hiszen ha egyvalamiben elszánt, akkor az az, hogy szereti Ericet.
- Mutogatni? Én...nem szeretem a társaságot, nem akarom mutogatni, nem értem miért mondod ezeket, nem is ismersz... Lecserélni? Nekem nem kell senki más, még te sem, akármilyen....égi jelenség is vagy! Az egyetlen! Azt hiszed hazudtam volna neki? Nem, főleg neki nem.
Az más kérés, hogy úgy érzi Eric hazudott.
- Hagyj békén...
Húzódzkodik el tőle, mert nagyon nyomul ez a férfi, de ő ellöki ha kell. Ellöki és elmenekül és még egyszer megbánja, hogy megszületett. És miért mondja, hogy helyes? Hogy lenne ő helyes Hozzá képest?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 15:01

-Hmpf, Neki, de én hallottam és velem is kell beszélned...
Mondom gúnyosan, egyáltalán nem szimpatikus a kicsike.
-Az első sarokig? Vagy el bírsz élvezni, úgy érted, mert az látod elhiszem.
Aztán meg kérdőre von, mit csókolom meg Ericet, de könyörgöm, nekem mindig is több jogom lesz, mint bárkinek.
-Hmpf, hogy beindult a fantáziád! Merevedésed is van?
Vágom a képébe vigyorogva, látványosan megnézve az ölét. Persze tudom hogy nincs Neki, de könyörgöm.
-A kérdést Te magad is meg tudod válaszolni, nem de? Szerinted, csináljuk? Szerinted megkefélem, mikor nem látod? Hagyom, hogy tövig bekapja a farkam és élvezkedjen? Mi a válaszod Samuel? Eric lefekszik velem, mikor nem vagy kéznél?
Faggatom provokatívan, mert komolyan mit akar Eric egy ilyen kis senkitől? Úgy is azt mondja igen, akkor meg egyértelmű, hogy Ericet semmire sem tartja, mert sosem fog megbízni benne. Mert nem is ismeri és itt lesz nekem fél pillanat alatt igazam!
-Miért, nem szokott megcsókolni? Hmpf, erősen kétlem, szeret csókolózni.
Kérdem kiábrándult, értetlen fejjel. Mert nem gondolhatja hogy az én üdvözlésemkor majd vele áll le smacizni...
-Barátok? Miért, minek tűnik, hogy van egy kitartott kurvája?
Ezt megkaptam már párszor, de csak azért nem verekedtem, mert a munkámban hátrányt jelent. Inkább szembesítem a tényekkel, hogy kurvára nem szerelmes, el is húzhatna Eric életéből.
-Szereted? Szereted?! Hány éves vagy? 20? Azt se tudod mi az, az első buziba beleszeret az ember, aki alkalmat és lehetőséget ad rá, kibaszottul nem Ericbe zúgtál bele, hanem a szerelem lehetőségébe, hogy valaki kitart, kiszolgál, mert elég csak mosolyognod Neki! Hmpf... engem? Akart... több éve. De Eric kibaszottul nem tudja mi kell Neki, sosem tudta, sosem tudja, mert ha tudná a legegyszerűbb példák kedvéért nem jár velem, nem hagy itt Téged, mert a biológiai anyja felhívja valami szarért, hogy megkeserítse a napját és elhorja mindennek hobbiból! Semmit nem tudsz róla, csak élvezed, hogy belédzúgott és kihasználod! Aztán ha megunod eldobod, megcsalod... nem de? Nekem nem lehet hazudni kicsi Nyuszi, csak Neki, mert egy romantikus idióta!
Fogom erősen, nem eresztem, de összeszűkül a szemem. Nem zavar, hogy hevesebb, végre valami. Vagy arra céloz, még mindig érez irántam valamit Eric? Reméltem ez a kis görcs ha másra nem, arra jó lesz, hogy engem elfelejtsen. Noha szerintem megtörtént, mert Reevennel is kikezdett.
-Mert minden magadfajta kezdő meleg ilyen... Az összeset összeszedte, mi lett a vége? A történelem ismétli önmagát. Hahhh...
Hm, érdekes. Én sem? Égi jelenség, na jó, erre nevetek egy keveset, ki használ ilyen szavakat?
-És szerinted Ő hazudott Neked?
A fura, hogy elég őszintének tűnik. Ennyire közel van hozzám, de semmit sem érzek felőle. Nem ez szokott történni.
-N-e-m.
Mondom lassan és határozottan, megragadva, hogy ne tudjon ellökni, ha kell kigáncsolom és a földre teperem, el nem mehet.
-Szereted Őt? Csak erre felelj! Szereted?
Így vagy úgy, de a szemembe kell mondania, én nem hagyom menni, bár erősebb, de ziláltabb. Amíg rendesen össze nem szedi magát technikásabb tudok maradni, hogy itt maradjon.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 16:04

- Igen, tudom
Bizony kell, meg kell kérdeznie mi van köztük, mi volt ez a csók. Bár látszik rajta a határtalan rémület is, nem bírja annyira elnyomni, mint szeretné.
- A másodikig is!
Aztán elvörösödik, bár a talaj rég nincs már a lába alatt, most olyan bizonytalanul áll, hogy konkrétan inog. Ez is nagy teljesítmény tőle, hogy úgy érzi "visszaszól" Felixnek. Aztán persze elsírja magát és a merevedésnek pont az ellenkezője történik vele, hiába annyira ellenállhatatlan és perverzül érdekes ez a pasi.
- Nem
Mondja kissé durcásan, de nagyon zavarba jön attól, hogy megnézi az ölét, hátrál és a pólóját húzogatja lefelé zavarba ejtően bordó arcszínnel.
Aztán úgy érzi ez az idegen isten teljesen összetöri és a tenyerébe zokog.
- Nem tudom....téged látva biztosan. Nem, amióta velem van nem...de előtte? Soha nem történt ilyesmi? Mert azt kétlem...és ezt nem mondta nekem Eric, sem azt, hogy ez nem teljesen barátság, mert nem az.
Neki a csók nem férne bele, az olyan intim és belsőséges, Felix úgy érinti, ahogy férfit szokás.
- De szokott...csak azt nem tudtam, hogy mást is. Reevennel is ezt csinálja?
Már nem lepődne meg. Aztán a kurvától megrezzen és zokog tovább.
- Nem, Ericet nem érdekli és engem sem, szerintem inkább...vonzódik hozzád
Nyögi hüppögve, aztán viszont hisztis-ordítós lesz a hangja, pedig még Q-val sem mert kiabálni.
- Igen, szeretem! És 23 és hagyjál békén ezzel! Quentin is ezt mondta, de nem tudtok semmit, Semmit! Nem tart ki, sosem akarom, hogy ő fizessen mindent és mindig megpróbálok mindenbe beleadni! Én akarom kiszolgálni őt. Igen...sejtettem, hogy akart, akar...
Elhalkul is egészen megtört lesz a hangja. Fel sem fogja ezt a járás dolgot, Eric járni akar Felixszel és őt is lecserélte az anyjára, itthagyta...ezzel.
- Nem...soha nem csalnám meg és elhagyni is csak azért...ha mást szeret, vagy ha még...mindig téged akar. Nem használom ki és ha...ha így gondolja elmegyek, én hazamegyek. Már mondtam, hogy nem szoktam hazudni, az egyik legrosszabb tulajdonságom. Rólad nem mondott el mindent. Nem mesélte el, hogy akart téged, mintha mindig is csupán a barátod lett volna. És nem tudom...nem ismerek kezdő melegeket.
A legrosszabb, hogy ez a Felix, az igazi rosszfiú, akihez képest az ő személyes rosszfiúja Leo is csak babapiskóta nem engedi, de ő hisztisen próbál mégis menekülni.
- Igen! Már mondtam, hogy igen és ó ez fog megölni
Néz a szemébe egy pillanatra, aztán elhomályosul a kép, mert sír, de rosszul is van. Ez az ember nagyon felzaklatja, utoljára Q balesetekor volt ilyen állapotban és még ki sem heverte az akkori gyötrelmeket. Forró a lehelete, mintha szó szerint melegedne be. De el kell menekülnie mindenképpen.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 16:34

-Áhm, jól van, de ugye tudod vagy ötven sarokra laksz legalább? Eric lakása messze van.
Mondom negédesen, mert kettőig elszámolni kevés. Aztán zavarba hozom egy ennyire semmiséggel, takargatja magát, franc, ez még izgató is, hogy ennyire elesett, szemérmes... koncentrálnom kell, a fenébe is, csak úgy nem dughatom meg sajnos.
-Ahm... És mit számít előtte mi volt? Vagy zavar, hogy Ő ismeri minden porcikámat? Vagy... én az Övét? Tudom mitől indul be és mitől lesz kenyérre kenhető? De igazad van, nem simán a barátom... a legjobb barátom. És bizony az élete részese vagyok, ha tetszik, ha nem, egyet kértél, kettőt kaptál.
Vetem oda, komolyan sír? Eszem faszom megáll...
-De nem mondta, mi? De nem Te vagy az első pasija, ugye nem hitted?
Kérdem mert ez szánalmas. Attól, hogy Sam szerencsétlen, Ericnek nem kell annak lennie.
-Ha Reeven lekapja... ahhaha, kétlem. Bár nem vagyok ott mikor találkoznak, de tudod, itt van a különbség kettőnk között. Én teljesen bízom Reevenben. Te ezt el tudod mondani magadról? Hogy teljesen megbízol Ericben? Mert Ő teljesen megbízik benned, nem tudom hogyan érted el, de szerintem nem gondolt bele.
Mert Eric mindig az a fél, akit megcsalnak, maradjunk annyiban.
-Ki nem vonzódik hozzám?
Nevetek fel, milyen kérdés ez.
-Látom ám rajtad is. Tetszem. Kívánsz.
Mondom lassan és megnyalom az ajkam. Láttam rajta. De kiabál, nem ijeszt meg, tetszik. Mosolyoghatnékom is támad.
-Hah! Quentin bátyádnak igaza lehet... 23, mi? Mennyit tapasztaltál már az életből 23 éves Samuel? Mert a 29 éves Eric elég sokat.
Vetem oda, majd forgatom a szemem.
-Mindenki akar tőlem valamit. Majd megszokod kicsi Nyuszi. A kérdés Te mit akarsz tőlem.
Nézek rá, vajon ki meri mondani ami a fejében van?
-Hmpf. Ha engem akarna, bohóckodna Veled? Mert ez a nyálas duma Tőletek, ó kérlek! Rólam amúgy sem mondhat el mindent, a barátom nem a spiclim. És igen, együtt voltunk három kerek hónapot. Kurva hosszú három hónap volt. De tudod, nem mindenki passzol össze. Ettől persze nem jelenti azt hogy Te passzolnál hozzá. Ericnek férfi kéne, nem egy kisfiú! Olyan, aki kiáll érte, aki megvédi, aki támaszt ad Neki... de úgy látom mást se fog csinálni, csak pelenkázni Téged.
Könyörgöm, hogy szerethetett bele egy ilyen bőgőmasinába... fogadjunk megsajnálta, mert pont olyan mint amilyen Ő volt fiatalon. Faszom... De nem megy sehova, ez biztos.
-Hmpf... megölni? Meghalni könnyű Samuel, de élni... élni kibaszott művészet ebben a fos világban. De legyen! Kapsz egy esélyt. Ismerkedjünk. Persze az nem fog menni ha folyton bőgsz.
Sóhajtom, de érzem forróbb, de nem attól, hogy ég a vágytól megkefélhessen.
-Samuel... Eric azt hittem csak ugrat, hogy betegen hoz át. Faszom... bébicsősz lettem? Gyere! Kapsz valami gyereküdítőt... hideget. És ha elszaladsz míg nem figyelek Rád azt fogom mondani Ericnek, hogy lecserélted rám, hogy el is felejtetted Őt, mert minek is Neked Ő ha itt vagyok én... megértettél? Akkor tuti nem laksz sokáig nála. Javaslom tehát maradj a formás seggeden.
Hmpf, könyörgöm. Elráncigálom a konyhába, hogy lenyomjam a székre, meg tud támaszkodni az asztalban és veszek elő baracklevet. Az mindig van Reeven miatt, de hál' Istennek, hogy nem hallotta, hogy le "gyereküdítőztem" a kedvenc italát. Sosem inna újra. Kiveszem a hűtőből és töltök egy pohárral, a kezébe nyomom felszólítva érthetően, hogy igyon. Aztán mivel én így tudok lázat mérni, megfogom az arcát és homlokom az övének nyomom, lehunyt szemmel, hogy koncentráljak és hamar apró fintor kezd játszani a szám sarkában. De legalább a hangom emberibb.
-Meleg vagy. Van gyógyszered? Allergiás vagy valamire? Felelj!
Támaszkodom meg a combjain, közel maradok, bár nem annyira közel mint az előbb. Faszom bele, hogy ennyire gyenge a másik még veszekedni sem lehet egy jót. Pedig el akartam küldeni a halálba, de... ha igazat beszél, ha Eric is kivételesen nem a vágyálmait vetítette ki, akkor bizony örökre megutál ha elüldözöm a kis Sunshinet.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 21:09

- Utaztam már tömegközlekedéssel...
Úgy érzi teljesen hülyének nézi. Persze nem meglepő, de akkor is! Halványodik egyre csak, megrázza a fejét. Tisztában van vele, hogy Eric minden porcikáját többen és alaposabban felfedezték már, mint ő. Fogalma sincs mitől indul be, de csak gyűlölködő szemei telnek meg könnyen és az ajka lesz vörösebb.
- Lehet, hogy te így csinálod, de egy csók bizalmas, a szerelem záloga, nem egy könnyelmű flörté, vagy a múlté, ha már csak barátok vagytok...
Ráadásul Eric élvezte, látta!
- Nem mondta... Tudom!
De az más, mert Felix nem fog eltűnni, kettőt kapott és egy nagyon durva, veszélyes játékot kapott, ami most árt neki. Lehet, hogy védeni akarja Ericet, de neki túl sok, az egész férfi túl sok, annyira szexi és olyan ijesztő, hogy az már őrület.
- De el sem mondta hogy együtt voltatok, hogy kívánt téged! Megcsókoltad és hagyta és természetesnek vette, akkor mit vehet még annak? Miért titkolta?
Hogyan bízzon így? Ő sem szent, igenis fáj neki. Megrázza a fejét, ő nem tudná megcsalni, aztán lázas szemekkel pislant fel Felixre. Ki nem vonzódik hozzá? Hideg borzongás szalad rajta végig ajka megnyalintásától és amit mond. Egy perce elnyílnak ajkai, aztán hirtelenkedve megrázza a fejét. Szereti Ericet, bármit is súgjanak az ösztönei, még ha végig is fut gerincén valami furcsa késztetés megfogni azt a dudort. Lehűti magát Eric levendulamosolyával, égszemivel, ujjai lágy érintésének képzetével. De fogja-e még érezni? Felix most tönkreteszi.
- Igaz, nem vagyok tapasztalt és...megvetsz érte? Te mindig az voltál, Eric is az volt világ életében? Semmit, féltékeny vagyok
Makogja döbbent felismerését. Bár alaptalan lenne.
- Csak bohóckodik? Igenis engem is érint, hogy együtt voltatok...és akart. Én azt hittem, hogy a legjobb barátjával találkozom és nem az exével.
Aztán elhallgat és csak hagyni folyni a könnyeit, már le sem töröli. Igaza van, Ericnek támasz kellene, egy férfi aki megvédi, egy aktív, határozott erős ember, amilyen a bátyja (valamelyik) amilyen Felix is, míg ő maga hozzájuk képest csak egy elveszett, szerencsétlen kölyök. Lassan, kínlódva bólint. Tudta, tudta, hogy kevés hozzá.
- Nem akarok életművész lenni...

Félbehagyott
Versek szegény, halkuló rebegése,
Félbehagyott
Sírás halkuló, békélt szepegése,
Félbehagyott
Küszködés békélt, mindegy-legyintése,
Csak ennyi, lásd,
Halkuló, békélt, mindegy-éltem vége.

Lassacskán, szépen végit várnom,
Csak ennyi, lásd,
Hajnali csendes elhalálozásom.

Csak sose sírj,
Nem volt az élet énhozzám kegyetlen,
Csak sose sírj,
Én voltam lusta, gyáva és ügyetlen,
Csak sose sírj,
Nem illet engem itten joggal semmi,
Csak ennyi, lásd,
Köszönni illedelmesen és menni.

Motyogja, mert nem bírja rendes szavakban kifejezni magát. De most mintha Felix nem lenne vele, csak a bántat és az igaza maradt vele rebegő könnyeivel, melyek lassan elhagyják. Aztán azon kapja magát, hogy a padlót tapogatva szépen leül a földre és felszökött a láza. Kicsit ijedt, hogy Felix, mintha megpróbálna kedves lenni vele.
- Nem kérek köszönöm. Olyan férfi kell neki, aki gondoskodni tud róla...és én Ericnek a legjobbat akarom. Én kevés vagyok, igazad van. Kérlek hagy menjek el, aztán csináljatok, amit akartok.
Ő most nem számít, Eric majd talál valakit, aki elég férfi hozzá. Nem nagyon bírja Felix elmozdítani onnan, maximum, ha felemeli, vagy az italt hozza neki. Tüzel a homloka, ahogy hozzáér, de elhúzódik gyorsan.
- Legalább tudom, hogy szeretik, hogy te vigyázol rá. Igen tudom, azt hiszem mindig meleg voltam. Szeretném felhívni a bátyámat, Stant. Ő orvos és eljön értem, ha megkérem.
Quentint nem meri... Quen lehet, hogy megölné Felixet...és azt nem akarja, ki vigyázna Ericre?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 21:42

-Ohm, nos, mit vársz, gratulációt? Gratulálok Mr. Collins, ez lenyűgöző!
Jól érzi, teljesen hülyének nézem, mert én nem vagyok hülye. Ha elengedném, úgy járna mint a bátyja... kellett Ericnek fecsegni, bassza meg.
-Bizalmas? Egy csók? Nos igen, fogjuk rá, de nem csak ha szerelmes vagy. Én a saját anyám is megcsókolom, Eric-kel miért ne tenném? Vagy más barátaimmal... Ha könnyű flörtöt akarok belemarkolnék a seggébe vagy megragadnám a farkát.
Mondom könnyen, mert ugyan nekem mit számít mindez?
-Persze hogy nem, kinek kellene így? Buzi barátokkal, kurva legjobb baráttal, szülőkkel, akik gyűlölik mert vegán, mert meleg, mint a Szahara délben...
Csodálkoznak az emberek, ha nem beszél erről? Vagy Reevenről, az exdrogos depressziós rocksztárról? Én gyönyörű rocksztárom... ah.
-Nos, én mindenkit megcsókolok aki tetszik, aki közel áll hozzám. De Ő nem egy kurva és ha még egyszer ezzel vádolod úgy seggbekúrlak hogy egy hónapig nem ülsz le, vetted a lapot?
Na jó, ezzel feldühített, de veszek egy mély levegőt és mosolygok újra.
-Persze, ha valóban ismernéd Őt tudnád Samuel. De nem ismered. Ezért faszság, hogy azt mondod szereted. Tudod az emberek olyan könnyen dobálóznak ezekkel a szavakkal... "Szeretlek!", "Te vagy egyetlen az életemben", "Szerelmes vagyok!" faszt... Talán azért nem mondta, mert Rád fókuszált és nem az általad emlegett múltra... amire én felhívtam a figyelmét, mert minden kibaszott pasija megcsalta, eldobta, berezelt a melegségtől, és kicsi Napsugár Te még csak most jöttél rá nem igaz? Első kapcsolatod ez nem igaz? Ohm, elnézést, hogy nem gondolom azt mindent tudsz ezekről az érzésekről, szavakról és egyéb dolgokról!
Mert hogyan is vehetnék komolyan egy taknyos gyereket? De azt látom, hogy küzd, hogy ne kívánjon meg. Kérdés félelemből vagy kishitűségből vagy... hűségből? Micsoda szó.
-Áh, féltékeny! Pontosan mire is?
Nah, haladunk, mégsem reménytelen!
-Nos... Nekem nincsenek exeim... Eric sem az, ne használd rá ezt a szót.
Juj, na jó, ez kizökkent, én mint valaki exe? Kérlek...
-És igen, a legjobb barátjával beszélsz, az egyetlen igazi barátjával, ha tetszik Neked, ha nem, ez a valóság kicsikém.
Szokja meg vagy szökjön el, faszt érdekli! Na jó... nem teljesen igaz. Eric barátja vagyok, próbálkozom.
-Miért, az jó dolog...
Életművésznek lenni, bár nem egyre gondolunk azt hiszem. Aztán... komolyan szaval? Még az állam is leesik, főleg mert... jó. Ezt tényleg komolyan gondolom? Uhm, igen. Furcsa. Főleg mert nem vagyok hülye, értem mire céloz. Még a végén el kell hinnem amiket Eric összehordott.
-S ne hidd, míg száll sóhajod,
Hogy Teremtőd nincsen ott,
És ne hidd, ha könnyezel,
Hogy Teremtőd nincs közel.

Belénk oltja örömét:
Hogy bajunk ő zúzza szét,
És míg meg nem enyhülünk,
Mellénk ül és sír velünk....
Hmpf... Blake... A halott. Eric kedvence. Imádja a kifejező verseket.

Nézek félre, mert bassza meg, ez annyira az esete... egy költő... érzékeny, költő...
-Hmpf, ha ismernéd... de nem ismered persze, akkor tudnád, ha hazajön, kábé nyolc után, akkor rosszabb állapotban lesz mint Te. És... ha ennyire fáj, hogy igazam van, tegyél ellene! Végtére is... nem én döntöm el ki vagy, vagy igen?
Nyomom a kezébe az üdítőt, igya meg!
-Nem úgy értettem a meleget, de igen, aki buzi mindig is az volt. Ez veleszületett. És igen, szeretem Ericet, mert olyan mintha az... nem, öccsöt nem akarok, ez hazugság lenne, imádom hogy egyke vagyok. Nos, Ő családtag. És ne hívd fel a bátyádat, ha tudná egy buzival vagy megverne... vagy... ha látná kivel vagy és kurvázol engem verne meg. Au... minden testvéred izmos mint Te? Idefigyelj! Csak mondd el mit érzel Eric iránt. Aztán elmondom én mit érzek. Végtére a melegek csak sírni és érzelgősködni tudnak, ha épp nem kefélik szét az agyukat, nem de?
Horkanok fel, tipikus hetero szöveg, lehet hallotta már. De nem zavartatom magam, a fejem az ölébe teszem, úgy fekszem el mellette és nézek fel rá olyan arccal, hogy meddig kéreti még magát? Beszéljen. Költő lélek, azoknak az kell hogy beszéljenek. Főleg annak aki ilyen verset szaval. Remélem nem önti a képembe az üdítőt, ez az egyik kedvenc ingem.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 22:10

Fájdalmas képet vág, igen...kétségkívül a legmenőbb emberi teremtmény és egy seggfej.
- Azt hittem belém az...ostoba vagyok.
Néz aztán elképedve a férfira, az anyját? Felfújná a dolgot? Elvörösödik a fenék és pénisz markolászáson és igazgatni kezdi szemébe lógó haját.
- Nekem! Én őt akarom, olyannak amilyen. És buzi vagyok én is! Az én szüleim is tudnak hülyék lenni a kurva pedig...egy foglalkozás, megbeszéltük Erickel. Különben sem vagy már az, a hosztok nem...
Levörösödik, ő nem bírja kimondani, főleg nem pejoratív értelemben a nemi aktust.
- Én nem vádolom...um...ne, nem
Nyünnyög fel, úgy néz Felixre, mintha orrba vágta volna. Mi van ha képes rá? Mi van ha megerőszakolja? Lehajtja a fejét és motyogni kezd.
- De...annak kell lennie. Fagyott kő voltam előtte, megfojtott halott, minden érintése, apró gesztusa forrásokat fakaszt bennem és kivirágzik a föld. Tisztás terem amerre gondolatban jár, amilyen és amiket ahogy mond. Nem szeretném? Akkor mi ez? Miért akarok vigyázni rá, letörölni könnyeit ha sír és megcsókolni a kacagását? Miért féltem, hogy vegetáriánus és nem kap elég fehérjét a szervezete, vagy beleszaladnak egy jéghegybe a hajóval? Bolondság lenne, mert semmit nem tudok? 23 éve vártam rá... az első volt és akármi is lesz most belém éget mint a fémbe a savak, ott van kitörölhetetlenül.
Mondja reménytelenkedve maga elé.
- Hát...te egy lehengerlő férfi vagy Felix, amilyen és sosem leszek és talán a csókom se olyan. Kíván, láttam és nem tudok versenyezni veled ezt te is tudod. Miért? Szerintem szeretett...az pedig nem múlik csak úgy el. Máskülönben nem akart volna
Próbál Ericből kiindulni legalábbis. Meglepődik, hogy Felix egy verssel válaszol, Blake-vel. Tudja, hogy Eric szereti és borzasztóan zavarja, hogy Felix ennyire ismeri...
- Itt leszel te hogy megvigasztald és én csak egy taknyos gyerek vagyok, aki nem tudja megadni neki.
Elveszi az üdítőt, de nem kóstol bele.
- Ő a másik bátyám és ő nem verne meg. Hogy...Stan? Hát...nemtom, Quentin nem, lefogyott a sok munka miatt. Nem szeretném neked bizonygatni... Hát szerintem ez butaság, így megragadni a végletekben, de én még nem értem annyira a melegeket...
Felszipog, Felix feje az ölében van, ettől megijed, nagyon zavarba jön és valóban akkorát ugrik, hogy a képébe önti a folyadékot.
- Jajj ne, ne haragudj, ez csak...én csak.... szeretem Ericet, legalábbis mindazon érzés, ami ordít bennem, folyton ezt dübörögteti.
Próbál menekülni, leteszi a poharat, ez a fickó meg fogja ölni. Vagy hagynia kéne? Ér Eric nélkül valamit az élete?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 22:37

-Ha nem látod, hogy az, akkor tényleg.
Mondom kiábrándultan.
-Dugnak? Jah, ez a lényege, ezért vállaltam ezt. Kevesebbet is keresnek... Hmpf, tudod Te milyen? Mármint Eric. És az Ő szülei nem szimplán hülyék. Kidobták mert velem látták. Sosem ment haza lakni többet. Mikor is volt? Oh, lassan tíz éve. Ő mindig is az volt, vállalva, csak szarul vállalva. Te erről sem tudtál mi? Ne mondd, hogy olyannak akarod amilyen, amíg nem tudod mit takar a fogalom kölyök.
Mondom határozottan, mert ezt az érzést ismerem.
-Helyes. Ne is.
Ezzel letudom, tudja már hol a helye. Legalább nem hülye, hisz nekem ha azt mondom megkúrom, ha nem tartja a száját. Aztán kinyitja de... ó anyám, ez komoly? Basszus... olyan fejet vághatok mint aki épp beszívott, mert ez a szöveg olyan jelenetbe illik!
-Hm. Már értem miért mondja, hogy furának mondanak. De tény... Eric az örök optimista. Akkor is elfogad, ha Te magad épp nem, hm?
Szorítom össze az állkapcsom, látni, hogy ráng az ideg, de csak mert erre nem tudok mit mondani. Vagy csak nem akarok.
-Már hogy ne tudnál? Ki a fene dönti el, kinek ki kell és ki az esete? És a csókunk bizonyosan nem egyforma, de nem gondolod, hogy ez előny, érintetlenkém? Fogadjunk egy kezeden meg tudod számolni, hányan érinthették az ajkukkal a Tiedét... én nekem esélyem sincs ugyanerre. Számolni se... persze nem érdekel, de Ericet érdekli.
Nézek rá, mert bassza meg, Eric 2. Csak impulzívabb.
-Nos... Ideje lenne elmúlnia ennyi év után, nem? Meg a szerelem nem ugyanolyan egyszer sem, ha érzed. Persze... nincs sok tapasztalatom, Ericnek van, szerelmes típus. És megkérdeznélek, szerinted pontosan mire vágyik tőlem? Szerinted mi az amit csakis én adhatok meg Neki, de más nem? Mondjuk, Te nem?
Kérdezem, mert unom, hogy az embereknek nincs semmi önbizalmuk. Bár tény, tetszik a burkolt hízelgése.
-Nos, ha valóban így van, ha valóban igazam van, akkor Neked is igazad lesz. Egy újabb este, mikor szétbőgi a fejét, magyarázom Neki, hogy nem szánalmas és szerethetetlen, mint amilyennek hiszi magát és hogy én megmondtam, hogy a kis álomszöszije hamar dobni fogja.
Mert akkor valóban ez lenne. Mindkettőnknek igaza lenne, de vajon jó lenne az nekünk?
-Hiszed.
Szerintem simán megvernék, elvégre kapott már pofont ezért, nem?
-Miért, nem érted magad?
Nézek fel rá, mert ha nem érti a melegeket, magát sem érti.
-Miért nem akarod bizonygatni? Szerinted látnom kéne? Éreznem? Jelenleg csak azt érzem, szakítani fogsz vele.
Vonok vállat. Aztán meg leönt, hah, éreztem... Csak nyalom a szám és nem mozdulok, csak annyira, hogy a szememből kitöröljem a levet.
-Ezért nem haragszom meg, de ha elszaladsz és a fejem is koppanni fog kiheréllek... Maradj már veszteg és idd meg a maradékot. Anyám... Samuel... ha szereted, akkor miért nem szarsz le és vágod a képembe, senki vagyok hozzád képest, mert nekem ott volt a lehetőségem hogy enyém legyen Eric de nem éltem vele, mert egy fasz vagyok, de Te igenis élsz vele, ott laksz és szereted és leszarod, hogy kije volt eddig, mert csak a jelen számít?
Nyalom tovább a szám, mert folyik bele a baracklé, ahh, Reeven... kár hogy nincs itt, lenyalhatná... Remélem Sebastiannak ilyen nem jut eszébe... perverz fogadott báty.
-Nos?
Na jó, megunom, felkönyökölök és lazán megtörölközöm a pólójában, az van kéznél, aztán visszadőlök az ölébe.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 23:12

- De...láttam, csak
Felix kizökkentette nem is kicsit. A dugnakra vöröslő fejjel bólint, az ajkát bekapja. Összegörnyed, hogy Felix a fejére olvassa mi mindent nem tud Ericről... Megint el is pityeredik, ez annyira rosszul esik neki.
- Azt tudom, hogy nem fogadják el...és ennek ellenére ő keresi őket, pedig te mindig mondod neki mekkora hülye, hogy bedől nekik és hogy nem fognak megváltozni, de amikor firtattam nem akart erről beszélni
Szepegi a zsebkendőjébe. A vallomása után aztán bólogat.
- Szörnyű vagyok...de elfogad igen
Hunyja be a szemét egy pillanatra, eléggé szédül.
- Te mondtad hogy csak egy szaros hülye vagyok és nem erre van szüksége. Tényleg nem, jobb járna neki. Amiatt lenne inkább velem, mert engem még csak ő csókolt meg rendesen? Nem hiszem, hogy ez számít, azt mondják nem a mennyiség a lényeg, hanem a plusz dolgok és te olyasmit adsz neki, amitől nem tud teljesen megválni.
Mondja keserű epét érezve a szájában. Forog vele a világ, ahogy valósággá válik Eric tényleg szerelmes (volt) belé
- De sosem felejted el...talán elhalványult, de beléégetted a jeled, mint Zorro
Elvörösödik mekkora baromságot mondott megint. Behunyja a szemét.
- Igen, ezt meg fogom kérdezni tőle.
Mert ezekre a kérésekre csak Eric tud válaszolni és ő is nagyon kíváncsi. Megreszket, rázza a hideg.
- Biztosan így lesz...de nem dobom csak jobbat érdemel, ezért... én nem akarom, hogy rossz legyen neki és...pelenkázzon, ahogy te mondtad. 
Felix győzött, mikor nem nyer és ki nem kívánja? Ez bizonyára végzetszerű nála.
- Nem, ezt nem hiszem, hanem tudom. Persze Quentin kiverné belőled az ürüléket...a kakit
Felnyög, hogy milyen szánalmas is, ha vulgáris akar lenni.
- Azt nem értem, amit te mondtál a melegekről. Én nem ismerek sokat...de lehet, hogy akkor én a nyálas és romantikus kategóriádba tartozom, de akkor ki lesz jó Ericnek? Valaki, aki folyton csalja majd?
Ránéz, mint ő? Mert biztos benne, hogy Felix az alatt a 3 hónap alatt se volt hűséges.
- Nem...de nem tudom megmutatni neked csak neki. Igen, talán...mert nem versenyezhetek veled és mert mégis valaki olyan kellene neki, mint te.
Mondja zavarodottan, bár a gondolattól hogy szakítani fog...egészen felkavarodik a gyomra. Aztán megint sír, amikor leönti Felixet és nagyon zavarban érzi magát, takarja az arcát remegő kezével. Feszélyezi, hogy itt a férfi feje az ölében.
- Mert én vagyok a senki...hozzád képest... de az igaz, hogy nagyon hülye vagy! Nem éltél a lehetőséggel és talán nem is tudod mit hagytál ki. Nem érdekel kije volt csak te...más vagy, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, ami te vagy és hogy nem mondta el.
- De...
Kap a mellkasához szaggatottan zihálva, úgy érzi beledöglik, ha szakít, hogy kitépkedik majd a lelkét és előre retteg attól a beszélgetésből. Összeszorítja a szemét, száját, csak annyi nyikkan belőle, még azt se veszi észre, hogy benne törölköznek
- Nagyon fáj
Igazából nem akar lemondani róla, hát persze, de...mi van ha még mindig Felixet szereti? Akkor muszáj lesz.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szomb. Május 13 2017, 23:42

-Csak?
Ugyan már, fejezze be!
-Hmpf... persze hogy nem. De tényleg ezt mondta? Ha felfogja, akkor megfogadhatná! Idióta... De ha már ezt elmondta, hidd el, jobban megnyílt Neked, mint nekem az elején.
Legyintek, dobok neki egy csontot, mert nem vagyok szörnyeteg, csak bestia.
-Nem csak Te vagy az... mindenki szörnyű, nem vetted még észre?
Teszem hozzá, mert először magamra gondoltam, hogy nem bírok magammal, ha Ericről van szó. Persze ez igaz Reevere vagy Sethre is, anyámékra... francba.
-Hah... és mi lenne az? Mert szerintem ez csak annyi, hogy önmaga lehet. Ha ezt meg tudod Neki adni... ha meg AKAROD Neki adni... akkor meg is tudod adni. De ha csak Ő csókolt meg rendesen, honnan tudod, hogy ez kell Neked? Hogy Ő kell Neked?
De komolyan, ne már, hogy csak Eric... nem csókol rosszul, nem az, de nincs hasonlítási alapja? Úgy nehéz elhinni Vele marad és nem fog kalandozni.
-Zorro... maskarás buzeránsnak nézel? Tudod, az emberek hatással vannak egymásra, ha tetszik Neked ez Nyuszi, ha nem. Egy szerelem formálja az embert, így vagy úgy. Nem tudhatod, még sosem szakítottál nem de? Hmpf.
Csóválom a fejem, ez fárasztó lesz.
-Előbb magadat kérdezd! Nem várhatod el, hogy mindig megmondják mit gondolj és tegyél! Vagy talán a pisálást is szabálykönyv szerint végzed?
Anyám... borogass rám egy padot...
-Ha elhagyod dobod. Az nem szeretet, az hanyagság, nyegleség, nem törődömség. Akkor szedd össze magad és légy férfi. Ennyire nagyon egyszerű. Vagy azt hiszed, egy kapcsolatban minden állóvíz, hogy nem kell tenned semmit érte? Hmpf, ne legyél már hülye is.
Dolgozzon meg Ericért, ha kell Neki! Ez a minimum nem? Én miket meg nem tettem Reevenért és viszont.
-A szart is? Szimpatikus ez a Quentin, őszinte... nem képmutató.
Hah, legalább is gondolom.
-Nem a saját véleményem, ez hetero vélemény, majd fogod hallani ne félj. Hmpf... Nem tudom. az biztos nem, túl monogám. És csak úgy mondom, sosem csalna meg. Ezzel visszaélhetsz Szépfiú, de akkor kiverem belőled a szart is, ahogy akartál fogalmazni az előbb.
Nézek rá komolyan, csak tudjam meg hogy megcsalta valami kis köcsöggel!
-Hmpf... be is baszna! Neki kurvára nem olyan kell mint én... Mit gondolsz, miért szakított?
Röhögök fel, hülye kölyök.
-Áh... hát mert akármit mondd, ne lehet elhinni, engem tapasztalni kell! És lehet hülye vagyok, de Reeven... Ő a lelkitársam, Eric nem lenne az sosem. Ahogy Te sem.
Teszem hozzá, mert Reevenből csak egy van. Közben megtörölközöm, mert nincs ellenállás. Ez a minimum ha már képen öntött.
-Akkor ne szakíts. Ismerd meg Őt valóban és ismerj meg engem is. Engem nem kell kedvelned, csak elviselned, titkon ki is verheted rám, megőrzöm a titkod! De komolyan az az egy csók kavart fel?
Könyökölök fel, majd fogom magam és lesmárolom, megragadom a fejét is, hogy ne bírja elrántani és határozottan, de magamhoz képest gyöngéden csókolom, tolom a nyelvem a szájába, barackos ízzel, hogy megkapjam, nőljön eggyel a száma, akikkel csókolózott életében. Ha nagyon tiltakozik előbb abbahagyom, ha nem, akkor kicsit később, de tartom a fejét, mikor végzek továbbra is és szemezek Vele.
-Ohm... kvittek vagytok. Két lehetőséged maradt: vagy elmondhatod, hogy mindketten megcsaltátok egymást velem, ugyanazon a délutánon, vagy felfogod, mint baráti csókot mindkettőtök részéről. A döntés a Tied Sam. De hozzá kell tenni, Te lelkesebben fogadtad mint Ő ma...
Ezt akkor is mondom, ha nem volt lelkes, mert igazából Eric sem volt, csak elviseli minden faszságomat. Ettől a barátom. De félmosolyom ott játszik a szám szegletében mert most hogy megnézem, tényleg helyes a szöszi.
-Kössünk egyességet. Ha komolyan gondolod Eric-kel, akkor melletted leszek. De ha megcsalod, kidobod csak úgy, vagy hasonló faszság, szerzel egy ellenséget. De csak úgy megsúgom, engem senki sem akar ellenségének Napsugaram. Mit gondolsz? Akarod Ericet?
Kérdezem mélyen a szemébe nézve, ha bírja állni, érdekel mennyire határozott.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 16 2017, 20:40

- Nehéz elhinni
Susmogja.
- Igen, elmondta...de nem túl részletesen. Hát...viszont neked ott a tíz év előny.
Nem hiszi, hogy Felix az elején túlságosan empatikus lett volna Erickel. De a dolgok megváltoztak, mert most nagyon vigyáz rá.
- De...kivéve Ericet. Ő...ő nagyon, minden szempontból
Ajkára harap és fogai közt vacogja: fantasztikus
- Ezt...csak ő tudja megmondani. Szeretném, ha önmaga lenne. Remélem az, remélem nem feszélyezem, ez csak természetes...az igazi Ericet szeretném szeretni.
Zavarba jön, húzogatja nyaka közepéig érő hosszú, szőke haját oldalt.
- Nem hiszem, hogy ez attól függ hányan csókoltak már meg, ha az Ő csókja az, ami elküldi a lelkem a végtelen óceánokon is túlra Csodaországba, ha miatta ugrál a gyomrom.
Vörösen rázza a fejét. Nem is akar megcsókolni senki mást. Meg sem fordult a fejében ilyesmi, amióta találkozott Ercikel, noha a férfi nagy valószínűséggel nem osztja ezt a lelkesedést.
- Dehát meleg vagy nem? És miért lett volna szegény Zorro meleg? Az igaz...
Megrázza a fejét, miközben megsemmisülten mered maga elé. Nem szakított még és széteszi agyát a fájdalom, ha arra gondol Erickkel megtörténhet.
- Nem...de igenis mindig elmegyek mielőtt nagyon kellene, hogy ne kerüljek kellemetlen helyzetbe! Tudom, hogy tenni kell, de...én soha nem voltam olyan. Mindig túl lágy voltam és nem tagadnám meg magam akkor? Mert én alapvetően...ilyen vagyok.
Q-ra bólint, túlságosan is őszinte...
- Nem fogalmaztál világosan, nem tetted hozzá, hogy hetero vélemény és nem érdekel, a világ nem csak heterókból és melegekből áll.
Ő szélesebb perspektívában gondolkodik azért. Eric nem csalná? Összerezzen, el tudja képzelni, hogy Felix megveri.
- De akkor megérdemelném
Suttogja.
- Mert te nem szeretted... Valaki férfias, vagány és menő
Sorolja suttogva. Valaki olyan, mint Felix, de távolról sem akkora lúzer, mint amilyen ő.
- Igen, nagyon durva vagy... Én nem is akarok!
Mondja gyorsan, de azért kíváncsi milyen ez a Reeven
- Ő biztosan olyan, mint te...
Nagy levegőt vesz, forrónak érzi magát és szédül.
- Miért gondolod, hogy nem a valódi Ericet ismerem? Akkor megjátssza magát nekem? Téged?
Mert együtt járnak, mert Felix is jár hozzá díszdobozban? Aztán összerezzen és mérhetetlenül zavarba jön, elszörnyedve mered rá. Kiverni rá? Ráadásul az ötlet beleég a fejébe. Válaszolna épp, amikor hirtelen, egyszer csak megcsókolja! Nagyon gyorsan történik és erőszakos, csak késve döbben rá mi történik, Felix követelőző ajkai és nyelve durván megsértik a magánszféráját és mégis reszket a csóktól és vágyak kavarognak benne, mert ez a férfi...ennél sosem látott még kívánatosabbat. Így tovább tart, mert Sammy lassú, de aztán Eric gondolata kiszorítja és lassan eltaszítja Felixet is. Vörös, ég a szája és nagyon kiakadt fejet vág.
- Milyen....szörnyű vagy! Hogy tehetted? Rákényszerítettél. Nem akarok tőle eltitkolni semmit... Én nem, én nem
Kapkodja a levegőt kétségbeesetten és dühödt könnyek gyűlnek a szemében, de nem csordulnak ki, visszaszívja. Egyrészt feladta, mert nem elég jó Erickhez, de másrészt lénye egy része tovább harcol. Az amelyik mindennél jobban szereti, az férfi akar lenni.
Közben fáj a mellkasa, egyre forróbb is, felszökött a láza és így néz kábult-elszántan és zavarodottan és félve is Felixre. Ez a férfi annyit durva, felkavaró érzelmet vált ki belőle, hogy úgy érzi meggebed. Nem akarja, hogy az ellensége legyen... de nem érti most miért támogatja.
- Én nem akarom elszedni a pénzét...a legjobbat akarom neki, de a legjobb nem én vagyok. Ezt...el kell mondanom neki. Aztán meglátjuk, lehet, hogy ő szakít. Nem, olyan erőszakos és kevés az a szó, hogy akarom, annyira más, mint amit érzek. A vágy, az eltéphetetlen ragaszkodás...belegondolok és összeroppanok ha el kell válnunk, de még akkor is fontosabb, hogy neki jó legyen.
És vele nem jó, mert férfi kell neki nem egy szaros, életképtelen idióta. Ebben igaza van... Szorítja a pólóját a mellkasán és azt képzelni eleredt a szíve vére. Talán megtölti a szobát és ő beledöglik. Az mindig olyan egyszerű volna.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Kedd Május 16 2017, 21:32

-Hmpf, ezt bóknak veszem inkább, nem Eric hülyeségének.
Emelem meg a szemöldököm, hogy nehéz elhinni hogy Sambe szerelmes a hős lovagunk helyettem. Azt hiszem erre akart kilyukadni.
-Jah... van. De valahol el kell kezdeni, Reevent nem ismerem tíz éve, de mintha már ezer éve ismerném és sokan akik régebb óta ismerik sem ismerik úgy mint én. Ezt gondold át.
Nem tudom érti-e mire akarok kilyukadni.
-Hah... láttad volna fiatalon...
Nyomok el egy vigyort, akkor nem ezt mondja.
-Ha ezt szeretnéd, akkor meg tudod ismerni. Főleg ha bírod a nyálasságát, akkor jó esélyed van.
Mosolyodom el, mert ha akarom ha nem, ez a mondat célba ért nálam is, csak érdekli tényleg ez a hülye. aztán csak nézek rá, nekem ez fura.
-De viszonyítási alapod sincs... ha sosem ettél jót a rossz is lehet az. Persze Eric jól csókol, de...
Értetlenkedem, én a tapasztalás és választás párját fogom.
-Biszexuális vagyok, szeretem felvállalni a melegségem de nem parádézni. Aki ilyen hacukába öltözik hetero nem lehet...
Vigyorodom el a végén azért. Persze a szakításra megkomolyodom, azt sem tudja mi az... Pedig annál szarabb nincs ha nem mi mondjuk ki. A pisálásra csak lesek, hogy komolyan vette, szó szerint? Nevetni is elfelejtek.
-Szerinted Ő mindig ilyen volt? Legalább annyit bőgött mint Te, de Őt csak én fogadtam el egy ideig, ami különbség. Nem azt mondtam most varázsütésre legyél ilyen, hanem törekedj rá, mint valami életcél. Azt mondja csak egy önállóság kellene Neked, Őt is az nevelte férfiasabbá, már amennyire férfiasnak mondható.
Számomra Eric jól sminkelt bányarém kategória, mert belül ugyan úgy küzd mint régen, csak jobban palástolja sokkal.
-Ezt jól gondolod. Amúgy nekem adta magát, de elfelejtem, hogy Neked teljesen új, ennyire új. Főleg mert elég intelligensek gondoltalak, hogy ne kelljen szájbarágósan fogalmaznom.
Jelzem megfontolom ezentúl, de amúgy nem számít, nem is kell hogy szűk legyen a látóköre. Nem egészséges.
-Valószínűleg meg.
Bólogatok, kivételek vannak, mindig akad, de jobb tisztázni, ne csalja meg.
-Szeretem, mindig is szeretni fogom, mert egy idióta, de nem szerelemmel. Istenem, ezek a fogalmak... Igen, ilyet képzeltem mellé. Bár tény, ezen opciók egyike sem vált be nála. De a cserét nem feltétlen így gondoltam... ennyire finom művészlélekre...
Sóhajtom, mert két bőgőmasina egy rakáson? Nem sok az egy kicsit?
-Helyes, valami jó hír.
Bár sokan mondják nem akarnak belém szeretni aztán tessék. Egyetlen szerencsés kivétel Reeven, pedig Ő sem akart, sőt kijelentette, ez feltétel. De régen is volt...
-Reeven? Hmm... Nem teljesen. Fiatalabb Nálad, de még nálam is törtetőbb. Amolyan... szerencsés kurafi, nincs Neki lehetetlen, impulzív. Feloldja a káoszával az én rendemet, szeretem benne. Majd megismered, gondolom.
Teszem hozzá, mert ha elrohan, nem fogja persze. De érezni Reevenről ha leheletnyit is, de megváltozik a hangtónusom mikor beszélek.
-Abból, hogy mennyire isteníted... Eric eléggé... önbizalomhiányos, ingatag, gyáva és zárkózott. De legalább az ízlése javul, minden tekintetben...
Mérem végig újra Samet. Aztán fogom magam és lekapom Őt is, elveszem Eric bűnét és Neki adom, kezdjen vele amit akar alapon, de tetszik az elveszett tehetetlen csókja, későn reagál, hiába tol a végén, nem tud ellökni teljesen, csak abbahagyom a rá való tekintetből.
-Pontosan így. Rá, de nem volt olyan nagy az ellenállás. Ez csak egy csók... Persze hogy nem, mondd el Neki nyugodtan, úgy is tudja, én akartam. Ismer. De... még egy ok ami magyarázza miért van Veled...
Harapok a számba félvigyorral, finom falat ez a Nyuszi husi.
-Mert ki a legjobb, ismered? Mutass már be Neki, meg Ericnek is, bár ahogy elnézem nem fogja meglátni. Hah! Igen, hogyne, biztos szakít egy ilyen cukorpofával, mint Te! De ám legyen, lehet nekem meglepetéseket okozni. Ha ennyire fontos Neked, akkor szeresd. Mit mondott, mit szeret benned? Várj... szereti, hogy érzékeny vagy. Azt biztos bejön neki, mert akkor empatikusabb és kedvesebb vagy. Mmm... a küllemed biztos, bár basszus, az én zsánerem vagy inkább, fél az izmos férfiaktól, pedig csak Rád kell nézni, ki sem használod. Ahm... egyedien fejezed ki magad, ez is biztos tetszik Neki, az elvont lelkeket imádja... szűzies vagy, lehet ez Neki előny, a tapasztaltakkal megszívta eddig... mm. Meg azt mondta, olyan vagy mint a napsütés egy tökéletes nyári napon, jah igen, tudom, szörnyű, de ezt mondta. Ezt én nem tapasztaltam, de lehet ha valóban vidám vagy és optimista, az jó irányba tereli. Ő mindig is a borongós ég volt, hogy maradjak ennél a hasonlatnál. Aaah, ezeket mondta? Mondott még valamit? A nyuszi nevet már nem emlékszem hogy adta, biztos mert imád simogatni Téged, nem azért mert enni való vagy!
A végén elvigyorodom, mert én inkább megenném a kicsi nyuszi-húsát. De megvakargatom az álla alatt, semmi színe, katasztrófa.
-Annyira nem bírod a kritikát... ne Tőle tanulj már, vissza fogtok fejlődni egymás mellett. Hah, nem fog szakítani Veled Samuel, főleg mert én is azt mondom majd Neki, ne tegye. Nem értem, pár hónap után hogy tudsz ennyire ragaszkodni hozzá, de úgy hogy én sem érdekellek pedig az lenne a normális, ha pasizni akarnál. A lényeg, hogy most hogy sikeresen darabokra törtelek, összerakhatlak, mert láss csodát, tévedtem. Eric fejlődik, normális párt talált, bár... megjegyzem, valóban összeszedhetnéd magad és nem sírással kellene mindent megoldanod. Kapja be mindenki aki olyat mondd ami Neked nem fekszik, világos? Legyen erősebb ÉN-képed, akkor nem lesz ez megint. Szóval hagyd abba a haldoklást, mert szeretem a hattyúk tavát, az egyik kedvenc balettem, de Tőled nem puccparádét várok, hanem beszélgetést, mint férfi a férfival... Gyere, befekszünk az ágyba, kényelmesebb mint a földön. Mert hozzá kell tennem, leöntötted a kedvenc ingem, most meg a földön ülök a fekete nadrágomban... nem vagy tekintettel Rám...
Persze a végén csak ugratom, de ahogy felállok nyújtom a kezem, jöjjön már, be akarom támogatni a hálóba, dőljön el, heverje ki. Ettől nem lesz jobban ha a földön piszmog. Bár az ingem elkezdem neheztelő sóhajjal kigombolni, idegesít, hogy nedves lett, moshatom ki.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 17 2017, 20:58

Csak kimerülten nyög erre valamit, úgy érzi elveszti a fonalat. Szerinte arra céloz Felix, neki Erickel nincs olyan különleges kapcsolata, mint neki Reevennel, de dacosan kinyökögi:
- Számomra is olyan, mintha ezer éve ismerném és nem hiszem, hogy bármi komoly baj lett volna vele fiatalon.
Kicsit bizonytalanabb és önbizalom hiányosabb volt hát istenem. Látta már ezt az oldalát, egyáltalán nem vészes.
- Nem gondolom nyálasnak, az én vagyok... amit Eric mond az mindig szép és mindig meleg.
Ezt nem abban az értelemben gondolja, hogy "buzis" hanem hogy melengeti a lelkét.
- Én ebben teljesen biztos vagyok, nem szeretnék megcsókolni más férfit...és ha szakítanánk egy jó ideig akkor sem. Talán...talán soha többé
Hebegi. Nem hiszi, hogy pusztán hónapok kérdése lenne, hogy ő túl tudna lépni ilyesmin, talán nem is éveké. Van olyasmi, hogy örökké szeretsz valakit, mert ő Az.
- Parádézni én sem lennék és...volt komolyabb barátnőd is?
Ezt a biszex dolgot még nem teljesen érti, elég végletesen gondolkodik a témát illetően.
- Szegény.... Igenis férfias. Határozott lelki erő árad belőle, energia. Azt mondta nem vagyok elég önálló?
Nem az, de szeretné tudni Eric mit gondol erről. kevésnek gondolja, mert a szüleinél lakott és nincs munkája? HOgy ez az egész elszakadási folyamat és beindulóban van nála? nem is veszi észre mennyire összefügg ez a melegségével? Hogy előtte, amíg nem tudta mennyire meg volt zavarodva, elveszve?
- Buta vagyok
Sutyorogja gondolkodás nélkül. De csak belekötött Felixbe igazából. Nem is érti honnan van bátorsága.
- És ő szerelemmel szeretett téged?
Érzi, hogy görcsbe rándul a gyomra. Tudnia kell. El is sápad, a szíve is kihagy, egy percre úgy érzi elájul, aztán nagyon koncentrálnia kell, hogy ne sírjon megint. Valaki vagány és menő, az ő tökéletes ellentéte. Igen, Erichez, aki érzékeny és passzív egy ilyen férfi kellene ő semmilyen módon nem illik hozzá, hiszen még azt sem tudják aktív, vagy passzív-e valójában, még szűz ebből a szempontból. Ő minden kétséget kizáróan olyan valaki, aki nem tud gondoskodni egy másik férfiról, aki nem lesz támasza...
- Nem illek hozzá... Neki valaki erős kellene...igen
Motyogja megtörten. Kicsit meglepi, hogy Reeven fiatalabb, de minden információ róluk másodlagos most neki, bár ha törtető, akkor biztos szörnyű lehet ő is, legalább olyan félisten tulajdonságokkal, mint amilyenekkel Felix rendelkezik. A hangtónusra sem figyel, hogy megismeri-e vállat von. Nem biztos benne.
- De mi van ha nekem tetszik így? Hogy néha önbizalomhiányos vagy elesett?
Ezzel nincs probléma, ő örömmel gondoskodott róla, amikor éppen emiatt a természetfeletti lény miatt volt kiakadva. Most már érti és lehet hogy most még szinte barátságos...
- Nem tudom miért mondod, utálsz engem...
Nyögi és lekapják, lekapjááák! Zihál és kiakad, égő ajkára emeli kezét és igenis bekönnyezik, mert hogy képzelte?
- Ez nem igaz, meglepett és én...lassú vagyok. Miért?
Nyögi zaklatottan, mert a csóktudását nem tudta most kamatoztatni az is biztos.
- Biztos megtalálja...és ha már ennyire megszűröd kivel állhat szóba és kivel nem, akkor kereshetsz neki.
Meglepődik, amikor a férfi sorolja a mik ezek? Érdemek? Amiket Eric mondott róla? Rázza a fejét rögtön az izmosra.
- Nem vagyok, csak úszok, de ez se...semmi és a hiperszenzitívség egy betegség az orvos bátyám is mondta. Én...túl elvont vagyok. Nem tudom miért visel el, semmi értelme. Napsütés...
Nem bírja tovább, meghatódik, könnyei végiggördülnek ajkán pedig szemmel láthatólag élethalál harcot vív érzelmeivel. Eric Napsütésnek hívta... Ha megvakarja, akkor bizony könnyes lesz a keze tőle. Persze szipogva megtörölgeti aztán.
- Tudom, hogy nem vagyok aranyos...
Megrázza a fejét nem, nem bírja.
- Azt fogod neki mondani, keresnie kell vagányt és menőt. Ha azt akarnék bizonyára...beléd szeretnék, de Eric kitöltött minden kis zugot és tudd meg akármit csinálsz neked már nem maradt hely bármennyire is...hogy ilyen vagy, akiről mindenki fantáziál. De miért...törtél? Úgy fájt...és nem nem vagyok normális. Én...engem nem érdekelt, hogy a bátyám se támogatta. Ki tudok állni azért, akit szeretek, de amiket mondtál az igaz. Nem vagyok méltó hozzá. Csak egy pisis vagyok, lemaradtam a fejlődésben...hogy hogy hová?
Szorongatja a pólóját a mellkasán, ahol szorítja a fájdalom, hogy összetörték. Az ágyba biztos nem megy vele!
- Köszönöm, én inkább maradok. Jóéjtszakát. Sajnálom...
Nyögi, ahogy Felix feltápászkodott róla, álla alá húzza térdeit és átkarolja. Ég az arca, a láz kiült rá gonosz kis ördögként. Érzi, hogy szívesebben feküdne, de ha Felix elment majd összegömbölyödik a padlón.
- Bocsánat....nem mehetek.
Összeszorítja a szemét, hogy ne is lássa ahogy vetkőzik, még a fogát is összeszorítja, hogy ne érezze a végtagjait szinte lerohasztó lázfájdalmat. Valami energia kellene neki elmenni, ezt még mindig nem adta fel, viszont azzal tisztában van, hogy az erő elhagyta.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 17 2017, 21:51

-Ohm, hát... szerintem voltak bajai, de... már jobb.
Nem, nem mosolygok, megállom, ha látta volna legalább!
-Az, meleg!
Ezen felnevetek, vállon veregetem.
-Nos, ha Neked tetszik mikor romantikázik az már fél siker. Én nagyon nem vagyok rózsaszín-homály párti.
Reeven is tudja, de néha belefér.
-Ahh, kérlek!
Forgatok szemet hogy micsoda faszság, dehogynem csókolózna... Fog is, de akkor még én sem meg Ő sem tudja, ohoh.
-Ahm... volt már női szeretőm, akit én akartam... de mit értesz komolyabb barátnő alatt?
Jobb tisztázni a fogalmat nálam, maradjunk annyiban.
-Ahm... biztos Te váltod ki belőle Nyuszi... Nem, azt mondta, hogy nem vagy biztos magadban és még jobban esik Neked, ha van Veled valaki, aki támogat, aki segít. De ez azt jelenti nem vagy önálló, nem vagyok hülye, mit kell ezen szépíteni?
Hmpf, könyörgöm, Eric szépít, mutatván nem zavarja, de ez olyan alap dolog ebben a nyomorult világban.
-Meglehet, de mégsem, Eric szereti az okos férfiakat, mert szeret beszélgetni. Ergo mivel tudom, hogy ebben nem téved, egyenes ági következmény, hogy csak előttem játszod meg magad. Nem szép dolog, ejnye!
Dorgálom, de csak a szemem forgatom, nem gondolnám butának csak végtelenül naivnak, ami irritáló. Le kell nevelni erről.
-Eric? Több éve már, bár ha meg akarom bántani jó az orra alá dörgölni... De mára már kétlem hogy érezne felém ilyesmit, hidd el, eléggé felcseszett ahhoz a múltkor, hogy kijelenthessem, ha szerelmes lenne még akkor nem mondta volna. Azóta is azt tudom csak mondani ha eszembe jut a dolog hogy kapja be tövig!
Még hogy elszereti Reevent, pedig már randizott Sammel, tehát nem gondolta komolyan, de úgy adta elő mintha fikarcnyi esélye is lett volna rá! Bár valószínűleg azért bosszant, mert láttam benne rációt.
-Akkor ideje összeszedned magad. Tudod, az embereket ezért utálom. Én nem vagyok elég jó, oh, de majd más! Neki valaki egész más kellene, igen, majd talál! De senki sem venné a fáradtságot, hogy megdolgozzon azért aki kell neki! Én amikor megismertem Reevent vasággyal volt 40 kiló, depressziós volt és nem rég ébredt a kómából, összezavarodva. De már akkor tudtam tetszik nekem, hát foglalkoztam vele! Sok dolgot megtanultam, hogy segítsem Őt, amihez kurvára nem volt kedvem, szerintem a feléről nem is tud, de leszarom, mert megérte. Stabil testileg és lelkileg is jelenleg. Fejlődni jó dolog, de ha ennyire le se szarod és közlöd Vele, Neked más kell, akkor tudod, igazzá teszed amit mondasz. Mert kinek kell olyan személy, aki nem hajlandó fejlődni egy kapcsolatért?
Ez lehet most ingerültebben hangzott el, mint akartam, de ez a fajta mentalitás valóban felcseszi az agyam. Ha akar tenni valamit tegyen, ha nem, akkor húzzon a picsába, ennyire egyszerű.
-Akkor furcsa az ízlésed.
Mert kinek jön be a bizonytalanság? Arra nem lehet építeni.
-Hmpf, gőzöd sincs milyen az barátom, ha én utálok valakit!
Nevetek, mert közel sem utálom, csak bizalmatlan vagyok, az teljesen más. De lásson csodát, könnyedén megcsókolom, mert most mi az nekem, ha ettől kevésbé vádolja Ericet?
-Ohm, éreztem, érzéki férfi vagy, nem de? Lassú, mindent kiélvező és befogadó, ahm!
Vigyorgok, ha tagadja ha nem, ez jó volt. De nem érti, visszakérdez, értetlen szemezek Vele.
-Mert jó volt bazdmeg, azért. Szép telt ajkaid vannak, érzéki a csókod, finom az ízed. Gondolom eléggé élvezetes Veled franciázni, ha bemelegedsz.
Ő kérdezte, én válaszoltam.
-Mi vagy én, kerítő? Megszűröm hát, nem is lennék a barátja, ha bárkit elfogadnék. Mert ha egy kis hülye faszkalap lennél, aki baszottul nem illik hozzá ki szóljon, ha nem én? A szomszéd? A szülei? A postás?
Jelzem, hogy normális, hogy letesztelem, főleg akiket össze tudott szedni az a hülye, jesszus!
-Ez? Nem láttad az előzőeket, Reeven testalkatúak, még én is kilógok. Ez volt a max, nézd csak meg!
Húzom fel az inget, hogy lássa, kevés mellizom és lapos has, ahhoz képest Sammy háta és vállai is deltásabbak, tetszetős.
-Beteg az agyad, ha elhiszed. Akkor Eric is beteg, ápolhatjátok textilzsebkendővel egymást.
Csóválom a fejem, hagyjuk már.
-Nincs olyan hogy túl elvont csak nem elég intelligens hallgatóság. Ezt jól jegyezd meg, mert ez így van, aki cáfolja azért mondja, mert nem bírja követni a gondolatmeneted.
De ezt most a legkomolyabban mondom Neki, hátha legalább ennyit tanul az egészből.
-Az. Boldogabb, mióta Veled van, de... nála aggasztó, mert sokszor olyan dologba is beleéli magát, ami nem valós. Csak... odaképzeli. De azt hiszem, Veled kapcsolatban egyszer az életben nem túlzott. Fura...
Törlöm a könnyeit, de finoman, nehogy összetörjön mint a vékony jég a tó felszínén.
-Pont azt mondtam aranyos vagy. Borzasztó, de még talán én is mondanám Rád. Ez már a világvége, nem igaz?
Horkanok fel, de felállok, jobb lenne ha aludna vagy bánom is én, csak jobban lenne. Így nem adhatom vissza. De előtte még lesújtó pillantást vetek rá, egyáltalán nem barátságosan.
-Szóval Neked most volt pofád azt mondani, hogy hazudtam Neked az előbb és kibaszottul mást fogok Ericnek mondani, mint Neked? Bekaphatod ám Te is, legalább eggyel több faszt kóstolnál kiscsibe.
Aztán sandán mosolygok rá, ez van, a bókokkal le lehet kenyerezni.
-Ohm, gondolod mindenki rólam fantáziál?
Lehelem az ajkára, de aztán fáradtan hajtom hátra a fejem.
-Mert mindenkinek kell egy törés, hogy újraértékelje önmagát és hogy mi kell neki, mik a céljai és mit hajlandó megtenni értük. Finom szavakkal segget lehet törölni, de másra nem lesz jó. Az jó ha fájt, akkor komolyan vettél. Ugye tudod, hogy ez egy ellentmondás? Ha ki tudsz állni érte, akkor ki méltóbb rá arra, hogy szeresse? Sokan több hónap után nem tettek meg egy ilyen egyszerű dolgot sem érte. Mesélte, ezért is lepte meg, hogy zokszó nélkül megtettem, holott sokan csak szimplán a kurvájának tartottak. Ha meg lemaradtál, akkor pótold be, ha nem Eric miatt hát magad miatt! Egyszer élsz, használd ki!
Húzom is, hogy lefektessem, nem, nem megfektetni, bár az sem lenne rossz, kedvem volna.
-Jóéjszakát? Délután van Napsugár. Nem maradhatsz a földön, ez hideg és poros, parketta bazdmeg, padlófűtés nincs, ha nem akarod, hogy lebasszalak bevonszolod magad az ágyba és kialszod ezt a szart, mert én nem vagyok ápoló, hogy ellássam a leendő vesebajod!
Hördülök fel, hogy mi az hogy ellenszegül?! Erre bocsánatot kér, oda kell guggoljak elé miután kigomboltam az ingem.
-Ahh... Sam. Kössünk alkut, mert nagy becsben tartom a golyóim és Eric kiherél, ha miattam leszel lázas. mit szólnál, ha befeküdnél az ágyba, cserébe... mmm... mutatnék Neked Ericről 18 éves kori rajzokat! Fényképem nincs, de rengeteg rajzom van róla. Ha megiszol egy teát még pluszban, akkor nézheted ahogy változott az évek folyamán, mert én minden évben többször lerajzoltam. És... kérdezhetsz amit akarsz! Válaszolok, de háromszor vétózhatok, maradjunk annyiban. Alku? Ó és ha hajlandó vagy átvenni a pólód a egyik sajátomra, akkor leköteleznél, mert ez is gyümölcsleves mint az enyém, amit ki kell mosnom. De ha szégyellős vagy ami nonszensz mert láttam már félmeztelenül a fél várost, akkor ettől hajlandó vagyok eltekinteni, csak feküdj-be-az-ágyba. Az meleg és puha.
Magyarázom Neki elszántan, a végén már artikulálva és tagolva, remélve előcsalogathatom a nyuszit a bokorból. Istenek, de fárasztó kölök ez. De most merje valaki megcáfolni hogy nem leszek türelmes apa!

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 17 2017, 22:58

Elhúzza a száját, kicsit fejet csóvál, de nem tud visszamenni a múltba.
- Nem úgy értettem, melengető. De igen, nagyon szeretem és én is szoktam.
Neki biztos nyálasak lennének, mert ilyenek a menők tudja ő. Nem hiszi neki a csókot illetően, de nem is firtatja. Női szerető, barátnő, összezavartan pislog.
- Mint Reeven, komolyabb.
De ezek szerint nem mert a szeretőt nem sorolja ebbe a kategóriába. Kicsit megkönnyebbül, hogy Eric nem gondolja egy kupac kakinak, ugyanakkor rosszul esik neki, hogy még ezt is megosztotta Felix-el. Nem kellene ennyi mindent tudnia róla...
- Tudom, nevezzük életképtelennek
Nyilall mellkasába fájdalom, bezsongja fejét is.
- Nem...nem csinálok ilyeneket.
Motyogja kissé zavartan, csak néha szó szerint vesz dolgokat, avagy hülyén értelmez. Furcsa a gondolkodásmódja, másképp működik.
- Kérlek...ne csinálj vele ilyet. Amikor összevesztetek, akkor nagyon sírt, kicsit haragudtam rád, hogy ennyire kiborítottad és szólni akartam, hogy vigyázz jobban a lelki világára.
Aztán leesik neki miről van szó. Hogy Eric szerette és még jobban összegörnyed ahogy zihálós lélegzetet vesz. Szerette... Összerezzen a vulgáris kifejezéstől, Felix szájából egészen más ilyesmit hallani, mint Leotól például. Szerette...
- Nem arról van szó, hogy nem változnék érte. Hanem, mert a legjobbat kellene kapnia és az nem én vagyok és...és te is ezt mondtad. Nem tudok egyszeriben vagány vagy menő lenni és igazán talán sosem leszek az. Ez nem arról szól, hogy megtanulok valamit, talán visszafojthatom a könnyeim és zokoghatok belül, vagy ha ő nem látja, de az csak titkolózás lenne és nem olyannak ismerne meg amilyen valójában vagyok. Kész vagyok érte változni...még munkát is keresek és nem mondtam neki, de nekem nagy trauma hogy elköltöztem a szüleitől, vagy hogy nem tudok neki főzni és...amikor megpróbálom kiderül, hogy nem eheti meg.
Sorolja zaklatottan, sok mindent még Ericnek sem mondott, kipirul és zihál, szédül is. Egyre rosszabbul van, mint a himlő úgy jön ki rajta Felix arroganciája.
- Igen, elég furcsa vagyok
Sóhajt szaggatottan. Kicsit meglepi, hogy nem utálja. Nem úgy viselkedik, bántja. Akkor ez egy kedves Felix? Nem reagál, jobb ha nem teszi. Viszont nagyon elvörösödik, amikor érzékinek és befogadónak lesz titulálva, döbbenten mered a másikra. Még az ajkát is elnyitja, mikor jobban kifejti a férfi, egy ilyen pasi így dicséri meg. Lehet, hogy nem szívrohamot, hanem agyvérzést kap tőle. Úgy mered rá, mintha csápokat növesztett volna és csak kis idő után csukja be a száját, aztán elkezd reszketni és megbámulja a földet.
- De az vagyok
Nyögi elkínzottan.
- Akkor nem vagyok az este. De te is jól nézel ki
Sandít oldalra vörösen. csak egy pillanat, éppenhogy odakapja a pillantását.
- Sokan...nem bírják követni. Eric is mondta, hogy furcsa vagyok, mindig nevet, amikor hülyeséget mondok. Előtte gyakran történik meg, mert zavarban vagyok...
Süti le szemeit.
- Nekem is ezt mondták. Hogy csak képzelem, valósnak hiszek valamit, ami nem az.
Rezzen össze, amikor Felix letörli a könnyeit, de nem bírja követni a váltást, hogy akkor most mégis hisz neki. Ebben az egyben biztos, hogy szereti. Nem ő a hozzá való férfi, de szereti. Reszket a férfi kezei alatt és fáradtan kókadó pillái teljes törésről vallanak.
- Én...nem hiszem
Szánalmas, az igen de aranyos?
- Mi? Nem...nem mondtam ilyet! Mi?...nem...nem
Rémül meg, húzódik el, de pillantása akaratlanul a nagy dudorra siklik. Teremtőm mekkora lehet neki? Felnyüsszen, amikor Felix az ajkára sóhajt, becsukja a szemét és reszketve hátrál.
- Mindenki
Nyögi és jó alaposan összepréseli a száját. Nem ért egyet, neki nem kellett ez a törés, ez a fájdalom, hogy sikít minden tagja a láztól megint, hogy szívesen vackolódna a sötét földbe.
- Szeretem...csak ennyi biztos, számomra az éppen annyira mint ahogy Samszemüvegen látom a világot és Samszájjal lélegzem. Jó...ügyes vagy. Próbálom...de nem olyan könnyű
Zihálja.
- Bocsánat...jó itt nekem, és majd elmegyek csak addig maradok amíg...ki nem lebegek valahogy
Megrázza a fejét, fáj és égnek a szemei.
- Nem...nem lehetne hogy leülök csak rá? És tényleg el kellene mennem nem vagyok túl jól.
Nem akar itt lenni, bár látni, hogy a rajz érdekli. Megnézi, aztán elmegy.
- Azt hiszem eleget kérdeztem... Nem, köszönöm jó így. Csak szeretnék hazamenni azt hiszem. Ne haragudj...kicsit sok voltál nekem. Kérlek...hagyjál. Bár...bár ha ennyire meg akarsz menteni, akkor van lázcsillapítód?
Felemelkedik, de csak hogy matasson a táskájában. Szédül és nem talál bele rendesen a cipzáras nyílásba. Talán hozott magával, de nem találja.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 32
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   Szer. Május 17 2017, 23:43

-Tudom hogyan értetted. Hmpf, sok mindent megmagyaráz.
Sóhajtom, nyálaskodnak egymásnak, karácsonyra kapnak egy páros nyálelszívót.
-Áh. Nem.
Zárom le ennyivel, mert olyan komoly mint Reeven senki se volt, se nő, se férfi.
-Találó szó. De ha már beismered, akkor már csak egy lépés tenni ellene. Mire vársz?
Mert azt kéne, nem kéne már ilyen korban pelenkázni.
-Ne is, nekem nem lehet hazudni.
Adom elő véresen komolyan, de csak mert így is gondolom. Nagyon baba ahhoz, hogy nekem hazudni próbáljon egyáltalán, nem hogy sikert érjen el!
-Hmpf... megérdemelte, egyáltalán nem mondott rám szép dolgokat, kicsit sem volt velem megértő. Mindezt azért mert Reeven faszságokat vett ki a szavaimból mikor lázas voltam! Hol itt az igazság?! Én nem kicsit haragudtam Ericre! De az már az Ő baromsága, hogy azt hitte, nem állok vele szóba. Mintha velem olyan könnyű lenne összeveszni. ÉN döntöm el, mikor vagyunk csupán köszönő viszonyban, nem Ő... hmpf.
Érezni én se lehettem a legjobban, mert fészkelődöm, de terelem is a témát, úgy se értené és nem is kell Neki.
-Ki dönti el ki a legjobb Neki? Te? Én? A nem létező Isten? Naná, hogy Ő! Az én szavam sem szent, bár általában lehet kinyilatkoztatásnak venni, mert empirizmuson alapul, mondhatni axiómákon.
Horkanok fel.
-Ki mondta, hogy legyél? Egyszerűen legyél... magabiztosabb, férfiasabb, ne egy picsogós kisfiú!
Rázom a fejem, nézzen magára, most is sír.
-Ahh, azzal én is beégtem már csomószor, vagy azt felejtettem el, hogy laktózmentes legyen a tej, vagy ne legyen benne tojás vagy hagyjam ki a köményt, vagy ne a kibaszott húsos lábasban főzzek, mert akkor nem eszi meg. Kurva finnyás. De tudod... mentségére legyen mondva, pontosan tudja mekkora trauma elköltözni otthonról, csak Ő éppenséggel a szabadsággal párosítja. Kapkod és önző, mert nem hagy Neked teret, amiért lecsesztem, mert ha nemet mondasz erre, akkor úgy jön le mintha nem akarnád, ha meg igent, olyan mintha összecsaptátok volna az egészet. Ráadásul első kapcsolatod, hogy várhatja el, hogy egyszerre felelj meg a háztartásban, a kapcsolatban, ráadásul még a melegségben is ennyire hirtelen? Azért is hittem nem gondolod komolyan, mert a másik véglet csakis az lehet, hogy halálosan komolyan gondolod, ami nem reális, hát alig ismered. Vagy Ő téged, tegyük hozzá. Emiatt úgy dívik ha azt mondom, halálra van ítélve az egész, túl sokat igazodnotok egymáshoz. Menni fog?
Kérdezem most Tőle, mert Eric persze azt mondta igen, pont azért, mert Ő tapasztalt, Sam meg nem, emiatt mindketten toleránsabbak... hát szerintem ez faszság.
A kis csókunk után még magyaráznom kell azt is, miért volt jó... kiakasztó.

-Mi van? Nem kaptál még bókot sem? Tarkón verem Ericet, ami jó azt dicsérni kell, annyiszor elmagyaráztam Neki!
Sóhajtok, nincs mit tenni, lefagyasztottam a kicsi Sammyt.
-Nem, az inkább Ronald volt, aki lekisbuzizta, csak mert nem szopta le a parkban és kiakadt valaki megláthatja. Na az kis faszkalap volt, még jó hogy soha sem láttam, kikasztráltam volna. Vagy csak szimplán nyílvánosan a szájába tolom a farkam és megvárom míg fulladozni kezd, hogy lehordjam mennyire kis buzi. De jól esett volna bassza meg! Szóval nem, Te rendes vagy Vele, így kilógsz a sorból.
Fejtem ki, miért is nem kis faszkalap Sammy.
-Ahm, ezt nem mondanám. Vagy fél órát áradozott a mosolyodról és hogy mennyire selymes a bőröd. A végén rábasztam a telefont, mert nem kértem telefonszexet, van aki kiverje ha akarom.
Forgatom szemet, majd somolygok, hogy idepillant, elismeri, hogy tetszem Neki.
-Tudom.
A szokásos egós válasz, tisztában vagyok az adottságaimmal.
-Mert sírjon? Biztos megnevetteted, ha Reeven zavarban van Ő is faszságokat beszél, de ilyen lehetetlen asszociációkat, ez az egyik kedvenc tulajdonságom Tőle. Én direkt zavarba hoztam hogy ezt kiváltsam, lehet Eric is ilyen.
Kivételesen ebben semmi furcsát nem lelek, ezek nekem is imponáló dolgok, szórakoztatóak.
-Mert olyan könnyű ebbe a hibába esni Sam. Nincs tapasztalatod, még könnyebb. Elég egyetlen igazi pofára esés és könnyen kidobhatod minden pillangós elképzelésed. Aki ezt mondja Neked, az csak félt. Én is féltettem Ericet, mert túl sokszor esett már pofára, nem akarom, hogy a rideg picsa anyja nyerjen és elcseszett heterová váljon!
Mert én tudok arról, hogy Eric kezdte feladni, pont Ő... Volt hogy róla vettem példát az istenit! De legalább hagyja hogy megérintsem, Sam vagy túl kába vagy kezd fegyverszünetet kötni.
-Ezt tudni kell, nem hinni.
Kezdem látni miről papolt Eric. Miért aranyos...
-Helyes.
Ne is nevezzen hazugnak, az olyan pitiáner kifejezés. De magát szívatja mikor bókol, nem tudja, hogy akkor meg dorombolok, mint egy macska, jól meg is ijed egy kis cicázástól.
-Ohm, de szép is lenne!
Nevetek fel könnyedebben, mint eddig, mert ennyire nem vagyok hiú, hogy azt higgyem, mindenkinek én kellek. De kellhetnék, minden megvan bennem hozzá.
-Hogy mi? Ah, szokni kell Téged. Lehetnél Te is ügyes, szedd össze magad végre, elmúlt a vihar.
Egyelőre legalább is...
-Lebegni hah? Eric nélkül ugyan nem mész Te sehova, fogadd el a tényeket.
Mert esélye sincs, nem adtam neki, nem is fogok, marad és kész.
-Pont azért kéne lefeküdnöd és aludnod mondjuk? A séta nem fog jót tenni, főleg hogy haza sem találsz innen, ahogy elnézlek. Felőlem ülhetsz is, de betakarod magad, a hátad alá kapsz egy párnát...
Lássa már milyen kibaszott kompromisszumkész vagyok!
-Baszki... Eric is hülye, idehoz lázasan, mit kezdjek én egy lázas beteggel? Ne kapj szívrohamot, jó?
Megelégelem, mert látszik hogy szédül, hát átkarolom és határozottan megfogom, magamra döntöm és húzom jöjjön.
-Kapsz gyógyszert, szerintem lázcsillapító van... tudod már nem lakunk itt, kevés cucc maradt itt. Szóval most nem zaklatlak, hanem helyreteszlek... ha jól viselkedsz és hagyod magad, akkor nem tépem le rólad a ruhát és avatom fel a csinos segged, új alku? Ilyen állapotban amúgy sem tehetnél ellene sok mindent, Szépfiú! Na, gyere, ne kelljen már megerőltetnem magam, Reevent felkapom, ha akarom, de Téged nehezen... Otthon meg nincs senki, elfelejtetted, hogy Eric a kibaszott szüleihez ment? Jobban jársz ha megvárod Őt, Ő legalább ért a beteggondozáshoz...
Remélem hagyja magát, bár benn le kell söpörjem az ágyat mert tele van kottákkal, de az fél perc, aztán már le tudom ültetni, ha fektetni nem is. Persze ha nem jön, akkor csak belemarkolok a seggébe, hogy én szóltam, válasszon, mert ITT nem fog maradni és el sem mehet. Nem értem miért nem érzi a választási lehetőséget...

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric   

Vissza az elejére Go down
 

Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric
» Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)
» Egy póz nem póz... - Joshua&Felix
» "Pörgés" Reev és Felix

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-