Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Vas. Feb. 21 2016, 19:43


Ritkán látott madár vagyok az óraadó tanárok irodája előtti nemlétező sorban állva, most mégis ilyen szituba sikerült keverednem. A helyzet ugyanis az, hogy holnap délutánra van megbeszélve magánórám Sebastiannel francia nyelvből, ám totálisan kiment a fejemből - valójában az egyik eseményt a telefonomba írtam, a másikat a naptáramba, így elkerülték egymást a program-menedzsment alagútjában félúton - hogy ugyanakkorra állásinterjúm van az egyik lokális rádiónál, mint szép reményű, leendő munkatársuk.
Újdonsült lakótársam segítségével sikerült az ajánlathoz jutnom, így duplán stresszes, hogy jól sikerüljön az egész, mert nem szeretnék szégyent hozni rá, ha már volt olyan kedves és beajánlott a munkahelyén.
Szóval kopogok és bízva a legjobbakban dugom be fejemet a nyitott ajtón, körbepillantva, ki is van épp bent az említett irodában.
Mázlimra Mr. Drayton, alias Seb is épp valami papiros fölé görnyedve ül egy asztal mögött, minek láttán széles, tőlem nem idegen mosoly szökik képemre.
- Heló tanárbácsi, épp téged kereslek! Alkalmas most? - Eszem ágában sincs az esetleges ebédszünetébe bele rongyolni, csak mert nekem nincs ma már több órám és olyan rohadtul ráérek. Ennek nonverbális érzékeltetésére nem is lépek be az irodába, amíg nem invitál beljebb, megvárom, míg azt mondja, szabad.

-----
// Bocsánat, hogy csak ekkora, lesz ez még jobb is remélem! ^^ //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Vas. Feb. 21 2016, 21:03

//Nem a hossz a lényeg, hanem a tartalom! <3//

Kissé elgondolkodva lépdelek a folyosón, sok minden kavarog bennem egy ideje, főleg magánéleti cucc, így néha azt sem tudom hol áll a fejem. A munka még nem vészes, most kezdődött a félév, a rádiónál meg végre van egy új szerkesztőnk, így nem kell azt is pluszban összedobni a srácokkal, értelmes műsor legyen, meg ki is nézzen valahogy, hanem szakértő segítségünk lesz. Legalább ez, mert amúgy azt se tudnám hol áll a fejem. Az irodában is hasonlóan elmélázok, pakolok. Szinte észre sem veszem hogy nyílik az ajtó, csak mikor megszólítanak ocsúdok fel, de el is mosolyodom, Bridget a maga jó kedélyével mindig feldob.
-Neked bármikor ráérek Bree, gyere, mondjad! Hogy hogy felmásztál ide, nem szoktál erre jönni. - A számom is megadtam, meg publikus is a magánórák miatt, fel is hívhatott volna, ha akar. Mondjuk én jobban szeretek személyesen beszélni, így jól esik, hogy belibben az ajtón.
-Csüccs. Vagy sietsz? - Fogalmam sincs, hány óra is? Kínos mosoly csúszik az arcomra a felismeréstől, össze kéne szednem magam. Arrébb rakom a papírokat, jelenleg a székem is tele van velük így félig az asztalra ülök, ha nem zavarja. A pakolás olyan lenne, mintha nem látnám szívesen, pedig ez nem igaz, cseppet sem. De hamarosan úgy is megyek enni, maximum ha ráér jöhetne velem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Hétf. Feb. 22 2016, 09:46


Kiszúr és elmosolyodik. Ez jó jel, máris kissé bátrabban kapaszkodom abba a kilincsbe, mintha csak valami ajtónálló lennék. Annak kell lennie, nem?
- Hízelgő, de ne nagyon hangoztasd, mert még a végén félreértik a pletykás nyelvű népek és olyat látnak bele, ami valójában ott sincs! - Kuncogom válaszára, s beljebb lépek, behúzva magam mögött az ajtót, mert való igaz, ebben az intézményben (melyikben nem?) a falnak is füle van!
Azért arra a kijelentésére, hogy nem sűrűn látni errefelé, kissé elhúzom a számat, mert való igaz, noha a farbával nem állok elő azonnal, hisz beljebb invitál, sőt, hellyel is kínál egyazon körben, amit elfogadva huppanok le vele szemközt.
Fülem mögé söpröm szőke tincseimet, melyek kiszabadultak lófarokba fogott hajzuhatagom szigorából az ide felé vezető úton, majd finoman ingatom meg fejemet.
- Nem, én teljesen ráérek, most lett vége az utolsó órámnak Miss Rogers-szel. Azért is jöttem inkább fel, bízva benne, hogy itt talállak. - Lelem meg újfent jellegzetes mosolyom egy pillanat erejéig. Látva, hogy a papírokat is félreteszi értem, azért kissé zavartan hozzáfűzöm, hogy:
- Nem akarlak ám zavarni, csináld nyugodtan közben a dolgodat, csak azért kereslek, hogy nem tudnánk-e a holnapi órát áttenni máskorra, mert... restellem bevallani, benéztem a beosztásomat. - Sandítok fel Sebastianre, kár, hogy a kiskutya tekintetbe a bűntudat szemernyi szikrája nem ül meg, helyette annak fénye látszik, hogy pontosan tisztában vagyok bűnösségemmel és mégis tőle várnék "feloldozást", megoldást a dologra.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Kedd Feb. 23 2016, 18:16

-Nincs? Tényleg? Hát ez most szíven vágott... És ezt így kell megtudnom? Komolyan? - Képedek el, olyan meglepett és riadt fejet vágva ami csak a csövön kifér, de aztán elnevetem magam. Pontosan tudja, hogy párkapcsolatban élek, mert az óráim általában otthon adom (kivételes esetekben itt az irodában), így valahogy biztos szóba került. Én legalábbis nem szoktam titkolni, de fogalmam sincs ő konkrétan tudja-e. De ha nem is, neki biztosan van fiúja, mert csinos és kedves lány.
Közben elegánsan belehuppan a szemközti székre, mintha kicsit feszengene. Szokatlan, legalábbis velem szemben, mert kímélem a diákjaim attól, stresszeljenek. Elég laza vagyok, csak osztályozásban vagyok könyörtelen, de most erről szó sincs.
-Tudod, ha nincs órám itt lebzselek a kedves szótáraim és a mögöttem lévő ocsmány poszter társaságában. - Valami francia nyelvtant magyaráz a cucc, de a nyelvtan ezen része nem köt le.
-Nem zavarsz, csak csökkenteni akartam a káoszt. De azt tudom később is, ha minden jól megy a lapok nem kuszálják egymást jobban össze, szóval. - Mosolygok rá. Közben kifejti, kicsit benézte az időpontokat. Megesik, nekem is csak a napi rutin miatt megy, hogy ne felejtsem el.
-Hmm... - Szívom a fogam. -Komoly dilemmát okot Bridget kisasszony... komolyat... nem tudom, hogy a felszabadult egy órában főzzek, takarítsak, fordítsak vaaaaagy esetleg fussak egy kellemeset a parkban. Most mondd meg! Kegyetlen lány vagy Bree, én mondom! - Adom elő nagy komolyan, de elmosolyodom. -Látom annyira nem bánod, pedig franciázni jó! - Mondom direkt így, de már nevetek.
-Büntetésből legközelebb kétszer annyi házit adok, muhahaha. - Vigyorgok gonoszan, de amilyen szétszórt vagyok mostanság gy is elfelejtem, de kicsit had riadozzon, ennyi kell.
-Legalább valami randi vagy hasonló program ami felér a francia nyelv tanulásának kellemességével? - Vigyorgok, sejtem, hogy örömmel csinál bármi mást, ami nem tanulás, mert diákként én is imádtam az ilyen eseteket. A hirtelen jött szabad idő, huh, jah, bár én általában elherdáltam, khm.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Csüt. Feb. 25 2016, 00:40


Felnevetek kissé komolytalan - legalábbis én annak veszem és remélem ő sem szánja másként - szavainak könnyed élét hallva, s nem vagyok rest odaszúrni kicsit Sebastiannek:
- Kiábrándító, hogy akad valaki, akinek nem indul be a nyálelválasztása a látványodra, tudom én... Borzalmas nőszemély vagyok. - Fejcsóválva foglalok helyet, a hatás kedvéért még le is biggyesztem egy pillanatra ajkaim szegletét, lássa, mennyire sajnálom a dolgot. Veszettül, de tényleg! Meg se fordulna a fejemben tanáremberre mászni, ha még tanít is mellé. Unalmas, tudom, hogy ennyire normálisan vagyok össze rakva, csak olykor előfordul, hogy kicsúsznak a dolgok a kezeim közül... Kivel nem fordul elő ilyesmi?
Na meg... igen, neki ott a párja, nekem meg a kósza ábrándok, hogy végre észre veszi magát az illető és lép felém, mielőtt elunom a várakozást. - Mint mondtam, rohadt unalmasan vagyok összerakva. Igenis a srác lépjen, ha akar valamit, ne én másszak már rá!
- Azt hittem, csak viccelsz vele, mikor ezt említetted. Valahogy nem olyan négy fal között ülősnek ismertelek meg. - Szusszanok kedves mosollyal igyekezve felvezetni, majd végül elő is adni a probléma pontos forrását, amiért idáig merészkedtem hozzá.
Fogát szívja, bennem meg önkéntelenül is felsikolt a vészhang, hogy ha rám is mond egy áment, nem örül a dolognak. Én se örülnék a helyében, tudom milyen lelkiismeretesen készül fel minden órára - legalábbis amiket beszélünk, hogy majd hoz, meg kér és fel is írja őket, azok mindig megvannak - szóval...
Szavainak komolytalansága hallatán ugyanakkor hangosabb szusszanással szalad ki a tüdőmben rekedt levegő. Ha tudná mennyit jelent ez nekem, hogy így fogadja! Valószínűleg sejti.
- Szerintem fuss! Ha jókor jársz a déli oldalán a parknak, még el is csíphetsz akár... - Nevetek fel megkönnyebbülten kissé, fejemet ingatva ama megjegyzésére, hogy franciázni jó. Én ezt egy percig se vitatom Mr. Drayton, csak a verzió nem mindegy, kérem! Bár kétségtelen, hogy élvezhetőek az órák a velem szemközt helyet foglaló társaságában, a másik opciót meg ugye nem vele fogom kikísérletezni.
Megadóan emelem csak fel kezeimet a dupla házival való riogatásra.
- Nem ijesztesz meg vele, tudod jól! - Így is sokan gyanúsítgatnak vele, hogy nekem valójában negyvennyolc órából áll egy nap, abba meg igazán belefér még ez is, nem igaz? Maximalizmusom nem ismer (egészségtani) határokat.
- Ha-ha, jó is lenne... - Nevetek feltételezésére. - Állásinterjúra megyek az egyik városi rádióhoz, szóval majd szurkolhatsz, én meg jövök egy ital-meghívással neked! - fűzöm hozzá vallomásomhoz, mert valóban úgy érzem, ez a legkevesebb a rugalmasságáért, meg ha már nettó jófej, akkor én miért ne lehetnék az? Most, hogy jön az istenes jó idő, amúgy is hangulatosabb betámadni egy kávézót vagy egyéb beülős helyet franciaóra címszóval.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Csüt. Feb. 25 2016, 19:25

-Huh, páran mondták már zabálnivaló vagyok, de ez a nyálelválasztós duma... te kis antikannibál! - Röhögök, mert ő pont nem enne meg, ugye.
Azért meg totál nem tudok neheztelni, hogy összekavarodott és más programot is tett az óra helyére. Ha kb minden második alkalmat lemondaná lehet keresnem kéne más diákot, aki fix, de így most néha teljesen okés.
-Hát munka közben nem mászkálok. Amúgy persze, szabadidőmbe nem feltétlenül ülök meg a seggemen, hanem elmászkálok, de a sulin belül nem szokásom két óra között. Főleg ha valaki meg akarna ne adj Isten találni, mint te... - Vigyorgok, előnyös, ha nem hatvan fele leledzem, hanem mondjuk max három fele.
De legalább sikerül megheccelnem, rettentő bájos ahogy felszusszan nem orroltam meg. Emberek vagyunk, rugalmasság nélkül borzalmas lenne! Amúgy is mindig be vagyok táblázva, Amelia néha csendben morogva megjegyezte, már nem kéne diákokat vállalnom, de amíg nem vagyok főállásban tanár, kell a pénz. És fordítani nincs annyi időm, tolmácskodni időszakos meló és... a rádióban tényleg csak jófejségből maradhattam, néha úgy érzem, mert már ott vagyok pár éve.
-Húúú és mibe zavarhatlak meg arra fele? - Na ebből tutira egy randira asszociálok, de abba nem rondítanék bele, úgy járnék, mint Nanaiával, azaz Louis-szal, aki azt hitte randizom a csajával. Legalábbis ténylegesen csapom neki a szelet, pedig nem. Akkor már nem, helyesbítsünk, na.
A franciázáson vigyorgunk, mi kis pajzának, de a házitól nem ijed meg. Mindig elfelejtem, hogy Bree hajlamos tökélyre törekedni... de hát ő a HÖK elnöke, valahol kisakkozható ez a jellemvonás nem? Ejj Drayton gondolkozz! Hehe, na mindegy, nem akarom én túlterhelni, örülök, ha nyelvet tanulnak a diákok, főleg franciát. És most nem kezdek ömlengeni gondolatban sem a francia nyelv iránt érzett szerelmetességemről, van és kész.
-Nah, hát akkor az van olyan hasznos mint a nyelvóra, vétked megbocsájtva! - Mondom kegyes hangon, de vigyorgok. -Na, rádióba, az szórakoztató! Milyen posztra? Műsorvezető vagy szerkesztő? Vaaaagy hírolvasó, én is azzal kezdtem! - Vigyorgok, az is buli volt.
-Óóó, hát így sem hívtak még randira, cseles, cseles... - Röhögök, de csak szívom a vérét. -Jó persze, de emiatt tényleg nem kell. De ha mondjuk egy ital közben akarod elmondani hogy ment, nem fogom visszautasítani. - Max nem hagyom fizetni, de ez az én titkom marad. Kettőnk közül mégiscsak én vagyok a kereső "felnőtt" aki már túl van az egyetemen.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Szer. Márc. 02 2016, 19:53


Felnevetve csóválom fejemet a szavai hallatán, tekintetem jóízű, vidor csillogása a bizonyíték, hogy kifejezetten élvezem a helyzetet. Most, hogy kiderült, nincs nagy probléma a gépezetben, - legalábbis nem akkora, mint képzeltem, - könnyen vagyok...
- Megnyugtató, hogy tudok még újat mondani! - Jegyzem meg derűsen, érdeklődőn hallgatva szavait, igazat adva magamban és egyúttal egy apró biccentéssel neki. Valóban előnyös, hogy itt leledzik, különösen kapóra jött nekem, hogy nem kellett rohangálnom utána semerre. Nem mintha ne lenne meg a száma, de ez így azért mégiscsak személyesebb, nem igaz? Manapság minden megoldható az interneten keresztül szinte, épp ezért ha tehetem, nem redukálom le a számomra kedves, szimpatikus egyedekkel a kommunikációt egy-egy SMS-re vagy E-mailre.
Amiben pedig megzavarhat az óra lemondása kapcsán, az sajnos vagy sem... de kétségtelenül kevéssé izgalmas, mint valami légyott. Mondjuk legalább hasznos, már csak azért is, mert valahol melózni kellene, ha itt akarok maradni a félév végét követően és nem pedig hazacuccolni anyuékhoz New Yorkba. Szóval fontos, ezt pedig úgy fest, Sebastian is gyorsan belátja.
- Hálám a sírig üldözzön érte! - Felelek nagy kegyességére széles vigyorral, lehet, jobban tenné, ha menekülne attól a hálától, hát gyorsan pontosítok is egy ital-meghívásra, az mégiscsak kézzel foghatóbb és nem is örökké tartó átok.
- Egyelőre szerkesztő, aztán majd meglátjuk. Hisz ismersz, sokáig úgysem tudok megmaradni a háttérben, ha mikrofon kerül a képbe! - Jegyzem meg nevetősen tárva szét kissé karjaimat. Ezen igazán kár lenne szépíteni, mazochizmusom munka/feladat-téren szinte már hírhedt az egyetem falai közt.
- Ha-ha... csak nehogy meglepődj, ha egyszer tényleg randimeghívás lesz! - Fenyegetek vissza könnyed kacajjal leplezve pillanatnyi megütközésemet szavain, úgy lépve túl rajta, mintha ott sem lenne igazán.
- Viccen kívül, szeretném. Neked meg úgyis mindegy, hogy négy fal között vagy egy kávézó teraszán karattyolsz franciául, nem igaz? - Szúrok oda a magam módján azért én is, lassan emelkedve fel ültemből, mintegy távozási szándékom jelzéseként.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Szer. Márc. 02 2016, 20:17

-Igen, most gondolj benne, nekem már nem lehetne, milyen unalmas egy alak lennék! És milyen morcos, mindenre azt mondám: "Tudom..." - Nevetek, kisebb rémálom, de szerencsére teljesen elmúlt az antiszociális korszakom. Igen, volt. De tényleg.
Közben kiderül nem valami csajos programot szervezett az órára, hanem állásinterjúra megy, végképp nem tudok neheztelni rá, de közben ki is faggatom kicsit, mert ráérek, ő is és érdekel. Na meg úgy tapasztaltam Bree nem egy szófukar valaki, lehet kérdezni.
-Csak utol ne érjen... - Vigyorgok. Még csak az kéne, hogy valóban üldözött legyek, még ha Bree hálája is loholna mindig a nyomomban.
-Nem is kell, a sulirádiónál amúgy is van tapasztalatod, hamar munkakört váltasz majd szerintem! - De komolyan, kellemes a hangja, miért ne tennék át? Szerintem jó lesz az. Na meg ha Breenek nem tetszik ott, legalább hamarabb kiderül, a mikrofon mögött azért másabb ülni, legalábbis szerintem, nehezebben szakadna el.
-Azt hittem jobb az ízlésed, de én nem mondanék nemet egy ilyen csinos hölgynek, ismersz! - Vigyorgok, de ha nem lenne Amelia tényleg hülye lennék. Csinos, okos, határozott. Én a humorát is kedvelem. Főleg, hogy még mindig zavarba lehet hozni pár könnyed bókkal, bájos ilyenkor a halovány pír, ami elönti az arcát!
-Na, nézzenek oda, karattyolok... Reeven is folyton beolt, összebeszéltetek? Amúgy nem gond, az anyagok miatt szoktam meg a fix helyet. - Állok én is fel, hogy látom menne. Igazából éhes vagyok, érzem morog a gyomron. A reggelit is kihagytam, azt hiszem. Csak Amelia meg ne tudja, beoltana, hogy mit papolok neki erről mindig.
-Esetleg nincs kedved velem ebédelni? Nekem most van az ebédszünetem, Elaine tudom, hogy nem lesz ma, szóval örülnék a társaságnak. De ha inkább pihennél a holnapi megmérettetés előtt azt is megértem. - Mosolygok rá, összerendezem az asztalt kissé, ha valaki bejön ne ájuljon el, majd a farzsebembe rakom a tárcám, más most úgy sem kell. Közben kinyitom az ajtót Breenek, ha kiment akkor pedig bezárom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Szer. Márc. 09 2016, 09:35


Nem, valóban nem az a típus vagyok, akihez a jégcsákány is kevés, ha információról és kéretlen véleménynyilvánításról van szó. De választott szakmámban azt hiszem, hülyén is venné ki magát ilyesféle viselkedés, lévén sokan csak a hangot ismerik/fogják ismerni, kép nem társul a dolog mellé. Hallgatásból pedig még senki nem csinált rádióműsort.
- Örülök azért, hogy nem csak én látom így. - Szelídül mosollyá vigyorom a rádiós tapasztalatok és a munkakörök témája kapcsán, apró sóhajjal zárva mondatomat. - Reméljük az ottani fejesek is hasonlóképp fogják gondolni.
Arra azért fel kell nevessek, hogy lebecsülné önmagát. Nézett ma már tükörbe? Meg úgy egyáltalán...! Mondjuk mindenképp dicséretes, hogy nem teng túl az egoizmusa, manapság ritka kincs az ilyen mind férfiban, mind pedig nőben, errefelé Hollywoodban meg különösen.
- Tanárokkal amúgy sem kezdek, szóval itt lőtted el minden esélyed, bocsi! - Vonok vállat könnyed-kacéran, kiszélesedő mosolyom mellé vidoran csillogó tekintet párosul. Le se tagadhatnám, hogy jól érzem magam a szituációban. - Most már, hogy a probléma amiért ide jöttem, úgy fest, elhárult végleg.
- Nem, nem beszéltünk. De akkor csak lehet benne valami, ha két ember egymástól függetlenül mondja ugyan azt, nem gondolod? - Cukkolom kicsit, miközben finoman jelzem: távoznom illene lassacskán. Nem szeretném a szabad idejét sem rabolni, ami azt illeti. Biztos van még teendője, ahogy nekem is, igaz, majd hazafelé bőven ráér elintézzem a bevásárlást. Előtte meg úgyis fel kell hívjam Brooke-ot, kell-e neki valami pluszban esetleg az összeírtakon túl.
Invitálásán megütközöm, ugyanakkor kellemes mosolyt küldök felé a következő pillanatban. Nem, egy pillanatig sem érzem magam "szamárnak" Elaine helyett, hisz ő sem annak szánta. (Remélem.)
- Ha a barátnőd nem lép érte a torkomra, ezer örömmel! - Kuncogom el kissé a mondat végét szórakozott komolytalansággal. Annyira azért nem követem a dolgokat, hogy ismerjem is a nő személyét, de mivel közöm hozzá nem sok, kivel és mikor van együtt Sebastian, így úgy vélem, lényegtelen is ilyenekről minden áron tudnom. Nem véletlenül kérem, hogy az órákat is a suliban tartsuk. Könnyebb fókuszálnom nekem is, meg a privát szféráját is tiszteletben tartom az embereknek. Igyekszem legalábbis.
- Nem tudnék megküzdeni a sok minden mellett még egy vérben forgó tekintetű nőstényördöggel is! - Ciccenek, de válaszomat megkapta, hát miért is időznénk a kelleténél tovább az irodában? Részemről mehetünk is, amint összeszedte magát meg a cuccait a másik, könnyedén kanyarítom vállamra méretes "bedobálós" táskámat, s elhagyva az irodát persze nem hagyom szótlanul Sebastiant.
- Nem is dicsekedtél vele, hogy második félévtől teljes értékű tanárként vagy már az egyetemnél... Ma kaptam el fél füllel az infót a TO-soknál, gratulálok! - Azért remélem, nem értettem félre valamit ott az irodán, kicsit se lenne ciki most...  

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Szer. Márc. 09 2016, 17:25

-Lehet jelenleg nincs üresedés de nem akarták kihagyni a lehetőséget hogy felvegyenek esetleg, ha tényleg tudod azt hozni, amit papíron. Vagy eleinte beleszoktatnának a saját ritmusukba és rendszereikbe, ne legyen egyszerre sok. Légy bizakodóbb! - Mosolygok rá, amilyen kis törtető nem tudom félteni. Látni fogják sokkal többet is elbír mint az átlag friss diplomás.
A randi miatt viszont közlöm nincs valami nagy ízlése, ha engem választ, amit valahol komolyan is gondolok, mostanság vannak magánéleti tapasztalatból eredő önértékelési gondjaim, de mint régen, most is poénként adom elő, nem kell ezt tudni rólam. De teljesen megérte, szeretem ahogy nevet, kedves és bájos, nekem is jókedvem lesz tőle. A szavaira beletúrok a hajamba, hogy hmmm, keressek valami kiskaput.
-Hmmm... megfogtál. Egy szép és okos lány randija vagy álmaim beteljesülése. Ejj, Bree neked kell lejjebb adnod! De ha már nem lesz itt diák majd akkor visszatérünk rá! - Kacsintok egyet, nevetek, nem, nem mondanék fel semmi és senki kedvéért, csak ha a rektor azt mondja pá fiam, nem kellesz.
-Hahh... Nem tudjátok értékelni a francia nyelv szépségeit! Pedig mindketten könnyeden megtanulhatnátok, ha több időt tudnátok rá szánni. Vagy kimennétek Franciahonba kicsit. Ejj ejjj... - Zsörtölődöm kissé, de semmi komoly, Reeven is kifejtette már, a nyelv hangzása nem tetszik neki, mert... nyálkás? Mint valami csiga, nem is értem hogy lehet egy csigához hasonlítani, mikor nem is olyan! A franciák eszik a csigát, nem beszélik! Ahh.... közben persze összerendeztem az asztalt és zárom is az irodát.
-Amelia? Neeeehem, a legszelídebb teremtés a világon. Meg nem állok le smárolni veled az aula közepén, csak beszélgetünk. - Nevetek fel, jelezvén nem óhajtok okot adni a féltékenységre. Beszélgetni meg csak szabad a barátaimmal nem? Meg a kedves ismerőseimmel, de akár még idegenekkel is... így is tényleg próbálok a kedvében járni, de megbíznia neki kell bennem. De lehet Bree is tudja, hogy komolytalan a vád, azért kuncog, de rajtam is látni megnevettetett.
-Hát azzal látod én sem... - Nevetek, de szerintem Reeven vagy Josh hamarabb lenne féltékeny, hogy nem velük vagyok szabadidőmben, minthogy Amelia tegye. De azért somolygok is, már a gondolatra, hogy küzdene "értem" Bree, hízelgő, pedig tuti nem így értette, csak önvédelemre. De nem baj, ez jót tesz az egómnak, egy kis szépítés.
De érezhetően jobb lesz a kedvem hogy elkísér, legalább tudunk kicsit beszélgetni, igazából tanulás előtt és után nincs sok időnk egyikőnknek sem, tanulás közben meg vagy összejön vagy nem. De semmi esetre sem pótléknak hívtam, tényleg jól esne kicsit beszélgetni vele.
Persze rögtön olyannal nyit, hogy kissé zavarba jövök, szóval megy a hír? Aztán meggondolják maguk és cikiben leszek. De talán már fix annyira, hogy ne legyek túl babonás. Mondjuk nem is mondtam senkinek eddig, csak ha kezemben az aláírt szerződés, akkor akartam. Na jó, Bree kivétel.
-Ehh, hát mert még nem vagyok az, addig miért mondjam? De... köszönöm, olyan jó, végre elértem valamit, úgy érzem. - Mosolygok, de olyan vagyok mint egy kamasz, aki megkapta a felvételi pontjait, komolyan. Mindig is tanár akartam lenni, de... hát az élet sosem úgy hozta, hogy megoldjam, de most... most talán összejön. -De... ne nagyon mondogasd, meggondolják odafönn magukat mit csinálok? Lehet kicsit paranoiás vagyok, de... na értesz ugye? - Nevetek, hogy tudom, hülye vagyok, de még mindig nem hiszem el teljesen. Izgalmas és jó, félek elröppen.
-Na és te is mesélj, olyan elnöknek lenni mint vártad? Kijössz a többi jelölttel? Remélem a versengés már elmúlt. - Mosolygok rá, ezek a dolgok nekem kimaradtak, pedig biztos jók! Bree biztos tudna nekem mesélni jót és rosszat is. Aztán eszembe jut egy közös ismerős, akiről én magam rég nem hallottam.
-Tényleg, Zinről nem tudsz valamit, mi van vele meg a picivel? Hátha te tartod még velük a kapcsolatot. - Mert én csak úgy nem szándékoztam felhívni, mert nem tudom zavarná-e, meglátogatni meg nem tudom mert nem tudom hol lakik. De azt sem tudom mennyire vágyik most társaságra, igazából, bizonyára fáradt a munka és a gyerek miatt. Ez már csak így megy. De lehet csak szimplán nyuszi vagyok, mert egy ideje nem beszéltünk és nem tudom Zin mennyire nézi az ilyesmit (én nem szoktam, de az én vagyok).
Közben ha leérünk a menzára (remélem jó lesz neki is, főtt étel párti vagyok), akkor beállok vele a sorba. -Meghívlak jó? Ha nem is iszunk, de eszünk a jó hírekre, hm? - Vigyorgok, remélem nem utasít vissza, nem összeg és jól is esne.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Kedd Márc. 29 2016, 12:51


- Nekem?! A következő az lesz, hogy a konyhában lenne a helyem igazából? - Cukkolom, hisz tudom, nem maradi gondolkodású a korombeli tanárbácsi. Még vállat is vonok flegma könnyedséggel fűzve játékos szavaimhoz némi komolyabb megjegyzést:
- Szerintem, ha egy pasi akar valamit egy csajtól, tegyen ő érte és ne fordítva. Karrierista létemre már csak ilyen maradi vagyok, bocs. - Szélesedik képemen mosoly, önkritikám mindig is volt - néha túlságosan sok is, ami azt illeti, de magukkal az (normális) emberek mindig kritikusabbak, nem igaz? - ezek után meg talán nem csoda, hogy jó ideje nincs tartós kapcsolatom. Rövidke se, ami azt illeti, Izzie húzza is az agyam, meddig bírom majd lepedőgyűrés nélkül és ugrok rá az első hapsira valami buszmegállóban... Mázli, hogy nem vagyok ő, aki tényleg képes lenne ilyesmire, ha rájön az ötperc.
Azért felnevetek azon, hogy visszatérne még rá. Nem, nem tudom komolyan venni, hát miért pont én kellenék neki, mikor válogathat a rajongói táborból is, akik megtöltik a termeket az óráin...!?
Kifelé lépdelve az irodából persze jót somolygok zsörtölődésén, kiszélesedő mosollyal figyelve tevékenységét, ahogy ráfordítja a kulcsot a zárban.
- Majd nyáron, ha letudtam a diplomával járó mizériát, már több időm lesz rá. - "Csitítom" kedves komolysággal, s megindulok mellette a folyosón, igazítva hatalmas, malaclopó táskám pántján a vállamon. Szerénysége láttán szelíd mosoly ül meg képemen.
- Hát... - tal nem kezdünk mondatot - A TO-sok eléggé bosszankodtak, hogy mennyi mindent kell átpapírozni miatta, szerintem ez elég biztos jel. - Szélesedik biztatóan kissé mosolyom, ahogy feltekintek a mellettem haladóra. - Jó vagy benne, úgyhogy el fogsz még érni többet is, komolyan így gondolom. - Az meg sajnálatos, hogy én már nem leszek diák itt, hogy lássam mindezt valóra válni, de talán nem kell minden kapcsolatot megszakítani a diplomaosztó után sem errefelé, nem igaz? Elvégre hiába nagy  a város, mégiscsak egy térségben maradunk valamilyen szinten, legfeljebb naponta nem fogok tudni találkozni azokkal, akikkel megteszem ezt most.
A menza tökéletes, a meghívást vonakodva bár, de elfogadom, miként Zinékről is szívesen mesélek némi főtt étel becserkészését követően, igaz, főként arról, mennyire cuki és zabálni való a kis keresztfiam. És hogy mennyire nem könnyíti meg a szülei életét nap mint nap...

// Részemről ez lenne a zárás, ha nem bánod. Köszi szépen a játékot! Ha van kedv, kezdhetünk majd újat, akár másik feleddel, akár Sebyvel! : )) //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    Kedd Márc. 29 2016, 20:31

-Hmmmm, nem, de csak mert én jobban főzök szerintem! - Öltök nyelvet. -De megengedem, hogy mosogass és moss, mit szólsz? - Nevetek, ezt a kettőt utálom, mindig a lányokra tukmálnám.
-Akkor megvárjuk míg kijárod az egyetemet, kivívtad tessék, majd akkor hevesen csapom majd a szelet, még a szoknyád is felfújja! - Vigyorgok, bohóckodom csak.
-Persze, akkor kipihened a diplomát, aztán meg munkát keresel, majd dolgozol... Ismerem én ezt, most kéne nekiállnod, mikor még benne van a napi rutinban a tanulás! - Mosolygok rá, de csak egy tipp, ő tudja mennyire fontos neki a boldoguláshoz a francia nyelv. Lehet semennyire.
-Nem is kell annyi mindent átpapírozni... a bürokráciáról meg én aztán nem tehetek! - Nevetek kicsit, de boldog vagyok, hogy ezt mondja, talán nem kéne annyira babonásnak lennem.
-Hú, ne fenyegess, még a végén itt vénülök meg! - Nevetek de nem lenne ám ellenemre. Szeretek itt dolgozni, imádom a légkört.
Elmegyünk enni, közben van olyan kedves és mesél kicsit mi van Zinékkel, milyen az uccsó év, szóval kellemesen elköltjük az ebédet. A meghívás kapcsán meg közlöm legközelebb úgy is ő hív meg, nincs mögötte hátsó szándék fogadja csak el. Ha hátsó szándékos ebédet akarnék, nem a suli menzájára hívnám, de ezt nem teszem hozzá már persze. Ha végeztünk én rohanok órára, ő gondolom haza. Még utoljára sok sikert kívánok, aztán ott sem vagyok.

//Oksa, köszi én is Smile Ok, majd kitaláljuk Smile //

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda    

Vissza az elejére Go down
 

i like you, but it's more important - Sebastian & Bridget | tanári iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Ragyogás (Sebastian és Joshua)
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian
» Sebastian-Reev "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-