Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Bridget & Neile

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: Bridget & Neile    Vas. Okt. 12 2014, 01:33

Mély sóhajjal igyekszem elrendezgetni kezemben tartott papírjaim. Úgy festhetek most, mint egy béna filmszereplő. Állig érő kacattal karjaim között, mik mögül csak akkor látok ki, ha nyakam nyújtogatva keresek rést köztük, s így is épp csak annyira, hogy elkerüljem a fájdalmas tapasztalatokat, legalábbis többnyire. A módszer nem tökéletes, különösen akkor hasznavehetetlen, ha a szembejövő akadály nem hajlandó félreugrani.
Újabb kelletlenségem jelző hang hagyja el torkom, miközben egyenletes léptekkel haladok az iskolarádió felé. Fogalmam sincs, miért nekem kell elmennem odáig, mikor semmi, de tényleg semmi dolgom vele. Nem vagyok tag, még csak nem is szeretem igazán. Ugyan tény, pillanatnyilag nincs halaszthatatlan feladatom, szerelmi életem olyan valós, mint a télapó, részmunkaidős állásom szünetel, óráim sincsenek. A legnagyobb hibám azonban kétséget kizáróan röpke tétovázásom volt, mi alatt máris hozzám vágtak mindent, és kitoltak a szobámból. Még ahhoz is volt képük, hogy kulcsra zárják mögöttem.
Dühösen mordulok, megcsóválom fejem. Most már úgyis mindegy, elindultam, mindjárt ott vagyok, visszafordulni nem lenne értelme. Az egyetlen, miben reménykedhetek, hogy találok valakit a kérdéses helyen.
Nyögve igazítok terheimen, kis híján orra is bukok nagy igyekezetemben, de még épp időben sikerül visszaszerezni egyensúlyom, és megúszni a nem kívánt ismerkedést. Megszaporázom lépteim, eljátszok a gondolattal, egyesével fojtok meg mindenkit, kinek egyáltalán megfordult a fejében rám bízni ezt a rakás valamit. Erről aztán az is eszembe jut, fogalmam sincs, mit cipelek ilyen lelkesen. Mélységes remélem, olyasmit, minek értelme van, mit nem teljesen feleslegesen hurcoltam át a fél világon.
Lefékezek az ajtó előtt, igyekszem egy kezembe halmozni dolgaim, de ahogy megpróbálom kicsúsztatni karom alóla, a torony kileng. Más választásom nem lévén stratégiát váltva rendezem vissza az egészet, és bakancsom orrával kopácsolok a bejáraton. Finoman, nem kárt okozva benne, ahhoz azonban elég határozottan, hogy a bent lévő kiszúrja. Már ha akad ilyen egyáltalán.
- Hahó! Van ott valaki? Jól jönne egy kis segítség. Kérlek? – kis fáziskéséssel ugyan, de ezt is hozzáteszem, hátha hamarabb megszánnak. Újra kopogtatok, csak a biztonság kedvéért, ügyesen elhessegetve azon szimpatikus gondolatot, hogy lehajigálok mindent ide a bejárat elé, és elszelelek, amíg még lehet.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Bridget & Neile    Hétf. Okt. 13 2014, 09:25- Ilyet nem mondhatsz be! Nem így! - Fakadok ki sokadjára is műsorvezető társamra, akivel a holnap reggeli adás témáját igyekszünk egyeztetni. Mondjuk már annak is örülhetek, hogy egyáltalán ötlettel állt elő... Mióta nője van, kibírhatatlanná lett és a liba is folyton itt tengeti az idejét. Az egyetlen öröm, hogy december után leadja végre a szakdogáját és elhúz innét a szentem!
Oké, ezt én se gondoltam komolyan, mert bírom a srácot, közel három éve dolgozunk együtt. Fura lesz új "hangot" kapni a helyére...
- Azért, mert rohadtul sértő a nők bizonyos hányadára nézve! És tudod, mi rosszabb egy mérges nőnél? Pontosan! Egy csoportnyi felbőszített nő! - Nevetek a végére már, főleg, mert enged a huszonegyből. Mennie kell, Brooke pizzázójában vacsoráznak a sokat említett barátnővel, így inkább rám hagy mindent, hisz tudja, előbb szabadul.
Léptei egy idő után elhalnak - én még maradok az utolsó simításokat is felvetni a jegyzetre. A kopogás-szerűség riaszt ki a bősz írogatásból, s fel is pattanok, "eldobva" mindent... Talán társam jött vissza, mert itt felejtett valami fontosat, amivel nem várhat holnapig.
Erre számítok, ezért is lep meg, mikor hahózni kezdenek az ajtó túloldalán. Ki a fene lehet ez? - Ajtót nyitok, szemöldökeim kissé megemelkednek, majd azért segítően felezem meg a srácnál levő pakkot, hogy könnyebben tartsa meg azt, ami a keze ügyében marad.
- Heló! Hát te? - Nem igen láttam errefelé Neile-t sűrűn, az az igazság. - Gyere csak! - intem beljebb, miként én is arrafelé orientálódok, hogy lepakolhassuk a cuccokat.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bridget & Neile    Szer. Okt. 15 2014, 01:57

Sejtelmem sincs, miért én vagyok az, akinek a több kilónyi papírt el kell cipelnie a rádiósoknak. Oké, talán tényleg jó indok az, hogy szörnyen semmi dolgom, hogy időm, mint a tenger, de…, nos, azt hiszem, már felesleges lenne elemezgetni, milyen kifogást találhattam volna ki. Félúton járok célom felé, ugyanannyit kéne trappolnom visszafelé is, magyarázkodni pedig igazából nincs is kedvem. Könnyebb minden, ha egyszer-egyszer jó barátként viselkedek, és segítek abban, amiben csak lehet. Biztos vagyok benne, ők is tettek már szívességet nekem, vagy ha nem, fognak még. Épp elég évet töltünk el összezárva, hogy könnyedén behajtsam rajtuk a kitérőt, mit tetettek velem.
Ezen merengek akkor is, mikor elérem célom. Megpróbálok bekopogni, normál emberhez méltón jelezni, itt vagyok, de hamar rá kell jönnöm, ennyi felesleges kacattal kezemben, lehetetlen kivitelezni ilyesmit. Jobb ötlet nem lévén inkább lábammal dörömbölök, és félig-meddig kiabálva adok hangot annak, nem bánnám, ha valaki beengedne végre.
- Köszi – rámosolygok az ajtóban állóra. Nem beszélünk túl sokat, de természetesen ismerem, és nem is csodálom, hogy meglepi jelenlétem. Nem szokásom erre mászkálni, dörömbölni meg aztán pláne nem.
- Szia. Csak néhány akármit hoztam, ami jó lehet a műsorotokba. Legalábbis azt hiszem. Nem volt időm megnézni őket – megrántom vállam, biccentek a beengedésre, és már lépek is beljebb. Nem áll szándékomban sok időt eltölteni itt, de addig talán nem ártana maradnom, míg tisztázzuk, mi ez a sok minden.
- Örülök, hogy itt vagy még, aggódtam azért, hogy mind leléptetek már – megértettem volna, nem arról van szó, a helyükben én se szobroznék ezen a helyen, de nem rajongok túlzottan a felesleges melóért.
- Remélem, hasznát veszitek ezeknek, ha meg mégse, fűteni még jó lesz. Hogy megy a műsor? – ide járok már majdnem két éve, de be kell vallanom, fogalmam sincs, mit is művelnek tulajdonképpen, és az mennyire sikeres. Ha szól is bármi a hangszórókból, csak háttérzaj nekem, semmi más, legalábbis többnyire.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Bridget & Neile    Hétf. Okt. 20 2014, 14:53

Ha ismerném Neile dilemmáját, elsüthetném azt a nagybecsűs tanácsot, mi szerint az életben sokszor meg kell tanulni nemet is mondani, ha egyszerűen valamihez nincs kedvünk, nem akarunk belemenni. Tudom, hogy nehéz, nekem sem megy a mai napig, de mióta párszor ejtettek már pofára, némileg azért kevésbé rossz szájízzel teszem ezt. Bár a kölcsönös haszon elmélete sem hangzik rosszul.
- Pedig ki tudja, mik lehetnek...  Lehet épp most szalasztottál el egy remek lehetőséget, hogy lecsukass minket, amiért valójában tiltott árut csempészünk a rádiósokkal! - Nevetős a hangom és komolytalan. Amint leteszem a kezemben tartott dobozt, azért csekkolom, hogy mi is a tartalma. Jól sejtettem, ezek az ebben a hónapban rendezett nyereményjátékunk díjai. Vannak benne nagyon kommersz cuccok is, mint póló, toll, bögre, de akad egy-két nagyon király is szerintem, főleg az utalványok, belépők között.
- Nos, elvileg már nem kellene itt lennem, de volt egy kisebb vitám Brodyval. Csodálom, hogy van barátnője, ahogy kezeli a nőket olykor. - Forgatom szemeimet. Nem vagyok vaskalapos feminista, félreértés ne essék. Egyszerűen a pofátlanságnak is vannak határai - mindegy, hogy a nőkkel vagy a férfiakkal szemben.
- Dehogy gyújtjuk fel őket! - Kerekednek el szemeim a szavaira, hogy aztán a kérdezésére játékosan koccoljam ököllel vállon, semmiféle erőt nem vetve bele. Csupán jelzésértékű az egész gesztus.
- Ennyire ne hízelegj! Jól megy, ez a két nagy dobot is bizonyítja szerintem. Nyeremények. - Adok neki végre magyarázatot a hordozott cuccok tartalmával kapcsolatosan.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bridget & Neile    

Vissza az elejére Go down
 

Bridget & Neile

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A csordaszellem alapvonás... vagy mégsem? - Neile & Lizzy

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-