Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Vas. Feb. 21 2016, 20:03


Az egy dolog, hogy mondtam Hale-nek, nyugodtan érezze otthon magát a papírmunka közben az asztalomnál, de nem gondoltam volna, hogy ennyire otthon fogja! Az, hogy nem tette vissza a tollat és a hibajavítót, meg a lyukasztót a helyére, még csak hagyján... Bahh. Soha többet nem leszek jófej senkivel, nettó szívás az egész! Semmi 'amit adsz, azt kapod vissza' és hasonló közhelyek...
Épp a földről szedek össze egy leesett csokipapírt - ez kivételesen az én szemetem két másodperccel ez előttről - mikor hallom, hogy nyílik az ajtó és belépdelni látok két nagyobb méretű cipőt is az asztal alá hajoltamban, miből arra merek következtetni, srác az illető.
- Ki vagy? - Érdeklődök nyújtózkodva a fránya papírért, mielőtt felbukkannék, igazítva lila felsőmön egy szusszanás következtében, majd szőke, a hajolgatásban előre hullott tincseimet is vállaim mögé parancsolom egy rutinos mozdulat keretében. Közben persze mosoly szalad képemre, a látogatót realizálva.
- Szia Seth! Korán jöttél, a megbeszélés majd csak hatkor lesz este, mert Usuiéknak még óráik vannak meg gondolom tápolnának is azért előtte valamit, mert üres hassal képtelenség gondolkozni. - Jegyzem meg, de persze, csak ugratom. Otthonos a közeg neki is, így nem kell marasztalnom, nyilván okkal érkezett ide. Hogy az ok esetleg én lennék? Az legfeljebb akkor fordul meg a buksimban, mikor nem lép tovább az asztalomnál, mely védelmezőként stabilan foglal helyet kettőnk között. Akkor persze nem állom meg kérdés nélkül:
- Segíthetek valamiben?

-----
// Bocsánat, hogy csak ekkora, lesz ez még jobb is remélem! ^^ //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Vas. Feb. 21 2016, 21:02

Szőke csajokkal álmodtam. A niggerek babonásak, aztán az ember átvesz egy pár dolgot, ha folyton köztük lóg. A kedvet meghozta. Legjobb szőke csaj a suliban tudjuk ki, itthon Nancy, de neki szilikonjai vannak és már k*ára unom, hogy röpködnek felettem a csöcsei akciózás közben. Különben is, ideje melózni valamit odabenn is, építeni a kapcsolatokat, idelenn jól halad, de odafenn döcög. A sorozatban lejárt az évadom, túl darabos vagyok ahhoz a nyálas szarhoz és rossz színész, tudom. Szociáloskodni kéne bent a suliban is, nem csak a revüben rázni a seggem. 
Nehézség, mert fel kell kelni, be kell vonszolni a valagam és istenesen kinézni Breenek. Arra adok, mindig és eléggé, ápolt legyek, tiszta és illatozzak, mint húsvéti nyúl május elsején. Túlzásba nem viszem, de sokáig áztatom magam, nővonzó deót használok, borotva, arcszesz, csipetnyi férfiparfüm és marhára vigyázok, hogy útban odafelé ne izzadjak le. Nade ehhez kelni kell! Mert ha már ott vagyok, órára is beugrok, legalábbis arra, ami számít, vagy a persztízs, vagy a seggnyalás, vagy a katelógus miatt. 

Vége az órának és nem ugráltam szét az agyam, teljesen fitt és harcra-kész vagyok Breehez. Olyankor megyek, amikor sejtem, hogy bent van, de a többiek még nem, vagyis előbb, mert az az idióta japán gyerek képes későig melózni a semmin. Stílusosan kopogtatok, aztán lazán bevonulok, huh ez a nő tényleg kell nekem. Nem tudom mennyire látja, hogy alaposan feltérképezem, olyan tekintettel, mint aki eleven cukorkaként akarja elszopogatni. Talán csak a végét kapja el, de ezt sejtelmes szemvillanássá csinálom, megint elő kell vennem az adonoszi énem. Egy kis szakmai, nem árt.
- Seth.
Mosolygok rá könnyeden, nem fogvillantósan, az majd máskor.
- Munkamániám van, szörnyű, mi? Tudsz valami kezelést erre? Ha viszket a valagad egy kis szociáloskodásért? Usuinak mindenhogy megy, az még álmában is dolgozik.
Horkantok fel enyhén lenézve a másikat, kevés pasi van, akit eltűrök magammal egy ringben, főleg egy ilyen helyen, hogy Egyetem.
Rákönyökölök az asztalára, vetek egy semleges pillantást az iratokra.
- Épp téged kerestelek, most hogy tagja vagyok ennek a nagyszerű csapatnak, építem. Usi-nyuszival egy szobában vagyok, nem kell bemutatni, te pedig kifejezetten érdekelsz.
Emelem rá hipnotikus szemeim tele azzal a fura, vad ösztönösséggel, amit a nők szeretni szoktak. Pillantás-lerohanás, megcsillogtatom mennyi lehetőséget rejtek, érezze fontos vagyok ám, és az lehetek neki, egy életreszóló élmény.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Hétf. Feb. 22 2016, 10:10


A kopogásra össze rezzenek kissé, kérdésemre választ kapok, így pedig nem ér meglepetésként, ahogy felegyenesedve az asztal mögül Seth raszta fejével - nem vagyok előítéletes a külső terén, lévén én sem vagyok épp egy modell alkat sem magasságban, sem pedig kilókban, de szentül hiszem, ha egyszer megválna a lobonctól, lazán elsétálnék mellette, nem ismerve meg -, küldök is felé egy üdvözlő mosolyt, némi önkéntelenül is befigyelő arcpírral társítva, ahogy kiszúrom azt a sejtelmesen sokat mondó pillantását.
Sosem voltam körülrajongva a srácok által, ez a szerep Izzienek jutott kettőnk közül, én a másodhegedűs voltam, a 'vörössel grátiszban járó társaság' általában, erre most itt van ez a srác a maga veséig látó kék tekintetével és nekem semmi rutinom a helyzet kezelésében. Komolyan, mintha fegyver nélkül mennék szembe egy - a pletykák szerint igencsak - harcedzett katonával a témában...
Kérdésére azért sikerül letudni komolyabb zavar nélkül, arcom árnyalatnyi pirospozsgás színét meg majd ráfogom arra, hogy a nagy hajolgatásban a vérem a fejembe tódult. Haha.
- Rólam már ötödik éve mondják ezt, szóval nyugi, nem halálos! - Szélesedik mosolyom, miután összébb kapartam magam és szentül meg vagyok győződve, hogy legalább a HÖK-ös témáknál maradva nálam van az irányítás. Felnevetek kissé Usui kapcsán.
- Nem kedveled? Különben a jövő héten lejár a szoctámos pályázatok határideje, szóval garantáltan nem fogsz unatkozni, már van bent vagy kétszáz pályázat és a last minute pályázók is szerintem lesznek legalább százan. - Abba mondjuk nem gondolok bele, hogy rám nézve ez annyit jelent, hogy a pályázatok elbírálása alatt még több időt tölthetek a társaságában. Vagy ő az enyémben, nézőpont kérdése. Hale és Usui feltételezett jelenléte a döntési folyamatnál mondjuk ad némi biztonságérzetet a lábaim alá, de ismerve Seth-et nem fog gondot csinálni abból, hogy közönség is van a flörtöléseihez. De mindebbe ugyebár jelen pillanatban nem gondolok ily mélyen bele.
Arra, hogy építené a kapcsolatait a HÖK-ön belül, már épp megjegyeznék valamit rendkívül lelkesen, hisz ez kifejezetten dicséretes, de nem kifejezetten számítok arra, ahogyan Seth mondata végződik. Kettőt pislogok, keresve a szavakat, majd lassan fújom ki a levegőt, ami bennrekedt a tüdőmben.
- Öhm... Érdekellek? Mármint...? - Köszönjük Sanders, egyes, leülhetsz. Csak én kérdezhetek ilyen hülyeséget, komolyan...! Tekintetem bizalmatlan óvatossággal fürkészi képét, mint aki nem hallotta tisztán, amit. Vagy épp nem szeretne mögé gondolni semmit, de már sikerült, hála a másik tekintetének és mosolyának. Ennyit az irányításról.
Most komolyan csajszi, szedd már össze magadat, mert ez egy vicc, amit művelsz!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Szer. Feb. 24 2016, 17:28

Nah, jó a csaj pirosítója, gondolom az ágyban is olyan tüzes, mint a képe, ha meglát engem. Tetszik, nem szeretem a hideg p*ákat, ha valaki tűzrőlpattant, elnök és ilyen jó csaj, adagonként fog kapni a bugyinedvesítő charme-omból, mintha lassan ható, de erős mérget csöpögtetnék bele. Bree, a formás kis elnöknő, csak a kutyák játszanak csontokkal, én ha fogok valamit, az far legyen, csöcs legyen, nálam is van kakaó, ott ahol kell. 
Visszatérve a pillantáshoz, lassanként bűvölgetem majd a lányt, kezdetnek elég egy csipetnyi "d*gnálak" és " de még hogy" később jöhet a többi, imádom a vágy szikráját felcsillanni ártatlan tekintetekben. De nem szaladjunk ennyire előre, még csak most jöttem, éppen hogy beléptem az ajtón, regisztráltam a hatásom.
Méghogy munkamánia! Ha a táncolást vesszük, beszélhetünk ilyesmiről, de ott inkább élvezetek összekapcsolása a pénzszerzéssel, itt pedig teperés, hol ezért, hol azért. Elegánsan helyetfoglalok vele szemben és úgy teszek, mintha egy cipőben járnánk, a munka, a munka...
- Öt év, nem vagy semmi. Élvezet? Hobbi? Kötődés az Egyetemhez?
Kérdezem, mert annyit nem fizet és nem hiszem, hogy nála a nyalás lenne az opció, mint mondjuk esetemben. Tényleg szeretném jobban megismerni, ebben nem hazudok, de fogalmazzunk úgy, én teljes körű és alapos ismeretet követelek. Féloldalasan elvigyorodom Usui kapcsán, szidni valakit, mindig olyan jó.
- Semmi bajom vele. Néha lazíthatna, de ez az ő dolga, mint szobatárs kussban van és ez nekem jól jön. Kifizetődő kapcsolat a miénk, nem beszélünk sokat, úgyhogy nagy egyetértés van.
Érintem ujjaim államhoz és kezdek rajta kopogni ráérősen, közben keresem a pillantását, hogy felnyársaljam egy pillanabtra. Egy-két kihagyott lélegzet, egyelőre ennyi is elég. Legyen hirtelen nagyon meleg ebben a szűk kis irodában. És a szoctám, ez aztán szexi téma.
- Ó, de jó! 
Prüszkölöm, lehet ez indítja be? Azon kéne csinálni, szoctámos kérelmeken... Gondolom ez azt jelenti nekem is munkám lesz, vagyis sokat leszek vele, hm... a többit hamar kidobom a p*ába, bár a másik szőke nézheti, kikötözve mondjuk, és ha már elég nedves, lehet szó többről. Élvezettel nézem, ahogy a lélegzetével bánik és meglepődik. Beharapom az alsó ajkam lassan, mintha lennének bennem dolgok, belső dolgok, mint az emberek többségében, akiket meghat, ha egy lány így reagál. Ilyen szempontból nem vagyok rossz színész, de tényleg aranyos és alig bírom türtőztetni magam, ez is látszik, megrezzenek a széken, valamivel közelebb hajolok.
- Mit gondolsz? Nem titok, tetszel.
Most egyirányúbb pillantást kap, fentről lefelé lassan, kicsit elnyílt ajakkal, hogy jusson hely parányi forró levegőnek, nem tudom mennyi áramlik a közelébe. Csak lassan. Gondolatban csókolom már, és nem rossz, ha ez leolvashatóvá válik az arcomról.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Csüt. Feb. 25 2016, 01:34


Ha csak felét ismerném a Sethben végigfutó gondolatmenetnek, se tudnám esélyesen eldönteni, hogy nevessek vagy fussak el, esetleg a kettőt egyszerre. Mázlinkra nem rendelkezem a gondolatolvasás áldatlan képességével a tökélyre fejlesztett idő-management mellett, ez pedig határozottan neki kedvez első nekifutásra.
- Kicsit mindhárom, azt hiszem. Bár nem az egyetemhez, inkább az emberekhez kötődök jobban. Meg szeretek új arcokat is megismerni, közösségben lenni... - Vonok vállat könnyeden, szelíden magyarázó mosollyal, most, hogy a vörösség már eltűnt a képemről.
- Meg persze, azért bejátszik az is, hogy jól mutat az ember önéletrajzában az ilyesmi, de... ja, hiányozni fog, ha már nem leszek itt. - Szar dolog a felnőtt élet, az egyetem kis szabad, "még nem dolgozunk, nincs annyi felelősségünk, de már felnőttek vagyunk"-nevű burka után különösen az sokaknak.
Usui kapcsán kissé felnevetek, rövid, könnyed kacajjal. Teljesen meg tudom érteni valahol különben. Mennyivel rosszabb lenne már, ha még a jelleme mellé hangoskodó és kiállhatatlan is lenne a srác!
- Fú, hallod, én nem is emlékszem, láttam-e már csak egy kicsit is becsípve... - merengek el kissé, hogy előálljak egy meggondolatlan merénylet ötletével is kapásból:
- Kellene valami csapatépítő ivászat, hátha sikerül addig itatni! Vagy absztinens? - Hátha Seth jobban tisztában van ilyesmivel, mégiscsak az ő szobatársa a srác.
Szoctámot említek, pillantását elcsípve nem mélyedek el a témában ugyanakkor különösképp, s az egész helyzetet prüszkölős megjegyzése oldja fel, mire nekem is kiszélesedik kissé mosolyom.
- Ugyan már, jó lesz az! Valamelyik délután rendelünk ide kaját, nekiülünk, aztán seperc alatt meglesz! - Sikerült egy kissé másfelé elmennem gondolatban, mint Seth, s még csak nem is tudatos a dolog részemről, egyszerűen csak tavaly is egy extra méretű pizzával és sok agyoncukrozott kólával éltük túl a dolgot. Meg én utána két napi bűntudattal, de legalább megálltam, hogy a mosdót látogassam azonnal a kajálás után némi gyomortartalom ürítés céljából. Már jól vagyok, nem csak papíron, de fejben is. Komolyan!

A beszélgetés olyan irányt vesz, mely egyszerre hoz zavarba és ébreszti fel azt az életösztönnek nevezett gyanakvó kis hangot bennem, mi azt súgja, ne dőljek be semminek, csak fussak, míg megtehetem. - De nem futok. Egyszerűen csak megereszkednek kissé vállaim, ahogy visszatalál pillantásom zöldje Seth kékjeihez.
- Azt gondolom, hogy ez... rendkívül kedves és én... roppantmód értékelem az őszinteséget, de valószínűleg nem úgy, mint a többi csaj teszi, akiknek ugyanezzel jössz. - A pletykáknak mindig van alapja kérem szépen, pláne, ha nem rövid életűek, hanem hosszan elhúzódó, olykor újra és újra előtérbe kerülő szóbeszédekről van szó.
Mondjuk én nem mondom, hogy feltétlenül rossz dolog ez, elvégre mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, de köszönöm, én nem tépnék sorszámot. Ezt mondjuk nem mondom ki, hisz... soha ne mondja az ember, hogy soha! Hülyeség és nem tesz különbbé senkinél - nem is vágyok ilyesmire - tudom, de azért igenis bennem van, hogy bassza meg, ha az nem lép, aki engem érdekelne, akkor miért hagynék majd elúszni egy másik lehetőséget, akit esetleg meg én érdekelnék. Ha egy alkalom erejéig, akkor addig!
- Azért remélem, nincs harag...? - Vonom fel kissé szemöldökömet játékos, iménti mondatom élét tompító éllel, hogy az szinte csupán jelzéssé törpül: ismerem ám a fajtádat, Seth! (Legalábbis szeretném elhinni magamról ezt.)

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Hétf. Feb. 29 2016, 17:50

Kezd magára találni a bula, élesítek a pillantáson és le sem veszem róla a zavarba ejtő nézésem, mintha fincsi kis várfalat ostromolnék, hm...Bree ízek. Félmosoly dukál mindehez, nem kapcsolok teljes üzzemódra, legyen hová fokozni. Mindig kell, szép lassan, módszeresen.
- De jó, ebben hasonlítunk. Én is szeretem a közösséget.
És a közönséget, de ezt csak gondolatban teszem hozzá, a megalomániát és feltűnési viszketegséget nem reklámozom.
- Az biztos, fontos a jó önéletrajz, mennyid van még hátra?
Mintha letöltendő büntetés lenne. Jól nyomja a csaj, nem az álmodozó libafajta, egy nő legyen törtető, tudja mi áll jól neki és Bree k*ára szexi ezzel az elnökösködősdivel. Az mindig bejön, ha közös ismerőst szívatunk a háta mögött, Usuit pedig bármikor, ingyen, a képébe.
- Tutira nem láttad, azt sem tudja, mi az az alkohol. Pont ezt akartam javasolni! Ki nem szarja le? Csinálnánk ivós játékot és akkor kell a szabályok miatt. Tudod mennyire rá van gerjedve a szabályokra. De ha más nem, vállalom, hogy valahogy becsempészem neki.
Ezen agyalni kell, mert nem a lomposról van szó, erőszakkal meg hogy itatsz le valakit, aki hullamerev? Azt mondod gyerekpezsgő? 
- Azt mondjuk alkoholmentes, direkt neki vettük, vagy vettünk olyat is, hátha beveszi. Oltári lenne! 
Feldobná az unalmas munkanapokat, az tuti! Arc a csaj, hogy jött ezzel az ötlettel, ismét tíz pont a Griffendélnek! A szoctám nem ilyen jó téma, de lássa motivált vagyok, ha róla van szó.
- Kajával már más tészta. Na és szoktatok félretenni magatoknak?
Kérdezem "köztünk marad" vigyorral, nekem nem lenne ellenemre, de ha nagyon tiltakozik, majd leszólom az ötletet, Bree fontosabb, mint lopni, utóbbit bármikor, előbbi drága.

Feszült pillanatok ezek, várom, hogy kigombolja magát elsőre, de b*ssza meg, nem lesz egyszerű meló. Csalódtam is volna, könnyen jött, könnyen megy, lusta vagyok igaz, de elnökért? Teperek, ha muszáj. Felnevetek, elhúzom a szám fanyar mosolyra.
- Megköszönik és vihognak, általában, de kevés jön be igazán.
Nyomok hangsúlyt, szűkítek mohó tekintetet, nem fogok zavarba jönni és behúzott farokkal kitolatni, várni szent Usuit, meg a többieket és szégyellni magam. Olyat én nem tudok, fura lenne. 
- Harag? Nem szoktam rosszban lenni az emberekkel.
Tényleg nem, nem kifizetődő. 
- Én csak annyit mondtam, tetszel, nem azt, hogy légy a feleségem, jó nő vagy Bree, tetszel, érdekelsz, ha ez bűn, kövezz meg, vállalom.
Ejtem ki a szavakat lassú, erotikus-suttogóvá mélyítve hangom. Szó szerint ne csinálja, de egy édes büntetést elviselnék most. 
- De emiatt nem változik semmi, melózom, nézlek, azt szabad? Munka közben néha, üdítő látvány lenne.
Merthogy a szoctámos papírok nem fognak érdekelni, az biztos. Ellenben ízelítőt kap, pillantásommal máris gombolom a blúzát, csókolom az ajkait.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Szer. Márc. 09 2016, 12:12


- Idén végzek, júniusban. - Felelek kérdésére, bár kissé gondterheltnek hat eme megjegyzés, semmi felemelő szabadságérzet utáni vágyakozás nincs benne. Mert azzal, hogy végzek nyakamba szakadt egy szakdolgozat, na meg az utódom kijelölése, annak hiánya esetén választás lebonyolítása. Még hozzá se kezdtem utóbbihoz, Hale-t meg lefoglalja, hogy menyasszonyosdit játsszon, szóval egyre kevesebb esélyét látom a dolognak, hogy megúszom nagyobb szervezés nélkül a dolgot...
Vállaim megrázkódnak a feltörő kuncogástól, ami Usui és az alkohol románcát illeti. Mosolyom ki is szélesedik a szemközt ülő srác tetszetős érvelésére a szabályok kapcsán.
- Seth, te zseni vagy! Ne, a csempészést hagyjuk ki a dologból... - Nem túl jó emlékeim vannak ilyesmiről, igaz, könnyűdrog témában. Olyanok, amiket nem csak a környezetemből, de úgy a tudatom mélyéről is kitörölnék örökre. - De a szabályosdi működhet! Már csak kalap alá kell hozni a dolgot. Keresünk egy szimpatikus helyet és jövő hét második felében akár meg is ejthetjük a dolgot! - Széles mosolyom állandósulni látszik képemen, Zinnel ellentétben sosem voltam az a fajta elnök/alelnök, aki a köszönőbeszéd után lelép vagy legalábbis félrevonul pár emberrel diskurálni a  közösségi program hátralevő részében - mondhatni, túlélő üzemmódra kapcsolt mindig a srác - mikor ott van még kétszáz másik egyén, akiért az egész buli szerveződött.
A szoctám szárazsága ellen elhintek némi infót arról, hogy mégse úgy képzelje el a dolgot, hogy ülünk a papírok felett meredten, meg a gépek előtt informatika-szakköröset játszva, sokkal inkább jókat dumálunk közben, meg közösen igyekszünk túltenni magunkat azon, hogy egyesek mennyire értelmetlenek vagy értelmezik a jelentkezési feltételeket szabadosan.
- Ezt kikérem a HÖK nevében, aljas sztereotípia csak! - Ingatom meg fejemet, mosolyom töretlen, hogy aztán hozzátegyem:
- De kétségtelen, hogy megéri jóban lenni velünk olykor. - Előfordult már, hogy ha tudtam, hogy egy ismerősöm mondjuk hova szeretne menni gyakorlatra, akkor neki már a nyilvánossá tétel előtt szóltam a megpályázható helyekről és hasonlók, de anyagi vonatkozásban elég élesen meg vagyunk kötve, főleg ennél az új dirinél. A csávó szerintem kém valójában és ha tehetné, a beleinket is átvilágítaná, csak, hogy meggyőződjön róla, minden rendben megy a HÖK háza táján. Vajon a tanárokkal is ennyit szívózik vagy csak velünk?

Kettőnk között olyan irányt vesz eztán a téma, amire nem feltétlenül számítottam, mikor Seth belépett a helyiségbe. Persze, lopott pillantások, rajtam felejtett tekintet már korábban is akadt részéről, de ennyire nyíltan sosem kaptam a képembe semmit - nyilván, mert nem sűrűn tartózkodtunk eddig kettesben eme falak között.
Válaszára akaratlanul is kissé feljebb emelkedik szemöldököm és pimasz kis mosoly kúszik szám sarkába
- És úgy nézek én ki, mint aki vihog? - Szélesedik ki mosolyom, hisz naná, hogy nem! Mondtam én, hogy nem úgy reagálok, ahogy a többi csaj, még ha nem is feltétlen erre az értelmezésre gondoltam én és ő sem elsőre.
- Én nem... - Keresem a megfelelő szót hirtelen szavai kapcsán. - Nem akarlak megkövezni Seth, csak megleptél, ez minden. - Szusszanok apró mosolyt eszközölve képemre, ahogy rá tekintek, megtartva minden további gondolatomat magamnak az egész kapcsán.
Míg szavai ellen némileg látok esélyt, felvértezve érzem magam sajátjaim által, addig ragadozót sejtető pillantására nincs bástyám, ami mögé bújhatnék. Érzem, újfent arcomba szökik némi vér, a szemezést pedig én leszek, ki előbb "feladja" és elpillantok a túlsó oldalon terpeszkedő, hatalmas fénymásoló-nyomtató irányába.
- Talán. Esetleg... - Felelek arra, mit szabad és mit nem neki. Ajkamra félmosoly húzódik, ahogy visszasandítok felé egy félig komoly hozzátoldással:
- Ha jól viselkedsz!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Hétf. Márc. 14 2016, 13:21

Úgy tűnik nem dobja fel, pedig wow, ha én már ott tartanék! Fingom nincs hogy fogom összedobni a szakdolgozat szarságot.
- Gratula, klassz vagy! Bár nekem nem jó hír, nélküled nem lesz itt jó.
Miattuk jöttem! Én Usuival meg egy rakás idiótával nem fogok szoctámok felett üldögélni iskolaéletem hátralévő részében, kivéve, ha minimum olyan elnöknő lenne Bree után, mint ő. Az infó arra is jó, hogy tudjam, júniusig van időm. Kevés...
Peckesen kihúzom magam.
- Mondták már
Bármennyire is le akarom nyűgözni, nem tudom elnyomni, hogy egy nagyképű barom vagyok. A csempészdés nem nyerő ötlet neki, jól van, az ivós játék bejöhet, majd nagyon mezgyőzőek leszünk, káosz-halál-pusztulás van, ha megszegi a szabályokat és nem gurítja le a magáét.
- Szuper, a helyet bízd csak ide, el tudom intézni, hogy mi zárás után is maradhassunk és tudok szerezni kedvezményeket a piára.
Nekem ez fontos, nem vagyok eleresztve. Persze, ha ragaszkodik hozzá, hogy ő válassza a helyet lehet helyt adok, ha meg tud győzni, de nem hiszem, hogy akar, van elég dolga és buliszervezésben jó vagyok. Tetszetős, hogy ilyen laza a csaj, hogy lesz másik ilyen nőnk? Basszuskulcs, hogy nem bukott egyszer se!
Szóval nem teszik zsebre a szoctámos pénzt, ej de kár. Azértcsak nem túl feltűnően, bólogatva vigyorgok, hogy helyes, helyes, fő a becsület (már akinek...)
- Azt tudom! 
Miért is jelentkeztem ide? Ok num.01: Bree, de 02: a benyalás, egyértelmű! Ott akarok lenni, ahol forró a tűz.

A fűzése első fázisa nem halad olyan zökkenőmentesen, mint képzeltem, de sebaj, júniusig van időm, leszünk még kettesben az irodában! Előveszem egyik legolvasztóbb félvigyorszerűségem, a magam kék szemeit szépen összefűzöm az övével.
- Te? Dehogy, pont ezért tetszel! 
Vihogósom elég volt már. Érdekel aktus közben milyen hangokat adna ki, hm.... Megkövezni nem fog, kicsit közelebb hajolok, fránya asztal, csak elválaszt... 
- Pedig nem meglepő, gondolom nem én vagyok az első, aki meg akarja mászni a Bree Everestet.
Sandítok rá vágytól megcsillanó szemekkel, s addig nem is eresztem, amíg feladja és ránéz a fénymásolóra. A talán jó válasz, ártatlanul pislogok néhányat.
- Érted esetleg igen.
Nem lopok meg egy szoctámos kis nyomit sem, az már nagy lépés! Nincs is annál szexibb, amikor egy rossz fiú "megváltozik" a kiszemelt nő kedvéért, vagy megmutatja, hogy van lelke, felfedeződnek benne a mélységek, vagy mi.
- Na és mik a terveid június utánra? 
Kérdem, előveszem a tollam, mintha bekészíteném magam a munkára, már most, mielőtt jönnek a többiek, de inkább csak izgató eszköz lesz, jó lesz dús ajkaim élén játszani vele, miközben nézem, kell a kis tárgy az emberi képzeletnek, hogy el tudja képzelni magát a helyébe.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Szer. Márc. 23 2016, 22:44


Szusszanva simítok pár kósza tincset a fülem mögé Seth bókjára.
- Kösz. Csak aztán nehogy visszatapsolásnak vegyem és jelentkezzek Phd-ra még a végén...! - Nevetek fel, ennyire azért még - most épp - én sem vagyok mazochista, szeretnék végre dolgozni kicsit, a saját pénzemet költeni és függetlenedni teljes mértékben a szüleimtől, nem csak olyan tessék-lássék módon, mint jelenleg teszem.
Egoizmusának megcsillanása láttán akaratlanul is vigyor szökik képemre, nem lep meg a dolog, igazából azt tartanám furának, ha az a Seth, akita gyűléseken meg úgy a hétköznapokban előad, odahaza a négy fal között valami félénk kis nyuszi volna és az egész határozottság csupán megjátszott lenne részéről. Fordítva működik a dolog, de oroszlánból sosem lesz bárány, bármennyire igyekszik.
- Jól hangzik! Járj utána akkor légyszi, és ha megvan, szólunk a többieknek is! - Szélesedik mosoly képemre elégedetten az előre látható közös iszogatás kapcsán. Az ilyesmi mindig jó móka, mi meg most vagyunk fiatalok nem tíz év múlva, hogy ne legyünk benne ilyesmikben. Na jó, Usui végett lehet a pofavizit kötelező lesz, aztán marasztaljuk majd valahogy, le ne lépjen idő előtt a srác.
Meredek vizekre evezünk eztán, mely irodán kívül se hozna kevéssé zavarba. Aprót nyelek, ahogy közelebb hajol azzal a ragadozó pillantásával. Most komolyan, miért? Mivel érdemeltem én ezt ki?! Tudom, ne panaszkodjak, mikor épp velem flörtöl egy srác, de hát sose voltam én a pasik kedvence. Nem vagyok nullás ruhaméretű, s akinek meg a teltebbek jönnek be, elriadnak a jellememtől, amint kinyitom a számat... Szerintem Gabe áldásként élte meg, hogy szétmentünk másfél éve...
- Hjézusom! Mondj még ilyen jókat... - Horkanok fel nevetve, szórakozott zavarral a csúcsokat illető kifejezése kapcsán Sethnek.
Azért amikor rábólint a megjegyzésemre, vissza sandítok rá, ajkam szegletében finom kis görbülettel.
- Akkor ez lehet, hogy alku. - Esetleg. El is vigyorodom a komolytalan téma kapcsán, kérdésére szusszanva igazítok felsőmön - nem direkt, esküszöm, de egy pillanatra olyan szűknek tűnt minden és mintha levegő se lenne igazán köröttem.
- Szeretnék maradni a városban, jövő héten megyek is egy helyi rádióhoz állásinterjúra. Remélem összejön a dolog. Neked vannak terveid, vagy egyelőre örülsz, ha végzel a sulival? Gondolom neked is inkább a kapcsolatépítés az elsődleges... Mármint, ez elég általánosítás, de a filmművesek állítólag mindig inkább arra koncentrálnak és az előadások csak másodlagosak.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Pént. Ápr. 01 2016, 21:26

Somolyogva figyelem a hajigazítós, lányos mozdulatot, de megcsókolnám érte, imádom, amikor a karjaimba szédülnek, elalélnak attól, amit tőlem kapnak. Ó Bree, ki kell próbálnod - sugalmazom neki, potenciális királynőmnek, közben nevetek a visszatapsoláson.
- Nem tudom nélküled elképzelni ezt a cirkuszt, te vagy a porondmester
Vágok "ártatlan" ezvan képet, én nem bánnám azt a doktorit, ha valahogy maradna, elrohan az év, én fűzhetek mást és ahhoz nem biztos, hogy lenne kedvem. Breehez van. Vigyorog a finom kis szuperségem megcsillantására, van ott még, ahonnan ez jött, de egy férfi legyen magabiztos, én mindig tudom mit akarok. Elmerülök a mosolyában, élvezkedve és nem titkoltan, az enyémre is széles vigyort varázsol az övé, tervezgetjük az iszogatást, Usuit részegen, megoldom, nem hagyhatjuk ki a lehetőséget és más terveim is vannak, Vele.
- Rendben. Kijár nekünk egy kis lazulás, főleg mitután jönnek a szoctámosok.
Érzem, akkor fogom megbánni, hogy HÖK-ös lettem, de ha ő mosolyog rám, talán felmegy a vérnyomásom, nem fogok rászunyálni a rinyákra "azért pályázom, hogy pénzt adjon az iskola" öcséééém és még meg se tudják fogalmazni.
Próbálkozom a mindent ígérő pillantásommal, ez szédít, pirít zavarba ejt, vad és ellenállhatatlan, begyakorolt, pontos, vetkőztető. 
- Tudnék mondani, zavarba ejthetlek? Mi volt a legszebb, amit mondtak neked? 
Én mindig fokozok, olyat nem kap, amit már megkapott, ha már csúcs, azzal kecsegtetek, a tétet mindig emelni kell, s az izgalmat fenntartani.
Lopott oldalpillantással jutalmazom, épp elkapom, amikor igazít a felsőjén, szusszanva beharapom ajkam, ahogy melleire réved tekintetem. Persze figyelek, mindig figyelek, örök hiba kivonni magad a forgalomból, ha elképzeled melltartó nélkül.
- Alku abszolút! Szuper, szorítok. Én is azt szeretném, hogy a városban maradj. Különben nem itt nőttel fel? Mindig vannak terveim, kaptam már kisebb sorozatszerepet, most szeretnék nagyobbat, az lenne tökély, ha egy film is összejönne. Ah, micsoda rágalom
Vigyorgom, naná, mindent érdekből csinálok, még a színészkedést is.
- A kapcsolatépítés fontos a szakmában, mert sok az attraktív, tehetséges konkurencia, valahogy mindenképpen ügyeskedned kell, ha a csúcsra akarsz törni, én nem adom alább. Mellette persze van munkám, nem keresek rosszul.
Ejtem el lazán, fogadok, ki nem találná, rejtélyesen összeszűkítem a szemeim, ujjaim elkalandoznak az asztalon és mit ad isten, mekkora véletlen, belegabalyodnak.
- Hoppá
Búgom mély, magabiztos hangon. Nem hiszek a véletlenekben.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Szer. Május 18 2016, 14:55


Felnevetek a hasonlaton, kínosan találó az első fele, ami azt illeti, s ha tagadnám, se tudnám nem igazzá tenni a mondat második részét, hát inkább ennyiben hagyom a témát.
Usui leitatása valahogy izgalmasabbnak tetszik, hisz én sem vagyok fából, hogy állandóan csak a HÖK dolgain járjon az agyam vagy egyéb munkás-melós dolgokon. Még van némi idő a gyűlésig, komolykodni ráérek majd akkor, ha mindenki befutott!
Erről árulkodik mosolyom is a srác felé, mely viszonzásra lel egy ragadozómosoly képében. Fel se tűnik, vagy egészen egyszerűen nem akarom meglátni ezt a féle élt, mindenféle negatív felhangjával együtt, egyszerűen csak hagyom, hogy tekintetem kéksége elmerüljön pár kósza pillanatig a vonzó összképben, mi a mosolyával jár a srácnak.
Túl rég ejtettem Gabe-et és/vagy túl soká' várok egyetlen személy lépésére, azt hiszem...
- Nem lesz olyan borzalmas, mint amilyennek hangzik, nyugi! - Kacagok, mikor azért csak sikerül visszapacigolnia a szoctámhoz megint egy megjegyzés erejéig, melyet némi zavarba ejtőbb követ, mégsem érzem (még?) kényelmetlenül magam tőle. Igen, valahol én is csak egy számító picsa vagyok, mint minden nő és élvezem a kitüntetett figyelmet, a velem való törődést. Az vesse rám az első követ, aki nem így lenne hasonló helyzetben!
- Inkább zavarba, mint teherbe! - Szaladt ki eme rettenet baromság ajkaimon könnyed szórakozottsággal igyekezve elütni a szinte már tapintható nyilvánvalót. Következő kérdésére mondjuk őszintén elmerengek, mert... volt pár szép momentum az életemben párkapcsolati téren. S hogy mi volt a legszebb? Nos, az attól függ, összetörték e utána az utólag kiderülő kamuzások a bókvárat.
- Ha eszembe jut, majd megsúgom. - Szusszanok apró lemondással, majd ugye helyezkedem, felsőt-rendezek, meg lehet, ablakot se lenne ártana nyitni, hátha jót tenne némi oxigén az agyamnak ebben a hirtelen jött hőségben.
- Nem, New Yorkban. - Szúrom közbe szavainak, miközben hallgatom, s tekintetem is rajta pihen.
- Igen? Nem is tudtam! Mit melózol? - Közeledő ujjainak irányát fel se fogom igazán, csak mikor már enyéimbe gabalyodnak, akkor viszont lágy, mégis riadtnak tetsző mozdulattal húzom el kezemet tőle egy zavart, szinte már bocsánatkérő mosoly keretében.
Még a székkel is hátrébb húzódom, hogy továbbvíve a mozdulatsort felálljak vele szemközt, hangosabb szusszanással igazítva felsőm szegélyén, s zavart határozottsággal pillantok le Sethre.
- Azt hiszem, hozok egy kávét, míg a többiek ideérnek. Neked kell valami az automatából? - Totál udvariassági kérdés, egyszerűen csak levegő kell, hogy magam legyek - leráznám és ezzel szerintem ő is pofátlanul tisztában van. A kérdés ekképp az, meghagyja-e számomra a gondolattisztító magányt vagy nem ereszt, követi lépteimet odakint a folyosón is...

// Részemről ez lenne a záró, bár a válaszodra azért még kíváncsi vagyok! xP Köszi a játékot és kezdhetnénk valamit a jelenben majd akár! Very Happy //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    Kedd Jún. 07 2016, 18:26

Helyes, Bree szigora egyrészt vonzó, másrészt az egész lány kihívás, nem omlik rögtön a karjaimba, egyetlen pillantásom még nem elég, mégsem egy frigid, elutasító jégkirálynő, csak lassan tudok beszivárogni a szűk kis részein... Mérhetetlenül felizgat.
A szoctámhoz nagy reményeket nem fűzök, nekem minden papírmunka büdös, de törtetőbb vagyok annál, minthogy kihagyjam az életemből a HÖK-öt, mert a tűz közelében lenni jó, melegítsen, propagáljon csak, függjön tőlem egy rakás kis nyomi jóléte, kedvelem a könyörgő tekinteteket és a kiszolgáltatottságot, és az ágyban ...egészen különlegessé teszi a művészetemet. Gondolataim elfojtott pillantásainak hála folyton visszatérnek ahhoz a szexjelenthez, amit át kell élnie velem, hogy átértékelje az életét. Minden nőt királynőmmé teszek, Bree pedig uralkodásra született.
Teherbe, én is megütközöm, aztán elröhögöm a dolgot, nagyon is vigyázok a védelemre, bár Breevel nem íratnék alá szerződést, hogy a gyerekét nem vállalom, csak saját felelősségre állítsa, hogy szed fogamzásgátlót.
- Én csak bókokkal vagyok bőkezű,babákkal nem
Nézek rá hamiskás félvigyorral, a rosszfiús él most is játszik, pillantásom végigpásztázza, miközben igazgatja magát, nem titkoltan nézek rajta végig. Szeretem a forróságot, azt sem tűnik fel, hogy (nekem sincs) levegőm.
- Bármikor várlak egy súgásra
Azt nagyon erotikusa lehet csinálni, néha előadás közben is bejátszom, mentolos, hideg, borzongató lehelettel az igazi. A megszerzett infókat betolom a hosszútávúba, még ha bele is feledkezem olykor a látványba.
- Táncolok
Sosem rejtegettem a dolgot, egyáltalán semmi szégyellnivalót nem találok rajta, sőt egyesek szerint – Felix - tök nagy hülyeség a tánc helyett színészettel kacérkodni.
- Lánybúcsúkon, általában felső nélkül, ha érted mire gondolok...
Nézek rá sokat sejtetőn, amolyan: tetszene, amit tudok pillantással, bár nem hagyja sokáig fogni a kezét, csak akkor eresztem, amikor már nagyon húzza.
- Nem, kösz, én maradok
Engedem el hirtelen, hagyok időt neki, ez fontos, én nem az a kellemetlenkedő nyomulós alak vagyok, legalábbis nem bosszantóan, vannak határok, amiknek csak a szélén táncolok. Hagyom most, hagy férkőzzek a tudatába, tökéletesen elégedett vagyok, csak lépésenként közelítek, lassan, mert az agyban tartósan kell megragadni, s az nem megy egyik pillanatról a másikra.

// köszi, ha van kapacitásod és időd, majd jelezz, én szeretnék Very Happy Akár az Usuis dolgot is kijátszhatnánk Smile//

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda    

Vissza az elejére Go down
 

can i help you? - Seth & Bridget | HÖK iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek-