Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   Vas. Feb. 21 2016, 20:20


Alig kezdődött el a második félév, máris 48 órából kellene állnia a napnak, hogy mindenre legyen megfelelő, minőségben is rászánható időm. Nem elég, hogy egyetemre járok, csinálom némi pénzért a sulirádiót és egyengetem a HÖK hánykódó hajóját, mellette megint egy szakdolgozatot kellene kipréselnem magamból, illetve állandó munkahelyet keresnem a városban, mert a  suli után nem igazán szeretnék visszaköltözni New Yorkba anyuékhoz. Persze, ott is rengeteg lehetőségem lenne elhelyezkedni, de mégiscsak ide köt minden: ismerősök, barátok és kevésbé barátságos ismeretségek egyaránt.
Szóval van dolog bőven, ennek fényében pedig a sütés-főzés, mint olyan, kimarad a napi programomból. Brooke nagy örömére, gondolom, bár lehet, inkább bosszúságára.  Nem látta még ugyanis a nappali dohányzóasztalát borító pizzás dobozt, ami két kínais dobozkával, az alapszakos dolgozatommal és három vaskos egyetemi szabályzat kivonatával párosul, megspékelve mindezt egy pohár gyümölcslével. Én sem igazán értem, hogy fér el mindez az asztalon, de nem is igazán figyelek rá különösebben, míg meg nem hallom az ajtó csukódását és halk szavú lakótársam - pardon, főbérlőm - érkeztét jelző köszönését.
- Szia Brooke! Milyen napod volt? - Igyekszek valami rendszert vágni a káoszba, míg az előszobában molyol, ennek fényében kis híján felborítom a poharat ragacsos levestől... Mázlimra, épp idejében kapom el, de leizzadok egy pillanat alatt, s lám, ő is beljebb lépdel.
- Én csak... kicsit belemerültem a tanulásba! Eltakarítom, ígérem! - Még nagyon szoknom kell, hogy nálam is rendszeretőbb egyénnel vagyok egy fedél alatt, eddig valahogy nem olyanokat dobott a gép. Izzie maga volt a szeretetteli káosz, akinek a ruháiból rendre jutott az én ágyamra is - vagy épp alá, attól függően, milyen szituációról is beszélünk.

-----
// Lesz ez még jobb is remélem! ^^ //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Brooke Brightmore
avatarVároslakó
Foglalkozás : Zongorista, rádiós
Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   Szer. Márc. 02 2016, 22:51

Mindig így volt e világi élet,
Egyszer fázott, másszor lánggal égett.

Időben eljött a rádiótól, még mindig nem rázódott bele teljesen a feladataiba. És még mindig nem sikerült elfogadtatnia a brit jogosítványát itt, szóval kénytelen tömegközlekedést használni. A buszon tömeg volt, ő mégis nyugalommal tűrte, kapaszkodott és karóráját nézegette, mikor ér már haza. Közben pedig azon rágta magát egész úton, vajon be fog-e válni itt a rádiónál? Vagy esetleg reménytelen is próbálkoznia? Emiatt viszont nincs kirobbanó formában, nincs lelki egyensúlya csúcsán.
- Szia! - köszön vissza illedelmesen azonban az ajtóban, annak ellenére, hogy semmi kedve hozzá. Nem gonosz ember ő, még csak nem is emberkerülő, inkább csak introvertált személyiség. Néha nehezen találja meg a hangot a többi emberrel, néha eléggé magának való, nem mindig könnyű őt kezelni. A modorára azonban sosem lehet panasz, nem úgy nevelték.
- Hosszúnak tűnik, pedig még nincs vé... - mondja, de a mondatot nem igazán sikerül befejeznie, ugyanis a nappaliba ér és belé fagy a szó. Ami a napjaiban a legtöbb bosszúságot okozza, az a képessége, hogy minden kiül az arcára, ami érez és nehezen játszik meg dolgokat. Mondjuk érdeklődést, megbocsájtást és ehhez hasonló, illedelmes dolgokat. A kupi láttán lassú, de annál intenzívebb hullámban halad végig gerincén a hidegrázás.
- Semmi gond, a tanulás az első - valóban így gondolja, viszont a mosolya érezhetően erőltetett, a táskája pántját szorongatja a vállán. Aztán vesz egy nagy levegőt és tovasétál, a konyha felé, mintha mi sem történt volna. Igen, szereti, hogy Bree itt van. Borzasztó volt az a kevés idő, amit ténylegesen egyedül el kellett töltenie, viszont az alkalmazkodás fontos. Rugalmasabbnak kell lennie, ezt tudja magáról és ilyen helyzetekben erősen kántálja is magában. Rugalmasság, nyitottság, barátságosság.
- És, hogy haladsz? Esetleg tudok valamiben segíteni? - kérdezi végül a konyha ajtajában megállva és Bree-re mosolyogva, ezúttal már sokkal hihetőbben. Nem biztos, hogy tud segíteni, a megfogható tanulmányok valahogy kicsit távol állnak tőle. Túlságosan művészlélek.

_________________
Válaszfalat húzok magamban hit és tények közé,
dühvel szigetelem mosolyom réseit.
A sok csalódás rendben tart, mindig hófehérre meszel.
Ez a ház rajtam így lett kész. Csak egy dologban hibáztam.

Nem építettem vészkijáratot az imáknak.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   Szomb. Márc. 05 2016, 23:41


Ő a mondandójába fagy bele, én a mozdulatba, ahogy két pizzás dobozt igyekszem egybe építeni. Tekintetem egyszerre riadt és bocsánatkérő, ábrázata láttán kicsit el is szégyellem magam, hisz sejthettem volna, hogy hamarosan hazaér... legalább számára is elviselhető szintűre csökkenthettem volna eddigre a kupit a nappaliban.
- Tényleg nagyon sajnálom. - Szusszanok, szemhéjaimat is lehunyva pár pillanatig, s lassan fújva ki a tüdőmben rekedt levegőt, ahogy Brooke tovább sétál a konyha irányába. Akkor én magam is felegyenesedem, a pizzás dobozba gyűjtve össze a többi kidobandó dolgot, s azt, valamint poharamat felnyalábolva lépdelek utána.
A szemét a megfelelő helyen landol, a pohárból felhajtva az üdítőt pedig nem merem azt hirtelen a mosogatóban sem hagyni - kapásból elmosom.
- Nem olyan jól sajnos, mint szeretnék, de azért haladgatok. Némely hangfelvételen alig lehet kibogozni, mit is akarnak mondani, annyira rossz minőségűek... - Söpröm füleim mögé szőke tincseimet, ahogy a pultnak dőlve magyarázok lakótársamnak.
- Kedves tőled, de nem hiszem. Már azzal is segítesz, hogy egyáltalán megtűrsz itt! Imádtam kolis lenni, de képtelenség lenne szakdogát írni ott, meg mellette megbeszéléstervet és a műsorokra is készülni. - Ha elengedne a konyhaajtóban, akkor visszatérek a papirosaimat is összébb szedni és két kupacot varázsolni a terítőnyi irodatermékből.
- Neked milyen napod volt? - Sandítok Brooke felé érdeklődőn. Valóban kíváncsian hallgatom, mert már önmagában egy érdekes személyiségnek találom, hát még ha arról van szó, hogyan éli meg a mindennapjait ebben a nyüzsgő, sosem nyugvó közegben a tőlem oly eltérő személyiséggel megáldott nő!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Brooke Brightmore
avatarVároslakó
Foglalkozás : Zongorista, rádiós
Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   Szomb. Május 21 2016, 12:54

Mindig így volt e világi élet,
Egyszer fázott, másszor lánggal égett.

Kicsit, egészen kicsit mintha bánná, hogy kiadta a szobákat. Pedig pontosan tudja, miért csinálta. Mert egyszerűen be volt tojva ezen az új, még kissé idegen helyen. Egy egészen másik városban, anélkül, hogy valakit ismerne, igen, felnőttesen bevallja magának, hogy félt. Meg amúgy is, mit csinálna egyedül ebben a nagy lakásban? Könnyű szerrel győzi meg magát minden alkalommal, hogy jó ötlet volt ez az egész és tulajdonképpen örül annak, hogy Bree itt van.
- Nem baj, nem a börtönőröd vagyok, hanem a lakótársad - teszi hozzá, de sajnos még mindig nem jó színészkedésben. Látszik rajta, hogy igenis meg kell emberelnie magát, hogy ezt így, ilyen formában kimondja. Na nem mintha olyan személy lenne, aki megkeserítené a másik életét bosszúból, vagy kidobná Bree-t a lakásból. Tulajdonképpen fogalma sincs, miért próbál a másik szőke eleget tenni a kéréseinek. Talán nem ismeri őt elég körültekintően. Talán addig jó.
- Megmutathatnád nekem a felvételt. A zene miatt egész jó a hallásom - egy hanyag mozdulattal a füle felé mutat egy pillanatra, közben halvány mosoly jelenik meg az arcát. Persze, a zenéből kihallani a dolgokat és az emberi szavakat megérteni egészen más dolog, de ő szívesen megpróbálná.
- Megvan a kollégista létnek is a maga varázsa...? - a hangsúlya valahol a kérdés és a kijelentés között lebeg félúton. Ő sosem volt kollégista, de biztos benne, hogy képtelen lenne pár napnál többet elviselni. A személyes tér abszolút hiánya nála végzetes. Igenis eléggé introvertált, antiszociális személyiség, és szüksége van a saját kis terére, magányos pillanatokra, a zavartalan gondolkodás lehetőségére.
Közben elengedi Bree-t, ki a konyhából, hagyja, hogy pakoljon nyugodtan, amíg ő maga enged egy pohár vizet és egyből meg is issza. Nem lehet eldönteni, hogy a kérdés miatt sóhajt, vagy ez csak a fellélegzés az ivás után.
- Elég... fárasztó. - mondja, közben pedig egy igazán aprócska, pillanatnyi fintor jelenik meg az arcán. Szerencsére külön helyiségben vannak, így Bree nem láthatja. - Tulajdonképpen semmi közöm a rádiós szakmához. Sem az alapítványokhoz, ösztöndíjakhoz, jogi izékhez. És mégis itt ülök egy halomnyi tetején.
Nos igen, maga sem tudja, hogy kötött ki ezen a ponton. De tulajdonképpen szereti ezt csinálni és ez volt a célja. Kilépni a komfortzónájából, új dolgokba belevágni, fejlődni. Ezekből majdnem mindbe már bele is vágott, de azért annyira nem sieti el. Mégis ez lesz a dolgokból, ha egy művészt bármi másra rá akarnak bírni. Roppant, öhm... egyedien fog hozzáállni.

_________________
Válaszfalat húzok magamban hit és tények közé,
dühvel szigetelem mosolyom réseit.
A sok csalódás rendben tart, mindig hófehérre meszel.
Ez a ház rajtam így lett kész. Csak egy dologban hibáztam.

Nem építettem vészkijáratot az imáknak.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   Pént. Jún. 24 2016, 23:55


- A főbérlőm, hogy egészen pontos legyek, szóval... - Szusszanok apró mosollyal, de igyekezve szépen lassan hagyni, hogy kicsússzon a téma az ujjaink közül, hiszen látom rajta, ő sem lovagolna a dolgon feleslegesen sokat - hála az égnek.
A pakolászás leköt, segít terelni és egyúttal időt ad neki is, nekem is. Csak akkor kapom fel a fejemet és tekintek felé, mikor kérdez, én pedig a szakdolgozatomról fecsegek, s a felvétel minőségét szidom elégedetlenkedően.
- Szánnál rá az idődből? - Kérdezem egyszerre meglepetten és mégis gyermetegen hálás lelkesedéssel. - Azt nagyon megköszönném, ha tennél majd egy próbát. - Bólintottam egyúttal, nem kell kétszer ajánlani a segítséget, jól jön most minden, ha időre szeretnék minőségi munkával előrukkolni.
Mosollyal a képemen ér a kérdése/megjegyzésére a kolesz kapcsán.
- Az már egyszer biztos! Soha nem unatkozik az ember, rengeteg érdekes emberbe futhat bele, ráadásul mindig van egy csomó program is, mindenki könnyen meglelheti az érdeklődésének megfelelőt. Persze, aláírom, nem mindig a legszerencsésebb ez a fajta közeg és nem is mindenki bírja huzamosabb ideig. - Fecsegek, miközben a mosatlan a mosogatóban landol, a pizzás dobozok meg a kuka mellett, ahol a papírszemetet gyűjtjük szelektív módon.
- Fárasztó? - Érdeklődve fordulok Brooke felé, finoman felszaladó szemöldökkel fürkészve arcát, s várva, hogy kifejtse, mégis hogyan értette mindezt. Apró mosoly szökik képemre szavait hallva.
- Akkor miért csinálod? Most nem... bántásból vagy ilyesmi, csak tényleg érdekelne, hogyan keveredtél bele mindebbe!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat   

Vissza az elejére Go down
 

how was your day, flatmate? - Brooke & Bridget | B&B's flat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-