Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shin Tae Min
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Mások szívatása.
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán   Szomb. Május 02 2015, 22:09


Lia & Taemin
Azt mondom én, a hülyéké a világ...

Pörög az élet ha az ember egyetemista, az biztos. Főleg ha olyasmit tanul, amit szeret. Örülök neki, hogy találtak bennem valamit gyerekkoromban amihez értek, így nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Egyértelmű volt már egész kicsi koromban, hogy színészi pályára fogok menni. Legalább nem kellett gimi után két hónap alatt eldöntenem a dolgot, aztán keresni valamit, ami éppen hiányszakma. Meg is őrültem volna, ha mondjuk közgazdásznak kellett volna mennem. Komolyan, szinte látom ahogyan lebiggyesztett ajkakkal próbálok valami számítást végezni, egy helyben ülve, majd egyszerűen fogom magam, s mint egy megvadult oroszlán, elkezdek tombolni és szabdalom a papírokat. Aztán szépen bejött volna a cég vezetője, kiszedi a fogaim közül a papír fecnit, aztán a fülemnél fogva hajított volna ki. Na nem mintha Tae Joonnal nem ugyanez történt volna, hyung legalább annyira bírná az ilyen melót, mint én. Talán annyi különbség lehet közöttünk, hogy ő azért megpróbálná rendesen csinálni, nekem meg már ott meghalna a tudomány, hogy nem is akarnék ilyesmivel szórakozni. Mert hát kit érdekelnek a pénzügyi dolgok? Na engem tuti nem.
Ezért is vagyok annyira boldog, hogy ide járhatok. Ráadásul nem csak híres színészek életét magoljuk, vannak nagyon érdekes gyakorlati órák is. Ma is részt veszek egy ilyenben, kissé izgatott is vagyok miatta. A városban fogunk forgatni egy kisebb anyagot a többi hallgatóval. Nem bonyolult, a szövegkönyv is olyan, hogy inkább az improvizációra épül, mint valami szabályos rendszerre. Szeretem az ilyen munkákat, legalább sok kreativitást lehet belerakni a dologba. Mondjuk nem tudom ennek a többiek mennyire fognak örülni, hiszen alapjáraton túltengek a kreativitástól. Volt is egy olyan érzésem, hogy ez az érzés jelen lesz a mai napomban, de nem akartam a dologra gondolni, hogy akkor mégis mik történhetnek. Valószínűleg lebontom majd a várost, ami nem hiszem, hogy jó dolog lenne. Tényleg igaznak tartom azt, hogy veszélyesek azok az emberek, akik kreatívak és enyhén hiperaktívak is. És ezzel nem is lenne gond, ha nem lenne belőlem még egy. Oké, hogy Tae Joonnal kétpetéjű ikrek vagyunk, de attól sajnos még ő is olyan, mint én: túl jó a fantáziája és túl lelkes néha ha baromkodásról van szó… Miket is beszélek? Mindig lelkes ha baromkodásról van szó. Akárcsak én. Talán ez valami családi vonás lehet… Bár mondjuk nem. A bátyánk teljesen normális, leszámítva, hogy börtönben ül. Na nem mintha az ő hibája lenne…
Megráztam a fejem, hogy kiverjem belőle a kósza gondolatot. Nem gondolhatok most Hyungra, el kell mennem a forgatásra.
Utcára pontosan meg volt beszélve találkozó. Odaérve köszönöttem a fiúkat, majd felvont szemöldökkel néztem a mini Eiffel torony makettre.
- Komolyan ezzel akartok nyomulni srácok? – kérdeztem és elhúztam a számat. Nem hiszem, hogy jól mutatna mellettem egy ilyen híres építmény. Főleg, hogy a derekamig se ér. Mégis mit akarnak felvenni, amihez ezt szükségesnek gondolták? Piszkálgatni kezdtem a makett alját, de talán nem kellett volna, ugyanis a következő pillanatban az egész összedőlt. Hupsz…
- Shin Tae Min! – hallottam az egyik tanuló rendező kiáltását. Na ennek nem hiszem, hogy jó vége lenne. A gyanúm hamar be is igazolódott, mikor felé fordultam és észrevettem a dühtől vörös fejét.
- Két óránkba telt felállítani ezt a rohadt makettet… - jegyezte meg, de a hangja nekem valahogy túlságosan is nyugodtnak tűnt. Felvont szemöldökkel, szó nélkül méregettem, ami valószínűleg nem tetszhetett neki, ugyanis felkapta az egyik kamera állványát, és diadalittas csatakiáltással vetette magát utánam.
- A francba! – szitkozódtam, majd én is rohanni kezdtem. Az emberek gondolom megbámulhattak minket, de nem igazán tudtam foglalkozni a dologgal mivel éppen egy őrült rendezőkölyök kerget egy kameraállvánnyal. Ha elkap, akkor végem van. Mivel én vékonyabb és edzettebb vagyok nála, volt pár lépésnyi előnyöm vele szemben, de így se hiányzott nekem, hogy valakibe egyenesen beleszaladjak. Felpattantam, s magammal húztam a letarolt embert is.
- Sajnálom. – mondtam neki és automatikusan meghajoltam előtte. Idióta vagyok, az tény, de az nem egyenlő azzal is, hogy bunkó lennék. Megpillantottam egy nagy bokrot, amiben valószínűleg pont beleférek. Egyből tökéletes menekülési tervnek tűnt.
- Figyelj, nem mondanád azt az őrültnek, aki egy kameraállvánnyal hadonászva rohangászik, hogy mondjuk arra futottam? – kérdeztem, tőle, az irányba mutatva, de meg se vártam a válaszát, már fejest is ugrottam a bokorba. Ahogy sejtettem, tényleg elrejtett annyira,hogy ne látszódjak ki, de nem volt valami kényelmes. Egyáltalán mit keres egy utcába ez a bokor? Na jó, nem akarom tudni, most megmentette az életemet.
- Hol van? – hallottam a srác dühöngő kérdését. Összeszorított foggal vártam a lány válaszát. Nagyon reméltem, hogy nem fog feldobni.words: 773 ••• music: Exo - Playboy ••• ruha: itt. :3 •••note: ne haragudj amiért ennyire megvárattalak, mostantól gyorsabb leszek.^^


_________________

Shin Tae Min
신 태민
   

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán   Kedd Május 05 2015, 21:44

A belvárosban téblábolok, mert Sebastiannak órája van, Reevennek órája van (nem feltétlenül egymással, de megeshet, hogy éppen igen), és én azon töröm a fejem, mit főzzek vacsorára. Már vettem egy fél kilónyi csirkemellett, és paradicsomot, uborkát, salátát, spenótot, kukoricát, de még mindig nem vagyok a vásárlással kibékülve. Hiányzik még valami...
Éppen az egyik üzlet kirakatába bámulok befelé, amikor valahonnan kiabálásra leszek figyelmes, és arra, hogy nem messze tőlem ugrálnak jobbra-balra az emberek, mintha ellépnének valaki elől. Látok egy szőke fejet felém közeledni, és olyan közel lépek a kirakathoz, ahogy csak tudok, az illető mégis elsodor... Esünk. Együtt.
-Ah...- szusszanok nagyot, ahogy kiszalad belőlem a levegő.
Fel se ocsúdhatok, az idegen máris ugrik talpra, húz magával, kér bocsánatot és meg, hogy (vegyük úgy) hazudjak miatta, hogy el tudjon rejtőzni az üldözője elől. Beugrik az egyik díszcserjébe az üzlet közelében.
A távolból már hallani, hogy valaki vadul őt keresi. Eszemben sincs az útjába állni, bár a szétgurult zöldségeimet sajnálnám veszni hagyni. A húst megmentettem! Kérem, tudom ám, mi a legfontosabb része a vacsinak!
Szedegetni kezdem a cuccom a földről, mintha másik bolygón lennék. A srác, aki most ér a közelembe, szintén fiatal, de nagyon dühös. Hadonászik azzal az álvánnyal, és úgy sípol a tüdeje, szinte megsajnálom. Szinte. Bagós. Úgy kell neki... (?) Egyenlőre nem szólok hozzá, nem engem kérdezett, tőlem, futhat, amerre akar, és a szőke srác sem érdekel a bokorban. Az lenne a legjobb, ha engem kihagynának ebből az egészből, de ... nincs ilyen szerencsém. Csak egy pillanatra, de összeakad a szemem az álvánnyal hadonászó sráccal, és tudom, buktam a dolgot... Hacsak ki nem találok valamit. Szedegetem tovább a paradicsomot a földről, pedig egynmelyikre rá is tapostak már. Hogy milyen közömbösek az emberek!

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Shin Tae Min
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Mások szívatása.
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán   Csüt. Jún. 25 2015, 13:45


Lia & Taemin
Azt mondom én, a hülyéké a világ...

Menekülés közben az embernek nem igazán van ideje gondolkodni. Elég sokszor tapasztaltam már a dolgot, s általában sikerült is elbújni. Tekintve, hogy kis óvodás korom óta eleven vagyok, elég sok gond volt velem. S mégis ki akarná, hogy leszidják, megverjék, elkapják és megrovást varrjanak a nyakába? Pontosan. Senki a világon. Ezért is futok most is. Sikeresen tönkretettem a beadandómat, illetve pár másik srácét is, akik jogosan dühösek rám, de attól még nem fogom hagyni, hogy végigrohanjanak a nyakamon. Mégis miért tenném? Van ám nekem igazságérzetem, de mégis mi a francot érek vele ha most elkap ez az idióta? Tisztában vagyok vele, hogy még meg fogom kapni a magamét a dologért, de jobb később, nem? Max akkor is elfutok és elbújok, vagy összeverekedünk, megoldjuk.
Annyira rohantam, hogy már szinte nem is láttam magam előtt semmit, csak elmosódó alakokat. Ezek se igazán alakok voltak, inkább színes csíkok, benyomások, foltok. Ezért is esett nehezemre észrevenni a velem szemben lévő lányt, akit sikeresen el is sodortam.
Nem volt most idő az udvariaskodásra, mégis gyorsan felrántottam őt a földről, meghajoltam, majd fejest ugrottam a bokorba, ami az út szélén volt. Mit keres itt egyáltalán egy bokor? Na mindegy, most mégis jól jött. Változatos szitokszavakat suttogtam amiért túl színesen voltam felöltözve és feltűnő vagyok. Imádkoztam azért, hogy ne áruljon el a lány, és a másik se vegye észre, hogy a cserje mellette nem egészen cserje színű. Miért vagyok szőke? Muszáj nekem ilyen hülye színekre festetni a hajam? Ki az franc ne szúrna ki egy tejfehér hajú cserjét?
Összehúztam magam amikor meghallottam a dühöngő alak közeledését. Ne szóld el magad kérlek, tudom, hogy nem ismersz, de nagyon-nagyon foglak szeretni ha most falazol nekem és elirányítod valahova máshova. Komolyan mondom, az adósod leszek, bármit megteszek amit kérsz, csak ne csináld meg. Nem fogok neked rúdon meztelenül pörögni, az nem illene az imidzsemhez, de azon kívül komolyan bármire kérsz megcsinálom, a csillagokat lehozom neked az égről te lány, csak ne mondjad meg nekik, hogy itt rejtőzködök.
Türelmesen hallgattam a rejtekhelyemről a dolgok alakulását, s eddig nem történt semmi változás. A lány nem szólalt meg, a rendező srác még mindig ordítozott és keresett. Összeszoríott foggal vártam, hogy vajon pozitív vagy negatív véget érek-e majd.
Legnagyobb meglepetésemre a srác egyszerűen fogta magát és lelépett. Kivártam, hátha észrevett és szívatni akar, de aztán tényleg hallottam a távolodó zsörtölődését.
Először csak a fejemet dugtam ki, hogy ellenőrizzem: tényleg lelépett-e. A tömeg már minden bizonnyal elnyelhette, ezért nyugodt szívvel másztam elő a búvóhelyemről.
- Aigoo – kezdek bele lihegve és a lányhoz fordultam, majd hamar rájöttem, hogy ő nem igazán érti azt, amit most mondtam neki.
- Köszi, hogy nem szóltál neki. – kezdek bele a fejemet vakargatva. Nem néztem a szemébe, biztos voltam benne, hogy most teljesen hülyének néz, s bár nem tévedett nagyot, ennek ellenére mégse akarom, hogy annak gondoljon.
Kinyújtottam felé a kezem, hogy ismét felsegíthessem, de ekkor észrevettem a körülötte széthullott paradicsomokat. Némelyik már meg is volt taposva, ő meg azt akarta visszatenni a zacskóba… Fintorra húztam az orrom, majd leguggoltam mellé.
- Ugye nem ezt akarod hazavinni? – vettem ki a kezéből a megnyomorgatott zöldséget. Felálltam, és a karjánál fogva finoman őt is felhúztam a földről.
- Az én hibám. Sajnálom. – mondtam neki, majd kidobtam a kissé poros paradicsomot.
- Gyere, vegyünk újakat. Én fizetem. – mondom neki, majd körbenéztem megint a földön – De ezt azért előtte szedjük össze. Most már úgyis ráérek… Azt hiszem.
Lehajoltam és elkezdtem összeszedegetni a pépes paradicsomokat, hogy kidobhassam őket. Nem gondoltam, hogy ez pazarlás lenne, mert már teljesen tönkrementek, talán veszélyesebb lenne ha megenné ilyen mocskosan. Nem vártam el tőle, hogy csatlakozzon hozzám, tudom milyenek a nők. Nem szeretik ha valami undorítóra préselődött érintkezik a bőrükkel. Én se vagyok oda érte, de a bajt én okoztam, nekem is kell helyrehozni.words: 623 ••• music: Beast - Breath ••• ruha: itt. :3 •••note:Megint megkéstem, de mostantól tényleg nagyon fogok igyekezni!


_________________

Shin Tae Min
신 태민
   

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán   Hétf. Jún. 29 2015, 02:22

Békésen sétálgatok és nézelődök a vásárlás után (vagy közben), amikor kisebb baleset ér. Feldöntenek, letarolnak, kiverik a kezemből a tatyók egy részét... Aztán felhúznak, rántanak, hiába tiltakoznék... Mindezt egy szőke hajú srác csinálja velem, talán nem is szándékosan. Menekül valaki elől. Lecseszném, szívem szerint, legyen megfontoltabb, figyelmesebb, még jó, hogy nem sérültem meg, de szólni sem nagyon tusok, ő már menekül be egy bokorba, onnan sziszeg nekem, hogy mit kéne tennem...
Nem nagyon figyelek rá. Aggódom a vacsim tartozékai miatt, melyek gurulnak széjjel az ejtőztetett betonon. Az emberek meg hanyagul sétálnak el mellette, rajta. Valaki nem is néz a lába elé. Engem is eltaposnának, ha akkora lennék, mint egy paradicsom. De nagyobb vagyok a töknél is, inkább belém botlanak... Ah.
Morgok, és szedegetem a zöldségeimet. Észre sem veszem, hogy magyar szavak hagyják el az ajkamat.
- ... úgy van, eszetekbe ne jusson, lehajolni, segíteni egy kicsit!
Ilyesmit hallhat tőlem a második srác is, aki majdnem belém rohan. Nagyobb esés lett volna, ott van a kezében az a fura állvány is. Nem értem, miért azzal szaladgál... Éppen tőlem kérdezi, hol a kis szőke... Kapok a lehetőségen, boci szemekkel nézek rá, majd a vállam vonogatom:
- Sajnálom, nem érteni, én nem Amerika vagyok- (szabad fordításban) Bénán. Nem kell messzire visszanyúlni, hogy emlékezzek, milyen akcentussal, rosszul beszélni angolul.
A srác fel is hördül, majd legyint és ügyet sem vetve rám, meg a szétgurult zöldségekre, szalad tovább.
Pár perc múlva megjelenik a kis szőke, és társalgási stílusban közelít meg.
- Ha szép volt neked is, ha csúnya, meg se hallottam!- fintorgok, és válaszolok a magyarnál maradva. Az jól megy.
Jobb lenne, ha megjátszanám a buta külföldit, és tőle is könnyen megszabadulhatnék? Mérges vagyok. A legtöbb paradicsom tönkre ment, sokra rá is tapostak, de semmit nem hagyok a földön...
- Ah- forgatom meg a szemem, amikor arra céloz, ezeket még meg akarnám enni. Egyszerűen csak nem hagyom hogy a betonra süljön...
Akkor enyhülök meg igazán, amikor lehajol, és szedegetni kezdi ő is a paradicsomokat.
- Kösz- térek át angolra. remélem, ő is ezt a nyelvet beszéli, különben rövid úton elválunk egymástól. (Bár nem lenne jobb az?) Most már mindegy.  Néha a srácra pillogok. Nem tűnik gonosztevőnek.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán   

Vissza az elejére Go down
 

Taemin & Amelia ~ avagy Shin Taemin ismét alkot az utcán

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-