Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ismét találkozunk Alexandra&Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Szomb. Aug. 02 2014, 23:01

Megint egy újabb nap. Ma mit csináljak? Van egy régi ismerős, akivel szívesen találkoznék újra. Nem más az, mint Alexa. Még mindig bele vagyok zúgva. Elő is kapom a telefonom és felhívom.
- Szia Alexa sajnálom, hogy a múltkor szótlanul otthagytalak. Lenne kedved átugrani hozzám. - Miután megbeszéltem vele egyből hívtam a legjobb haveromat James-t.
- Csá haver, figyelj emlékszel Alexára. Megint kéne adnod valami jó randiötletet, amivel meglephetem. Mindjárt itt lesz a házamban. - Mondom izgatottan a telefonba James-nek.
-Szia Adam. Mi lenne, ha a múltkori rózsás ötletem használnád? - Mondja a telefonba.
- Az remek kösz a segítséget. Szia. - Mondtam és leraktam a telefonom. Az ágyakat megint összetolom és így lesz egy kétszemélyes ágy. Utána rászórok pár rózsaszirmot. A fürdőszobába gyertyákat helyezek el és megnyitom a csapot. Jó forró vizet engedek. A vízbe is beleszórok bár rózsaszirmot. Mit tegyek még? Mondjuk mielőtt megérkezik tehetnék egy rózsát a számba és feküdhetnék az ágyon. Mondjuk feküdhetnék csak egy alsógatyában, hisz nagyon bejött neki a testem. Lekapom a pólóm és a nadrágom. Belenézek a tükörbe. Nagyon szexin nézek ki. Még megigazítom a hajam és a számba veszem a rózsát. Ráfekszek az ágyra és várok. Nem kell sokat várnom és már kopog is az ajtón.
- Nyitva van gyere be. - Kiabálom.

_________________
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Szomb. Aug. 02 2014, 23:20

Most beszéltem barátnőmmel, és épp hogy letettem a telóm, újra csörög. Nem írja ki a számot, felveszem, bár fogalmam sincs hogy ki az.
-Igen, tessék. - Szólalok bele, hirtelen nem volt ismerős a hangja, de aztán be ugrot, Adam az. Kíváncsian hallgatom, nem is telt bele sokk idő, kinyögte a lényeget. Menjek át hozzá, na jó adok neki még egy esélyt.
-Persze, szívesen át megyek, 20-25 perc. - Mondom, és leteszem. Fogalmam sincs honnan tudja a számom, én nem adtam meg neki, ő adta meg nekem, amit őszintén, nem tudom hova süllyesztettem. Akkor nagy haragudtam rá, és persze apára is, hogy tudta ezt megengedni. Na de most itt van egy újabb lehetőség, szóval, nosza rajta hát. Mivel hogy nem akarok nagy felhajtást, épp ezért nem is öltözöm át. Úgy hogy, egy kék rövid farmerbe megyek, egy fehér trikóba, és végül egy szürke kockás cipőbe. Semmi nagy szám, pont ez a lényeg. Elindulok, nem kell neki sokk idő, és ott is vagyok, megmászom azt a két emeletet, és bekopogtatok. Kikiabál, hogy nyitva, én meg benyitok, természetesen mosolyogva. Ott fekszik az ágyon, egy halom rózsa szirom között, a szájában egy rózsával. Nem tudok hozzá mit fűzni, sóhajtok egy nagyot.
-Ammm..... Én... most megyek. - Kilépek az ajtón, és becsukom magam után, most mit kellet volna tennem? Talán lekellet volna szidnom? Na jó ha utánam jön, akkor ezt fogom tenni.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Vas. Aug. 03 2014, 19:11

Belép az ajtón és már megy is el. Tényleg nem jön be neki ez a romantikus hangulat. Most mi legyen mennyek utána? Azt kéne tennem. Gyorsan felkapok egy pólót és egy nadrágot majd kirohanok a szobámból.
- Alexa várj. - Kiálltok utána és odarohanok. Még nem ment messzire, mert elég gyorsan átöltöztem.
- Figyelj. Tudom, hogy nem jön be ez a romantikus hangulat, de próbálkozni szabad nem.- Nem tűnik valami vidámnak. Jól felidegesíthettem. Most mit mondjak? Végül is máshol is randizhatunk.
- Bocs ezért az egészért. Mi lenne, ha elmennénk moziba vagy ebédelni vagy elmehetnénk valami strandra is. - Mondom és mosolygok. Moziba megnézhetnénk valami romantikus filmet, ebédnél mehetnénk egy romantikus helyre, strandolásnál pedig nincs rajtam póló és nézheti a felsőtestemet és amit én látnék az sem lenne rossz. Kíváncsian várom válaszát és már veszem elő a kocsikulcsom, hogy amint kimondja valamelyiket indulhassunk is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Vas. Aug. 03 2014, 20:30

A lépcső fordulónál járok, mikor hallom hogy kiállt, megállok és várom. Úgy döntök meghallgatom mit mond majd utána teremtem le. Gyorsan ide is ér, mondja a tipikus szöveget, hogy tudja, de azért próbálkozik, nem nem szabad, miért nem érti meg egy pasi sem, hogy a nem, az nem. Na jó, hagyj mondja végig, nem tudom mit akar, de nem is biztos hogy tudni akarom. Randit kér, oké ez még jó, de hogy ezek után mosolyog, és ahogy látom, teljes szívéből, komolyan nem értem ezt a srácot.
-Nem, nálam a nem, az nem. - Mondom felhúzott szemöldökkel, nem tudom mit fog még kitalálni.
-Hogy tudsz még ezek után is mosolyogni? Tényleg nem értem. - Egyszerűen az ilyet nem tudom felfogni, az ilyen nem mindig van elrendezve egy, bocsi-ból, vagy ezt csak így gondolom így? Én lennék ilyen bonyolult? Az az egy biztos, hogy nem fogom neki egy hamar beadni a derekam. Én nem ilyen vagyok, tudom úgy tűnhet, mint ha túlreagálom, de nem.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Vas. Aug. 03 2014, 20:37

-Tudod mikor rád nézek mosolyogni támad kedvem. A szívemet teljesen elönti a boldogság tőled. - Nem tudom miért mondtam most ezt ki.
- Fúú, bocs ez picit nyálas volt. - Mosolygok rá. Most mi legyen? Talán most hátha mrg tudom győzni, hogy nem vagyok egy rossz választás. Letérdelek elé.
- Alexa, megtisztelnél engem azzal, hogy adsz még egy esélyt és eljössz velem egy randira? - Mondom térden állva és fogom a kezét.
- Csak mond, hogy hova akarsz menni és már viszlek is. Bár most nem egy hintóval, hanem az én tragacsommal. - Mosolygok rá megint. Remélem eljön velem randizni. Én teljesen belezúgtam. Amint kiejti, hogy hova akar menni már viszem is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Vas. Aug. 03 2014, 20:55

Felhúzott szemöldökkel hallgatom végig a mondandóját, és igen, megint kezdi. Komolyan, nem érti meg? Itt térdel előttem, és fogja a kezem, komolyan mondom elegem van.
-Engedj el. - És kiszabadítom a kezem, nem tudom mit mondhatnék, hogy ne bántsam meg, de legvégső esetbe, sajnos lehetséges, hogy meg fogom.
-Adam, miért nem tudod felfogni? - Nem szebben nem is mondhattam volna.  Legyen romantikus, de ne velem, ha már egyszer kérem. Nem kértem sokat, nem kérek ékszereket, nem kérek heti fordulós ajándékokat, csak annyit kérek, hogy tartsák tiszteletbe a kérésem. Ez nem sokk, bár annál nehezebb.
-Nem romantikázásra várok, meg ne várd azt, hogy kétnapi ismeretség után, hozád menjek. - Oké ez lehet, hogy egy kicsit erős volt, de kb. annyi ideje ismerjük egymást, én nem ilyen vagyok, legutóbbi pasimmal is több mint egy 1 éve ismertük egymást, mire összejöttünk.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Hétf. Aug. 04 2014, 16:11

- Nem akarom, hogy hozzám gyere. Csak azt szeretném, hogy gyere el velem egy randira. - Mondom és jelez a telefonom, hogy kaptam egy üzenetet.
- Bocs ezt meg kell néznem. - Megnézem az üzenetemet. Ez volt az az üzenet, amire már régóta vártam.
- Tudod mit. Nem kell eljönnöd velem randizni. Mást szeretnék. - Mondom és bevetem a fogkivillantós félmosolyomat.
- Nemrég jelentkeztem egy új sorozat főszerepére és most hívtak meg a meghallgatásra, de azt írták, hogy kell magammal vinnem egy lányt is, aki szintén szereplő lenne. Arra szeretnélek megkérni, hogy gyere el velem. Gondolom jól jönne neked egy munka, mert a pénz mindig jól jön.- Végül is ő is filmművészet szakon van és ez remekül mutatna az önéletrajzában.
- Jaj nem is mondtam miről szól a film. Ez egy egyetemista diákról szól, aki vérfarkassá változik. Tudom sok ilyen film van, de ez tetszik az embereknek. A lány főszerepre nem emlékszem. - Remélem benne van, mert ez egy jó nagy kaland lenne.
- Szóval benne vagy? Ja tényleg a fizetés.- Előveszek egy papírt és egy tollat. Ráírom az összeget amit részenként fizetnek. Ez egy négy számjegyű összeg dollárban. Kereken ezer dollár. Az szép összeg. Sőt ki tudja hány részes lehet majd a sorozat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Hétf. Aug. 04 2014, 19:46

-Tudod hogy gondoltam. - Förmedek rá, csak nem ennyire hülye, hogy még ezt se érti meg. Már fordulnék meg, de megszólal, kíváncsian hallgatom végig. Milyen film, istenem, elhiszem neki, szívesen el is kísérem, de attól még a helyzetén nem változtat.
-Szívesen elmegyek, de nem fogok benne szerepelni, vagy a suli vagy a sorozat, és jelen pillanatban a suli. - Nekem nagyon fontos az iskola, és pont ezt akartam elkerülni, már mint a sorozat színészetet, kivéve az Odát sorozatban, mert az egy jó sorozat. Még a pénz sem számít, anyájék kisegítenek, meg lesz egy albérlő is, mert egyedül uncsi lenne az élt itt, meg abból fog befolyni egy kis zsebpénz is, persze ha csak találok valakit aki normális. Ebben a világban ez nagyon ritka, mert vagy becsap, vagy nem fizet, vagy valami más is jöhet be.
-Indulhatunk? - Kérdem, minél hamarabb indulunk, annál hamarabb végzünk, ez így lesz jó.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Szer. Aug. 06 2014, 17:02

- Ja okés, de azért kösz, hogy elkísérsz. Ezt végül is vehetjük második randinak. - Mosolygok rá. Nem örülök neki, hogy ő nem jelentkezik, de legalább lehet, hogy lesz egy jól fizető munkám.
- Persze, hogy indulhatunk. - Válaszolom lelkesen és megyek is előre a kocsimhoz. Beszállunk a kocsiba majd elindulunk. Egész hamar megérkezünk. Bemegyünk egy stúdióba. Jól néz ki ez a hely. Kint egy váróban leülünk. Sokan vannak itt és mindenki párban jött. Utoljára hívnak be engem. Felállok a székből.
- Drukkolj nekem. - Mondom Alexának mosolyogva. Bemegyek egy ajtón. Van egy asztal, aminél három ember ül. Egyből kiszúrtam a rendezőt. Mondták, hogy álljak arra a piros x-re, ami a földön volt. Oda is álltam. Előre meg volt adva, hogy melyik jelenetet kell eljátszani. De aki nem tanulta meg annak adtak itt a kezébe egy forgató könyvet átnézni egy két mondatot.
- Kezdheti Mr.Brown. - Mondta a rendező. El is kezdtem és én nem éreztem annyira jónak magam, de a három ember közül kettő meg is tapsolt a végén, csak a rendező nem.
- Nos Mr.Brown, kétségkívül ez volt az eddigi legjobb alakítás..- Mondta és én nagyon boldog lettem. Csak folytatta még, ami nem volt annyira jó.
- De, hol a hölgy, akivel jelentkezni kellett? - Kérdezi tőlem. Na most mégis mit tegyek. Meg van. Kirohantam a váróterembe és odamentem Alexához.
- Alexa, csak párosával lehet jelentkezni. Légyszi jelentkezz velem, mert nélküled nem vesznek fel. Azt mondták, hogy az eddigi jelentkezők közül én voltam a legjobb. - Mondtam térden állva neki.

_________________
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   Pént. Aug. 08 2014, 20:21

-Nem, azért ez nem olyan. - Válaszolok, egy randin nem megyünk meghallgatásra, szerintem. Elindultunk, nem kellet neki sokk idő és már meg is érkeztünk, kiszállunk a kocsiból, és egyből a meghallgatás helyszínére megyünk. Leülünk egy nagy fehér váróba, hol fekete műbőrrel bevont székek vannak. t szólították utoljára szóval vagy egy órát vártunk.
-Kéz és lábtörést. - Mondtam, és bár csak most ismertem meg szinte, szurkolok neki, hátha megkapja a szerepet. Tíz perc múlva ki is jön, és megkért, hogy jelenkezem.
-Adam ez nem ilyen egyszerű, szöveget nem tudom, sőt a forgató könyvet is látnom kéne. - Ha nekem valami nem tetszik, akkor nem is fogok benne szerepelni, meg a szöveget sem tudom, fel se vagyok rá készülve, egy meghallgatásra legalább egy hétig készülni kell.
-Szívesen elmondom veled a szöveget, ha kapok egy forgató könyvet, de más nem megy. Nem vagyok rá felkészülve, a szituációt sem ismerem. - Ennél többet tényleg nem tudok már tenni, egyszerűen ez is túl nehéz, hátha még élesbe is menne, meg akkor ott van a suli. Nekem jelen pillanatba a suli a legfontosabb, ezt meg kell hogy értse.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ismét találkozunk Alexandra&Adam   

Vissza az elejére Go down
 

Ismét találkozunk Alexandra&Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sammy & Dimitri - Egy váratlan találkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-