Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I hate french || Seby&Allegra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Jan. 15 2015, 23:37

-Ahogy óhajtod. - Mondom némileg negédesebben, de hát akkor is.
-Általánosságban, általánosságban, de akad kivétel, ahogy a mellékelt ábra mutatja... - Mosolygok kicsit, mert nekem sokat segített, itt van, ilyenek.
-De, felmerült, de elvetettem, mert különben fura lenne, hogy ennyit találkozunk azért nem? Én szeretek veled lenni. - Jelzem könnyeden, hogy szerintem valahol nem zavarná (ha nem is akarja). De somolygok, gondolom nem férek bele a "régebb óta ismerem" kategóriába, de talán ezen lehet módosítani, elvégre kompromisszumot is kötöttünk, amibe ez kimondatlan belefoglaltatott, hogy esélyt kaptam megismerni.
Aztán csendben fordítok de nem bírom ki, kérdezek, incselkedem, hogy végre válaszoljon, legalább erre. De hátrahőkölök, hogy lecsapja a sört, a dokumentumot és gyorsan félrehúzom az asztalon, de amiatt hogy arra figyelek kapok egy könyököt az arcomba. Micsoda hála... De hát a lendület és hogy fogom... nem nehéz kitalálni hogy lerántom, rám esik, de az nem zavar. Inkább az orrom fogom fél kézzel, nem tört el, csak fáj.
-Héj! Khau... - Szalad ki belőlem a levegő, hogy még meg is rúg, mi a fene van? De kis agresszív. Na jó, erre nem számítottam, őszinte leszek, szóval felállok, dörzsölöm az orrom, az oldalam.
-Tudod... ez nem épp a megfelelő viselkedés az alkura nézve... egy szimpla irritál is megette volna te nő! - Dohogok kicsit, de jó, okés, értem, sértett hercegnőt játszik, mi mást.
Oda is megyek, odahajolok, bár még sajgok.
-Bocsánat... jó? Az emberek nem szoktak ennyire hevesen reagálni, honnan tudtam volna hogy fáj vagy ilyesmi? Na látod erre mondtam, hogy néha-napján válaszolhatnál, hogy ne legyen ilyen... Azt hiszed bántanálak? Akárhogy? Hmm? Mert akkor ostobább vagy mint hittem. - Hagyom ott és megcsinálom neki a fordítást, ahogy felállítottam a széket és leülök, dörzsölgetve az orrom. Ahogy sejtem úgy se szól hozzám, de attól hogy ő nem tartja magát a szavához, én még tartom. A bordám viszont sajog, mindkét oldalon volt már repedésem, az orrom meg eltörve, mondhatni ennél már csak a lágyékon rúgás érintett volna rosszabbul, de nem mutatom jelét hogy bajom lenne, csak azzal hogy dörzsölgetem, ne zsibbadjon annyira.
-Takarítsd fel. Így nem tudok dolgozni. - Mondom fel sem nézve a papírból, semlegesen, de sörös lett az asztal, ha akarja a papírt, akkor rakjon rendet. Amúgy sem csinál semmit most.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 00:14

- Ha azt hiszed, te vagy az, nagyon tévedsz. Csak azért vagyok itt, mert kell valami. - Nem szereti ilyen nyíltan a másik arcába mondani, hogy csak kihasználja. De ha Sebastian romantikus ábrándokat kerget arról, hogy ő lesz majd az, aki meghatja Allegra kőszívét, akkor neki kutya kötelessége ezeket ripityára törni... lehetőség szerint minél előbb, csírájában elfojtani.
- De jó neked. - Közli keserű iróniával a hangjában, kár, hogy Sebastian az egyetlen, aki élvezi az együtt töltött időt. Különösen, amikor Bambi nem bír magával és muszáj ölelgetnie, hozzásimulnia, folyamatosan bemásznia a személyes terébe, holott tudja, hogy Allegra nem szereti. Mégis, naiv ábrándokat kergetve úgy dönt, ismét megkörnyékezi a fülét. Hamar meg is kapja a büntetését: egy csinos, vékonyka könyököt az orrába, a padlót maga alá, és utolsó, kegyelemdöfésként még egy rúgást is, hogy Allegrának legalább az ilyen agresszióját ne kelljen magába folytatnia. Bambi pedig tökéletes bűnbak és bokszzsák elegy, így nem is kíméli. Ettől függetlenül nem tud benne nagy kárt tenni, inkább csak a szokásosnál hűvösebb hangulatban ücsörög, de Sebastian kötelességének érzi odamenni és ismét hozzászólni, amit Allegra most legkevésbé igényelne.
- Nem fájt, de egyszer már megmondtam, hogy ha még egyszer hozzáérsz, megemlegeted. Nem szokásom feleslegesen koptatni a szám. - Vonja fel egyik szemöldökét, hogy remélhetőleg a mostani eset javított kicsit Bambi memóriáján, ha eddig nem is vette volna halálosan komolyan Allegra nem-jeit, mostantól majd fogja. Így is engedményt tesz, hogy figyelmezteti arra, hogy egyszer már elmondta, még ilyesmit sem szokott csinálni. Csak fintorog egyet arra, hogy Sebastian simogatja az orrát, oldalát, magában el is könyveli címeres nyafogónak, mert szerinte tulajdonképpen az is. Nem bírja a fájdalmat, pedig épp ideje lenne megtanulnia kezelni.
- Igenis. - Mondja jeges tekintettel, maró gúnnyal a hangjában, miközben feláll, hogy szerezzen papírtörlőt, megtörölje az asztalt, majd az üres üveggel együtt a kukában landoljon. Még meg is mossa a kezét, elvégre ő tökre ráér, majd visszaül az asztalhoz, arcát tenyerébe támasztja, kipillant az ablakon és csendben gondolkozik, hagyja Sebastiant dolgozni. Így már meg lehet maradni mellette, ha az ember nem akarja piszkálni, nem harap... általában.
Főleg, ahogy egyre telik az idő, egyenes arányban érzi úgy, hogy nagyon régóta pihent már. Igazából nem is emlékszik, mikor aludta ki magát rendesen, de nála ez nem is számít, általában nem érez fáradtságot. Most viszont túl régóta ül és teszi a semmit, nem tudja figyelmen kívül hagyni a teste jelzéseit. Egyhamar egyre lejjebb támasztja a fejét, míg össze nem fogja karjait alatta, s azokra eresztve le nem hunyja szemeit. Eredeti céljai között csupán annyi szerepelt, hogy pihen kicsit, lehunyja a szemét és majd jobb lesz. Ebből kellemes szuszogás és szundikálás lesz egyhamar, de legalább nincs útban és nem verekszik.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 00:42

-Hát hogyne. - Somolygok, akkor is rendes volt velem, mikor költözött, meg előtte is. Elvégre... három napig voltunk együtt, mással nem is töltöttem egyhuzamban ennyi időt szinte. Talán most Callievel, bár sokat dolgozott.
-Ugye? Csak mértékkel irigyelj kérlek. - Mosolygok, látom nem kölcsönös. Vagy legalábbis elvileg, de valamiért akkor is velem van, elvisel. Komolyan, Phoenix is ilyen, nem értem őket. Szerintem kedvelnek, csak nem mondják, más magyarázat nincs.
Bár ezt némileg megcáfolja hogy orrba ver és megrúg...
-Én az okot kérdeztem! Mindegy is... elnézést kértem, hagyjuk. - Hagyom annyiban, dereng valami, de nem hittem volna hogy ennyire agresszív lesz. nem is értem miért, továbbra sem értem miért, ami csak még bosszantóbbá teszi az egészet. A testrészeim meg igenis dörzsölgetem, mert ami egyszer eltört, könnyen törik újra, nekem meg semmi kedvem dokihoz menni. Megint.
Közlöm takarítson, hagyjon dolgozni, inkább abba temetkezem, lefordítom neki. Szótárért nem állok fel, így néha keresgélem a megfelelő szavakat angolul, hogy írjam le érthetően neki, elvégre ez jogi szöveg. Mire végzek és hátradőlök, konstatálom, hogy Legra elaludt. No lám, jól lefáradt egy kis verekedéstől. Sóhajtok, már nem haragszok, letudtuk egy kis verekedéssel és ennyi. Óvatosan nyúlok a lába alá és a veszem a karjaiba, ahogy hátradöntöm a székben, be szeretném cipelni az ágyba, remélem nem kaparja ki érte a szemem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 13:15

- Igyekszem majd. - Mondja a legkevésbé sem bájos, sokkal inkább gunyoros mosollyal. Már abszurdnak tartja a feltételezést is, hogy ő majd irigyel valakit vagy valamit. A testvéreit sem irigyelte soha, nem akart ő lenni az elkényeztetett, sem A Kedves, sem Az Okos. Most sem igyekszik átvenni a szerepüket, még ha már nem is tartja magát a család tagjának. Nem egy kifejezett atomfizikus alkat a szentem, a kedvességéről pedig ne is beszéljünk. Ő saját titulust ért el, ő lett A Szép, és ezzel tökéletesen meg is van elégedve.
- Az első normális ötleted ma, Bambi. - Közli idegesítő, már-már sértő hűvösséggel és nyugodtsággal, ami meglehetősen szemtelen ahhoz képest, amit az előbb leművelt. Ő ne lenne heves? Ne lenne felhúzható? Ki meri ezek után állítani? Csupán csak gyakran fogja vissza magát. De nem tart sokáig a nagy sértődés, ő csendesen elvan, egyre fáradtabbnak érzi magát és észre sem veszi, hogy elpilled egy kicsit. De még akkor is, úgy gondolja, hogy elszundít kicsit és a legkisebb zajra majd felriad, és úgy tesz, mint aki nem is aludt. Ahogy sejtitek, ez nem igazán jön össze neki, mélyen alszik, még arra sem ébred fel, hogy Sebastian felveszi és leforgatva a Szállító sorozat következő részét, lerakja a csomagot az ágyába. Igazából halvány, lila gőze sincs mennyit sikerült aludnia, csak azt tudja, hogy a szokásos fejfájásával ébred, de hamar csillapodik a tompa zúgás a fejében, ahogy oldalt feltámaszkodik, megtörli a szemeit, kisimítja az arcát. Hiába, ellenőrizni kell, feszesek-e még azok a vonások, tökéletes-e még az arca.
- Bambi! - Szólítja végül nem túl hangosan, mégis hallhatóan hős muskétását, mert ugyan most nem látja őt, de ez még abszolút nem zárja ki azt a tényt, hogy a háta mögött van.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 15:56

-Hah, csak tudnám mire fel vagy ilyen arrogáns... - Mondom szemforgatva, mert a szépség nem minden. Inkább neki is állok fordítani, addig sem bosszankodom.
Be is fejezem, de Allegra valószínű sokat dolgozhatott, vagy csak idegeskedett ezen a szerződésen, nem tudom, de elalszik. Jó mélyen, arra sem ébred fel, hogy elfektetem az ágyba és kimegyek ahogy behajtottam az ajtót. Nem csapok nagy zajt, nekiállok fordítani, csak most műfordítok, az legalább feldob. Elég sokáig elvagyok vele, sokat is haladtam, mire hallom Allegra hangját a hálóból. Hmm, aludt pár órát, ahogy rálesek az órára, de állok fel és bemegyek, ahogy kopogtam.
-Nah mi van álomszuszék, felébredtél? Féltél csókkal keltelek, mi? - Nevetek kicsit, nem vagyok olyan bátor. De annyira igen, hogy leüljek az ágy szélére. - Kialudtad magad? - Egész jó a kedvem, teljesen lefoglaltam magam, nem gondolkodtam, szóval mosolygós vagyok. De lehet közrejátszik hogy végre sikerült haladnom a verseskötettel és egész jó lett a fordítás, úgy érzem. Ez pedig feldob teljesen.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 16:34

Nem, Bambi nincs a háta mögött, még a hálóban sincs, nem feküdt mellé és nem molesztálta álmában, mint legutóbb. Egy kisebb kövecske esett le a szívéről, ahogy hallja a kopogást, látja Sebastiant kintről belépni. Nem mintha nem lenne meg a varázsa az összebújásnak, csakhogy ő képtelen elviselni még a gondolatot is, hogy egy olyan kiszolgáltatott, védtelen állapotban lássa más, mint amikor alszik. Ez a saját rigolyája, igen, van neki bőven, de ez az egyik legintenzívebb.
- Ennyire ostobának még én sem nézlek. - Állapítja meg könnyedén, tekintve, hogy nemrég megmondta, hogy adja Sebastian tudatára, ha nagyon nem tetszik valami... és hogy nem szól kétszer. Azt is megmondta, hogy ő csak akkor csókolózik, amikor csókolózni akar, se előbb, se később. De úgy látszik, Bambi ezt komolyan vette és nem gondolja úgy, hogy neki rá kell erőszakolnia magát. Helyes! Allegrára amúgy sem lehet semmit ráerőszakolni.
Ám feltűnik neki Sebastian jókedve, hiszen amikor legutóbb látta nem volt éppen... fényűző hangulatban. Az oké, hogy ő szeszélyes, mint az időjárás, de ő nőből van és igenis megteheti. Sebastian viszont pattog és kedvesen érdeklődik, Allegra pedig összeszűkített szemekkel pillant rajta végig.
- Te mit szívtál? - És miért nem adtál belőle? -hangzik a folytatás, de inkább megtartja magának. Csak forgatja a szemét a kérdésre amúgy, ő meg a kialvás... úgy érzi, egy hét alvás sem lenne elég, hogy ő kialudja magát, kipihenve érezze magát, friss legyen és energiadús. A szemében még Sebastian is egy túlfűtött duracell nyuszi.
- Kapok enni? - Kérdezi, és azt hiszem, ez lenne a megfelelő alkalom, hogy ellenőrizzük, nem beteg-e. De ha már a fáradtság ledöntötte, nem tud megálljt parancsolni, az éhség is úrrá lesz rajta, ő pedig belevaló élősködőként, vagy éppen álmos kisgyerekként (kinek hogy tetszik) kéri a Bambiját, hogy hozzon neki hamit.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 16:47

-Hmm, lehet csak merész lennék! - Nevetek, nem, nem, az előbbi elég volt, lehet azt hitte olyat akarok vele csinálni amit ő nem akarna, szóval túlléptem a dolgon viszonylag hamar és hagyom Legrát.
A következő kérdésére csak felszalad a szemöldököm és nézek rá, hogy hmm?
-Öhm, 2 szál Malborot... - Nézek ártatlan a plafonra, majd vigyorgok. - Semmi ilyen, csak úgy érzem ráéreztem az egyik versre és sikerült visszaadni angolul, aminek örülök! - Nem bírtam elfojtani, mennyire fellelkesít a dolog. Amilyen fásult voltam mikor megjött most olyan boldog vagyok.
-Mi az? Nem kényelmes az ágy? Szerintem jó matracot vettem bele. - Mosolygok, félreértem őt, azt feltételezem nem elég jó neki ami nekem van.
-Ha szeretnél enni és kérsz... hmm... - Gondolkodom el, hogy van-e bármi ami nem kalóriadús. - Salátának való most nincs itthon, de... van gyümölcsöm, meg edami sajtom, dióm is van, ha szereted. Vagy csinálhatok valami rizseset, az gyorsan megvan. - Sorolom ami eszembe jut, mert mostanában nem nagyon eszem, ergo alig főzök és vásárolok.
Ha bármi jó neki, vagy mond olyat ami van itthon, akkor kimegyek megcsinálni, nem gond, nekem sem ártana enni valamit ami azt illeti. Csak reggeliztem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 17:11

- Nem ajánlom. - Hallhattuk a napi jó cselekedetet Allegra részéről, egy baráti jó tanács formájában. Nem, nem javasolná Sebastiannak, hogy legközelebb ilyesmivel próbálkozzon, illetve... próbálkozni lehet. Neki mondjuk édes mindegy, hogy beveri-e a képét még egyszer avagy sem. Ha Sebastiannak erre van hajlama, szívesen.
- Aaaha. - Állapítja meg kissé elnyújtva, a nagy lelkesedés okát hallgatva. Igen, jól sejtitek, hülyének nézi Sebastiant, de ez nem újdonság nála. Mármint, rendszeresen csinálja, körülbelül minden második percben, amikor együtt vannak, szóval nem olyan meglepő. Bár ő sem tudja, miért tesz még fel ilyen kérdéseket, miért csodálkozik kissé, miért állapítja meg mindig újra és újra a nyilvánvalót.
- De, kényelmes. - Pillant kissé kérdőn a férfira, mert nem tudja, honnan szedte a következő baromságát, miszerint valami gondja van az ággyal. Ő egyszerűen nem viseli az alvást, az önkívületet, a tudatlanságot, ami ezzel jár, ezért még ha van is ideje pihenni, többször alszik keveset és az megnyugtatja a kis lelkecskéjét. Már ha az ő esetében beszélhetünk ilyesmiről.
Az első mondatra sóhajtva forgatja a szemeit. Számára egyértelmű, hogy nem azért kér enni, mert nem szeretne enni és nem kér... de semmi baj. Mindig is tudta, hogy Bambinak nem erőssége a logika, senki nem fogja felróni neki, néhány embernek nem jön össze.
- A gyümölcsös verzió jól hangzik. - Állapítja meg végül, mondjuk a sajt zsíros, a dióban pedig sok olaj van, ami nem tesz jót a bőrének, de nem baj, majd nem eszik belőle sokat. Valamit viszont muszáj lesz, mert érzi, hogy így még csak hazáig se jut el.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 17:25

-Nem is értelek! - Nevetek, mondjuk én szívesen kelek erre bár... tény, nem minden esetben.
-Ha nem vagy oda a versekért, vagy a francia versekért, akkor gondolom nem dob fel a dolog, de megbocsájtom! - Nevetek, én akkor is örülök, hogy végre ráéreztem, ez nagyon doppingol.
-Igen? Na annak örülök, én is szeretem, de én már megszoktam ugye. - Mosolygok, akkor valami másnak szólt ez, lehet csak a jókedvemnek, nem tud vele mit kezdeni.
-Jól van, akkor mindjárt hozom, az gyorsan megvan. - Mosolygok, szórakozott vagyok, ez tény, az is mutatja, hogy megpaskolgatom a lábát míg biztattam hogy mindjárt ehet. De már itt sem vagyok, csinálok magunknak vacsorát: szeletelek fel almát, narancsot, mangót (xD), aztán a sajtot is felkockázom és rakok még diót is a tányérokra, úgy viszem be egy tálcán őket egy egy pohár narancslével.
Az ölébe teszem az egészet ha felült, majd mellé fekszem hason és elveszem az egyik tányért, úgy eszegetek mellette.
-Amúgy modellkedésen kívül nem akartál volna mást is csinálni? Akármit? - Érdeklődöm, fecsegős kedvembe kerültem megint, pechje van.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 18:06

Azzal, hogy Sebastian minden mondata végét nevetéssel fűszerezi alapvetően ellövi Allegra maradék érdeklődését. Így esze ágában sincs válaszolni azokra a mondatokra, inkább úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna, jó szokása szerint.
- Bambi... ezt direkt csinálod? - Kérdezi már-már elgyötört arccal, amikor a férfi immár a matrac kényelmességéről szeretne csevegni vele. Vele. Allegrával. Szerintem ezt Bambi sem gondolta át komolyan, de nem baj, biztos van sütnivalója, csak valami másra használja. Mert gondolkodásra biztosan nem.
De aztán egy kis paskolás és mosolygás után hála istennek elteleportál, Allegra pedig fellélegzik kicsit. Tekintetével már éppen azt kereste, végső esetben mit állíthatna bele Sebastianba, hogy kicsit lenyugtassa, vagy legalábbis másra terelje felesleges energiáit. Mondjuk túlélésre. De amíg a hamijára vár, beigazgatja a háta mögé a párnát, hogy kényelmesen ücsöröghessen, egy-két mozdulattal eligazgatja kissé összekócolódott haját. Mert hát ő azért mégsem engedheti meg magának, hogy nyúzottnak nézzen ki.
Aztán megérkezik Bambi is, az ígért finomsággal, amit helyből az ölébe is kap, de nincs szerencséje, két tányér van, Sebastian le is hasal mellé.
- Köszönöm. - Köszöni meg azért, majd elkezd csipegetni, ilyenkor mindig bűntudata van, és rossz érzések telnek el benne. Egy csomót aludt, semmittevés, evés, ilyen dolgokat nem szokott megengedni magának. Éppen ezen gondolkozik, diót ropogtatva, amikor hallja Sebastian kérdését, melynek hatására módszeresen, már-már megtervezetten nyel félre pár apró darab diót. Erőteljes köhögéssel távolítja el légcsövéből a nem odaillő falatokat, majd egy nagy korty narancslével enyhíti a maró érzést.
- Nem mondanám. - Válaszolja azért halkan, de meg kell köszörülnie a torkát, mert fura a hangja. Ha Bambi tudná, mennyire mélyen, intenzíven, sok felől nevelték bele azt, hogy hasztalan, semmire sem jó, értéktelen és senki nem hitt benne, még ezt az egy álmot, kitűzött célt is soknak tartaná és csodálná. Ő legkevésbé sem csevegős, bájolgós típus, így inkább nem is kérdez mást, jelenleg a gyümölcsök jobban érdeklik, mint Sebastian és annak roppant kalandos életútja.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 18:20

-Iiiigen, a világ meghódítása után az az elsődleges cél a listámon, hogy az agyadra menjek. Vagy inkább az, hogy ki se tudj verni a fejedből, ahah! - Nevetek, látom nem bírja, pedig nevetni jó, néha ráférne Allegrára is.
De kimegyek, összeütöm a vacsorát és már el is fekszem mellette, mert hát remélem nem gondolta, hogy kihagyom a közös vacsorát. Valamit valamiért.
-Szívesen.
Eszegetünk, de én szeretek evés közben beszélgetni, szóval kérdezek, félek megijesztettem, bár... fura lenne ha meglepődne, hogy egyszer csak elkezdek beszélni, ritkán kussolok.
-Uh, jól vagy? Nincs baj? - Ütögetem finoman a hátát, ahogy jobban felkönyökölök. - Nem kell úgy sietni, nem zavarsz, egyél nyugodtan, meg van is még, hozok ha kérsz. - Lehet túl éhes volt és kapkodott. Eszembe nem jut, hogy a kérdés lepte meg.
-Hmm... Szóval mindig is ezt akartad? És utána mit akarsz csinálni? Mert hát ez nem egy életre szóló munka.- Olyan ez mint a sportolóknál, csak harminc, esetleg negyven év alatt lehetsz még sikeres, aztán jön a fiatalabb generáció és végleg kitúr. Nehéz lehet.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 19:18

- Egy hangzik elérhetőnek, tippelj melyik. - Emeli meg leheletnyit az egyik szemöldökét, éppen csak annyira, hogy Sebastian a szokásos, kérdő, kissé lenéző arckifejezésével találhassa szembe magát. Komolyan, ha felhagyna vele, talán már hiányozna is az arcáról.
Sebastian egyetlen előnye jelenleg, hogy sok-sok gyümivel tér vissza, meg dióval meg sajttal, amivel Allegra eléggé meg lenne elégedve. Ha szabad lenne ilyesmit csinálnia, talán még élvezné is, de sajnos már régóta nem tud jóízűen enni. Visszafelé semmi sem olyan finom már. Mondjuk a megfulladás nem szerepel a tervei között, így próbálja felköhögni a diót, amiben Sebastian ütögetése is segít.
- Jól. - Válaszolja végül, amint ivott egy kis narancslevet, továbbra is köszörülgetve torkát, hogy visszanyerje a hangját. Hiába mondja Bambi, hogy nem kell sietni, a kérdéseitől ő már most menekülne, sőt, ahogy oldalra pillant, még azt is fontolgatja, hogy esetleg kiugrik az ablakon. De aztán úgy dönt, nem veszi olyan véresen komolyan.
- Azt sem mondanám... - Motyogja halkan, mert gyerekkorában eszében sem volt a modellkedés. Ahogy mesélte Sebastiannak, ronda gyerek volt, legalábbis igazi, belevaló rút kiskacsa. Borzasztó frizurával, ami takarja pattanásos arcát, fogszabályzóját. Régi, nővére által kinőtt ruhákban sosem volt egy divatdiktátor, főleg, mert szeretett a farmon ténykedni és könyékig koszos lenni. Igen, ugyanerről az Allegráról beszélünk.
- Um, marketinget tanulok a Francesen. - Magyarázza végül röviden, mert rájött ő is a trükkre. Ha tömör, lényegre törő válaszokat ad Sebastiannak, hamarabb szabadul... remélhetőleg. Bár ő maga nem gondol ilyen messzire, hogy mi lesz, ha már nem kell a médiának, ha nem lesz kívánatos, tökéletes szépség. Az számára eléhetetlenül távolinak tűnik.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Jan. 16 2015, 19:28

-Hmm, micsoda potenciált látsz bennem, hogy lehet mindenki ismerni fogja a Sebastian Drayton nevet... - Nevetek, tudom, hogy számára ki van csukva az, hogy rám gondoljon. - Bár ha belegondolsz, akkor mégiscsak eszedbe jutottam, mert idejöttél! Gondoltál rám! - Vigyorgok kajánul, szerintem ez most rosszul esett neki, de nem bírtam kihagyni. Ez a sértegetés egy új dimenziója azt hiszem.
Eszegetünk, szerencsétlen majdnem megfullad, de szerencsére mégsem, az újraélesztésért is kaptam volna tőle szerintem.
Nekem is eszembe jut hogy mondta, nem tartotta magát szépnek, de ettől még vágyhatott erre a szakmára. Én költő akartam lenni, de nem tudok verset írni. Aztán festő is akartam lenni, de festeni annyira sem tudok mint rímet faragni szóval...
-Tényleg? De jó! És hogy hogy marketinget? Simán lehetnél színésznő is, minden gonosz és ármányos női szerepet simán elnyernél! Már bocs. - Vigyorgok rá, de amilyen kimért és lenéző magatartást szokott felvenni, csak úgy, hát szerintem simán befutna. És még csak azt sem lehetne mondani, hogy nem kedvelhető karakter lenne. De amúgy tényleg érdekel miért pont a marketing, bár nem rossz az, sok benne a lehetőség végül is. És Allegra jó vezető lenne.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Vas. Feb. 01 2015, 14:16

- Igazából egyikre sem látok sok esélyt, de ha már választani kell... - Ó igen, sokkal inkább lesz Sebastian világhíres, minthogy Allegra ki se tudja verni a fejéből. Sajnos nem működik olyan egyszerűen az ő feje, beköltözni bele szinte lehetetlenség, kimenni belőle irreálisan könnyű. Pedig milyen mókásak lennének a hétköznapjai, Sebastianról ábrándozva.
- Csak mert kellett tőled valami. - Világít rá nyugodtan az egyszerű tényre, hogy csak akkor látogatja meg Bambit, ha kell neki valami. És ez a szomorú igazság, amit Bambija valószínűleg még mindig nem tud benyelni. Ha nem lenne értékes, fordítói tudása, valószínűleg még annyira sem becsülné, hogy beszéljen vele. Hiszen Allegra sokat képzel magáról, de még mennyire, viszont Bambit már három szinttel tenné maga alá, olyan szintre, amelyre még ennyi időre sem hajlandó lealacsonyodni. Addig, amíg így marad a helyzet, Seb jó arra, hogy segítsen neki költözni, lakást keresni, fordítani, de amúgy több ragaszkodást ne várjon Allegrától.
- Kösz a bizalmat, de színészkedek eleget a munkám miatt. - Apró fintor kíséri mondanivalóját, hiszen a kamera előtt bárkivel el tudja hitetni, milyen őszintén nevet, mennyire szerelmes a modellpartnerébe, milyen finom illata van annak a parfümnek, milyen boldog. Mégis a valóságban ez nagyon távol áll tőle, a személyiségétől. Ettől függetlenül igenis jó színész. Viszont magáról a szakmáról más véleménye van.
- Csak azok a naiv, rózsaszín szemüveges álmodozók tanulnak színészetet, akik azt hiszik, hogy befuthatnak. - Ha meg is történik, akkor sem hiszik, hogy Hollywood egyhamar felőrli, megrágja, majd kiköpi őket. Pedig így van, talán egy nap Allegra is erre a sorsra jut, de van B terve, így nem fél ettől sem. Nem ragaszkodik már semmihez, nincs mit veszítenie, így könnyedén lép tovább.
- A marketing sokkal kézzelfoghatóbb és nekem való. - Magyarázza végül, ami roppant furcsa tőle, jegyezzük fel, hogy Allegra normálist választ adott egy kérdésre. Vagy simán csak tudjuk be korai karácsonyi ajándéknak. Bambi, élvezd ki. Több se lesz.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Kedd Feb. 03 2015, 00:49

Mosolygok, nem szándékozom világhírű lenni, nekem az teher lenne, mindenki lesné, mikor bukom el, mert hát az emberek ilyenek, nekem meg ez nem kell.
-De akkor eszedbe jutottam. - Kötöm az ebet a karóhoz, de mosolygok, tudom, hogy nem vagyok valami fontos neki. Igazából én sem ismerem, de hálás vagyok neki, szóval...
-Mert az nem munka lenne? A munka az munka. De talán több tered lenne, arra gondoltam csak. - Mosolygok, itt Los Angelesben sok a színész, meglepően sok, de hát hol máshol legyenek sokan ha nem itt? Ez olyan mint Párizs, nem meglepő ha sok a művész.
-Attól függ. Ha filmszínészetről beszélünk az valóban inkább protekció, de a színházi színészet egész más. Ott ha nincs végzettséged, meg sem hallgatnak jóformán. Oda fontos, hogy jó iskolai és szakmai háttered legyen. - Mondom, majd eszegetek tovább, fogyjon a kaja, bár lassan megy a dolog.
-Ez tény, jó üzletasszony lennél. És a reklámok érdekelnek, hogy a kamera másik oldalán is lehess, vagy inkább saját vállalkozást szeretnél? - Érdeklődöm meg, mert jól hangzik a dolog.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Feb. 05 2015, 23:38

- Csak mikor már muszáj volt. - Nem. A-a. Akkor sem hagyhatja szó nélkül ezt a megállapítást, mert azt Sebastian beletörődésnek, netán beleegyezésnek venné. Pedig tényleg nem jár az esze a Bambiján, a csinos kis buksiját gyakran kell más, fontosabb dolgokra használnia. Mondjuk, hogy ne húzzák meg majd a következő vizsgáján... vagy húzzák, de legalább menjen át.
- A modellkedéshez több tehetségem van. - Állapítja meg könnyedén, még talán kicsit le is nézi Sebastiant, hiszen ennek egyértelműnek kellett volna lennie. Még olyan alacsony agyi szinten is, mint amilyen a Bambijának van, Allegra szerint. Nem érdekli az sem, ha ebben téved, ha Sebastian ezerszer kedvesebb, jólneveltebb, okosabb, intelligensebb, tanultabb nála. Ő keménységben méri a dolgokat, és Bambi puhány, ennek nyomán kapta ezt a nevet. Hiszen ő a megszeppent, árva őzike, aki csak szomorúan tud nézni és tizenéves mesefüggő kislányok szimpátiáját kiváltani, nem pedig Allegráét.
- A modellkedéshez nem kell végzettség, se szakmai háttér, sem protekció. Elég, ha szép vagy és mázlista. - Jelzésképpen, ha Sebastiannak nem lenne elég egyértelmű, végigmutat magán. Itt a szépség és a szerencse megtestesítője egy személyben. A legtöbben hülyének nevezték volna, amiért eljött otthonról, hátrahagyva mindent. Nem volt egyebe, mint céljai, mégpedig valami munkát találni. Ha így nem élt volna meg a testéből, kénytelen lett volna másként. De a befutáshoz tényleg annyi kellett, amit Allegra mondott. Utána pedig hihetetlen mennyiségű munka, erő, akarat, kitartás, amit soha senki nem látott benne és nem is értékelt. Ezek amolyan mély, rejtett értékek, apró kis kincsecskék a nagy sármasszában, ami Allegra lelkét volna hivatott jelképezni. És ez tipikusan olyan, mint az aranykeresés. Amikor Sebastian annyira meg akarja látni benne a jót és a szépet, legkevésbé sem hajlandó megmutatni magát. Arra türelmesen kell várni és nem kell akarni, aztán talán fennakad a szitán.
- Majd amire lehetőségem lesz. A saját vállalkozás rizikós, de nincs még egy főnök, akit el kell tűrnöm. - Sorolja fel a két fő, szemben álló érvet egymással. De még csak most kezdte az egyetemet, van ideje ezt még elgondolni. Addig még rengeteg dolog történhet vele, újragondolhatja az életét akár. Nem eszik most sem sokat, csak hogy ne legyen éhes, inkább megissza a maradék narancslevet.
- Kész vagy? - Kérdi, természetesen a fordításra értve.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Feb. 06 2015, 00:08

Nevetek, hogy nagyon mondja még véletlen sem akarja hogy eszébe jussak. Legalább őszinte, vagy csak szívatni akar, nehéz eldöntenem.
-Miért, próbáltad a színészetet? - Kérdezem könnyeden, valahogy nem hiszem. Szerintem benne ragadt a modellkedésben és azóta abban gondolkodik, elvégre minek váltani ha ez is jó, megy? Vagy ha biztosabb, ugyebár.
Az hogy lekezel már fel sem tűnik, Allegra mindig ilyen, szóval nem most hirtelen fog megviselni a dolog.
-Utóbbi teljesen random, nem gondolod? A mázlira építeni... a szépség adott nálad, nem tagadom. De valld be a protekció nem hátrány, egy jó reklám és könnyebben kapsz munkát, hamarabb virítasz a bevásárlóközpontokban és a buszok oldalán. - Mosolygok, mert ugyan már, kevés amit leírt, az ma már semmihez sem elég hogy valaki szép legyen, ez amolyan alap.
-Ugyan, nem hiszem hogy egy kis rizikófaktor eltántorítana téged, ha igazán akarnád. - Mosolygok, mert ugyan már, megszerzi ami kell neki, nem? Nekem úgy tűnik.
A kérdésre a tányéromra nézek, még van rajta kaja, aztán gyorsan konstatálom mire érti.
-Már órák óta, rögtön megcsináltam. Kinn van az asztalon. - Bökök a fejemmel arra, de fel is ülök, gondolom menne, szóval kiengedem majd.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   

Vissza az elejére Go down
 

I hate french || Seby&Allegra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-