Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Pént. Aug. 01 2014, 23:34

Épp egy tolmácsmunkán vagyok, öltöny, nyakkendő miegymás, talpig feketében, mert kérték jó lenne, akkor könnyebben tudnak hivatkozni rám a kavalkádban, hogy én vagyok a tolmács, engem kell zaklatni. Mert ez valami reklámforgatás tárgyalása és a fele társaság francia, a fele amerikai, én meg mint brit kilógok, de csak mosolygok ezen magamba. A délelőtt tiszta felfordulás volt, rohangálás, mert semmiről nem voltak hajlandó megegyezni normálisan. Pár modell is van, valami parfüm reklám lenne. Pár óra után ebédszünet, de én még ilyenkor nem szoktam enni, ellenben kérek egy kávét, legalább iszom valami. Borzasztó pocsék, majdnem visszaköptem elsőre de megálltam valahogy. Kevesen vagyunk a teremben, keresek egy ülőhelyet, van az egyik modell mellett. Gyanúsan sok hely... de engem ez mikor zavart? Kellemes mosollyal ülök le mellé, miután megkérdeztem szabad-e. A választ nem vártam meg, mert így is-úgy is elülnék.
-Hahhh... ez mindig ilyen, mondja? Már úgy értem... mint egy cirkusz? A kávé legalább olyan rossz, nem lepődnék meg ha igennel felelne... - Nézek a lány fele fáradt-kedves mosollyal. Lehet mindjárt megtudom miért nem ül itt senki?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 01:30

Ahogy az ügynöke kérte, gyönyörű volt. Elegáns, visszafogott, mégis kiemelte gyönyörű, vékony alakját. A sminkje kicsit erősebb volt, hogy az arcára vonja a figyelmet a combjai helyett, a reklámba szép arcot keresnek, nem szép combokat. Nem mintha nem lenne minden porcikája szép, a haja is tökéletesen állt. Hiszen ezt szerette volna sugározni a világ felé: a tökéletességet akarta megtestesíteni. Az ügynöke pedig élelmes volt, nem adta könnyen és olcsón a bőrét, főleg, ahogy egyre többet ért az arcra. Egy parfüm, amit ő reklámoz... nem fűlik hozzá a foga annyira, mert össze-vissza kell majd fújnia magát a valószínűleg borzalmas löttyel. De csendesen figyel a tárgyaláson. Bájosan mosolyog és elképesztően hitelesen játssza az üres fejű Barbie-t, még ha nagyon nem is az. A szünetben tovább ücsörgött, keresztbe rakta lábait, finoman ivott pár kortyot a hideg vizéből, többre nem volt szüksége. Amikor az egyik tolmács srác odalépett hozzá, még csak a tekintetét sem emelte rá.
- Nem. - Válaszolta a kérdésére, miszerint szabad-e a hely, de olybá tűnik, az ifjút nem tanították meg az egyszerű parancsszavakra. Az biztos, hogy nem lesz Legra kedvenc kis kutyuskája, nem szereti a rossz, szófogadatlan kutyuskákat. Pedig milyen fényes jövő állt volna a férfi előtt, mint a talpa elszánt, szenvedélyes nyalogatója! Na mindegy, talál majd másikat. Amikor azonban beszélgetni szeretne vele, megemeli egyik szemöldökét és szépen elmosolyodik.
- Nézze, értelmes férfiúnak tűnik, ne cáfoljon rá. Úgy nézek ki, mint aki szívesen tölt időt a társaságában, vagy bárkivel bájcsevejbe elegyedne? Kötve hiszem. - Válaszolta meg mosolyogva a saját kérdését, tekintete kegyetlen és hideg volt, majd újra a pohara felé fordult, hogy ihasson még pár kortyot. A tárgyalóban jó idő volt, de ő hosszú ujjú felsőben volt és jól esett a gyomrának a felfrissülés. Nem érdekli, hogy a kis tolmács hozzá van-e szokva ahhoz, hogy mosolyogva küldjék el melegebb éghajlatra, felőle akár ki is ugorhat az ablakon most rögtön, az sem hatná meg.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 02:13

Gondoltam hogy nemet kapok válaszul, de ez nem tart vissza, jól esik leülni. És csinos lány a társaságom, legalább a látvány kárpótol a nem épp kedves hangvételért.
Csak vigyorgok, óóó, micsoda ragadozó! Hát ez remek, feldob hogy ennyire lekicsinylő, gondolom unja a sok hízelgő férfit, de ezért olyan jó a kihívás az egészben! Persze nem garantált a sikerem, de miért ne próbálkozzak? Legfeljebb gyakorlom a csábítás ősi művészetét kicsit. Az sosem lehet elég tökélyre fejleszteni, ez a legszebb az egészben.
-Nem, de pont ezért hiszem hogy mégis örülne ha valaki megpróbálná, akár öt percre is! - Vigyorgok rá kihívóan, a szemébe nézve, egyáltalán nem zavar hogy az ő mosolya mű, ócska utánzata csupán a természetes, önfeledt és gondtalan mosolynak.
-Szóval senki sem elég méltó az ön páratlan társaságához, megosztaná, miben rejlik páratlansága a csinos külsőn kívül? Mert itt minden modell csinos, ez nem indok. - Kis szurkálódás, minden modell hiú, ezért nem kezdek velük. De nem csak a nők a férfiak is, érzékenyek a külsejükre, mint valami ritka és egyedi műalkotásra. Phoenixen okulva egyértelmű hogy megsértem, de a sanda kis mosolyom ha rám emeli tekintetét láthatóvá teszi a rejtett dolgokat. Muszáj rám néznie, szegény szegééény leány, szoknia kell és memorizálnia a csinos pofám.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 02:28

A vigyorgás, a hízelgés, unalmas. Legszívesebben ásítana egyet, de nem teszi, most nem azt csinál, amit akar, éppen dolgozik. Így vissza kell fognia magát, magázódik és próbál jó képet vágni a dologhoz, mielőtt az ügynöke lecsavarja a fejét a helyéről. Amikor meghallja a férfi válaszát, féloldalas mosolyra húzza ajkait, úgy pillant ismét rá.
- Nos, akkor remélem bírja a csalódást. - Előre vetíti, hogy ő nem az a látszat kemény nő, akin érdemes lógni, mert egyszer megnyílik és egy bájos ént varázsol elő. Nem, a bájos kislányt már egészen korán kiölték belőle, gyökerestől tépték ki a vele történtek, még gyerekkorában. Nem maradt írmagja sem, pedig szerinte a Sebastian-féle férfiakat ez vonzza, hogy ezt felszínre hozzák. Mert persze, senki nem lehet büntetlenül, egyszerűen csak nem társasági ember, nem, mindennek kell okának lennie. Neki is megvannak az okai, de azokat még magának sem emlegeti fel, nem hogy másnak.
Amikor azonban a férfi felteszi a következő kérdését, ismét felvonja szemöldökét. Nem, senki nem ismeri a történetét. Nem tudják róla, még a pletykalapok sem, hogy egy egyszerű, szegény, déli lányként kezdte és majdnem utcára került, amikor L.A.-be jött. Hogy egyedül, saját erőből küzdötte fel magát, küzdött a karrierjéért és most is, nap, mint nap megküzd a szépségért. De esze ágában sincs ezt elmondani. Csupán ismét mosoly ül ki az ajkaira.
- Ne árulja el senkinek, de a teremben lévőkkel ellentétben, nekem van némi sütnivalóm is. - A teremben lévők pedig épp elég széles skála, hogy Sebastian is beleérthesse magát. De nem érezte magát sértettnek. Ugyan, mit számít egy tolmács véleménye? Akár le is ribancozhatná, akkor talán még szembe is röhögné. Azt is mondhatná, hogy ronda, az sem érdekelné, tudja magáról, milyen gyönyörű.
- Megkapta már a válaszait? - Kérdi, miközben rá sem néz a férfire, hideg, kék tekintetét az üvegfal felé fordítja. - Vagy szeretne tovább erőlködni és pofára esni? Szerintem mindkettőnk ideje drága ehhez. - Állapítja meg, mert abban biztos, hogy az övé nagyon is drága ilyesmihez. Ismeri ezt a típust, csak vigyorogni fog a sértésein, azt hiszi, hogy ezzel az őrületbe kergetheti, de téved. Minél inkább irritálja, annál inkább fogja levegőnek nézni, ez már nagyon jól megy neki.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 02:46

-Nem szoktam csalódni. - Mekkora hazugság! De megkövetelte a haza. Amúgy lányok kapcsán nem szoktam, mindegyikük megéri a befektetett időt, ha másért nem, azért mert találok velük olyan közös programot, amire mással nem jutnék el, vagy nehezebben. Szóval elégedett vagyok a kitartásommal és nem adom fel, miért is tenném? Ennél lettem elküldve durvábban is, ez a lány még kedves.
-Ó, ész is párosult a vonzó külsőhöz, valóban ritka, ritka dolog... - Somolygok, nem állítom hogy nem hsizem el, csak azért nem minden modell ostoba. Csak a java... mondjuk.
-Ó én ráérek. - Rakom keresztbe a lábaim és elkényelmesedem a széken, ha mást nem a csikorgást hallja, mert ezek nem a legjobb székek.
-Szóval okos és szép. Kedvesnek nem mondanám, akkor... esetleg figyelmes? Nem... ahhoz legalább rám kéne néznie... lássuk lássuk... áh, talán megvan mindenkiről a találó véleménye. Sokan nem bírják itt a kritikát igaz? De ez van, ha valaki nyers nem tartják túl ennivalónak. Mondja, bennem mi a taszító hogy rám se néz? Hátha téved mert nem olyan vagyok. - Érdekel mit gondol rólam, akár csak ebből a pár szóból is. Akármit mond, elijeszteni nem fog, én remekül elvagyok, ha valóban okos akkor lehet szellemes is, azt pedig szeretem. Ahogy az őszinteséget, mindjárt meglátjuk mennyire nyelte el a modellség kegyetlen világa, hogy üres fejjel és üres mosollyal csak bájologni tudjon.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 03:00

- Ch. - Összesen ennyi válasza van a csalódásos részre, egy cisszenés, semmi több. Valóban elég nehéz megérinteni, nem csak pletyka, hogy kőszíve van. És ez az ő világa, abban pedig senki más nem számít, csak Allegra. Ő a központja és ez így van jól, sokat várt arra, hogy így legyen. Hogy ne legyen elnyomva, ne legyen az összetört szerencsétlenség, akiben senki nem hisz, még csak nem is várnak tőle semmit. Nem, már nem az a déli lány, aki valaha volt, hála istennek. Akkoriban utálta magát, még ha nehéz is elhinni róla mostanság. Most sem feltétlen szereti magát, de elégedett magával, a kitartásával, azzal, amit eddig felépített.
- Meglepődne, mennyire. - Állapítja meg, amikor a szépség és az ész párosításáról volt szó. Volt idő, tinédzserkorában, amikor se szép, sem okos nem volt, annak az időnek vége. Most egyetemre fog járni, a verseny pedig a lehető legjobbat hozza ki majd belőle. Bizony, ha a modellkedésben a legjobb, az észcsatában is nyerni fog. Van elég elszánt, törtető cafka hozzá és nem igazán érdekli, ha át kell gyalogolnia másokon rajta.
Miközben Sebastian kényelmesen elhelyezkedik, továbbra is nyugodtan néz ki az ablakon, a betondzsungel is érdekesebb jelenleg számára, mint a férfi. Hiába, képtelen felfogni, de figyel rá. Egyik kezével hosszú fülbevalójához nyúl, azt piszkálgatja, amíg hallgatja az elméleteit. Amikor a végére ért, elmosolyodott, úgy fordult Sebastian felé, hideg tekintetét ráemelve.
- Ugyan, Bambi, ne vegyen mindent annyira magára, nem tesz jót a hablelkének. - Tanácsolja továbbra is mosolyogva, miközben ő maga is hátradől a székében. - Én csak nem kedvelem az embereket. - Ennyi az egész, nincs rajta mit bonyolítani. Nem egy társasági ember, egyedül hagyták, amikor leginkább szüksége volt rá, egyedül kapaszkodott fel, ért el ide. Szerinte hűséges társak, mély barátságok csak a mesékben léteznek, ott is nagyon drogos, beszívott mesékben, amikre az ember csak fintorog. Hiába, ő Allegra. Nem könnyű vele az élet.
- Mondja csak, gyakran vannak mazochista hajlamai? - Kérdezi végül, miközben könyökét a karfára támasztja, majd arcát mutató és hüvelykujjával megtámasztja. Komolyan érdekli, miért akaszkodik rajta, amikor elég egyértelműen tudatára adta, mennyire nem érdekli és nem szeretne vele cseverészni. Még sosem volt lehetősége közelről megismerni egy hozzá hasonló agyatlant, szóval érdekli a dolog.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 03:42

-Lehet csak még nem mozog elég magasan, hogy többet lásson, ahol a külső már vajmi kevés... - Azért amikor Phoenix elvitt arra a bulira ott ezt könnyen megtapasztaltam. Meg azért tegyük hozzá, Phoenix nagyon művelt és intelligens, női szemmel valószínű jóvágású is kora ellenében, vagy éppen amiatt, teljesen más kategória mint az itteni modellek.
Elkényelmesedem, próbálok áttörni a betonfalon amit felemelt. Mert ez bizony nem sima üvegfal, ami könnyen törik.
-Bambi? Bánatos anyátlan őzikének tűnök? Vagy csak olyan barna a szemem, mint a mesefigurának. - Somolygok, érdekelne, miért. De nem olyan puha a lelkem, mint gondolja, meg ő csak egy idegen, hogy tudna megbántani? Megsérteni? Egyedül az tud lelkileg gyötörni akit ismerek, vagy adok a véleményére. Kevesen vannak és ő nincs köztük.
-Hmmm, erős mizantróp alkat egy olyan munkához ami folytonos kontaktust igényel az emberekkel... bölcs döntés volt ez mademoiselle?
-Csak minden második telihold idején. - Közlöm könnyedén, könnyed mosollyal. - Néha kellenek a kihívások és kegyed az. Ez puszta kíváncsiság, nem önsanyargatás. No meg mivel Ön nem kér belőlem ez inkább szadizmus, nem gondolja? - Hajlik mosolyom kajánabb ívbe, lögybölve a szörnyű kávét óvatosan a pohárban, annak örvénylésébe fúrva a tekintetem. Annyira nem sugárzó a másik külsőre hogy ne bírjam elszakítani a pillantásom. Jobb szeretem ha egy nő mosolytól és belső vidámságtól ragyog, akkor valóban nehéz más felé nézni. Az ritka szép látvány. Ez a lány valóban fotóra való, ott senki meg nem mondja milyen rideg az aurája.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 13:51

- Lehetséges. - Hagyja rá, hiszen nem a veszekedős típus, ő aztán nem. Nincs szüksége ilyesmire, hogy direkt elijessze magától az embereket, bár Sebastian nem tűnik annak az ijedős fajtának, aki az első nehézségnél hanyatt-homlok menekül... hmm... ritka példány. De ő akkor sem fog bájcsevegni fele, ahhoz nem elég gazdag vagy fontos személy. Nem mintha azokkal szívesen csinálná, de azokkal kötelező, ha nem akarja magát hamar az utcán találni. A konkrét seggnyalás nem az ő stílusa, de akármilyen hihetetlen, egy-két kedves szóba még ő sem hal bele. (Csak majdnem.)
- Ezt se vegye magára, Bambi. - Mondja mosollyal ajkain. - Tudja, csak nem veszem a fáradtságot, hogy megjegyezzem a neveket, sokkal egyszerűbb, ha mindenkit Bambinak hívok. - Na igen, amióta L.A.-be jött, vajmi kevés ember nevét jegyezte meg, de nem is akarja. Általában ennyire sem méltatja az embereket. Beteges karrierista hajlamokat mutat, hiszen ha a munkájáról van szó, ilyesmire is hajlandó. Igazából bármire képes, ha munkáról van szó, senki nem gondolná róla, mennyi mindenre.
- Elég felületesen látja a helyzetet, azt hiszem. Döntések? Álomvilágban él. - Nem, a modellkedés nem egy döntés volt számára, a modellkedés az egyetlen választási lehetősége volt. Nem volt iskolája, sem tapasztalata, sem pénze, hogy sokáig a városban maradjon. A szépsége volt az egyetlen kincs, ami megmentette őt. De nem mondaná, hogy szereti csinálni a munkáját, bár szerinte az embernek nem is kell szeretnie a munkát. Ettől függetlenül csinálja és mindent belead, mert ő sosem adja fel, egyszerűen összeférhetetlen a személyiségével, hogy nem tetszik valami és csak úgy, bedobja a törölközőt. Előbb ugrana le egy felhőkarcoló tetejéről, valószínűleg.
- Szóval egy kihívás, csak egy kihívás vagyok magának. - Egyáltalán nem érintette meg, kicsit sem volt csalódott a hangja. - Remek, akkor, ha megadom magam, eltűnik? - Kérdezze, miközben egyik szemöldökét felhúzta. Hiába, büszke lény ő, nagyon büszke, de néha megéri áldozatokat hozni és ehhez is elég erős, úgy hiszi.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 16:06

-Áh értem, reméltem egyedi becenevet aggat rám, de ez merész és hiú elgondolás volt igaz-e? - Kacagok halkan, érdekes hogy pont a Bambinál maradt. - Amúgy a névmemorizálás valóban nehéz feladat, megértem ha fárasztja kegyedet, ahhoz gondolkozni kell... - Somolygok. - Mondták már hogy alaptudás ha tudja a környezetében élők neveit? Az Ön szakmájában elengedhetetlen, ahogy az enyémben is. Én tudom a jelenlévők neveit és lám, néha ez az egyszerű gesztus előrébb visz, mintsem sejtené. - Adok neki burkoltan némi jó tanácsot, mert hát a tudás lehetőség, nem csak hatalom. Eszköz amivel feljebb és előrébb lehet lépni.
-Igen, sokan vádolnak vele, nem tagadom. - Mosolygok rá, mert hát egyáltalán nem vagyok ellenséges. - De ha belekényszerült, akkor is érdemesebb lenne nyitni, különben állandó pokol lesz az egész. A túlvilági jólétben reménykedni pedig botorság... - Nem vagyok nagyon vallásos, szerintem nincs menny és pokol. Max a földi pokol, ezért kell élhetővé tenni az életet.
-Egyelőre igen. Ha kicsit jobban megismerem, akkor valószínű nem ezt a jelzőt fogom használni. De amíg én csak Bambi vagyok magának addig Ön is csak kihívás marad. - Mosolygok félszegen, oldalra pillantva rá.
-Azt nem mondtam, nem vagyok szadista. Csupán szeretek ismerkedni és beszélgetni. Szóval fel is adhatja azt a naiv elgondolást ha minden második szavával megsért vagy elküld, akkor egyszer csak eltűnök.
Közben felkeres egy francia úriember, a vezetéknevemen szólít és a mosdót keresi franciául. Mosolyogva eligazítom, megköszöni és itt sincs. Hiába volt kedvesebb ezalatt a pár pillanat alatt mint a mellettem ülő, nem szándékozom elmenni. Jó itt nekem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 16:30

- Az, valóban. - Mondja könnyedén, amikor Sebastian adja alá a lovat. Türelmesen hallgatja, amit sértésnek szán, de egyáltalán nem hatja meg. A férfi alábecsüli, kezdőnek nézi, ez az egyetlen, ami zavarja kissé. Mintha adna a véleményére, mintha ezzel megérinthetné őt. Ugyan, ahhoz egy ilyen ember, aki nem tud róla semmit, azt látja, amit mutat neki... édes kevés ehhez.
- Sebastian Drayton. - Mondja, miközben kicsit előredönti a fejét, majd elmosolyodik. - Most boldog, Bambi? - Kérdi végül, hiszen tudja a nevét, csak nem érdekli, nem méltatja annyira, hogy kilépjen a Bambi titulusból. Azt bizony ki kell érdemelni, de ha a férfi esetleg ennyitől boldog lesz, nos... megvolt az éves jó cselekedete és máris nyugodtan aludhat éjszakánként, még a jelenleginél is nyugodtabban. Vigyázni kell a jótétekkel, a végén még elkezd horkolni vagy hasonló.
Csendben hallgatja végig ismét a monológját, az arca sem rezzen. Inkább iszik közben pár kortyot, nem túl sokat, hogy ne kelljen vécére mennie hamar. Egy finom mozdulattal megigazítja a haját, úgy tűnik, mintha oda sem figyelne, pedig fülel.
- Azt hiszem, önnek némi problémái vannak a hallásával. Én nem hallottam, amint életmód tanácsokat kértem, maga igen? - Kérdezte, felvonva egyik szemöldökét. Mi köze neki ahhoz, hogy mennyire élvezi a munkáját? Mit tud ő róla? Ha így folytatja, csak előhozza belőle a kegyetlen énjét. Ja, hogy nem említettem, hogy ilyen, amikor próbálja visszafogni magát és kicsit kedveskedni, mert hát dolgozik és jobb benyomást kell keltenie? Sebastian nem igazán látja még át, hogy a tűzzel játszik, de még mennyire.
A következő felvetésen pedig jóízűen kuncog egyet, hiába, olyan nevetségesnek tartja, hogy nem bírja visszafogni magát. Halk, egyik kezét finoman ajkai elé teszi, úgy mosolyog tovább.
- Megismerni? Na ne nevettessen, Bambi, nem az én stílusom. - Állapítja meg tovább mosolyogva, ő sosem gondolta, hogy Sebastian elmegy egy-két szóra. Hiszen az némi sütnivalóra és racionális gondolkodásra vallana, ilyen hatalmas dolgokat pedig nem vár el egy hozzá hasonló férfitól. Most pedig kihúzza magát, kezeit finoman ölébe ereszti és kezdődhet a csendkirály. Ennyi volt.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 19:47

Kuncogok, tudja a nevem, jól sejtettem.
-Igen Jhonson kisasszony, lekötelez! - Vigyorodom el, akkor mégsem annyira lekezelő, hogy ostoba legyen. Tartottam ettől, hogy saját hiúsága miatt teljesen ignorálja a környezetét de nem.
Egyáltalán nem zavar ha esetleg az agyára megyek, beszélek hozzá, azért csak-csak válaszolgat.
-Ezt nem füllel kell hallani. - Mosolygok az orrom alatt. Én megőrültem volna ha nem élvezném a munkám. De szerintem mindenki beleőrül ha nem élvezi, kérdés milyen hamar.
Elvigyorodom hogy kuncog, még ha gúny kuncogás is, akkor s természetes és a kedvemre van.
-Hááát, akkor azzá tesszük. Vagy kivételt fogok élvezni. Mert nekem stílusom, kitartó vagyok, bosszantóan, csak hogy ne legyen meglepetés a nyilvánvaló! - Kuncogok én is.
Kicsit hagyom a fellépő csendet, hagyom visszahangozni a fejemben a kuncogását, had higgye hogy ennyi volt. De persze nem kell sok, meg is szólalok újra.
-Modellkedésen kívül dolgozik még valamit? - Mert lehet csak modellkedik de az szerintem nem elég kielégítő, így bizonyára van más elfoglaltsága is a hölgynek. És engem érdekel, maximum nem tudom meg. Akkor kérdezek majd mást, könnyed társalgós a hangnemem, érezheti nem az utolsó kérdés amit ma hall tőlem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 23:14

- Ne ítélkezzen, Bambi, amíg nem látott ténylegesen dolgozni, nem valami bölcs dolog. - Bizony, Allegra igazi élete a kamerák előtt, a vakuk és fények kereszttűzében van, ott érzi jól magát. Ott nem hideg a kisugárzása, amikor fotókat, felvételeket készítenek róla, élőbb, mint bárki más. Boldognak tűnik, szenvedélyesnek, olyannak, aki élvezi a munkáját. Ó, mert azt élvezi is, de még mennyire. Az, hogy néha más emberekkel is kell törődnie, azt már kevésbé, de neki abszolút megéri, ha újra és újra kamera elé állhat, elengedheti magát és akkor tényleg övé a világ.
- Nem tudom, hogy gondolja ezt. Azzal, hogy az agyamra megy, próbálja elérni, hogy megnyíljak magának, érdekes terv. A logika nem az erőssége, ugye, Bambi? - Igen, direkt akasztja rá folyamatosan a becenevet, látta, az előbb mennyire zavarja és tényleg nem tudja, hogy gondolja. Nem hagyja békén, amikor békén kéne, ez pedig ahhoz vezet, hogy lassan Bambiszámba sem veszi a szerencsétlent. A következő kérdését már teljesen ignorálja is, ahogy mondta, csendkirályt játszik. Nem tudja, miért nem folytathatják már azt a hülye tárgyalást, csak egyezzenek meg vége, úgysem lesz boldog mindkét fél. Mondjuk ő borzalmas tárgyalópartner lenne, túl kemény, önző, kompromisszumra képtelen. Az asztalra csapna és elüldözne mindenkit. De pontosan erre van a menedzsere, hogy helyette, az ő nevében tárgyaljon. Ő pedig szokás szerint azért van itt, hogy meggyőzően nézzen ki, csinos, üres fejű Barbie-ként ücsörögjön. Amikor abszolút megunta Sebastian próbálkozásait, felállt és ő szólalt meg.
- Azt hiszem megyek és megkóstolom azt a kávét, tényleg olyan borzasztó-e. De ha talpnyaló kiskutyaként szeretne viselkedni, kövessen nyugodtan. - Na, most meglátjuk, Sebastiannak mi a fontosabb, a büszkesége, vagy, hogy legyőzze Legrát. Hiszen ez nem könnyű harc, a gyönyörűség nem adja könnyen a bőrét, de nem ám. Biztos benne, hogy idő kérdése és ezt a Bambit is el fogja üldözni magától.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Vas. Aug. 03 2014, 00:05

-Hah, majd akkor ha végre valahára dűlőre jutnak a főnökök akkor megnézem kegyedet. Ha több életkedvet mutat mint eddig, be fogom látni hogy tévedtem. - Mosolygok, nehéz elhinni hogy ne fárasztaná vagy idegesítené bármi...
-Dehogynem, ez egy bevált taktika. Inkább beszédbe elegyednek velem, hátha eleget hallok ahhoz hogy ráunjak a dologra, miután elveszik a kihívás varázsa. - Somolygok rá.
-Hmm, ez is egy megoldás kérem alássan. - Kuncogok, hogy nem válaszol.
-Lihegjek is? Amúgy nem ajánlom, őszintén. Én nem bírom meginni... Szerintem inkább keressünk egy büfét az épületben, még van húsz perc szünet minimum. Innék egy rendes feketét. - Könnyedén veszem, hogy azt hiszi nekem megalázó menni vele, de ellenkezőleg, az hogy közölte hova és miért megy inkább esély arra, hogy ha komolyan gondolom hogy beszélgetnék hát ne adjam fel. Szóval nem is fogom, a kezemben lévő kávét kidobom, amúgy is elhűlt és ha beleegyezik akkor elindulok vele keresni valami értelmesebb kávét.
-Dolgozott már itt egyébként van Ön is először van az épületben? - Mert ha ismer valamit ő vezet, ha nem, akkor bolyongunk kicsit.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Vas. Aug. 03 2014, 01:19

- Mit keresne egy tolmács a forgatáson? - Kérdezte, miközben egyik szemöldökét felvonja. Kíváncsi, hogyan jut majd be, az ő vendégeként biztosan nem. Amúgy nem zavarja, ha nézik közben, de ezt olyan bizalmasan mondta, mintha Allegrának számítana hisz-e neki. Úgy látszik, Sebastian túl komolyan veszi, ő pedig csak egy kis játékként, aminek még megvan a varázsa. Mindenki szereti, amikor harcolnak érte, de egyszer csak megunja ezt a Bambit is, akkor pedig mehet a kukába a többi mellé.
Az elkövetkezendőkben pedig csendkirályt játszik, de olybá tűnik, a férfit ez sem zavarja meg annyira, hogy kitérjen a hitéből. Inkább beszélget magával, biztos szereti hallani a hangját. Ez olyasmi lehet Allegra szerint, mint amikor ő tükörbe néz, szereti nézni kicsit a szépségét, Sebastian pedig a beszédéből él, biztos szereti hallani, ahogy beszél. Nincs is ezzel semmi baj, magával nyugodtan beszélgessen, az még kevésbé zavarja. Azonban amikor feladja a csendes hadviselést, Seb kapva kap az alkalmon, hogy ismét beszédrohamot kapjon. Allegra csak feláll, sóhajt és elmosolyodik, mutatóujját pedig finoman a férfi ajkaira rakja, remélhetőleg előbb, mint mielőtt befejezhetné a mondandóját.
- Csss, túl sokat beszél, Bambi, a végén még bereked. - Csitítja el, egyszerűen nem az ő pályája a locsogás, de nem fog idegeskedni, ő bizony nem. A menedzsere tekintetét keresi, miközben megigazítja pöttyös szoknyáját, hogy szépen álljon és kiemelje vékony, magas alakját. A kérdésére ismét nem válaszol, de most nem direkt, egyszerűen hagyja, hogy Sebastian kövesse őt a büféhez. Ha már eddig kibírta a férfi beszéd nélkül, úgy dönti, megjutalmazza, miközben a kávéjára vár.
- Tudja, általában nem vagyok ilyen engedékeny, de a kávé a gyengém. - Ez volt az ajándék, amiért csendben maradt kicsit, még ha egy apró, jelentéktelen részletet is, de elárult magáról. Mosolyogva köszönte meg a kávéját, majd leült egy szimpatikus kis asztalhoz, keresztbe rakta a lábát. Cukrot is öntött a feketeségbe, finoman kavargatta, mielőtt még megkóstolta volna. Jól esett, átjárta a porcikáit, pár pillanatig lehunyt szemmel élvezte az ízét. Kár, hogy munkaidőben nem dohányozhat, a menedzsere meg is ölné érte, de most ég a vágytól, hogy rágyújtson... nem, majd este bepótolja. Nem kockáztat ő semmit, nem éri meg egy kis önpusztítás miatt.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Vas. Aug. 03 2014, 01:51

-Nézni szabad. És tolmácsolni lehet akkor is fog kelleni. De egy kis kedvességgel és pár jó szóval látni fogom kegyed munka közben, ne féltsen. Megoldom. - Ha látni akarom látni fogom.
Feláll, jó ötlet lenne inni egy rendes kávét, de azt már nem tudom közölni mit is óhajtok fogyasztani mert az ajkamra illeszti az ujját. Forrón lehelek, imádom a számon az érintést, és bár a mozdulat meglep, inkább mosolygok mint zavarba jövök.
-Csúnya lenne ha ennyitől berekednék kisasszony. - Somolygok, ég az érintése az ajkamon. De ha már hozzám ért hogy csendesebb legyek hát valóban nagyon akarja, így visszaveszek a fecsegésből. Legalábbis egy időre.
-Valóban? Melyik a kedvence? - Kérdezem, én magam nem vagyok kávés, mert teás vagyok, de lényegtelen, mert örülök hogy kezd beszélgetés szerűvé alakulni a helyzet, ha csak egy rövid időre is. Kérek én is egy rendes kávét, bár sok tejjel kérem, az ízéért nem vagyok oda.
A kávéhoz dukál egy szál cigaretta, hiába nem dohányzom. De ez a munka idegőrlő és a cigi megnyugtat. Különben is az egész doboz megmaradt múltkorról amit Kilian miatt vettem. Ezért is teázom, mert akkor nem gyújtok rá, ugyebár.
-Zavarná ha elszívnék egy cigarettát? - Kérdezem komolyan, ő biztosan megmondja ha igen, ettől nem félek hogy illedelmességből hagy dohányozni. Minden esetre a nyakkendőmön lazítok mert meg fogok sülni a meleg kávét iszogatva.
-Arra egyébként nem gondolt hogy színésznő legyen? - Érdeklődöm meg, a korábbiakból okulva nem várok választ szóval csak kellemesen csalódhatok ha mégis kapok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Vas. Aug. 03 2014, 02:32

Csak felemeli a szemöldökét, szerinte a férfinek nagyobb a szája, mint az elhatározása, de majd elválik. Nem zavarja őt, ha munka közben nézi, akkor senki más nem érdekli. Csak saját maga, hogy tökéletesen teljesítsen, na meg persze a kamera, a fotós utasításai, esetleg a modellpartnere(i). Úgy látszik, a szájára helyezett ujj jó döntés volt, Bambi lassan megtörni látszik, ami a fecsegést illeti. Igaz nem bírja ki, hogy ne szóljon vissza, de úgy néz ki, mégiscsak férfiből van és hat rá az érintése.
Arra, hogy melyik a kedvenc kávéja, egyszerűen nem válaszol, már egyből meg is bánta, hogy egy aprócska dolgot elárult magáról. Sebastian megkapta a kisujját, most pedig az egész karját akarja. Néha már komolyan kételkedik benne, hogy a férfi képes kérdéseken kívül mással is kommunikálni. Lehet, hogy nem tanították meg neki, milyen illetlen mindenfélét kérdezni valakiről, különlegesebb előzetes ismeretség nélkül. Nem Allegra lesz az édesanyja, hogy megtanítsa erre, amikor azonban a cigarettáról van szó, sóhajt egyet és szabad kezével egy finom mozdulattal jelzi, hogy csak tessék, gyújtson rá.
- Nem zavarna. - Ad ki magából némi hangot is, nehogy azt higgye, megnémult. Közben a feketeséget nézi a poharában, kicsit elmereng benne, csendesen. Remélhetőleg elég erős ahhoz, hogy megállja a dohányzást. Ő is szereti a kihívást, nem csak Bambi, viszont amikor ismét kérdezősködik, nem tudja előtérbe helyezni a kedves énjét. Imádja a kávét, de nem ilyen körülmények között és eléggé szarvas hiba kávézás közben megzavarni. Kicsit hangosabban teszi le a csészéjét az újabb kérdésre, majd szigorú, jeges pillantást vet Sebastianra.
- Nézze, Bambi, én éppen próbálok csendben és nyugodtan megkávézni, hogy lelki erőt gyűjtsek a nap további részéhez, és tudja mi akadályoz meg benne? Hát, éppenséggel maga az. Én az ön helyében nagyon gyorsan befognám a számat és megvárnám, amíg megkávézok, mielőtt még a kiskanalamat véletlen a nyelőcsövéből kéne kioperálni, Bambi. - Az utolsó mondathoz még el is mosolyodott, de nem szokása ennyit beszélni egyben. Viszont a csendes kávészünet, nos, ezért harap. Én nem ajánlanám Sebastiannak, hogy tovább feszítse a húrt. A bájos mosoly után ismét megkeményednek arcvonásai, majd újra próbálkozik egy kis nyugodt iszogatással. Remélhetőleg jelenleg nem zavarja meg benne senki.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Vas. Aug. 03 2014, 04:20

-Köszönöm. - Meg sem lepődöm hogy nem válaszolt, talán egyszer majd fog. Ha megunja hogy kérdezek. De lehet ez ilyen meddő dolog lesz de örök reménykedő típus vagyok, valami elcseszett művészlélek, azok nem normálisak, én sem, hogy őt választottam a francia lányok helyett. De annyira mégsem bánom, azért jól szórakozom. A cigarettára rágyújtok, kicsit fáradtabb sóhajjal fújom ki a letüdőzött füstöt. Eszembe jut Kilian meg Zin, érdekelne mi van velük. Kicsit besűrűsödtek a napjaim, gondolom nekik is hogy ki kellett költözni a koleszból. Kicsit én is elmerengek, átadom magam a ciginek és a kávénak, de persze nem akarom hogy azt higgye hirtelen ignoráltam, bármennyire is ezzel a kedvére tennék, kérdezek ismét.
Húúha de kis tüzes lett, elnyomok egy kis mosolyt, próbálok komoly maradni, de nehéz, mert olyan kis harcias!
-Votre demande est ma commande, mademoiselle! - Somolygok és mélyet szívok újra a cigarettából, majd kifújom oldalra, közben le sem véve a szemem róla. Stresszesebb mint én mon Dieu! Elegánsan hamuzok a hamutartóba, sikkből kezdtem dohányozni de néha ha ideges vagy fáradt vagyok akkor is jót tesz.
Néma maradok, de odanyújtom a cigarettát egy idő után, akar-e belőle szívni, esetleg kéri-e.


//Tetszett ez a Bambis aláírás xD//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Pént. Aug. 08 2014, 14:32

//örülök xD//

Ahogy Sebastian rágyújt a cigarettára, máris megbánja, hogy megengedte neki. Csodálkozik, hogy feszült? Hiszen éppen görcsben áll a gyomra, úgy vágyakozik az után a cigaretta után. Legszívesebben felborítaná ezt az egész asztalt, csak, hogy megkapja, de nem teszi. Ő túl erős nő ahhoz, hogy ilyesmi legyőzze, ez már büszkeségi kérdés, személyes, Allegra pedig nem szokott veszíteni. Kávéját nézi finoman megkavargatja, majd lassan, kissé szaggatottan fúj ki egy nagy levegőt, hátha attól a gyomra is megnyugszik, ellazul, de nem jön össze. Ma még nem is igazán evett semmit, de ehhez hozzá van szokva. Ahhoz viszont, hogy az orra előtt cigiznek, amikor ő is akarna, nos, ahhoz nem. Még egy hideg pillantást vet Bamibra, amikor az csak azért is válaszol, de utána úgy látszik, megesett rajta a szíve, mert csendesen ül és kísérti. Legra pedig igyekszik összeszedni magát, bizony, nem most fog megtörni, nem ma.
Azonban amikor iszik pár korty nyugtató kávét, halk, jóleső sóhaj hagyja el az ajkait, és mire felpillant, Sebastian már az orra alá dugta a cigarettáját. Ő pedig vágyakozva nézi, pillog egyet, ahogy lenéz a csészét tartó kezére, kicsit megremeg. Mosoly ül ki ajkaira, ironikus mosoly, hiszen ő edzette magát törhetetlenre, most pedig visszanyal a fagyi, amikor saját magával kell megküzdenie. A legjobb ellenfelet fogta ki, tudja nagyon jól, de ez nem jelenti azt, hogy nem múlhatja felül önmagát. Mosolyogva pillant a férfira.
- Sajnálom, de munka közben nem lehet, nem fest valami jó képet rólam. - Vonja meg a vállát ártatlanul, miközben kicsit oldalra dönti a fejét. Visszautasította. Bár kedve lenne a fejét az asztalba ütögetni nagy lendülettel, nem teszi. Először is azért, mert túl hiú és sosem bántaná a szép arcát direkt, másrészről pedig próbálja meggyőzni magát, hogy nem olyan nagy dolog ez. Este, amikor hazaér, önmaga lehet, annyit cigizik, amennyit csak akar, a szabadság gondolata pedig erőt ad neki, hogy méltósággal viselje a bezártságot. Kicsit megköszörüli a torkát.
- Csodálom a kitartását, Bambi, de most már igazán feladhatja, engem már lenyűgözött, magának pedig nem kell semmit bizonyítania, ha jól sejtem. - Mosolygott féloldalasan, miközben megitta a kávéja maradékát. Valóban, a férfi jelenleg maga volt a megtestesült csábítás számára. De ahogy Sebastian látta, Allegra nem tud veszíteni, még saját maga, a függősége sem tudja legyőzni őt. Ahogy mondtam, ő megtörhetetlen.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Kedd Aug. 12 2014, 23:17

Eléggé felzaklattam valamivel, de mivel ennyire harcias és morcos hát hagyom. Persze a cigarettával megkínálom, hátha oldja a feszültségét, nekem ugyanis segít a dohányzás ebben. Látom hogy vágyakozva nézi a füstölgő szálat, de meglep amit válaszol. Ki is ül az arcomra.
-Pedig egy sikkesen dohányzó nő szexis... Semmi degradáló és megvetendő nincs ma a dohányzásban, régen a gazdagok fényűzése volt amúgy is. - De ezek szerint szívesen elszívna egy szálat csak nem lehet, hiába van még meg a fele a szálnak, elnyomom a hamutálban, nekem nem létfontosság a dolog. Nem kísértem őt sem, tudom milyen nehéz elnyomni a vágyat és a késztetést, bár én más dolog kapcsán küzdöttem magammal.
-Valóban? Lenyűgöztem? És mégis mivel mon chérie? Amúgy semmit sem akarok bizonyítani, élvezem a társaságát. - Mondom magától értetődően és iszogatom a feketém. Engem tényleg kezd érdekelni a másik ha ez nem is kölcsönös. Tisztelem az akaraterejét, érdekelne milyen ember is ez a Miss Jhonson.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szer. Aug. 13 2014, 01:44

Sajnos most nem lehet önmaga, nem nyúlhat a cigaretta után, nem szívhat bele, nem dohányozhat dámaként. Nem érezheti ahogy a nyugtató nikotin végigcikázik a testén, a lelkén, magával ragadja a kávé kesernyés ízével. Ezekért a pillanatokért él, ezek tartják már csak életben, és most mégsem használja ki. Mert a menedzsere megölné, érzi, ahogy szorul a nyaka körül a hurok. Tudja, meddig mehet el és ez túl van a határon, még ha vágyik is a túloldalra, jelenleg szabályok közé van zárva. Nem veszítheti el a munkáját, a lehetőségét. Nem kerülhet ismét padlóra, nem veszítheti el mindenét, nem lehet megint a senki, akinek nincs senkije és semmije. Mindent meg fog tenni érte, hogy ne kerüljön vissza ide, ilyen mélyre.
- A szabály az szabály, Bambi. - Mosolyodott el végül, amikor ezt megmondta Sebastiannak. Egy kicsit meg is könnyebbült, amikor a férfi elnyomta a cigarettát, a vállait kicsit leeresztette, de ettől még egyenesen ült, keresztbe tett lábakkal. Fegyelmezetten és tekintélyparancsolóan, ám lágy mozdulattal emelte ismét ajkához a kávéscsészét. Ezt nem tiltja senki, ezt nem vehetik el tőle, ez az övé, amikor akarja. Egy kávé és máris máshogy látja a világot.
- Igen, ilyen az, amikor le vagyok nyűgözve. - Miközben ezt mondta, felemelte egyik szemöldökét, miközben kék tekintetét Sebastianra emelte. Ő nem más, mint egy árnyék, gyönyörű képek sorozata, már nem hasonlít annyira az emberekhez. Nem látszanak rajta az érzelmei, nem lehet kitalálni, mire gondol, egy élettelen, mozgó kép lett belőle. Mégis vannak érzései, valahol, mélyen elrejtve, de még maga elől is rejtegeti őket.
- Élvezi a társaságom? - Nem tudta visszafojtani, halkan elkuncogta magát, egyik kezét finoman a szája elé rakta, hogy visszafogottabb legyen. - Kár, hogy én nem élvezem az önét. - Mosolygott és Sebastian szemébe nézett, miközben ezt mondta. Azt biztosan nem fogja neki elmondani még egyszer, hogy a kitartásával nyűgözte le, nem tépi feleslegesen a száját. Inkább hideg tekintetét továbbra is a férfin függeszti, majd lesüllyeszti a kávéja maradékára. Finoman megissza az utolsó kortyokat, lehunyja szemeit, kiélvezi az utolsó csepp mennyországot, mielőtt még visszazökkenne a valóságba.
- Na, menjünk Bambi, a végén még elkésünk. - Javasolja, miközben feláll, majd megigazítja szoknyáját, blúzát. Nem lehet gyűrődött, ő pedig nem festhet összeszedetlennek vagy ziláltnak, egyszerűen nem engedheti meg magának. Amikor pedig beszél, mosolyog, de ha Sebastian igazán jól megfigyeli, ez a mosoly kicsit más, mint a többi. Nem sima, jelentéktelen, gúnyos mosoly, éppen csak a szája sarka áll másképp, mégis valami ravaszságot sejtet, megváltoztatja a gesztus valóját. És ezek után, Allegra úgy dönt, egy másik útvonalon vezeti vissza a Bambiját a konferenciaterembe.

//még ne érkezzünk meg a köviben sehova, ha lehet ^^//

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szer. Aug. 13 2014, 23:12

-Ez igaz... - Válaszolom, bár nem vagyok egy szabálybetartós valaki. Kivéve ha magam hozom a szabályt, akkor botorság lenne megszegni.
A csikket is elnyomom, látom azért rajta, hogy így kevésbé feszült.
-Hmm... elég csekély a reakció, semmi elismerő wáó! Ejj ejj, akkor ide elkápráztatás kell. - Mosolygok, mert hát ez a tekintet minden nekem csak lenyűgözött nem. Persze nem ez a cél, de érdekelne azért milyen ha tényleg kellemesen meglepődik.
-Az tényleg sajnálatos! - Vigyorgok, nem veszem magamra, csak derülök rajta. Egy ilyen nő szimpátiáját elnyerni tényleg kihívás, meg kell hagyni. Bár lehet alkatomból adóan esélyem sincs, de próbálkozom. Állom a tekintetét, szép szeme van, nem esik nehezemre tartani vele a szemkontaktust. Aztán mikor eleszti a pillantást nézek én is körbe kissé, de elég csendes minden. Olyan... kihalt. Itt sem dolgoznék.
Kiiszom inkább a csészét, majd bólintok.
-Egyetértek. - Felállok én is, visszaviszem a csészét mert rendes gyerek vagyok, aztán követem.
-Erre rövidebb? - Kétlem, de csak mosolygok. Mert azt látom hogy másmerre vezet vissza, de nem csinálok belőle ügyet.
-Nem los angeles-i ugye? - Valahogy nem tűnik idevalósinak, persze tévedhetek.

//Okok//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szer. Aug. 13 2014, 23:26

- Elkápráztatás...? Érdekes elgondolás. - Állapítja meg némi gúnnyal a hangjában, éppen csak megemelve egyik szemöldökét, mosolyt mellőzve. Ő nem hisz az ilyesmikben, nem is akar. Nem hatja meg Sebastian mosolya sem. Amikor pedig csak vigyorog az ő őszinte kijelentésén, akkor csak sóhajt egyet. Nem, a férfi úgy látszik nem fogja fel, hogy ő nem csak vicces akar lenni, amikor mosolyogva jelenti ki az ilyesmiket.
Azonban amikor feláll, nem tudja elnyomni a mosolyát. Megvárja, amíg Sebastian visszaviszi a csészéket, csak utána indul el. Határozott a járása, néha odapillant, hogy a férfi követi-e. Követi, persze, hogy ne követné? Ez pedig aprócska mosolyt csal az ajka sarkába, nem tehet róla. Hallgatja a kis bambija kérdéseit, mosolyogva rázza meg kicsit a fejét.
- Maga tényleg nem tudja, mikor kell befogni, igaz, Bambi? - Kérdezte, miközben elvigyorodott, nem szokása, de megtette. Azzal a mozdulattal elkapta a férfi nyakkendőjét és egy határozott mozdulattal húzta be a női mosdóba. Közbenézett, de senkit nem látott. Szintén határozott mozdulattal tolta a falhoz. Ha nem tudja befogni a száját, nos, majd befogja Allegra, ezen ne múljon. Amúgy is régen szórakozott már egy férfival.
Hűvös személyiségétől idegen volt a heves csók, amit Sebastian kapott, noha nem kért. De Allegra nem olyan nő, aki kér, vagy könyörög. Nem, ő elveszi, ami kell neki és most ez kellett neki, csak ez. Hevesen csókolta, egészen addig, amíg elfogyott a levegője, akkor egy nagyot sóhajtott, elmosolyodott, egy puszit adott a szája sarkába, majd a nyakába és eltávolodott tőle. Féloldalasan mosolygott rá, majd hátat fordított és odaállt a tükörhöz. Finoman megigazította a haját egy mozdulattal, majd a táskájából elővette a rúzsát. Bizony, hiába volt csókálló, jutott belőle Bambi ajkaira is, így most helyre kell hoznia. Nem, ő sosem lesz szétszórt.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Szer. Aug. 13 2014, 23:47

-Talán még sosem lepték meg kellemesen? - Kérdezek vissza könnyedén, szerintem nem annyira hihetetlen ez a dolog, mint ahogy próbálja beállítani.
-Mivel meg akarok ismerni kegyed, hát véteknek érezném hogyha nem mozogna a szám, csak hogy zaklathassam kissé. - Mosolygok. Lehetnék csendben is, de nem akarok.
Aztán eléggé meglep, hogy beránt a mosdóba és a falnak nyom, alig tudok felocsúdni, mert tutira veszem, hogy nem vagyok az esete... vagy mégis? Kétlem... gondolom csak szórakozik, szoktak, de igencsak meglepő ettől a nőtől.
De nincs időm gondolkodni, mert hevesen tapasztja a számra a sajátját és akaratosan csalja ki belőlem a csókot. Pár pillanat elteltével viszonzom is, néha finoman az ajkába harapva, erősebbet szívva ajkain, kezem a derekára csúsztatva, másik a fal hidegét érinti továbbra is. Érzem a kávé kesernyés ízét, illik a csókjához valahogy. Mondjuk nem kell félteni, imádok csókolózni, nem fogom vissza magam, ha már letámadt, elmerülök a vadabb ajakmozgásban. Aztán mikor elválik tőlem sóhajtanom kell, nem maradt levegőm. Meglep a két könnyed csók, amit még ad és a kis jelenete a tükörnél.
Aztán csak halkan nevetek, előveszek a zsebkendőm és letörlöm a rúzst a nyakamról és a számról. Ha újrarúzsoz, gondolom rajtam kötött ki a pótlandó rész.
-Érdekes nőszemély maga miss Jhonson. - Hajolok oda a füléhez, suttogóra fogom. - Megkapta amit akart? - Hajolok vissza vigyorogva, elvégre ez egy remek módszer az elhallgattatásomra.
-Tudja ha minden szószátyár megmozdulásom így hiúsítja meg, csak még mókásabb lesz a dolog. - Vigyorgok, csóválom a fejem. Mondjuk mivel nem először játszanak így velem nem vesztem el a fejem, hogy hol a folytatás és nem fogok bazsalyogni egész nap, mint holmi kamaszfiú. Érdekelne miért csinálta, de megkérdezni nem fogom, annyi szent.
-Mehetünk, vagy most a raktárba húz be? - Somolygok rá.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Csüt. Aug. 14 2014, 00:04

Most, hogy így belegondol, valószínűleg sosem lepték meg. Csak olyan embereket lehet meglepni, akiknek vannak elvárásaik, képzelgéseik, számításuk. Allegra nem ilyen, ő a pillanat hevében szeret cselekedni, ahogy a következő jelenet is mutatja. Na meg persze nem válaszol, mert miért is kéne válaszolnia?
Bambi viszont még akkor is szájal, amikor ő akcióba lendül, ez pedig nem tetszik neki. Na nem baj, majd hozzászokik, hogy itt Allegra irányítja a dolgokat és minden úgy folyik, ahogy ő szeretné. Remélhetőleg lesz rá alkalma, most viszont mással van elfoglalva. Először is meglepettséggel, imádja ezt a pár másodpercet, amikor megdermednek a férfiak. Hiszen ő szeszélyesebb, mint a tavaszi időjárás, ezzel pedig szinte senki nem tudja felvenni a lépést egyszerűen, de nem hibáztatjuk érte a Bambikat, nem az ő saruk.
Amikor Sebastian közel hajol a füléhez, elemeli a rúzsát, nehogy összekenje vele a fogait, amikor elmosolyodik.
- Az attól függ, milyen jó kedvem lesz. Ez pedig attól függ, mennyire ügyesen fordít és kapom meg ezt a munkát. Akkor nagyon jó kedvem lesz. - Magyarázta, majd összepréselte ajkait, hogy eloszlassa a réteget, és a tükörből nézett Bambira. Ő sosem tagadta, hogy érdekes nőszemély, mindig azt állította, hogy csak ő érdektelen a férfit illetően és ez még mindig így van. Viszont most kell a tudása, hogy megnyerjék azt a reklámot és ő is a parfüm egyik arca legyen. Ha pár hónap múlva ő fog visszamosolyogni a plakátokról, tévékről, ki tudja, talán még magával is viszi Bambit.
- Ne reménykedjen. - Állapította meg, egyik szemöldökét felvonva, amikor azt feltételezte, hogy mindig ilyen elbánásban részesül. Nos, még nem tudja, hogy csak akkor részesül benne, kizárólag akkor, ha Allegrának ahhoz van kedve és azt adja ki az eszecskéje.
- Szeretné, mi, Bambi? - Vigyorodott el, amikor még egy mozdulattal megigazította tincseit, majd kilépett a női mosdóból, remélhetőleg Sebastian oldalán. Ő nem kéri, hogy kövessék, csak vezet, tekintve, hogy a férfi nem igazán ismerős erre. - De most mennem kell és lenyűgözni mindenkit. - Mondta, féloldalasan mosolyogva. Most már tényleg a konferenciaterem felé vette az irányt, elég volt ennyi kis kitérő. A munka az első, a szórakozás még ráér bőven. Ahogy látja, ez a Bambi nem szalad sehova, ügyes kis kutyuskaként vár majd az ajtaja előtt és remélhetőleg lelkesen csóválja majd a farkát, ha lenéz rá.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   Csüt. Aug. 14 2014, 00:18

-Nem a fordítással lesz a gond drágám, ha nem kapja meg a szerepet, elhiheti. - Közlöm kaján megelégedettséggel, mert mivel anyanyelvről anyanyelvre fordítok hiba nem lesz benne, főleg hogy ismerem a szakzsargont is. És jól esik kicsit piszkálni az édes egóját.
-De én is szeretem a happy endet, nem kell aggodalmaskodni. - Vigyorgok, nekem úgy tűnt meg lesz az a forgatás, csak izzasztják egymást kicsit.
Aztán csak felnevetek újfent.
-Abban sem reménykedtem hogy válaszol egy kérdésemre is és lám, megtette már, miért is lenne butaság a reménykedés? - Vigyorgok, ki tudja. Nem volt ellenemre a csókja, bár nehezen bírnám elképzelni ezzel a jégkirálynővel - még ha oly hevesen is csókol - hogy lenne bármi tűz egy együttlétben esetleg.
-Ez egy érdekes kérdés, látja. - Somolygok mert hirtelen valóban nem tudom, akarnám-e. Valami azt súgja annak ára lenne, én pedig semmi ilyenért nem fizetek semmilyen formában.
Követem kifele, belefésülök én is kusza fürtjeimbe, de én tükör nélkül is elvagyok.
-Elfelejtette netán? Látni fogom kegyed, le kell nyűgöznie engem is. - Vigyorodom el, majd ha a nő elillan valóban teszek az ügyért, előadom egy kis beszélgetés után az egyik leánynak hogy sosem láttam még fotózást és hogy vajon lehetséges lenne-e, fordítani ott is kell talán, ki tudja. Kicsit hezitálva ugyan de rábólintanak, hogy bemehetek, a java francia úgy is benn lesz hogy lássa mibe/kibe fekteti a pénzét. Szóval valahonnan hátulról de azért látható helyen a falnak dőlve figyelem a kihívásom félmosollyal a szám sarkában.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Reklám, reklám, reklám ~ Allegra-Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-