Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I hate french || Seby&Allegra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 20:17Allegra éppen arra próbál visszaemlékezni, melyik is pontosan Sebastian háza, mert nem figyelt ő annyira, hogy egyből tudja. Kicsit régen járt már itt, inkább a férfi szaladt utána, ahogy annak lennie kell. Most viszont neki van rá szüksége. Ahogy emlékeiben felmerül a dolog, odamegy a lépcsőház ajtajához. Na igen, amikor legutóbb járt itt, idefelé roppant részegen érkezett, Sebastian karjaiban, hazafelé már a saját lábán ment, de kevésbé rendezett lelki állapotban. De csak megtalálja a házat, még a kód is megvan neki. Magassarkúiban szeli felfelé a lépcsőket, gyorsan és könnyedén, mert szinte mindig abban jár és már hozzászokott teljesen.
Ahogy felér, az ajtót már hamarabb megtalálja, és a csengőt is megnyomja. Egy kicsit türelmetlen csupán, szeretne túlesni ezen a látogatáson, megnézni az óráját, majd várja, hogy ajtót nyissanak neki. Amikor Sebastian megjeleni, nem mosolyog rá, még csak nem is ugrik a nyakába, de valószínűleg a férfi nem vár el tőle semmi ilyesmit. Igazából senki nem vár el tőle ilyesmit, aki csak két percet beszélgetett vele.
- Szerbusz Bambi, azért jöttem, mert szükségem van rád. - Mondja, miközben nem vár invitálást, vagy engedélyt, már be is libben a férfi mellett. Nem, rá ugyan nem csukhatja senki az ajtót, főleg nem Sebastian Drayton. Ő még mindig abban a hitben van, hogy csak ő tett neki hatalmas szívességet legutóbb és tartozik neki, amiért ápolgatta a lelkét. Az már más kérdés, hogy a dolog kölcsönös volt, dehát Sebastiantól ez nem óriási tett, Allegrától viszont hatalmas előrelépés.
- A cég, akivel múltkor tárgyaltunk, újra munkát szeretne adni és megkaptam a szerződésemet. Csakhogy kavarodás van az irodán és francia verziót kaptam, én pedig nem írom alá, amíg nem tudom, mi áll benne. - Magyarázza a problémát egyszerűen, tényszerűen, miközben a férfi felé fordul. Nem, nem kér, nem pillog. Neki egyértelmű, hogy a drága tolmács-Bambija segíteni fog neki, mert eljött hozzá.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 21:10

Épp pár falatot akarok leszuszakolni a torkomon, ebéd... vagy vacsora gyanánt, mikor csengetnek. Komolyan, nem értem. Mikor lemondok mindent, közlöm megszűnnék létezni, hirtelen mindenki keres. Ennek nem tudom örüljek-e vagy bosszankodjak, de inkább örülök. Ez azt jelenti, talán tényleg kedvel pár ember és még nem tartok abban a fázisban, hogy felejthető legyek. Szóval ott hagyom a fél joghurtom és ajtót nyitok. Lezseren vagyok, összegombolatlan ing, farmer, szemüveg. Elvégre fordítani fordítok, próbálom összeszedni magam, értelmet találni, mire is vagyok jó... kisebb nagyobb sikerekkel haladok. Ami meglep és ki is ül az arcomra, hogy Allegra van az ajtóban, nem Josh, nem Callie, nem Lia, nem Phoenix... Allegra.
-Ezt is ritkán mondják... - Pislogok rá, de arrébb állok, hogy jöjjön be, de igazából érzem ha nem engedném be akkor is bejönne. Na nem mintha bármit rejtegetnék, mert nagy a tisztaság, minden szép és jó a lakásban, kivéve én... bár külsőre ez sem látszik.
-Mondd. - Mondok csak ennyit és visszaülök a joghurtomhoz mélán eszegetve, míg leveszi a cipőjét és beszél.
-Mmm. Értem. Logikus. Gratulálok, bár nem volt kérdéses hogy megkapod, te voltál a legjobb. - Mondom csak úgy mellesleg és nyújtom a kezem. Nem, nem táncra kérem fel, hanem a szerződést kérem.
-Ülj le mellém, elmondom mi áll benne. - Valóban jól érzi, segítek neki, semmit sem kérek. De most még alkudozni sincs kedvem, hogy mondjuk egy csók az ára, vagy egy vacsi. Tudom hogy csak ezért jön, mert kell a francia tudásom. De... legalább az még megvan. Igazából szeretek fordítani... hm.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 21:29

- Hidd el, nálam se lesz gyakori. - Mondja őszintén, mert nem szokott kuncsorogni, és általában megvan egyedül. De sosem tanult franciát, illetve de, általánosban próbálták a fejébe verni, de már akkor sem működött a dolog. Allegra pedig hamar megutálta, nem is használja. Amerikainak született és megvan benne a déliekre jellemző bő, nagyszavú hazafiasság, csak inkább visszafogja. Jobbnak látja így tenni, nem akarja, hogy bárki megtudja, honnan is származik.
Ahogy Sebastian beengedi, beljebb lép, le is veszi a cipőjét és kabátját, sálját, addig magyarázza, mi a helyzet, miért is jött ő ide, hozzá. Nézi, ahogy Sebastian eszik kicsit, nem is zavarja egyáltalán. Odalép hozzá, és amikor azt mondja, gratulál, csak grimaszol egyet.
- Ettől a bájszövegtől felfordul a gyomrom. Dicsérhetnél lelkesebben, kreatívabban. - Mondja, miközben a táskájába nyúl, odanyújtja a szerződését, majd lecsüccsen Sebastian mellé. Szokás szerint, egyik lábát átrakja a másikon, közelebb hajol, de hiába olvas, csak megfájdul tőle a feje. Fáradtan sóhajt egyet.
- Csak nyugodtan, ma este már szabad vagyok. - Mondja végül, ha Sebastiannak két óra kell ahhoz, hogy normálisan lefordítsa ezt a szerződést, ő itt ül addig is, elfoglalja magát. Ügyes kislány, nem is hihetetlenül izgága, biztos benne, hogy meglesz addig is.
Természetesen feltűnik neki, hogy Bambi nem az igazi, de nem mazochista, nem is önkéntes lelkisegély-szolgálat ő, így esze ágában sincs megkérdezni, mi történt. Ha égető vágyat érez, hogy elmondja, talán meghallgatja, de addig, amíg nem megy ideigre a viselkedésével... felőle nyugodtan.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 21:47

-Nincs kedvem. - Mondom most én őszintén, semmi kedvem bájologni. Így gondolom, amit mondtam, de ennyi. Ne várja hogy ódát zengjek arról milyen szép és ügyes, mert egyrészt tudja, másrészt az sem érdekelné.
-Azért ennyire nem vagyok lassú... de szerintem érdemes lenne megjegyezned mi áll benne, mert ha belekérdeznek, és már nem emlékszel, vagy bármit módosítanak, ott vagy ahol a part szakad... - Közlöm, majd elkezdem olvasni. Néha felszalad a szemöldököm, kicsit kacifántosan írták és homályosan, gondolom hogy legyenek kiskapuk. - Direkt adták franciául? Angolul lehet nem bírták volna ilyen kétértelműen vázolni a dolgokat... - Húzom a szám, nem szeretem a jogi szövegeket, de inkább azért, mert kihasználják az emberek hozzá nem értését.
-Például itt... nem pontos. Kimondja hogy minimum mennyi órát kell dolgoznod, de nincs belefoglalva, hogy a túlórát, ha kell, fizetik-e, vagy ez amolyan... elvárás, hogy ne hagyd félbe. Hogy szokott ez menni? Fixen elvállalod és tart míg tart? - Kérdezem, mert akkor nincs hiba, de ha nem, akkor vegye számításba.
-Kérsz valamit amúgy? Kétlem hogy kínálgatni kéne, de megcsinálom, ha kéred. - Bár ezt is tudja... habár most elég passzív vagyok, lehet nem egyértelmű, jobb is hogy mondtam neki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 22:28

- Hm, kár. - Mond ennyit könnyedén, nem fog megszakadni a szíve. Pedig olyan szívesen vette volna, ha Sebastian doromboltatja kicsit az egoját. Szereti, ha dicsérik, mátmint ha tényleg, nem csak unalmas frázisokat dobálnak felé, kikényszerítve a sablonválaszt. Bár ő sosem ad ilyesmit, az már más kérdés.
Amikor Sebastian azt mondja, érdemes lenne megjegyeznie a dolgokat, igazat ad neki, de esze ágában sincs kimondani, csak készségesen elővette a kemény borítós kis füzetét és tollát, amit az egyetemre is hord magával.
- Nem tudom, én így kaptam. - Mondja, mert fogalma sincs, Brian esetleg kapott-e angol verziót. Ha nem tudja, hogy a férfi is lefordíttatja pillanatok alatt, mert ő is biztosan át nézi még egyszer, noha a feltételeket együtt szabták, az már más kérdés, mi került bele és mi nem.
Érdeklődve figyeli Sebastian arcát, ahogy összevont szemöldökkel bogarássza a szöveget, biztos benne, hogy nem egyszerű. Biztos benne, hogy ez nem társalgási francia, amit minden nap használ, remélhetőleg ért ehhez is, különben keresnie kell valaki mást, aki segít neki.
- Általában nincs meghatározott munkaidőm, tulajdonképpen addig dolgozom, amíg meg nem vagyunk az anyaggal. De rákérdezek. - Írja fel a munkaidő kérdését a lapjára, nem tudja, Brian szeretne-e pontosítani. Az ilyesmit ő intézi, Allegra tulajdonképpen nem is aggodalmaskodik ilyesmin. Ő csak dolgozik, keményen, és tulajdonképpen szereti is csinálni. De még mennyire, és reméli, hogy ez a munka lesz az, amire tényleg szüksége van.
- Van söröd? - Kérdezi Allegra. Lejárt a munkaideje, ilyenkor már nem iszik kávét, szóval a második kedvenc italára gondol. Sebastian látta már asztalra feldobott lábakkal sörözni, önmagaként, így nem kell félnie, hogy cukimukinak és nőiesnek kell tűnnie előtte mindenképpen. Ha Sebastian igent mond, már megy is és kiszolgálja magát ügyes, önálló kislány lévén és megkérdezi, ő is kér-e.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 22:44

Mivel elővesz valami füzetet meg tollat, beleegyezésnek veszem, hogy megjegyzi amit mondok. Megszoktam hogy nem ad nekem igazat, ahogy Phoenix sem, ha véletlen lenne, szóval ilyen csekélységen nem akadok fenn.
-Értem. - Sóhajtom, aztán neki is állok értelmezni ami oda van írva. Anyanyelvem, nem a fordítás a nehéz, hanem a megfogalmazás.
-Jól van. Kérdezz. ne dolgoztassanak a végtelenségig azért... - Nem tudom szoktak-e egy végső limitet beletenni. - Ha tudsz, szerződj fél évre vagy ilyesmi, és akkor ha hosszabbítani akarnak, akkor újra fizessenek, akármi. Kérdezd meg Briant, hogy szokás. - Ő bizonyára jobban tudja, mi a dörgés.
-Aham. De barna. Szereted? - Kérdezem, állok is fel, jelezve hagyja csak, úgy is megettem a joghurtot, szóval dobom ki a dobozt és... beteszem a mosogatógépbe a kanalat OMG igen, mert még fér bele és félig van és a mosogató üres! Durvaság van.
Ha szereti akkor bontok neki egyet, kap poharat is, ha kér, de felőlem üvegből is ihatja, tudja hogy nem zavar.
Én magam nem iszom, próbálok nem inni. A barna sör erősebb, azért vettem olyat... hmm.
-Jut eszembe, ez erősebb, mint a világos, úgy idd... Nem szeretném azt hidd, leitatlak vagy ilyesmi... - Teszem hozzá ha kért, mert hát ez van 6%-os is... Nekem ennyi kell hogy érezzem, ittam.
-Milyen az új lakás amúgy? - Kérdezgetem, csinálok magamnak egy fekete teát, azt mondta ráér, akkor nem sietek.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 23:13

Türelmesen vár, amíg Sebastian olvas és elég hamar talál is valami kivetnivalót, ami nem tetszik neki. A vajszívű Bambinál a legjobb kezekben van a szerződése, biztos benne, hogy nem akarna neki rosszat és nem a saját szemszögéből nézi a szerződést.
- Igazából külön fizetnek a megvásárolt képekért is. Nem a lelkem adom el azért. - Mondja, mert elég durva lenne, ha csak úgy fizetnének neki x munkaidőt és akkor ennyi lenne az egész. Övék lenne az arca, minden ami Allegra. Pedig nem, a legjobb fotókat veszik csak meg, és ez érthető. Ha mondjuk elbaromkodná az egészet - természetesen nem fogja - , ha nem venné elég komolyan, akkor is jól járna. Így viszont minél több, minél jobb képre kell törekednie.
- Jó lesz. - Mondja és már menne is, kiszolgálná magát, de Sebastian már megy is és bont neki egyet, ő pedig nem köszöni meg, annyira nem hálás érte. Ez csak egy sör, oda is lép Sebastian mellé, nem kell pohár neki, üvegből-dobozból szokta inni. Gond nélkül meg is húzza és jól esik neki. Valami halvány mosolyféle ül ki a szája sarkába.
- Ugyan, Bambi, egyszer már elviselted a részeg tombolásomat. Csak nem arra célzol, hogy nem kérsz többet belőle? - Gúnyos félmosollyal az arcán pillant a férfire, miközben nem engedi el tekintetét, úgy iszik még egy kortyot. Persze nem fog ennyitől berúgni, mert nem is olyan fáradt és csodák csodájára ma még evett is valamit, szóval nem teljesen éhgyomorra csinálja amit csinál.
- Te nem iszol? - Kérdi, miközben nekidönti a csípőjét a pultnak és úgy figyeli, ahogy Bambija teázik. Kicsit furcsának tartja, picit gyerekesnek, de semmi baj, ha neki most az esik jól, legyen. Amúgy is brit, ők meg imádják a teát, hát hajrá.
- Komolyan a lakásról szeretnél beszélgetni? - Kérdezi halál komolyan, de végül megvonja a vállát. Végül is, Sebastian legalább tud valamiről beszélgetni, ő még arra sem képes. - Bevált, bár lassan megint kinövöm a gardróbom. - Állapítja meg kissé elgondolkozva, miközben iszik még egy kis sört, annyira jól esik most neki. Mint egy kis friss levegő a dohos pincelevegő után, egy picikét önmaga lehet, megszorítások, szabályok, társadalmi elvárások nélkül.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Dec. 04 2014, 23:26

-Helyes. - Bólintok, az más, akkor azért rendesen megfizetik. Nem nagyon értek a modellek ügyleteihez.
Aztán kér sört a másik, hát adok neki. Bár ez a megjegyzése. Óhatatlanul félmosolyra húzódik a szám.
-Tombolásnak én azt nem nevezném, elég csendes voltál mire összefutottunk Édes. - Emelem meg a szemöldököm is. Henry sokkal durvában kikelt magából mikor drogozott vagy utána az elvonón. Mi volt nekem egy kis ődölgés Allegrától? - Felőlem lerészegedhetsz, de akkor itt alszol, velem, egy ágyban... szorosan. - Teljesedik ki a vigyorom, mert tudom hogy a horrort festettem le neki. Közölte hogy nem kér belőlem úgy többet, szóval fenyegetésnek is elmenne, de szó sincs róla, csak heccelem.
-Nem. - Közlöm tömören, mert ittam az elmúlt hetekben eleget. Mióta Callienél voltam, nem ittam, így... próbálom tartani magam ehhez. Sz.rul alszom de büszkén.
Közben míg ázik a tea veszek elő tejszínt és öntök a teába, majd komótosan elkeverem, kidobom a filtert.
-Érdekel. - Nézek rá kissé megütközve, hogy miért olyan fura ez... félig én szereztem neki, persze hogy érdekel, megfelel-e neki. - Kéne még pár szekrény neked, nem? - Iszok vele, bár én a teám kortyolgatom.
-Amúgy miről kéne beszélgetnünk? Elfelejtettem valamit? - Kérdezem komolyan, elég szétszórt vagyok, lehet valami fontosabbat is kellett volna kérdeznem... hirtelen nem tudom mit, de nem zárom ki a lehetőséget.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 21:08

- Addigra már az voltam? - Kérdezi tök komolyan, mert kicsit összefolynak neki az események, az időérzékét is elveszítette. Ha Sebastian tudná, milyen mennyiségű alkoholt kellett magába öntenie aznap, hogy úgy berúgjon, nem féltené egy kis barna sörtől.
- Hm... - Mondja halkan, miközben a sörön lévő cimkével szórakozik kicsit, kapargatja, azt nézi és próbálja minél pontosabban felidézni az eseményeket, de az este nem az igazi. Nem véletlen talált ide nehezen. Inkább hagyja is, mert csak megfájdul tőle a feje, Sebastianra pillant.
- Soha többé... - Sóhajtja, mert tényleg a hideg futkározik a hátán, ha a legutóbbi alkalomra gondol. Persze, azt hitte, nem lesz baj. Majd az ágy másik felében alszik. Majd lerúgja magáról a férfit, vagy átmenekül a túloldalra... nagy szája volt. Mégis mindegyik terve csődött mondott rekordidő alatt aznap éjjel. És megtörtént a nagy csoda: feladta. Többet nem megy bele ilyesmibe.
- Hát jó. - Egyezik bele végül, egy apró vállrándítással, neki mindegy, neki aztán nem derogál egyedül inni. Legalább nem lesz a Bambijából egy olyan bűzös alkoholista, mint az apja. Legalábbis, amikor eljött még határozottan az volt, azóta lehet már megváltozott, de Allegrát abszolút hidegen hagyja.
- Azt nehezebben viszem magammal, ha költözök. - Állapítja meg, hiszen ő nem tervez soha évekre, nem ragaszkodik dolgokhoz. Főleg nem tárgyakhoz, de igazából emberekhez sem. Így bármikor képes továbblépni, nem fáj neki, nem kesereg, nincs hiányérzete. Jól kitalált egy szerkezet ő maga, és egyre olajozottabban működik... legalábbis kívülről úgy tűnik.
Most viszont iszik még kicsit a sörből, tényleg olyan, mintha egész napos elgémberedett ülés után kicsit kinyújtóztatná a tagjait. Eléggé üdítő számára, és mai napig érti, édesapja miért szokott rá olyan könnyedén az alkoholra.
- Mondjuk, hogy miért vagy unalmasabb és sótlanabb, mint a tegnapi húsleves a munkahelyem konyháján. - Roppant találó hasonlattal válaszol, egyik szemöldökét felemelve. Hiszen már azt hitte, eddigre rég a vállairól kell majd itatgatnia Bambi könnyeit. Nem mintha annyira érdekelné, mi baja már megint, csak essenek túl rajta most és ne könnyezzék össze a szerződését.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 21:21

Elmosolyosom, nem igen emlékszik ezek szerint, sebaj.
-Edzett vagyok tombolók terén, nekem csendesnek számítottál. Azért is tudtalak elhívni egy kávéra úgy hiszem. - Mosolygok rá továbbra is, örülök hogy kicsit hasznára lehettem.
A soha többére felnevetek, ez kész. Imádom hogy őszinte, nem tudom miért, de szórakoztat, hogy elborzad.
-Pedig én szóltam, ez a legszebb! - Kárörvendek kicsit, de legalább tudom mivel lehet fenyegetni. Veled alszoooom. Ez kész.
Örülök hogy nem firtatja, bár nem emlékszem mennyit is közöltem arról hogy bánatomban ittam. Iszok... Bár most nem tudtam eleget ahhoz hogy megint hiányozzon és ne tudjak aludni. Nehezen alszom, de alszom nélküle.
-Miért, ennyire sokat költözöl? Amúgy csak valami egyszerűre gondoltam. Vagy könnyen össze és szétszerelhetőre. - Vonok vállat.
A kérdés aztán elhúzatja a szám.
-Pocsék lehet konyha, ne ott egyél... - Sóhajtom. Kicsit habozok, de jobbnak látom felelni valamit. - Azt hittem idegesít az amilyen vagyok... amúgy... veszekedtem az öcsémmel... meg... mondott pár dolgot ami... nos... fel kell dolgoznom. De most elég tanácstalan vagyok, mi lesz. Amikor drogozott azért tudtam, most... - Sóhajtok. - Nem tudom. De igyekszem nem besavanyodni, csak... - Vállat vonok. Neki így is többet mondtam mint másnak. Talán azért mert őt nem érdekli igazából. Vagy csak annyira hogy meghallgat aztán már azon gondolkodik holnap mit vacsorázzon. Ez valahol megnyugtat. Kavargatom a teát, majd iszogatom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 21:48

- Nem miattad volt, a kávé miatt. - Közli egyszerűen, mert ha valamire, akkor kávéra nem igazán tud nemet mondani. Imádja a koffendús, kesernyés nedűt. Gyakran csupán annyi kalóriabevitele van, mégsem bánja, mert egy jó pohár kávé kárpótlás bármiért.
Amikor Sebastian felnevet a megállapításán, csak felemeli egyik szemöldökét, úgy pillant rá. Nem érti, mi olyan vicces ezen. Ha jól vette le, Bambi szeret így aludni, másokhoz bújni, ő viszont soha többé nem fekszik be mellé, az is biztos.
- Ne szállj el magadtól annyira, ahogy mondtam, többet nem leszek könnyelmű. - Tudatosítja inkább még egyszer Sebastianban, bár nem tartja magát papagájnak, hogy ismételgesse a dolgokat... ennek ellenére úgy érzi, nem elég, ha egyszer elmondja. Hátha az IQ szintje nem elég magas, vagy csak az elméje zárja ki, amit ki akar. Nem tudja, mi a helyzet, de jobb lesz, ha Sebastian szembesíti magát az igazsággal.
- Nem gyakran, de ki tudja, mikor. - Vonja meg a vállát ismét, nem igazán érdekli, ha egyszer költöznie kell. Mert kinőtte a lakását, mert nem jó a közelekedés, mert nem érzi jól magát ott, zajosak a szomszédok, valami felmerül, ő könnyedén továbbállhat, megteheti, de még mennyire. Szereti ezt a szabadságot, ha már másban nem jutott neki teljes.
- Direkt pocsék a konyha, mi nem igazán eszünk. - Emlékezteti Sebastiant, csak úgy mellékesen. Főzhetnének igazi, remek séfek is, de csak csábítás lenne a modelleknek. Így legalább nem is csábulnak el egy kiadós ebédre az ügynökségnél, véletlen sem. Viszont a kávé remek, ami Allegra szemében a lényeg.
Iszik még sört, rendszeresen, időnként egy kicsit, pár kortyot, hogy pont jó legyen, még ne menjen el teljesen az íze, hatása. Közben pedig figyeli Sebastian mondanivalóját, ahogy sóhajtozik, hebeg-habog, habozik. Ó igen, ez már sokkal inkább az a szerencsétlen Bambi, akinek elkönyvelte őt már legutóbb is.
- Csak ennyi? - Kérdezi, bár valószínűleg elég bunkóság, de ő valami hosszabb összefoglalóra számított, valami tényleges problémára. Mert ez valahogy nem tudja meghatni, de még mennyire nem. Mondjuk valószínűleg a halott kiskedvenc, vagy gyerekkori barát sem hatná meg őt. Valószínűleg semmi nem tudja már meghatni őt, de próbálkozni lehet.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 22:00

-Sejtettem, nem hiába ajánlottam azt. - Közlöm én is, mert tudom hogy nem a két szép szememért mondott igent.
-Tudom, tudom. - Nevetek még, mert akkor is vicces, hogy ennyire sokkolta a dolog. - Kivéve ha valami nagy szívességre kérsz és gonosz mód ez lesz az ára! Ohoho... - Nevetek, nem, nem hiszem hogy megkérném rá. Nem vagyok szadista típus.
-Pedig költözni macera, engem mindig is fárasztott. - Mondom csak úgy mellékesen, mert mi is azért... ha úgy vesszük elég sokat költöztünk, ha nem is a szó klasszikus értelmében.
-Ez akkor is elég rossz hozzáállás, akkor adjanak olyan ételt ami finom, de kalóriaszegény... - Sóhajtom, rossz a menedzsment arrafele. De csak kitérek a kérdése valódi tárgyára.
-Nem mindenki kezeli a problémákat egyszerű kellemetlen szituációnak Allegra. Vannak dolgok amik.... félek erre rámegy a kapcsolatom az Öcsémmel, de akkor... senkim nem marad. De nehéz eldöntenem, hagyjam, hogy most próbálja egyedül megoldani, vagy segítsek, de lehet azzal csak rontok a dolgon. Így vagy úgy... asszem nagyon elcsesztem valamit anno, csak... még nem tudom hol és hogy. Visszacsinálni nem tudom csak... nem akarok egyedül maradni. - Sütöm le a szemem. Igazából tényleg csak ennyi. De ha Henry érzései nem változnak az sem jó, de ha meggyűlöl az rosszabb. Legalábbis nekem, neki lehet előbbi a rosszabb. Inkább a szememre teszem a kezem, támasztom a fejem. Megőrjít hogy nem tudom mihez kezdjek. Hogy talán jobban elcseszem. Nem akarom elveszteni az öcsémet.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 22:14

- Inkább megkérek valaki mást. - Nem, nem lehet zsarolni. Nem hiszi, hogy annyira szüksége lenne valamire, hogy hagyja, hogy ilyesmivel zsarolják. Ő szeret nyugodtan, pihentetően aludni és nem valaki más karjai között ébredni, főleg nem olyasvalaki mellett, aki iránt nem érez semmi különöset. Bár, az érzéseit inkább ne firtassuk, mindenki jobban jrá.
- Csak ha azzá teszed. - A napokig tartó össze- és kipakolás helyett ő egyszerre, gyorsan igyekszik elintézni, így nem lesz végeláthatatlan huzavona az elég. És nem több macera, mint bármi más, legalábbis Allegrát nem fárasztja. Persze nem csinálja gyakran, de megteheti és ez mindig feldobja kissé, már ha nála beszélhetünk ilyesmiről.
- Felesleges lenne. - Még mindig így gondolja. Sebastian nem ismeri őt, nem ismeri a társait igazán. Olyan a verseny, annyira kiélezett, hogy tényleg csak a legjobbak érvényesülhetnek. Ő pedig próbál a legjobb lenni és hisz is benne, hogy az lesz. Ezért pedig... szinte bármire képes.
Amikor visszakérdez, tovább hallgatja Sebastian magyarázkodását, és egyre inkább felhúzza vele. Nem, nem bírja ezt az önsajnáltató, síró-picsogó stílust, tőle túlságosan idegen. Iszik pár korty sört, mert ehhez kell, abban is biztos és a kelleténél erősebbe mozdulattal rakja le.
- Régóta csinálom és mégis itt vagyok, abszolút túlélhető. - Allegra az élő példa arra, hogy ha kell az ember megvan szerettek, család nélkül, egyedül is. - Te szerencsétlen. - Teszi hozzá, majd hogy levezesse felesleges feszültségét, fapofával és egy egyszerű mozdulattal boxol bele Sebastian vállába. Nem, nagyon nem sikerült erősre, még nőhöz képest is gyenge. Mostanában nem túl erős, nem túl fitt, de majd igyekszik változtatni ezen.
- Te nem unod még? Ó, Bambi, ha annyi energiát fordítanál a problémáid megoldására, mint arra, hogy picsogsz miattuk, mint egy kisgyerek, már rég nem lennének. - Világít rá a tényre, miközben megemeli egyik szemöldökét, majd grimaszolva veszi fel ismét a sörét. Van egy olyan érzése, hogy a folytatáshoz több alkohol kell.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Pént. Dec. 05 2014, 22:25

Nevetek, a női találékonyság. Bár tény, abszolút pótolható valaki vagyok, szóval nem kételkedem abban, hogy keres valaki mást.
-Sosem szerettem ilyenformán pakolni, szóval kétlem hogy valaha élvezném. - Közlöm, az hogy neki segítettem más volt. Nem az én cuccaim voltak és nem is volt sok holmija a másiknak. Már ha a ruhákat nem nézzük.
-De az nem megoldás hogy nem esztek. Attól csak csontosak lesztek, az pedig nem szép... - Sóhajtom, én legalábbis nem látom szépnek. Allegra nagyon szép nő, nem szeretném ha lesoványodna és elaszalódna csak mert a divat ezt kívánja.
Nézek rá, hirtelen megsajnálom, hogy ennyire egyedül van. Az igazat megvallva, azt hiszem azt a hatást váltja ki belőlem ezzel a vallomással, mint remél. A boxolásnál is csak szomorúan nézek rá.
-Neked sem kéne egyedül lenned... szerintem ha hagynád, bárki szívesen lenne veled. Én szeretek veled lenni. - Nézek rá és nem értem miért jó hogy egyedül van. Nekem abszolút nem menne. Belerokkanok szép lassan, mint ahogy azt már átéltem.
-Ez nem így megy. Ha azt mondod dolgozzak három ember helyett, megoldom. Ha azt mondod, ne igyak, mert alkoholista leszek, megoldom. De... ha azt mondják, ne szeressek valakit vagy máshogy szeressek valakit... az nem úgy megy. Már ha megy. Ha arra kérnél utáljalak az sem menne. Lehet te az érzelmeid úgy kezeled, mint más a szennyesét, kimossa vagy kidobja ha úgy tetszik, de én nem tudom megtenni. - Magyarázom neki némileg hevesebben. Nem gondolja, ha meg lehetne oldani, nem oldanám meg?! Pont ez a baj... ezt nem lehet normálisan megoldani, olyan mintha egy ingatag pallón egyensúlyoznék.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 14:10

Nem is válaszol erre, ő sem élvezi tulajdonképpen a költözést, de nem is fárasztja. Egyszerű teendőként kezeli, mint felkelni, fogat mosni, fésülködni, felöltözni. Ha tudná, mennyi munkája van abban, hogy így nézzen ki, nap, mint nap, valószínűleg Sebastian sem tartaná nagy dolognak a költözést.
- Te így gondolod, de a közízlés eltorzult. Ennek ellenére én rendszeresen sportolok mellette. - Osztja meg a titkot, miért nem néz ki piszkafának, miközben alig eszik valamit. Az összes energiát, amit nyer, igyekszik izomépítésre fordítani. Az úszás és lovaglás pedig szenvedélyei, rendszeresen csinálja mindkettőt, amikor csak ideje engedi. Nagyon nem akarja elveszíteni az erejét, így neki is meglepő, mennyire nem tud érezhetőt Sebastianba ütni.
- Nincs szükségem rá, ahogy a sajnálatodra sem. - Veti oda egyből, amikor Sebastian azt mondja, valakinek hagynia kéne, hogy vele legyen. Esze ágában sincs, így is küzdenie kell nap, mint nap, hogy elviselje a többi embert. El sem tudja képzelni, hogy együtt éljen valakivel, akárkivel és hogy ne legyen olyan sokat egyedül.
Ahogy kimondja a véleményét, látja, hogy Bambi szemében már csillan is az indulat. Ennek ellenére kemény vonásokkal hallgatja végig, majd játékos mosoly ül ki az arcára, közben felemeli egyik szemöldökét, úgy pillant Sebastianra. Sőt, kezét végigsimítja a konyhapulton, úgy lép közelebb hozzá, hogy biztosan jól hallja, amit mondani akar. Egész közel van, a személyes szférájában, amikor megszólal.
- Nem tudom, honnan szedted a bátorságot ehhez a hangnemhez, Bambi, de valahonnan onnan kéne merítened ahhoz is, hogy végre összeszedd magad és ne légy ennyire töketlen. - Tökéletesen nyugodtan közli a dolgot, majd felszegi az állát, hátrébb lép, el Sebastian közeléből, mielőtt még rázúdítaná a haragját. Tudja, hogy ezzel ki fogja húzni a gyufát, de nem érdekli. Bambija, a drága, felőle akár fejre is állhat itt a dühtől. Ő azt fogja tenni, mint most, nyugodtan iszik pár kortyot a söréből, bár már lassan fogyóban van.


//négyszer kellett megszakítanom, ha esetleg nincs meg a kohézió az összelopott pillanatok miatt van, nézd el XD//

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 17:34

-A közízlés mindig is torz volt csak mindig másképp torzul el... - Dünnyögöm, ezért nem szeretem ha azzal jönnek mások, hogy vélekednek, mit szólnak az emberek és hasonlók. Pont nem érdekel, mit szólnak az emberek. Már ami az ilyen dolgokat illeti. - De jól teszed, az valahogy kikapcsol, amellett hogy segít. - Sóhajtom, elvégre én futni járok. Bár most futni sem volt kedvem. Nemrég csináltam pár hasizom gyakorlatot de nem figyeltem oda és meghúztam az oldalam... mert ennyi eszem volt.
-Csz... - Fordulok félre, nincs szüksége rá... irigykedjem vagy sajnáljam még jobban? Bár közli utóbbira nincs szüksége, arra nekem sem lenne.
Kicsit felidegesít, hogy azt hiszi képtelen vagyok megoldani a problémáim, mikor mindent, mindent egyedül csináltam... mindent. Sosem kaptam segítséget, csak amit Henry tudott adni, de hát csak nem rég nőtt fel... az egész gyerekkorom egy kihívás volt, aztán a kamaszkorom is, nekem ne jöjjön azzal hogy képtelen vagyok megoldani! Közelebb is jön, mint valami vadászó macska, ezt a mosolya is elárulja, én csak gyanakodva szűkítem a szemem míg nézem mit művel.
Hátrébb lép, de jól teszi, mert felállok, dühösen nézek rá. Azt hiszi ez játék?! Azt sem tudja mi bajom! Követem is, mivel lépek egyet felé, ingerült vagyok, de csak némileg fenyegető. A hangom mégis inkább gúnyos lesz, mint ideges.
-Miért ne beszélhetnék úgy veled ahogy akarok? Kettőnk közül most te kértél segítséget mon cherie... - De csak mérgesen kilököm a tüdőmből az orromon át a levegőt, fújtatva kicsit, majd beszívom az ajkaim és félretekintek. Sejtheti hogy nem vagyok egy agresszív típus, bár közrejátszik hogy Allegra nő, én pedig sokkal jobban tisztelem a nőket annál, mintsem bárhogy is inzultáljam őket.
Visszaemelem a tekintetem rá, még közelebb lépek. Ajkaimon gonosz mosoly játszik. Talán azért mert most én vagyok a személyes terében és fogadni mernék őt ez jobban zavarja, mint a fordítottja engem.
-Különleges tehetséged van hogy felbosszants... pedig engem nők nem szoktak... - Húzódik félvigyorra a szám. Utoljára Brian cseszett fel. Előtte meg Lionel. Bár utóbbira már nem haragszom. - Amúgy szerintem a te esetedben nem ahhoz kell a bátorság, hogy ingerülten beszéljenek veled... hanem egészen máshoz... - Támasztom a pultot a dereka két oldalán, esélyt sem adva hogy kitérhessen és a számító kis mosolyom megtartva hajolok közelebb az arcához, szemezve vele egy ideig. De mielőtt még közölhetné, hogy ő szólt, mit választottam a testiséget illetően hirtelen megölelem, kicsit bújva a nyakához, de kuncogok is.
-Nálad ehhez kell venni a bátorságot! - Hajolok kis idő után vissza nevetve, széles mosollyal. - Örülök hogy átjöttél. - Mosolygok már vidámabban, úgy ülök vissza a teámhoz, de lopva figyelem, mennyire húztam ki a gyufát. Tény ami tény, nem vagyok agresszív típus. És valóban mindig megoldottam minden gondot, valahogy. De eddig egyedül voltam... most már nem vagyok. Ha Allegra nem is tudja, de most világított rá erre a tényre akaratlan, főképp azzal hogy eszembe juttatta.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 21:04

- Nekünk nem bírálni kell, hanem igazodni hozzá. - Persze, Allegrának is meglehet a véleménye róla, hogy szerinte sokkal szexisebbek a nők, akiken van mit fogni, ezért nem hajlandó ő is Kate Moss-ra fogyózni magát. Pedig egyre inkább elvárás lenne.
- Egyszerűen csak szeretem. - Semmi komoly érzelmi töltet, kikapcsolás, semmi romantika, semmi nyáladzás. Csak jó érzés neki csinálni őket, sportolni. Sebastiant pedig elkönyveli magában túl idealista, álmodozó szerencsétlenségnek.
- Mert senki nem beszélhet velem úgy, ahogy akar. - Nem érdekli, hogy ő kért segítséget, még ezzel sem lehet őt alárendelt pozícióba taszítani, túl erős személyiség ahhoz. És persze makacs is, hogy egy lépést se hátráljon, amikor Sebastian közelebb megy, látszik rajta, hogy ingerült. Allegra viszont csak lerakja az üvegét és összefonja karjait a mellkasán. Gond nélkül állja a tekintetét is, egy pillanatra sem hajol vagy törik meg. Ő biztosan nem fog behódolni Sebastiannak, akármit csinál is.
- Ideje, hogy hozzászokj, nem mindenkit csavarhatsz az ujjad köré, Bambi. - Mondja, miközben oldalra biccenti a fejét, el tudja képzelni. A legtöbb nőnek elég egy mosoly, egy pár kedves szó, érintés, egy kis bohóckodás és máris olvadnak, mint nyáron fekete kocsikon a vajtömb. Ő viszont nem fogja a lábnyomát csókolgatni, csak azért, mert olyan cuki. Inkább csak örül neki, hogy nem ebédelt, különben már kiadta volna magából.
Amikor pedig arról beszél Sebastian, hogy szerinte Allegrának máshoz kell bátorság, csak felvonja egyik szemöldökét, már nem semleges az arckifejezése. Inkább kemény és morcos, de a tekintete sem csak hideg, elszánt is. Hagyja, hogy Sebastian közel hajoljon hozzá, nem dől hátra, gond nélkül tűri, egészen addig amíg át nem öleli. Akkor reflexből mozdulna, hogy egy hatalmasat lekeverjen neki, de nem hagyja magának, lefogja a kezeit és inkább csak szorosabban szorítja őket az oldalához. Brian mellett már megedződött abban, hogyan fogja vissza magát. Ironikus, féloldalas mosolyra húzódik az ajka, ahogy Sebastian bújik a nyakához.
- Seggfej. - Suttogja a fülébe, mintha éppen csak szerelmet vallani készülne, legalább olyan lágyan. Amikor pedig úgy dönt, hogy elengedi, megnézi magának a széles mosolyát. Nem tudja, mi olyan boldog dolog abban, hogy őt ölelgethetik. De ha a Bambijának ez kell az energizáláshoz, akkor csak egészségére, ő kibírja, ha kell.
- Azt hiszed, félek attól, hogy valaki megszeret? Tévedésben élsz, Bambi. - Mosolyodik el ismét féloldalasan, ahogy tekintetével végigköveti a férfit, ahogy visszamegy a helyére és leül. - Annak van félnivalója, aki megszeret. - És pontosan tudja, hogy így van. Felőle akár Bambi is halálosan belezúghat, az sem nehezíti meg a dolgát. Egy olyan ember, mint Allegra, a legkevésbé sem törődik az érzelmekkel, másokéval pedig pláne nem.
- Szóval, megmondod még ma, mi áll a szerződésemben, vagy még erre sem vagy jó? - Kérdezi könnyedén, egyszerűen, finoman félrebiccentett fejjel.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 21:19

Csak csóválom a fejem, hogy igaza van, de attól még elég borzasztó. Emiatt nem értem miért mennek modellnek az emberek. Vagy inkább a nők.
-Akkor Brian miért teheti meg? - Mondom szinte hitetlenül, kérdőre vonva, halkan. Mert bizony Brian úgy beszél a mi Allegránkkal ahogy akar, ezt a lány sem tagadhatja. Közben persze játszom vele, de nem hatja meg. Sejtettem, elvégre mindig az van amit ő akar. De talán, most kivételt teszünk...
-Egyáltalán nem tudok mindenkit elcsábítani, de hízelgő, hogy az ellenkezőjét állítod. - Szélesedik ki a vigyorom, úgy gondolja mindenkinek az esete vagyok? Dehogy.
Látom hogy ingerül, látom hogy nem bírná elviselni a csókom, de én nem erőltetem ilyen formán magam senkire. Pláne mostanság, de... az ölelést nem bírom kihagyni! És amit mond... Nevetek, hogy a fülembe sutyorogja, szinte már romantikus.
Elhajolok, hálás vagyok neki, még ha nem is mondom. Úgy se érdekelné, valószínű csak az érdekli hogy használjam a francia tudásom. No persze nem testi értelemben, sajnálatosan.
-Miért kéne félni ettől? Mások érzelmeit nem lehet irányítani. Megesik és... ennyi. - Vonok vállat, kétlem hogy például attól tartana, beleszeretek. - Ejj, hát igen, szerintem kevés az az... ember, akinek viszonoznád. Az esetek javában plátói marad, úgy hiszem. - Somolygok.
-Erre is remek vagyok, elmondom, haaa... - Simogatom a szám, mosolygok. - Még velem maradsz ma. Hagyod magad kicsit... szeretgetni és kényeztetni! Cserébe haza is viszlek. És ahogy eddig úgy fordítom a többit is. Precízen és alaposan. - Vigyorgok, miután seggfejnek lettem titulálva abszolút belefér. Na meg szerintem Allegra olyan nő, aki megvonja magától az ilyen kis figyelmességeket, de így ha akarja elfogadhatja. Elvégre kényeztetni akarom, csak a magam szeretgetős fajtáján. Azt nem kell tudnia hogy lefordítom neki nélküle is. Most hiheti hogy revansot veszek. Pedig igazából tényleg kedveskedni akarok neki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 23:13

- Mert ő a főnököm. - Válaszolja egyszerűen, szerinte ez tök evidens. Ha kell az állása, úgy beszél vele a férfi, ahogy akar. És neki kell az állása, hiszen az az egyetlen, ami még valamit megmozdít benne. Az ambíció és a szenvedély, amivel viseltetik a modellkedés iránt az egyetlen tűzszikra száraz lelki világában, amit hősiesen próbál őrizgetni.
- Ó, dehogynem... tudom, milyen fajta vagy te. - És pont ezért kéne magát távoltartania tőle, mielőtt még le akarja tekerni a nyakát a helyéről. Igazából tényleg késztetést érez rá, abban a pillanatban, hogy átöleli, engedély nélkül. Mintha az ölelős mackója, vagy legalábbis a barátja lenne Allegra, pedig egyiknek sem tartja magát. De még mennyire, hogy nem.
- Látom nem igazán érted, miről beszélek. - Mondja, mert nem érzi, hogy Bambi felfogta volna, mire is gondol ő pontosan. De nem, nem fogja elmagyarázni, nem az ő feladata. Amúgy sem szeret magyarázkodni, ha nem értik, mire gondolt, akkor így jártak.
- Azt hiszem, kicsi ez a hely kettőnknek és az arcodnak... - Állapítja meg, amikor Sebastian a száját simogatva csodáltatja magát és már megy is, hogy megigya az utolsó korty sört és már ki is szolgálja magát, kibont még egyet, neki nem probléma, de biztos benne, hogy ehhez a beszélgetéshez kelleni fog, de még mennyire. Éppen iszik, amikor meghallja Sebastian kérését. Módszeresen nyel félre a gondolattól, de ahelyett, hogy az orrán köszönne vissza a szénsavas ital, inkább felköhögni próbálja erőteljesen, mielőtt még megfulladna.
Aztán kissé ziláltan pillant fel kék íriszeivel, Sebastian arcát keresve. A köhögés során meggörnyedt, most kiegyenesedik és úgy értetlenkedik. Gyorsan mérlegel. Kell a segítség, kell a fordítás. De már a gondolatot is utálja, hogy Sebastian nyunyurgatni fogja. Összeszűkített szemekkel néz rá.
- Legyen. - Megy bele, de nyel egyet. Már most tudja, hogy ezt még naaaagyon, nagyon meg fogja bánni. - Szeretnéd, hogy jó képet vágjak hozzá? - Kérdi végül, mert gratisba még színészkedik is hozzá, ha Bambi annyira szeretné. Ő nagyon akarja ezt a munkát. Meg az angol szerződést. Ennyi biztosan nem fog az útjába állni.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Dec. 06 2014, 23:27

-Ó, na igen... a főnököd. Szinte az isten, hmm? - Válaszolom szkeptikusan, az a hólyag csak kihasználja Legrát, nem is veszi emberszámba...
-Milyen fajta vagyok, na mondjad! - Vigyorgok, szinte búgom neki. Mulattat, hogy elkönyvelt valamilyennek, érdekel milyen is az.
Megölelem, nekem jól esik, róla nem nyilatkozom. De ahogy elnézem forró fürdőt vesz ma este, hosszan. Elvégre Sebastianos lett.
-Jelenleg nem. Miért érdekelne, hogy valaki megkedvel? Az se érdekel, hogy én kedvellek, akkor minek foglalkoznál olyannal jobban, aki többet akar? - Nem, valóban nem értem.
-Tudod, oka van hogy a tágas lakásokat szeretem... - Nevetek, gondolkodok és vázolom a kérésem. Nem zavar hogy bont még egy sört, csak nyugodtan. Ellenben a reakció húúú... na ez már valami. De én ártatlan nézek rá továbbra is, hogy nah? Mit választ. Komolyan érdekel a válasza.
-Nem kell, csak mondd, mi esik jól, mit szeretsz. Mert biztos van olyan. Akkor talán jönni fog az a jó kép magától is. - Somolygok, elképesztő ez a nő. Csak azért nem feltételezem hogy viszolyog a külsőmtől, mert aludt velem, sőt, magától megcsókolt. Tehát legrosszabb esetben is semleges vagyok neki küllemileg. Azt kétlem hogy az érzelmei befolyásolnák, mármint... szebbnek vagy csúnyábbnak látna, egészen kihívás lesz a kedvében járni. De én szeretem a kihívásokat, neki meg kell a munka. Ez egy kemény csata lesz, de ő akarta, hogy ne szerencsétlenkedjek. Háát... akkor nem teszem.
Somolyogva nyújtom a kezem, hogy jöjjön csak, nem is húzom az időt, ülhet az ölembe, érezheti az állam a vállán. Nagyobb is a munkakedvem így, végül is... elérte a célját, nem vagyok már sótlan. Kérdés... vajon úgy gondolja, megérte-e. Meglátjuk majd.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Jan. 10 2015, 00:45

- Nem, csak akinek van némi sütnivalója, tudja, hogy van akivel viselkedni kell. - Ú. Igen, kicsit meglepő lehet ezt Allegra szájából hallani, de halál komolyan gondolja, hiszen látszik ez is, ahogy hideg tekintetével Bambijára pillant, tudatosítva benne azt: mondhat bármit, Brian a főnöke lesz és sokkal tiszteletteljesebben fog bánni vele, mint ahogy Sebastiannal valaha fog. Ideje elfogadni.
- A legnagyobb szerencsétlenség a világon: akinek fogalma sincs a saját értékeiről, nem tud reálisan tekinteni magára. Ez taszít téged egy életen át vissza a használhatatlan Bambik közé, csak hogy tudd. - Állapítja meg, hiszen épp elég hallania Sebastian hogy ágál az ellen, ő bizony nem csábít mindenkit el. Egy egészséges önbizalmú ember valószínűleg rávágta volna, hogy ez igaz, talán bókként vette volna. Sebastian viszont csaknem támadásként érte ezt meg, Allegrának pedig egyből feltűnt, hogy ez nem szerénység. Nincs benne megjátszás, áskálódás. Viszont benne sincs, abszolút leplezetlenül és őszintén beszélt, talán némi hozzáadott gúnnyal.
- Nem fogok magyarázkodni, tudod jól. - Pedig úgy gondolta, eleinte, nem válaszol, de mégis emellett döntött. Egy hideg mosoly kíséretében közölte a nyilvánvalót. Ha Sebastian nem érti, így járt, ez van, az ő baja, nem Allegráé. Ő nem fogja magyarázni neki minden mondatát és percenként kitárni a lelkét, ő nem az a személy.
A lakás kérdésre már csak egy grimasszal felel, neki aztán mindegy, Sebastian milyen lakásban él, csak visszavehetne a megjátszott önbizalmától. Jó, Allegra is megjátssza magát, nap, mint nap, hogy az emberek szeressék őt és igazából egyre jobban csinálja. De ő mindig is nyersen őszinte volt Sebastiannal, minden megjátszás nélkül. És ha nem ezt kapja vissza, hányingere van tőle, amit módszeresen még egy korty sörrel kíván tompítani.
- Jobbára azt szeretem, ha békén hagynak, de azt hiszem, ez nem opció. - Állapítja meg könnyedén, ahogy Sebastian a kezét nyújtja, kénytelen elfogadni. Pedig nem olyasvalaki, aki szereti az ilyesmit, ha vezetik. Nehezen viseli kicsit, ha ki kell engednie a kezei közül a gyeplőt, de legyen. Ha ez az ára, legyen. Hagyja, hogy Sebastian az ölébe ültesse, és úgy dolgozzon tovább. Ő pedig unott arccal nézelődik a lakásban. A sört hozta magával, iszik belőle még egy kicsit, az üvegét nézegeti és türelmesen vár, hogy Bambija befejezze az írnivalóját és végre elmehessen innen.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Szomb. Jan. 10 2015, 01:10

-Igen, de tudod akinek van sütnivalója, tudja hogyan adja el magát. Akárkinek. Teszem azt egy olyan mecénásnak, aki emberként kezeli, sőt, hovatovább: hálás és lelkes, amellett, hogy tanulhatsz tőle. - Mondom némileg negédesebben, de ez inkább a Brian iránt érzett ellenszenvemből fakad, mintsem Allegra reakciójából.
-Miért, úgy gondolod ezek szerint sok értékes tulajdonságom van? - Mosolyodom el, nem sértődtem meg. Számomra nem titok, hogy nem tartom magam se bátornak, se okosnak különösebben, sőt, tisztában vagyok azzal, hogy sokszor naiv és érzelgős vagyok. Mindezek fényében sokszor erősen kétlem, hogy a többi értékem olyan nagyon ellensúlyozná ezeket. Phoenix is három dolgot mondott és mind egytől egyik olyan, ami igazából nem is dicsérendő, és ő szókimondóbb mint Allegra, noha talán kevésbé kárörvendő. - Tény, ha külsőleg esete vagyok valakinek, könnyen igazodom és kedvelnek meg. De nem mindenkinek vagyok a fixa ideálja édes. - Mosolygok tovább.
-Attól félsz megbántod őket? Hogy rossz lesz nekik, mert nincs esélyük? Vagy csak kihasználod őket gond nélkül? Az már az ő gondjuk ha hagyják, nem? - Úgy sejtem erre már nem kapok választ, de csak enyhén csóválom a fejem. Mi más félnivaló akadna. Kétlem, hogy megöli őket vagy hasonló, mert akkor oké, féljenek, de amúgy...
Közben az ölembe csábítom, nem túl lelkes, ejnye. Nem lenne jó kurtizán, hiába nagyon gyönyörű. (Persze ez nem baj.)
-Nem, nem, ez most valóban nem opció. De komolyan hidegen hagy a testiség? Tudod, ez szimpla biológia. Az hogy le szoktál feküdni néha a pasikkal jelzi azt, hogy van rá igényed, ergo jól esik. A csók detto. Gondolom akad más is, mert ezeket nem óhajtod igénybe venni, legalábbis a szexet, csupán egyszer, nekem annyit meg nem ér. Nos? - Duruzsolom a fülébe és közben olvasom a szerződést, jegyzetelek neki. Kicsit jobban átkarolom, eligazítom a haját a füle mellől, hogy ne csiklandozzon, míg olvasok, erőteljesen a személyes terében vagyok, de nem nyúlkálok különösebben. Amíg nem beszél csendben szuszogok a vállán támasztva a fejem, nekem kellemes így, akkor is ha ő valószínűleg gondolatban már tízszer kicsinált különböző kreatív módokon.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Jan. 15 2015, 22:01


- Nem tudsz te rólam semmit. - Így azt sem tudja Sebastian, Allegra szerint mekkora hülyeségeket beszél. Tényleg nem tud semmit, hogyan került ide, miken ment keresztül, mennyit jelent neki Brian, akármit tesz, akármennyire erőlködik, a férfi igenis fontos neki. Hiába utálja és kívánja gyakran a pokolba, ők... ők ketten elválaszthatatlanok és tudja ezt ő is.
- Ez a kérdés kifogástalanul igazolja az előbbit. - Mondja egyszerűen, de nem válaszol rendesen, mert szerinte egyértelmű tény, hogy Sebastian értékes ember. Az is, hogy ő ezt képtelen elhinni magáról és emiatt lesz az a szerencsétlen, szánalomra méltó Bambi, aki most is. És ezért nem lesz soha több Allegra szemében, csináljon bármit is. Ha nem hisz magában, ő sem fog, sőt, senki más.
- Nem félek. - Szögezi le itt és most, remélhetőleg Sebastian Allegra által aprócskának vélt agyáig is eljut az információ. Sok dologtól félt, régebben. De most, hogy nincs veszítenivalója, ez valahogy kihalt belőle. Tudja, hogy nem ér sokat az élete, sőt, vajmi keveset. A modellkedés is csupán színjáték, főleg az, amit a rajongókkal kell művelnie. Mindet egy tűzrevaló, rakás szemétnek tartja. Most mégsincs jobb, kénytelen elfogadni, de már könnyedén veszítené el mindenét.
- Szerintem felhagyhatnál a találgatással, nem megy neked. - Állapítja meg, ezzel megjegyezve, hogy Sebastian rossz felé tapogatózik. Allegra számára a szexnek semmi köze az intimitáshoz vagy a gyengédséghez, olyanfajta kényeztetéshez, amilyenre Bambija gondol. De nem, akkor sem, azért sem fogja elárulni, ki ő, milyen is ő. Egyszerűen senki nem szolgált rá arra, hogy megismerhesse a gondolkodásmódját, Sebastian sem. Inkább csak a sör címkéjét körmével kapargatva üti el az időt, amíg a másik fordít és igazán kiélvezi a helyzetet. Allegrának meg tökre mindegy, ha megkapja a fordítását, hát legyen, eltűri. Nem, nem fog ellenkezni, hisztizni. Szépen csendesen, illedelmesen tűr, mert ő ilyet is tud.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Jan. 15 2015, 22:48

-Ez nem csak az én hibám... nem vagyok vájkálós típus, de te meg alapból sem mondasz sokat. De ha meg nem megy, szintén nem az én gondom, csak jeleztem. Úgy is a siker számít elsősorban a te szakmádban, ha mellette annak érzed magad... - Mondom már hanyagabbul, mert én akkor is utálom azt az alakot és szerintem találna jobbat, simán, mert láttam dolgozni, látom a küllemét, szerintem nem lenne nehéz.
De mindezek ellenére kapok egy dicséretet, arra elmosolyodom, jól esik. Általában csak a rossz tulajdonságaim dörgölik az orrom alá, szóval ha bókot kapok, akkor az nekem mindig nagyon fontos. Kicsit megerősít abban, hogy nem vagyok elviselhetetlen.
-Helyes, félni nem jó. De akkor mondhattam volna úgy is hogy aggasztana, tartanál tőle, ilyesmi. - Szinonimákban jó vagyok.
-Szerinted mégis miért kérdezgetlek kerek-perec? De arra sem nagyon reagálsz, muszáj találgatnom. Te magad mondtad az előbb, hogy semmit sem tudok rólad. Ez igaz, tényleg alig. De én próbálkozom, szeretnélek jobban megismerni, te nem hagyod, te nehezíted meg és emiatt kényszerülök ilyenekre... - Mondom csüggedtebben kissé, mert választ nem kaptam, ajkaim a vállának támasztom és olvasok míg ő elvan. De csak bosszant hogy nem tudom mi esne jól neki, mivel lehetne a kedvére tenni. Kicsit jobban a dereka köré fűzöm a kezeim, megcsókolom puhán a fülét, suttogok bele.
-A fülednél se szereted? Azt nem tudtam eldönteni idegesít vagy jól esik. - Kérdezem, orrommal a fülét cirógatom, nem messze van a kényes pont elvileg. Már ha mindkét oldalra áll a dolog.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   Csüt. Jan. 15 2015, 23:09

- Valóban nem a te dolgod, nem kérek tanácsokat. - Állapítja meg hűvösen, jelezvén, hogy nem a kedvenc témája és örülne, ha Sebastian végre nem taglalná, szerinte mennyire ott kéne hagynia Briant. Tudja jól, hogy ebben az életben már nem engedheti el a férfit, hiszen akkor és ott örökre lekötelezte, magához láncolta, még ha ő ezt váltig, utolsó leheletéig tagadja. Mind magának, mind neki, mind a világnak.
- Nem, ilyesmiről nincs szó. Úgy általánosságban nem érdekelnek mások. - Sóhajtja, mert mennyire figyelt Bambi eddig, abban az időben, amit együtt töltöttek? Ő meg, az aggályok, tartani valamitől? Maximum akkor, ha csakis róla van szó, de talán már akkor sem. Hülyeség az egész, nehéz őt igazán felzaklatni. Általában csak rezignált hűvösséggel reagál minden ilyesmire.
- Édes Bambi, arra még nem gondoltál, hogy ez azért van, mert nem akarom, hogy megismerj? - Teszi fel érdeklődve a kérdést, mert komolyan érdekli, hogy Sebastian csak tetteti-e, vagy tényleg ennyire tökkel ütött, mint amilyennek mutatja magát. Pedig nem könnyű felkelteni az érdeklődését, de ez esetben ő sem tud dönteni.
Azt is csendesen tűri, ahogy Sebastian a fülébe csókol, pedig nagyon nem tetszik neki, de jobbára nem figyel rá, igyekszik nem figyelni. Mégis meg kell feszítenie magát, hogy ne bántsa, de ahogy a fülébe suttog és az orrával csikizi nem bírja ki, erős mozdulattal csapja oda üvegét az asztalhoz, ahogy a másik kezével már könyökli is orrba Sebastiant. De a székről esést ő sem ússza meg, pehelysúlyával könnyedén puffan a férfin. Egy pár pillanatnyi megszeppentség után már pattan is fel, hogy amolyan kegyelemdöfésként még belerúgjon egyet Sebastian oldalába, majd egy másik, lehetőleg távoli székre üljön vissza. Biztos nem fog még egyszer hozzáérni. Remélhetőleg ez elég egyértelmű válasz volt a kérdésére.

_________________


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I hate french || Seby&Allegra   

Vissza az elejére Go down
 

I hate french || Seby&Allegra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Elee & Seby - Reconnecting

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-