Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Surprise!- Giselle&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 20:35

Ismét nevetésre húzódik a szám, amikor felemeli a lábát. Sose tudtam komolyan venni, de ez most még rátesz egy lapáttal. Nick hirtelen csókjára nem tudok reagálni, csak öntudatlanul visszacsókolom, de szerencsére még időben észhez térek. Ez nem történhet meg, nem és nem. Viszont nem mozdul, olyan, mintha odafagyott volna. Bennem meg valami megindul, nem érdekel kapcsolatunk reménytelensége, nem érdekel, hogy ezentúl kerülni fogom. Elmosolyodom és csak azt teszem, amit a szívem diktál. A fiút sem kell unszolni, még erőteljesebben csókol, miközben lekapcsolja a villanyt. Nem vagyok normális, ez az egész helyzet nem normális, de nem tehetek róla. Túl sok volt a bor, most nem tudok normális döntéseket hozni. Képtelen vagyok rá, csak átkarolom ismét a nyakát és viszonozom csókjait.
-Egyre inkább. -válaszolok a két csók között feltett kérdésére, miközben ő egyenesen a szemembe néz, én pedig csak nézek vissza és állom a tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 21:11

- De most már téged is magammal viszlek Az ölembe veszem és elindulok vele a hálószobába. Első nekifutásra csak a kanapéig jutunk, de dolgok innentől kezdve megállíthatatlanul elfajulnak. Minden százszor jobban alakult mint terveztem és kétséget kizáróan életem egyik legjobbja volt. Fekszem mellette az ágyon még erőteljesen szuszogva az események hevétől.
- Teljesen hülyék vagyunk. Állapítom meg a plafont nézve letörölhetetlen vigyorral. A ruháim a jó ég tudja merre vannak, de az övéi is hamar elvesztek, de így jobban is tetszik. Ennyit arról, hogy szépen a logikát követve hazamegyek.Utólag hálás vagyok, hogy nem működik az iker telepátia. Nagyon nagyon hálás.
- Viszont máskor is lehetnénk teljesen hülyék. Vetem fel a javaslatot immár felé fordulva cirógatom a karját. Most már biztosan a pokolra jutok. De az eleve izgalmasabb. Remélem nem akarja megbeszélni mi volt ez. Azokban sosem vagyok jó, mondjuk nem sokszor kell magyaráznom, mert mindig tudjuk aktuális partneremmel mit akarunk egymástól. De ez merőben más volt. Barátság extrákkal. Igen, ez a megfelelő fogalom rá. Elvégre elég extra volt. Továbbra is boldogan mosolygok. Hihetetlen. Több mint fél évig tepertem a Heavenly Hell óta, de összejött. Neki nem kell tudnia mióta hajtok. Bár kíváncsi lennék mi jár a fejében.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 21:21

Érdekesen hangzik a felvetés, majd hirtelen fel is kap és elindulunk véleményem szerint a hálószoba irányába, de csak a kanapén tett kitérő után érkezünk meg végül. Nem voltam sok pasival életem során, de egyértelműen Nick kapná a fődíjat, ha kéne díjaznom őket.
-Az biztos. -nem tudom mit érzek pillanatnyilag. Sok és ellentétes érzelmek kóvályognak a fejemben és nem tudom melyiknek higgyek. Az egyik szerint egy idióta vagyok és azonnal ki kéne dobnom Nicket.. vagy kizárni az erkélyre. A másik szerint meg kéne ismételni, ahogy ezt a fiú is felveti, miközben felém fordul és a karomat kezdi cirógatni. Nem tudom, mit is mondjak erre.
-Te alapjáraton az vagy. -mosolyodom el, úgy döntöttem, amíg nem tudom mit is akarok tőle, nem osztom meg. Vagy a fene tudja. Lehet jobb lenne, ha legalább azzal tisztában lennék, ő mit gondol pillanatnyilag.
-Azt hiszem, egy ideig nem iszom bort. -random kijelentés Giselletől című jelenetet láthatják, kedves nézőink. Valószínűleg az alkohol még mindig hatással van rám, az mondathat velem ilyeneket. És csak is az vehetett rá, hogy engedjek ennek a.. Nicknek. De tényleg, talán ez lesz az újévi fogadalmam: nem fekszem le többet enyhén ittas állapotban számomra irritáló és idegesítő emberekkel. Pontosan, ez jó lesz. És be is fogom tartani.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 21:52

A filmekben és a klippekben mindig van egy pici ördög, ami duruzsol az ember fiának, miközben a másik vállán egy angyalka hadakozik legyőzni azt. Nos a fenébe a glóriásokkal. Gondolatban egy határozott mozdulattal lepöckölöm magamról és nem foglalkozom többet fele. Győzött a kisördög.
- Most megint hozzád kellene vágnom egy párnát, de levertük az összeset. Talán az egyik alatt megtalálnám a boxerem, de nem akarok lemászni értük, miközben Gis szemmel láthatólag őrlődik. Őt még belül nem csak vasvillás figurák, de angyalok is irányítják és ez látszik rajta. Értelmetlen kijelentésén felnevetek, de kissé gondterhelté is tesz.
- Legközelebb akkor whiskeyt hozzak? Visszafordulok és ismét elmélázok a plafonon. Nem akartam beszélni róla, de az rosszabb, ha szerencsétlen hagyom itt kattogni. Ahogy ismerem bele is bolondulna szóval inkább komolyan a szemébe nézek.
- Két dolgot tudnod kell. Amikor idejöttem, ez az egész egyáltalán nem szerepelt a terveimben. Nem azért toppantam be, hogy megfektesselek, noha egyáltalán nem bánom, hogy ebbe torkollott az este. Halványan elmosolyodom majd eltűröm a haját és felém fordítom az arcát és ismét komolyra váltva folytatom.
- De ha te el akarod felejteni ezt az egészet velem együtt, ám legyen. Nem foglak zaklatni utána, nem fogok felcsengetni az éjszaka közepén egy üveg akármivel, nem fogok csomagokat meg virágokat küldözgetni. De ne azért akard ezt az egészet magad mögött hagyni mert félsz. Kicsit keserű mosolyra húzom a számat. Pontosan ezért nem szeretek szex után okokat fejtegetni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 22:07

Továbbra se tudom, pontosan mi jár a fejemben, de nem akarom,hogy ezt a fiú megtudja. Elég, ha én fogok kattogni rajta egy darabig, végül is itt vannak az ünnepek, időm, mint a tenger, legalább lefoglalom magam.
-Basszus. Egyezzünk ki egy képzeletben hozzám vágott párnához. -mosolyodom el, majd tovább nézem a plafont, valahogy most az tűnik az egyetlen biztos pontnak az életemben. Elmosolyodom a fiú kérdésén, de válasz nélkül hagyom. Nem tudom, mit is akarok. Azt hiszem, ez közben neki is leesett, így hát a szemembe néz és úgy kezd bele mondandójába. Őszintének tűnik és ha jobban belegondolok, tuti körberöhögtem volna délelőtt azt, aki azt mondja, ide lukadunk ki estére. Mintha minden hirtelen egy kicsit megbolondult volna. Nem is kicsit. Maga felé fordítja az arcom mosolyogva és tovább folytatja. Mosolyra húzódik a szám, úgy érzem mondanom kéne valamit, de nem tudom pontosan mit is.
-Nem tudom mit akarok. Ma délelőttig utáltalak, már bocsi. Mindent összezavartunk. -mondom egy keserédes mosollyal az arcomon, majd átkarolva a fiút a mellkasára teszem a fejem és csak figyelem a szívverését, hátha az megnyugtat.
-Viszont azt be kell vallanom, hogy ma jól éreztem magam veled. Pedig nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom. -mosolyra húzódik a szám, tényleg nem gondoltam volna, hogy így alakul az este és fogalmam sincs, mit is akarok ezentúl.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   Szomb. Jan. 04 2014, 23:43

- Akkor képzeletben megdobtalak egy párnával, mert ott egyikőnk sem lusta felvenni őket. Az alkaromra támaszkodva kicsit felülök és lenézek az ágyról. Szép kis rendetlenséget csináltunk. Visszahuppanok és belekezdek a hangulatromboló monológomba.
- Egészen délelőttig? Ez fájt. Színpadiasan a szívemhez kapok és halálomat játszom. Bár egyértelműen nem mondott sok újdonságot.
- Néha fel kell kavarni az állóvizet, de ha megnyugtat nem csak nálad kuszálódtak össze a dolgok. Sóhajtok egyet, majd miután rám dől megkönnyebbülve elmosolyodom és félkézzel átkarolom.  
- Talán nem az az idióta, egoista barom vagyok, mint, akinek hiszel. Végig gondolom előző mondatom.
- Bár de, tényleg az vagyok, de legalább bevallom Elég végig gondolni az estét. Ha ezek ellenkezőjét testesíteném meg, már régen otthon aludnék, szépeket álmodva.
- Annak nagyon örülök ha így gondolod. Nyomok egy puszit a fejére. Órákig el tudnék heverészni így. Csörög a mobilom...valahol. Meghallom a csengőhangot. Megölöm a húgomat.
- Ezt nem én állítottam be, nehogy azt hidd. Kiáltok vissza a szobába, miközben a kanapén heverő farmeremből kihámozom az telefont. A megkésett, rossz időzítésű telepátia.
- Basszus Amy, hogy a francba tehettél be magadnak Lana del Reyt? Mérgelődök, de a húgom, teljesen kifordulva magából üvölt, úgy, hogy el kell tartanom magamtól a készüléket.
- Nicholas Hill, hol a jó büdös francban vagy? A rohadt életbe azt mondtad itthon leszel és ne vigyek kulcsot.  Itt állok a lakás előtt és már két órája próbállak utolérni.
- Nyugi, lassan megyek. Nem nagyon tud érdekelni testvérem idegrohama.
- Nyugi? Nyugi?! Mégis hogy nyugodjak meg te barom?! Most azonnal indulsz, ha magával az elnökkel teázol is éppen.
- Nem az elnökkel teázok, annál sokkal jobb. Egyszerűen imádom húzni az agyát.
- Hidd el, hogy leszarom mit csinálsz. Tíz percet kapsz. Végszó és kinyomott. Tekintve a húgom hangerejéből az első emeleti lakók is hallották így kétlem, hogy Giselle fülét elkerülték volna felém intézett kedves szavai.
- Családi balhé és nem, nem szeretem Lana del Rayt. Teszek még egy erőteljes utalást a csengőhangomra. Útközben megtaláltam a boxeremben támasztom az ajtófélfát. Közelebb megyek és leülök az ágy szélére adok egy hosszúra nyújtott búcsúcsókot.
- De már tényleg mennem kell, mert nem egy tetthelyi golyó, hanem a húgom fog megölni. Viszont maradj csak, kitalálok. Felegyenesedem és a ruháim után kezdek kutatni. A fekete inget nem találtam meg csak az alatta levő fehér rövid ujjút. Legalább lesz indokom visszajönni. Felveszem a ledobott borosüveget, de már közel sem szorítom annyira agresszívan. Elégedett mosollyal csukom be magam mögött az ajtót és fejcsóválva jövök rá, hogy a harmadik fogadalom még az óévben teljesült.  
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Surprise!- Giselle&Nick   

Vissza az elejére Go down
 

Surprise!- Giselle&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» To be continued-Hale&Nick
» Hök - Giselle&Zin
» Hospital- Elee&Nick

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-