Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sweet goodbyes- Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Szer. Jan. 25 2012, 23:10

Több mint egy hónapja, hogy elvette a szüzességemet. Azóta számtalanszor csináltuk, az összes szóba jöhető helyen. Nálam, nála, a HÖK-ben, de az egyetem más részein is. Elrontott. Ezzel vádolom azóta, hogy először megcsókoltam. Pedig ehhez két ember kell. Nem történt volna semmi, ha nemet mondok, de már nem tudok, nem akarok nemet mondani.
Álmomban még mindig fel-felbukkan, de már nem úgy, mint korábban. Akkor egy tüzes lány volt, akit meg akartam kapni. Mostanában mosolyog, magyaráz vagy veszekszik. Legtöbbször mosolyog. Rám. Ilyenkor visszamosolygok. Néha csókolózunk is, de úgy, ahogy csak ritkán szoktunk. Van ezekben a csókokban valami mélyebb, ami egyáltalán nem a szexről szól. Pontosabban nem csak arról.
Mindig úgy képzeltem, hogy akit először megcsókolok az egy nagyon különleges lány lesz. Olyasvalaki, aki fontos nekem. Napokig szenvedtem, hogy elcsesztem a lehetőséget. Aztán hetekig győzködtem magam, hogy nem olyan nagy baj ez. Azóta rájöttem, hogy tévedtem. Isabella igenis különleges lány és lassacskán nagyon, de nagyon fontossá válik számomra.
Erre a lányra várok most. Természetesen késik, de most örülök ennek, így több időm van összeszedni a gondolataimat. El kell mondanom neki, hogy mennyi mindent köszönhetek neki, és hogy mennyire fontossá vált az utóbbi időben.
Elhatároznom persze könnyű, de a megvalósítás valahogy nehéznek bizonyul, ugyanis félek. Félek, hogyha elmondom mindezt, akkor úgy dönt, fejezzük be, ami köztünk van – bármi is legyen ez. Érdekes, hogy az nem zavarna, ha ő nem érezne hasonlóan, de folytathatnánk… Viszont ha azt mondja, emiatt, nem lehetünk többet együtt, akkor lehet jobb ha megtartom magamnak a gondolataimat.
Még nem mondhatom el neki. Inkább csak megcsókolom majd úgy, ahogy ritkán. Úgy, ahogy álmomban (most már) mindig.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Szer. Jan. 25 2012, 23:19

Eljöttem tőle akkor este, amikor olyan sokáig volt áramszünet, és filmet néztünk. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem akarom folytatni, mert elrontottam az egészet már - nem szabadott volna vele belemennem ebbe a dologba. Nem volt még soha kapcsolata, nem elég felnőtt egy ilyen viszonyhoz, igaza volt Nate-nek, ezt csak a gyakorlottak játszhatják így.
Azóta nem találkoztunk, de most fogunk, a HÖK-ben. A ruháit kimostam, és beletettem egy nem átlátszó zacskóba, így nem foghat majd senki gyanút. Hallgatom a királykék színű tűsarkú cipőim sarkának egyenletes kopogását, miközben az alagsori folyosón haladok.
Egy csőszárú, szűk farmer van rajtam, és egy királykék, flitteres spagettipántos felső, felette egy fekete boleróval. A hajamat leengedve hagytam, és a sminkem egy leheletnyivel erősebb, mint szokott lenni, így az ajkaim cseresznye színűek - ez van a rúzsra írva.
Ahogy belépek az ajtón, mielőtt körülnéznék alaposan, máris felmérem a terepet, hogy hányan lehetnek az irodában egy egyszerű módszerrel.
-Sziasztok!-
Aztán várom, hány ember hangját hallom viszont.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Szer. Jan. 25 2012, 23:37

Egy forgós széken ülök, és körbe körbe forgok. Könnyebb így lépést tartani a fejemben kavargó gondolatokkal. Mondjak valamit? Vagy hallgassak? Ha mondjak, mit? Ha hallgatok, vajon az jó megoldás? Annyira nehéz ez az egész! A legrosszabb az egészben, hogy nem tudom őt okolni, mert erről nem ő tehet, még akkor sem ha ő váltja ki belőlem ezeket a fura érzéseket.
Csukott szemmel forgolódom akkor is, amikor meghallom a hangját. Túl hamar jött. Még nem döntöttem el mi legyen!
- Már megint elkéstél!
Kiáltok ki neki, és persze már megint sikerül úgy mondanom, hogy abban legyen némi szemrehányás. Igaz, most azért, mert ha késik, legalább eleget késsen. Csak akkor nyitom ki a szemem, amikor meghallom a tűsarkú kopogását. Nyilván közelebb jött. Megállok a forgolódásban és ránézek. Forog a világ, de ő biztosan áll a közepén, és gyönyörű. Kiszáradt a szám. Kizárt, hogy bármit is tudjak mondani.
Végigmérem, és az ajkain akad meg a tekintetem. Cseresznye. Már megint. Vajon tudja, hogy szeretem? Fel kéne állni, de szerintem elesnék. Nem volt jó ötlet a forgolódás, úgy érzem magam, mintha részegen ültem volna be a körhintába.
Nagyon nyelek, és csöndben hallgatom a mondanivalóját. Ránézésre van neki... nem is kevés. Mi a francot csináltam már megint?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Szer. Jan. 25 2012, 23:55

Első megnyilvánulásával beszól, pedig öt napja alig látott már, csak itt bent, és ha tud számolni, akkor azt is tudja, hogy ma értek véget a hónapra a női problémáim. Szóval ez így összességében megerősít abban, hogy nagyon is jól döntöttem.
Ránézek gúnyosan, aztán az órára a falon.
-Csak 5 percet.-
Mondom, aztán közelebb lépek hozzá a zacskóval, a fekete szövetkabátom meg már kigomboltam, hogy ne melegedjek be, de már akár gombolhatnám is vissza, hiszen úgysem maradok. Mivel senki nem köszönt, így nyilván nincsenek itt a többiek.
-Tessék, a ruháid, ne aggódj, kimostam őket. Köszi, hogy kölcsönadtad!-
Mondom, utána megfordulok, mert szólt Bee még korábban, hogy a faliújságra tűzött egy levelet, ami nekem jött, szóval azt kezdem keresni a tekintetemmel, amikor meglátom, hogy ügyelnem kéne.
-Basszus, nem mondod, hogy most együtt ügyelünk?! Totál elfelejtettem-
A homlokomra csapok, és sóhajtok egyet. Tuti nem fog elengedni, eszembe se jut még csak megkérdezni se. Már félig elkezdtem visszagombolni a kabátomat, szóval most megint lefelé haladok velük, és aztán le is veszem, hogy felakasszam. Ezután visszamegyek a táskámhoz, és előveszem a telefonomat, hogy kikeressem a számot.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Csüt. Jan. 26 2012, 00:11

Ránézek az órámra, és amennyire sikerül megállapítanom igazat mond. Egyéni rekord. Már megszoktam, hogy 10 perc fölött késik. Nem is csoda, hogy nem volt elég időm gondolkodni. 5 perccel korábban jött, mint amihez szokva vagyok. Vajon ezért leszídhatom? Nem, nem kéne, már azért is megharagudott, hogy szóvá tettem. Pedig már megszokhatta volna.
Visszahozta a ruháimat, igaz nem hiányoztak, de azért kedves tőle. Csak az nem kedves ahogy mondja. Igazából kezd gyanús lenni a viselkedése. Főleg azért, mert visszafele kezdi gombolni a kabátját, aminek nem látom értelmét, de hamar kiderül, hogy elfelejtette, hogy együtt töltjük a délutánt. Hogy tudta elfelejteni? Én egész héten erre vártam! Elhúzom a számat, és elfordulok.
- Hogy lehet ezt elfelejteni?
Kérdezem nem túl hangosan, de értetlenkedve, és természetesen nem az ügyelésre gondolok, hanem a találkozónkra. Felállok, és odamegyek hozzá, most már tényleg gyanus... Igazán nem tudom, hogy hozzáérhetek-e most. Inkább nem teszem, valahogy rossz a légkör, és nem érzem úgy, hogy az, amit elterveztem sokat javítana rajta.
- Csak nem más programot szerveztél mára?
Kérdezem meg, tőle egy lépésnyire megállva. Nehezemre esik megállni, de megteszem, mert tudom, hogy gáz van, csak nem értem mi az. Kivételesen tényleg érdekel, hogy mit akart csinálni, elvégre úgy volt, hogy velem lesz, és ha ezt elfelejtette, akkor biztos fontos dolga lenne.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Csüt. Jan. 26 2012, 00:20

Sóhajtok egyet, aztán mégegyet, miközben hallgatom őt. Túl szép volt azt képzelni, hogy könnyen megúszom ezt a dolgot. Túl sokszor jártunk össze ahhoz, hogy csak úgy, szó nélkül a feledésbe merülhessen. De nem járunk, úgyhogy nem kéne, hogy gondot okozzon a dolog közöttünk... mégis úgy érzem, hogy a beszéd amire készülök az olyan, mintha szakítanánk.
-Nate-tel lett volna találkozóm.-
Mondom egyszerűen, miután bepötyögtem neki a nagyon rövid üzenetet, hogy kések, és sokat. Ezután ránézek, mert gondolom, hogy ebből mindent megért, de ha mégsem, akkor majd a szavaimból fog.
-Azt gondoltam jót tenne, ha egy kicsit... kevesebbet találkoznánk. És másokkal is lennénk. Biztos neked is jót tenne a változatosság.-
Magyarázom könnyedén és lazán, hiszen nincs mit túlmagyarázni a dolgon, elvégre nem járunk. Így tehát az se volt kimondva, hogy csak egymással lehetünk, és most is csak azért magyarázkodom neki, mert tudom, hogy ő még tapasztalatlan ezekben a játszmákban. Úgy érzem, hogy mondanom kellene neki még valamit, indoklást, de nem találom a szavakat. Amíg nem tudom, mit gondol, addig hogyan is magyarázhatnám el?

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Csüt. Jan. 26 2012, 00:46

Nate-tel. Találkozó. Ez azt jelenti, hogy... nem akarok arra gondolni, hogy mit jelent. Még jó, hogy nem mondtam semmit. Rezzenéstelen arccal hallgatom végig, pedig rengeteg minden kavarog bennem. Csalódottság, düh, szégyen, vágy, félelem... Ennyi mindent nem is lehetne egysszerre érezni. Szóval, hogy ennyi. Volt.
- Igazad van.
Válaszolom nyugodtan, és hátatfordítok neki. Vajon hány olyan dolog van az irodában, amit falhoz vághatok, anélkül, hogy hangot adna ki? Vagy inkább szívjak el egy szál cigit? Igazából futni lenne jó, ki a világból, és elfelejteni az egészet. Túlreagálom. Tudom, hogy túl reagálom. Nincs köztünk semmi, nem is volt, és nem is lesz. Akkor miért zavar ez ennyire?
Az ajtóból még visszafordulok.
- Vár még rám, egy kis papír munka, de ha kell valami szólj.
Pont mint régen. A hagnsúlyozás, a hangszín, a hanglejtés... Én vagyok az elnök, te meg csak egy referens, az van amit én mondok, úgy ahogy én mondom. Világos?
Behúzom az ajtót, és egy pillanatra neki dőlök. Egyszerű lenne, úgy tenni, mintha soha semmi nem történt volna. Visszatérni a hétköznapokhoz, és nem tudomást venni róla.
Az összes tervem a mai napról darabokra tört egyetlen egy mondatától. A vicc az egészben, hogy rosszul érzem magam. Igen tudtam már akkor is, amikor vártam, hogyha ezt mondja, akkor ez lesz. Csak akkor azt hittem, hogy megvárja, hogy elmondjam, amit érzek. De nem várta meg. Talán örülnöm kéne, de nem örülök. Viszont arra nincs erőm, hogy elmondjam.
Ellököm magam az ajtótól és az asztalomhoz sétálok. Egy pillantást vetek a papírkupacra, de nem nyúlok hozzá. Helyette a rajzmappáért nyúlok, ma ugyanis volt rajz szakkör. Kiveszek egy lapot, felteszem a szemüvegem, aztán a ceruzáim után kutatok. Be kell fejeznem ezt a rajzot, aztán mondjuk elégetem...

//a rajz, majd amikor elkészül: http://fc00.deviantart.net/fs29/f/2008/111/9/f/Amy_Adams_by_davidgozu.jpg //

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Csüt. Jan. 26 2012, 17:48

Tudom, hogy bántom, mégsem teszek ellene semmit, hogy elforduljon, és elmenjen tőlem. Pedig csak a karomat kellene kinyújtanom, és megállítani, de mégsem teszem, csak nézek utána. Akkor is, amikor a jól ismert és jól megszokott, ám talán már hosszú hetek óta nem hallott hanglejtéssel közli velem, hogy lent lesz, én meg csak bólintok rá. Fel se tűnt, hogy velem már nem így beszélt, csak most, hogy újra hallom.
Amikor behúzza az ajtót, leülök a géphez, és egy utolsó szemétnek érzem magam, aki még arra se érdemes, hogy újrahasznosítsák. Genetikai, veszélyes hulladék... mert rossz hatással voltam rá, de nem, nem aközben, amikor tartott a viszonyunk, hanem most, amikor egy kicsit már változott, kedvesebb és nyitottabb lett, én pedig átvertem, és magára hagytam. Tényleg olyan volt ez, mint egy szakítás, pedig nem volt közöttünk semmi emocionális dolog - de ahogyan ezt végiggondolom, már tudom, hogy ez hazugság, amivel áltatom magam, hogy nekem könnyebb legyen. Mindegy, hogy nem beszéltünk meg semmit, de azzal, hogy vele voltam, és közel engedtük magunkat egymáshoz, egyszerűen nem tehetem meg, hogy nem vállalok felelősséget a tetteimért. Mert akkor nem is vagyok igazi bohóc, csak egy szemfényvesztő ripacs.
A képernyőt bámulom percek óta, azután felállok, és az ajtóhoz megyek. Nagyot sóhajtok, és bekopogok rajta, majd elhúzom, hogy kinyíljon, és ránézek. Pillantásom a kezében tartott papírra esik, amin egy pontosan a hajammal megegyező vörös villanást félek felfedezni - villanást, mert csak amíg el nem tünteti, addig látom. Elhatározom, hogy erősebb leszek nála, de neki is kell valamit adnia, úgyhogy odasétálok hozzá, az asztalához, annak is a belső oldalára, és a széke mellett megtámaszkodok az asztalának, magam mellett két oldalt a tenyereimmel az asztal szélébe kapaszkodva.
-Beszélj hozzám. Gyerünk, mondj valamit! Tudom, hogy akarsz.-
Kérem gyengéd hangon, és nézem őt. Remélem, hogy most az egyszer kivételesen hallgat rám, és nem ront el mindent. Nem roncsolja tovább, amit én már elkezdtem szétzúzni - a kapcsolatunkat.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Pént. Jan. 27 2012, 00:23

A rajzolás megnyugtat. Még akkor is, ha éppen őt rajzolom. Mert a rajz legalább nem tud megbántani. Bár ha belegondolok, gyerekes, amit csinálok. Elvégre nem is nagyon volt köztünk semmi. Ha bárki rákérdezne, még csak meghatározni sem tudnám, hogy mi az, amit csináltunk. Az egyetlen dolog amit tudok, hogy legutóbb megbántottam valamivel, és hogy azt hittem, hogy azzal, amire azóta rájöttem, majd sikerül kiengesztelnem. Helyette pedig, teljesen más történt. De ebből is tanul az ember...
Már majdnem kész vagyok, az utolsó simításokat végzem a rajzon, amikor kopognak, aztán belép Izzie. Felpillantok rá, aztán gyorsan magamhoz húzom a rajztáblám, nehogy meglássa, mit is rajzoltam éppen. Figyelem, ahogy közelebb jön, és kíváncsian várom, hogy mit akar. Én is fordulok a székkel, vele szembe, és ahogy megszólal, vetek egy pillantást a rajzomra, mert most tudom ellenőrizni, hogy mennyire lett jó vagy sem.
Meglep és nem tudom mit akar. Mármint értem, amit mondd, csak most, tényleg csak ezért jött? A száját nézem, ami nem rég arra kért, hogy mondjak valamit. És nekem, megint ugyanaz jut eszembe: cseresznye.
Felkapok egy piros ceruzát, és inkább azt bámulom, mint hogy ránézzek.
- Szeretem a cseresznyét... Akkor éjjel is cseresznye színű volt a szád. Kíváncsi voltam, hogy vajon az íze is olyan-e.
A rajzomra pillantok, és már tudom, hogy mi az, ami miatt eddig nem tetszett. A ceruzával színezni kezdek rajta, és közben tovább beszélek.
- Nem olyan volt, hanem sokkal édesebb, és én többet akartam. Sajnálom.
Nem azt sajnálom, hogy többet akartam, hanem azt, ahogy kihasználtam a helyzetet, amibe kerültünk, önzőn, de ezt valahogy nem akaródzik hozzáfűzni.
- Sajnálom azt is, hogy legutóbb megbántottalak, mert egyáltalán nem szándékosan tettem.
Leteszem a ceruzát az asztalra, mert azt hiszem elkészültem. Végre felnézek megint a szemébe, hogy lássa tényleg sajnálom, és mert én is szeretném tudni, ő mit gondol. Mert egy ideje, az ő véleménye igenis számít.
Visszanézek a rajzra, nagyot sóhajtok, aztán megfordítom a rajztáblát, hogy ő is lássa.
- A szörnyű az egészben, hogy bármit is teszek vagy mondok, nem tudok, nem rád gondolni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Pént. Jan. 27 2012, 00:37

Tökéletesen képes meglepni azzal, hogy nem utasít el. Nem zavar ki, nem néz gúnyosan, vagy lesajnálóan, és nem tagadja meg a kérésemet. Végighallgatom, amiket mond, és belül már mosolygok is... aztán amikor meglátom a rajzot, akkor nagyra kerekednek a szemeim, el se akarom hinni, hogy tényleg engem rajzolt, pedig már az előbb is mintha sejtettem volna, de nem hittem mégsem.
-Zin, ez gyönyörű!-
Mondom, és ahogy nézem, azt látom csak, hogy sokkal szebbnek lát, mint amilyen vagyok, vagy mint amilyennek én magamat. Sóhajtok egyet, és a képről ránézek újra. Őszinte volt velem, úgyhogy megérdemli, hogy én is az legyek, de azért ismerem már őt elég jól ahhoz, hogy tudjam, hol a határ.
-Én nem sajnálom, hogy többet akartál. Szerintem egész jól sült el...-
Felkuncogok, ahogy az elmúlt időre gondolok, de aztán gyorsan vissza is komolyodom, mert azért ennél több van a dologban. Nem tudom, hogy magyarázzam el úgy, hogy ne jöjjek ki rosszul a dologból, szóval próbálkozom inkább csak, aztán meglátjuk.
-Tényleg megbántottál, azzal, hogy rámutattál a lényegre... Tudod amióta veled van ez a viszonyom, azóta nem voltam senkivel. És ilyen korábban nem volt. Szóval... úgy érzem, hogy nekem ez már nem jó. Neked nem volt még olyan párkapcsolatod, amiben szerepet játszott a testiség, ilyen szempontból tapasztalatlan vagy. Úgy érzem, hogy jó döntés lenne, hogyha most adnám meg a lehetőséget, hogy legyen, neked is, és nekem is jó lenne, mert most egy helyben topogok, és - egyszerűen több kell. -
Befejezem a mondatomat, és figyelem, hogy megértette e. Talán már így is túl sokat mondtam, nem akarom a szavakat a szájába adni, nem akarom, hogy hazudjon ragaszkodásból, vagy félelemből, vagy bármiért, de túlkombinálni se akarom. Csak megélni, ami jön, és ha nem tetszik, akkor belekotnyeleskedni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Pént. Jan. 27 2012, 10:17

Szerintem ő élőben sokkal gyönyörűbb, de ez mellékes. Ha nem is pont azt, amit tervezte, a lényeget azt hiszem elmondtam. Most pedig meg kell hallgatnom a válaszát. Elmosolyodom, ahogy kuncogni kezd. Tényleg egész jól sült el, persze vitatkozhatnánk ezen is órákig.
Életemben először hallgatom végig, amit mond, anélkül, hogy közbevágnék. Még ha lenne is mit közbevetnem, megtartom magamnak, és figyelmesen végig hallgatom. Amikor befejezi bólintok, hogy megértettem. Még akkor is, ha nem kifejezetten tetszik, amit mondott, tiszteletben tartom a döntését. Az ilyesmit úgysem lehet erőltetni. Szerintem.
Leveszem a rajzot a rajztábláról, összetekerem és a felső fiókból kiveszek egy befőttesgumit, hogy így is maradjon.
- Tessék - nyújtom át neki az általa gyönyörűnek titulált rajzomat, közben meg felállok. - Kimegyek elszívok egy szál cigit.
Még mindig egészen nyugodt a hangom, de azért szeretnék egyedül lenni. Szeretnék Izziere haragudni, de nincs miért. Hiszen őszintén elmondta, amit gondol. Csak el kell fogadnom, és megbékélni vele. Ehhez pedig kelleni fog öt perc egy (esetleg kettő) cigi társaságában.
Mielőtt ellépnék mellőle, még végigsimítok az arcán, és egy utolsó lágy, édes csókot lehelek az ajkaira.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   Pént. Jan. 27 2012, 14:04

Nem mondta el, amit gondolt, ha így lett volna, akkor az egész máshogyan végződik. Szerintem, de mit tudok én erről? Semmit. Nem vagyok gondolatolvasó.
Végighallgat, és nem vág a szavamba, ami önmagában egy hatalmas teljesítmény, ilyenre még nem emlékszem azóta, amióta ismerem. Csak akkor hallgatott végig általában, amikor hisztérikus kirohanásom volt ellene, és akkor is csak azért, mert kénytelen volt: nem hagytam beszélni.
Nem mond semmit, és ebből tudom, hogy nem is akarja nekem megadni azt a többet. Most már kijelenthetem, persze csakis magamban, hogy eljátszottam a gondolattal, egy egészen röpke pillanatig. Általában ha az történik, amire számítok, azt szeretem, de most ez nem így van.
-Köszönöm!-
Veszem el a rajzot, aztán a kezemet az arcomat simító kezére teszem, és én is édesen visszacsókolok. Annyira abszurd lenne elképzelni, hogy több legyen közöttünk, és mégis, van olyan része a lényemnek, ami nagyon szeretné. Nem tagadhatom tovább, így van, azóta így van, amióta megcsókolt először. És ez félelmetes, és dühítő, ugyanakkor izgalmas és elvarázsoló is.
A csókot a telefonom zavarja meg, és egyébként is ki akar menni. Ahogy lépked kifelé, még hallhatja, amit Nate-tel beszélek, vagyis, hogy azonnal oda kell mennem hozzá.
Kisétálok az előtérbe, és összeszedem a cuccaimat, egyszerűen muszáj mennem, még akkor is, ha ezért fegyelmit kapok, de remélem hogy nem, és megérti. Fent találkozok vele, az ajtónál.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sweet goodbyes- Izzie&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Sweet goodbyes- Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-