Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Heily Austen
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : hallgató
Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Kedd Jan. 14 2014, 13:34

Caleb & Heily
enjoy the peace after the exams


Hát igen, ezt is túl éltem. Túl vagyok az első vizsgaidőszakomon és elmondhatom hogy virul a fejem a hatalmas elégedettségtől. Nem volt könnyű, a végén már azt hittem teljesen becsavarodok és zokogva omlok össze az iskola folyosóján a sok cuccomtól és a kialvatlanságtól, de megcsináltam. Minimum három hektoliter kávé, csaknem három hét robotolás de az utolsó vizsgámnak és prezentációnak is vége. És úgy érezem minden kín és gyötrelem teljesen megérte, hiszen négyesnél nagyon rosszabbat nem igen kaptam és bukni sem buktam semmiből. És ami a legfontosabb még mindig, élek lélegzek és akkora vigyorral az arcomon vonulok végig a suli folyosóján hogy öröm nézni. A nagy elégedettségben még az sem érdekel hogy páran utánam fordulnak, vagy éppen teljesen lököttnek tartanak. Nem engedem semminek hogy bemocskolja a jókedvemet, hiszen egy apróbb mérföldkövet hagytam el az életemben. Nincs más dolgom most mint alaposan kiélvezni és bedőlni az ágyba hogy végre rendesen kialudjam magam... Mondjuk egy hétig ki se kelek a takaró alól.
Úgy léptem ki az iskola udvarára, mintha az enyém lenne a világ. Ha jobban bele gondolok az is volt, hiszen tizenkilenc éves, fiatal (majdnem) felnőtt nő voltam tele életkedvvel, tudás szomjjal akkora nevetéssel és olyan szép énekkel a lelkemben hogy kár lett volna takargatni. Nem is tudtam volna és az eufórikus állapotnak köszönhetően  pont magasról tettem mindenre és mindenkire. Most azt hihetitek hogy valami jó anyagot szívtam, de tévedtek. Ez a fáradtság és a hirtelen megkönnyebbülés gyönyört okozó keveréke... Talán jobb mint a szex, de nem nyilatkozom mert ebben tényleg igazán nincs még tapasztalatom. Nem is értem miért engedtem bepofátlankodni ezt a gondolatot. Gyorsan el is hesegettem, miközben célirányosan szinte szöggdécselve haladtam az egyetem hatalmas udvarán át. Az iskolai kávézóba igyekeztem, hogy egy hatalmas bögre gőzölgő forrócsokival és egy annál is óriásibb csokis sütivel emeljem az egekbe a cukorszintemet, hogy ne csak boldog legyek, de még pörögjek is mint a búgócsiga. Halmozom az élvezeteket, mint mindig.
Nem volt semmi ami elronthatta a kedvemet, egészen addig amíg bele nem ütköztem valakibe. Nem volt nagy és durva találkozás, de éppen elég volt ahhoz hogy kilibbentsem az egyensúlyomból és szerencsétlen valaki kabátjába kapaszkodva maradjak talpon. Íme, a Heily-effektus az Austeni balsors szindróma újabb lenyűgözően szerencsétlen esete.
- Úristen, sajnálom! Ne haragudj, jobban oda kellett volna figyelnem, nem is tudom hol jártak a gondolataim!!! - mentegetőzög hevesen, majd gyorsan elengedem a kabátot és próbálok arrébb evickélni. A siettség újann szerencsétlenkedésekhez és botláshoz vezet. Meglepődve figyelem ahogy közelít a talaj... Hogy keveredek én mindig ide, édes jó Istenem?!
.


to: Caleb ;; words: ennyimennyi szó

with love from Hell

_________________
Don't you dream impossible things?
Don't you
see the
starlight?
Vissza az elejére Go down
http://hayley-hell.tumblr.com/
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Kedd Jan. 14 2014, 16:39

A vizsgáknak végre vége, nem mintha olyan sokat kellett volna tanulnom, de azért, mint minden más diák én is ki vagyok ilyenkor készülve. A pizzériában is sokat dolgoztam. Nah, de mindegy a vizsgáknak vége, a munka maradt, erre számítani is lehetett.  Most viszont az egyetem kávézója felé tartok, hogy megigyak egy csészeforró cappuccino-t, s elmélkedjek az ét nagy kérdésein. Miért kék az ég? Miért zöld a fű? Teljesen belemerülök a gondolataimba, nem is figyelek oda, hogy ki megy el mellettem, vagy éppen hány lány fordul meg utánam, nah jó azt figyelem, eddig öt, ha jól számoltam. Két barna, egy szőke és két fekete hajú lány, igen, az határozottan öt. Bár, ügyet sem vetek rájuk, hiszen, most nem az a célom, hogy felszedjek, egy csajt majd jön, ha itt az ideje. Most ezt a stratégiát követem, elegem van a futó kapcsolatokból, és az egy éjszakás kalandokból. Kiérek az udvarra, olyan szép ez a nap, hogy el sem tudom mondani mennyire.  Imádom a friss levegő illatát. Odaintek pár srácnak az évfolyamból, ők meg visszaintenek. Továbbmegyek, az udvaron iszonyatosan jó kedvem van, bár azt nem tudom miért, hiszen nem történt semmi különös velem. Bár lehet, hogy az az oka, hogy vége van a vizsgáknak és nem kell korán kelnem. Vagy azért van jó kedvem, mert anya nem hívott már vagy két napja végre. Persze szeretem anyut, de néha az idegeimre tudd menni az aggodalmaskodásával. Az út további részében, ez a kérdés jár fejemben, és nem is figyelek a körülöttem lévőkre egészen addig, amíg valaki bele nem kapaszkodik a kabátomba és majdnem leránt a földre. Felé fordulok és éppen valami nagyon csúnyát készülök mondani, amikor meglátom, hogy egy szépséges lány az  
- Semmi baj. - mondom és rámosolygok, aztán már nyúlok is utána, mert megint elesni készül. Épp hogy el tudom kapni a karját, és talpra állítom.
- Jól vagy? – teszem fel a kérdésemet egy mosoly kíséretében. Aztán gyorsan beletúrok a hajamba, legalább a frizurám nézzen ki jól ha az öltözetem szánalmas.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Heily Austen
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : hallgató
Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Szer. Jan. 15 2014, 23:41

Caleb & Heily
enjoy the peace after the exams


Az arcom éppen a földdel készül randizni, ahogy a bénázásom eredménye képpen zúgok lefele. Nos igen, még a nagy eufóriában is oda kéne figyelnem hova lépek, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Már-már a kritikus ponthoz érek hogy elbukjak, szemeimet szorosan becsukom és a másodperc tört része alatt próbálom felkészíteni a testemet hogy ez bizony fájni fog, amikor valami megrántja a karomat. Szorosan becsukott szemekkel, hevesen dobogó szívvel puhatolom ki hogy a srác akinek nekimentem, hála istennek és minden szentnek, elkapott és megakadályozta hogy kiharapjak egy szép darabot a földből. Miközben talpra állít kinyitom a szememet és mentem az orrom hegyétől a fülem tetejéig elpirulok.
Bármiben lefogadom hogy filmművészetis, és nem csak azért mert jól nézett ki bár az is eléggé arra az oldalra libbentette a mérleg nyelvét. Amióta a Francesre jártam szerettem megtippelni csak úgy magamnak hogy ki milyen szakra járt. Persze kamerával rohangáló embereket könnyű volt meghatározni, így azokkal nem is nagyon foglalkoztam. A kihívást szerettem így általában olyanokra pazaroltam az unalmas perceket akiken nem volt túl sok "árulkodó nyom".
Mindenesetre újra a talpamon álltam és igyekeztem állva is maradni. Zavartan, szégyenlősen sütöm le a tekintetemet, miközben próbálom ráncba szedni a ruhámat és minél gyorsabban és kevesebb feltűnéssel kisöpörni az arcomból a hajamat.
- Öh, igen persze! - válaszolok gyorsan a kérdésre, majd aggodalmasan tanulmányozom a kabátját - Te jó ég, annyira sajnálom! Ugye nem szakítottam el?! Oh, tényleg nagyon nagyon nagyon sajnálom - árad belőlem szégyenlős bocsánatkérések sortüzében kicsit hebegve a szabadkozás - Nem volt szándékos, csak nagyon elkalandoztam... Öhm, éppen a büfébe készültem... Kárpótolhatlak egy kávéval?


to: Caleb ;; words: ennyimennyi szó

with love from Hell

_________________
Don't you dream impossible things?
Don't you
see the
starlight?
Vissza az elejére Go down
http://hayley-hell.tumblr.com/
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Pént. Jan. 17 2014, 18:40

Miután sikeresen talpra állítottam a lányt megláttam az arcát és észrevettem, hogy elpirult erre elmosolyodtam. Nagyon jól áll neki ez a kis piros szín az arcán. Közben azon kezdek el gondolkodni, hogy vajon már találkoztunk-e valahol. De arra a következtetésre jutottam, hogy nem, mert ha láttam volna már ezt az arcot arra biztos, hogy emlékeznék. Bár igaz, ami igaz sok szép lány jár ide. Ahogy figyelem a lányt, olyan érzésem támad, mintha kissé zavarban lenne, bár ez nem csoda, hiszen majdnem a földre rántott és elszakította az új kabátom. Rákacsintok, hogy oldjam a feszültséget, de nem tudom, hogy észrevette – e, mert lesütötte a szemét. Aztán megizgatja a ruháját és kisöpri a haját az arcából, kicsit sem feltűnően. Hirtelen fel kacagok, amit egy köhögés mögé próbálok rejteni, nem tudom mennyire sikerült. Olyan esetlennek tűnik és egyben nagyon aranyos is.
- Ezt örömmel hallom. – szólok neki és rámosolygok. Aztán azt veszem észre, hogy a kabátomat tanulmányozza.
- Semmi, baj már mondtam, és nézd meg a kabátomat, nincs, semmi baja látod? – rámosolygok és a hajamba túrok remélem így sikerül megnyugtatni.
- Gondoltam, hogy nem volt az. – a képemről nem tudom lehervasztani a mosolyt.
- Meg tudom érteni néha velem is megesik, hogy elkalandozom. - és a mondandóm közben végig a szemébe nézek.
- Egy feltétellel. – mondom és egy kis hatásszünetet tartok majd folytatom a mondatot.
- Én fezetek. És veszek neked még egy nagy csokis sütit. – mondom el neki az ajánlatomat.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Heily Austen
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : hallgató
Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Hétf. Feb. 24 2014, 14:22

Caleb & Heily
enjoy the peace after the examsMielőtt lesütöttem a szemem, még elkapom a kacsintását amiért még jobban elpirulok és még inkább zavarba jövök. Istenem, miért élvezi mindenki annyira hogy elpirulok? Ez egyáltalán nem fair! Ez a fene nagy szégyenlősség eddig nem nagyon hozott hasznot, sőt, inkább egy nyavalyás fegyver mások kezében. De most nem érzem magam annyira rosszul, de mégis kellemetlen ez az egész. Először nekimegyek, aztán csaknem elszakítom a kabátját hogy utána megmentsen egy hatalmas pofára eséstől. Komolyan mondom, ilyen azt hittem hogy csak a gagyi sorozatokban van, de úgy néz ki az én életem egy gagyi sorozattal egyenértékű. Nagyon... szívderítő, de tényleg.
Lassacskán össze szedem magam, megigazítom a ruhámat, némi magabiztosságot remélve rántok egyet a kabátom szíján, amikor felnevet. Enyhén tátott szájjal kapom fel a fejemet, kék szemeim kistányér nagyságúra tágulnak, süt belőlük a sértett megbántottság. Kinevet, bármennyire is próbálja köhögéssel leplezni. Egy kicsit sem átlátszó, tényleg... Rákvörösen harapom be az ajkamat és sértetten másfele fordítom a fejemet, miközben dühödt gondolatok csaponganak a fejemben. Ez fájt... Aú!
Kár volt felajánlanom hogy meghívom a büfébe egy kávéra, miközben hallgatom a válaszait, de testtartásomon látszik a durcás ötévesek dacos jellegzetességei. Miközben beszél, azért visszapillantok rá, mélyen a szemeibe nézek és igyekszek higgadtságot erőltetni a tekintetembe, de nem sikerül. Eléggé szíven ütött a kinevetés, tekintve hogy most sem tudja levakarni a vigyort a képéről. Na pontosan ezért nem vágyok rivalda fényre! Kinek van szüksége a gúnyos lenéző nevetésekre..
Az ajánlatára morcosan felvonom a szemöldökömet. Hát ennyi lenne a minimum azután hogy megbántott, de nem fogok ennyitől hasra esni. Sőt! Eszem ágában sincs elfogadni, hiszen önérzet is van a világon!
- Arra semmi szükség, hiszen én löktelek föl majdnem és tettem tönkre csaknem a szemmel láthatólag új kabátodat - mondom dacosan felszegve az államat - Nem azért ajánlottam fel, hogy állom a cehhet, mert meghívásra vágyok...
Na most kiderül milyen a probléma megoldó készsége.
.


to: Caleb ;; words: ennyimennyi szó

with love from Hell

_________________
Don't you dream impossible things?
Don't you
see the
starlight?
Vissza az elejére Go down
http://hayley-hell.tumblr.com/
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   Vas. Május 25 2014, 22:25

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily   

Vissza az elejére Go down
 

Freedom is so sweet ~ Caleb & Heily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» My little, sweet daughter...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-