Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I got my eyes on you - Izzie és Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Kedd Ápr. 08 2014, 10:27

Nehéz lenne összefoglalni, mennyi minden járt a fejemben, amióta megtörtént az az éjszaka... meg a hajnal... és a délután. Igyekszem kerülni, hogy kettesben maradjunk, mert nem akarom, hogy újra megtörténjen... pontosabban túlságosan akarom, de nem lehet. Szóval jobb ez így, bár nem vagyok benne biztos, hogy egyet értene velem, és hogy én egyet értek magammal, de igyekszem ezeket a gondolatokat elkerülni.
Az alvás meg engem kerül el. Nem igazán hű társ napok óta, sem, amikor egyedül, sem, amikor Daryllel alszom. Utóbbinál legalább kiderült rólam, hogy bele tudok nézni szégyenkezés nélkül a szemébe, és hogy ez milyen fényt is vet rám, nos... abban nem vagyok biztos, ezért is jobb, hogyha kerülöm Zint, de közben meg nem akarom kerülni, nem is tudom kerülni igazán, mert még mindig kicsit maga alatt van.
Szóval volt egy olyan verzióm is amellett, hogy nem szexelünk újra, hogy rengeteget szexelünk. Hogy, mondjuk, elmegyünk egy hétvégére valahová, és ki sem jövünk az ágyból... ahh, de tudnám azt élvezni! De inkább az előbbinél maradtam, hogy nem hagyom ezt újra megtörténni. Habár azt hiszem, érik már, hogy leüljek, és átgondoljak mindent a-tól z-ig, ami jelenleg zajlik körülöttem, de egyelőre talán inkább csak sodródom az árral, megjegyzem, ennek az esetek nagy részében nincs jó vége.
És mivel a barátja vagyok, és törődöm vele, azonnal át is megyek hozzá, amint időm engedi, mert írt, hogy jó lenne, ha tudnánk találkozni. A koli ugyan veszélyes egy terep, túlságosan veszélyes, de nem akarom lerázni, szóval kopogok az ajtaján, majd már nyitom is, hogy besétáljak.

-Na mi az az élet-halál kérdés?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Kedd Ápr. 08 2014, 18:54

Kiborultam. Kétségbeestem. Ideges lettem. Nem értem, mi történt. Vagyis, értem, és tudom is hogy miért, de egyszerűen nem tudom felfogni. Velem. Ez. Nem. Történhet. Meg.
Az elmúlt hetekben amúgy sem voltam jó társaság, de azt hiszem ma egyszerűen elűztem a srácokat a szobából, és jobb is, hogy nem látják, ami most van itt, mert ez abszolút nem olyasmi, amit mutogatnék... Miről beszélek? Az állapotról, amiben vagyok. Törtem-zúztam, több tányér és pohár is darabokban hever a földön, és kb minden, ami mozdítható volt hasonló sorsra jutott. Igyekeztem csak a saját cuccaimra hagyatkozni, de lehet a srácok néhány könyve is falnak csapódott. Annyira... mérges(?) voltam, a falba is belevágtam. Nem kellett volna, mert nekem biztos jobban fájt, mint a falnak. De legalább arra jó volt, hogy kicsit észhez tértem. Lemostam a kezem, és bekötöztem, bár lehet eltört, de ez érdekel a legkevésbé. Leültem az ágyra és küldtem Izzienek egy smst, hogy szükségem van rá. Közben pedig nem néztem még véletlenül sem a laptopomra, amin az emailjeim között ott van megnyitva az a bizonyos üzenet, ami kikészített.
Felhúzott térdekkel, azokat átkarolva ülök, lehajtott fejjel, és próbálok valami megoldáson agyalni, de nem jut semmi sem az eszembe. Hetek óra úgy érzem So Ra nem egyedül lépett le, hanem elvitte egy részemet is. Azt a részem, ami gondolkodni képes volt. Mert most nem megy.
A percek, amíg várok óráknak tűnnek, és már-már kezdem meggyőzni magam róla, hogy senki sem szeret, hogy nem kellek senkinek, és nem is érdeklek senkit, amikor kopognak az ajtón. Felkapom a fejem, s amikor meglátom Isabellát belépni fel is pattanok az ágyról, s a szoba romjain keresztül odasietek hozzá, és egy szó nélkül átölelem.
- Végre itt vagy - mondom és szorosabban bújok hozzá - megbuktam...
Suttogom a fülébe, és remélem, neki van valami ötlete, hogy mi lesz most, mert én nem tudom. Életemben nem fordult még velem ilyesmi. Most komolyan... Persze nem buktam meg, nem kaptam egyest, de semmit sem kapni, az talán még rosszabb. Nem akarok még egy fél évet, évet várni, hogy meglegyen a diplomám. Egyszerűen... csak a hajába temetem az arcomat. Még jó, hogy nincs rajtam szemüveg. Igaz kontaktlencsém sincs, így nem tudom mire fogni a könnyeket. Besokalltam. Ez a jó szó rá. Igen. Kár, hogy ettől még nem jobb.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Kedd Ápr. 22 2014, 20:55

Meglep a fogadtatás, nem tudnám megmondani, mikor ölelt meg így utoljára. Szorosan karol át, és miközben kissé elborzadva fedezem fel a romokat a szobában, átadom magam a közelségének, és feloldódom az ölelésében egy sóhajjal, majd automatikusan suttogom el a szavakat.
-Én is.-
Mint barátnő, és ez megijeszt, hogy annyira igyekeztem, annyira szerettem volna jól csinálni, jó lenni, de nem vagyok. Megint nem, de ehhez a problémagóchoz nem merek most hozzányúlni, csak gyorsan elterelem a beszélgetést, bár mérget vennék rá, hogy hallotta a szavaimat.
-Mi történt?-
Kérdezem aggódón amikor már képes vagyok elengedni, mert nem szorít annyira, és hagyja, ha hagyja. A szoba úgy néz ki, mint amin forgószél söpört át, de esküszöm, nem én jártam itt... csak ő lehetett. Ahogy az arcára nézek, megijesztenek a könnyei, és kicsit kétségbe is esek, ahogy ezt látom, de próbálok nem nagyon rémült fejet vágni, hogy segítség lehessek, és az ágyához terelem, leültetem, és próbálom értelmezni a helyzetet.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Szer. Ápr. 23 2014, 00:24

Itt van. Nem tudom miért, de ettől, egy egész picivel jobb. Nem sokkal, de legalább nem érzem magam olyan rohadtul egyedül. Ez pedig sokat számít. Jól esik csak egy kicsit hozzábújni és megpróbálni elfelejteni, hogy az életem egyik napról a másikra még jobban szétcsúszott. Beszélhetnék Pap-pal is, de nem vágyom rá, hogy megint elemezni kezdjen. Márpedig ő képtelen lenne csak úgy meghallgatni. Abban sem vagyok biztos, hogy el tudom mondani, azt viszont tudom, hogy egyedül nem bírtam volna már sokáig. De most itt van, legalább egy valaki, akinek fontos vagyok és bár sosem vallanám be - amúgy is tudja, hiszen egyértelmű, nem? - nagyon örülök neki.
Igyekszem megtörölni az arcomat, még mielőtt elengedem, hogy ne lássa a könnyeimet, de vagyok biztos benne, hogy sikerül. Egyszerűen hagyom, hogy a szoba romjain át az ágyamhoz vezessen és leültessen. A kérdésére, csak felemelem a már amúgy is szétzúzott kezem, és a laptopra bökök.
- Nem... nem adtam le... vagyis... meg sem írtam... Én nem... - na erről beszéltem, amikor azt mondtam elvitte a gondolkodni képes felemet. Még egy mondatot sem tudok kinyögni. A kezem fáj, a hangom olyan... nem én vagyok. Megrázom a fejem, és a tenyerembe temetem az arcom, de közben azért felszisszenek. Aztán leengedem a kezeimet, és nem törődve továbbra sem a fájdalommal, egy nagy levegő után megpróbálom újra.
- Nem fejeztem be a szakdolgozataimat, így nem is adtam le őket időben. Ez alapból baj lenne... a diploma miatt. De legalább záróvizsgázni mehetnék. Viszont most azt írja, hogy mivel nem voltam konzultálni, nem kapom meg a kreditet se semmit, és így vizsgára sem enged... - magyarázom, és ez már egész jól sikerül. Tisztában vagyok vele, hogy ez teljesen szabályos így. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem volt szép dolog megpróbálni, megkerülni a szabályokat. De meg kellett tennem, hogy ne agyaljak azon, mi lett volna ha... Így viszont lehet többet ártottam magamnak... de ez egy másik mi lett volna, és nem akarok vele foglalkozni. Egyszerűen csak azt szeretném, ha valaki megmondaná, mi lesz így belőlem.
- Január végén leadtam a masterre a jelentkezést... - akkor még itt volt So Ra, akkor még láttam magam előtt valamiféle jövőt, és minden az irányításom alatt volt. Most nincs semmim. Semmi olyan, aminek lenne értelme. Vagy csak én nem látom. Nem tudom. Talán Izzie lát valami megoldást, vagy tud valami megnyugtatót mondani. De igazából kétlem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Szomb. Május 10 2014, 10:51

Remeg a hangja, össze-vissza beszél. Nagyon nem az az erős, magabiztos, hidegrideg tahó, aki az esetek többségében szokott lenni, és halálra rémít ezzel, mert ez tényleg nagy bajt jelezhet. Leültetem az ágyra, ő meg a laptopja felé mutat, de mint már mondtam, a magyarázatot elsőre nem értem. Az arcát a tenyerébe zárja, és ekkor látom meg, hogy a keze szörnyen néz ki, így amint felemeli a fejét, meg is fogom, és vizsgálni kezdem. Inkább mondanám magam laikusnak, még akkor is, ha a gyerekek kapcsán tanulunk a sérülésekről, mert nem vagyok én ehhez elég jó, de szerintem összezúzta, szóval az már biztos, hogy lesz egy körünk a kórházba.
-Nyugodj meg!-
Kérem, miközben megértem, amit mond, mert végre úgy mondja, majd gyorsan átgondolom, mit is mondhatnék, ami javít a helyzeten.
-Nem baj az, ha egy félév múlva vizsgázol. A diploma nélkül egyébként se mehetnél masterre.-
Magyarázom neki, de nem vagyok biztos benne, hogy segítek, vagy ártok, azért folytatom, mielőtt ez kiderülne.
-Zin, természetes dolog, hogy ha az embert komoly trauma éri, nem tud úgy teljesíteni, mint máskor. Nem tud száz százalékoz nyújtani. Téged komoly trauma ért, hiszen azt gondoltad, a kapcsolatod komoly So Raval.-
Nem is nagyo fogom fel, hogy ez a megfogalmazás nem biztos, hogy eléggé helytálló - mármint, hogy ezzel azt sugallom, én nem vettem komolyan, szerintem nem volt az, esetleg mások szerint sem, és ezen még pluszban kiakadhat, de nem véletlenül sugallom ezt, csakugyan nem gondolom, hogy komoly volt az a kapcsolat, viszont ezt meg nem most kéne megbeszélnünk. Szóval hasznos lenne, ha előbb gondolkodni tudnék, utána beszélnék, de azért simogatom tovább a zúzódott kezét, úgy, hogy ne fájjon.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Hétf. Május 12 2014, 08:25

Felszisszenek, ahogy megfogja a kezem. Jobban fáj, mint hittem, de csak egy pillanat az egész. A többi gondom eltereli róla a figyelmem. Nem olyan könnyű megnyugodni, mint ahogy a szájából hangzanak a szavak.
Megrázom a fejem. Félév. Már az is túl sok lenne...
- Nem hajlandó félévkor... - vetem közbe, és remélem érti, hogy ez a lehetőség már bennem is felmerült, éppenséggel csak a vizsgáztatók nem mentek bele. Ami azt jelenti, hogy még egy évig, itt szenvedek az egyetemen. Megrázom újra a fejem. Ez egyszerűen lehetetlen. Nem történhet meg. Nem velem. Nem most. A mesterképzéses megjegyzésével nem is foglalkozom. Elvégre januárban még biztos volt, hogy meg lesz a diplomám, hogy júliusra leadok minden szükséges dokumentumot, így a jelentkezésnek sem volt akadálya.
- Ne emlegesd nekem azt a gerinctelen nőszemélyt - sziszegem, alig hallgatóan, és az idegességtől, amit a neve vált ki belőlem, ökölbe szorul a kezem. Szorulna, ha nem fájna éppenséggel olyan nagyon. A mozdulat azonban félbemarad, és egy fájdalmas fintor ül ki az arcomra.
- Francba! - kapom fel a másik kezemmel az ágyamból az elefántot, s hajítom el. Az egyetlen emlékemet, amit nem dobtam-tüntettem még el So Rától. Nehezemre esik bevallani, de ez a plüss valami olyasmi volt, amire régóta vágytam, és nem válnék meg tőle, most még sem érdekel. Az életem romokban, s életemben először tényleg nem tudom hogyan tovább.
Nem is gondolkozom rendesen, egyszerűen Isabellához bújok, és megölelem újra. Az arcom a nyakához fúrom, keresve valami menedéket, egy biztos pontot. Fogalmam sincs mit várok tőle, de azt biztosan érzem, hogy szükségem van még egy ölelésre.
- Nem tudom mit csináljak, Isabella - motyogom a nyakánál, hacsak nem tolt még el, de ugyan miért tette volna? - Egyszerűen nem tudom...
...és ez kétségbe ejt. - az utolsó néhány szót már csak tátogom, de lehet így is hallja. Igazából lényegtelen.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Szomb. Május 31 2014, 20:17

Csak bólintok arra, hogy félévkor nem vizsgázhat. Lázasan jár az agyam, hogy milyen megoldást mondhatnék erre, de egyelőre nem járok sikerrel, bármit mondok, és amikor a volt nőjét említem még rám is mordul nagyon durván, meg egy plüsst is elhajít. Ezek szerint megtartott tőle valamit, nem kell hozzá nagy matek, hogy kiszámoljam... csak nézem a jószágot a földön, miközben tovább gondolkozom, majd megint megölel. A kezeimet automatikusan teszem a hátára és kezdem el simogatni.
-Ez... nem is olyan rossz ez.-
Kezdek bele, de még fogalmam sincs, mi fog kisülni ebből az egészből, azért mindenesetre folytatom gyorsan mielőtt még megfojtana.
-Mármint így még egy évig itt lehetsz, és kaphatod az egyetemtől a támogatásokat, és... és ami a legfontosabb hogy elmehetsz gyakorlatra! Igen! A cégek különösen a te területeden rengeteg gyakornoki képzést nyújtanak, így mielőtt lediplomázol már bedolgozhatod magad valahová, de amíg vársz a cégek visszajelzésére, addig is van biztos jövedelmed a HÖK-ből és az egyéb juttatásokból.-
Teljesen belelendülök a dologba, és tényleg őszintén látom ebben a lehetőséget, már-már annyira, hogy azt is kijelenteném, jobban is járt így.
-Ezzel óriási előnyöd lesz másokkal szemben, hiszen nem kell úgy a munkaerőpiacra kerülnöd hogy nincs semmi tapasztalatod, és éhen halnod se a gyakornoki fizetésből!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Hétf. Jún. 02 2014, 07:20

Kedvem lenne ordítozni vele és a fejéhez vágni, hogy nyilvánvalóan meghibbant, ha azt gondolja ez a helyzet nem olyan rossz. Rosszabbat elképzelni sem tudok! Vagy legalábbis nem akarok. Mégis, erősebb bennem a vágy, hogy higgyek neki. A simogató keze, a biztonság, ami az ölelésben rejlik olyan kellemesek, hogy meg tudom fékezni az indulataimat. Szokatlan az egész, de valahol belül nagyon elégedett vagyok. Hallgatom, s bár erős a késztetés nem szakítom félbe, amikor a támogatásokról beszél. Azokról, amiket a két szak miatt nem kapok meg. Vagyis meg kapok, de csak az egyik szakra. És így tulajdonképpen nem sokat ér. De csak szorosabban ölelem magamhoz, várva, hogy bejezze.
- Az kevés - közlöm a tényeket, de nem megyek bele. Elengedem és nagy levegőt véve dőlök neki a falnak. Lehunyom a szemem, úgy próbálom végig gondolni, amit mondott. A gyakornoki állás az nem hülyeség. időm lesz bőven. És így a szakdogát is kényelmesen befejezhetem, ráadásul nem kell lemondanom a HÖK-vezetéséről. Nem mintha álmaim tevékenysége lenne, de még mindig jól mutat az önéletrajzomban.
- Más lehetőségem nincs - állapítom meg némileg keserűen, miután kinyitom a szemem s Izziere pillantok. Nem ez volt az álmom, és valahogy azt sem hiszem, hogy bárki büszke lesz rám, amiért még egy évig egyetemre járok. Nagyot sóhajtok, aztán felállok. Elsétálok az elefántért, és felveszem a földről. Fájós kezemmel kissé leporolom majd visszateszem az ágyra.
- Rendet kell raknom - állapítom meg, ahogy végig nézek a szobán, s neki is kezdek, hogy felszedjem, majd a helyükre tegyem a könyveket, meg a többi tárgyat, amit szét dobáltam.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   Kedd Jún. 03 2014, 20:03

Minden mozdulatából árad a feszültség, de nem zúdítja rám a haragját, ami valahol azt jelzi, hogy fejlődőképes. Ha robban, akkor már talán nem mindig azon csattan, aki épp az útjában van. Vagy legalább nem rajtam.
-Minden rendben lesz, ne aggódj!-
Suttogom neki nyugtatóan, majd ahogy elhajol, mielőtt válaszolna megcsókolom. Nem túl hosszan, leginkább az egész dolog miatt, de erre szükségem volt. Azt hiszem, hiába próbáltam Deríliumot nem megcsalni, annak már lőttek, többszörösen is, és ismételten is. De akkor mit csináljak?!
Miközben egy pillanatra elgondolkozom, már fel is áll, és neki is állna pakolni, de gyorsabb vagyok, felpattanok, odalépek, és leállítom - megfogva a vállát.

-Á-á-á! Mit akarsz te?!-
Nézek rá kérdőn-felháborodottan, majd kiveszem a kezéből a könyvet, és én teszem a polcra helyette.
-Ezt majd én elintézem, de most megyünk a kórházba.-
Ellentmondást nem tűrően irányítom ki az ajtón, hogy azután el is kísérjem, és megvárjam, amíg ellátják a kezét, illetve elmondják, mi történt, meg mi a teendő ezek után.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I got my eyes on you - Izzie és Zin   

Vissza az elejére Go down
 

I got my eyes on you - Izzie és Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-