Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Shopping is always... ? - Izzie & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 16:09

Péntek délután van, amit rendszerint bevásárlással töltök. Ilyenkor általában már sokan vannak, amit annyira nem szeretek, de sajnos máskor nincs lehetőségem vásárolni. A kedvenc üzletem az egyetemtől nem messze van, igaz kitérő, de igazán megéri, mert minőségi termékeik vannak.
A bevásárlókocsiban lassan gyűlnek a dolgok, én pedig épp az ital szekcióban nézelődöm, amikor megszólal a mobilom.
- Pap, mit igyunk a hétvégén? - Kérdezem köszönés helyett, mint mindig. A héten amúgy már többször beszéltünk, mert beszélnem kellett, azóta pedig nyaggat.
- Én egy üveg brandyre gondoltam - a kezembe is veszek egyet - ez egész jónak néz ki, 40%-os Applejack... Nem, nem akarok berugni, csak felejteni... Ah... Hogy egy üveg vörös bort is vegyek?
Beteszem az Applejacket és a borokhoz megyek. Aztán kezdek csak gondolkozni.
- Pap, te nem is iszol bort. Csak nem célozni akartál valamire? Mi lenne ha nem említenéd többet a vörös színt? Épp elég nehéz így is, nem hogy még... Annyira értékelném, ha nem mondanád el még egyszer a szentbeszédet. Ez a hajó elment, elengedtem... Hogyhogy miért? Mit kellett volna csinálnom?... Ha mást akar, nem állíthatom meg.
Szemezni kezdek egy újabb üveggel. Cherry. Azt sem iszom többet, az is biztos. Csöndben hallgatom az egyetlen személyt, akiben tényleg megbízom, de azt hiszem a mai nem az én napom. Miután végre úgy dönt, elmondott mindent, amit tudnom kéne, még tovább tud idegesíteni.
- Pap, nem veszek Isabella szőlőt! Menj el a boltba és vegyél magadnak. És ha csak arra vagy ma hajlandó, hogy engem piszkálj, akkor ne is keress többet.
Lerakom a telefont. Idegesen vágom zsebre, és a fejemet a kocsira hajtom, miközben egy nagyot sóhajtok. Rég volt, hogy volt mivel piszkálnia, nem hibáztatom, hogy élvezi...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 16:28

Csajos hétvége rulz, csak ne kérdezné szívemszotty Bee, hogy miért olyan fontos nekem a csajos hétvége, és hogy igyunk. Szerencsére leszereltem azzal, hogy bűntudatot keltettem benne, miszerint elment, és még annyit kell pótolnunk arról az időről, amikor nem volt itt velem.
Persze a valódi oka egészen más - valaki egészen más. Szóval a kedvenc boltomat választom, ahol minőségi termékeket lehet vásárolni elérhető áron, és elkezdek bepakolni a kosárba. Természetesen kell csoki, meg nasi, meg néhány kozmetikai cikk, és utána elsétálok szépen az italokhoz, ahol valaki oltárian ismerőssé válik a számomra. Elég közel vagyok, hogy halljam, azt mondja, a vörös, aki én vagyok... de egészen pontosan mit is takar ez? Közelebb kell lopóznom, és amíg telefonál, tuti nem figyel, meg azért többen is vannak itt, szóval hátha.
Kommandózni kezdek, mint egy őrült, a fejem a másik polc felé fordítom, és somfordálok közelebb, hogy jól halljam. Ideges, és morcos, tehát biztos nem az áldásos lényemről beszél, már ha tényleg rólam van is szó.
Amikor azt mondja, mást akar, már biztos vagyok benne, hogy rólam van szó. Döbbenten megtorpanok, és próbálom összerakni a kirakóst a fejemben, de még nem 100%-os a feldolgozottság. Talán félreértettem valamit, és mégsem rólam van szó, és akkor...
-Isabella szőlő.-
Suttogom magam elé, ami azt jelenti, hogy mégis csak én vagyok a téma. Ééés tényleg, most már nem tagadhatja! Lekapok egy üveg cherryt a polcról, és mellé tolom a kocsit, mosolyogva, sőt, idegesítő vigyorral - így szokta illetni. Elhatározom, hogy ki fogom belőle szedni, miért akar engem alkohollal elfelejteni, még ha bele döglök is!
-Ki gondolta volna, hogy pont itt botlunk egymásba. Szia Zin!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 16:45

Ez a beszélgetés annyira felkavart, hogy már képzelődöm is... meghallom Izzie hangját. Most komolyan, megszűnik valaha ez az elmebaj? Még egyet sóhajtok, és kiegyenesedem, csakhogy észrevegyem, nem képzelődtem, tényleg itt áll mellettem. De legalább tudom, hogy nem ment el az eszem teljesen, és nem a fejemben hallok hangokat, hanem valóban ő szólított meg.
- Szia Iz. - mondom nem túl lelkesen - Igen... Úgy látszik a jövőben máshol kell majd bevásárolnom.
Mert ha még bevásárlás közben is vele kell csevegnem, akkor egész biztos, nem fogom magam túl tenni rajta, pedig még nem is másztam bele nagyon a dologba. Szóval örülnöm kéne, hogy még az elején kiderült minden, és nem áltattam magam.
Pedig nagyon igyekszem. Még csak nem is kerülöm. Ráadásul, az esetek többségében még beszélni is sikerül vele úgy, ahogy bárki mással tenném. Tehát én tényleg mindent megpróbálok, de hogy még bevásárlás közben is ezzel kelljen szenvednem, az igazán nem elvárható az idegeimtől.
Egyszerűen csak tovább tolom a kocsit, és folytatom a bevásárlást, akkor talán békénhagy, és nem kell eljátszanom, hogy minden rendben, amikor semmi sincs rendjén.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 16:58

-Ugyan, miért kéne? Hiszen elég nagy ez a bolt, megférünk benne ketten.-
Mondom egy olyan mosollyal, mintha valami nagyon haszontalan, nagyon drága termékre próbálnám teleshopos kisasszonyként rábeszélni. Nem hinném, hogy értékeli, mert tovább tolja a kocsit, de ismerhet már annyira, hogy ez kevés lesz, hogy lerázzon.
-És... hogy vagy? Tudod, amióta utoljára beszélgettünk a HÖK-ben.-
Kérdezem már kicsit kevésbé hivalkodó vigyorral, ám tettetett könnyedséggel, mintha ez egy olyan egyszerű téma lenne, mint az időjárás. Mert beszéltünk azóta, csak nem úgy, hogy ketten legyünk. Szóval azóta most először nem vesznek körbe ismerősök. Tolom a kocsit mellette, kitartóan, és próbálom elérni, hogy rám is nézzen, ne csak előre, meg oldalra, a termékekre. Azt hiszem, hogy tudom, mi lesz az a dolog, amivel szóra bírhatom, vagy valami egyértelmű reakcióra.
-Brandy? Nate is ezt a márkát szereti pont!-
Egyszerű átvezetés, ki mondta, hogy nem vagyok nagy játékos?! Igen, jól mennek az apró trükközések...
-Tényleg, bocs, hogy a múltkor úgy elrohantam, és még az ügyeleti időmet se töltöttem le, de muszáj volt vele találkoznom.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 17:15

Megférünk, persze de a szabadidőmet hagy ne töltsem vele. De úgy látszik, ő valamiért ragaszkodik hozzá, hogy velem legyen - amit nem igazán értek - mert követ.
Amikor felhozza a búcsunkat rápillantok, de nem mondok semmit, elvégre eddig is láthatta, hogy remekül vagyok, szóval nem kéne firtatni a dolgot. Sőt tulajodnképpen nem kéne elérnie, hogy rosszabbul legyek, mint eddig voltam.
Szerintem direkt csinálja, csak azt nem tudom mi ebben az élvezet. Ennyire bosszút akar állni, amiért párszor megbántottam? Vagy mégis miért kell neki, még Sparksot is felhoznia.
Megállok, nagy levegőt veszek, feléfordulok és úgy válaszolok.
- Nézd, én tudom, hogy mit pletykálnak rólam, de te tudod a legjobban, hogy nem igaz. Szóval ha lehet akkor legalább te, ne beszélj nekem Sparksról vagy bármilyen más pasiról. Totál hidegen hagy, mit szeret és mit nem, az ilyen információkat a barátnőidnek tartogasd.
Szívem szerint kivágnám a palackot a francba, de az mégis csak túl egyértelmű lenne. Majd elajándékozom. Vagy majd Pap megissza egyedül. Nem érdekel Nate Sparks, és az sem, hogy Izzievel mit csináltak.
- Elboldogultam egyedül is.
Válaszolom valamivel nyugodtabban és tovább indulok. Tulajdonképpen rengeteg munka jött be, miután elment, de jó volt, mert elterelte a figyelmemet.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 19:38

Követem hát! Akkor is kiszedem belőle, amit nem hajlandó elmondani, mert érzem én, hogy van itt még valami a levegőben - és ugye rólam beszélt.
-Nem is azért említettem, naná, hogy tudom, hogy nem igaz a pletyka. Csak... úgy mondtam.-
Mondom, és nézek rá értetlenül, hogy most miért lett ilyen dühös, nem értem, pedig azért valahol igen. És pont úgy reagál, ahogy vártam, tehát bántja ez a dolog közöttem, és Nate között.
-Akkor jó, azért majd bepótolom azt az időt. Sajnáltalak ott hagyni, de persze ez aztán megváltozott.-
Sokat sejtető mosoly az arcra, amivel tudom, hogy teljesen más irányba terelem a gondolatait, mint ami az igazság, de akkor is, muszáj, hogy történjen valami, hogy megtudjam, mi ez az egész, és miért viselkedik így, amikor nem kellek neki úgy, mint nő, csak másra - de arra ha nagyon akar akkor guminőt is használhat. Érdekelne, kell e még többet mondanom, vagy már ez is elég volt - de ahogy ismerem, nem fogja kibírni anélkül, hogy be ne verném az utolsó szöget is a koporsójába.
-Nagyon zaklatottnak tűnsz, biztos jól vagy?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 23:32

Csak úgy... mondta. Valamiért nem hiszem el neki, de elhesegettem a gondolataimat.
Tovább követ, csak tudnám miért. Az alapján, ami az ő kocsijában van, semmi szüksége zöldségekre. Engem meg csak zavarni fog a válogatásban. Mert ugye nem mindegy melyik padlizsánt, vagy melyik káposztát veszi meg az ember...
- Legalább jól érezted magad?
Kérdezem, és mivel a káposztákkal vagyok elfoglalva, hiányzik a kérdésből a szokásos él. Persze azért felpillantok rá, ami hiba, mert mosolyog... Szóval a káposzta. Ami a kezemben van, nem tetszik, visszateszem, és választok egy másikat. De továbbra sem hajlandó lelépni, ami kezd nagyon zavaró lenni. Az pedig, hogy ne vegyek rőla tudomást, hogy itt áll mellettem, igen csak lehetetlennek bizonyul. A kérdésére, kicsit erőteljesebben teszem le a káposztát, nem hiszem, hogy bárki meg fogja venni ezek után. Elszámolok először 10-ig. Nem mintha segítene, de legalább megpróbáltam.
- Isabella, mi lenne, ha kinyögnéd végre, hogy mit akarsz és hagynád, hogy befejezzem a vásárlást?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Pént. Jan. 27 2012, 23:43

-Hát, rendesen megdolgoztatott.-
Mondom őszintén, és továbbra is mosolyogva. Átérünk a zöldségosztályra, ami pont jó, hiszen a frissítő pakoláshoz kell uborka, szóval gyorsan fel is kapok kettőt, és a kocsiba teszem. Látom, hogy már nagyon közel járok ahhoz, amit szeretnék elérni, vagy valamihez, amitől remélem, hogy tisztább lesz a kép, és akkor megtörténik. Igazán felidegesítettem, és én ettől olyan, de olyan jól érzem magam most, hogy azt el se tudom mondani.
-Az egy csoda. De ez nem a te napod!-
Vágok vissza csípőre vágott kezekkel, élesen nézve rá, mintha csak a szemein keresztül akarnám megvizsgálni mondjuk a veséjét. Talán úgy is van, ha oda van írva, hogy mi történik benne, mi zajlik, és miért beszél úgy rólam valakivel, ami nem igaz. Miért mondja azt neki, hogy mást akarok, amikor nem mondtam ilyet. És úgy döntök, hogy a cél érdekében egy merész lépésre szánom magam.
-Szóval akkor nincs kedved nosztalgiázni egyet?-
Kérdezem meg, és előbb kacér pillantást vetek rá, utána meg széthúzom a fekete szövetkabátom, ami már ki volt gombolva, mert itt bent nincs olyan hideg, és úgy teszem csípőre a kezem, így láthatja, mi van rajtam, én meg közben úgy teszek, mintha a kaliforniai paprika nagyon felkeltette volna az érdeklődésem. Egy feszülős farmernadrág, magassarkú, és egy nyakban megköthető fekete feszülős felső van rajtam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 00:18

Érdekes ízlése van, de mit bánom én? Csak hagyjon már békén. Vissza fogok menni és veszek még egy üveg vodkát is. Vagy valami mást.
Eddig ténlyeg türelmes voltam, de most már elegem van belőle. Azt hiszi, hogy olyan nagyon okos, és csak úgy hagyni fogom, hogy idegesítsen, hát nem. Nem tudom miért néz rám így, nem tudom miért nem hagy békén, de nem is fogok vele foglalkozni. Inkább később veszek káposztát. Meg minden mást is. Már komolyan fontolgatom, hogy itt hagyom a bevásárlókocsit meg őt is, és egyszerűen kisétálok az üzletből. Biztos azt fogja mondani, hogy menekülök, de nem érdekel az sem. Már épp fordulnék meg, amikor megkérdezi, nincs-e kedvem, és még vetkőzni is kezd. Teljesen meghülyült? Közelebb hajolok hozzá, és a szemébe nézek.
- Eltalátad: NINCS.
Sok mindenhez lenne kedvem, de ahhoz, hogy csak egy napra újra megkapjam egyáltalán nincs. Akkor mindig reménykednék, hogy lesz még egy nap, vagy bármi hasonló. Pedig én ennél sokkal többet akarok. Nem csak pár órát, vagy egy éjszakát... De mit ért ő ebből? Biztos jót szórakozott, de ennyi.
Kiegyenesedem, még egyszer megnézem magamnak - még mindig szép, ez a cucc pedig kifejezetten jól áll rajta - aztán megfordulok. Zsebre vágom a kezemet, és elindulok kifelé az üzletből.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 00:29

Megszeppenek, amikor hozzám hajol, és várom, hogy történjen valami, hogy tegyen valamit, ehelyett a képembe vágja, hogy nem akar. Hát szép... és ezután még végig is mér, és van mersze elsétálni! Persze nem adják azt olyan könnyen, megkerülöm a kocsit, és utána topogok gyorsan kapkodva a lábaimat.
-Igen? Akkor miért piálsz miattam? Vörösbor, Isabella szőlő... ennyire jól szórakozol azon, hogy már nincs közöttünk semmi, ezen poénkodsz a haverjaiddal?-
Kérdezem, miközben megállok előtte, és nem hagyom, hogy ellépjen, és kikerüljön. Nem mehet el, most nem, így nem! Nem, amíg nem lesz teljesen világos a helyzet. Van itt valami, csak tudnám, hogy mi, de már megint csak annyit érzek, hogy teljesen piros az arcom a dühtől, hogy szeretném megcsókolni, és csak az jár a fejemben, hogy a veszekedéseink után mindig milyen jó volt a szex.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 01:09

Utánam jön, elállja az utat, és végre kibújik a szög a zsákból: hallotta... és félreértette. Megtorpanok, és nem tudom, hogy mit válaszoljak. Kinyitom a számat, aztán becsukom. Mi lenne a jobb? Ha hagynám, hogy ezt higgye, vagy ha elmondanám az igazat?
- Nem illik hallgatózni.
Mondom végül időhúzás céljából, de a hangomból túlságosan is érződik, a bizonytalanság. Körbepillantok, most tényleg szeretnék elmenkülni, nem túl férfias megoldás, de a probléma megoldás céljából jelenleg hasznos lenne. Mármint nem tudomást venni a problémáról. Azonban van egy olyan érzésem, hogy nem hagyna csak úgy lelépni, elvégre eddig is követett. Beharapom a számat, és visszanézek rá. Dühösnek látszik, és nem értem miért az, amikor ő akarta így, én meg csak belementem. Annyira jó lenne megcsókolni, és megölelni, és... Döntök.
- Szörnyű, hogy azt feltételezed rólam, hogy ilyesmin szórakoznék... Ha már minden áron tudnod kell, a volt gyámommal beszéltem, és igen, te is szóba kerültél, mert...
Egy pillanatra megállok, nyelek egyet, és nem tudom folytatni. Hiába szeretem, amikor mosolyog, mégis így dühösen, kipirulva láttam a legtöbbet, és az ilyen pillanatok azok, amik odavezettek, ahol most tartunk: hogy több kell, mint amit kaphatok.
Végigsimítom az arcát, és a tarkójára csúsztatom a kezem, aztán előrehajolok, hogy megcsókoljam. Magamat is meglepem, mennyire gyorsan történik mindez... arról nem is beszélve, hogy vajon hányan látnak most. Pedig még az az egy taxisofőr is zavart, de mindegy, tudja meg az egész világ, hogy kell nekem ez a nő.
Annak ellenére, hogy milyen gyorsan vágtam bele ebbe a csókba, a csók maga lassú és szenvedélyes. A másik kezemmel nem érek hozzá, pedig legszívesebben magamhoz húznám és el sem engedném. De azt gondolom, hogy így, talán jobban megérti, hogy nem csak a teste kell.
- Kellesz... és nem, nem csak úgy.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 01:26

-Teszek rá!-
Felelem a kioktatására, hiszen megszokhatta már, hogy nem élek a szabályok szerint. Azonban ez a kioktatás nem tűnik túlzottan határozottnak, szóval továbbra is van erőm szemben állni vele, és számon kérni rajta mindent, holott alig mondtam neki pár szót.
A volt gyámja? Rengeteg dolog van, amit még nem tudok róla, ez nyilvánvaló, és csak összeszorul a szívem arra a gondolatra, hogy nem tudhatom meg. Aztán valami történik, az arcomat simítja, majd a tarkómat, és én hagyom, ahogyan a csókot is hagyom, sőt, viszonozom is olyan érzékien, ahogyan csak tudom, ahogyan csak merem, miközben hagyom, hogy az összes érzésemet egyszerre átéljem, ami vele kapcsolatban valaha is a hatalmába kerített: a sok düh, keserűség, kiábrándultság, a vágyak, akaratok, kívánságok, örömök.
Túl hamar enged el, és ez nekem nem tetszik. Amint azonban meghallom, amit mond, máris úgy látom, hogy megérte, de ennek hatására a kezeimmel megfogom a mellkasán a kabátját, és én húzom vissza magamhoz egy nagyon hosszú, forrón gyengéd csókra, olyanra, ami minket mindig is jellemzett, a kettősség, amivel harcolunk önmagunkban is és egymással is. Sokáig nem engedem el, mert nem akarom elengedni, mert félek, hogy akkor a képembe nevet, és közli, hogy ez a kész átverés... de aztán mégis megteszem, elengedem, de csak az ajkait, még a homlokától se vagyok hajlandó eltávolítani az enyémeket, úgy mosolyodom el, az ajkunk leheletnyire egymástól, és a szemeit nézem.
-Miért nem mondtad? Nem tudtad egy hete? És miért nem szóltál, amikor rájöttél? Szerinted miért adtam ultimátumot? Mert veled akarok lenni...-
Kérdések sora, csak olyan Izziesen, mint mindig, és aztán egy könnyed magyarázat, ami mégis mindent magába foglal, amit érzek. Vele akarok lenni, és senki mással... és egyelőre még annak sincs helye bennem, hogy megrémüljek, vagy gondolkozni akarjak, vagy akadékoskodni, vagy kérdéseket, akadályokat felsorakoztatni.
Finoman érintem az ajkait. Majd még egyszer. És még egyszer, és még egyszer, és megint, azután elengedem, és most merem kicsit messzebbre is, hátha nem rohan el.
-Mi lenne, ha módosítanánk a programunkon, és inkább... megbeszélnénk? Bee tuti megértené, hogy közbejött valami, ismer már...-
Felkuncogok, mert Bee az, aki tökéletesen jól ismeri ezt az énemet, akinek közbejön valami, akinél változik a terv, amilyen impulzusszerűen élek. És tudom, hogy nem nagyon van oda a beszélgetésekért általában, pláne ilyen témában nem, de azt hiszem, ezt most muszáj lesz kibogoznunk.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 01:50

Igazán mindenre fel vagyok készülve, még arra is hogy pofon vág. Ehelyett azonban csak visszaránt, egy fantasztikus csókra. Forró és gyengéd, és hülye lennék, nem még közelebb húzni, és érinteni. Milyen jó, hogy kigombolta a kabátját, így az alatt nyugodtan átölelhetem a derekát. Sokáig maradunk így, és amikor végre elenged, igazán nem értem, hogy tud ennyit beszélni, mert én levegőt is alig kapok.
- Nem, vagyis sejtettem... de azt gondoltam, már elkéstem... mondhattad volna előbb is.
Igyekszem válaszolni mindenre, de olyan gyorsan hadar, hogy időm sincs közbevágni, és még mindig nem vagyok biztos semmiben sem. Mármint, honnan tudjam, hogy nem fog 5 perc múlva sarkon fordulni? Igaz az apró puszik, nem erre utalnak, ahogy a szavai sem. Bár én és a megbeszélés nem hangzik éppen jó kombinációnak, de igaza van. Úgyhogy bólintok, aztán megcsókolom újra. Miért? Mert jól esik, és ha jól értem, akkor mostmár megtehetem. Bármikor.
Óvatosan harapdálom az ajkait. Túl régnek tűnik, hogy utoljára ezt csináltam.... És ha belegondolok, tényleg régen is volt. Aztán amikor úgy érzem, kibírom legalább öt percig, hogy ne csókoljam meg újra, elengedem.
- Mit szeretnél vacsorára?
Kérdezem meg kíváncsian, aztán megfogom a kezét és húzni kezdem vissza a bevásárlókocsiainkhoz. Ha igaz az, ami most történik, akkor igazán főzhetek neki valami finomat...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 12:19

-De hiszen mondtam! Nekem ennél több kell... mondtam neked.-
Mondom felnevetve, és olyan jól esik érezni a karját a derekam körül, a kabát alatt, olyan megnyugtató, és biztonságos.
Megcsókol, és megharapdál, amit természetesen nem szakítok félbe, hogyan is tehetném? Ez egy nagyon fontos, és jelentőségteljes cselekvéssorozat, mindemellett pedig imádom, amikor csinálja. Beindít vele, és mondjuk egy áruház mosdójában még nem csináltuk, de azt hiszem, most se fogjuk, mivel előbbre való a beszélgetés.
Talán ő is így lehet vele, megfogja a kezem, és visszamegyünk a kocsikhoz. Mindig imádtam, amikor a kezemet fogta, bár sokáig nem akartam tudomást venni az érzésről, olyan bizarr volt, igen, mindamellett is, hogy hány másik területen taperolta ezen kívül a testemet.
-Valami koreai finomságot. Lepj meg! De legyen benne pipicici... vagy ha olyat nem lehet, akkor csak valami fincsi koreait. A múltkori vacsi után kétlem, hogy bármit el tudnál rontani.-
Mosolygok, miközben beállok az én kocsim mögé, és belenézek, hogy vajon mi kellhet belőle így, hogy változott a terv. Elég sokat elárul az, ahogy, és amit mondtam, például azt, hogy ilyen is fogok maradni... és gondolom ő sem fog változtatni, sem változni. Ugyanúgy be fog szólni időnként, és én ugyanúgy elküldöm nagyon messzire, ugyanúgy veszekedni fogunk, de azt hiszem, ezek nélkül már nem is mi lennénk.
Kiveszem az uborkákat, és felemelem egyiket az egyik, másikat a másik kezemben, felé mutatva.
-Gondolom nem vagy az uborkapakolás híve, szóval erre talán mégsem lesz szükség.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 20:03

Ilyet tényleg mondott, de tudta a fene, hogy erre gondolt. Én azt hittem több pasit, szexet, meg ki tudja még, mit akar. Mindegy. A lényeg, hogy ezt tisztáztuk. Legalábbis átmenetileg, mert még sok mindent meg kell beszélnünk. Addig viszont csókolhatom, foghatom a kezét, és gyönyörködhetek benne.
- Nem főzök koreait, az túl sokáig tart, és csirke is ritkán van benne...
Ez persze nem jelenti az, hogy nem akarok neki koreait főzni. Csak most nem lenne éppen célszerű 8 órát főzni. Meg anya úgyis jobb az ilyesmiben, és neki még ideje is van. Talán egyik vasárnap elviszem majd magammal. Mondjuk az még nem most lesz. Anyámat is fel kell készíteni, meg Izziet is. Ez időigényes, meg persze először magamat kell rávennem, hogy beszéljek velük erről. Nehéz ügy, de ha úgy alakul megvalósítjuk.
- Mi lenne, ha csinálnánk belőle uborkasalátát?
Kérdezem, az uborkákat megfogva, azokat használva, hogy közelebb húzzam egy csókra. Rövidre csak, mert be kéne fejezni a vásárlást, de most érzem igazán, hogy mennyire hiányzott, az elmúlt napokban, hogy hozzáérjek. Hihetetlen, hogy milyen hatással van rám, egyszerűen képtelen vagyok neki ellenállni.
Az uborkákat beteszem a saját kocsimba, aztán elindulok.
- Gyere szedjük össze a vacsorának valót... Mit lenne, ha mézes-mustáros csirkét ennénk?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 20:26

-Oké, akkor mást.-
Mondom egyszerűen, lemondok én a koreairól könnyen, mármint a kajáról. Sok dolog van ezen kívül, amin összeveszhetünk, szóval ezen már nem fogunk, az biztos.
Elnevetem magam, ahogy még az uborkákat is arra használja, hogy közelebb csaljon, utoljára akkor csinált ilyesmit, mármint, hogy mindent megragadott, hogy szexeljünk, mielőtt még szexeltünk. De akkor is csak azért, mert előtte felhúztam az agyát, utána meg kihátráltam volna a dologból, játékból... tényleg rossz vagyok!
-Oké, az fincsi.-
Egyezem bele az uborkasalátába, na meg a csókba is nagyon könnyen. Hiányzott az illata, az érintése, a csókja, a lénye, és ez olyan dolog, amire eddig nem is nagyon jöttem rá. Kicsit ijesztő is, mert két hónapja még egy légtérben is nehezen tudtunk megmaradni.
-Várj!-
Kérem, és közben kiveszem a cuccokat a kocsimból, és odasétálva átpakolom az övébe, így egyszerűbb lesz, felesleges lenne kettőt tologatni. A csokit együtt (vagy egymásról?) is megehetjük, és a nassolnivaló sósság is jól jön, aztán egy pillanatra megtorpanok, mert eszembe jut, hogy láttam valami nagyon finomat.
-Legyen akkor mézes-mustáros, csak ne legyen túl édes, mert nem annyira szeretem keverni. Mindjárt jövök, hozok cherryt!-
Ez az, ami az előbb eszembe jutott, még a másik sorba, amikor elsétáltunk mellette, és habár akkor nem, szerintem most már örülni fog neki. Felkapok egy üveg kólát is, amikor visszasétálok hozzá az üdítőosztályról, és belepakolom a kocsiba, azután még megvesszük, ami kell a vacsihoz, és fizetés után úgy távozunk a boltból, ahogy amikor bejöttünk, de még álmunkba sem gondoltuk volna - együtt, kézen fogva.
A lakás nincs túl messze, szóval hamar odaérünk, és már rutinosan veszem elő a papucsot, amit mindig kapok, meg le a kabátomat is, és a szokott fogasra akasztom. Segítek a cuccokat a konyhába vinni, és aztán eszembe jut Bee, hogy fel kéne hívnom, szóval a táskámból kiveszem a telefonomat, és a nappaliból visszasétálok hozzá a konyhába.
A telefonon már tárcsázom is a számot, azután mögé lépek, miközben pakol ki a szatyrokból, átkarolom a vállát, és adok egy puszit a hátára, olyan természetesen jön ez a mozdulatsor, mintha mindig is így lett volna, holott ilyet sosem csináltam vele.
-Szia Bee! Öhm, figyi, nagyon fogsz utálni, ha lemondom a ma estét? Úgy néz ki, hogy nem megyek haza... még legalábbis. Holnap bepótoljuk, jó?-
És én tényleg voltam annyira naiv, hogy elhiggyem, könnyen lerendezem, de nem, ugyanis most sikerült beigazolnom a rég óta tartó gyanúját, hogy van valakim, ezzel a hívással. Ez pedig azt jelenti, hogy még jó ideig eltart, mire a telefont letehetem. A pultnak támaszkodom, és próbálok nem útban lenni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 21:08

Megállok, nézem, ahogy átpakol, aztán begyűjtjük, ami még kell. Hoz egy üveg cherryt is, amire elmosolyodom, mert jó emlékeim vannak vele és a cherryvel... És kitudja, talán most megismételhetjük majd. Vagy ha nem most hát valamikor máskor. Remélhetőleg gyakran. Azt hiszem perverz lettem, és erről egészen biztosan ő tehet.
Régen mosolyogtam ennyit utoljára, de most még az is boldogít, hogy újra azt érzem elrontott, meg mert sejtem, hogy még sokkal jobban el fog rontani.
Ketten együtt hamarabb összeszedjük azt, ami kell és miután fizetek és mindent szatyrokba pakolunk, egymás kezét fogva indulunk el hozzám. Fura, hogy fogjuk egymás kezét. Igaz csináltunk már ilyet korábban, de akkor az, valahogy zavarbaejtő volt, mert nem tűnt helyesnek. Nem jártunk, és olyan fura volt, mások előtt pedig egész biztosan nem tettem volna meg. Most pedig - bár még mindig zavarbaejtő - természetes(ebb)nek tűnik.
Hamar elérünk a lakásomra, és csak nézem, mennyire otthonosan mozog már. Hihetetlen, de csak most jövök rá, hogy mindig ugyanoda akasztja a kabátját, és hogy mióta először itt járt, nem is akasztottam semmit arra a fogasra, mintha az, az ővé lenne.
Elkezdek kipakolni, közben ő telefonálni kezd, de még kapok egy puszit, és át is ölel. Jól esik, csinálhatna ilyet máskor is. Amikor Bree felveszi, kicsit eltávolodik, én meg igyekszem csendben maradni, mert egyértelmű, hogy még nem mondjuk el senkinek. Amíg ő Breenél mentegetőzik, magyarázkodik, én elkezdem összekeverni a mézt meg a mustárt, kicsit kevesebb mézt teszek bele, mert az kérte ne legyen nagyon édes. Megy bele só, bors, meg paprika is, aztán egy kis kanállal felé fordulok, nem érdekel, hogy beszél még, meg kell kóstolnia, hogy jó-e. Vagy ennél azért édesebbre, mustárosobbra, vagy ki tudja milyenebbre szeretné. Minden kint van vele szemben a konyhapulton, szóval elég rámutatnia arra, ami kell még bele, nem kell egyáltalán hozzámszólnia. Bár jó lenne, ha végre lerakná, mert nekünk is beszélnünk kéne, és szeretnék rajta minél előbb átesni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 21:23

-Mondom holnap!-
Szólok erélyesebben a telefonomba, ilyen ez az én Bee szívem, nem könnyű leszerelni, túl jól ismer már, és túl kitartó. Tudja, hogy nem szoktam csak úgy rácsapkodni a telefont az emberekre, és galád módon ki is használja.
-Igen. Pasi van a dologban, most boldog vagy?-
Zinre nézek mosolyogva, miközben odatartja a kanalat, én meg megkóstolom. Tökéletes, így fel is mutatom neki a hüvelykujjam, hogy semmit nem hiányolok, és közben hümmögök a telefonba.
-Csak tele volt a szám. Nem, nem úgy!-
Elnevetem magam, mert az én kedves lakótársam nagyon szeret kombinálni, de tudom, hogy most csak viccelt, ő meg tudja, hogy akár még az is előfordulhatna velem. Sajnos ebben igazat kell adnom neki...
-Majd elmondom... majd megbeszéljük... jó, oké, majd elmondom!-
Sóhajtok egyet, mert nem akar tágítani, azonnal akarja az információkat, persze mindet, egyszerre ha lehet. Nem hazudtolja meg a rádiós voltát.
-Bee... még én se tudom. Holnap beszámolok. Igen, ígérem, mindenről!-
Keresztbe teszem az ujjaimat, mivel alakulhat még úgy, hogy nem mindenről fogok. Erre megszólal, hogy azonnal bontsam ki az ujjaimat... mondtam, hogy túl jól ismer! Mindenesetre a lábaim azért keresztben vannak, szóval... mindenre ő se lehet felkészülve. Lehet, hogy ez gyerekes módszer, de vicces, és hatásos! Nagyjából ő eddig az egyedüli mondjuk, aki elfogadja kifogásnak. Nagy szerencsém van vele!
Végre elköszönünk, és letesszük, sóhajtok egy nagyot, és magam mellé teszem a telefont a pultra, utána meg felugrok rá. Kényelmes, szeretek konyhapultokon ücsörögni, még ha történetesen idegesítem is esetleg vele (akkor meg pláne).
-Bocsi... ismered az alelnököd.-
Megrázom finoman a fejem, hogy még egy ilyen ember nem létezik, aztán nézem, ahogy tevékenykedik.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 21:59

Bree hajthatatlannak tűnik a telefonban, időnként a fejemet csóválom, mert képzelem miket mondhat. A "tele volt a szám"-os mondat után alig bírom ki, hogy ne nevessek hangosan, de még csak nem is kuncogjak. Ki tudja, talán ennyiből rögtön lebuknánk, mert bár Izzievel rengeteget veszekszünk, Breevel egész jól megértjük egymást. Ritkaság. De így van. Mivel Izzie leokézza a szószt, elkezdem bekenni a húsokat, és előkészítek mindent, ami még kelleni fog. Közben persze elkezdek rizst is főzni, mert rizs nélkül nincs vacsora. Nekem legalább is.
Amikor azt mondja mindenről beszámol, kicsit megijedek, én nem szeretném, ha Bree mindenről tudna. Épp elég lesz azt hallgatnom, hogy nem mondtunk neki semmit, és biztos tőlem is akarja majd hallani a részleteket... Ez pedig azt jelenti, hogy azt is egyeztetnünk kell, mit mondjunk el Bree-nek. Még szerencse, hogy keresztbe teszi az ujjait. Én is mindig így teszek, persze mástól nem fogadnám el kifogásnak, de a lelkiismeretemnek könnyebb.
Már majdnem, minden készen áll, amikor leteszik a telefont. Felül a pulra, amire kap egy rosszaló pillantást, ami nyilván nem fogja meghatni.
- Ezért ő az alelnök. Jól végzi a dolgát.
Válaszolom, aztán odalépek hozzá, egy rövid csókra. Csak mert az, hogy eddig nem csinálhattam ilyesmit, mert telefonált, elég ahhoz, hogy kívánjam. De nem megyek bele nagyon a dologba, még meg kell csinálni a vacsorát, és tényleg beszélnünk is kell, bár nem vagyok biztos benne, hogy dülőre jutunk...
- Almát, vagy hagymát tegyek mellé?
Kérdezem, amikor elválok tőle, aztán kívánságának megfelelően folytatom az előkészületeket. A sütőt már begyújtottam, amint belekerül minden az üvegátlba, mehet is be sülni. A rizsre nem nagyon kell ránéznem, csak majd a fedőt rárakni, aztán 15 perc után elzárni, de ez nem olyan bonyolult, így amint megvagyok leülök a pulthoz. Nem a pultra, mint az egyesek teszik, hanem egy székre. Tulajdonképpen nem zavar, hogy a pulton ül, mert így legalább simogathatom a combját...
- Szóval, mit fogsz Bree-nek mondani?
Nézek fel rá, miközben a pultra könyöklök és megtámasztom a fejem, a tenyeremen. Nem igazán szeretnék "megbeszélni" dolgokat, de tudom, hogy ez most elkerülhetetlen.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 22:21

Naná, hogy nem hat meg! Sose hatott meg, de az, ami most köztünk alakul csak még bátrabbá tesz. Tudom, hogy nem akarja tönkretenni, ahogy én sem, de azt is tudom, hogy ez még nem főbűn, így megengedem magamnak.
Megérintem az arcát, amikor hozzám lép és megcsókol, de túl hamar elmegy, viszont éhes is vagyok, így muszáj engednem. Gondolkozva oldalra fordítom a fejemet, nehéz kérdés. Az alma édeskés, a hagyma viszont annyira nem szerencsés. Habár ha mindketten eszünk belőle, akkor nem vészes, így azt választom.
-Hagymát.-
Leül hozzám a pulthoz, én meg közelebb csúszok hozzá, hogy kényelmesebb legyen, és a talpamat a combjára simítom, amiről persze a papucsot már lerúgtam. Mosolyogva nézem őt, miközben agyalok a válaszon.
-Mit mondjak neki?-
Kérdezek vissza, és sóhajtok egy aprót, de nem olyan nagyon gondterheltet, inkább csak töprengőt, mert ki kell találnunk, mi legyen. Túl felelőtlen vagyok ahhoz, hogy komolyan vegyem magamban azt a szándékot, hogy el akarom titkolni azért, hogy ne csámcsogjon mindenki rajtunk, elvégre még mi se vagyunk egészen tisztában vele, hogy mi is van közöttünk.
-Ha elmondom neki, hogy együtt vagyunk, akkor nem tudhatja meg, hogy előtte viszonyunk volt, és én téged titkoltalak előtte. Ha eltitkoljuk előle, akkor mindenki elől el kell, akkor viszont bármikor kiderülhet, és így is úgy is botrány lesz.-
Kicsit tanácstalannak érzem magam, a kezemmel megsimítom az arcát, és elmosolyodom. Tényleg nagyon sok mindent kell még megbeszélnünk.
-Én már nem akarok csak a viszonyod lenni, szóval ez egyértelműen kilőve. Viszont ismerlek téged, meg magamat is annyira, hogy tudjam, hogy jelenleg nagyon vékony ez a jég, amin táncolunk, és sajnálnám, ha valaki bekavarna, és azért mennénk szét. Másrészt meg ott a munka, amit így is úgy is csinálnunk kell, bármi is lesz ezután. Nem akarok titkolózni már tovább, de az tény, hogy biztonságosabb lenne. Te is bolond vagy, meg én is, és ezt nagyon csúnyán kihasználhatják.-
Sokat beszélek, ahogy megszokhatta. Azért nem gyorsan, és közben hagyok szüneteket, meg érdekel a véleménye, és elvárom, hogy határozott legyen, ahogy szokott, és ha valami nem tetszik neki, vagy nem ért egyet, akkor mondja el. Azért akarok vele lenni, amilyen, és nem azért, hogy teljesen kiforduljon önmagából - habár nehezen tudom elképzelni, hogy ki tudna egyáltalán.
-Szóval elmondjam neki, hogy együtt vagyunk?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 23:05

Visszakérdez, pedig én most tőle várok választ. Mondjuk jobb, hogy előbb átgondolja, és kivételesen nem ugrik fejest valamibe. Hallgatom, magamhoz képest nagyon türelmesen, és csak akkor szólok közbe, amikor éppen nem mond semmit.
- Nem titkolhatod el, most ígérted meg neki, hogy "mindent" elmondasz.
A mindennél felemelem a kezem a combjáról, hogy macskakörmöket mutassak, de aztán tovább simogatom, és hallgatom, mit gondol.
Viszony. Ez az szó, amit eddig annyira kerestem. Valóban az volt, és őszintén szólva én sem akarom, hogy csak egy viszony legyen köztünk, bár őrülten szerelmes sem vagyok... Mindenestre biztosan tudom, hogy szeretnék több időt vele tölteni, és nem csak szexelni, hanem akár elmenni egy moziba, vagy csak szimplán sétálni...
- Szerintem elég értelmesek vagyunk mindketten ahhoz, hogy bármi is legyen majd, együtt tudjunk dolgozni. Ami meg a titkolozást illeti... Ha nem muszáj, akkor ténylen nem verném nagy dobra a dolgot. Ugyanakkor attól tartok, lassan elkerülhetetlen lesz.
Elgondolkozom. Nem arról van szó, hogy nem vállanám fel Isabellat, egyszerűen csak nem szeretem ha a magánéletemben vájkálnak. Nálam pedig már néhány kérdés is, ebbe a kategóriába tartozik, szóval nehéz ügy. De nem akarom én sem, hogy ilyen apróságokon múljon a kapcsolatunk.
- Azt hiszem, az elkerülhetetlen, hogy elmondjuk neki. Ti legjobb barátok vagytok, én meg vele dolgozom a legtöbbet... Csak azt nem tudom, hogy magyarázzuk meg neki, hogy egyik-napról a másikra ilyen jóba lettünk. Márpedig őt ismerve, téged is és engem is faggatni fog.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Szomb. Jan. 28 2012, 23:30

-Profi vagyok féligazságokban. Neked is megmondtam, hogy Nate hogy megdolgoztatott, amit totálisan félreértettél, és tudtam, hogy félre fogod, azért mondtam, pedig tényleg csak dolgoztunk. De ez egy másik történet, maradjunk Beenél.-
Bizony, a Nate kérdés az gondolom nehezebb ügy lesz, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog az egész barátságunkhoz állni, de egyszerre csak egy akadály. Megrázom a fejem, hogy visszatérjenek a gondolataim a megfelelő témához.
-Szerintem is elég értelmesek vagyunk. Csak ismerem saját magamat... ezt az ügyet is hogy kezeltük? Egyikünk se mondta meg a másiknak, hogy mit akar tőle, csak kibukott.-
Elnevetem magam, mert elég jó vége lett, de ha nem kötöttem volna ennyire Zint az áruház zöldségesstandjához (hülyén hangzik, tudom) akkor ki tudja, hol tartanánk. Valószínűleg nem itt, hanem részegen obégatnánk.
-Tényleg, te nem szeretnéd felhívni a volt gyámodat, hogy mégsem találkozol vele?-
Kérdeztem, mert hát részegségről jutott eszembe, hol és hogy is találkoztunk. És hogy hallgatóztam, az is, el is mosolyodok erre.
-Látod, valami jó is kisülhet a hallgatózásból.-
Előre hajolok, hogy megcsókoljam, mert már hiányoznak az ajkai, előtte kibírtam egy hétig is, most meg mint aki függő, csak többet, és többet akarok.
-Oké, akkor elmondom neki... és majd lassan beadagolom, hogy milyen régóta is tart ez már. Azt tudja, hogy valami elkezdődött, azt a részeg éjszakánkat, amikor nálam aludtál, már elmeséltem neki.-
Amikor minden kezdődött, milyen rég is volt, te jó ég! Felemelem a kezét, és lecsusszanok a pultról, még mindig tartva a kezét, utána ahogy mellette állok a derekamra kezem, az én kezeimet meg a nyakára fűzöm.
-Akkor Beenek mondjuk el, és senki másnak? Vagy... hagyhatnánk, hogy rájöjjenek. Eleve nem vagy az a hivalkodó típus, még a vadidegen taxisofőr előtt is szégyenkezve csókoltál meg, szóval nem hiszem, hogy olyan nagyon egyszerűen levágják a témát majd... de én szeretnék veled kimozdulni, vagy elmenni egy rendezvényünkre úgy, hogy nem kell álkifogásokkal elhajtanom azokat, akik elhívnak, hanem megmondom, hogy van pasim.-
Ahogy kimondom, annyira hihetetlenül hangzik, és olyan jó mégis, hogy egyszerűen a talpamtól a fejem búbjáig belebizsergek a meleg érzésbe. Az ajkaihoz hajolok, és mielőtt még megcsókolnám, kérek tőle valamit.
-Egyet ígérj meg: attól, hogy mostantól egy pár vagyunk, még nem fogjuk hanyagolni a szexet és a szenvedélyt.-
Huncut mosoly az arcomon, beharapom az alsó ajkamat, azután egy elég hevesre sikeredett vadító csókot kap. Nem szeretném, ha átmennénk megszokásba, és természetesnek vennénk, hogy ott van a másik, ráadásul előjönnének a kamu szövegek, miért is ne szexeljünk, ugyanis én ugyanúgy kívánni fogom vele a lepedőakrobatikát, és ugyanúgy szeretném időnként az őrületbe kergetni, hogy meglegyen a tűz. Azonban most nem akarok túlzásba esni, így a jelzésértékű csókot is abbahagyom, azután elengedem őt, és az asztalhoz megyek, hogy elvegyem az egyik chipses zacskót, és felbontva kivegyek magamnak egy burgonyaszirmot, meg visszasétálva, és megtámaszkodva mellette neki is felkínáljak egyet az ajkaihoz tartva.
-De ha szeretnéd mégis, hogy ne tudja, csak kb Bee, akkor abba is benne vagyok, eddig is izgi volt a titkolózás, csak néha idegesített, hogy sehogy se tudjuk összeszervezni hogy találkozzunk.-
Eszegetem tovább a chipset, és kétlem, hogy kibírja szó nélkül, hogy vacsi előtt, de nem kell félnie, fogok tudni vacsizni ettől még, pláne abból, amit ő főz.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Vas. Jan. 29 2012, 00:20

Megforgatom a szemem, mert nem szép tőle, hogy így visszaélt a hatalmával felettem, de most nem akarok veszekedni, ezért elengedem ezt a dolgot. Azt pedig még véletlenül sem fogom elismerni, hogy mennyire jobban érzem magam attól, hogy csak dolgozni volt.
- Az más, a munkánkkal nem volt semmi gond. Egyébként meg az a fontos, ami most van.
Nem akarok arra gondolni, hogy mekkora hülyék voltunk mind a ketten és mennyire rosszul is elsülhetett volna ez a szituáció.
- Csak vasárnap találkozunk, szóval nem kell lemondanom. És attól még nem szép dolog hallgatózni...
Szerteném megdorgálni, de nem tudom, mert így utólag tényleg jó, hogy hallgatózott. Élvezem a csókját, épp én is azon voltam, hogy megcsókoljam. Aztán persze elválunk, de mivel nem örökre, így nem bánom. Azért tud még olyat mondani, amitől teljesen ledöbbenek. Miért kellett azt elmondania? Miköze van bárkinek ahhoz, hogy mi történik köztünk? Ha elmondja, hogy együtt vagyunk, abból úgyis levonja majd mindenki a következtetéseket, nem hiszem, hogy ezt ennél tovább kéne részletezni. Beharapom a számat, és a sütőfelé nézek, még kell a húsnak idő, de már nem sokára le kell venni róla a fóliát, és a rizs alatt is el kell majd zárni a tüzet.
- Azért remélem, nem részletezted a dolgot...
Az a baj, hogy inkább olyan, mintha aggódnék, és nem olyan, mintha haragudnék, ahogy ezt mondom, pedig mindkettőt érzem, de ezek szerint jobban aggódom. Bár azzal, hogy lecsúszik, és átölelhetem, ő meg a nyakamköré fonja a kezét jobb lesz. Egészen addig, amíg nem emlékeztet a taxira. Mert én nem szégyenkeztem, csak... diszkrét vagyok.
- Jó, aki rájön rájön, aki nem az nem. Ha egy rájön, úgyis elmondja valakinek... szóval onnantól kezdve úgysem tehetek semmit... És ha szeretnéd, elmehetünk együtt valahova.
Kap egy puszit a hasára, mert tetszik a gondolat, hogy miattam elutasít majd másokat. Engem ez a veszély nem fenyeget, mármint, hogy el kell utasítanom valakit. De ha mégis, hát nyilván nem olyan sűrűn, mint Izziet.
Az ígéretre felkapom a fejem, de aztán nevetni kezdek.
- Ez nem fog gondot okozni.
A nap bármely percében képes lennék vele szeretkezni, mert annyira szexis. Ezt neki is tudnia kéne. Bár ki tudja, neki van tapasztalata, az ilyesmiben, mindenestre most elképzelhetetlennek tartom, hogy ne akarjak vele szexelni. Főleg, ha így csókol meg! Akár most rögtön bele is vághatnánk, szerintem egy perc se kéne, hogy készen álljak, de gonosz és félbehagyja a csókot.
- Még nem is vacsoráztunk Iz!
Jegyzem meg, ahogy a chipset bontogatja. Szörnyen rossz szokásai vannak, nem tudom honnan tanulta őket. Közben felállok, elzárom a rizs alatt a tüzet, aztán kesztyűt veszek elő, és leveszem a hús tetejéről a fóliát, hogy még egy kicsit megsüljön. Mire végzek, már nassol, és nekem is felajánl egy burgonyaszirmot. Bekapom az ujjával együtt, csak hogy egy kicsit hergeljem én is őt. Visszaülök a székre, a kezem visszateszem a derekára és közelebb húzom.
- Nem, nem kell titkolózni. Majd meglátjuk még mi lesz.
Nekem ebben nincs tapasztalatom, de biztosan érzem, hogy a titkolozás nem vezetne semmi jóra. Vele akarok lenni, és nem akarok azon aggódni folyton, hogy meglátnak. Ha elmegyünk együtt valahova, akkor egyébként is bele fogunk futni valakibe. Akkor meg már mindegy. Valahogy sikerül felcsúsztatnom a felsőjét, így az újabb puszit, már tényleg a hasára kapja.
- Hiányoztál.
Motyogom a köldökének, és még egy puszit kap, aztán lefelé simítok, és hagyom a felsőjét is visszacsúszni. Nem akarom most rögtön ágyba vinni, de egész biztos, hogy nem fogom tudni elengedni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Vas. Jan. 29 2012, 09:06

Naná, hogy visszaéltem a hatalmammal, játékos kis nőci vagyok, ezt már tudhatná! Vagy, ahogy ő biztosan fogalmazna, elvetemült boszorka, de nem baj, neki megengedném ezt is. Megsimítom az arcát azért a szemforgatására, cseppet sem bűnbánóan, de nyugtatólag.
-Annyira rád vall, hogy két nappal a találkozó előtt már bevásárolsz! Bezzeg én, azt mondtam Beenek, 20 perc múlva ott leszek, és egy óra múlva hívtam fel, hogy nem is megyek.-
Nevetgélek a kettősségünkön, azért van szerencsére sok dolog, amiben meg hasonlítunk. Hatszáznyolvanhárommilliószor fogunk még egymás agyára menni, és én már jó előre élvezem ezt!
Azonnal átölel, és ez jól esik, a közelsége, és a nyugalom, ami most árad belőle, egészen másmilyen, mint szokott lenni.
-De, nagyon részletes voltam - már amire emlékeztem. Gyanítom hogy hiányos a puzzle... nézd, ti olyanok vagytok, hogy megvolt? Megvolt. Jó volt? Jó volt. De mi nem... nekünk a történet is izgalmas, nem csak a befejezés, így persze, hogy kérdezgetett, és a legjobb barátnőm, és tanácstalan is voltam! Hát sok mindent elmondtam neki: hogy játszottunk, ittunk, táncoltunk, aztán hazakísértél, és csókolóztunk valahol egy háztömbnyire az út szélén, aztán meg egymásnak estünk, és majdnem meztelenül ébredtünk.-
Neki is elmondom az infókat, habár még ennél is részletesebb voltam amikor Beenek meséltem, mert abban akkor benne voltak az érzéseim és meglátásaim is, a véleményem, totálisan élményszerű mese volt. De úgy hiszem, Zin gyomrát már ez is tökéletesen meg fogja ülni, szóval... és mivel tudom, hogy ez az, ami tényleg rosszul eshet neki, vagy aggodalmakat kelthet benne, így csak cirógatni kezdem az arcát.
-Azóta már rengetegszer találkoztál Beevel, és ő lehet, hogy Jégkirálynő, de nem ítélkezik olyan nagyon könnyen - az én áldásos hatásom. Szóval ne aggódj ezen, oké? Nevetgélt rajta.-
Azért megölelem, mert a közelségem, meg az illatom majd biztosan elfeledteti vele, hogy miért is akar haragudni, remélem. Butaság miatt tenné, ami nem is lényeges annyira, de azért próbálom őt megérteni, már az is nagy szó, hogy miket megtett az elmúlt időben velem, és habár nagyon akarta és kívánta, és nem bánta meg, ebben szentül biztos vagyok, tudom, hogy beszélni valaki mással, de még talán velem is képtelen lenne rá jelenleg. Szóval csak megsimítom a hátát, utána inkább a szexre terelem a figyelmét a szavaimmal.
Gyorsan kapcsol, mint mindig, és érzem a csókján, hogy nem is nagyon akar elengedni, de ha most itt egymásnak esünk, akkor abból se beszélgetés, se vacsora nem lesz, viszont az tuti, hogy két percen belül mindketten tökéletesen meztelenül omlunk a vágy karjaiba.
Szóval inkább a chips. Felé nyújtom, ő pedig vinné az ujjaimat is, szóval miután azok megszabadultak, játékosan az ajkaiba "törlöm" őket, mert hát nyilván nyálasak lettek, de valójában inkább csak megsimítom az ajkait. Visszaülök a pultra, ő meg közvetlenül elém, szóval szétnyitom a lábaim, hogy közelebb tudjon húzódni és átölelni a derekam, aztán feltűnik az is, hogy nem annyira ügyesen sikerült elterelnem a figyelmét, mert hogy felhúzza a felsőmet, és egy olyan puszit ad a hasamra, amitől képtelen vagyok elfojtani egy jóleső, feltörő sóhajt. Ismeri ezt már jól, gyakran kiváltja belőlem az ágyban, az asztalon, a földön, a széken, a fénymásolón...
Gondolok egyet, és a karjaimmal magam mellett támaszkodva megemelkedem, hogy utána az ölébe csússzak szemből, persze csak úgy megy ez, ha segít, és tart, nehogy leessek, szóval már egészen közelről ülök vele szemben, és mosolygok rá.
-Te is hiányoztál. Ha tudnád, mennyire!-
Oké, ezt most elsősorban a szexre értettem, mert hát nem nagyon gondoltam, hogy van közöttünk más opció, ugyebár. És azt se, hogy milyen lenne az a más opció... de azért ő maga is hiányzott, a barna haja, még a dorgáló tekintete is. A füléhez hajolok, hogy belesuttogjak.
-Szóval akkor készen állsz rá, hogy még jobban elrontsalak?-
Kérdezem, és tudom, hogy érti, hogy nem a testiségre gondolok, hanem a kapcsolatunkra, aminek nyilván szerves része lesz, hogy a mindenféle szexuális perverzségeimet és aberrációmat is átélje, de hát ez szériatartozék, ahogy a bohócságom is, az idegesítő viselkedésem és az, hogy ha tudom, hogy idegesítem akkor csak még inkább csinálni akarom a valamit amit csinálok (mint a boltban), a kislányos nevetésem és az időnkénti hisztijeim, meg az egyet nem értésünk sok tekintetben a világ dolgairól.
Mivel tényleg nem szeretném, hogyha a kajánk odaégne, így a suttogás által kiváltott hatást gyorsan próbálom kompenzálni.
-Nyugi, nem leszek túl részletes, amikor mesélek Beenek. Majd megmondom neki, hogy van tabu téma... mit furcsállni fog, mert nálam nem nagyon szokott. A fénymásolót kihagyom a sztoriból, meg a méretedet is. Dee azért a palacsintás reggelről muszáj lesz beszámolnom. Meg a cherryről is.-
Valamit valamiért, nem titkolhatok el mindent! És majd meglátjuk, Bee mennyire lesz kíváncsi... amikor a méreteiről beszélek, akkor lesimítok a hasán, már amennyire tudok, mivel elég közel ülök, így nem sokáig megy. Ezután kap egy gyors csókot, meg mégegyet, meg még egy nagyon sürgetőt, azután a kezeimet a pultnak támasztva megint felemelkedem, és visszaülök rá, hogy tudjon foglalkozni a kajánkkal, sőt, még a pultról is lepattanok, mielőtt elcsábulna (vagy inkább én) és belibbenek a nappaliba, hogy bekapcsoljam a tv-t, leüljek a kanapéra, és keressek valami nézhetőt. A Nate téma kimaradt, és nem érdeklődött bővebben a munkáról, de nem tudom, hogy ennek most örüljek e, vagy se.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   Vas. Jan. 29 2012, 20:29

- Megnyúzlak, ha 40 percet kell rád valaha is várnom.
Elkapom a kezét, amivel az arcomat simogatja és a tenyerébe csókolok. Sosem bántanám, de kizárt, hogy annyit tudnék várni. Bree persze sokkal türelmesebb lehet vele, nyilván már megszokta, de én nem akarnék semmi ilyesmit megszokni. Másrészt meg ismerem magam, 5 perc után felhívnám, hogy hol a francban van.
Az, hogy részletes volt, már megint olyasmi, ami miatt szeretnék rá haragduni, de inkább csak a hasának támasztom a fejem. Nők és a legjobb barátnőik, szörnyű, hogy mindent meg kell beszélniük. Vajon tudják, mi az, hogy magánélet. Az sem dob fel, hogy Bree nevetett a dolgon.
- Ah, legalább tudom miért nézett néha olyan furán...
Nyilván próbálta kitalálni, én mit gondolok a dologról, de szerencsére nem mert rákérdezni. Vagy csak ismer, és tudja, hogy nem díjaztam volna az érdeklődését.
Persze Izzie rögtön eltereli a figyelmemet, hogy ne ezen aggódjak, és úgy kezd csókolni, hogy képes lennék itt és most leteperni, de nem tehetem, mert még nincs kész a vacsora, és még nem beszéltünk meg mindent. Mondjuk tőlem utána is megbeszélhetnénk, de azt hiszem, ő nem így látja, mert megszakítja a dolgot, és inkább chipset kezd enni. Rossz szokásai vannak. Nekem meg ő a rossz szokásom. Nem tudok neki ellenállni, és nem is akarok.
Segítek neki, hogy az ölembe csússzon, és nagyon élvezem, hogy ilyen közel van hozzám. Ahogy a fülembe suttog én a nyakára adok egy puszit. Hogy készen állok-e?
- Ühüm. Szeretnék nagyon... de nagyon... elromlani... veled...
Ez a baj azzal, hogy ilyen közel van. Nem bírom megállni, hogy ne csókolgassam, vagy harapdáljam a fülét, ahogy válaszolok. Persze nem csak az ágyban, de ha ilyen közel van, nehezen tudok másra gondolni.
Kényszerítem magam, hogy eltávolodjak a nyakától meg a fülétől és a szemébe nézzek.
- De tényleg.
Valamiért fontosnak érzem, hogy hozzáfűzzem ezt még, talán mert miközben csókolgattam, nem tűntem elég komolynak. Pedig akarom ezt a kapcsolatot, meg őt is, minden bohócságával és hisztijével, és még az sem érdekel, hogy rengetegszer az agyamra fog menni.
Visszatereli a szót arra, hogy mit fog elmesélni Breenek, amivel nagyon jól eléri, hogy elmúljon minden vágyam, na jó nem minden, de egy nagyrésze, mert igazán nem akarom hogy akár bármit is elmondjon, de úgysem akadályozhatom meg. Elvégre nem leszek ott, és nem ígértethetek meg vele ilyen baromságokat. Nyelek egyet mielőtt válaszolnék, ez pedig jelzi, hogy nem vagyok nyugodt a dolgot illetően.
- Ez így is túl soknak hangzik.
Most még az sem számít, hogy végigsimít a hasamon, valahogy nehezen tudom megemészteni a dolgot. Lehet azért van ez, mert sosem volt semmilyen kapcsolatom, és idővel majd változik a véleményem, de jelenleg nem tudom ezt feldolgozni.
Néhány csókkal igyekszik elterelni a figyelmem, de ez most kevésbé hatásos. Jobb is, hogy egy kicsit magamra hagy a vacsorával. Úgyis meg kell locsolni a húst, meg figyelni, hogy ne süljön le.
A nappaliba megy, és már meg sem lepődőm, mennyire természetes, ahogy mozog a lakásomban. Tv-t kezd nézni, én meg tálcákat veszek elő, meg evőeszközöket. Kap kést és villát is, magamnak csak evőpűlcikákat teszek, de neki hagyok választási lehetőséget. Legutóbb nagyon édes volt, ahogy próbálkozott, és titkon remélem, hogy újra láthatom a szerencsétlenkedését.
Tányérok és tálkák. A rizs külön tálban a bal oldalon, a tányérra kerül a hús a hagymakarikákkal. A hütőből veszek ki sajtot, és egy külön kis tálba reszelek jó sokat, mert én szeretek sajtot is tenni rá. Amikor megvagyok, a nappaliba viszem előbb az ő tálcáját, aztán a sajátomat.
- A vacsora előállt, már csak az a kérdés, mit iszol hozzá?
Nézek rá kérdőn, én a magam részéről azt hiszem ünnepelnünk kéne, de ehhez valahogy nem illik a cherry. Azt inkább utána kéne meginni. De ez az én véleményem, és nem az övé. Márpedig mostanában az ő véleménye fontos.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shopping is always... ? - Izzie & Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Shopping is always... ? - Izzie & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-