Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Habparty~Callie&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Habparty~Callie&Nick   Szomb. Jún. 28 2014, 22:49

Leadtam a diplomamunkámat. Persze ez nem jelent még semmit, nincs a kezemben a falra akasztani való nagybecsű okirat, de mégis maga a tudat már bőven ünnepelni való, legalábbis az idióta baráti köröm szerint. Kategorikusan kijelentették, hogy elvisznek valahova, úgy, hogy visszaemlékezzek hajdan volt függetlenségemre. Kezdem megszokni, hogy ők mély tragikumként élik meg azt, hogy összejöttem Halel és ez által egy időre kivontam magam a csajozók csábos csoportjából. Most, a HH felé sétálva is sorra kapom: „Na mivan Hill, elengedett az asszony?” megjegyzéseket, amikre egy fáradt szemforgatásnál több választ nem vagyok hajlandó adni.
A Heavenly Hellben tolong a tömeg, nem csoda mára valami habpartit hirdettek, ezért döntöttek úgy a haverok, hogy ide és nem egy romkocsma áporodott sötétjébe visznek alkoholizálni. Beérve rögvest állok is sorba a szokásos whiskymért.Öltözékem a tőlem megszokott hanyag eleganciát tükrözi, az ingem felső két gombját kioldva is hagyom.
A hangfalakból üvölt a zene, a DJ valahol a terem végében próbálja megszelídíteni a mélynyomókat. Calvin Harris, Parov Stelar és Avicci hegemóniája megtörhetetlennek látszik, de but fist let me take a selfie. Akárhányszor ide jövök mindig ez megy és én már mérhetetlenül unom. A srác a keverő pult mögött beleüvölt az előtte heverő mikrofonba.

- És, most mindenki lőjjön egy selfiet valakivel az másik nemből! kissé hunyorgok a villódzó fényekben, egyik kezemben az imént kapott gyöngyöző pohárra, másikkal Steve Jobs almás gyártmányát bányászva ki a zsebemből.
- Vágj hülye fejet! próbálom túlharsogni a zenét miközben beállok egy a közelben kavargó csaj mellé, hogy teljesítsem az imént hallott remekbeszabott feladatot, remélve, hogy partner lesz és nem küld el melegebb helyekre.
Vissza az elejére Go down
Callie Meadows
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : túlélő
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Vas. Jún. 29 2014, 23:30


Egy arany ruhára esik a választásom az egyik "barátnőm" gardróbjából, hozzá pedig egy szintén arany színű flitteres tűsarkúra. Azt mondja, a HH a legmenőbb hely a városban, minden buliban face- és dresscode van, de mivel hivatalosan egyetemista szórakozóhely, nem kérnek személyit, 21 alatt tehát nem raknak ki.
Szép hagyomány nálunk, hogy bár évekkel ezelőtt voltunk közösen egy nyári táborban az államok minden pontjáról, mégis időről-időre összegyűlünk együtt - és ez nekem most azért is kapóra jött, hogy az egyetem körül szaglásszak kicsit, és kifaggassam róla a lányt, aki oda jár. Akár a barátaim is lehetnének, ha ugyan lennének barátaim...
A habparty tényleg nagyon jónak tűnik, rövidesen el is kezdünk koktélozgatni, én mojitozok, páran cosmot isznak ami nekem annyira nem ízlett sosem.
A táncparkettre rángatnak, és igazából koktéllal a kezemben annyira nem szeretek táncolni, nem lehet rendesen elengedni magad, de azért így is élvezem a bulit, régen volt már, hogy ebben a formában kikapcsolódjak. Jön a selfie szám, amit totál baromságnak tartok, de persze bekúszta magát az agyamba, mert a csapból is ez folyik. Ahogy a DJ a mikrofonba magyaráz, azonnal tudom, hogy nem fogom megúszni, így mellém is néz egy srác. Kritikusan mérem végig, mielőtt mellé állnék a bizonyos képre, és már épp megállapítanám, hogy vállalható, amikor megszólal, így csak kétkedően nézek rá.
-Nem tanítottak meg rá, hogy ne kérj lehetetlent egy nőtől?!- Kérdezem, közben a hajamba túrok, mellé lépek, és csücsörítek neki a kamerába. Tényleg többet ittam, mint ami még nem befolyásolná, mit teszek és mondok, de nem bánom... még.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Kedd Júl. 01 2014, 19:43

A The Chainsmokersnek talán nincs is több száma, és ezt az egyet is kár volt megalkotniuk, mert semmire nem jó, maximum erre, hogy összerázza a tombolni vágyó csődületet.
A lány válaszára automatikusan felszökik a szemöldököm, mellé egy kíváncsi mosoly suhan végig arcomon. A sors fájdalmas iróniára, hogy csak most sodorja az utamba az ilyesfajta csajokat.

- Látod, én már csak ilyen faragatlan vagyok. – vigyorgok a kamerába, nyomom a képet, a végterméket, pedig felé mutatom.
- Hát ez igazán csodálatos lett… - leheletnyit irónia lengi be a hangom. Ténymegállapítás: továbbra sincs fotogén fejem, ellenben ő, jól néz ki rajta. Meg amúgy is. Mielőtt odaléptem volna hátulról sikerült csak végigmérnem és már úgy is ígéretesnek látszott, pár hete még bőven…
- Nick – mutatkozok be sietve, bár lehet Hale taktikáját kellene alkalmaznom és elhallgatni a kilétem, kitudja mit hoz még az este.
Felveszem a zene ritmusát, itt szinte mindig ugyanazok szólnak, hiába elit meg nagyon menő hely, nekem sosem volt szívemnek csücske.

- Még egy? – üresedő pohara felé bökök majd fejemmel a bárpult irányába biccentek, ha nem lázadozik ellene akkor elkezdek kiaraszolni vele a parti mámorban úszó emberrengetegből.
Valamelyest több fénynél kirajzolódnak normálisan arcának vonásai is.
- Új vagy erre ugye? – biztos vagyok benne, hogy még nem láttam az egyetemen, se a HH-ben. Emlékeznék rá, efelől kétségem sincs.  
Vissza az elejére Go down
Callie Meadows
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : túlélő
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Csüt. Júl. 03 2014, 22:48


A mosolya cuki, nem ciki, így nem bánom a képet, kritikusan lépek mellé ismét, és nézem meg a terméket. Szerintem jól mutatunk rajta, harmonizálunk egymással a hasonlóságok: arc, hajszín, szemszín, bőrszín miatt.
-Nekem tetszik.- Kiabálom, és rákacsintok, majd épp készülnék rá, hogy elriszálok, amikor bemutatkozik, úgyhogy még egyszer végigmérem, és úgy döntök, nem lehet abból problémám, ha vele mutatkozok, így rázni kezdek a zene ritmusára, lazán, mégis nőiesen, mert eleve ilyen a mozgásom. Nyilván nekem is be kéne mutatkoznom, ízlelgetem a számban a beceneveimet, próbálva kitalálni, melyiket lenne érdemes elárulni, majd végül döntök.
-Lime.- közlöm egy mosollyal, és várom a kérdéseit, nem volt még olyan, aki elég józan volt hogy felfogja, és nem kérdezett vissza valamit erre.
Hátralépek egyet az ajánlatára, majd elvigyorodva vissza hozzá, és kezemet felemelve megérintem a karját.
-Tudod, kettőnél lehetsz akármilyen hűséges is, a barátnőd gyanakodni fog.- mintha nagy titokba avatnám be, és szívességet tennék neki, mindezt úgy vezetem fel, majd elnevetem magam, mert persze végig tudtam, hogy nem még egy képet akar, hanem italt, és bólintok is. Kíváncsi vagyok, neki mikor esett le. Elindulok a pult felé, a poharamban már alig van, így gyorsan le is gurítom.
-Szűz terepen járok.- felelem neki kissé rejtélyes-félénkséggel, amiről én se tudom, mennyire álca, és mennyire őszinte.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Vas. Júl. 06 2014, 03:40

Visszacsúsztatom a zsebembe a mobilt, miután megmutattam azt a remekbe szabott képet. Legalább neki tetszik, az már majdnem félsiker.
Kezdhetnék hozzászokni ahhoz, hogy nekem már csak a kamu keresztnevek jutnak. Nagyreményű kilátások. Minden esetre erről kapásból levágós, hogy nem így lett anyakönyvezve, és nem bukok be megint, mint a múltkor. Egy fáradt szemforgatást azért megengedek magamnak, hogy lássa nem szép dolog ilyennek szívatni engem, hát ezt érdemlem?

- Aha, szóval lime... - bólogatok is párat hozzá, hogy érezze a mély hitetlenkedést, ami a hangomban is keveredik.
- Strawberryt tippeltem volna...vagy Cherryt... - ha már gyümölcsnév legalább legyen giccses. Ezek közül bármelyikkel szép karriert futna be a popszakmában avagy a pornóiparban. Kezdetnek a másodikat tudnám ajánlani neki. Hova, nem kalandozok megint.
- Na de tényleg hogy hívnak? - lehet megint kapok egy Mia Wallacehoz hasonló filmhősnőt így második nekifutásnak. Erőss deja vum lenne. Csodálatos, hogy minden második gondolatom Hale felé tekereg, élvezetes lesz így ez az este. Nem ittam még eleget, ez lesz itt a probléma.
Hirtelen nem nagyon értem miről beszél, lehet velem ellentétben, neki már nem kellene több alkohol? Kissé össze is ráncolom a szemöldökömet. Apu tanácstalan tekintete vagyok, csak, hogy Edward Norton szavaival fejezzem ki magam.

- Mind ketten liberális szellemiségűek vagyunk és a féltékenység, mint olyan, szóba sem jöhet. - egy sejtelmes félmosollyal megküldöm még a mondatom, noha továbbra is homály takarja azt, hogy mire gondolhatott az imént. Különben pedig persze, dehogy ismerjük azt a ronda sárga szemű szörnyet. Ezután az egy kép után is tudom, hogy kiakadna, de legalábbis szarul esne neki, fordított esetben én meg alsó hangom agyvérzést kapnék. Pedig ez csak egyetlen egy....és ekkor tompa puffanással földet ér a tantusz. A hirtelen jött megvilágosodástól elvigyorodom.
- A következőket a te telefonoddal csináljuk. Feltéve ha a pasid nem akar majd utána golyót ereszteni a fejembe...- a pult felé araszolok vele, leadom a rendelést és készségesen átnyújtom neki a koktélját. Én maradok a whiskynél, attól nem leszek másnapos, legalábbis a jobb fajtától nem, ez pedig, ennyi pénzért elvárható, hogy a felsőbb kategóriából való legyen.
Mosolyogva konstatálom, hogy nem, valóban nem voltam vak, hanem friss hús tévedt a szavannára. Mondjuk jöhetett volna egy-két hónappal korábban. Felülök az egyik bárszékre és felé emelem a poharam.

- A szűz terepek felavatására. Isten hozott LA-ben. - aki kétértelműséget vél felfedezni, az hessentse messzire csúnya gondolatainak felgyülemlő fellegeit.
- Mióta vagy a városban? - a poharamban megkocoktatom az olvadó jégkockákat mielőtt egy újra kortyolnék belőle. Közben végigpörgetem az egyetemen töltött utolsó napjaimat, de nem, még nem láttam ott sem, talán őt is nekem kéne elvinnem beiratkozni?
Vissza az elejére Go down
Callie Meadows
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : túlélő
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Vas. Júl. 13 2014, 22:39


Ha tippelnem kellett volna, melyik klasszikus választ választja, nem ez lett volna, de azért ez sem rossz. Kétkedve ráemelem a tekintetem, majd végignézek és simítok magamon, pontosabban a ruhán, ahogy válaszolok neki.
-Pedig a lányok esküdtek rá, hogy nem pornós ruha!- méltatlankodom a fejemet rázva, majd oldalra billentem enyhén, aztán csak a szemeimet fordítom, felfelé, eltöprengve, mit is mondhatnék erre.
-Limenak hívnak!- válaszolom neki mosolyogva, megerősítve, amit az imént mondtam, aztán közelebb hajolok egy kicsit, hogy értse a továbbiakat is.
-De ha a nevemre vagy kíváncsi, az Callie. Ebből, meg a vezetéknevemből kombinálták ki a Lime-ot, a Catet, meg a Meowt... de általában a Limeot használom, mert hát valljuk be, az a legkevésbé ciki egy idegennek.- ezután csak várom, hogy a poénom mekkorát fog csattanni, amint eléri az agya megfelelő szegletét és feldolgozza az információt, de a válaszából úgy ítélem, még várat magára. Szóval a barátnője nem féltékeny típus... aha. Nehéz elképzelni egy ilyen helyes pasinál. És hopp... megérkezett a poénom a megfelelő szegmensbe! Micsoda megkönnyebbülés, sajnáltam volna itt hagyni, mert nem megfelelő szellemi partner, elvégre elég cuki.
-A pasim? Áh, nem, nem egy harcias típus... inkább az a láthatatlan féle. Tudod. Nem létező.- kacsintok rá, miközben a pulthoz tartunk, és amikor megkapom a koktélomat, szopogatni is kezdem szépen, jót tesz a szesz, és a feloldódás, az alkoholmámor, csak még nem ért utól, amit épp nehezményezek is. Felülök a másik bárszékre én is, és felé emelem a már megkóstolgatott koktélt, hogy koccintsunk.
-Arra!- közlöm röviden, mosollyal leplezve a zavaromat a szavai hatására, mert persze eléggé elkanyarodott célzás ez attól, amit én mondtam. Szerencsére nem vagyok pirulós típus, és miközben kortyolok a tekintetemet a táncoló tömegre vetem, majd amikor már elmúlt a röpke zavar, visszafordulok.
-Két napja, és 15 órája. De nem most járok itt, mármint, a városban először.- nehéz ekkora zajban beszélgetni, de azért csak megoldjuk valahogy. Csak a fejem biccentésével passzolom neki vissza a kérdést, hogy ő hogy és mint leledzik itt, és mióta, akár.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Szomb. Júl. 19 2014, 16:05

Még egyszer gyorsan végig futtatom rajta a tekintetemet, hogy megbizonyosodjak róla, nem csapták-e be a barátnői.
- Nem, sajnos ez tényleg nem az - húzom el a számat, mintha rettentő csalódott lennék emiatt. Más kérdés, hogy megnézném hogyan festene egy olyanban.
Jó, ha Limenak hívják akkor Limenak hívják, ez a mostanában államilag elfogadott anyakönyvezhetőek mellett meglehetősen átlagos, elvégre mégsem egy Dömper, vagy egy Radiátor. Mellé, még ki is derül, hogy van egy ennél még polgáribb neve is.

- Nekem a Cat is tetszik - a Meow-val pedig ismét csak szép karriert futna be az imént már emlegetett felnőtt film iparban.
- Nem film művészetre készülsz véletlenül? - azt inkább bölcsen elhallgatom, hogy megint miről asszociáltam a mozik világára, még a végén azt hinné, hogy piszkos fantáziám van és mind tudjuk, hogy ez nem igaz.
Arra, hogy nincs pasija fejcsóválva felciccenek. Mi lett veled Los Angeles férfi népe? Értem én, hogy globális felmelegedés van, de ennyire azért ne legyen, hogy a hozzá hasonló csajokat is szabad prédának hagyják, mert a pasik egymásra buknak. Még a végén nekem kell belevinnem őket a rosszba és minden bizonnyal vinném is rögvest, ha ne lenne barátnőm. Annyit pedig még nem ittam, hogy ezt az közel sem elhanyagolható tényt elfelejtsem.

Egy fél mosollyal konstatálom, hogy valamennyire sikerült zavarba hoznom. Aranyos, ahogy pánik szerűen pásztázza a tömeget. Én addig, mint, aki jól végezte dolgát kortyolgatom a karcos whiskyt.
- Úú, akkor még nagyon új vagy itt. Körbe vezettek már? -felhívás keringőre, lévén az éjszakai csatangolásnál kevés jobb dolog van, főleg LA-ben.
- Francesen tanultam vagy inkább tanulok...jó, legyünk őszinték, néha bejárok az egyetemre, közel s távol három-négy éve. - félelmetes belegondolni, hogy már ennyi ideje itt rohadok, az meg, hogy pár hónappal ezelőttig semmit nem szerettem ebben a városban még hihetetleneb.
- Amúgy new yorki vagyok. Te honnan keveredtél erre? - megkocogtatom a poharamban a jeget, mondjuk nem hallom, ahogy a fagyott víz az üvegnek csapódik, elnyomja a tuc-tuc. Sosem érettem miért vannak oda annyira HH-ért. Szerintem rettentően sznob, hiába van tele egyetemistákkal.
Vissza az elejére Go down
Callie Meadows
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : túlélő
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Vas. Júl. 20 2014, 10:41

Próbálom magam tartani a vizslató tekintet hatására, és a véleményére, de nem tudok komoly maradni, így elnevetem magam. Olyan őszinte a csalódottsága, amit véleményem szerint egy elkötelezett pasi nem engedhet meg magának... mármint, akinek barátnője van. Persze nem vakságot fogadott...
-Hát, hívhatsz Catnek.- Vonom meg a vállam, mert végül is nekem mindegy, ha az jobban tetszik neki. De egyértelmű, hogy nem fogok egy vadidegen helyes pasinak így bemutatkozni... még a Limeról is pornósnak nézett, hát még ha a Catet mondom!
-Újságírónak.- dobom vissza a labdát, ne higgye, hogy nem asszociáltam rögtön, miért a filmművészetet emlegeti, még egyik kezemet felemelve a mutatóujjammal meg is kocogtatom oldalt a fejemet a halántékomnál. Aha, van itt ész, kiscserkész!
Persze azt nem részletezem ezen kontextusban, hogy csak azért, mert fogalmam sincs, mit akarnék csinálni, vagy mihez értenék, meg mert a társadalommal ellentétben én nem tartom ezt egy nagy húzásnak. Azzal odalenne az "okos nő vagyok és még szexi is" imidzs egyik része... ezt pedig ilyen felvezető után nem engedhetem meg.
Azt hiszem, sikerült is elérnem vele a kívánt hatást, ahogy a fejét csóválja a tényre, hogy szingli vagyok. Itt megint csak nem fűzöm hozzá, hogy talán inkább én akarom ezt így, mint a férfitársadalom jó része.
-Nem igazán.- azt hiszem, ez akár igaznak is tekinthető. Persze attól függ, mit mutatna meg ő, mert feltételezem, ezért kérdezte... igazából nem mennék el egy idegennel az éjszaka közepén sehová, csak amikor említi az egyetemet, akkor csillan fel az érdeklődés bennem az iránt, hogy itt hagyjam vele ezt a helyet és körbenézzünk. Sokkal több információt ki tudok szedni belőle, ha nincs ez a tömeg, ez a nagy zaj, és biztos nem mulasztok el egyetlen értékes szót sem.
-És milyen? Ott kezdek Klasszikus kommunikáción.- kedvesen elmosolyodom, a szemeim rátapadnak az ajkaira, és nem azért, mert megcsókolnám, bár lehet, úgy értelmezi, nem igazán érdekel. Az érdekel, amit az egyetemről tud mondani. Aztán meg elnevetem magam.
-New Yorkból.- válaszolom, mert hát kicsi a világ!
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Hétf. Júl. 21 2014, 13:24

Tudom meddig mehetek, tisztában vagyok a határaimmal. Az meg, hogy szeretem feszegetni azokat belém kódolt genetikai gebasz, erről nem tehetek.
Csak biccentek arra, hogy másként is hívhatom. Lime, Cat, Callie, Meow, ennyit megjegyezni se tudok egyszerre.
Az újságírásra azonban rögvest felkapom a fejem, arra, meg, hogy leesett neki honnan jött a filmművészet, csak egy ártatlan mosolyt küldök. Én jófiú vagyok...csakis.

- Nem mondod?! hitetlenkedő döbbenet ül ki az arcomra, miközben lerakom a poharat a pultra. Magam felé mutatok, hogy én is hasonló irányba szakosodom.
- Jövőre én leszek a főszerkesztő az egyetemi újságnál, várlak szeretettel. Kell a vérfrissítés. – a Sors megint a kezemre játszik. Eldöntöttem, hogy sok új arcot fogok beprotezsálni a szerkesztőségbe, de a gólyák közül meglehetősen kevés embert ismerek, erre tessék. Ha másért nem, már ennyiért megérte levonszolni magam ide ma este.
- Ez esetben spontán városnézés? – kapva kapok az alkalmon, hogy lelépjek innen. Mellé meg, ha a haverok látják, hogy mindezt egy többpontos csajjal teszem, ők sem fognak szekírozni többet.
Egy pillanatra elbizonytalanodom, amikor az ajkamat kezdi pásztázni. Más esetben minden bizonnyal másként reagálnék, nem habozó tétovasággal, de mint, már említettem, tudom a határokat, ilyen messzire pedig nem megyek…remélem.

- Bírható. Lesznek nagyképű gyökerek, akik azt hiszik, hogy a szakma már a kisujjukban van, de ők az első félév után rendszerint kipotyognak. De általánosságban mindenki jófej.– kiiszom az utolsó korty whiskyt, amit a szétolvadt jég rettenetesen felvizezett és elvette az ital karcos karakterét.
- Akkor talán te megérted, hogy miért is utálom annyira LA-t. New York után maga a kénköves pokol. – akik ismernek tudják, hogy két erős addikcióm van. Koffein és NY, illetve, amióta Halel vagyok függőségeim száma háromra kúszott, de valahogy nem hullajtottam miatta krokodilkönnyeket.
- Viszont egy helyre mindenképpen nézz el, ha időd engedi, az a new yorkiak törzshelye itt angyalföldén. Time Scare néven fut, egy kisebb kávézó jellegű romkocsma. előveszem a pénztárcámat, hogy fizessek, fejemmel pedig az ajtó felé bökök, hogy benne van-e még az éjszakai túrában?
Vissza az elejére Go down
Callie Meadows
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : túlélő
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   Szomb. Szept. 06 2014, 21:34


Kicsi a világ - ismétlem magam, nem egy jó írói húzás, de tényleg az! Pont a leendő "főnökömmel" összefutni? Ez aztán az valami!
-Értettem, főnök!- vigyázzba vágom magam, és még szalutálok is mellé, aztán önként pihenjt engedélyezek magamnak, és ahogy felveti a városnézést, elgondolkozom, mert hát egy vadidegenről van szó, simán lehet pszichopata, és attól, hogy tudok harcolni, nem szeretek feltétlenül élesben arcot letépni. Na de egye fene, elvégre nekem infók kellenek az egyetemről, neki meg állítólag vannak. Majd ha rájövök, hogy nincsenek, akkor kitalálom, hogyan tovább, és végső esetben az aszfalt mindenhol ugyanúgy olvasztja magába az arcot, ha állítása ellenére rosszalkodna - akarom mondani, azt majd akkor megoldom.
A nagyképű gyökerek résszel önkéntelenül is azonosulni kezdek, amint átfutom fejben, miért is jelentkeztem erre a szakra, és magamban jót is derülök ezen, sőt, még az arcomra is kiül a visszafojtott nevetés összetéveszthetetlen jele, mert hogy ezzel rendesen belém trafált, nekem meg van ám önkritikám, nem megyek érte a szomszédba. Azért nem tervezem az első év után kipotyogni, még így sem. Szeretem befejezni, amit elkezdek, ha rajtam múlik...
-Még nem értem meg, szerintem, szóval mire is gondolsz?- kérdezem, miközben már kifelé sétálunk a helyről, ha már megbeszéltük, hogy várost nézünk. A lányoknak intek egyet, ők meg túl lelkesen rázzák a kezüket, ahogy igyekeznek biztatni, menjek nyugodtan. Ha tudnák, hogy nem az ágyába sétálok, nem lennének ennyire elragadtatva...
-Time Scare- ismétlem bólogatva, jelezve, hogy vettem az adást, megjegyzem, és majd megnézem magamnak alkalomadtán, főleg, ha a városnézés során is kiderül róla, hogy jó fej, és nem egy nyomorult.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Habparty~Callie&Nick   

Vissza az elejére Go down
 

Habparty~Callie&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bellboy needed || Callie&Matt
» To be continued-Hale&Nick
» Hospital- Elee&Nick

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-