Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Killing me softly - Zin & Rena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Killing me softly - Zin & Rena   Pént. Nov. 18 2011, 19:50

Nagy ez az egyetem. Tudtam én ezt, meg jártam is már itt, még... vele. Ahogy eszembe jut a neve, ő maga, érzem, hogy a szívembe mintha kést forgatnának, elviselhetetlenül fájdalmasan. Még így is, nyugtatókkal teletömve úgy érzem, hogy belehalok ebbe a fájdalomba, és nem értem, miért nem jön már a megváltás, mert ennél az állapotnál minden jobb.
Fogytam 5 kg-ot, amit ugyan nem bánok, mert mellette azért híztam picit. Jól voltam tartva, hogy úgy mondjam; csak hogy ez sem megoldás, pláne, mivel kiemelt megfigyelés alatt vagyok, amióta ismét öngyilkosságot kíséreltem meg elkövetni. Tudom, hogy ostoba liba vagyok, de nem akartam nélküle élni. Az anorexiáról inkább már szót se ejtek, a fogyásom következtében megint arra is gyanakodnak. Tegyék... felettébb hidegen hagy.
Megtorpanok, mert nem kapok levegőt. Már meg sem ijedek ezen, és nem is pánikol a testem se, talán kezdi megszokni. Én pedig várom, hátha most lesz vége... végre. Végre, megváltás lenne!
A félreértések elkerülése végett: nem miatta akarok meghalni. Nem azért, mert elhagyott, hanem azért, mert fáj... olyannyira, hogy folyamatosan üvölteni tudnék. Már nem vagyok dühös, amiért szó nélkül elment, és itt hagyott felelőtlenül, magamra. Már csak elkeseredettség van bennem, kérdések se. Túl szép volt, hogy igaz legyen... hogy ő velem legyen. Ajándék volt, hogy eddig az enyém lehetett.
Ahogy haladok az udvaron, valakibe beleütközök. Leveszem a kapucnit, hogy visszafordulva elmormoljak egy elnézést kérést. Az évek, meg a rutin...
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Pént. Nov. 18 2011, 23:54

Sokan mondták már, hogy nem kéne sétálás közben olvasnom... De ha egyszer alig van időm, akkor mégis mit tehetnék? Két szakos vagyok, és a HÖK-elnökség is túl sok feladattal jár. Tudom, hogy mindet én akartam, de attól még szabad szenvedni. Szabadidő nekem is kell, és ha máshogy nem megy, hát olvasok séta közben is. Itt az egyetemen amúgy sem lehet túl könnyen eltévedni. Már tavaly is odataláltam bárhova, idén meg már figyelnem sem kell, a lábam automaikusan arra visz, amerre kell.
Kivételesen amúgy nem tanulok. Az iPadomon böngészem a RLF-fan oldalt. Nem olyan rég töltöttek fel pár képet, de eddig nem volt lehetőségem megnézni őket. Amúgy én nem is vagyok fan, egyszerűen csak szépnek tartom Renát. Annyi szórakozás meg nekem is kijár, hogy időnként képeket nézegetek szép nőkről, nem? Persze a haverjaim ezt is csak úgy tudják elképzelni, ha az illető nőszemélyen alig vagy egyáltalán nincs ruha. Én azért nem vagyok ennyire sekélyes.
Ezért is van a rengeteg pletyka, de nem különösebben izgatom magam miattuk. A lényeg, hogy én tudom mit akarok, és ha megtalálom, akkor majd mások is megtudják.
Végre betöltődnek a képek, és én egyesélvel nézegetem őket. Általában kritikus vagyok, de az ő képeiben most sem találok semmi kivetni valót. Ha nem tudnám, hogy ez lehetlen azt mondanám, hogy külsőre tökéletes...
Valaki nekem jön, az iPad meg kiesik a kezemből, egyenesen a durva kőre.
- Miért nem nézel a...
Kezdek bele kissé felháborodottan, miközben lehajolok, hogy felvegyem a kedvenc kis kügyümet, de ahogy felnézek, tátva marad a szám. Sajnos a szó szoros értelmében, és el is telik pár másodperc mielőtt becsukom. Az iPadon még most is ott van a kinagyított képe, csak egy vak nem venné észre, már pedig Rena Lilian Fay, aki most itt áll előttem életnagyságban, egész biztosan nem vak. Bár abban még reménykedhetek, hogy a többi modellhez hasonlóan, buta. Felveszem az áruló kis szerkezetet, és kikapcsolom a képernyőt. Szólásra nyitom a szám, majd ismét be is csukom, mert nem tudom mit kéne mondanom. Bár így félő, hogy elvesztegetem a lehetőséget. Újra kinyitom a számat, és ezúttal végre sikerül megszólalnom:
- A képen jobban néztél ki...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Vas. Nov. 20 2011, 17:16

Hiába várom, nem jön az álom. Így hát sóhajtok, és amikor továbblépek, akkor történik az ütközés.
-Sajnálom!-
Szabadkozom, mert nem akartam belemenni. Honnan is tudhatná, hogy épp mély depresszióban inkább a halálomat vártam? Valójában annyira sivár ez a lét, hogy már ettől is rosszul vagyok. Össze kéne szednem magam, de nem érzek rá erőt. Önmagam nagyon gagyi utánzata lettem miatta... és ez fáj. Fáj, hogy hagytam, hogy megtehesse. Olyannak kellett volna lennem, mint egy jégkirálynő. Vagy mint a barátnőm a gimiből: minden ujjamra akasztani egy pasit, és elszórakozni velük. Nem, ehelyett én hülye liba módjára egyetlen férfinak adtam ki magam, aki épp szembe is néz velem a képernyőről mellettem.
A kinagyított képről mosolygok, mellette egy cikk, amiben arról írnak, hogyan hagyott el... Jamie. Még most is fáj a neve, látni őt meg még rosszabb, így hát hálás vagyok a srácnak, amikor felveszi végre a ketyeréjét, és eltünteti.
Nem épp a leghatásosabb csajozós szöveggel nyomul, lehet, hogy inkább egy ellendrukkerem, aki mérges rám, mert én kaptam a főszerepet abban a vámpíros sorozatban, amit hamarosan elkezdünk forgatni, és nem Kirsten. Úgyhogy csak megrántom a vállam, nem adom meg neki az örömet, hogy lássa, érdekel, amit mond (nem is érdekel a véleménye valójában, annyira nagyon mélyen vagyok az önsajnálatban - ez pedig szánalmassá kezd válni).
-Igazad van, én is tudom.-
Ezután pedig továbbindulok, mint hogy nem esett nekem, fizessem ki azt, amin épp engem nézegetett, meg nem is volt túl kedves.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Vas. Nov. 20 2011, 18:52

Az őszinteség általában jó dolog, kivéve, ha éppen egy teljesen maga alatt lévő lánynak vágod a képébe, hogy szarul néz ki. Bár azt hiszem ez tőlem nem annyira szokatlan. Sőt az esetek többségében hidegen hagy a dolog. Most viszont más a helyzet. Rena-t nem akartam megbántani, de láthatóan fél perc után sikerült nagyon elcsesznem a dolgot. Pedig még bocsánatot is kért...
Hátat fordít, és tovább megy, látszik, hogy nagyon rossz kedve van. Ránézek a kijelzőmre, és csak most veszem észre, hogy ez a következő kép, és egy cikk. A címből elég egyértelmű, hogy miért ilyen levert, én meg most még jól rá is tettem egy lapáttal. Ilyenkor kéne magam jól fejbe vágni.
Utána megyek és elkapom a karját. Na lehet ezt sem kéne, de muszáj vele beszélnem.
- Várj egy kicsit!
Kezdek bele, és most kivételesen zavarban vagyok. Elengedem a karját, és összeborzolom a hajamat, ami ha belegondolok szintén nem jó ötlet, mert kócos leszek, azt meg nem szeretem, és még tükör sincs nálam, hogy a fene vinné el!
- Khm. - köhintek egyet, miközben próbálom összeszedni a gondolatiamat - Nem úgy gondoltam...
Ez nagyon szarul jön ki, ráadául még nem is igaz, mert akkor és ott, úgy gondoltam, de valójában nem úgy gondolom. Miért magamnak magyarázkodom, ahelyett, hogy neki mondanám el mi van? Jah mert azt még én sem merem. Szörnyű alak vagyok. A zsebembe nyúlok a pénztárcámért, abban hordok róla egy képet. Ne kérdezze senki sem, hogy miért, én sem tudom.
- Tudom, hogy ilyen kezdés után bunkóság, de... kérhetnék egy autogrammot?
Kép a kezemben, én meg szépen meghajlok, tudom ez itt nem szokás, de otthon mindig így kellett bocsánatot kérnem, és megszoktam. Magamban imdákozom, hogy ne küldjön el nagyon messzire, de ha meg is teszi, akkor is szerzek egy aláírást tőle. Bár talán nem olyan rossz a természete, mint nekem. Aztán persze nem ártana megvigasztalni valamivel. Igaz én abban nem vagyok túl jó, de szívesen meghallgatom. Oké, nem szívesen, de kibírom. Ugyan kit érdekel, hogy az a bájgúnár pasija dobta? Szerintem még jobb is, nem bírtam a srácot, Rena nála sokkal jobbat érdemel... De ha sírni akar érte, hát tegye, én meg majd vágok hozzá jó képet, mást úgyse nagyon tehetek.


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Nov. 21 2011, 20:15

Felnézek léptemben, hogy kiderítsem, melyik lehet az az épület, ahol a rádió van: oda várnak ugyanis interjúra. Mielőtt rájöhetnék azonban, a srác még utánam szól, nem tudom, mit akarhat, de azt nagyon, még a kezem után is nyúl, úgyhogy megtorpanok, és ránézek.
Hebeg-habog, de végül előáll a nagy kérésével. Szóval mégis egy rajongóról van szó, nos, akkor elég rosszul indított. De én sem vagyok épp formában: mosolyognom és csacsognom kéne, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy tegye meg az, akinek hat anyja van, én nem fogom.
Azért érdekesek ezek az emberek, akik oda meg vissza vannak egy sztárért, például értem. Mert ők nem látnak semmit, csak a csillogó masszát, el se tudják hinni, hogy emberek vagyunk igazából. És nem is érdekli őket semmi más, csak a massza, amit tálalsz, ha pedig abban valami megváltozik, vagy nem stimmel, akkor általában legtöbben leírnak. Bizonyára így van ez vele is: látom, hogy látja, hogy bajom van, és látom, hogy halál hidegen hagyja, így csak megvárom, hogy odaadja azt a képet, és kérek egy tollat is tőle.
-Kinek címezhetem?-
Kérdezem egy halvány, vérszegény mosoly társaságában, majd a képet nézem, és írok is rá, természetesen. Ha pedig már itt van, hátha tud segíteni.
-Meg tudnád mondani, melyik épületben találom a rádiót?-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Nov. 21 2011, 23:10

Tisztára gáz, amit csinálok. Apám tuti forog a sírjában, mert a jelenlegi viselkedésem egész biztos nem olyan, mint amilyennek szeretné. Az általános zárkózott, mórc hangulatomat már meg sem említem. A lényeg, hogy, amit én tőle láttam - azt, ahogy anyával viselkedett - az nagyon eltért attól, amivel én próbálkozom. Egy szomorú lányt sem lehet felvidítani azzal, hogy aláírást kérsz tőle. De persze nekem nincs sok tapasztalatom e téren. A gimiben egyszerű volt a dolog, az az egy-két lány, akivel beszélő viszonyban voltam, egyszerűen elbőgte, hogy mi baja, és nem várta, hogy mondjak bármit is. Most viszont úgy érzem, muszáj lenne valamit tennem, hogy jobb kedvre derítsem Renat, aki amúgy szép, még így szomorúan is.
Mindenestre elveszi a képet, és nem küldd el a fenébe, úgyhogy én ezt jó jelnek veszem. Amíg megírja még ki is találhatok valami jó szöveget...
Címezni? Ja hogy a nevem!
- Hon... Hyu... Legyen Zin.
Nyögöm ki végül, kissé zavartan, rám nagyon nem jellemzően. Az arcán a mosoly túlzottan erőltetettnek tűnik, és ezzel nekem is elszáll minden jókedvem. Visszakapom a képet, rajta ott a nevem, meg az aláírása.
- Köszönöm.
Mondom gyorsan, és megint biccentek egyet, miközben a képet nézegetem.
Milyen szépen ír!
De nem kalandozhatok el. Ahelyett, hogy valami jót mondanék, még ő kérdez. Sebaj, így legalább lesz okom beszélgetni vele.
- Inkább megmutatom, elmagyarázni bonyolult lenne.
Ez mondjuk nem teljesen igaz, de ha már kaptam egy második lehetőséget azt nem fogom elrontani.
- Erre.
Mondom végre határozottan, és mutatom is az irányt, aztán ha követ, akkor kezdeményezek is.
- Nem lenne jobb lemondani a mai interjúd?
Hmm. Lehet nem ezzel kellett volna kezdeni. De hát ha van amihez nem értek, az az ilyen szituációk kezelése. Remélem egy nap azért belejövök.


//Na most egy kicsit kifordult magából, de lesz ez még így se ^^//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Dec. 05 2011, 22:18

Azon, ahogy variál a nevén, már tényleg elmosolyodom, őszintén. Ez édes, hogy hirtelen még a nevét sem tudja!
Azért csak mond valamit, amit rá is írok a papírra. Nem tűnik nagy dumásnak, első ránézésre sem, és igazolja is, de azért értékelem a szándékot. Meg hát muszáj összeszednem magam, elvégre nem elég, hogy egy rajongómmal találkoztam, de mindjárt interjút adok a rádióban! Ha valami, akkor ez még számít valamennyit... nem a semmiért küzdöttem annyit.
-Köszönöm!-
Mondom, ahogy elindulunk, hogy megmutassa az épületet. Legalább eltereli a figyelmem, az nem árt, mostanában soha nem árt. Remélem, hogy minél hamarabb képes leszek magam összeszedni, mert ez az állapot már engem is rettentően idegesít!
-Jobb? Jobbnak talán jobb lenne, de sajnos nem lehet. Egyszerűbb lenne, ha így menne, de vannak kötelezettségek, amit nem engedhetek meg magamnak, ha el akarok érni valamit.-
Ránézek, mintegy visszajelzésre kíváncsian, hogy érti-e. Ezt ugyanis könnyen észreveszem, elég jó emberismerő vagyok, na meg színészi tapasztalataim is vannak: felismerem, hogy valaki csak nyugtázóan bólogat, vagy azt jelezvén, hogy átérzi a helyzetet.
-Te itt tanulsz? És mit?-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Dec. 05 2011, 23:31

- Igazán nincs mit. Úgyis beszélnem kell velük.
Válaszolom könnyedén, mert végül is igaz. Próbáltam halogatni a dolgot, de előbb-utóbb mindenkinek meg kell tudnia, hogy a gazdasági válság az egyetemet is érinti, szóval nem lesz annyi pénz, mint eddig. Természetesen rám marad a piszkos munka, mint mindig.
Az ötletemre elég hevesen reagál, de van abban igazság, amit mond. Talán csak nem gondolná az ember, hogy ilyen kis ambíciózus.
- Igazad van... Ebben az esetben az elhalasztás talán hatásosabb, és könnyen el is intézhető.
Nem is értem miért akarom meggyőzni. Vagyis értem, szeretném ha velem lenne, és nem hülye kérdésekre válaszolna. Sajnos sejtem, hogy ki van ma a rádióban és ha igazam van, akkor ez nem is interjú lesz, hanem pletykavadászat. Lényegtelen. Ez az ő döntése, de azért nem árt ha tudja, vannak más lehetőségek is.
Hirtelen több ötletem is támad arra, hogyan lehetne elhalasztani az interjúját. Kezdve azzal, hogy megzavarjuk a frekvenciát, egészen addig, hogy egyszerűen elrendelem. Nem mintha lehetne beleszólásom az ilyesmibe, de biztosan tudom, hogy meg tudnám győzni a stúdiót, arról, hogy jelenleg fontosabb dolgok is vannak, és más programot adjanak. De valószínű, hogy semmi ilyenre nem lesz szükségem, felesleges álmodozni.
Talán megvárhatnám... és elvihetném utána kávézni...
A képzelődésből a hangja térít magamhoz.
- Ki, én?
Megint gáz vagyok. Valaki vágjon képen, könyörgöm!
- Számítógépes-grafikát és on-line szemétírást. Vagyis újsásírásnak hívják, de legtöbbször csak szemét lesz belőle...
Zagyválok összevissza, egy pofon nem is lenne elég, és még van egy forduló, meg két épület a studióig. Mire odaérünk, totális hülyét csinálok magamból.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Pént. Dec. 09 2011, 20:36

Ahogy kopogok mellette, megállapítom, hogy szimpatikus. Nem az a mindennapi srác, nem tucatember... habár az emberismeretemben az utóbbi időben kezdek kételkedni.
Aztán valamiért megszáll az az érzés, hogy igaza van! Egyszerűen és természetesen igaza van! Nem rángathatnak dróton, és mégis mitől kéne félnem? Miért kellene tovább dolgoznom? Mi érdekel még ezen a nyamvadt bolygón? Miért ne érezzem jól magam, és tegyem, amit akarok? Az az idő, amikor meg akartam felelni az embereknek, talán ideje lenne, hogy elmúljon, mert tisztán látható, hogy nem vált be - hiszen elhagyott. Elment, és elvitte belőlem azt, amit régen szerettem magamban, és amit ő szeretett, szóval itt az idő, hogy újra megtaláljam önmagam. Azt hiszem, ez nem egészen az a Rena lesz, akit eddig ismertek az emberek.
-Igazad van! Nem akarok interjút adni, egyetlen porcikám se kívánja, és baromira elvárhatom, hogy hozzám igazodjanak!-
Fakadok ki harciasan, és ez az érzés, a szenvedély az, amit hosszú idő óta először érzek a fájdalmon kívül. Olyan, mintha most érezném először életemben, annyira új, és először a nevére se jövök rá, de azért sikerül. Rég ismerjük már egymást, szóval ideje, hogy ne hagyjam élni az életem nélküle, és a többi nélkül se! Nem hagyhatom, hogy a fájdalom határozzon meg, én annyival több vagyok ennél!
Aztán eszembe is jut egy ötlet, és megtorpanok, megragadva Zin kezét. Ránézek egy huncut mosollyal az arcomon, mielőtt elmondanám, mit gondolok.
-Megtennéd nekem, hogy bemész abba az épületbe, és közlöd velük, hogy lemondtam az interjút? Mondd nyugodtan, hogy felhívtalak, mondj bármit, hogy rég ismerjük egymást, nem érdekel mivel eteted őket.-
Remélem, hogy megteszi, hiszen ő találta ki, hogy mondjam le. Anyám, és Nathalie piszok dühösek lesznek, és ahogy erre gondolok, érzem, hogy nem érzek mást... hogy nem érdekel! Különben is, anyám az anyám, a menedzserem dolga meg, hogy az én érdekeimet tartsa szem előtt.
-Nem leszek hálátlan...-
Természetesen nem kérem ingyen, főleg, mert azért mégis csak elindított bennem valamit, még ha nem is azt, amit a legtöbb srác remélne. És még csak az se érdekel, hogyha félreérti.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Dec. 12 2011, 22:15

Őszintén szólva nem szeretem, ha nem figyelnek rám... Főleg akkor nem, ha olyasmiről beszélek, amit kérdeztek, tehát nem magamtól hozom fel a dolgot. Márpedig most valami ilyesmi történhet, mert bár megkérdezte, hogy én mit tanulok, és én válaszoltam is, azt hiszem egy szó sem jutott el hozzá. Igaz, elég hülyén adtam elő magam, szóval talán jobb is, de attól még zavar. Csak azért nem teszem szóvá, mert úgy látom megjött a harci kedve, és megfogadja a tanácsomat.
Legalább erre jó voltam... és már nem is látszik olyan depisnek. Most inkább... hmm... talán elszánt? vagy inkább szenvedélyes? Nem tudom, de határozottan jobban áll neki, és valamiért szeretném azt hinni, hogy ezt én váltottam ki belőle.
- Egyértelmű, majd hozzád igazodik az egész világ.
Jegyzem meg azért kicsit szarkasztikusan inkább csak magamnak, tehát halkan, mert hiába híres, azért nem kell átesni a ló másik oldalára.
A hirtelen-megállós-kézelkapós-dolgokra meg egyáltalán nem vagyok felkészülve, főleg nem ezzel a mosollyal az arcán. Inkább nézem a kezünket, vagy a földet. Igen az határozottan jobb, meg amúgy le kéne rázni a kezét magamról, de azt még én is tudom, hogy hülyén venné ki magát. Egyébként meg nem vagyok zavarban, csak ööö.... nem tudom.
Aztán ahogy beszélni kezd megnyugszom. Ez tök oké, nem lesz gond egy szál se, beszélni remekül tudok - általában, ha nem vagyok zavarban, bár eddig sosem voltam, ez új - meggyőzni meg még inkább.
- Oké, ez könnyű lesz.
Felelem, és el is indulok befelé, hogy eldumáljam a dolgot. Aztán még hallom, hogy háláról beszél. Nem kérnék érte semmit, de ha már felajánlotta... ki tudja, még jól jöhet.
- Szavadon foglak.
Fordulok vissza, épp csak egy pillanatra, aztán besietek az épületbe, hogy elintézzem a saját kis dolgomat is, meg hogy elmondjam, a mai interjúnak lőttek.
Kb. 10 perccel később, kicsit kócosan - de ez igazán lényegtelen - lépek ki az épületből, és a szemeimmel Renát keresem. Tovább tartott mint gondoltam... és kicsit több kiabálás volt benne, mint szerettem volna, de igen, mindenki tudja, hogy nem lesz ma interjú, és pénz se lesz annyi, mint tavaly.
Engem megint utálnak egy páran, de minden csoda 3 napig tart, a negyedik napra elfelejtik, egyébként is megígértem, hogy jóvá teszem.
Szóval megkeresem Renát, aki remélhetőleg nem ment el, mert a "hála" dolgot még egyeztetnem kell vele, és még mindig nagyon-de-nagyon szeretnék kávézni. Vele.

//alakulok mint púpos gyerek a prés alatt...//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Csüt. Dec. 15 2011, 22:08

Nem figyelek rá. Vagyis hallom, hogy mintha beszélne, meg nem szakadok ki a külvilágból, de inkább kellemetlen háttérzajként kezelem, mint bármi másként. Annyira felpezsdít az újdonság varázsa, az, hogy lelkesedni tudok megint valamiért, hogy totál bizsergek belül. Szinte szédülök is!
Látom, hogy zavarban van, amikor elkapom. Aranyos, kis ártatlan kocka fiú... ez jut eszembe róla, egy számítógépekért rajongó kölyök. Ettől függetlenül természetesen komolyan vehető! Bár, szerintem leginkább azért, mert elvárja, hogy így legyen, és ha nem lenne, duzzogni kezdenek, pont, mint egy kissrác. Mivel már mosolygok, így nem láthatja, hogy ezen a gondolaton ezt folytatom. Vagyis látja, csak nem tudja, hogy már ez a mögöttes tartalma.
Ahogy ez átfut rajtam, az is, hogy megint érdekel az emberek megfejtése. Megint egy ismerős, akit olyan heves szívdobogással köszöntök, amire pontosan számítottam, hiszen ez nagyon fontos kelléke a színészkedésnek: érdekelnie kell az embereknek, kell, hogy meg akard őket ismerni!
-Ebben biztos voltam.-
Felelek, amikor elindul, mert látszik rajta, hogy kis buzgó, és hogy nem hagyja a lehetőségeket elúszni. Zin... hah.
Csörren a telefon, hát előveszem, elolvasom az üzenetet, de utána valami más jut eszembe. A pontosság kedvéért inkább azt mondom: valaki más. Ahogy belém hasít a gondolata, máris keresem a nevét és tárcsázom.
-Nate? Itt Rena.-
Kezdem a mondanivalómat, ahogy felveszi. Hallom a hangján, hogy örül nekem. Szegény elég kitartóan próbált kirángatni a depresszióból, megérdemli, hogy esélyt adjak neki a kezdeti szikra lángralobbantására.
-Arra gondoltam, hogy beugranék hozzád... este meg bulizhatnánk.-
Elnevetem magam a válaszára, annyira tudtam, hogy mit fog mondani! Ahogy felmerültek bennem az érzések, már képtelen megállítani a szívem-lelkem az újonnan előbukkanó tombolókat. Most azt, hogy jó, hogy a barátomnak tudhatom.
-Annyira tudtam, hogy ezt fogod mondani! Nyugi, majd mindent elmagyarázok... oké, akkor ott vagyok nemsokára.-
Kinyomom, felnézek, és már látom is közeledni a kis buzgó rajongómat. Már mosoly van az arcomon, amit nem is változtatok meg. Ahogy odaér, kíváncsian, izgatottan tekintek rá.
-Nos?-
Kérdezem tőle, habár a válasz gyakorlatilag mindegy, mert ha azt is mondták neki, hogy nem tetszik ez nekik -már az interjú lemondása- akkor se tudnak mit tenni, mert nem vagyok hajlandó megjelenni.
-Nagyon köszönöm! Most rohannom kell, de...-
Előveszek egy filcet gyorsan a táskám egyik zsebéből, amiben nincs is más, és megfogom a kezét, magam felé fordítom a tenyerét.
-Itt a számom, amit mondtam, az áll, jövök neked egyel! Viszlát, Zin!-
Köszönök el, és gyorsan odahajolok, hogy egy puszit adjak az arcára, hiszen mégis csak sokat segített, utána pedig megfordulok, és sietve távozok.

//Köszönöm a játékot! Smile Gondoltam itt lezárom, aztán majd úgyis jöhet a következő... Wink //_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   Hétf. Dec. 19 2011, 23:05

Nagyon vidámnak látszik, amikor megpillantom, pedig még nem is mondtam semmit. Persze levágós a dolog, mert nem rejtegetek én semmit sem, de az biztos, hogy nem ez dobta fel ennyire. Aztán mégiscsak rákérdez.
- Elintézve.
Felelem nagyon büszkén, ő meg hálálkodni kezd, aztán kimenti magát. Annyira utálom az ilyet. Biztos ettől lett ilyen boldog. Valaki hívta valahova, ami most sokkal jobb, mint egy interjú. El sem hiszem, hogy alig 20 perce még tök maga alatt volt, most meg itt vigyorog. Egyáltalán lehetséges ilyen gyorsan hangulatot váltani? Komolyan nem értem. Aztán kutat valamit, és megragadja a kezem.
Sajnos későn jövök rá miről készül, és hitetlenkedve nézem, ahogy összefirkálja a kezemet. Ezt most nem gondolhatja komolyan?! A döbbenettől szóhoz sem jutok. Ő nyilván azt hiszi, elolvadok, hogy megfogta a kezem, vagy hogy örülök, a számának, pedig legszívesebben elrántanám a kezem, és elküldeném messzire, de mire észbe kapok, már el is köszön, puszit nyom az arcomra és siet el messzire.
A puszitól elpirulok, és még jobban ledöbbenek, de ez sem segít. Koszos a kezem!
Még mindig nem hiszem el, hogy a tenyeremre írta a számát. Előkapom a telefonom és beütöm a számot és mentés után, mivel Rena már sehol sincs, a legközelebbi mosdó felé - a stúdiófelé - veszem az irányt, hogy lemossam a kezem.
Egyáltalán le jön ez a vacak?
Lázasan sikálom a kezem, közben meg az jut eszembe, hogy nem is köszöntem el tőle. Hogy nem kávéztunk, és hogy az ég világon semmi okom nincs rá, hogy felhívjam. Nem lesz ebből semmi. Sosem... Vajon lehetséges az, hogy nekem egyszer az életben jó napom legyen? Nem hiszem.

//Én köszönöm^^ Élmény volt, hát még a telefonbeszélgetések Very Happy -és igen, kiborult, hogy a kezére írtak. Nem normális szegény... //

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Killing me softly - Zin & Rena   

Vissza az elejére Go down
 

Killing me softly - Zin & Rena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-