Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Come and save me... - Zin & Rena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Come and save me... - Zin & Rena   Pént. Nov. 02 2012, 18:01

Végre, VÉGRE megvan a jogosítványom! El se akartam hinni, amikor a vizsgáztató közölte, pedig annyit bénáztam. Ezek szerint nagyon szépen nézhettem rá, mondjuk inkább tartom magyarázatnak azt, hogy utána még közös képet is kért tőlem... a befolyás. Azért remélem, hogy senkinek nem fogom a halálát okozni az utakon, többek között a magamét se.
Kivert a víz kicsit, amikor megtudtam, hogy egyszerűen muszáj elutaznom, ráadásul szombaton, mert egy olyan lehetőség adódott az egyik közeli városban (ha elmondanám a nevét, meg kellene, hogy öljelek) amit nem hagyhattam ki. A karrierem nem bírná el, hogy ilyesmire nemet mondjak. Persze mindez szigorúan titkos.
Mivel a menedzserem már ott volt, így nem tudott elvinni, szóval magam kellett, hogy útra keljek. Jamie azonnal tudta, hogy akarok tőle valamit, annyira ismer már, hogy egy nézésemből rájött: valami olyan kell, ami nem feltétlenül fog neki tetszeni. A kocsija. Apám venni akart nekem, de természetesen nem fogadtam el, én nem vagyok megvesztegethető (maximum holmi Ribizlik és McAdamek által).
Azért ha kicsit vonakodva is, beleegyezett, én meg megkötöttem egy nagyon jó üzletet. Épp onnan tartok haza, az országúton vezetve - nem szeretem. A városi utakat se, de ezt pláne nem. Ráadásul még nagyon messze van LA. Az autó pedig lassítani kezd, de miért? Istenem, tuti bevonzottam a bajt, egész végig paráztam, hogy gond lesz, és lám, tényleg!
Lehúzódok az út szélére, és az autó meg is áll. Próbálom újraindítani, de nem megy. A kormánykerékre borulok elkáromkodva magam, majd nagy levegőt veszek, és kinyitom az ajtót. Közben előveszem a mobilomat is, és tárcsázom Nate-et (Jamiet mégsem hívhatom!) amikor is hallom, hogy mikor kicsöngene, egy utolsó pittyenéssel lemerül. Kedvem lenne földhöz vágni, de ha összetörném, akkor még az autómentőket se tudnám kihívni.
Felnyitom a motorháztetőt (remélem látjátok magatok előtt: dögös fiatal lány combközépig érő csizmában, farmerben, bőrkabátban, kibontott, frissen belőtt hajjal, sminkelve - tipikus autószerelő) és próbálom szakszerűen megtalálni a hibát. Csak az a gond, hogy egyszerűen semmit nem látok rajta, aminek nem úgy kéne kinéznie, ami el lenne romolva szóval egy sóhajjal nyugtázom, hogy mindjárt sírva fakadok. Ehelyett azonban inkább felhívom az autómentőket, azt mondják, 10 perc, mire ideérnek. Csak mire elszállítják Jamiehez, az lesz horribilis idő, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy meg kéne javíttatni, hátha nem jön rá, hogy tönkretettem valahogyan. Biztos megnyomtam egy gombot, vagy valamit nem jól kezeltem.
Röviddel ezután megérkeznek, és mondják, hogy diktáljam be a címet, sajnos nem tudnak elvinni, mert még útba kell ejteniük valami mittudomén mit, itt már elvesztettem a türelmem. A pofám leszakad, még ilyet nem hallottam, hogy nem tudnak elvinni, mi ez, hogy ennyi dolga van? Pont jókedvemben találnak, úgyhogy üvöltözök is velük egy kört, hogy azért ezt mégis hogyan képzelik, aminek köszönhetően közlik, hogy akkor majd a telephelyen felveheti a tulajdonos az autót, és elhajtanak.
Tátott szájjal állok ott, mert ezt nem hiszem el, hogy ekkora tahók legyenek. Itt hagytak az út szélén. Nekem pedig stoppolnom kell. Ilyen a világon nincs!

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Pént. Nov. 02 2012, 22:16

Anyám.... csúúúcs. Kiakasztott. De tényleg. És még csak haragudni sem tudok rá. A spórolt pénzemből, megvettem nekem álmaim autóját. Igaz, nem azon lepődtem meg, hogy valami tök drága, és amúgy teljesen lényegtelen dologra költötte a pénzem, hanem azon, hogy emlékezett rá, hogy milyen autót akarok. És itt nem a színére gondolok. Toyota... Camry... full extrás... Én nem akartam full extrát, mert az még több pénz. Mondanom sem kell, szívbajt kaptam, amikor megkaptam az sms-t, hogy a számlámról eltűnt 30.000 dollár. A jövőhónapban nem eszem, nem veszek ruhát, és azt hiszem a kávéról is le kell mondanom, hogy egyenesbe jöjjek. Mert... mert bár visszavihetném a kocsit, nem akarom In Hee-t mebántani. Kivételesen, tényleg olyasmit vett, aminek tudnék örülni. Kár, hogy az én pénzemből... De ő ezt nem tudja. Így ráhagytam.
Elvittem egy körre, ha már ilyen csodás ajándékot kaptam a minimum, hogy ő kapja az elős fuvart. Persze szabadkozott, hogy a barátnőmet vigyem. Nem hitte el, hogy nincs. Először én sem. De már rég elmúlt április, és nem vagyok tök hülye. Még ha nem is tudtam kiverni a fejemből Izziet azóta, akkor sem várhatok rá a végtelenségig. Vagyis de... Csak nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Próbálok tovább lépni. Ami nálam nem jelent semmi extrát, csak azt, hogy nem gondolok rá, ha nem muszáj.
Későre jár. Mármint In Heenek késő, így hazaviszem. Még felpakolok egy adag kimcsit, meg süteményt, a kedvéért még almát is hozok, pedig az nekem is van otthon. De, ő az anyám. És bár ezt ő nem tudja, ilyenkor legalább tényleg úgy viselkedik, mint egy anya.
Beülök a vadiúj kocsimba, és egy utolsó intés nélkül elindulok vissza a lakásomba. Az autópálya előtt még tankolok bele - megjegyzem ezért jó a hybrid autó... - aztán már megyek is. Napszemüveg fel, navigáció be - nem mintha kéne, de ha van miért ne? - zene... Telóról áttöltöm. Imádom ezt a kocsit!
Gyorsan megyek, persze figyelve a sebesség határra. Eszméletlen rég volt, hogy ilyen felszabadultan vezethettem... 17 voltam, és épp megkaptam a jogsit. Lenyúltam Pap kocsiját. Jól leszidott utána... és el is rakta egy évre a jogsimat úgy, hogy hiába kerestem sehol sem találtam. Aztán eladta az autót... Bérelt autót vezetni, meg nem ugyanolyan. Legalábbis... azokra nagyon vigyáztam. Persze a Camrymra is vigyázok, de... Ez az érzés...
Szóval száguldok az autópályán zenét hallgatok, a kormányon dobolok, és nézem a tájat. Az elsuhanó fákat, a másik sávban menő autókat.
A legutóbbi tesztemen közölték, hogy anélkül nem vezethetek szemüveg nélkül. De legalább látok. Merthogy a napszemüvegem is a rossz szemeimre készült. Szóval nem gáz. Nem úgy mint a stoppos csaj az út mentén. Most komolyan ki stoppol az autópálya mentén? Egyrészt, ez veszélyes. Másrészt ahogy elnézem, egész jól néz ki. Harmadszor... ez a csaj pont olyan volt mint Rena Lilian Fay...
Mi?
Index, leállósáv, satufék. Visszapillantó tükör... Ez... Lehet jó napom van. Mert bár idegesítő, de legalább szép. Ha meg már, viszek valakit a kocsimban, akkor az az illető legyen szép, és népszerű... és... Inkább visszatolatok.
Kicsivel előtte megállok, nem akarom elütni. Kiszállok a kocsiból, és zsebrevágott kézzel megyek oda hozzá.
- Megkérdezném, hogy miért ácsorogsz az autópálya szélén, teljesen egyedül, de azt hiszem szívesebben mesélsz útközben.
Látja mindenki? tök szociális lettem. Bár köszönni még mindig luxus, legalább nem azzal kezdtem, hogy fésülködj meg a szél összeborzolta a hajad. Megjegyzem nekem tetszik így is. Izzie szebb volt kócosan, de attól még nem elhanyagolható Rena szépsége sem. Intek neki a fejemmel, és hogy lássa milyen jó fej vagyok, még vissza is megyek az autóhoz, és kinyitom neki az ajtót az anyósülésen. Remélem beszáll...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Szomb. Nov. 03 2012, 00:00

Egy darabig próbálom bekapcsolni a telefonomat, de abszolút nem akar működni, így inkább nem is nyüstölöm tovább, nehogy totálisan bekrepáljon még ez is, sok értékes dolog van benne ahhoz, hogy félvállról tönkretegyem.
Az útra nézek, az elhaladó autókra... és eszem ágában nincs inteni nekik. Én ugyan nem! Inkább várok pár percet, amíg megbizonyosodok, hogy az autómentő tényleg elhúzott, nem csak viccelt, nem fordulnak vissza. Most jobban örülnék, ha ez valami átverőműsor lenne, de nem az. A szemeim elfátyolosodnak, azután veszek egy nagy lélegzetet, és megemberelem magam. Nem fogok sírni, azért sem!
A korlátnak dőlök, majd az aszfalttal kezdek szemezgetni. Le kéne intenem valakit, hogy elvigyen, de hamarosan anélkül is megáll egy hatalmas kamion. Odasétálok, a sofőr meg kinyitja az ajtót, de olyan szag csap meg bentről, hogy én ugyan be nem fogok szállni, ez már most biztos! Gyorsan le is rendezem a csávót, hogy azért nem stoppoltam, mert már jönnek értem, és a hogy kerültem ide kezdetű kérdést meg elengedem a fülem mellett, és egy kedves mosollyal ellibegek. Szerencsére nem ugrik ki egy baltával, és állítja a koponyámba, hanem továbbmegy.
Nem is sokkal később áll meg a következő ember, sokkal biztatóbb, piros autóval. Ellököm magam a bérelt bemelegített korlátrészemtől, és elindulok arra, amikor meglátom, ki száll ki. Megtorpanok, és gyanúsan körülnézek, csak tudnám, mit keresek a semmi közepén kamera címén, ami az átverés eszköze lehet. Zin az, akivel cseppet sem indult jól az ismeretségünk, most azonban kedves. A maga módján.
Hezitálok kicsit, azután bólintok, inkább magamnak, és elindulok a nyitott ajtó felé. Elhatározom, hogy én is kedves leszek vele, hiszen ezután sokkal fogok tartozni neki, és ő se undok még.
-Abban biztos lehetsz, hogy szívesebben, már jó ideje itt állok.-
Becsusszanok az ülésre, és várom az eseményeket, közben meg bekötöm az övet.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Szomb. Nov. 03 2012, 22:44

Bár anyagilag ez itt a vég, úgy látszik kapok kárpótlást az égietktől. Másképp nem lehetne, hoy anyám bont a megfelelő autót választotta ki nekem, és az sem lenne lehetséges, hogy annyi ember közül pont a kedvenc sztáromba fussak bele. Mert, bármennyire is idegesítő, és rossz a természete, attól még el kell ismernem, hogy tehetséges, és valahol joggal hordja fent az órát az egekben. Viszont én szeretek két lábbal a földön járni, szóval nem gondolok semmi őrültséget, és egyszerűen csak igyekszem azt tenni, amit belémneveltek, hogy segítsünk a bajbajutott embertársainkon. Mondjuk, azt nem tudom, hogy Rena bajban van-e, de nem hiszem, hogy egy fiatal és gyönyörű lánynak, tanácsos az autópálya mentén egyedül ácsorognia. Főleg akkor nem, ha netalán-tán még híres is. Arról fogalmam sincs, hogy egyébként hányan ismernék fel az utcán, de... de akkor is. Mellesleg már másodszor mentem meg, és ha legutóbb kicsit kedvesebb lett volna, akkor talán már a harmadik alkalomnál tartanánk. Amit biztosan tudok, hogy nem akarom, hogy meghálálja. Főleg akkor nem, ha hálája jeléül, megint nekem kell fizetnem. Igen... az a 8000 $ még mindig fáj. Főleg, hogy most, nagyon kéne... De mindegy. Csak tíz évbe telt összeszedni azt a pénzt, amit anyám valószínűleg egy perc alatt költött el. Mellesleg erről nem Rena tehet, és kivételesen nem is rajta fogom levezetni a feszültséget.
Egyszerűen felajánlom neki, hogy elviszem. Nem mondom ki, csak célzok rá, hogy be kéne szállnia, és még az ajtót is kinyitom. Látom rajta, hogy egy kicsit bizonytalan. Én is az vagyok. Tekintve a kapcsolatunkat, nem garantált, hogy nem rakom ki tíz perc múlva, de meg kell próbálni. És tíz perc alatt egész messzire lehet jutni.
Megvárom amíg beszáll, aztán becsukom az ajtót, és átmegyek a másik oldalra, hogy én is beszálljak, és miután bekötöttem magam, már indulhatunk is.
- Hallgatlak...
Mondom, nem túl lelkesen, annak ellenére, hogy ez kivételesen érdekel. Igaz, nem fogok belehalni a kíváncsiságba ha nem akarja elmondani, de lássuk be, elég fura lenne, a következő félórában csendben ücsörögni egymás mellett. Ki tudja? talán egyszer az életben sikerül normálisan beszélnünk.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Vas. Nov. 04 2012, 19:26

Elindulunk, én pedig idegesen a hajamba túrok a szavaira. Azt mondja, hallgat, és ez fura tőle, de végül is kedves, hogy elvisz. Csak nem gondoltam, hogy tényleg érdekli.
Mindenesetre a közepébe vágok a sztorinak, a szereplőket ismeri.
-Elkértem Jamie kocsiját, de lerobbant, és az autómentő nem tudott elvinni, ami egyszerűen nonszensz! Kedvem lett volna az arcába lépni annak a bunkónak, eljön az autóért, majd közli, hogy később visszajön értem?! Basszus, nem gyerek vagyok, akit kitettek az oviba!-
Dünnyögöm neki, és várom, hátha mond rá valami okosat, hiszen a vezetési stílusából úgy tűnik, rutinos autóvezető, talán többet tud az ilyen autómentőkről is, mint én.
-Meg fog ölni...-
Rázom meg a fejem akkurátusan kitekintve az ablakon, és figyelem az elsuhanó tájat. Nem elég az, ami közöttünk van, még ez is... katasztrófa vagyok időnként. Közlekedési katasztrófa, de ez nem az én hibám! Vagy lehet, hogy mégis?
-Szép autó.-
Mondom elmosolyodva, megsimítva előttem a kesztyűtartót, tényleg tetszik, és ez legalább eltereli valamicskét a figyelmem a dolgokról, csak sajnos nem elég sokáig.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Vas. Nov. 04 2012, 20:04

Lehet hogy furcsa, hogy nem tartok kiselőadást neki arról, hogy mit kellett volna tenni - annak ellenére, hogy nem tudom mi történt, de higgyétek el, van elképzelésem - de még mindig nem rajta akarom kitölteni a mérgem. Ha másra nem erre jó volt az Izzievel eltöltött idő. Nem, nem arra gondolok, hogy vele normális voltam, de kiolvastam pár könyvet a kapcsolatokról, és némelyikben még használható, és értelmesnek tűnő javaslatok is voltak. Az egyik ilyen, hogy ne másokon vezessük le a feszültséget, mert ettől nem lesz jobb se nekünk se nekik. És be kellett látnom, hogy ez tényleg így van. Nem minhta érdekelne a másik, hogy érez, de ha nekem sem jó, akkor felesleges energiapocsékolás.
Ezért bölcsen hallgatok. Főleg mert az egyik könyvben az volt, hogy a nőknek arra van szükségük, hogy meghallgassák őket. Hogy azután mit kell csinálni, arra nem emlékszem, de a hallgatásban egészen gyakorlott vagyok. Anyám megedzett. Csak eddig máskor nem alkalmaztam ezt a módszert.
Renát megotthagyta az autómentő.
- Kellett volna adnod neki egy autogramot.
Állapítom meg mosolyogva, de ahogy oldalra pillantok, rájövök, hogy nagy valószínűséggel nem lesz vevő a humoromra. Ebben persze semmi meglepő nincsen, mások sem szoktak azok lenni. Vannak még hibák.
- Emlékszel melyik vállalattól voltak? Esetleg a nevére?
Az ilyen alakok be szoktak mutatkozni, és amennyire én tudom nem hagyhatnák ott, ha Rena azt mondja, nem tud máshogy tovább menni. Erről jut eszembe.
- Miért nem hívtad fel McAdamet vagy valakit, hogy jöjjön érted?
Mondjuk, az a csávó érte jönni nyilván nem tudott volna, ha az ő kocsija Renánál volt, de lényegtelen is. Annyira nem illik ehhez a fiatal nőhöz, hogy az autópályán ácsorogjon, egyszerűen felfoghatatlan a számomra...
- Köszi... nekem is tetszik, sajnos...
Az utolsó szót csak magamnak motyogom, és elhúzom a számat. Tényleg szép, és képtelen lennék visszavinni. Pedig meg kéne tennem. De tudom, hogy nem így lesz. Anyámtól kaptam. képtelen lennék megválni tőle.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Csüt. Nov. 08 2012, 21:38

Ha tudnám, mi játszódik a fejében, tuti jót mosolyognék rajta, és meghatna, hogy ennyire figyelmes velem, és még erőt is vesz magán.
-Igen, az kellett volna!-
Mondom félig nevetve, mert nekem tetszett ez a poén, én vevő vagyok az ilyen egofényező dolgokra, még ha ez gáz is. Tovább mosolygok, ahogy elképzelem a szituációt: bemutatkozok neki, ő elájul, fellocsolom (benzinnel...) és azután kér egy képet, meg egy aláírást, mondjuk a kölykének. Jót derülök magamban a fiktív képsorokon.
-Persze! Elvitték az autót, hogy majd a telephelyen átvehetem...-
Megráztam a fejemet, jelezve, ez mennyire nonszensz. Hogy tehették ezt? Fel kéne őket jelentenem!
-Nem teszik zsebre, amikor átveszem a kocsit. Volt időm kifejleszteni azt a hisztit, amit egy pasi se tud hosszútávon ép ésszel tűrni...-
Ördögi mosoly ül arcomra, ahogy felé nézve ezeket a szavakat mondom. Apuci kicsi lánya fel van ám fegyverkezve, nem is kicsit. Utána meg eljut hozzám a tökéletesen jogos kérdés.
-Lemerült a mobilom.-
Válaszolok, ami nyilván számára is mindent világossá tesz. A tájat nézem, szeretek autózni igazából, úton lenni, számomra ez izgalmas, mindig. Figyelni, mi történik a tökéletesen elzárt világon kívül: az elzárt világ az autóban van, a táj kívül.
-Hm?-
Kérdezem meg, mert az utolsó szót nem értettem tisztán, lehet, hogy fontos volt, én meg figyelmetlen vagyok.
-Na és te?-
Kérdezek vissza, mert tényleg érdekel, hogyhogy erre járt, tuti, nem telepatikusan sikerült neki rákapcsolódnia a Rena adóra, és lehallgatni, hogy bajban vagyok.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Vas. Nov. 11 2012, 00:37

Vannak még meglepetések az életben, és úgy látszik, az hogy pont ő stoppolt az út szélén, az nem a nap legnagyobb meglepetése volt. Engem személy szerint sokkal jobban meglep, hogy nevet a még szerintem is rossz viccemen, és nem kezd el velem vitatkozni. Sőt... Még igazat is ad. Lehet álmodom. Nem lehet, hogy egy nap alatt ennyi jó dolog történjen velem. Bár a számlám majdnem teljes lenullázódása egyáltalán nem az. Hmm... akkor ez lesz az égiek kárpótlása. Kár, hogy nem hiszek semmi ilyesmiben. Akkor marad az, hogy: mert megérdemlem, és ez még csak nem is egy hülye kozmetiaki reklám.
A többire csak bólogatok. Akkor majd érte megy, és utólag rendez jelentet. Bár nem értem, miért vár ezzel addig, azért mégis csak jobb, hogy így alakult. Nekem legalábbis. Neki nem tudom, milyen, de momentán ez nem is lényeges. Vagyis de, csak nem annyira.
- Na arra, biztosan nem vagyok kíváncsi...
Mármint, a hisztijére. Nekem ne hisztizzen senki sem. Erről is meg van a véleményem, de mivel már egy csomó mindent tanultam, és jelenleg pont "jó" irányba halad a kapcsolatunk, azt gondolom, nem kéne elrontanom azzal, hogy kifejtem, a hisztizés egy szánalmas, és gyerekes megoldás. Mondhatni, bölcsen hallgatok, és inkább felteszem a logikus kérdést, hogy miért nem hívott valakit. Mert ilyen helyzetben ez lenne a normális. A választól meg nem tehetek róla, de nekem támad kedvem nevetni.
- Értem.
Nyögöm ki végül, mikor sikerül abbahagyni. Ez nagyon... hogy is mondják ezt? Legszebb öröm a káröröm. Van benne valami. Bár nem rajta kéne vírulnom. Jobb is, hogy a tájat nézi, és nem is igazán figyel. Főleg mert, nem akarok az autóról beszélni.
- Semmi.
Felelem, mert számára tényleg lényegtelen lenne. Ha meg mégis érdekelné, túl hosszú a sztori, és nem is akarom elmondani. Sem neki, sem másnak. Vannak dolgok, amikről jobb ha nem tudnak az emberek.
- Tesztelem az autót. Ma kaptam.
Pillantok felé, és kivételesen elmosolyodom. Így annyira jól hangzik... Meg kell próbálnom így felfogni, és akkor nem is leszek tőle ideges. Igen, így határozottan jobb.
- Akarsz zenét hallgatni?
Kérdezem, mert nem igazán tudom, miről beszélhetnénk... Arról, hogy mit csinál mostanság felesleges kérdeznem, egész biztos nem árulhat el részleteket, és nem velem fog kivételt tenni. Így pedig talán megkímélhetem magunkat az esetlegesen beálló kellemetlen csendtől.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Vas. Nov. 11 2012, 22:09

Egészen más a véleményünk hiszti kérdésben. Én azt mondom, egyrészt nem kell azt olyan komolyan venni, másrészt minden valamire való okos nő beveti időnként ezt a fegyvert. A hiszti az okos nőknél fegyver, az ostobáknál meg csak szánalmas picsáskodás. Szóval én nem becsülöm le az erejét, és igen is, szeretem használni.
Kisöprök egy tincset az arcomból, és lesimogatok egy porszemet a nadrágomról, ami talán nincs is ott. Akaratlanul is az jut eszembe, hogyan fogom ezt Jamienek megmagyarázni, folyton előjön ez a kérdés az agyacskámban, és ettől ideges leszek, amitől meg egyrészt étvágytalan, másrészt söprögetem magamról a nem létező port.
-Nagyon nagylelkű ajándék.-
Mondom kedvesen, ahogy visszanézek az ablak felől rá. Lassan beérünk a városba, úgyhogy ideje lenne előállnom a szuper sztorival, amit Jamienek mondani fogok a kocsijáról. Az ihlet azonban csak nem jön.
-Igen.-
Zenét azt bárhol, bármikor hallgatok én, nem probléma. Amíg várom, hogy bekapcsolja, egy nem túl régi zene dallama szólal meg a fejemben, csak tudnám, ki énekli.
-Jelentős semmi lehet.-
Jegyzem meg azután félvállról még az előbbi témára. Még a vak is láthatná, hogy valami nincs rendben vele, de én nem akarom faggatni, viszont könnyebb ezen töprengeni, mint a magam keresztjén.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Pént. Nov. 16 2012, 19:34

Szerintem a hiszti mindenhogy rossz, és nem tartom valószínűnek, hogy ő vagy akár bárki más meg tudná változtatni a véleményem erről. Még jó, hogy nem beszéljük ezt meg, csúnyán összevesznénk, pedig már-már úgy látszik tudok normálisan is viselkedni a közelében. Ez persze nagyban Izzienek köszönhető, mert mellette elég sok mindent megtanultam elfogadni. Nem is értem, hogy nem veszik észre az emberek, milyen sokat változtam. Na mindegy.
A kocsi. A kocsi szép, és jó, és tényleg örülhetnék is neki, csak egyelőre nem megy, és nem akarok róla beszélni, de persze mi másról beszélhetnénk? Elvégre az ő autója - a pasijáé - elromlott, és ha azt megbeszéltük egyértelműen az enyém kerül szóba. Ami nyilvánvalóan sokkal jobb, mint McAdamé, és nem csak azért mert újabb, hanem mert nekem jobb az ízlésem. Habár... Nők terén azt hiszem, hasonlítunk. Rena tényleg szép...
- Az.
Válaszolom tömören, és mert tudom, hogy nem vagyok jó társaság, inkább felajánlom, hogy hallgassunk zenét. Feltéve, hogy van kedve. De, ebben szinte biztos voltam, igent mondd, és csak egy pillanatig habozok, hogy mi legyen, végül a rádiót kapcsolom be. A saját választásom, nem biztos, hogy tetszene neki. A zene amúgy rám is jó hatással van rám, egészen jól eltereli a figyelmem a jelen problémáiról. Terelné, ha nem egy nő ülne mellettem, aki még arra sem képes, hogy befogja...
- Közöd?
Kérdezek vissza, épp csak rápillantva. De azt hiszem nem éppen bájos a nézésem. Na jó. Szóval, ismer mindenki. Olyan lenéző, ki vagy te, hogy egyáltalán megjegyezz bármi hasonlót...
Pedig én próbáltam normális lenni. De mindennek meg vannak a határai. Az én normalitásom határai pedig eléggé korlátozottak még mindig. De már csak 8 perc és ott vagyunk. Azt talán kibírjuk még.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Csüt. Nov. 22 2012, 12:53

Már-már azt hinné az ember, hogy kifordult a világ, de nem egészen. Ahogy odaszól nekem félvállról, csak megrántom finoman a vállam, ajkaim dacos vonást öltenek, és inkább az ablak felé fordulok vissza, hogy azon nézzek ki.
Nem állok le vele vitatkozni, nem ér annyit. Már kicsit dühös vagyok, hogy nem sétáltam el egy autópálya-telefonig, és hívtam inkább segítséget, vagy szálltam be a kamionoshoz. Biztos, hogy jobb társaság lenne, mint ez az ostoba gyerek, aki nagymenőt játszik mellettem, de az érzelmileg a béka hátsó fertálya alatt van. Örülök a zenének, így nem kell vele foglalkoznom. Testem finoman megfeszül, ahogy felhúzom magam, de elég jó színésznő vagyok, hogy ne lehessen rajtam észrevenni, ő pedig nem ismer eléggé, és nem látja most a szemeimet ahhoz, hogy olvasson belőle, mert az még, ami árulkodó.
Végre beérünk a városba, én pedig inkább a zenét dúdolom a fejemben, ameddig várom, hogy megérkezzünk már végre.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   Hétf. Nov. 26 2012, 11:12

Az élet szép. Van kocsim, és egy gyönyörű lányt viszek benne. Igaz, nem pont azt a lányt, akit szeretnék, de nem lehetek telhetetlen, és ha már választani kell a sok lány közül, akkor Rena Lilian Fay igazán nem rossz választás. Ráadásul, ma még egész jól meg is értjük egymást. Először legalábbis. Mert persze muszáj kíváncsiskodnia, és ezzel teljesen elrontja a kedvem. Lehet, hogy nem éppen megfelelő a reakcióm, de ezen igazán kár rágódnom. Mikor volt olyan, hogy bárkivel is jól kijöttem volna? Elég régen. Szóval hagyjuk.
Szerencsére ha mást nem is, a szavaimmal azt sikerül elérni, hogy ne kérdezősködjön többet, és az út hátralevő részét, viszonylag kellemesen töltjük. Már amennyiben kellemesnek nevezhető, hogy fortyogok magamban.
De a zene legalább jó. És, ne kérdezze senki sem, hogy honnan tudom a címét. Mert én sem tudom. Valahogy az ilyen dolgok mindig megmaradnak.
Ahogy az ő környékünkre érünk sikerül megint félretennem mindenféle rossz gondolatot, és még az is megfordul a fejemben, hogy talán bocsánatot kéne tőle kérnem, de persze kizárt hogy tényleg megtegyem. Így végül csendben állok meg az épület előtt. Ott kiszállok, megkerülöm a kocsit és kinyitom neki az ajtót. Feltéve, hogy megvárja. Bár ez sem biztos.
- Szia.
Köszönök el végül, de ezt is csak nagyon halkan mondom ki, aztán nézem, ahogy elmegy. Visszaülök az autóba és hazamegyek én is. El kéne döntenem, hogy jó volt-e a mai nap vagy sem. Egyelőre, nem tudom.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Come and save me... - Zin & Rena   

Vissza az elejére Go down
 

Come and save me... - Zin & Rena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Világjárás :: Archívum-