Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Másnap... (Daryl és Izzie)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Aug. 22 2013, 00:46

Összeszorítom a szemem, mert bántja a fény. Még a kezem is a homlokomhoz kapom, mert olyan erős fájdalom hasít belé, mintha éppen most ütöttek volna fejbe egy jégcsákánnyal. Felszisszenek. Hol vagyok? Erősen árnyékolva a szememet nyitom ki újra, kicsit elemelkedve az ágyról (feltételezhetően azon fekszem, elég puha). Ismerős a környezet. Saját szobám, saját ágyam. És nem vagyok egyedül benne.
Nem értem, Izzie mit keres ott. Nem emlékszem semmire. Utolsó emlékem, hogy táncolunk... Szégyenérzet mar a lelkembe. Áthágtam minden fogadalmamat, mert egy olyan lány van itt velem..., akinek nem kellene itt lennie. Ilyen egyszerű.
Újra a lányra nézek. És úgy éreztem, a szívem meglódul... Nézem a párnán szétterülő vörös fürtöket, a félig elnyílt ajkakat, a hosszú, sűrű szempillákat és valami megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába. Meg akarom érinteni az egyik csodálatos hajtincset, de odakint, mint egy varázsszóra megszólal egy szemrehányó kis hang. A madarak kezdtek bele reggeli énekükbe.
Óvatosan kelek fel az ágyról, és konstatálom, hogy legalább gatya van rajtam. Belesek a vékony takaró alá, és egy pillanatra behunyom a szemem. Talán mégsem voltunk teljesen hülyék. Izzien is van bugyi. Mindegy most, milyen picinek látszik. Kimegyek a fürdőbe, és beveszek egy Aspirint, aztán még egyet, és leöblítem vízzel. Fogat mosok. Magamhoz veszek két tablettát és a konyhába megyek, hogy csináljak néhány pirítóst és főzzek egy nagy adag teát. Izzienek a kávé mostanában nem kenyere. Pár perc alatt megvagyok, és egy tálcára pakolva indulok vissza a hálóba. Automatikusan nézek be Lio szobájába, de természetesen most is üres...  Jó ideje kipakolt már tőlem.
Visszaérve óvatosan leteszek mindent az éjjeli szekrényre, és mielőtt Izzie mellé csúszom, magamra kapok egy pólót. Az oldalamra fekszem, a lány felé fordulva, és csak nézem őt. Próbálom felidézni, hogy került oda és főként, hogy mi történhetett köztünk, de nem igazán sikerül. Az érzés azonban nem múlt el. A fejfájás ellenére ott marad egy nyomó érzés a mellkasomban is. Furcsa melegség,  borzongás.
Már nem foglalkozom a kívülről betolakodó hangokkal. Nem engedem zavartatni magam, megérintem azt a hajtincset, ami Izzie arcát takarja, és finoman kihúzom onnan. Rövid ideig gyönyörködöm benne, aztán arcára puha puszit adok. Így akarom ébreszteni, bármi is történt közöttünk az éjjel. Ebben aztán semmi rossz nincs.


A hozzászólást Daryl Brooke összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 22 2013, 21:17-kor.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Aug. 22 2013, 21:10

Puha, finom érintés az arcomon, automatikusan karolom át, és még csukott szemmel húzom közelebb az ajkait, hogy megcsókoljam. A szívem pedig pánikoló vágtába kezd valamiért, amikor rájövök, hogy azt sem tudom, ki az. Valamiért, amit azért nem értek, mert nem egyszer ébredtem már úgy, hogy nem tudtam, hol vagyok, kinél, kivel, mégsem rendezett ekkora patáliát belül.
Szeretném kinyitni a szememet, de nem megy, csak, ha viszonozza a csókot, akkor úgy dőlök rá, ha nem, akkor úgy bújok a finom anyaghoz a mellkasán. Olyan szépet álmodtam! Fogalmam sincs a részleteire, csak arra emlékszem, hogy nagyon jó érzés volt létezni benne, melegség, és mosoly tölt el, még a napfény is tetszik, ahogy simogatja az arcomat, pedig ez fájni fog, ha egyszer kinyitom, de még nem, még hátha visszaalszom a puha pólón, ami alatt egy elég méretes, és tetszetős izomzatú mellkas lapul. Na lássuk csak... Zin? Nem, eszembe jut, hogy már rég nem vagyunk együtt, tuti, hogy nem is róla álmodtam. Lio? Nem, az ő testfelépítése nem ilyen, nem ilyen széles - simítok a mellkasán át a vállára. Jólesőn hümmögök egyet, mélyet szippantok a levegőből - Darílium?! Igen, ő az... nagyon jó az illata, ez botrányos így korán reggel! Ezek szerint róla álmodtam ezt a szépet, nyilván, hiszen nagyon tetszik, hogy mellette ébredek. Még úgy is, hogy érzem, alig van rajtam valami, és most smároltam le. Mondjuk az után, hogy az ágyában vagyok, ez részletkérdés lehet. Nagy nehezen kinyitom a szemeimet, sóhajtok egy nagyot, felébredtem. Azt meg a peremre hessegetem értetlenül, miért jár a fejemben Greg.
Nem látom az arcát, nem is akarok ránézni, mert még nem értem az egészet. Felemelem a takarót magamon, próbálom úgy, hogy ne lásson alá, de azért lássuk be: így, hogy rajta fekszem, ez elég nehéz. gyakorlatilag ha lefelé pillant, már lát is. Bugyi, ezaz, Isten áldja a tanga feltalálóját! Nyöszörögve visszaengedem a takarót, aztán eszembe jut? hogy talán nem veszi szívesen, hogy félig rajta fekszem. Azért csak nagy nehezen veszem rá magam, hogy lemásszak, mivel olyan kényelmes, de mégis arrébb csúszok az ágyában, továbbra is hason fekve, és átkarolom a párnát. Na, így már akár rá is tudok nézni, már csak az a kérdés, hogy rá tudok nézni?! Vajon mit gondolhat most? Nyilván nem szexeltünk, gondolom, miattam, elvégre... fú, egy hatalmas puzzle a tegnap este éps éjszaka. Talán kárpótolnom kéne, ha elaludtam, mielőtt igazán belelendültünk volna. Mondjuk körbecsókolhatnám az admirálist, vagy ki tudja, hogy nevezi... de nem hiszem, hogy vevő lenne rá. Mármint, biztos vagyok benne, hogy vevő lenne rá, de tagadná, mert ő Daryl, és nem hagyná józanon. Oké... fej felemel, szemébe néz, megy ez Izzie! Biztos nem puszival ébresztene, ha szíve szerint kikergetne a világból.
Legalább a leheletem rendben van, ami meg nem érdemelt áldás most számomra, bár, ha visszaemlékszem, hogy azért, mert pár órája még a wc fölé görnyedve hánytam, akkor nem érzem így egészen. Még szerencse, hogy Lio itt felejtette, vagy itt hagyta az egyik fogkeféjét - mármint, kettő volt a fürdőben, az egyik olyan, mint az övé, azt bátran bebirtokoltam, szóval most mentás vagyok, erre nem lehet panasza. Arra, hogy egy szál bugyiban fekszem az ágyában a gyereke bébiszittereként, már sokkal inkább. Azt hiszem, kereshetek magamnak "új gyereket", ezek után tuti kirúgnak, de valahogy ezt még nem tudom felfogni, még tart az álom lebegtető hatása.
Nagyot sóhajtok megint, meg kéne szólalni.

-Jó reggelt?!-
Furán emelem a hangom a mondat végén, mert nem vagyok benne biztos, hogy ezt kellett volna mondanom. És kezd zavarni a nap, a fény. Arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan álmos vagyok, azt hiszem, a pár órával ezelőtti hányás az utolsó volt a sorban. Basszus, végig hánytam az éjszakát félájultan a főnökömnél?! Ne már!
Mormogva a párnába fúrom a fejem, egyszerűen hihetetlen, hogy pont előtte kellett így lejáratnom magam!


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Aug. 22 2013, 21:50

Fejfájós másnap... Na igen, nem gyakran vagyok másnapos, utoljára akkor ütöttem ki magam, amikor Lio balesete volt. Kell most a gyógyszer, kettő is, és amíg a reggelit csinálom, meg is feledkezem a fejfájásról. És amikor visszabújok Izzie mellé, hogy érezhessem azt a melegséget, ami belőle árad, megnyugszom.
Nem érdekel, miért van itt... és nem emlékszem rá, de örülök, hogy itt van. Elkápráztat, milyen szép így, kócosan, és kissé gyűrötten. A napfényben csillog a haja, szinte lángol, én pedig megérintem, megsimítom... és megpuszilom az arcát.
Gyengéd ébresztésemre öleléssel reagál, és ajkait ajkaimra tapasztja. Mentol íze van, ez meglep, valamiért a tequilára számítok, abból rengeteget ittunk az éjjel. nem tudok ellenállni ennek a csóknak, és nem tudom, ez az első-e, vagy az utolsó, de csak az enyém, és jól is esik, hát viszonzom. Megbánom én ezt vajon? Nem tudom, és jelenleg nem is érdekel.
Keze és feje a mellkasomra csúszik, én pedig átölelem, kezére teszem a kezem, a hajtincsit húzom ki a nyakából. Sóhajt, én meg szótlan vagyok... A szokásos kuka-Darylt alakítom, de nem akarom megtörni a csendet. Nem süllyedek olyan mélyre, hogy azt feltételezzem, Izzie nem tudja, hol van, és csak álmatagon csókolt meg... Mégis félek attól, ez csak a pillanat varázsa, és ha megszólalok, minden összedől, elmúlik, elenyész...
Félelmeim látszanak beigazolódni, amikor a takaró alá les... Vajon mire számított? És mire emlékszik? Összeszorul a szívem, amikor lecsúszik rólam, még mindig hasmánt, mintha takargatnia kéne előttem magát. A párnát öleli helyettem, és a fejét abba fúrja.
Megbánta. Ez az első, ami eszembe jut. Megbánta, és most nem tudja, hogyan nézzen szembe velem. Pedig ismerhetne. Tudja, hogy sohasem bántanám. Elsősorban és első körben nem a nőt kedveltem meg benne, és tudnia kell, ez mit jelent. És aztán az jut eszembe, talán én okoztam csalódást. Ezt el tudom képzelni. Hát, izé... Berozsdásodtam? Fogalmam sincs, még mindig nem tértek vissza az emlékeim.
Látom, hogy nála is kattognak a kerekek, szeretném tudni, most mire gondol, és amikor sóhajtva jó reggelt kíván, kissé elnevetem magam. Az ő hangsúlyából is érzem, hogy tudja, valami nem kóser, de ez most nagyon édes volt.
- Ezzel kicsit elkéstél, bár erre én is nemrég jöttem rá- mondom neki vigasztalón- Reggelit készítettem ebéd helyett... Pirítós, tea, Aspirin...- várakozva nézek rá. Semmit nem akarok erőltetni. Megeresztek felé egy mosolyt, mert valahogy úgy érzem, szüksége lehet rá. Talán azt hiszi, elvárok tőle valamit, pedig semmit sem várok el. Örülök ennek a reggelnek. Csak azért, hogy itt van. De hogyan mondjam el ezt neki?
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Aug. 22 2013, 23:04

Nehéz elhinni, hogy ennyire késő van, mint ahogy mondja. Reggelit készített ebéd helyett, tehát dél körül járhat, de várjunk csak: reggelit _készített_. Nekem. Kinyitom a szemeimet arcomat felé fordítva, és szélesen elmosolyodom. Jólesően sóhajtok, még mindig az ajkaimon érzem a csókját, ami meglepően jól esett. Nagyon nagy szükségem lenne némi időre, hogy gondolkodjam erről az egészről, de azt hiszem, egyedül most nem lenne jó, bár... ha én döntök, akkor az ő véleménye már kevésbé fontos. Oké, ez hülyén hangzik, de úgy értettem, hogy ha, ismétlem, HA eldönteném, hogy kell nekem (az számára maga lenne a katasztrófa, amilyen állapotban vagyok) akkor nem gondolnám meg magam azért, mert neki más kell. Nem vagyok az a fajta, aki így variálgatja, bár az tény, hogy ha egyikünk mást akar, mint a másik, akkor a másik is kénytelen vagy teperni, vagy mást keresni. De hogy a fenébe jutottam én idáig a reggelitől?!
Ólomsúlyt imitáló mozdulatokkal  - úgy érzem magam, mint aki azokat cipel - megfordulok a takaró alatt, és felülök, fogva a takarót, bár így az egész hátam láthatóvá válik, leomlik rá a kócos hajam (amit egyébként nagyon imádok, mármint, amikor a hajam a hátamra omlik, közvetlenül a bőrömre) de azért mégis csak kényelmetlen lenne így enni, pofátlanság meg az lenne, ha nem ennék, miután ilyen jó volt hozzám. Meg se érdemlem, mégis, ahogy rám néz, és mosolyog, az olyan bíztató. El is felejtem, hogy részben a főnököm, ez most jelentéktelenné válik.

-Gondolom nem akarod azt nézni, ahogy félmeztelenül eszem a készített reggelit...-
Kezdek bele a mondandómba, de azonnal rájövök, milyen hülyeséget beszélek, és el is nevetem magam, bár próbálom a kimondott baromsághoz képest nem túl hangosan és élesen.
-Prrrr... Szóval, gondolom szívesen néznéd végig, ahogy félmeztelenül az ágyon ülve eszem a reggelit, amit készítettél, de túl úriember vagy, hogy ezt bevalld, és egyébként is mit gondolnék rólad, szóval, adsz egy pólót? Oké, ezt jól túlbonyolítottam, felejtsd el az elejét, és kérlek, adj egy pólót!-
Amikor belekezdek a mondatba, olyan, mintha visszajátszanám a korábbi szavaimat, de ahogy végigmondom a mondókámat, rájövök, hogy így sem sokkal értelmesebb az egész, úgyhogy a végén már könyörgő szemekkel, és kérlelve nézek rá, szánjon már meg az össze-vissza beszédért, hogy ilyen idióta vagyok másnaposan, és öltöztessen fel valamibe, mert farkaséhes vagyok, de nem akarok félpucéran enni, mert nem érzem helyén valónak. Fene tudja, mióta vagyok ilyen kis szégyellős, vagy miért, talán mert... igen is, számít a véleménye.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Pént. Aug. 23 2013, 01:22

Az ágyban vagyok egy lánnyal, akit jól ismerek, de nem eléggé, aki a legjobb barátom "csaja", aki a gyermekem bébicsősze és aki... gyönyörű... Arra emlékszem, nagyon is, hogy az utóbbi időben megfordultak vele kapcsolatban buja gondolatok a fejemben. Arra is tisztán emlékszem, kakaskodtam egy kicsit Lioval Izzie előtt, mert nem akartam megint másodhegedűs lenni, bár az ő kapcsolatukat tiszteletben akartam tartani. Hogyan jutottunk el mégis idáig, hogy egy ágyban vagyok vele?
Az emlékeim nem sikerül megtalálni, de ahogy magamat ismerem, nem nyúlhattam hozzá, a következő okok miatt:  1. ittasak voltunk mindketten. 2. Lio. 3. az elveim a soklépcsős közeledésről. 4. Gwen (és Domi) 5. ??? Kell még? Kell ennél több?
Rémlik, hogy tegnap este adtam neki néhány puszit, (és én is kaptam tőle), de az ébresztő puszim után valóban csókot kapok, és nem félek viszonozni. Egyszerűen azért, mert jól esik, őszintének és melegnek tűnik, és mert...
Aztán kicsit megrémít, hogy azt a csókot mégsem nekem szánta. De ha így van, az sem baj. Én ugyanaz a Daryl vagyok, aki mindig is voltam. Sosem fordulnék el tőle. Már csak azért sem, mert Domi imádja.
Igaz, hogy jócskán elmúlt már a reggel, mégis abban a hangulatban vagyok. Talán csak a nap tör be élesebben az ablakon, ennyiben más... Kit érdekel, mennyit mutat az óra?
Felajánlom neki a "reggelit", (Aspirinnel), és lustán mozdul, mégis nagyon kecsesen. Magához vonja a takarót, a háta viszont meztelenül tárul fel előttem, csak a haja zúdul rá... A szavai ébresztenek fel, mert kissé elkalandoztam.
- Ó, micsoda neveletlen bugris vagyok!- mondom zavartan, és felugrom, hogy keressek neki valamit. Már korábban is eszembe juthatott volna. Sokkal korábban... Egy fekete ingpóló akad a kezembe, az van legfelül, nem válogatok.
Elfordulok, amíg felveszi, és közben azon agyalok, nekem vajon fel kell-e vennem valamit, hogy ne hozzam zavarba. Az alsóm sportos, nem az a bő szárú sz@r, ami semmit nem tart (és semmit nem takar). A pólóm is elég hosszú, tehát még azt sem látja (ha nem néz oda)...
Egy pillanatra kibámulok az ablakon, de tulajdonképpen ez is csak időhúzás. Szeretnék biztos lenni abban, hogy sikerrel jár, és nem érzi úgy, hogy szándéka ellenére meg akarnám lesni. Bizonygatom magamnak, hogy nem kell zavarban éreznem magam tőle, miatta, hisz "nem harap a néni"... Ettől viszont mosolyognom kell.
Ahogy elé teszem a tálcát, leülök vele szemközt az ágyon, és egy kicsit magamra húzok a takaróból, ami alatt nemrég még közösen feküdtünk.
- Ne haragudj, nem számítottam vendégre, ezért a szerény felhozatal...- mondom  neki csendesen. Igyekszem az ennivalóra terelni a szót. Mihamarabb oldani szeretném azt a kis zavart, ami most vibrál köztünk. Számítok a lányra. A humorára, a kedvességére.  Nem bírnám őt is elveszíteni.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Pént. Aug. 30 2013, 20:27

Próbálom, erősen koncentrálva próbálom kitalálni, mi történt. Oké, bugyiban vagyunk, tehát nem szexeltünk, ez már tiszta, de miért vagyok félmeztelen? Vagy inkább 90%-ban az...
A hangja ránt vissza, el is nevetem magam, azt mondja, neveletlen bugris! Ki használ ilyen szavakat?!
Odadobja az inget, én pedig gyorsan belebújok - nincs szükség, hogy elforduljon, felhúzom, és kihúzom alóla a takarót, elég gyakorlott vagyok már ilyesmiben. Mégis elfordul, én pedig addig magamhoz szemezek reggelimmel. Túl jó ez, hogy igaz legyen! Hangosan megkordul a gyomrom, talán erre fordul vissza, mindenesetre megkapom a tálcát a tányérral, és szembe Darylt is. szabadkozik, én meg elnevetem magam, elég élesen a másnapos fejemnek.

-Derílium, én még mindig kollégista vagyok, nekem ez királyi lakoma! Nem is szoktam reggelizni.-
A pirítósra fordítom a figyelmemet, letépek egy darabot, és élvezetesen hümmögve elrágcsálom, még a szemeimet is lehunyom hozzá. Étel!
-Életmentő vagy.-
Közlöm, ahogy rá nézek, és a falatnyi étellel a gyomromban már szebbnek látom a világot. De az is lehet, hogy ez csak az alapvető személyiségem, a szeszélyesség. Máshogy látom, azt hiszem, őt, és ami történt. Tényleg nem vagyok normális, lehet, nem kellett volna gyógyszerre innom, de most úgy látom, nagyon jók lennénk egymásnak. Ő nyugodt, én pörgő vagyok, kiegészítenénk egymást. Nem hittem abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de nem lennénk ellentétek, ha hagynánk magunkat befolyásolni a másik által. Már nem kell idő gondolkozni, azt hiszem, már tér sem kell, de akarom... ki akarom próbálni, nagyon. Azt hiszem, olyan vagyok, mint egy holtkóros, és egyébként is aggasztó ez az óriási ingadozás bennem, de most nem érdekel. Felemelem a tálcát, és leteszem magam mellé, majd közelebb húzódok hozzá, szemben vele. Ha akar, leállíthat, ahogy a kezeimet a vállára simítom. Odahajolok hozzá, ha hagyja, és érzékien megcsókolom. Lágyan simítom nyelvemmel az ajkait, és mélyebbre is hatolok, ha hagyja. Közelebb csúszom hozzá, még szorosabban ölelve, és mivel szemben ülünk egymással, úgy kényelmes, ha feltérdelek, ehhez felfelé kell néznie, és az ölébe dőlök, hogy egészen összesimulhassunk.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Szomb. Aug. 31 2013, 01:27

Engedve a vágyaimnak, és engedve az elveimből, és ha már nálam/velem aludt, viszonzom Izzie csókját, melyet félálomban ad nekem. Nem emlékszem, csináltunk-e ilyesmit az éjjel, de ez most nagyon jól esik.
Talán mondhatom, hogy meglep, amikor pólót kér tőlem, de aztán én érzem magam neveletlennek, hogy magamtól nem jutott eszembe. Mentségemre szolgáljon, azt sem tudom, miért van levetkőzve. (Na jó, talán mert kényelmetlen lett volna abban a szexi bőrszerkóban aludnia...) Az ékszereit már kiszúrtam az éjjeli szekrényen, és ahogy a kézügyességemet ismerem, azoktól biztosan nem én szabadítottam meg. Talán a ruhájától sem, bár erre -jelenleg- nem mernék mérget venni.
Amíg felöltözik, elfordulok. Ha nem zavarná, hogy látom a meztelen felsőtestét, nem kért volna pólót, ezen agyalok. Várok egy kicsit, elég időt adva neki, hogy felöltözhessen (begombolja a felső gombokat, ha akarja), aztán leülök vele szemközt az ágyra, és kettőnk közé teszem a "reggelivel" megrakott tálcát.
Királyi lakomáról nekem más jut eszembe (minimum szalonnás rántotta), de ugye nem voltam felkészülve rá, hogy vendégem lesz. Azt meg mégsem mondhatom neki, hogy majd legközelebb, mert nem biztos, hogy lesz olyan... Rágcsálja a pirítóst, legalább olyan élvezettel, mintha valóban valami finom különlegességgel leptem volna meg. Hümmög és dünnyög, én meg magamban mosolygok rajta.
Túloz, amikor azt mondja, életmentő vagyok, de akkor is jól esik. Már én is nekifognék egy pirítósnak, amikor arrébb pakolja a tálcát. Az előbb, ahogy rám nézett, volt a szemében valami... És ettől megfoghatatlan érzés kerít hatalmába. Mintha csőlátásom lenne, megszűnik a tér, az idő, a külvilág, a zajok... Izzie tölti be a teret, az időt, egyre jobban, egyre közelebb... Még közelebb....
Kezeit a vállamra teszi, és én visszatartom a lélegzetem. Az ajkait az enyémhez érinti, és én behunyom a szemem. A nyelvét a számba dugja, engem pedig elönt a forróság. Közelebb húzódik, szorosabban ölel, az ölembe csúszik... Kezeim életre kelnek, szenvedélyesen ölelem magamhoz és viszonzom nyelvének simogató játékát.
Álmodom, ez jár a fejemben. Az, hogy felébredtünk, nem volt igaz, még mindig alszom, és Izzieről álmodok (megint), csak most minden olyan igazinak tűnik. Érzem a testének melegét, az illatát, az ízét... és érzem, hogy az alsónadrágomban is éledezni kezd a farkam. Tizenhárom évesen élveztem utoljára a nadrágomba, és nem most kéne újra elkezdeni, ezért nyitom ki a szemem.
Nem álmodom. Izzie valóság, itt van, az ölemben ül, kezei a nyakam körül, a nyelve a számban. Kissé megmerevednek a mozdulataim, kihúzom a nyelvem Izzie szájából, a kezeim a derekára simulnak, egy nagyon picit eltolom magamtól.
Az arcát nézem: ki van pirulva, a szemei félig lehunyva, az ajka a nyálamtól csillog, és elűzöm a gondolataimat, elűzöm az álomképeket, a valóságot akarom, Izziet... Megcsókolom, megölelem, de inkább gyengédséggel és nem szenvedélyesen. Ha hagynám, hogy eluralkodjon bennem a vágy, most azonnal magam alá gyűrném, és magamévá tenném, annak pedig kegyetlen csalódás lenne az ára. Fogalmam sincs, mit gondolhat most rólam Izzie, de ha rákerül a sor, úgyis megtudom. És azt hiszem, beszélni fog róla.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Vas. Szept. 01 2013, 09:18

Húz közelebb, és átölel. A csókja nagyon lágy, és nagyon finom, törődés, és gyengédség ízű. A hajába túrok a tarkójánál, miközben a derekamat öleli, aztán elhúzódik, én pedig elvarázsoltan nézek rá. Ó, te jó ég!
Újra megcsókol, és ezzel együtt valamiért az agyam járni kezd, hogy felidézze az estét, de sajnos elég lyukas az a puzzle, azt hiszem.

A HH előtt állok, pontosabban a falat támasztom. Nehogy kidőljön már, szegény Nate, mégis, mit kezdene a lebuj nélkül?! Majd én vigyázok a falakra, Natie-fiú, ne félj!
Egy kéz van a derekamon, oldalra nézek, jé, egy Derílium. Rámosolygok, aztán ellépek a faltól, vigyázhat rá ő is.

-Gyere tááncolniiii!-
Kiáltom neki, de valamiért nem mozdul. Fogja a kezem, ha jól érzékelem, ebben nem vagyok biztos, de ahogy próbálok ellépni, nem tudok, a keze szorítja a csuklómat.-
-Darylánc.-
Kuncogok ezen, és megrángatom a kezem dőlöngélve. Tetszik, hogy fogja, mondjuk jobban tetszene, ha jobban fogna, szorosabban, és kevesebb sallanggal rajtunk. Oda is lépek elé, és az egyik mutatóujjamat az ajkára teszem, hogy közelebb hajolva közöljem vele a véleményemet.
-Magadhoz láncolhatnál... vagy az ágyadhoz. Vagy az ágyamhoz, vagy bármilyen ágyhoz.-
Rákacsintok, aztán a kedvenc számom jön (ilyenkor bármi az, aminek ismerem a szövegét, kb) úgyhogy felsikítok, és ugrálni kezdek, már amennyire tudok ilyen sarkakkal és főleg ilyen állapotban.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Vas. Szept. 01 2013, 21:38

Félretolja a tálcát, amin az ennivaló van és most egyértelmű, hogy nekem (Darylnek!) adja azt a csókot. Megszűnik minden, csak őt látom, és ebben a pillanatban nagyon vágyom rá. Ahogy hozzám, és a nyelve a számba hatol, én elveszettnek érzem magam. Hihetetlen ez az egész... Nem csoda, ha azt hiszem, még mindig álmodom. Meg kell bizonyosodjak róla, nem csak a fantáziám játszik velem őrült játékokat.
...
Hirtelen rohannak meg emlékek a tegnap estéről, és nem tudom, mennyi ebből a valóság, mennyi az álom. Arra tisztán emlékszem, hogy sokat ittunk, és közben mindketten kaptunk puszit (csókot) Izzietől, Lio is, én is. Aztán Izzievel kettesben mentünk vissza a parkettre, és ott...  Igen, ott egy kicsit összegabalyodtunk valamelyik lassú blokkban, ha jól emlékszem. Hogy hogyan keveredtünk ide... Rémlik, hogy megcsapott a hideg levegő, amikor kimentünk a disco elé, és a kabátom Izzie vállára terítettem. De fogalmam sincs hol lakik. De mintha incselkedett volna ezzel kapcsolatban, kénytelen voltam megfenyegetni:
- Ha nem árulod el, hol laksz, kénytelen leszek magamhoz hazavinni!- elnevetem magam, tudom, hogy esélyem sincs, hisz Izzienél Lio a nyerő, én labdába sem rúghatok. De ez az este olyan szép! Vigyorgok (tequila hatás)...
Izzie ittas, nem kicsit, buján incselkedik, az egész nagyon szexi és izgató, és el is képzelem, ahogy leszedem róla azt a bőrszerkót. De a vágy vágy marad, mert elég egy hangosabb dalfoszlány, és ő már annak a rabja. Sikongat, ugrándozik. Szerencse, hogy fogom a kezét, különben még az érkező taxi elé esne...
Az én címemet mondom a sofőrnek, és Izzievel hátra ülök, a szájára tapasztom a szám, hogy legalább ott ne énekeljen. Így csak egy kapatos szerelmespárnak tűnünk, talán nem lesz kifogása a sofőrnek, hogy picit hangoskodunk.
...
Valóság... Egyszerre örülök és kap el a bűntudat. Ki tudna visszautasítani egy ilyen gyönyörű nőt? Nos, több okom is van rá, hogy ezt tegyem: Lio, Gwen, (Domi), én... ÉN. Én, meg a csodás elveim! A falak, a lépcsők, meg minden szar, amit eddig védelmül felépítettem magam köré. Mit ér az egész, ha most, ebben a pillanatban sz@rnék az egészre?
De még mindig ott van a többi... Velük szemben fair lenne, ha kihasználnám a lehetőséget? Bár Gwennel szemben nem lenne megcsalás, hiszen több éve nincs közöttünk testi kapcsolat. Domi szereti Izziet, és ... Lioban nem vagyok biztos. Az utóbbi időben kiismerhetetlenné vált. Úgy tűnt, mintha történt volna vele valami a kórházban (Amelia hatás), de tegnap ez nem feszélyezte, hogy Izzievel... Nem tudom.
Finoman csókolom meg, éreztetve, hogy nem akarom elutasítani... de egyszersmind elsietni sem. Valahogy ezt meg kell beszélnünk.
- Izzie... - súgom neki, és egy puszit nyomok az arcára, mielőtt megfogom a kezét, és beszélni kezdek hozzá- Őrületes vagy. Tetszel, tegnap is mondtam, talán mondtam korábban is, de... nekem ez így nem fog menni... - És csak hogy oldjam a feszültséget, elmosolyodom- Vagy ez most a házasságkötésünk előtti próbaszex lenne?
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Vas. Szept. 01 2013, 22:41

Hosszan, és lágyan csókoljuk egymást, egészen elveszve benne, azt hiszem szédülök is, és ez nem a másnap hatása, nem lehet az.

Ugrálok és sikongatok, ő meg fenyegetőzik, amin nevetni kezdek úgy, hogy előre görnyedek a térdemre, szabad kezemmel támaszkodva, a másikkal Daryl rabja vagyok.

-A rabod vagyok, Derílium!-
Megint kiabálok, már felegyenesedve, és odalépek hozzá, közel simulva a testemmel a hajába simítok, a nyakát csókolom végig.
-Indulhatunk.-
Felelek arra, amit mondott, és bepakolódom a taxiba, bár fogalmam sincs, hogyan. Szerencsére nem akar magamra hagyni itt, sőt, azt hiszem, eléggé sikerült elcsaavarnom a fejét, tekintve, hogy milyen hévvel kezd csókolni. Kezemmel a testén kezdek kalandozni, nem, mintha fel tudnám fogni, hogy mi történik körülöttem. Annyi a mázli, hogy így nincs hányingerem, szóval már biztos, hogy nem fogom elengedni az ajkait, inkább vadul csókolom tovább.
-Snitt-

-Ne olyan gyorsan!-
Mondom, bár inkább kiabálom, csak nem tudom kontrollálni, ahogy a lépcsőházban, vagy hol, baktatunk. Lépcsőháznak tűnik, és ő túl gyorsan megy. De megállítom, és ráfonódok, kezeimmel pedig elkezdem az ingét gombolni, mert túl sok a textil.


Hangok, a nevem. A valóság betör könyörtelenül, ahogy megszólal, mert elengedi a számat, én pedig a vállára dőlök. Eszemben sincs most messzebb menni, ha csak nem pakol odébb, vagy nem szól érte. De mégis elhajolok, és felnézek rá, mert a szavai megbabonáznak. Elmosolyodom, nem is tűnt fel, mennyire sikerült felizgatnom, zavartan kisöprök egy tincset az arcomból, és a kezemre nézek a kezében. Hirtelen nem tudom, mit mondjak, meddig mehetek el a hülyéskedésben, hogy ne legyen riasztó megint.
-Szó se lehet róla, Főnök úr, ahhoz le kell vennie a lábamról!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 00:08

Fura módon a csókja közben lepnek el az emlékek,  és kell egy kis idő, amíg rájövök, már nem álmodom. Noha álmomban is béna voltam, hiszen nem nyomultam jobban, mint ahogy tehettem volna, illetve ahogy Izzie csábított, húzott magára. Mulya lennék? Valóban ennyire begyöpösödtem, elfelejtve mindent? Udvarlás, flörtölés, ilyesmi? Már nem is csodálkozom, hogy nem jöttem be Gwennek...
Gwen... Nem kellene most rá gondolnom. Vagy mégis? (Nem, nem kell...) Sőt, nem szabad!
...
A taxi... A taxiban csókkal fogom be a száját, és nem várt szenvedéllyel csókol vissza. Túlfűtött vagyok és felajzott, amikor Izzie keze vándorolni kezd. Belesóhajtok a szájába, a nyakába... Pillantásom összeakad a sofőrével, és megakadok, kellemetlenül érzem magam, mintha rajta kaptak volna, hogy valami rosszat csinálok.
Izzie haját hátra söpröm, a nyakánál fogom vakorcsba és a fülébe súgom:
- Ha nem hagyod abba, nem érünk haza épségben- Félő, a sofőrt jobban érdekli a műsor, mint a forgalom.
Kicsit durcáskodik, hogy engem ez jobban érdekel, mint ő, de én hosszú távon gondolkodom. És ha már vele vagyok, nem egy taxiban akarom végezni, mielőtt...
A kabátom zsebébe nyúlok a kulcsomért, ami Izzie vállán van, így át kell ölelnem újra, ő pedig ezt a lehetőséget is kihasználja, hogy megcsókoljon, hozzám bújjon. Előre megyek, ő pedig utánam szól, (kiabál), és én bevárom, ő pedig gombolgatni kezdi az ingem.
- Tájékoztatlak, hogy a lépcsőházban kamerák vannak felszerelve...- ugratom, hátha abbahagyja, ammit csinál. Legalább egy percig még...
Fogalmam sincs, okos dolog-e, amit tenni készülök, de ebben a pillanatban még nem tudok gondolkodni, nagyon is Izzie hatása alatt vagyok.
...
Picit lassítani kell... Őrjítően vonzó és nagyon szexi, és már megint ott tart, hogy felizgat teljesen, de ezt nem lehet. Józanul még kevésbé akarom, mint részegen. Talán csak én lihegtem mindent túl, Izzie szavai kijózítanak, mégis örömmel töltenek el.
-Aha, szóval nem azért vagy nálam, mert ezen már túl vagyunk...- nevetem el magam, mert úgy érzem, most pont ez a módja, hogy megbeszéljük a kettőnk dolgát. Van benne némi csipkelődés, de pontosan tudjuk, miről is van szó. Kicsit meg is csipkedem Izzi oldalát. Egyszersmind nem engedem, hogy kiugorjon a kezeim közül, újra köré fonom a karjaimat.
- Kissé ódivatú vagyok- mondom neki csüggedt hangon- Izé..., szóval... Volna kedved eljönni velem moziba?
Valamikor 8 éve udvaroltam utóljára (sikeresen?), akkor ezzel kezdtük, talán most is beválik. ha nem... Miért nem figyeltem jobban Lio technikáját?


A hozzászólást Daryl Brooke összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 02 2013, 00:45-kor.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 00:30

Hátradönti a fejem a hajamnál fogva, és csak az jut eszembe: ezaz! Tudsz te vadulni! A szavaira viszont elvigyorodom, nem érdekel, ha a taxis a mi műsorunkat élvezi, a lényeg, hogy én élvezzem, meg ő. Ha harmadik személynek is tetszik, hát... egészségére.
Azért durcázni kezdek, amikor nem hagyja, hogy folytassam, de ezen hamar túllendülök, leginkább elfelejtem, mert amikor kiszállunk, átölel, én pedig a nyakába nevetek. Felfelé indulunk, szalad elöl, ami nem lep meg, eszembe jut, hogy a részegek milyen gyorsan haladnak. Biztos én is gyorsabban haladnék, ha nem ebben a magassarkúban lennék. Le kéne venni.
Utolérem, és nekiesek, mint ma már oly sokszor, összegabalyodunk. Csakhogy ő hamar kibújik, azt hiszem azért, mert ha nem tenné, a bőréből bújna ki. Azt mondja, itt kamerák vannak, én pedig erre felkapom a fejem.

-Hol?-
Kérdezem kíváncsian, és a tekintetemmel keresni kezdem, de persze nem járok sikerrel. Azért felveszek valami díva pozíciót a kabátjában, és elkiáltom magam.
-Showtime! ... Tütütűtütűtütütűűű-
Kezdem énekelni a sztriptízelős számot, és elkezdem magamról lehúzni Daryl kabátját is, egy láthatatlan kamerának vetkőzve valamelyik sarokba nézve. Ha nem lép közbe, a földre dobom, és folytatom.
-Baby take off your coat... real slow!-
Énekelek, és úgy is csinálom, lassan, megrázom a hajamat, de persze az ünneprontó közbelép. Kap is egy ajánlatot.
-Te is csinálhatod!-
Az ajkába harapok, és ezzel együt a kezeit magamra húzom, a melleimre simítom. Jobb lenne, ha nem lenne köztünk plusz egy réteg bőr. Azért valahogy csak elbotladozunk a lakásig.
-Derílium!-
Nyögöm kéjesen a fülébe, amíg kinyitja az ajtót.


Feltesz egy kérdést, és jól esik, nagyon is, hogy nem lök el magától. Még így sem, hogy szegény totál beindult, és nem akarunk továbblépni, és együtt könnyíteni rajta. Vagy túlságosan akarunk. a lényeg, hogy nem tesszük.
-Nem, azért vagyok nálad, mert aljas módon kihasználtad a helyzetet, és elraboltál.-
Közlöm nagy komolyan, de közben fülig ér a szám, szóval nem lehetek túl hiteles. Megcsipkedi az oldalamat, ami nagyon-nagyon csikis, szóval hangosan kezdek nevetni és vergődni a kezei között, de nem enged el, és ez nagyon jó... több, mint jó.
-Szívesen, de biztos moziba szeretnél menni? Csak mert én állandóan beszélek a filmek alatt. Egyszerűbb itt filmezni, itt meg tudod állítani, és beragasztani a számat.-
Kivételesen tényleg a ragasztásra gondolok, tekintve, hogy ha más módszerrel akar elhallgattatni, az engem máshol sem zavar. Hátrahajolok a karjai között, hátranyúlok, és elveszem a pirítóst, az ajkaihoz tartom, hogy harapjon bele, azután én is harapok egy darabot, és miközben elfoglaljuk magunkat a rágással - én biztosan - azon tűnődöm, hogy milyen jól érzem most magam, eltekintve a nyilvánvaló másnaposságtól. Daryl teljesen más kaliberű, mint akikkel eddig dolgom volt, már ha nem az egy éjszakásokat vesszük, hanem a tartósabbakat. És persze kivéve Greget. Daryl felnőtt, igazi férfi, akinek munkája van, lakása, gyereke... teljesen más kategória, mint az egyetemista srácok. Vajon komolyan tud venni egy ilyen férfi? Szeretném... szeretném, ha komolyan venne. Be szeretném neki bizonyítani, hogy elég jó vagyok hozzá. Lenyelem a falatot, elmosolyodva ránézek, és lassan hajolok hozzá, hogy tudja, mit szeretnék, és megállíthasson, ha akar. Ha nem teszi, akkor megcsókolom, de nem hosszan, csak rövidebben, és lágyan a szenvedélyes helyett. Úgy tűnik, ezt szabad.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 01:53

Nemrég módomban állt megtapasztalni, milyen Izzie, amikor anyáskodó, gyengéd és komoly, most pedig úgy viselkedik, mintha legalábbis valami bohóc lenne. Nem tudom megítélni, túljátssza-e az ittasságát, néha úgy tűnik, nagyon is szándékosan irányítja az események alakulását. Nem abból a fából faragtak, akit ilyen módon lehetne irányítani, de bennem is van most valami ördögi, aki önző módon követeli a férfinek járó "jussot", ha már így felizgatták...
A csók jó, nagyon élvezem, és bőven több, amiben részem volt már évek óta, és igazából Izzietől sem számítok sokkal többre, hiszen biztos vagyok benne, előbb-utóbb ellök majd magától, kinevet, és a képembe tolja: "Mit képzelsz?"
A lépcsőházban jövök rá, amikor kihívóan vetkőzni kezd, hogy kritikátlanul leitta magát. Felveszem a földről a kabátomat, amit ledobott, és őt is magammal húzom... Nem szeretném kirúgatni magam innen, jól elvagyok ebben a kis lakásban. Az is megfordul a fejemben, talán fogalma sincs, ki vagyok, de aztán a számba harap, a nevemet mondja (nyögi), ahogy az ajtót kinyitom. (Hogy, hogy nem, elsőre sikerül beletalálnom a zárba.)
Szinte rögtön fejbe vág, hogy itthon vagyok. Egyedül. Azaz vele. És Lio nélkül. Vitatkozik bennem a férfi, aki kívánja Izziet, és a barát, akinek nem szabad kívánnia. De Lio nincs itt, Izzie pedig igen, utóbbi túl tüzes, túl forró, túl szexi... Lerúgom magamról a cipőt, és aztán Izzie lábához hajolok...
- Hol hagytad el a cipőidet, te lány?- a lépcsőházban még hallottam, hogy kopog utánam, ahogy a lépcsőket veszi...
Nem érzem, hogy álmos lennék, egy kicsit mégis húz a fejem. Mintha ólom lenne benne. Addig nem éreztem ezt, amíg a lánnyal voltam elfoglalva, hát vele foglalom el magam megint. Felállok, és megölelem a derekát, ujjaimat végighúzom kecses nyakán, vállán. Elmosolyodom. Hirtelen pontosan tudom, mit kell tennem.
- Gyere, megmutatom neked az ágyamat...
...
Hihetetlen, hogy itt van a karjaim között. Egészen biztos, hogy tudja, én ÉN vagyok, Daryl, a lúzer... Mégis itt van. Csókokat kezdeményez, és egyre jobban nyomul, mintha most is ugyanúgy akarná, hogy... De én nem lettem más attól, hogy együtt aludtunk. Az érzéseim sem változtak (azaz nem vagyok bennük egész biztos), ezért időt akarok lopni magunknak. Lehetőséget arra, hogy úgy hátráljon ki a tévedéséből, hogy ne érezze úgy, megbánthat. És megadva az esélyt (bármennyire kicsinek is látom), hogy egy közös jövőről álmodozzunk. Mert ha engedek a csábításnak, nem csak mára akarom, ahogy nem akartam "csak" tegnap éjszakára.
-Elraboltalak? - kuncogok magamban- Érdekes módon nem tanúsítottál nagy ellenállást!
Évődök vele. Kifejezetten tetszik, és jól esik ez a hangvétel. Csipkelődünk ugyan, de benne van a mondanivaló, és ezzel esélyt sem adunk egymásnak arra, hogy megbántódjunk. Egyre kevésbé tartok ettől.
Ahogy az oldalát megcsipkedem, felnevet, ficánkol egy kicsit, de azért erősebben tartom annál, hogy ki tudjon onnan ugrani. Aztán randizni hívom, mintha mi sem történt volna tegnap éjszaka. Valahol csak el kell kezdeni, nem? Az ajánlatom lehúzza, arra hivatkozva, hogy sokat beszél. De ötletet is ad, saját maga leszereléséhez, és ezzel nyeregben érzem magam.
-Akkor viszünk a moziba ragasztót!- arról már nem teszek említést neki, hogy tegnap a taxiban milyen módszerrel fogtam be a száját. Talán nem emlékszik rá, de az is hatékony volt. Közben ő hátrahajol egy pirítósért, és engem is megkínál, (elfogadom), de a helyzetünkön semmit sem változtatunk. Továbbra is ott marad a karjaim között, és én továbbra sem engedem el.
Nem lenne ellenemre, hogy nálunk filmezzünk. Tulajdonképpen örülnék annak, ha az egész napot (és talán az egész éjszakát) velem töltené. De annyit tudok a nőkről, hogy egymás után kétszer nem veszik fel ugyanazt a bugyit, vagy hogy átöltöznek buli után. Utóbbiban tudnék is segíteni rajta, de női bugyit nem tartok itthon.
Gondolatsoromból kizökkent, hogy mosolyogva közelít felém. Hangosan beszéltem volna? Most ő fogja be a számat. Gyengéden, puhán. Nos, igen. Rátapintott a gyengémre. Ez a csók most százszor jobban tetszik, mint amikor alig kaptam levegőt, mert a nyelvét ledugta a torkomon.
- Köszönöm. Ez nagyon finom volt. Kaphatok még?- mondom neki lágyan, aztán kezét az ajkaimhoz emelem. A szemem ravaszkásan villan rá. Remélem, a kezében van még az a pirítós...- Éhen halok!- Aztán nevetve magamhoz húzom. No igen, (egy kicsit) belé estem.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 17:09

Komolyan? Komolyan ennyire nem hatja meg, hogy én itt szexin vonaglok neki, meg a kamerának? Nem, mintha nagyon látnám, pedig ha észrevenném megvető pillantását, tuti, hogy sírva fakadnék. Nagyon érzelmes tudok lenni részegen, még inkább, mint egyébként, de azért megyek utána fel. Valami nyílik, gondolom az ajtó, az ingét már egészen kigomboltam, így most be is nyúlok alá, de ő meg lehajol. Ezaz, bébi, kezdődik a móka, tudtam én, hogy kellek neked!
A lábam? Really? Ezzel tudsz most foglalkozni? De tényleg... hol a cipőm? Kuncogva megrázom a fejem, fogalmam sincs. Elhagytam a cipőmet, ez nagyon vicces!
Végre megint egy szintbe kerül velem, és hozzám ér, simogat, majd felkínálja az ágyát.

-Ó je!-
Súgom, és már megyek is vele, de közben a fülemhez kapok, húzza a fülbevaló, úgyhogy kiveszem.
-Darílium, segíts, nagyon melegem van!-
Nyafogom neki, és megfordulok, hogy lehúzza a ruhám cipzárját. Aztán én húzom le az ő cipzárját.


Édesen évődik velem, tényleg nagyon aranyos, ahogy a karjaiban tart. Csak egy leheletnyi fura érzés merül fel bennem, de nem tudom megmagyarázni, így inkább el is terelem a figyelmem erről. Daryl jó, jó hozzám, jó a fiához, és felnőtt férfi. Nem egy hülye kis huszonéves gyerek. Ez pedig számomra nagyon jelentős vonzerővel ruházza fel.
-Na persze! Emlékszem, hogy még kiabáltam is, segítség, segítség!-
Nem túl hangosan, de nyafogósan imitálom a tegnapi (nem létező) kiabálásomat. Erre meg moziba hív, ki érti ezt? És még az se zavarja, hogy be nem áll a szám filmnézés közben, pedig így van, majd meglátja.
-Bölcs döntésnek hangzik, Főnök úr!-
Válaszolok a ragasztós ötletére, de aztán egészen meglep. Megcsókolom, és ez ismét nagyon finom, amit szóvá is tesz, és kér még. Összeráncolom a szemöldököm, de jól is teszem, hiszen az átverés ott lapul: a pirítósra gondol. Elnevetem magam, és odatartom, hogy harapjon még belőle, aztán harapok én is.
Az egyik dolog a beszéd, a másik dolog az örökmozgás nálam, ami állandóan jellemez, szóval ha hagyja, akkor kimászom az öléből, és négykézláb felmászok a párna irányába, és megfordulva törökülésbe ülök (szerencsére elég hosszú ez az ing).

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 19:38

Döbbenetes, hogy mennyire más arcát látom Izzienek, mint amikor bejött hozzám Domival. Sokáig azt hiszem, a lány erősen rájátszik az állapotára. Vicces, nagyon szókimondó, és őrülten vonzó is... Nem tudok és nem is akarok belegondolni, mi lett volna, ha nem velünk akad össze. Az a pasi mászik rá a discóból?
Tudja ez a lány, hogy mennyire kiszolgáltatott? Hogy most mennyire sebezhető és gyenge? Felhúzott engem is, szándékosan ingerel, játszik velem. Más férfi talán már a taxiban magáévá tette volna. Én meg inkább vigyáznék rá.
A lakásban leveszem a cipőm, és levenném Izziet is, de az már nincs a lábán. Szerencsére könnyen meglelem, már lakáson belül ejtette el, az ajtó közelében. Őszintén, nem emlékszem, mikor vetette le.
Fáj és húz a fejem, de Izzie mellett mintha tompulna. Ő van rám ilyen hatással? Az illata, A csókja? Nem tudom, nem is érdekel. Kell a gyógyszerem... Vele fogok aludni. Azaz mellette, ha hagyja, ha beleegyezik. Megsimogatom, majd megmutatom, hol tudja kényelembe tenni magát...
Az ékszereit az éjjeli szekrényre ejti, és vetkőzni kezd, de ebben segítséget kér. Hát segítek. Ő pedig nekem segít, bár nem kértem, és emiatt a kezét is lefejtem magamról. Az ágy felé lépegetek vele, abba beledöntöm, és szelíden csókolom meg. Mire kibújok az ingemből és mellé fekszem, már kényelmesen elhelyezkedett. Magunkra húzom a takarót, szorosan hozzá bújok, átölelem.
- Aludj csak...- csitítom, ha még mindig nyöszörögne- Itt biztonságban vagy....

...
Vitába száll velem... Játékosan vágok vissza:
-Amit kiabáltál, nem éppen segítségkérés volt. Sokkal inkább nekem lett volna okom segítséget kérni, ha éppen nem dalokat énekeltél...- most megcsikizem, az előbb észrevettem, mennyire érzékeny az oldala. Jó, hogy nevetünk, engem ez megnyugtat.
Randira hívom. Komoly szándékom, hogy kapcsolatot kezdjek vele, és nem feltétlenül itt az ágyban (egy másik értelemben). Hiszen már ágyban vagyunk, félmeztelenül aludtuk át az éjszakát és a délelőttöt... Szóval... Mozi. Abszolút hagyományos módja egy randikérésnek. A ragasztó már kevésbé szokványos kellék, de úgy tűnik, Izzievel semmi sem megy úgy, ahogy elvárná az ember, és ettől az egész még pikánsabb.
- Örülök, hogy egyetértesz- kacsintok rá.- Majd szólj rám, hogy vegyünk egy tubussal, mert nincs itthon. Vagy legyen inkább két tubus...
Aztán megetet, és megcsókol, nagyon -nagyon finoman. Fura módon életem első próbálkozásaira emlékeztet, amikor még nem mertem bevetni a nyelvemet. És sokkal jobban tetszik ez most, mint az a nyelves forma. Megint magamat védem, amikor elhumorizálom a történteket, és úgy teszek, mintha a pirítós tetszett volna annyira.
Megetet újra, én meg elégedetten nyammogok, hiszen én is megetettem. Vajon meddig lehet így bohóckodni? Nem tudom, talán kissé megbántódott, mert elmászik tőlem, de aztán leül velem szemben, továbbra is az ágyon maradva.
- Nos, Forgószél Kisasszony...- nézek rá enyhén megbillentett fejjel- mi legyen most? Mit szeretnél csinálni... a mozi előtt?
Szó sincs róla, hogy lemondtam volna az eredeti tervemről. Mozi, vacsora, séta... Gyerünk, derüljön ki, józanul is megvagyunk-e kettesben...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Hétf. Szept. 02 2013, 23:08

Próbálom magamról lerángatni a ruhát, de szerencsére megszán, és segít. Persze utána próbálnék tovább "incselkedni" vele, de nem hagyja, lefejti a kezeimet. Beletúrok azért a hajába, de elveszi a kezemet, és lépkedni kezdünk valamerre.
-Tááánc.-
Kiáltom, ami eszembe jut, de már nem olyan lelkesen, hevesen, és élesen, mint eddig, a vége már elég gyatra. Ráadásul tánc helyett az ágyra lök, vagy valami, oda kerülök. Szuper, akkor ezek szerint lefekszünk (remélem, az én értelmezésem szerint). Addig meg kényelmesen bevackolom magam, kezemmel átkarolom a párnát, aztán érzem a testmelegét. Meg kéne fordulni, hogy szexeljünk, de olyan fáradt vagyok, inkább pihenek egy kicsit.
-Hmm.-
Morgom, aztán szusszanok egy nagyot, kényelmes, puha az ágy, és jó, hogy átölel. Aztán felpattanok, mint a villám, és kiiramodok hányni, szigorúan magamra zárva az ajtót.


Az utolsó emlékkockák akkor rohamoznak meg, amikor csikizés közben behunyom a szemeimet. Oké. Nem akarok többre már emlékezni, ennyi bőven elég, sőt, több is, mint elég!
-Aljas rágalom.-
Közlöm a fejemet csóválva, és nevetve tovább, majd mindennek a hatására, mármint az emlékeknek, inkább kimászom az öléből.
-Tixó! Nem folyékony... meg akarsz mérgezni?!-
Kérdezem, de túl jó kedvem van ahhoz, hogy a felháborodásom csak nyomokban valódinak tűnhessen. Hátradőlök inkább az ágyon, a támlának támaszkodva a párnával együtt, és kinyújtom mellé a lábaimat. Le akarnak szakadni szegények, tényleg nagyon durva volt az éjszaka szeszfogyasztás szempontjából. Lenne mit átgondolnom egyébként is, annyi szent.
-Hát... én hősnő leszek, egy igazi, köpenyes, és összeszedem magam, hogy hazamásszak, és embert varázsoljak magamból.-
Kezemmel a fejemhez nyúlok. A hajam tropa, teljesen, minden végtagom fáj, a fejemmel együtt. A gyomrom forog, az arcom nagyon csúnya lehet az éjszakai gyomortornától, a sminkem tuti elkenődött, szerintem úgy nézhetek ki, mint egy roncs. És úgy is érzem magam. Kell valami jó zsíros kaja a gyomromnak, és egy óriási alvás nekem a fürdés után. Aztán meg ismét hőssé avatom magam, ha ezután képes leszek ma moziba menni. Ahhoz nagyon sokat kell készülődni, hogy tényleg emberi formám legyen. Már előre elfáradtam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Szer. Szept. 04 2013, 15:09

Cseppet sem akarok visszaélni a helyzettel, akkor sem, ha Izzie eddigi megnyilvánulásai lehetővé is tennék, hogy kezdeményezzek vagy tovább lépjek... Ez most nem a megfelelő alkalom. És talán még én sem készültem fel rá lelkileg.
Az ágyba döntöm, miután lekerül róla a ruha. Azt hiszem, túl kába ahhoz, hogy egyedül fürdeni tudjon (én is az vagyok), így eszembe sincs megpróbálni a mosakodást. Hogy aztán kinek van nagyobb szüksége a másik melegére, nem tudom, annyi bizonyos, hogy engem hamar elnyom az álom.
...
Fészkelődni kezd, én pedig nem tartom erőszakkal a karjaim között. Már az esti program megbeszélésénél tartunk, nevezetesen a mozi került szóba, de ahhoz ragasztó is jár (már ha mást is akarok hallani Izzien kívül)
- Csupáncsak szavadon fogtalak azzal a ragasztóval. Azt hittem, mazohista vagy...- Még hogy mérgezni? Már sajnálom, hogy nem említettem meg neki a saját módszerem. Hatékony, és kevésbé egészségtelen.
Izzie közben testhelyzetet változtat, és a támlának dőlve nyújtja felém a lábait. Nem lehet kihagyni, az ölembe húzom őket, és nyomogatni kezdem a lábfejét, talpát, közben arról érdeklődve, hogyan tervezi a délutánját.
-Nos, ha végre elárulod a címedet, keríthetek egy sofőrt, hogy hazafurikázzon- mondom neki, mikor végighallgattam.
A hajához kap, és el tudom képzelni, mi jár a fejében: jaj a hajam, jaj a sminkem, jaj a szemem alatti karikák...! Sosem értettem ezt a lányokban, miért foglalkoznak ennyit a  külsőségekkel. Különben is kár izgulnia.

//bocsi, ez most gyatra lett//
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Szept. 05 2013, 21:13

Nagy szemeket meresztek rá szavainak hatására, még előre is dőlök hitetlenül.
-Mazohista? Én?! Gondold át szerintem!-
Elnevetem magam, és arra gondolok, amilyen életet élek. Sok mindent lehet rá mondani, de hogy mazohista, na azt nem... inkább hedonista. Mindig arra törekszem, hogy maximálisan kiélvezzek mindent, de azt hittem, ezzel már ennyi idő alatt is tisztában van. Az egyedüli gyenge pont a képletben Greg, de az... ő más tészta.
Az ölébe húzza a lábaimat, és... MASSZÍROZNI kezdi! Oké. Kész. Végem. Hátravetem a fejemet, és lehunyva a szemeimet jóízűen mormogok, néha felnyögök, te jó ég, ez mennyei!

-Mikor hozod már azt a gyűrűt? Meg foglak előzni, és én kérlek meg, ha ezt még sokáig csinálod!-
Nem tudom, ez fenygetés-e, még ha csak vicc is, vagy épp az ellenkezője, motiváció számára: a talpmasszázsra, és a gyűrűvásárlásra, mindenesetre vicces. El tudnék így aludni, sőt, most nagyon elálmosodtam megint. Hazamenni? Igen, kéne.
-Hmm... a kollégiumban lakom.-
A kolik egy rakáson vannak a városban, ahogy az épületek is, méghozzá az egyetemi városrészen, így tuti, hogy minden taxis tudja, hogy az hol van. De lehet, hogy nem is akarok hazamenni olyan gyorsan, elnyomok egy ásítást.
-Ez jóóó.-
Mondom vékonyka, elismerő hangon, meghúzva magam, mert hát ez királynői bánásmód.

//Béna lett, bocsi :S //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Csüt. Szept. 05 2013, 23:31

-De, de... mazohista vagy- mondom bólogatva, de alig tudom visszafogni a mosolyomat- Lássuk csak: ott van a ruha, amiben tegnap voltál. Azt ne mondd nekem, hogy kényelmes.. Aztán a cipőd.. Hány centis a sarka? 15? Nekem kitörne benne a lábam...- Nem tudom visszafogni, nevetni kezdek. Én ezekről a dolgokról mindig így gondolkodtam, (nem csak Izzievel kapcsolatban), nem tehetek róla. Szerencsére, nevet ő is.
A lábai annyira a kezeimre fekszenek, egyszerűen muszáj őket kézbe vennem, és ha már ott vannak, meg is nyomogatom őket. Ahogy észreveszem, mennyire élvezi, amit csinálok, annál szívesebben folytatom. Szeretem a pozitív visszajelzéseket, mondtam már? Nem? Akkor most mondom.
- Várj, várj... Akkor ez most az jelenti, hogy a szexet kihagyjuk? -Ugratom, de hogy hitelesebb legyek, a kezem megáll egy pillanatra. - Akkor nem csak mazohista, hanem szadista is vagy- a lábát újra nyomogatni kezdem, és közben úgy nevetek, hogy a könnyem is kicsordul. És előttem van egy kép, ahogy Izzie megkéri a kezem. Az nagyon fura lenne...
Becsukja a szemeit, és azt gondolom, talán most megint el tudna aludni, de közben elárulja, hogy a koleszban lakik. Ezzel kicsit összezavar, mert most komolyan nem tudom, itt maradna-e inkább, vagy hazamenne. Inkább megkérdezem.
- Ha szeretnéd, hazaviszlek, de ha még álmos vagy, maradj nyugodtan...- nem engedem el a lábát, éppen csak az jut eszembe, talán kényelmesebb lenne valami sikosítóval vagy krémmel csinálni. A fejfájásom elmúlt teljesen, és most feszültnek sem érzem magam. Sőt, kedvem volna írni...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Pént. Szept. 06 2013, 00:09

Nem hiszem el, hogy továbbra is mazochistának tart. Kétkedve nézek rá, és várom a magyarázatát. Aztán, ahogy kifejti, elnevetem magam, majd azonnal érvelni kezdek a magam igazáért.
-Szóval szerinted mazochizmus? Szeretek szép lenni, és dögös, ráadásul mindez sodort egy szuper pasi ágyába. Nem vagyok mazohista.-
Mondom újra határozottan, azután nekilát a talpmasszázsnak, amiért most bármit megadnék neki, annyira jó. Talán rendszeresítenem kéne, és eljárnom egy hivatásos masszőrhöz, vagy reflexológushoz. Az biztos jót tenne a Greggel kapcsolatos problémáim kapcsán is. Ahogy erre gondolok, ő megszólal, szóval buggyanva tör elő belőlem a nevetés, rázkódom tőle, a kezemet a hasamra szorítom, mert fájni kezd már a sok nevetéstől, rég volt ilyen vidám reggelem, sőt, rég voltam ennyire vidám. Ez azonban még jobban elfáraszt, ráadásul már lejjebb is csúsztam az ágyban. Szeretnék én megmozdulni, de képtelen vagyok, pedig tudom, tudom, hogy kéne, de... de nem megy már. Olyan jó, meleg, puha, kényelmes, talpmasszázs.
-Hmm...-
Közlöm a kérdésére, és még eszembe jut, hogy mostanában túl sokszor "fogalmazok" neki ilyen egyszerűen, de többre nem telik, azt hiszem, elrabol az álommanó.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   Pént. Szept. 06 2013, 00:32

-Ennyit szenvedni egy pasiért? De, mazohista vagy!- nevetek rajta. És ha most arra célzott, hogy én lennék az a szuper pasi, az ízlésével is gondok vannak. Különben sem veszem most komolyan. Nem nekem öltözött ki, nem miattam vett fel olyan cipőt, és nem ezek miatt van most az én ágyamban. Ezt neki is tudnia kell. De ez most csak egy játék, nem veszem el a kedvét, játszom tovább. Különben tetszik is, hogy nevetgélünk, így, másnaposan...
Előhozakodik a jegygyűrűvel, nekem meg egyszerre többminden is eszembe jut: 1. mégsem lesz szex házasság előtt, 2. tekintve az első pontot, ez szadizmus, 3. Izzie kér meg engem... Hát csoda, hogy nevetésbe fordul az egész? Bár a házasság gondolata még nem fordult meg (komolyan) a fejemben, a szexről már ábrándoztam... Mármint Izzievel. Csak hát ott van Lio, elsősorban, mert ő a legjobb barátom. Ez mégsem olyan egyszerű, még akkor sem, ha ők azt állítják, nincsenek közöttük igazi érzelmek. Egy biztos, én nem ilyen kapcsolatot akarok magamnak. Valószínűleg valóban lúzer vagyok, mert mindenki más örömmel elfogadná (elfogadta volna) Izzie ajánlatát... De inkább tartom magamtól távol(abb) ezt a lányt, semmint bárkit megsebezzek, magamat is beleértve.
A lábmasszázs még szárazon is tetszik Forgószél-kisasszonynak, egyre lejjebb csúszik az ágyban. Hol van az a terv, hogy hazamenne, mielőtt elmennénk moziba? Mosoly játszik az ajkaimon, ahogy hümmög. Csak azt látom, hogy teljesen elengedi magát, ellazul.
Nem molesztálom, nem dobom ki az ágyamból. Csak nézem őt, miközben folyamatosan gyömöszölöm a lábát. Hirtelen megint az a vágy tör rám, hogy írjak, és szeretnék egy képet csinálni róla, de elengedni sem akarom. Örülök, hogy ott fekszik, a lábaival az ölemben, a kezeimben. Tudom, hogy valamilyen formában ezt a pillanatot meg fogom örökíteni, de most még csak megszakítani sem akarom.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Másnap... (Daryl és Izzie)   

Vissza az elejére Go down
 

Másnap... (Daryl és Izzie)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-