Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I want... you - Daryl & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: I want... you - Daryl & Izzie   Kedd Jan. 22 2013, 14:18


You, you, I, I, I want you!

Besétálok a testhez simuló fekete ingruhámban, amin egy fehér, nagy öv húzódik mell alatt. Leülök, és előhúzom a táskámból a tabletet, magam elé teszem, és amíg várakozom, kinézek az ablakon, miközben behívom rajta az emaileket.
El kéne döntenem, mit akarok... mármint azon kívül, amit tanulok. Hogy mit akarok vele kezdeni. Hogy akarok-e egyáltalán ebben dolgozni. Persze apám kérése, akit imádok, és a világon bármit megtennék érte, de... apa, ez így túl erős ebéd előtt!
A mellém lépő srácra fordítom a tekintetemet, rá se néztem még az étlapra, ami előttem van. Meglepetten tapasztalom, hogy nem is lesz rá szükségem, se a tabletre, se más szórakoztatásra, hiszen épp most lépett ide.
-Szia! A pultnál eszem meg. Ja, és egy diétás kólát citromkarikával. Egy pipicicis-kukoricás-gombás pizzát kérek öntettel, tejfölös alapon, paradicsom és tojáskarikákkal, ó, és... téged.-
Kacér pillantással mérem végig, miközben a tabletet visszateszem a táskámba, és aztán a pulthoz indulok, egyértelműen az a szándékom, hogy a társaságát élvezve fogyasszam el az ebédemet. Ez a nap izgalmasabbnak ígérkezik, mint gondoltam volna. Remélem, vevő egy kis játékra, mert én tulajdonképpen mindig. Csípőmet riszálva el is lejtek mellette, hogy azután a pultnál lévő bárszékre üljek fel, és felé fordulva figyeljem a mozdulatait. Hajamat hátradobom, de ugyanúgy visszahullik nagy része. Ó, hogy én mennyire szeretek flörtölni! És ez a terep semleges, ez az ember egy idegen, vagyis minden adott ahhoz, hogy igazán élvezetes kis szórakozást rittyentsünk Izzienek.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Kedd Jan. 22 2013, 19:13

Megint egy húzós nap. Délelőtt a pultban, délután futárként. Talán sokan dilisnek gondolnak, hogy ennyit melózok, de fel akarom építeni az életem, és hiába vagyunk Hollywoodban, az álmainkért bizony meg kell dolgozni. Nem mindenkinek hullik az ölébe, amire csak vágyik. De ezzel semmi gond nincsen. Remélem, nekem sem a pizzázóból kell majd nyugdíjba mennem...
Folyik a munka, vendég van bőven, jó ez a hely. Szeretem, mert tiszta, odafigyelnek a minőségre, normálisak a munkatársak, nem mellesleg a főnök is. Csupa olyan dolog, melyek fontosak ahhoz, hogy tudjam csinálni, még akkor is, ha a nap végére hulla vagyok. A fizetés jó, a borravalót megtarthatjuk, és nem panaszkodhatom, abból is akad szépen. Főleg a lányoktól esik le olykor kisebb-nagyobb para, mert kedvelik a stílusom. Legalábbis a főnök ezt mondta.
Újabb vendég érkezik, otthonosan mozog, látszik, hogy nem először van itt. Az is rögtön kiderül, hogy nem az én társadalmi rétegembe tartozik. Nagyon elegáns, egyszerűnek tűnő ingruhája nagy valószínűséggel többe került, mint a heti keresetem, és finom illat lengi körül. A viselkedésével azt sugározza, elvárja, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja.
Leül egy asztalhoz az ablak közelében, én pedig nézem a haján átcsillanó napfényt. Szép a haja. Ez tény. Kipakolja maga elé a technikai kütyüjét (ezzel is sugározva magáról, hogy ő mennyire fontos és pótolhatatlan, nekem legalábbis ez jön le), de látszik, hogy valami foglalkoztatja. Biztosan nem az, hogy mit rendeljen, mert az étlapot ki sem nyitotta még.
Odalépek hozzá, hátha inna valamit, míg választ, és így szólok hozzá:
-Szép napot kívánok, kisasszony. Óhajt inni valamit, mielőtt választana az étlapunkról?
Az első lecke volt, amit megtanultam, hogy nem tegezhetünk le akárkit. A fiatal srácok, akik kólázni ugranak be, vagy bedobni egy pizzát elég lazák. De a finom hölgyekkel és urakkal csínyján kell bánni. Nem szokás náluk a bratyizás. Némelyik több méterrel a föld felett jár, mit jár? Lebeg! Észre sem veszik a csóró népet.
A hölgy pedig gondolkodás nélkül adja le a rendelését, nem csak az italra, ételre vonatkozóan, de... Jól értettem, flörtöl? Nos, akkor csak óvatosan. Kézifék behúzva. A legveszélyesebb népség. Ha túl merész vagy, bepanaszol, kirúgat, ha nem adod meg, ami kell nekik... hasonlóképp koppanhatsz.
- Értem, kisasszony. Máris készítem. - a kérésének utolsó részét nem veszem figyelembe, pedig nem kerülte el a figyelmem, ahogy végigmért. Azt hiszi, én is termék vagyok? Ehhez nekem is lesz néhány szavam.
A szóhasználata... megmosolyogtat, de csak akkor vigyorodom el, amikor már háttal állok neki. "Pipicici"... Istenem! Miért gondolják a nők, hogy ilyen dedós dumával aranyosak? Közben elpakol és a pulthoz költözteti magát. Nem lehet nem észrevenni, hogy riszálja magát. Istenem, mire készül ez a lány? Leadom a rendelését, a kóláját pedig magam készítem el. Minden mozdulatomra figyelek, semmihez nem nyúlok csupasz kézzel. Előtte nyitom ki az üveget és közben megkérdezem:
-Jeget parancsol?
Kívánságának megfelelően cselekszem, majd kitöltöm a kóláját. Még mindig nem tudja abbahagyni, hogy felhívja magára a figyelmet, dobálja a haját, igazából hiába, mert mindig ugyanúgy hullik vissza, ahogy előtte állt. Még mindig ott van bennem az a kis figyelmeztető hang, ebbe ne menjek bele, mert megüthetem magam, de ... Én sem vagyok fából, a szentségit! Törölgetni kezdem az amúgy makulátlan tisztaságú pultot és lopva ránézek. Nem rossz bőr, meg kell hagyni...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Szer. Jan. 23 2013, 18:17


You, you, I, I, I want you!

Kisasszony? Hát behalok neki! Azért egy darabig még élvezem a műsort, és a magázást is, aztán átülök a pulthoz, riszálva, naná... dobáljanak meg kővel, vagy rakjanak piranhákkal teli akváriumba, az se érdekel, de szeretek vonzó lenni, szeretem, ha a pasik megnéznek, és szeretem a szexet. Ennyi, mit kell túlbonyolítani? Élvezem a testem, és az életemet ebben a testben, és pont.
Túl óvatos, túl visszafogott, ami persze rögtön feltűnik nekem. Sok tapasztalatom van az emberekkel való bánásmódban ahhoz, hogy jó megfigyelő legyek, nem tud elég lazának mutatkozni ahhoz, hogy ne vegyem észre, hogy azért... tart tőlem.
-Fiatalabb vagyok Önnél, meddig óhajt még magázni?-
Kérdezem kíváncsian, játékos tekintettel, megnyomva azt a bizonyos szót, ami a stílusára utal. Nem szeretem, hogyha így beszélnek velem, mármint persze, értem én, hogy vendég, alkalmazott, kiszolgálás, blabla, de nem vagyok én nagyasszony. Csak egy egyetemista kis liba. Nem kell túlértékelni, nem várom el, és nem is szeretem.
-Igen, rekkenő hőség van itt.-
Nézek rá a jeges kérdést illetően, és még ajkamba is harapok, fészkelődve kicsit. Istenem, mennyire élvezem! Túl rég volt már alkalmam erre, mert túl sokat vállaltam az utóbbi időben, és... Zin árnyéka mindenhol ott van a suliban. Ez olyan könnyed, olyan játékos, és buja, de ő szeret, mégis, mit kezdjek én ezzel? Inkább nem is gondolok rá, csak élvezem a kilátást, társaságot.
Felemelem egy ujjamat, jelezve, hogy pillanat, már ha akarna valamit esetleg, és felveszem a telefonomat.
-Óhelló, na mizu?-
Kérdezem barátnőmtől, természetesen Bee az, valami oltári katasztrófahelyzet van nála. Nem lep meg, olyan kis szerencsétlen, imádom! Elment futni, és egy pasi megjegyezte, hogy jól néz ki, amitől persze rögtön zavarba jött, a pasi meg arra fut, amerre ő, és a fejébe vette, hogy követi.
-Babám, ne máááár! Nem hogy örülnél, tényleg jól nézel ki, szépek a lökhárítóid!-
Dicsérem, mert őt nem lehet eleget. Komolyan mondom: szőke, csodás, hosszú hullámos haja van, olyan igéző tekintete, amiért ölni tudnék, telt ajkai, olyan igazán harapnivalóak, és telt idomai. Ha pasi lennék... fú. Bár ahogy néha elhülyéskedünk, abban sem vagyok biztos, hogy nagyon szükségszerű lenne pasinak lennem, hogy megkapjam.
-Hát állj meg, fordulj vele szembe, és kérdezd meg, hogy mit akar. Vagy csak állj meg, és várd meg, hogy akar-e valamit. Ha pedig látod, hogy veszélyes, akkor kezdj el rángatózni, mintha rohamod lenne, és kiabáld, hogy tűz van. Meg kiabáld azt is, hogy barbár bundás-kenyér! Nem, nem viccelek.-
Fejemet hátravetve kacagok fel hangosan a reakciójára, imádom, amikor ennyire kis béna.
-Komolyan mondtam csajszi! Senki nem akar megerőszakolni egy őrültet. A legjobb lenne, ha habzani kezdene a szád... tényleg! Hát jó, ne higgy nekem, de akkor ha mégis elkap, élvezd! Gabe sosem tudja meg.-
Megint nevetni kezdek, hallhatóan kicsit nyugodtabb lesz, aminek örülök, aztán leteszem a telefont, és szemeimmel kezdem kutatni a pizzás fiút, vajon levetkőzött, és rámászott már a pizzámra?

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Szer. Jan. 23 2013, 18:55

Vannak vendégek, akiket rögtön le lehet tegezni, mert elég lazák, fiatalok, vagy lerí róluk, hogy "közülünk való", de ez a vörös csaj egészen más. Van benne valami, ami tekintélyt parancsol, ezért az alázat. Ami jár, az jár. Az, hogy helló-val köszön, még nem jogosít fel semmire. Még az is elképzelhető, hogy pimasz fráternek titulálna.
Meggondolja magát, az ablak mellől a pulthoz ül, elrakva a kütyüt is, ami kezdetben az asztalon pihent előtte. Ezek szerint mégsem volt olyan fontos. Különben is, ha az ember eszik, tegye azt nyugodt körülmények között... Nálam ez alapelv.
Megmosolyogtat, milyen szavakat használ, mintha ezzel érdekesebb lehetne, amit mond, pedig csak egyszerűen gyerekes. Fura, hogy a határozott külseje és fellépése ellenére milyen mélységekbe képes csúszni... Fura ellentmondás. De nem én vagyok az apja, hogy megneveljem.
Tisztában van vele, hogy bomba alakja van, ki is aknázza, minden alkalommal felhívja magára a figyelmet. Ahogy kicsit riszálva a pulthoz megy, vagy ahogy a haját dobálja, mind-mind azt sugározza: "vedd már észre, hogy nő vagyok!"
Nem tudom eldönteni, mennyi ebből a játék, mennyi szól nekem, vagy ő mindig így viselkedik-e? Ha távolságtartó vagyok, most ez is csak egy játék része. Az én játékomé... Nem tudhatja, én milyen ember vagyok. Mennyire vagyok nőfaló. Ugrom-e, ha húznak vagy éppen a kisfiús ártatlanságomat bevetve szoktam hódítani?
Játszom, amit eddig. Udvarias vagyok és tartózkodó, úgy teszek, mintha nem venném észre, hogy flörtöl. Pedig elég nyíltan teszi. Miközben a kólát készítem neki, szóvá teszi, hogy magázom.
- Tiszteletem jeleként magázom, kisasszony. Nem úgy néz ki, mint a csitrik a gimiből, akik nap mint nap térnek be ide vihorászva. Őket tegezem.
Őszintén beszélek. Sosem volt kenyerem a köntörfalazás. Vagy ha igen, azt már kinőttem. Csak félreértésekre ad okot. Noha jó néha a szavakkal játszani, annak elengedhetetlen feltétele, hogy ismerjük egymást, valamennyire. A célzását viszont értem, és áttérek tegezésre, ha ezzel örömet okozhatok neki. Úgy látszik, nincs hozzászokva, hogy megbecsüljék, mint nőt, de ez már az ő baja, nem az enyém.
Jeget teszek a poharába, erre öntöm a kólát. Bár megy a légkondi, és nem értek vele egyet a megjegyzését tekintve, ezt nem teszem szóvá. A pult mögött, fallal elválasztva ott a pizzasütő, a falon át ontja a meleget, de vagy én szoktam hozzá, vagy... Vagy nem tudom. Nekem nincs melegem, az szent.
Talán arra számított, hogy most, hogy már tegező viszonyban vagyunk, elkezdek nyomulni, nem volt ilyen szándékom. Nem is lenne rá lehetőségem, mert telefonon kezd el csacsogni valakivel. Bár úgy teszek, mint akit a dolog cseppet sem érdekel, mégis tisztán hallom minden szavát.
Egy barátnő lehet a túlsó oldalon, nagy valószínűséggel nem olyan könnyed stílussal megáldva, mint ő... A tanácsai alapján megállapítom, hogy az erkölcseit tekintve eléggé könnyed. Nem értem, miért képzeli, hogy mindenkinek ugyanilyennek kell lennie? Belső énem rázza a fejét. Ha én lennék a barátnője, zavarna, hogy kissé lekezelő a stílusa. Mert az. És közben vicces is, én biztos nem tudnék ilyet kitalálni, de akkor is... Ha barátnő... miért így beszél vele?
Hátramegyek, hogy ránézzek a pizzára. Szépen sül, olvadozik rajta a sajt. Még kell egy pár perc. Erről eszembe jut valami, és visszamegyek a lányhoz. Éppen elteszi a telefonját. Fürkészve néz rám. Én lassú, de határozott mozdulatokkal teszem elé az evőeszközöket és egy kis kancsóban a paradicsomszószt, amit ki-ki kedve szerint még a pizzájára locsolhat.
-Átsütve szereti... szereted a tésztát vagy maradjon puha? - teszem fel neki a kérdést. Bele akarok nézni a szemébe. Csak egy pillanatra...

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Szer. Jan. 23 2013, 23:33


You, you, I, I, I want you!

Ebből a pasiból árad a bonyodalom. Minden mozdulatából, apró kis szájrángásából, vagy épp hangosabb levegővételéből süt az, hogy nem egyszerű eset. Legalábbis nekem ezt sugallja a megérzésem. Helyes! Szeretem a bonyodalmakat, és a kihívásokat, elvégre én vagyok Ms. Tökéletlen Bonyolult Isabella Kihívás Williams.
-Nem is vagyok csitri a gimiből, és nem szoktam vihorászni sem. Én hahotázó bomba vagyok az egyetemről.-
Magyarázom neki egy könnyed, sokat gyakorolt, jól bejáratott, exek által "pasivadító"-nak titulált vállrándítással és ajakbiggyesztéssel. Egyszer megkérdeztem egyiküket, mi ebben a pasivadító, aki azt mondta, hogy addig oké, hogy ringnak az idomok, és teltebb az ajak, nade még ráadásul olyan stílusosan adagolt lényegiség is van benne, ami fölött nem lehet elsiklani. Látszólag semmiséget közlök, pedig frászt, és ez olyan provokatív. Provokatív, naná, az is vagyok!
-Öregnek érzem magam tőle...-
Mondom könnyedén, hogy miért szeretném mégis, hogy tegezzen. Szeretek, nagyon-nagyon szeretek fiatal lenni. Ezután veszem fel a telefonomat, kicsit még azért elmélázok rajta, miközben Beemmel beszélek, vajon mi járhat a fejében? Nem könnyű olvasni róla.
Ó, Pizzásfiú, ha tudnád, mennyi-mennyi kérdőjelet volnék még képes abba a szexi koponyádba varázsolni, elájulnál! De persze ez mind marad a feltételezés talaján, hiszen gőzöm nincs, mit gondol. Igazából érdekel... mármint, kicsit kezd érdekelni, és ez furcsa. Nem szokott érdekelni, ki mit gondol rólam, ékes példája ennek Zin, a főnököm. Az expasim. Aaaa... hmm.
Gyorsan lerendezem a csajszimat, és végszóra visszaér Mr. Pizza is. Egy olyan, de olyan kérdéssel, hogy egyszerűen képtelen vagyok már elhinni, hogy ezt nem direkt csinálja. Nagy játékos a srác... piszok nagy játékos, és bennem emberére talált.
-Nem-nem... jó keményen.-
Az alsó ajkamba harapok, mintha csak bizonyítani akarnám, mennyire keményen is. Nem néz rám, talán túlságosan hatással vagyok rá, Mr. Keményre. Igen, ez lesz az új neve, ezután a keménytésztás incidens után. Természetesen még ringben vagyok!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Csüt. Jan. 24 2013, 00:19

Szóvá teszi, hogy magázom, és a magyarázatomat is kiforgatja. Szándékosan ért félre? A gimis csajok nem váltanak ki belőlem tiszteletet. Ellenben vele. Éppen ezt a különbséget próbáltam érzékeltetni. De mintha neki ez a magyarázat sem tetszene. Fura egy csaj! Nem engedem, hogy kiakasszon egy semmiség miatt. Tőlem biggyesztgetheti a formás ajkait!
Megint gondolkodóba esem. Közölni akart valamit...Talán azt, hogy egyetemista? Ezt magamtól is kitaláltam.. De igazából nem érdekel. Az egyetemi vagy főiskolai végzettség nélküli dolgozó nők is legalább annyit érnek a szememben, mint akiknek diplomája van. Nem egy papír határozza meg az embert, az egyéniséget. Ahhoz nem kell papír, főiskola, egyetem... blablabla...
Attól, mert gazdag, még lehet jövőképe, és ez szimpatikus. Valószínűleg nem akar örökké gazdag apuka árnyékában élni. Vajon mit tanul? Nem gondolom, hogy színművészetet, akkor már levetkőzte volna ezt a gyerekes stílust. No, mindegy, nem az én dolgom.
Na igen... Hogy öregnek érzi magát attól, ha magázzák, ez sokkal őszintébb. Értékelem, hogy kimondja.
-Értem- és bólintok, jelezve, hogy vettem az adást, nem tartom öregnek, és tegezni fogom, mégsem nézem vihogó gimisnek..
Végzem a dolgom, ő telefonál, aztán...A kérdésemre meglepően válaszol. Nem tudom, mi zavarta meg az elméjét... A kérdésemben eredetileg nem volt semmi célzat (?), éppen csak próbára tettem, vajon szórakozik-e velem. Ennyit muszáj volt viszonoznom!
Belenézek a szemeibe, és magam sem tudom meghatározni, milyen színben ragyognak... Zöld és szürke és kék... Leginkább kék... És az, ahogy az ajkába harap, sejtetni véli, hogy nem a tésztáról beszél.
-Nem akarok rossz tanácsot adni, de ha nagyon keményen kéred, még beletörik a fogad!- kacsintok egyet, értse, ahogy akarja.
Akárhogy is, a tészta nem lesz kemény, még rossz híre menne a pizzázónak. Szóval hátra megyek érte, már biztosan szépen megsült. Amíg a tányérra teszem a gőzölgő pizzát, elgondolkodom. Én nem fogom provokálni. Ez az ő játéka. Lássuk, mi van még a tarsolyában...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Csüt. Jan. 24 2013, 00:34


You, you, I, I, I want you!

Ha tudná, hogy nem értem félre. Ha tudná, hogy mindent kiforgatok, amit csak lehet, és ha tudná, hogy egy bohóc vagyok! De még megtudhatja... addig viszont védve vagyunk egymástól. Bár ha azt veszem, akkor én általában akkor is védve szoktam lenni másoktól, amikor már jobban ismernek. Elég kiszámíthatatlan vagyok, szeretem a spontaneitást.
Viszont most ő lep meg. Meglep azzal, hogy nem tesz megjegyzést a szavaimra. Általában ilyenkor mentegetni szoktak, hogy ugyan már, hát olyan fiatal vagyok, mit aggódok, meg a többi kamu szöveg. Mindenkinek van min aggódni, nekem ez a heppem. Ilyen egyszerű az egész.
Végre rám néz, és tetszik, amit látok. Túlságosan is... de szerencsémre elég tapasztalt vagyok már. Nincs vesződés, nincs szívfájdalom. Nem véletlenül volt eddig a leghosszabb kapcsolatom hat hónapos, azóta pedig a bűvös háromnál katapultálok. Csak semmi szívfájdalom!
És ez a pasi, hát ez tudna okozni. Efelől kétségem sincsen... vajon hány csaj szívét törte már össze? Túl helyes. Büntetendő vagy, Mr. Kemény, azzal a helyes pofiddal!
-Értékelem, hogy aggódsz, de jó kiképzést kaptunk, a fogaim, meg én.-
Jegyzem meg ártatlanul (haha), majd várom már tényleg a pizzát, éhes tekintettel nézek rá. Pizzát akarok? Őt akarom? Ezt ígértem... a kettő együtt nem lenne rossz. Finom desszert válna belőle, abból a harapnivaló állából, hűha. El kell kapnom a tekintetem, mielőtt túllőnék a saját magam által felállított célon. Bizony, még nekem is akadnak korlátaim, na persze ez csak saját védelem miatt. De nem szoktam hozzá, hogy ezeket feszegetik. Mi van benned, ami ennyire vonz, Mr. Kemény?!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Csüt. Jan. 24 2013, 00:56

Túltesszük magunkat azon, hogy magáztam, és miért, és azon is, ezt miért nem szereti. A megjátszott dolgai nem nagyon tetszenek, de amikor őszintén beszél (vagy annak tűnik, minden sallang nélkül), azok sokkal jobban. Nagyon szép lány. Nem csak az alakja tökéletes. Az arca is üde és mosollyal teli. Arról árulkodik, hogy vidám természetű, hogy élvezi az életet és ki van békülve magával illetve az életével. Kevesen mondhatják el ezt magukról.
Míg körülötte lebzselek, úgy téve, mintha csak ott lenne dolgom (igazából nincs), magamon érzem néha a tekintetét. Biztos mindennel így csinál. Mindent tárgyként kezel, mindent felmér, megbecsül, kell-ez vagy nem, begyűjtsem-e, eldobjam-e... A baj az, hogy engem is oda sorol. Csak egy vagyok a sok pasi közül, akivel nap mint nap találkozik. Kíváncsi rá, tetszik-e nekem, provokál, vajon meddig megyek el... De mi a célja ezzel? Nem tudom.
Nem szeretnék senki játékszere lenni. A flört jó dolog, kellemes is tud lenni, ha tudjuk a határokat. De ez a lány... kezdi átlépni azokat. Nem ugrok a témára, inkább, ha lehet mondani, gonoszkodom kicsit.
Amikor visszadobja a labdát, felvonom a szemöldököm. Szándékosan válaszolok másképp, mint ahogy a célzást értem.
- Ha ilyen hányattatott sora volt a fogaidnak, miért nem alkalmaztak a szüleid másik szakácsot?
Ej, ez a lány nagyon fiatal! Nagykanállal habzsolja az életet... És látszólag semmi félelem nincs benne, hogy ő is megégetheti magát...
Felszelem a pizzáját, hogy aztán könnyebben boldoguljon vele.
-Jó étvágyat kívánok!- teszem elé a tányért. - Hozhatok még valamit?- az üres poharára nézek. A sós étel mellé vagy után biztosan inni szeretne még. Mindent a vendégért.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Csüt. Jan. 24 2013, 15:26


You, you, I, I, I want you!

Mindig őszinte vagyok, bár ő ezt aligha tudhatja. Semmit nem tud rólam, hiszen nem ismer. Ez a sok kis apróság, a játszadozások, a célozgatások, a "gyerekes" szavak - mind-mind én vagyok. Így élem az életem, az egyik alapfilozófiám, hogy semmit nem veszek túl komolyan. Könnyen megy, a sok év alatt már beletanultam, és sokkal szórakoztatóbb is így létezni, szóval ha ezért elítél... nem érdekel. Akkor se érdekelne, ha tudnék róla. Nem érdekel mások véleménye, nem nagyon érint meg, maximum a burkot. Ez az, ami igazán különlegessé tesz, hogy én nem csak mondom, hogy nem érdekel az idegenek véleménye, hanem úgy is élek.
Az a kacsintás a fogaim védelmében, hát az egészen mélyen megindít bennem valamit, és ez meglep. Nem szoktak ilyen könnyen hatással lenni rám, inkább én szoktam másokra. Széles mosollyal, kacéran nézek rá, hogy leplezzem a találatot, amit az előbb ejtett, majd kis vállrándítással válaszolok neki.
-Ugyan, apám nagyon jól főz. És én is.-
Igaz is. Amikor otthon volt, és főzött nekem, az mindig nagyon finom volt. Aztán amikor meg úton volt, ami elég sokszor volt, akkor többnyire én főztem magamra. Nem mondom, hogy olyan nagy ász lennék, de azért tudok ezt-azt - és nem csak a konyhában.
-Köszönöm!-
Már alig várom, hogy nekiessek, imádok enni! Viszont van ez a heppem, hogy késsel-villával eszem a pizzát - újabb bolondság. Így szoktam meg, így szeretem, sokkal tisztább, és utálom, ha koszos a kezem. Még egy hepp. Lehet, hogy tényleg kicsit őrült vagyok?!
Már épp belevágnék a finom, remélhetőleg kemény tésztába, amikor... nos, amikor kérdez. Felpillantok rá, elszakítva tekintetem a tojáskarikáktól, 'viccelsz?!' kifejezéssel az arcomon, majd látszólagos töprengéssel visszahelyezem az evőeszközt. Lassú, mohó tekintettel pillantok végig rajta lefelé, majd felfelé, megállapodik tekintetem az arcán, alsó ajkamat éhesen beszívva beharapom, és aprót biccentek felé az állammal. Téged, Mr. Kemény. Na, ezt már biztosan nem hagyhatja figyelmen kívül.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Csüt. Jan. 24 2013, 23:43

Megtanultam már, hogy nem tanácsos első ránézésre véleményt formálni valakiről. Néha mégis megteszem, talán szakmai ártalom, hisz rengeteg emberrel hozott össze már a sorsom. Azonban kiderült, sokan álarcokat hordanak, saját maguk védelmében. Másnak mutatják magukat, mint akik valójában, ezzel óhajtva szert tenni több sikerre, pénzre, figyelemre vagy éppen ellenkezőleg... el akar bújni az emberek elől...
Ez a lány éhezi a figyelmet. Központban akar lenni. Azt akarja, hogy mindenki észrevegye, beszéljen róla. Talán rossz gyermekkora volt? Keveset foglalkoztak vele? Vagy van magában egy olyan tulajdonság, amit nem szeret és ilyen felszínes dolgokkal akarja elnyomni? Vagy éppen csak szeretetre vágyott, megsebezték, és most mindenkin bosszút akar állni, ha nekem fáj(t) fájjon másnak is alapon? Nem tudom. Nem vagyok pszichológus. És jelzem, nem is ismerem. Ez csak az első benyomás...
És mert kihívó és kacér, megkockáztatom, néha már majdnem közönséges... Nem tudom, hogy viselkedjek vele. Játszanék is, mert szeretek játszani, de menekülnék is. Van egy rossz előérzetem, ennek a dolognak nem lehet jó vége. Egyáltalán nem szabad komolyan venni, bármilyen jelzéseket is adjon. Játszik. Keményen és profiként. Nem először csinálja és nem is utoljára. Jó ez nekem? Aligha.
Persze, egy-egy kétértelmű célzást én is elejtek. Szeretném, ha nevetne. Szívből, őszintén. Legyen egy jó napja, legyek egy mosolyának én az oka. De miért kéne mindenre ugranom? Biztos unja már a sablonos bókokat, válaszokat. Elvárhatja, de unhatja is őket. Ide bármikor bejöhet. Mindig adhatok okot a mosolyra, ha ő is úgy kívánja, nem lenne jó?
- Az apám én sem cserélném le, bár nem a konyhaművészetéről híres- mosolyodom el én is. Egy kicsit lazítok. Egy kicsit. Nem vagyok karót nyelt Tóbiás. És a vendégek jó kedve rajtam is múlik.
Elé teszem a pizzát, melyet gondosan vágtam fel. A tészta tökéletes. A lány kézbe veszi az evőeszközt, amit oda készítettem neki, de a kérdésemre, hogy kér-e még valamit, leteszi az evőeszközeit, mintha kardinális kérdés lenne és engem mér végig, leplezetlenül.
- Inkább a pizzát javaslom... - nézek nyíltan a szemeibe. Én kevés volnék neki. Úgy is mondhatjuk, a fél fogára sem elég. Ennél finomabban nem tudom ezt közölni vele.
- Töltenék még egy pohár kólát, sok jéggel... Valószínűleg az előbb smucig voltam vele....- magamra hárítom a felelősséget. Mindennek én vagyok az oka. Neki le kellene hűtenie magát, nekem meg mennem kellene a dolgomra...
Próbálom lazára venni a figurát. Eddig talán sikerült megúszni, hogy ne bántsam meg. Szép és okos lány, de ezt nem mondom meg most neki. Még a nevét sem tudom. Neki könnyebb dolga van, a nevem a pólómba bele van hímezve. Egyenruhák előnye vagy átka...
Megvárom, hogy enni kezdjen, vagy szól-e az üdítő miatt... Ha kéri, megcsinálom neki, aztán... Aztán meglátjuk, mi lesz.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Pént. Jan. 25 2013, 23:30


You, you, I, I, I want you!

Szerencsére mit sem tudok a gondolatairól rólam, biztosan fel tudna velük dühíteni, ami pedig igen keveseknek, igen ritkán adatik meg.
-Hát miről híres?-
Kérdezem kíváncsian az apjáról, majd a javaslatára csak bólintok egyet, és felveszem az evőeszközöket újra, hogy azután belevágjak a szép nagy pizzába, és az első falatot a számhoz emeljem, nymmogni kezdek rajta. Nagyon finom, tényleg jó a tésztája is.
Ami pedig a játékot illeti? Nos, éhes vagyok. Pizzára, szóval talán jobb is így. Különben meg értek én a szóból, csak ritkán mutatom, és koránt sincs ennek vége, de most enni akarok, mert éhen veszek, szóval szépen eszegetem is a falatokat. Pont egy nagyobb falatot sikerül bekapnom, amikor a kóláról beszél, szóval csak bólintok neki, bár nem érzem, hogy smucig lett volna, és szerintem ő sem erre gondolt igazából. Eltöprengek a falatok közben, ezért is szeretek enni, mert az, hogy mozgatom a számat, elvonja a sokszor kalandozó, és csapongó figyelmemet, meg ugye tele is van, így nem tudom jártatni, és ilyenkor könnyebb magamra figyelni. Most pedig van miért, hohó, de még mennyire hogy van miért magamra figyelni. Eszem, tüntetem a darabokat, időnként kinézek az ablakon, az emberekre, a tájra, már legalább a felénél járok, amikor megint megszólal a telefonom. Bosszúsan teszem le a kést és a villát, hogy felvegyem.
-Szia apuuuu!-
Szólok bele vidáman nyújtva az utolsó szót, a megnevezést, talán kislányosan is. Az apukám az, na, hát neki csak a kislánya tudok lenni, és imádom különben is.
-Pizzát eszem.-
Nyammogom a telefonba még a falatból, amit az előbb a számba vettem, mielőtt letettem az evőeszközt, aztán hallgatom kicsit, amit mond, és egy gondterhelt sóhajt hallgatok, a hangszínem is megváltozik: kedves, és lágy marad, de eltűnik belőle a gyerekesség.
-Tudom, apu. Igyekszem, tényleg... sajnálom. Ezen nem kéne meglepődnöd, a Fracest is nehezen választottam ki.-
Nem akarok erről beszélni, nem most, és nem itt, szóval gyorsan elterelem a témát.
-Mikor jössz haza?-
Kérdezem még lágyabb hangon, mert már nagyon hiányzik, elég régen oda van, és nem találkoztunk.
-Jó. Rendben. Igen. Szia!-
Leteszem, és ismét egy gondterhelt sóhajra nyílnak ajkaim, majd elteszem a telefont. A kajára nézek, még mindig olyan nagyon jól néz ki, de... elment az étvágyam.
-Becsomagolod? Elviszem.-
Nézek Darylre (a pólójáról már a nevét is tudom) és a táskámban kezdek babrálni, amíg várok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Szomb. Jan. 26 2013, 21:27

Azt kell mondjam, jól érzem magam a bőrömben. Alapvetően társasági ember vagyok, szeretem az embereket, szeretek ismerkedni, barátkozni. Viszonylag könnyedén ismerkedem, bár barátságot nehezen kötök. Azok viszont egy életre szólnak.
Ez a lány azért furcsa számomra, mert van benne egyfajta kettősség, így egyenlőre nem tudom, melyik személyisége valódi. Hiszen határozottnak és boldognak látszik, mégis a viselkedésével azt sugározza, valamitől nagyon fél. Hamarabb mar, minthogy őt érje támadás. Egyszerűen nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy védelemre, talán szeretetre is szorul. Ezt ő sosem mondaná ki...
Ez a lány egyszerre vonz és taszít, így inkább nem adom jelét az előbbinek. Lehet, hogy most látom utoljára, de az ösztöneim nem ezt súgják. Jön még ő erre a helyre, ha valóban bejöttem neki. Lesz még alkalmunk beszélgetni, ismerkedni, talán más körülmények között is.
Egy biztos: én nem rendelem magam alá neki. Játszhat, nevethet, de ha ezeket teszi velem tegye és ne a káromra. Időnként engedek a játékának, de nem engedem el a gyeplőt, és alkalomadtán jelzem is neki, hogy nem kaphatja meg, amit akart.
A főzésről valahogy szóba kerülnek az apáink, de a kérdésére nem akarok egyenesen válaszolni.
-Maradjunk annyiban, hogy miről nem. És az a főzés. Többnyire gyorséttermi kosztot ettünk vagy kínait, néha olasz vagy magyar ételeket. Ha főzni kezdett, az általában katasztrófális véget ért: kigyulladt a konyharuha, leégett a lábas, megégette a kezét...- sorolom a lánynak. Nem is tudom, miért fogtam ebbe bele, nem hiszem, hogy valóban érdekli a téma.
Kitekinget az ablakon, ahogy a pizzáját eszi, már nem rám pazarolja a figyelmét. Értette, amit az előbb mondtam neki. Helyes. Jobb lesz így mindkettőnknek. Újabb adag kólát öntök neki, hasonló adag jéggel, mint az előbb. Tudom én, hogy gyorsan le tudja magát hűteni. Talán nem is volt annyira beindulva, mint ahogy mutatta. De még ezzel sincs semmi baj. Még szimpatikus is, hogy nem kezd hisztizni vagy nagyobb jelenetekbe fogni. Méltósággal viseli, hogy elutasították.
Gond nélkül eszeget, amikor újra csörög a telefonja. Az apja hívja, hallom, ahogy üdvözli. Háttérbe vonulok, elvégre a család szent, így minden beszélgetés is, amit valamelyik tagjával ejt. Ez nem rám tartozik. Bármennyire is húzódom hátrébb, és ha nem is hallom a szavait, a hanglejtése, hangszíne eljut hozzám, most nincs benne semmi színészkedés. Azt hiszem, őszintén szereti az apját, és ezért kap tőlem egy plusz pontot...
Ahogy elteszi a telefont, ismét a közelébe lépek, hátha szüksége van valamire... Vendéglátós véremtől sodortatva kicsúszik a számon:
-Rossz hír?
És közben már csomagolom is a pizzát, melyet az előbb még jó étvággyal evett. Valami történt. Valami, ami csalódást okozott neki, mert az ember étvágya nem megy el csak úgy, magától. Nem viselkedik úgy, mintha sürgős dolga lenne, nem tudok hát másra gondolni.
-Hozhatok még valamit? - Kérdem visszafogottan, szelíden. Ha menni szeretne, majd kéri a számlát, de szerintem most másra volna szüksége. Néhány jó szóra, talán? Arra én is alkalmas vagyok.
Most olyan közelinek tűnik. Nagyon vonzóvá válik, ahogy a vonásai meglágyulnak. Egy pillanatra azt gondolom, ez az igazi énje. És ha engedné ezt ismerni...
A becsomagolt pizzát elé teszem. Várok, reagál-e valamit az előbbi kérdésemre. És addig csak figyelem...

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   Szomb. Jan. 26 2013, 21:52


You, you, I, I, I want you!

-Akárcsak anyám. Habár ő nem sűrűn főzött.-
Emlékszem vissza nevetgélve néhány jelenetre, majd eszegetem inkább a pizzát, másfelé figyelve. Azután meg jön a telefon, a beszélgetés apámmal, a 'mit akarsz kezdeni az életeddel' című remekmű. Igen, szívás. Egy nagyon neves, jó egyetemre járok, amit imádok, nagyon szeretem, amit tanulok, de hogy ebbe dolgozzak a későbbiekben? Hát... nem tudom. Van hozzá érzékem, és tehetségem, ehhez kétség nem fér. Tisztában vagyok az értékeimmel, tudom, hogy ez megy, de... ez annyira hideg, és manipuláló a reklám világa. Nem vagyok meggyőzve arról, hogy kell ez nekem.
Leteszem, Daryl pedig visszajön. Ránézek egy kedves, koránt sem hivalkodó mosollyal (mi van velem?) azután kissé zavartan el is kapom a pillantásomat. Nem szeretem, ha így látnak, ilyen... nem önmagamnak. De persze ez is én vagyok, csak nem az az énem, akit szeretek. És persze el is pirulok, hogy is ne jönne még ez is elő, pedig már azt hittem, kezdi a szervezetem belátni, hogy nem buli a legváratlanabb, legrosszabb pillanatban elvörösödni. De nem... értetlen fruska!
-Így is mondhatjuk.-
Válaszolok szűkszavúan, majd megkérem, hogy csomagolja be a pizzát, elviszem ugyanis. Megyek inkább, nincs kedvem már játszadozni, és enni se. Különben is, még dolgom van ma, interjú... érdekes lesz. Hát még az, ahogy elmondom apámnak!
-Egy jósnőt esetleg?!-
Kérdezek vissza szkeptikusan, némileg gúnyosan, de ez persze nem neki szól, és nem is mondom túl hangosan, inkább csak magamban jegyzem meg. Az kéne. Megmondaná, fej vagy írás, jobb vagy bal, előre vagy hátra, és hogy mit is csináljak. Könnyű lenne, bár sosem voltam a könnyű út híve, most el tudnám viselni.
-Fizetek.-
Mondom inkább, és várom, hogy hozza a számlát. Amint azt megkapom, át is adom neki a pénzt, jattal, és egy darab papírral a nevemmel: Izzie, és a telefonszámommal, de már nem várom meg, hogy ezt észrevegye, csak elköszönök, és távozok. Nálad a labda, Mr. Kemény!

//Köszönöm a játékot! Igazán üdítő volt! Smile //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I want... you - Daryl & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

I want... you - Daryl & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-