Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Vas. Jan. 20 2013, 15:54

Nem készültem sokat, miután kijelentkeztem, mert pár óra állt rendelkezésemre, én meg csak akkor szoktam mindenbe belekezdeni, ha bulizni megyek, most viszont csak egy egyszerű filmnézés. Azért titkon reménykedek abban, hogy egy csók vagy kettő esetleg több is elcsattan, de ha tovább mennénk, az sem lenne nekem akadály. A fürdőszobában megfürödtem, mint mindig, ha elmegyek valahova, majd vettem magamhoz pénzt és elindultam a legközelebbi boltba, hogy vegyek valami üdítőt, ne menjek üres kézzel. Amint ezzel meg voltam, már fordultam is vissza, hogy a kollégiumba odaérjek. Kivételesen nem volt hideg és nagyon is jól esett a séta, így végig gyalog mentem. El is telt az idő, de pont időben, 7-re odaértem a kollégiumba. A portás, egyből megállított, de Breere hivatkozva, felengedett, bár látszott rajta, hogy nem tetszik neki, hogy én mint fiú, egy lány szobájában leszek, de ehhez semmi köze szerintem. Felmegyek hozzá, majd bekopogok. Természetesen a beígért fehérnemű nálam van, amit még sikerült anyámnak beszereznie, mielőtt elindultam volna, így egy vadonatúj, szexis kombináció belefért. Ha kinyitja az ajtót, akkor belépek és az első helyre, amit találok leülök mindezt a köszönés után.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Kedd Jan. 22 2013, 10:55

Izzie kipaterolva, lakás kitakarítva, rendbe téve... popcorn megvan, üdítő helyett leltem egy bontatlan vörösbort a hűtőben és csak remélem, hogy nem fog érte a szinten senki megharagudni, ha mi ezt most megiszogatjuk majd.
Még poharakat is csórtam a konyháról, ne mondja senki, hogy nem gondolok mindenre!
Igazából, az lenne meglepő, ha elfelejtenék valamit, tekintettel a hatalmas, végleteket nem ismerő maximalizmusomra.
Még a hajamat is kivasaltam, miközben nem győztem várni, hogy mikor toppan már be a srác. Komolyan, mintha legalább randi lenne, nem egy bocsánatkérős filmezés! Hjaaj.

Végre kopognak, én meg úgy pattanok fel, mintha tűbe ültem volna a saját ágyamon, ami teljességgel lehetetlen egyébként. Aprót szusszanok, idegesen tűröm hátra fülem mögé hajamat, majd ajtót nyitok.
- Szia David! - jelenik meg zavart mosoly képemen, hisz alig pár órája még nem volt épp a legrózsásabb a hangulat kettőnk között és most is elég ingatag a dolog szerintem. Fene tudja. A pasik furák. Furák és egytől egyig érthetetlenül idióták.
- Gy-gyere csak be! - invitálom, belépve pedig a saját ágyam felé mutatok. - Csüccs le oda nyugodtan, a másik ágy az Izzie-é és ölne, ha nem így találná, mikor visszaér. - Hogy hol van, az örök rejtély, de talán jobb is nem firtatni. Biztos vagyok benne, hogy nem moziba ment, mint a klasszikusban lenni szokott.
Az íróasztalomon berendezett terülj-terülj asztalkám felé lépek. Ott van egyébként a laptopom is, filmezéshez izzítva.
- A popcornon túl szereztem egy üveg vörösbort is, remélem, szereted! Lett ötleted közben filmre egyébként? - pillantok felé, próbálva valami beszélgetést kezdeményezni ebben a kissé feszült - számomra az - helyzetben.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Csüt. Jan. 24 2013, 16:29

Amint megérkezek, már be is kopogok, nem tétlenkedek, mert az a jó, hogyha minél előbb elkezdjük a filmezést és láthatom a fehérneműben. Addig várok, míg ki nem nyitja az ajtót. Ha ez megtörténik egy halvány mosoly kíséretében köszönök neki, majd ha kicsit félre áll, akkor be is megyek és leülök az ágyára.
- Nagyon feszültnek látszol. Minden rendben? - Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet. Hátradőlök az ágyon, miután levettem a kabátomat és a zsebében kutakodok. Előhúzom a fehérneműt, majd felnézve fekvőhelyzetemben Breere, nyújtom felé.
- Hoztam neked ajándékot! - Öltöm ki a nyelvemet, azért remélem, hogy a méret stimmelni fog, bár anyu ért az ilyenekhez, így csak nem tévedett. Kíváncsi vagyok arra, hogy felveszi-e nekem, mert megbeszéltük. A plafon felé fordítom a fejemet és gondolkozni kezdek film címen.
- Persze, hogy szeretem. Igazából nem tudom. Milyen kategória jó? - Nézek rá újból, mert akkor valami olyat kéne választani, amit még egyikünk sem látott és akkor nem lesz egyikünk számára sem unalmas. De azért remélem, hogy nem fogunk rossz filmbe belefutni. Az illúzió romboló lenne. Felhúzom az egyik lábamat az ágyra, miután lerúgtam a cipőimet. A másikat lent hagyom a földön. Kezeimet a hasamon pihentetem.
- Nézzük meg az Átkot! - Jut eszembe egy film, amit még nem láttam, de nagyon sok véleményt hallottam róla, hogy milyen a film és szerintem ennél ijesztőbb nem lehet, de ez majd kiderül akkor, ha Bree beleegyezik.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Hétf. Feb. 11 2013, 13:15

A kérdését nem igazán tudom hova tenni. Ezek szerint nem csak én vagyok az, akinek olykor előbb jár a szája, minthogy gondolkozna. Ez megnyugtató valahol... de tényleg, ha kicsit is belegondol a beszélgetésünkbe és a parázs vitába, amit lenyomtunk, meg előtte a diszkóban arra, hogy ott hagytam, mint a huzat... könnyen levághatná, hogy ezt azért nem lehet csak úgy lerázni a vállunkról.
Szerintem.
Hisz semmi sem fekete vagy tisztán fehér - rengeteg árnyalat van közte. Olyan ember nincs, aki gombnyomásra működik és hol szomorú, hol boldog. Köztes érzelem nuku. Ezt nekem ne állítsa senki!
- P-persze! Hogyne lenne. - füllentek egy mosolyba csomagolva mindezt, miközben beljebb tessékelem, egy kósza szőke tincset meg a fülem mögé söprök.
Az elém tartott fehérneműre felvonom a szemöldököm, majd - jobb ötlet híján - elvigyorodva felnevetek.
- Hát te nagyon idióta vagy! - kuncogok, de nem maradok adósa: kikapom kezéből a fehérneműt is szórakozottan lesem meg a méretét. Hát ez kicsi lenne, de nem teszem szóvá, csak lehuppanok David mellé, kezemben a ruhaneművel.
- Romantikus, vígjáték, történelmi, elgondolkozós... thriller is talán. - Sorolom, a javaslatára pedig elhúzom a számat.
- Azt már láttam és különben is horrort? Miért nem maradunk a vígjátéknál? Mondjuk nézzük meg a Ted-et... vagy a Barátság extrákkalt? - húzom közelebb a laptopom, miközben tekintetem kérdőn sandít David felé.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Csüt. Feb. 14 2013, 23:25

Azt hittem, hogy már elfelejtettük azt, hogy miért voltam rá mérges és miért voltam vele ellenséges. De úgy tűnik, hogy ez miatt Bree még mindig feszült, pedig próbálom oldani, hogy kellemesen teljen az éjszakánk. Azért még mindig kíváncsi vagyok a válaszra, így várok, hátha valamit kinyög. Elég nehezen, de mégis valamit hallok, ami nem győz meg. Elhúzom a számat, majd sóhajtok egyet miközben megforgatom a szemeimet.
- Nem hiszek neked. Na, ki vele mi a baj? - Nézek a szemeibe, hogyha hagyja a szemkontaktust. Azért hátradőlök az ágyán, hogy kényelmesen érezzem magam. Lerúgom a cipőmet, miközben előhúzom neki a fehérneműt, amit fel kell vennie. Anyuban bízok remélem, hogy jó, mert én nem értek az ilyenekhez.
- Miért? Megbeszéltük. Nyugi nem fekszek le veled, csak ha te is akarod. - Titokzatosan vigyorgok rá, hogy addig nem kell félnie, hogy leveszem róla, amíg bele nem egyezik. Bár, ahogy a múltkorira emlékszek, biztos, hogy nem fog ebbe bele menni. Ahogy mellé ül, felé fordítom a fejem, de továbbra sem ülök fel. Most annyira kényelmes, hogy itt fekszek, simán el tudnék aludni.
- Akkor thriller. Azt akarom, hogy félelmedben hozzám bújj! - Öltöm ki a nyelvemet, majd a gépre pillantok, de nem látok semmit, így egy kicsit lejjebb hajtom, hogy lássak. Lehet, hogy Bree így nem látja, de az most nem érdekel, majd legfeljebb visszatolja.
- De a horror jobb, mint a vígjáték. De oké, akkor egyezünk meg abban, hogy megnézünk egy horrort és utána egy vígjátékot. - Dobok fel neki egy ötletet, hátha tetszeni fog neki. Azt hiszem lehet velem alkudozni, bár az is elképzelhető, hogy a vígjátékig én nem fogok eljutni, mert be fogok aludni, de ez majd még kiderül.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Szomb. Feb. 23 2013, 19:12

- Szerinted? - vonom fel a szemöldökömet. Az életben nem megy semmi gombnyomásra, így eléggé... átlátszó az is, hogy ilyen könnyen túllépett a halálos sértettségén. Engem mondjuk nem zavar, csak ki nem állhatom az ilyen pasikat, akik ráadásul meg se próbálják titkolni a dolgot.
- Megbeszéltük, de én viccnek szántam a dolgot. Amúgy sem a méretem. Kicsi. - vigyorodom el szélesen, miközben mellé huppanok az ágyamra nevetve, bár közben a lelkem mélyén ott villog a "fogyj bele!" felirat szépen, pirosan. Arra, hogy nem fekszik le velem, ha nem akarom, prüszkölve fojtom el a nevetésem és húzom közelebb a laptopot inkább.
- Nem vagyok félős fajta. Ijedős még talán... Elsősként egy csomó horrort megnéztünk még Izzie-vel egyetlen este alatt, aztán egyikőnk sem mert egyedül vécére menni. - sandítok felé széles, nevetős mosollyal. Szörnyű egy nőszemély lehetek most a szemében, de így jár kérem, aki egy okostojással kezd, nem valami üres fejű plázabarbie-val. Ha szintet akar lépni, nőjön fel hozzá.
- A ház az erdő mélyén? Elég jó kritikákat írtak róla... - Egyezek bele abba, hogy előbb horrort nézzünk, bár valószínűleg nem lesz vígjáték a végén, mert belefáradunk a filmezésbe. - Cserébe megengedem, hogy kibontsd a bort! - szélesedik ki vigyorom, szinte már kacéran. Még jó, hogy nem annak szánom...


_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   Kedd Feb. 26 2013, 00:16

Megrántom a vállaimat, nem tudom, hogy mi baja van, mert épp azért kérdezem, hogy megtudjam. Végül is, hogyha nem mondja el, akkor így jártam, nekem eszembe sem jut, hogy még mindig a beszélgetésünk bántja. Pont azért, mert már elfelejtettem, hogy feszültségmentes legyen a mai este. Megforgatom a szemeimet, ahogy ránézek és a szexi fehérneműre.
- Hát, akkor kénytelen vagy a saját ruhatáradból választani, mert én nem vicceltem. - Komoly fejet vágok, majd mégis csak elnevetem magam. Igazából nagyon is megnéztem volna fehérneműben és könnyebben is leszedtem volna róla, mintha most beöltözik teljesen. Oldalra fordítom a fejemet és őt nézem, ahogy a laptopjában keresgél. Igazán használnám másra is az ágyat, mint arra, hogy feküdjünk egymás mellett, hogy nézzük a filmet.
- De attól még hozzám bújhatsz. - Öltöm ki a nyelvemet, mert szerintem ez nem túl nagy kérés, hogy összebújva nézzünk filmet. A képernyőre szegezem a tekintetemet, és beleegyezek abba, amit mond. Azt hiszem még nem láttam, de pont ez a lényeg, hogy olyat nézzünk, amit egyikünk sem látott. Szerintem az úgy izgalmas.
- Oh, igen? Merre van a bornyitó? - Ülök fel az ágyon, majd kezembe veszem a bort, és ha megkapom a bornyitót, akkor szépen belecsavarom a kupakba, majd kihúzom. Nem volt túl egyszerű, másra számítottam, de végül is nyitva van és ez a lényeg. Odanyújtom Breenek az üveget, amíg a dugot lecsavarom a húzóról. Az asztalra teszem mindkettőt, majd közelebb csúszok a lányhoz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...   

Vissza az elejére Go down
 

Bridget&David kibéküléses filmnézése és a többi...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-