Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2015/2016-os tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Claire és Kouji
Pént. Nov. 03 2017, 12:57 by Claire P. Collins

» Stivali Italiani
Csüt. Okt. 26 2017, 16:56 by Nicholas Hill

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Okt. 25 2017, 21:12 by Christopher Matthew Hart

» Please, play with me!
Vas. Szept. 24 2017, 22:24 by Lana Evens

» Ráadás! Nőgondok. Suzy-Quen
Vas. Szept. 24 2017, 16:58 by Suzanna Crystal

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Aug. 11 2017, 10:37 by Vendég

» Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby
Kedd Júl. 11 2017, 20:30 by Sebastian McBridge

» Eltévedtél? - Kelly-Felix
Csüt. Júl. 06 2017, 22:01 by Felix Kaleolani

» Ármány és szerelem -Sam-Eric
Kedd Júl. 04 2017, 23:08 by Eric A. Blake

» FKFE rendszer - Nyilvántartási adatbázis (és avatarfoglaló)
Hétf. Jún. 26 2017, 10:14 by Claire P. Collins

Top posting users this month
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Samuel T. Collins
 
Felix Kaleolani
 
Sebastian McBridge
 
Claire P. Collins
 
Kelly Evans
 
Suzanna Crystal
 
Leopold K. Lindhardt
 
Christopher Matthew Hart
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ophelia M. Watson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ophelia M. Watson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Ophelia M. Watson   Kedd Nov. 13 2012, 01:20

OPHELIA MARGARET WATSON
beautiful insane

" You love me. Real ot not real? "

Neme:
Kor: 21 év
Kar és Szakirány: Marketing Komm. - Üzleti Marketing
Évfolyam: 3. évfolyam

Előtörténet:
- Szülei egyszerű,felső-középosztálybeli amerikai állampolgárok. Apja Richard Watson egy helyi kiskereskedést vezet az Alabama állam beli Birmingham-ben, míg édesanyja, Molly C. Watson ott segít be, mint üzletvezető és eladó.
- O.-nak átlagos gyerekkora volt, társasági és vidám kislányként tengette iskolás mindennapjait, szülei pedig nagy gondot fordítottak a lányuk taníttatására, hogy többre vigye majd, mint ők. Így esett meg, hogy a sikeres érettségi és felvételi után nehéz szívvel bár, de elengedték LA-be, a tőlük igencsak távoli Frances Egyetemre.
- A problémák már elsőéves korában elkezdődtek. Inkább magányosan olvasgatott tv-zett, éjszaka sokáig ébren maradt és az iskolai teljesítménye sokat romlott ...
- O. kerülte az új környezetét, visszahúzódóvá vált a társaival szemben és gyanakvóvá. Mindenkiben kapásból a rosszat feltételezte. Kollégiumi szobatársa gyakran látta üres tekintettel maga elé bámulni a szobájában. Megesett, hogy elfelejtett valamit, szétszórt volt és összességében "olyan fura".
- Második félév elején véresre vert egy focistát, mert állítása szerint zaklatta és bántotta. - Holott a srác csak a beadandóval kapcsolatban érdeklődött nála. Dr. Lowell, az egyetem pszichológusa ekkor állapított meg skizofréniát nála.
- Azóta rendszeresen jár a dokihoz beszélgetni, kezelésre és valami gyógyszert is szed. Betegsége élhető szinten van, de akadnak csúnya kirohanások... A terápia része egyébként az is, hogy minél többet legyen közösségben.

A karakter jelleme:
O. alapjáraton egy társasági, kedves lány...lenne, ha nem szenvedne skizofréniában. Ha ezt közli valakivel, akkor az illető nyilván kapásból hasadt személyiségre és hangok hallására asszociál. Tévesen.
" A skizofrénia agyi rendellenesség, mely befolyásolja az ember cselekedeteit, gondolkodását, és azt, ahogy a világot látja. A skizofréniában szenvedők a másképp észlelik a valóságot, sőt elvesztik a realitásérzéküket. Előfordul, hogy nem létező dolgokat látnak vagy hallanak, furcsa, zavarba ejtő dolgokat mondanak, azt képzelik, hogy mások kárt akarnak okozni nekik, vagy hogy folyamatosan figyelik őket. Mivel a valós és a képzelt közötti határvonal ennyire elmosódott, skizofréniában nehéz – sőt ijesztő – lehet a mindennapi teendők ellátása. Az érintettek erre a külső világtól való visszahúzódással reagálnak, vagy zavartan, félelemben intézik teendőiket."

Szerepjátékos példa:
Idézet :
Álomtalan álom. Nincs is ennél jobb odalenn valahol a Földön, amit már jó ideje maga mögött hagyott. Hát még az űr végtelenjében! Az utolsó emléke a rajta úrrá levő unalmas közöny - nem túl izgalmas végignéznie, ahogy mindenkit hibernálnak, utolsók közt őt magát is - és Rae ezredes viccesnek szánt megjegyzése, amiben szép álmokat kíván. Majd besétál a kabinjába és hirtelen...
Felbolydul a világ. Mintha nem férne a bőrébe - törik, szakad fájdalmasan fémes hanggal. Csontos is törnek, ahogy valami közvetlen mellé vágódik be, isten se tudja mekkora sebességgel - neki pedig erre az első reakciója, hogy az övében levő fegyveréhez kap-na, ha lenne ott bármi is. Ettől sebezhetőnek és meztelennek érzi magát. Még ha nem is mutatja, azért rendkívüli módon frusztrálja a hiányosság. Szerencsére a vértől maszatos plexin túl megelevenedő pokolban senkinek sem fog ez feltűnni.
A becsapódás... a szomszédos kabint érhette el. Még kótyagos a feje, nehezére esik összeszedetten gondolkozni, de rossz a szájíze a cikázó gondolatokat illetően. Ahogy kitépi karjából az oxigént biztosító kis csövet és kitámolyog a fülkéből, már be is ugrik, miért: Rae ezredesé volt a mellette levő kabin.
~ Basztikula.~ A mellette levő fülkére mered, a sajátja ajtajában kapaszkodva meg. Tekintete metsző ürességgel van tele, ahogy a felettese maradványaira mered. Okkal gondolhatná bárki, sokkot kapott, noha pusztán tompának érzi magát ahhoz, hogy bármit is tegyen. És kissé hitevesztettnek is, ami azt illeti. Elbukott a feladatában, még ha nem is tehet róla. Ezen nincs mit szépíteni.
Segélykérések és kiabálások töltik be a teret a robajok után, melyek fokozatosan jutnak el az agyáig. Talán a Stephanie gombnyomásával járó hanghatás az, ami "felébreszti" ebből az éber álomból. Menten körbetekint és igyekszik kivenni bármit is a jelen helyzetből. Nehéz a hang forrását meglelnie innét, mivel szinte az egész teret betölti.
Azért megindul, maga mögött hagyva a néhai felettes tetemét. Gyorsan átáll az agya a krízishelyzetre, - hisz erre is ki van képezve, igaz, inkább földi viszonylatban - még ha kissé tompa továbbra is elméje.
A roncsok és kicsavarodott testek között megleli a kiabáló Monicát. Ha kiabál, az jó... az azt jelenti, hogy él és nincsen igazán komoly baja. Láthatólag nem is sérült, de azért ahogy odasiet hozzá és meglepő határozottsággal ragadja meg a vállát - kissé rá is támaszkodik, mert a nagy lendületet nem díjazza a teste még túlzottan - megkérdezi:
- Szedje össze magát. Megsérült? - Nem kimondottan az az őrangyal típus, ez süt felőle. A választ hallgatva nem is igazán figyel a lányra, tekintete továbbra is igyekszik a vészjelző hangjának forrását meglelni, illetve a komolyabb segítségre szorulókat kiszúrni.

A játékos:
Közel fél évtized szerepjátékozással a hátam mögött már rengeteg karaktertípust próbáltam, manapság inkább a szélsőséges dolgokat próbálgatom, keresem a kihívást.


A hozzászólást Ophelia M. Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 08 2013, 11:53-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Ophelia M. Watson   Pént. Nov. 16 2012, 15:45

Szépséges Őrültem!

Nagyon jól kitaláltad ezt a karaktert, igazán tetszik, hogy ennyire más mint a megszokott. Gyönyörű szín folt leszel a köreinkben!

ELFOGADVA!


Már csak annyi dolgod van, hogy írd be magad a nyilvántartásba, nézz szét a HÖK-ben, és az egyéb extra lehetőségek közt (ezek remek társasági elfoglaltságok - megjegyzem én utálom, de az én pszichológusom is állítja, hogy szükségem van rá... Wink ) és foglalj koli szobát ^^

Z

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Ophelia M. Watson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-