Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Kedd Jún. 13 2017, 23:46

-Én meg nem érzem magam öregnek! Rá se ránts! - Mosolygok rá, tényleg nem zavar.
-Hm, lehet ideges a filmje miatt, elég sokat forgat és dolgozik rajta, szerintem csak ennyi az oka. Meg lehet nincs annyi ideje a barátnőjére mint akarna, Suzy elég... spontán, úgy hallom. - Az engem is frusztrálna szerintem, mert csajozni jobb, mint dolgozni, egyértelmű.
-Én nem tetszettem semmit sem, de mondani valóban mondtam hogy biszex vagyok. Áh, vagy úgy, jah, én vagyok a választóvonal! - Vigyorgok, mert miért ne, lehetek az. -Én se sokkal többet, nehogy azt hidd... - Mondom kínos mosollyal, vállat vonva. A melegekről sem tudok sokat.
-Na ugye... - Mondom arra, hogy ő is ismer távolságtartó lányt. Aztán csak vigyorgom, milyen találó a fellegjáró jelző, mondom is neki, hogy tetszik.

-Nincs köze a tanársághoz. Egyszerűen rákényszerültünk szigorúan beosztani az időnk, ha meg akartunk felelni magunknak, ez az állapot pedig még mindig tart. Nem sok, csak nehezen osztod be az időd, ez gyakorolható. - Mosolygok, mert ha egyszer ráérez már nem lesz gond. Az egyetem meg elég kaotikus tud lenni, ha olyan, szóval nem bántom érte.
-Én sem vagyok mindig az. Van hogy befeszülök. Hm, engem is összezavart... kibogoztam. - Mosolygok, végül rájöttem bi vagyok és férjet akarok. Aztán szélesen mosolygok, hogy rájövök Joshom is ilyen romantikus mint ő, ez tetszik.
-Szerintem igen... de én így lettem nevelve, hogy az bűn. Az... beteg dolog. De most hogy tapasztalom semmi beteg nincs benne. Sosem találnék olyan lányt, mint Joshom. Nehéz felvállalni szerintem, legalább is fokozatosan lesz könnyebb. Ne hibáztasd magad, ha kis lépésekkel megy, én is így kezdtem. - Gondolom ezért kérdezi, mert ő is fél ettől az egésztől.
-Szerintem a teljesen ellentét nem jó, nincs egy megbízható közös pont... az kell, bármennyire lenyűgöző a másik. - Szerintem legalább is, aztán ki tudja kinek mi a jó. -Pfff, szerintem csak nem látod még a halandó oldalát. - Vigyorgok, de akkor még nem tudom, hogy ismerem az istenét.
-Na látod, hidd csak el neki. - Mármint a barátjának, hogy okkal bizonygatja neki Sammy kell. De amikor felismeri, hogy ismerem rémtörténete főgonoszát, majd' leesik, úgy fogom meg és tartom, hogy ne.
-Á! Szóval ő a fiúd! Tényleg idősebbnek néz ki... de ez nem baj. - Teszem hozzá gyorsan. -Jaj Reeven a legtüneményesebb fiú, kicsit szeles és harapós, de rémesen édes, hidd el! - Áradozok Reevenről, amit jobb hogy nem hall. Ahogy Felix se a folytatást...
-Jaj Felix... - Legyintek, hogy nem édes. -Morcos és próbál undok lenni, de nagyon művészi, Joshom azt mondta, amikor fest teljesen ártatlan lesz. Képzeld lerajzolta nekem Joshom szemét, mert tudja mennyire szeretem, de annyira élethű lett, úgy imádom, bekereteztem és kiraktam a dolgozóba! Gyönyörű lett és nekem akarta ajándékba kimondottan, hogy meghálálja ennyit nélkülözöm miatta Joshom! - Magyarázom miért édes Fefe. -Igen, Fefe ilyen, szerintem csak rossz napja lehetett, Reeven szerint akkor olyan mint valami hisztis nő! - Súgom, de aztán kuncogok.
-Rád akart mászni? Biztos mert helyes vagy, szereti a szép férfiakat, mármint Reeven mondta, mert minket nem környékez. Hmmm, nekem nem ilyen a macsós, inkább olyan művészlélekszerűen elvont elérhetetlen akar lenni, de könnyű kiismerni mennyire gondoskodó, folyton azt lesi hogyan tegyen mások kedvére! - Na jó ez talán túlzás de én nem érzem annak amúgy. De az anyukája meglep. -Tényleg? Ó... nem értem miért tett ilyet. Ismeri? - Ez meglepne...
Aztán csak figyelek, egy pillanatra meredek rá, majd felnevetek, nem akarom kinevetni, de könyörgöm, "megszexelni"? Haláli!
-Áháháháháh, bocsi, hah, ez a szó! De nem, nem, Joshom szájoncsókolta üdvözlésképp, de sosem nyúlt hozzá, hozzám pláne. Reevennel közvetlen, de Őt minden nap 'megszexeli. - Kacsintok rá, majd összeszedem magam. -Szeritem csak így éreztette, tetszel neki és helyes vagy, tudod Reevennel amolyan... nyitottabb kapcsolatban vannak, ha megtetszik nekik valaki, azzal közös megegyezésre lefeküdhetnek. Lehet nála a durva flört erre utalt, lefeküdne veled. - Vigyorgok, nocsak! Biztos a fiatal fiúk jönnek be Fefének (xD).
De lenyugszom és figyelmesen hallgatom, meg is komolyodom.
-Hú... szegénykém, biztos borzalmas fiúi voltak Ericnek és csak védeni próbálta, azért volt ennyire gonosz veled. Nem tudta, hogy te mennyire érzékeny és szerelmes vagy. De nem volt szép tőle hogy betegen így faggatott, majd megszidom én is, hogy a beteg embereket kímélni kell, hát ő is rém kiállhatatlan volt betegen és lázasan, borzalmas dolgokat mondott Reevennek is, féltem szakítanak. Majdnem szakítottak... ahh, az szörnyű volt, Reevenem nagyon maga alatt volt. De szerencsére kibékültek, azóta Felix nagyon igyekszik. Szerintem csak túlságosan hangulatember lehet, aki nem mindig bír az érzelmeivel, mert temperamentumos. Én azt a kedves Felixet ismerem, aki énekelt neked Sammy. Hidd el, legközelebb sokkal kedvesebb lesz mert túl büszke lesz bevallani, de nagyon is emészti a bűntudat, hogy megbántott téged. Főleg mert Eric fiúja vagy, szerintem kétséget kizáróan bánja, hogy ilyeneket mondott neked. Akarod hogy beszéljek vele? - Ölelem magamhoz, hogy ennyire elveszett lett, simogatom a hátát és a fejét, aztán mikor kérdezem beszéljek-e Felix-szel már a szemébe nézek, akarja-e mert nagyon szívesen.[/color]

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Csüt. Jún. 22 2017, 16:45

Azt hiszem Sebastian túl toleráns velem. Borzasztóan szemtelen vagyok... Ühümmögve, behúzott nyakkal biccentek.
- Igen, tényleg nagyon feszült miatta...ettől én is félek, az előzővel ez is volt a gond
Elhalkulok, valahogy olyan könnyű Sebastiannak mindent elmondani, de jajj ez Quentin magánügye. Látszik rajtam, hogy kicsit sápadt vagyok, amiért kifecsegtem.
Nem nagyon értem egy ilyen sikeres, felnőtt, biszexuális házasságban élő férfi hogyhogy olyan keveset tud a saját szexualitásáról. De legalább nem haragszik, megkönnyebbült sóhajfellegeket eregetek.
- Ha nem tetszik...izé, ha nem haragszol meg érte. Nekem ez különös gondolat. Persze tudtam róla, hogy léteznek biszexuálisak, de nem nagyon értem...azt hiszem sokan úgy gondolják, hogy csak valami kifogás, hogy ne ítéljenek el, annak ellenére, hogy meleg vagy... Legalábbis én így hallottam, hogy akkor is a meleg kategóriába sorolnak
De lehet, hogy nem a gimis srácok véleményéből kellene kiindulnom...

Akkor is emberfeletti, de nem vitatkozom vele. Elképesztőek ezek a professzorok. Megszeppenten pislantok, aztán félredöntöm a fejem bizonytalanul.
- Hát...azt hiszem én túl szétszórt lennék, vagy más egyéb negatívumom állna ennek útjába.
Nem bírom elképzelni, hogy annyi dologgal foglalkozzak egyszerre, mint Quentin.
Visszamosolygom Sebastian professzor úrra, biztosan nehéz lehetett, talán sokat szörfölt a googlen is. Nekem is be kellene írnom a keresőbe, hogy biszexuális, a melegnél sokat segített.
- Hááát szerintem sokan, nálunk is beteg dolognak tartották. De most elfogadják? Ahogy benne vagyok nos...nekem sem tűnik betegnek.
Mondom halkan, a kis lépésekre hevesen bólogatva. Igen, meg kell nyugodnom. Ráadásul teljesen szánalmas, hogy itt ájuldozom szegény professzornak.
- Igen, valóban nem lenne túl működőképes kapcsolat. Ahh...lehet
Eric is ezt mondta, de akkor...miért tűnt Felix annyira...? Ismeri? Most tényleg majdnem leszédülök, hideg, nedves ujjaimmal markolászom Sebastian professzor úr karját, abba kapaszkodom. Istenem...mennyire szánalmas, de de alig jutok lélegzethez, hogy minden ennyire egybe vág! Hogy...hogyan lehetséges ez? Nem...nem bírom elengedni. Kicsit kizökkent ugyan, hogy Eric szerinte is idősebbnek néz ki.
- Szerintem nem, nagyon jól néz ki
Sosem láttam ezt a kort, amit észrevesznek rajta. Levendulamágusom időtlen.
- Harapós... azt hiszem tényleg rá kellene keresnem a googleban
Nyögöm, elvégre híres. De egyáltalán nem bizalomgerjesztő, amiket mondanak róla. Hüledezem, hogy úgy beszél Felixről, mintha...teljesen más személyiség lenne. Kicsit sápadtan és nagy szemekkel meredek rá, ilyet csinált? Vajon milyen hátsó szándék húzódhatott mögötte?
- Hát ez...tényleg nagyon rendes tőle
Nyögöm reszketeg hangon. Valami olyan agymenés lehetett, mint amikor énekelt nekem. Felix egyre kultikusabb figura a szememben...
- Hát...semmi nőies nem volt benne...és nem hisztizett
Mondom elbiggyedt ajkakkal. Tinával éltem...tudom milyenek a hisztis nők. Zavartan beletúrok a hajamba, helyes...nem tudom mit látnak rajtam.
- Csakhát eléggé nyomult és elég zavaró, ráadásul ez hátsó szándék volt, azt akarta, hogy csaljam meg Ericet! Egyáltalán nem hiszem, hogy tényleg tetszenék neki
Ki van zárva! Ingatom a fejem, hogy gondoskodó lenne. Bizonyos helyzetekben, de úgy tűnik Sebastiannak teljesen más oldalát adta elő. Anyut is szóba hozom, mert az nagyon fájt, ő nem tehet semmiről!
- Nem...de ezt mondta rá! Mindig nagyon kiborít, ha az anyukámat bántják
Panaszkodom megbántott hangom. Remélem, tényleg őszintén remélem, hogy a valóságban nem annyira sírós hangon, mint a fejemben.

Kinevet, azt hiszem nem lep meg, Eric is gyakran csinálja. Furcsa vagyok, mint Stan...
- Semmi baj, teljesen megszoktam. Téged...nem zavart, amikor ezt csinálta a férjeddel? Én azt hittem...széthasadok
Nyögöm, a tenyerembe temetem az arcom.
- Jó nektek...nem hiszem, hogy igazán kívánt volna, csak játszott velem...
Sóhajtok az ujjaim között, összeszedem magam és nagy levegőt veszek.
- Igen, ezért csinálta. Azt hiszem nem...de utána már megbánta a dolgot, csak tényleg nagyon durva volt...számomra
Motyogom halkan, Reevennek vajon mit mondhatott.
- Képzelem...de szerencsére Reeven nem veszi akkor ezeket annyira komolyan, vagy elviseli jobban, vagy nem tudom
Nem akarok látatlanban véleményezni valakit.
- Igen, az... Hát biztosan bánja és nem ismeri el. Eric nagyon megharagudott rá. Félek, hogy emiatt összevesznek. Quentin is összeveszett a legjobb barátjával miattam, ez borzalmas! Nem tudom mivel okozom ezeket, annyira nem akarom
Panaszkodom neki, te jó ég, panaszkodom és bújok hozzá, az ölelésébe, mint valami elveszett kiskutya. A kiskutyáktól nem félek annyira. Felix és Eric azt mondanák nyuszi... Kicsit szédülök, de próbálom visszatartani a könnyeim, viszont amikor eltart magától lehet, hogy keresztbe áll a szemem.
- Igazán nem akarom, hogy mindenki odamenjen leszidni ezért. Eric beszél vele és ez...hát tőle is elég ciki lesz. De nagyon rendes tőled, azt...tényleg nem akarom, hogy ti is összevesszetek, főleg most hogy tudom, hogy fúúú jóég, akkor tulajdonképpen egy család vagytok!
Ijedezek. Ez egy nagy, meleg család. Quentin falnak menne...

_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Csüt. Jún. 22 2017, 19:01

-Hogy nem volt elég ideje a barátnőjére? Suzy eléggé toleráns csajszi, szerintem ne aggódj emiatt. - Nem ismerem annyira, de Joshom mesélései alapján annak tűnik.
-Általában, csak elfelejtik, hogy nem leszek immúnis a szép és szexis nőkre, csak mert elkönyvelnek melegnek... De nem zavar, igazából abból a szempontból tényleg meleg vagyok, hogy egy férfival élek, szeretkezem... - Vonok vállat.

-Ha bebeszéled magadnak akkor biztosan. Lehet neked nem lenne elég egy határidő napló vagy egész más határidő napló kéne neked mindehhez, de megtanulható. Én is megtanultam, hogy rendszert alakítsak ki, muszáj volt, a káosz nem volt opció. - Különben nem tudtam volna Henryről gondoskodni.
Aztán kitérünk arra, hogy melegség beteg dolog-e.
-Van aki elfogad, van aki elfordult emiatt tőlem, de én nem változtam. Komolyan semmit nem változtam, szóval vagy nem fogadott el igazából sosem vagy ez neki tényleg ennyire kardinális kérdés, férjem vagy feleségem van-e. A szüleim nem fogadták el, azóta nem állnak szóba velem például, de kaptam egy nagyon kedves apóst és egy végtelenül rendes sógor-öcsit. Az én esetemben többet nyertem, azt hiszem. - Vonok vállat, hogy nem volt jó kapcsolatom előtte sem a szüleimmel.

Aztán véletlenül kiderül ismeri Felixet én meg a fiúját, elég mókás így utólag visszagondolni mit beszéltünk pár perce!
Kuncogok, hogy azt mondja Eric mennyire jól néz ki, hiába idősebb.
-Attól hogy idősebbnek néz ki, nem mondtam hogy kevésbé vonzó. Bár nekem ugye Joshom az esetem. - Kuncogok, ne féljen, nem csapom le a kezéről!
-Felix? Nem tudom fenn van-e a neten... - Eddig ez soha eszembe sem jutott, de miért ne lenne? Igaza lehet Sammynek. Így inkább arról áradozom, hogy Felix nagyon is kedveskedő személy, csak rossz napja lehetett!
-Ugye? Szerintem is! - Mosolygok elégedetten, hogy Fefe nagyon rendes gyerek!
-A férfihiszti rosszabb... nem? Tényleg? Akkor lehet keménynek akart tűnni, hogy vele gyűlik meg a bajod, ha bántod Ericet csak nem a szokásos szöveget mondta, hanem ezt. - Pontosan nem tudom mit mondott Sammynek de gondolom akkor ez lehetett a cél.
-Lehet tesztelt... hogy megcsalnád-e. Nem tudom, Reeven veled egykorú, bár... testalkatra más, ez tény... meg Reeven barna, zöldes-kékes szemekkel. De nem tudhatjuk, milyen az ízlése amúgy, nem? - Mert én annyira nem ismerem. De szerintem Sammy helyeske, lehet tetszik neki amúgy.
-Mármint mit mondott anyudra? - Mert nem mondta, csak hogy csúnyát. De nagyon édes, hogy ennyire bántja, anyás gyerek lehet.

-Bocsánat, de ez a szó nagyon vicces volt, hjaj! - Törlöm a szemem, ez jó volt... megszexuálni... -Adott a szájára egy puszit, nem zavart, de én nem vagyok féltékeny alkat. No meg én is szájon csókolom mindig köszönésképp Reevent... Bár rám mondják túl közvetlen vagyok... - Mondom oopsz fejjel, mert hát ez tény.
-Lehet, elvégre szakmáját tekintve tapasztalt ebben. De mondj neki nemet és békén hagy, Joshom békén hagyja. - Látom is meg Josht egyszer megkérdeztem és mondta ő szólt, ezzel le is tudták.
-Nem tudhatta, lehet előtted Ericnek kemény fiúi voltak, motorosok vagy focisták, tudod, olyan agresszívabbak és arra készült, nem tudhatta hogy most egy kedves fiút kap. - Még akár igaz is lehet, nem tudok részleteket.
-Ezt túl komolyan is vette, amit megértek... Felix nagyon meggondolatlan volt. De megbeszélték, nektek is azt kellene. Felix nem ostoba, ha elmagyarázod neki, hogy nem állapot ahogy veled viselkedik hidd el, canossát jár majd! - Reevennel is próbál.
-Jaj Sammy, ha jó barátok kibékülnek, egy harmadik ember miatt sosem szakad meg barátság ha igazi. Hidd el, Joshommal például utóbb kiderült egy ideig ugyan azt a lányt... hát... a fűztük érdekes szó, de mindketten voltunk intimen vele. Megbeszéltük, nem volt baj. Vannak ilyen döccenők, átvészelik ne emészd magad. - Ha Quentin és a barátja valamint Felix és Eric is összevesztek még nem jött el a világvége. Simogatom is a hátát, sírjon csak, semmi baj, legalább megnyugszik.
-Áh, nem vesznénk össze, csak elmondom amit akarok és ennyi, esélye sem lenne! - Vigyorgok, Fefe rugalmas szerintem. -Ahm... végül is, igen. Bármikor jöhetne hozzánk, én úgy kezelem. Ő még kicsit idegenkedik szerintem, de neki is új szerintem. Meg neki azt hiszem jó viszonya van a szüleivel, nekünk hármunknak ez más tészta kicsit... De Reevennek szeretnék igazi családja lenni, ha haragudtam is Felixre párszor látom mennyire szereti Reevent így elmúlt. Szóval mindig próbálom vele éreztetni hogy családtag, hátha kicsit feloldódna, otthonasabban érezné magát velünk... Szerintem többet kéne megölelnem, azt mindenki szereti! - Osztom meg ötleteim Sammyvel mosolyogva és vidoran, végül is ő is ismeri már kicsit.
-Szóval nem lesz gond, beszélj te is vele, konok meg makacs de figyelni fog, mindig figyel amúgy, akkor is amikor úgy tesz hogy nem, már észrevettem! Kis hamis Fefe...! - Nevetek, nem, ez a Fefe kell, illik rá!
//Uhm... szegény Q xD//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Hétf. Jún. 26 2017, 20:15

Túl sokat fecsegek...Félrenézek, aztán zavartan bólintok. Jobb, ha cipzár lesz a számon. Nem tudom...Sebastian valahogy kiváltja ezt, vagy lepcses lennék? Jóég... Fészkelődöm egy sort.
- Ahm, hát egy kicsit tényleg, de azért jó lehet nem immunisnak lenni....Tudod én nagyon sokat próbálkoztam.
Mondom nagy komolyan. Igen, könyvelje el nagy sikernek.

Sápadtab vállat vonok. Azt hiszem vitatkoznom kellene arról beképzelem-e, például még nem is ismer, de annyira viszolygok a vitáktól... Inkább nem szólok semmit.
- Igen, valami speciális, és színes
Mert én a határidőnaplókat nagyon színesnek képzelem, úgyhogy hozzáteszem.
- Ó, hát igazad van...ők elfogadtak volna így is. Jajj, sajnálom...ez olyan borzasztó lehet. A párom is ezzel küszködik...
Bárcsak Sebastiannak is tudnék valaki vigasztalót mondani! De azt mondja jobban járt. Hááát... megilletődötten nézek rá és esetlenül kinyögöm:
- Akkor jó... Akkor most...összezavarodtam. Hány öcsid is van?

Bólintok, hát persze, hogy a férje az esete.
- Neem, isten ments, hogy őt megkeressem! Reevent. Vele még nem találkoztam és hallottam, hogy híres.
Legalább tudjam hogy néz ki. Ő biztosan fent van.
- Ó, nem tudom gondolod? Láttál már férfit hisztizni? Én nem igazán
Hacsak...saját magamat. De azt nem akarom elképzelni!
- Valami olyasmi volt...
Motyogom lehangoltan.
- Igen, biztosan. Mindenhogy tesztelt. Utálom a vizsgákat, borzasztó volt! Nem tudom...én szeretnék nem az este lenni
Megint a szemem elé, vagyis inkább arcom elé emelem a kezem, hogy eltakarjam az égő fejem, vagy...elbújjak.
- Hooogy....hát biztos szexi és szívesen meg...szexelné
Nyögöm. Ki fog nevetni megint...

- Lehetne szebben is kifejezni, intim együttlét.... Mármint hogy mi? Szájon csókolni?
Biztos csak rosszul hallottam és olyan oroszos puszira gondol.
- Jó...én nem remélem már nem nagyon fogunk találkozni. Igen, sokat bántották Ericet...mármint nem focisták, hanem kihasználták.
De attól még nagyon fáj, hogy úgy nekem támadt ezzel.
- Jajjj hát én...nem igazán szeretnék beszélni vele. Félek tőle
Súgom meg halkan és sápadtan. Meghát...furcsa, rossz hatással van rám. Erre nem is gondolok, nem, nem, rázom a fejem. Nem hoznám neki szóba és nem szeretném megbeszélni!
Jól esik, hogy simogat, dőlök hozzá, közelebb egy kicsit, miközben sírósan hüppentek egyet.
- Igazad van, én kevés vagyok egy igazi barátság elrontásához. Uugyan azt? Uh...hát akkor ti valóban nagyon különlegesek vagytok! Közben rájöttetek, hogy nem is a lány tetszett nektek?
Ámulok és bámulok.
- Húúú nem vitatkozik veled? pedig imád vitatkozni. Ó, a férjed is rosszban van a szüleivel? Szomorú...mostanában egyre több ilyenről hallok.
- Megölelni?
Kiráz a hideg...
- Nem tudom... furcsa hogy téged nem molesztál... Amúgy miért haragudtál rá?
Sebastian nem tűnik haragvó típusnak.
- Köszönöm, de tényleg nem szeretnék, a legutóbi után elég beteg lettem és úgy érzem még mindig nem hevertem ki őt lelkileg. Lehet, de ettől csak még ijesztőbb. Jajj. Gyerekkoromban is mindig azt hittem figyelnek a játékaim.
Megrázom a fejem, de azért összerezzenek és közelebb húzódom.


_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Hétf. Jún. 26 2017, 21:56

-Gondolom, de ne emészd magad, mondogasd azt a heteroknak, hogy több csinos lány marad nekik, mert te egyet tuti elhappolnál! - Mosolygok rá, szerintem nincsen ezzel baj, hogy meleg.

-Ó, a neten rengeteg jó van, van olyan ami tele van idézetekkel, nagyon színes és jó bele írni! Keress ilyesmit! - Ó én látok nagyon jókat, de nekem már tanári határidő napló kell.
-Áh, nálam ez már régi ügy, az öcsém miatt vesztem velük össze először, így is alig váltottunk néha pár szót, de most már ezt sem kell... Az öcsém elfogad, a többi nem számít. - Érezni komolyan próbálom venni, de azért bánt, nem tudom jól leplezni, hiába igyekszem lazának tűnni.
-Van egy vérszerinti és egy fogadott. Nagyjából egykorúak veled. Henry Kanadában él, de nagyon közel áll hozzám így is, Reevennel meg naponta találkoztam az egyetem alatt. Már végzős, sajnos vége az aranyéletnek. - Mosolygok, érezni az öcsikéimért odavagyok.

-Jaaa, Reevent persze hogy megtalálod! Sok száma van, sokat csak ő írt, de eladta, vannak régről és újak is. - Mondom neki az együttesek címét is, úgy keressen rá.
-Láttam, nem jó... ne akard! - Nevetek, nem akar férfi hisztit látni!
-Jaj te... szerintem az vagy neki, de ne aggasszon, nem fog csinálni semmit, ha nem akarod. - Mosolygok, Fefe ennyire nem rossz fiú.
-Áhááá! Mondom én hogy tetszel neki! Biztos arra gondolt tőle örökölted a külsőd és szép nő. De csak bután bókolt kivételesen szerintem, amúgy is a fiúkat szereti jobban állítólag - Talán ez... megnyugtatja, nem lesz baja a mamájának.

-A szex nem feltétlenül intim, jó a megszexelni, tetszik! Aha. - Bólogatok a puszira ami szájra ment.
-Nem? Ha a legjobb barátja szerintem fogod látni. Ó, szegénykém... nem baj, veled jól járt, nem? Majd te elmulasztod neki a rossz emlékeket. - Bátorítóan mosolygok rá, nem lesz baj, Eric kivirul mellette.
-Fefétől? Ne félj tőle drágám, amelyik kutya ugat nem harap... tudod! Amúgy bókolj neki, azt szereti, attól mindig olyan nyájas lesz! - Ezt még én is észrevettem rajta. Inkább ölelgetem Sammyt, nagyon elveszett, nekem ez a gyengém, meg kell vigasztalnom!
-Nem csak te, bármi kevés hozzá, ha nem ők okozzák egymásnak. Ühüm, de mondom, mindent meg lehet beszélni, végtére is nem tudtuk nem direkt volt. Ahm... Joshom komolyat akart attól a lánytól, de ő nem akart komolyat, velem ezért volt könnyeden, én eléggé... szabadelvű voltam. Aztán nekem barátnőm lett, de nem úgy alakult, ahogy eredetileg hittük és... Joshom iránt meg átalakult minden érzésem és... azt hiszem benne is megesett ez a folyamat. Kicsit hosszú a történet, de... tömören talán ennyi. - Nagyon tömören. De mosolygok rá, legalább elterelem a figyelmét.
-És nálad? Hirtelen rádöbbentél meleg vagy? Vagy régóta ismerted te is őt és úgy? - Hirtelen nem tudom, mondott-e valamit, megkavar, hogy tudom már kiről van szó.
-Nem, nem igazán beszélget velem, inkább Joshommal vagy Reevennel, de őket ismeri jobban, szerintem ezért. - Naivan ezt gondolom.
-Nem, ő nem rosszban van, csak... ühm... ez bonyolult. - Ebbe most nem mennék bele, főleg mert Joshom ha nem is haragudna meg, elsőre nem kéne ebbe belemennem.
-Igen! Hogy érezze, hogy családtag, hogy nem kell olyan kimértnek lennie! - Persze, Fefe megérdemli hogy ölelgetve legyen!
-Mert nagyon megbántotta Reevent... lehet nem direkt, de Reeven érzékeny fiú, ráadásul nagyon szerelmes Felixbe, Felixnek tudnia kellett, hogy minden szava komoly súlyú, de... valahogy kihagytak neki aznap vagy nem tudom. Akkor nagyon dühös voltam rá. - Persze ez nem most volt és már egészen megengesztelődtem hallva Reeven mesélését hogy azért próbálkozik jóvá tenni.
-Jaj! Mond ezt neki, hogy olyan mint a gyerekkori játékaid! Nem tudom mit szólna! - Nevetek, ez jó lenne, de simogatom, hogy csak viccelek, ne mondja neki. -Nem lesz semmi baj, hidd el, majd azért mondom neki, legyen kedvesebb, Reeven miatt amúgy is dorgálom néha. - Meg ő is engem, de ez most nem fontos. Inkább ölelgetem és csitítom, fésülöm a haját.
-Egyél még egy kis csokit! De akkor mit gondolsz, járnál hozzám órára haza? Felavatnánk az új dolgozószobát! - Én érezni örülnék, de lehet meggondolta magát, most hogy kiderült ez-az, nem tudhatom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Hétf. Júl. 03 2017, 21:11

Szerényen mosolygom ezen a megjegyzésen.

Bólogatok hevesen a határidőnaplóra, hogy majd színeset és idézeteset keresek.
- Jajj nagyon sajnálom
Motyogom a térdemnek, bár kíváncsi vagyok miért haragszanak a szülei az öccsére, nem faggatózom. Így is túl sokat beszélek. Biccentek, hogy az a legfontosabb és az ujjaimon számolom a testvéreit.
- Ó, jól hangzik! Ha ő itt él, akkor biztosan meglátogat...és Kanada szép hely? Azt mondják...
A Reeven szót megpróbálom kirázni a fejemből.


Sóhajtok, mert egy kicsit félek attól a sráctól. De legalább nem lesz akkora trauma, ha találkozom vele amennyiben előtte rákeresek. Legalább tudni fogom hogy néz ki.
- Eric...mondta, hogy nagyon jó számai vannak...
Jegyzem meg álmodozva, ahogy képzelt dallamokat párosítok egyedi szókapcsolatokkal.
- Te...mármint...meg szabad kérdeznem kit láttál hisztizni, vagy hogy volt ez?
Kérdezem félénken. Fefére szorongva nézek.
- Hát persze, hogy nem! Hiszen...Eric...én Ericet szeretem
Motyogom vörösödve és magam elé. Hogyan hagyhatnám, hogy Fefe hozzám nyúljon, vagy bármi? Istenem, ez nem is kérdés...
- Tudom, ezt akarta, csak...
Rosszul esett, mintha bántotta volna.

Pislogok.
- Mármint...a testvéred? Mármint úgy, mint egy férfi? Reevent?
Jut eszembe, hogy fogatott tesó. El is csuklik a hangom, mert ezek szerint ő is az a típus, akit mindenki csókolgat.
- Nem tudom...szerintem én...nos Eric bármit is mond...nem vagyok neki elég jó
Makogom megsemmisülten, a földet bámulva. Furcsa, hogy elmondom ezt egy tulajdonképpen idegennek. Fefe...Fefének hívja. Így...nem is tűnik veszélyesnek. Bólintok, hogy igen, rettegek és csodálom és borzasztó, ellentétes érzéseket kelt bennem.
- Én nem igazán vagyok jó a bókolásban
Bújok az ölelésébe, kicsit bele is dörgölöm a fejem a mellkasába, mint egy cica. Jajj de kínos, olyan vörös lehet a fejem! De jó így hozzáérni, kicsit minta...mintha Quentin ölelne, csak ő sosem csinálta ennyi ideig. Biztos melegesnek tartotta... Próbálom felfogni a történetét, zavaros nekem ez a dolog a szabadelvűséggel, de biccentek, átalakult. Barátoknál is át tud alakulni? Különös...
- Nem, először találkoztunk és beszélgetés közben elkezdtem érezni iránta valamit... Tetszett...azt akartam, hogy hozzám érjen, vagy jöjjön közelebb és ettől...ettől nagyon megijedtem. Eric manager, tehetségekkel foglalkozik és azért keresett fel, hogy segítsen kiadót találni a verseimnek és akkor...beszélgettünk...soha olyan őszintén és mélyen nem beszélgettem még senkivel és teljesen lenyűgözött. Nagyon megijedtem, hogy mi ez az egész, amikor rájöttem...amikor kétértelmű volt, azt hittem tudja...tudja mennyire tetszik nekem. Nem hittem volna, hogy ő..hát ő meleg, ezért elfutottam... Utánam rohant és kiderült, hogy jobb kondiban vagyok
Úúúú, ezt nem kellett volna mondanom! Elvörösödöm. Bólintok, hogy Fefe inkább másokkal kommunikál, Sebynek biztosan igaza van //naivhülye2// és hogy Josh magánügye nem tartozik rám. Rém tapintatlan vagyok.
- Szegény Reeven...ezek szerint nem olyan, mint Felix.
Bár tőle egyébként nem is értem miért félek, hiszen nem Eric legjobb barátja, vagy volt szeretője.
- Isten ments!
Rémüldözök, ilyet nem mondanék Felixnek. Fefe...remeg egy kicsit a gyomrom, ha erre gondolok.
Jól esik, hogy ölelget és fésülget, hozzá bújok.
- Nagyon bátyós vagy... Most már értem miért van fogadott tesód is
Motyorászom neki kicsit kábán. Mindig elalélok a simogatástól. Rég nem szeretgettek már családos formában, csak Tina, de ő inkább nyúz, nem mindig gyengéd. És ő lány... az nem olyan.
- Jó...egy kicsit megéheztem. Nem szabad?
Elhajolok, ijedten nézek rá.
- Azt hittem...megbeszéltük
De lehet, hogy már nem akarja. Jajj ha visszautasít biztosan elbőgöm magam, mégpedig nagyon csúnyán, nem csak pityeredve izélve, mint Felix létezésének emlékén.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Hétf. Júl. 03 2017, 21:57

-Régi történet drágám, ne foglalkozz vele. - Henry azóta már rég tiszta, boldog, hetero...
-Kanada nagyon jó hely és legális a melegházasság. De úgy mindenhol! De viccet félretéve nagyon szép hely, nyugodtak és kedvesek az emberek, örülök, hogy ott él Henry, repülővel nincs is messze, nyolc óra. - Az nem sok, nekem nem.

Nem is sejtem, hogy aggódik az én édes Reevenem miatt, hát Reeven annyira jó gyerek!
-Igen, nagyon jó szövegeket ír és jól gitároz, énekel. Tehetséges. Kicsit rockosabb, de jól áll a vadóc stílusához. - Nem, nem említem Avril lázadását, Reeven felkoncolna.
-Ahm... hát az öcsém, de akkor beteg volt, komolyan beteg, arról nem tehetett. De az egyik barátom Phoenix, na ő mikor szülinapja volt teljes letargia, hiszti, halálvágy, hogy egy évvel öregebb és oda a fiatalsága! Buta gondolat, negyven évesen is fess volt és sármos... hah, bár eltereltem a figyelmét. - Igaz... nem épp úgy mint gondoltam, khm.
Felix miatt kuncogok, édes milyen szemérmes!
-Tudom, látszik és nagyon édes vagy! - De komolyan, kis lelkes hős szerelmes! Fefe meg a gonosz sárkány!
-Nézd el neki, sokszor túl... hát... nem is tudom milyen, de nem akart ő bántani téged. - Szent meggyőződésem, hogy nem bántásból mondta anyukájára amit.

-Henryt is szájon csókolom... Reevent is. Nem francia csók, csak a szájára adok puszit, nem az arcára. Vagy nem csak oda... én mindig összepuszilgatom őket. - Vonok vállat, jelezve nem értem mi a gond.
-Ó, ha nem lennél elég jó neki keresne egy elég jót! Ha meg a közelében lenne szakított volna már veled. Én is amint találtam jobbat, az igazit, akaratlan el is hidegültem a barátnőmtől, mert... már nem passzoltunk. Eric szerintem akar téged, de mióta is vagytok együtt? - Ha már egy jó ideje, akkor rendben, de nekem a lelkesedése miatt pár napnak tűnik, esetleg hétnek.
-Nem-e? Mondd neki hogy milyen jól néz ki ma, hogy jól áll neki ez az ing vagy nadrág, vagy dicsérd meg a mosolyát, ha mond valami kedveset azért dicsérd meg, hogy milyen kedves volt ez most tőle, akármi! Bármiért megdicsérheted, de elég hiú, a külsejével nem vesztesz célt. - Reeven is sokat mondja, de látom is.
Közben vonom magamra, milyen aranyosan bújik, egészen kisfiús így! De mesélem ahogy tudom hogyan jöttem össze Joshommal, nem egyszerű... talán az övék az volt. Ő is mesél, aww fejjel hallgatom milyen aranyosan írja le ahogy elhatalmasodott rajta a tetszik a másik érzés. A végén meg felnevetek, ez édes!
-Értem, járjon el ő is futni! - Nevetek. -De ez milyen szép kis történet, bár nem értem miért futottál el, de így viccesebb a vége, tény és való! - Érződik mennyire szereti Ericet, örülök nekik, nagyon is!
//Összeillenek xD//
Joshuát most fejteném ki, nem azért mert titok, csak kényelmetlen lenne neki is, jobb így, egyszerűbb egyelőre.
-Hmmm... hasonlítanak, de nem teljesen. Mindketten sértődősek, de Reeven érzékenyebb, mint Felix. De Sss! - Reeven nem szereti magára ezt a szót.
//Nem az neki, de olyasmi, érted... XDD Reevennel is khm, höhöhö XDD De Seby nem tudja azt hiszem xD//
Felix miatt nevetek még egy kicsit, majd inkább csitítom, kínálom a csokival, az mindig segít. Mindig!
-Igen? Nem vagyok valami jó báty sajnos, de igyekszem. Sok gyereket akarok, minden esetre! - Vigyorgok, legyen kit nyúzni!
-Akkor itt van, vegyél! - Kínálom, de elhajol és csak pislogok rá mint hal a szatyorban.
-Azt hittem még fontolgatod, meg nem tudtam mindezek fényében is szívesen járnál hozzánk... de persze hogy szabad, ne butáskodj, mikor mondtam hogy nem? Csak azt szerettem volna megerősíts Sammy. Ne izgulj... Egyél csokit, kimerültél! - Tolok egy kockát a szájába finoman, mosolyogva, már haluzik is.
Pár részletet még megbeszélek vele, de lassacskán órám lesz így mennem kell, de mindenképp elkérem az emailjét, a telefonszámát, megadom a címem, a saját elérhetőségeim, mikor talál meg itt és mely napokon tud jönni hozzánk, nézze meg, szedje össze milyen témákat akar mindenképpen átvenni én meg összeállítok neki egy szintfelmérő tesztet addigra. De addig míg itt van, ölelgetem és tömöm a csokival, hogy jobb kedve legyen!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Kedd Júl. 11 2017, 20:01

Szorongva biccentek, ha ő mondja...rendben.
- Jaa, óóó...hát ő pont nem tudja kihasználni, de átmehettek oda legalizálni, vagy...nem tervezitek?
Kanada... szóval Kanada...


Én zenei mindenevő vagyok, de jobb szeretem a klasszikus, vagy dallamosabb szólamokat. Nem vagyok benne biztos, hogy Reeven is ilyen..."lágy" persze gonoszság, hogy erre gondolok, mert majd ha hallottam, akkor vonhatok le következtetéseket. Jajj annyira hülye vagyok! Sebastiannak bólogatok, a legjobb lesz ha tényleg meghallgatom a számait.
- Jajj, sajnálom... Ó értem. Hát...hát azt mondják Felix se szereti a korát, bár én nem tudtam megállapítani hány éves...olyan kortalan. Bár azt se szeretném, ha hisztizne
Teszem hozzá gyorsan, súgva. Jóég, miért beszélek én Felixről? Az édesre nem tudom hogy reagáljak, zavarba jövök. Kicsit rázom is a fejem elpirulva. Mégis azt mondom:
- Köszönöm
Vagy inkább nyüsszögöm. Felixre aztán csak bólintok, rosszul érzem magam, ha ennyit kell beszélni róla.

- Á, értem. Hát...hát nagyon kedves tőled, hogy így szereted az öcséidet! Szerencsés család vagytok
Így már értem, nem is tudom hogy gondolhattam rosszra. Felix gonosz aurája lehet. Szaggatott levegőt veszek, ha lélegzek talán eltűnik a fejemből.
- Igaz...igazad van.
Ezt már nem először hallom, mindenki ezzel biztat és tudom...magamban is bíznom kellene.
- Ez megnyugtató, ugyanakkor ijesztő egy kicsit
Fészkelődök, hogy Seby talált jobbat és akkor rögtön lecserélte a régit. Mondom aztán mióta vagyunk együtt, hogy 3 hónapja.
Ó, nagyon sok tippet mond Felix dicsérésére, álmélkodva hallgatom. Bólogatok is. Ezt mind igyekszem észben tartani. Lehet, hogy ciki így bújni hozzá, de...de nehéz leszakadni. Sebastian olyan bátyós és engem a bátyáim sosem ölelgettek. Egy férfi más... Uh, elvörösödöm. El is hajolok, de a pír ott marad az arcomon.
- Nem szeret futni... Josh...mindent szeret, amit te is?
Némileg aggódva kérdezem.
- Mert...borzasztó kínos volt és azt hittem...kellemetlen helyzetbe hoztam. Olyan bután jött ki!
Sóhajtok, bár ha nem így teszek talán még most sem lennénk együtt rendesen. Megborzongok, hogy hasonlítanak, de kicsit enyhülnek a vonásaim, hogy Reeven érzékenyebb. A csss-nél ajkamra teszem az ujjam és mutatom, hogy csss.
- De...dehogynem! Olyan...olyan a kisugárzásod is. Én is érzem.
Mondom biztatóan. Talán ha bólogatnék is hozzá hatásosabb lenne. Veszek a csokiból és megijedek, eléggé nagyon, de aztán megnyugtat.
- Nem, dehogy. Nagyon szívesen, pont ezért, vagy...ezért is. Ó...értem. Igen, szeretnék, ha te is, de csak akkor. Én...önző voltam és nem gondoltam rá, hogy ennek fényében lennél-e a magántanárom
Pusmogom, aztán reménykedve nézek rá és eszek csokit.
- Köszönöm... kicsit olyan vagy most mint Lupin professzor a Harry Potterben
Mondom álmodozva, aztán gyorsan felállok, amikor mondja, hogy menne és megadom én is az elérhetőségeim. Gyorsan elmegyek, ha mondja, mert nem akarom feltartani.

// még írhatsz rá, de előlegezve is: köszi Smile//


_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   Kedd Júl. 11 2017, 20:30

-Itt Californiában is az, csak átmegyünk másik államba már nem... érted. Mindegy is, nem a papír a lényeg. - Mosolygok rá, ha Kanadába megyek Henry miatt lesz.

-Felix? Annyi mint én, 30. Rajta sem látszik, ő is letagadhat pár évet. Bár idősebb, mert ő nyári gyerek, azt hiszem augusztusi. - Nem bírtam kihagyni, hogy a legidősebb, hehehe. -Majd a szülinapja környékén elkerülöd, ennyi. Úgy is Reevennel lesz, gondolom. - Magyarán nem lesz nehéz megtennie, de csak mosolygok.
Aztán irtóra édes ahogy zavarba jön, még meg is köszöni a bókot, behalok rajta! Szétszottyongatnám szívem szerint, de így csak mérsékelten nyúzom.

-Azt hiszem igen. De nagyon szeretem őket, ez tény! - Süt a hangomból is, de nem is tagadom, öcsikomplexusom van.
-Látod, látod! - Mosolygok rá, hogy jó parti ő, ne féljen!
-Nem ijesztő ez, hát Felixet ismeri ezer éve, pont azt mondom nem kell tartanod tőle így. Na meg az igazit érzi az ember, minden jó, minden összhangban van, egyszerűen nincs olyan gond amit ne lehetne megoldani, amikor semmi ingóság vagy munka nem számít csak a másik, ó ezt érezni! Ahogy azt is ha már kihűlt a dolog, mi Ameliával szinte csak aludni jártunk haza, folyton csak dolgoztunk, alig láttuk egymást... az nem kapcsolat. - Magyarázom neki.
A három hónap köztes idő, bólogatok. Nem is nagyon friss, de nem is régi... hm.
Engem nem hoz zavarba hogy ölelgetem, Quentin testvére, ismerős és még olyan elesett is!
-Nem, nem mondanám, vannak eltérő hobbijaink. - Mosolygok, nem vagyunk Joshommal összenőve. Aztán nevetek miért szaladt el a randin.
-Akkor sem kell elszaladni, bocsánatot kell kérni és ennyi! - Kuncogok, ki hallott még ilyet?
később megsúgom, hogy Reeven érzékenyebb, mosolygok hogy utánoz hogy titok.
-Gondolod? Nagyon kedves tőled! - Döntöm félre a fejem mosolyogva, ha bátyós vagyok akkor jó. Szeretek az lenni.
Nagyon megijed, de nem értem miért igazából, próbálom is megnyugtatni.
-Akkor jól van, megbeszéltük! Jössz és kész! - Kacsintok rá, örülök ha jön.
-Persze hogy lennék, leszek is, sőt, máris az vagyok! - Vigyorgok rá, szeretek magán tanár lenni! Izgalmas.
-Holdkóros? Sápadt... Csak viccelek! Viccelek! De igaza van Lupinnak, a csoki tényleg mindig segít! Egyél csak! - Én tömöm szegényt, nem baj ha elfogy, van még. Szoktam kapni is, venni is... szóval van.
Aztán megbeszélek vele minden fontosabb részletet, de mennem is kell sajnos, megsimogatom a hátát mikor elköszönök és mondom vigyázzon magára míg nem találkozunk és üdvözlöm Ericet is.

//Köszi Very Happy//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Harmadfokú cukisági égések Sammy és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-