Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Zin tudakozó ~ Zin és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 22:30

Ezer éve nem láttam Kiliant... és nos... lenne pár kérdésem amit úgy hiszem, tőle lenne célszerű megkérdeznem, bár nem tudom hogy magamért vagy másért kérdezem ugye... talán kettőnkért... a fene az egészbe, Kilian olyan rendes srác, biztos segít. Szóval remélve épp otthon lesz, belopom magam a koleszba egyenesen Kilian és Zin ajtaja előtt ácsingózva. Azon agyalok komolyan akarom-e ezt a beszélgetést. Hát... jah. Szóval könnyeden kopogok, remélve nem zavarok meg semmit, meg ráér, vagy ha nincs itt Zin kivételesen elsőre megengedi hogy megvárjam. Mondjuk látszik a fejemen, hogy ideges vagyok kicsit, de csak kicsit, vagy inkább zavart vagyok. Tudom is én. Mikor nyílik az ajtó azonban újfent Zint látom, bár nem ez nem szegi a kedvem.
-Szia Zin! Kilian? - Kérdezem reménykedve, kicsit belesve az ajtón.

//Tess, az 1550. szj hszem *.*//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 23:04

Pakolok. Sokadszor ki és be, nem tudom eldönteni mi legyen. Mármint én tudom, csak nem vagyok olyan biztos, mint lennem kéne. Azt hiszem. Tehát pakolok és ahogy ismét kiteszek mindent a kofferből be a szekrénybe, kopogtatnak is az ajtón.
- Egy pillanat! - kiáltom ki, mert Usui valahova elment, vagy órája van... így hát egyedül enyém a szoba. Elteszem a koffert is a szekrénybe, ellenőrzöm egy gyors pillantással, hogy minden rendben van, beleértve engem is - rövid fürdőszoba vizit, csakhogy csekkoljam magam a tükörben - aztán már lépek is az ajtóhoz, hogy kinyissam, aztán meglepődjek.
- Helló - Köszönök vissza, sokkal normálisabban, mint az első találkozáskor - Kilian nincs - felelem könnyedén, bár kissé furcsán nézhetek Sebastianra elvégre miért is itt keresi? De közben kinyitom az ajtót, és udvariasan félre állok, hogyha akar fáradjon beljebb.
- Miért itt keresed? - érdeklődöm finoman, de közben észreveszem, hogy valami nem stimmel nála sem és ettől én is aggódni kezdek - Csak nem valami baja van? - kérdezem meg hirtelen, és a kezem a kilincsre szorul, mert ha Kilinek baja van, akkor természetesen rögtön megyünk, nem maradunk itt. Mondjuk nem kéne levonnom messzemenő következtetéseket, de az orkimádó esetében a baj egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek. Viszont, hogy nem nekem szólna előbb, az már bántó... Feltéve, hogy ugye Sebastiannak szólt. Lehunyom a szemem egy pillanatra és kifújom a levegőt, hogy abbahagyjam a spekulálást, és Sebastianra nézek ismét, hogy elmondja-e végre, hogy mi történt.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 23:12

Hallom Zin hangját, okés, pillanat. Én várok, időm van, gondom is van, az mellékes. Remélhetőleg hamarosan okosabb leszek.
-Oh... és mikor lesz? - Kérdezem reflexből, mert jó rég nem beszéltem Kiliannal, vagy inkább csak telefonon akkor meg nem a költözés volt a téma. Az mindig lemaradt.
De mivel nyitja az ajtót, hát beljebb megyek, becsukom, ha nem ő tenné.
-Hol keressem? Nem tudom hogy hol vannak az órái az épületben. - Mondom értetlen, vagy tudnom kéne valamit? - Nem, azaz én nem tudok róla, én csak... beszélni szerettem volna vele, de nem telefonon, hanem személyesen. Tudod... - Ezt minek biggyesztem a végére... elvégre honnan kéne tudnia? Bár lehet rájön személyes a téma, ezért inkább az élőszó varázsa dukál mellé, de ki tudja.
-Miért kérded? Mostanában gondjai vannak vagy...? - Kérdezek vissza, most úgy járok mint ő, elvégre Kilian nem titkolta hogy járt elvonóra, meg a szüleivel sem fényes a kapcsolata, valamint ott a pasija, aki ugye... problémás, szóval nekem is sok minden átfut az agyamon, hogy miért is kérdez tőlem ilyeneket.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 23:25

Megtorpanok ez már tényleg fura. Oké, hogy nem a legjobb barátok, de azért nem tudni, hogy elköltözött? Hát ez milyen már? Na jó... mondjuk, ha nem itt lakott volna, akkor valószínűleg én sem tudnám, amennyire érdeklődő tudok lenni.
- A barátjánál? - kérdezek vissza, felhúzott szemöldökkel, jelentőségteljes pillantásokat vetve Sebastianra, de közben azért idegeskedem is, így természetes, hogy a srác bajai jutnak elsőnek eszembe és ezen a vonalon indulok el a kérdezősködésben.
- Nem tudom. De ha szeretnél beszélni róla, meghallgatlak - ezt Paptól tanultam, mindig elsüti, ha látja rajtam, hogy bajom van. Főleg, hogy tudja, hogy nem akarok róla beszélni. A furcsa az, hogy legtöbbször még is beszélni kezdek, de Sebastiannal azért nem vagyok olyan viszonyba. Félreértés ne essék, ettől függetlenül meghallgatom, ha olyanja van. Az nekem nem fáj semmibe se.
- Fogalmam sincs mi van vele mostanában. Kicsit sűrű napjaim vannak, az egyetemre már nem járok be, ő meg már nem lakik itt. Pár üzenetnél nem tudok többet. De vele mindig csak a baj van...
Magyarázom, viszonylag tömören, bár a sűrű napoknál megakadok picit, hogy a megfelelő kifejezést válasszam, ami lássuk be enyhe szépítése a valóságnak. Nem mintha jelenleg olyan rossznak tűnne az élet, csak a tökéletestől van még mindig messze.
- Szerintem a legjobb ha felhívod... - próbálkozom, mert hát, biztos, ami biztos: ide nem fog jönni Kilian és ha Sebastiannak valóban rá van szüksége - ami meglehetősen furcsának tűnik - akkor nem igazán van értelme feltartanom őt.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 23:38

-Nos... nem tudom merre lakik. - Vonom össze a szemöldököm, hogy miért kéne egyből a barátjánál keresnem.
-Óh.. köszönöm... - Fogalmam sincs jó ötlet-e. Ezt végig kell gondolnom. Bár... Zin nem egy fecsegős fajta és... talán Kilian mesélt neki és... komolyan Zint akarom ezzel traktálni? Nem, ezt át kell gondolnom. Addig is égetőbb mi van Kiliannal.
-Nem... lakik itt? - Döbbenek le. - Ezt valahogy elfelejtette említeni... mondjuk általában próbáltunk szervezni valamit és mindig lemondásra került, lehet ezért. - Mondom csalódottabban, mert ezt illett volna tudnom. Akárhogy is.
-Szakdoga? - Kérdezem a sűrű napok kapcsán, én tanulok itt, hogy részese legyek az egyetemi pletykáknak.
-Aha... hát nem tudom mennyire megyek vele. Van hogy fel sem veszi. - Mondom csalódottan, mert mást nem ismerek aki... nos... értené a problémám. Phoenix-szel nos... vele... vele is megbeszélhetném, bár az ő véleménye annyira markáns, hogy nonszensz ilyenről beszélni vele. Legalábbis reggel ez volt az érzésem aznap. Kilian nem tudom hogy állt a dologhoz de... mondjuk ha ügyesen kérdezek...
-Zavarlak... most? - Kérdezem, esetlen, mert hát ki tudja mi minden dolga van, szóval gyorsan hozzáteszem. - Őszintén. - Jelzem, ha azt mondja nem, akkor maradok még egy ideig, számoljon ezzel. Azt mondta beszélgethetünk, szóval... ki tudja, megpróbálok élni vele. Kilian barátja, biztos beszélgettek erről, amiről én is akarok. Vagy ilyesmiről.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 19 2015, 23:51

- Ah, én sem... - tényleg nem tudom hol lakik Kilian barátja... és ez igazából baj, de nem is értem miért lepődöm meg ezen, ahogy tudatosul, elvégre Kilian alig pár sarokra lakott innen és csak az én boldogításomra költözött a koliba annak idején. Számomra, ez már akkor is felfoghatatlan volt, most meg végképp az lenne. Mindegy.
- Nincs mit - hagyom rá, könnyedén, elvégre fogalmam sincs, miről van szó. Faggatni viszont nem fogom, efelől biztos lehet. Sosem volt szokásom, ezután sem lesz. Ahogy az sem, hogy tovább adok bármit, de igazán megértem, hogy nem bízik bennem én sem hozzáfordulnék elsőnek. De nekem vannak erre megfelelő emberek a környezetemben. Nekik persze sosem ismerném el, hogy mennyire megfelelőek.
- Nem, már nem - válaszolom, aztán látva, mennyire meglepi Sebet a tény, kicsit elhúzom a számat - Nos... tudod milyen, mindig máshol jár az agya - próbálom menteni, de talán nem is szükséges, elvégre Sebastian is ismerheti már ennyire. Főleg azok alapján, amiket tovább ecsetel. Igen, velem is hasonlóan alakult a helyzet, valahányszor mégis sikerült elkapni a kedvenc meleg ex-szobatársamat.
- Azt már leadtam... majd júniusban meg kell még védenem... - legyintek a kérdésre, két diplomából egy pipa, igaz nem az, amelyikre nagy szükségem lenne momentán. De hát nem kell nekem erről fecsegni.
Seb még feszeng egy darabig, valamit mintha mérlegelne, én őt méregetem, egész addig, amíg meg nem kérdezi.
- Nem. Nem zavarsz - felelem komolyan, mert ahogy elnézem őt, valami tényleg nagyon frusztrálja. Intek is a kezemmel, hogy üljön le valahova. Én az ágyamra telepszem, az ujjaimat pedig összefűzöm a térdeim között, úgy figyelek Sebastianra, meg arra, amit ki akar adni magából.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Kedd Jan. 20 2015, 00:06

-Hm... - Bólogatok, ő sem tudja, akkor nem ciki hogy nem tudom, gondolom én.
Az persze eléggé szíven vág, hogy ilyen alap dologgal nem vagyok tisztában, minthogy Kilian nem lakik már itt, de hát legalább már tudom nem? Zin szavaira bólogatok, jelezve, hogy nem haragszom én Kilianra, talán kicsit magamra.
-Tudom tudom, mostanában én is szétszórt voltam meg ilyenek... - Vallom meg, sajnos nem is hazudok ezzel, nem csak Kiliant védem én is.
-Oh... oké. - Ha nem az akkor más, lehet munka, ahh, annyi minden lehet, nem fogom kibarkochbázni. Gondolom ha olyan lenne mondaná, biztos nem lényeges. Vagy csak nem tartozik rám, inkább utóbbi.
Megkérdezem, zavarom-e, de inkább úgy, ráér-e kicsit beszélgetni, hátha mégsem megyek haza teljesen tanácstalanul. Int hogy üljek le, szóval leülök a mellette lévő ágyra, ami anno üres volt, de ha van is gazdája sem hiszem hogy megharagszik rám. Remélem.
-Nos... öhm... - Malmozok kicsit, lesütöm a szemem. Nem kéne húznom a drága idejét, de nagyon nehéz erről beszélnem. Bár ő alig ismer, gondolom nagyon nem fogja érdekelni, bármit mondok, ami valahol bizarr módon megnyugtat.
-Szóval van egy olyan problémám, hogy... van egy... gyerekkori barátom, aki... hát tudod rengeteget csajoztam vele. De... pár hete... azaz már egy jó ideje fura volt és elutasító, de pár hete... véletlenül mérgében elmondta mi a baja... - Köszörülöm a torkom, fel se merek nézni. Nem kéne szégyellnem, nem is teszem, inkább csak félek olyan mintha kibeszélném az illetőt, de nekem is teher a dolog szóval... inkább folytatom. - Szóval azt mondta... belém szeretett. - Emelem végre a tekintetem Zinre. - Lehetséges, hogy ennyire soká alakuljon ki hogy... biszex? - Ez egy irtó hülye kérdés, de az hogy én rajtam látszott mindig is a hajlam állítólag, róla nem mondanám hogy látszott. Szóval... ezért fura nekem.
-Tudod, nem tudom Kilian mindig is tudta, vagy nem... vagy hogy működik, egyszer csak rájössz, hmm, dupla esélyem van a randim. Vagy épp rájössz eddig miért nem volt... - Javítok, mert Kilian tényleg meleg. Nem biszex. Már elvileg. Értek is én hozzá...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 26 2015, 14:04

- Értem... - felelem, mert mit mondhatnék? Magamhoz képest én is szétszórt vagyok. Sőt. Magamhoz képest, katasztrófa vagyok mostanában. De hát mit lehet tenni? A fejetetejére állt a világ néhány hónapja, és nem találom benne a helyem. Sodródom az árral, ami számomra nagyon nehéz. Jelenleg csak a túlélésre játszom. Épp ezért örülök is, hogy nem kell belemennem a részletekbe és hajlandó vagyok arra is, hogy őt hallgassam meg. Pap szerint ha mások gondjait ismerjük a sajátjaink sokszor eltörpülnek mellette. Lehet a dologban valami - de őszintén! Ki akar belegondolni más helyzetébe, amikor a sajátja is rossz?!
Leülök és jelzem, hogy figyelek, s bár nem vagyok jó az ilyesmiben, az még nekem is lejön, hogy feszült és nem igazán tudja, hol kezdje. Mégsem szakítom félbe, mert én azt utálom a legjobban. Inkább hagyok neki időt, hogy összeszedje a gondolatait és elmondja, ami a lelkét nyomja.
A dolog valahol sokkoló, de koránt sem olyan szörnyű - szerintem - mint ahogy Seb mutatja. Bár azzal is rögtön tisztában vagyok, hogy nem én vagyok a legjobb ember ennek a megvitatására. Megköszörülöm a torkom, aztán válaszolok.
- Khm... Szerintem... normális... - mondom bizonytalanul, aztán veszek egy nagylevegőt és folytatom - a szerelem nem kifejezetten nemhez kötött dolog. És az, hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz nem mindig jelenti, hogy szexuálisan is vele akarsz lenni, vagy fordítva...
Megállok egy pillanatra, kimegyek a konyhába és kiveszek a hűtőből két sört. Nem szoktam ilyet inni, de Kilian itthagyta, és ez most olyan jó időpontnak tűnik, hogy végre eltüntessük.
- Ezt Kiliantől kapod - tartom oda Sebnek az egyik dobozt, aztán visszaülök az ágyamra. Magamalá húzom az egyik lábam, a hátam a falnak döntöm úgy bontom ki, majd kortyolok bele.
- Kiliannek fogalma sem volt róla - mondom végül, amikor felhozza őt témának, aztán elhúzom a számat és folytatom - ami azt illeti, mielőtt megismertem Isabellát engem is melegnek vélt a fél egyetem. De jelenleg a puszta gondolattól is kiráz a hideg, szóval...
Félbe hagyom a mondatot, és iszom megint, remélem nem vagyok egyedül a dologgal. Aztán persze visszatérek a Kilian témára.
- Szóval Kilian... először, amikor megismertem, csajozni akart menni. Aztán valami buliban... ha jól emlékszem csókolózott egy sráccal és... hát akkor jött rá... - fejezem be kissé sután. Ezt követően pedig, visszatérek a fontosabb kérdésre.
- Te elképzelhetetlennek tartod a dolgot ezzel a... barátoddal? - érdeklődöm és rászegezem a tekintetem. Nem vagyok nagy szakértő, és szerencsére Kiliannek sem én vagyok az esete, de hasonló szituációban részemről nem igen változott volna semmi kettőnk között. Azt hiszem. De valójában fogalmam sincs. Maradok a sörnél. Lehet agysejtek híján okosabb leszek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 26 2015, 15:48

Szerencsém van Zinnel, nem csak hajlandó meghallgatni, de türelemmel is teszi. Kicsit nehezen kezdek bele, mert összetett a dolog, de... Minden részletet talán nem kéne elmondanom. Igazából ha valakinek említettem is mi a bajom egy egy részére tértem ki, senki sem tudja igazából mitől vagyok feszült, mi a probléma fő gyökere. De az túl személyes vagy csak én vagyok bizalmatlan? Nem is tudom.
-Igen... Igen... De azt hiszem... Nos... Szóval megkívánt, bár nem hiszem hogy.. Többet szeretne csóknál... - Legalább is ezt mondta nekem, de túlságosan zavarba jött mikor együtt aludtunk szóval...
Közben kimegy, de tudom hogy hallott. Kapok egy sört, hálás mosollyal elfogadom és megköszönöm.
-Téged? - Szalad fel a szemöldököm, nem tűnik annak. De én vak vagyok erre, már rájöttem.
-Értem. Szóval nem tudta... Megértem... - Motyogom. Amíg Phoenix meg nem csókolt rendesen én se gondoltam hogy képes lennék viszonozni. Bár én akkor is a nőket preferálom, ezt is tudom.
-Én? Igen... - Mondom feszengve. - Vele nem menne... Senki véleménye nem érdekelne, nem azért csak... Nekem ő... Szeretem őt de nem úgy. Megcsókolni se tudnám, nem megy... Csak... Nem tudom mit csináljak... Sokat találkozunk, ez remélem nem fog változni csak... Ahh - Fésülöm hátra a hajam kínomban. - Lelkileg nem egy stabil valaki... Úgy érzi hogy... Szégyenletes hogy ezt érzi irántam de hiába mondom neki hogy nem az... Érdekelt volna Kilian hogyan vagy mikor fogadta el hogy... Ő ilyen. Tanácstalan vagyok.
Sóhajtok, iszok pár kortyot. Nem vagyok jó ezekben de ha elcseszem az félek megint nagy bajokat szül...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 26 2015, 18:42

Figyelmesen hallgatom és igyekszem olyasmit mondani, amit hasonló helyzetben nekem mondana egy bizonyos öregember. Persze én közel sem vagyok olyan bölcs mint Pap és pszichológiát sem tanultam annyit mint ő. Mégis sikeresnek ítélem magam Sebastian válaszát hallgatva. Még akkor is ha a helyzet "rosszabb", mint ahogy először felvázolta.
- Ah, értem - legalábis gondolom, hogy értem, bár nem biztos, hogy ez olyan, mint mikor Kili csókolt meg engem. Mivel rákérdez mesélni is kezdek a volt szobatársamról, meg magamról is. Némileg elégedettséggel tölt el, ahogy visszakérdez. Kicsit fel is bátorít...
- Ah... Sokat változtam azóta... gondolom... vagy elég a puszta tény, hogy barátnőm van? - igazából nem tudom. Lehet ha So Ra lett volna az első az életemben az nem sokat változtat a helyzeten. Isabella viszont különleges, minden szempontból, s ezt bizonyára màsok is észreveszik.
Kiliant illetően nem sokkal többet tudok mondani, de elsőre talán ez is elég. Annak tűnik, mert Seb tovább beszél ésnem csak a kérdésem válaszolja meg.
- Tudod, szerintem ez rendben van... ha bármi több lenne köztetek... az esetlegesen elronthatná a mostani jó kapcsolatot köztetek. Biztos vagyok benne, hogy ő is ezen aggódik a legtöbbet... - mondom nèmi gondolkodás után, ahogy felidézem egy règebbi beszèlgetésem Breevel. Aztán iszom pár kortyot és folytatom: - Az érzéseit meg neki kell rendeznie... a legtöbb, amit tehetsz, hogyadsz neki időt, de nem hagyod, hogy túlzásba vigyeés kerüljön, közben meg folyamatosan biztosítod, hogy mèg mindig nagyon fontos a számodra.
Remélem ez segít valamit, merthát okosabbat nem tudok mondani.
- Amúgy szerintem, az, hogy Kilian mikor és hogy fogadta el a dolgot nem sokat segítene rajtad. Te sokkal "normálisabbnak" tűnsz! - mondom kissé mosolyogva, mutatva a macskakörmöket, mert ez nem Kilian ellen szól. Ő csak szimplán annyira más, mint bárki, akit ismerek... Sebastian sokkal komolyabbnak, érettebbnek és földhöz ragadtabbnak tűnik. Persze, ezt is csak jó értelemben.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Jan. 26 2015, 21:30

-Szerintem a barátnő önmagában manapság nem zárja ki. De ha az lennél, nos... egyáltalán nem látszana. - Én tuti nem venném észre, arról meg hallgatok, hogy én Phoenixen sem vettem észre, de semmi olyasmi jelet nem tanúsított, hogy biszex lenne. Főleg hogy mindig nőkről beszélgettünk.
Ingatom a fejem a szavaira. Ha több lenne elrontana mindent... szerintem a köztünk lévő szeretet nem párologna el, az ott maradna, akkor is ha bármi lenne. De persze... ki tudja. Nem értek ehhez, de szerintem erre a konkrét szituációra senki sem tudna nekem válaszolni, nem is pedzegetem a kérdést.
-Hmm... jó. Mondjuk legutóbbi a legkönnyebb. - Mondom arra, hogy mutassam ki még mindig fontos nekem. - Gondolod az idő segít neki? Már annak fényében más lesz neki, hogy tudom és nem zavar? Akkor megnyugszik? - Hülye kérdések, de lehet csak hallani akarom valaki külső ember véleményét.
-Kösz! - Mosolyintom el magam, mert ez a normálisabbnak tűnsz dolog a maga módján vicces. Kedvelem Kiliant, de tény, ő kissé másképp gondolkodik. - Igen, de mondjuk nem tudom, ő hogy volt azzal, hogy elfogadja hogy ő a fiúkat kedveli. Én nekem könnyebb dolgom van azért. - Egyrészt, mert nekem nem változtak a szexuális szokásaim, maximum kibővültek, ha úgy akarom. De hát ez az eset kissé más, Henryvel nem menne a dolog és fogalmam sincs, ő mit is akar igazából. De van annyira temperamentumos mint Kilian, talán ezért is gondoltam, hogy jobb választás erről beszélgetnem vele, mint... mással. Fene se tudja igazából.
-Igazából a barátom miatt kérdeztem volna, nekem nincs mit elfogadni rajta, elfogadtam mindig is ezt. Ő az aki nem akarja elfogadni, hogy vonzónak talál egy férfit, vagy épp engem. - Utóbbi is szerepet játszik erősen, mert hát na. Engem is ez gátol igazából a dologgal kapcsolatban, bár komoly kapcsolatra nem férfit óhajtok keresni. Márpedig ha szerelem van a dologban, ott könnyed testi kapcsolat nem játszhat logikusan, legalábbis nem egészséges.
-Ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezgetek csak... aggódom érte és még nem voltam ilyen helyzetben, félek elrontok valamit. - Magyarázkodom és szabadkozom kicsit, nem akarok Zin terhére lenni, de sajnos már muszáj volt megkérdeznem valakit mert eddig bírtam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Csüt. Feb. 05 2015, 11:03

- Most - nevetem el magam. Vajon Izzie is melegnek vélt anno, vagy ő azért nem dőlt be a rossz májú pletykáknak? Nem vagyok biztos benne, hogy akarom tudni a választ, de meg fogom kérdezni. Elvégre a kapcsolatunknak ez már igazán nem árthat.
Aztán persze megkomolyodom. Nem vagyok jó a témában. A tapasztalataim mind Isabellához kötődnek, csak arra a kapcsolatra tudok gondolni, ami kettőnk között volt-van. Azt kiválóan tudom, hogy köztünk már nem működne a barátság. Igaz, mi sosem voltunk igazán barátok. Ugyanakkor élni sem tudnék nélküle, épp ezért vagyok most is feszült. Sebastian témája vazonban kellően eltereli a figyelmem a saját bajomról.
- Szerintem az idő mindig segít, kivéve ha halogatsz valamit, de itt nem erről van szó. Az érzésekhez idő kell és nem lehet elsiklani felettük, még ha sokszor könnyebbnek tűnik sem. Egész biztos megnyugszik majd - az más kérdés, hogy mennyire lesz kellemetlen együtt lenni valakivel ha szerelmes belé. - Az is lehet talál valaki mást...
Vetem fel, mint opciót, de erre a gondolatra elhúzom a számat. Persze Seb barátjának egyáltalán nem lenne rossz, ha találna valaki mást, nekem viszont... Nem szabad elengednem Isabellát. Többet nem.
Igyekszem nem erre gondolni és továbbra is Sebastiannal foglalkozni, de csak el-elkalandozom. Killian viszont jó terelés ismét csak.
- Hmm... Kilian... Tudod először azt hittem hülyül. Hogy azért mondja, mert mindenki ezt mondja neki, vagy mert megverték... Félt, hogy elítélik, hogy Isten elítéli, hogy emiatt nem lehet majd jó a szakmában. De leültünk, megdumáltuk... Szerintem a pszichológusával is megbeszélte... lett egy barátja... aztán olyan felszabadult lett a témát illetően... Nekem legalábbis annak tűnt.
Mesélem, bár azt kihagyom, hogy előbb leordítottam a fejét, amiért segíteni akart maszturbálni és taperolni akart olyan helyeken, ahol nem illik.
- Ebben nem igazán tudsz többet tenni a barátodért. Én is elfogadtam világéletemben... Vagy... mindegy. Amikor megismertem Kiliant mindig csajozni akart menni. Küzdött ellene, de amikor elfogadta és felvállalta, akkor lett igazán önmaga - fűzöm még hozzá reagálva a szavaira. Nem teljesen értem, mit akar tenni a barátjáért, vagy miért segít ha ismeri Kilian történetét, de amennyit tudok nyugodtan elmondok, nem hiszem, hogy Kilian bánná.
- A legtöbb, amit tehetsz, hogy türelmes és megértő maradsz. Szerintem - mondom én, aki egyik sem vagyok az esetek többségében, bár szerintem az elmúlt négy-öt évben elég sokat változtam. Ami másoknak nagyobb pozitívum lehet, mint nekem. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem lett volna jobb, ha minden a régiben marad.
- Elrontani biztos nem fogod - mondom még utoljára bíztatóan, aztán megiszom a maradék sörömet, felállok, ahogy elmegyek Seb mellett vállon veregetem, aztán bedobom az üres dobozt a szemetesbe - Kérsz még egyet? - érdeklődöm csak úgy mellesleg, ahogy kinyitom a hűtőt. Nekem most jól esne egy újabb dobozzal.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Csüt. Feb. 05 2015, 15:25

Összeszalad a szemöldököm, hogy közli "most". Lehet hogy lányosabban öltözködött? Az lehet, ki tudja, a keletieket amúgy is előszeretettel bélyegzik meg, hogy lányosak meg melegek, legalábbis ferde hajlamúak. Pedig ez mekkora hülyeség... emberek ők is. Minden esetre én nekem tök normális egyszerű srácnak tűnik Zin, aki az átlagnál visszahúzódóbb, ennyi.
Bólogatok, hogy megnyugszik majd, végül is jah... ha azt veszem Josh is nyugodtabb, ahogy telik az idő. Jah...
-Hmm... Az jó lenne, nem szeretném ha boldogtalan lenne miattam.... - És tényleg nem... amikor azt hittem talált egy lányt és nem jött össze azt hiszem én szomorúbb voltam mint ők ketten.
Hallgatom amiket mesél, tény, én Kiliant akkor ismertem meg amikor már nagyon lazán kezelte a dolgot. Az egész fiú laza volt, feszengés mentes, talán ezért is volt szimpatikus már elsőre is. Ami érdekes, mert ha nem ilyen volt, hogyan viszonyultam volna anno? Sosem tudjuk meg.
-Hmm... ebben lehet valami. Talán neki is könnyebb lesz, most úgy fest ő is jóban van pár sráccal, ha őket nem zavarná vagy nem zavarja... talán ő maga is elfogadja... - Az jó lenne, jó lenne ha megbékélne magával, én már csak tudom milyen nem elfogadni magunk, de nem jó és nem is vezet sehova. De van öt év előnyöm szóval... szóval talán számít.
-Ez sok mindent megmagyarázna... folyton velem volt, azt látta csajozom állandóan, lehet félt nem fogadnám el, hogy ő a fiúkat lesi... igazából annyira új, még fel sem fogtam teljesen. - Mert nem megy egyszerűen. Eddig azt hittem akkora csajozós mint én ha nem nagyobb, erre most meg... nem is értem miért belém szerelmes. Főleg hogy ismeri minden hülyeségem, sok dolgot nem is szeret bennem, ennek ellenére... olyan fura.
-Jól van... igyekszem. - Csak megint túlaggódom valszeg. De félvállról sem tudom venni, fura is lenne.
-Jóh... - Sóhajtom, nem lehet elrontani? Remélem igaza van. Elmosolyintom magam, ahogy vállon vereget, mert jól esik (főleg hogy olyannak tűnt aki nem szívesen él a testi kontaktus fogalmával) aztán csóválom a fejem, hogy nem kérek, nekem még a fele sör megvan, valahogy nehezen szánom rá magam az ivásra is, evésre is. Persze szoktam, rám lett szólva, szóval figyelek rá, csak vagy beszélek vagy agyalok, aztán úgy kell noszogatnom magam. Szóval iszok pár kortyot mert amúgy jól esik.
-Kössz hogy meghallgattál. Azt hiszem nyugodtabb lettem. Jól esett kibeszélni magamból, azt hiszem... - Mosolygok rá kissé bizonytalanul de tényleg jobb. Nem tudom miért, talán hogy beszélgettem erről. Végül is... nem olyan misztikus ez a téma, főleg így hogy kicsit leredukálom. De a lényegi részben Zin most sokat segített. Szóval iszogatok, ha összeszedtem magam nem is akarom tovább feltartani, nem vagyok én olyan.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Kedd Feb. 17 2015, 10:44

- Nem lesz az - felelem, bár nem tudom tényleg így van-e. De sejtem. Ha olyan jó barátok, mint amilyennek mondja, akkor ez biztos nem lesz baj. Kilianről is mesélek neki, ha már így alakult, hátha attól okosabb lesz, bár nem egyformák az emberek, Kilian meg különlegesen más mint bárki, akit ismerek. De úgy látom valamennyire azért megnyugtatja Sebastiant, amit mondok.
- Valószínű. Fura, de az ember könnyebben elfogad valamit, ha a környezete kedvezően reagál... Persze, ez mindennel így van... De akkor is... - magamra is gondolok. Évekig áltattam magam, hogy nem érdekel mások véleménye. Bezárkóztam és senkivel nem tartottam a kapcsolatot, most sem vagyok túl nyitott, de érdekes, hogy sokan elfogadják ezt és ha én nem űzöm el őket, akkor maradnak. Utóbbi pedig egyáltalán nem olyan szörnyű. Sőt.
- És mit csináltál, amikor ezt közölte veled? Már ha nem vagyok túl indiszkrét... - kérdezem, mert azt hiszem nekünk Kiliannel nagyon fontos volt, hogy utána ebédet főztünk és beszélgettünk. Így elfelejtette valamennyire, hogy mérges voltam rá. Én is megnyugodtam és közben valahogy sokkal jobb lett a barátságunk. Nem a legjobb, de több, mint előtte volt. Részemről legalábbis.
A többire meg már tényleg nem tudok mit mondani. Az ilyesmit, nem igazán lehet elrontani. Türelmesnek kell lenni, ő pedig nem tűnik olyan forrófejűnek és makacsnak mint amilyen én vagyok néha. Valószínűleg könnyebben is megy majd neki az egész, csak most aggódik. Ami megint csak azt mutatja, hogy nagyszerű barát.
- Nincs mit. Tudom milyen - felelem, bár lehet ki kéne fejtenem, hogy azt tudom milyen, amikor szüksége van valakire az embernek, aki meghallgatja, hogy valahogy megkönnyebbül utána az ember. Papnak sosem vallanám be. De ő úgyis tudja. Sokszor az az érzésem túl jól ismer. Annak ellenére is, hogy rengetegszer próbáltam félrevezetni. Igaz az nem volt szép tőlem. Többé nem is teszem. Remélem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Csüt. Feb. 19 2015, 23:08

-Igen, igen, nem jó érzés kilógni. - Ingatom a fejem, legalábbis és nem szeretem azt érezni, de mindig is próbáltam tenni azért, hogy el és be legyek fogadva egy-egy társaságba, közösségbe.
-Hogy utána? - Jövök kicsit zavarba mert... öhm... hú. Na ezt kissé bonyolult lenne megértetni miért mondtam csókoljon meg hátha rájön még előtte hogy baromság. Khm. Inkább a többit mondom. - Igazából leültem vele erről beszélgetni, mondtam mondja el mit érez, mióta, mit szeretne, ilyenek. Áthívtam magamhoz is mert az akkori szállása... nos... átmenetileg is szörnyű volt. Főztem neki ebédet, veszekedtünk megint, de megbeszéltük... Hosszú nap volt... De igyekeztem mindent megbeszélni vele és éreztetni, nem lett kevesebb a szememben, hiába nem tudom viszonozni. - Magyarázgatom, abba sem megyek bele, hogy azért veszekedtem vele, mert megint gyógyszerhez akart nyúlni. Jaj, na igen, nem egyszerű az élet.
-Tényleg? Olyannak tűnsz aki mindig higgadtan átgondol mindent és nem igen szorul tanácsra, inkább ő osztja azokat. - Mosolygok a söröm felett. Én néha annyira szerencsétlennek érzem magam, főleg hogy egyáltalán nem vagyok jó emberismerő, nehezen esnek le az utalások, ha finoman csinálják vagy viccnek is tekinthetőek a dolgok. Phoenix is meglepett, nem csak Henry, de még Aubrey is. Na mindegy.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Feb. 23 2015, 07:23

- Mert belénk nevelik, hogy nem jó... - én amúgy nem vagyok benne biztos, de engem is így neveltek s bár évekig próbáltam kívülálló maradni, valahogy a társas igényeim legyőztek. Pedig egyszerűbb lett volna, ha van még néhány hozzám hasonló különc és együtt különcködtünk volna. De persze sosem volt. A barátja felől érdeklődöm inkább, meg felőle, hogyan kezelte a helyzetet. A szavai alapján hasonlónak tűnik, mint amit én csináltam Kiliannel, miután leordítottam a fejét. De az teljesen mellékes. Bólintok neki.
- Akkor jó. Ennél többet nem tehetsz szerintem. Én is főztem Kiliannek. Mondjuk én adtam neki egy hagymát is... - ezen kissé felnevetek. Mert hát na. Vicces egy pityogó Kilian, de igazán nem ártott neki. A kés már sokkal inkább. De semmi sem tökéletes. Igazán nem tudhattam, hogy életében nem vágott még fel semmit sem. Sebastiannak viszont nem kéne szerintem többet aggódnia. Ahogy a szavaiból kiveszem, ő tényleg mindent megtett, innentől csak a barátján múlik.
- Milyen a szállása? - kérdezek vissza valamivel később, amikor leesik, miről is van szó. Ez olyan, mintha a barátja valami csöves lenne. Érdekes. Persze nem ítélek el senkit sem, de ez azért fura.
Hozok magamnak egy újabb sört és keserűen felhorkantok a szavaira.
- Valóban? Látod itt ezt a horpadást a falon? - mutatok az ajtó mellett a kissé betört elemre. - Ennyire vagyok nyugodt, bár lehet azóta kétszer átgonolok mindent, mégis csak jobb, mint 5 hét gipsz.
Nem mintha akarnék róla beszélni, de nem árt, ha nincsenek tévképzetei rólam. Mert, ami azt illeti minden vagyok, csak az higgadt mindent átgondoló típus nem, amilyennek szerinte látszom. A tanácsok az persze más dolog. Rengeteget kaptam Paptól, könnyű tovább adni, mintha a saját bölcsességem lenne.
- A volt gyámom pszichológus, ő osztogatja a tanácsokat, én csak elismétlem, amit hallottam tőle - fűzöm még hozzá, aztán már visszatelepedve az ágyamra meghúzom a sörömet.
- Maradsz vacsorára? - érdeklődöm csak úgy mellékesen, mert akkor talán ideje lenne nekiállni és főzni valamit.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Kedd Feb. 24 2015, 23:25

-Nem csak nevelés kérdése. Egyszerűen maga az érzés, hogy kinéznek valahonnan, ösztönösen sugallja hogy nem jó. Keveseket nem zavar ez, hogy felülkerekednek az emberi alapvető érzésen, hogy szükség van a valahova tartozás érzésére. - Magyarázom neki, mert én így vélem. Persze ellentmondhat, szeretem az érveléses "vitákat", de érezni is hogy érdekel a véleménye, ő hogy látja.
Utána kifejtem, mi történt a vallomás után.
-Értem... hagymát? - Nézek rá, mert hát miért pont egy hagymát? De kicsit könnyedebb leszek, hogy hallom nevetni, jobb kedvem lesz.
-Hát lakókocsiban lakott a munkája miatt, aztán... khm. gondolta a vallás által megtisztul a tisztátalan érzésektől... - Fogalmazok burkoltan, mert a papi cella vagy mi a jó isten az elég gáz szerintem. Na jó, én nem bírom a papok, tegyük hozzá.
-Jah, mi van vele? - Nézek a horpadásra, ha már mondja. Aztán felszalad a szemöldököm. - Hú, jó erőben vagy... téged sem húzlak fel... - Nevetek kicsit, de bocsánatkérően nézek rá. Én tényleg nem értek az emberekhez, ez van.
-Oh. Értem... - Pszichológus... de nem bírom őket se... Aztán a kérdése meglep, de kellemesen, hálásan el is mosolyodom.
-Elfogadom, ha meghívsz. Cserébe segítek főzni ha gondolod, azt mondják abban egész jó vagyok. - Legalábbis még senki sem fájdalmas arccal ette meg amit elé raktam, így merem mondani, ehető.
-Na és... ha ennyire nehezen vezeted le a stresszt, nem gondoltál még arra, hogy a fal helyett mondjuk... egy bokszzsákot üss? - kérdezem ártatlan, mert szerintem megfordult a fejében, de akkor miért hagyta abba? Én futok, de mai napig. Annyi a gond, hogy már az is kevés. Túl sok bajom van, azt hiszem és sokkal inkább vágyom emberi szóra, tanácsra.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Szer. Feb. 25 2015, 09:45

- Szerintem ez nem ösztön. Ez társadalmi nyomás. Nem hiszem, hogy egy nomád embert zavarna, hogyan néznek rá. Pont úgy kinézne minket, mint ahogy mi őt, és nem érezné magát rosszul, amiért nem tartozik a közösségünkhöz. A valahova való tartozást is beléd nevelik. Egész gyerekkorodban hallgatod, hogy mit lehet, mg mit nem, mert te még csak gyerek vagy. Így besorolod magad a gyerek csoportba a többieket meg a felnőtt csoportba. Aztán óvodában, iskolában egy osztályba kerülsz, ahol a tanár beskatulyáz valamilyennek... itt kezdődik a hiba a nevelésben, hogy az előítéletek egy részét akarva-akaratlanul tovább adjuk, és ezért lesz az, hogy felnőttként azokat, akik különböznek kiközösítik - megvonom a vállam. Én is emlékszem, hogy bár nagyon elfogadónak neveltek, a hajléktalanhoz nem engedtek volna oda a szüleim. Akkor meg? Ő talán nem volt ember? De. Nem mintha most lenne kedvem odamenni... De "ártatlan" gyermekként még megtettem volna. Persze van aki küzd ez ellen. Én is próbálok. De közben meg biztos vagyok benne, hogy én sem engedném a gyerekem akárkivel játszani, beszélni. Ez pedig hatással lesz rá. Bonyolult dolgok ezek. Inkább iszom.
- Hagymát. Ha sírni akarna... - mutatok rá a lényegre, mert ugye ez is társadalmi elvárás, hogy egy férfi nem sír. A hagyma meg jó kifogás. Nekem legalábbis elég jól beválik. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy Pap átlát rajta, de itt a koliban jól tud jönni. Nem mintha gyakran sírnék...
- Kilian is attól félt, hogy a pokolba kerül... Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok vallásos - megforgatom a szemeimet. Számomra fura, hogy vannak emberek, akik ezen aggódnak. Az is fura, hogy akkor lesznek hirtelen vallásosak, amikor ráébrednek mások. Nem értem. Tényleg nem. De szerencsére én nem vagyok ilyen, szóval ez engem nem érint.
Más már annál inkább. Például a nyugodtság is, de mivel az ritkán vagyok - a látszat ellenére - felvilágosítom Sebastiant.
- A fal vékony - vágom rá, mert hát tényleg. Ez csak egy karton, nem betonból van, bár a kezem azért megérezte. De nem szeretnék ijesztőnek tűnni vagy bármi ilyesmi. A pszochológus említésére nem lesz túl boldog. Hozzá is vágom a párnámat. Nem tudom miért. Talán mert szeretem Papot.
- Ne vágj ilyen fejet! - nevetek - Vagy téged is egy agyturkász nevelt? - kérdezem, mert ha igen a válasza, akkor elnézem neki, hogy ennyire szörnyűnek tartja. Aztán a vacsoráról kérdezem, és fel is állok, hogy neki lássak, amikor elfogadja az ajánlatomat, bár most rajtam, hogy a sor, hogy elhúzzam a szám, ahogy segíteni akar. Veszek egy nagy levegőt.
- Jó - egyezek bele végül, mert mert ezzel nincs semmi baj, Kiliannel is főztünk és Sebastian nem látszik olyan bénának. Kinyitom a hűtőt és mosolyra húzom a számat - Csirkemell? Rizs?
Érdeklődöm, hogy rendben van-e a két alapanyag. Aztán ha beleegyezik, akkor neki is láthatunk.
- Az erőszak csak még több erőszakot szül... - idézek egy másik mondatot kedvenc pszichológusomtól, és most hallatszik a hangomon, hogy nem teljesen értek ezzel együtt - De köszi az ötletet. Igazából már megtaláltam a legjobb levezető módszert. Csak akkor épp nem volt arra lehetőségem... - mert Izzie Brooke-kal járt, és nem akarta beadni a derekát. Persze lehet én sem vagyok ép, hogy szexszel vezetem le a feszültséget. De az határozottan működik.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Márc. 02 2015, 23:57

-Ez teljesen igaz. De az ember eredendően társas lény, arra utaltam. Ha nincs kivel beszélgetned akkor megszokod hogy nincs és nem is keresed más társaságát egy idő után. De tény a nevelés rettentő sokat nyom a latba, így... a személyiségünk java ebből gyökerezik és hát aki társadalomban él, muszáj megtanulnia a szokásokat. Különben sokkal rosszabb lesz neki. - Magyarázom, de érezheti, amúgy meggyőzött.
-Áh, értem, ne veszítsen a férfiasságából? - Mosolygok, mert hát én ezzel sosem törődtem. Az ember emocionális lény, ha szomorú sír, ennyi.
-Szerintem ő sem vallásos, én sem vagyok, de... ahh mindegy. Azt hiszem meggyőztem hogy feleslegesen teszi tönkre az életét azzal ha az egyháznak kötelezi magát, főleg mert Isten szerint szeretni nem bűn. - Vonok vállat.
Aztán inkább róla kérdezem, olyan kiegyensúlyozottnak látszik, de úgy fest, tévedek - mint oly sokszor már.
-Aham... akkor jó hogy nem szakadt át! - Vigyorgok, szerintem jó erőben lehet, így ránézésre.
De hát a dokik, bármilyen dokik is legyenek, sosem villanyoznak fel, cserébe a fejemért amit vágok, kapok egy párnát, de csak nevetek.
-Héj! Nem, engem bankár... de nincs jó tapasztalatom a dokikkal, bocsesz, nem ellened szól, saját hülyeség! - Mondom vidáman, de amúgy komolyan gondolom. Tuti vannak kivételek, mint Amelia pl.
Most ő "duzzog", én nevetek és legyintem meg a vállát jelzés értékűen.
-Nah, hidd el, jól főzök, szóval csak ne húzd a szád! - Vigyorgok, na majd jól megmutatom neki! Tuti most leszek a legbénább, de nem baj.
-Szuper! - Majdnem megkérdeztem édes-savanyú szósz is lesz-e de az asszem kínai, a világért nem bántanám meg, mert kedvelem és noha ízlene a cucc, lehet őt bántaná a kérdés is.
-Ez így van. - Bólintok a bölcseletre, tisztában vagyok vele, de nálam is el tud pattanni a cérna... - De ez sport, etikus az egész, nem utcai bunyó. - Mosolygok, hogy van különbség, elvileg.
-Igen, az szívás... ismerős. Nyáron megrepedt a bordám, nem mehettem futni, mert pihentetni kellett, azt hittem megkattanok. Durva volt... - Vigyorgok és ha hagyja, akkor nekiállok megmosni a húst és olyan formára szeletelni egy deszkán amit elkérek, amilyenre szeretné. De nem kell félnie hogy többlet vér kerül a húsra, mert angolként véresen szeretem, tényleg van rutinom, főleg húsok terén, elvégre imádom. Húst hússal ennék, csak nem egészséges.
-De ha nincs Kilian, egyedül laksz most itt? - Kérdezgetek róla is kicsit, biztos fura neki Kilian nélkül. Amúgy megfigyelésből nem vagyok ötös tudom, de nem is néztem körül, hogy őszinte legyek.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Csüt. Ápr. 16 2015, 09:12

- Mert a társadalom megbélyegzi? Szerintem ez csak a társadalomnak rossz. Feladni azt, aki vagy, csak hogy megfelelj, hülyeség - Persze értem én, hogy társas lény vagyok, de ha ahhoz, hogy társaságom legyen másnak kéne lennem, nem hiszem, hogy vágynék a társaságra. Ilyen társaságra biztos nem. Azt mondjuk aláírom, hogy társaságban én is máshogy viselkedem, de nem annyira máshogy. És igen, Izzienek szeretnék megfelelni, s ha ezt hozzáveszem, eléggé ellentmondok magamnak. De ez más. Mert erről tudom, hogy jó lesz, hogy jobb lesz. Más esetben nem lennék ebben olyan biztos.
Aztán a hagymát magyarázom, ami hülyeség, de nagyon hasznos, és szerencsére Seb is megérti, nem is megyek bele jobban, csak bólintok, hogy valami olyasmi. Nem feltétlenül férfiasság, de ki tudja, nem próbálta-e volna visszatartani a könnyeket, így meg legalább tuti kijöttek. Aztán megint bólintok, mert Istennel kapcsolatban is valami hasonlót mondtam én is Kiliannek és szerintem az jót tett neki.
- Helyes. Úgysem tudná azt se teljes átéléssel csinálni, főleg ha folyamatosan bűntudata lenne mellette, csak mert bizonyos egyházak elítélik, hogy ilyen - ezzel pedig szerintem zárhatjuk a témát. Egyetértünk ez már biztos, felesleges lenne tovább boncolgatni.
Én már megint más téma vagyok és továbbra sem szívesen beszélek magamról, de azt sem szeretném, hogy tévképzetei legyenek rólam. Nem vagyok nyugodt fajta, inkább elfojtós.
- Ah... - vállat vonok, ha át is szakadt volna... mindegy. Egyáltalán nem kellett volna belevágnom. A pszichológus téma pedig. Nos... furcsa, de úgy látszik, szívügyemmé vált.
- Én sem bírtam eleinte az öreget, de nem volt választásom... - megvonom a vállam. Szerintem értem. Kifogott egy rosszat és egy életre megutálta. Ezt ismerem. Csak nem dokival. Ráhagyom. A főzés kapcsán viszont tökéletesen félreért. Persze ez is érthető, mert nem ismerjük egymást, így nem tudhatja, mennyire ódzkodom az ilyesmitől.
- Nem, én... Persze - hogy jól főz. Inkább előpakolok s mivel megfelel neki az ötletem a csirkét teszem elé, hogy vágja fel, vékony csíkokra, vagy kockára, ahogy neki jobban tetszik. Én meg a rizzsel kezdek foglalkozni.
- De nagyon vékony a határ a kettő között... - mondom inkább a rizsnek, mint neki. Nem vagyunk egyformák, s bár én nem hiszem, hogy nem tudnám elhatárolni a kettőt egymástól, rendes vagyok és hallgatok azokra, akik fontosak nekem. Még ha ez is olyasmi, amit nem vallanék be.
- Oh, az tényleg rossz lehet. Nekem a szemem műtötték, lehajolnom sem volt szabad. Na most képzeld el... Nem hajolhatsz le... - felé fordulok és teszek egy mozdulatot, amivel megmutatom, hogy az orvos sem normális. Mégis hogy bújik bele az ember a cipőjébe, meg a nadrágjába, ha nem hajol le? És akkor persze még az egyszerű és alapvető dolgokat mondtam. Természetesen nem tartottam be. Természetesen már érzem, hogy nem volt teljesen jó döntés ez részemről. De még mindig jobban látok, mint valaha.
- Nem. Egy japán sráccal. Rendes gyerek. Rendőr. Bár ha minden igaz, én pár nap múlva költözöm - felelek az újabb kérdésre, aztán ráteszem a rizsre a fedőt, s ismét a hűtő felé fordulok.
- Barackos-sajtos, vagy mézes-mustáros? - kérdezek ismét, hogy mihez lenne inkább kedve. Mert csak ehhez a kettőhöz van minden. Illetve a kombinációkhoz, de azok valahogy nem hangzanak olyan jól. Szóval az ő döntéséhez igazodom.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Vas. Ápr. 19 2015, 19:28

-Az, de mégis valahogy ezt érzi az ember nem? - Vagy csak én? Bár én nem a társadalmon érzem, hanem a családomon... mindegy is.
Szóba kerül az egyház is, úgy fest Zinnel egyetértünk, ami könnyebbség, főleg hogy nem oktat ki hogy nem is tudom milyen az akkor miért magyarázok.
-Na az meg a másik, ne is említsd... - Még csak az kellett volna hogy ők is kitegyék vagy elítéljék vagy tudom is én!
-Persze, ez így megy. - Mondom a választásra a rokona kapcsán, elvégre ha Henry papnak állt volna nekem sem lett volna választásom, mint tűrni. Vagy valami ilyesmi...
Megemlíti hogy maradjak enni, amit örömmel elfogadok, főzni legalább tudok, hasznosnak érezhetem magam.
Kicsit furán nem találja a szavakat, de úgy fest elhiszi, hogy nem vagyok béna a konyhában így magamban vállat vonok, lehet attól fél az ő keleti főzőstílusa nem passzol az én európaimmal, de csak megoldjuk, nem?
Elkezdem a csirkehúst kockázni, közben szóba kerül a bunyózás.
-De van határ. Amíg látod a határt, nincs gond. - Gondolom én, bár én nem vagyok verekedős, nem is verekszem valami jól, anno Lionellel is szívtam.
-Uhh... na azt lehet már nem bírtam volna. De most érted, elejtesz valamit hogy veszed fel? Guggolsz? Vagy mi? - És az nem káros? Basszus, na ezért sem fogom soha műttetni a szemem...
Kérdezgetem ha nincs Kili egyedül van-e, nem is a japán rendőr lep meg, hanem hogy költözik.
-Tényleg? Na és hova? Albérletbe? - Azt hittem szereti a kolit.
-Hmmm, mézes mustáros. - Ha már választhatok, azt csípem. Közben elkészültem a hússal, kérdezem mi a következő lépés, amiben segíthetek, pirítsam-e a húst, csak ahhoz kérek valami serpenyőt.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Hétf. Ápr. 27 2015, 14:15

- Én nem - mondom komolyan, aztán megvonom a vállam. Persze ha jobban belegondolnék, akkor tudnám, hogy tévedek. De nem teszem, így pedig megspórolok magamnak egy jó adag aggódást. Épp elég, hogy ő aggódik a barátja miatt, meg annak a bugyuta elképzelései miatt. Mármint én annak vélem, hogy az egyháznál próbálkozna, de szerencse, hogy végül mégsem teszi.
Szóba kerül még egy-két dolog, végül pedig meghívom enni. Hogy miért teszem nem tudom. Talán igényem van a társaságra, vagy csak jól esik kicsit beszélgetni. Lényegtelen, mert visszacsinálni ha akarnám sem tudnám. Csak az előkészületekkel állok még nehezen, de az ebből adódó félreértést is sikerül gyorsan tisztázni, aztán míg én a rizzsel foglalkozom ő vághatja a húst.
- És ha nem látom? - Kérdezek vissza, de nem nézek rá. Nem elég hinni, hogy látom a határt. Mindig azt hittem, hogy látom, és hányszor tévedtem? Persze Sebastian nem ismer, de én eléggé biztos vagyok benne, hogy könnyebben esnék át a másik oldalra, minthogy megálljak azon a bizonyos határon. Jobban azonban nem mennék bele a dologba. Inkább a szemműtétet említem.
- Nem a guggolás sem volt javallott... Amúgy passzolom. Lehajoltam. Eszedbe se jut hirtelen, hogy nem teheted... Csak utána, mikor érzed, hogy gáz van - elhúzom a szám. Hát igen. Ez is megvolt párszor. De azért még így is jobban látok, mint valaha.
- A barátnőmhöz - mondom és mosoly kúszik az arcomra. Furcsa ez az új érzés, de azt hiszem kezdem megérteni miért volt kiakadva Brooke eleinte. Akkor még nem tudhattam. De most... valahogy más minden. Büszkén fordulok Sebastian felé, és úgy folytatom - Apa leszek.
Aztán pedig bólintok, s a mézet és a mustárt is kiteszem az asztalra, majd kerítek egy tálat, abban pedig szépen elkészítem a keveréket, amivel majd bekenjük a husikat.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Kedd Ápr. 28 2015, 22:36

-Akkor kedves Zin valakinek lesz egy nagyon rossz napja, neked meg valószínűleg bűntudatod. - Nem hinném, hogy ne fájna a feje attól amit tett, hogy túl durva volt, szerintem megbánná. Ha nem tenné, már most is sokkal erőszakosabb lenne, gondolom én.
Említi a szemműtétet, de amiket mond... nem hajolhat? Milyen már?
-Jobb lett volna ha csak fekszel és valaki segít neked... - Csóválom a fejem, akkor nem kell semmit csinálnia. Bár ritka dög unalmas, de legalább nem lesz baj.
-Ó, tök jó. Mióta vagytok együtt? - Érdekelne mennyi idő után gondolták úgy, ideje lenne együtt is élni, nem csak találkozgatni.
Aztán felém fordul, látom a fura, de kellemes mosolyt az arcán, majd amit mond.
-Wow, héhhééj, gratulálok! Szerencsés gyerek! - Tényleg így gondolom, ha Zin így örül, akkor szeretné a babát, ergo szeretni fogja, tehát több sem kell, mert az már másodlagos. Meg is veregetem a vállát.
-A baba jó dolog, rém édesek kicsinek, főleg mikor beszélni tanulnak! Mikor jön a baba? Fiú, lány? - Vigyorgok, szeretem a kölyköket, Henryvel is imádtam foglalkozni, pedig kicsi voltam és egyedül nem is lehetett az elején.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   Szer. Ápr. 29 2015, 08:49

- Jobb esetben... - ráhagyom. Nem óhajtok vele mélyebb eszmecserét futtatni erről. Szerintem nem ennyire egyszerű a dolog és nem is szeretném, ha valaha odáig fajulna. Jobb is, hogy másról beszélünk. Tényleg.
- Akkor már inkább hordok megint szemüveget - felelem szenvedőn, mert még belegondolni is rossz, mi lett volna ha két-három hétig csak fekszem. Kizárt, hogy én azt elviseltem volna. Az első napban talán még élveznék is valami hasonlót de utána? Szörnyű lenne.
- Khm... Hát az elég... ühm... bonyolult... - A mindig is együtt voltunk de közben volt más nem hangzik olyan jól, pedig én így érzem. Más kérdés, hogy Izzie mit gondol. De amikor legutóbb beszéltünk erről úgy tűnt ő is hasonlóan gondolkodik. Egyébként meg mindegy is, hogy mióta vagyunk együtt. Az számít, hogy meddig leszünk együtt, nem? Én az örökké-ben reménykedem, de ez annyira bugyután hangzik, hogy soha nem mondanám ki hangosan is.
- Kösz - mondom még mindig valami fura büszkeséggel. Persze bennem van az aggódás, de nem annyira, mint az elején. Valahogy tudom, hogyha nem az enyém, akkor is meg fogok tenni, minden tőlem telhetőt. A szósz közben szerintem elkészül nekem legalábbis egy gyors tesztelés után ízlik, Seb meg... hát jó, kóstolja meg ő is. Felé nyújtom a kanalat, hogy vegye el.
- Március végén... és fiú - válaszolok még neki, aztán ha rábólint a szószra, akkor előveszek egy üvegtálat, bekenem egy kis olajjal, majd pakolhatjuk bele a husikat és mehet rá a szósz. A felére még reszelek sajtot - nem tudom Sebastian, hogy szereti jobban. Aztán mehet a sütőbe. A hátralevő időben pedig dumálhatunk jelentéktelen apróságokról. Én egész biztos, hogy megemlítem, örülök, hogy a mustárosat választotta, lévén mióta Izzie terhes, a mustár szigorúan tilos. De hát ez is lényegtelen apróság. Untatni meg egyáltalán nem akarom.

//no hát tudom, hogy évekig tudnánk még húzni XD de szerintem kezdjünk újat XD//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zin tudakozó ~ Zin és Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Zin tudakozó ~ Zin és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-