Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Kedd Feb. 21 2017, 19:52

Nagyon furcsállta, amikor Leo hívta múltkor, menjen át, mert az öccse és ő beszélni akarnak vele. Sehogyan sem tudta tenni sehová. Akkor nem ért rá, másnap már Leonak és Samnek se volt jó, így meg kellett beszélniük egy harmadik időpontot. Ez az a nap. Előre izgul mi fog történni, elképzelése sincs. Ráadásul beszélnie kell mindkettővel, mert azóta még nem találkozott Leoval, hogy az rászabadította azt a kurvát. Kis híján megerőszakolták! Sammyre is panaszkodnak otthon és nagyon rosszat sejt, hogy ezek pont ketten, együtt akarnak valamit. Morcosabb a szokásosnál és még nyakkendőt se köt,  lezser a megjelenése.
Feszülten csenget Leonak, ha nyitva van a kapuja, ezzel sem fárad, bemegy, csak az ajtón kopogtat.
Nagy levegőt vesz, aztán ha drága barátja ajtót nyit, be is fárad.
Bent leveszi a cipőjét, kezet most és csak aztán szól érdemben az egybegyűltekhez.
- Beszélnünk kell majd a szülinapi ajándékomról
Mondja köszönés helyett morcosan. Ebből Leo már sejtheti, hogy nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezte. Sammy még nincs itt, addig kezd bele, amíg nem hallja.
- Rendeltél nekem egy kurvát, épp csak...férfi volt. Majdnem megerőszakoltak, úgyhogy kösz, kösz szépen. Ajánlom, hogy ma valami jobb hírrel gyertek, mert nagyon elegem van mostanság.
Morogja, aztán beveti magát az egyik fotelba. Nem akar összeveszni Leoval, csak ez, Stan felbukkanása, hogy most Sammyért is aggódhat, sok neki.

_________________
A hozzászólást Quentin Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 22 2017, 12:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Kedd Feb. 21 2017, 22:40

A múltkor, mikor Sammyvel túlestek a "tudom, hogy buzi vagy de nem gáz öcsisajt" beszélgetésen másnapra Quennel is közölni akarták az örömhírt, Sam normális, csak langyi és fiúja van, de nem jött össze. Mára szervezték át a bejelentést, de nem volt egyszerű, főleg mert Leopold Kennel is találkozgat (néha kezdi úgy érezni, mintha titkos viszonya lenne egy házas csajjal, pedig csak a bátyját rejtegeti). Minden esetre az ilyen és hasonló dolgok miatt ő már azt is elfelejtette, hogy rendelt egy luxusqvát Quennek, de nőt, legalább is ő úgy tudja, bár kérdezték a biszexualitásról, de úgy gondolta az nem baj, hát lehet két nő is vagy ilyesmi, elég húzós volt. Szóval mivel épp hazaesett a kiadóból (be kellett mennie az egyik könyv miatt) még sört meg töményet vesz elő (ünnepelni kell!) és hallja csengetnek. Szalad is, bár nem tudja melyik szőke srácnak nyit ajtót.
-Na csá! Naná hogy beszélünk róla, azt hitted nem faggatlak ki öreg?
Bár a hangsúlyt nem érti, lehet rosszul emlékezett milyen az ízlése a másiknak, de ő vékonyabb, barna csajokra emlékszik, formásakra... na mindegy.
-Pff, ezzel nem etetsz be. Ne légy szemét, mond el milyen volt, még sosem kurváztam, ez a minimum öcsém, hogy kinyögöd jól dolgozott-e a kis csaj. Direkt nem valami 20 évest kértem, mert mondom fosnál, hogy a diákod lehetne, de tuti nem volt 30-nál idősebb, azt kikötöttem. Nem fizetnék egy férfiért, ennél jobbat találj ki, hiába hiteles a savanyú pofád. Toby még nem jött meg, percek kérdése, biztos késik a busza.
Vág egy hagyd ezt a baromságot és lökd a tutit fejet, mert ennyire szar dumát nem is érti miért talált ki Quen. Tudja, hogy a szex neki intim, de ennyire? Egyáltalán nem úgy fest, mint aki csínyt követett el, Leopold nem jó színész. De egy sört odanyom barátja kezébe.
-Jó hírt mondunk, csak Sammy tudod milyen, félénk. De nincs gáz Quen, sőt, végre okés minden.
Veregeti meg a vállát a másiknak mosolyogva ahogy odahajol a szomszédos fotelból, mert ő komolyan úgy gondolja, hogy jó hírt közölnek. Sam normális egészséges meleg srác lett, aki végre kapcsolatban van és boldog is, szerelmes is, ez kellett neki. Ő úgy hiszi Quennek is ez a legfontosabb, nem számít, hogy mégis meleg az öccse.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szer. Feb. 22 2017, 13:02

Nagyon rondán néz Leora. Ismeri, úgyhogy kb az első mondatnál levágja, nem szándékosan rendelt neki férfit. Mikor elhelyezkedik a fotelében vesz néhány mély lélegzetet, hogy lehiggadjon. Főleg, ahogy Leo reagál. Elvörösödik és úgy néz rá, mintha behúzott volna neki egyet.
- Mikor kerítettem? Az ocsmány tréfák nagymestere nem én vagyok, hanem te. Igenis férfi volt, egy buzi, úgyhogy jobban meg se szívathattál volna! Alig bírtam kidobni! Amikor dühös lettem, szexinek nevezett, van fogalmad róla mit éltem át? Márpedig fizettél és nagyon elszúrtad! A csávó tudta a nevem meg minden... Mondom, hogy majdbem megerőszakolt. Tudod mennyire...felzaklatott? Nem, nyilván nem akartak még megrakni. Úgyhogy kösz szépen Leo, szarabb ajándékot nem adhattál volna.
Még a kaki szót is kimondja csúnyán. Próbál lehiggadni, elvégre fura lenne, ha kiabálásra érkezne meg Sammy. Az öccsét nem akarja megijeszteni. Nagy levegőt vesz, legyint.
- Mindegy...máskor inkább ne adj semmit. Ha nem direkt csináltad, elfelejtem. Beszéljünk Sammyről, azt mondod? A szüleink aggódnak, keveset járt haza az utóbbi hetekben. Remélem nem keveredett rossz társaságba.
felsóhajt, hogy jó hír, az ráférne.
- Akkor jó
Még mosolyog is, igaz enyhén. Meg is hallja, hogy kopogtatnak, csengetnek, bizonyára megjött az öccse. Belegondol és szinte biztos lesz...Chloe, Chloeval jött össze? Hiszen mi másért akarná, hogy itt legyen Leopold is? A legjobb lenne, ha a lánnyal érkezne, akkor rendelne valami italt, hogy ünnepeljenek. Az az érzése, így is fognak, megnyugszik kissé.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szer. Feb. 22 2017, 15:39

-Dehát Te mondtad tetszene Neked egy kis könnyűvérű, beszéltük, hát megrendeltem, mondtam azt kapod ajándékba! De nem pasit, nem vagyok farok, ne nézz már vadbaromnak... Dehát köteles elmenni ha küldöd... Jaj csak szívta a véred, meg csak nem egy kigyúrt állat volt, simán levered, hát a kis buzik nem harciasak, Te benned működik a tesztoszteron... Quen... nem minden meleg erőszakos és különben is, nem tud csak úgy megerőszakolni, nem vagy egy gyenge csaj... bár gondolom megijedtél...Persze hogy tudta a neved amúgy hát mondtam kit keressen. Jaj már Quen, mondtam hogy csajt kértem Neked, de gondolom kidobtad a francba és ennyi, de akkor adok megint egy felmosót, csak már akartam valami jobbat... de hallod, tudod Te mennyibe került?! Gondolhatod, hogy kiakasztó, hogy valami transzit küldtek valami nő helyett...
Érezni ez a része őt is bosszantja, mert nem azt kapott mait kért, de nem érdekli, hogy kiabálnak vele, Quen ilyen, meg amúgy is, megérti.
-Persze hogy nem! Csajt akartam neked, gyári eredeti csajt, ne nézzél már ennyire surmónak, tudom, hogy van egy enyhe homofóbiád... de... nem kell, komolyan, az egy qva volt, az tök más lapra tartozik, adok neked inkább egy... suvickolószettet. Vagy egy olyan gőzzel takarító gép! Annak csak örülnél... vagy hát akartam már adni, csak kellett hozzá segítség meg minden szösz, szóval... otthon nézd meg, rövid kis szar izé, de gondoltam hátha örülnél neki. Tess...
Nyom a kezébe egy pendrivot, amin rajta van az a kb. 8 perces videó, amit összevágatott meg leforgattatott Edmunddal a suliban. Ő bohóckodik rajta, de közben végig az a lényege, mennyire jó, hogy Quen a barátja és hogy sokat jelentett neki, hogy rögtön jött segíteni a kórházba, meg utána is. Meg úgy mindig segít neki.
-Majd nézd meg otthon.
Mosolyog bár érezni nem tudja mennyire fog örülni a másik ennek a kis minifilm-szerencsétlenségnek. Aztán Samről kérdezik, de Leopold nem éli meg tragédiaként.
-Nyugi, nincs semmi baj. Komolyan. Igyál, nyugodj meg, Sammy megérzi, hogyha feszült vagy, még a végén nem meri elmondani, pedig ezt nem kellene titkolnia. Hm? Áh, megjött, igyál még Quen!
Attól lelazul, közben szalad az ajtóhoz hogy beengedje Samet, megölelgeti.
-Kicsit feszült a bátyád, de nem miattad, miattam, elcsesztem az egyik ajándékát, de ez ne rettentsen vissza, oksa? Rólad van, hiszen imád, tudod, nyugi. Kérsz valamit? Szíverősítőt? Úgy se vezetsz.
Magyarázza halkan, majd bevezeti, leülteti a fotelbe, ő pedig felül a karfára, hogy Sammy érezze, itt van, fedezi, nincs gáz.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Feb. 25 2017, 14:25

Tisztában van vele, hogy túlizgulja, de nincs mit tenni, egész nap ideges emiatt. Már elújságolta Ericnek a telefonba, hogy ma van a nagy nap, elmondja Quentinnek és ezt fontosabbnak állította be, mint közölni a szüleivel. Otthon is izgatott és figyelmetlen volt, túl sokáig ázott a kádban, ráncosak lettek az ujj és lábvégződései. Kicsit sok parfümöt locsolt magára, felemás zoknit vett fel, növekvő hajába is csak beletúrt. Azt szeretné, hogy Eric is bele tudjon túrni valamennyire, mert tudja, az milyen jó dolog, úgyhogy növesztgeti. Persze nem akarja túl hosszúra, mert az neki nem illene, de kicsikét növeszti most, hogy van Ő, ez mindent meghatároz. Ma legalább izgul, de máskor nagyon hiányzik neki a férfi. A szülei is észrevették, ha otthon van (nem jár el, alszik ott ki tudja hol) letargikus, nyűgös, vagy random pillanatokban sírja el magát. Remélik, hogy ha beszélt Quentinnel jobb lesz, aztán majd ők is elbeszélgetnek vele, mégis mi baja van, esetleg segítségül hívják középső gyerekük is.
Busszal jön, kibámul folyton és megrezzen, valahányszor új utas száll fel. Meg sem tudja megmagyarázni mit izgatja az őt. Végül nagy levegőt vesz, jó előre jelez, leszáll és elindul Lehoz. Kicsit jobban érzi magát, hogy ő is ott lesz, mégiscsak...tudja már, sőt örült neki.
Amikor Leo ajtót nyit és megölelgeti, az különösen jól esik neki, bár meg-megreszket, érezhetően ideges.
- Jajj
Egy percre megrémül, hogy Q ideges, aztán kíváncsi arcot vág, mit lehet egy ajándékon úgy elrontani. Végül nagy, reszketeg levegőt vesz, bólint, szépen leveszi a cipőjét. Kicsit hülyén néz ki, hogy az egyik zoknia fehér, míg a másik világoszöld.
- Remélem...de már tényleg el akarom mondani, azóta vannak fejlemények. Hát...azt hiszem igen, kérek. Köszi. Annyira köszi, hogy velem vagy
Szorítja meg Leo karját izgulva, aztán bemegy köszönteni Quent. Megölelgetik egymást, ő leül vele szemben a fotelba, Leo a karfára, legszívesebben nekidőlne, vagy fogná a kezét.
- Hát...valóban beszélni akartam veled. Leo már tudja, de csak véletlenül tudta meg, nem akartalak kirekeszteni. Meglátott vele. Tudod, van valakim egy nagyon...különleges valaki, akibe
Reszketős, mosolygós sóhaj
- Beleszerettem. Most nincs itt, merthát hajóskapitány, vagyis nem teljesen, csak másodkapitány. Nagyon szereti a filmjeid egyébként...és tudod is kiről van szó. Hát...Ericnek hívják, Eri Blake
Dörzsöli meg izzadt tenyerét a nadrágján, aztán felpillant, mit szól Quentin.

_________________
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Feb. 25 2017, 18:57

Félig felvonja szemöldökét.
- Nem kis buzi volt, nem is transzi, egy magas, jókiállású férfi, mint te vagy én. Nem is tudom leírni, bizarr volt. Luxuskurva, meg nem mondtad volna róla...pont ezért volt ijesztő. Nem hagytam volna magam, nem arról volt szó, mégis hülyét kaptam, mi lenne, ha egy Stan kaliberű férfi neked esne?
Most mondott valamit, magát nem akarta hasonlítani.
- Egészen elbeszélgettünk, mert nagyon értelmes volt, idősebb nálunk egy-két évvel. Máskor ne költs ilyenekre, vagy rendesen intézd el. De most már van Suzy, úgyhogy
Megforgatja a szemét füstölögve.
- Elég elvetemült tudsz lenni, de azért ez durva lenne. Majdnem kihívtam rá a rendőröket. Már hagyd, majd jövőre. Többé ne rendelj nekem kurvát légyszives!
Sóhajt fáradtan, aztán elveszi a pendriveot.
- Ez mi? Valami film? Jó, otthon megnézem. Kösz.
Kicsit mogorva, de nem harapja le Leo fejét és nagyon jó fejnek érzi magát ettől.
- Hm...akkor jó. Nem iszok, kocsival vagyok. Semmit nem kéne.... Rendben, kiszedem belőle.
Nyugtázza, de az italt nem fogadja el most, különben is fáj a feje egy kissé.

Megérkezik Sam, elég feszültnek tűnik. Feláll, hogy üdvözölje, bátorítóan rámosolyog, férfiasan megölelgeti, meglapogatja a hátát. Ha alkoholt kér, kissé összevonja a szemöldökét.
- Azért csak módjával, ha iszunk is a jó hírre, Sammy nem nagyon bírja. Ne aggódj, majd hazaviszlek öcskös, ihatsz egy kicsit.
Kacsint rá, mert néha nem találja az egyensúlyt szigor és aggódás közt. Ihat, csak ne vigye túlzásba, ha Leon múlik még a kocsiját is összehányhatja vele.
- Értem, nagyszerű! Chloeról van szó?
Akaratlanul is elmosolyodik. Aztán ott megvonaglik az arca, hogy másodkapItány. Lehet egy nő egyáltalán másodkapitány? Szörnyű balsejtelem kezdi zsibbasztani végtagjait, úgy érzi, mintha nyakába zúdítottak volna egy vödör jeges vizet. Elsápad, arcára kiül a néma iszonyat. Rögtön összerakja már az első vérfagylaló másodpercben.
- Várj, állj Sam.
Lélegezni próbál, de máris zihál.
- Eric Blake a managered, nem? Várj...várj
Lélegzik
- Ő férfi.
Megrázza a fejét, nem, ez valami tévedés lesz. A következő szót már mennydörgi.
- Férfi! Nem, nem Sam, nem. Nem! Felejtsd el, mi ez a hülyeség? Mi ez az orbitális baromság? Azt akarod mondani, hogy meleg vagy? Mert Sammy ez nem így működik!
Kiabál, azon kapja magát, ráadásul elvörösödik, mert ez képtelenség, ez nem történhet meg vele, hogy az imádott kisöccse. Valami butaság lehet, egy ostoba játék, amit a fejébe vett, egyszerűen nem lehet, hogy a... Néz Leora, nem-e egy újabb ízetlen tréfa, noha már nagyon elfáradt ezekben, nem bírna még egyet. Miért, miért csinálják vele? Miért kell folyton szívatni?

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Feb. 26 2017, 00:17

-Fúj öcsém... az undorító.
Elég volt Stan nevét kimondani, máris átérzi hogy minden perc fájdalmas lehetett a férfival. A többi részlet el is törpül számára.
-Ne már hogy beszélgettél vele! Azt ugyan miről? Nem hogy küldött volna maga helyett egy csajt... na de akkor ez a tancinéni már fix? Megtartod?
Mert hogy randizgat vele egy dolog, de attól még nem biztos, hogy komoly is a dolog.
-Nem hiszem, hogy még egyszer kiadnék ennyi pénzt ilyenre... max magamnak, de... ezek után már azt is meggondolom.
Minden esetre a kis forgatásos hülyeségét odaadja, legalább az is némi kárpótlás lesz. Ha már sosem bírja sehogy se elmondani, hogy a legjobb barátja a mellette ülő szőke idióta. Arra hogy az micsoda nem mond semmit, csak vállat von, filmnek nem nevezné, de akkor nem is tudja mi. Videó, nemes egyszerűséggel, talán.
Ha nem iszik Quen annyi baj legyen, van ott víz is, de gondolta lehetne dumálni meg inni. De megjön Sam, megy is elé rögvest.


-Többet kéne mosnod, a bátyád nem fog örülni, hogy még egy zoknid sincs.
Legyint, csak mosolyog Sammy felemás zokniján.
-Nincs gáz, süt rólad hogy boldog vagy, ha mesélsz róla, a többi mellékes. Fejlemények?
Ez meglepi, mi fejlemény lehet pár hét alatt. Csak nem szexeltek? Váó! Vigyora elárulja mi jár a fejében, de nem biztos, Sammyről beszélünk, meg fosott is tőle, szóval nem éli bele magát végre férfi lett a másik, de most nem is faggatja, Quen elsőbbséget élvez. Meg a pia is.
-Jó döntés! Áh, nincs mit, ne viccelj már!
Veregi vállon a srácot, majd benn tölt Neki is italt (valami rövidet) és a kezébe is nyomja igya meg. Mosolyogva csüccsen le a karfára Sammy mellett, aztán az említett bele is fog, mert Quen valószínű már nagyon tudni akarja mi van.
-Jaj már ember, itt is aludhat, had igyon már, ha már Te nem akarsz!
Vigyorog, hogy mit atyáskodik Quen, nem húsz liter pálinkáról beszélnek, csak egy pohárról. Esetleg kettőről. Mikor Sam említi Leot, akkor csak legyint hogy "jah, megláttam, lányegtelen", figyelj! Aztán mégis meglepődik, mert olyan hamar nyögte ki a dolgokat, szinte egy szusszra, hogy megfogja a vállát Samnek, dőljön hátra, hagyjon időt a bátyjának. Azt sem tudta csak némi "ahm neeeeemegészen" arcot vágva lereagálni, hogy Chloéról beszélnek-e. Szegény húga, talán még nem is tudja... bár Tina tudja, ugye.
-Jah, pasi. Nyugi Quen, igazából nem is manager, hát kapitány egy hajón. Az menőbb.
Amúgy valóban menőbbnek gondolja, de ismeri annyira a barátját, hogy tudja, ez nem jó jel. Mintha a szó "férfi" megakadt volna a torkán. Aztán persze már kiabál, Leopold is megemeli a hangját, Sammy úgy is megijedt valószínű, Quen elég ijesztő tud lenni...
-Nem így megy? Mert hogy megy? Gondolod viccből mondja, mert minden vágya? Csak buzi az istenért, nem beteg, nem aszexuális, nem pedofil és nem kecskéket dug bassza meg! Nem hogy örülnél, hogy végre kiderült mi a baja és miért ilyen elveszett! Különben is, szerelmes bĐszod! Épp itt volt az ideje, nem? Ne kiabálj vele az istenit!
Süpped vissza a karfára, azon kapja magát, hogy szorítja Sammy vállát, jelezve maradjon a helyén, bírja ki.
-Mesélj kicsit a csávóról Sammy, akkor majd megérti, hogy nem viccelsz. Nosza rajta.
Biztatja, mert olyankor mindig elvarázsolódik és látni, hogy szerelmes, talán Quen is felfogná, ez most fontos, nem holmi vicc.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Feb. 26 2017, 22:37

Hökkenten néz a lábára, felemás zoknit vett fel. El is sápad, hogy ezen majd Q biztos fennakad. Nagy levegőt vesz.
- Jajjistenem.
Megint nagy levegőt vesz, mesél, mesél. Leo ravaszkás vigyorát elkapja, viszonozza sokat sejtetően, kicsit ráncolja a szemét.
- Dede, nagyon hálás vagyok Leo.
Bólogat, aztán a rövidet is megköszöni szépen és besétál Quentinhez. Izgulós mosollyal ölelgeti meg.

Leora néz, amikor szorgalmazza, itt is aludhat.
- Kösz, köszi, nekem mindegy végülis, ha Quentin hazavisz, úgyis jó. Annyi, hogy nem buszoznék, mert...józanul is eltévedek.
Pislog ártatlanul a bátyjára, rábólint a kevéske piára, nem akarta leinni magát, de az alkohol segíteni fog megoldani a nyelvét. Ki is böki, egész hamar. Chloe említésére zavarba jön, összébb húzza magát és sok-sok lélegzetvétellel, halkan lehel ki egy "nemet."
- Igen, ő az a férfi, akivel a verseim miatt találkoztam.
Leora vigyorog izgulósan, bár ő nem örül a másodkapitány dolognak, azért azt elismerően hozzáteszi.
- Elég menő. Ő maga is az...
Hiába cáfolná a szerelme. Quentin ordibálása hirtelen érinti, leforrázva mered maga elé. Persze mit várt? Fokozatosan vörösödik el, annyira besüpped a kanapéba, hogy valószínűleg lyuk marad utána.
Leo is kiabál... Gyűlöli, ha kiabálnak, ezt a helyzetet is megutálja, az egész kínos borzasztó rosszul van, mint egy folytonosan pörgő, szürreális mesében. Leo felsorolásától kirázza a hideg.
- Igen...meleg vagyok. De...attól még az öcséd és ugyan az a Sam és...ha igazán szeretsz elfogadod, mert elfogadsz engem, nem? Vagy kevesebb vagyok? Csak azért, mert meleg? Vagy...nem is szeretsz? Mert akkor nem számít...
Felpislog a mennyezetre, de már így is bekönnyeztek a szemei. Leo szavaira, bólogat, közben kézfejével türelmetlenül lesöpri lehulló cseppjeit.
- Eric...fantasztikus ember, egyszerűen minden lélegzetét szeretem. Levendulaillatú, bársonymosolyú, szemeiben ott a kék tenger. Megért, intelligens, érdekes, vegetáriánus, gyűlöli az erőszakot és tökéletesen illünk egymáshoz, mert a lelke lágy, hiába határozott és férfias.
Levegőt vesz, megint megtörli a szemét.
- Halálosan komoly és halálosan meleg vagyok.
Ebből nem enged, csak azért mert Quetin azt mondja, nem? Rettenetesen fáj neki, már most, pedig még megváltozhat a véleménye.

_________________
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Hétf. Feb. 27 2017, 21:08

Neki se volt jobb, hiába volt Felix jóvágású férfi, akkor is férfi volt.
- Mivel ott könyörgött, hogy a munkáltatója majd kizsigereli, gondoltam, szót váltok szerencsétlen sorsú szajhával. Eleinte különben is Sammy korabelinek néztem és feltett szándékom volt lebeszélni. Aztán kiderült, hogy okosabb és idősebb, mint gondoltam, de hagyjuk. Számolj vele, hogy berágtam és tartozol egy új felmosóronggyal. Igen, meg, majd mesélek...
Hamiskás mosolyt vet Leora, aztán kissé gonoszul odaböki
- Megtapasztalhatnád milyen, amikor egy hím kurva töri rád a házat
Kicsit rosszindulatú, de ráférne a tapasztalás Leora.
A pendriveot elrakja, majd megnézi otthon mit tartogatott számára.

- Ihat, persze, csak te képes vagy leitatni, Sammyt, féltem
Mondja Leonak, az öccsére rámosolyog.
- Ihatsz, akár többet is, hisz ünneplünk, Leoban nem bízok, nem benned
Húzza össze a szemét barátos kacsintással. Mondják is a nagy hírt, Chloéra vár, de elmarad, számára nem szórnak konfettit. Hamar felszökik a pulzusa az egekig.
- A managered? Sammy! Nem, ennyire ostoba még te sem lehetsz! Te mit adod alá a lovat?
Kiabál Leoval, nem hatja meg, ha hangosabban visszaszól
- Te nem látod? Ne mond, hogy nem raktad össze? Az egy érett férfi, nem világos, hogy csak meg akarja dugni? Dejóóóég, férfi és megdugni, mindjárt eldobom az agyam!
Úgy érzi felrobban, üvölt, a saját torka is belefájdul. Nagy levegőt vesz, úgy érzi agyvérzést kap.
- Nem, az öcsém nem lehet meleg! Sam, te nem gondolsz bele, hogy ez mivel jár, úgy tűnik nem fogod fel! Pont arról van szó, hogy szeretlek, pont arról van szó, hogy nem akarlak kitenni azoknak a szörnyűségeknek, amik egy....egy buzisággal járnak!
Tép a hajába, mert az is új neki, hogy Sammy érzelmi zsarol. De ezt nem fogja hagyni, hiába ordít rá Leo.
- De igen, betegség! A buziság betegség! Az öcsém nem lehet aberrált! Nem, nem lehetsz buzi, nem fogom megengedni, ez nem Samnek való Leo és felfoghatatlan, hogy támogatod. Az én öcsém! Azt csinálok vele, amit akarok! Te foglalkozz a sajátoddal! Sammy nem, jézusom, nem találkozhatsz többé azzal a férfival, sőt feljelentem, mert zaklat, valamivel sakkban tart, biztos vagyok benne!
Zihál, őrjöng, hiába sorolja fel az öccse ezt a rengeteg nyálasságot.
- Ez megint valami álom, amibe beleélted maga, hogy felhívd magadra a figyelmet. Nem unod még Sammy? Mindenki figyelme mindenképpen rád kell, hogy terelődjön? Nem volt elég anyám és apám, most Leot akarod? Megint veszett érdekes akarsz lenni és kitalálsz ilyen faszságot! Meleg leszek, akkor mindenki rám figyel?
Veti oda gúnyosan, nem is bír ülve maradni, felpattan és haját tépve járkálni kezd. Soha...soha nem mondta volna ki, mert Sammyről van szó és igen...tisztában van vele, hogy felfújja ezt a dolgot, de egyszerűen kicsúszott, így látja, most homályos minden a gyűlölettől, amit az egész iránt érez.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Hétf. Feb. 27 2017, 22:10

-Mert felhívott a nő akivel beszéltem vagy mi? Megkérdezte elégedett voltál-e? Kétlem... szerintem csak próbálkozott, hogy megfektessen... durva.
Képed el, mert így már ijesztő, Quen nem küldte el anyjába.
-Sammy korabeli? Idősebbet kértem... jah így már más. Legalább tudjuk, a luxus azt is jelenti, nem hülye. Ah... megveszem a legújabbat bĐszod... nah!
Csillan fel a szeme, hogy legalább a tancinővel megy a szekér, később vicces lesz Sammytől is hasonlót hallani.
-Kihagynám... nem érdekelnek a férfiak még mindig.
Legyint, van egy olyan sejtése hamar találna magának hála Revnek vagy Sammynek, de basszus hol vannak a nők?!

-Nem számít, mondd ez az új divat...
Fojtja el a nevetést a zokni reakcióra, Sammy haláli fazon. Aztán azt is sejteti Sammy, hogy végre férfi lett, megtörtént a nagy dolog, erre csak vigyorog, most nem faggatja. Be is mennek, Quen ne üljön tűkön.

Forgatja a szemét, hogy Sammy eltéved pia nélkül is.

-Jaj dehogy itatom, a múltkor is csak annyit ivott, hogy jól érezze magát! Majd akkor elválik, hátha iszik Quen is, akkor maradtok mind a ketten legfeljebb, megoldjuk!
Vigyorog Quenre. Rég volt már 'pizsiparti' nála, miért ne? Legalább mindenki mesélne részletesen, sosem hátrány.
-Na kössz bazze...
Legyinti le Quent, hogy félti tőle Sammyt.
-Kivéve abban a jógás hacukában, bocs Sam, abban nem volt valami menő!
Vigyorog, kicsit nevet is, csak szórakozik Ericen, bizonyára menő a csávó.
Persze Quentin hamar megfagyasztja a hangulatot, de végül is... Leo is mit várt egy homofóbtól? Bár azt hitte mivel az öccséről van szó, másképp kezeli. Max megijed, aggódik, de ennyi. Azt nem hogy kikel magából.

-Úgy adom alá, hogy Te is a kollégáddal jöttél össze baszod, ráadásul a csávó a barátja, nem a managere, ahogy kivettem Toby szavaiból, szóval ennyit erről baszki.
Förmed vissza, mert Quen mit pattog, ahelyett, hogy örülne, végre van valakije a srácnak!
-Láttam a pasast, annyi mint Te ha nem idősebb, de miért baj az? Jöjjön össze egy tapasztalatlan kisfiúval? Milyen szerencsétlen páros lennének már. Bocs Sam...
Mondja a végét normál hangon Sammynek, nem sértésnek szánta, de két Sammy egy csárdásban sok lenne.
-Ha csak dugni akart volna nem vár és nem lenne még vele... Quen ne légy suttyó, pontosan tudjuk milyen az egy éjszakás kaland, ott nem hívod vissza a csajt. Jelen esetben srácot... Ne legyél olyan mint Stan, hogy hangyafasznyi infód sincs de már kombinálsz bazdmeg, mert Teaztatjobbantudod bazdmeg!
Dohog idegesen, hogy Quen qvára nem tud semmit de okoskodik.
-Ne beszélj baromságokat Sam, Quentin szeret, csak elönti a pulykaméreg a buziság miatt. De abban igaza van, hogy fogadd el Quen, nem azt mondta sosem fürdik ezentúl és a sár istenének oltárán mocskolja a testét.
Csak hogy Quennek legyen oka valóban elszörnyedni.
-Ennyi erővel mondd neki ne vegyen levegőt bazdmeg! A melegség is ilyen, van és kész bĐszod, fogadd el, hogy forróbb az öcséd, mint egy kályha, de jó néki, végre boldog baszod!
Szörnyed el, hogy mi ez már...
-Halálosan ne legyél meleg, kinyírod a matrózod.
Sóhajtja, de szorongatja tovább a vállát, bírja ki, jobb lesz. De téved. Nagyot.
-Aberrált? Betegség? Ó, szóval kap rá egy oltást és meggyógyul? Mintha leprás lenne úgy kezeled, mi van, nem bírja el az egód, hogy más? Olyan vagy mint a bátyád Te idióta, az nem bírja elviselni ha valaki nem tökéletes! Ó, rossz lesz a család renoméja, ó! Szent Stan vagyok, csak az ifjabb, hívj Quentinnek! És lehet az öcséd, de nem a FIAD cseszd meg, felnőtt férfi, azt kúr meg akit akar bđszod, nem tilthatod el Őt! Te csak ezt ismered, a tiltást, nekem is rögtön ezt mondtad bazdmeg!
Aztán még Leopold is elképed, annyira ledöbben, hogy csak hápog egy sort, de csak megszólal, normál hangon, ami szinte pofon vágja a kiabálás után beállt csöndet.
-Te vagy a beteg Quentin. Szerinted viccből mondja? Nem látod, hogy szerelmes? Attól bazdmeg, hogy Te pont olyanná kezdesz válni mint a bátyád, aki egy robot, Ő még lehet normális. Ha tudnád milyen jó megtalálni önmagad egy kis darabját akkor nem beszélnél faszságokat féltékenységből... Örülnöd kéne baszod, mert boldog az öcséd, nem betegnek nevezni és dedós mód eltiltani mindentől mint valami kisiskolást. És amíg ennyire segg vagy igenis húzhatsz elfele a lakásomból, mert kurvára kibaszott módon nem passzolsz ide, megértetted?! Ha majd felfogod mekkora fasz voltál, felhívhatod az öcséd, de addig igenis velem marad és ÉN FIGYELEK RÁ CSESZD MEG! HÚZZÁL KIFELE!
Remeg a dühtől, hogy megragadja Quent és kiebrudalja kifele, ha itt marad, olyanokat mondanak egymásnak, hogy Sammy bánja. Így is egy világot tört össze a srácban, nem kell eltaposni az épen maradt darabokat.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Kedd Feb. 28 2017, 21:04

Zavartan néz hol az egyik, hol a másik férfira, össze ne vesszenek azon, iszik-e ő, vagy nem.
- Hát, én örülnék egy férfi pizsamapartinak
Mosolyog, el is jut neki, hogy ezt most ultrameleg kijelentés volt.
- Ne aggódj, nem fogok, nem fogok.
Leo felé még megcsóválja a fejét.
- Nem nézted a fenekét!
Miután elmondja, akárha a nyakába öntöttek volna egy fazék forró vizet. Eleve leostobázzák és ezzel nem tud vitatkozni. Összehúzza magát, noha a fejét rázza közben.
- Eric is szeret engem, ez nem plátói...
Megsemmisülten mered maga elé, hogy Quen és Leo üvöltöznek. Aztán testvére szavai, mintha krátereket robbantanának a lelkében, megfordul vele a világ és másik időszámítás kezdődik. Mintha elvesztené az összeköttetést a földdel és többé nem lenne érvényes rá a gravitáció törvénye. Megrázza a fejét Leonak, valahogy kinyögi, bár nem érti maga se, honnan veszi az erőt hozzá
- Én a férfias férfiakat szeretem.
A betegség az, ami talán a legjobban fáj neki. Mert ő is így gondolta, fertőzöttnek érezte magát és segített, hogy beleszeretett Ericbe, aki szintén meleg és tökéletes, ami ennyire szép az nem lehet fertő. Most mégis úgy érzi, mintha valami nyavalyát ragasztottak volna rá, vakarni kezdi a karját és bő cseppekben hullnak a könnyei.
- Nem szeret....
Leheli Leonak. Érzi, hogy nem bír hangosabban beszélni.
- Leo...Leonak igaza van. Azt szeretkezek meg, akit akarok!
Pattan fel vörösen, már-már kiabálva, rettegve és zokogva, de akkor is talpon van, hogy megvédje, nem magát, Ericet.
- Mert lefeküdtem vele. Egy meleggel, mert én is az vagyok és fantasztikus volt és nem használtunk óvszert. Ez az, amitől annyira féltesz? Engem bánthatsz, de Ericre ne mondj csúnyát, azt nem fogom elnézni neked, akkor se, ha én valóban ragaszkodom hozzád Quen. Semmit se csinálhatsz velem! Nem! Erickel maradok! Nem teheted, már elmúltam 21 és nem fogok lemondani róla, akkor se, ha soha többé nem beszélsz velem!
Kiabálja sírva, felemeli a hangját itt már ő is. A következő viszont kizökkenti, pislog, mint egy elvarázsolt tündérmanó. Még a könnyeit is csak szájtátva, bénán nyeli.
- Nem akartam...nem akartam ezt soha. Nem akarom elvenni Leot, tudom, hogy ő a te barátod... Nem csak kitaláltam, az vagyok és te...utálsz, utálsz azért aki vagyok!
Emeli megint meg a hangját, de már sokkal több fájdalom van benne, hisz ahogy erre rájött, borzasztóan lehúzza, a mélységes mélybe rántja. Halálosan megijed attól, amit aztán Leo is kiabál és hogy kiebrudalja, mintha leperegne előtte: tönkretesz egy legendás barátságot. Ezt nem bírná el a lelke. Leo karja után nyúl.
- Ne...ne dobd ki, ne haragudj rá, ő csak engem gyűlöl. Kérlek...ne folyj bele, inkább elmegyek én...
Soha életében nem volt még ilyen rosszul, de igenis van benne annyi alapvető emberi méltóság, hogy kisétáljon azon az ajtón és csak a következő sarkon veszítse el az eszméletét.

_________________
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szer. Márc. 01 2017, 20:35

Ez nem tetszik neki, mert akkor a kurva konkrétan hülyének nézte.
- De valahogy úgy jött ki, hogy baj lett volna, durva volt igen.
Helyezi a hangsúlyt erre. Csúnya nézése kicsit megenyhül, amikor Leo fogadkozik, hogy új felmosókészletet kap, legalább bánja...
Hülyét is kapna, ha Leo is buzi lenne.


A férfi pizsamaparti kicsit röhejes, de nem akarja leoltani Sammyt.
-Hát, nem vagyok semminek az elrontója, ha szeretnétek, maradhatunk
Ráférne már a bulizás...
- A fenekét? A fenekéééét?
Teljesen, totál KO.
- Nagyon nem ugyan az, mert nem vagyok naiv kis szaros és Suzy nem húsz évvel idősebb, ráadásul te nagy okos, ő nő! Nő, úgyhogy tényleg, ennyit erről!
Sammy felé fordul, miután kioktatta Leot.
- Nem, nem szeret téged, csak hülyít és ebben teljesen biztos vagyok.
Nagyon aggódik és ideges, első reflex reakcióból gondolja csak át.
- Sammy! Te nem tudsz mérlegelni, teljesen ártatlan vagy, a csaknem tíz évvel idősebb, perverz beetetett, ez a napnál is világosabb. Te...te meg nem lehetsz ennyire hülye!
Csap a homlokára, ahogy Leora néz. Sammy naiv igen, de hogy Leo is bekajálja?
- Jöjjön össze egy szerény kislánnyal, mint Chloe. Mert ő Sammy Leo, Sammy! Nem ismered? Az a férfi manipulálhatja, ahogy akarja, nem fogja észrevenni! Jézusom, hogy neked elment az a maradék eszed is
Förmed rá, mert hihetetlen, hogy nem az ő oldalán áll.
- Sammy, kuss!
A férfias férfiakon nagyon elvörösödik a pulykaméregtől.
- Többszöri menetre kell neki. Ne legyetek már ennyire vakok! Mit akarna egy kapitány Sammytől? Megrontja! Nem veszitek észre?
Ő attól fél bántani fogja, ráadásul Sammy nagyon-nagyon érzékeny. Már most sír, hát persze, ez nem lepi meg. Ellenben az, hogy ellentmond neki, újdonságként éri.
- Nem vagyok Stan! Azért mert gondolkodom nem kell elítélni!
Üvölt vissza, mert igen, Leo kezdi elvetni a sulykot.
- Inkább mondta volna! De pont azért nem hagyom, mert szeretem.
Miért nem veszik észre? Mindenki megőrült?
- Nem feküdhetsz le egy másik férfival!
Tajtékozza, de aztán jön a vallomás. Egyrészt sokkolja a hír, másrészt kiáll magáért. Mindez rázúdul, úgy érzi összenyomja. Először is lendületesen levág Sammynek egy jókora nyaklevest. Ami már ért...úgy érzi, gyerekkora óta.
- Elment az eszed? AIDS-es leszel, jézusom, nem hiszem el, hogy megtetted, hogy ilyen felelőtlen voltál és nem gondoltál a következményekre! Mit csinálnék, ha elvinne valami rohadt buzikór? Az istenért! Az istenért Sam! Hülyít, nem veszed észre?
Leot szeretné most kiradírozni.
- Idióta az anyád! Más, de ne ebben legyen az! Nem egészséges, ez torzulás, abberráció! Veszélyes és igenis beteges! Nem azért, de Stan...Stan nem olyan rossz te faszfej. Legalább van esze! Milyen neked? Nem támogattalak? És igenis felelősséggel tartozom érte. Kinek a vállán fog sírni, ha elhagyja? A managere, gondolkodj már! Ha elkap valamit, ki fog a halálos ágya mellett zokogni? És különben is, az egész marhára nem higienikus! És Sammy törékeny
Na igen, egyedül azt bánja most nagyon, hogy kifakadt Sam feltűnési viszketegségével kapcsolatban..
- De, látom, egy férfiba. És ha ezt hiszed, akkor nagyon nem ismersz Leo és csalódtam benned. Mi, most kidobsz? Komolyan? Nem te mondod meg, mikor hívhatom fel az öcsém!
Üvölti vissza, megveti a lábát és nem mozdul egy tapodtat sem, sőt visszalöki, hagyja békén, mert őt bizony nem fogja Leo csak úgy kiebrudalni. Sammy békítő szövege kicsit megfagyassza.
- Nem, nem utállak, féltelek Sam... Sam, hagyd abba, nem gyűlöllek, erről csak és kizárólag Leo tehet! Megyek inkább én
Vet Leora egy gyűlölködő pillantást, aztán lehetőség szerint ki is viharzik az ajtón.

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szer. Márc. 01 2017, 21:11

-Lehet pont ellenőrizték...
Von vállat jelezve, fogalma sincs.

-Azt sejtem öcsisajt!
Nevet fel, mert hát a férfi pizsi party neki most kicsit más kicsengésű is, de ezt Q még nem értheti. De pár perc és volt nincs titok.
-Jó, úgy is rég volt ilyen.
Megy bele, ekkor még nem is sejtve, ő maga fogja kidobni legjobb barátját a lakásból.
-Ezt jól látod Sammy, qvára nem stírölöm a pasik fenekét.
Nevet fel még itt, mert Eric segge teljesen hidegen hagyta, ellenben a jógás cucc vicces volt.
Persze aztán Sammy helyett is leüvölti Quen fejét, miket nem mond, arra nem reagál, hogy Sammy a férfias férfiakat szereti, végtére is ettől Sammy lányosabb lesz valahogy, de mindegy is. A lényeg, hogy szerelmes, a többi mellékes.

-Az övé meg férfi, és?! És nem húsz évvel idősebb, max tíz, az nem sok egyáltalán! És az öcséd sem kis naiv szaros, annyira már érett, hogy tudja milyen párt válasszon magának nem gondolod?! Ha nem tudná csapongott volna mint a fene, de Ő várt, most érzi, hogy szerelmes, ennyi Quen, nem azon a hangsúly, hogy neked nő kell vagy nekem.
Fogja már fel, az öccse meleg, férfi kell neki, azt is talált és lám boldog végre.
-Ismered a csávót bĐszod? Mióta vagy vele Sammy? Pár hete legalább, meg mit hülyítene Sammyn Te gyökér? Mi kéne neki?! A pénze, háza, hírneve?! Hogy Téged kihasznált az a hülye picsa egy dolog, ne ebből indulj már ki az IStenit neki!
Vág vissza Quentinnek, mert szerinte Eric annál idősebb, hogy fiúzgasson és ha megunja kidobja Sammyt. Akkor már rég kidobta volna, milyen nehéz eset már néha!
-Pont attól lettek volna életképtelenek a húgommal, ne mondd már hogy nem! Hát Chloénak is valami érett pasi kéne, mint Te mondjuk, az egy dolog, hogy zsák a foltját effekt van náluk! És mire manipulálja már, mond már meg! Max sokat fog baszni, legalább bepótolja a kimaradt éveket, mi rosszabb érheti?! Halál komolyan Quen, hagyd már élni kicsit!
Gesztikulál hevesen, hogy fogja már fel faszságokat beszél.
-De igen, csak idióta fasz...
Sziszegi Sammynek, hogy Quentin szereti Őt, csak most elmentek neki otthonról. Alap esetben nevetne a kifejezésen "azt szeretkezek meg", de most csak mutat Sammyre, hogy na, látod Quen? Ő is tudja hogy működik ez. Bár meglepi a fordulat, Sammy felemelte a hangját és még fel is állt ültéből.
-Nem?
Na jó, ez kicsit meglepi, hogy nem használtak óvszert, de úgy fest megoldották hogy higiénikus legyen. Nem ért ő ehhez, de megveregeti Sammy hátát, hogy jól van, ideje volt. Aztán Sammy újra meglepi azzal, hogy mennyire ellenszegül, jól hall? Nem beszél Quennel akár, mert Eric marad? Tényleg szerelmes.
-Akármit, hát Tőled mit akar a tanárnőd? Vagy csak szexre kellesz Te is neki? Kinek mi tetszik baszod... Aztán qvára megrontja, végre kefélt egyet az öcséd... és ahogy elnézem le tud ülni, nem telibekúrta, ergo vigyázott rá!
Hacsak Sammy ki nem harcolta hogy Ő legyen a fiú persze, volt szó róla, ezt szeretné.
-Te beszélt elítélésről?! Ki mered mondani a szót ezek után bazdmeg?! Te magad vagy a szó a lexikonból!
Ordítja, hát ezt nem hiszi el.
-Akkor Te meg ne feküdj le a barátnőddel, tisztasor, szenvedj Te is bĐszod!
Megüti Sammyt, ez meglepi, nem hitte, hogy képes lenne rá.
-Ó, itt tartunk, ha szavakkal nem megy, akkor megvered?! Tévedtem, rosszabb vagy mint a bátyád! Nem minden buzi éces és a csajok is lehetnek betegek, attól függ normális-e a partner Te fasz... de óvszerrel miért ne dughatna?!
Túlzásnak érzi, de oké, az óvszer oké.
-De nem tarthatod bezárva Te utolsó idióta! Nincs olyan szerelem ami örökké tart bazdmeg, nekünk hány csajunk volt már?! Amúgy meg küld el az imádott bátyádhoz vérvételre bazdmeg, mit tesz isten szerintem kutya baja nem lesz, mert a melegek is vigyáznak a seggükre, mint mi a farkunkra, evidens! Főleg ennyi idősen kijött volna már rajta valami fekély nem gondolod, ha már annyi mint mi?! Láttam bazdmeg a csávót, egészséges volt. Ne temesd már bazdmeg... nem mindenki kibaszott buzi francia költő, hogy belehaljon.
Aztán Quen olyat mond, hogy meglepi mindkettejüket, még hogy kitalálta Sammy mindezt a figyelemért... elképesztő. Bántják Sammyt eleget, nem lenne viccből buzi is. Realizálja is hogy Quen túllőtt a célon, próbálja is kitessékelni, mert ha tovább marad és fröcsög, akkor Sammyt jobban összetöri, vele pedig mégjobban összeveszik...
-Dehogynem mondhatom ha nem vagy beszámítható! Nem Samuel Collins, maradsz! Ilyen állapotban a sarokig nem jutnál el. Aztán az egész családod engem nyírna ki, plusz a pasid, hogy hol csámborogsz. Quentin szépen kiszellőzteti a megzápult agyát, elhúz ahova akar, menjen a tökéletes testvéréhez hamár itthon rontja a levegőt, vagy amit akar, de jelenleg kurvára nem szívesen látott személy!
Rántja el a karját Sammytől és tol egyet rajta, menjen vissza, aztán rángatja ki Quentint, húzzon haza és gondolja át az életét. Megy magától, csak egy "végre" szót köhög oda, még az ajtót is rávágja, hogy érezze, semmi keresnivalója itt, bezárja az ajtót is.

Aztán persze megy vissza Sammyhez és leülteti ha még nem ülne.

-Hallottad. Nem utál Téged. Stant sem utálja, pedig ott oka is lenne. Érted? Válaszolj Sam! Halljam!
Magyarázza és tölt egy teli pohár alkoholt, nyomja a kezébe, ez adag, nem is kicsi, de igya meg, kell. Most qvára kell.
-Engem utál, de kurvára nem érdekel, fasz volt. Amúgy meg folyton erre sír a szája, hogy Sten elhagyta, senki nem figyel rá, holott emiatt nekem lett volna jogom sírni, hát csak azért nem dobtak ki mert kurvára nem volt hova mennem... De esküszöm ennek kibaszott idiótának soha semmi nem jó... Arra is kiakadt, hogy lett egy buzi haverom, vágod, nem is ismeri, de beolt érte. Oké, hogy félt Téged, mértékkel csinálja, hát azt hiszi én pont leszarom mi van veled?! Vagy vele... ó, mindegy is, ne sírj, tudja, nyelje le a fekete levest, hogy buzi vagy és csá. Ha meg nem megy neki nyalja ki a barátnőjét, nem? Az én seggem meg kapja be, hát komolyan. Annyira kiakasztott! Tapasztalni kell ember, nem burokban élni, Chloé is csak azért önálló valamennyire, mert én nem toltam mindent a segge alá... Quen sem bírja megállni, hogy ne tegye ezt Veled, aztán meg ha önállóan hozol döntést lebasz... hát komolyan. Ah, bocs... felszívtam magam. Gyere ide, ha mást nem, engem nem zavar, én simán elmegyek veletek bárhova. Jön Tina is. Ne érdekeljen... majd megemészti.
Karolja át és magára húzza, sírjon csak vagy hüppögjön, nem lesz baj, csak felcsesződött Quenen. De erről nem Sammy tehet, mégis úgy érzi, rajta csattant.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Márc. 04 2017, 21:23

Rávigyorog Leora, ezt csak ők értik. Bólogat, szeretne többet lenni velük, Eric nélkül magányos.
- Hát azt hiszem, ez így van rendjén.
Mosolyog Leora, ne is nézze az ő pasija fenekét. Quentinre összerezzen, megbújik. Leszólják és ez nagyon rosszul esik neki.
- Nem vagyok szaros...Leonak, Leonak igaza van
Hebegi sírva és csak egyre jobban elhatalmasodik rajta a kétségbeesett zokogás, hogy még Ericet is bántja.
- Nem hülyít, már...több hete. Pontosan, nekem nincs semmim, én nem vagyok senki, csak egy kis hülye és csoda, hogy szóba áll velem.
Hevesen, könnyeit nyeldekelve rázza a fejét.
- Nhem etet nem érted
Nyögi nehézkesen, rohamszerűen szipogva. Nem bír beszélni. Chloe is húz rajta, borzasztó bűntudat mardossa, hogy nem a lányokat szereti. Iszonyú számára ez az egész, szédül, hányingere van, a legrosszabb rémálma, hogy Quentin ilyeneket mond, ennyire nem fogadja el. Rázza a fejét Leonak, hogy nem szereti a bátyja. Borzasztóan érinti, hogy mit akarna egy kapitány éppen tőle, pont ettől retteg, Quen a velejébe gázol. Vöröslő arcát a tenyerébe temeti, egészen összehúzza magát, feszült kis gombolyaggá zsugorodik.
- Nem mondhatod...meg nekem mit csináljak és lefekszem és jó volt. Eric bekent olyan...síkosító izével.
Nyögi Leonak. A következő pillanatban kap egy pofont, erőset és fájót, visszaroskad tőle a fotelba. A döbbenet szinte jéggé dermeszti, aztán a gesztus súlya végképp letarolja.
- Bárcsak...elvinne, bárcsak meghalnék!
Vág vissza ilyen gyerekesen, most először emészti fel a saját fájdalma és nem gondol Ericre. Csak az számít, hogy Quentinnek rossz legyen. Quentinnek, aki bántotta, megverte.
- Ne mondj ilyet Leo, én voltam a fiú
Nyögi, bár most nem érzi magát férfinak. Aztán ettől is kifakad, mennyire nem férfias. Hogy hagyhatja, hogy Quentin így bánjon vele? Hogyan szenvedhet ennyire valakinek a véleményétől? Leo védi, noha valahol ettől is rosszul érzi magát, hiszen a barátságuk rovására megy, hogy Miatta veszekednek. Nincs olyan szerelem, ami örökké tart, mintha kis késeket szurkálnának belé. Belezokog a tenyerébe. Hát mihez kezd, ha véget ér? Hiszen akkor minden összeomlik.
- Hagyjátok, hagyjátok már abba
Nyögi, semmi egyebet nem bír hozzáfűzni. Próbál békítőleg ő lelépni, összepréseli remegő ajkait.
- Nem akarok veled beszélni Quentin, nem kereslek. Hagyjál békén, jó?
Taszít rajta egyet. A vállánál. Igaz, hogy zokogva és finoman, de a gesztus ott van. Most nagyon megbántotta és bármennyire is összeomlott, de dolgozik benne ez az ellenállás.
- Nem ő tehet, hagyj, menj el! Elmondom anyáéknak is, hogy megütöttél, ezt nem úszod meg Quentin!
Dúl benne a gyerekes ellenállás, bármennyire is bánja és szakadozik a kíntól, hogy ő maga is elküldi, sőt fenyegetőzik, mint gyerekkorában. "Megmondom anyának, hogy nem hagysz veletek játszani"
Amikor elmegy, persze összeroskad, máris bánja mennyire gyerekes és gyenge idióta volt, ugyanakkor maga alá temeti a bánata és az átéltek.

Félig a földre csúszott már a fotelből, Leo felszólítására összerezzen, megcsóválja a fejét.
- Gyűlöl...és megütött
Kap egy pohárkával, de annyira reszket a keze most és annyira képtelen bármire, hogy a földre önti. A legrosszabb ráadásul, hogy tudja mennyire szánalmas és a legjobban magát utálja ezért. Leo szőnyege, amit tönkretesz (vagy padlója) megint egy másik dolog.
- Jajj Leo, ez nem igaz, Lindharték akartak téged
Bugyogja, arra is rázza a fejét, hogy Quen utálná
- Nem te vagy buzi...csak engem gyűlöl ezért...éppen...éppen ő
Zokogja kétségbeesetten.
- De...de te legalább nem vagy az... De..akkor most tönkrement....Quen....fontos volt nekem...és akkor most
Zihál, nem igazán kap levegőt.
- Kösz....kösz Leo, ne haragudj...Te annyira mindent megtettél, nem kellene miattam mérgesnek lennetek egymásra. Még ezt is...ezt is elrontottam nektek! Talán tényleg olyan vagyok, amilyennek gondol és felhívom magamra a figyelmet és miattam rossz az élete...Miattam veszít el mindenkit...és engem is, de engem sosem szeretett, ha ennyire...féltékeny volt...
Gyűrögeti Leo pólóját, amikor közelebb kerül hozzá.
- Leo...kérlek, vigyél haza. Nem vagyok jól...és majd otthon, otthon leszek rosszul. Sajnálom...annyira sajnálom
Zokogja, elég vigasztalhatatlan, ha egyszer tényleg beleéli magát, mindenféle baja szokott lenni, fizikailag is rámegy az egészségére, nem hiába nevezték "hisztérikusnak" De talán az lenne a legjobb, ha egyedül szenvedne, hiszen Leot is csak terheli ezzel. Ráadásul borzasztóan szédül és egyre forróbb lesz a teste.

_________________
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Márc. 05 2017, 19:25

A kurvát lezárt témának tekinti, zaklatottan megvonja a vállát. Ehhez jön még, hogy Sammy bevallja a melegséget.
Csak néz felháborodottan, hogy ezek tényleg a seggekről beszélnek, mintha a másik kettő felképelte volna.
- És? Ezt komolyan kérded? Mióta lettél ekkora libsi köcsög? Pont a managerébe? Nem furcsa ez egy kicsit? Én vagyok hülye, mond?
Sammyre nem reagál, szaros és hülye, mindez persze a naivitása számlájára írható, mert anélkül nem lenne az, de lehetősége sincs elmagyarázni a pergő vita hevében.
- A gyökér te vagy, mit tudom én, Sammy jól néz ki! Tudom is én, talán csak villogni akar, vagy szűz kisfiút az oldalára, a managere te idióta állat, ki az a vadbarom, aki kikezd egy tizen...huszonegyévessel?
Keveri Tinával a korát, de akkoris, Sam még fiatal és különös, hogy nem látják a néhány "hetes kapcsolat" buktatóit. Gúnyos fintort vág Samnek, hogy pár hete, ez számára nem egyelő a táróssággal.
- Mindketten ostoba idióták vagytok
Mutogat Leoékra, nem is érti hogy szövetkezhettek ellene! Éppen ők!
- Sokat fog baszni? Leo...esküszöm
Látszik az arcán, hogy rohadt nagy önfegyelemre van szüksége, hogy ne rontson neki. Hogy lehet ennyire felelőtlen, hogy támogatja? Ádázul néz felváltva hol egyikükre, hol másikukra.
- Sam...
Csapja magát homlokon, úgy érzi összeesik, annyira lüktet a feje. Nem hiszi el, hogy arról beszélnek, hogy megdugta egy férfi, avagy ő tette ezt valakivel. Neki ez sok, ég az egész arca. A kis Sammy.
- Te is össze akartad hozni Chloeval! Együtt tervezgettük te álszent barom! Hülye vagy? Suzy és én teljesen más lapra tartozunk! Ohh jézus
Nem fér a fejébe, hogy tudott úgy hozzáérni egy férfihoz, ráadásul elkaphat akármit! Egy meglett buzitól, eldobja az agyát, mindjárt felrobban!
- Semmi jogod felhozni az exemet, a nőket, mint példákat ebbe a beszélgetésbe!
Üvölti le Leo fejét.
- Ezt elítélem, mert betegség!
Kapkod levegő után, bár valahol iszonyatosan sajnálja Sammyt, arra is csak csúnyán néz rá, hogy halállal fenyegetőzik, mintha csak azt éreztetné, figyeljenek rá, itt van ő is. Erre a barátnős lefekvésre nem reagál, nem ugyan olyan, noha őt magát is meglepi, mennyire elragadják az indulatok és megüti az öccsét. Sammy persze sír és a következő pillanatban mélyen meg is bánja, még ha rejtetten elégtételt is érez. Hisztizik, hát megüti, hogy magához térjen.
- Én is tévedtem veled kapcsolatban!
Fröcsögi Leona, a miért ne dughatnára lesújtó pillantással válaszol.
- Te teljesen megőrültél Leo, támogatod a védekezés nélküli szexet? A szexet egy buzival? Mióta lettél ekkora köcsög? Rohadék...Lehet baja! Miért nem látjátok, hogy csak jót akarok? Elkerülni...
Kiabálja fáradt-rekedten.
- Te vagy felelőtlen és hülye! Nem felejtem el, hogy kidobtál bazdmeg!
Sammy szavai szíven ütik, hát igaz? Nem akar beszélni vele?
- Amiatt a redves köcsög miatt? Megbuktál öccsségből Sam! Ezért vagy egy árulkodó szaros kis hülyegyerek Sam! Szépen bizonyítottad! Idióták!
Csapja be maga mögött az ajtót és lehet, hogy pontosan oda fog menni, ahová Leo küldte. Beszélni akar valakivel, aki sosem volt még illogikus.

//köszi//

_________________


Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Márc. 05 2017, 20:06

-Mindig is ilyen libsi köcsög voltam Te zsebstalone! Nem, nem furcsa, ha meleg a pasas... ráadásul vele arról beszélgetett, amit szeret, a versekről baszod... nem furcsa, hanem valahol logikus is.
Mert hol talál olyan srácot, akivel csak úgy nekiáll a verseiről beszélgetni? Leopold szerint sehol, ahhoz túl gyáva, de itt adva volt.
-Aki nem a saját korosztályára bukik?! Quentin, Te Neked is fiatalabb a csajod baszod! Mert Sammyvel aztán nagyon lehet villogni, a tömeget sem bírja... meg már nem szűz az öcséd, szóval nehezen áldozható fel a szüzesség oltárán, nem gondolod?!
Nonszensz, már rég kidobta volna, de érezni, szerinte csak úgy senki sem kezd egy szűzzel, csak a macera van velük.
-Vagy csak Te vagy egy idióta fasz, aki nem bír örülni másoknak.
Mondja oda csak úgy mellesleg, szerinte Sammy végre önmaga lett, ez jó, nem rossz dolog.
-Ne mondj ilyet az ég szerelmére... Senki sem akarja hogy meghalj, nem tömeggyilkos vagy Sam csak meleg az istenit...
Hördül fel ne beszéljen már Ő is baromságokat, elég Quent hallgatnia.
-Nah, akkor meg pláne!
Legyint, hogy Sammy volt a fiú. Bár ez kicsit furcsa neki, de nem érti ő ezeket a buzis dolgokat.
-Ja, haver, baszni emberi dolog, Te is nem egyszer voltál egy éjszakás Don Juan, ne vess rá követ ezért... képmutatás lenne.
Veti oda, de érezni jöjjenek csak neki, ha kell verekedik egyet, már meggyógyult a karja.
-Igen, mert azt hittem a lányokat szereti és tetszik neki Chloé... de nem fogom a húgom egy buzihoz kényszeríteni, mi értelme lenne?!
Nem is tudja melyiküknek lenne rosszabb az élet úgy.
-Dehogy tartozol más lapra, pont ugyan olyan vagy vele... nem is ismerjük azt a tyúkot, lehet olyan mint az exed és csak a pénzed kell neki... Te sem ismered ezt a pasast, ne írd le addig. Én sem teszem a csajoddal, pedig fos ízlésed van, nem kedveltem még egy barátnőd sem igazán, mert nem szerettek Téged öregem! De beleszóltam?!
Nem. Most sem akar, de pont emiatt Sammy életébe se legyen beleszólva.
-Oh, ugyan miért nem?! Fáj az igazság azért? Emberek ők is baszod.
Vigyora elárulja úgy érzi fogást talált Quentinen és élvezi a kárörvendést. Örömmel beszél még az exekről, hiába vannak neki is borzalmas exei. Bár azok inkább ostobák voltak mint kétszínűek, ez is igaz.
-A reakciód a beteges ember. Tudod hány meleg van? Szerintem annyian vannak mint mi.
Prüszköl egyet, szerinte nem nagy cucc.
-Az öcséd ésszel szexel, ha nem így tenne, már rég nem lenne szűz Te idióta! Sőt, első adandó alkalommal lefekszik a csávóval, nem? Egy csajtól is elkaphatna akármit, de ésszel lenne egy csajjal is. Gyereke nem lesz belőle, ennyi bizonyos.
Méri végig lesújtóan.
-Ne is felejtsd el, mert én magam emlékeztetlek majd rá!
Verd ki Quen.
Szánja búcsúzóul, mert fröcsög és rossz hallgatni, mint valami eszeveszett. Már fel sem veszi minek titulálják, pedig Quen nem káromkodik. Nem is bánja hogy elment, örömmel zárja rá az ajtót.

-Ezt inkább ne mond el nekik Sammy... hagyjuk. Menj Quen, hallottad!
Csóválja a fejét, hogy oké, Quennek igaza van, ez elég gyerekes visszavágás volt Sammy részéről, de attól még lehet annyira felnőttként kezelni, hogy nyugodt szívvel buzi lehessen. Amint Quen elment, megy is vissza Sammyhez.

Felveszi a poharat, tölt újra, nem izgatja a szőnyeg. Ez nem bor, majd kiszedi valahogy. Megint a kezébe nyomja, igyon már!

-Megütött. És? A férfiak néha verekednek. De ne a szüleidnek árulkodj már, az olyan dedós. Ha már nem ütöttél vissza, akkor nyeld le, lépj túl. Amúgy is Te vagy az erősebb szerintem, nem üt akkorát a bátyád. Engem is mgütött már, de nem utál. Téged sem utál.
Magyarázza tőmondatokban hogy fel is fogja a másik.
-Chloé előtt jah. De ezt felejtsd el csak mérgemben mondtam.
Már bánja is, sóhajt, ő iszik. Neki kell.
-És ha buzi lennék bĐszod mi köze hozzá?! Beleszólok Ő kit dughat meg? Baszottul nem, Ő se tegyen így. Pfff, ne légy nevetséges, azért rossz az élete, ha ugyan rossz, mert Ő nem képes jobbá tenni. Nem élhetünk senki helyett Sammy, Ő sem élhet helyetted, nem tudja mi a jó a Neked, de Te sem neki mi a jó. Amúgy féltékenynek lenni emberi dolog, én meg Őrá voltam féltékeny, mert nézzél már rá! De ettől még a barátom és mindig a barátom marad, akármekkora fasz. Nem először veszekszünk miattad öcsi, egyel több vagy kevesebb alkalom nem számít. Na gyere...
Vonja magára, sóhajtva.
-Dehogy viszlek... egyrészt azért, mert ittam. Másrészt azért mert otthon leszarják mi van, magadra hagynak hogy kisírd magad, de most nem annyi történt hogy eltörtél egy tányért. Maradj itt, komolyan mondtam Quennek, hogy ma én vigyázok rád. Különben nem ment volna el, ha ezt nem tudja, nem hagyna csak úgy magadra.
Simogatja a hátát, iszogatja a töményet közben.
-Ne sajnáld a dolgot. Sajnáld Őt, neki a rossz. Szerintem már az egészet megbánta, Quen... rettentően szeret Téged és szerintem fél, hogy mivel buzi vagy és pasid van, ráadásul valami vele egykorú férfias fazon, valahol... lecseréled Őt. Szerintem nem Rád a féltékeny, hanem a pasidra. Nem úgy, persze, nem ferde a bátyád, csak szeret Téged és már nem az a pici Sammy vagy. De... abban igaza van, hogy nem árt védekezni Sammy. Gyereked nem lesz, de beteg lehetsz. Oksa? És ne beszélj Quenről múlt időben, mindig is a bátyád marad, ha hülye ha nem. Majd megnyugszik és bocsánatot kér. És mondj soha többet olyat, hogy meg akarsz halni, okés? Igaz, hogy akkor tuti sírig tartó szerelmet nyersz, de Rómeóéknál láttad mekkora szívás ugye? Felejtsd el. Inkább dugd meg sokszor a barátod. Baszki.. az életben nem gondoltam volna, hogy Te leszel a fiú öregem!
[b]Hecceli kicsit, de ölelgeti, ringatja kicsit, hátha használ valamit. /b]

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Kedd Márc. 07 2017, 21:10

Zúg a feje attól, hogy átüvöltöznek a feje felett. Nem akar hozzászólni, mert nincs értelme, úgyis elnyomnák. Quentin is megmondta, hogy hallgasson. Csak sír, átadja magát a bánatnak, összezuhan és Quentin utolsó szavai visszhangozzák be az elméjét. Megbukott.
Elveszti az időérzékét, félkómásan regisztrálja, hogy ott van előtte egy féldeci, azt felhajtja. Talán Leonak egy és, de neki nagy dolog.
- Akkor nem vagyok férfi
Zokogja, mert ő nem szokott, csak borzasztóan letaglózza, megbántja és mélyre kényszeríti a gesztus. Vissza kellett volna? Hiszen meg sem fordult a fejében. De azt érzi, hogy dedós. Rázza a fejét, hogy nem erősebb.
- Nem arról van szó, hanem, hogy...megtette...Szerintem nem vagyok és ezt...ezt nem vártam volna tőle, hogy betegnek tart
Sírja a karjába, legszívesebben fel sem emelné onnan a fejét soha többé.
- Dehát utána is...vagy nem így gondolod?
Neki nem mondta soha. Talán szüksége lenne Leonak is vigaszra? Egy percre fel is emeli a fejét, kivörösödött szemeivel ránéz, aztán törölgetni kezdi.
- Nem szólhat bele...nekem sem volt szimpatikus az előző barátnője, aki megcsalta, csak nem akartam mondani.
Nyögi rekedten, sírva, dörgöli közben a szemét.
- Féltékeny voltál rá? Én is... mert ő mindig is jobb volt és jobb lesz nálam, akkor nem értem miért...de nagyon rossz, hogy így gondolja, elviselhetetlen... Hogy miattam hanyagolták el a szüleink? És ha igaz? Akkor...én hogy nézzek tükörbe? Miattam, dehát? Tényleg ennyire borzalmas vagyok? Akkor valóban meg kellene...
Elcsuklik a hangja, Ericre gondol, most már van kiért élnie, kirázza a hideg, most is milyen önző és mit szólna a szerelme, ha hallaná. Jajj csak fel ne hívja, nem bírna most megszólalni...inkább Leo mellkasára hanyatlik, hogy ott sírjon tovább.
- Akkor...felhívom őket... De nekem jobb...mert most tudom, hogy elviselhetetlen vagyok. Tényleg nem érzem jól magam
Szipogja, nem akarja, hogy Leonak gondja legyen vele.
- Nhem, nhem hiszem, hogy ettől fél, azt hiszi...el akartam venni az egész életét és engem hibáztat... Hát...hát jó, bár még nem próbáltam a gumit, nagyon rossz? Csak úgy jött az egész, ő...segített, mert tapasztalt
Kicsit lejjebb hagy a zokogása, ahogy erről beszél, de még mindig rohamszerűen szepeg.
- Gondolod? De...annyira szar vagyok
Újra rázendít.
- Mert annyira lányos vagyok? És...mi szeretjük egymást... És ha Eric meggondolja magát? Félek...miért kellenék én Ericnek?
Zokog ismét Leo mellkasába.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Kedd Márc. 07 2017, 21:45

-Hát, ha azt hiszed, hogyha a szüleidnek árulkodva oldódik meg a probléma, akkor valóban nem öcsi. Ideje magad elintézned a dolgaid, beleértve a bátyád hepciáskodását is.
Csóválja a fejét, nem tudja megakadályozni benne, de szerinte ez tényleg dedós. Jó hogy nem azzal jönnek ki húzta meg kinek a haját.
-Hát... elszállt az agya. Ő is csak ember öcsém, tudjuk hogy sokszor zizi. Hát hogy őszinte legyek, én se gondoltam. Azt hittem majd kiakad, persze, de ennyi, hogy letaglózza, megkérdezi azóta volt-e béltükrözésed, vagy valami faszságot.
Jó, ezzel a dologgal ő sem számolt, ez tény.
-Hagyjuk ezt Sam, nem idevaló. A lényeg, hogy veled nincs semmi baj.
Felesleges lenne még a saját hülyeségeivel is traktálnia Sammyt, így is kivan, nem is fontos igazából.
-Én mondtam neki, szerinted érdekelte? Azt válaszolta mindig, hogy nekem soha senki nem elég jó... de baszod, Quenhez ki passzol, de komolyan? Nem láttam még olyan nőt, mert vagy hülye picsa volt, vagy rideg picsa vagy idegesítő picsa...
Kotor a zsebéből egy gyűrött, de legalább tiszta pzs-t és odaadja a másiknak, törölgesse meg a szemét, meg az orrát.
-Jaj menj már... nem miattad volt. Quen mindig is önálló volt, de emiatt sosem pátyolgatták, ez fáj neki. De akkor is ez lett volna, ha nem vagy. Vagy Tina. Stant is ajnározzák, az a baja, hogy Ő nincs. De érted, Te meg Tina rajta csüngtök, csak a szüleitek nem és erre izél. Erről Te nem tehetsz, felejtsd is el gyorsan. Nem vagy borzalmas csak kicsit önállótlan. De az első lépés, hogy több önbizalmad legyen, hogy van egy pasid, szexeltél... szerintem tök jó úton haladsz, szard le, hogy Quen szerint betegség a buziság. Nem az, mondom, örüljön, hogy élő emberi lény tetszik baszod.
Annyi perverzebb dolog van egy melegnél...
-Samuel Collins... ne sajnáltasd magad nekem, mert én is meg talállak ütni. Ha ennyire elviselhetetlen vagy, akkor miért ülök itt veled? Meg mit eszik rajtad a kapitányod? Válaszold már meg... vagy megvan a kibaszott nagy közös pontom a csávóval? Mazochisták vagyunk? Ó, legalább licitálhatunk egymásra, ki miért szenvedtette magát jobban bĐszod.
Vág egy lesújtó pillantást, majd megrázza a fejét és ölelgeti tovább.
-Csak sms-t írj nekik, elég az, most ne beszélj, belesírnál a telefonba.
Csak jó tanácsként...
-Mert mégis hogyan veszed el tőle az életét, fejtsd már ki nekem. Titkon szerelmes a manageredbe és most egy világ omlott össze benne?
Hagyjuk már. Quen csak hülye, majd elmúlik.
-Meg lehet szokni. Másabb vele a szex. Figyelj oda milyen méretet veszel. De felőlem szexelhetsz nélküle is csak... az mégis a feneke, vágod, az nem tiszta, mint a csajok puncija, már ha nem szedett össze valamit persze, ezt magyaráztam Quennek is, tuti megoldjátok. Csak alaposan tisztálkodjatok, ennyi. Csak tényleg ne szedj össze semmit a csávótól, ahogy leírod normális, de... fő az óvatosság eleinte, hm?
Talán így nem tűnik beleszólósnak csak aggódónak.
-Ahh... Szentírás amit a bátyáid mondanak? Súgd már meg miért, mert én baszottul nem értek velük egyet.
Rossz hallgatni a szar vagyok dumát, iszik is még egy pohárral, tölt Sammynek is.
-Hátöhm... hogy úgy mondjam nem tűnsz... kezdeményezőnek, inkább csak olyannak, aki úgy hagyja magát, ebből az jön valahogy, hogy nem Te rakod meg a srácot, hanem fordítva, de lehet vele férfiasabb vagy, olyan... tesztoszteronosabb...
ezt így nehéz megfogalmaznia, miért 'lányos' a másik.
-Ha szeret, ha komolyan szeret, akkor nem hagy el. Miért gondolná meg magát. Megcsaltad? Unsz vele lenni? Elhanyagolod? Vagy Ő Téged? Ha nem, akkor felejtsd már el ezt. Nem mondta még eddig mit eszik rajtad egyszer sem?
Lehet nem, ezt komolyan kérdezi valahol, mert már csak Quen miatt is illik megkérdeznie, mennyire van valóságalapja Sammy szerelmi életének.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Márc. 11 2017, 21:58

- Nem hiszem...azt csak úgy mondtam...dacból. De képtelen vagyok rá
Zokogja, egyre szarabbnak érezve magát. Érzi is, hogy egyre forrósodik a teste, ahogy mélyre zuhan kétségbeesésében. Ő szívesen hallaná Leo hülyeségét, de nincs abban az állapotban, hogy erőltesse.
- Nhem tudom...talán a mostani barátnője? Nem tudom...
Nem is érdekli most, mert Quen normális, nem pedig meleg. Ha picsa is, senki nem fogja elítélni, mert nőt választott. Elfogadja Leo zsebkendőjét és bőszen törölgetni kezdi a szemét, orrát fújja.
- De engem hibáztat és ezek szerint...én tehetek róla, túl sokat figyeltek rám. De én...nem akartam, nem tudtam, hogy ez baj... Hát, én úgy érzem de... Tudom, szörnyű vagyok és nem is értem Eric hogy lehet szerelmes belém? Mi van, ha nem is az? De az, én is tudom, hogy az...viszont...soha nem hittem volna, hogy ilyesmit tapasztalhatok, el sem bírom mondani milyen érzés. Maga a szerelem
Sírja magát teljesen rekedtre.
- Hát már tényleg csak az hiányzik.... Nem tudom Leo, de téged is ki foglak készíteni, mint Quent...és fogalmam sincs mit eszik rajtam, lehet csak tévedés az egész. Nem vagytok csak...tényleg nem tudom, annyira elviselhetetlennek érzem magam most.
Ami nem nehéz, mert mindig annak érezte. Az sokat segít, hogy Leo ölelgeti, ki is használja, hozzábújik.
- Igaz...bár úgyis tudni fogják...
Nyögi, igazából ezt a szülők megszokták, ő inkább Erictől fél, mi lesz, ha felhívja. Egyáltalán mikor, hogy fogja abbahagyni?
- Nem, biztos nem... Haragszom rá, ez a legszörnyűbb, de még rosszabb, hogy nem szeret, mert ha nem fogad el  nem szeret, pedig tudod te is, hogy mennyire fontos nekem.
Ez a legszörnyűbb neki az egészben.
-De...ez kényes téma, olyan nehéz megszervezni. Hát igen, nem árt
Nem bír ezzel vitatkozni, hüppögve bólogat, gyűrögetve a telesírt zsebkendőjét.
- Nem...és hidd el nagyon hálás vagyok neked. Csak borzasztó érzés...
Bújik közelebb, hogy rázokoghasson...
- Hát...én mondtam neki először, hogy tetszik, pedig nem is tudtam, hogy meleg vagyok.
Kicsit kihúzza magát, de aztán összegörnyed.
- De igazad van...lányos is vagyok, verseket írok
Tina mindig ezzel abajgatta és ez mindent elmond.
- Nem, semmi ilyesmi, csak... Hát, hogy kedves vagyok, érzékeny, művészlélek és viszonozom az érzéseit. Csak olyan nehéz elhinni, ha valaki olyan selejtes, mint én.
Sírva előveszi a mobilját és ír a szüleinek.
Gyertek értem, Leonál vagyok.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Márc. 11 2017, 22:38

-Mert szereted... nem baj. Az sosem baj.
Hagyja rá, ha nem veszi kézbe a dolgot üsse kavics.
-Nem tehetsz róla, érted? Tudod, van, hogy az emberre nem figyelnek, bárhogy igyekszik. Vagy szerinted utálnom kéne Chloét, amiért csak rá figyeltek Lindhardték? Ő rossz ember? Chloé hibás? Szerinted tudja? Lehet érzi, de tehet bármit is? Ahogy a húgom nem hibás, te sem vagy az Sammy. Kicsinyes és ostoba húzás volt ez Q részéről. Néha nagyobb gyerek, mint Te. Hát... ebben előrébb jársz mint én, mert én még nem voltam szerelmes, szerintem. Ez a... gyomorbizsergető szarság nekem még nem volt. Ebben Te vagy a tapasztaltabb nálam, vágod ugye? Ne szégyelld, légy rá büszke.
Leopold úgy van vele, ha szakít is vele a csávó, legalább tapasztalt. A tapasztalat nagyon fontos, Q ezt nem veheti el az öccsétől.
-Olyan hisztis tisztaságmániásnak nézel mint a bátyád? Ne feledd, nekem húgom van. Te, csak lányban. Ha Ő nem készített ki soha, miért hiszed azt, hogy sikerrel jársz? Amúgy meg hajrá. Quen elintézte, de amiatt nem kéne hagynod magad neki. Köcsög húzás volt tőle. Mintha direkt el akarta volna rontani az örömed.
Nem hiszi, de valahogy akkor sem tetszik ez neki.
-Igaz. Azért mondtam maradj itt. Én is tudom, de legalább én azt is tudom, miért.
Magyarázza, nem tartja jó ötletnek hogy hazamenjen.
-Szeret és el fog fogadni, csak adj neki időt. Haragudj rá, de ne lökd el magadtól. Ő sem fog téged.
Na, még csak az hiányozna... Collins háború.
-Miért lenne nehéz? Tarts a hálószobafiókban és ennyi. Síkosítottak is vannak, felcseréled a síkosító használatát erre. De mindegy is.
Nem ez a fontos most, de talán hallgat majd rá Sammy és akkor Quen is nyugodtabb lehet.
-Tudom. De hidd el, Quen nem cserélne le Téged senkire. Ez olyan... tesós dolog.
Nyögi, mert Ken neki is fontos lett, egyre fontosabb, ami fura. Bűntudata van Chloé miatt, pedig vele is ugyan annyit foglalkozik mégis... Inkább simogatja Sammy hátát, nem zavarja, hogy lassan csavarni lehetne a sós vizet a pólójából.
-Igazából azért sírsz ennyit a pólómra, hogy levegyem mi? Te kis kéjenc.
Viccelődik inkább, ölelgetve a másikat, de ez tesós, Sammy is biztos érzi. Leopold nem akar semmit, meghagyja a kapitánynak.
-Nah, ösztönösen jött mi?
Vigyorog a srácra.
-Nem attól vagy lányos. Attól vagy lányos, hogy folyton meghunyászkodsz. Hagyod magad kihasználni, ezért félt Quen. És ezért félt mindenki.
Homályosítja fel kicsit.
-Első szabály. Ezt Mr. Ericnek ne mond. Nem csak azért mert nem vagy az, hanem azért is, mert nem vagy az. Oké? Ha annyira selejtes lennél, nem lenne pasid. Nem lennének barátaid. És különben is olyannak tűnök aki nyomingerekkel barátkozik? Pff, Toby, hidd csak el, ez a pasas olyat lát benned amit mi nem tudunk. Más szemmel néz rád és ez jó. Quen sosem ismerheti meg ezt az oldalad, de ez a normális. Mint testvér ma nem teljesített fényesen, de minden kezdet nehéz. Ha hiszed, ha nem, Quen is érzékeny lélek, csak Ő jobban takarja mint Te. Fogadni mernék most Ő is sír. Láttad már sírni? Én igen. Sőt. Én is sírtam már. Két ember látott eddig úgy: Chloé és a mi kedvenc, de jelenleg utált Quenünk. Nem vagy selejt, csak mást csinálunk sűrűbben. Te sűrűbben sírsz mi, de mi sűrűbben kiabálunk mint Te. Hozzá kell tennem, ma láttalak először kiabálni. Fontos az a csávó, igaz-e?
Ezt hamar levágta, de ha látja mit ír a másik, megfogja a kezét.
-Ne küldd el. Maradj itt. Holnap hazaviszlek. Ma leitatlak és holnap kibaszottul fog fájni a fejed, de hidd el, az kell ide.
Persze ha Sammy elküldi az smst hazaengedi, de ha nem, tényleg leitatja, meg magát is...

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Szomb. Márc. 18 2017, 16:29

Sírva rázza a fejét.
- Nem...Chloe jó lány, nem hibás. Nem tudom Leo...akkor ez köt össze benneteket Quentinnel olyan nagyon? Hogy mellőzöttek vagytok? De...ha mégis miattam hanyagolták el? Én nem is tudtam, hogy ez történik, vagy azt hittem neki nem baj. Nem? Soha? Én azt hittem, azt hittem mindenki. Mondhattad volna, hogy nem. Nagyon szerencsétlennek éreztem magam Eric előtt emiatt.
Azért ez meglepő számára. Kicsit szemrehányó a hangja, de nem akarja megbántani Leot, próbálja elnyomni.
- Nem...Rá kell jönnöm, hogy nagyon jó barát vagy Leo.
Suttogja.
- Hát igen és megértem, hogy csak félt, de olyan, mintha engem nem fogadna el, ezáltal utálna, érted?
Néz rá nagy szemekkel, érti-e Leo miről beszél. Bőszen törölgeti az arcát.
- De...meg fogok betegedni. Mindig ez van, ha nagyon kiborulok...és most nagyon kiborultam. Nem akarok neked gondot okozni...
Bólint, Leot ölelgetve sírdogál.
- Csak annyira rosszul esett és úgy érzem engem hibáztat mindenért.
Nem ereszti a férfit, nagyon jól esik neki, hogy most itt van és simogatja.
- Nem? Biztos nem?
Sírdogálja. Kicsit elneveti viszont Leo ötletét.
- Akkor most lebuktam. Valójában nem is számít Quen.
A mondat végét elsírja, hiszen mindketten tudják, hogy nagyon is számít.
- Igen...mintha a hormonok irányítottak volna.
Csukladozva hajol el.
- De...ha meghunyászkodtam volna, akkor hagytam volna, hogy Quentin eltiltson Erictől. Viszont nem bírom az erőszakot. Tudom, hogy hülye természetem van... Harciasabbnak kellene lennem, de...
Próbálta magára erőltetni, csak rossz vége lett.
- Inkább önmagamat kellene megtalálnom
Legalább a célt tudja.
- Oké, nem mondom. Hát...ez igaz. Nem Leo, te túlságosan menő vagy. Tényleg más szemmel és neki nem baj, ha ilyen vagyok. Tudom, hogy ez szerencsés...hogy ez a legjobb, ami történhetett velem. Ő is? Tudom, csak ő mégis...Ti élelmesebbek vagytok, mindig is azok voltatok. Én Chloera hasonlítottam és annyira nagyon rossz volt, nem értettem miért nem bírok belé szeretni. Nem hiszem, hogy sírna. Tényleg? Mikor? Te is? Dehát...miért? Még csak a témát sem bírom elképzelni, biztos nem a Titanicon. Chloe is látta? Dehát...mi az, ami téged, ami benneteket is képes megríkatni? Ja... Nagyon, nagyon fontos! Egyre fontosabb. Érte még...verekednék is
Mert most olyat mond, hogy az aztán!
- De én még sosem voltam nagyon részeg. És...még betegebb leszek. Nem szeretek beteg lenni
Mondja bizonytalanul, sírósan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Márc. 19 2017, 15:49

-Mert Te rossz fiú vagy? Hagyjuk már. Dehogy... ne légy hülye. A sok évnyi barátság köt össze.
Az hogy ebben megértik egymást egy dolog, de nem a mellőzöttség köti össze őket. Nagyon reméli, hogy nem.
-Ha valakit hanyagolni akarnak hanyagolni fognak, ha valakit pedig nem, akkor nem fogják. Ez nem Tőled függ öcsi.
A szerelem miatt, hogy letorkolják lesújtó pillantásos választ szül.
-Kizártnak tartom, hogy emiatt érezted magad szerencsétlennek, szerintem ez volt az utolsó indok Téged ismerve. Meg komolyan mi a fészkes fenét számít én voltam-e valaha, ha TE meg Ő vagytok a kapcsolatban? Vagy másképp tekintett volna Rád, ha én már lettem volna szerelmes? Úgy igazán? Nem azt mondtam sosem tetszett egy csaj sem mint a veszett fene, csak azt, nekem másképp alakultak a párkapcsolataim. Ugyan mond már meg min változtatott volna ha elmondom. Meg nyavalyogjak a saját dolgaimról, ha épp megvigasztalni akarlak?
Morog kicsit, de Sam ismeri annyira pár perc és elmúlik, csak nem szereti magát rossz fényben láttatni. De ugyan úgy öleli és simogatja, nem haragszik a szemrehányásért.
-Csak Quennek is jusson eszébe... De amíg legalább egy valaki tudja nincs gáz, nem?
Mosolyog rá aztán, mert igyekszik jó barátja lenni mindannyiuknak.
-Én értem. De Te azt nem érted, hogy nem TÉGED utál, hanem a melegséget meg ami jár vele. Figyi, ez olyan dolog, hogy utálod a nácikat nem? De a németek úgy cakkumpakk nem utálod. Na Quen nem szereti a melegeket, de Téged szeret. Jó várj, ez hülye példa volt... ahm... mindegy is a lényeg, hogy lehet a melegséget rohadt nehezen emészti majd meg, de Téged szeret. Nem Téged fogad el nehezen, hanem azt a tényt, hogy meleg van a családjában. De nem utál, miért tenné? Nem kismacskákat koncoltál fel puszta hobbiból, azért utálhatna, de azért mert pasikra gerjedsz, hát édes Istenem... ha neked ez kell?
Üsse kavics, több nő marad nekik.
-Mert rád kell dobnom egy vizes konyharuhát és dupla paplan kell rád? Nem is tudom, igazad van, roppant megterhelőnek tűnik, lehet letörik közben a kezem a vizes rongy súlyától. Jah...
Néz rá 'ugyan kérlek' fejjel, hagyják már.
-Mert kiborult, hát majd magát fogja hibáztatni szerinted? Annál emberibb a bátyjád, persze hogy mindenki más a hibás ilyenkor. Le kell nyelni, mint a keserű pirulát. De gondolj bele, rosszabb lett volna, ha nem kiabál, nem mond semmit, csak azt hogy nem vagy az öccse és higgadtan kisétál, mert leszarja. Azért kiabált, mert félt Téged. Ennyi. Fogd fel így. Mostanában sokat kiabáltunk egymással, az sem kizárt én miattam kezdett ordibálni.
Gondolkodik hangosan, mert sajnos ebben is lát rációt.
-Biztos.
Nyomatékosítja, hogy nem teher neki Sammy.
-Jah, engem akartál pucéran látni, vágom én.
Simogatja a hátát töretlen, míg örül, legalább kicsit elterelte a srác figyelmét.
-A hormonok elveszik az ember eszét, én olyanokat megcsináltam csajoknak csupán egy csókért is...
Legyint, így megy ez.
-Ez igaz. De a kezét megfoghattad volna, hogy ne üssön meg. Bár... őszinte leszek, nem volt várható lépés... nem feltétlen kell harciasabbnak lenned, elég ha határozott vagy. Ha megint el akar tiltani, higgadtan mond meg, hogy nem. Ennyi.
Az önmaguk megtalálására viszont sóhajt.
-Pf, jah, de kezdhetnél valami könnyebbel is. Mert komolyan, mitől leszel Te-TE? Mert valaki azt mondja az Sammys? De mi van ha téved? Vagy Te azt mondod saját magadra, hogy igen, mert én ilyen vagyok? És miből gondolom hogy olyan vagyok? Mert olyan szeretnék lenni vagy mert tényleg olyan vagyok? Egyáltalán mi határoz meg minket? Ahh... Sam... szerintem nem agyalj ilyeneken, csak fáj tőle az ember feje, inkább szexelj sokat a pasiddal, csináld amit szeretsz és ennyi. Quen meg majd idővel lenyugszik.
Simogatja a másik vállát, ő maga is ilyeneken agyal egy ideje.
-Persze hogy nem, valószínű ez a jó neki hogy ilyen vagy. Lehet erőszakos pasijai voltak, lehet érzéketlenek voltak és tetszik neki, hogy Te más vagy. Nem tudhatod. Amúgy... nem vagyok szakértő, de miért gondolják, hogy törvényszerű hogy valakit kedvelni kell vagy szeretni? Ha nem akarom szeretni nem szeretem és kész. Én sosem haragudtam, amiért nem tetszik neked Chloé. Bár örültem volna nektek, mégiscsak a húgom, ha nem is vér szerint, de normális csávót akartam neki. Te sosem bántottad volna, csak szeretted volna.
Na igen, ezt kicsit sajnálja, de nincs mit tenni.
-Hát nem hiszem hogy emlékszel, hogy mikor nagyon beteg voltál kicsinek baromira aggódott. Könnyes volt a szeme mikor láttam, no nem tudom sírt-e de félt, az biztos. Akkor is mikor eljött értem a kórházba. Szerencsétlent halálra rémítette az orvos, hogy megkéseltek.
A Titanicon csak szemet forgatott, azon ki sír? Végre meghal a nyálas hülye, idegesítő film.
-Kicsinek igen. Nehezen dolgoztam fel, hogy valószínű nem fogadnak örökbe, ha Chloé előbb megfogan. Hogy lehet ha tehetik visszavisznek, mert már van saját gyerekük. Hogy nem kellettem a szüleimnek, de a pótszüleimnek sem... Chloé persze nem tudta miért sírok, szerintem mai napig azt hiszi azért mert összevesztem Quennel vagy dobott egy csaj. Annyira akartam hibáztatni azt a kis szőke fejét, de... imádom a húgomat. De új pasit kell találnom neki, egy buzihoz csak nem kényszeríthetem, nem?
Mosolyodik el, vállat vonva, hogy ez van, de érezni szeretné ha kettejük között maradna.
-Ó, szóval verekednél? Mmm... Reméljük nem kell!
Vigyorodik el, mert levágja, hogy a pacifista Sammy még verekedne is ezért az alakért.
-Ideje kipróbálni. Akkor leszel betegebb, ha hagyod magad gondolkodni. A sötét gondolatok emésztenek fel és mennek az egészségedre öcsi, én is voltam már rossz passzban, de a piában az a jó, hogy kikapcsolja az agyad. Így nem leszel beteg, hanem benyomsz, röhögsz minden szaron és a végén még aludni is fogsz. Igyál! Iszom veled, még úgy sem basztunk be együtt nem? De... egy fontos kitételem van. De tényleg fontos.
Emeli fel a mutató ujját és komolyan néz Sammyre.
-Ne flörtölj velem, jó? Nem kaplak le, csak mert bociszemekkel könyörögsz, világos?
Vigyorogja el, bár Tina mondta, hogy tetszett régen neki, szóval valahol magát is bebiztosítja, nem óhajt ilyesmit átélni Sammyvel.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Márc. 26 2017, 21:43

Megrázza a fejét, legalábbis igyekezett nem rossz lenni.
Lehajtja a fejét, sír, úgyhogy most magának szepeg.
- Azt hittem már mindenki volt. De nem éreztem volna magam akkora lúzernek, ha tudom, hogy te sem, én ezt....nagyon nehezen éltem meg. Azt gondoltam volna, nem vagyok valami fertőzött mutáns lény, vagy robot. Habár...Quetin nem ezt mondta
Kámpicsorodik újra el, ahogy eszébe jut A BETEGSÉG
- Te is nyugodtan megoszthatsz velem bármit.
Sírdogál amiatt is, hogy ő mindig tönkre van, rá nem lehet számítani. Leo is fontos neki, így hát bólogat, de azért továbbra is rosszul érinti, hogy a bátyja így hátba szúrta. Az imádott, az istenített Quentin.
- Jó, de...engem is ezáltal. Meghát szerinte a szüleink csak velem foglalkoztak. Hallottad... Ez elég ok az utálatra, nem? És ne hasonlítsd magad össze vele, ezek szerint a ti kapcsolatotok Chloéval más. Pedig neked nehezebb...nem értem, nem értem miért
Fakad ki.
- Hát...jó. Nekem mindegy, csak ne haljak meg. Mármint szerintem jó ötlet lenne, de Eric bánná és azt hiszem te is.
Motyogja önnön ápolása alkalmából. Nem tudja mennyire fog felszökni a láza, vagy mennyire lesz rosszul, kiszámíthatatlan egy dolog.
- Jajj...gondolod, hogy ezt akarja? Hogy ne legyek az öccse? Tudom...tudom, csak utálom, ha üvöltöznek velem! Még Christina is leszokott róla emiatt, pedig ő mindenki mással üvöltözik
Sír, hogy kénytelen Tinát dicsérni.
- De miért? Már...nem olyan a barátságotok? Ugye....nem azért, mert meleg vagyok?
Ijedezik. Szaggatottan felsóhajt, bújik Leohoz, törölgeti a szemét. Próbál mosolyogni a viccen, hogy pucéran akarja látni.
- Nagyon zavarba hoznál az ilyesmivel
Vallja be. Most béna, őszintén szerencsétlen.
- Nos...el. Nem tudtam, hogy meg fog ütni, soha nem csinált ilyet.
Simogatja az arcát, úgy érzi nagyon fáj neki. Szimbolikus értelme volt a pofonnak. Zihálva behörreni magába a levegőt.
- Tudom, nem fogom hagyni, hogy befolyással legyen rám csak...én visszaütni nem akarok, de nem tudom, ha Ericet bántaná, akkor lehet, hogy megtenném. Tudod Eric is elég érzékeny.
Magyarázza, biztos benne, hogy pofontól ő is elsírná magát, hisz a barátja miatti vita okán is mennyire kiborult.
- Ez egy elég bonyolult kérdés, mert nagyon sok minden meghatároz. De úgy érzem, Eric mellett jobban megértem magam és nem szégyellem, ha rábukkanok egy-egy tulajdonságomra. Számomra fontos a filozófia, elmélkedő típus vagyok és sajnos rágódó. Amíg Eric vissza nem jön...szenvedni fogok. Haldoklik majd a lelkem. Ez...nem azért, mert ne lenél tökéletes vigasz, hanem mert ilyen vagyok. Melanólikus.
Magyarázza, ha már a személyiségek kerültek terítékre.
- Jajj ne is mond! Én nagyon sokat szenvedtem Chloe miatt! Ne, ne mond neki el
Kéri könyörgő, könnyes szemekkel. Nehéz ennek ellenállni.
- Igen? Hát én nem emlékszem. Akkor még szeretett
Könnyesedik be a szeme, majd pislog.
- Áh, igen? Mi is nagyon megijedtünk, de nekünk hozzá volt téve a most már semmi baja címzetű mondat, kevésbé ijedtünk halálra
Nyöszörgi.
- Ó, dehát....amikor már megvolt Chloe és láthatta, hogy sírsz tudhattad, hogy nem visznek vissza. Buta érzés, ha senkinek sem kellesz, megértem, ha ezt nehéz volt feldolgozni.
Simogatja meg Leo vállát.
- De nekem kellesz, Quentinnek is, Tinának pedig rettenetesen
Úgy benne van ebben a dologban, hogy fel sem fogja mit mondott, főleg, hogy utána megkapja, buzi. Ez rosszul érinti, elvörösödik, kicsit elfordul.
- Ne hívj így...meleg vagyok
Hallani a megbántottságot a hangjában.
- Akkor tényleg innom kell, mert a gondolatok belülről kirágják az agyam. Jó, akkor rúgjunk be Leo
Mosolyog rá erőtlenül, majd csak pislog.
- Eszembe se jutott, egyrészt hetero vagy, másrészt ott van Eric, sosem...flörtölnék mással, mert minden ilyen késztetésem rá irányul. Csak ő ragyog az égen, az összes többi csillag fénye elhalványult. Bármilyen helyes is vagy, ellen kell állnom
Mondja sóhajtva, várva melyik piából kóstolhat egyáltalán.

_________________
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Vas. Márc. 26 2017, 22:32

-Miért lett volna mindenki? Mindenki szart már vagy összenyálazta alvás közben az ágyat, de a szerelem nem ilyen általános...
Néz míg vakarja a fejét. Vagy az lenne? Csak nem.
-Ha nincs kibe beleszeretni baszod... vagy aki van nem olyan... Quentint meg szard le, tudjuk, hogy neki meg szar az ízlése, mindig hülye csajokat választ.
Legyint, hogy ne foglalkozzon vele, amiért pasit talált.
-Tudom.
Mosolyodik el, Sammy valószínű megtartaná a titkát, valahogy megbízik benne teljesen. Lehet mert ez olyan Collins vonás.
-Minden kapcsolat más. Vagy Tinával meg Stannel ugyan olyan a kapcsolatod? Quentin meg hülye, nekem meg nem nehezebb. Nekem csak más. Van akinek az is világrengető probléma, ha kinn esik az eső, másnál meg kitörhet egy vulkán is, az sem ingerli fel. Mindenkinek más ezért a gondok is mások. Quentin a saját nyűgjét vetítette ki rád... nem vagy hibás azért, mert Ő nem tudta kivívni a szüleitek figyelmét, ennyi.
Jó, ez nem teljesen igaz, de Sammyt meg kell nyugtatnia.
-Meg még úgy egy féltucat másik ember is bánná. A halál amúgy sem megoldás semmire. Eric-kel amúgy valóban jól kibasznál. Lehet azt hinné meg van átkozva és kocsik elé sétál. Ki tudja... inkább maradj életben jó?
Lefest valami hülye szörnyű képet, el akarja venni Sammy kedvét az öngyilkosságtól. Bár úgy sejti gyáva lenne megtenni, biztosra kell menni.
-Nem ezt mondtam. Csak azt, hogy nehezen dolgozza fel, meleg vagy. De ez az Ő baja.
Tinán elmosolyodik.
-Jah, az a csaj elég temperamentumos, de Téged imád. Én is visszafogom magam amennyire tudom, de Tinának jobban megy. De Te már megszoktad, hogy tapló vagyok nem?
Bokszolja kicsit vállon Sammyt, majd simogatja tovább a hátát.
-Dehogynem, csak szerinte faszságokat csinálok, de én meg tudom hogy nem! Na jó... remélem hogy nem. Mi? Nem, nem, dehogy, bár eléggé berágott rám, mikor ezzel szórakoztam. Én csak azt hittem impotens vagy. De a meleg szerencsésebb, talán. Nincs semmi bajod, egészséges vagy, szerintem az fontosabb. Mert nem vagy beteg, Quen hülye, Rev barátom sem beteg. Azaz Ő kicsit, mert zakkant meg szar a gyomra, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egy pasival kefél meg él.
Jaja, Revet csipázza.
-Most már én is magam, szóval bebuktad. Addig kellett volna eddig rávenned, míg nem tudtam izgatna Téged.
Vigyorog, de tény, most már nem fog öltözni Sammy előtt. Rev előtt is csak azért tudott, mert részeg volt.
-Tudom. Elgurult a dilibogyója. Érdekelne Stan valaha megütötte-e...
Nem nézné ki Stanből, de Quenből se nézte volna ki... Valahonnan jönnie kellett neki.
-Komoly? Mármint... hát várható volt. De nem tűnt annak, olyan... nem is tudom milyennek tűnt. Bár ha nem ismernélek lehet Rólad sem mondanám meg. De maradjunk annyiban öcsi, ha bunyóra kerülne sor, ne csináld, hívj engem, bárkit megverek. Quent is. Oké?
Sammy lehet bele is rokkanna lelkileg, hogy kezet emelt a bátyjára.
-Jah, kibaszott melankolikus vagy, mint valami elégia. Vagy inkább rapszódia... de örülök, hogy találtál valakit, aki mellett mersz önmagad lenni. Ez qva fontos, mert akárki akármit mond, az életedet elsősorban saját magaddal kell leélned. Ha valaki eléri, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor az kincs.
Vigasztalgatja, ahogy tudja.
-Mármint mit? Hogy meleg vagy? Szerintem már Tinától tudja... de Chloé a barátod és Ő mindenkit elfogad, olyan mint valami szamaritánus, nem fogja zavarni.
Ebben szinte teljesen tökéletesen biztos.
-Most is szeret. A szeretet nem múlik el varázsütésre. Ha így lenne, akkor nem szenvednének emberek, hogy szerelmesek és szakít velük a másik, hanem csak elengednék. De bizony szenvednek. A testvéri szeretet meg erősebb dolog ennél, hidd el.
Még Ken iránt is érez kötődést, pedig nem ismeri rég, de mintha mégis így lenne. Lehet mert ikrek, lehet emiatt volt mindig olyan érzése, sosem egész. Ken óta sok minden más.
-Jah, ráparancsoltam Quenre csak akkor szóljon, ha már normálisan festek, ha bejöttök se ijedjetek meg.
Most már mit tagadja, így volt.
-Nem, nem vittek, de attól még úgy éreztem nem kellek. Jah, elég buta érzés...
Sóhajt, húzza a száját.
-Kösz. Igen, tudom, csak kamaszként minden sokkal nehezebb. Már benőtt a fejem lágya... nagyjból.
Vigyorodik el, de nem igen tudja értelmezni Tinának miért kellene nagyon. Bár sejti, a családjában senki sem olyan állat, mint ő, szóval ehhez köti.
-A buzi, a homokos, a meleg egy kutya. Nem sértő, ha elfogadod. Kiskazánnak is hívhatlak, nekem mindegy, hiszen tudod, hogy engem nem zavar, akárhogy is nevezzük. De lehetsz langyi is... Tanuld meg leszarni ha így hív valaki téged, mert bekaphatják. Fogadd el hogy az vagy, ha látják, neked ez nem téma, akkor nem kötnek beléd emiatt. Vágod Sammy? Én kedvellek és szeretlek, hiába vagy buzi. Tessék, micsoda mondat! A szeretlek szó mellett ott trónol a buzi is, szerinted sértegetlek vele?
Ölelgeti meg, de komolyan gondolja, hogy gyorsan leszoktassa arról, hogy megbántódjon ha valaki így nevezi, fél depressziós lesz.
-Ez a beszéd! Tessék, igyál!
Már tölt is neki, nyomja a kezébe a poharat.
-Na jó... ne válaszolj. Nehéz eldönteni most közölted, ronda vagyok és cukkoltál vagy kiderült tetszem baszod, egyik válasz sem a legjobb!
Nevet fel, koccint és lehúzza a saját pohara tartalmát.
-Hú baszod... de Te tényleg szerelmes vagy. Ő is az? Ilyen nyálasakat mond Neked? Remélem igen, ha nem beverem az orrát, a minimum, hogy felolvas Neked valami giccseset!
Vigyorog, csak hülyül, nem bántaná a másik kis buzit, főleg ha az is érzékeny. Rev még szerencse hogy nem ilyen üvegbaba, vannak még masszív buzik is, nincs veszve minden. Közben itatja Sammyt, nem kíméli, ha megitta tölt rögtön újra megint.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Samuel T. Collins
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Költőpalánta
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   Csüt. Márc. 30 2017, 18:19

Lesüti a szemét, Leo nyers észjárása mindig megdöbbenti.
- Hát...nekem annak tűnt.
Nem vigasztalja, hogy Quentint azért kell leszarni, mert pocsék csajokat választ, de mi mást tudna, mint bólogatni?
- Nem, dehogyis, Stant alig ismerem. Máshogy...dolgozzátok fel? Nekem a te stratégiád szimpatikusabb
Vágja rá belevörösödve.
- De...én nem is tudtam, hogy ez jó dolog, nem akartam...
Hüppög, folyamatosan az az érzése, elszúrta Quentinnek. Éppen annak, akit a családjából a legjobban szeret. Fogalma sincs, hogyan dolgozhatná ezt fel.
- Jajj ne, igazad van! Ha a fél tucattal nem is értek egyet, Eric bánná...
Rögtön megbánja, hogy ilyet mondott.
- De én mit tehetnék, hogy megértessem vele, hogy ez... Hiszen betegségnek gondolja! Hogyan tekintsek én magamra ezek után? Ezt neki kellene...átgondolnia, de...ezentúl undorodni fog tőlem?
Zokog fel, a gondolat elviselhetetlen. Szipogva bólogat aztán, hogy megszokta Leo taplóságát.
- Eleinte nehéz volt...azt hittem utálsz és mindig megbántottál. Inkább...mostanában jövök rá mennyire rendes vagy, régebben egy kicsit...féltem tőled.
Vallja be zavartan. Most viszont Leo az, aki mellette áll, ő ölelgeti és biztatja, minta a világa teljesen kifordult volna önmagából.
Szaggatott, csukladozós levegőt vesz.
- Hát...én is azt hittem, hogy impotens vagyok. Gondolod nem az? Ó, szegény. Olyan, mint Reeven, Eric barátja. Azt nem tudom zakkant-e, de karakán és szar a gyomra, mert beteg volt, kóma vagy ilyesmi
Ráncolja a homlokát, ha jól emlékszik. Nem gondolkodik viszont sokat, mert belesajdul a feje, csak jó volt elterelni a figyelmét egy pillanatra.
- Hát igen...ezt elrontottam. De nemrégiben még én sem tudatosítottam, hogy izgatna. Képzeld csak el mekkora katasztrófa lett volna, ha átjövök, te vetkőzöl és én úgy jövök rá. Azt hiszem nem lennénk barátok
Nyögi, mert belegondolva, ő valószínűleg sírva elrohant volna és nem akart volna többet találkozni Leoval, nehogy belehaljon a szégyenbe, Leo pedig kerülte volna, ha észrevette volna hogyan reagált rá Sam teste.
Elpityeredik megint, amikor eszébe jut a pofon.
- Nem hiszem
Sírdogálja. Quentin nem nagyon érdemelte ki a pofonokat.
- Én sem hittem először, hogy érzékeny, de az... Rajtam szerintem látszik, ha kicsit is megismernek...mindegy. Dehát...te megvernéd Quentint?
Rémüldözik, azzal biztosan tönkre tenné a barátságukat.
- Igen...Eric kincs, nagyon fontos kincs
Motyogva könnyei mögött, kicsit előre-hátra mozogva. Bármit megtenne azért, ha most hirtelen oda tudna teleportálni hozzá.
- Azt ne mond el Chloenak, hogy szenvedtem miatta, hogy nem tudok belé szeretni. Biztosan tudja...hát szörnyű bűntudatom van miatta
Törölgeti a szemét elkeseredetten.
- Nem tudom... Szeretném ezt hinni, de...úgy érem utál
Sírdogálja. Egyszerűen képtelen teljesen leállni a nyafogással, úgy érzi, minta a lelkére tapostak volna. Szörnyülködve néz Leora, de persze ez is csak azt jelenti, nagyon jó ember, nem akarta, hogy aggódjanak. Most már megérti a bátyját, hiszen bárki kiakadt volna.
- Most már nagyon vigyázz magadra kérlek és inkább...itthon bulizz. Itt is lehet partikat rendezni, nem? Csak olyan embereket meghívni, akikben megbízol, nem?
Ő Leo helyében soha többé nem menne, nem hogy kocsmába, szórakozóhelyre se.
- Igen, de normális. De azt tudod, hogy lehet, csak te érezted így és valójában meg sem fordult a fejükben?
Kérdezi, valószínűnek tartja, hogy Leo csak beképzelte.
Tina miatt megijed, de Leo érdekesen reagál. Megszeppenten pislog rá, elsápadva. Tina megölné, ha lebuktatná.
- Tudod?
Kérdez rá nagy szemekkel, óvatosan.
- De nekem olyan szónak tűnik, mintha...bántani akarnának vele, mintha elítélnének. Diszkréten melegnek hívják és ha csúfolódnak buzinak és a többi...nem tehetek róla, ezt érzem és ez...rosszul tud esni. Elhiszem, te nem azért mondod...csak úgy amblokk...szerintem mások azért mondanák
Zümmögi Leo ölelésében.
- Nem vagy ronda...tetszettél régebben, azt hiszem. Egyszerűen most már csak Eric van, nem tudok rád úgy nézni. Igen, ő is mondta, és mond ilyeneket
Vörösödik el üvege mögött. Megissza, meg is szédül tőle, sóhajt. Kapja a másodikat.
- Attól félek, hogy ettől a sok töménytől csak még jobban fog hiányozni. Nem akarod elterelni a figyelmem? Mit szoktál csinálni, ha iszol?
Kérdezi kortyolgatva a második pohárral.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)   

Vissza az elejére Go down
 

A Collins titok (Quentin-Leopold-Sammy)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-