Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sarah és Daryl - második randi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Kedd Szept. 20 2016, 21:49

-Hűha, eddig nem is igen vettem észre a hibáid... szóval ha van is, nem hiba! - Kuncogok, mert édes és aranyos, minden tetszik benne.
Aztán csak szégyellem magam össze meg vissza, hogy gyerekes lennék, pedig ő már felnőtt férfi, hogy is néz ez ki ugye... de egészen más megvilágításba helyezi ezt a dolgot, meg is lep vele.
-Oh... fura lenne bármibe is belefásulni, minden új és friss még mindig... de nem hiszem, hogy ez ritka... - Csavargatom zavartan a hajam, ritka lenne? Szerintem annyi mindennek lehet örülni, mert vicces vagy mert izgalmas, mint ez a randi is. Eddig nem volt egy izgi randim se, ez az első, nem csoda, ha be vagyok zsongva az igazat megvallva.
Kuncogok a "karrierem" kapcsán, hogy melyik fele. Lehet nem mondtam, hogy szeretek komponálgatni, csak úgy. De ez hobbi, lehet azért nem emlegettem.
-Magamnak szoktam írni dalokat, dallamokat. Most ez nagyon megy... nem győzöm leírni! - Nevetgélek, általában felveszem a gépre, amit improvizálok és utólag lekottázom, azt csiszolgatom.
-Azt nem is kértem... - Kuncogok, hát nekem is nézni kell a fiúkra, nem nézhetek az égre mindig ha beszélek eggyel. Aztán csak lágyan mosolygok rá. -Ha nem komolyan gondolnád, nem mondtad volna el a kisfiad és mindent, ami bánt vagy nem tökéletes. Tudom, hogy nem vagy link és gáláns is vagy. Anyu odalenne érted, csak apu féltékeny ne legyen! - Viccelem el, mert anyu és apu boldogok együtt, de szerintem kedvelnék Darylt, mert udvarias és kedves.
-Nem jó ha magányos vagy... változtassunk rajta... nem is értem hogy lehet egy ilyen férfi mint te magányos... - De tényleg, annyira tökéletes, az emberek vakok? Na jó, biztos van hibája, de nem lehet akkora, hogy ne élvezzék a társaságát.
-Szerintem ez is megoldható... jó lenne... - Mondom ábrándosan, minden nap látni... jó is lenne. Ahogy megpuszilom fordul újabb csókért, így a szájpuszilgatásban hamar összeforrnak ajkaink megint. Kezem az övébe kulcsolom közben, érezze, hogy hozzátartozom már, meg én is érezhessem, annyira jó! Megrészegít a gondolat... Fogalmam sincs aztán meddig ízlelgetjük egymás ajkát (esetleg nyelvét, ha kezdeményezett, én nyuszi vagyok), de mikor kell egy nagyobb lélegzetvételnyi szünet, akkor jövök rá, nem egy perc volt, nem is kettő.
-Huh... repül az idő... menjünk még valamerre? Vagy maradnál inkább? - Nekem mindegy, csak maradjunk még együtt.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Pént. Szept. 23 2016, 15:52

Jól esik, amit mond, de a választ nem engedem elkerülni.
- Hagyjuk most az én hibáimat. Mondd el valaki másét, a sajátodat, és úgy alkoss véleményt!- kérem tőle. Érdekes kérdés ez. Rávilágít, hogyan közelíti meg a dolgokat.
Ha nem is veszi észre, én igen, az első hibám, hogy befásultam. Már Lizzy is felhívta rá a figyelmem...
- Igazad van. Így is lehet nézni...- sőt, igazából mindig így kellene. Néha azt sem veszem észre, ami az orrom előtt történik. Sarah tünemény, nem csoda, hogy rávilágít, mennyire komor voltam mostanság- Ezek szerint mégis jókor voltunk, jó helyen, amikor egymásba botlottunk- mosolygok rá. Tudom, hogy nem szívesen emlékszik arra a mozzanatra, amikor leöntött azzal a rózsaszín löttyel.
- Magadnak írsz dalokat? Érdekes lány vagy, Sarah White- csóválom a fejem kedvesen- Engem arra biztatsz, írjak, poroljam le a fiókba zárt írásaimat, te pedig magadnak írsz... Nem érzel ebben némi ellentmondást?- nevetek, simogatva őt. Ráadásul termékeny, arra panszkodik, a bőség zavarával küzd.
Talán nem bizalmatlanságból, de a félelmeit vélem kiérezni, ahogy megközelít a kérdésével (kérésével). Nincsenek titkaim, rámutatok, eddig is nyílt voltam vele.
- Édesanyád is olyan álmodozó, mint amilyen te vagy? - mintha elgondolkodnék, kísértésbe hozhatna.
- Mármint kire?- a felesége vagy a lánya miatt lenne féltékeny? Nagyon remélem, nem tekintenek majd úgy rám, mint aki elrabolja a kislányukat.
- Nos... Jobb, ha tudod, nem igazán vagyok társasági lény. Ez nem azt jelenti, hogy remete lennék, de inkább hazamegyek, amikor tehetem, és nem valami zajos buliba. Nem tudom, hogy te hogy állsz ezzel?- kérdem.
Jobb, ha megbeszéljük ezt előre. Mert megeshet, hogy időnként elmegyek vele -ha meghív- egy-egy buliba, de azt a tempót, amit a fiatalok diktálnak manapság, nem tudok (és nem is akarok) lépést tartani.
Elsőként mondja ki, hogy naponta "zargatna" a telefonjaival; válaszul elmondom, naponta szívesen látnám, találkoznék vele. Elmosolyodik, édes kis gödröcskék jelennek meg a szája szögletében. Megpuszil, és ahogy hozzá hajolok, csókot is kapok. Kezeink összefonódnak és mi megint közelebb kerülünk egymáshoz. Mielőtt azonban nagyon bele tudnánk ebbe melegedni, mintha egérutat keresne. Azt hiszem, igaza van, könnyű elragadtatni magam. Talán sok vagyok egyszerre. Elvégre ez az első hivatalos, szervezett randink.
- Túl friss élmény vagy nekem, nem kell éheztetned, hogy vágyjam a csókodra- kacsintok rá. Tudom, hogy nem erről van szó, de jó húzni egy kicsit.
- Ha nincs ellenedre, inkább sétáljunk egyet, már túl sokat ültem, és nem vagyok hozzászokva...- megmozgatom a lábfejeimet. Oké, rendben vannak, nem zsibbadtak még el teljesen.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Hétf. Szept. 26 2016, 00:46

-Hogy mi az én hibám? Van pár... de az alapján hogyan alkossak véleményt? Az én hibám nem a te hibád... például, hogy kicsit szétszórt vagyok néha, vagy nem tudom mit akarok, vagy aggodalmaskodom és mérges leszek és megmakacsolom magam. Meg ilyesmi... - Mosolygok kínosan, mert húúú, tudok dühös lenni, de a tehetetlenség ilyen.
-Úgy fest a sors lökte meg a kezem, hogy jóóóó sok shake boruljon rád. Tudod, biztos ami biztos alapon. - Nevetek, igen, az kicsit kínos volt, de nem izgat, ha így találtam meg akit keresek.
-Iiiigen, mert szerintem annyira nem jók, hogy valaki előadja, de arra igen, hogy engem lekössön és ellegyek velük. Mih? Neeem! Nem, nincs ellentmondás, mert én nem szólózongorista-komponista akarok lenni, ellenben te író vagy, szóval nem, nincs, porolgasd csak magad, kell még oda takarítás, adok kölcsön tollseprűt is! - Kuncogok, kicsit zavarba jöttem, de nekem nem jött ki kottafüzetem, szóval na.
-Ő... nem, anya realisabb... vagy csak tapasztaltabb... nem tudom. Miért? - Eszembe nem jut, hogy viccel a viccem kapcsán, mert a szüleim nekem egy egység, szétválaszthatatlanul.
-Csak vicceltem! Kedvelni fognak, nyugi, főleg amint jobban megismernek és nem csak a motoros srác leszel aki éjfélkor visz randizni... - Vágok egy upsz fejet, mert hát anya nem örült, hogy éjfélkor csavargok, most meg elvitt egy motoros, ha nem is motorral, de kuncogok, azt fogják hinni Daryl rossz fiú, pedig dehogy.
-Változó... én szeretek elmenni bulizni. De van hogy otthon is elvagyok azzal, hogy nézek valami filmet. De mivel te folyton a pizzázóban vagy, nem csodálom, ha nyugalomra vágysz, mikor nem kell benn lenned. - Mosolygok rá, ha én is annyit lennék az egyetemen mondjuk és folyton zsivaj lenne... lehet nekem sem lenne kedvem bulizni menni. Bár én szeretek másokkal lenni, főleg a csajokkal.
Közben meg minden nagyon szép és nagyon jó, talán túl jó is és emiatt izgulok is. Nem akarom elkapkodni, de lassú sem szeretnék lenni neki... de... uhh, kikészülök, hogy az is elég lenne, ha itt ülnénk egész este míg ide nem fagyunk, ha addig csókolózhatnánk. Elment az eszem.
-Hogy mi? Nem, én ilyet nem csinálnék! Én csak... öhm... - Nevetek, mert zavarba hoz, nem azért akartam sétálni, hogy sóvárogjon! De közben meg jól esik, hogy mégis megteszi. Wááá mi ez? Elveszi az eszem!
-A vén csontjaid mi? Hagyjál már! Csak el vagy szokva, hogy ücsörögj, te tevékeny üzletvezető! - Állok fel, húzom őt is és belékarolok, szorosan bújva hozzá.
-Akkor, holnap? Hova menjünk? Valami csendesebb helyre? A.... tropicáneumba? Vagy a tengerpartra... mihez lenne kedved? - Ahh, éjjel-nappal vele lennék, el se akarom engedni, az az igazság...

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Hétf. Szept. 26 2016, 13:53

Különösebb zavar nélkül sorolja fel saját hibáit. Bólogatok, ilyesmire gondoltam.
- Nos, mennyire zavarnak téged ezek a hibák? Szeretnéd őket kijavítani; csak megtörténnek, és azután mérges vagy magadra vagy a környezeted is észreveszi, és rosszallásukat fejezik ki miattuk? Ha így van, ezekre a visszajelzésekre hogyan reagálsz?- kérdezgetem tovább, mert nem teljesen értette meg, hogy mire akartam kilyukadni (és ebben nem tekintem hibásnak)
Összenevetünk azon a baleseten, ami összehozott bennünket. Úgy ítéljük, a sors keze volt. Hiszen itt vagyunk, a harag legkisebb jele nélkül, bimbozó szerelemben.
- Cöcöcö- simítok bele a hajába- Én már látom, kemény dió vagy. De én is tudom kötni az ebet a karóhoz, ha akarom, tollseprű ide vagy oda. Mit szólnál, ha ezt közösen csinálnánk? Én meghallgatom, amiket te komponálsz, te elolvasod, amiket én firkálok, és kölcsönösen véleményezzük egymás munkáját. Hm?
Ha csak nekem játsza el a dalait, ha csak ő olvassa el, amit írok, egymásnak okozunk örömet. Így lenne, az ösztöneim ezt súgják. Ha ilyen hatással vagyunk egymásra, ahogy mondja (ahogy érzem), tovább inspirálhatnánk egymást.
- Jól van, én is, nyugi- nevetem el magam. Túl komolyan vett, azt hiszem.
- Drágám, hát mesélj nekik rólam; vagy mutass be nekik!- ne csak külsőségek alapján ítéljenek meg. Egy-egy mozzanat, szokás félre is vezetheti őket. Az éjféli randi miatt kissé gondterheltebb arcot vágok.
- Éjfélig vagy kimenőn? - alig van némi időnk addig. Az idő mintha hirtelen rohanni kezdett volna, hogy végesnek tűnik. Pedig igaz, nekem is boltot kell nyitni, elvileg neki is suliba kell még mennie, holnap még csak péntek.
- Nézd, szeretném, ha ebből nem lenne sértődés közöttünk. Én nem mondom, hogy ne menj, ha erre van szükséged, de ne vedd zokon, ha nem tartok veled. Ha előre betervezel valamit, lehet róla szó, de egy húzós műszak után nem vennéd sok hasznomat, hacsak nem arra kellek, hogy boztonságban hazavigyelek...- számíthat rám, csak nem mindig egyforma minőségben. A táncparketten, meglehet, a barátnőire bízom majd. Örülök, hogy elfogadónak mutatkozik velem szemben. Az állandó pörgés és nyüzygés fárasztana, azt hiszem. Aztán ki tudja, mit hoz ki belőlem? Hiszen mintha mély álomból ébredtem volna most is...
- Édes vagy...- nem tudok nem nevetni, mosolyogni, hozzá hajolni. Ismét meg kell csókolnom, ízmintát venni az ajkairól. Halványabban, de még emlékeztet a popcorn ízére- csak vicceltem, csak vicceltem- nevetgélek.
- Szép, kinevetsz!- nevetek vele. Épp hogy megment a "vén csont" jelzőzől. Tagadnám is!
Nevetve felhúz, bújik hozzám. Ráterítem a vállára a kabátomat; kissé hűlt a levegő, mióta lement a Nap. A fák latt több fokkal is esett a hőmérséklet. Egyik kezembe fogom a popcornt és a maradék üdítőt, a másikkal a kezét szeretném, ha engedi. De ha bújna még, átkarolom a vállát, így még jobb is.
Nagyon lelkes, el is bűvöl vele. Máris a holnapról kérdez, mit csináljunk.
- Holnap hosszú napom van, Sarah. A péntek a hétvége első napja, ilyenkor sokáig vagyunk nyitva. Az egyetemisták is szívesen jönnek be enni valamit bulizás előtt, általában sok a meló, én is kint szoktam lenni a pultban vagy a vendégek között...- mondom kissé elhalóan. Remélem, nem veszi ezt kifogásnak, vagy annak, máris meggondoltam magam. Arra viszont, hogy holnap sok időt töltsünk egymással, kevés az esély- De mit szólnál a szombat délelőtthöz? Ami persze, nem jelenti azt, hogy pénteken ne látnálak szívesen...- Az éjszaka nekem is eszembe jut. Ha holnap velem töltené, együtt kezdhetnénk a szombatot. De attól terok, ez még ijesztő ötlet lenne számára. Nem olyan lánynak tűnik, aki néhány randi után ilyesmibe belemenne.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Hétf. Szept. 26 2016, 17:47

Még most sem értem mire akar kilyukadni. Kicsit megszeppenve pillogok rá.
-Hát... hát... Daviddel sokat vitázunk... meg Jess is néha elég makacs de... hát... olyankor rájuk vagyok mérges! Mert butaságot csináltak vagy gonoszak voltak vagy ilyesmi... miért kérdezgetsz ilyesmit? - Kezd kínos lenni, mert nem vagyok jó probléma megoldásban, nem szeretek vitatkozni, nem jövök ki belőle jól. Általában továbblépünk mintha semmi sem lett volna, mert nem bírunk megegyezésre jutni. Ez nem jó, de ez van...
Az alkotással azonban nem hagyom, írnia kéne!
-Szívesen, bár én nem értek a versekhez, én úgy olvasom őket hogy milyen hangulatot tükröznek, mint egy... mini festmény vagy ilyesmi! Szóval nem leszek valami szakszerű... - Vetítem előre az aggodalmaim, ha valami nagyon művészit ír, rímképletekkel, meg ilyesmikkel, lehet észre sem veszem.
-Inkább bemutatlak! Úgy se értenék mit hadoválok össze meg vissza, nem bírok fogalmazni ha rólad van szó! - Drágám... hát már tuti nem bírok majd róla összefüggően beszélni csak úgy aaahh, meg hmmmm, meg óóóó...
-Nem, akkor megyek amikor akarok, mehetnék reggel is de... nem szeretnék. - Aludni is kell és... félreérthető is lenne, nekem gyors.
-Nem pasizni megyek, hanem csajos pletyka estére, oda jobb ha nem viszlek, ha meg mozizunk vagy csavargunk vagy akármi, akkor meg úgy is eldöntöd van-e kedved. De az is kérdés kedvelni fogod-e a barátaim, vagy a tesóm vagy anyáékat, legalább is annyira, hogy csavarogj is velük. Én nem erőltetek semmit. Amíg velem elég időt töltesz nem fogok nyafogni! - Kuncogok, nem vagyunk összenőve. Igaz, örülnék, ha sokat lenne velem, ha közösen élnénk meg ezeket, de megértem őt.
-Jó... jó... - Én meg lemaradtam, még fel kell vennem a fonalat, el vagyok varázsolva.
-Neeeeem, csak icipi picit maximum! - Kuncogok, majd húzom a sétára, nem öreg ő, hiába adja a megfáradt apukát.
Rám teríti a ruháját, mmm, Daryl illata van, csak emiatt nem vagyok képes azt mondani, még a végén megfázik, így inkább odabújok, hogy karoljon át, majd én melengetem őt.
-Ó... meg kell szoknom, hogy míg nekem a lazítás jön pénteken, neked a hajtás... akkor valami egyszerűt, közös késői vacsi? - Alkalmazkodom, ennie kell, bár lehet nem 11-12 körül szokott...
-Az is szabad! Vasárnap délután megyek Jessel ruhát vásárolni, de addig teljesen szabad vagyok. Akkor valami könnyű pénteken és csak egy picit mozgalmasabb szombaton? Kialudnád magad és utána persze! - Mert aludni kell, nem is kérdés, én úgy be vagyok zsongva, hogy nem nagyon megy.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Szomb. Okt. 01 2016, 14:29

Nézem, s látom, ahogy zavarba jön a kérdéstől. Nem érti, hova akarok kilyukadni, pedig egyszerűbb a dolog, mint gondolná.
- Látod, most adtál kérdést a válaszra...- megpróbálom egy könnyed nevetéssel elütni a zavarát- Mérges leszel, ha valaki a megítélésed szerint butaságot mond vagy cselekszik. Tudod, nem hiszek abban, hogy lennének hibátlan emberek. Mindenkinek vannak hibái. Éppen csak arra voltam kíváncsi, te hogyan reagálsz majd, amikor mégis szembekerülsz velük.
Izabella -példának okáért- rögtön az arcomba vágta, ha valami nem tetszett neki, Gwen pedig sokszor magába folytotta és csakjóval később volt hajlandó beszélni róla.
- Így már tudom, ha mérges vagy, én váltottam ki belőled. Nem árt néha önelemzést végezni: miben, mitől lehetnék jobb?- megsimítom az arcát. Szeretném eltüntetni onnan azt az ijedt rebbenést. Nem bántani akartam, hanem segíteni magunkon (jó előre). Szeretnék megfelelni neki, mert ő nagyon tetszik nekem.
Aranyos, ahogy az ötletemre reagál.
- Nem is szakszerűséget kérek tőled. Gondolod, a legtöbb olvasóm szakszerű? Pont ez a lényeg, hogy elmondd, milyennek találod, amit olvasol, milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőled; hiszen ez a cél, érzéseket, gondolatokat kelteni, ébreszteni másokban, rányitni a szemüket a világra; egyszerű dolgokra, melyek mellett nap mint nap talán közönyesen mennek el. Gondolod, én értek a zenéhez?
A szülei kapcsán aztán arra az elhatározásra jut, inkább bemutat nekik.
- Nem is gondoltam, hogy nehéz beszélni rólam...- nevetek- de oké, ha úgy érzed, eljött az ideje, inkább mutass be nekik!
Nekem is könnyebb lesz, ha nem fantomszülőkkel kell "hadakoznom". Elvégre nem egy kiéhezett ifjonc vgyok, akinek a trófeagyűjtés a hobbija.
A szülői szigor, a kimenő kérdése kapcsán aztán olyan dolog kerül felszínre, amiről nem is kérdeztem. Talán csak véletlen, ahogy elszólja magát, vagy tudatosan céloz rá, hogy a velem töltött éjszakát még korainak tartja. Eszembe jut Gwen, a hosszú együttjárásunk, a féktelenségem. Emlékszem, mennyire meg voltam bolondulva érte (és a hormonjaimtól). Most is vágyakozom, de sokkal jobban értem, hogy Sarahnak több időre van szüksége. Már én is kinőttem abból a korból, hogy mindent azonnal szeretnék.
- Szeretném, ha a bizalom nem ott kezdődne, éjszaka velem vagy-e- nézek rá szelíden. Szavaimban csak épp annyi a célzás, mint az övéiben; nappal éppúgy megeshetnének dolgok, mint éjjel. De én azt szeretném, bármikor és bárhova elengedjék velem, és ő akarjon is jönni; ne féljen tőlem, ne tartson attól, mit fogok tenni.
- Hm... Ismerős, ilyenkor szoktátok kibeszélni a pasikat- nevetek fel megint. Sarah őszintesége kedvemre való. Lenyűgöz, ahogy megfogalmazza, mikor kell távol tartanom magam tőle, mégsem bánt meg vele.
- Ahhoz, hogy eldöntsem, meg kell őket ismernem. Vajon elég jól ismersz, hogy akarj bemutatni nekik is? - kérdezem és kacsintok. Nem hiszem, hogy leégetném őt. Bár nem tudom, a korkülönbségünk menyire marja majd a barátai szemét. Némelyeknek én már vénség vagyok, ismerem ezt az álláspontot. (Pláne, hogy van már egy nagy fiam is)
- Idő...- kapok a szón- Meg tudod fogalmazni, mit jelent elég időt együtt tölteni?- kérdem, és simogatom a kezét. Nagyon tetszenek a kezei, hm.
Sétára invitál; ugrok. Amúgy is elzsibbadtam már az üldögéléstől. Sarahra kanyarítom a kabátomat, és átölelem, ahogy hozzám bújik. El sem hiszem, milyen jó érzés így lenni vele.
- Ha bulizni mennél, bejöhetsz hozzám előtte. És felhívhatsz utána... Érted is megyek, hazaviszlek, ha azt szeretnéd- ajánlom. De a következő mondatával felvillanyoz, hiszen úgy értem, nem bulizni vágyik, hanem velem lenni pénteken este is, szombaton délelőtt is; még akkor is, ha a kettő között nem.
- Tudod mit? Vigyél el te randizni engem szombaton! Lepj meg! Szabaddá teszem magam...- korlátlanul az övé leszek.

//Lassan ezt zárhatnánk, ha gondolod, és kezdhetünk újat. Időben úgyis utól kéne érnünk magunk... Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Vas. Okt. 02 2016, 14:54

-Oh... Hát... igen. De nem biztos, hogy te váltod ki... az öcsémre szoktam általában mérges lenni. - Csak hogy ne vegye majd magára feltétlen, mert nem biztos, hogy ő lesz a ludas a paprikás hangulatomért. -Majd próbálok elszámolni 10-ig... vagy 100-ig. - Kuncogok, attól függ mennyire lettem mérges.
-Miért ne érthetnél? De a zene is hasonló, amit te mondtál szóval... jó lesz. - Előre élvezem a mini felolvasóesteket és koncerteket.
-Hát mert... mondok valamit, de eszembe jut még valami és akkor még hozzá kell tennem azt is meg ezt is, ja és amazt kihagytam és... - Kicsit összehúzom magam, de mosolygok, hirtelen mindent akarnék, de csak katyvasz lenne belőle, túl friss, túl jó. Bólogatok is, majd egyik vacsira áthívom.
-Igen, mármint nem azaz... oh, szóval rendben. - Anyáék azt mondják felnőtt nő vagyok, megyek ahova akarok és addig amíg akarok csak tudjanak róla hol és kivel vagyok. Darylben pedig bízom, de... kicsit meg vagyok kergülve a jelenlétében és félek ha együtt aludnánk, akkor... nekem az korai. Emiatt is vagyok zavarban, de próbálom leplezni, de nem akarom kislány módjára anyuékra kenni, de egy felnőtt nő tapasztaltabb így... inkább hallgatok.
-Is, de a csajokat is! De könnyebb áradozni rólad, ha nem hallod! - Nevetgélek, de amúgy igaz. De a tekintetemből látszik, oda meg vissza vagyok tőle.
-Persze, de az igazat megvallva még kettesben szeretnék veled lenni inkább. Nem bírnék rájuk is figyelni... pedig szeretem őket, de... elvonnád a figyelmem azzal is ha lélegzel... - Nevetgélek, hozzábújok, nekem most teljesen beszűkül a világ őrá.
-Oh... nem is tudom, annyi lesz az, amikor nem azt érzem hogy megőrülök, hogy nem vagy velem és el bírok aludni. De még nem tudom mennyi lesz, egyelőre csak te jársz a fejemben! - Beszívom az ajkaim, lehet túl őszinte vagyok, de sosem éreztem még ilyet és legszívesebben éjjel-nappal vele lennék!
-Akkor már inkább gyere velem bulizni. De nem erre gondoltam... - Kuncogok, majd kicsit átmódosítom amit mondtam.
-Tényleg? Jó! Hú, rendben! Alig várom! De azért áll a péntek? - Megpusztulok, ha nem láthatom legalább kicsit. De a szombatot akkor még átgondolom, valami jót kéne neki kitalálni... majd este ráérek bepánikolni, hogy mi is lenne az.

//OKsa, akkor sztem a pénteket fogjuk rá találkoztak és beszélgettek, ettek esetleg, és akkor kezdek szombatra Wink //

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   Kedd Okt. 04 2016, 15:11

//Erre még írnom kellett. Igyekszem zárósra.//


- Ó, ha eleve úgy jössz egy randira, majd igyekszem gyorsan eloszlatni belőled a haragot- el sem tudom képzelni, milyen lehet akkor- Jobb módszereket tudok, mint számolgatni- nevetek.
- Oké, akkor ezt megbeszéltük- bólintok. Én sem vágyom többre, mint amennyit adni tudok, legalábbis ezekkel az elemzésekkel kapcsolatban. Ha ugyanúgy felfedi magát előttem, ahogy én neki, biztos, hogy előrébb leszünk.
- Igen, ez ismerős... Túl gyorsan akarsz elmondani mindent- megmosolyogtat. Tényleg ilyen hatással lennék rá? Pedig még alig ismer.
Egy kicsit most is összezavarodik, de értem, mit akar mondani, és nem fogom feszegetni a kérdést, mikor mutat be. Megteszi, ha eljön a megfelelő pillanat, és ő tudja ezt legjobban. Egy hónap se lenne túl sok; ennyi időre nekem is szükségem van, hogy jobban megismerjem.
- Addig jó, míg áradozol- pirulok. Ha már panaszkodik, kezdődnek a problémák. Az biztos, hogy régen néztek már rám így, ahogy most ő. Elbizakodottnak sem kell lennem, hogy észrevegyem, tetszem neki.
- Sarah..., a magam védelmében... Ha velük vagy, rájuk is figyelj, különben féltékenyek lesznek rám, utálni fognak!- kacsintok; de van abban igazság, amit mondok. Amikor Gwennel nagyon sokat voltunk együtt, a barátnői nagyon hülyén viselkedtek. Igazság szerint olykor Lio is...- Ez nem jelenti azt, nem örülnék neki, hogy velem akarsz lenni. Én is veled. De éreztetned kell, ők nem kevésbé fontosak neked a jövőben.
A vallomás miatt talán apásnak tűnök. Nem kioktatni szeretném, hanem felhívni valamire a figyelmét, mert az az érzésem, nem tapasztalt még hasonlót, és nem szeretném, ha ebbe a hibába esne, bűntudata legyen miattam. Még a végén ő is utálna. Az érzés, amit körbeírt, emlékeztet a szerelemre. Melegség jár át.
- Persze. Holnap tizenegykor zárunk. Ha maradsz addig, hazakísérlek. A vacsit meg megoldjuk, nem maradunk éhen, ne aggódj
Összefonódva sétálgatunk, beszélgetünk, olykor megállunk, hogy csókot váltsunk. Gyorsan elszalad az este. Éjfélre viszem haza (és nem attól félek, bármiféle varázs véget érne).

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sarah és Daryl - második randi   

Vissza az elejére Go down
 

Sarah és Daryl - második randi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-