Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 00:14+16

Aaaahhh
Ilyen események előtt kialszom magam, aztán ha már egy jó ideje az ágyban rohadok, eljutok odáig, hogy megunjam és hiányozzon az  akció. Igent mondtam a maira. Néhány lányka akar bulizni, vagy mert egyikük hamarosan menyasszony lesz, talán szülinap, szívatás, poén, bármi lehet. A részletek nem érdekelnek, nem járok utána pontosan. Lényeg, hogy hívnak „ ki vagyok én, hogy ellenkezzek?” és ne csapjak össze valami finomat, ha adva vannak a hozzávalók? És mert olyan kedvem van. Szoktam válogatni, bár melóban nehezebb, az áram mindig ugyan az. Az öregeket és a férfiakat többször passzolom és hívtak már transzi klubba is, nagyon komoly volt. Jó, de ott csak táncoltam! Ha ilyen van, nőkkel, nem mindig csak táncolok. Nagyon szitufüggő, de nekem is ki kell kapcsolnom. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a munkája legyen a hobbija.
Szoktak jelmezeket kérni, tőlem általában Jack Sparrowt a raszta miatt, rakok fel egy kis kalóz sminket, csak férfiasan, mint neki! Dülöngélni én is tudok, csak bajszom nincs. A fejemre se kötök semmit, úgy jó, ahogy van, de a stílus marad és a hülye kapitánysityakot is felteszem. Majd úgyis lekerül rólam.
Akció előtt hosszan tusolok, mindenre oda kell figyelni, mint: szőr, izgató illatú testápoló, mosdás mindenütt, fog, fogselyem, szájvíz, dezodor, még a hajam is bekészítem. No félmunka, színtiszta professzionalizmus. Elvesz egy kis időt, néha énekelek a zuhany alatt, már megszokták.
A jelmezben megyek, de bekészítem a többi cuccot is, igazából ez a munka legidegesítőbb része. Pakolni. Fárasztó, pepecs. Sokszor otthon hagyok valamit. A sosincs gumi nincs köztük. A saját méretemben és ízlésemnek megfelelően tökéletes, mégiscsak az én bráneremre kerül, esetleg. De olyat, hogy törölköző, dezodor, egyéb játékszerek, hagytam már otthon.
Összekészítem tehát a motyót, nincs is más hátra, mint útra kelni. A cím megvan, az időpont és a név is. A taxi már rutinszerűen jár, ismerem a fazont, bókol, hogy királyul hozom Sparrowt, pedig neki nem nagyon imbolygok.
Eldarálom a címet és a továbbiakban robotszerűen válaszolok a kérdéseire, nőkről. Tök unalmas, amit az emberek ilyenkor kérdezni szoktak. Csupa olyan téma, amit egyébként is unalomig veséznek. De megígérem, mint mindig, mesélek.
Borravalót most sem kap, szerintem, ha azt mondanám, még ő adna nekem. Lehet máskor bejátszom, későn jut eszembe. Kirak ott, hol kell. Felmegyek a megadott emeletre, vagy ha földszint, oda és három határozott kopogás után várom, hogy kinyissák az ajtót. Az ingem kicsit szétgombolom elöl, izomdomborulatok villannak, aztán adom a szokásos rosszfiús mosolyom a „hello, megjött az ajándék” szöveghez.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Emily K. Nishan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 70

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 19:54


Seth & Emily

Hogy mi értelme van egy leánybúcsúnak? Utolsó esély a szórakozásra...na persze! Mégis miért megy hozzá valaki egy pasihoz, ha nem azért mert mellette a legboldogabb? Innentől kezdve meg miért van szüksége egy ferde estére? Inkább ez egy engedélyezett lehetőség a megcsalásra...igen, pontosan így gondolom. És miért kell nekem itt legyek? Ja igen...ismét szívességet teszek. Méghozzá a legjobb barátnőmnek, így mosollyal az arcomon feszítek gyönyörű kis ruhácskában. Egyetlen megnyugtató pont a mai napban az új magassarkú...az legalább boldoggá tesz, és szépen koppan macskaszerű lépteim ritmusát követve, míg az ajtóhoz sétálok.
-Szi...- nyitok ajtót rutinból köszönve -Oh, hello!- fejezem be vidámabb, immár őszintének is mondható mosollyal, megpillantva a raszta hajú srácot.
-Bújj be!- állok félre az ajtóból, szabad utat engedve magam mellett -Rövid eligazítás: Az ünnepelt a rózsaszín ruhás lány lesz, és egy hét múlva megy férjhez. Minden mást szerintem tudsz, legalábbis bízom benne.- hadarom el gyorsan a fontosnak vélt információkat, bár fogalmam sincs mit egyeztetett Elizabeth a sráccal. Természetesen a legjobb barátném a szervező, hisz a nővéréről van szó, és épp ezért már pont ugyan úgy sikerült felöntenie a garatra, mint a legtöbb nőnek. Nem mintha én nem lennék már alkoholos befolyásoltság alatt, de ne várja el senki, hogy a szakításból kikecmergett lányka józanul túlél egy leánybúcsút. Mindenesetre Liza meglepően jól választott, mert őszintén azt hittem, hogy egy Ken babához hasonló valakit rendel, amit nem bírtam volna elviselni, tekintve, hogy minduntalan Rick szőszke fejét juttatta volna eszembe. Ellenben Mr. Sparrow igazán jól nézett ki, meg kell hagyni!
-Egyébként Emy vagyok...- nyújtok kezet a ráézésre nálam alig idősebb kapitánynak -...és bármi kell, akkor nekem szólj. Elméletileg én képviselem a józan felügyeletet.- húzom el a szám meghazuttolva saját szavaim, na de tény, hogy még én vagyok a legbeszámíthatóbb.
-A buli az emeleten van.- megyek előre felvezetve őt lépcsőn, ahol az első forduló után már meg is pillanthatja a 15-20 fős csak és kizárólag nőkből álló társaságot, valamint a nem kevés pia mennyiséget, és a szigorúan rózsaszín díszítést.
Innentől kezdve viszont a srácra bízom az előadást, ha kell neki valami úgyis szól, ezért inkább kicsit előreszaladok, csatlakozva az ünneplőkhöz, hogy nyugodtan intézhesse magának a nagy belépőt.

Egy régi történet... | Belvárosi lakás | outfitVissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 21:51

+16
Harcra készen állok az ajtóban, nem csalódom, mikor nyílik. Nemtom neki van-e szülinapja, de lennék a meglepetése. Leröntgentezem tetőtől talpig, nem feltűnően, mert az visszás, csak egy pillanat az egész, nekem elég, hogy mindent felmérjek. Mosolygom vissza a lányra, jó adag csáberőt is csempészek bele.
Félreáll, én bebújok, ahogy mondja, eltűnik a mosolyom, komolyabb vagyok, mikor a melóról magáról hallok.
- Rózsaszín, remek, vettem.
Aháá, lánybúcsú.
- Bízd csak ide, örülni fog a rózsaszín.
Mielőtt kb zárdába vonulna. Egy pasival, mindig ugyan azzal, ilyenkor temetem egy kicsit őket.
Mindenki be van már csípve, helyes, fog ez még fokozódni, kalózosan meghajolok Emy előtt, ezt elég jól ellestem Jhonnytól, a kezét finoman megfogom. Mélyen a szemébe nézek, végig, derékhajlás közben is, úgy csókolok kezet. Magának a kézcsóknak is rituáléja van, finoman fogom meg a kezét, mint egy hercegnőnek, az is, alig érintem az ujjait, a fogásom mégis szilárd. A nők törékenysége nagyon izgató, egyszerűen fokozza a művészetet. Az ajkammal, csak az ajkammal csókolok rá, mintha gyümölcsbe harapnék, de fogak nélkül, valami szaftos nektarinba, aoh. Lassan csinálom, hogy az egész mozdulat, ez az aprócska gesztus végtelenül erotikus legyen. Amióta beléptem tulajdonképpen már nem Seth vagyok, de még Ash sem, munkába álltam, az előadás elkezdődött, a függönyöket felvonták.
- Örülök Emy, én Seth, de a neten Pukként vagyok fenn, ha bárki kérdezi.
Nézek jobbra-balra a szemem sarkából (ez kicsit Deepes) aztán felegyenesedem. A becenév a Szentivánéji álomból van, rám ragadt, még régen.
- Oké. Te nem csatlakozol majd? Áh, értem, ezt megjegyzem, ezen változtatni kell
Józanság? Egy ilyen bulin? Maximum egy bizonyos szintig. Emybe is fér még, az este csak most kezdődik. Az emelet irányába pillantok, biccentek, a táskát viszem magammal, bár amint felérek, ledobom oldalra, persze először kimenekítem az egyik legfontosabb eszközt, a mikroportot, amit felrakok, mielőtt a figyelem, vagy a fény rám irányulna. A szervezőkkel megbeszéltük milyen dalra vonulok be, vagy mit énekelek majd később (merthogy az is showhoz tartozik) Amint felcsendültek a Karib tenger kalózainak első jellegzetes hangjai, szerintem már a lányok is rám figyelnek. Jóég itt kajak minden rózsaszín?
Gondolom lesz sikkantás, amikor zenére, csípőmozgással, tánclépésben előrenyomulok, keresem a rózsaszínt, az egy biztos pont, felé kalóztáncolok. Amilyen hülye elnevezést adtam neki „kalóztánc” annyira érdekes egyébként, dülöngélős, mégis tele van kihívó csípőmozgásokkal, úgy, hogy zavarba ejtően erotikus legyen az egész. Meg kell találni az egyensúlyt, mert ha nagyon rázod magad, az már buzis, keverni kell a durva mozdulatokat a lassú, kihívóval.
Megkeresem a rózsaszín ruhás csajt, közben szám sarkába kanyarítom a sármos félmosolyt, amit ilyenkor. Gondolom meglepődik, nagy lesz a zaj, sokszor van, hogy a zenét is túlüvöltik (úh a transzik ebből a szempontból nagyon durvák) Egy heves mozdulattal széttéppem magamon az amúgy széttépős kalózingem, vadul, két kézzel, hatalmas potenciállal, a sapkát pedig az ünnepelt fejébe húzom. Jobb lábam máris előrenyújtom, hogy tudjon a combomon táncolni, közben jobbról-balról is leakasztok egy-egy lányt, őket bependerítem, aztán ki, így már van is hangulat remélem. Az egyik lány talán éppen Emy? Vagy ahogy magamban elneveztem: A sárga.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Emily K. Nishan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 70

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Hétf. Jún. 15 2015, 00:15


Seth & Emily

Ha Lizbeth valódi célja az volt, hogy a kedvemre tegyen, akkor köszönöm szépen, sikerült. A srác tekintete simogat, mosolya csábító, és pont ugyan olyan haja van, mint a kutyámnak. Najó, talán ezt nem venné dicséretnek, de tőlem, aki imádja a kutyáját ez igenis annak számít. Emiatt viszonylag sokat tudok a raszta hajról, mert az arra való szappannal mosdatom Nessy-t is, de ezt inkább nem említem meg neki...tuti hallotta már nyolcvanszor a hasonlatot.
-Remélem!- nyugtázom egy apró mosollyal megnyugtatását, majd kezet nyújtva be is mutatkozom, amit szerepének megfelelően viszonoz.
Imponál ez a rituálé, hogy mint finom hercegnőnek ragadja csöppnyi kezem, és nem vagyok rest zöldeskék íriszeibe fúrni tekintetem, végig fenntartva a szemkontaktust. Észre sem vettem, hogy akaratlanul is ajkaimba harapok megakadályozva néhány korai gondolat kimondását.
-Értem, és észben tartom!- húzódik széles mosolyra a szám, és igyekszem tényleg nem elfelejteni a nevét.
-Ó, dehogynem. Megyek én is. És majd változtatunk a dolgon...ígérem.- nyugtatom meg, és ennek megfelelően meg is szaporázom lépteim, hogy én is teljes egészében csodálhassam az előadását.
Ugyan inni még addig nem szeretnék többet, amíg le nem megy ez a program is, ugyanis Ő az utolsó, a fő attrakció, onnantól kezdve csak buli, tánc és még több pia.
Miután csatlakozom a lányokhoz, már csak a dalra kell pár percet várni, és elő is lép az "ajándék". Meg kell hagyni, tud a srác... természetesen minden mozdulatát izgatott sikítás és taps követi, Liza nővére pedig boldogan veszi birtokba a neki járó izmos testet és a kis sapkát. Ahogy oldalra nyúl engedelmesen lépek mellé, és simulok karjaiba, majd pördülök ki, és adom át másnak a helyet. Kötelező kör letudva, mindenki látta, hogy élvezem a bulit, a műsor zavartalanul megy, így engedélyezek magamnak egy adag pezsgőt. Miután felhajtom az italt, ismét csatlakozom a társasághoz, és ugyan fogalmam sincs, hol is tart Seth az előadásban, de alkalmazkodom a helyzethez. Hasonlóképp tapsolok, sikítok, és táncolok vele, ahogy a többi lány is, de azért igyekszem az illendőség határain belül maradni. Még új nekem ez a szingli élet, nem tudom mit is szabad és mit nem. Egy év egy idióta mellett sok kárt tud okozni...Rick pedig idióta volt a javából. De jelenleg Rá akarok a legkevésbé gondolni. Igaza volt Lizának, ha valami jó alkalom elfelejteni az exemet, az a leánybúcsú. Bár továbbra sem értem, hogy egy állítólag boldog párkapcsolatban élő nő miért akar ilyet, de én igazán szabadon nézhetem a srác izgató mozdulatait.

Egy régi történet... | Belvárosi lakás | outfitVissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Csüt. Jún. 18 2015, 17:56+16

Kár, hogy nincs rózsaszínben //és még a kutyáját is kedvelném – bocsi, ezen besírtam a röhögéstől Very Happy// Szexi, ahogy beharapja az ajkait, én is ezt tenném az övével. Kicsit szusszanok, koncentrálnom kell a rózsaszínre.
- Akkor majd találkozunk
Vetek rá hosszabb, igézős pillantást, hagy verjen benne gyökeret a kézcsók a kölcsönös, bizsergős szemkontaktus.
- Szavadon foglak
Búcsúzom perverzkés (csak semmi túlzás) mosollyal, aztán kénytelen vagyok bevetni magam. Az sem lesz rossz része a mókának, nem mondom. Vár a szokásos sikítás, nők, el vagyok látva! Kiszúrom az ünnepeltet, rövidesen már a combomon táncol, ha félénk lenne, segítek utat találni az ujjainak a mellkasomra. Kevergetünk, az mindenkinek megy és egy-egy pillanatra hozzá tudok érni az ágyékához az enyémmel, épp csak, hogy izgassam, de ne kapjon meg. Magamhoz perdítek aztán két lányt, az egyik épp a sárga, Emy. Csak egy pillanatra tudom a karjaimba zárni, most még.
A számnak lassan vége, s most én jövök, énekelek néhány dalt, ezek ilyenkor az ünnepelt kedvencei szoktak lenni. Listát kapok, aztán válogatok, melyiket tudom megoldani, fontos, hogy viszonylag pörgősebbek legyenek, de legyen köztük lassabb, legalább egy. Rázendítek az elsőre, előbb mutatok néhány mozdulatot heves, de kívánatos, főleg csípő előrelökésből és lépésekből áll. Aztán az ünnepelt mögé megyek, felemelem a karját, lassan végighúzom rajta buzgó ujjaim, közben csípővel lágyan keverünk. Ezt megcsinálom mindkét karjával, majd rásimítok a derekára, halkabbra veszem magam és orrommal felfedezem a nyakhajlatát. Közben persze énekelek. Mikor már érzem, hogy teljesen bezsongott, beperdítem, majd kiperdítem egy ölelésből és tovább állok. A következő nőnél letérdelek, mint egy lovag, lebilincselem pillantásommal, ami könnyű, mert neki énekelek, aztán ha éppen szünet van, kezet csókolok és állok tovább. Lassan letelnek a számok, ezt sokakkal végigjátszom, de sosem ugyan úgy. Jön a lassú szám, a következő nőt táncra kérem fel, a sárga ruha elég feltűnő, nem nehéz kiszúrni. A derekát kapom el, magamhoz húzom, és újra megkeresem azt a bizonyos szemkontaktust, ami már a kezdetekkor is meg volt köztünk. Egyszerű előre, hátra lépésekkel vezetem, még mindig énekelek, elkapom az egyik hajtincsét, hátrasimítom és az asztalokhoz táncolok vele, ahová már elkészítették a pezsgőspoharakat, azok eleve ott voltak, de most hozzák az epreket is. Emy mögé kerülök, figyelem mikor van epres tál az asztalon, hátranyúlok egyért, miközben erotikusan keverünk, határozott csípőmozgással diktálom a tempót, de nem túl gyors egyébként, nem mehet az erotika rovására. A szám a végéhez közeledik, ekkor fogom az epret, megállok a keverésben, végighúzom az orrán, majd az ajkain.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Emily K. Nishan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 70

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Pént. Jún. 19 2015, 20:36


Seth & Emily


Nehéz elszakadni a pillantásától, íriszei fogva tartanak, és gyűlölöm, hogy számára is egyértelmű jelként harapom be ajkaim. Esküdni mernék, hogy direkt csinálja, hogy pontosan tudja mekkora szexuális töltetet sugall személye, és aljas módon ki is használja...de basszus, ha így is van, nem zavar. Bár, az is lehet, hogy eljött a szakítás utáni második fázis, hogy túllépve a depresszión hirtelen mindenáron akarok magam mellé valakit, ha csak időszakosan is. Ki tudja, a lényeg, hogy sikerült lenyűgöznie...francba. Szedd össze magad Emily Nishan, egyelőre munka van!
Csak egy apró bólintással jelzem felé, hogy értettem. Természetesen majd találkozunk, hogy pontosak legyünk alig 5 perc múlva.
-El is várom!- kacsintok rá már el is fordulva tőle, átadva a terepet az előadásnak. Őszintén remélem, hogy szavamon fog, és ha végzett, akkor én is alkoholos mámorban felejthetem el az elmúlt hónapok mélységeit és magaslatait, de egyelőre a lényeg, hogy minden klappoljon. Így csatlakozva az ünneplő tömeghez tapsolva és sikítva vetem bele magam a forgatagba, a rózsaszín habok közé, ahol Mr. Sparrow pengeti a húrokat...mármint képletesen.
Mindenesetre Liza nővére határozottan élvezi a táncot, a többi nő is oda van a srácért. Amint kipördültem a már elég hiányos öltözetű "Kapitány" karjaiból, helyemet tolongva veszi át újabb és újabb lány, míg végül felcsendül az a szám, amit a vendégünk már énekel. Természetesen az elsőt Isabelle-nek, Liza nővérének, majd szép sorban mindenki megkapja a saját kis perceit. Szinte csodálom, hogy pasi létére több erotikát rejt egyetlen mozdulata, mint az összes nőnek itt együttvéve, de ki vagyok én, hogy emiatt panaszkodjak?! Határozottan szívesen nézem az előadást, ha kell, akár órákig.
S amikor a lassú dal következik, mintha céltudatosan lépne hozzám, de az is lehet, hogy csak én szeretném ezt így hinni. Érintése ismét puha, mintha egy törékeny porcelánbabát tartana kezei közt, ám mégis határozott mozdulattal húz magához, és én minden ellenkezés nélkül követem lépteit. Kékeszöld íriszeit ismét nem tudja elengedni tekintetem, újra kialakul az első pillanattól kezdve érzett bizsergető szemkontaktus, és csípőm szinte automatikusan idomul övéhez, felvéve a ritmust.. Minden pillantása simogat, közelsége izgató, és szinte feledteti az egész kényszeredettség hangulatát. Be kell valljam, piszkosul élvezem, és ezt csak tetézi, amikor meglepetésszerűen az orromra helyezi az epret, majd végighúzva egészen ajkaimhoz vezeti.
Először csak ajkaimba harapok bele ismét, és megpróbálom kiűzni fejemből az összes oda nem illő gondolatot, mi szerint pontosan mi mindenre tudna rávenni ez a srác, csupán a pillantásával, majd ha engedi, pontosan ütemre harapok az eperbe, pár pillanatra lehunyva szemeim, kiélvezve a gyümölcs zamatát, ha már mást nem ízlelhetek...még.
Ahogy lassan a végéhez közeledik az előadás, bár néhány ráadást tuti díjaznak majd a hölgyek, pezsgőt ragadva a mögöttem lévő asztalról először az Ő kezébe nyomok egyet, majd ha a lányok is mind elveszik a sajátjukat, én széles mosollyal fordulok Mr. Sparrow felé.
-Mindenki nevében köszönjük!- koccintom poharam az övéhez, majd vélhetően mindenki más is így üdvözli, és innentől kezdve csak rajta áll, hogy megy-marad, ahogy érzi. A kötelező program számára is letudva, szóval innentől kezdve szabad a pálya.


// Bocsi, de  a raszta hajról mindig ez ugrik be! Egyébként íme Nessy kutya...szerintem egyértelmű a hasonlóság! Very Happy //
Egy régi történet... | Belvárosi lakás | [/url]outfitVissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Vas. Jún. 21 2015, 19:07+16
Ravaszkás mosollyal a szám szegletében fordítok neki hátat, kicsit összehúzom szemeim, sunyin és sokat mondóan. Várja is el, megfizettek! Másrészt kap a huncut, megkapó csillogásból, ami melegen tartja, amíg újra látom.
A show folytatódik, illetve most jön a java, jó Casanovaként pár órára magamba őrjítem a kis társaságot. Apró, figyelmes mozdulatokkal, reflexszerűen erotikus töltéssel, ezt kb az anyatejjel szívtam magamba, magától megy, nem is kell figyelnem rá, ha akarom, kívánatos, ellenállhatatlan, kihívó lesz minden mozdulatom. Hímként persze, ezek a levadászlak mozdulatai, a könyörögj, hogy dugjalak meg sugárzik belőlem. Ének tánc, egyik nő, aztán a másik, úgy intézem mindenkinek jusson egy apró falat belőlem. Pár perc csak neki, pár percre érezze magát minden nő fontosnak, függetlenül attól pl hogy hogy néz ki.
A lassúnál én is eljutok a legszebbig, ő már bónuszom, gyengéden érek hozzá, aztán határozottan vezetem, vadul tekintetébe fúrom az enyém, most csak ő van, ebben a pillanatban ő az, akit a mennyekbe juttatnék. Az epret ütemre harapja be, hmm jól csinálja, én is beharapom az alsó ajkam, megkerülöm, hogy újra szemben legyünk. Ekkor nézek igazán bugyi nedvesítően a szemeibe. Lassan, nagyon lassan visszaveszem az eper másik felét (gondolom nem az egészet kapta be) közben végig a szemébe nézek acélosan és gyengéden, velősen, kicsit követelőzőn. Mintha az ő ajkai lennének, vagy bőre felülete, akármelyik porcikája, legfőképp… odalenn. Emelem lassan saját szám elé az epret és harapom be úgy, hogy azt érezze, őt csókolom meg ott. A számnak vége és az eper is elfogyott, pezsgőt kapok én is. A nők tapsolnak, én vigyorgom és koccintok Emyvel, jelentőségteljes, titkos pillantást váltva vele, aztán iszom rájuk.
- Én is köszönöm, fantasztikusak voltatok.
Mondom, amit ilyenkor szoktam, többen odajönnek, mindig szoktak, koccintgatnak és lazán leolvasom róluk hová kívánnának. Bólogatok, mosolygom, úgy teszek, mintha szerény lennék, mikor dicsérnek, mintha aranyos lennék, ahogy hangyányit zavarba jövök, ürügy, hogy hamar kikerüljem a többieket és arra az egyre koncentráljak. Most ő a kiválasztott, a többi nem jön annyira be, sárgával megvolt a szikra. Sárga ráadásul igényes nő, aki nem viselne szívesen vetélytársat. Egy eperrel a kezemben keresem meg.
- Profi volt, ahogy bekaptad.
Kicsit közelebb húzódom.
- Egyedül azt sajnálom, hogy nem érezhettem közvetlen közelről. Változtatunk rajta?
Emelem meg rosszfiúsan egyik szemöldököm, bekapom az epret a száránál, hogy a vége Emy felé nézzen.


// Aranyos Razz Legalább lesz valami, ami emlékeztet rám Razz//

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Emily K. Nishan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 70

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Kedd Jún. 23 2015, 00:12


Seth & Emily


Az első perctől kezdve megragadott a tekintete, és most, a lassú szám közben is ugyan azt a bizsergést érzem, mint a kézcsók pillanatában. Szinte zálognak tekinthető minden mozdulata, hogy képes lenne a mennybe repíteni, de hisz ez a munkája, pontosan ezt tanulta, ebből él. De bármennyire is próbál az agyam logikus része tiltakozni, a bennem lapuló nőstény kistigris már réges-rég örök hűséget fogadott annak a szempárnak a ma éjjelre.
Ahogy eperrel kínál, én nem megtörve a produkció harmóniáját ütemre harapok a gyümölcsbe, és jólesően nyugtázom, hogy most Ő volt kénytelen ajkaiba harapni. Habár ahogy a maradék epret eltünteti, végig szemembe nézve, szinte érzem érintését testemen, és képtelen vagyok a kacér mosolyt letörölni arcomról.
Ami viszont meglep, hogy amint vége az előadásnak, mintha kicserélték volna. Szerényen koccint, habár pillantásában még mindig felfedezhető volt a bujaság, és elhárítva a dicséreteket jár körbe a sok nő között. Annak ellenére, hogy többen is elég kaphatóra itták már magukat, valami miatt végül mégis visszatér a még mindig a pezsgőknél álldogáló személyemhez.
-Köszönöm.- mosolygok rá kedvesen, s tekintetem kissé kérdő, hogy mégis mit tervezhet. Következő mozdulatai, pedig tökéletesen megválaszolták a kérdésem. Ismét visszatért szemébe az a vonzerő, az a csábos pofátlanság, ahogy minden kertelés nélkül kínálja ajkai közt az epret.
Eljátszok a gondolattal, hogy szimplán kikapva a piros gyümölcsöt a szájából, rögtön csókkal köszönjem meg a csodálatos produkciót, de ez túl egyértelmű és rámenős lett volna, ehhez pedig még nem ittam eleget.
-Változtassunk.- bólintok rá az ajánlatra, majd barna íriszeim övéibe fúrva hajolok hozzá egész közel, s harapok ismét az eperbe kéjes tekintettel, ám ügyelve arra, hogy csak leheletem csiklandozza száját, viszont ajkaink ne érjenek össze.
Nem, lesmárolni a sztriptíztáncost határozottan a rossz ötlet kategóriába tartozik, és ennyire kétségbeesett még egy hosszú kapcsolat kudarca után sem vagyok. Csak azt csókolom meg először, akit szeretek, Seth pedig...még csak nem is ismerem. Így övé az első lépés, Ő mutassa mit szeretne. Bár hozzá kell tegyem, nem vagyok én semmi jónak elrontója. Mindemellett nyílt színen kisajátítani a menyasszony ajándékát...jó ötlet ez?


Egy régi történet... | Belvárosi lakás | [/url]outfit[/quote]
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Hétf. Jún. 29 2015, 16:33
Sárga és Kalóz


S
árga pillantása olyan, mint ujjamban a szálka, nem hagy nyugodni, hogy van még valami, amit el kell intéznem vele kapcsolatban. Bizserget, és az est folyamán többször visszatérek hozzá. Az eper íze is sokáig emlékeztet még rá.
A nőket már csak lerázni akarom, nehezen tágítanak, de egy-egy pillantásomból Emi felé sejthető, hogy ma ő kap csokit, vagy csak egyszerűen elindulok felé, nem érdekel a többi tyúk.
Hamar felveszem az elejtett fonalat  és kérdő tekintetét hamarosan…kielégítem. Gyengéden, mégis félreérthetetlenül siklik rajta végig erős tekintetem, mintha érintés volna, kulcsolódik össze az övével és csiholunk máris szikrákat magunk körül. Ahogy néz rám, attól felállnak tarkómon az apró szőrszálak, egyre közelít az ajka, és én nem kétkedem mivel fog ez a mozdulat végződni. Kicsit beszopom, mert húz, csak a lehelete adja tudtomra milyen finom, mennyire eper lehet maga az ajka. Szemeim lazán lecsukódnak, már csókra készülök, mikor felpattannak már nincs hozzám olyan közel. Elmosolyodom, adok neki gondolatban egy bónuszt, ez kiül az arcomra is, ahogy kicsit megcsóválom a fejem és beharapom ajkaim teljesen.
- Kéne egy öltöző, hoztam inget és normális nadrágot
Jelentem ki úgy, mintha hirtelen elszállt volna az ihlet, vagy csak azért kerestem volna, hogy ezt megkérdezzem. Remélem, elindul és megmutatja, különben nekem kell megkeresnem. Vele. De ha ő indul, akkor én követem és ha ráteszi kezét egy kilincsre, vagy csak egy félreeső függöny nyílására, követem az enyémmel. Ráfektetem a tenyerem, ujjaink összekulcsolom, ez már kevésbé törékeny mozdulat, mégis lágy, hűsítő bilincs. Mielőtt rákulcsolnék teljesen, bizsergőn simogatom, csúsztatom ujjaim rajta lágyan le s fel, aztán erősebben ragadom meg, ekkor már nem titkolt szenvedéllyel.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Emily K. Nishan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 70

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Pént. Júl. 10 2015, 14:29


Seth & Emily


Nem-nem-nem. Még véletlenül se... Most komolyan magyarázzam miért nem jó ötlet ez, Drága? Tudod Te úgyis... mármint remélem tudom. Vagy az a valaki bennem, akivel most épp vitatkozom, miközben a Kalóz pillantása határozott érintésként siklik végig rajtam, és leplezetlen élvezettel harapom az ajkai közt kínált epret. Nem értettem mit is akarhatott pont tőlem, de sajnos megvan az a tehetsége, hogy minden kérdést és észérvet elfeledtetve adjam át magam a bűvöletének. Mert nő vagyok, mert jólesik, mert könnyebb, mint tiltakozni a szikra ellen.
Viszont ha Seth elérte, hogy a békésen tiltakozó hang kikússzon a fejemből, hogy mégis egész közel hajolva hozzá, épp hogy nem érintve száját csiklandozza leheletem ajkait, akkor kénytelen vagyok teljes mértékben átadni magam az alkohol enyhe mámorának, a saját kis szórakozásomnak és komolyan venni a játékot. A fejcsóválásból és szinte teljesen beharapott ajkaiból, pedig el merek könyvelni egy apró győzelmet. Kétségtelen, hogy kettőnk közül esélyem sem lenne ténylegesen nyerni...Ő addig játszadozhat velem, ameddig csak kedve tartja, annyiszor hozhatna zavarba, ahányszor nem szégyell, és pontosan tudom, hogy ezt Ő is tudja. De hadd engedjen meg magamnak a női büszkeségem annyit, hogy ha egy pillanatig is meglepetést tudok okozni, akkor megteszem.
-Persze.- vágom rá hirtelen, ahogy kérdésére hirtelen széthullik minden körülöttünk, ami összekötött. Mintha kipukkadt volna valami giccses rózsaszín lufi, elszállt a pillanat, és ha ez a csók hiánya miatt volt, akkor sajnos ez van. A furcsa feszültség...az megmaradt, és egyelőre hirtelen nem tudom mit is kéne kezdjek, mindenesetre értetlenségemet elrejtve fordulok el tőle, és indulok ütemes léptekkel Liza szobája felé.
Ha ennyiben maradunk, az lenne talán a legjobb, nem történt semmi, amivel megbánthatnék bárkit is. A kimondatlan gondolatok pedig nem véletlenül kimondatlanok. Neki nem lesz nyugtalan estéje, nekem sem, csak mégis több volt ez, mint...mint már sosem tudom meg, mert amint a kilincsért nyúlok ujjai határozottan kulcsolódnak enyéimére. Egyetlen érintés...ennyi kellett neki ahhoz, hogy visszatérjen a szikra, hogy ott tartsunk mint a pezsgőspoharak mellett, hogy ismét kérdő pillantással keressem tekintetét, hogy most mégis mit szeretne. De az igazság az, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy szükség van bármiféle magyarázatra.
Ujjai édes bilincsként ragadnak meg, és nem szeretnék egyelőre szabadulni. Határozott mozdulattal nyomom le a kilincset, és lépek be a szobába, s amennyiben nem enged el, kénytelen követni.
-Itt átöltözhetsz.- pillantok rá kedvesen, miközben szembefordulok vele. Most az én első forgatókönyvem szerint elenged, én pedig kint megvárom. De már rég kiderült, hogy a mai napon több szempontból sem én vagyok az ötletgazda ilyen döntésekben.


Egy régi történet... | Belvárosi lakás | [/url]outfitVissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   Hétf. Júl. 13 2015, 20:13
Sárga és Kalóz


H

mm, egészen őrjítő, hogy csaknem hozzáér az ajkaimhoz, bár itt, a többiek előtt, meredek lenne. Mi alapon járna neki, ha másnak nem? Hivatkozhatnék a vibrációra, szikrára, vagy mondjuk nem fizetnek ki. Még sokáig bizsereg rajtam a majdnem csók, mintha szellemujjak tapogatnák, nem is kérdés, kérjek-e belőle, főleg, ha így húz.
Mikor hátat fordít, legyűrök az elégedett-gonosz somolygást, fel akarom forgatni majd a csalódottságot, amit most érezhet, mégsem kap több epret. Ez csak az ajtóig tart ki, az önmegtartóztatás nem az én műfajom, eszembe sem jutnak a következmények, forrón ölelem ujjaimmal, kulcsolom ujjainkat egymáshoz, miközben tekintetem merőn  szemeibe fúrom. Az övé kérdő, az enyém határozott, éhes. Egy szikra is elég a tűzhöz, de én tüzijátékot akarok. A szemébe meredek, ajkaira csak futó pillantást vetek, kis, zihálós levegőt veszek az izgalomtól, aztán kap egy kurta félmosolyt és biccentést, egyértelmű: őt akarom. Lenyomja a kilincset, nem is kérdés, hogy követem, megcsinálom, amit a romantikus filmekben, heves mozdulattal, de mégis úgy, ne fájjon az ajtóhoz nyomom. Jobb lábam előretolom a lábaihoz, ráhajolok, orrunkat nem válassza el, csupán néhány centiméter.
- Segíthetnél
Jártatom végig mohó tekintetem csak az arcán, a könyököm nekitámasztva az ajtónak, hosszú tincseim pedig talán már csiklandozzák is a ruha alatt.
Most bepótolom azt a meg nem kapott csókot, úgy számítok, nem fog ellenállni, először orral közelítek, végigsimítom orrhegyemmel, nyitok egy könnyű, lehetfinom puszival, mintha hörpinteném az ajkaim, viszont aztán elragad a szenvedély, az ajtónak támasztott kezem a hajába tép, beleakasztom az ujjam tincseibe, picit megrántom, de csak azt a néhány centit hozom be, amit az ajkaim tettek meg, hogy levegőt vegyek. Ez a csók már forró, szenvedélyes, azon túl, hogy technikás, nyelvem ritmusra ring az övével, domináns, de idomul és összhangot keres vele. Változatos annak ellenére, hogy van lüktetése, ez most nagyon a szenvedélyre megy ki, itt is egyensúlyt kell keresni, mint a táncban, fokozva a temperamentumot, de az se jó, ha levegőt venni se hagyom, túl sok lesz. Tökéletes akkor lesz, ha pillanatnyi szünetet hagyok, hogy visszahúzza a gravitáció, epedjen, epedjek, újra megkóstoljam az epret.

[/color]

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth   

Vissza az elejére Go down
 

Rendelésre! Egy régi történet Emily-Seth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Archívum-