Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Vas. Jún. 05 2016, 16:49

Régen láttam már ezt a tökfejet! Ravernonra gondolok. Amióta az új fiúkájával van. Mellesleg azt is régen láttam, nem jár már le kondizni. Én úgy tudom, hogy Felix, most itt van, ebben a lakásban, Ericében, mert ő haza méltóztatott evezni, de igazából ki tudja, nem veszi a telefont. Lehet épp a másikkal dug, franc se tudja már követni.
A lényeg, hogy éppen erre jártam, hát miért ne lesném meg itt van-e Perzsia hercege, megihatnánk valamit, vagy elmehetnénk valamerre, rég dumáltunk, túl sokat lóg a vékony kis köcsögével.
Kopogok az ajtón, remélem ő nyitja ki, nem az a másik, angol bájgúnár, Jézusom miket össze nm szed ez az idióta, ízlése sosem volt, legalábbis nem olyan kifinomult mint nekem. A másik nagy kérdésem, hogy minek neki állandóság? Tisztára meg van húzatva, néha komolyan nem vágom Felixet. Reménykedem, hogy ő nyit ajtót, nem a csicskája.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Vas. Jún. 05 2016, 18:21

Most egy időre itthon maradok, úgy döntöttem. Na nem kell hú de nagy időre gondolni, úgy három hetet. Rég voltam már itthon több időt és hogy Felix átköltözött Reevenhez, jobb is ha rendbe szedem a lakásom, mielőtt bepókhálósodik. Akkor biztosan nem szívesen jönnék haza, az is biztos. Épp főzök, tegnap kalandosan bevásároltam hozzá, aztán nem főztem meg mindent. Semmi extra, csak egy kis spagetti, hamar megvan. A takarítást délelőtt megcsináltam, de igazából nem várok senkit. Tudom, hogy Felix most nem ér rá, más meg... nincsenek barátaim itthon, csak a hajón. Ezért is lep meg, hogy valaki kopogtat. Talán Felix? Nem, hát Neki van kulcsa, Reeven is be tudna jönni ebből kifolyólag, ha nagyon akarna (mégsem feszélyez, mert ugyan mit csinálna? Megtorolatlanul úgy sem maradna). Gyanútlanul nyitok ajtót, de amint meglátom vágok egy "ahh, ez komoly?" fejet.
-Hát Te? Mi a fenét keresel itt... Mindegy, gyere be...
Hagyom nyitva, jöjjön be, leég a mártás, ha ott hagyom, nincs kedvem amúgy sem az ajtóban veszekedni Vele.
-Felixhez jöttél?
Kérdezem, ha bejött a konyhába, de érezni erős kétségeim vannak, elvégre már mióta nem lakik itt. Ha logikusan gondolkozom hozzám jött, de reménykedem, hogy mégsem.


_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Kedd Jún. 07 2016, 18:28

Viszonzom a fintort. Csodás, ez a barom van itthon! Ez sem az a nyakba borulós pillanat! Még szerencse, hogy egy rohadt kis csicska, nem fosom össze magam tőle.
Kihúzom magam, hogy nagyobbnak és riasztóbbnak tűnjek (haha) hagy legyen meg az illúzió, mert ő egy kis girnyó, érezze szarul magát Velem szemben!
- Milyen kedves fogadtatás, pedig milyen régen láttalak, hála a magasságosnak
Teszem hozzá fintorogva, franc se vágyott ennek nyomorultnak a társaságára. Még mindig nem vágom Felix hogyhogy szóba állt vele, semmi menő nincs az ürgében. Benyomakszom, ha már hív, különben is ha Felix nincs, elszórakoztat ő. Meg akarom várni, miért ne? Hagy legyen rossz napja a kis szeretőjének!
- Naná, nem is hozzád! Nem veszi a telefont, azt meg nem tudom hol van az új csávó lakása. Szóval megvárom. Most, hogy itthon vagy biztos többet van itt. Amúgy mi történt Eric? Vagy nem jön már hozzád? Le se szar téged? Úgy tűnik nem tudtad megtartani, rohadt egy elcseszett és béna fazon vagy
Röhögök fel gúnyosan.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Kedd Jún. 07 2016, 19:07

Méla képpel beállít és még pávászkodik is, kihúzza magát, mintha bármi tekintélyt adhatna Neki, inkább csak lesajnálóan mérem végig futólag és indulok a konyhába, mert a szósz sokkal fontosabb és érdekesebb, sőt, gusztusosabb Nála.
-Egyik titkos okok egyike, hogy folyton a tengeren vagyok, hogy teljes szívből megvetlek, ennél melegebb fogadtatásra semmilyen módon ne számíts.
Mert még felizgatni sem tud a kis mitugrásza, az üres macsókat, akik egy pofontól összepisálják magukat nem tudok semmire sem értékelni.
-Jól értem, ennyire le vagy maradva? Óh, telefont sem vesz fel Neked? Nem érzed úgy, hogy talán végre rájött, hogy csak szülői kérés voltál amit végre lepasszolhat és valaki értelmesebbet találhat?
Felnevetek, hogy én vagyok leszarva.
-Tudod, én pontosan tudom, hol van és épp mit csinál, azt is tudom nagyjából a héten mit fog csinálni, Veled ellentétben, aki azt sem tudja, mik is a fejlemények. Szóval... kérlek alássan kettőnk közül Te vagy a béna és a már szánni valóan elcseszett kispöcs. Meg tudod, elég szégyen Rád nézve, hogy tőlem kell információt szerezned Felixről... holott Te ismered a legrégebben... Mmm, ha engem kérdezel, Te mindig is szerethetetlen ám de kínozható és kikacagható kis állatka leszel Neki, örök rabigán... mikor szexeltek is engedelmesen pucsítasz és nyüsszögsz, mint egy jó kölyökkutya?
Vigyorgok, oh, egek, mennyire nem tartom semmire ezt az alakot, hihetetlen. Minden esetre a szósz lassan kész, lemosom a tésztát.
-Milyen modortalan vagyok, elvégre Te örök vendég maradsz nálam, nem szeretném, ha otthon éreznéd magad, szóval, inni, enni? Most lett kész a Carbonara.
Örömtelen mosoly, csipetnyi lenézéssel fűszerezve. Mindazonáltal, ha éhes vagy szomjas, nem fogok beleköpni a pohárba/tányérba, tudja jól, hogy megkínálom, nem fáj nekem. Főleg, hogy telik rá, a hozzá hasonlóaknak néha kijár ennyi alamizsna.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Pént. Jún. 17 2016, 17:46

Betolakszom a lakásába, még jó, hogy olyan, mint egy csaj, leverem bármikor.
Nézek rá én is lenézően, olyan, mint egy csoffadt vámpír, nála még a seggem is jobb képűbb. Mindegy, vonatkozzunk el a külsőségektől, az a belső, öcsééém, micsoda visszavágás, hogy ő miattam ment el!
- Akkor kajak büszke vagyok magamra, tettem egy szívességet ennek a városnak, hogy elüldöztelek! Melegedjenek veled a buzi haverjaid.
Röhögök rá, nem is megyek hozzá közel még kigyulladok.
- Hah, felőlem aztán, én nem vagyok a... szerelme, mint te
Vetem oda nyálasan
- Velem csak összejön néha, mert jó és kész, úgyhogy ja, lemaradtam, azt tudom, ki a srác, mert próbáltam baszogatni az edzőteremben, de gyenge is volt, hamar lekopott.
Próbálom ignorálni, mert valahol bosszant... hogy Felix ennyire semmibe vesz. Mi az istent csinál, hogy Nekem nem veszi?
- Ó basszus, te mindentudó! Van nekem arra időm, hogy utána koslassak? Te vagy belezúgva lúzerkém, nekem jobb dolgom is van annál, mint hogy folyton a nyomában loholjak. Nekem csak eszembe jutott, és akkor álljon rendelkezésemre
Morranom elégedetlenebbül, mert lám nincs itt csak a köcsögét hagyta el már megint.
- Béna, oké, jobb szó nem jutott eszedbe, de kis pöcs? Láttad te már a farkam úgy egyébként? Kb hatszor akkora lehet, mint a tied. Le se szarom mi szégyen, mi nem, már bocs, lehet neked van szégyenérzeted, szar ügy lehet, én megvagyok nélküle. Ó, hogy basznád meg! Még mindig ilyen féltékeny vagy? Kettőnk közül te vagy a nagyobb buzi, akárhonnan is nézzük, úgyhogy pont te ne pofázz a szexről, lábtörlő. Akkor zabáld is fel, én aztán abból nem eszek, tuti benne hagytad a szőröd. De inni adhatsz, víz is jó, ha nincs másod
Mondom lenézően, próbálok megragadni minden apróságot, amivel szívatni tudom, de bakker elérte, elég szarul érzem magam, talán ideje lenne leszakadnom Ravról? Hátha tényleg csak röhögnek rajtam...
- Carbonara, vérbeli buzi vagy, ahogy egy kiejtetted, mint egy nő, csak te nem izgatsz fel.
Pedig ismerek sok transzit, kenterbe verik. Undorít a stílusa, kikészülök tőle bakker! De neki is fáj, hogy itt vagyok, lefogadom!

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Pént. Jún. 17 2016, 21:05

-Azért meg kell hagyni, csak fél munkát végeztél, még vissza-visszatérek, ehhez sem értesz, de nem baj, elnézzük.
El ne szálljon magától, mint egy héliumos lufi.
-Szerelme? Milyen érdekes megfogalmazás. De tény, Te amolyan... házi kedvence vagy, semmi emberi magasztos érzelmi szál nem köti Hozzád.
Hah! Még hogy szerelme, szeretnék az lenni, de nem leszek sosem. Ellenben megnyugtató mindig a tudat, hogy Seth szintén nem, ez a látens buzi olyan bicskanyitogató!
-Tényleg? Lehet csak nem bírta a szagod, nem tudom hibáztatni érte.
Reeven szerintem pont nem az a könnyen lekoptatható fajta. Vagy Seth valaki teljesen máshoz ment oda, igazából könnyen kinézem a csökött agyából.
-Nem kell koslatnom, magától mondja el. Ne magadból indulj ki, lealacsonyító rám nézve.
Közlöm fintorogva, majd forgatom a szemem.
-Én legalább nem rettegek Tőle, mint egyesek.
Nem tudom melyik a gázabb, hogy én szeretem vagy hogy Ő fél tőle... szerintem utóbbi, puhapöcs. Főleg hogy hiába állítja be úgy, hogy Felix az Ő kénye kedvére ugrál, mindketten tudjuk, hogy a fordítottja igaz.
-Kétlem, ha akkora mint az IQ-d, kicsi tic-tac lehet.
Vigyorgok, jaj Seth, annyira gyenge, hogy jössz a farkad méretével, komolyan, nevetve szánlak.
-Féltékeny? Rád? Hpf, Rád pont nem, ugyan mire? Reevenre esetleg, de legalább Neki van valami tehetsége meg sütnivalója, nem egy gettószökevény a nigger haverjaival. És igen, kettőnk közül én vagy a homokos, Te csak alkalmi buzi vagy, elég érdekes, de ezzel pont hagylak, Neked legyen jó.
Legyintek, már annyiszor megkaptam, hogy kis buzeráns vagyok, Tőle fel sem veszem. Töltök neki narancslevet, én is iszom egy pohárral.
-Köszönöm!
Vigyorgok rá, nekem nem sértés, hogy olyan vagyok, amilyen vagyok, nem látens buzi vagyok, hanem valóban meleg. Bár nőiesnek nem mondanám magam, de ez már részletkérdés, tudom, hogy ezzel jobban felbosszantom.
-Örülök, hogy nem izgatlak fel, mert enyhén undorodom Tőled, ha rám másznál elmenne az étvágyam, pedig éhes vagyok.
Szedek is magamnak és leülök, mutatom, hogy csak tessék.
-Tudod mit? Megszánlak. Gondolom túl elfoglalt volt Felix vagy csak szimplán elfelejtett Téged végre, egyre megy. Felix már nem lakik itt. Átköltözött Reevenhez. Túl sokat vagyok távol már, Ő pedig szereti a lakótársakat. Végtére is sosem élt egyedül...
Vonok vállat, közben eszem egy falatot.
-Nézzük, mi van még... jelenleg négyünk közel Te vagy legjobban elmaradva munka tekintetében is, mert hát a színészi karriered... már ha beszélhetünk ilyesmiről vagy épp a semmiről, nem valami fényes. Ellenben Reevennek már van saját galériája, Felix leginkább vele van és segít Neki. De gondolom ezt sem tudtad...
Bólogatok lassan, eszegetve. Közben lesem milyen fejeket vág, remélem szarul érinti, sehol sincs, komolyan emiatt örülök, hogy Reeven nem valami senkiházi mitugrász.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Kedd Jún. 21 2016, 21:11

- Mesélj Eric, mégis mi a francért? Most már lecseréltek, a kisgyerek friss husi, még új és érdekes neki, te meg olyan vagy, mint a megsavanyodott tej, amit otthagytak a hűtőben.
Nagyon tetszik ez a hasonlat jót röhögök a saját viccemen.
- Nem is akarok több lenni, az hidegen hagy te hogyan nevezed, ő a mesterem, vili? Máris több vagyok
Vetem oda fellengzősem, az én önbizalmam nem veszi el olyan egyszerűen. Felprüszkölök gúnyosan az ééén szagom?
- Szagoltál már, ember?! Látszik semmit sem tudsz!
Vetem oda, figyelmen kívül hagyom a helyzeti előnyét, hogy engem nem hív vissza a kedves mester, miközben azzal a kis bélféreggel hetyeg. Bár jobban néz ki, mint ez itt, tudja franc, talán fejlődik.
Hogy tudja a barom, honnan? Ingerültebben nézek rá, ahogy jön ezzel a rettegéssel, ez titok! Titok, igazából milyen vagyok.
- Te talán nem félsz? Sosem tartottál Ravernontól? Kétlem...
Nem az a figura, akitől nem kell beszarni
- Ha nem, akkor előtted nem csinált még olyat, mert annyit sem érsz
Próbálok visszavágni, akkor is ha gyengébb pontomra tapintott. Lehet nem vagyok nagy ész, de van mire büszkének lennem.
- Még lankadtan és kétszer akkora, mint a tied lehet.
Könnyen bebizonyíthatom, szégyellős nem vagyok, de Eric nem ér plusz féradtságot.
- Nem vagy valami logikus, én is kurva vagyok, rémlik? Mi a francnak fizetnének, ha nem ezért? És még én vagyok ostoba?
Röhögök aztán, féltékeny, képzelem, most én fogok alaposan belegyalogolni, közelebb hajolok, hogy premier pánban láthassam a képét.
- Elhiszem, te szerelmes voltál, nem kellettél neki, visszautasított, el is rohantál szégyenedben, aztán hirtelen feltűnik egy fiatalabb, jobb valaki, alig ismeri, ahhoz képest ti milyen régóta kavartok, szar lehet szembesülni vele mennyire kevés vagy, szar lehet érzelgősködni, biztos fáj
Röhögöm ki, milyen jó nekem, hogy sosem éltem át semmi ilyesmit! Mekkora szívás lehet belemenni ilyen marhaságokba, különben is szerelem...mi a pöcsöm, zavart hormonok összevisszasága.
- Aha, én csak a munkám végzem, tudod a kurvák nem nagyon szerethetnek, de ezt Rav már biztos kifejtette neked, amikor visszautasított. Biztos bőgtél! Ú bakker mennyit bőghettél
Röhögőgörcsöt kapok, az ilyen kis buzik olyan érzékenyek. Röhej!
- Csak enyhén? Tényleg baromi gyenge vagy.
Mi az, hogy csak enyhén undorodik, okádja ki a belét rendesen. Lehet emiatt megérné felizgatni, elszórakozni vele, egész közel megyek, ahogy ezt fontolgatom. Senki ne használja az enyhe szót, ha rólam van szó.
Meglepődöm, hogy ennyire komoly a dolog, leülök egy üres székre és enyhén fintorogva nézem, ha eszik. Baromi nehéz lesz kihívóan viselkedni vele...
- Azta, valamit nagyon tud a kiscsávó, valami nagy plusz lehet benne, ami benned nincs meg, biztos kurvára ki vagy akadva
megint röhögnöm kell. Próbál belém kötni, rossz ajtón kopogtat
- Mert a kiscsávó mit rakott le az asztalra? Mert én táncolok, rémlik? Keresek bazdmeg
Méghogy elmaradva. Az egy másik dolog, hogy színész akarok lenni...
- És működik is az a galéria? Mert én nem hallottam róla. Biztos béna, hogy segíteni kell neki, csórikám, fotókból nem lehet megélni, viszont, ha celeb vagy, tiéd egész LA. Ezért fogtok ti nyomorultak éhendögleni
Közlöm hátradőlve, semmi ambíció, hogy élhetnek így? Annyira antiszexi a pasas, hogy nem bírok csábító fejet vágni, nagyon gáz, de nem megy.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Vas. Jún. 26 2016, 19:57

-Tudod, ha már lecseréltek valakit, akkor az Te vagy, továbbra is, nem én. És nem én lettem a hűtőben felejtve, jégre téve, hanem Te. Elvégre, ki az, aki alig tud valamit Felixről kettőnk közül?
Nézek rá lesajnálóan, mert esélye sincs ellenem és milyen ember az aki a saját viccén röhög? Szánalmas.
-Mester... hát örök tanítvány maradsz, csodálkozom, hogy nem baszott még ki mint macskát szarni, hogy tíz év alatt sem fejlődtél.
-Kiérezni a szánalom bűzét és Te bűzlesz, úgyhogy...
Jelzem is, hogy csavarja az orrom a szaga.
Aztán felvetem tart Felixtől, ami nem nehéz, tekintve csak kigyűrt és nem túl okos társaságban lóg és Felix sem úgy emlegeti mint Reevent. Régóta gyanítom, hogy valamivel zsarolhatja vagy ilyesmi ezt a kis nyomoroncot, csak nem értem minek. De el is árulja magát.

-Miért kéne félnem? Nem egy vadmacska kisnyulam.
Vigyorgok kegyetlenül, tehát igaz, tart tőle, érdekelne miért.
-Nem csinált még olyat? Milyet? Bántotta az érzékeny lelkivilágod? Netán nem vette be a gyomrod, ahogy a csitrikkel bánik?
Nekem csak azért nem mert nők... de emiatt nem is érdekelt soha különösebben.
-Hát izgass fel és kapd be, meglátjuk milyen mély a torkod.
Kiröhögöm, hogy ennyire érzékeny a farkára, hiú p.cs.
-Te nem vagy kurva, te revü táncos vagy. De belátom a dugásban több a pénz. De mivel luxuskurvának nem mondanálak, öt dolcsiért leszopsz akárkit? Adjak tíz dolcsit kenyérre meg borra?
A táncolás miatt tartottam valamire de ha azt is abbahagyta...
-Nem futottam el. De... ahhoz képest hogy ugyan annyi ideje ismerjük, sőt, Téged régebb óta, ennek ellenére sehol sem vagy. Kettőnk közül Reeven inkább Téged tett lapátra, nem engem. Szomorú, de igaz.
Vágok sajnálkozó fejet, de abban van valami amit mond. Reeven elég hamar levette a lábáról, pedig alig 22.
-Nem kell kurva hogy dugjak egyet és... számomra Felix sem az, hanem festő, de te továbbra is csak egy rinyálós hülye vagy, aki nem tud semmit, de nagyon játssza az eszét. Ami nincs... ezért meg te bőghettél sokat. Jah.. ha nem tuod hogy valami nincs nem is lehet sírni érte. Ahm.
Sajnálkozom rajta megint, de dühös is lettem. Kis köcsög, remélem egyszer úgy seggberakják, hogy egy hétig nem ülnek le. Lehet befizetettek neki egy négert, úgy is szereti őket. Ettől jobb kedvem lesz, meg is nyugszom, hogy megbosszulóm még ezt a kijelentését. Szenvedni fog és Felix sem tudja meg. Tökéletes.
-A nők még nálad is jobban irritálnak, ki hitte volna?
Mert előnyére váljék, bármennyire nyálas fiúcska ez a Seth, de farka van. Inkább eszek és érlelgetem ördögi bosszúm.
-Nem. Mivel sokat utazom, Felix akkor úgy is ellenne. Így meg ha itthon vagyok, ahogy eddig is, majdnem végig velem van. Semmi sem változott, annyi, hogy üresebb a lakásom.
Mosolygok rá, hogy ez pont nem visel meg. Amúgy is vágyom Felix boldogságát, még mindig.
-Jah, kurva sokat gondolom, hogy megrázod kicsit a segged. Nem valami állandó, na meg ő már akkor pénzt keresett, amikor te még csak gondoltál rá, hogy leszopsz pár farkat a bordélyban. Valószínű Felix azért tartja többre, mint Téged...
És még csak nem is hazudok, hihetetlen, de Reeven valóban keresett a bandájával, CD-jük is jött ki, ami nagy szó.
-Működik. De tudod, zenész is, neki az IS megy, szóval egyelőre dalszövegeket ad el. Ha lesz jó pár sorozata, majd abból IS keres. Neked nem megy ez a két felé dolgozás dolog, lásd be, csapni való színész vagy.
Csak őszintén, "barátoknál" úgy szokás.
-Hát... nekem nem kell celebnek lenni, hogy ötször annyit keressek meg mint Te és Reeven már most valaki... ellentétben Veled. Pedig fiatalabb mennyi? 3 évvel? Ahh, biztos kényesen érint, hogy egy tejfelesszájú ennyivel jobb Nálad. Bár... Nálad nem nehéz
Mosolygok rá mű kedvesen és eszem tovább.
-Valami alkoholt, hogy leidd magad bánatodba?

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Szer. Jún. 29 2016, 14:16

Összevonom a szemöldököm, nagyon kapaszkodik a ténybe, hogy én nem tudom hol van most.
- Azt nekem is elmondta, hogy kivel kavar, de téged úgyis csak egy fényévben egyszer lát és nincs életed rajta kívül, csak a meló, én nem érek rá folyton csekkolni merre tekereg
Nyugtatom magam saját kijelentésemmel. Ez a pöcs még mindig akkora seggfej, mint emlékeztem.
- Honnan tudod, hogy nem fejlődtem te hülye buzi?! Mondta ezt valaki? Ne jártasd a pofád olyan dolgokról, amikhez nem értesz. Dugtál már velem? Nem tudod mit tudok, akkor meg? Kuss legyen a neved!
Odacsapok neki, komolyan, ha tudnám, hogy nem ütne vissza és nem úgy ütném meg, hogy az nekem fájna. Rohadék...egyszer össze kéne veretni.
- A saját szagod érzed hülyegyerek
Morgok, kiszedi belőlem, hogy félek Felixtől. Rondán nézek, fel kéne adnom, nem ér annyit, hogy alápörköljek, hogy ezt el kelljen viselnem tőle.
- Lelkivilágod csak neked van te szerencsétlen. Úgy...szóval nem tudod, gondolhattam volna, hogy veled szart se oszt meg. Úgyse vagy itthon soha, nem zavarsz sok vizet
Legyintek és örülök, hogy nem tudja miről beszélek. Viszont bosszant, hogy most rájött, én félek tőle... Ezzel még visszaélhet.
- A tied? Inkább a halált szopom le bazdmeg.
Mit képzel ez? Nekem fizetnek, ő mi hozzám képest? Segkosz.
- Elsősorban, másodsorban kurva, Felix és az én anyám kollégák, rémlik? Szerinted hány előadásom után hagyom ki a szexet?
Nincs mindegyik után, de ezt neki nem kell tudnia, most meg olcsónak néz, erre háklis vagyok, itt bepipulok, mire észbekapok, lekevertem neki egy pofont.
- Ezzel ne viccelj! Nem vagyok olcsó!
Ordítok rá, remegve a dühtől, még odáig is elmentem, hogy nekem fájjon a tenyerem és au...sajog. Remélem leszakadt a pofája // elég gyenge pofon volt férfihez képest//
- Lehet, de téged ugyan úgy! Nem én laktam vele és nem én költöztem most máshoz, le vagy ejtve te is, sőt már rég le vagy, csak dugni jártok össze néha, ennyi van köztetek, ennyit érsz neki
Próbálok én is az ő velejébe tépni. Felnevetek, hogy rinyálós kis hülyének nevez, nincs eszem, baszki, valami eredetibbet mondjon.
- Kettőnk közül nem én vagyok az érzelgősebb, és ja nem vagyok valami olvasott, tudom ezt beszoptad te vérbajos kis szar és? Boldogok a lelki szegények, nem jobb nekem?
Dehogynem, sokkal egyszerűbb, mintha minden szart végiglelkiznék.
- Mert egy redvás kis buzi vagy, nem tudod miről maradsz le, milyen fincsi a punci íze
Kész ez a tag én mondom.
- Ja és most is veled van, csak láthatatlanná változott. Hanyagol, csak nem mered bevallani magadnak
Játszom én is arra a kapura, ahol a legvédtelenebb. Nagyon el akarja hitetni velem, hogy ez a Reeven gyerek még többet is keres, haragosan összevonom a szemöldököm
- Mert ő biztos nem csóróként kezdte, hanem tőkével és én is kerestem már testemmel kamaszként is, úgyhogy pofa be, a kiscsávónak csak mázlija volt, én megdolgoztam érte, mindenért, mindig, keservesen
Bár azzal, hogy kiabálok, csak azt bizonyítom kurvára felcseszte az agyam.
- De megy, én jó vagyok a szexben és a táncban Is, és celebnek tökéletes leszek, annyit meg tudok csinálni, hogy vetkőzök és szexin nézek, vili? De teee, te mesélj inkább mi az istenhez értesz? Egy nulla van, azért nem kellettél neki, mert se nem tudsz festeni, se énekelni, se fotózni, csak egy tehetségtelen kis féreg vagy.
- Te aztán kereshetsz...másod sincs. Na és mond a pénzed boldoggá tesz? Ugyan, ki ő? Azért mert elad pár olyan lelkizős szart? Egy nagy nulla, amíg nem ismeri a nevét mindenki. De ha ennyire véded, hajrá a nulláknak össze kell tartaniuk. Ja, adjál és majd belehányok a szádba
Pff a féreg, de felcseszett

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Vas. Júl. 10 2016, 16:44

-Ó hogyne, a színészi karrier, mi? És van életem a hajón, de az egészen más világ.
Ez nem hazugság, ha fellépek a fedélzetre, akkor olyan, mintha egy időre elhagynám a múltam és egy másik jelenben lennék. Más világ.
-Felix nem mondta, mint régen, hogy Ó Eric, Seth ma meglepett. Jaj Eric, Seth végre megtanulta, amire olyan régen vágytam... jó ideje csak ennyivel tud le: Igen, Seth-tel voltam. Neked ez mit sugall?
Mosolygok rá gonoszan. Aztán nevetek.
-Mert Te tudod, hogy én mit tudok? Kétlem. De ha engem kérdezel, ez örök rejtély marad, mert soha kefélnék Veled.
Már csak elvből sem. Nem néz ki rosszul, de annyira nem jól számomra, hogy odatoljam a fenekem és megdughasson.
-Azt nem érzik az emberek, tudhatnád. Csak másokét, de azt elég erősen.
Vigyorgok, annyira szánalmas. Szinte már mulattat, ha épp nem bosszant.
-Talán mert sosem kérdeztem, mire fel félsz Tőle, elvégre semmi ijesztő nincs benne, ha tudod, hogyan bánj vele... de ha legközelebb látom megkérdezem és elmondja, hogy ugyan mit tett Veled, hogy bárányként gondolsz magadra, míg rá mint Farkasra...
Nem hat meg azzal, hogy sosem vagyok itthon. Mert amikor itthon vagyok, akkor bizony alá tehetek. Fogok is.
-Érted nem fizetnék, ne görcsölj. Nem érsz annyit.
Nevetek, azt tudja rólam, hogy lenne pénzem, ki tudnám fizetni, elvégre Felixet is ki tudtam, nem is egyszer.
-Ha nem fizet az ügyfél, akkor kihagyod. De akkor nem vagy igazi táncos, ha eladod a tested. Akkor Neked kell igazat adjak... elsősorban kurva vagy, másod sorban olyan ember, aki rendelkezik némi tánctudással. Miért nem mész el dolgozni egy night clubba? Fix fizetés és törzsvendégek... ott is csak riszálnod kéne magad és dugni néha.
Félig sértés csak, félig komoly a kérdés. Ha így fogja fel, lehet többet kereshetne.
-Valóban?
Meglepett, hogy megütött, de anyám is erősebben üt, ez jobban meglepett. Elég izmosnak tűnt, de... na ez most kizökkent.
-Nem is tűnsz drágának... nem becsülöd eléggé magad hozzá.
Nézek rá, meglepődve, még mindig, de valóban úgy gondolom, maximum közepes áron mozoghat.
-Magadból indulsz ki... velem nem csak dug, velem eljár sok helyre, embereket mutatok neki, eladom a festményeit, társaságba járunk. Szóval Veled csak dugni jár össze?
Harapok a számba, hogy szerencsétlen, annyira vágja maga alatt a fát, észre sem veszi. De nem az eszéért szereti Őt Felix, ezt mondjuk tudtam.
-Az igazat megvallva, de lehet, hogy jobb. De értékelem, hogy felvállalod a rövid eszed.
Ellenben igaza lehet, aki ennyire egyszerű, annak az élet sem bonyolult. Lehet irigyelnem kéne ahelyett hogy szánom? Nem, nem, megkapja azt a négert a seggébe.
-Én tiszta vagyok és tisztán meleg. Volt balszerencsém a nőkhöz, de nyafognak, akaratosak, véreznek és csak magukra figyelnek, elvárják hogy királynőként ajnározd őket, csak mert nők, mert törékenyebbek, de alamusziak és hűtlenek. Úgyhogy Seth, örömmel meghagyom Neked az összes nőt, nyalakodj velük kedvedre.
Érezni én tényleg nem szeretem a nőket, se testileg, se személyiségileg. Sehogy se.
-Nem hanyagol, szülői látogatásra megyek... jobb lenne ha velem lehetne, de oda nem vihetem. Ezeken a napokon vagy ha üzleti ebédem van, nincs velem.
Közlöm nemes egyszerűséggel, de a szülők szót csak savanyú szájízzel tudtam kimondani. Ebből a szempontból irigylem Sethet és Felixet is. Normálisak a szülők...
-Tőkével? A kitagadott és kidobott exdrogos?
Felröhögök, mert annyira abszurd amit mond.
-Igen, megdolgoztatok, csak Ő okosabban dolgozott. Tőkével csak én indultam Te ostoba. Valamit valamiért...
Mert nekem más bajaim voltak, sosem voltam olyan szabad mint Ő mondjuk. Még most is szabadabb nálam, amiért gyűlölöm.
-Ó, az lennék? Az ágyban vagyok olyan jó mint Te, különben csak Veled lenne hajlandó kefélni mikor maga választ. És ha ennyire tehetségtelen vagyok, hogy lehet az, hogy lett egy saját házam, kocsim, és évről évre nő a vagyonom a munkámmal, pedig a testem sem árulom? Lehet nem művészettel keresem a kenyerem, de ez nem jelenti, hogy ne lenne tehetségem.
Súgom buján a szavakat, mert doppingol, hogy kiabál. Az egyszerű emberek azt hiszik, ha kiabálnak és csapkodnak, akkor majd megrémülnek az emberek. Nevetséges.
-Igen, végtére is egy magadfajtát bármikor kifizetek és addig alázhatom amíg csak akarom, mert kifizettem. Szerintem pedig féljél, mert az Ő nevét hamarabb megismerik, mint a Tiedét és míg valami olcsó szappanoperában senyvedsz ahol a nagyik verik majd a nyáluk Rád, addig Reeven a húszan éves kis pipiknek és fasziknak fog énekelni, őket fényképezi és senki sem fogja tudni, hogy ki az a Blackwood... hacsak nem ismerősek az anyádnál, aki talán beajánl nekik egy menetre.
Könyörtelen vagyok vele, de mivel megsértett, a bosszúm kivívta. A négert is és ezt is. Ha tudná mennyire gyűlölöm... irigylem.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Kedd Júl. 19 2016, 20:11

Mekkora egy köcsögláda! Értem én, hogy Felix ezért szereti, de baszki, én felrúgnám, ha...nem is tudom, mi van, ha visszaüt? Ha keményebb, mint mutatja? Jobb nem kockáztatni... Más világ... Nézek rá lenézően, de nem izgat annyira, hogy kérdezősködjek, sőt. Nem akarom tudni, az ilyen lelki baromságok nem hatnak meg. Utáltam az elemzéseket is az iskolában... Mit érzett a költő? Pöcsömet se érdekli, éhes volt!
- Azt sugallja, hogy összeszoktunk az ágyban és nincs már mit tanulnom tőle. Élvezzük egymás társaságát, ennyi
Vágom ki magam. Bekaphatja!
- Tudod mit? Ebben egyetértünk, sosem dugnám a mocskos seggedbe a farkam
Fintorgok, előbb dugnék görögdinnyét baszki!
- Ó már mit okoskodsz? Én sosem vagyok büdös észkombájn, különben hogy lehetnék luxuscikk?
Igaz nem olyan gyakori nálam, mint Ravnál, főleg táncolok, de ha a leendő arák és kiéhezett vénlányok egy büdös, izzadt csávót fogdosnának, nem lennék megfizetve! Szóval ostoba, gyerekes kötekedés volt a részéről. Lehet be kéne nyomnom a fejét a hónom alá, szagoljon onnan.
- Ne is érdekeljen Eric! Nem fogja elmondani különben meg, nem vagy fontosabb nálam neki. Ha engem kérdezel most csak a kiscsávó izgatja.
Nézek rá rosszindulatúan, lehet én már nem vagyok olyan fontos Ravernonnak, de ez a Reevenke bizony letaszíthatja a trónjáról a matróz urat. Remélem, hogy iszonyatosan fog fájni neki a pofára esés!
- Tudod veled még pénzért se mennék el, úgyhogy megint egyetértünk köcsögkancsókám
Nevetek, beszarás!
- Pff, te aztán tudod, mi? Akkor Rav se igazi a festő? Semmi közöd hozzá, azt hittem Rav mesélt neked családi dolgokról, de sötét vagy, mint a vak ablak, te nekem ne ajánlgass, táncolni se láttál, magaddal törődj!
Fenyítem be csúnya nézéssel, legalábbis azon vagyok. Mit nézi ő le a tudásom bazzeg? Nem látott még mozogni, nem látott még dugni, nem látott még színészkedni sem! Felhúz annyira, hogy pofon vágom, de úgy néz rám, mintha megkérdeztem volna tőle, mi az élet értelme.
- Mi az, hogy nem becsülöm magam? Mi ez a baromság?
Honnan szop ez ilyeneket? Álmában a kisujjából? Nem is ismer! Mit hergel? Hiba volt idejönnöm, csak a pulzusom ment fel és...nem merem úgy megverni, ahogy szeretném.
- Ja, mert ti kibaszott sznobok vagytok, hát kösz bele is halnék, ha múzeumba vinne! Járjon bazzeg, velem "csak" dug, tanítgat, mit nem értesz az alatt, hogy tőle tanultam a mesterséget? De ha már előadás, eljár velem az Én élőadásaimra. Szereti nézni, ahogy táncolok. Te mit tudsz adni neki? Infókat a festőiről? Marha nagy dolog
Köpök ki, rá padlójára, megvetően. Eric semmi hozzám képest, pilinszka kis geci, mint egy csoffadt fogpiszkáló, ketté kellene törni. Basszus...nem hittem volna, hogy képes így felhúzni az agyam! Tudom, hogy nem vagyok olyan tanult kis girnyó selyemfiú, mint ő, el kéne kapnom a mogyorót...de csak állok, dühtől remegve, hogy hülyének néz.
- Ja, kösz, valahol te is punci vagy, képzelem mennyit nyavalyogsz szex közben. Au, ne, ez fáj. Hülye vagy te, semmit sem értesz a jó dolgokhoz
Legyintek. Ízig vérig buzi, a rohadék fajtából. Csak gratulálni tudok Felix, komolyan...
- Aha, mert csicska vagy és még mindig a szüleidhez rohansz! Hát baszki nálad szánalmasabb fazonnal még nem találkoztam!
Röhögök a képébe, mert most fegyvert adott a kezembe. Ja igen, szülőkék, akikről nem bír leszakadni az anyagiak miatt. Még a végén megsajnálom. Hm...azt vágtam, hogy exdrogos a kis Reev, de azt, hogy kitagadták nem. Vállat rántok, valamiért azt hittem nyomják a szülők.
- Van kocsija, azt nem vehette magának, azzal járt suliba. Úgyhogy kuss, nem tudtam, hogy kitagadták azóta, vagy ilyesmi... Ja, biztos megbánták már, hogy támogattak, mert elég ergya lettél.
Nekem ilyen fiam lenne... na én tagadnám ki!
- Mennyire önhitt vagy! Hogy lehetne minket összehasonlítani az ágyban? Nem Eric, azért jár össze veled, mert te olyan érzelgős kis pöcs vagy, aki a lelkivilágának kell Reevennel az élen. De dugásban soha a nyomomba érthet egyikőtök se! Mert tőkével indultál, te magad mondtad, mert függsz a szüleidtől és halálra dolgozd magad, de minek? A kocsidért és a házadért, ami az év kilencven százalékában üresen áll? Tök fölösleges, amit csinálsz, röhejes vagy
Nézek én is rá ezzel a bárgyú pofával mit akar? próbálok megnyugodni, nem szoktam kiborulni...tudom, hogy annak általában nincs haszna, de nem tehetek róla...ez a fickó képes kifordítani önmagamból.
- Húúúú na azt akarom én látni! Meglátjuk ki kell majd a tinipicsáknak, de a lényeg az Eric, hogy akár ő lesz híresebb, akár én, Te egy senki maradsz!
Mutatok rá a képébe hajolva. Nem kiabálok, gonosz-alattomos gyűlölettel bámulok a szemébe. Ő fog megtörni, tudom!_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Hétf. Aug. 08 2016, 12:16

Látom Felix-szel való együttléteinek slampossága sérti az egoját.
-Ó, tanulni mindig lehetne, de ezek szerint már nem fontos Neki, hogy fejlődj... lehet mást tanít ki? Egy fiatalabb, kreatívabb fiút...
Végtére is engem nem a szexért tart, azt már kinőttük, de Seth-et élvezet alázni.
-Ez is azt sugallja, ez a vehemensség, hogy érdekelne a dolog. Te szegény!
Igazából érzem, hogy nem, de imádom húzni, míg el nem borul az agya. Egészen lesajnáló lesz a következő mondatom.
-Dehát... nem vagy az, Seth.
A fájó igazság. Csak luxuscikk AKAR lenni, de nem az.
-Hmm... talán igazat is adnék, ha Rav nem jönne rögtön, mikor közlöm itthon vagyok. Továbbra is csak Téged hanyagol, egyre világosabb.
Simogatom az állam, de a gonosz mosoly ott csücsül a szám szegletében.
-Köcsögkancsó!
Nevetek fel, mert ezzel az iparművészeti összerántott szlenggel nem tud megsérteni, ellenben mulattat.
-Felix festő, mert nem úgy adja el a képeit, hogy mellette megdugja a vevőt. Legalább is mostanában már nem... nála a kettő nem függ össze, mint nálad.
A családi hátteres dolgot nem teljesen értem, mire mondja, mert attól, hogy az anyja kurva még nem jelenti, hogy csak táncból ne élhetne meg. De mivel színésznek pocsék, a szex része nem érdekel, maradna a tánc, de könyörgöm... revü táncos? Az aztán a karrier nem mondom!
De sikerül annyira felidegesítenem, hogy megüssön, de nem ez lep meg, hanem hogy mennyire erőtlenül üt. Mint egy lány és ez nem vicc. Én erősebb pofont kevernék le neki helyből.

-Ez egyértelmű... mit nem értesz rajta?
Ha nem érti az az Ő baja, legalább lesz min gondolkodnia. Ha igazán becsülné a tehetségét bármilyen színházba elmehetne táncolni, ott énekelhetne is, később rendes színésszé érhetne és még szexelnie sem kéne. Valóban ismert lehetne akár, de... nem becsüli magát, marad a biztos kisstílű körökben. De kezdek észhez térni, ez a pofon meglepett. De nem, nem azért mert pofonnak hívom, hanem mert az akart lenni és legyintésnek mégsem nevezhetem! A sznobságon nevetek.
-Az a jövője, szóval igen... marha nagy dolog, csak hogy idézzelek. A tánc pedig... mivel nem tudod hogyan vigyázz a testedre, adok Neked még tíz évet, aztán ennyi volt.
Mivel nem tanulja meg, hogyan vigyázzon arra, amiből megél, könnyen lesérülhet. Most még fiatal, de pár év és a teste nem bírja tartani az iramot. Az meg hogy itt köpköd túlzottan nem ingerel, csak az arcomon látszik, hogy nem is vártam mást egy ilyen szánalmas alaktól. Ellenben a tehetetlen dühe megéri az egész cirkuszt, kár, hogy az emberek nem tudnak csak úgy felrobbanni! Bár nem jó, akkor hogyan élvezem ki, hogy megbaszta az egyik imádott négere?
-Nem egészen, ha így lenne, egy csöppnyi logikával rájöhetnél, Felix nem feküdne le velem... De tudom, ezek már bonyolult összefüggések, ne erőltesd meg a piciny agyadat.
Mondom Neki elnézően, mert nem szokásom siránkozni az ágyban, finomkodni sem abban az értelemben, ahogy Ő gondolja.
-Bizonyos kötelességeknek eleget kell tenni, nem mindenkinek hivatásos az anyja...
Az apját meg sem említem, tudom, hogy nem ismeri. Az meg hogy milyen viszonyom van gyűlölt szüleimmel, nem Rá tartozik. Hisz amit akar.
-Mondom, hogy keveset tudsz, de végre belátod, haladás!
Még meg is tapsolom. Az ergya szót nem értem, az új.
-Persze, hogy megbánták, de hidd el, Téged még jobban megbántak volna.
Nevetek, mert egy ilyen kis görcs nagyobb szégyen lenne a Blake családban.
-Én élvezem a munkám és azt veszek meg amit csak akarok. Azt hiszed tétel fenntartani egy házat vagy egy kocsit? Fenntartom, mert megtehetem. Tőkém azért van, mert okosan előrelátó voltam, nem azért mert adtak. Még nagykorú sem voltam, mikor a szüleim megvonták az anyagi támogatást tőlem, így ezen a ponton is sántít az elméleted. Azt pedig elfelejted, hogy Ravernonnak a szex csak szükséglet, élvezeti cikk, de nem több. Ha emiatt hiszed, hogy több vagy nálunk Reevennél, az szánalmasabb, mint hittem. Azt hittem van benned tartás, de... fáj beismerni, tévedtem.
Na most mondja, hogy  megbecsüli magát! Szakadna a plafonom. Arra meg hogy megint a képembe fröcsög a nyála elnéző, leereszkedő mosolyt vált ki belőlem.
-Én sosem akartam híres lenni Te kis Húgyagyú. De végtelen megelégedettséggel fog eltölteni, hogy Felix Téged elfelejt, mindenki Reeven seggét fogja nyalni egy autogramért, Te pedig a szánalmas mellékszerepeiddel annyit érsz el, hogy a végén fenékdublőr lehetsz. A fényes karrier!
Hergelem tovább, igazán kíváncsivá tett, ugyan meddig bírja, hogy a porba alázom.

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Pént. Aug. 19 2016, 21:49

Próbál belémgázolni a nyomorult, elvicsorodom
- Engem már nem kell tanítania, tény
Vállat rántok, hogy ezzel most nem talált be.
- Csak felbaszod az agyam, ebben ügyes vagy Eric, elismerem
És igen, tökéletes, hullamerev arccal nézek rá, ahogy kijelenti, nem vagyok luxuscikk
- Kurva nagy tévedésben vagy
Fröcsögöm az arcába, féltékeny, sunyi, impotens barom állatja! Próbál lehúzni, megemelem a fejem, kihúzom magam
- Kellek neki, nem hagyagol teljesen és ez bassza az agyad! De hanyagoljon! Majd beszélek vele, megmondom neki, hogy akár végezhetünk, is ha így állunk.
A köcsögkancsón csak nevet, rondán nézek rá
- Az vagy bazdmeg! Én a helyedben sírnék.
Kurva anyját komolyan, tökön rúgom mindjárt! Komolyan még azt is vállalom, ha visszaüt, bár kétlem, hogy ilyesmi történne.
Ó, basznád meg!
- Naés? Semmi közöd a munkámhoz, ha már ennyire nem értékeled, leszarom mit gondolsz te idegesítő kis pöcs, nem vagy beszarva, nem félsz, hogy addig húzigálod a cica bajszát, amíg seggbe nem harap?
Magasodom felé fenyegetően.
Sikerül lebasznom neki egy pofont is, meg sem rezzen és olyan értetlenül nézek rá, mint az újszülöttek szoktak.
Nem értem miért nem rázta meg, de mérges leszek, mert nem értem és gecizik tovább. Nem lehetett túl erős a pofonom.
- Mondod te, az olyan kis emofejű senkik, mint ő, hamar elhasalnak. Mi az, hogy nem tudom hogyan vigyázzak a testemre?
Mi ez a baromság? Kösz, jó, hogy kérdi, pont tudom hogyan óvjam magam.
- Miért csinálsz úgy, mint egy kibaszott mindentudó? Úgy birom ezt a téves hozzáállást az emberekben, tök hamar levonnak mindenféle faszságot.
Gyűlölöm ezt a kis mitugrász parasztot, komolyan beszélnem kell Felixel, mi a francot képzel magáról a csicskája
// a négeres játék után...XD//
- Ó, pont téged akarlak megérteni asszed? Rajtad fogok gondolkodni, mi? Francot se érsz
Méghogy én megerőltetem magam miatta!
- Ja, mert most a kurva anyámmal akarsz megsérteni? Életed nagy szerelmének az anyja micsoda? Megáll az eszem mekkora képmutató farok vagy!
Rondán nézek rá, mikor tapsikol az orrom előtt, bassza meg, megint pofán kellene vágnom.
- Pont leszarom a génhibás, belterjes famíliád te korcs
Próbálok belé döfni minden szavammal, komolyan ki a tököm érdekli, hogy mit szólna hozzám a családja? Meg úgy egyébként...kurva büszke az anyagi nyavalygására.
- Gebedj meg
Fűzöm hozzá tehetetlen dühhel, mert ellenkezni nem tudok és egyre inkább úgy érzem, csak védekezek, egyre jobban ellehetetlenít, az ajtó felé pillantok.
- Nem érdekel! Azt gondolsz te és Felix is, amit akarsz! Basszátok meg ezt a kis Reevent //XDXD//
Megfordulok és a haragtól csillagokat látva a bejártai ajtóhoz sietek. Ja, feladtam, ja gyenge vagyok, tessék bazdmeg! Ha sikerül, kinyitom az ajtót és köszönés nélkül kicsörtetek, hátra se nézve. Nem bírnám elviselni az elégedett vigyorának látványát.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Eric A. Blake
avatar
Életkor : 31
Foglalkozás : Galériatulajdonos
Hozzászólások száma : 351

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   Pént. Aug. 19 2016, 23:03

-Ó, mert Te már mindent tudsz, mi? Erősen kétlem.
Nincs olyan, hogy már nem lehet mit tanulni, de Ő gondolom megelégszik egy szinttel és ennyi.
-A tied nem nehéz, f.szságokat beszélsz, a saját értetlenséged bosszant Téged igazából.
Bármikor tudok ilyen kedves lenni Vele, kedvesebb is.
-Vagy épp Te... elvégre Felixet is így ismertem meg, nem csak Ő volt eleinte akikkel lefeküdtem, mint luxus qvák, de Te a nyomukba sem érsz... ahhoz intelligencia is kellene.
Mert árulni bárki tudja magát, aki akarja.
-Szerintem a Tied, elvégre Te vagy teljes homályban nem én. Az bosszant, hogy még néha napján fordít Rád figyelmet, mert minek? Dugni egyet? Felixnek legyen jó...
Vonok vállat látványosan, hogy Ő engem nem érdekel. Arra hogy szakítana Felix-szel csak sunyin mosolygok. Tenne egy szívességet Seth ezzel.
-Áh, hát nem, szimpla homoszexuális férfi vagyok, de ha megtanulnál beszélni meg tudnék sértődni is talán, de ezen nincs mit, olyan mintha azt mondanám, Te raszta hajú voltál...
Komolyan azzal próbál oltani, hogy meleg vagyok?! Szánalomtenger...
-Már... magadra gondolsz? És ha azt mondom, gyere, verekedjünk?
Lépek én is oda, hogy na tessék, jöjjön! Nem félek Tőle. Amelyik kutya ugat, nem harap. Már rég komolyan megverhetett volna, ha képes lenne rá. De nem képes. Aztán ugyan megüt, de lepkefing erővel. Ez megdöbbent, lehet Ő maga is meglepődött, hogy egy hatéves erősebb nála. Na jó, túloztam. Öt.
-Ó, Reeven intelligens, bár tudom Neked maga a szó is bonyolult. Egyszerűbben, Ő okos.
Arra csak lesajnálóan legyintek, ha nem érti hogyan értem hogy vigyázzon a testére, akkor felesleges magyaráznom, mint a dedóban.
-Egy ideje ismerlek, ez még nem tűnt fel Neked? És Tőled igazán nem kihívás mindent jobban tudni. Tudom fáj ezzel szembesülni, mert biztos csak ostobákkal haverkodsz, hogy okosabbnak érezd magad, de ez csak strucc politika.
Remélem legalább ezt a kifejezést érti...
-Egy szóval sem mondtam káromkodás szinten, az anyád kurva az enyém sznob. Ha az enyém is kurva lenne, egyszerűbb lenne az életem bizonyos mértékben, erre utaltam. De látom már mindenre ugrasz mint egy idegbeteg kutya, elnézem Neked. Rosaliet pedig kedvelem, annak ellenére hogy nő.
Utalok Felix anyjára, akit Ő maga is ismer, gondolom sokkal inkább 'testközelből' mint én valaha fogom.
-Hm, belterjes, milyen választékos szó Tőled!
Nem szeretem a családom, felőlem ércelődhet rajtuk, egészségére. Azt meg öröm az orra alá dörgölni, hogy én a saját döntéseimből vagyok ennyire jómódú, nem azért, mert alám tolták. Látom ez mérhetetlenül bosszantja, fürdöm a haragjában, mint Kleopátra a tejben.
-Megvolt.
Kacagok fel és ennek kíséretében siet ki az ajtón. Én ugyan vissza nem tartom, csak szívta el a levegőt és teleköpködte a lakásom. Legalább befejezhetem az étkezést nyugodtan, ideje volt, hogy menjen, ami azt illeti. De jól érzi: elégedetten vigyorogva falatozom.

((Bocs és köszi xD))

_________________
Eric
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)   

Vissza az elejére Go down
 

Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-