Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Pént. Ápr. 17 2015, 14:11

Már két hete újra "itthon" vagyok. Bár nézőpont kérdése, hogy számomra ez pontosan merre van. Apáimnál, vagy itt? Ingázom, legtöbbször a munka miatt, szerencsére a családi problémák nálunk nem jönnek csőstül. Nagyon nem is emlékszem bármiféle bajra, ami miatt haza kellett valaha is utaznom. De most már itthon vagyok otthon. Nem sokaknak meséltem arról, hogy hova kell mennem, az egyetlen Mark volt, mert vele már időtlen idők óta megosztom minden nyűgöm-bajom. Lehet már unja, de eddig még nem adta jelét ennek. Szerencsére.
Reggel felcsörögtem telefonon, valószínűleg nem örült annyira a hangomnak, mint én az övének, főleg mert még valami Audreyról motyogott a telefonban. Gondolom félálomban volt és nem tudta leolvasni, hogy Aubrey és nem pedig Audrey és a legutóbbi kislánnyal keverhetett össze... Ilyeneken szerencsére sose sértődöm meg.
-Pattanj pombermaci mert ropogósra sül a hasad a napom! Hoztam egy erős és forró barnát neked, meg tizenhat golyót. Lent várlak! -Sose voltunk azok a nagy telefonon lebeszéljük barátok, sőt, többnyire csak leközöljük mi a szitu aztán várjuk a történést. Jelenleg azt, hogy összekaparja magát, mert délelőtt tíz óra van és a távoli múltban volt arról szó, ha hazajöttem Indiából akkor összefutunk. Most lett aktuális, úgyhogy merő jóindulatból kávét is hoztam a görkorik mellé. Terveim között szerepel ugyanis, hogy miután benyalta a forró barnát, elhajtunk valahova a partszakaszhoz, lábunkra vesszük a korit és meg sem állunk kifulladásig. Szép gondolat. Nem nagyon toporgok, nyilván van időm, mint a tenger míg elkészül. Lehuppanok a járdaszegélyre, magam mellé pakolom a holmik nagy részét és kávét kortyolgatva várom, míg végre elkészül.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Szer. Ápr. 22 2015, 15:52

Maradjunk csak annyiban, hogy a tegnapi parti egy kicsit sokkal jobban sikerült, mint kellett volna. Délelőtt tíz óra, de nekem olyan, mintha még hajnal kettő se lenne. Nem sokat aludtam a reggel hatos hazaérés óta, így mikor csörögni kezd a telefonom, még a gombot sem találom meg rajta, hogy lenyomjam a fenébe. Ki a frász az, aki hajnalok tízórájakor képes telefonálni? Kómásan rápillantok a kijelzőre és csak valami Au...y marad meg belőle. Rögtön sejtem, hogy a múlt héten pártfogásomba vett pultoslány az, de hogy mégis mit akar ő korán reggel, arról lövésem nincs.
Belemotyogok hát a kagylóba és csak valami őrült szöveget hallok. Barna, meg pomber, meg golyó? Meg akar ölni valami feka csipszárus? Mi van? Az egyetlen ami tisztít az elmémen a "Lent várlak!" Na hát nekem sem kell több, kivonszolom magam az ágyól a nappaliig, aminek történetesen a ház elé néző ablaka van, így azonnal meg is pillanthatom a szőkeséget, aki a járdaszegélyemen ücsörög. A szemem azon nyomban kipattan, a szívem meg kalapálni kezd, mint az útjavítók fúrógépe. Szedem is a lábamat és gyorsan magamra kapok valamit, meg kicsit rendbe szedem az ábrázatom. A hajam persze kazalra emlékeztet és a szemem sem arról árulkodik, hogy kipihentem volna magam, de kit érdekel? Hazajött!!!
Jó ideje jelezte már, hogy eltűnik egy időre, azt is, hogy hová, és már kezdtem elfelejteni, hogy valaha hazatérne. Hiába nem működött köztünk semmi, a barátsága mindennél fontosabb. Talán sosem fogom feledni, de erről úgysem beszélek soha. Mindennél többet jelent, hogy van nekem.
-Már azt hittem sosem látlak újra! - Lépek ki a házból vigyorogva, majd felé tartok, hogy jól megöleljem.
-A golyók említésétől azért egy kicsit beparáztam... - Féltem azt a kis baromfivégtermékes életkémet.
A kávét közben el is tulajdonítom. Kincs az ilyenkor.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Csüt. Ápr. 23 2015, 10:30

Tulajdonképp nem mértem az időt, még csak magamban se kezdtem hozzá a számoláshoz, de biztos vagyok benne, hogy nem szedi elég gyorsan a lábát, mint amennyire ő gondolja. Kis csiga. Nem baj, ezzel együtt szeretem a tök fejét, már el se tudnám képzelni nélküle az életem, meg a mindennapjaim. Még jó, hogy nem kellett kora reggeli telefonbeszélgetésbe bonyolódni, hogy nem-nem Audrey... Aubrey! Biztos lehet abban, hogy nem sűrűn fogok besértődni egy-egy numera név tévesztés miatt. Na már most, ha együtt lennénk, akkor bizonyára rátöröm az ajtót és ráborítom az ágyat, de ugye ez nem fenyegette őt.
Hallom az ajtót nyitódni-csukódni, hunyorítva hátranézek, hogy Mark jön-e kifele, aztán felpattanok, hogy elébe járuljak egy puszi és ölelés miatt. Jól bírom a meleget, bár még korán van, de már érezni a nyári hőség ránk telepedő érzetét. Indiához képest elég smafu, de nem panaszkodom.
-Nem ilyen egyszerű és ekkora szerencséd sose lesz! -Vigyorgok bele a nyakába, ahogy átkarolom, beszippantom finom illatát. Indiában a finom férfi illatok is hiányoztak. Marké kifejezetten férfias és kellemes, nem orrfacsaró. Keleten pedig, ajaj... nagyon rosszak az illatokra vonatkozó dolgok. Drasztikus, ami ott van, de nem élhetetlen. Kivéve a nyugati népeknek.
-Rossz tapasztalat? Mibe keveredtél, amíg én nem voltam? Rávetemedtél a férfiklubokra? -Csak nem vadult meg! Lehet fogadásból kellett elmennie egy ilyen helyre és szűzként távozni? Az elég durva lett volna, bár ki tudja, hogy mostanában miből áll az orosz rulett az oroszoknak, lehet nem pisztoly golyóban mérik már. Felhajtom a maradék kávémat, mert már amúgy is langyos volt, a végén pedig az a cukormennyiség, ami a számba kerül hümmögésre késztet. Ez a legjobb része a kávénak, én nem szeretem erősen, viszont fél kiló cukorral iszom. Mark sose értette, de nem is kell neki. A lényeg, hogy tudja, miként iszom és ha arra kerül a sor, ne feketét hozzon nekem, hanem light kávét.
-Felkészültél? Arra gondoltam, kimehetnénk a placcra gördülni kicsit. -Végigmazsolázom a tekintetemmel, hogy mégis mit húzott magára és ha nem találom megfelelőnek, akkor visszaküldöm öltözködni. Rajtam amúgy is rövidnadrág van, térdvédővel, mert a nyamvadt rozoga csontjaim féltem rendesen, meg egy crop top amiből kilóg a pocakom és láttatja a köldökömet is. Meleg van...
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Csüt. Ápr. 30 2015, 12:37

Nem vagyok én azért annyira csiga, mint hiszik, de hát jól kellene kinézni, plusz alig aludtam, és nagyjából a fogkefémet sem találom meg, nem ám a tiszta alsónadrágot... Nem lehet felróni, hisz kérdés nélkül szedem a püspökfalatom, de az már más kérdés, hogy nincs alám gyújtva, hogy rakéta sebességem is legyen.
Az meg, hogy betöri az ajtót és rám borítja az ágyat... Hát nem is lenne annyira ellenemre, ha ő is abban az ágyban lenne. Az ajtót meg már más csaj is be akarta törni. Lehet, hogy valami acélra kéne cseréltetnem, hogy még a gondolat se merüljön fel... Nők!
Minden esetre nem kell órákat várni rám, mindössze 10-15 perc, ami persze kint elég soknak tűnhet, de nekem még kevés is.
Mosolyogni kezdek és az eddigi 220-as pulzusom még magasabbra szökik, ahogy meglátom, felém tart.
Gyengéden átölel, és én is őt, aztán a hajába fúrom a fejem. Nem is tudja, hogy hasonlóképpen szagmintát veszek éppen, mint ő. Imádom az illatát, de valahogy ideje az agyamat kitisztítanom, ha nem akarok a még enyhén alkoholgőzös, három órás alvásom után valami olyat cselekedni, amit nagyon nem kéne...
-Fenébe... Pedig azt hittem simán eladnak egy elefántért cserébe! - Kell egy pici csipkelődés, ami nekem valljuk be, sosem ment igazán. Na meg aztán azt is mindenki világosan látja, hogy harakirit végeznék, ha bármi baja történne ennek a szőkeségnek!
-Szex, drogok, sikkasztás... Tudod, csak a szokásos! - Vonom meg a vállam, de apró mosoly bújik meg a szám szélén. Tény, hogy halvány közöm néha azért van ilyen dolgokhoz, de cseppet sem akarnám, hogy így legyen. A férfiklubokat meg eleresztem a fülem mellett. Nem vagyok én olyan!
-Bátor vállalkozás lesz! - Nevetek a másikra, mikor meglátom a korikat, és közben én is belekortyolok a kávéba. Kelleni fog, annyi szent.
A ruházatom remélem megfelelő, hisz csak egy rövidnadrág, meg egy fehér atléta edzőcipővel. Az is csak azért, mert ha vezetnem kell, azt papucsban nehezen ejteném meg.
-Hozom a kocsit! - Jelentem ki, miután felhörpintettem a kávé még használható részét. A cukros lötyit meghagyom a másiknak, ha kéri. Engem a hidegrázás fog el attól a sok cukortól, Aubrey viszont szereti. Egészségére...
Zsebembe nyúlok a kulcsért, és a napszemüveget is lesegítem a pólóm nyakából, hogy esélyem is legyen majd látni valamit vezetés közben. Remélhetőleg az alkohol nagy része már kiürült/felszívódott és a rendőrök se korán reggel akarnak ellenőrizni...
Hamar kigurulok a garázsból és várom a kis gumimacit, hogy bepattanjon. Talán a két korit egyedül is be tudja vágni a hátsó ülések alá, ha már idáig elcipelte...
-És? Milyen volt? - Természetesen Indiáról kérdezem, ha már bepattant mellém és az úti célt is kinéztük. Persze bízom benne, hogy nem pasikról kezd majd áradozni nekem, bár közöm sem lehetne ahhoz se. De azért mégis bízom benne, hogy inkább másfajta élménybeszámolóval szolgál.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Hétf. Május 11 2015, 13:34

Szuszogok, ölelek és közben motyogok vissza neki válasz gyanánt.
-Azt hiszem egy elefánt nem lenne elég... -Vigyorgok aztán már hallani is, ahogy kuncogok a másik karjai között/alatt. Lehet már a nyakamat szorítja a bicepszei közé és úgy szorongat ölelést álcázva. Elválva nagyokat pillogok, mosolygok még mindig és a hajamat igazgatom. Most még jobban kivehető, hogy mennyire szőke vagyok, mert a kinti napocska jócskán lebarnított. A szemem is világít, mint egy (fehér) tigrisnek!
Azt nem tudom, hogy én mennyire vagyok számára fontos, de az biztos, hogy fordított esetben is kivájnám mindenki szemét, ha bántanák. Bár... lehet előbb lőnek agyon engem, mint, hogy ezt megtehessem. Ki tudja milyen maffialányát sikerül egyszer összeszednie.
-Ahh, hát te sose javulsz meg! -Kötözködöm, mert azért belelátok én ebbe, hogy nem is annyira úgy van az amúgy. De minden poénban és sztoriban benne vagyok, ezt ő is tudja jól! Oldalba vágom, bár finom nőiességem még mindig meg van, Markot valamiért szeretem testvériesen megjutalmazni! Régen szeretett korizni, most is szeretnie kell. Akkor is mindig együtt róttuk a flasztert, hát most miért váltanám másra a játszópajtimat?
-Hajrá! -Veszem el tőle az édes lötyi maradékot és bizony le is hajtom. Nincs is ennél jobb. A cukor pörget, a kávé pörget, a görkori kerekei pedig pörögnek nemsokára alattunk.
Nem várok sokat tényleg, hátravágom az ülésem alá a korikat, bár úgy, hogy a kocsinak semmi baja ne legyen, mert tudom én, hogy Mark mennyire allergiás arra, ha egy karc is kerül a verdájára. Bár... melyik pasi nem? Ez olyan, mint a legtöbb csajnál a törött műköröm. Igen, egy tíz darabos műkörömkészlethez hasonlítottam az ő kicsikéjét.
Ripsz-ropsz az anyóson vagyok már, letekert ablakkal magam mellett, és imádom, ahogy fújja a menetszél a tincseim. Szupervagány dolog! Öv ofkorsz bekapcsolva, sose ülök úgy kocsiba, hogy ne az legyen az elsődleges. Sok rémhírt láttunk-hallottunk már, nem kell még egy testközelből.
-Ahh, mesés! Ha tudnád milyen gyönyörű, neked is látnod kellett volna! -És beindult a csirip. -Bár vannak elég gázos részei, ott frankón magam alá húztam a gondolataim is. De csak felül kell kerekedni az ilyesmin és élvezni. -Áradozásom még csak elég kezdetleges, miközben arról is beszélünk, hogy hova kéne menni.
-Fagyit is akarok enni. -Mert a nők agya több vonalon is működik, így miután jeleztem igényeim, már mondom is tovább Indiát. Férfiakról nem esik szó. Egyik sem lenne az ideálom, de talán egy amerikai nőnek sem. Mondjuk, ha van, aki szereti az ilyen jellegű férfiakat, akkor hajrá, de nincs az a pénz máskülönben, hogy eggyel is flörtöljek akár. Ezt persze nem mesélem el, de megfordult a fejemben, hogy ezzel kellett volna nyitni: távkapcsolatban élek egy indiai férfival, a neve Nala és a bajsza leér egészen a melléig.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   Szer. Május 13 2015, 15:22

-Akkor kettőért. Bár nem tudom, hogyha olyan ad el, aki nem ott él, mit csinálna pl. itt két elefánttal? - Nem gondolom komolyan. Többet érne ő nekem, mint két elefánt. Bókolni aztán nagyon tudnék. Lehet, hogy emiatt nem kellettem neki? Elég béna tudok lenni, szóval végülis érthető.
-Miért, ezt várnád? - Mosolygok rá. Persze, hogy nem fogok megjavulni, és naná, hogy ennyire azért nem is vagyok elvetemült, mint ahogy beállítom magam. Egy őrült, lökött suttyó maradok mindig is. Sosem lehet tőlem komolyságot várni és talán ez velem a legnagyobb baj. Mindent elpoénkodok.
-Hiányoztál! - Nevetek rá. Mindig olyan nemes egyszerűséggel élte az életet. Legalábbis nekem így tűnik. A korizásban pedig való igaza van. Mindig szerettem, most is. Csak éppen, amikor kettőig nem látsz, akkor nem garantálható, hogy nem alszol el közben és/vagy szeretgeted meg az aszfaltot. Csodátos napnak nézünk elébe.
Szerencsére a pakolás, bepattanás hamar megy, így már suhanhatunk is a cél felé. Ha kell, még zenét is tudok fabrikálni, de azt nem ígérhetem, hogy valami autentikus indiai cuccot tudok tolni... Talán jobb is, hogy inkább rákérdezek a zene helyett, hogy milyen volt. Amúgy is érdekelnek az élményei.
-Azt hallottam olcsó a piac! - Nem sokat tudok Indiáról az elefántokon kívül... Meg tudom, hogy van ott valami színes poros izé, amiből unatkozók akár képeket is szórnak, aztán elfújják a francba. Tudnám akkor minek babráltak vele? Minden esetre szívesen hallgatom, mert legalább okosabb leszek.
-Igenis, úrnőm! - Vigyorgok fejcsóválva. Diszkréció, minek ide? Be is sorolok hamarosan egy parkolóhelyre és leállítom a kocsit. A közelben a part, járda, ahol korizni lehet és fagyis is van. Mi kell ennél több? Mondjuk az, hogy ne kezdje el valóban, hogy távkapcsolatban él egy indiai férfival, mert kitérek a hitemből. Ha pedig jó alaposan átrágtam az élményt, lehet, hogy bajusznövesztésbe kezdenék...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark   

Vissza az elejére Go down
 

Nézz a lábad elé! - Aubrey&Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-