Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Mark-simogató [Mark & Bree]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Okt. 22 2014, 07:11

Nem, ez nem a Heavenly Hell, oda nagyobb társaság nélkül be nem tenném a lábamat tavaly óta. De hogy itt is eléri a zene azt a hanghatárt, ami mellett nehéz üvöltés nélkül normálisan társalogni, az egyszer biztos.
A fények villódznak, kergetőzve szaladnak végig az embertömegen újra és újra. A terem szélén igyekszem átvergődni magam a szélére kiszorult táncolókon, közben pedig egyrészt azon vagyok, hogy a ruhám is a helyén maradjon, nem láttatva így semmi korhatáros részt belőlem, valamint igyekszem egy ismerőst találni. Nem egyszerű, mikor mindenki piros-kék-zöld színekben játszik, nekem elhihetitek!
Egyszer a lábamra taposnak, kétszer a bordáim közé kerül valakinek a könyöke és még olyan is akad, aki azt hiszi, csak arra vágyok jelen pillanatban, hogy a lehetetlennél is jobban hozzám simulva rázza a zene ritmusára. Sajnos téved.
- Úristen, Mark! De jó, hogy itt vagy! Te kellesz nekem! - Szúrom ki a rádiós kollégát és bele se gondolva, hogy mennyire félreérthető az egész mondandó, megspékelem tettekkel is: karja után kapok, hogy finom erőszakot alkalmazva megkíséreljem magam után húzni kéz a kézben. Persze ennek sikeressége attól függ, mennyire tart ellent vagy épp követ-e a tömegen keresztül.

_________________
classy, sassy & a bit smart assyA hozzászólást Bridget Sanders összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 05 2014, 01:59-kor.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Csüt. Okt. 23 2014, 12:03

Meg kell hagyni, nem ritka azon napok száma, amikor valami kiadós kis szórakozásra adom a fejem. Maradjunk annyiban, hogy szeretek bulizni, ismerkedni, egyszóval elég gyakran lehet szórakozóhelyeken megtalálni. Ez a mai napon sincs másképp.
Ugyan nem a legismertebb helyek egyike, a zene jó, a pia jó, a felhozatal pedig elég kielégítő ahhoz, hogy egy italnál tovább maradjak.
A táncparkett egyik szélén rázom a pöspökfalatom és dörgölőzök másokhoz, mert az úgy jó, amikor hirtelen valaki berobban mellém, és nagyon igyekszik, hogy leszaggassa a karomat.
Első körben megtorpanok, hogy mi a hézag, tán ennyire kiéhezett lenne a kicsike, hogy nem tud tovább várni és azonnal magáévá akar tenni, vagy mi a jó pokol zajlik körülöttem? Az ugyanis feltűnt, hogy szőke hajú alacsony emberkével van dolgom, ami nagyon jó eset, feltéve, ha nem egy parókás férfi, de ezt erősen kétlem. Kíváncsiságom persze határtalan, így a 160 centis ciklonnak engedve hagyom magam, hogy odébb rángasson, hisz még a nevemet is tudja. Ejha. Ennyire népszerű lettem? Meglepő.
Amikor egy kicsit távolabb vergődünk a villódzó fényektől és megpillantom elrablóm arcát, még szélesebb lesz a vigyorom.
Bree Sanders. Az egyetem ügyeletes minden lében kanala. Nem, nem pletykás értelemben, inkább az a figura, aki mindenhol ott van. Még a rádióban is, ahová én csak hülyülni járok be, és meg is kapom érte tőle sokszor a magamét, hogy komolyabban kéne vennem, ez nem holmi tv show, vagy stand up... Persze mindig komolyan bólogatok és igazat adok neki, aztán műsorkezdéskor elfeledek mindent és parádét csapok... Eltekintve a közös múlttól most a másik arcát fürkészem, hogy mit is akarhat. Bízom benne, hogy becsípett, vagy csak elegendő bátorságot gyűjtött, hogy végre megvallja irántam az érzéseit... Bree. Ki ne ábrándozna utána? Tény, hogy túl határozott ahhoz, hogy nekem bejöjjön, de azért igencsak megmozgatja a fantáziám... Hasonló a szitu, mint Elee-nél... Túl határozott csaj, amitől én tartok, de azért mégiscsak benne van a bogár a fülemben...
Bree! Hát ennyire nem bírsz magaddal? - Széles a vigyorom, van bennem egy pár löket, de közel sem vagyok részeg. Kicsit talán szókimondóbb. A másik persze biztosan veszi a lapot, hiszen nem én vagyok az egyetlen, aki csorgatja utána a nyálát, és nem rest kimondani ezt minden találkozás alkalmával. Egyszer tuti fejbe fog verni a 20 kilósnak kinéző jegyzettömbjei egyikével...
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Pént. Dec. 05 2014, 02:09

Jövök, látok, lecsapok a "prédára" és elragadom a tömegből. - Igen, ez annyira én vagyok, ha akarok valamit. Kár, hogy nem gondolom végig, mennyire félreérthető az egész mozdulatsor, kezdve azzal, hogy mi is motivált rá, hogy megfosszam a srácot szórakozásától.
Elvégre ki vagyok én, hogy mást bármire is utasítsak? Senki. De... de ez most tényleg vészhelyzet! Majd kárpótolom a srácot az őt ért hiányosságokért, meghívom mondjuk egy italra, vagy valami.
Megtorpanok a kérdés hallatán, látszik, hogy ilyesféle "problémával" nem számoltam, ha már a vonszolásra nem jött ellenkező magatartás a másik felől.
De amikor kapcsolok, akkor bizony finom mozdulattal bokszolok egyik öklömmel a srác izmos karjába.
- Elmégy te a fenébe, Ivanov! - Nevetős hangom arról árulkodik persze, hogy nincs harag. - A segítséged kellene ÉÉÉÉS... - Emelem fel mutatóujjamat a képe felé figyelmeztetően, remélve, hogy megakadályozok egy újabb kéretlen szívózást. Viccesen festhetünk, mikor olyan magas hozzám képest, lazán lefejelhetne. - Még mielőtt benyögnél valami altesti poént, nem olyan terű segítségre. - Szavaim közepette azért nem bírom ki én se, hogy megálljam az oda kívánkozó, bujkáló mosolyt.
- Az egyik ex-gólyám, Richie nem keveredett még elő a férfimosdóból és eléggé... a felmosórongyhoz közeli állapotban volt, szóval roppant hálás lennék, ha ránéznél a srácra. - Merthogy annyira azért én sem vagyok karakán, hogy berongyoljak a férfi mosdóba. Azért mindennek van határa!

// Sokadjára is bocsi! Ö.Ö A 400. reagom csak a tiéd. <3 //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Pént. Dec. 05 2014, 11:52

Epekedve csüngök a szőkeség minden szaván, és vigyorogva várom, hogy mit is hoz a sors ebbe az éjszakába. Mikor a segítségem kéri, egyből felderül az arcom, és szélesen vigyorogni kezdek. Neked bármikor, bármiben, Bree cica... Mondanám, ha éppen a szám kinyitásának pillanatában nem kapnék egy helyes kis ujjacskát az arcom elé, hogy most aztán fogjam be, de tényleg. Megilletődötten pillogok a mozdulatra és csak egy sóhaj szakad ki belőlem, ha már a mondandóm nem jöhet ki. Vigyorogva várom hát, hogy miben is kellene a segítségem. Lelki szemeim előtt már játszanak a lehetőségek. Ó, de még hogy!
Persze lelombozó a végeredmény, de hát mit is vártam? Kicsit azért összeráncolom a szemöldököm, hogy akkor most ez mi? Menjek a haverja után? Hm. Haver, pasi, vagy munka van a dologban? Ejj, ejj Mark barátom, megint megszívtad...
-Áhháá. Szóval én intézzem a piszkos melót... - Vonom le a savanyú következtetést. Keressem meg VUK hű barátját. És utána?
-Azt hittem bulizni vagy itt, nem pesztrálni! - Nézek rá vigyorogva. Tipikus Bree. Legalábbis mindig úgy képzeltem, hogy mindig segít mindenkin és őrangyalként felügyel az ilyen béna Richie fiúkra...
-Mit kell tudnom a szerencsétlenről? - Sóhajtom. Azt hittem komolyabb melóval bíz meg, de hát ezt is el kell végezni. A jó pontok mindig jól jönnek. Talán, ha összegyűjtök tízet, beválthatom valamire...

//Jobb később, mint soha. ^^//
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Csüt. Dec. 11 2014, 14:34

- Légyszii! - Szalad ki önkéntelenül is a "piszkos meló" kifejezés hallatán ajkaimon, s épp csak Shrek-cicás tekintet nem jár mellé Marknak. Azért elég kitartóan nézek a srácra, hátha megenyhül az a szőrös szíve.
- Én mégse mehetek be a férfivécébe! - Nevetős horkanás zárja az egész győzködést. Ami azt illeti, de... bemehetnék, csak valahogy nem vagyok kíváncsi a hímtagjaikat kapkodó, megszeppent pasikákra, ahogy beveretek, hogy márpedig amíg Richiet elő nem adják, addig innét se ki - se be.
Megadó a sóhajom a buli vs. meló téma felvetésére.
- Ott a pont! Én is úgy indultam neki, a fene gondolta, hogy ez a szerencsétlen fél év után se tudja, hogy a mérték nem a sok, ahogy a tartó sem a padló. - Intek lemondóan a férfimosdó irányába, s kissé megereszkedő vállak közepette irányul vissza pillantásom Markra, megadó hanglejtését hallva pedig önkéntelenül is magamhoz ölelem.
- Az este megmentője vagy, komolyan! A vendégem vagy egy italra utána. - Mintha csak lapoztak volna egy könyvben az előbbi bosszankodós lemondásról... a megszokottan lelkesedő, pörgős Bree-re, olyan a hangom.
- Szőkés haj, világos szemek, közel száznyolcvan magas, nyurga a szentem, szerintem fél karral is elbírsz vele. Jajj, Mark, nem is tudod, mennyire hálás vagyok! Hívok egy taxit addig. Már... a kölyöknek. - Szalad némi pirospozsgás szín a képemre, füleim mögé söprök pár szőke tincset, s ha nem mozdulna kapásból a rádiós "kolléga", akkor kiszélesedő mosollyal a képemen, de finoman lökök rajta. Menetirányba.*

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Dec. 17 2014, 12:09

-Jóóóól van! - Tartom fel a karom megadóan, mellé pedig naná, hogy vigyorgok. Hát lehet egy ennyire cuki légyszinek ellenállni? Dehogy. Főleg, ha Bree prezentálja.
-Végülis bemehetnél... - Sandára húzódik az a vigyor az arcomon, és el is képzelem, ahogy Bree berongyol és mit sem törődve Richie után kezd kutatni. Minden pénzt megérne, csak hogy láthassam...
-Ha ilyen felelőtlen, az nem a te problémád, vagy? - Figyelemmel kísérem a sanyarú sorsú Bree Sanders titokzatos életének egy újabb fejezetét. Valahogy nem értem, miért kell ilyen lúzerrel lógnia. Ha bulizni akar, akkor meg főleg. Oldja meg a balek a maga gondját, én meg hagy rázzak egyet a csodálatos szőkeséggel! Mindenki jobban járna!
No de ugye akcióra fel, még ha nem is fűlik hozzá igazán a fogam. Az ölelés azért meglep, és igen erős kezdőlöket, meg kell hagyni. Már kezdem is elfelejteni, hogy de rossz melóval vagyok én megbízva.
-Ha még két percig hozzám dörgölöd a cicidet, a piáról is önként lemondok! - Csiripelem az ölelés közepén, és valljuk be, sokan örülnének, ha ez a két didi ilyen közelségbe kerülne velük. Bármit elvégzek, ha ez a jutalom. Mark Demyan Ivanov szánalmas életét látták, hallották...
No persze az ölelést is elrontom, mert gyanítom, hogy nem magához fog szorítani a pajzán megjegyzésre, hanem inkább ellök és vállba boxol. Persze nem fogok ellenkezni, ha ne így történne, de hamarosan darálni is kezdi, hogy kit is kell keresnem.
-Ahha. És a fehér lovat valahol elhagyta... - Mindig ilyennek titulálják a lányok a herceget nem? Szőkehajú, kék szemű, fehér lovon. Azt elfeljtik, hogy ettől még lehet részeges is, mint esetünk hercege...
A taxira csak bólintok, hisz nagyon helyes ötlet, hívja csak, az est további részében meg átvevszem Bree szórakoztatását nagyon szívesen, ha letudtuk a balekot. Lövök még egy mosolyt, mielőtt megindulnék, majd a mosdó felé iramodom, hogy megkerítsem az illetőt.
Igazából csak az egyik falat támasztja a földön ülve, így talán akkor is meglelem, ha nem kapok pontos személyleírást. Túlságosan nincs képben, így simán fel lehet rángatni a földről. Persze ellenkezik szóban, amennyire forog a nyelve, de hát ezt kit érdekel? Csitítgatom újdönsült pajtimat, hogy nem lesz gond, csak most szépen hazamegy, vagy a világ egy másik pontjára, mert éppen elég agysejtje pusztult már el, hogy a társadalom kivesse magából...
Remélhetőleg hamar át tudom magam verekedni a népeken, a ballasztot meg húzom magam után az utca irányába, az ugyanis mindegy most, hogy Bree hol vár - ha vár egyáltalán -, a taxi ide úgysem jön be... //Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Pént. Jan. 16 2015, 01:46

- Majd talán legközelebb, ha mást kell onnét kirángatni. - Szélesedik egy farkasvigyor képemen, ahogy feltekintek Markra. Nem tudom lennék e olyan vakmerő, hogy ezek után direktbe akkor vágtassak be a férfivécébe, amikor ő is épp odabent tartózkodik. Még a végén azt hinné, a micsodájára vagyok kíváncsi, pedig... nem is!
Kérdése egy erőteljes tusé. Hirtelen nem is tudok rá válaszolni, csak tátogok, mint a partra vetett aranyhal - nem, nem kívánhat tőlem hármat, de egy italt tényleg fizetek neki azt hiszem, akár segít, akár nem - noha lehet, a megilletődöttség még az előbbi kósza gondolatnak szól, melyet igyekszem elhessegetni a fejemből. Miért érdekelne engem.... ?! Bahh!
- Muszáj neked mindenbe belekötnöd? Csak csináld! - Ütöm el a válaszadást nevetve, s kevés ember akad nálam lelkesebben hálás, mikor végre rááll a dologra. Erről van szó, kérem.
Éééés milyen igaza van azon meglátásában az úriembernek, hogy nem dicsérni fogom a megszólalására! Finoman, ám ugyanakkor  roppant határozottan markolok rá karjaira és tolom el magamtól egy durcás "Hééé!" keretében.
- Perverz. - Kuncogok, ugyanakkor kissé le is sütöm pillantásomat, remélve, nem szúrja ki a villódzó fények között a kósza gesztust. Inkább át is térek az italért megmentett királyfi személyleírására, akit az elkövetkező tíz-tizenöt percen belül taxiba is imádkozzunk, s a kolinál rakatom ki a sofőrrel, tudva, hogy ott lakik - ráadásul még a szintemen is.

Ahogy a kocsi elhajt, még kicsit bámulok utána, de végül kissé megereszkedő vállakkal fújom ki a bennrekedt levegőt, s söpröm hátra kiengedett szőke tincseimet. Hát ezzel megvolnánk...
A mellettem álló Markra sandítok fel.
- Szóóóval... hogy is volt azzal az itallal? *Szélesedik ki mosolyom, s ha nincs ellenére, akkor visszatérve a szórakozóhely zenés-zajos terébe, a pultig verekedjük magunkat. Pontosan ő előttem, én meg kihasználom, hogy szélesebb vállú és magasabb nálam, így csak haladok utána, hogy végül egy szabad bárszékre tegyem fel az orvos által elrendelt diétán "edzett" formás hátsómat.

// Boooocsánat, hogy megint így megvárakoztattalak, a következőnél követeld a kárpótlást! O.O //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Pént. Jan. 23 2015, 15:46

-Mindenképp hívj meg a nagy eseményre! - Hihetetlen mód kíváncsi lennék rá, amint Bree Sanders, diákelnök jelölt beront a férfi mosdóba, hogy utat engedjen akaratának. Pazar műsor lenne, és nagyon emlékezetes, annyi szent. Már persze csak akkor, ha nem maradok le róla.
Hogy éppen mi dolga ezzel a szépséghibás királyfival, arra nem kapok választ, de ha már én vagyok az aktuálisan kiszemelt segéd, hát vállat rándítok, hogy legyen, nem kötekszem én, csinálom. Főleg azok után, hogy rövid időre kaptam két cicit, majd egy jókora löketet is, hogy na most már kotródjak és intézzem a dolgot, mert a végén se pia, se cickó, se Bree... Mondhatnám úgy is, hogy ha most nem fordulok sarkon és rángatom ki azt a hegyi trollt a mellékhelyiségből, akkor egy átlagos, szánalmas estének nézek elébe.
Persze lovagias vagyok és intézkedem sebtiben, Bree pedig addig szerez egy taxit, majd ha a gallérjánál fogva bependerítettem a fiatalembert a kocsiban, hát meglehetős csend telepszik ránk. Mint két, könnyes szemű szülő, kik végre elindították gyermeküket a nagybetűs életben. Elmorzsolnék épp egy könnycseppet, ha nem röhögnék magamban, amiért ilyen marhaságok eszembe jutnak és persze a csend is hamar meg lesz törve a csinos kis szöszi által.
-A gyorsan és jól végzett munkám fizettségére gondolsz? - Kérdem tőle vigyorogva. Mert szerintem így volt azzal az itallal. Bár még mindig tartom, hogy képes vagyok lemondani róla, de azt hiszem Bree inkább fizet, mint adná el a lelkét az ördögnek. Persze nincs is ezzel semmi gond, főleg, hogy ma már ezek után jót fogok aludni.
Zavartságom jeleként útközben zsebre tettem a kezem, majd célozgatván rá, hogy visszatérhetnénk a bárba, hát kiszabadítom őket a nadrágzsebem fogságából és töröm is az utat, hogy ne eshessen bántódása a másiknak. Felcsüccsenek mellé egy bárszékre, megtudakolom, hogy mit ihat a szigorú diétája mellett, majd rendelek.
-Mindig is abban a hitben voltam, hogy azért pazarabb esti programjaid vannak, mint pesztrának lenni. - Csillogó szemmel és kajla vigyorral a fejemen pillogok a másik felé, hogy mennyire találom szíven a megjegyzésemmel. Bár maradjunk őszinték: sosem volt még olyan alkalom, hogy bármelyik perverz, gonosz, gúnyos, vagy egyéb tulajdonsággal felruházható megjegyzésemre valami igazi, női hisztit, vagy gorombaságot kaptam volna. Mindig kedvesen hárít, vagy pimaszul visszavág. Bírom ezt a csajt, annyi szent, s hogy most még együtt is iszogathatok vele... Hmm...
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Feb. 04 2015, 10:12

Van valami macskásan veszélyes abban az őszintétlen mosolyban, amit Mark felé vetek a meghívási ötlet kapcsán. Ó, édes, te leszel a sztárvendég, ha nem tudnád!
- Mindenképp! - nyugtázom ugyanakkor ennyivel, de szemeim csillogása árulkodik róla, hogy ez túl szép és egyszerű ahhoz, hogy csak ennyi legyen. Pedig jelenleg többet nem kap, lévén feladata neki is, meg nekem is a taxival és a sofőr meggyőzésével. Akárhogy is, szélnek - pontosabban kollégiumnak - eresztjük az italmámoros lovagot.

- Arra hát! - Tekintek fel kiszélesedő mosollyal a srácra. - Mivel mindkét kitételnek eleget tettél, megtartlak legközelebbre is! Mit szólsz hozzá? - Nevetve döntöm vállam az övének (vagy inkább felkarjának, a magasságunkat tekintve), finoman és jelzésértékűen lökve meg. Nehogy komolyan vegyen.
A lelkem és az ördög kapcsolatáról inkább elfelejtkeznék, amennyiben lehetséges, s ha megfordulna a fejemben egyáltalán az eset, akkor bizony alaposabban is megszemlélném magamnak Mark képét, van-e benne nyoma lányokat bedrogozósan megkettyintős hajlamnak. Bár azt hiszem, az ilyesmit nem írják ki homlokra, de Sparkról mégis lerí. Így utólag. Franc esne belé, nem akarok gondolni se rá!
A bárpultnál elfoglalva helyeinket Cuba Libre mellett döntök kezdésnek - nem mintha ne lenne már bennem kettő ebből a fajta koktélból - és felnevetek Mark szavain.
- Alapjáraton igen, de mióta Izzie kivonta magát a forgalomból bulizás terén, hajlamos vagyok egy kissééé... túlzásba esni? - Felé hajolok, hogy a zenétől is halljuk egymást, ne kelljen átordítanunk a sokszáz-decibeleket. Mondatom a végére kissé kérdő súlyúvá válik. Túlzásba estem szerinte az anyáskodással vajon?
- De belőled se néztem volna ki kapásból az életmentő szerepét, szóval azt hiszem, kvittek vagyunk! - Szélesedik ki mosolyom, a koktélt pedig megköszönöm, koccintásra emelve a srác itala felé.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szomb. Feb. 14 2015, 14:46

Sanda az a mosoly, ami Bree arcát elönti a felajánlásomra, s csak egy századmásodperc erejéig hunyorítok, hogy mi is ebben a csel? Végül arra jutok, hogy mégis kit érdekel? Amiben Bree szerepel, az csak jó lehet. Legalábbis erősen bízom benne, mert nem vagyok hajlandó elereszteni a vele kapcsolatos álomképeimet.
-Álommeló! - Vigyorgok a másikra. Megtart! Engem! Persze ez nem így működik, de biztosíthatom, hogy én már csak efféle jófiú vagyok, bármikor bajba jutott hölgyek segítségére sietek. Ha nem ismerném magam, simán elhinném a saját lovagiasságom.
Természetesen az is előfordulhat, hogy mások - ez esetben Bree - tudnak belőlem lovagias ösztönt kiváltani.
A koktélra csak elmosolyodom, hisz nem vártam mást. Jómagam csak egy kis vodkára vágyik, s a mixer fiúka nem is várat sokáig.
-Talán! - Bólintok sokat sejtetően. Bár lehet, hogy jobban meglepne, ha éppenséggel nem gondoskodna így másokról.
-Miért? Abszolút jó arc vagyok! - Szerintem. Jó fej, kedves, sármos, segítőkész, és a többi, és a többi... Nem egy Andersonféle lennék, így aztán őszintén meglep, hogy nem néznék ki belőlem a segítségnyújtást.
-De persze ebben ők is nagy szerepet vállaltak! - Bökök a cicije felé sanda vigyorral a képemen. Még a végén túl jó színben tüntetném fel magam, hogy egy csinos szöszi kedves mosolyától elolvadok, és azonnal ugrom. Neeem. Muszáj fenntartani a látszatot, hogy kemény csávó vagyok. Az más tészta, hogy nem vagyok az, akármennyire is gürizek érte.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Hétf. Feb. 16 2015, 11:02

Felnevetek azon, hogy álommelónak tartja a 'végrehajtó' szerepet, noha ismerem magam és elég kritika érte már mások felől is a maximalizmusom kiállhatatlanságát. Lehet, futva menekülne a srác egy idő után!
Persze, ahogy esetében akadnak olyan személyek, akik a mélyen benne rejtező lovagiasságot előhívják, úgy nem lehetetlen, hogy esetemben is akadnak olyan - nagy önuralommal rendelkező vagy szimplán csak elvetemült - egyének, akikért hajlandó vagyok alább adni a dolgokból és kicsit lazítani a képzeletbeli gyeplőn.
- Milyen diplomatikus vagy... - Fejcsóválok kissé nevetve, s mikor megkapjuk a kért italokat, megköszönöm azt a pincér srácnak, majd koccintásra emelem apró mosoly keretében a koktélomat.
- Igyunk aaa... arra, hogy Richie nekünk köszönhetően nem valami kukában ébred reggel, üres tárcával! - Nevetek a képre, bár ha tényleg ezen kellene aggódni, akkor azért nem lennék ennyire vicces kedvemben. De a kölyök biztonságban van, így ezekkel az elbocsátó szép szavakkal és a poharak csilingelő hangjával, mikor azok összekoccannak, búcsúzom a témától. Nem ezért jött ide Mark és alapvetően én se, szóval visszatérhet az este a tervezett kerékvágásba lassan.
- Én egy szóval se mondtam, hogy nem vagy az. - Szélesedik ki mosolyom, s mivel kiérzem a finom kétkedést hangjából, az enyém is bocsánatkérő éllel csendül. - Csak olyan... nem tudom. A rosszfiús sárm mellé valahogy nem az az első gondolat, ami beugrik az embernek, hogy segítőkész. - Magyarázom a bizonyítványom, bár lehet, ezzel csak rontok az egészen, hiába a játékos mosoly. Kortyolok is nagyokat a koktélból inkább, addig se jár a szám!
- Kik? - Ráncolom kissé értetlenül megjegyzésére a szemöldökeimet, s követve az irányt, amit mutatott pillantok le, majd... érzem, ahogy kissé több vér tódul a fejembe a kelleténél és elpirulok. Nem mondom, hogy újkeletűek a bókok felém, de ilyen kegyetlenül egyenesen célzottat még soha nem kaptam, az ziher. Kell is pár másodperc, hogy mikor újra kiegyenesedek és a srácra pillantok, már zavartalan vigyorral öleljem át az ikreket. Azt meg remélem, hogy ebben a sötétben nem tűnik fel neki kapásból a pirospozsgás képem.
- Majd megköszönöm akkor nekik valahogy! - Nevetem.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Hétf. Feb. 16 2015, 16:33

Bírom, hogy van humora a csajnak, s ha tudná, hogy rosszabb melókat is el kellett már látnom, mint amit ő bízott rám, akkor cseppet sem csodálkozna. Még mindig inkább egy diktátor szöszi legyen a főnököm, mint a tulajdon apám. Ráadásul a maximalizmusa sem olyan rossz. Legalábbis rám nézve nem olyan végzetes, ha nem tökéletes a meló, mint általában apám szemében... Plusz ide tartozik az is, hogy Bree számára bármit, mert a szépsége kárpótol, és talán az is, hogy feddett már meg a rádióban is, mégis jól viseltem, sőt! De ebbe inkább nem is gondolok bele. Hmmm.
-Szakmai ártalom... - No igen. Igazából az is beletartozik, hogy nem ismerem ennyire sem a lányt, sem a kapcsolatát a fiúval, plusz az is, hogy ki vagyok én, hogy bármennyire is ítélkezzem? Főleg úgy, hogy felettem is anyáskodhat, teljes nyugalommal. ^^
-Mázlista a srác! - Koccintom össze a poharam a másikéval, majd nagyon kortyolok az italomból.
-Hálából Richie-re is ihatnánk, amiért rám hagyta a szórakoztatásod! - Mosolyom széles, s valahol mélyen valóban hálás vagyok a kis suttyónak. Sokkal jobban érzem magam, ha Bree-vel iszogathatok, mintha csak nézném, ahogy pátyolgat egy szerencsétlent.
-Szóval te is előítéletes vagy! Szomorú. - Nincs rosszallás a hangomban, csak csipkelődöm. Alapban valóban nem vagyok egy kellemes társaság, sőt, jófiú sem. Legalábbis akkor, amikor az életem másik oldalán kell egyengetnem valamilyen ügyet. Viszont, amikor valóban magam lehetek, olyan bohó vagyok, mint most. Kedvelem a lányok társaságát, szívesen segítek, etc.
Közben persze megjegyzésem is célba talált, és ahelyett, hogy az arcomban kötött volna ki az itala, csak zavartan viccelődni kezd. Hát van ennél aranyosabb? Bár meglehet, hogy csak az elfogyasztott italok mennyisége mellett ilyen kedves, és normál esetben kapnék egy fülest. Ki tudja?
-Megköszönhetem nekik én is? - Szinte körbe vigyorgom a fejem, és készségesen felajánlanám a két szép kezemet is, hogy köszönetet mondjak Bree didkójának. Fogalmam sincs pl, hogy ő mennyire akar átverni a push-uppal, vagy mennyire nem. Lelki szemeim előtt már látom is a képet, ahogy méretet vehetek a méretes keblekről, de gyanítom, hogy bilibe lóg a kezem...
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Feb. 18 2015, 15:18

Valószínűleg jót derülnék, ha hallanám Mark gondolatait velem kapcsolatosan - hála az égnek nem látok bele senki fejébe, bármennyire is lenne ez az átok áldás olykor - és elhessegetném nevetve minden bókját. A maximalizmusom nem csupán a tetteimre, de sajnos (?) az önértékelésemre is kihat, bár a tavaly nyári eset és több hónapi kényszerkórház után azért igyekszem odafigyelni rá, hogy ne a saját szemüvegemen keresztül ítéljem meg magam, hanem igenis elfogadjam mások véleményét.
- Máris sokkal jobban csinálod nála! - Nevetek fel Richiet illetően. Szerencsétlen gólya... remélem csuklik ezerrel, hogy ennyit emlegetjük. De leginkább abban bízok, hogy valaki belökte legalább a szobájába és most békésen hortyog reggelig... Na tessék, már megint csak a kötelességtudat!
Kortyolok inkább a koktélból, elűzve a részeg kölyök - igen, nekem kölyök, hisz az öcsém lehetne! - gondolatát is fejemből.
- Nem iiis! - Fortyanok fel kissé felháborodottan, ám sokkal inkább némi szabadkozással hangomban a srác szavaira, hogy aztán nevetéstől finoman rázkódó vállakkal mutassam hüvelyk is mutatóujjammal neki, hogy:*
- Na jó, csak egy ilyen picit. De találkoztam már angyal arcú szemétládával, szóval miért ne lehetne valaki rosszfiús külsővel valójában imádni valóan jófej? - Széttárom kissé kezeimet, a kérdést pedig ugyan költőinek szánom, mégis sejtem, nem marad majd válasz nélkül. Nem is baj ez, hiszen ezért vagyunk itt, nem igaz? Jól érezni magunkat, meg egymás...társaságát, miközben elfolyik az idő az itallal meg a pénzünkkel együtt és újabb közös élménnyel, mesélni és felemlegetni valóval gazdagodunk. Az elmúlt időszak a kampánnyal, a Gabe-bel való huzavonával, amiből végtére is szeretném azt hinni, mind a ketten jól jöttünk ki, a szakdolgozatfrásszal... szóval elég stresszes volt, még nekem is ez az egész. Annyira, hogy talán már el is felejtettem picit, hogyan kell elengedni magam és csak élvezni a létet.
- Olyan... szemtelen vagy. - Morcogok, s kissé mintha szorosabbra fonnám melleim előtt karjaim ölelését, elfordulva félig-meddig Marktól, némi rájátszott sértődéssel. Azért a következő mondatot nehéz nevetés nélkül megállni:
- Ők a harmadik randiig különben sem tárgyalnak mással, csak velem. - Ez meg mondjuk nem feltétlenül valid, mert hát ki az a hülye, aki számokban határoz meg bármiféle testiséget is az életében? Én biztosan nem, bár tuti akadnak, akik számolják, számokhoz kötik meg tudom is én. Az emberi kreativitás a hülyeséggel párhuzamosan határtalan.
- Szóval kénytelen leszel beérni a közvetítővel. - Fordulok vissza felé széles mosollyal, hogy a koktélomba kortyolva sandítsak felé.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Pént. Feb. 20 2015, 17:20

-Lesz ez még jobb is! - Jelentem ki magabiztosan, de hogy miként fogom csinálni, arról fogalmam nincs. Régen rossz, ha a magam önző, de egyben szórakoztató személyisége magában nem elég. Talán elég lesz.
-Ami rosszul néz ki, az általában az is! - Vigyorom kiszélesedik arcomon, amint a másik szemét és arcvonásait fürkészem, hogy mégis elhiszi-e nekem, amit állítok, vagy sem? Pedig nem vagyok angyal, de pokolian rossz sem. Szerintem. Más kérdés, hogy nem mindegy kinek a véleménye alapján nyilatkoztatod ezt ki. Vagy utálnak, vagy imádnak. Középút nincs.
-Dehogy! Csak baromi rosszul bókolok! - Ami tény, az tény. Bree dinnyéi azért megérnek egy misét. Nehéz lenne az alkoholra fogni, hogy csak amiatt vagyok ennyire szókimondó, mert alapjáraton is rendkívül paraszt tudok lenni, amit azért párszor már tapasztalt. Illetve a vállam is tapasztalta Bree ilyen esetekre tartogatott reakcióját. Csodálom, hogy most ilyen kis szemérmes lett. Lehet tényleg túlzásba estem?
-Ó! Vagy úgy! Akkor a két lehetőség, hogy tárgyalsz velük az érdekemben, mert annyira jó fej vagyok, vagy kénytelen leszel nekem ígérni a következő szabad estédet is egy randiért! - Meglep saját határozottságom, mert én aztán nem szoktam ennyire rányomulni senkire. Talán most is csak viccelődve jelentem ki mindezt, várván az ellenkezést a másiktól.
-Ez esetben én vagyok a bárban a legszerencsésebb! - Nevetem el magam. A közvetítő is teljességgel megfelel. Bájos, vicces, és csinos. Akarhatnék ennél többet egy estébe?
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Csüt. Feb. 26 2015, 11:28

Arra csupán széles mosollyal válaszolok, hogy lehet ez még jobb is. Ezzel nem vitatkozom, hiába áll kettőnkön a vásár. Arcomon a görbület egyszerre játékosan kacér és mégis kíváncsi - nem, nem kihívó, bár amennyiben a srác annak értelmezi, úgy nem tehetek ellene semmit - hogy hogyan szándékozik mégis részéről kivitelezni ezt a "lesz még jobb is"-t Mark.
- Héé! Épp most közöltem, hogy az angyalok is lehetnek romlottak, erre azt állítod, fordítva nem működhet? Ez annyira... illúzióromboló. - Fejcsóválok nevetve, majd kissé megemelem a poharamat, roppant (ál)tudományosnak szánt mozdulattal.*
- De tudod mit... rád cáfolok, mégpedig azzal, hogy az alkoholnak is vannak negatív hatásai, mégse sokan könyvelik el alapvetően rosszként. Vagy, hogy a példádnál maradjak, kinézhet egy sütemény rosszul, de lehet, ha belekóstolsz, az lesz az új kedvenced! - És ezt emberekre is vonatkoztathatnám, ha nem én lennék. Én magam nem szeretem a külső alapján kategorizálni őket jó ideje, tekintve, hogy amíg így tettem, az önhánytatáshoz és hasonló durvaságokhoz vezetett részemről. De már jól vagyok! Szeretném hinni.
- Vagy legalábbis őszintén. Aminek szintén megvannak az előnyei, lássuk be. - Kortyolok a koktélba, s valóban így gondolom. Nincs zsákbamacska és szép köntörfalak, még ha cserébe arcom pirospozsgás színével is fizetek olykor.
- És a tánccal hogy állsz? - Firtatom hirtelen, kitekintve a témánk folyásának eddigi medréből, csak úgy mellékesen. Remélem nem tervez egész este itt ücsörögni. Nem mintha kifogásom lenne hozzá, de egy-egy szám hallatán a testem mozdulna, a táncparketten özönlő tömeg magához hívja képletesen szólva.
Kijelentése újfent meglepően nyíltra sikeredik, azt hiszem, jobb lesz, ha hozzászoktatom magam ehhez. Valahol tetszik az egész, de komolyan! Csak szokatlan, hisz Izzie mellett nőttem fel az egyetem berkeiben, ő meg az a fajta, aki 60 kerülővel old meg mindent, de ez jellemző sok más emberre is, ami azt illeti. Üdítő hát a változatosság.
- Ühm... - Ennyit sikerül elsőre kipréselnem magamból, kissé elnyíló ajkakkal, majd végül picit megrázom a fejem, mintha így akarnám összekapni magam. - Ha addigra választok, mikor elköszönünk egymástól, az úgy jó lesz? - Firtatom roppant diplomatikusan, s megengedve egy szelíd mosolyt felé.
- Na ne túlozz! Hajtsd fel inkább és menjünk táncolni! - Szélesedik ki mosolyom a bókjára. Az én koktélos poharam már üres.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Csüt. Feb. 26 2015, 12:38

Hogy éppen hogy alakul az este további részé, azt a kutya sem tudná megjósolni, de talán nincs is rá szükség. Nem feltétlenül tulajdonítottam a kijelentésemnek mögöttes tartalmat, miszerint szeretném Bree-t magamévá tenni, de semminek nem lennék az elrontója. Tény, hogy Ő, meg én nem vagyunk egy szinten, érzésem szerint én csak álmodozhatok ilyen nőről, de talán meg sem tudnám ütni a szintjét... Ki tudja. Minden esetre a mosolyából ítélve ő is számít rá, hogy kellemesen eltöltjük ezt a mai estét, és jobb lesz valakivel rázni és iszogatni egyet, mint rókázó ifjakat terelgetni. Annál talán minden jobb...
-Hány ördögöt láttál már glóriával a feje felett? - Kérdezem vigyorogva. Aranyos az okfejtése, és sajnálom, hogy esetleg le kell törnöm. Véleményem szerint ugyanis az egy dolog, hogy a jókat könnyű rossz útra téríteni, de aki egyszer már belekóstolt az élet sötét oldalába, na azt már kizárt, hogy vissza lehet csábítani az unalmas jógyerek szerepbe. De talán nem is ilyen mélyreható a társalgásunk.
-A ronda és finom elv a szabály alóli kivétel. De azért nézzük azt is, hogy az alkoholnak kik nem tulajdonítanak rossz oldalt? - Véleményem szerint ugyanis nem azok lesznek az alkohol pártfogói, akik nem fogyasztják. De lényegében mindegy is. A kijelentésem, amiből elindult csevegésünk, csak is magamra vonatkozott. Nem tartom magam jó embernek és még csak úgy sem nézek ki szerintem, de hát ismerjenek meg, aztán aki másnak gondol, az a maga baja. ^^
-Hát, nem mondanám, hogy eddig révbe értem az őszinteségemmel! - Savanyúan elvigyorodom, mert hát lássuk be, valóban őszinte vagyok a legtöbb körülmény között, de az emberek ezt nem szokták jó néven venni, vagy éppen feszengeni kezdenek, ha valamiről nyíltan kimondom a véleményem. Sokan hiába követelik, hogy légy őszinte, mert ők azt szeretik, azért mégiscsak jobban örülnek neki, ha burkoltak a bókok, mert valami legalább a fantáziájukra van bízva belőle.
-Ennyi ital után bárkit letáncolok! - Nevetem el magam. Ó igen, túl vagyok már pár körön. Nem vagyok ugyan részeg, de kellően jó kedvű ahhoz, hogy két bal lábas ŐMarkságom is virítson valamit. Mondjuk az esetek többségében nem szokott hátrány lenni a tánctudásom hiánya, mert legalább megnevettetem a partnereim.
-Áh, s még én vagyok diplomatikus, mi? - Veszem le a pillantásom egy időre Bree-ről az italos poharamra.
-Legalább bevizsgálod az árut, mielőtt megveszed! Jó taktika! - Mosolyom őszinte, de meg sem lepődöm, hogy ismét lepattintanak. Valahogy nem értem magam. Néha előjön a nyomulós, HMCS énem, és akkor tuti, hogy lekoptatnak, de amikor kedves vagyok akkor meg félreértenek. Hogy van ez manapság? Nincs olyan, hogy udvarolni lehet valakinek, inkább csak a "most azonnal légy az enyém", vagy a "legyünk barátok" poszt van. Bahh... Nők. Sebaj. Holnapra úgyis túl leszek rajta, és most sem igazán felszedni akartam Bree-t. Lehet, hogy már egy pohárkával túlléptem a jó kedven, és most épp a lelkizősre ittam magam rész következett be. Lehet, hogy Usuinak igaza van, és belül egy picsogós kislány vagyok.
Elmosolyodom saját gondolataimon, majd a másik javaslatára felhajtom az italomat!
-Nem túloztam! - Súgom oda, ahogy felállok a helyemről, majd széles vigyorral a táncparkett felé veszem az irányt, s csak remélni tudom, hogy alkalmi táncpartnerem tud követni, és nem veszik el a tömegben.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Vas. Márc. 08 2015, 23:42

Kérdésére suta mozdulattal söpröm fülem mögé szőke tincseimet, ajkamon szelíddé válik a mosoly.
- Egyet biztosan, de ő... képes volt a változásra. Legalábbis szeretnék hinni ebben. - Réved kicsit el pillantásom nosztalgikusan a poharamon. - Butaság lenne ítélkezni bárki felett, mikor én sem vagyok szent. - Sóhajom apró, ahogy feltekintek az italról Markra, kiszélesedik mosolyom kissé bocsánatkérően ezért a "leeresztett" kis elmerengésért. Szavaimmal is igyekszem a témát száznyolcvan fokkal megcsavarni:
- De nem azért vagyunk itt, hogy pszichológiai mély-elemzéseket végezzünk, nem igaz? - Fejcsóválok nevetősen, s italomba kortyolok. Gyorsan kelleni fog még egy kör, mert ha így haladok, csak az üres poharat emelgethetem ajkaimhoz nemsokára.
Arra, mi szerint az őszintesége nem volna kifizetődő, elmosolyodom - már ha lehet még ettől is jobban kivitelezni azt a görbületet képemen.
- Szerintem nem rossz dolog. Legalább elkerülsz egy csomó felesleges kört, elvégre miért futnál olyan vonat után, amelyik csak húzza az agyadat, de a végén úgysem vesz fel! Például! - Magyarázatom közepette az alkohol jótékony hatásának "köszönhetően" kezeimmel is gesztikulálok, segíteni akarván a megértést. Na nem mintha értelmi problémái lennének a srácnak, egyszerűen csak így viszi karjaimat a lendület.
A tánccal kapcsolatos megjegyzésére felnevetek.
- Hiszem, ha látom! - Adom alá a lovat, aztán majd lehet, meglepődök. Vagy nem, bár ekkora tömegben igazából se a jó táncos, se a balek nem tud kibontakozni teljes pompájában, hisz visz az emberáradat a zene aktuális ritmusára többnyire, s örülsz, ha csak "véletlenül" letapiznak és nem könyökölik tele a gyomrodat, vagy tapossák le a bokádat közben.
- Vagy egészen egyszerűen nem döntöttem még én magam sem el, hogy mit is szeretnék pontosan, nem gondolod? - Vonom fel kissé szemöldököm, szavaim őszintén csengnek, hisz ha ő így, akkor én miért kamuznék bármit is. Van valami felszabadító ebben a nyíltságban, ami azt illeti. Határozottan jó érzés, hiába kétélű fegyver.
Nevetve követem a tömegben, bár egy idő után finoman ráfogok a csuklójára, kezére, hogy el ne vesszek. Tényleg sodró a helyzet, az alkalmasnak ítélt talpalatnyi hely elérésekor is kapásból sikerül úgy indítanom, hogy nekilöknek Marknak, mire kissé zavart mosollyal - tudva, mennyire vágyik közelebbi ismeretségre az ikrekkel - tekintek fel rá, de dolgozik mellé bennem az alkohol, s mellé adott a zene... gyorsan túlteszem hát a dolgon magam, átadva a ritmusnak magamat és amennyire lehet a mozgásomat is, noha e téren elkerülhetetlen, hogy olykor csípőm, mellkasom ne simuljon a sráchoz. Egy lassúbb hangvételű számnál még a karjaim, tenyereim is meglelik a srác széles vállait.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Márc. 25 2015, 16:53

-Csak nem valami nagy szerelem? - Mintha álmodozóvá válna, és talán el is gyengült. De lehet, hogy csak az én érzékeim csalnak, ami mondjuk férfi létemre nem igazán lenne meglepő...
-Tényleg nem? Most egy világ omlott bennem össze! - Tettetett csalódottsággal az arcomon borulok az italom fölé. Bree nem szent! Hová tart ez a világ így?
Szerencsére hamar kibillen a depresszív öt percből és visszatérhetünk a vigadalomhoz.
-Hát nem. De ezek után akkor tesztelhetnénk, hogy mennyire is nem vagy szent! - Kacér vigyor jelenik meg az arcomon. Beszélni persze nem tudok, így keletkeznek ilyen fura, félig értelmes mondatok, de ezt betudhatjuk az alkoholnak. Részeg még nem vagyok, de az ítélőképességem és beszédmechanizmusom már rég nem teljesít maximálisan!
A legtöbb vonat nem arra megy, amerre én... - Ha már ennyire virágnyelven kezdünk el arról beszélni, hogy mennyire van szerencsém a nőknél... Bár tény, hogy ezt direktben is kimondanám. Kár, hogy az egész olyan sajnáltatom magam szagú. Talán kicsit így is van, de az, ha egy nő sajnálatból van veled, talán rosszabb, mintha esélyem sem lenne nála.
-Akkor ne habozzunk! - Persze már a táncparketten is termünk, és igyekszem követni a másik mozgását, de hát valahogy a fogantatásom körüli időpontban kihagyhatták a szülők a nagy sietségben ezt a képzettséget. Bénának nem mondanám magam, de táncversenyt nem nyernék a mozdulataimmal.
-Ne már! Ilyen mértékű megfontolást igénylek? - Felnevetek, mert nem veszem komolyan, hogy valóban fontolóra venne, mint esélyes egyént. Mióta ismerem, mindig is ugrattam, de ez az a fajta óvodás viselkedés volt, amit mindenki jól ismer. Annyi különbséggel, hogy én nem a haját húzgáltam, csak az agyát mindenféle bolondsággal. Viszonzást sosem kaptam, csak pironkodást, visszaszólást, és ez pont elég volt plátói szerelmem kielégítésére. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sosem kalandoztam el azon, milyen lenne, ha egyszer igent mondana, de sosem tartottam valószínűnek, így most sem táplálok effelé semmilyen reményt. Hiába simul hozzám néha a táncparketten, nem gondolok bele többet, de tény, hogy élvezem a társaságát, és jól esik a közelsége is.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Szer. Ápr. 08 2015, 15:01

Suta mosolyom árulkodó, kár lenne hát tagadnom kérdésére bármit is. - Aprót biccentek szőke tincseimet a füleim mögé parancsoló mozdulat közepette.
- Az első és eddig egyetlen. De nyilván nem véletlen mondják, hogy az sosem tart örökké. - Már, az első kapcsolat. Kétségtelen, hogy különleges helyen marad már örökké Gabe a szívemben és az emlékek között, de sosem lesz olyan semmi vele, mint volt. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó... szoktak ilyesmit is emlegetni legalábbis az okosak.
Látszat-csalódottságán felnevetek, tenyerem vigasztalóan szalad a vállára, simítóan, ahogy a pultra dől, mintha némán is azt mondanám: Ezért igazán kár sírnod, Mark! - Persze, tudom, hogy színjáték az egész csupán, mozdulata mégis ösztönszerűen csalja elő az enyémet.
- Azért remélem, nem ez lesz a téma pénteken a rádióban. Még a végén el kell, hogy földeljelek a tisztes lány képének megtartása érdekében! - Haha. Pont úgy festek ám, mint valami lelkekkel és alvilági alkukkal ügyletelő keresztúti démon... Az mondjuk kétségtelenül örvendetes lenne, ha nem negatív dolgokról esne szó nyílt színen velem kapcsolatosan, ha már fontos tisztségre pályáztamom a HÖK elnökségében.
Kissé felszalad borúlátó megjegyzése kapcsán szemöldököm, s mind női létem, mind riporter vénám sikoltana, ha nem tenném fel a kérdést, hát engedve az ingernek bukik ki belőlem:
- Miért, milyennek kellene lennie egy veled egy irányba tartó vonatnak? - Firtatom továbbfűzve a burkolt képpel a dolgot, s kérdésemnek semmiféle mögöttes éle nincs, nem vagyok az a fajta, aki ráerőlteti magát és az érzelmeit másokra. Persze, flörtölgetni, kacérkodni... az megy, Izzie-vel való barátságomnak hála, de komolyabb dolgokat csupán egyértelmű kölcsönösség esetén lépek meg. Leszámítva a Sparksos esetet, de azt... felejtsük is el inkább!
Felnevetek tetetett felháborodására.
- Rossz végén fogod meg a dolgot! Ha egy csaj gondolkozik rajtad, az már egy kisebb győzelem... - Szélesedik ki mosolyom felé, mielőtt belevetnénk végleg magunkat a villódzó fények és táncoló testek árjába. Lehet, valóban rossz, ha az embernek gondolkoznia kell a másikon, de szerintem tényleg sikerként könyvelhető el - már amennyiben ez volt a célja - hogy ha beesszük magunkat egy ellenkező nemű személy gondolatai közé. Hogy nekem jó-e vagy sem az elmémbe ültetett Mark-gondolat... azt majd a jövő eldönti!
Most hagyom, hogy vigyen a zene, a közeg és persze nem utolsó sorban a remek társaság, akivel biztosan lecsúszik még egy-két környi alkohol is. Hogy egyedül térek vissza a koleszhoz, vagy úriember módjára elkísér a srác, az már csak rajta áll... az viszont biztos, hogy legyen bármennyire bódult állapotban a piától, "mindössze" egy öleléssel búcsúzom (én és az ikrek) Marktól valamikor hajnal magasságában, mielőtt ágyamba szédülnék a kollégiumi szobámban.

// Remélem megfelelő így, ha írsz még rá, azt kíváncsian várom, ha nem, zárasd pls. <3 //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   Kedd Ápr. 21 2015, 19:14

-Az első mindig a legfájdalmasabb is... - Nagyon bölcs gondolatok Mark barátom. De ha már magamnál tartok, természetesen nem is feledhető a fájdalom ellenére, vagy pont amiatt. Mindenki így van ezzel. Legalábbis én biztosan tudom, hogy miről beszél. Azt leszámítva, hogy "eddig egyetlen".
-Nyugi, kétlem, hogy össze tudnám hozni a vidám program ajánlót a kétes hírnevű Bree Sandesszel! - Vigyorgok rá. Ha nem lenne bennem az a "kevés" ital és nem lenne hozzám ilyen kedves a másik, még talán meg is sértődnék, hogy mit feltételez rólam. Viszont egyet kell értenem azzal, hogy Bree már ismeri a műsoraim és néha vannak hülye poénjaim, amibe ez is beleférhetne akár... De nem fog. Hacsak a jelenlegi helyszínünk nem valami illúzió, én pedig valahol a keresztúton ácsorgok és adom el éppen a lelkecskémet.
-Kevésbé fájdalmasnak, mikor elüt! - Sosem tudtam értelmes válaszokat adni, főleg nem ittasan. Hülyeséget beszélni mindig tudok, de ha velem kéne interjút készíteni, gyanítom, hogy egy heti beszélgetésünkből sem lenne képes értelmes anyagot összeállítani. Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy milyen az én vonatom... Leginkább szőke sárga...
-Most, hogy mondod!! - Felcsillan a szemem és a vigyor is újra kiül a képemre. Lényegében igazat kell adjak. Elgondolkodik rajtam, ami tényleg fél siker. Főleg Breenél. Wow! Persze nem veszem túl komolyan, mert nem gondolom magamról, hogy egy szinten lennék Sanders kisasszonnyal, de minden esetre azt kell mondjam, aranyos a kacérkodásunk. Mindig kedveltem, de arra sosem gondoltam komolyan, hogy akár esélyem is lehetne. Talán most sincs, de erre már nem is gondolok. Főleg, hogy el kéne azt is döntenem, hogy jó-e, ha nekem bárkinél van esélyem, vagy addig örüljek, míg szabad préda vagyok?
Mindegy is, hisz az este folyik tovább a maga medrében, s természetesen úriember módjára "haza" kísérem majd, az ölelésnek pedig rendkívül fogok örülni.

//Itt a vége fuss el véle... Köszöntem. ^^//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mark-simogató [Mark & Bree]   

Vissza az elejére Go down
 

Mark-simogató [Mark & Bree]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-