Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Some Advice Needed - Bree & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Some Advice Needed - Bree & Zin   Pént. Nov. 07 2014, 07:50

Valamit már megint, nagyon elrontottam. Pedig én annyira igyekeztem és nem mentem el... Mármint de. De visszamentem. Igazán... Mindegy. Nem tudom helyre rakni a dolgokat, csak azt tudom, hogy jelenleg nem olyan a kapcsolatunk Izzievel, mint amilyennek lennie kéne. Eddig sem volt olyan, mert Kispaca erősen befolyásol mindent, de eddig legalább tényleg együtt voltunk, most meg... most meg nem tudom. Hiába mondja, hogy ez nem szakítás, bennem valahogy ugyan azt az érzést kelti, mint legutóbb, ezt pedig utálom. Ráadásul már Brooke is bekavar a képbe az idealista Apa eszméivel. Fogalmam sincs, hogy képes erre.
Szóval, hogy a lényegre térjek, totál kivagyok. Nem alszom rendesen, nem eszem rendesen, nincs kedvem semmihez, ha meg Izzie hív ugrok mint egy kiskutya. Tudom, hogy ez nem jó így, de valahogy bizonyítani akarom neki, hogy nem akartam elhagyni. Csak időre volt szükségem és... És egyébként is, én haragszom rá, amiért Andersont akarta. Mondhatja, hogy már nem akarja, de igazából nem tudom, hogy valóban így van-e. Vajon mennyire könnyen változik meg erről az ember véleménye. Annyira bonyolultak a nők. De leginkább Isabella!
Ezért is hívtam fel Breet. Mert ő, egész biztos jobban ki tud rajta igazodni mint én. Egyrészt, mert régebb óta ismeri. Másrészt, mert ő is nő. Ki érthetne jobban egy nőt, mint egy másik nő? Legalábbis én gondolom, hogy ez ennyire egyszerű, aztán majd kiderül, hogy igazam van-e. Bár az igazság az, hogy még azt sem tudom pontosan, mit akarok kérdezni Breetől.
Mindenesetre elhívtam és szerencsés vagyok, mert ma pont ráért. Ha ma nem jött volna össze, akkor csak a jövőhéten, lévén, hogy újabban dolgozom is, ami kifejezetten tetszik, csak most még ahhoz se nagyon van kedvem.
A HÖK irodába beszéltem meg vele a talit. Azon belül is, a saját kis kuckómba, ami persze, már nem sokáig az enyém, de ha szerencsénk van, akkor Bree kapja majd meg. Ebben az esetben pedig, neki sem árt szokni.
A fejem az asztallapjára hajtva ülök-fekszem. A szemeim csukva, ahogy próbálom összeszedni a gondolataimat várakozás közben. A karomat használom kispárnának és az sem érdekel, ha ettől összegyűrődik az ingem. Bűnöző életmódot folytatom és egy kávés bögrét szorongatok a másikban. Még nem vettem rá magam, hogy beleigyak. Megvárom Breet - hajtogatom, de ha nem esik be két percen belül, akkor valószínűleg neki csak hideg kávé jut.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Pént. Nov. 07 2014, 10:21

Haragszom Zinre. Habár nyíltan sosem mondtam ki - és nem is fogom remélhetőleg -, elég erőteljesen éreztettem vele akárhányszor összefutottunk, hogy szerintem egészen egyszerűen le kellett volna mondania az én javamra a helyéről. Épp csak harmadik éve dolgozom ki a belemet mellette - meg sokszor helyette is, mint most, hogy szemmel láthatóan maga alatt van valamiért - ennyi járt volna érte, nem igaz?!
Neeem, neki meg kell szerveznie ezt az egész választósdit még utoljára!
Ha nem lennék stresszes az egész miatt, tetézve a szakdolgozattal kapcsolatos mizériával, még meg is érteném az álláspontját, elvégre ez egy utolsó lehetőség a számára is, hogy valamit, egy aprócska pontot a munkája végére letegyen.
Kötelességből jelenek meg a HÖK irodánál is, egyszerű farmert és fehér inget viselve. Hajamat felkötöttem lófarokba, vállamon hatalmas fekete táska figyel. Gondolom, valamit egyeztetni akar, mi másért hívhatott volna ide?
Belépek hát egy kopogást követően.
- Heló! Ki halt meg? Csak mert elég szarul festesz már második hete... - "Üdvözlöm", de ahogy rám emeli tekintetét, menten elszáll a gondolat, hogy hol is rúghatnék még bele kicsit verbálisan. Helyette egészen egyszerűen helyet foglalok a vele szemközti székek egyikében és némileg elkomolyodva kérdezem meg újra:
- Komolyan Hyun, mi történt?

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Vas. Nov. 09 2014, 11:03

Észrevettem ám, hogy Bree neheztel, de valahogy ezen nem izgatom magam annyira. Egy terhes nőhöz képest valahogy túlságosan könnyűnek tűnik a dolog, ráadásul az ő esetében meg vagyok győződve róla, hogy utólag belátja, hogy neki is jobb volt így, hogy mindenki őt támogatta és nem hánytorgathatják fel, hogy protekciós volt.
Most persze tökre nem érdekel ez az egész. Izzie meg a baba teljesen kiakaszt, ráadásul most még Isabellán sem tudok kiigazodni, természetes hát, hogy Bree-t kértem meg, találkozzon velem és segítsen, igaz, a részletekbe még nem avattam be.
Szerencsére pontosan érkezik, a köszönés helyetti beszólását pedig csak egy sötét pillantással honorálom. Ennyire azért nem szar a helyzet. Második hete? Te jó ég, olyan rég volt? Nem! Ki van zárva. Az a Brooke-os sztori lesz még. Ah, nem hiszem el! Lehet, hogy nem is beszélt még Izzievel?
- Izzie kirakott - közlöm csak úgy könnyedén, és kicsit felemelkedem, hogy igyak a kávémból, közben meg elé tolom a másik bögrét. - De legalább ihatok megint kávét!
Próbálok optimistán gondolkozni a dologról, de nem hiszem, hogy átjön a dolog, pedig a kávé miatt azt gondolná az ember, valóban boldog vagyok. Én is azt gondoltam. De nem. Még a kávé sem dob fel. Az élet szar.
- Na nem szakított... csak ööö... hát nem is tudom mi ez. Ne legyek ott, de ha neki kell valami ugráljam körbe. Totál kiakaszt, pluszba még ott van Brooke is, akiben feltörtek az apai érzések az esetleges gyereke iránt, amivel nem tudok mit kezdeni. Nem akarok felesleges harmadik lenni, ha... ha... -félbehagyom a mondatot, és bízom benne, hogy Bree is be tudja fejezni. Elvégre okos, és elég régóta ismer, ráadásul a helyzettel eléggé tisztában van. Tudom, hogy érti. A kérdés csak az, van-e valami bölcs elgondolása, hogy mit csináljak. Mert én már nem tudom.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Kedd Nov. 11 2014, 08:06

Nos, mondjuk úgy, hogy Izzie valóban kezd elviselhetetlenné válni, de ráfogom a gyerekre, meg a stresszre, amiből nem csak neki, de nekem is kijut mostanában bőven. Többnyire a HÖK-ös dolgokról beszélünk inkább - mert neki eltereli a figyelmét a többi sz@rságról, nekem pedig mindig is az okozott örömet, ha kiadhattam magamból a nyűgjeimet. Ez nem önzőség, vagy kihasználás, hanem egy normális baráti kapcsolat, mely oda-vissza működik.
A hétvégén talán már arra is lesz időm, hogy személyesen látogassam meg. Muszáj, mert a koliszoba négy fala meg a néhai ágya láttán úgy érzem, megveszek az ürességtől. Ezen még az se tud segíteni, hogy Gabe olykor - meglehetősen sűrűn - átugrik.
- Mi?! - Fakadok ki és automatikus mozdulattal nyúlok az elém tolt bögrébe lógatott kanálért, hogy megkavarjam a cuccot. - Nem engedte, hogy kávézz? Ez milyen már... De miért rakott ki? - Ezt nem igazán értem, az meg, hogy mit tiltanak meg egymásnak, az ő dolguk, bár szerintem kevés gázabb dolog van egy kapcsolatban ennél. Akkor az alapjaiban döglött, talán jobb is, hogy kirakta Izzie.
Oké, ezt én sem gondolom teljesen komolyan... De kezdem unni, hogy úgy érzem magam, mint óvónéni a civakodó gyerekek közt.
- Na jó, ácsi! Ezt így közölte? - Kerekedik el a tekintetem. - Hogy nem kellesz? - Azt nyilván nem kellett mondania, hogy ugorjon. Zin agyba-főbe bele van esve a csajba nagyon régóta, s elég Iznek csak csettintenie, máris ugrik. Papucs. Sose értettem, mit lát benne - de most valahogy jobban sajnálom, mint a barátnőmet. Ez meg milyen már!
- Darylnek nincs már egy? Attól a filmműves csajtól, aki tavaly itt hagyta a sulit, Izzie vigyázott rá sokáig. - Jaja, az lesz az. Nem értem, basszus, komolyan nem értem, szóval most már tuti, hogy ha törik, ha szakad, rányitom Isabellára az ajtót a hétvégén.
- Nézd Zin... - Tenyeremet az övére fektettem, arra, amivel épp nem a bögréjét markolja. - Én is éreztem, hogy Iz fura mostanában, de nem gondoltam, hogy ekkora a baj. Mi lenne, ha kifejtenéd kicsit? Nem fogok szépíteni, de nem lep meg, hogy Brooke is a képben van. - Izzie sosem egy nyársat tartott a tűzben, már megtanultam nem elítélni ezért, s valószínűleg okkal mentek szét a pasival, ez az ok pedig Zin volt ezek szerint.
- Engem inkább ez a szétmentünk, de mégsem dolog, ami aggaszt. Miért? Daryl miatt?

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Kedd Nov. 11 2014, 09:17

- Nem bírja a kávé illatát újabban. A mustárt se, meg... ah nem akarod tudni, mennyi dolog van, aminek az említésére is képes hányni! Egyébként nem tiltotta meg. Csak rossz nézni...
Szóval a terhes barátnőm miatt abbahagytam a kávét, leszoktam a dohányzásról - nem mintha rá lettem volna szokva! - és igyekeztem, tényleg nagyon, hogy az összes rossz szokásom elhagyjam, hogy mindent jól csináljak. Mert feltűnt, hogy érzékenyebb, és próbáltam nem elrontani a dolgokat. Persze így is sikerült. Ezt elmondani viszont nekem nagyon nehéz és Bree sem éppen könnyíti meg a dolgot.
Megrázom a fejem. Nem, nem így közölte, és nem is volt ennyire egyszerű a helyzet. Belátom, hogy mondtam csúnya dolgokat és vissza is szívnám őket, ha tehetném, de nem tudom.
A bögrét bámulom, és nem mondok egyelőre semmit. Egyszerűbb Breet hallgatni. Bólogatok Brooke-ot illetően, én is így tudom, de nem hiszem, hogy számít hány gyereke van, vagy hány nincs, ha ez is az övé. Vagy igen? Na mindegy. Nincs is kedvem kávézni. Még Brooke nevétől is ideges leszek, nem hogy a gondolattól, hogy esetleg ő is képbe jön újra. De azt is értem, ha Bree így értelmezte, meg... de arra nem akarok gondolni.
Nagyot sóhajtok, és bólintok. Csak fogalmam sincs, hogy kezdjek bele. Veszek egy újabb levegőt, nyitom a szám, de még mindig nem tudom. A bögrét szorongató kezemre, majd a másikra pillantok, amit most Bree fog. Oké. El tudom mondani. Ez öhm... nem ciki... vagy nem is tudom. Csak...
- Hármast akart Andersonnal - kimondtam! És hihetetlen mód, tényleg sokkal könnyebbnek érzem magam. Nyelek egyet, de még mindig nem nézek Breere, inkább csak az asztalt nézem, a kávémat, vagy bármit.
- Kiakadtam és mondtam pár dolgot, amit nem gondoltam komolyan és otthagytam. Úgy 5 percre. Mert persze rájöttem, hogy ez nem segít. De én... csak nem akartam... nem is tudom mit nem akartam. Nekem ettől volt hányingerem... Mindegy. Amikor visszamentem, azt mondta, nem sétálhatok ki be az életében... életükben... és hogy menjek el. Mert az jobb mind kettőnknek. Hogy nem szakít, csak a...
Megrázom a fejem és most először felpillantok Breere.
- Az a lényeg, hogy szerinte jobb a kapcsolatunknak, ha kevesebbet találkozunk...
Megvonom a vállam, és visszafekszem az asztalra. Nem hiszem, hogy Breenek magyarázni kell, mennyire utálom Andersont. Persze azt gondoltam eddig, hogy Izzienek is egyértelmű volt a dolog, és hát mégsem. Vagy nem vette komolyan. Nem tudom. És még ha azóta tényleg meggondolta magát, akkor is zavar a dolog. Mi van ha legközelebb Brooke-kal vagy a szomszéd sráccal akar hasonlót?
- Brooke meg... nem tudom. Ő gondolom tapasztaltabb... de szerintem Izzie nem akarja, hogy ott legyen. Csak hát, ha mégis övé a gyerek... érted?
Kétségbe vagyok esve. Az a férfi annyival jobban áll a dologhoz. Közvetlenebb, érdeklődőbb. Én utána néztem szinte mindennek, de igazából még mindig nem akarom elhinni. Nem akarok róla tudomást venni. A szőnyeg alá akarom seperni.
- Én nem vagyok erre felkészülve Bree! - fakadok ki végül, és kétségbeesetten beharapom a számat. Aztán felpattanok, mert kell valami figyelem elterelés. - Kérsz még egy kávét?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Pént. Dec. 05 2014, 02:41

- Még egy ok, hogy ne akarjak gyereket. - Ciccenek kissé fejcsóválva, mikor Zin a rosszullétet említi. Köszönöm, abból most elég volt az elmúlt év során, főleg, hogy néha még most is előkerül. Hogy mellé még valami kis emberke növekedjen is bennem? Kösz nem!
Zint elnézve pedig szinte már megsajnálom, hisz pontosan tudom, hogy ha már a kávé nem old meg valamit esetében, akkor ott tényleg nagy gáz lehet. Bosszant. Ez az egész helyzet, meg ahogy Izzie kezeli, de eddig ráhagytam, elvégre az ő élete. Kiköltözött a koleszból is, gondoltam, maga szeretné hát intézni az egészet, de... a rohadt életbe, nem azért vagyunk évek óta barátnők, hogy ne mondjuk meg egymásnak a véleményünket és csak úgy ellegyünk egymás mellett, lógatva a karjainkat ahelyett, hogy fognánk a másik kezét, amikor szükség van rá!
Valahol a betegségem idején kezdődött a lejtmenet kettőnknél együtt és külön-külön is, így kissé hibásnak érzem magam az egészben, ami azt illeti.
Amikor kiböki az Anderson-os mondatot, egy pillanatra ledermedek, a következőkben pedig rövid, hisztérikus kis kacaj tör elő belőlem. Kezemet is a szám elé kapom. Nem akarom megsérteni, tényleg, én csak...
- Bocs, csak ez annyira Izzie. Még a végén féltékeny leszek, hogy nem engem említett. - Tudom én, hogy nem szép dolog más nyomora mellett kárörvendeni, de ez akkor is olyan tipikusan a vörösre vall. Talán Zinnek sosem volt szerencséje megismernie - eddig -ezt az oldalát, talán mellett tartotta magát a csajszi... nem tudom. Hogy változott, az viszont kétségtelen. De ezek szerint mégsem száznyolcvan fokkal fordult vele a Föld az elnök úrba belezuhanva.
- Hogy mi van?! - Hallgatom tovább a történteket, de kicsit azt hiszem, elvesztem a fonalat a barátnőmet illetően. Nem tudom követni, de szerintem ő sincs igazán tisztában vele, hogy mit is akar. - Ez pedig csak megerősíti az elhatározást bennem, hogy személyesen keresem fel Izziet.
Aprókat bólogatok a továbbiak kapcsán, hisz teljesen érthető így már, miért is van padlóra - pontosabban asztallapra kenődve a srác.
- Kérek. - Engedem lejjebb vállaimat megadóan, de tekintetem már a falat pásztázza Zin mögött, elmerengve. Kattognak a fogaskerekek az agyamban, de teljes gőzzel... Amikor elém kerül az újabb kávé, akkor viszont nem a pohárért, hanem srác keze után nyúlok.
- Ide figyelj, Zin! Én... sosem értettem, mit lát benned Izzie és éppen ezért nem is jósoltam volna nagy jövőt a kapcsolatotoknak, de nem vitatom el, hogy melletted maradt meg a legtovább, szóval valamit biztosan jól csinálsz. Arra válaszolj nekem, hogy TE mit akarsz? És itt most tegyél félre mindent, hogy Izzie mit kért és mit mondott, mert nem az ő álláspontjára vagyok kíváncsi, hanem a tiédre. - Tekintek a másik arcára, tekintetem az övét keresi érdeklődő figyelemmel.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Pént. Dec. 05 2014, 09:02

- Nem mintha mi akartunk volna - jegyzem meg, csak úgy mellékesen. Én legalábbis nem akartam, és amennyire tudom, Isabellának sem ez volt a terve, viszont azt is megértem, hogy miután lett nem akart lemondani róla. Én sem kértem volna, hogy vetesse el, de ettől függetlenül még igaz: nem akartam és most se nagyon akarok gyereket, csak hát visszacsinálni már nem tudom.
Szóval a helyzet ez, és el kell fogadni. Ahogy azt is, hogy Isabella közelében nincs kávé. A mai nap viszont kivételes, mert nem valószínű, hogy fogok vele találkozni. Így kivételesen ihatok. Ki kell használni.
Persze nem lehet sokáig kerülgetni a témákat s bár az ilyesmit, nem nagyon kéne elmondanom senkinek se, azt gondolom Bree elég régóta ismer mindkettőnket és elég jól ahhoz, hogy neki elmondhassam. Főleg, mert ha valaki, hát ő biztos jobban megérti Izziet. Az viszont, hogy nevetni kezd, egyáltalán nem tetszik. Kap is érte egy szemrehányó, gyilkos pillantást, s csak akkor enyhülök, amikor végre megszólal. Először felhúzom a szemöldököm, nem értem mire céloz, aztán elhúzom a szám.
- Azzal valószínűleg nem lett volna bajom... annyi... - felelem végül, mert hát... Bree más. Ő vele jóban vagyok. Talán valamikor régen még tetszett is. Pluszban lényegesen kellemesebb társaság, mint Anderson. Márpedig, minél többet agyalok a dolgon, annál inkább érzem úgy, hogy Anderson személye zavart már akkor is a leginkább ebben az elgondolásban. Nem vagyok amúgy biztos benne, hogy képes lennék bárki mást is bevonni az intimebb dolgainkba, de ha meg is tenném, az biztos, hogy nem Andersonnal lenne.
Azért elmesélem a többit is, hogy ezután jött az, hogy legyünk külön... De közben mégsem. Szóval nem értem. S hogy kicsit mással foglalatoskodjak újabb adag kávét töltök mindkettőnknek.
Ahogy visszaülök Bree megfogja a kezem, ami tőle ritka, de most kifejezetten jól esik, ezért most hálásan pillantok rá. A szavai viszont nem esnek jól.
- Mi az, hogy mit lát bennem? Neked talán van valami kifogásod ellenem? - kérdezek vissza, és bár a kezem nem húzom el, azért kissé hátra hőkölök. Még ilyet. Oké, hogy barátok vagyunk, meg őszinték, de akkor is. Legalább most mondhatna olyasmit, amitől kicsit jobban érzem magam. De úgy látszik ez nem számít.
- Brooke-kal tovább volt együtt... Legalábbis hivatalosan... - vetem közbe ismét, mert hát így van. Velem csak 2 és fél hónapot járt, illetve most járunk néhány hónapja. A kettő együtt még csak közelít a Brookekal töltött idejéhez. Nem mintha nem beszéltük volna meg korábban, hogy igazából mindig is együtt voltunk. Na meg, nem elég, hogy én ezt (a So Rával töltött időt nem számítva) mindig is tudtam.
- Én... én csak Izziet akarom... - mindig is csak őt akartam. Elengedem Bree kezét és beleiszom a kávémba, aztán majdhogynem szemen köpöm magam. Ez annyira nyálasan hangzik. De akkor is így van. - Nem szoktam túl bonyolítani... és nem is tudom... Olyan hülyén hangzik... de...
Megrázom a fejem. Nem akarok erről beszélni. Nem akarok őrült romantikusnak hangzani és azt sem akarom, hogy úgy tűnjön bármire képes lennék Izzie-ért. Mert nem. Andersonra is nemet mondtam és biztos vagyok benne, hogy elég sok mindenre nemet fogok még. De Izzie akkor is kell. Jobban, mint a kávé.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Vas. Jan. 25 2015, 07:22

- Erre annál a témánál kellett volna gondolnotok, amit úgy hívnak, hogy védekezés. - Kortyolok a kávémba kissé megemelt szemöldökkel. Eszem ágában sincs feltételezni bármit is, netán ítélkezni felettük - megvan a maguk keresztje nélkülem is eléggé - de tartom mindkettőt annyira érettnek és intelligensnek, hogy a felvilágosítás egyiknél se maradt ki annak idején.
Azért Zin gyilkos pillantása láttán befogom inkább. Tudom, hogy hol a határ és rajta is látom, hogy fogta és felfogta szavaimnak élét. Bahh, miért van egy olyan sanda gyanúm, hogy Isabellával nem lesz ennyire gyalog-galopp a történet?
Akaratlanul is elmosolyodom kissé, mikor azt említi, bennem kevesebb kifogást talált volna, mint Andersonban. Ez azért megnyugtatóan egészséges férfielmére vall.
Közben persze hallgatom, figyelmem száz százalékosan az övé ezúttal is, mint a legtöbb alkalommal, ha sikerül kizárnunk az élet nyakunkban lihegő elemeit. Mindkettőnk az a kétszázzal égős fajta, ami a munkát és a tanulmányokat illeti, legfeljebb most nem nekem van több problémám, hanem éppenséggel megint neki. Na puff, láttunk már ilyet, még szerencse, hogy eddig sikerült valahogy totál felváltva összehozni a személyes kríziseinket, így mindig ott volt a másik, hogy tartsa a hátát és hallgassa a rinyát, ha épp arra volt szükség. Mint most is! Ennek apropóján nevetek fel röviden a visszakérdésére is.
- Azért lásd be, jobb a világnak, hogy nekünk még csak meg sem fordult a fejünkben, hogy megpróbáljuk együtt! Nem tudom egymást, vagy a sulit szedtük volna-e előbb szét. - Fejcsóválok kissé nevetve, s megköszönöm az elém tett újabb adag kávét is közben persze. Mi Zinnel bizonyos szempontból túlságosan is hasonlítunk... Hasonló a hasonlóval pedig lehet remek barát, de a párkapcsolatban állítólag egy idő után döglött hal lesz az egészből. Azt meg már csak gondolatban teszem hozzá, nem tördelve tovább szarvait, hogy külsőre sem igazán az esetem. Nem azért, mert ázsiai, egyszerűen csak... hiányzik belőle az a rosszfiús sárm, amitől képes vagyok egy picit mindegyik srácba belezuhanni, aki rendelkezik vele. (Aztán lehet, ha megszólalnak, mindez leomlik persze. Nem lehet mindenki szellemes és még helyeske is egyszerre.)
- Lehet, de Brooke mellett... nem volt önmaga! Nem tudom neked jól elmondani, ez ilyen csajos megérzéses dolog. Persze, boldog volt, de nem úgy, mint melletted. Lebegett, rózsaszín köd volt, ami kipukkadt és csak a konfetti maradt, amit kár lenne felszedegetni a földről, mert annyit nem ér, érted? Veled meg... valahogy a földön maradt. - Oké, most épp megkergítették a babázós hormonok, de nem is a mostról beszélek, szóval inkább rá is kérdezek a tutira: Zin mit akar ettől az egésztől?
- Nem, nem hangzik hülyén. - Fejcsóválok kissé, s kiszélesedik ajkaimon a mosoly. - Beszélj vele! Állj elé és mondd meg neki, hogy bármi is a helyzet most, bárkié is az a gyerek, neked ő kell. És hogy ugyanakkor nem kérsz a játékaiból, persze, ezt ne ilyen szavakkal, de érted... Azt mondják, csak mi, csajok bonyolítjuk túl a dolgokat, szóval szerintem egyszerűen legyél férfi és mond ki neki kerek perec, mi a helyzet! Nyilván nem fog örülni, hogy ezúttal ő van döntéshelyzet elé állítva és nem fordítva, de tisztább így szerintem, egyenesen beszélve és nem jönni a kellesz is, de nem is dumával. - Mert azzal szemmel láthatóan csak keserűségbe sodorja a srácot a barátosném, így meg... ha negatív is a válasz, legalább kerek-perec ki van mondva, s Zinnek is csak egyszer kell túltennie magát a dolgon, nem pedig évődnie, mint valami madzagokon lógatott bábu. Mert egy kicsit annak érzem, kedveljem bármennyire is Izziet.
- Persze, a helyedben ezzel várnék addig, míg én beszélek a fejével. - Kacsintok kissé cinkosan felé, s az időközben kellemes hőmérsékletűre hűlt kávémba kortyolok.
- Különben... szerinted is túlzásba estem a három oldalas programmal? - Terelek témát kicsit, remélve, hogy legalább valami kellemesen átlagosra fel tudom tornázni ideig-óráig a kedvét a srácnak. Legalább addig, míg el nem köszönünk egymástól.

// Köszöntem szépen! O.O Elnézést, hogy így elhúzódott miattam, Izzie-vel meg nem tudom mi lesz, majd megpróbálok valamit egyeztetni fb-n. :/ Smile //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Hétf. Jan. 26 2015, 09:09

Vetek rá egy gyilkos pillantást. Miért gondolja, hogy felelőtlen vagyok?! Nem vagyok. Persze, lehettem volna körültekintőbb, de ahelyett, hogy kiakadnék, inkább megkérdezem:
- Ti hogy védekeztek? - bár nem vagyok túl jártas a dolgokban, és nem is különösebben érdekel, szimplán kíváncsi vagyok mennyire naiv feltételezni, hogy a fogamzásgátló használ. Mondjuk... lássuk be, hosszú éveken át, valóban használt.
Az Anderson téma bár nem a szívem a csücske, mégis olyan, amire ki kell térni, és valahogy jobban érzem magam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezt totális képtelenségnek véli. Igaz, ettől nem jutok vissza gyorsabban Isabellához. De ez már teljesen más téma. Ahogy az is, hogy mi lett volna, ha köztünk van valami Breevel.
- Ja. Szerencse... - bólintok rá, bár az igazság az, hogy a kezdet kezdetén, mielőtt Isabellát megismertem volna, Breenek hála, nekem kifejezetten tetszett, csak éppenséggel neki ott volt Gabe és persze, nekem minden más fontosabb volt - Szerintem egyszerre mindkettőt. Mármint, gondolj bele, Hol lenne nélkülünk most az egyetem? - toldom hozzá mosolyogva. Bár nem hiszem, hogy ennyire szörnyű lenne a dolog, mostanra nekem is teljesen elképzelhetetlennek tűnik.
A kapcsolatom további fejtegetése számomra túl bonyolult és ha őszinte akarok lenni Bree magyarázata sem teszi tisztábbá a képet. Abban sem vagyok biztos, hogy jobb ha mellettem Izzie a földön marad. Elvégre az lenne a cél, szerintem, hogy a fellegekben járjon a boldogságtól, de így nem igazán értem. Hülyének látszani viszont pont úgy nem akarok, így lassan de bólintok. Mert a lényeg, hogy szerinte Izzie velem jobban jár, átjött még így is, és ezért azért mindenképp hálás vagyok neki.
A kérdésére némi gondolkodás után válaszolok csak, kissé zavarba is jövök tőle, de Bree előtt igazán nem kell titkolnom dolgokat. Legalábbis úgy érzem.
- De Bree... - kezdek bele bizonytalanul - mivan ha... ha nem az enyém? - nézek rá kérdőn, aztán mielőtt félreértené, megpróbálom megfogalamzni - ha...ha nem... nem fogom... szeretni?
Nehéz ezt kimondani. Főleg mert egyelőre abban sem vagyok biztos, hogyha az enyém szeretni fogom-e, de jobban aggaszt, hogy Brooke gyerekét kell felnevelnem, mint esetlegesen a sajátomat. Főleg, hogy utóbbi esetben Brooke is ott lesz, és egyáltalán nem biztos, hogy egyeznek a nevelési elveink.
- Ne beszélj vele! Meg fog ölni! - nézek rá ijedten, elvégre a jelenlegi Isabella egyáltalán nem kezel semmilyen témát sem olyan nyugodtan, mint máskor, sőt, mindent kifejezetten túl reagál. Félő, ha megtudja, hogy beszéltem Breevel az csak ront a helyzeten - Mármint! Nagyon kedves vagy, de semmi szükség rá. Ezt egyedül kell megoldanom.
Próbálom szépíteni, immár kissé elkésve, de hát a remény hal meg utoljára. Vagy nem. De talán nem haragszik rám miatta, hiszen a programjáról kérdez, ami szerintem a legjobb a jelenlegiek közül, így csak megrázom a fejem és emlékeztetem rá, hogy az enyém, annak idején, jóval hosszabb volt...

//nem szabadulsz tőlem ilyen könnyen, hiába akarsz lerázni XD <333 még legalább 1 hszt kérek :3//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   Csüt. Jan. 29 2015, 08:39

A kérdésére nagyot kortyolok a kávéból, noha a kitartott szünet nem a kérdés feletti megrökönyödésemnek szól, sokkal inkább annak, hogy:
- Hát most már igazán sehogy, tekintve, hogy szétmentünk. - A kampány öl, butít és nyomorba dönt gyerekek, nem véletlen akartam Nicket és Hale-t sem óvni ettől. Haha, sem, de pont kapóra jött a dolog valahol.
- De amúgy se számítanék relevánsnak a témában, mert az orvos közölte, hogy ne szedjem a bogyókat, míg helyre nem álltam teljesen a diétával, tekintve, hogy a hormonjaimat is megkergítettem a... hánytatással. - Egyre jobb témák jönnek elő basszus. Sokáig akarunk még itt ülni? Nem mintha a beszélgetés, meg úgy általában a beszéd ellenemre lenne, Zin pedig első kézből ismeri a legtöbb sztorimat - már amiket tudnia érdemes - így sok újdonsággal nem szolgáltathatok. De ez nem jelenti azt, hogy máris szívesen is beszélnék róluk bárkinek.
Szavaira azért felnevetek, s némileg meg is nyugszom. Nagyon helyes, tereljük csak az én nyomoromról az ő problémái felé a témát, elvégre ezért vagyunk itt, s nem azt hallgatni, hogy a látszólag egyenesbe jött életem néha mégis kanyarokkal tarkított. Tökéletes élet és ember egyébként se létezik. Aki ilyennel jön, az messziről bűzlik már valamitől!
Apró sóhajjal fogadom a "de..." kezdetű mondatot. Nem is Zin (vagy Izzie) lenne. Komolyan megérdemlik egymást, még ha most legszívesebben szeretetteljesen meg is fognám a hülye kis fejüket és jól összekoccintanám őket egymással, hogy térjenek még észhez kicsit mind a ketten.
- Áh, szóval itt a probléma elásva! Ha tényleg ilyeneken kell gondolkoznod, akkor nem csodálom, hogy Izzie közölte, hogy inkább lépj hátra kettőt. Mármint... gondold végig kicsit az ő fejével. Kiderül, hogy terhes vagy. Nem tudod, hogy kié, de felvállalod mindezt a srác előtt, akit szeretsz, mire ő jön azzal, hogy hát ő is szeret, de ha nem övé a gyerek, akkor már nem is olyan biztos ebben a dologban. - Szusszanva iszom ki a maradék kávémat; megint. Nincs jó hatással rám ez a nagy adag koffeinbevitel, a szokásosnál is többet és "bölcsebbeket" pofázok tőle.
- Félre ne érts, nem ítéllek el ezért a reakcióért, mert mocskosul nem lehet könnyű a gondolat. Csak próbálom érzékeltetni, hogy akkor talááán ezért mondta Iz, hogy egy kicsit lépj hátrébb. Teret adott, hogy eldöntsd, mit akarsz, mert ő csak a gyerekkel együtt jár most már, csomagban. Amíg ezt nem tisztáztad le magaddal, addig nem fogtok semerre haladni és Izziet ismerve... utána se lesz egyszerű. - Hiába álltam ezúttal teljes mellszélességgel Zin mellett, ez semmire nem volt garancia, a srác alaposan beleválasztott nőtársadalmunk legproblémázósabb javába.
- Valóban, de ettől én még csak felhívhatom a barátnőmet, hogy mi a helyzet babafronton, van-e már apja és neve a gyerekének, nem? - Szélesedik ki mosolyom, majd nagy eséllyel másra terelem a témát, tekintve, hogy amíg Zin magában nem meccseli le az érzéseit, nem tud egyről a kettőre lépni véleményem szerint. Erőteljes patthelyzet, de néha kell a stressz, hogy a nyomás alatt olyanokat is meglépjünk, amit egyébként lehet, nem mertünk volna - legyen ez a gyerek felvállalása és elfogadása a szeretett nőért, vagy a kapcsolatból való végleges kilépés és a továbblépésre való törekvés.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Some Advice Needed - Bree & Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Some Advice Needed - Bree & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vöröske és szöszi szobája - Iz és Bree
» Bellboy needed || Callie&Matt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-