Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Just came to say 'hello'... - Mark&Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Just came to say 'hello'... - Mark&Bree   Szer. Aug. 12 2015, 12:36

A szeptembert azt hiszem, egy kicsit minden diák, - legyen általános iskolás, gimis vagy egyetemista, - az újrakezdésnek szenteli.
Tartalmas egy éven vagyok túl… Leküzdöttem a betegségemet, visszaszedtem pár kilót, de már odafigyelek rá, hogy mit eszem és a rendszeres testmozgásra is, hogy véletlenül se hízzak vissza. Szakítottam a barátommal, de cserébe csomó új és érdekes embert ismertem meg, s számos régi barátság mélyült el időközben. Megnyertem a HÖK elnöki választást és posztot.
Keresztanyukája lettem a föld legcukibb és talán egyetlen keleti-ír vérű babájának. Nem, nem lett vörös hajú és húzott szemű egyszerre sajnos. Lediplomáztam.
És most mégis itt vagyok, a mesteren folytatva utamat, hogy két évig legalább még ne szabaduljon ez az intézmény Bridget Sanderstől!
Nevetve huppanok le az egyik (kikapcsolt) mikrofon mögé a stúdióban, előttem egy jegyzet, valamelyik régi adásnak a vázlata ismerős betűkkel vésve fel. Mark igazán kitett magáért, mikor ez lement adásban – merthogy övé a meglelt papiros – a lányokkal még félre is álltunk a benzinkút parkolójában, csak hogy meghallgassuk. Érdekes volt a téma és a tálalás, na!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Just came to say 'hello'... - Mark&Bree   Csüt. Aug. 13 2015, 15:15

Az ember sokszor eljut arra a pontra, hogy ideje újrakezdeni. Míg tanul, addig valóban minden szeptember erről szólhat. Ám nem nálam. A diploma sikeres megszerzése után pont azért jöttem mester szakra, mert nem akarok újrakezdeni mindent. Melót találni, kapcsolatokat építeni és úgy nagyjából mindent a ranglétra aljáról felépíteni újra. Neem. Ennek még nincs itt az ideje! Még egy kicsit lustálkodni akarok előtte. Erre bőven jó lesz az előttem álló két év.
Mivel volt némi elintéznivalóm a suliban, engem is itt esz a penész, néhány másik diáktársammal karöltve. Körbevigyorgom még a falakat is, mert nem hittem volna még a vizsgák előtt, hogy valóban meglesz az a fránya papíros - amivel ugyan még most is kitörölhetem valószínűleg a hátsó felem -, de mégis sikerült.
A büfé felé igyekszem, mert emlékszem, hogy ott van egy kávéautomata. Igaz, hogy pocsék kávét ad, de a mai napomat még az sem ronthatja el.
Célirányos előrehaladásom azonban megakasztja valami. Feltűnik ugyanis, hogy a rádió ajtaja résnyire nyitva van. Nofene! Takarítják, vagy mi szösz? Betörő???
Látnom kell, így aztán az ajtó elé lopakodok, majd megállok és a falhoz lapítom a hátam. Jobbommal aprót lökök a nyitott ajtón, hogy jobban kitáruljon, majd félszegen bekukkolok.
Őszintén szólva baromira lövésem sincs, hogy mit kommandózok itt a néptelen iskolában a rádió előtt, de valahogy ez jön úgy ösztönből. Lehet, hogy megsütötte a nap a fejecském, vagy éppen túl sok volt az örömkönnysör a diplomaosztó után és elpusztult szeptemberre az összes létező agysejtem.
Lényegtelen, úgyis mindenki tudja, hogy nagyrészt elmebeteg módjára élem az életem, így ez a kutyát sem fogja meglepni.
Engem viszont annál jobban meglep, mikor bekukkolásomkor meglátok egy szőke üstököt. Nofene.
Jobban kidugom a fal mögül a kis buksimat és beigazolódik első gyanúm. Tényleg Bree ül ott a mikrofon előtt.
-Nem is tudtam, hogy műsor van! - Lépek be és szólítom meg vigyorogva. Ha ajtóval szemben ül, akkor valószínűleg alapban is döbbenet lehet az arcán, amit a vigyorral próbálok elhessegetni, ha pedig háttal neki, akkor ez is éppen elég lesz ahhoz, hogy frász jöjjön rá. Bár lehet, hogy ennél stabilabb személyiség, és még csak meg sem rezzen. Bár, ha ajtónak háttal ül, akkor ki tudja mióta lehet itt. Lehet bezárták egész nyárra és én fogok meglepődni a pókháló lepte Bree-aszalványtól. Váhh. Mocsok kis napszúrás, mondom én...
-Mi járatban? - Huppanok le valami másik ülőalkalmatosságra. Ha nincs kedve dumcsizni, majd úgyis tudtomra hozza, aztán lassan felszívódok a tervezett kávémért, de ha van, akkor ki nem hagynám az alkalmat. Bírom a csajt, szóval nem kérdés, hogy vele mindig szívesen beszélgetnék.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Just came to say 'hello'... - Mark&Bree   Pént. Aug. 21 2015, 08:46

Nem figyelek fel a neszezésekre mögöttem - háttal sikerül ülnöm ugyanis a bejárati ajtónak - olyannyira elmélyedek a szöveg amúgy nem mély tartalmában.
Kissé összerezzenek a hirtelen számomra semmiből jövő hang hallatán, s az érkező felé kapom a fejemet. Ki is ül a meglepettség képemre, ahogy felismerem a "támadót".
- Mark? Szia! - Lelkesedés és a viszontlátás őszinte öröme az, mi arcomra kiül, bár lehet, ő meg pont kerülne a vizsgaidőszak előtti tivornyázásom után, mikor gardedámként létezett mellettem az éjszakában, míg be nem szédültem az ágyamba. Hülyeség, akkor miért jött volna be? Na ugye!
- Adás? Jajj, nem dehogy, csak takarítottunk kicsit, hogy legyen hely az új kacatoknak is szeptembertől... - Szélesedik mosolyom, s sürgős hajtogathatnékom támad. Mondjuk azt a papírt négybe, ami a kezem ügyében van, hogy véletlen se tudja leolvasni a tulajdon kézírását róla.
- Gondoltam, inkább most, mint a tanév első napjain kelljen kapkodni. - Követtem tekintetemmel lehuppanó mozdulatát, képemre szelíd mosoly költözött a kezdeti meglepettség után.
- Lesz akkor amúgy is elég bajom a HÖK-kel meg úgy mindennel! - Szusszanok lemondóan.
- Na és téged mi száműzött ide idő előtt? - Billentem kissé oldalt fejemet érdeklődőn fürkészve arcvonásait.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Just came to say 'hello'... - Mark&Bree   Hétf. Aug. 24 2015, 15:07

Őszinte örömmel tölt el, hogy frászt tudtam hozni a szöszire. Úgy tűnik, neki is tetszett a poén, mert tükörképemként látom mosolyogni. Mikre rá nem jön az ember ennyiből! Ezek szerint ez tetszik a csajoknak! Háhh. Zseni vagyok. ^^
-Szia! - Ejtem meg én is mosolyogva a köszönést, ha már eddig nem tettem.
Válaszára némiképp felvonom a szemöldököm.
-"tunk"? - Kicsit körül kémlelek, hogy kiről is beszél még. Már kezdtem azt hinni, hogy itt nagyban bizalmaskodunk, meg ilyenek, erre kiderül, hogy nincs is egyedül. Az enyhe zavartság, amit rajta érzékelek, az pedig a végén kiderül, hogy nem is nekem köszönhető, hanem azért, mert lebukott valaki mással. Áhh, mégsem vagyok zseni. Poor Mark.
-Persze, jogos! - Bólogatok hevesen, hogy inkább most takarítsunk, mint sulikezdéskor. Na de itt jön a kérdés, hogy nekem vajon miért nem szólt senki?
-És mi lesz az új cucc? - Kíváncsiskodom. Lehet, hogy új felszerelést kapunk? Király lenne. Engem ennyi köt le, nem pedig a feladataimon való agyalás az évkezdéskor. Ellentétben Bree-vel, akinek ugye lesz elég.
-Hát... Most mondjam azt, hogy te akartad? - Nevetem el magam a HÖK-ös témára. Értem én, hogy jól akar teljesíteni és efelől nincs is kétségem, de senki nem erőltette rá, így aztán... No mindegy.
A kérdésre elmosolyodom.
-Ó, tudod a diplomaosztó óta minden nap bejárok, hátha összefúj a szél a bűbájos Bree Sanders-szel. Imám ma meghallgattatásra talált! - Vigyorom oly széles, hogy már lassan körbeéri a fejem.
-Tudom, kicsit beteges, de ne aggódj, nem bántalak! - Mentegetőzöm, mint egy igazi elmebeteg. Lehet, hogy az is vagyok?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Just came to say 'hello'... - Mark&Bree   

Vissza az elejére Go down
 

Just came to say 'hello'... - Mark&Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-