Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   Kedd Aug. 11 2015, 22:34


Más nem számítok lassan friss húsnak az egyetemen és nem, nem a koromra utalok, köszönöm, nem vagyok én öreg! Lazán rovom a folyosókat, egyenest a HÖK iroda felé, környékére. Menet közben sok pajkos nevetést és mosolyt kapok, utánam fordulnak, ilyen sikerem sem volt még. Remélem nem Elee kotyogott el valami estét kettőnkről, bár igazából azzal sem lenne baj, ha hozzáteszi, hogy ez múltidő. Félreértéseket nem szeretnék, főleg ami a jegyek objektív megítélését illeti. Most nincs szünet, óra van, de az egyik tanár, aki közölte pár programot meg kéne beszélnem a HÖK elnökkel, meg talán neki is velem, azt mondta ilyenkor erre leledzik a szőke leány. Be is kopogok pár hangosabb kuncogás vokáljával a háttérben, széles a vigyorom tőle, mert hát ha nevetnek nekem is nevethetnékem van. Ki vagyok öltözve, ha nem is miss Sanders miatt, de úgy az egyetemi előadások miatt: szürke mellény, mélykék ing, szürke hosszú öltönynadrág.
-Miss Sanders... zavarhatom? Ráér? - Lépek be, de kezemben a kilincs, hogy visszajöhetek máskor is, főleg ha nem lenne egyedül, mert más már beelőzött esetleg. Azt sem tudom, tudja-e ki vagyok, de reményeim szerint nem valami könyvmoly diáknak néz. Bár az is szórakoztató, kevés dolgon akadok fenn.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   Szer. Aug. 12 2015, 12:35

Vannak dolgok, amiket az embernek egyedül kell végeznie az életében, más nem teheti meg helyettük. A legtöbb 'első' dolog ezek közé tartozik. Megszületve az első lélegzetvétel, majd az első lépések, az első nap átvészelése az óvodában...
Apró sóhajjal helyeztem a három a papírdobozt a HÖK iroda padlójára, hogy az asztalom mögé lépve igyekezzek némi rendet varázsolni fiókjaiban.
Ijesztő belegondolni, hogy két éve még Zin csinálta ugyan ezt, nálam is precízebb és részletesebb gondossággal...
Leguggolok, hogy egy félre suhanó lapot elcsípjek az asztal alól - valami szerződés egy buli kapcsán valamely beszállítóval - és épp felegyenesednék, mikor meghallom a saját nevemet. Nem sok elegancia van abban a hirtelen koccanó mozdulatban, ahogy bevágom a fejemet felegyenesedtemben.
- Au! Szzz... - Szalad ki belőlem a kellemetlen élmény hatására, s kobakomat fájlalva tényleg felbukkan szőke üstököm, meg úgy mind a százötvenpár centis magasságom az asztal mögött.
Innét veszem szemügyre a férfit. Van szerencsém ismerni, még, ha nem is vettem fel nála sosem tárgyat, elég sokat fecsegnek róla a barátnőim előadások közepette.
- Persze. Miben segíthetek... Mr. Drayton. - Teszem hozzá nevét, mi beugrik időközben és akaratlanul is elmosolyodom, hiszen nem lehet sokkal idősebb nálam, s hiába a közeg, egy pillanatig akkor is a Büszkeség és Balítéletben érzem magam. Lehet, mindjárt megkérdezi, tejjel kérem e az öt órai teámat...

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   Szer. Aug. 12 2015, 20:56

Belépek, mit sem sejtve, hogy ezzel kellemetlen fejfájást okozok. Nem, nem a töprengés okozza, hogy ki a fene vagyok én, hanem azzal hogy meglepem és beveri az asztalba. Egy úúú ez fájhatott fejet vágok, majd gyorsan rendezem a vonásaim, mosolygok, az talán bizalomgerjesztőbb, mint az előző arcom, hiába volt együtt érző.
-Nohát, még bemutatkoznom sem kell! A hírem megelőzött, de remélem csupa kellemes jelző és nem szitkok. - Vigyorgok szélesen, közelebb megyek, megszemlélem az asztalát. Ismerem Zint, az "elődöt", de nem dolgoztam vele, sajnálatosan.
-Arra gondoltam mi friss húsok összeegyeztethetnénk pár dolgot, meg javasolták is, hogy nem árt, én sem most voltam egyetemista. Nem, tényleg nem! - Teszem hozzá vigyorogva, mielőtt megpróbálna megcáfolni véletlenül is. - Főleg mindenféle egyetemi programok kapcsán. Bár egyikünknek sem új a posztja, mert csináltuk már, de élesben azért másabb. Tegeződhetünk? Kényelmesebb lenne, a Mr. Draytont amúgy sem csípem. - Vallom meg töredelmesen, mindig apám jut eszembe róla, a Sebastian jobb. Vagy becéz ahogy akar, Elee is ledrágámoz, hiába nem kéne, de a szokás, nagy úr. Ha van az asztal előtt szék ledobom magam, ha engedi - kezemmel mutatok rá, szabad-e.
-Remélem nem verted be nagyon a fejed, nem akarok fejfájást okozni, már így, találkozásunk első percében! - Kérdezem, az aggódó tónust igyekszem elnyomni, mindig megkapom túl aggodalmas vagyok. Pedig csak körültekintő! Ugye? Zabolázatlan hajam hátrafésülöm, kicsit kifújom magam, kevesebb a meló, de mindig úgy érzem rohanásban vagyok, tiszta beteg dolog, le kéne már szoknom erről.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   Pént. Aug. 21 2015, 08:34

Akaratlanul is kiszélesedik kissé mosolyom megjegyzésére. Valóban körbejárnak itt az egyetem falain belül igencsak gyorsan a dolgok, a negatív pletykák meg aztán fénysebességgel száguldoznak. Na de nincs mitől komolyabban tartania, én nem a rögtön ítélő bíróság vagyok!
- Ha az őszinte válaszra kíváncsi, elég vegyesek. - Tűrök pár tincset füleim mögé nevetős megjegyzésem közepette. - De ne aggódjon, csak annak szoktam hinni, amit a saját szememmel látok! - Ha nem tanár lenne, csak egy diák, lehet még cinkos kacsintást is megengednék, így azonban kihagynám. Kell az a második nyelvvizsga valamikor a közeljövőben ami azt illeti.
A tegeződésre megadóan ereszkedik le vállam, miután érdeklődve végighallgattam jöttének okát.
- Persze, amúgy sem áll jól ez a magázódós forma nekem se...! Szóval, Sebastian, mire is gondoltál egészen pontosan, mit kellene nekünk egyeztetnünk? Ja és ülj le, kérlek nyugodtan! Ahol találsz helyet! - Intek körbe, akad pár szék az asztal túlsó felén, szám szerint három, csak az egyik mondjuk a kidobandó papírosok kupacát tárolja.
A fejem kapcsán csak legyintek.
- Volt már rosszabb is, nyugi! Mármint nem találkozás! - Fagyok le egy pillanat erejéig, arcára pillantva, mikor ráeszmélek, mit is mondtam. - Balesetem, természetesen. - Szépítek, közben meg elpakolok az útból két másik kupac kacatot és lehuppanok vele szemközt.
- Nos, hallgatlak! - Szélesedik ki mosolyom biztatóan.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   Kedd Szept. 01 2015, 22:11

-Húha! Vegyesek? Szigorú vagyok nekik mi? Háááát, megesik, de a szokás hatalma. - Vigyorgok, naivan azt hiszem szidnak a hátam mögött, mert nem elégszem meg egy beadandóval az ötösért (vagy a kettesért).
-Dicséretes dolog, akkor meglátjuk hamarosan mi igaz és mi nem. Deee... az nem igaz, hogy megittam egyszerre egy liter bort most szólok... az fél liter volt és sör! - Adom elő komolykodva, majd vigyorgok, hogy csak hülyültem. Nem szeretem a veszélyezett hangulatot, ezért is ajánlom fel a tegeződést, remélve, nem gond számára.
-Kössz. Brigdet, Bree... hogyan szólíthatlak? - Ki tudja mit szeret, közben leülök.
-Hát azt rögtön gondoltam, velem csak öröm lehet összefutni, a nap fénypontja! - Nevetek, ne vegyen komolyan, csak bohóckodom.
-Nos, a fotóklubbal kapcsolatban lenne pár kérdésem például, felszerelésbeszerzés kapcsán, meg programok tekintetében, nem voltam HÖK-ös az egyetemen anno, egyetemi tanár is csak most szóóóóóval kicsit bajban vagyok a papírmunkákkal. Nem akarok gondot okozni, mert hanyagnak tűnök, így ha kicsit kiokosítod a tudatlan tanárpajtásod, amaz igencsak hálás lenne, főleg ha közben a szép mosolyoddal is megajándékozol, még feszengeni sem fogok! - Nézek rá szépen, kérlelve, remélve nem annyira ciki ezeket bevallani, mint érzem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby   

Vissza az elejére Go down
 

MegHÖKkentő dolgok ~ Bree && Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-